ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
 ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ...ΜΥΑΛΟ!!!
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 50
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/07/2010, 19:52:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Ελάτε, βρε παιδιά, ο καραγκιόζης, ήταν ένας φτωχοδιάβολος, που προσπαθούσε να επιβιώσει με τον Τούρκο κατακτητή..
Ήταν η αντίδραση ενός λαού, εφόσον δεν μπορούσε να τα βάλει άμεσα, με τον κατακτητή....Μαθαίνεις απο τον καραγκιόζη...Θυμηθείτε τον...Σαββόπουλο...
Αλήθεια εκείνος ο Φώτης allzzaro, τι έγινε; Διακοπάρει;...Κανένα νέο;....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kapodistria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4652 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/07/2010, 20:15:36  Εμφάνιση Προφίλ
Φίλτατε trexagireve,
θα σε παρακαλούσα πολύ, να κάνεις τον κόπο να διαβάσεις το παρακάτω κείμενο που επισυνάπτω. Είναι πολύ σημαντικό,και θα καταλάβεις γιατί δεν πρέπει να βλέπουμε το Καραγκιόζη σαν ένα "φτωχοδιάβολο" που λες...Κάνε τον κόπο,ΑΞΙΖΕΙ...

του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Συγχαρητήρια στους Τούρκους για το απόκτημά τους. Να το χαίρονται.
Μεγαλύτερο κακό στον ελληνισμό από τους ίδιους τους Έλληνες ποτέ και κανένας ξένος δεν έχει καταφέρει να κάνει. Πήραν οι Τούρκοι τον "Καραγκιόζη" και βρέθηκαν Έλληνες να τσαντιστούν και να βγουν να φωνάζουν, διεκδικώντας το δίκιο τους. Αντί να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί, που βρέθηκε κάποιος αφελής να πάρει αυτήν τη "λέρα" από πάνω μας, καθόμαστε και διαμαρτυρόμαστε. Με την Τουρκία έπρεπε να έχουμε διαφορές για το ακριβώς αντίθετο από αυτό που σήμερα διαφωνούμε. Θα έπρεπε να προσπαθεί ο ένας να φορτώσει στον άλλο τον Καραγκιόζη, όπως συμβαίνει με τον κάθε "μουντζούρη".
"Μουντζούρης" είναι ο Καραγκιόζης. Ένας κόπρος. Ένα πραγματικό παράσιτο της ζωής και της κοινωνίας. Ένα πραγματικό βδέλυγμα. Ένα θλιβερό ανθρωποειδές, που αποτελεί ντροπή για έναν λαό να υπάρχει στην παράδοσή του. Πόσο μάλλον όταν αυτός ο λαός είναι ο ελληνικός. Πόσο μάλλον όταν αυτός ο Καραγκιόζης θα πρέπει να είναι "συγκάτοικος" σε μια παράδοση με ήρωες όπως ο Αχιλλέας ή ο Οδυσσέας. Σήμερα διαμαρτυρόμαστε σε ένα θέμα, στο οποίο έχουμε εκατό τοις εκατό άδικο και μάλιστα εμφανιζόμαστε τόσο γελοίοι, που με τις πρακτικές μας νομιμοποιούμε τις πρακτικές των εχθρών μας.
Με τις βλακώδεις και ανεξήγητες συμπεριφορές μας απειλούμε τα πραγματικά μας δίκια. Μιλάμε για τρομερά πράγματα. Διεκδικώντας αδίκως ξένες πνευματικές κληρονομιές, νομιμοποιούμε αυτούς, που κάνουν τα ίδια εις βάρος μας. Οι ίδιοι οι Έλληνες, οι οποίοι γελάνε με τους σλαβόφωνους Σκοπιανούς, όταν αυτοί διεκδικούν τον Φίλιππο ή τον Αλέξανδρο -των οποίων τα ονόματα δεν τα κατανοούν στη γλώσσα τους- έρχονται και τους μιμούνται στο θέμα του Καραγκιόζη. Ό,τι σχέση έχει η λέξη Φίλιππος με τους Σλάβους, άλλη τόση σχέση έχει η λέξη Καραγκιόζης με τους Έλληνες. "Φωνάζει" από μακριά ..."Καραγκιόζης" .Είναι τούρκικη λέξη .Δεν είναι ούτε Τηλέμαχος ούτε Αριστοτέλης ούτε Νικηφόρος ούτε Φιλοποίμην. Ανήκει στην οθωμανική παράδοση και όχι στην ελληνική. Ανήκει σ' αυτούς που τον "γέννησαν" και τον "βάπτισαν" με όνομα που ανήκε στη γλώσσα τους.
"Ο Καραγκιόζης είναι αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού μας" .θα μπορούσε να πει o ...Βελιγκέκας. Δυστυχώς όμως αυτό το είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Γραικίας Γρηγόρης Δελαβέκουρας.!!! Ο εκπρόσωπος του ίδιου υπουργείου, το οποίο μάχεται για να "κρατήσει" τον Καραγκιόζη, αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα -όπως δείχνουν τα πράγματα- να παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου, το οποίο δεν έδειξε τα ίδια αντανακλαστικά τώρα που οι Τούρκοι απειλούν να μας πάρουν το Καστελόριζο ή το μισό Αιγαίο. Τον Καραγκιόζη να μην μας πάρουν. Αυτό μόνον τους νοιάζει. Τον "πατέρα" τους να μην χάσουν και να μην μείνουν "ορφανά" τα "Κολλητήρια" .εκεί στη Βασιλίσσης Σοφίας.
Αυτά σ' ό,τι αφορά το τυπικό μέρος του "ήρωα" των σκιών. Στο ουσιαστικό μέρος τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Τον Καραγκιόζη οι Έλληνες όχι απλά έπρεπε να τον αποφεύγουν όπως έναν "μουντζούρη", αλλά στην κυριολεξία να τον μισούν. Γιατί; Γιατί ο Καραγκιόζης τούς αλλοίωσε τα ελληνικά τους χαρακτηριστικά. Ο Καραγκιόζης είναι ο "πατέρας" του αιώνιου Ραγιά. Του υποταγμένου, κουτοπόνηρου και βρωμερού Ραγιά. Συνεπώς είναι και ο "πατέρας" του άθλιου σημερινού νεοέλληνα της μίζας, του ωχαδερφισμού και της αθλιότητας. Γι' αυτόν τον λόγο "κατασκευάστηκε" από την οθωμανική αυτοκρατορία. "Κατασκευάστηκε", για να διαβρώνει ανθρώπινες ψυχές. "Κατασκευάστηκε", για ν' αποθαρρύνει τους ανθρώπους να γίνονται ισχυροί πολίτες και να τους μετατρέπει σε κουτοπόνηρους και πειθήνιους υπηκόους.
Η επιβίωση του Καραγκιόζη στη σύγχρονη ελληνική παράδοση ήταν αυτή, η οποία διαιώνισε τους Ραγιάδες της οθωμανικής αυτοκρατορίας και στο σύγχρονο ελληνικό κράτος. Ο Καραγκιόζης έκανε μεγάλη ζημιά στον σύγχρονο ελληνισμό. Εξαιτίας του δεν έγινε η Ελλάδα ποτέ ένα σύγχρονο κράτος. Εξαιτίας του μεταφέρθηκε η "παθογένεια" της οθωμανικής αυτοκρατορίας στο ελληνικό εθνικό κράτος. Απλά, για να το καταλάβει κάποιος αυτό, θα πρέπει να γνωρίζει πώς λειτουργεί το σύστημα και οι μηχανισμοί παραγωγής προτύπων.
Το κάθε κοινωνικό σύστημα λειτουργεί με τον τρόπο που επιβάλει η πολιτισμική του επιλογή. Με βάση αυτήν την επιλογή -και άρα με βάση τις "απόψεις" του- διαπαιδαγωγεί τα παιδιά του. Εξαιτίας των αναγκών της διαπαιδαγώγησης παράγει τα επιθυμητά γι' αυτό πρότυπα. Με τα πρότυπα σου "λέει" από μικρό παιδί τι ακριβώς θέλει από εσένα να κάνεις όταν θα ενηλικιωθείς. Σου εξηγεί τι θεωρεί σωστό και τι λάθος. Σου εξηγεί τι ανέχεται και τι όχι.
Η αρχαία ελληνική κοινωνία δεν ήταν τυχαίο που μεγαλούργησε. Δεν ήταν τυχαίο που νίκησε όλους τους μεγάλους τυράννους. Δεν ήταν τυχαίο που έστησε Θερμοπύλες για να τους σταματήσει και τους νίκησε σε Μαραθώνες. Τίποτε δεν είναι τυχαίο σ' αυτόν τον κόσμο. Από τύχη κανένας δεν βρέθηκε ψηλά στον Όλυμπο. Πρέπει να ξεκινήσεις "σκαρφάλωμα" μιας ολόκληρης ζωής, για να βρεθείς εκεί. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοινωνίες. Καμία δεν διέπρεψε επειδή έτσι "έτυχε". Οι κοινωνίες αποφασίζουν μόνες τους για τους στόχους τους και στη συνέχεια "παράγουν" τους πολίτες που επιθυμούν, για να επιτευχθούν οι στόχοι αυτοί. Η αρχαία ελληνική κοινωνία ήταν διάσημη και λαμπερή, γιατί ήταν φιλόδοξη. Αναγκαστικά λοιπόν φιλόδοξους πολίτες "παρήγαγε". Τέτοια πρότυπα έδινε στα παιδιά της.
Όταν μια κοινωνία μεγαλώνει τα παιδιά της με ήρωα τον Αχιλλέα, ελληνική θα γίνει. Γιατί; Γιατί θα τα κάνει όμοια μ' αυτόν. Θα τα κάνει να σκέφτονται όμοια μ' αυτόν. Θα τα κάνει να επιθυμούν και να εχθρεύονται τα ίδια πράγματα μ' αυτόν. Τι ήταν ο Αχιλλέας; Ένας ισχυρός άνθρωπος. Ένας φιλόδοξος άνθρωπος. Ένας άνθρωπος, ο οποίος αγωνιζόταν για τη δόξα μέχρι θανάτου. Ένας άνθρωπος, ο οποίος μπορούσε να θυσιαστεί για έναν κοινό στόχο. Ένας άνθρωπος, ο οποίος μπορούσε να θυσιαστεί για τον φίλο του και άρα και για τον συνάνθρωπό του. Ένας άνθρωπος, ο οποίος δεν θα δίσταζε να σηκώσει το ξίφος του ακόμα και απέναντι στην ίδια την εξουσία, αν θεωρούσε ότι αδικούνταν από αυτήν. Ένας άνθρωπος, ο οποίος στεκόταν πάντα "όρθιος" σε όλες τις περιστάσεις. Ένας άνθρωπος, ο οποίος, ως "όρθιος", δικαιούνταν να είναι πανέμορφος και ρωμαλέος ως θεός.
Αυτά τα παιδιά αυτής της κοινωνίας είναι που έστησαν τις Θερμοπύλες και έχτισαν τους Παρθενώνες. Αυτοί ανακάλυψαν τη Δημοκρατία και αυτοί θεμελίωσαν τις επιστήμες. Γιατί; Γιατί ο καθένας από αυτούς σκεφτόταν σαν τον Αχιλλέα και έδινε τη μάχη του στον όποιο τομέα και αν δραστηριοποιούνταν. "Τρωικός Πόλεμος" δεν υπάρχει μόνον στο στρατιωτικό επίπεδο. Υπάρχει και στην επιστήμη. Υπάρχει και στην οικονομία. Υπάρχει και στην κοινωνική λειτουργία. Όπου υπάρχει τέτοιος "πόλεμος", ευδοκιμούν και δοξάζονται οι "Αχιλλείς".
Άνθρωπος, ο οποίος μεγάλωσε με πρότυπο τον Αχιλλέα, θα σταθεί "όρθιος" ως άνθρωπος όπου κι αν τον τοποθετήσεις. Όποια κι αν είναι η ιδιότητά του. Είτε είναι στρατιώτης είτε επιστήμονας είτε υπάλληλος είτε εργάτης, πάντα θα στέκεται "όρθιος". Θα κάνει το καθήκον του ή θα εκτελέσει την εργασία του στο ακέραιο, για να μην σου δώσει το δικαίωμα να τον κατηγορήσεις. Θα υπερασπιστεί αυτό το οποίο θεωρεί δίκαιο και θα πολεμήσει αυτό το οποίο θεωρεί άδικο .Μέχρι θανάτου .καί στις δύο περιπτώσεις. Αυτός είναι ο ελληνισμός και αυτά είναι τα θεμέλιά του.
Σε μια άλλη χρονική περίοδο και υπό άλλες συνθήκες λειτούργησε η οθωμανική αυτοκρατορία. Αυτή η αυτοκρατορία είχε έναν πολύ απλό τρόπο λειτουργίας. Δεν είχε ανώτερους στόχους, όπως η ελληνική. Δεν ήταν μικρή κοινωνία, η οποία θα έδινε τη μάχη της επιβίωσης, όπως η ελληνική. Ήταν μια τεράστια κοινωνία και δεν κινδύνευε από εξωτερικούς εχθρούς, ώστε να εκπαιδεύσει τους πολίτες της στην αυτοθυσία. Είχε μια οργανωμένη τάξη ισχυρών, οι οποίοι περισσότερο φοβούνταν την εσωτερική αντίδραση παρά οτιδήποτε άλλο. Αυτοί οι κυρίαρχοι Αγάδες φοβούνταν τους φτωχούς δουλοπάροικους και φρόντιζαν για την άμυνά τους. Πώς; Με τη μέθοδο των προτύπων. Κατασκεύασαν τα πρότυπα που τους βόλευαν και τα έδωσαν στην "πλέμπα". Κατασκεύασαν τα πρότυπα και τα έδωσαν στους φτωχούς για μαζική "κατανάλωση". Κατασκεύασαν τον Καραγκιόζη. Κατασκεύασαν τον Καραγκιόζη, για να έχουν Καραγκιόζηδες απέναντί τους.
Τι σου "έλεγε" η αυτοκρατορία μέσω αυτού του προτύπου της; Εφόσον πεινάς, μην αντιδράς βίαια. Μην αμφισβητείς το σύστημα. Μην θυσιάζεσαι για τις απόψεις σου, γιατί δεν αξίζει και θα είσαι κορόιδο αν το κάνεις. Μην καλλιεργείς φιλίες, γιατί κοστίζουν και σου κάνουν ζημιά. Κάνε τα πάντα για να επιβιώσεις. Αυτός, ο οποίος επιβιώνει, χωρίς να δουλεύει, είναι ο "μάγκας". Αυτός είναι ο "πετυχημένος". Όλοι οι άλλοι είναι "θύματα". "Θύματα" είναι τόσο αυτοί, οι οποίοι αδυνατούν να επιβιώσουν όσο κι αυτοί που θυσιάζονται για πράγματα, τα οποία δεν μετρούνται σε μπριζόλες, κεφτέδες και μαρούλια. Οι "επιτυχόντες" είναι πάντα οι "μάγκες". Αυτοί πάντα θα έχουν καλές σχέσεις με τους Αγάδες. Οι "επιτυχόντες", που, χάρη στους Αγάδες, θα γευτούν ακόμα πιο εύκολη "επιτυχία".
Αυτή ήταν η "γραμμή", που περνούσαν στον λαό με τον Καραγκιόζη. Κάνε απατεωνιές, αλλά φρόντισε να μην σε πιάσουν. Πλήρωνε μπαξίσι, για να κάνεις τη δουλειά σου, ακόμα κι αν αυτή η δουλειά είναι παράνομη. Παίρνε μπαξίσι για να κάνεις το καθήκον σου, ακόμα κι αν αυτό είναι παράνομο. Κάνε ό,τι θέλεις, αλλά, όταν έρθεις απέναντι στην εξουσία, να υποταχθείς, γιατί αυτό είναι το "παιχνίδι". Βρες κουτσούς, χαζούς και κουλούς και ξεγέλασέ τους. Μόνον τον Αγά μην προσπαθείς να ξεγελάσεις, γιατί θα τιμωρηθείς. Τον Αγά θα τον "γλείφεις". Τον Αγά θα τον προσκυνάς. Τον Αγά θα τον βοηθάς, χαφιεδίζοντας όλους τους άλλους. Στόχος; "Ναααα φάαααμε, ναααα πιούυυυμε .και νηστικοί να κοιμηθούμε, ναούμε".
Αυτός ήταν ο υπέρτατος στόχος του Καραγκιόζη. Να φάει και να πιεί πάση θυσία. Κανένας άλλος ανώτερος στόχος. Για καμία δόξα δεν αγωνίζεται. Για κανένα κοινωνικό δίκαιο. Για κανέναν κοινό αγώνα δεν θυσιάζεται. Δεν έχει φίλους παρά μόνον ευκαιριακούς συμμάχους σε μια σκληρή "σκυλομαχία" για το πιάτο της ημέρας. Η οικογένειά του δεν είναι μια πραγματική οικογένεια, παρά μια συμμορία συγγενών, που αγωνίζονται για το πιάτο της ημέρας. Ο Καραγκιόζης δεν στέκεται ποτέ όρθιος. Παίρνει το σχήμα που θέλει ο Αγάς. Δεν είναι πανέμορφος σαν τον Αχιλλέα, αλλά πανάσχημος, γιατί η ομορφιά γοητεύει τους ανθρώπους και αυτό απειλεί την εξουσία του Αγά. Δεν είναι ρωμαλέος σαν τον Αχιλλέα, αλλά καμπούρης, γιατί ο Αγάς θέλει να "στρέψει" τους πάντες μακριά από κάθε σκέψη σύγκρουσης.
Η επιλογή του σωματότυπου του Καραγκιόζη δεν είναι τυχαία. Μόνον οι πλούσιοι και οι ισχυροί είναι όμορφοι και ρωμαλέοι και γι' αυτό πρέπει να τους φοβούνται οι φτωχοί. Οι φτωχοί είναι καμπούρηδες, κοντοί και άσχημοι. Οι φτωχοί είναι σαν τον βρομιάρη Καραγκιόζη και τα παιδιά του. Ζέχνουν από τη βρόμα, εφόσον, μόλις κατορθώσουν να φάνε με τις πιο απίθανε γυφτιές και απατεωνιές, θα κρυφτούν, είτε στα κεραμίδια είτε στους βόθρους, για να μην τους βρουν αυτοί τους οποίους ξεγέλασαν.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Ο Καραγκιόζης θέλει να δείχνει στα παιδιά των δουλοπάροικων Ραγιάδων πώς τα αντιλαμβάνεται το οθωμανικό σύστημα. Ο Καραγκιόζης είναι ένα κατασκευασμένο "θολό" είδωλο, για να βλέπουν οι φτωχοί την εικόνα τους όπως βολεύει το σύστημα και όχι όπως πραγματικά είναι. Γι' αυτόν τον λόγο είναι δύσμορφος και σχεδόν σακάτης. Δείχνει "φωναχτά" όχι μόνον ότι δεν θέλει ν' αγωνίζεται, αλλά και ότι δεν μπορεί ν' αγωνιστεί. Δείχνει ότι "συμφέρει" τους φτωχούς, που δήθεν είναι όμοιοί του, να τον μιμηθούν, για να "επιβιώσουν" στην καραγκιόζικη "ζούλα".
Αυτόν τον Καραγκιόζη έσπευσαν να υπερασπιστούν κάποιοι Έλληνες, που σήμερα διαμαρτύρονται. Ανήκει στην παράδοσή μας λένε. Τα παιδιά τους, δηλαδή, με τον Καραγκιόζη σαν πρότυπο θέλουν να τα μεγαλώσουν; Θέλουν να τα κάνουν δειλούς, πονηρούς και διεφθαρμένους Ραγιάδες σαν κι αυτόν; Δεν θέλουν να τα κάνουν Έλληνες; Δεν θέλουν να τα κάνουν σαν τον Αχιλλέα; Δεν τα θέλουν όμορφα, ελεύθερα και ρωμαλέα; Τα θέλουν άσχημα, υποταγμένα και καμπούρικα; Τι ακριβώς υπερασπίζονται τόσο αυτοί οι αφελείς όσο και το υπουργείο των εξωτερικών; Δεν βλέπουν ότι τον Καραγκιόζη "πληρώνουμε" ως λαός ακόμα και σήμερα;
"Παιδιά" του Καραγκιόζη είναι όλοι αυτοί, που σήμερα μας βασανίζουν. Με τον Καραγκιόζη γαλουχήθηκαν αυτοί, που σήμερα μας κυβερνούν. Αυτοί, που τους βάλαμε στον ΟΤΕ να τον διευθύνουν και αυτοί για λίγο "μπαξίσι" τον παρέδωσαν στη Deutsche Telekom. Αυτοί, που τους ψηφίσαμε για να μας κυβερνήσουν και αυτοί το εξέλαβαν σαν ευκαιρία να βολέψουν στο δημόσιο μέχρι και τους σκύλους τους. Αυτοί, που πήγαν στο Πανεπιστήμιο και για να περάσουν ένα μάθημα χωρίς να διαβάσουν ή να διοριστούν σε μια θέση, κολλούσαν αφίσες για το ΚΚΕ. Αυτοί, οι οποίοι παρακαλάνε τον "Αγά" να τους καλέσει σε μια συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, για να γίνουν κάποια μέρα υπουργοί. Αυτοί, οι οποίοι χαφιεδίζουν τους Έλληνες συνταξιούχους στον Στρός Καν του ΔΝΤ. Με τον Καραγκιόζη γαλουχήθηκαν οι "ήρωες" των κοινωνικών αγώνων, που, ."άμα λάχει", αναλαμβάνουν να ηγηθούν και του "αγώνα" του Παναθηναϊκού.
Αυτόν τον "ήρωα" πήραν οι Τούρκοι.Να τον χαίρονται. Εμείς απλά θα τον ξεπροβοδίσουμε. . Αϊ στο διάολο ρε Καραγκιόζη και ακόμα παραπέρα. Μαζί σου πάρε και το Κολλητήρι και όλα τα αδέρφια του. Όλους όσους αυτήν τη στιγμή κυβερνάνε και λεηλατούνε την Ελλάδα. Δικά σου παιδιά είναι. Ραγιάδες με την αυθεντική καταγωγή. Άσχημοι, καμπούρηδες και για λίγα "γρόσια" δωσίλογοι προδότες. Γλείφτες των "Αγάδων" της Νέας Τάξης. Γιωργάκηδες, Κωστάκηδες, Ντορούλες και το κακό συναπάντημα. Αυτούς γιατί μας τους άφησαν οι Τούρκοι; Δεν γίνεται η Unesco να τους πάρει κι αυτούς; Μήπως να πιέζαμε λίγο για τον Καρατζαφέρη; Μήπως για την Παπαρήγα ή τον Τσιπροκολλητήρη;


ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kapodistria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4652 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/07/2010, 20:33:51  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Αλήθεια εκείνος ο Φώτης allzzaro, τι έγινε; Διακοπάρει;...Κανένα νέο;....

Φίλτατε ναι,ο Φώτης ή ο allzzaro ή ο...
my captain,που τον λέω εγώ,έχει πάει διακοπές...
Μια χαρά την έχει captain,εμείς να δούμε που λοιώνουμε
στην λαύρα του καλοκαιριού,
και ούτε ένα μπανάκι ακόμα...

Πάλι καλά που σήμερα έριξε βροχούλα...
κάτι ήταν και αυτό...
Ποτίστηκε ο τόπος...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/07/2010, 21:11:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Για να τελειώνω τη δική μου αναφορά, στον..καραγκιόζη,υπήρξε,σκλάβος,σε δύσκολη περίοδο, επαναλαμβάνω
και με τον τρόπο του
αντιστάθηκε, ή έτσι τον γνωρίσαμε,στον Τούρκο γενικά..Ήταν ο κατακτημένος, που κάνει ότι μπορεί για να επιβιώσει...
Δεν ήταν ο Έλληνας,όμως, σαν ιστορία, ήταν μια περίοδος...Δεν είναι κακό..Δεν πρέπει να φοβόμαστε, ότι τίποτε μπορεί να λερώσει το ελληνικό φρόνημα και έθνος....Δεν γινεται κάτι τέτοιο...
Άρε Φώτη, εσύ καλά τό πιασες το νόημα...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/07/2010, 23:13:53  Εμφάνιση Προφίλ
Για την αποκατάσταση των πραγμάτων , θα πώ τούτο:

Κανείς δεν είπε , ο οποιοσδήποτε άνθρωπος θα πρέπει να νοηματοδοτείται απο έναν Καραγκιόζη...αντίθετα θα πρέπει -κατα την άποψή μου- να είναι παράδειγμα προς αποφυγήν...

Διάβασα το όλο κείμενο που παράθεσες φίλη Καποδίστρια του Τραϊανού...που προσωπικά δεν τον γνωρίζω , οπότε και θα αποφύγω να πάρω θέση στα όσα αναφέρει....

Αλλοίμονο , αν θεωρήσουμε τον Καραγκιόζη ως υπεύθυνο για τις κακο-δαιμονίες μας ... ή την οποιαδήποτε Θρησκεία...ή την οποιαδήποτε πολιτική παράταξη..ή οποιονδήποτε φορέα...όποιος και αν είναι αυτός...Όλα αυτά τα προαναφερθέντα μου φαντάζουν ως άλλος ένας διάβολος -Νέος- που διαμεσολαβεί και θεωρείται ως υπεύθυνος για την όποια παραβατικότητά μας....


"Καλείται" και "επικαλείται" για να μας εξαγνίσει και να μας δικαιολογήσει για όλες τις αστοχίες μας...και η Νεο-Ελληνική πραγματικότητα έρχεται να το επιβεβαιώσει περίτρανα...

Για τον Νεο-Έλληνα και την κατάντια του , πάντα κάποιος άλλος φταίει...που του έταξε πράματα και αθέτησε τον λόγο του -ανευθυνότητα- , κάποιος που δεν τον κατάλαβε-αναισθησία-...κάποιος που τον κορόϊδεψε-παλιάνθρωπος?-...κάποιος που του παρουσίασε μια όμορφη κατάσταση και εγκατέλειψε το χωριό του ή την πόλη του και ήρθε και παρέμεινε στην Αθήνα...ή κάποιος/α που τον χρησιμοποίησε για δικούς του/ης επιδιώξεις και ενώ δεν τον/ην αγαπούσε...και ο κατάλογος τελειωμό δεν έχει...αλλα εν πάσει περιπτώσει υπάρχουν πολλοί λόγοι που ο Έλληνας δεν πάει μπροστά και πάντα βρίσκεται εκτός του...ΠΑΝΤΑ!

Ο Καραγκιόζης βρίσκεται εδώ και μεταμφιεσμένος με ακριβά ρούχα..rolex kai armani και oscar de la renta...μετακινούμενος με mercedes..bmw kai porsche...ή την σπορ έκδοση της Land rover .... και ασφαλώς διαμένει βόρεια προάστεια ..... και απο την άλλη μέριά ο μίζερος και ανήμπορος Καραγκιόζης που μονίμως δεν του έπεσε η καλή για να τους έδινε ένα μάθημα αυτών των άλλων αρπακτικών....απλά δεν του δόθηκε η ευκαιρία...όχι ότι θα την άφηνε παρ'ολα όσα λέει , αν του παρουσιαζόταν...


Εκεί κινείται η Νεο-Ελληνική πραγματικότητα...κάποιοι τα έχουν αρπάξει και οι άλλοι τους φθονούν επειδή δεν έτυχε να είναι στην θέση τους...κάνω λάθος..???

Κατα τ'αλλα , αν μιλήσεις μαζί τους , θα καταλάβεις εύκολα , ότι δεν τους κατατρέχει η κακοδαιμονία αλλα είναι η ίδια η κακο-δαιμονία προσωποποιημένη η ίδιοι και οι πεποιθήσεις τους ...αφιερώνουν όλο την ενέργειά τους και τον χρόνο τους στο να ασχολούνται με το τι έκανε και δεν έκανε η Τζούλια και ο Φουρθιώτης -έτσι δεν τον λένε??-...και όλοι την κατηγορούν αλλα το dvd της ... όλοι το έχουν αγοράσει...


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kapodistria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4652 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/07/2010, 16:00:09  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Δεν πρέπει να φοβόμαστε, ότι τίποτε μπορεί να λερώσει το ελληνικό φρόνημα και έθνος....Δεν γινεται κάτι τέτοιο...

Φίλτατε trexagireve,
ναι σίγουρα κανείς δεν φοβάται πως
μπορεί να ...λερωθεί,όπως χαρακτηριστικά λες,
το ελληνικό φρόνημα ή το έθνος,από έναν
Καραγκιόζη...

Το θέμα είναι στα πρότυπα...
Εκεί "παίζεται" το παιχνίδι...
Έστω και υποσυνείδητα,η "δοουλειά",
γίνεται...

Θα προτιμούσα,προσωπικά, και νομίζω
ελάχιστοι θα διαφωνήσουν μαζί μου,να
μεγάλωναν τα ελληνόπουλα με ιστορίες από
την ελληνική προϊστορία,μυθολογία...

Πόσα παιδάκια,οι γονείς τους,(για το
σχολείο δεν κάνω λόγο,απογοήτευση...),
τους διαβάζουν ελληνική μυθολογία;
Ούτως ώστε να τα παροτρίνουν όταν
θα μπορούν να διαβάζουν μόνα τους, να πάρουν
στα χέρια τους την δική μας,προϊστορία;
Προσωπικά δεν γνωρίζω ΚΑΝΕΝΑΝ...


ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kapodistria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4652 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/07/2010, 16:03:16  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Για τον Νεο-Έλληνα και την κατάντια του , πάντα κάποιος άλλος φταίει...που του έταξε πράματα και αθέτησε τον λόγο του -ανευθυνότητα- , κάποιος που δεν τον κατάλαβε-αναισθησία-...κάποιος που τον κορόϊδεψε-παλιάνθρωπος?-...κάποιος που του παρουσίασε μια όμορφη κατάσταση και εγκατέλειψε το χωριό του ή την πόλη του και ήρθε και παρέμεινε στην Αθήνα...ή κάποιος/α που τον χρησιμοποίησε για δικούς του/ης επιδιώξεις και ενώ δεν τον/ην αγαπούσε...και ο κατάλογος τελειωμό δεν έχει...αλλα εν πάσει περιπτώσει υπάρχουν πολλοί λόγοι που ο Έλληνας δεν πάει μπροστά και πάντα βρίσκεται εκτός του...ΠΑΝΤΑ!


Σάυτό συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ,Αγαπητέ μου
Εαρινέ,όμως δεν έθεσα έτσι
το θέμα...
Νομίζω πως η απάντηση που έδωσα στον
Φίλτατο trexagireve,ισχύει και εδω...
Άς μην επαναλαμβάνομαι...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kapodistria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4652 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/07/2010, 16:10:23  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Εκεί κινείται η Νεο-Ελληνική πραγματικότητα...κάποιοι τα έχουν αρπάξει και οι άλλοι τους φθονούν επειδή δεν έτυχε να είναι στην θέση τους...κάνω λάθος..???

Κατα τ'αλλα , αν μιλήσεις μαζί τους , θα καταλάβεις εύκολα , ότι δεν τους κατατρέχει η κακοδαιμονία αλλα είναι η ίδια η κακο-δαιμονία προσωποποιημένη η ίδιοι και οι πεποιθήσεις τους ...αφιερώνουν όλο την ενέργειά τους και τον χρόνο τους στο να ασχολούνται με το τι έκανε και δεν έκανε η Τζούλια και ο Φουρθιώτης -έτσι δεν τον λένε??-...και όλοι την κατηγορούν αλλα το dvd της ... όλοι το έχουν αγοράσει...Το κακό είναι Αγαπητέ μου Εαρινέ,πως
ενώ ακούω τόσους πολλούς να "ξορκίζουν",τέτοια
κακά,με λύπη μου διαπιστώνω,όπως και εσυ το αναφέρεις,
ότι οι περισσότεροι είναι που ασχολούνται εν τέλει
με αυτά τα ...κακά...
Και αναρωτιέμαι,μήπως έχω παραισθήσεις; Που είναι
όλοι εκείνοι που στηλιτεύουν;
που είναι όλοι εκείνοι που ξορκίζουν το κακό,την ανοησία,την βλακεία και το κακό συναπάντημα;
Πού είναι τέλος πάντων εκείνοι που
δείχνουν να έχουν κάποιο...επίπεδο;

Που στο δ...λο ΄χάνονται και μεταμορφώνονται από
πλειοψηφία σε ...μειοψηφία;!!!

Γι' αυτό σου λέω,δεν είναι όλα "δαίμονες"...
Έχουν το λόγο τους να "κατασκευάζονται" αυτού του είδους
οι ...δαίμονες...


ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/07/2010, 17:13:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Μα αγαπητή μου Καποδίστρια,η ελληνική μυθολογία, βγήκε, απο την
διδακτέα ύλη, όπως έπρεπε να είναι,για να την θυμούνται όλοι ,για την Ελλάδα,για τους Έλληνες, ως δημοκρατική ιδέα...
Κι αυτό, για να μην υπάρχουν εθνικιστικά ιδεώδη, λένε, οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης...
Παράλογο!!!!
Χτυπάει συνέχεια, όχι μόνο την πορτα, αλλά κι εμας,ακόμη...Λέτε, να μας γκρεμίσει;...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kapodistria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4652 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/07/2010, 17:54:11  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Μα αγαπητή μου Καποδίστρια,η ελληνική μυθολογία, βγήκε, απο την
διδακτέα ύλη, όπως έπρεπε να είναι,για να την θυμούνται όλοι ,για την Ελλάδα,για τους Έλληνες, ως δημοκρατική ιδέα...
Κι αυτό, για να μην υπάρχουν εθνικιστικά ιδεώδη, λένε, οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης...
Παράλογο!!!!
Χτυπάει συνέχεια, όχι μόνο την πορτα, αλλά κι εμας,ακόμη...Λέτε, να μας γκρεμίσει;...

Αυτό λέω και εγώ Φίλτατε trexagireve,
Αυτό λέω...

ΤΥΧΑΙΟ ???...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/07/2010, 18:11:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Μήπως, λοιπόν, φίλη μου, καλά θα ήταν να ψάχναμε, να βρούμε τι έγινε;....Πως φτάσαμε εδώ;...
Γιατί,οπως λές, δεν έγινε τυχαία...
Κάποιοι μα οδήγησαν..Ξέρεις ποιοί είναι;..
Τι θέλουν;Για να δούμε και τι κάνουν...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/07/2010, 19:49:25  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

quote:

Μα αγαπητή μου Καποδίστρια,η ελληνική μυθολογία, βγήκε, απο την
διδακτέα ύλη, όπως έπρεπε να είναι,για να την θυμούνται όλοι ,για την Ελλάδα,για τους Έλληνες, ως δημοκρατική ιδέα...
Κι αυτό, για να μην υπάρχουν εθνικιστικά ιδεώδη, λένε, οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης...
Παράλογο!!!!
Χτυπάει συνέχεια, όχι μόνο την πορτα, αλλά κι εμας,ακόμη...Λέτε, να μας γκρεμίσει;...

Αυτό λέω και εγώ Φίλτατε trexagireve,
Αυτό λέω...

ΤΥΧΑΙΟ ???...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.


http://www.youtube.com/watch?v=kNGNLo8K6Fk&feature=related


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kapodistria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4652 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/07/2010, 21:58:01  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

quote:

quote:

Μα αγαπητή μου Καποδίστρια,η ελληνική μυθολογία, βγήκε, απο την
διδακτέα ύλη, όπως έπρεπε να είναι,για να την θυμούνται όλοι ,για την Ελλάδα,για τους Έλληνες, ως δημοκρατική ιδέα...
Κι αυτό, για να μην υπάρχουν εθνικιστικά ιδεώδη, λένε, οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης...
Παράλογο!!!!
Χτυπάει συνέχεια, όχι μόνο την πορτα, αλλά κι εμας,ακόμη...Λέτε, να μας γκρεμίσει;...

Αυτό λέω και εγώ Φίλτατε trexagireve,
Αυτό λέω...

ΤΥΧΑΙΟ ???...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.


http://www.youtube.com/watch?v=kNGNLo8K6Fk&feature=related


Μείνε μέσα στο παιχνίδι...


Αγαπητέ μου Εαρινέ,
είσαι ΦΟΒΕΡΟΣ!!!
Πρόσεξε τώρα,τι έγινε...

Βάζω ένα τζιν τόνικ,και
ανοίγω το λαπτοπ στο μπαλκόνι...
Και βλέπω το λινκ που έχεις βάλει,
το ανοίγω...και ΩΩΩ!!!

Μα καλά πως με έφτιαξες!!!
Δεν έχω να πω ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!

...οτι θες ...δικό σου!!!


http://www.youtube.com/watch?v=MoGIKKMiOQw


ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kapodistria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4652 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/07/2010, 22:09:22  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Μήπως, λοιπόν, φίλη μου, καλά θα ήταν να ψάχναμε, να βρούμε τι έγινε;....Πως φτάσαμε εδώ;...
Γιατί,οπως λές, δεν έγινε τυχαία...
Κάποιοι μα οδήγησαν..Ξέρεις ποιοί είναι;..
Τι θέλουν;Για να δούμε και τι κάνουν...

Φίλτατε trexagireve,
αν ανοίξουμε εδώ τέτοιο θέμα...
είπαμε,
ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ...ΜΥΑΛΟ!!!

Γι'αυτό άσε να σου αφιερώσω
ένα τραγουδάκι...

http://www.youtube.com/watch?v=_Jtpf8N5IDE&feature=channel


ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/07/2010, 22:09:57  Εμφάνιση Προφίλ
Χαίρομαι που είσαι καλά και μπορώ και γώ με τον δικό μου τρόπο να συμβάλλω σε αυτό...


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/07/2010, 22:26:25  Εμφάνιση Προφίλ
http://www.youtube.com/watch?v=Kxa0mnDj0bs


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kapodistria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4652 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/07/2010, 22:37:42  Εμφάνιση Προφίλ


Και εγω που νόμιζα πως απόψε
ήταν Πανσέληνος...

Αλλά και αυτη την νύχτα,το φεγγάρι,
το ίδιο ΥΠΕΡΟΧΟ ειναι...

http://www.youtube.com/watch?v=EfHeAfr87XgΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kapodistria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4652 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/07/2010, 22:55:22  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

http://www.youtube.com/watch?v=Kxa0mnDj0bs


Μείνε μέσα στο παιχνίδι...

Σ'ευχαριστώ!!!
Το απόλαυσα ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!!!
Να είσαι ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

Υ.Γ.και οι γάτες ...ναι είναι η μεγάλη μου ΑΔΥΝΑΜΙΑ!!!


ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΩΜΕΓΑΣ
Μέλος 1ης Βαθμίδας


65 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/07/2010, 22:57:43  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Ελάτε, βρε παιδιά, ο καραγκιόζης, ήταν ένας φτωχοδιάβολος, που προσπαθούσε να επιβιώσει με τον Τούρκο κατακτητή..
Ήταν η αντίδραση ενός λαού, εφόσον δεν μπορούσε να τα βάλει άμεσα, με τον κατακτητή....Μαθαίνεις απο τον καραγκιόζη...Θυμηθείτε τον...Σαββόπουλο...

Και ο Μιαουλης ήταν υπο του Τουρκου κατακτητη,και ο Καραϊσκακης και ο Κολοκοτρωνης.Γι'αυτο θα προτιμησω να μαθω και να παραδειγματιστω απο αυτους -και οχι μονο- τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και οχι απο τον ΤΟΥΡΚΟ κακομοιρη Καραγκιοζ-Μαυροματη.Όσο για τον Σαββοπουλο,τον σεβομαι ως καλλιτεχνη αλλα αν επιθυμει να ταυτιζεται με τον Καραγκιοζη ας περιοριστει στον εαυτο του και σε αυτους που τον ακουν και να μην μιλα εξ ονοματος ολων ημων....

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/07/2010, 10:25:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Μαζί με όσους αναφέρεις, φίλε ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΩΜΕΓΑΣ,υπάρχει κι ο Καραγκιόζης, όπως ο Σουρής, με το επαναστατικό χιούμορ,που ήταν ο μόνος τρόπος τους, για να αντισταθούν...Δεν είναι κακό, να υπάρχουν και απλοικοί άνθρωποι,δεν είναι ανάγκη, να είναι όλοι σούπερμαν..
Ας είναι κανένας και ....καραγκιόζης,δίνει άλλο χρώμα, που υπάρχει απο σρχαιοτάτων χρόνων, απο την αρχαία κωμωδία,μέχρι σήμερα, με διάφορες μορφές που πήρε...
Δεν υπάρχει λόγος να απλώνουμε προκρούστια κρεβάτια...Μπορεί να
μπούμε κι εμείς εκεί...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/07/2010, 10:47:17  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR
quote:
Υ.Γ.και οι γάτες ...ναι είναι η μεγάλη μου ΑΔΥΝΑΜΙΑ!!!


και για μενα!


NOVUS ORDO SECLORUM
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΩΜΕΓΑΣ
Μέλος 1ης Βαθμίδας


65 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/07/2010, 11:12:47  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Δεν είναι κακό, να υπάρχουν και απλοικοί άνθρωποι,δεν είναι ανάγκη, να είναι όλοι σούπερμαν..

Ε οχι και superman ο Καραϊσκακης,ο Κολοκοτρωνης και οι υπολοιποι ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ !!! Εδω οποιο βιβλιο κι αν ανοιξεις θα διαβασεις οτι ουτε στρατηλατες ηταν,ουτε βασιλιαδες.Ηταν απλοϊκοι ανθρωποι οι οποιοι ομως ειχαν κατι διαφορετικο -οχι κατ'αναγκην...υπερφυσικο-.Ειχαν τον ΙΧΩΡ να ρεει στις φλεβες τους,το Θεϊκο Αιμα που κανει τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ Ελληνες να ξεχωριζουν απο τους καθε λογης Καραγκιοζηδες...!!!
Και αφου το ανεφερες φιλτατε trexagireve,μακαρι να υπηρχε και σημερα ενας "Προκρουστης" για να βαλει τα πραγματα σε μια ταξη.Η κοινωνια μας,εμεις οι ιδιοι,θα ειμασταν σε πολυ καλυτερη κατασταση......!!!!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/07/2010, 13:14:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Κι όμως, φίλε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΩΜΕΓΑ, πρέπει να υπάρχει η ελευθερία,
για να δηλώνει ο καθείς αυτό που πιστεύει,σαν αρχή ζωής...Για τον καραγκιόζη, εμένα μου κάνει εντύπωση, πόσο εύκολα τον αποποιούμεθα....Αύριο, ποιός ξέρει,τι θα μας πείσουν να απαρνηθούμε.....
Μια καλή αιτιολογία χρειάζεται...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kapodistria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4652 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/07/2010, 18:05:35  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

quote:
Υ.Γ.και οι γάτες ...ναι είναι η μεγάλη μου ΑΔΥΝΑΜΙΑ!!!


και για μενα!


NOVUS ORDO SECLORUMΜε πολύ αγάπη αφιερωμένα σε σένα PREDATOR ! ! !


Και ο γατούλης μου ο Βίκτωρ,τον οποίο
δυστυχώς,έχασα προ διετίας...
Είχε φοβερή Προσωπικότητα!!!


ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΩΜΕΓΑΣ
Μέλος 1ης Βαθμίδας


65 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/07/2010, 18:07:44  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Κι όμως, φίλε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΩΜΕΓΑ, πρέπει να υπάρχει η ελευθερία,
για να δηλώνει ο καθείς αυτό που πιστεύει,σαν αρχή ζωής...Για τον καραγκιόζη, εμένα μου κάνει εντύπωση, πόσο εύκολα τον αποποιούμεθα....Αύριο, ποιός ξέρει,τι θα μας πείσουν να απαρνηθούμε.....
Μια καλή αιτιολογία χρειάζεται...

Φιλτατε trexagireve...
Δεν ειπα ποτε οτι απαγορευω σε καποιον να δοξαζει/εξυμνει οποιον ηρωα θελει,εστω και Τουρκο (Καραγκιοζης).Απλα να μην ομιλει εξ ονοματος ολων των αλλων.Αλλωστε δεν ειμαστε ολοι οι Ελληνες το ιδιο.......!!!
Και σε βεβαιωνω οτι δεν εχω καμμια ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ενοχη που αποποιουμαι τον τουρκο Καραγκιοζη.Αυτο που ξερω ειναι οτι δεν προκειται ΠΟΤΕ να αποποιηθω τον Σωκρατη,τον Πλατωνα,τον Αριστοτελη,τον Ηρακλειτο και τους αλλους ΓΝΗΣΙΟΥΣ προγονους μου !!!!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kapodistria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4652 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/07/2010, 18:11:20  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

quote:

Δεν είναι κακό, να υπάρχουν και απλοικοί άνθρωποι,δεν είναι ανάγκη, να είναι όλοι σούπερμαν..

Ε οχι και superman ο Καραϊσκακης,ο Κολοκοτρωνης και οι υπολοιποι ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ !!! Εδω οποιο βιβλιο κι αν ανοιξεις θα διαβασεις οτι ουτε στρατηλατες ηταν,ουτε βασιλιαδες.Ηταν απλοϊκοι ανθρωποι οι οποιοι ομως ειχαν κατι διαφορετικο -οχι κατ'αναγκην...υπερφυσικο-.Ειχαν τον ΙΧΩΡ να ρεει στις φλεβες τους,το Θεϊκο Αιμα που κανει τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ Ελληνες να ξεχωριζουν απο τους καθε λογης Καραγκιοζηδες...!!!
Και αφου το ανεφερες φιλτατε trexagireve,μακαρι να υπηρχε και σημερα ενας "Προκρουστης" για να βαλει τα πραγματα σε μια ταξη.Η κοινωνια μας,εμεις οι ιδιοι,θα ειμασταν σε πολυ καλυτερη κατασταση......!!!!
Βρε Αλέξανδρε,Αγαπητέ ετεροδιαστασιακέ
Αλέξανδρε Ωμέγα,
τι το ξανανοίγεις το ρημαδοθέμα;;;
Άστο να πάει στα κομμάτια,μαζί με
τον τουρκο-Καραγκιόζη...


Υ.Γ. παρεπιπτόντως,συμφωνώ μ'αυτά που λες,εκτός της
τελευταίας παραγράφου,όπου το
δίκαιο ή μάλλον το σωστό είναι με
το μέρος του Φίλτατου trexagireve...


ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/07/2010, 21:46:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Ότι νάναι η εποχή μας, ρε παιδιά, απο μόνη της....
Δεν θέλει βοήθεια....Αλλά, δεν θα είναι χειρότερη απο άλλες..
Τώρα, λέμε, πραγματικά, ότι θέλουμε...
Κάποτε, δεν ήταν έτσι...
Βλεπω τα ζουζούνια που παίζουν δίπλα(τους μικρούς μας γιούς εννοώ,9 και 5) και λέω, υπάρχει μέλλον και υπάρχει ελπίδα, υπάρχει χαρά και πρέπει να την βλέπουμε..Λίγη μπάλα, ένα δάχτυλο, πρησμένο και μερικές κλωτσιές στο καλάμι, μετά, λέω τα ίδια...
Φτήνά την έβγαλα σήμερα.....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kapodistria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4652 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/07/2010, 23:03:07  Εμφάνιση Προφίλ

Το Φεγγάρι σε φάση Πανσελήνου,από το
μπαλκόνι μου...

Αχ! Η φύση!!!
Τέτοια ομορφιά...Πουθενά και σε
...Κανέναν...

Αν αξίζει η ζωή είναι για
κάποιες τέτοιες ...στιγμές!!!


ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kapodistria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4652 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/07/2010, 12:34:11  Εμφάνιση Προφίλ
Αγαπητοί μου φίλοι,
μήπως έχετε
παρατηρήσει πως η οθόνη σας,έχει
λερωθεί από την ...μέσα μεριά;

Κι' αν ναι,ξέρετε τον τρόπο
να την καθαρίσετε;

Οχι;!!!

Δεν πειράζει
ξέρω εγώ έναν πολύ ασφαλή και
σίγουρο τρόπο...
Ορίστε η ιστοσελίδα να το επιτύχετε...


http://www.raincitystory.com/flash/screenclean.swf


ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kapodistria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4652 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/07/2010, 18:31:41  Εμφάνιση Προφίλ
Έλαβα ένα mail,όπου έλεγε:

ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ - ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !!!Αν έχει όντως δοθεί τέτοια κόλλα στον καθηγητή
Μπράβο τους!!!


ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 50 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.15625
Maintained by Digital Alchemy