ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
 Ζούμε στην αποκάλυψη
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 5
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
grecoRaelian
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
94 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/01/2004, 21:46:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους grecoRaelian  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος grecoRaelian  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος grecoRaelian  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος grecoRaelian  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η αποκάλυψη άρχισε το 1945.
Όπως πολύ σωστά πρόβλεψε ο Γιαχβέ στην Καινή Διαθήκη
μετά την ίδρυση κράτους του Ισραήλ,και την ανακάλυψη
της ατομικής ενέργειας από τον Άινσταιν τώρα ο κίνδυνος
αυτοκαταστροφής της ανθρωπότητας είναι πραγματικότητα.
Οι εβραίοι ήταν ο εκλεκτός λαός του Γιαχβέ,γιατί ήταν και είναι
ο πιο ευφυής λαός από τους 7 που δημιουργήθησαν.Οι Έλληνες
και οι Αιγύπτιοι επίσης.(Ήταν οι πιο ευφυής στα τεστ
κατασκευής που έγιναν...)
Δεν είναι τυχαίο που μια χούφτα Εβραίων διοικεί την
υπερδύναμη που ελέγχει τον κόσμο...Ούτε είναι τυχαίο που
οι Ναζί μισούσαν τους εβραίους που διοικούσαν την Γερμανία...
Ούτε είναι τυχαίο που εσείς συζητείτε για τους εβραίους...

Ο Φαραώ έσφαξε τους εβραίους πριν τον ερχομό του Μωυσή.
Ο Ηρώδης έσφαξε τους εβραίους πριν τον ερχομό του Χριστού.
Ο Χίτλερ έσφαξε τους εβραίους πριν τον ερχομό του ΡΑΕΛ.
Οι εβραίοι δεν αναγνώρισαν τον Χριστό και υπόφεραν 2000
χρόνια...
Αν δεν αναγνωρίσουν τον ΡΑΕΛ ...
Να γιατί μας έστειλε τον τελευταίο προφήτη που είναι ο
προφήτης της απο-καλύπτω.Τώρα ο δημιουργός μας, μας ζητά να
καταλάβουμε και όχι να πιστέψουμε.
Μας αποκαλύπτει τα μυστήρια...

Οι απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις του φόρουμ βρίσκονται
στα βιβλία του τελευταίου προφήτη,μετά τον Μωυσή,Βούδα,Μωάμεθ
Χριστό.Το όνομα του προφήτη είναι ΡΑΕΛ και είναι γιος του
25.000 ετών Γιαχβέ,και αδελφός του Χριστού.

«είμαστε εκείνοι που έφτιαξαν όλη την ζωή στη γη»

«μας περάσατε για θεούς»

«τώρα σας αποκαλύπτουμε το μυστικό που βρίσκεται πίσω από τις μεγάλες θρησκείες»

«και πώς να συνειδητοποιήσετε το δυναμικό σας και να επιτύχετε παγκόσμια ειρήνη»

- Γιαχβέ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΗ ΓΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ D.N.A.Ίχνη αυτού του επικού αριστουργήματος της δημιουργίας μπορούν να βρεθούν σε όλες τις θρησκευτικές γραφές. Σε αυτές είναι που αναφέρθηκαν ο Μωϋσής, ο Ιησούς, ο Βούδας και ο Μωάμεθ. Τώρα είναι ώρα να τους καλωσορίσουμε.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ; Στις 13 Δεκέμβρη 1973, ο Γάλλος δημοσιογράφος Ραέλ προσεγγίστηκε από έναν επισκέπτη από άλλον πλανήτη, και του ζητήθηκε να εγκαθιδρύσει μια Πρεσβεία για να καλωσορίσει αυτούς τους ανθρώπους πίσω στη Γη.

O εξωγήινος ήταν γύρω στα τέσσερα πόδια σε ύψος (120εκ. Περίπου), είχε μακριά σκούρα μαλλιά, αμυγδαλωτά μάτια, σκουρόχρωμο δέρμα και ανέδιδε αρμονία και χιούμορ. Είπε στον Ραέλ ότι:

"είμαστε εκείνοι που έφτιαξαν όλη την ζωή στη γη "
"μας περάσατε για θεούς"
"ήμασταν στην εκπόρευση των κύριων θρησκειών σας "
"Τώρα που είστε αρκετά ώριμοι για να το καταλάβετε,
θα θέλαμε να έρθουμε σε επίσημη επαφή μέσω μιας πρεσβείας "

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Τα μηνύματα που υπαγορεύτηκαν στον Ραέλ εξηγούν πως η ζωή στην Γη δεν είναι το αποτέλεσμα μιας τυχαίας εξέλιξης, ούτε έργο κάποιου υπερφυσικού «Θεού». Είναι μια προμελετημένη δημιουργία, χρησιμοποιώντας DNA, από επιστημονικά εξελιγμένους ανθρώπους που έφτιαξαν τα ανθρώπινα πλάσματα κυριολεκτικά «καθ’ ομοίωση» αυτό που μπορεί κάποιος να αποκαλέσει «επιστημονικό δημιουργισμό». Αναφορές σε αυτούς τους επιστήμονες και το έργο τους, καθώς και στο σύμβολό τους της αιωνιότητας μπορούν να βρεθούν στα αρχαία κείμενα πολλών πολιτισμών. Για παράδειγμα, στην Γένεση, την βιβλική αφήγηση της δημιουργίας, η λέξη «Ελοχείμ» έχει παρερμηνευτεί σαν «Θεός» στον ενικό, αλλά είναι πληθυντικός, που σημαίνει «εκείνοι που ήρθαν από τον ουρανό».

Αφήνοντας την ανθρωπότητά μας να προοδεύσει από μόνη της, οι Ελοχείμ παρόλα αυτά διατήρησαν επαφή μαζί μας μέσω προφητών όπως ο Βούδας, ο Μωϋσής, ο Ιησούς και ο Μωάμεθ, όλοι ειδικά επιλεγμένοι και εκπαιδευμένοι από αυτά. Ο ρόλος των προφητών ήταν προοδευτικά να εκπαιδεύσουν την ανθρωπότητα ,μέσω των μηνυμάτων που δίδαξαν, κάθε φορά προσαρμοσμένα στον πολιτισμό και το επίπεδο κατανόησης της εποχής. Επίσης άφησαν ίχνη των Ελοχείμ ώστε να είμαστε ικανοί να τα αναγνωρίσουμε σαν τους δημιουργούς μας και συνανθρώπους μας όταν θα έχουμε αρκετά εξελιχθεί επιστημονικά για να τους καταλάβουμε.

Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Τώρα που ο άνθρωπος έχει πατήσει το πόδι του στη σελήνη, και οι επιστήμονές μας δημιουργούν ζωή μέσω της σύνθεσης του DNA, είμαστε επιτέλους ικανοί να καταλάβουμε τους δημιουργούς μας ορθολογιστικά αντί να τους μυθοποιούμε και να τους λατρεύουμε αποσβολωμένοι. Γι αυτόν τον λόγο οι Ελοχείμ ήρθαν σε επαφή με τον Ραέλ. Του ζήτησαν να κάνει το ύστατο μήνυμά τους γνωστό σε όλον τον κόσμο και να εγκαθιδρύσουν μια πρεσβεία για εκείνους όπου θα συναντηθούν επίσημα με εμάς και τις κοσμικές κυβερνήσεις μας.

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΕΣΒΕΙΑ? Δεν είναι εισβολείς. Έχουν δείξει την επιθυμία τους να έρθουν αλλά σέβονται την επιλογή μας να πούμε όχι. Επαφίεται σε εμάς να τους καλέσουμε- και η πρόσκλησή μας είναι η πρεσβεία. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.

Χωρίς την ουδετερότητα μιας πρεσβείας, ελεύθερο εναέριο χώρο και μια επίσημη υποδοχή, μια απροειδοποίητη και ανεπιθύμητη προσγείωση θα είχε τεράστιο πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό αντίκτυπο με καταστροφικές συνέπειες διεθνώς. Ούτε θέλουν να υπερθεματίσουν οποιαδήποτε κυβέρνηση, θρησκεία ή ιδεολογία πέραν της Ραελιανής Φιλοσοφίας, επικοινωνώντας με κάποιο άλλο ίδρυμα πρώτα. Κατά συνέπεια θα έρθουν μόνον όταν χτίσουμε την πρεσβεία τους, τέτοια είναι η αγάπη και ο σεβασμός που έχουν για μας.

Ακολουθώντας τις οδηγίες των εξωγήινων, ο Ραέλ ίδρυσε το Ραελιανό Κίνημα, μια διεθνή οργάνωση για να φέρει κοντά όσους επιθυμούν να βοηθήσουν.

Είναι μια αθεϊστική, μη κερδοσκοπική, πνευματική οργάνωση, «αθεϊστική» γιατί απομυθοποιεί την παλιά εκδοχή του θεού, «πνευματική» γιατί μας συνδέει με τους δημιουργούς μας και την αιωνιότητα, και «μη κερδοσκοπική» γιατί κανένα μέλος της δεν πληρώνεται με κάποια αμοιβή, ούτε ο ίδιος ο Ραέλ.

Είναι μια εντελώς ανοικτή οργάνωση σχεδιασμένη όχι για να πείσει τους ανθρώπους, αλλά για να επιτρέψει σε αυτούς που θέλουν να βοηθήσουν, να συμμετέχουν ή να φεύγουν οποτεδήποτε

Οι στόχοι της είναι:

- Να πληροφορήσει χωρίς να πείσει.
- Να εγκαθιδρύσει την πρεσβεία.
- Να δράσει σαν καταλύτης για μια κοινωνία του μέλλοντος.

Στο μήνυμα που υπαγόρευσαν στον Ραέλ, το οποίο εκείνος έχει εκδώσει σαν μια σειρά βιβλίων, ευγενικά μας φέρνουν ένα νέο όραμα για το σύμπαν, που μας προμηθεύει τα κλειδιά για την αφύπνιση του δυναμικού μας και μια σειρά αξιών που θα επιφέρουν επανάσταση στην κοινωνία.

Έχουμε γεννηθεί σε αυτόν τον κόσμο τόσο γεμάτο από κραυγαλέες αντιθέσεις και αδικίες που ούτε τις αντιλαμβανόμαστε, έχουμε συνηθίσει να περπατάμε με τα μάτια μας μισόκλειστα, παραβλέποντας τα δεινά και τον πόνο, που είναι αποτέλεσμα της προκατάληψης, της απληστίας και της άγνοιας που είναι τόσο έμφυτα στον υποζύγιο του φόβου παλιό κόσμο. Αλλά τώρα μια καινούργια αυγή ανατέλλει, μπορούμε να ανοίξουμε τα μάτια στην πραγματικότητα γύρω μας και να αναλάβουμε δράση για να αναμετρηθούν η διαφθορά και η απόγνωση με την ελπίδα και την αγνότητα, υποστηριζόμενη από τη δύναμη της επιστήμης. Η βιο και νανοτεχνολογία μπορεί να φέρει υγεία και τροφή σε όλους, μπορεί να απομακρύνει την ανάγκη για ανθρώπινο μόχθο και επομένως να σπάσει την σκλαβιά μας σε ένα νομισματικό σύστημα και τους άρχοντές του, κανείς δεν θα χρειάζεται να ανήκει στον άλλον ή να χαραμίζει την ζωή του κάνοντας μια δουλειά που δεν του αρέσει. Η έμφαση μπορεί να δοθεί στην πληρότητα και την ευχαρίστηση αντί στο καθήκον και την επιβίωση. Αλλά αυτό χρειάζεται επαγρύπνηση για να δούμε μέσα από τις ψευδαισθήσεις της προσαρμογής και τις διαψεύσεις της κανονικότητας, συνείδηση για να δράσουμε σύμφωνα με την μεγαλύτερη εικόνα, και κουράγιο για να προκαλέσουμε τις παλιές συνήθειες που μεταβιβάστηκαν αδιαμφισβήτητες για γενιές, και έτσι κομμάτι κομμάτι, να ζωγραφίσουμε ένα πολύχρωμο κιλίμι της ανθρωπότητας, δίνοντας στους ανθρώπους την ελευθερία και την επιλογή να είναι ο εαυτός τους και να πραγματώνουν τον.

εαυτό τους απλά και μόνον για την χαρά της ύπαρξης.

Αυτή η νέα φιλοσοφία, όπου η πνευματικότητα και η επιστήμη συναντούνται, διδάσκεται σε διεθνή σεμινάρια σε κάθε ήπειρο και είναι το τελικό υλικό απαραίτητο για να αναφλέξει μια προσωπική και παγκόσμια επανάσταση ατομικότητας, ελευθερίας, αγάπης και σεβασμού. Ήδη σαρώνει την υδρόγειο και επιτρέπει στην ανθρωπότητα να μεταμορφώσει τον πόλεμο σε ειρήνη, την δουλειά σε αναψυχή, την φτώχεια καταξίωση και το χρήμα σε αγάπη. Η Ραελιανή επανάσταση γίνεται από ανθρώπους κάθε κοινωνικής υπόστασης, κάθε σεξουαλικού προσανατολισμού, κάθε φυλής, κάθε ηλικίας, κάθε διαφορετικού και μανιασμένα αντικομφορμιστή, που μετατρέπουν ότι αγγίζουν σε διασκέδαση και ευχαρίστηση.

Ερευνήστε τις παλιές θρησκευτικές γραφές σας, εξετάστε τις πρόσφατες επιστημονικές ανακαλύψεις, ελέγξτε τα ΟΥΦΟλογικά πειστήρια και την βιβλιογραφία μας και θα βρείτε ότι όλα αυξανόμενα υποστηρίζουν το Ραελιανό Μήνυμα.

Και σημαντικότερο από όλα, διαβάστε το βιβλίο Το μήνυμα των Εξωγήινων το βιβλίο που θα επιφέρει επανάσταση στην σκέψη σας, θα μεταμορφώσει την ζωή σας και που ήδη αλλάζει τον κόσμο".

(Αν η ελληνική κυβέρνηση δεκτεί να γίνει η πρεσβεία των δημιουργών μας
στην Ελλάδα, τότε η Ελλάδα θα είναι η επόμενη χώρα που θα
μεγαλουργήσει)


grecoRaelian

grecoRaelian
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
94 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/01/2004, 22:38:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους grecoRaelian  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος grecoRaelian  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος grecoRaelian  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος grecoRaelian  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
"ΑΣΑΝΤΙ: Επτά άνθρωποι, πλασμένοι από τον Θεό κατέβηκαν από μια αλυσίδα στη Γη. Αφού γέννησαν εκεί ανθρώπους, επέστρεψαν στην Ουράνια πατρίδα τους."

1.Αποδείξεις για το τι λέω μπορείτε να βρείτε στο σάιτ
που βρίσκεστε αυτη την στιγμή, ή σε άλλες σάιτ (www.bibleufo.com)

2.Για τους υποστηρικτές της Θεωρίας της εξέλιξης
γράψτε ¨evidence of creation στο Google.com

3.Για τους Καθολικούς,Ορθόδοξους,Ιουδαίους... Διαβάστε τα γραπτά σας
και την εξήγηση τους από το ΡΑΕΛ...

4.Για τους Βουδιστές και άθεους:
Ο Βούδας δίδαξε τον αθεισμό και τον αισθησιακό διαλογισμό
Άλλωστε ο προφήτης σας ήρθε από τη δύση όπως γράφουν τα γραπτά σας...
Δεν υπάρχει ψυχή ούτε θεός...


ΑΓΑΠΗ

grecoRaelianΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

grecoRaelian
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
94 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/01/2004, 22:47:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους grecoRaelian  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος grecoRaelian  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος grecoRaelian  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος grecoRaelian  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)


www.subversions.com

grecoRaelianΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

grecoRaelian
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
94 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/01/2004, 22:51:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους grecoRaelian  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος grecoRaelian  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος grecoRaelian  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος grecoRaelian  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Κλωνισμός = Μυστικό της αιωνιότητας.

Εξελίξεις από την εταιρεία www.clonaid.com όπου η
ιδιοκτήτριά της είναι ραελιανή.

grecoRaelianΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/01/2004, 23:13:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γειά σου grecoRaelian.

Απ'ότι βλέπω, είσαι ταγμένος θιασώτης της Ραελιανής κίνησης. Μπράβο σου, ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει αυτό που θέλει κι αν η ραελιανή θεωρία σε κάνει πιο ευτυχισμένο και καλύτερο άνθρωπο, μπράβο της κι αυτής!

Ωστόσο, θα σου εφιστούσα την προσοχή σε κάποια πράγματα σχετικά με την συγγραφική σου δραστηριότητα στα forums:

  • Καταρχήν σε παρακάλεσα χθες αν μπορείς να γράφεις στα ελληνικά κι όχι στα greeklish, ώστε να είναι πιο ευανάγνωστα τα γραφόμενά σου. Αυτή η σύσταση δεν αφορά εσένα προσωπικά, αλλά γίνεται σε όλα τα μέλη που γράφουν με αγγλικούς χαρακτήρες εκτός αν υπάρχει πρόβλημα που δεν μπορεί να διορθωθεί. Θα σε παρακαλούσα να κάνεις μία προσπάθεια.

  • Βλέπω ότι σε πολλά από τα θέματα όπου συμμετέχεις, παραθέτεις αυτούσια κείμενα copy - paste από τη σελίδα της οργάνωσης rael, την οποία και προτείνεις, χωρίς όμως να γράφεις κάτω από το κείμενο ότι είναι αντιγραφή από τη σελίδα. Επειδή αυτό θα μπορούσε να μπερδέψει τους αναγνώστες, θα σε παρακαλούσα να το κάνεις, όπως επίσης να αποφεύγεις να μεταφέρεις σε πολλά τόπικ, το ίδιο κείμενο που πήρες από τη σελίδα. Μία φορά αρκεί. Εξάλλου, η απευθείας παράθεση ενός κειμένου χωρίς σχόλια, δεν είναι ο καλύτερος τρόπος διαλεκτικής επικοινωνίας σε ένα forum...
  • Ξεκίνησες αυτό εδώ το θέμα, παραθέτωντας το γνωστό κείμενο. Ούτε πρόλογος, ούτε ερωτήματα, σχόλια, τίποτε. Γράψε κι εσύ κάτι, εφοσον θέτεις ένα θέμα για συζήτηση (και στα ελληνικά - όπως είπαμε, έτσι; )

Αυτά για την ώρα φίλε grecoRaelian.
Καλή αναζήτηση...

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

grecoRaelian
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
94 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2004, 01:45:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους grecoRaelian  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος grecoRaelian  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος grecoRaelian  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος grecoRaelian  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ουπς...

Ξέχασα τους μουσουλμάνους...

-Αλλάχ (έτσι προφέρεται στην αραβική γλώσσα)= Ελόχ (αρχαία αραμαικά)
= ελοχίμ (εβραική λέξη για τον "θεό")...

-Ο Μωάμεθ μεταφέρθηκε από την Μέκκα στη Μεδίνα ή το αντίθετο
με ιπτάμενο δίσκο.

"Απ'ότι βλέπω, είσαι ταγμένος θιασώτης της Ραελιανής κίνησης. Μπράβο σου, ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει αυτό που θέλει κι αν η ραελιανή θεωρία σε κάνει πιο ευτυχισμένο και καλύτερο άνθρωπο, μπράβο της κι αυτής!"

Ευχαριστώ πολύ Αμαλία
:)

Θα γράφω με ελληνικούς χαρακτήρες,και θα βάζω σε "" ότι δεν είναι δικό μου,με σχόλια.Όλα ήτανε δικά μου εκτός από εκεί που έβαλα τα λόγια του δημιουργού μας, μέχρι την παρένθεση που έγραψα για την
Ελλάδα.

Με αγάπη
Κωνσταντίνος

grecoRaelianΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

_
Μέλος 2ης Βαθμίδας

USA
379 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2004, 02:00:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους _  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
den paizo xrimatistirio allo

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

grecoRaelian
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
94 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2004, 02:12:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους grecoRaelian  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος grecoRaelian  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος grecoRaelian  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος grecoRaelian  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
"ούτε ερωτήματα"(Η Αμαλία μου έγραψε ότι δεν έβαλα ερωτήματα)

Σας ρωτώ?

1.Γιατί ο "θεός" στην εβραική βίβλο έχει πολλά ονόματα
(Γιαχβέ,Ελοχίμ...) το ίδιο και για τον Σατανά(Αιωσφώρος...)?

2.Τι ήταν οι άγγελοι στη βίβλο?

3.Τι ήταν το πρωπατορικό αμάρτημα?

4.Ποιος ήταν ο Σαμψών?

5.Γιατί οι εβραίοι ήταν ο εκλεκτός λαός?

6.Πώς εξηγούνται επιστημονικά τα θαύματα του Χριστού?

7.Το σεξ είναι αμαρτία?

8.Ποιοι ήταν οι θεοί του Ολύμπου?

9.Γιατί η εκκλησία στέλλει τον κόσμο σε πολέμους για
"ελευθερία" με την ευλογία του ""θεού" ενώ την ίδια
στιγμή κυρήττει: ο Χριστός είπε: "Αγαπάτε τους εχθρούς σας?"

10.Γιατί η εκκλησία ζει στην πολυτέλεια και το χρυσάφι
την στιγμή που εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν από την
πείνα ενώ την ίδια στιγμή κυρήττει: ο Χριστός είπε:
"Ο έχων 2 χιτώνες να δώσει τον ένα στους φτωχούς? "

11.Τι είναι τα μέντιουμ?

12.Αφού ο θεός είναι πνεύμα πώς και είχε γιο άνθρωπο?

13.Τι ήταν ο πύργος της Βαβέλ?

14.Τι ήταν η κιβωτός του Νώε?

15.Αφού Ε=m*c^2,και m=E/c^2 τότε που είναι η ψυχή
στην εξίσωση?

16.Μήπως η ψυχή είναι ενέργεια?

17.Γιατί ένας Η/Υ έχει περισσότερη μνήμη από έναν
άνθρωπο,είναι ανώτερος του ανθρώπου?

18.Γιατί ένας άνθρωπος που δεν ξέρει τι είναι αεροπλάνο,
όταν δει ένα, νομίζει ότι είναι θεικό σημάδι?

19.Γιατί...

20.Γιατί ξέρω όλες τις απαντήσεις?
:)

grecoRaelianΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

grecoRaelian
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
94 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2004, 02:31:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους grecoRaelian  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος grecoRaelian  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος grecoRaelian  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος grecoRaelian  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
1.Πώς αναστήθηκε ο Χριστός?

2.Ποιο είναι το μυστικό της αιωνιότητας?

3.Γιατί η καθολική εκκλησία έκαψε ζωντανό το Τζορδάνο Μπρούνο
και τον Κοπέρνικο?

4.Τι είναι το 666?

5.Τι είδε ο Ιωάννης και τι περιέγραψε στην αποκάλυψή του?

6.Τι εννοούσε όταν είπε ¨"είδα την γη να φεύγει από εμένα"
Μήπως ήταν το διαστημόπλοιο που έφευγε από τη γη,και όχι η γη από
το διαστημόπλοιο?Μήπως ήταν πρωτόγονος ο Ιωάννης και δεν καταλάβαινε
τι περιέγραφε? :)

7.Μήπως ο άγγελος που περιγράφεται στην απο-κάλυπση
ήταν εξωγήινος με άσπρη στολή και άσπρα γένια?

8.Μήπως ο Διάβολος είναι τέρας?

9.Υπάρχει άγιος Βασίλης ή θεός?
:)
10.Ήρθε ο άγιος βασίλης σπίτι σας αυτά τα χριστούγεννα?
:)
11.Πόσες ψυχές έχει ο κάθε άνθρωπος?
:)
12.Η γάτα γιατί είναι 7ψυχη?
:)
13.Εγώ γιατί εχω 28.342663563487 ψυχές?

14.Γιατί ξέρω όλες τις απαντήσεις?

:)

"ένα πράγμα ξέρω, ότι ξέρω τι χρειάζεται να ξέρω"

Με αγάπη
Ραελιανός

(Ευτυχώς που η εκκλησία δεν μπορεί να με σταυρώσει,
αυτή την εποχή που ζούμε,θα με πει μόνο "σατανιστή" :ο) )


grecoRaelianΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

NOMIMON
Μέλος 1ης Βαθμίδας


143 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2004, 03:13:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους NOMIMON  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πολλές ερωτήσεις.

Ομολογώ οτι ξέρω μερικές απαντήσεις ( όχι όλες ).

Ιδού:

quote:
1.Γιατί ο "θεός" στην εβραική βίβλο έχει πολλά ονόματα
(Γιαχβέ,Ελοχίμ...) το ίδιο και για τον Σατανά(Αιωσφώρος...)?

Για να μην τον βρίσκει το ΣΔΟΕ.

quote:
4.Ποιος ήταν ο Σαμψών?

Αυτός που τραβούσε φορτηγά και λύγιζε σίδερα στο Μοναστηράκι;

quote:
7.Το σεξ είναι αμαρτία?

Είναι. Αλλά εσύ δε θά 'χεις πρόβλημα.

quote:
11.Τι είναι τα μέντιουμ?

Επεξεργαστής; ( κάτι σαν πέντιουμ ας πούμε ).

quote:
15.Αφού Ε=m*c^2,και m=E/c^2 τότε που είναι η ψυχή στην εξίσωση?

Η ψυχή είναι το Λ (αυτό το κέρατο ανάμεσα στο c και το 2).

quote:
3.Γιατί η καθολική εκκλησία έκαψε ζωντανό το Τζορδάνο Μπρούνο και τον Κοπέρνικο?

Γιατί ζωντανός ψήνονταν καλύτερα (πεθαμένος αρπάζει).

quote:
9.Υπάρχει άγιος Βασίλης ή θεός?

Υπάρχει Βασίλης θε(ι)ος ( ο άντρας της θείας μου της Βασίλαινας ).

quote:
10.Ήρθε ο άγιος βασίλης σπίτι σας αυτά τα Χριστούγεννα?

Οχι. Κλείσαμε ραντεβού έξω (πήγαμε Γονίδη).

quote:
11.Πόσες ψυχές έχει ο κάθε άνθρωπος?

Δύο. Μία για τις καθημερινές και μία για τις αργίες.


Τις υπόλοιπες μια άλλη ώρα.

Ας βοηθήσουν και τα άλλα παιδια

Edited by - NOMIMON on 17/01/2004 03:16:04Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

_
Μέλος 2ης Βαθμίδας

USA
379 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2004, 05:21:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους _  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
grecoRaelian

ΞΕΧΑΣΕΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΩΤΙΣΗ:

ΠΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ?

MONIMON, ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΕΣΥ,ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

grecoRaelian
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
94 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2004, 06:19:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους grecoRaelian  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος grecoRaelian  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος grecoRaelian  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος grecoRaelian  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

>"ΞΕΧΑΣΕΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΩΤΙΣΗ:

>ΠΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ?"

Βρίσκουν πολλά πρόβατα!...όχι μόνο για να πλουτίσουν
(χρηματιστήριο,εκκλησίες,γάμους,κηδείες,σταυρούς,εικόνες...) αλλά
και για να τους στείλουν να χάσουν τη μοναδική ζωή που
έχουν για φανταστικά ιδανικά(σημαία(πανί),πατρίδα(χώμα)...)
Εκατομμύρια πρόβατα πέθαναν για το τίποτα...
(γερμανοί,έλληνες...).
Και όχι μόνο αυτό,πρέπει να θαυμάζουμε και τους πρω-τό-γονους
"ήρωες"....
Αλλά χάρην της ψυχής...όλα είναι μια χαρά

Μήπως οι άνθρωποι που ζουν τώρα και φτιάχτηκαν από κλωνισμό
έχουν και αυτοί ψυχή?
:)

grecoRaelianΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

grecoRaelian
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
94 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2004, 06:25:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους grecoRaelian  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος grecoRaelian  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος grecoRaelian  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος grecoRaelian  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Όσο για τον ΝΟΜΙΜΟ

Το μόνο πράγμα που είπε είναι ότι το σεξ είναι αμαρτία...
:)

Τα άλλα, ήταν απαντήσεις στις ειρωνικές μου ερωτήσεις για τους
πρωτόγονους που πιστεύουν στο "θεό" και την ψυχή...

Με αγάπη


grecoRaelianΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zezmperg
Πλήρες Μέλος

Greece
983 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2004, 08:31:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zezmperg  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σας χαιρετώ.
Χαιρετώ και σένα grecoRaelian.
Καλέ μου, δεκτά και όμορφα τεκμηριωμένα, κατ'εσέ πάντα, όσα εδώ μας παραθέτεις και δεν έχω φυσικά την πρόθεση να τα ειρωνευτώ ή να τα αμφισβητήσω.
Χωρίς να θέλω όμως, χαμογέλασα για τους τόσους σύχρονούς μας "προφήτες", "αδελφούς" Θεανθρώπων "εξωγήινους σωτήρες" κ.τ.λ.
Ξέρεις η άγνοια καμιά φορά, παίζει παιχνίδια με τον εγωισμό μου...
Τώρα που ασφαλώς για μένα, είναι κάτι πρωτόγνωρο τούτο το τόσο σοβαρό θέμα των Αληθινών και για τα 47 χρόνια μου, που όπως θα καταλαβαίνεις εγκλώβισαν τη σκέψη στις ήδη υπάρχουσες από αρχαιοτάτων χρόνων παγιωμένες γνώσεις, ίσως και λανθασμένες βρε αδελφέ... Τι θα μπορούσες να μου πεις, πέρα από ετούτα που διατύπωσες και που με κάποιες μικρές παραλλαγές (από εκάστοτε "σωτήρες") έχουν καταντήσει εποχιακή συνήθεια σαν την βραδυνή σουπίτσα μου;
Έτσι για να με πείσεις να καταρρίψουμε ετούτο το λαθεμένο πνευματικό οικοδόμημα της ανθρωπότητας.
Περιμένω.
Σε χαιρετώ καλέ μου grecoRaelian.
Σας χαιρετώ.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΠΛΑΤΩΝΑΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Switzerland
3558 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2004, 09:15:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΠΛΑΤΩΝΑΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Περίεργo!!!!

Και εδώ στην Ιταλία πριν χρόνια υπήρξε ένας άλλος ΣΩΤΗΡΑΣ με γένια….είχε γράψει και βιβλίο… μάλιστα υποστήριζε πως οι εξωγήινοι τον επήραν και στο διαστημόπλοιο…τρεις φορές!!! Δεν αγόρασα ποτέ το βιβλίο, μα έδωσε μια διάλεξη στην πόλη που ζω… και μετά από πίεση ενός φίλου, παρευρέθηκα…Για να πουλάει καλά το βιβλίο, είχε μπλέξει μέσα λίγο από όλα…. μιας και οι ιταλοί είναι καθολικοί, υποστήριζε πως το διαστημόπλοιο τον πήγε σε ένα μερος… και συναντήθηκε με το Χριστό, την Παναγιά και μερικούς αγίους… Σε δυο σοβαρες ερωτήσεις (ψαχνότανε)…και όταν οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να χαμογελούν….τα μάζεψε και δεν τον ξανάδαμε!

Τι στην ευχή…φίλε GrecoRalien, αναρωτιέμαι πόσο ανεπτυγμένοι είναι αυτοί οι εξωγήινοι….εδώ και χιλιάδες χρόνια γνωρίζουν τα μυστικά της κλονοποιησης…(μιας και έφεραν το ΔΝΑ στη γη)….και τώρα γυρνάνε για να επανορθώσουν? Μάλιστα θα κλονοποιουσαν αν μπορούσαν τον Σωκράτη!!!!…που μιλάει παντού για ψυχή…. και που Ραeλιaν και οι εξωγήινοι… λένε πως δεν υπάρχει?

Σκέψου μόνο σε τι αντιθέσεις πέφτουν….

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 17/01/2004 09:33:42Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

katia
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
629 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2004, 10:22:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους katia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΡΑΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

katia
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
629 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2004, 10:27:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους katia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΗ?ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

drumx13
Πλήρες Μέλος

Greece
1049 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2004, 11:41:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους drumx13  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μια ερωτηση προς ολους αλλα κυριως προς τον grecoRaelian
quote:
Πόσες ψυχές έχει ο κάθε άνθρωπος?
:)
12.Η γάτα γιατί είναι 7ψυχη?
:)
13.Εγώ γιατί εχω 28.342663563487 ψυχές?

Γιατι ενω εχουμε "δει" ως ανθρωποτητα (εστω και ενας απο εμας) ενα σωρο... θεους , αγιους, αγιες, θαυματα, παιδια του θεου, προφητες, αποκαλυψεις, κλωνισμους (νευρικους και αλλους),εξωγηινους, ιπταμενους δισκους,.... αναστασεις, μετενσαρκωσεις, αναλυψεις, πνευματα, αγγελους, σαταναδες με ουρα, χωρις ουρα, με κερατα, μαγια, διποδα, τριποδα, τετραποδα μυθολογικα τερατα, με δυο κεφαλια, με τρια κεφαλια, με δεκα κεφαλια...
...γιατι εχουμε διαβασει πραγματειες, ερμεινιες, εικασιες, εξηγησεις, επεξηγησεις...;;;
τροπους μοναδικους, απλους και σπεσιαλ, για να σωσουμε.... την ψυχη μας;;;


Γιατι;;;;;

Ενω...
....Ουτε ο ποιο τρελος ανθρωπος που περασε απο τον πλανητη δεν υσχιριστικε οτι ειδε μια
(εστω μια ρε αδερφε)
ψυχη

Γιατι η ανθρωποτητα δεν "ειδε" ποτε (μα ποτε) μια τουλαχιστον ψυχη???

Απαντηστε παρακαλω

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινειΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΠΛΑΤΩΝΑΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Switzerland
3558 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2004, 13:22:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΠΛΑΤΩΝΑΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Άμα τη βλέπαμε…. θα την πιάναμε και θα κάναμε μεταμόσχευση!!

Έτσι θα τις μάζευαν οι δυνατοί του κόσμου
θα της βάζανε μέσα στο ψυγείο
και πριν πεθάνουν τσουπ….θα τις άλλαζαν!

Έτσι οι πονηροι του κόσμου, δεν θα πέθαιναν ποτέ!!!

Μα ο Θεούλης, που είναι καλός και σοφός σκέφτηκε!!!
Βρε άιντε από εκεί, που θα κάνω τον Άνθρωπο αθάνατο!
Θα του δώσω μια ψυχή να τυραννιέται, και όταν κάνει μλκ…να πονά!

Αν θέλει όμως να γίνει αθάνατος…σαν και μένα...

Α. Να ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙ το μυαλουδακι του, τέτοιο του έδωσα
Β. Να βρει την ελευθέρια του…(ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ)
Γ. Να γνωρίσει τον εαυτό του… (και την ψυχή του)…*(εδώ μπήκαμε στα δύσκολα)
Δ. Έχει και αλλά ….μα,

Μα ο άνθρωπος…έχει κόλληση στο Α! ….Δεν το έχει ακόμα χρησιμοποιήσει….

Καθότι ο άνθρωπος…..ΑΛΟΓΟΝ ΟΝ…...και ΠΑΠΑ-ΓΑΛΟΣ ακόμα!

Για να μην μπερδευτείτε….όχι ότι χλιμιντρίζει!!! Στο δευτερο, ελεύθερη η μετάφραση…

Και ζήσαμε εμείς καλά…

Ο θεούλης περιμένει…

Οι σοφιστείες.... δίνουν και παίρνουν!


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

grecoRaelian
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
94 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2004, 21:01:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους grecoRaelian  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος grecoRaelian  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος grecoRaelian  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος grecoRaelian  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σας χαιρετώ.

>"Χωρίς να θέλω όμως, χαμογέλασα για τους τόσους σύχρονούς >μας "προφήτες", "αδελφούς" Θεανθρώπων "εξωγήινους σωτήρες" κ.τ.λ."

Αδελφέ μου θα σου πω μόνο ότι, και η Εβραική εκκλησία
γελούσε,έφτυσε και έβρισε το Χριστό...
Αν ο Χριστός ερχόταν πάλι στη γη(Θα έρθει με πολύ σύντομα)
νομίζεις ότι δεν θα γινόταν αντικείμενο κοροιδίας?...
"Ο Χριστός ήρθε στη γη και οι άνθρωποι κοιτούσαν το δάκτυλό του"
Είχε πει κάποτε κάποιος σοφός...
Δεν είναι ο προφήτης που μετράει είναι το μήνυμα...

>"Ξέρεις η άγνοια καμιά φορά, παίζει παιχνίδια με τον εγωισμό μου..."
>Τώρα που ασφαλώς για μένα, είναι κάτι πρωτόγνωρο τούτο το τόσο >σοβαρό θέμα των Αληθινών και για τα 47 χρόνια μου, που όπως θα >καταλαβαίνεις εγκλώβισαν τη σκέψη στις ήδη υπάρχουσες από >αρχαιοτάτων χρόνων παγιωμένες γνώσεις, ίσως και λανθασμένες βρε >αδελφέ...


Η τακτική των Ραελιανών δεν είναι να πείσουν τον κόσμο...
Ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει
φτάνει να είναι ευτυχισμένος...
Ο ΡΑΕΛ είπε "Ποτέ να μην κάνετε κάτι που είναι εναντιον της συνειδήσεως σας,ακόμα και αν σας το ζητήσει ο δημιουργός."
Παρατήρησα ότι είσαι ανοικτόμυαλος ¨:παρόλο που "εγκλώβισαν τη σκέψη στις ήδη υπάρχουσες από >αρχαιοτάτων χρόνων παγιωμένες γνώσεις, ίσως και λανθασμένες " .
Είμαι σίγουρος ότι αν διαβάσεις τα βιβλία του ΑΔΕΛΦΟΥ του ΧΡΙΣΤΟΥ
τότε θα καταλάβεις περισσότερα πράγματα...


> Τι θα μπορούσες να μου πεις, πέρα από ετούτα που διατύπωσες και που >με κάποιες μικρές παραλλαγές (από εκάστοτε "σωτήρες") έχουν >καταντήσει εποχιακή συνήθεια σαν την βραδυνή σουπίτσα μου;
>Έτσι για να με πείσεις να καταρρίψουμε ετούτο το λαθεμένο πνευματικό >οικοδόμημα της ανθρωπότητας.
>Περιμένω.
>Σε χαιρετώ καλέ μου grecoRaelian.
>Σας χαιρετώ.

Θα σου έλεγα ότι ο ΡΑΕΛ εξηγά τα πάντα στα βιβλία του
¨Νέο σύστημα διακυβέρνησης,Μυστικό αιωνιότητας...

Διάβασα όλες τις θρησκείες του πλανήτη από 14 χρονών...
Όλα είναι γελοία για μένα...
Είμαι Ραελιανός 8 χρόνια,αλλά επίσημα μόλις πρόσφατα...
Ο ΡΑΕΛ είναι ο προφήτης ενός πολιτισμού χιλιάδες χρόνια μπροστά..

Σας ευχαριστώ

grecoRaelianΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

grecoRaelian
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
94 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2004, 21:06:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους grecoRaelian  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος grecoRaelian  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος grecoRaelian  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος grecoRaelian  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
"Μάλιστα θα κλονοποιουσαν αν μπορούσαν τον Σωκράτη!!!!…που μιλάει παντού για ψυχή…. και που Ραeλιaν και οι εξωγήινοι… λένε πως δεν υπάρχει?"

O Σωκράτης ήταν πρωτόγονη ιδιοφυία...
Αν έλεγε ότι ψυχή υπάρχει,τότε έκανε λάθος ή εννοούσε
κάτι άλλο που δεν μπορούσε να καταλάβει...


grecoRaelianΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

grecoRaelian
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
94 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2004, 21:15:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους grecoRaelian  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος grecoRaelian  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος grecoRaelian  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος grecoRaelian  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
προς αγαπητή Κατια

1.Καλή ερώτηση γιατί δεν διάλεξαν εμένα?

ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΛΈΞΟΥΝ κάποιο η πιθανότητές να με διαλέξουν θα ήταν 1/6.000.000
:)

2.Η απάντηση του αδελφού του ΧΡΙΣΤΟΥ
για τον ποιος έφτιαξε αυτούς είναι 4 σελίδες
και βαριέμαι να την γράψω...

Συγνώμη, αλλά αν ενδιαφέρεσαι αγόρασε τα βιβλία.
Και πάλι συγνώμη έχω και άλλες δουλειές να κάνω(σεξ,εξετάσεις...)

Εσύ είσαι η υπεύθυνη του εαυτού σου εσύ ξέρεις τι θέλεις...

grecoRaelianΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

grecoRaelian
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
94 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2004, 21:32:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους grecoRaelian  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος grecoRaelian  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος grecoRaelian  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος grecoRaelian  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
"Γιατι ενω εχουμε "δει" ως ανθρωποτητα (εστω και ενας απο εμας) ενα σωρο... θεους , αγιους, αγιες, θαυματα, παιδια του θεου, προφητες, αποκαλυψεις, κλωνισμους (νευρικους και αλλους),εξωγηινους, ιπταμενους δισκους,.... αναστασεις, μετενσαρκωσεις, αναλυψεις, πνευματα, αγγελους, σαταναδες με ουρα, χωρις ουρα, με κερατα, μαγια, διποδα, τριποδα, τετραποδα μυθολογικα τερατα, με δυο κεφαλια, με τρια κεφαλια, με δεκα κεφαλια...
...γιατι εχουμε διαβασει πραγματειες, ερμεινιες, εικασιες, εξηγησεις, επεξηγησεις...;;;
τροπους μοναδικους, απλους και σπεσιαλ, για να σωσουμε.... την ψυχη μας;;;"

Φίλε πόσες φορές να το πω.Είμαστε μια μορφή ενέργειας,
ταξινομημένης ενέργειας αν θέλεις,μια βιολογική οντότητα βασισμένη
στο DNA.
Δεν έχουμε ψυχή,έχουμε μύτη,αυτιά,μάτια,*******Οι φαραώ που έκαναν μούμιες κάτι ήξεραν...
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ¨"ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ" ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ
ΚΥΤΤΑΡΟ,ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΘΕΛΕΙ (Οπως περιγράφει και κάποιος,δε θυμάμαι το όνομα του,
στην βίβλο..."είδα τα οστά να παίρνουν σάρκα")
Αυτό που είδε, ήταν μια μηχανή(Η/Υ), που έκανε την διαδικασία που περιγράφω πιο πάνω και επίσης downloading των πληροφοριών του εγκεφάλου για να έχουμε το ΙΔΙΟ ακριβώς άτομο με τις εμπειρίες του κτλ κτλ...

Ο ΡΑΕΛ είναι ο μόνος αληθινός προφήτης μετά τους(τα έγραψα πιο πάνω...)...
Αυτό είναι μια πολύ μικρή απάντηση...περισσότερες λεπτομέρειες
δεν θέλω να γράψω...

Ευχαριστώ

grecoRaelian

Έγιναν τροποποιήσεις στο μήνυμαΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

grecoRaelian
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
94 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2004, 22:00:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους grecoRaelian  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος grecoRaelian  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος grecoRaelian  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος grecoRaelian  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
"Σας χαιρετώ.
Χαιρετώ και σένα grecoRaelian.
Καλέ μου...
...Σας χαιρετώ."

Επειδή μου έκανε εντύπωση το μήνυμά σου αδελφέ μου,
θα ήθελα να σου πώ ότι το μήνυμα δόθηκε στο ΡΑΕΛ,
το 1973,και για παράδειγμα ο ΡΑΕΛ συμβούλευε να μην
παίρνουμε ναρκωτικά,τσιγάρο ή καφέ, όχι μόνο
γιατί βλάπτουν την υγεία, αλλά και γιατί αλλοιώνουν το
DNA, και μόλις πρόσφατα 1,5 μήνα έχει αποδεικτεί ότι
η κοκαίνη αλλοιώνει το DNA...
Το ότι ο καφές και το τσιγάρο αλλοιώνουν το DNA
δεν είναι ακόμα αποδεδειγμένο...
Αυτό είναι ένα πολύ μικρό παράδειγμα από τα πολλά...

Επίσης όπως γράφει και στη βίβλο (που η εκκλησία(ιδίως η καθολική) εκμεταλλεύτηκε το μήνυμα της για να κτίσει την αυτοκρατορία της)
Στο κόκκαλο που βρίσκεται στο μέτωπο... βρίσκονται όλα τα
γενετικά στοιχεία για να ξαναδημιουργηθεί ένας άνθρωπος,
όπως ακριβώς ήταν,σε ότι ηλικία τον θέλουμε...
Επίσης στα βιβλία του Ραέλ υπάρχει περιγραφή του παραδείσου...
Επίσης...

Με αγάπη και σεβασμό
Κωνσταντίνος

το μήνυμά της )


grecoRaelianΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alexeyev1970
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
215 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/01/2004, 22:51:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alexeyev1970  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Προς ΝΟΜΙΜΟΝ:
Φίλε σε ΙΚΕΤΕΥΩ , απάντησες και στις άλλες ερωτήσεις !! Τόσο γέλιο (καλοπροαίρετο) καιρό έχω να ρίξω.
Προς Ραελιανό :
Φίλε , πρόσεχε !

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ex
Νέο Μέλος


22 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/01/2004, 17:59:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ex  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Δεν έχουμε ψυχή,έχουμε μύτη,αυτιά,μάτια,πέος,*****...!
ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΜΙΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zezmperg
Πλήρες Μέλος

Greece
983 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/01/2004, 18:56:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zezmperg  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σας χαιρετώ.
Σε χαιρετώ φίλε grecoRaelian.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Μα ξέρεις είμαι γυναίκα, δηλαδή φίλη και όχι φίλος, αλλά μην το πάρεις και κατάκαρδα, όλοι το ίδιο είμαστε μπροστά στην Αλήθεια!
Εντάξει, όσα μου έγραψες περίπου τα κατάλαβα... Μα τώρα ένα ακόμα ερώτημα:
Πόσο χρονών είσαι;
Ξέρεις πιστεύεις στους αληθινούς και θα πρέπει να λες μόνο την αλήθεια!
Είναι όμορφη η ζωή και όταν βρίσκεσαι κοντά στη γνώση είναι ακόμα ομορφότερη...
Μα η γνώση καλέ μου μικρέ φίλε, δεν είναι τα cartoon, που ναι μεν, βασίζονται μερικά από τούτα σε κάποιους μύθους παραποιημένους, αλλά δεν είναι αλήθεια. Διότι είναι μόνο, απεικονίσεις παιδιάστικων συναισθημάτων... Πίσω από κάθε έργο, μυθιστόρημα ή ταινία, υπάρχει ένα τιμ (ομάδα) ψυχολόγων και κοινωνιολόγων για να μπορέσει να αγγίξει το έργο, την σκέψη του παιδιού και να λειτουργήσουν τα συναισθήματα του. Σημαντικό ρόλο παίζει το χρώμα που είναι και η βάση για να εμφανίζονται τα διάφορα εφέ.
Γιατί στα γράφω ετούτα;
Η αλήθεια βρίσκεται κάπου ανάμεσα στα λόγια σου και τα λόγια μου...
Ο αυθορμητισμός σου να μου γράψεις κάποια μηνύματα αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
Σε χαιρετώ μικρέ μου φίλε grecoRaelian με την ευχή ετούτη: Ποτέ μην εγκαταλείψεις την φλώγα που φέρεις μέσα σου και να γίνει το φως που θα φωτίζει μόνο, το μονοπάτι της Αλήθειας.
Σας χαιρετώ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alexeyev1970
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
215 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/01/2004, 20:06:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alexeyev1970  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κι ακόμη ένα ερώτημα:πότε ανακάλυψες τη Ραελιανή κίνηση ?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

katia
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
629 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/01/2004, 20:26:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους katia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

grecoRaelian
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
94 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/01/2004, 21:56:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους grecoRaelian  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος grecoRaelian  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος grecoRaelian  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος grecoRaelian  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
>Σας χαιρετώ.
>Σε χαιρετώ φίλε grecoRaelian.
(Υ)γεία σας κυρία μου

>Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Παρακαλώ

>Μα ξέρεις είμαι γυναίκα, δηλαδή φίλη και όχι φίλος, αλλά μην το >πάρεις και κατάκαρδα, όλοι το ίδιο είμαστε μπροστά στην Αλήθεια!

Συγνώμη,αλλά δεν νομίζω ότι έχει σημασία.
Είμαστε όλοι άνθρωποι πάνω από όλα.

>Εντάξει, όσα μου έγραψες περίπου τα κατάλαβα... Μα τώρα ένα ακόμα >ερώτημα:
>Πόσο χρονών είσαι;
>Ξέρεις πιστεύεις στους αληθινούς και θα πρέπει να λες μόνο την >αλήθεια!

:)
-Είμαι άνθρωπος και κάνω λάθη.Ακόμα και ο γιος του Γιαχβέ έχει τις αδυναμίες του.
Νομίζω ότι είναι καλύτερα να μην σου πω την ηλικία μου γιατί
οι κλειστόμυαλοι θα με κρίνουν βάση των χρόνων μου.
-Είμαι προγραμματιστής Η/Υ και κάνω σάιτς σαν αυτο που βλέπεις τώρα...
-Δεν έχω δίπλωμα ακόμα,αλλά ξέρω να χρησιμοποιώ C sharp που δεν διδάσκεται στα πανεπιστήμια και είναι η πιο καλή γλώσσα προγραμματισμού...
-Θα σου πω ότι, όταν πήγα και γνώρισα τον προφήτη,ήμουν ο νεώτερος
από όλους τους άλλους Ραελιανούς από όλες τις χώρες.
-Εκεί γνώρισα καταπληκτικούς επιστήμονες που είναι πιο σίγουροι από
εμένα για το ότι ο Ραέλ, είναι ο προφήτης που περιμένουν οι πιο
σημαντικές Θρησκείες, και είδα αποδείξεις για πολλές προφητείες
που είχε κάνει ο Ραέλ το 1973 ,σε τηλεοράσεις...
-Επίσης όταν πήγα εκεί,τους είπα ότι δεν έχω λεφτά και μου
έδωσαν κάποιοι Ραελιανοί, για να μείνω στο ξενοδοχείο :) ...
-Α και κάτι άλλο, είχα δική μου θρησκεία (για να κάνω λεφτά)από 17 χρονών,με οπαδούς μην νομίζεις ότι είμαι παιδί...
Οι οπαδοί μου νόμιζαν ότι είμαι 33 χρονών και εγώ ήμουν 17...
:)

>Είναι όμορφη η ζωή και όταν βρίσκεσαι κοντά στη γνώση είναι ακόμα >ομορφότερη...
>Μα η γνώση καλέ μου μικρέ φίλε, δεν είναι τα cartoon, που ναι μεν, >βασίζονται μερικά από τούτα σε κάποιους μύθους παραποιημένους, αλλά >δεν είναι αλήθεια. Διότι είναι μόνο, απεικονίσεις παιδιάστικων >συναισθημάτων... Πίσω από κάθε έργο, μυθιστόρημα ή ταινία, υπάρχει >ένα τιμ (ομάδα) ψυχολόγων και κοινωνιολόγων για να μπορέσει να >αγγίξει το έργο, την σκέψη του παιδιού και να λειτουργήσουν τα >συναισθήματα του. Σημαντικό ρόλο παίζει το χρώμα που είναι και η >βάση για να εμφανίζονται τα διάφορα εφέ.
>Γιατί στα γράφω ετούτα;
>Η αλήθεια βρίσκεται κάπου ανάμεσα στα λόγια σου και τα λόγια μου...
>Ο αυθορμητισμός σου να μου γράψεις κάποια μηνύματα αποδεικνύει του >λόγου το αληθές.
>Σε χαιρετώ μικρέ μου φίλε grecoRaelian με την ευχή ετούτη: >Σας χαιρετώ.

Λέω την αλήθεια και θα το δείτε σε λίγα χρόνια...
:)

>Ποτέ μην >εγκαταλείψεις την φλώγα που φέρεις μέσα σου και να γίνει >το φως που >θα φωτίζει μόνο, το μονοπάτι της Αλήθειας.

Τη φλόγα που φέρω μέσα μου την εγκατάλειψα,αν δεν την εγκατάλειπα χάρη στο Ραέλ τότε :) ...

Σας ευχαριστώ


grecoRaelianΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

grecoRaelian
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
94 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/01/2004, 22:07:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους grecoRaelian  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος grecoRaelian  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος grecoRaelian  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος grecoRaelian  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
"Κι ακόμη ένα ερώτημα:πότε ανακάλυψες τη Ραελιανή κίνηση ?"

Πάντοτε ήμουνα Ραελιανός αλλά δεν το ήξερα.

(Ξέρεις,από τις μ***ες που σου λένε οι γονιοί σου,το σχολείο,
η εκκλησία(στη δική μου περίπτωση) όταν είσαι μικρός
δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις...
Το 99% των ανθρώπων είναι σκλάβοι σε ιδανικά και ιδέες που
είναι απλώς μ***ες.(Ναζί,Καθολικοί,Ορθόδοξοι,Μουσουλμάνοι,Δημοκράτες,Κουμουνιστές
Σατανιστές,Βουδιστές,και άλλοι πιο μικροί...) )

grecoRaelianΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 5 Σελίδες:
  1  2  3  4  5
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.2028809
Maintained by Digital Alchemy