ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο2
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 16
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Masvidal
Πλήρες Μέλος

Greece
973 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/09/2010, 15:46:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Masvidal  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μία περιβαλλοντική ασθένεια αναδύεται, της οποίας οι επιπτώσεις στον άνθρωπο και το περιβάλλον, θα είναι πολύ χειρότερες από αυτές του DDT, του PCB's και του ασβέστη.

Μία νέα ασθένεια με την ονομασία Morgellons εξαπλώνεται τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ -αλλά και αλλού. Οι ειδικοί παρ' όλες τις έρευνες δεν έχουν καταλήξει ακόμη στα αίτια που την προκαλεί, όμως υπάρχουν υποψίες πως συνδέεται με τα chemtrails ή/και με την κατανάλωση γενετικά τροποποιημένων τροφίμων...


Όλες αυτές οι ουσίες που ψεκάζονται καταλήγουν κάποια στιγμή σε χαμηλότερα στρώματα της ατμόσφαιρας. Εκεί άλλες έρχονται άμεσα σε επαφή με το δέρμα ή εισπνέονται και άλλες καταλήγουν στο έδαφος και τον υδροφόρο ορίζοντα, οπότε μπαίνουν στην τροφική αλυσίδα. Οι επιπτώσεις αυτών των υλικών στην υγεία, αλλά και το περιβάλλον είναι τραγικές. Μολύνουν τον αέρα, τη γη, το νερό και τους οργανισμούς ολόκληρης της τροφικής αλυσίδας.

Σύμφωνα με ιατρικά δεδομένα το αλουμίνιο και το βάριο είναι επικίνδυνα τοξικές ουσίες για τον ανθρώπινο οργανισμό και συνδέονται με την εμφάνιση καρκίνου. Τα τοξικά και καρκινογόνα αυτά μεταλλικά σωματίδια περνούν άμεσα στον ανθρώπινο οργανισμό με την αναπνοή και προσβάλουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Το βάριο δεν αποβάλλεται από τον οργανισμό, αλλά συγκεντρώνεται συνήθως στις αρθρώσεις και τους μύες και σε μεγάλες δόσεις μπορεί να προκαλέσει ακόμη και το θάνατο. Το δε αλουμίνιο, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες ιατρικές έρευνες, συνδέεται με την εμφάνιση της νόσου Αλτσχάϊμερ. Εικάζεται μάλιστα πως η ραγδαία άνοδος της νόσου Αλτσχάϊμερ, συνδέεται άμεσα με της παγκόσμιας εμβέλειας επιχειρήσεις ψεκασμών.
Παράλληλα οι ίνες πολυμερών υλικών που ψεκάζονται, οι οποίες λειτουργούν σαν ένας τεράστιος ιστός αράχνης, ώστε να συγκρατούν για μεγαλύτερο χρόνο τα μεταλλικά σωματίδια στον ουρανό, συμπαρασύρουν κατά την πτώση τους μαζί με τα μικροσωματίδια μετάλλων και οτιδήποτε βρίσκεται στην εμβέλεια τους, όπως τους μικροοργανισμούς που ζουν στη Στρατόσφαιρα.
Τόσο ο ανθρώπινος οργανισμός, όσο και όλοι οι άλλοι οργανισμοί που ζουν στην επιφάνεια της Γης, δεν είναι προετοιμασμένοι να καταπολεμήσουν ιούς, βακίλους και βακτηρίδια της ανώτερης ατμόσφαιρας. Τα νανοβακτηρίδια συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Dr Folk «είναι μορφές νάνων βακτηριδίων, που έχουν το ένα χιλιοστό του όγκου ενός φυσιολογικού βακτηριδίου και είναι αναπτυγμένα σε πολύ μεγαλύτερους σχηματισμούς.»

Στην περιοχή Οντάριο του Καναδά, και ιδιαίτερα γύρω από την πόλη Espanola, όπου ξεκίνησαν οι ψεκασμοί το 1998, οι κάτοικοι υπέφεραν από έντονους πονοκεφάλους, πόνους στις αρθρώσεις και τους μύες, ζαλάδες, έντονες κρίσεις άσθματος, φλεγμονές των ματιών (επιπεφυκίτηδες), αλλεργικά συμπτώματα, απώλεια βραχυπρόθεσμης μνήμης και συμπτώματα όμοια με αυτά της γρίπης, αλλά δίχως πυρετό. Οι αναλύσεις βρόχινου νερού στην περιοχή έδειξαν υπολείμματα αλουμινίου επτά φορές πάνω από τα επιτρεπτά όρια.
Τα ίδια συμπτώματα εμφανίζονται πλέον σε όλες τις περιοχές της υφηλίου, όπου διενεργούνται οι επιχειρήσεις chemtrails.

Σήμερα όμως μοιάζει να προστίθεται στις επιπτώσεις και μια επιπλέον μορφή: Morgellons...

Πρόκειται για μία -κατά κύριο λόγο- δερματολογική ασθένεια που χτυπά με ρυθμούς επιδημίας τις ΗΠΑ, αλλά και άλλες περιοχές του πλανήτη μας.
Τη συγκεκριμένη ονομασία την οφείλει στη βιολόγο Mary Leitao, οποία δημιούργησε το 2002 και το αντίστοιχο ίδρυμα -Morgellons Research Foundation (MRF)- ώστε να προωθηθούν οι σχετικές επιστημονικές έρευνες, αλλά και να προσφέρει συμβουλές στα μέλη-ασθενείς που πάσχουν από Morgellons.

Ένα χρόνο πριν ο δίχρονος τότε γιος της βιολόγου, ανέπτυξε ξαφνικά μία ανοιχτή πληγή στο δέρμα, ακριβώς κάτω από τα χείλη, από την οποία προέβαλαν κόκκινες, μπλέ, μαύρες και λευκές ίνες. -Τις ίνες αυτές ανακάλυψε με τη βοήθεια του μικροσκοπίου της.- Περισσότεροι από 8 γιατροί εξέτασαν τότε το παιδί, χωρίς να μπορούν ούτε να διαγνώσουν κάποια συγκεκριμένη ασθένεια, αλλά ούτε και να το βοηθήσουν. Οι πληγές αυτές εν τω μεταξύ είχαν αρχίσει να εξαπλώνονται σε όλο το σώμα του παιδιού...
Στην πορεία αποκαλύφτηκε πως χιλιάδες ακόμη άνθρωποι εμφανίζουν αυτά τα συμπτώματα...
Οι ασθενείς, πέρα από εμφανείς πληγές σε όλο το σώμα, αναφέρουν πολύ έντονη φαγούρα, "τσιμπήματα" στο δέρμα και την αίσθηση "σαν να περπατάνε ζωύφια" κάτω από το δέρμα.
Όπως αρκετοί απο αυτούς εξομολογούνται, η ζωή τους γίνεται μαρτυρική και δεν μπορούν να ζήσουν πλέον σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Το 2006 είχαν εγγραφεί στο Ίδρυμα "Morgellons Research Foundation (MRF)" 2.000 οικογένειες, μέλη των οποίων έπασχαν από τα συγκεκριμένα συμπτώματα. Μέχρι το Μάιο του 2008 ο αριθμός τους έφτασε τις 12.000, ενώ οι ειδικοί πιστεύουν πως αυτή είναι μονάχα η κορυφή του παγόβουνου...
Δεν είναι λίγοι οι γιατροί που, μη γνωρίζοντας τίποτε για την ασθένεια, δυσπιστούν στα όσα τους εξηγούν και "διώχνουν" τους πάσχοντες αβοήθητους, καθώς τους θεωρούν "κατά φαντασία ασθενείς". Δεν έλειψαν βέβαια και περιπτώσεις, όπου αποδείχτηκε πως οι ίνες που είχαν βγάλει κάποιοι από τις πληγές τους ήταν απλές ίνες από ρούχα ή χαλιά, ωστόσο η κατάσταση που βιώνουν οι πραγματικά πάσχοντες είναι τρομακτική, επίπονη και ιδιαίτερα περίεργη...

Ένας από τους αρχικά δύσπιστους ήταν και ο βιολόγος-ερευνητής Dr Randy Wymore,του πανεπιστημίου της Οκλαχόμα, γι' αυτό και παρακάλεσε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων τους πάσχοντες να του στείλουν δείγματα στο εργαστήριο του. Όπως αναφέρει η Brigid Schulte στο άρθρο της στη Wadhington Post,ο Dr Wymore περίμενε να δει δείγματα από γνωστές ίνες, βρωμιές, μυρμήγκια ή μύγες, όμως έμεινε έκπληκτος, τόσο από τα πολλά δείγματα όσο και από την ομοιότητα που αυτά παρουσίαζαν, μολονότι προερχόταν από διάφορες γωνιές των ΗΠΑ.

Μπλε του κοβαλτίου, κόκκινες, λευκές και μαύρες άγνωστες ίνες οι οποίες κάτω από ειδικό φως έμοιαζαν να φωσφορίζουν. Δεν μπόρεσε να τις ταυτίσει με καμία γνωστή ίνα, αλλά και στα 900 δείγματα που
διέθετε το FBI, δεν βρέθηκε παρόμοιο δείγμα...

Στα εργαστήρια του FBI προσπάθησαν επίσης να αποκαλύψουν την ταυτότητα των ινών, καίγοντας δείγματα σε θερμοκρασία 370 βαθμών Κελσίου, για να διαπιστώσουν εάν πρόκειται για κάποιο από τα 85.000 γνωστά οργανικά υλικά ή ενώσεις τους... Μηδενικό υπήρξε το αποτέλεσμα, αφού οι μπλε ίνες δεν καιγόταν σε αυτή τη θερμοκρασία...
Ο Dr. Waymore, γνωρίζει πλέον τι δεν είναι αυτές οι ίνες και ο Mark Boese, προϊστάμενος του ιατροδικαστικού εργαστηρίου του FBI, λέει χαρακτηριστικά "Αυτές οι ίνες δεν έχουν γίνει από ανθρώπινο χέρι και δεν έχουν φυτική προέλευση".

Η αμερικανική Υπηρεσία Υγείας CDC (Centers for Disease and Prevention)στις 16 Ιανουαρίου δήλωσε πως θα διαθέσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια για την έρευνα της συγκεκριμένης νόσου. Όπως επίσημα δηλώνουν ψάχνουν στα "τυφλά" καθώς δεν γνωρίζουν ούτε το ποσοστό του πληθυσμού που αφορά, ούτε πόσοι Αμερικανοί είναι θύματα αυτής της παράξενης νόσου... Για να αποσαφηνίσουν το δυνατόν γρηγορότερα τους πιθανούς κινδύνους έχουν σκοπό να συνεργαστούν με το στρατό και συγκεκριμένα με το US Army Forces Institute of Pathology.

Μήπως αυτή η δήλωση τους φανερώνει πως γνωρίζουν περισσότερα από όσα παραδέχονται στο CDC;

Σοβαροί και ανεξάρτητοι ερευνητές συνδέουν άμεσα τα Morgellons με τους χημικούς αεροψεκασμούς (chemtrails). Aυτό πιθανόν να εξηγεί και το γεγονός πως δεν έχουν εμφανιστεί θύματα αυτής της ασθένειας σε υπανάπτυκτες χώρες, όπως δήλωσε η εκπρόσωπος του CDC, Michele Pearson σε δημοσιογράφους... Σε εκείνες τις χώρες δεν γίνονται ούτε αεροψεκασμοί...

Τα περισσότερα περιστατικά αναφέρονται στο Τέξας, τη Φλόριντα και την Καλιφόρνια. Μεγάλος αριθμός μάλιστα των πασχόντων κατοικεί στον ευρύτερο χώρο του Σαν Φρανσίσκο και του Λος Άντζελες- την περιοχή όπου για πρώτη φορά παρατηρήθηκαν τα chemtrails και στην οποία μέχρι και σήμερα παρατηρούνται συχνοί αεροψεκασμοί...

Παρόλο που τα περισσότερα γνωστά περιστατικά έρχονται από την Αμερική, μέσω του Ιδρύματος MRS, έχουν αναφερθεί και περιστατικά από όπως Καναδά, Αγγλία, Ολλανδία, Αυστραλία...
Με το θέμα αυτό ασχολείται εντατικά πλέον και η αμερικανίδα τοξικολόγος Dr.Hildegarde Staninger.
Κατά την άποψη της τα chemtrails είναι η βασικότερη αιτία για τη μυστηριώδη αυτή ασθένεια. Όπως λέει είναι ξεκάθαρο γιατί δεν μπορούν να βρουν την ταυτότητα αυτών των ινών, αφού σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων της, πρόκειται για ΝΑΝΟ-Ρομπότ -μικρότερα σε μέγεθος και από τους 150 γνωστούς ιούς- τα οποία ενώνονται με τον ανθρώπινο ιστό σε κάτι εντελώς καινούργιο.
Η ιδια λεει: "Είναι αυτόνομα αναπτυσσόμενα συστατικά νανοτεχνολογίας, φτιαγμένα από ανθρώπινο χέρι. Τέτοια χρησιμοποιούνται στην παρασκευή φαρμακευτικών σκευασμάτων, χημικών βιολογικών υλικών, συνθετικών νεύρων ή εγκεφάλων, από "ψευδοδέρμα" και στην μοριακή-ηλεκτρονική. Ναι, φτιάχτηκαν αντιγράφοντας τα πολλά θαύματα της φύσης, είναι όμως 100% φτιαγμένα από άνθρωπο. Ελευθέρωσαν το νανο-μείγμα από το δοκιμαστικό σωλήνα της επιστήμης και το άφησαν να τυραννά ανύποπτους και αθώους."
Η ίδια ανακάλυψε τις ίδιες ακριβώς ίνες και σε fallout από chemtrails.Κατά την άποψη της τα μικροσκοπικά αυτά πολυμερή (υλικό που ψεκάζεται για να διατηρεί τα υλικά των ψεκασμών chemtrail για μεγαλύτερο διάστημα στον αέρα) όπως και άλλα άγνωστα στοιχεία μπορούν να περάσουν στον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς δεν αναγνωρίζονται από το ανοσοποιητικό σύστημα, και εκεί ενώνονται με υλικά του ίδιου του σώματος δημιουργώντας μια εντελώς νέα μορφή "τερατο-παρασίτων" που μοιάζουν με μικροσκοπικά σκουλήκια ή "νανο-ρομπότ", τα οποία φαίνονται σαν "ελαστικές κινούμενες πλαστικές ίνες"

Ο προϊστάμενος του ιατροδικαστικού εργαστηρίου του FBI, Mark Boese, σημειώνει επίσης, πως θα μπορούσαν να είναι προϊόντα ενός βιολογικού οργανισμού. Αυτό θυμίζει την παλαιότερη τοποθέτηση του Dr. Robert Folk, σχετικά με τα νανοβακτηρίδια, τα οποία είχαν εντοπιστεί παλαιότερα και σε δείγματα fallout από chemtrails σε ΗΠΑ, Καναδά και Γερμανία.

Στην κατεύθυνση "βακτηριδιακής εισβολής" προστίθενται και τα αποτελέσματα της μελέτης του Vitaly Citovsky, καθηγητή Βιοχημείας και Κυτταροβιολογίας του Πανεπιστημίου Stony Brook στη Νέα Υόρκη.
Στα δείγματα ασθενών ανακάλυψε το λεγόμενο "agrobacterium" το οποίο είναι σε θέση να αλλοιώσει γενετικά φυτικά και ανθρώπινα κύτταρα.
Η πιθανότητα να προκαλεί αυτό τα βακτήριο -το οποίο πλήττει συνήθως μόνο φυτά- αλλοιώσεις στα ανθρώπινα κύτταρα που να αποκτούν τη μορφή των ινών-morgellons, απαιτεί περαιτέρω έρευνες.

Πολλά από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί δείχνουν προς την κατεύθυνση των chemtrails και των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων. Αντί να αδιαφορούμε καλό θα είναι να ενημερωθούν οι διάφορες υπηρεσίες, ώστε να αρχίσουν να δραστηριοποιούνται προς την κατεύθυνση της προστασίας δημόσιας υγείας.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/09/2010, 17:11:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Είναι εσκεμένη η ύπαρξη της ασθένειας, αυτής, καθώς, σκοπό του ψεκασμού,σιτισμού και ποτισμού του ανθρώπου, με αεροψεκασμούς και άλλους τρόπους,αλουμινιου και βαρίου, αλλα και άλλων μετάλλων ,
είναι μόνο και μονο για να υπάρχουν για τη χρήση τους,προκειμένου,
να μπορεί το βιοτσίπ, να αυτοδιορθώνεται μέσα στο ανθρώπινο σώμα...
Θα μας κάνουν ρομπότ,ώστε να μας ελέγχουν και θέλουν το σώμα μας, να τροφοδοτεί την συντήρηση του βιοτσίπ,ώστε να μην παθαινει ζημιές μέσα στο σώμα μας και αχρηστεύεται..
Την σκλαβιά μας ετοιμάζουν με αυτά...Μια αιώνια σκλαβιά...
Τοσο απλά....
Πολύ σημαντικό το θέμα, που θίγεις,φίλε...
Αυτη είναι η επιστήμη, που κάνει κακό στην πορεία του ανθρώπου, που επιβουλεύεται τον άνθρωπο,για να τον εξουσιάσει..Για όσους απορούν και εξίστανται...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
AitheroVamon
Συντονιστής

Greece
3363 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/09/2010, 17:36:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Masvidal πολύ ενδιαφέρον το θέμα με την ασθένεια Morgellons ,
δεν είχε πέσει στην αντίληψη μου , και μπήκα στη διαδικασία να μάθω περισσότερα , από τα λίγα που υπάρχουν μια και οι ίδιοι δεν ξέρουν πολλά.
Το μονο επίσημο site για να ενημερωθεί κάποιος είναι το www.morgellons.org (MRF όπως είπες κι εσύ)


(Βέβαια η συσχέτιση με τους αεροψεκασμούς με βρίσκει αντίθετο , αλλά αυτό ειναι άλλο θέμα , εχω πει την άποψη μου για αυτό το θέμα ,
δεν εχει νόημα να ανοίγουμε πληγές )

Πάντως ευχαριστούμε για την ενημέρωση

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
AitheroVamon
Συντονιστής

Greece
3363 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/09/2010, 23:14:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και για να δειτε τι καλος που ειμαι θα σας δωσω τροφη να κουβεντιασετε αλλες 40 σελιδες ...
λεει το θεμα :
"Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη?"

λοιπόν βρέθηκαν ποιοι είναι αυτοί οι "κάποιοι" και το κάνουν φόρα παρτίδα ...
επισκεφτείτε το παρακάτω site ... Ελληνικότατο

www.3dsa.gr

Κι όπως έλεγαν πολλοί Ροδιτες χθες σε τοπικο blog
"με το που βλέπουν να περνάν τα πολιτικά αεροσκάφη και "ψεκάζουν" αμέσως (μα ΑΜΕΣΩΣ με το που τα βλέπουν ) τους πιάνει πονοκέφαλος ...
τρέξετε να καταθέσετε αγωγές κι εσείς μαζί με αυτούς

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
AitheroVamon
Συντονιστής

Greece
3363 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/09/2010, 23:35:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Θα μας κάνουν ρομπότ,ώστε να μας ελέγχουν και θέλουν το σώμα μας, να τροφοδοτεί την συντήρηση του βιοτσίπ,ώστε να μην παθαινει ζημιές μέσα στο σώμα μας και αχρηστεύεται..

φίλε Ευάγγελε τι είναι το "βιοτσιπ" ?
Γιατι μάλλον η εξήγηση που ήξερα εγώ δεν ταιριάζει με τη δική σου
η δικη μου ειναι αυτη :
quote:
Το βιοτσίπ είναι μια συσκευή που αποτελείται από χιλιάδες θέσεις στερεωμένες σε στέρεο υπόβαθρο, στις οποίες μπορεί να τοποθετηθεί DNA. Οι θέσεις αυτές χρησιμοποιούνται για την ταυτόχρονη διεξαγωγή πολλών μετρήσεων με ταχύτητα και ακρίβεια. Έχει μέγεθος μικρότερο από 1 cm και επιφάνεια από γυαλί ή πυρίτιο. Είναι ουσιαστικά ένας «γενετικός δοκιμαστικός σωλήνας» που επιτρέπει την ταχεία ταυτοποίηση μεγάλου αριθμού γονιδίων και μπορεί να εξετασθεί κάτω από ένα ειδικά διαμορφωμένο μικροσκόπιο. Στην ιατρική τα βιοτσίπ χρησιμοποιούνται στη διάγνωση μολυσματικών και γενετικών ασθενειών, στον έλεγχο ανθεκτικότητας των μικροβίων στα αντιβιοτικά και στην ανάλυση των γενετικών μεταλλάξεων. Επίσης χρησιμοποιούνται στον εντοπισμό της κατάλληλης θεραπευτικής μεθόδου για συγκεκριμένες ασθένειες. Στη βιομηχανία τροφίμων χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό ουσιών σε είδη διατροφής, όπως και στον εντοπισμό γενετικά τροποποιημένων οργανισμών. Επίσης χρησιμοποιούνται στη βακτηριακή ανάλυση του νερού. Τα βιοτσίπ επιτάχυναν σημαντικά τη διαδικασία αποκρυπτογράφησης του ανθρώπινου γονιδιώματος.

Οχι δηλαδή και εντελώς δική μου , το Ίδρυμα Ευγενιδου τα λέει...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
makfor
Πλήρες Μέλος

Greece
1496 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/09/2010, 09:57:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
τι να τα κανουν τα βιοτσιπ ρε τρεχα ? ηδη μας ελεγχουν , ο ελεγχος του λαου , μεσα απο κομματα , θρησκεια , τζογο , ομαδες , τα ΜΜΕ (σε αυτα ανηκεις και εσυ?) ... καλα κραταει ... τι να το κανουν το βιοτσιπ? ποιο πολλα προβληματα θα τους δημιουργησει παρα θα τους λυσει !!!

ασε που το βιοτσιπ ειναι αλλο πραγμα απο αυτο που νομιζεις εσυ !!! αλλα αυτο δεν εχει και τοση σημασια!!!!

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/09/2010, 11:00:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητοί φίλοι

καιρό είχε να ενεργοποιηθεί το θέμα εδώ μέσα, παρά το γεγονός πως δεν έπαψε να υφίστατε από τότε που πρωτοξεκίνησε. Τα chemtrails είναι μία πραγματικότητα και ενώ αν πάτε στο πρώτο μέρος της συζήτησης θα δείτε το χλευασμό και τη γελοιοποίηση, σήμερα δεν έχετε παρά να ανατρέξετε στο λήμμα "γεωμηχανική" και να δείτε πόσο "επιστημονική" είναι η εφαρμογή του. Το θέμα είναι πως το παρουσιάζουν σαν μια "μελλοντική" λύση για τις "κλιματικές αλλαγές", αλλά αυτό που δεν λένε είναι πως μπλοκάρουν ταυτόχρονα τη συνειδησιακή άνοδο της ανθρωπότητας,,,
καθώς εμποδίζουν την ηλιακή και κοσμική ακτινοβολία. Είναι πολύ σοβαρό ζήτημα και εδώ μέσα όπου πρωτογράφηκαν στο ελληνικό ιντερνετ οι σχετικές συζητήσεις βλέπουμε πολύ ωραία την πορεία ενός φαινομένου που από "γελοίο" και "συνωμοσιολογικό" έγινε "αποδεκτό" και "επιστημονικό"... για όσους το παρακολουθούν βέβαια, γιατί υπάρχοουν και πολλοί που το αγνοούν πλήρως- δεν το "βλέπουν καν".

Ευχαριστώ το φίλο masvidal που αναδημοσίευσε εδώ το ένα μέρος από άρθρο μου για τα morgellons -το οποίο υπάρχει και σαν ξέχωρο τόπικ εδώ. Υπήρξε και ένα δεύτερο μέρος που θα βρείτε εδώ:
http://vickytoxotis.blogspot.com/search/label/morgellonsόπου αναφέρεται η σχέση τους με τα μεταλλαγμένα τρόφημα(πέρα από την αμφιλεγόμενη σχέση τους με τους αεροψεκασμούς)

Το morgellons.org δεν είναι η μόνη βέβαια πηγή- υπάρχει και μια ιδιαίτερα αξιόλογη σελίδα που θα βρείτε εδώ http://www.morgellons-research.org/που είναι και σελίδα αυτοβοήθειας. (Μέρος της συνέντευξης μου από το διαχειρηστή και πάσχοντα Μαρκ Νοιμαν θα βρείτε στο πρώτο λινκ)

Όσο για τους πονοκεφάλους των ροδιτών αγαπητέ AitheroVamon
καλά θα κάνουν να μην επιβαρύνουν τον οργανισμό τους με επιπρόσθετο άγχος και φόβο ΟΤΙ και να συμβαίνει, καθώς έτσι γίνονται πιο ευάλωττοι τόσο στα morgellons όσο και στα chemtrails

Υπάρχουν και λύσεις για τα φαινόμενα αυτά και αυτές θέλουν πρώτ' απ' όλα ψυχραιμία, αποτοξίνωση συχνή και έντονη προσπάθεια πνευματικής ανάπτυξης.

Την καλημέρα μου σε όλους σας.


http://vickytoxotis.blogspot.comΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

makfor
Πλήρες Μέλος

Greece
1496 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/09/2010, 11:29:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
γνωριζουμε εαν εχει εμφανισθει η ασθένια και στην ελλαδα ?

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Συντονιστής

Greece
3363 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/09/2010, 12:51:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σεβαστή toxotis το παράδειγμα των Ροδιτών το έθεσα ως αποτέλεσμα της φρενίτιδας που κυριαρχεί τον τελευταίο καιρό , μια και ποιο πολλοί ανακαλύπτουν τα chemtrails , αν κι έχουμε διαφορετική προσέγγιση του θέματος συμφωνώ ως προς της συνέπειες που ενδεχομένως θα έχουν οι πραγματικοί ψεκασμοί που γίνονται για έλεγχο του μικροκλίματος για πολλούς και διάφορους λόγους.
Μη ξεχνάμε την δήλωση του Δημάρχου της Μόσχας πέρσι, οτι σκεπτόταν σοβαρά να αναθέσει σε εταιρία τον ψεκασμό της πόλης για να μην έχουν έντονες χιονοπτώσεις (ή και καθόλου) οι οποίες κάνουν την πόλη των 10 εκατομμυρίων κατοίκων να παραλύει, με τεράστια οικονομική ζημιά.

Σε αυτό που είμαι κάθετα αντίθετος είναι στην αστεία "ανακάλυψη" οτι μας ψεκάζουν τα πολιτικά αεροπλάνα που βλέπουμε να περνάν , ξεκίνησε αυτό το σενάριο συνομοσιολογιας, απο τη στιγμή που παλιά τα αεροσκάφη περνούσαν πάνω από της ίδιες περιοχές και δεν άφηναν "ουρά" κανείς όμως δεν ξερει οτι τα τελευταία χρόνια (οταν ξεκίνησαν και τα σενάρια των chemtrails) τα σύγχρονα αεροπορικά ταξίδια πραγματοποιούνται στη στρατόσφαιρα (πάνω απο 10Km) λόγω της μεγαλύτερης ταχύτητας και άνεσης που παρέχει. Επίσης και για οικονομικούς λόγους. Ο αέρας εκει είναι αραιότερος, συνεπώς παρουσιάζει μικρότερη αντίσταση. Τούτο σημαίνει αφενός οικονομία στα καύσιμα, αφετέρου αύξηση φορτίου προς μεταφορά. Εξ' αιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην στρατόσφαιρα, τα καυσαέρια των κινητήρων των αεροσκαφών συμπυκνώνονται και δημιουργούν τις χαρακτηριστικές γραμμές από λεπτούς παγοκρυστάλλους.
Είναι πολύ απλό να το διαπιστώσει κανείς αν δει τα δρομολόγια των αεροσκαφών τα οποία είναι συγκεκριμένα , και θα διαπιστώσει οτι υπάρχουν πολλές πόλης πάνω απο τις οποίες ΔΕΝ περνάν αεροπλάνα πολύ απλά γιατί τα αεροσκάφη έχουν συγκεκριμένους Διαύλους (απο ραδιοφάρο σε ραδιοφάρο)και το μονο που κάνουν ειναι να αλλάζουν το υψος πτήσεως αν "διασταυρωθούν" με άλλο α/φ (οι γνώσεις μου προέρχονται απο προσωπική πείρα υπηρετώντας ως μηχανικός RADAR και ραδιοβοηθημάτων)
εκει λοιπόν σε αυτες τις πόλεις , οσο και να ψάξεις στον ουρανό δεν θα δεις ΠΟΤΕ chemtrails !!!
Όπως επίσης και οι Ροδήτες (λογο του οτι υπάρχει ο ραδιοφάρος Ρόδου SV5D και SV5B) είναι "σταυροδρόμι" διεθνών πτήσεων που περνάν πάνω απο τη Ροδο , και ΝΑΙ είναι συχνό το φαινόμενο στη Ρόδο χωρίς βέβαια να σημαίνει οτι τα έχουν βαλθεί να εξοντώσουν τους Ροδήτες

Ανακεφαλαιώνοντας
αν και είναι πράγματα που τα εχω ξανά πει και στο παρελθόν, έκανα αυτή την αναφορά πάλι γιατί υπάρχουν και πολλά νεα μέλη ,
δεν είμαι κατά των επιπτώσεων που ενδεχομένως να έχουν οι αεροψεκασμοί για έλεγχο του μικροκλίματος , αλλά σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν πιστεύω οτι ψεκάζουν τον πλανήτη για να αποκτήσουν τον έλεγχο του νου ή τη διασπορά ιώσεων ή των γενέσεων ή κι εγω δεν ξερω τι ! γιατί καθημερινά διαβάζω "τέρατα"

Ποιο πάνω έδωσα το link της ελληνικής εταιρίας που ασχολείται με αεροψεκασμους για χαλάζι κτλ ...
το τι ειδους ουσίες χρησιμοποιούν δεν το ξέρω ,
επιβλαβείς για την υγεία του ανθρώπου ? πολύ πιθανόν
ξέρω όμως οτι σε καμιά περίπτωση δεν ψεκάζουν ασύστολα και καθημερινά ούτε η εν λόγο εταιρία ούτε ο στρατός ούτε τα επιβατικά αεροσκάφη .

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/09/2010, 23:57:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ AitheroVamon πολύ θα ήθελα να είναι έτσι ή μόνο έτσι όπως προσεγγίζεις το θέμα. Σέβομαι σαφώς τη γνώση και την ειδικότητα σου, όμως το ζήτημα, ακόμη και με όσα σημαντικά στοιχεία μας παραθέτεις έχει πολλά τρωτά σημεία. Ας τα πάρουμε ένα ένα.

quote:
Σεβαστή toxotis ... συμφωνώ ως προς της συνέπειες που ενδεχομένως θα έχουν οι πραγματικοί ψεκασμοί που γίνονται για έλεγχο του μικροκλίματος για πολλούς και διάφορους λόγους.

Ναι πράγματι γίνονται κατά παραγγελία επεμβάσεις στο τοπικό κλίμα. Όμως το ζήτημα των chemtrails είναι παγκόσμιο και μαζικό, οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε για "μικροκλίμα", αλλά για παγκόσμιο κλίμα. Σαφώς και υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι υγείας τόσο ανθρώπινης, όσο και του γήινου οικοσυστήματος γενικότερα. Και μόνο το μπλοκάρισμα της ηλιακής ακτινοβολίας αρκεί για να προκαλέσει μυριάδες προβλήματα υγείας (πέραν της χημικής σύστασης τους).

quote:
Μη ξεχνάμε την δήλωση του Δημάρχου της Μόσχας πέρσι, οτι σκεπτόταν σοβαρά να αναθέσει σε εταιρία τον ψεκασμό της πόλης για να μην έχουν έντονες χιονοπτώσεις (ή και καθόλου) οι οποίες κάνουν την πόλη των 10 εκατομμυρίων κατοίκων να παραλύει, με τεράστια οικονομική ζημιά.

Πράγματι εκείνος δήλωσε μια πρόθεση ενώ οι Κινέζοι το έκαναν στην πράξη κατά τη διάρκεια των ολυμπιακών αγώνων. Όμως τα chemtrails δεν αφορούν μόνο την επέμβαση στο κλιμα... Προφανώς ή αγνοείς ή δεν έχεις "πειστεί" για την επίσημη πραγματικότητα της γεωμηχανικής ή οποία βασιζόμενη σε μια ανύπαρκτη υπερθέρμανση θέλει να γίνονται αεροψεκασμοί σε παγκόσμιο επίπεδο για να ελέγξουν το κλίμα- όλως τυχαίως οι ΗΠΑ και ο ΟΗΕ θέλουν να καταφέρουν τον έλεγχο του παγκόσμιου κλίματος έως το 2025... και το κλίμα χρησιμεύει ως όπλο. Δεν θα μπω σε λεπτομέριες για ευνόητους λόγους, αλλά αυτά αποτελούν επίσημες θέσεις και δεν έχουν να κάνουν με "συνωμοσιολογία". Η επίσημη θέση απλώς αναφέρει αυτό που ήδη συμβαίνει σαν "μελλοντική πρόθεση εφαρμογής εάν δεν υπάρχει άλλη λύση" και φυσικά "πειραματικό σχέδιο"...


quote:
Σε αυτό που είμαι κάθετα αντίθετος είναι στην αστεία "ανακάλυψη" οτι μας ψεκάζουν τα πολιτικά αεροπλάνα που βλέπουμε να περνάν

Οι έρευνες για το ζήτημα των χημικών αεροψεκασμών (chemtrails) δεν είναι ούτε αστείες, ούτε συνωμοσιολογικές φίλε μου. Μακάρι να επρόκειτω για μια αστεία "ανακάλυψη"... πάντως προσωπικά γνωρίζω πως εκτελούνται κυρίως από ειδικά εξοπλισμένα στρατιωτικά αεροσκάφη και κατά δεύτερο λόγο- συμπληρωματικά- από ορισμένα πολιτικά αεροπλάνα.

quote:
ξεκίνησε αυτό το σενάριο συνομοσιολογιας, απο τη στιγμή που παλιά τα αεροσκάφη περνούσαν πάνω από της ίδιες περιοχές και δεν άφηναν "ουρά" κανείς όμως δεν ξερει οτι τα τελευταία χρόνια (οταν ξεκίνησαν και τα σενάρια των chemtrails) τα σύγχρονα αεροπορικά ταξίδια πραγματοποιούνται στη στρατόσφαιρα (πάνω απο 10Km) λόγω της μεγαλύτερης ταχύτητας και άνεσης που παρέχει. Επίσης και για οικονομικούς λόγους. Ο αέρας εκει είναι αραιότερος, συνεπώς παρουσιάζει μικρότερη αντίσταση. Τούτο σημαίνει αφενός οικονομία στα καύσιμα, αφετέρου αύξηση φορτίου προς μεταφορά. Εξ' αιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην στρατόσφαιρα, τα καυσαέρια των κινητήρων των αεροσκαφών συμπυκνώνονται και δημιουργούν τις χαρακτηριστικές γραμμές από λεπτούς παγοκρυστάλλους.
Είναι πολύ απλό να το διαπιστώσει κανείς αν δει τα δρομολόγια των αεροσκαφών τα οποία είναι συγκεκριμένα , και θα διαπιστώσει οτι υπάρχουν πολλές πόλης πάνω απο τις οποίες ΔΕΝ περνάν αεροπλάνα πολύ απλά γιατί τα αεροσκάφη έχουν συγκεκριμένους Διαύλους (απο ραδιοφάρο σε ραδιοφάρο)και το μονο που κάνουν ειναι να αλλάζουν το υψος πτήσεως αν "διασταυρωθούν" με άλλο α/φ (οι γνώσεις μου προέρχονται απο προσωπική πείρα υπηρετώντας ως μηχανικός RADAR και ραδιοβοηθημάτων)
εκει λοιπόν σε αυτες τις πόλεις , οσο και να ψάξεις στον ουρανό δεν θα δεις ΠΟΤΕ chemtrails !!!
Όπως επίσης και οι Ροδήτες (λογο του οτι υπάρχει ο ραδιοφάρος Ρόδου SV5D και SV5B) είναι "σταυροδρόμι" διεθνών πτήσεων που περνάν πάνω απο τη Ροδο , και ΝΑΙ είναι συχνό το φαινόμενο στη Ρόδο χωρίς βέβαια να σημαίνει οτι τα έχουν βαλθεί να εξοντώσουν τους Ροδήτες

Συμφωνώ εν μέρη καθώς υπάρχει άφθονο οτπικοακουστικό υλικό με πτήσεις εκτός "κλασικών αεροδιαδρόμων" και με παράλληλη ύπαρξη στο ίδιο ύψος πολλών αεροσκαφών που άλλα αφήνουν γραμμές συμπύκνωσης (contrails) άλλα αφήνουν chemtrails και άλλα δεν αφήνουν ΤΙΠΟΤΕ. Μπορείς να εξηγήσεις αυτή την κατάσταση? Σίγουρα πάντως δεν εξηγείται με την κοινή γνώση, μολονότι συμφωνώ στα όσα αναφέρεις. Εξάλλου αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα θα είχαν δώσει απαντήσεις και οι υπουργοί ανά τον κόσμο- η μυστικότητα δεν είναι υπέρ της απλής αλλαγής ύψους πτήσεων. Επιπλέον τα αεροπλάνα αποτελούν τη νούμερο ένα πηγή μόλυνσης της ατμόσφαιρας ΕΙΔΙΚΑ επειδή πετούν στη στρατόσφαιρα που είναι πολύ πιο ευαίσθητη από τα χαμηλότερα ατμοσφαιρικά στρώματα....


quote:
Ανακεφαλαιώνοντας
αν και είναι πράγματα που τα εχω ξανά πει και στο παρελθόν, έκανα αυτή την αναφορά πάλι γιατί υπάρχουν και πολλά νεα μέλη ,
δεν είμαι κατά των επιπτώσεων που ενδεχομένως να έχουν οι αεροψεκασμοί για έλεγχο του μικροκλίματος , αλλά σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν πιστεύω οτι ψεκάζουν τον πλανήτη για να αποκτήσουν τον έλεγχο του νου ή τη διασπορά ιώσεων ή των γενέσεων ή κι εγω δεν ξερω τι ! γιατί καθημερινά διαβάζω "τέρατα"

Πράγματι διαβάζουμε και τέρατα- πολλά από αυτά όμως επαληθεύονται με πολύ δραματικό τρόπο από επίσημες πηγές και σοβαρότατες έρευνες. Και μόνο που οι γεωμηχανικοί διανοούνται να χρησιμοποιήσουν / και ήδη χρησιμοποιούν την ατμόσφαιρα για τις πιο τρελές εφαρμογές τους θέτοντας σε κίνδυνο την ανθρωπότητα και ολόκληρο το γήινο οικοσύστημα είναι αρκετό για να φρίξει κανείς. Για να κατανοηθεί το ζήτημα των chemtrails απαιτεί έρευνα και έλεγχο πολλών παραμέτρων πέραν της αεροπλοϊας και της συμβατικής ενημέρωσης από τα ΜΜΕ. Έτσι για αρχή π.χ. απαιτείται καλή μελέτη του HAARP, των κλιματολογικών και τεκτονικών όπλων, της χρήσης όπλων βιοτεχνολογίας, της γεωμηχανικής, της σχέσης ήλιου/ανθρώπου και ήλιου/συνείδησης και πολλά πολλά ακόμη...


quote:
Ποιο πάνω έδωσα το link της ελληνικής εταιρίας που ασχολείται με αεροψεκασμους για χαλάζι κτλ ...
το τι ειδους ουσίες χρησιμοποιούν δεν το ξέρω ,
επιβλαβείς για την υγεία του ανθρώπου ? πολύ πιθανόν
ξέρω όμως οτι σε καμιά περίπτωση δεν ψεκάζουν ασύστολα και καθημερινά ούτε η εν λόγο εταιρία ούτε ο στρατός ούτε τα επιβατικά αεροσκάφη .

Ναι το γνωρίζω το λινκ, το μόνο εύκολο να μάθουμε τα υλικά που χρησιμοποιούν και ακόμη καλύτερα να τους ρωτήσουμε κάθε πότε πετούν με τί αεροσκάφη, σε ποιό ύψος και ποιός παραγγέλνει την κλιματική παρέμβαση... πέρα από τους αγρότες και το χαλάζι...

Δεν υπάρχει φίλε μου παρέμβαση στη φύση τεχνική ή χημική που να μην προκαλεί βλάβη μεσο- ή μακροπρόθεσμα. Απλά κάποιοι θέλουν να το παίζουν μικροί θεοί, αδιαφορώντας για τις συνέπειες...

Πρόσεξε λιγάκι πόσο συχνά ανέφερες κι εσύ την "οικονομική παράμετρο"... αυτή είναι μια πάγια δικαιολογία στις μέρες μας. Σκέψου: είναι η οικονομία το βασικό μας κριτήριο? ή μήπως θα έπρεπε να έχουμε άλλες προτεραιότητες?... Τότε ίσως να δεις και άλλες παραμέτρους που δεν λαμβάνεις υπ' όψη.

Κλείνοντας να πω βέβαια πως δεν ενστερνίζομαι τη "μανία" και την "υπερβολή" που διακατέχει όσους μόλις στις μέρες μας άκουσαν για τα chemtrails. Οπωσδήποτε όμως αυτό είναι και ως ένα σημείο ένα καλό σημάδι πως κάποιοι άρχισαν να βλέπουν και γύρω τους αλλά και φυσιολογικό στάδιο αντίδρασης για όσους ανακαλύπτουν πως η πραγματικότητα δεν είναι αυτή τπου τους λένε τα ΜΜΕ...

Να είσαι καλά

Φίλε makfor
ο Νόιμαν μου ανέφερε πως τουρίστες από Αγγλία είχαν εμφανήσει συμπτώματα μετά από ταξίδι τους στη χώρα μας, όμως δεν γνωρίζω κανένα άλλο περιστατικό, πλην του αδελφού μου που είχε εμφανήσει πράγματι ένα τέτοιο "πλαστικό νήμα" που έβγαινε κάθετα από το νύχι του χεριού του -με πολλά συμπτώματα παρασίτωσης-, ο οποίος όμως κατοικοί εκτός Ελλάδας και μολονότι τρέφεται υγιεινά ζούσε σε καταστάσεις πολύ έντονου στρες...

Για να μην ανησυχήσει κανείς να πω, πως θεραπεύτηκε με μια πολύ έντονη αγωγή και πως είναι καλά.


http://vickytoxotis.blogspot.comΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Συντονιστής

Greece
3363 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2010, 11:59:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Προφανώς ή αγνοείς ή δεν έχεις "πειστεί" για την επίσημη πραγματικότητα της γεωμηχανικής ή οποία βασιζόμενη σε μια ανύπαρκτη υπερθέρμανση θέλει να γίνονται αεροψεκασμοί σε παγκόσμιο επίπεδο για να ελέγξουν το κλίμα- όλως τυχαίως οι ΗΠΑ και ο ΟΗΕ θέλουν να καταφέρουν τον έλεγχο του παγκόσμιου κλίματος έως το 2025... και το κλίμα χρησιμεύει ως όπλο. Δεν θα μπω σε λεπτομέριες για ευνόητους λόγους, αλλά αυτά αποτελούν επίσημες θέσεις και δεν έχουν να κάνουν με "συνωμοσιολογία". Η επίσημη θέση απλώς αναφέρει αυτό που ήδη συμβαίνει σαν "μελλοντική πρόθεση εφαρμογής εάν δεν υπάρχει άλλη λύση" και φυσικά "πειραματικό σχέδιο"...

Θα σταθώ μόνο σε αυτό για την οικονομια της συζητησης ,
το να πετύχουν να χρησιμοποιήσουν το κλίμα ως "όπλο" για, ευνόητους λόγους , αυτό μέχρι να το καταφέρουν η πεπατημένη λέει οτι : οτιδήποτε εφαρμόζετε πειραματικά γίνετε σε μικρή κλίμακα (και όχι παγκόσμια) αν πάλι έχουμε περάσει στο στάδιο της εφαρμογής τότε πολύ απλα θα μπορούσαν να είχαν "τελειώσει" με τους "ενοχλητικούς", ως προς της ΗΠΑ, εδω και καιρό.
Γιατί πρέπει κάποια στιγμή να οριοθετήσουμε τι πιστεύει ο καθένας γι αυτούς τους "ψεκασμούς" , είναι όπλο ? είναι από αέρος έλεγχος πληθυσμού ? είναι για το κλίμα ? είναι για υποταγή συνειδήσεων ? τι είναι τέλος πάντων ? μέθοδοι τύπου "δια πάσαν νόσων" ανήκουν στον μεσαίωνα πια .
Απο την αλλη βλέπεις οτι αυτα τα σενάρια
(ολα εξ Αμερικής , αυτο για εμένα έχει μεγάλη σημασία)
Έχουν να κάνουν με "ψεκασμούς" κατά των ανθρώπων, η συντριπτική πλειοψηφία των υποστηρικτών αυτών των σεναρίων κάνει λόγο για "έλεγχο του νου" και "υποταγή συνειδήσεων" (??!??) εκατοντάδες βιβλία έχουν γραφτεί και γράφονται (πάντα στην Αμερική) εκατοντάδες εκπομπές που βομβαρδίζουν τα αμερικανάκια οτι τους "σκοτώνουν" απο τον αέρα .
Οι εκπομπές αυτες είναι οι ιδιες που έλεγαν οτι θα ρίξουν πυρηνικά στον κόλπο του Μεξικού για να κλείσει η πετρελαιοπηγή της BP και θα "ανοίξει" ο μανδύας της Γης (!)
ειναι οι ίδιες που έλεγαν πριν λίγο καιρό στην Ελλάδα ετοιμάζετε πραξικόπημα ....(!?)
Τώρα θα μου πεις γιατί τα λέω ολα αυτά τα άσχετα ? γιατί οι Αμερικάνοι έχουν ενα όπλο και μόνο που χρησιμοποιούν κατά του ίδιου τους του Λαου ... την τρομοκράτηση της μάζας και το κανουν με τόση μεγάλη επιτυχία και είναι γνωστό σε όλους δε χρειάζεται να αναφέρω παραδείγματα, οι μισθοφόροι της CIA είναι άξιοι του μισθού τους .

Κλείνοντας θα πω για μια ακόμη φορά οτι, ειδικός δεν είμαι ούτε μετεωρολόγος είμαι ούτε προσπαθώ να πείσω κανένα ,
την άποψη μου καταθέτω την οποία εχω διαμορφώσει με 2-3 γενικές γνώσεις που εχω και ψάξιμο (και δεν την αλλαζω )
Η λογική του "βλέπω πίσω απο αυτό που μου πασάρουν" ισχυει και γι αυτους που "αποκαλυπτουν" πράγματα , όλα θέλουν μια "διαφορετική ματιά".
Ευχαριστω

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kapodistria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4652 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2010, 13:09:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Συνέχισαν και χθες το «πάρτι» τα αιωρούμενα σωματίδια. Ο σταθμός μέτρησης ατμοσφαιρικής ρύπανσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Πεδίο του Άρεως, ο οποίος από την περασμένη Τετάρτη καταγράφει αδιάλειπτα συγκεντρώσεις των επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία PM10, δεν σταμάτησε να κινείται σε υψηλά επίπεδα.

Η μέγιστη τιμή που κατέγραψε χθες ο σταθμός του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών έφτασε τα 82 μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο αέρα, ενώ και η ελάχιστη ήταν πάνω από το όριο (53μgr/m3).

Για έβδομη ημέρα ο σταθμός μέτρησης στο Πεδίον Άρεως έδειχνε τη συγκέντρωση των αιωρούμενων σωματιδίων στην ατμόσφαιρα στο κόκκινο.

Οι ακατάπαυστα υψηλές συγκεντρώσεις συνδέθηκαν με τη φορτοεκφόρτωση 7.000 πετ-κοκ τις προηγούμενες ημέρες στο λιμάνι του Βόλου. Χθες πάντως ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Δημ. Θεοδώρου ενημέρωνε ότι οι εργασίες φόρτωσης είχαν ολοκληρωθεί πριν από ημέρες. Το υλικό φορτώθηκε με χόπερ, δηλαδή κλειστές μεταλλικές κατασκευές, ενώ δεν αναφέρθηκε κανένα ατύχημα που θα μπορούσε να είχε προκαλέσει διαφυγή του υλικού.

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας με χθεσινή ανακοίνωσή της έκανε λόγο για «τοξικό κοκτέϊλ πάνω από την πόλη του Βόλου».

Οι διαρκείς υπερβάσεις στις τιμές των αιωρούμενων σωματιδίων εδώ και μερικές ημέρες, σημαίνει ότι οι κάτοικοι της πόλης του Βόλου εισπνέουν ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο τοξικό κοκτέιλ χημικών ουσιών, όπως αναφέρει. Ιδιαίτερο πρόβλημα υπάρχει για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, τους ηλικιωμένους, όσους έχουν αναπνευστικά προβλήματα και τα μικρά παιδιά.

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας παρατηρεί πλήρη αδράνεια από κάθε αρμόδιο για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Χρόνια τώρα «λιμνάζει» στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ο καθορισμός των ορίων επιφυλακής και συναγερμού, με αποτέλεσμα να μην ειδοποιούνται οι πολίτες του Βόλου για το πρόβλημα, ώστε να λαμβάνουν τα μέτρα τους.

«Θα έπρεπε επίσης να υπάρξει κινητοποίηση των αρχών, ώστε να επισημανθούν οι πηγές ρύπανσης, να ληφθούν μέτρα αντιμετώπισης του προβλήματος και να επιβληθούν κυρώσεις.

Ο Δήμος Βόλου, η Νομαρχία Μαγνησίας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας οφείλουν άμεσα να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα γιατί είναι θέμα δημόσιας υγείας», τονίζει στην ανακοίνωσή της.

Μαύρο πέπλο σκόνης κάλυπτε τις προηγούμενες ημέρες τη συνοικία του Παλαιού Λιμεναρχείου, οι κάτοικοι της οποίας δεινοπαθούν από την ατμοσφαιρική ρύπανση. Σύμφωνα όμως με τον εκπρόσωπό τους Ζήση Περσουφλιώτη, δεν μπορεί να προσδιοριστεί η «πηγή» της συνεχούς αύξησης της τιμής των αιωρούμενων σωματιδίων.

Οι κάτοικοι του Παλαιού Λιμεναρχείου έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, με αφορμή τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τη λειτουργία του λιμανιού. Το θέμα είχε αναβληθεί στο νομαρχιακό συμβούλιο και οι κάτοικοι αναμένουν την εισαγωγή του στη συνεδρίαση.

Από την τοπική εφημερίδα "Ταχυδρόμος" 22 Σεπτεμβρίου 2010.
http://www.taxydromos.gr/financial/tabid/62/articleType/ArticleView/articleId/29864/---.aspx

Ουδέν Σχόλιο ! ! !


ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Edited by - kapodistria on 24/09/2010 13:10:50Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kapodistria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4652 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2010, 13:22:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Για να δούμε τι είναι το πετ-κοκ:

ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΟΣ ΟΠΤΑΝΘΡΑΚΑΣ (Pet-coke)

Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας , Παρασκευή, 09 Φεβρουάριος 2007

Ο πετρελαϊκός οπτάνθρακας είναι παραπροϊόν της διύλισης πετρελαίου. Παράγεται κατά την πυρόλυση των υπολειμμάτων της τροφοδοσίας και από την απόσταξη των πιο βαριών πετρελαίων. Πρόκειται για ένα μαύρο κοκκώδες υλικό που αποτελείται κυρίως από άνθρακα. Η σύστασή του ποικίλει ανάλογα με την ποιότητα του πετρελαίου από το οποίο προήλθε, καθώς επίσης και τις μεθόδους επεξεργασίας. Η τυπική του σύσταση παρουσιάζεται στον πίνακα που ακολουθεί.

Στοιχειακή ανάλυση (% κ.β.)

Άνθρακας 75-90
Υδρογόνο 2-5,5
Οξυγόνο 1,3-2,6
Θείο 3,4-8,0
Άζωτο 1,1-1,9

Άλλες αναλύσεις (% κ.β.)

Τέφρα 0,2-0,8

Ιχνοστοιχεία μετάλλων (ppm)

Ψευδάργυρος 1-120
Βανάδιο 140-2.000
Νικέλιο 80-450

Το pet-coke εμπορεύεται και διακινείται κυρίως σε κοκκώδη μορφή και σε λιγότερες περιπτώσεις εν διαλύσει μέσα σε νερό. Πριν την καύση του θρυμματίζεται ώστε να αποκτήσει μικρότερη κοκκομετρία. Όταν μεταφέρεται υπό τη μορφή σκόνης πρέπει να λαμβάνονται ιδιαίτερα μέτρα προφύλαξης για την αποφυγή της διασποράς του. Το ίδιο ισχύει και στις φάσεις της προσωρινής αποθήκευσης, του θρυμματισμού και της μεταφοράς στην εστία καύσης, για την προστασία των εργαζομένων και των γειτονικών περιοχών.

Χρησιμοποιείται κυρίως ώς καύσιμο για την παραγωγή ενέργειας, ενώ εξευγενισμένες ποιότητές του χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ηλεκτροδίων.

Το κυριότερο πλεονέκτημά του ως καυσίμου είναι η πολύ καλή αναλογία θερμογόνου δύναμης και τιμής. Αξίζει να σημειωθεί πώς καθώς τα τελευταία χρόνια τα διυλιστήρια όλου του κόσμου χρησιμοποιούν ολοένα και πιο βαριές ποιότητες πετρελαίου, η παραγωγή του pet-coke αυξάνεται συνεχώς. Επιπλέον οι παραγόμενες ποσότητες δεν ακολουθούν νόμους προσφοράς και ζήτησης, καθώς πρόκειται για παραπροϊόν.

Τα μειονεκτήματά είναι τόσο τεχνικά όσο και περιβαλλοντικά. Από τεχνικής άποψης, η χαμηλή του περιεκτικότητα σε πτητικές ενώσεις το καθιστά δυσκολότερο να αναφλεγεί, με αποτέλεσμα να απαιτούνται υψηλότερες θερμοκρασίες. Επίσης, το σημαντικό στερεό υπόλειμμα μετά την καύση (περίπου 4%), που επικάθεται υπό μορφή σκόνης μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό και να αυξήσει τις απαιτήσεις συντήρησης και επισκευών.

Από περιβαλλοντική άποψη, η υψηλή περιεκτικότητα σε θείο, καθώς επίσης και οι ποσότητες βαρέων μετάλλων που υπάρχουν στην τέφρα αποτελούν πολύ σημαντικούς κινδύνους για τις περιοχές οι οποίες γειτνιάζουν με τις εστίες καύσης που χρησιμοποιούν pet-coke.

Το παραγόμενο διοξείδιο του θείου έχει τοξικές δράσεις (βρογχίτιδα, βρογχόσπασμος), ενώ θεωρείται και πιθανό καρκινογόνο.

Το βανάδιο επίσης προκαλεί τοξικές δράσεις, κυρίως στα μάτια και την ανώτερη αναπνευστική οδό. Η συστηματική έκθεση σε τοξικά μέταλλα, μεταξύ των οποίων και το βανάδιο, μπορεί να προκαλέσει οξείες και χρόνιες νόσους του αναπνευστικού (εμφύσημα, καρκίνος πνεύμονα, ίνωση, άσθμα).

Το νικέλιο, ο σίδηρος και ο χαλκός μπορούν, σε τοξικές δόσεις, να προκαλέσουν διάφορες τοξικές δράσεις, μεταξύ των οποίων και καρκινογένεση.

Τέλος ο στοιχειακός άνθρακας (αιθάλη) και ειδικά σε λεπτό διαμερισμό, όπως γίνεται το υλικό προ της καύσης, είναι υπαίτιος πρόκλησης χρόνιας βρογχίτιδας, άσθματος ακόμη και πνευμονοκονίωσης (σωματίδια PM 10).

http://www.ecocrete.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3288&Itemid=82


ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Συντονιστής

Greece
3363 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/09/2010, 13:50:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Για να καταλάβω φίλη kapodistria
εννοείς οτι αυτά τα αιωρούμενα σωματίδια είναι προϊόν αεροψεκασμών(chemtrails) στο Βόλο ?
ή τα αναφέρεις ως μια ακομη μόλυνση του περιβάλλοντος ?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
prasinomata13
Νέο Μέλος


6 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/10/2010, 22:38:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους prasinomata13  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Για διαβάστε τι βρήκα για τις εμβοές, πως μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε http://www.dromostherapeia.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1633:2010-10-13-10-25-43&catid=81:amgeneral&Itemid=80Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
42NA
Μέλος 2ης Βαθμίδας


432 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/10/2010, 16:57:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους 42NA  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/10/2010, 10:21:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σε όλο τον κόσμο, καθημερινά ψεκάζουν....Η αμφισβήτηση του θέματος, που έγκειται; Στο άν ψεκάζουν, αν είναι αγροτικά,αν είναι φυσικά
καύσιμα,ή αν μας κάνουν κακό;...
Όλα αυτά, μπορούν να αποδειχθούν, με λίγη εξερεύνηση στο γκούγκλ.....Πολλά βίντεο, πολλά κείμενα, επιστημονικές θέσεις.....Το αν μας κάνουν κακό,ως απόρροια, βέβαια, των προηγουμένων που είπαμε,, πρέπει κάποια στιγμή, να μας προβληματίσει..
Πολλές νέες ασθένειες, εμφανίζονται απο το πουθενά...
Κατα λάθος;...
Και το ότι όλα τα ψεκαζόμενα υλικά, είναι, μεταλλικά στοιχεία,αυτό, δεν λέει τίποτε;..Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
AitheroVamon
Συντονιστής

Greece
3363 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/10/2010, 16:14:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλώς ήρθες trexagireve welcome back που λέμε και στο χωρίο μου

To θέμα έχει περιέλθει σε ένα τέλμα o καθένας που έχει ψάξει το θέμα έχει βγάλει τα συμπεράσματα του.

Ας αναλογιστούμε όμως οτι αν αυτοί οι αεροψεκασμοί για να καλύψουν ολόκληρο τον πλανήτη πόσο στόλο χρειάζονται και πόσο ανθρώπινο δυναμικό, στρατό ολόκληρο , όπως και να το κανουμε είναι δύσκολο να κρατήσεις το στόμα τόσου κόσμου κλειστό.
Απο πολιτικό μεχρι στρατιωτικό αεροδρόμιο οι άμεσα εμπλεκόμενοι είναι τόσοι πολλοί που αυτο απο μόνο του ειναι σενάριο αχαλίνωτης επιστημονικής φαντασίας για να γίνει πιστευτό.
Ποτέ δεν υπήρξε "επιβεβαίωση-μαρτυρία" από επίγειο προσωπικό ή χειριστή πολεμικού ή επιβατικού αεροσκάφους (αν αυτό μας λέει κάτι)

Όσο για το "Αληθοφανές" video του πολιτικού αεροσκάφους που φαίνεται να "ψεκάζει" και οι πιλότοι που το παρακολουθούν (σε απόσταση αναπνοής) δεν είναι άλλο απο εκπαιδευτική πτήση (ή και πραγματικής) "αποβολής καυσίμων" και επιλεκτικής ηχητικής "αποκάλυψης" στο οτι "αν ηταν ακριβώς πισω του θα ηταν νεκροί τώρα" εννοώντας οτι σαφώς θα είχαν "λαμπαδιάσει" αν ηταν στην ουρα των καύσιμων , και τα περί "αναρτήσεως στο youtube" (με εμφανή τα γέλια των πιλότων) για ευνοήτους λόγους .

Απο την άλλη, όπως υποστηρίζουν οι ένθερμοι υποστηρικτές της θωριάς, αυτοί οι αεροψεκασμοί γίνονται : για άλλους με σκοπό τον έλεγχο του νου , για άλλους με σκοπό τη διασπορά ασθενειών , βάση της τελευταίας εκδοχής δε θα έπρεπε να πεθαίνουν κατά χιλιάδες οι άνθρωποι (πράγμα που δεν συμβαίνει ευτυχώς)

Επίσης δεν πρέπει να μείνει αναπάντητο το ερώτημα "γιατί τα χιλιάδες video και φωτογραφίες που κατακλύζουν το διαδίκτυο είναι κατά διαβολική σύμπτωση σε περιοχές που αποτελούν αεροδιαύλους
να σημειώσω οτι τα αεροσκάφη δεν πετούν όπου θέλουν, αλλα πάνω σε καθορισμένους νοητούς "δρόμους" για έλεγχο ασφάλειας και οικονομίας καυσίμων οι "δρόμοι" είναι συγκεκριμένοι απο αερολιμένα σε αερολιμένα μια παρατήρηση στο http://www.flightradar24.com/ θα λύσει πολλές απορίες.
Οι δε Ιθαγενείς απο Ροδο - Κω - Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Κέρκυρα έχουν την εντύπωση οτι έχουν μπει στο στόχαστρο αφανισμού (το site που έδωσα παραπάνω θα λύσει κι εδω πολλές απορίες για της παραπάνω περιοχές)

quote:
Και το ότι όλα τα ψεκαζόμενα υλικά, είναι, μεταλλικά στοιχεία,αυτό, δεν λέει τίποτε;

Λιγο τα έχουμε μπερδέψει και καλο ειναι να προσέχουμε τι λεμε γιατί μπορει κάποιος αναγνώστης να μπει στον κοπο να ψάξει τι είναι αυτα τα καταραμένα "μεταλλικά στοιχεία" που λες και να πανικοβληθεί όταν δει οτι αυτα τα "μυστηριώδη μεταλλικά στοιχεία είναι το Ασβέστιο - Μαγγάνιο - Χρώμιο - Κάλιο - Φθόριο - Ιώδιο - Σίδηρο - Μαγνήσιο - Νάτριο - Ψευδάργυρος (και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα) , που αποτελούν τα βασικά συστατικά απαραίτητα για να δουλέψει αυτός ο έρμος οργανισμός , επόμενος δεν μας ραντίζουν με "βιταμίνες" είναι το μόνο σίγουρο

Κλείνοντας να πω για μια ακομη φορά οτι ψεκασμοί για έλεγχο του μικροκλίματος σαφος και γίνονται και δεν είναι κρυφό,
αλλά όχι σε παγκόσμια κλίμακα και για τους λόγους που πλασάρουν οι συνομοσιολόγοι , αν είχαν βρει το χημικό αυτό στοιχείο που θα μας εκανε robot η φιλάσθενους να είσαι σίγουρος οτι υπάρχουν χιλιάδες αποδοτικότεροι τρόποι απο τον ψεκασμό , στη δε "μείωση του πληθυσμού" ακόμα περισσότεροι και ποιο γρήγοροι.

Επομένως ας αρχίσουμε να βλέπουμε το πόσο επιβαρύνετε ο ανθρώπινος οργανισμός από την ακτινοβολία που δέχεται νυχθημερόν απο εκατοντάδες πηγές
WiFi-κινητά-πάσης φύσεως κεραιών εκπομπής-αναμεταδοτών υπηρεσιών, αρώματα χώρου, εντομοαπωθητικό χώρου,
τους χρόνιους ρύπους σε μεγαλούπολης,
τους απο δεκαετίες ψεκασμούς με ισχυρότατα δηλητήρια στην επαρχεία (βλέπε Δάκος κτλ)
απο τόνους χημικών που χρησιμοποιούνται σε καλλιέργειες πολλές δεκαετίες τώρα και φτάνουν "φρεσκότατα" στο τραπέζι μας και εκτός του τραπεζιού έχουν μολύνει και τον υδροφόρο ορίζοντα πλέων (αποδεδειγμένα)
κι ας αφήσουμε τα βλακώδη σενάρια που μας πασάρουν και περιμένουμε ως πεινασμένοι νεοσσοί με το στόμα ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟ να ικανοποιήσουμε την "πείνα" μας , αγνοώντας για το τι πραγματικά καταστρέφει την Υγεία του κόσμου ...

Ευχαριστώ


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/10/2010, 19:32:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κι όμως, αγαπητέ μου φίλε ....Όλοι το ξέρουν κι όλοι το κρύβουν...Τόσο χοντρά..Θυμάμαι, σου γράφω, για την Ουκρανία,
πέρισυ τον Ιούλιο...Τη μια μέρα, είδηση απο εκεί έλεγε,ότι οι κάτοικοι παραπονιόντουσαν για τσούξιμο στα μάτια, απο τους ψεκασμούς, που γινονταν ολοφάνερα και πολύ χαμηλά και την άλλη μέρα, άλλη είδηση,έλεγε για....πανουκλα, που "έπεσε" ξαφνικά, σε μια μέρα, στην Ουκρανία..
Έ, πόση φαντασία χρειάζεται, ότι οι ψεκασμοί παίζουν τέτοιο ρόλο, μεταφοράς στον άνθρωπο, ότι επιθυμουν, οι κρυφοί δικατάτορες μας;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
AitheroVamon
Συντονιστής

Greece
3363 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/10/2010, 20:40:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η ονομασία που δόθηκε ήταν "Πνευμονική Πανούκλα" και πρόκειται περί ενός συνδιασμού του ιού Η1Ν1 με το βακτηρίδιο της Πανούκλας
Αλλα πέρασε στα ψιλά γιατι τοτε ολα τα κράτη ασχολουνταν με τη δικη τους γρίπη και ανάλωναν το χρόνο των ειδήσεων μόνο στην εγχώρια "αγορά"

το συνομισιολογικο σενάριο σε αυτο το περιστατικό ειναι οτι οι Ουκρανοί ενεπλεξαν την εταιρία Baxter International οτι στα εργαστήρια που έχει στο Κίεβο (πρωτεύουσα της Ουκρανίας) κατασκεύασε έναν νέο ιό ως βιολογικό όπλο, τον οποίο προτίθεται “να αφήσει” ελεύθερο στο κοινό ..(?)

Γι αυτό και τότε ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ τον Σεπτέμβριο του 09 η Interpol πραγματοποίησε άσκηση Βιοτρομοκρατίας για την πνευμονική πανούκλα στην Πολωνία με συμμετοχή διεθνών Οργανισμών & Κρατών (και της Ουκρανίας)

Άλλο το ένα , άλλο το άλλο μη μπλέκουμε τα συνομοσιολογικα σενάρια

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/10/2010, 20:45:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Όχι καλέ μου AitheroVamon....Μιλάω, για την άλλη είδηση, της προηγούμενη μέρα...Ειχα σχετική πρωινή ενημερωτική εκπομπή και το βγάλαμε,σαν θέμα...Τη μια μέρα, επαναλαμβάνω, οι κάτοικοι παραπονιόντουσαν για τσούξιμο στα μάτια, απο τους χαμηλούς ψεκασμούς και την άλλη μέρα,η πανούκλα...
Ξαναλέω: Τυχαίο; Δεν νομίζω...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
AitheroVamon
Συντονιστής

Greece
3363 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/10/2010, 20:55:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μιλάς για χθες προχτές δηλαδη ?
αν ναι αγνοώ την είδηση...
θα μπορούσες να μου δώσεις τις πηγές του ρεπορταζ σου ?
γιατί με ενδιαφέρει η είδηση

Ευχαριστώ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/10/2010, 21:17:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ακριβώς την προηγούμενη μέρα της πανούκλας....Ιούλιο, νομίζω..
Αν έχεις την ημερομηνία της πανούκλας, κοίτα την προηγούμενη μέρα...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/03/2014, 03:04:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εδώ και μερικές μέρες παρατηρώ το εξής περίεργο:
Εμφανίζονται αρκετές μύγες μέσα στο σπίτι, που είναι σε μια μισοπεθαμένη κατάσταση. Σα ναρκωμένες, σα να τις έχουν ψεκάσει με κάτι. Με βαρύ πέταγμα, τις πλησιάζεις και δεν πετάνε για να απομακρυνθούν.

Είναι μήπως αυτή η περιγραφή γνώριμη σε κανέναν;
Έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο;

(και την ώρα που έγραφα αυτό το μήνυμα, νάσου μια μυγούλα προσγειώθηκε νωχελικά μισό μέτρο μπροστά μου στο τραπέζι, πάνω σε μία πετσέτα. Την πλησίασα, κούνησα την πετσέτα κι αυτή παρουσίασε μικρή αντίδραση. Τίναξα την πετσέτα κι απλά έπεσε στο πάτωμα...)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Συντονιστής

Greece
3363 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/03/2014, 10:02:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εντομολόγο δε με λες,
αλλά πριν αρχίσει ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ τα περι ψεκασμών
Θα σου πω οτι αυτά τα έντομα (μαζί με τα κουνούπια, και άλλα πολλά)
τόσο πριν, οσο και μετά το χειμώνα ειναι οι χειρότερες συνθήκες για αυτα
και αυτός είναι ο λόγος που "εξαφανίζονται" τους ψυχρούς μήνες.

Πρώτος λόγος που δεν αγαπούν αυτές τις θερμοκρασίες, είναι οτι δεν μπορούν να αναπαραχθούν
κι εκει που τους καλοκαιρινούς μήνες γεννούν περίπου 1000 αυγά, το χειμώνα ελάχιστα είναι αυτά που επιβιώνουν
απο τις ήδη ελάχιστες μύγες που κυκλοφορούν.
Η νωχελικότητα στις κινήσεις, ειναι αποτέλεσμα των χαμηλών (ακόμα) θερμοκρασιών που επικρατούν, το ίδιο συμβαίνει αν μπει κάποια μύγα στο σπίτι το καλοκαίρι, και είναι το A/C στο φουλ!

Επίσης, κατα τη Μερφολογία, "αν μια και μοναδική μύγα κυκλοφορεί στη γειτονιά, αυτή θα βρεθεί μέσα στο σπίτι σου"
ειναι απόλυτα σωστό, γιατί θα κάνει τα πάντα να τρυπώσει μέσα σε αυτο, για να εξασφαλίσει λίγη ζέστη...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/03/2014, 11:31:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ναι, έχεις δίκιο με την ζέστη και το κρύο.
Βέβαια, οι μύγες είναι πολλές - περίεργο για την εποχή αυτή. Τη συμπεριφορά που περιέγραψα την έχω δει σε 3-4 μύγες κάθε μέρα (τις τελευταίες 4-5 μέρες) και δεν έχω συνηθίσει να βλέπω τόσες μύγες Μάρτη μήνα... (άσε που σε όλα τα παράθυρα υπάρχουν σίτες, οπότε δεν έχουν και τόσες πολλές ευκαιρίες να μπουν).

Μία πιθανή εξήγηση (γενικότερα της εμφάνισης πολλών μυγών αυτήν την εποχή) είναι οι μεγάλες θερμοκρασίας την ημέρα που συνδυάζονται όμως με πολύ χαμηλές τη νύχτα: 22 βαθμοί το πρωί, 7-8 το βράδυ (εκεί που μένω). Αλλά το βράδυ μέσα στο σπίτι έχουμε θέρμανση οπότε δεν δικαιολογείται να είναι ναρκωμένες από το κρύο, τουλάχιστον όχι οι σπιτίσιες μύγες.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Πύρινος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2285 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/03/2014, 12:53:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
amalia
Μία πιθανή εξήγηση (γενικότερα της εμφάνισης πολλών μυγών αυτήν την εποχή) είναι οι μεγάλες θερμοκρασίας την ημέρα που συνδυάζονται όμως με πολύ χαμηλές τη νύχτα: 22 βαθμοί το πρωί, 7-8 το βράδυ (εκεί που μένω). Αλλά το βράδυ μέσα στο σπίτι έχουμε θέρμανση οπότε δεν δικαιολογείται να είναι ναρκωμένες από το κρύο, τουλάχιστον όχι οι σπιτίσιες μύγες.
Πολλές και τύπου "ναρκωμένες" μύγες έχω συναντήσει σε περιοχή με πολλές καλλιέργειες (αγροτική περιοχή) και εγώ το αποδίδω οτι ίσως σχετίζεται με τα λιπάσματα ή τα φάρμακα που ρίχνουν την εποχήΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/03/2014, 21:32:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Χθες βρήκα τυχαία και τον τρόπο που τρυπώνουν μέσα στο σπίτι!
Πρωί ήταν και καθώς άνοιγα την εξώπορτα (που βλέπει σε αυλή) μια μύγα έχει κολλήσει στη μεριά της πόρτας όπου βρίσκεται και το γλωσσίδι για το κλείδωμα (λίγο πιο πάνω). Εντελώς άκυρο μέρος, ιδιαίτερα λόγω του ότι δεν έφευγε όσο την πλησίαζα. Καθώς κλείνω την πόρτα για να μπω μέσα, την βλέπω μουλωχτά να φέρνει βόλτα τη γωνία και να μπαίνει μέσα γλυστρώντας μέσα από την κάσα της πόρτας! Κι όλα αυτά σε μια ημιθανή κατάσταση. Φαίνεται πως οι μύγες πριν τα τινάξουν απολαμβάνουν κάποιες μικρές στιγμές μεγαλοφυΐας...


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/03/2014, 01:53:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Στα περιξ των Αθηνών και δή στα πεδινά πλησίον της αλός χωρία, ο πληθυσμός των ενοχλητικών ιπταμένων ζωϋφίων, όντως ευρίσκεται υπό καθεστώς ζάλης.

Εχω ανακαλύψει έναν τρόπο εντοπισμού και εξόντωσης.Παρατηρώ το δείγμα της...πτήσης τους.Αν κάνουν πολλά ζικ-ζακ, τότε πρόκειται για ηλίθιες μυϊγες.Τους δίνω λοιπόν, κάποια φανταστικά νικς και τις κυνηγώ με την μυγοσκοτώστρα.Απολαμβάνω τον τρόπο με τον οποίο τις παγιδεύω.

Αλλά είναι πολλές, πανάθεμά τες!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/03/2014, 02:11:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Για τα πέριξ των Αθηνών ομιλώ κι εγώ, αν και όχι τόσο πεδινά, αρκετά παραθαλάσσια όμως.
Αν υποψιαστώ ότι μας ψεκάζουν με το ίδιο φάρμακο ΝΙΚΟΜΑΧΕ, θα πεθάνωωωω!!!!


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 16 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.2148438
Maintained by Digital Alchemy