ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 Ξόρκια και άλλα...
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 5
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
ithopoios82
Νέο Μέλος


2 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/08/2004, 17:16:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ithopoios82  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γειά χαρά! Είμαι νέος στο forum και θα ήθελα να ανταλλάξω λευκής μαγείας ξόρκια. Ασχολούμαι με τη λευκή μαγεία 3 χρόνια περίπου. Έχω μια μεγάλη συλλογή απο ξόρκια για κάθε περίπτωση , δυστυχώς όμως τα βρίσκω απο αγγλόφωνα site και όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ κουραστικό να τα μεταφράζω να προσπαθώ να δημιουργήσω και ομοιοκαταληξία. Δεν ασχολούμαι με τη μαυρη μαγεία παρ'όλο που έχω διαβάσει γι' αυτή. Συλλέγω ξόρκια για εγκυκλοπαιδικούς σκοπούς αλλά και για προσωπική χρήση. Εάν κάποιος απο εσας ασχολείται με το θέμα και έχει να μου προτείνει κάποια ξόρκια είναι ευπρόσδεκτος. Φυσικά είμαι κι εγώ διαθετειμένος να προσφέρω τη γνώση μου. Προσοχή! Δεν είμαι κανένα φρικιό που χαράζει πεντάλφες στο δάπεδο και καλεί τα πνεύματα κάθε τρείς και λίγο. Ευχαριστώ!

Πάνος
Μέλος 1ης Βαθμίδας


95 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/08/2004, 03:22:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Πάνος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η γνώμη μου…

1) Δεν υπάρχει λευκή, κόκκινη, μαύρη, εμπριμέ μαγεία.
2) Η μαγεία (η αυτό που αποκαλούμε έτσι) είναι μία! δύναμη. Ο τρόπος χρίσης της προσδιορίζει, την βάφει αν θες καλύτερα, με μαύρο η λευκό. (δεν υπάρχει καλό και κακό μαχαίρι – είναι το ίδιο, άλλος αλείφει βούτυρο και άλλος κόβει λαρύγγια με το ίδιο)
3) Αυτό που ασχολείσαι είναι πάρα μα πάρα πολύ επικίνδυνο! για διάφορους λόγους.
ο βασικότερος λόγος είναι το ότι δεν ξέρεις ποτέ μα ποτέ τι κάνεις η με τι! μπλέκεις και ένας άλλος σημαντικότατος λόγος, το ότι είναι τρομερά επικίνδυνο για την ψυχική (η εγκεφαλική) σου υγεία.
4) τα ξόρκια, τα σχεδιαγράμματα, της πεντάλφες, της εξάλφες, της οκτάλφες κλπ τα θεωρώ παιδιάστικες τεχνικές για να επιτεύξεις κάτι η να φτάσεις σε έναν σκοπό.
Όλα αυτά απλά σε γοητεύουν, σε πλανεύουν, η στην καλύτερη περίπτωση δρουν ως υποκατάστατα συστατικών που υπάρχουν ήδη μέσα σε εσένα.
5) Οι μεγαλύτεροι μάγοι (όπως τους αποκαλούν) όλων των εποχών χρησιμοποιούσαν απλά το μυαλό τους.
6) Ποιος ο λόγος που ασχολείσαι με αυτό το…αντικείμενο;
7) Κάποια στιγμή θα σου δοθεί η εντύπωση πως είσαι τόσο δυνατός. Πλάνη! Θα είσαι ουσιαστικά ποιο αδύναμος και ευάλωτος από ποτέ.

Ότι προκαλείς, σε…..συντροφεύει (;)…… (δίχως να το γνωρίζεις) αλήθεια, ποιος θα ήθελε κάτι τέτοιο;

Χμ…δίχως παρεξήγηση θα μπορούσες να μας πεις την ηλικία σου;
(αν και κάτι μου λέει πως το θέμα αυτό κλειδωθεί διότι…….καλύτερα να μας το πει αυτό ο συντονιστής που θα κάνει την κίνηση)

Πρώην ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

galadriel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


3264 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/09/2004, 09:38:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους galadriel  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πάνο μήπως είσαι λίγο άδικος με το φίλο μας ?
Δεν είδα πουθενα στο μήνυμα του να επιβεβαιώνει τα όσα λες..... Ναι ίσως είναι λίγο μικρός (αν κρίνω από το 82, που όμως μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα...) απ' την άλλη όμως είχε την ειλικρίνεια και την αμεσότητα που διακρίνουν αυτούς που δεν κάνουν χαζομάρες με τα θέματα της μαγείας. Φυσικά και δεν υπάρχει λευκή, μαύρη ή εμπριμέ μαγεία αλλά μόνο πως τη χρησιμοποιείς ....
Επειτα ειδικά το φόρουμ εδώ επιτρέπει σε όλους μία άποψη , σε όποιον από εμάς δεν αρέσει δεν συμμετέχει αναγκαστικά στη συζήτηση. Δεν βλέπω γιατί θα έπρεπε να κλειδωθεί από τους συντονιστές όσο δεν προτρέπει τους άλλους σε παρόμοιες πρακτικές. Νομίζω μάλιστα πως ο φίλος μας δεν είχε σκοπό να δώσει δημόσια οδηγίες χρήσεως της πρακτικής της μαγείας. Ζήτησε μια βοήθεια και όποιος μπορεί θα του την δώσει. Απομένει στη δική του κρίση το πως θα φιλτράρει τις πληροφορίες που θα πάρει.. Ειδικά δε η φράση που συνοδεύει το προφίλ του δείχνει έναν άνθρωπο με συνείδηση των κινδύνων ....
Να είστε όλοι καλά...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ithopoios82
Νέο Μέλος


2 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/09/2004, 12:58:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ithopoios82  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Άγάπες μου...
Σας ευχαριστώ και τους 2 για τα καλά σας λόγια. Συμφωνώ πως η μαγεία δεν έχει χρώμα. Ο "χρωματισμός" της μαγείας γίνεται για πρακτικούς λόγους , όπως πολύ σωστά τονίσατε , για να αναφέρει την ψυχική διάθεση του ατόμου που την ασκεί. Άλλωστε , το όλο "θέμα" μαγεία , είναι μια καθαρά ψυχική διαδικάσία που επηρεάζει και επηρεάζεται απο τη διάθεση και την πνευματική δύναμη. Δεν σημαίνει δηλαδή πως αν εκτελεσθεί ένα ξόρκι απο τον εκάστοτε ανίδεο που παρακολουθεί τις "μάγισσες" στο STAR , θα έχει αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα ακόμη είναι εντελώς υποκειμενικό. Δεν έχω κανένα σκοπό να επιβάλλω τα πιστεύω μου στους χρήστες του forum. Θα ήταν ανήθικο. Και όσον αφορά την ηλικία μου...ΧΕΧΕΧΕΧΕ! Είμαι όσο φαίνομαι....Φαίνομαι? Φιλάκια ατιμούτσικα!!!!
Υ.Γ.: Τι θα γίνει , θα μου στείλει κανείς κάποιο ξόρκι?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

galadriel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


3264 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/09/2004, 13:36:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους galadriel  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αααα.... μα είσαι και μαρτυριάκο...! Να στο στείλουμε αλλά που? Το email που έχεις δώσει στο προφιλ σου δεν δέχεται μηνύματα... κι όπως καταλαβαίνεις δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο από δω. Κυρίως γιατί δεν έχω καμμιά όρεξη να βρεθώ να μου στέλνουν μηνύματα για το πως να δέσουν και να λυσουν διάφορους και διάφορα.... Μπορείς όμως να μου στείλεις εσύ στο δικό μου....και βλέπουμε....

και έτσι ας γίνει


...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Κάθυ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Australia
767 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/09/2004, 12:10:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Κάθυ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Η γιαγιά μας ξέρει πολλά ξόρκια και αυτά που
ξέρει δεν μπορεί να τα μεταδώσει, λέει, οσότου αποφασίσει
να μην τα ξαναχρησιμποήσει η ίδια της.

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Noukos
Νέο Μέλος

Greece
2 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/12/2005, 13:18:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Noukos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μπορείτε να μου στείλετε κανένα ξόρκι στο noukos@msn.com?Σας παρακαλώ!!!!!!!!!!!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4073 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/12/2005, 13:58:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εχουν οι φύλακες τη γνώση...

ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ.

Μέγα προνόμιο η εξυπνάδα. Καλοί μου γραφολόγοι.
Γυρολόγοι...
Θα σε επισκε[φ]θούμε. Στην διεύθυνσή σου.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4073 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/12/2005, 15:16:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Που πήγε ο φίλος μας; Στα ξόρκια θέλει να μυηθεί, ή στην Δρακόντειο Μύηση; Και στις 11 βαθμίδες της; Πάει τον χάσαμε;
Αλλά πάλι με ξόρκια θα ασχοληθείς; ΄Η με βαθμίδες που οδηγούν πέρα από τα σύνορα της δημιουργίας.
Ας κρατήσω το στόμα μου κλειστό, η σκοτεινή πλευρά της Αφροδίτης σιωπά. Κι η αριστερή ατραπός της. Γιατί να γεννηθώ καλό παιδί;

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/12/2005, 02:27:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

ithopoios82

Είμαι νέος στο forum και θα ήθελα να ανταλλάξω λευκής μαγείας ξόρκια.

Συλλέγω ξόρκια για εγκυκλοπαιδικούς σκοπούς αλλά και για προσωπική χρήση. Εάν κάποιος απο εσας ασχολείται με το θέμα και έχει να μου προτείνει κάποια ξόρκια είναι ευπρόσδεκτος. Φυσικά είμαι κι εγώ διαθετειμένος να προσφέρω τη γνώση μου. Προσοχή! Δεν είμαι κανένα φρικιό που χαράζει πεντάλφες στο δάπεδο και καλεί τα πνεύματα κάθε τρείς και λίγο.
αντε τυχερακια, εδω ειμαι εγω!


θα σου πω το πιο πολυτιμο ξορκι, αυτο στο οποιο οφειλω ολες τις δυναμεις μου!


εγω το χρησιμοποιω συχνα, αλλα ειμαι προχωρημενος, εσυ σαν αρχαριος πρεπει να προσεξεις στο τελετουργικο γιατι ειναι τρομερα επικινδυνο!!!

λοιπον θα χαλαρωσεις σε καποιο ησυχο χωρο και θα επαναλαβεις δυνατα το ξορκι: tima lacasi me


ξεκινα να το επαναλαμβανεις αργα και μετα επιταχυνε και πεστο γρηγορα - δεν υπαρχει περιπτωση αποτυχιας, το νοημα θα αποκαλυφθει!

να σου δωσω και ενα αποτρεπτικο ξορκι, για την περιπτωση που καποιος στα σπασει: "θαρθω να σε βρω στο σπιτι σου ή στην δουλεια σου"


αυτο το λεμε μονο μια φορα και πρεπει να το εννοεις για να πιασει

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.grΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

wendigo
Μέλος 3ης Βαθμίδας


561 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/12/2005, 03:14:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους wendigo  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Jonnie!!! Τα ιερά και τα ανείπωτα τα δίνεις τόσο εύκολα για να τα χρησιμοποιήσουν αθώοι νέοι; Θα καταφέρουν να κουμαντάρουν την τρομερή αλήθεια που θα ξεδιπλωθεί; Τς, τς, τς... Δεν το περίμενα ποτέ αυτό!

No Method, No Guru, No TeacherΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

wendigo
Μέλος 3ης Βαθμίδας


561 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/12/2005, 03:18:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους wendigo  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ενα αποτρεπτικο ξορκι, για την περιπτωση που καποιος στα σπασει: "θαρθω να σε βρω στο σπιτι σου ή στην δουλεια σου"

Κάποιες σκοτεινές αδελφότητες λέγεται πως χρησιμοποιούν το ξόρκι:
"Θα μαζεύεις τα δόντια σου με σπασμένα δάχτυλα".
Μόνο που πρέπει να ειπωθεί με ένταση και πειθώ!

No Method, No Guru, No TeacherΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

angi
Πλήρες Μέλος

Greece
1191 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/12/2005, 03:31:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους angi  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Jonnie!!! Τα ιερά και τα ανείπωτα τα δίνεις τόσο εύκολα για να τα χρησιμοποιήσουν αθώοι νέοι; Θα καταφέρουν να κουμαντάρουν την τρομερή αλήθεια που θα ξεδιπλωθεί; Τς, τς, τς... Δεν το περίμενα ποτέ αυτό!

No Method, No Guru, No Teacher


Δεν καταλαβες προφανως το στυλ και το υφος του Τζοννυ, αγαπητε μου!!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

wendigo
Μέλος 3ης Βαθμίδας


561 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/12/2005, 03:59:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους wendigo  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μερικές φορές το "προφανές" είναι απατηλό, αγαπητή angi.
Και όχι μόνο σ'αυτό το θέμα του φόρουμ αλλά και σε άλλα...

No Method, No Guru, No TeacherΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/12/2005, 02:50:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:

Jonnie!!! Τα ιερά και τα ανείπωτα τα δίνεις τόσο εύκολα για να τα χρησιμοποιήσουν αθώοι νέοι; Θα καταφέρουν να κουμαντάρουν την τρομερή αλήθεια που θα ξεδιπλωθεί; Τς, τς, τς... Δεν το περίμενα ποτέ αυτό!

No Method, No Guru, No Teacher


angi

Δεν καταλαβες προφανως το στυλ και το υφος του Τζοννυ, αγαπητε μου!!!γλυκεια μου angi, εσυ προφανως δεν καταλαβες το στυλ και το υφος του wendigo...

ειμασταν συμμαθητες "αυτηνης της σχολης" και ακολουθησαμε την ιδια μεθοδο, του ιδιου γκουρου, και ειχαμε και τον ιδιο δασκαλο!


που να σου λεω ιστοριες που περασαμε μαζι!


στο Τζελα Δελτα για παραδειγμα (που βουλιαξε επειδη δεν ειχε φουγαρα) ημουν μαρκονης και ο wendigo δευτερος καπετανιος (οσο ναναι φερει μια ευθυνη που εκανε οτι δεν εβλεπε πως ελειπαν τα φουγαρα, αλλα ειναι φιλος και τον υποστηριξα στην περιβοητη δικη )


.


ΥΓ. που ειναι αυτοι που ψαχνανε για ξορκια απεγνωσμενα???


αδικα τους προσφερα το πολυτιμοτερο ξορκι μου...


εχεις δικιο ρε wendigo, μπορει και να φοβουνται να το προφερουν

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.grΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

angi
Πλήρες Μέλος

Greece
1191 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/12/2005, 03:46:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους angi  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τζοννυ μου,
επικοινωνησα με τον βεντιγκο.
και εχεις δικιο!!
Επειδη δεν ασχολουμαι με ξορκια,
εστιασα πρωτα στο υφος σου.
Οταν ομως ο-η Βεντικο μου ειπε να
ξαναδιαβασω το...ξορκι σου,
πεθανα απο τα γελια!!!
Να εισαι καλα!!!!

Edited by - angi on 06/12/2005 03:48:35Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/12/2005, 15:42:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

quote:

angi

Οταν ομως ο-η Βεντικο μου ειπε να
ξαναδιαβασω το...ξορκι σου,
πεθανα απο τα γελια!!!
Να εισαι καλα!!!!


angi μου εισαι απο τα ατομα εδω μεσα που γελανε με το χιουμορ μου, κατι που εκτιμω και ομολογω οτι το απολαμβανω, κι αυτο γιατι πρωτος εγω γελαω με αυτα που γραφω.


ομως επειδη ειμαι μαθητης "αυτηνης της σχολης" ακομη και μεσα απο το χιουμορ προσπαθω να περασω κατι τις - συνηθως το κανω απευθυνομενος προς ολους, κι οποιος πιασει τα κρυμενα επιπεδα ταπιασε.


το πολυτιμο μαντραμ tima lacasi me το διδαχθηκα απο τον μεγαλο δασκαλο mister Natural (ο οποιος στην τελευταια του μετεμψυχωση ενσαρκωθηκε σε κομιξ του Ρομπερτ Κραμπ ) οταν διδαξε για ενα τερμινο στην σχολη "αυτηνης της σχολης".

στοχευει αμεσα στον εγωισμο μας και ειναι αποδοτικοτατο!


το χρησιμοποιω καθε φορα που ο εγωισμος (οσο μικρος και εκλεπτυσμενος ή καμουφλαρισμενος κι αν ειναι) ξεπροβαλλει και προσπαθει να επιβληθει.


για τους φιλους που ζητησαν ξορκια, εχει και μια αμεση απαντηση, σκληρη, κυνικη, αλλα Αληθινη!


τα ιδια τους ειπε και ο Πανος παραπανω, αναλυτικα - εγω ηθελα να το βιωσουν αμεσα μονοι τους με το μαντραμ...

.


αλλα καποιες φορες, οπως για παραδειγμα το ξορκι "θαρθω να σε βρω στο σπιτι σου ή στην δουλεια σου", εκτος του χιουμορ εχει κι ενα δευτερο επιπεδο που μονο ενα μελος θα το καταλαβει οτι το εννοω, και καλα θα κανει γιατι σ αυτον απευθυνεται (δεν αφορα κανεναν απο οσους εγραψαν σε αυτο το τοπικ - απλα ξερω οτι θα το διαβασει)


και φυσικα καταλαβαινεις ποσο γελασα με το wendigo οταν ειπε: Κάποιες σκοτεινές αδελφότητες λέγεται πως χρησιμοποιούν το ξόρκι:
"Θα μαζεύεις τα δόντια σου με σπασμένα δάχτυλα".


.


ΥΓ. που ειναι οι μαθηταδες?


ΥΓ.2 πολιτε μανογαλο σε τιμι εφκεριας!
επισις ιδικος σπαγγος για να του δενετε τον πιπιριγκο του!
ζιτιστε κιριο γιανι


.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.grΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Moz
Μέλος 3ης Βαθμίδας


666 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/12/2005, 07:37:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Moz  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Μερικές φορές...

Spell No_ : No Method, No Guru,... No Hands! ((UVgot No idea... πόσες.))Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
anemos_cat
Νέο Μέλος


1 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/12/2005, 01:42:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους anemos_cat  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια! Διαβασα το μην. σου! εγω μολισ πριν λιγεσ μερες αρχισα να ασχολουμε με λευκη μαγεια και με ξορκια! Με ενδιαφερει παρα πολθ το θεμα! δεν ειμαι ουτε εγω κανενα φρικιό! Δεν μπορώ να σου στείλω κατι γιατί ακομη δεν ξέρω! αλλα σιγουρα θα μαθω! μπρορώ εαν θέλεις να σε βοηθήσω στις μεταφράσεις! ξέρω πάρα πολύ αγγλικά! Θα σου ήταν εύκολο να μου στείλεις ένα Love spell. περιμένω απάντηση!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
karma
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
496 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/12/2005, 02:24:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους karma  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Θα σας δώσω, με τη σειρά μου, ένα ωραίο ξόρκι, Πολίτικο (που το χρησιμοποίησα αρκετά στους αγώνες της εθνικής μας, στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ).

«Φτου σκουληκομυρμηγκότρυπα, στα όρη στα βουνά, βάτραχος σε κατού...σε !

Τώρα, βέβαια, μη το χρησιμοποιήσετε στους αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναικού, γιατί το χρησιμοποιώ για την ΑΕΚ (μήπως δούμε και καμιά προκοπή) !Φιλικά, η


karmaΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gigenis
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2759 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/12/2005, 15:58:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gigenis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ξορκια

(το λεει η κοπελα σε αυτον που την απατησε)

1)να σου μεινει στο χερι την ωρα που το τιναζεις
2)να παψει να αψηφα την βαρυτητα

το δευτερο μπορει να το πει και ο αντρας στην γυναικα αλλα σε πληθυντικο βαθμο

να παψουν να αψηφουν την βαρυτητα

αυτα γι αρχη

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι τουΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/12/2005, 19:00:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

ξορκιακατι που τσουζει τους παντες:

"α που να σου καουν σκληρος και μητρικη ταυτοχρονα"

απενεργοποιειται αν πεις 43 φορες δυνατα κανοντας κουνια σε παιδικη χαρα: "τρεις παπαδες με μαγιω και πεντε αυγα τουρκιας"

.


ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.grΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stormrider
Νέο Μέλος


11 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/12/2005, 22:29:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους stormrider  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Συγγνωμη κιολας, αλλα γιατι το 'χετε παρει τοσο στην πλακα το θεμα?????
Αμφιβαλλετε δηλαδη οτι μπορει και να υπαρχει μαγεια????


Υ.Γ: θα προτιμουσα σοβαρες απαντησεις και οχι εξυπναδες διαφορων ειδων.........Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stella-
Νέο Μέλος

Greece
2 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/05/2006, 04:07:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους stella-  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Kαλημερα..ΛΙΓΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗ ΓΝΩΣΗ..ΧΕΙΡΙΣΤΗ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ.ΣΑΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΟΣ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ Η ΛΕΞΗ ΜΑΓΕΙΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΗΣ.ΒΛΕΠΕ ΛΕΥΚΗ,ΜΑΥΡΗ ΚΛΠ.ΝΑΙ,ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗΜΑ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ..ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΑΠΟ ΛΕΥΚΗ..ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΥ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
stella-
Νέο Μέλος

Greece
2 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/05/2006, 04:12:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους stella-  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Kαλημερα..ΛΙΓΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗ ΓΝΩΣΗ..ΧΕΙΡΙΣΤΗ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ.ΣΑΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΟΣ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ Η ΛΕΞΗ ΜΑΓΕΙΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΗΣ.ΒΛΕΠΕ ΛΕΥΚΗ,ΜΑΥΡΗ ΚΛΠ.ΝΑΙ,ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗΜΑ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ..ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΑΠΟ ΛΕΥΚΗ..ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΥ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
thanosgym
Νέο Μέλος

Greece
5 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/08/2006, 15:04:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thanosgym  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
εγω γνωριζω ξορκια και μαυρη μαγεια.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
thanosgym
Νέο Μέλος

Greece
5 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/08/2006, 15:07:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thanosgym  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
αμα δεν εισαι προχοριμενος σε μαγειες και ξοκια η μαυρη μαγεια μπορει να στραφει εναντιον σουΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/08/2006, 07:42:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
εγω γνωριζω ξορκια και μαυρη μαγεια.

quote:
αμα δεν εισαι προχοριμενος σε μαγειες και ξοκια η μαυρη μαγεια μπορει να στραφει εναντιον σου


Φίλε thanosgym, θα ήθελες να μας εξηγήσεις λίγο παραπάνω αν σου προσέφερε κάτι η γνώση της μαύρης μαγείας σε σένα?

In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
snoopy
Πλήρες Μέλος

Algeria
1042 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/08/2006, 08:35:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους snoopy  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
thanosgym: αμα δεν εισαι προχοριμενος σε μαγειες και ξοκια η μαυρη μαγεια μπορει να στραφει εναντιον σου

Η μαύρη μαγεία σε κάθε περίπτωση στρέφεται εναντίων σου.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ, ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Venia
Νέο Μέλος

Greece
8 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/08/2006, 13:32:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Venia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φυσικά και η μαύρη μαγεία στρέφεται εναντίον σου...αργά ή γρήγορα, δεν έχει σημασία!Ουσιαστικά η μαύρη μαγεία τι είναι?Αρνητικές δυνάμεις που στέλνει κάποιος σε κάποια συχνότητα για να κάνει του κεφαλιού του, γιατί δεν είναι αρκετά δυνατός να αντιμετωπίζει τις καταστάσεις όπως είναι και θέλει να περνάει το δικό του.Απ'την άλλη, δυστυχώς, αυτή η αρνητική ενέργεια φτάνει πολλές φορές στον προορισμό της και όντως καταστρέφει άδικα ανθρώπους και καταστάσεις.Έχω προσωπική εμπειρία σ'αυτό...(κάποια άτομα στο παρελθόν που έκαναν μαύρη μάγεια -να το πω έτσι- για να πετύχουν αυτό που ήθελαν και προκάλεσαν πολύ κακό στην οικογένειά μου...στα προσωπικά μου και δεν συμμαζεύεται!Το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι το σύμπαν είναι δίκαιο...ότι στέλνεις γυρίζει!Είτε θετικό, είτε αρνητικό.Και όσοι θέλουν να κάνουν ''πρακτική'' στην μαύρη μαγεία, να θυμούνται ότι αρνητικό κάνουν/στέλνουν στους άλλους θα γυρίσει σ'αυτούς, θα έρθει η στιγμή που θα χάσουν κάτι που αγαπάνε.Οι Positive thinkers...συνεχίστε να σκέφτεσται θετικά και στέλνεται θετική ενέργεια εκεί που θέλετε.Γιατί ότι πραγματικά επιθυμούμε, το έλκουμε...Αυτό είναι Λευκή Μαγεία!

vtΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Deghar Adhark
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Fiji
627 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/08/2006, 00:20:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Deghar Adhark  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΑΦΡΟΔΙΤΗ τι ειναι αυτα περι αριστερης πλευρας ?
παντως το αριστερο σημαινει το λαθος.αυτη την δικαιολογια χρησιμοποιουσε η γιαγια μου για να με κανει να γραφω με το δεξι,και τελικα τα καταφερε.
ενα απλο σπελλ ειναι το εξης
πας σε ενα βουνο {πεντελη ας πουμε} και αρχιζεις να φωναζεις "ειμαι βριλ" πρεπει να το ουρλιαξεις πανω απο 100 φορες δυνατα και σε λιγο γυρω σου θα μαζευτουν βριλς,πατς και ολα τα υπολοιπα.
εγω τουλαχιστον οσες φορες το εχω κανει εχει πιασει.
{τα βριλς να τα προσεχεις εχουν αδυναμια στην ομορφες γυναικες,μην φερεις καμια κοπελα μαζι σου}
ποσταρετε και αλλ σπελς.
jonniebeegood το εκανα το σπελ που ειπες και δεν εγινε τιποτα.
θελω αλλο σπελ.

santaclaws is coming....to town!


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 5 Σελίδες:
  1  2  3  4  5
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.203125
Maintained by Digital Alchemy