ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΨΥΧΗ =-.
 ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 8
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
G.I.G
Νέο Μέλος


30 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/02/2003, 01:27:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους G.I.G  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος G.I.G  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Έλα άγγελέ μου.... μην χολοσκάς που μπορεί να ξεφύγει και λίγο η κουβέντα από την ροή της... Μάλιστα μπορώ να πω ότι το esoterica είναι το μόνο site από όσα εγώ ξέρω στο οποίο υπάρχουν συζητήσεις που διατηρούνται σε ένα επίπεδο, χωρίς ο καθένας να βγάζει στο πληκτρολόγιο όλα τα απωθημένα και τα Εγώ του... Οπότε...επανερχόμενοι στο θέμα των ονείρων... παω να δω κανένα, ώρα που είναι, και αύριο σας το διηγούμαι...:)))

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/02/2003, 11:30:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα σας.

Μέχρι να δουν και να θυμηθούν οι συμμετέχοντες κάποια όνειρα, να σας θέσω άλλη μία ερώτηση.

Σας έχει τύχει ποτέ, στον ύπνο σας να βλέπετε έναν συγκεκριμένο τόπο, που δεν τον έχετε επισκεφτεί ποτέ στον ξύπνιο σας, αλλά παρόλα αυτά σας φαίνεται πολύ γνωστή η περιοχή; Το οποίο μέρος, δεν το βλέπετε μόνο μία φορά στο όνειρο, αλλά βρίσκεσετ εκεί και σε άλλα όνειρα, και μετά από 5 - 10 φορές που το έχετε ονειρευτεί, είναι πια ένα γνωστό μέρος. Ξέρετε ότι η ανηφόρα με το δρομάκι το φιδογυριστό, σε βγάζει σε ένα σπιτάκι, κι από κει αν κατεβείς ένα επικύνδυνο μονοπάτι, σε μια λιμνοθάλασσα...κ.λ.π.

Εμένα μου συμβαίνει πολύ συχνά με ένα τέτοιο μέρος, που πιστεύω ότι δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, ή τουλάχιστον στα μέρη που γνωρίζω. Κάθε φορά που το ονειρεύομαι, ξέρω μέσα στον ύπνο μου ότι το έχω ονειρευτεί ξανά.

αυτή...που τα κατάφερε!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

G.I.G
Νέο Μέλος


30 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/02/2003, 12:34:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους G.I.G  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος G.I.G  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ναι...φυσικά... Πολλές φορές μου συμβαίνει να έιμαι σε ένα μέρος όταν ονειρεύομαι και να έχω την αίσθηση ότι εδώ ξανάρθα... Μάλιστα πρόσφατα πρέπει να έζησα το ίδιο όνειρο σε δυο μέρες που απείχαν μεταξύ τους... Ένώ την πρώτη φορά λοιπόν κινούμουν αργά και με προσοχή ψάχνοντας τα σημάδια που θα με οδηγούσαν στο σκοπό μου την δεύτερη έλεγα μέσα μου ότι δεν χρειαζόμουν να ψάξω τίποτε... Ότι ήξερα που έπρεπε να πάω, ποιο δρόμο έπρεπε να ακολουθήσω... Ξέρεις έμοιαζε κάτι σαν τη διαδικασία σε ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι.... Στην αρχή δεν ξέρεις το δρόμο ούτε τα εμπόδια που θα εμφανιστούν... τις επόμενες φορές που τάχεις μάθει πηγαίνεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ξέφρεις που βρίσκονται τα εμπόδια και πως να τα υπερπηδήσεις.... Αμαλία... έγραψες στο πανεπιστήμιο για τα Lucid dreams???

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/02/2003, 13:24:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα.

Ευτυχώς μου το θύμησες!
Θα πάω να γράψω τώρα.

Εσύ πήρες κάποιαν απάντηση;

αυτή...που τα κατάφερε!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Darkangel_78
Πλήρες Μέλος

Egypt
1013 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/02/2003, 09:22:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Darkangel_78  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα και από μένα!
Λοιπόν,να μια πρώτη προσέγγιση μου στο θέμα των ονείρων...

Δεν είμαι ειδικός ούτε έχω ασχοληθεί σε βάθος με αυτά τα πράγματα...
Απλά μου κινούν την περιέργεια ορισμένα γεγονότα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια ενός ονείρου μου,και μιλάω πάντα με βάση τις εμπειρίες μου.Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Έχω χωρίσει τα όνειρα σε κατηγορίες:
1)Αυτά που δεν έχουν ουσιαστικό νόημα, που απλά "αδειάζουν" το κεφάλι από την πληθώρα άχρηστων πληροφοριών που με βομβαρδίζουν κάθε μέρα.

2) Τα όνειρα που εκφράζουν επιθυμίες. (τα σχόλια περιττά)

3)Τα όνειρα που είναι με συμβολισμούς και εκφράζουν είτε "πρόβλεψη" για το μέλλον είτε "απωθημένη" επιθυμία

4)τα καθαρά προφητικά όνειρα.

Λοιπόν,στα όνειρα που εκφράζουν επιθυμία,καταλαβαίνω ότι ονειρεύομαι (Lucid dreaming) όπως διάβαζα σε άλλο τοπικ και επιλέγω την εξέλιξη του ονείρου.Φυσικά η έκβαση είναι ευχάριστη και ξυπνάω άλλος άνθρωπος,γιατί έστω και στον ύπνο μου ικανοποιείται κάποιοα επιθυμία μου.

Στα προφητικά όνειρα τα οποία δεν είναι πολύ συχνά, (1-2 φορές στο τρίμηνο) βλέπω πράγματα που επαληθεύονται ακριβώς όπως τα ονειρεύτηκα, όπως για παράδειγμα τα ρούχα που φορούσε κάποιος, μια κουβέντα που είπε, ένας χώρος στον οποίο βρίσκομαι...

Σας είπα ότι δεν ξέρω να τα εξηγήσω όλα αυτά.Ξέρω όμως ότι χαίρομαι που συμβαίνουν.Θα επανέλθω με περισσότερα σύντομα.Σας ευχαριστώ που διαβάζετε αυτά που γράφω.Χαιρετώ σας!!!!!!!

Αυτά από το topic

/forums/topic.asp?TOPIC_ID=139&ARCHIVE=&whichpage=1
με τίτλο
ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Edited by - Darkangel_78 on 10/02/2003 09:26:14Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mariha2912
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
619 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/02/2003, 12:23:48  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος mariha2912  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΒΑΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΠΙΡΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ,ΒΙΩΜΑΤΑ,ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΤΛ.ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ,ΜΕ ΑΦΗΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ,ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΤΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ.ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΚΟΠΕΥΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ,ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΔΩ.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΕΙΝΟ,Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,ΤΡΑΚΑΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΝΤΑΛΙΚΑ,ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ(ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΝΕΟΙ,19 ΚΑΙ 16 ΧΡΟΝΩΝ).ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ 2 ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΥΜΝΑ.ΝΑΤΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ...ΕΙΠΕ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ,ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ 23 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ,ΞΥΠΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΑ ΤΗΣ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ,ΑΠΟ ΣΥΓΚΟΠΗ ΕΙΠΑΝΕ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΟΣΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Wolffaced
Μέλος 3ης Βαθμίδας

n/a
638 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/02/2003, 00:34:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ,ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ 23 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ,ΞΥΠΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΑ ΤΗΣ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ,ΑΠΟ ΣΥΓΚΟΠΗ ΕΙΠΑΝΕ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΟΣΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ...

με ανατρίχιασες...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mariha2912
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
619 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/02/2003, 11:18:42  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος mariha2912  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΝΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΛΙΒΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.
ΒΑΣΙΚΑ,ΠΟΛΛΕΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ.ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΚΛΗΣΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕ ΩΣ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΗΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ,ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

G.I.G
Νέο Μέλος


30 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/02/2003, 15:23:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους G.I.G  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος G.I.G  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Λοιπόν..... Ας ανακεφαλαιώσουμε.... Τα όνειρα δεν είναι, λένες οι βαθείς μελετητές των ανατολικών θρησκειών, απλά εικόνες... Είναι πράγματα που συμβαίνουν σε ένα άλλο πεδίο... Σε μια άλλη διάσταση. Αν κανείς το αποδεχτεί αυτό τότε όλοι οι διαχωρισμοί του τύπου όνειρα προφητικά κλπ. πάνε περίπατο.... Όμως όλα αυτά τα συμβάντα ο μέσος άνθρωπος δεν τα θυμάται όταν ξυπνήσει. Και αν τα θυμηθεί είναι συνήθως συγκεχυμένα, διότι οι ανθρωποι δεν έχουμε ανεπτυγμένη όσο πρέπει την συνειδητότητά μας και η ψυχή μας κατατρύχεται από δεκάδες "Εγώ", δηλαδή εκδηλώσεις και ψυχικά χαρακτηριστικά αρνητικά που την καθιστούν έρμαιό τους. Τα όνειρα λοιπόν είναι συνήθως προβολές του υποσυνείδητου, στο οποίο κατοικούν όλα αυτά τα "Εγώ" (βίτσια, επιθυμίες, πάθη, εμμονές κλπ.). Όσο κάποιος άνθρωπος καταφέρνει να απαλλαγεί από αυτά τα Εγώ, όσο ξεπηδάει πιο καθάρια η ψυχική ουσία του τόσο τα όνειρα θα γίνονται πιο διαυγή και θα έχουν πια νόημα. Σε μόνιμη βάση. Οπότε θα αρχίσουν πια να αποκτούν και διδακτική αξία.... Διακόπτω και συνεχίζω μετά τις τυχόν απαντήσεις.... :):):)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

G.I.G
Νέο Μέλος


30 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/02/2003, 15:26:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους G.I.G  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος G.I.G  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Απάντηση για την Αμαλία. Μου έστειλαν ένα site και εκεί έχει κάτι ερωτηματολόγια για να συμπληρώσεις και να τα στείλεις. μετά θα σου πούνε κάποιες ασκήσεις και θα πρέπει να παρακολουθείς και να καταγράφεις την ονειρική σου συμπεριφορά επί ένα μήνα... Δεν προχώρησα ακόμη στο παρασύνθημα όμως.... Θέλω να βεβαιωθώ ότι πρόκειται για έρευνα του πανεπιστημίου. Το site θα μπορούσε να ανήκει στον καθένα!!!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/02/2003, 15:47:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σε ευχαριστώ πολύ.
Κι εμένα μου έστειλαν αυτό το site.
Θα περιμένω λιγάκι και θα μπω.
Αν μάθεις τίποτε, ενημέρρωσέ με.

αυτή...που τα κατάφερε!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Andariel
Νέο Μέλος


9 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/02/2003, 03:18:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Andariel  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κατά τη γνώμη μου,τα όνειρα μπορεί να γίνουν το μέσο για αρκετές παραψυχολογικές εμπειρίες(προφητικά,επικοινωνία με πνεύματα ή φαντάσματα,αστρικά ταξίδια...κ.α).Οφείλεται στο ότι ο άνθρωπος στη "φάση του ύπνου βρισκεται σε κατάσταση απαλλαγμένη από καθημερινές σκέψεις,σωματική ηρεμία, έχει λοιπόν τα κυριώτερα "χαρακτηριστικά" για παραψυχολογικές εμπειρίες.Όσο αφορά το θέμα των προφητικών ονείρων,κατα τη γνώμη μου, δεν υπάρχει ονειροκρίτης κοινός για όλους.Η πιο καλή λύση είναι να δημιουργίσει ο καθένας μας τον δικό του, περιγράφοντας τα όνειρα που είδε, αλλά και τα γεγονότα της επόμενης μέρας.Ανάλογα με την συχνότητα που συσχετίζονται τα όνειρα με συγκεκριμένα γεγονότα,δημιουργείς έναν ονειροκρίτη στα "μέτρα" σου όπου μπορείς να τον συμβουλευτείς ανάπάσα στιγμη.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΓΓΕΛΙΚΟΣ
Νέο Μέλος


37 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/02/2003, 20:44:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΓΓΕΛΙΚΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ο ΑΣΤΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Η ΑΛΛΙΩΣ, Ο «ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ»
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ
ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ
ΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ
ΠΡΟΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
ΕΠΕΙΔΗ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ
ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ
ΧΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ,
«ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ» ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ
«ΚΑΘΑΡΗ» ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ
ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥ,
ΥΠΕΡΟΨΙΑΣ, ΟΡΓΗΣ, ΜΙΣΟΥΣ, ΦΘΟΝΟΥ, ΖΗΛΙΑΣ, ΛΑΓΝΕΙΑΣ,
ΦΟΒΟΥ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΕΔΩ ΣΤΟΝ
ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΡΑΣΗ»,
ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ
ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ,
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΑΝΤΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΥΤΟ
ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΘΑ
ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΟΥ ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ.
ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ
ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΘΑ ΝΑΡΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΜΑΣ
ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ(ΟΝΕΙΡΑ)
ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ
ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ.
ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΣΤΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΑΥΤΟ
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ
ΚΟΣΜΟ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ
ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΑ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΙΣΗΣ,
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.
ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ
ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ
ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ
ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ(ΟΝΕΙΡΑ) ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΙΚΟ
ΚΟΣΜΟ. ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ
ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ
ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΙΣ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΙΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ
ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ, ΔΕΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ
ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.
ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΔΩ, ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΛΗΘΗ ΕΚΕΙ
ΟΣΑ ΒΙΩΝΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ
ΖΩΗΣ, ΠΡΙΝ ΦΘΑΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΙΣ ΑΓΝΟΙΑΣ.
ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ
ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΟΥ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ
ΦΘΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ
ΠΟΣΟ, ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΩΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ Η
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΟΥ ΦΛΟΓΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΛΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ
ΣΟΥ, ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΟΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΠΟΘΟ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΙ ΤΙΣ
ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΑΥΤΟ
ΠΟΥ ΗΤΑΝ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΒΑΜΠΥΡΙΖΟΥΝ
ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ
ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗ, ΜΕ ΥΠΟΚΟΣΜΕΣ
ΔΟΝΗΣΕΙΣ(ΣΚΕΨΕΙΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ), ΕΓΩΙΣΜΟΥ, ΥΠΕΡΟΨΙΑΣ,
ΟΡΓΗΣ, ΜΙΣΟΥΣ, ΦΘΟΝΟΥ, ΖΗΛΙΑΣ, ΛΑΓΝΕΙΑΣ, ΦΟΒΟΥ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΑΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

MARIA2
Νέο Μέλος

Greece
1 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/03/2003, 12:10:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους MARIA2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΙΦΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΨΕΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΝ ΚΟΙΜΑΤΕ.
ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΝ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ....


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Aminoxy
Νέο Μέλος

Greece
5 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/03/2003, 16:57:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Aminoxy  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Eimai pepeismeni oti ta oneira pou blepoume exoun basi k oti an oxi ola, kapoia apo ayta einai profitika...
Pisteuo oti den mporei o kathenas na vlepei profitika oneira. Tetoiou eidous oneira vlepei kaneis otan perasei sti zoi tou mia megali psixiki anastatosi, pou tha ton kanei pio eualoto k anoixto sta parapsixologika fainomena. Kata kapoion tropo, ginetai dektis simaton, pou se fysiologiki katastasi den einai ikanos na labei.
Ayta sas ta leo apo prosopiki mou peira. Mexri ta 17 mou imoun ena "fysiologiko koritsi". Den diefera se tipota apo ta ypoloipa paidia tis ilikias mou. Mexri pou ekeino to kalokairi pou ekleina ta 17, pethane o pappous mou k oi goneis mou me piran me to zori stin kideia toy. Etsi, egina martyras skinon, pou mexri protinos den eixa skeftei pote mou k epipleon irtha gia proti fora se epafi me ton thanato. Epeita akolouthisan oi fylosofikes skepseis k ta anapantita ritorika erotimata tou typou, ti einai i zoi, ti einai o anthropos..Einai gegonos oti i kideia ekeini me stigmatise psixologika k akoma k tora, apofeugo na skeftomai ekeines tis stigmes. Perase akrivos enas minas apo tin kideia tou pappou k ego imoun diakopes. Ekeino to vrady, eida to proto mou profitiko oneiro, to opoio vgike sintoma alithino. Ektote arxisa na vlepo tous pethamenous pappoudes k giagia mou, oi opoioi, allote me alligoriko tropo k allote me pio ameso tropo, prospathousan na epikoinonisoun mazi mou k na me proidopoihsoun gia kapoia dyskolia pou erxetai. Omos ta oneira mou den periorizontai mono stin epikoinonia mou me tous pethamenous. Eksakoloutho na vlepo oneira pou vgainoun alithina k malista ta biono entona mesa sto oneiro mou. Ta perissotera profitika oneira sti zoi mou ta eida sti diarkeia ton 17-18 mou xronon, otan eixa tromero agxos logo ton panellinion eksetaseon. Otan perasa sti sxoli tis areskeias mou, i psixi mou iremise poly. Ektote ta oneira mou einai ligotero profitika k i sixnotita tous mikri. Ostoso, den exo xasei tin ikanotita mou na vlepo profitika oneira, asxeta an ayta exoun ligostepsei pia. Se ayto pou thelo na katalikso einai oti profitika oneira vlepoume perissotero otan eimaste se kapoia psixiki anastatosi, para otan ta esopsixa mas briskontai se iremia.
Ostoso pisteuo oti otan ena atomo "apoktisei" tin ikanotita na vlepei to mellon meso ton oneiron tou, asxeta me tin ekastote psixiki tou katastasi, den xanei pote tin ikanotita tou ayti. Sas milo ek peiras.
Xarika pou moirastika tis skepseis mou aytes mazi sas.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

oneiric1
Πλήρες Μέλος

Greece
1229 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/04/2003, 11:54:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα σε όλους.

Το θέμα των ονείρων με ενδιαφέρει τρομερά. Τα τελευταία χρόνια ειδικά, προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο, αλλά με ενδιαφέρουν τα πάντα στο θέμα.
Μέχρι τώρα από την δική μου εμπειρία, έχω καταλήξει σε 2 κατηγορίες:
1) Όνειρα που δεν μπορώ να επέμβω και δεν ξέρω από που/πως προέρχονται (αν είναι από το υποσυνείδητό μου ή όχι) και κάποιες φορές επαληθεύονται άλλες όχι.
2) Lucid dreams (Φωτεινά όνειρα), τα οποία γνωρίζω ότι ονειρεύομαι και μπορώ να επέμβω όπως μου αρέσει.

Πιστεύω ότι η αστρική προβολή είναι "κοντινή" στο δεύτερο είδος αν και προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι το ίδιο.

Πετάω πάρα πολλές φορές και όπως είπαν πολλοί φίλοι είναι υπέροχο συναίσθημα (το αναφέρω επειδή αναφέρθηκε), όμως μου έχουν συμβεί σε lucid dream και τα εξής που τα αναφέρω γιατί νομίζω έχουν ενδιαφέρον:
1) Να αναπνεύω κάτω από το νερό: Μιλάμε για μαγική εμπειρία, την οποία πάντα ήθελα να δοκιμάσω. Το σκεφτόμουν πάρα πολύ καιρό μέχρι να βρεθώ σε lucid dream και να το πραγματοιήσω (αν υπάρχει ενδιαφέρον μπορώ να γράψω λεπτομέριες).
2) Να διαβάσω μισή σελίδα από βιβλίο, το οποίο επίσης προσπάθησα πολύ να "βρω" μέσα από lucid dream, ώστε να έχω δύναμη στο όνειρό μου. Αυτή η εμπειρία ήταν επίσης πολύ καλή, αφού δεν είχα ξανακούσει κάτι παρόμοιο.

* Irene *
~ Love is the only truth ~Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

nNoe
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
51 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/04/2003, 17:17:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους nNoe  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια χαρα.
Ενα σημαντικο θεμα ειναι τα ονειρα.Και γω δε ξερω ποσες ερμηνειες υπαρχουν γιαυτες τις "εικονες"που προβαλονται συχνα -πυκνα στον υπνο μας.Τη δικη μου θα καταθεσω,απλα και μονο αυτη.
Καποιος μιλαει μεσα απο τα ονειρα.Καποιος φλυαρει ακαταπαυστα,καποιος λεει οτι θα γινει κατι,καποιος υπενθυμιζει κατι που δεν εγινε,καποιος ξεχναει κατι που εγινε,καποιος πεταει και κανει απιστευτα ταξιδια αλλα και καποιος χανει παντα τη τελευταια στιγμη ενα καραβι για ενα μακρινο ταξιδι που παντα ηθελε να κανει.Καποιος δεχεται μια επισκεψη ,αλλα και πηγαινει μια επισκεψη σε καποιον αλλον ,ζωντανο η νεκρο,γνωστο η αγνωστο σ αυτον...
Υπαρχει μια σοφια στα ονειρα,υπαρχει μια μαγεια,υπαρχει ενας κωδικας επικοινωνιας με κατι μεσα μας ,πολυ βαθυ,πολυ αρχαιο,αιωνιο,που για καποιο λογο ενδιαφερεται στα σοβαρα για οτι γινεται στον κοσμο που ζουμε οταν ξυπναμε.Την ιδια στιγμη θα μας προειδοποησει για κατι που δε κανουμε καλα η θα επρεπε να κανουμε αλλιως απο οτι ηδη κανουμε,την ιδια στιγμη μας εξισοροπει ασχημες εικονες και αντιθεσεις μεσα μας,την ιδια στιγμη μας αποκαλυπτει ποια εμποδια πρεπει να ξεπερασουμε για να παμε μπροστα,την ιδια στιγμη θα μας αποκαλυψει ενα σημαντικο -συνηθως ασχημο-περιστατικο που προκειτε να γινει,σα να μας προετοιμαζει γιαυτο..(πχ..ενα επικειμενο θανατο,η ενα ατυχημα,η μια αρρωστεια).
Δυστηχως δε μιλαει με λεξεις.Μιλαει με εικονες.Οσο του δινουμε σημασια και με μια πραξη (πχ,καταγραφη του ονειρου) του δινουμε να καταλαβει οτι το παιρνουμε στα σοβαρα τοσο πιο πολυ γινεται πιο ξεκαθαρο.Μας ακουει ,ξερει ποιους συμβολισμους θα μπορουσαμε να καταλαβουμε (με λιγη εστω προσπαθεια) και ανταποκρινεται συνηθως αμμεσα.Δε ξερω αλλο πιο προσφορο μηχανισμο επικοινωνιας με αυτη τη μεγαλειωδη και τρομερη δυναμη που ξερει πολλα ,μας καταλαβαινει τελεια,δεν εχει προσωπο,ειναι διαφορετικη στον καθενα αλλα με μια εννοια ειναι ΜΙΑ ,και διεπει τα παντα και τους παντες..
Δεν ειναι καθολου ευκολη η επικοινωνια μαζι της,ευκολα μπορει κανεις να την ξεχασει αλλα παντα θα τη βρισκει μπροστα του.Εχει πολλα "σκουπιδια",οπως εχει και η καθημερινοτητα μας,και η επικοινωνια μαζι της ειναι αμμεσα συνηφασμενη με την προσπαθεια που κανουμε να γνωρισουμε καλυτερα ποιοι ειμαστε ,απο που ερχομαστε και που παμε..
Την εγκατελειψα αυτη την επικοινωνια εδω και 2 χρονια μετα απο την γνωριμια μου με το αγγελμα του θανατου της μητερας μου.Εκεινη τη περιοδο που προηγηθηκε αυτουτου συμβαντος,κατεγραφα τα ονειρα μου επι ενα μηνα ,και με τρομο διαπιστωσα πληθος λεπτομερειων που απτονταν των ημερων εκεινων που ακολουθησαν.Η επαφη με αυτη την ιδιοτητα του ονειρου,ηταν οδυνηρη και δεν ασχοληθηκα αλλο.
Ομως τα ονειρα μου αν και ατονισαν ειναι παντα εδω,και περιμενουν παντα να ξαναρχισω να μιλαω μαζι τους,με καλουν και καποια στιγμη θα ασχοληθω μαζι τους ξανα ,διοτι δε μπορω να κανω διαφορετικα....
Μπορει τα ονειρα να ερχονται παντα νυχτα ,παντα στον υπνο ,μπορει να κρυβουν τον κινδυνο να σ αποροφησουν τοσο ωστε να ασχολεισαι μονο μαζι τους και να μη ζεις το "τωρα",αλλα ειναι ενα εργαλειο ,ενα μεσο θαυμασιο να γνωρισει κανεις τον ευατο του παρα πολυ καλα,αρκει μονο να βρει την καταλληλη μεταφραση τους/Αυτη η μεταφραση ειναι ενα κραμα προσωπικων γνωσεων και εμπειριων και συμβολων που με καποιο μαγικο τροπο αφορουν ολους τους ανθρωπους.Πεταει σα τον αητο αλλα σερνεται και σα τη σαυρα,βλεπει αψογα μιλια μακρια αλλα δε ξεχωριζει και τη κολονα μπροστα της,ερχεται και παει,ειναι και δεν ειναι...και παντα "μετα" καταλαβαινεις τι πραγματικα ενοουσε η μεταφραση....
Γεια..

nNoeΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Glorfindel
Μέλος 2ης Βαθμίδας


385 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/05/2003, 00:47:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Glorfindel  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΓΕΙΑ ΣΑΣ..ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑ ΛΙΓΟ...
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΕΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΟΥ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ...ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΠΟΛΥ...

ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΕΝΩ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΥΡΟΝΤΥΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΑ,ΜΠΟΤΕΣ,ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ,ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΓΥΑΛΙΑ...
ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΠΩΣ ΜΑΚΡΥ ΜΑΧΑΙΡΙ..ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ,ΣΦΑΓΙΑΖΕΙ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑΔΑ..ΑΦΑΝΤΑΣΤΗ...
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ..ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΟΤΕ..ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΗΡΘΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ,ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕ,ΚΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ...
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ..ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΙΠΛΑ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΝΤΥΜΜΕΝΟ....ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ..ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΝΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ..Ο ΜΑΥΡΟΝΤΥΜΜΕΝΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ....
Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ....
ΔΕΝ ΞΕΡΩ....ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ....


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

marsilia
Νέο Μέλος

Greece
11 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/05/2003, 01:35:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους marsilia  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος marsilia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΜΟΥ (ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 23 ΕΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟ)ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑΦΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΟΝΟ ΔΕΝΤΡΑ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ.ΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΕ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΛΕΜΟΝΙΑ.ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ.ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΑΓΡΙΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ 19 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕD:D

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Amanda
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/05/2003, 01:24:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Amanda  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια σας φίλοι του φορουμ,
δεν βλέπω συχνά εφιάλτες αλλά όταν βλέπω είναι πάντα το ίδιο θέμα.Ένα φίδι που με κυνηγάει η κάποιος που έχει στα χέρια του ένα φίδι και προσπαθεί να με ακουμπήσει και μόλις το φίδι με ακουμπάει πάντα μα πάντα ξυπνάω φωνάζοντας και έχοντας πάντα ένα πόνο στο σώμα μου(συνήθως στο σημείο που ονειρεύτηκα οτι με ακούμπησε)με έναν επιπλέον απίστευτο τρόμο σαν να συνέβη πραγματικά.Τα όνειρα μου σχεδόν πάντα είναι ζωντανά αλλά αυτό είναι πιο δυνατό από όλα τα άλλα.
Στην προσπάθεια μου να το ερμηνεύσω κατάλαβα ότι κάθε φορά σήμαινε για μένα κάποια απώλεια.Είτε θάνατο(αν και σπάνια) είτε απομάκρυνση(περισσότερο) από κάποιο αγαπημένο πρόσωπο λόγω τσακωμού π.χ..Για μένα είναι και ο μόνος εφιάλτης που έχω.
Τα πιο ευχάριστα όνειρα μου είναι όταν βλέπω αγαπημένους μου ανθρώπους που δυστυχώς έχουν "φύγει".Πάντα ξυπνάω χαρούμενη και γαλήνια γιατί τους βλέπω πάντα ευτυχισμένους και χαμογελαστούς.
Φιλικά

P.S.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

reptilesalonica
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1849 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/05/2003, 01:36:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους reptilesalonica  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ελπίζω να μην είναι τα δικά μου φίδια που έχω ως κατοικίδια και ξέφυγαν χα!χα!... :)
Όσον αφορά για μένα ποτέ δε θυμάμαι όνειρο, μόνο αν τύχει και φάω λίγο παραπάνω το βράδι θα δώ κάποιο εφιάλτη.
~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame youΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Mara
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
735 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/05/2003, 01:49:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mara  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Mara  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αχ βρε amalia τι μου θυμησες!!

Περιοδο που ημουνα Γυμνασιο και Λυκειο. Τα περισσοτερα βραδυα εβλεπα στον υπνο μου πως ημουν στο προαυλιο του σχολειου και ξαφνικα αρχιζα σιγα σιγα να πεταω...στην αρχη χαμηλα αναμεσα στους συμμαθητες μου και μετα να παιζω αυξομειωνοντας το υψος!
Θυμαμαι ακομα την υπεροχη αυτη αισ8ηση...μια αισθηση απολυτης ελευθεριας, χωρις να νοιωθω καθολου βαρος. Ηταν μια περιοδος που ζηλευα αφανταστα τα πουλια!! Και ξαφνικα -για λογους που δεν ξερω - το ονειρο σταματησε, δεν το ξαναδα....

Μια ακομα "περιεργη" ιστορια για τα ονειρα ειναι η εμπειρια της μητερας μου
Η μητερα μου εβλεπε συχνα τον πεθερο της στον υπνο της (τον παππου μου)ο οποιος ειχε πεθανει. Καθε φορα τον εβλεπε σε ενα τραπεζι, να τρωει, να πινει και να ειναι χαρουμενος.
Καποιος της ειπε να παρατηρησει αν συνεβαινε καποιο γεγονος μετα που τον εβλεπε. Τα βαλαμε κατω λοιπον... και ανακαλυψαμε πως σε καθε "εμφανιση" του παππου μετα απο 2-3 μερες καποιος πεθαινε (συγγενεις, φιλος, γνωστος) Καθε φορα λοιπον που μας ελεγε οτι τον ειδε...περιμεναμε να ακουσουμε ποιος θα μας "αφηνε"
Καποιο βραδυ λοιπον ξανα κανει την εμφανιση του ο παππους μου αλλα αυτη την φορα η μητερα μου τον διωχνει... του φωναζε...δεν η8ελε να τον δει...και ξυπνησε με μεγαλη ενταση. Μετα απο 2 μερες πεθανε ο πατερας της!!! Ο παππους δεν ξανα εμφανιστηκε στον υπνο της ...

And I keep on wondering....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

free_mel_spirit
Νέο Μέλος

Greece
4 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/05/2003, 14:23:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους free_mel_spirit  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γειά σας, είμαι καινούργια στο FORUM και εψαχνα καιρο να βρώ κάτι για να πω και τις δικές μου εμπειρίες πάνω στο θέμα.....
Εδώ και πάρα πολλά χρόνια βλέπω καθημερινά όνειρα και μόνο ένα απο αυτά ήταν ευχάριστο, το οποίο το έχω δεί 2 φορές στη ζωή μου(1 όταν ήμουν γυμνάσιο και 1 πριν 3 χρονια περίπου).
Όλα τα άλλα δεν είναι καθόλου ευχάριστα!Και το ποιο άσχημο είναι οτι είναι καθημερινά, με αποτέλεσμα να έχω κάτι σαν φοβία με τον ύπνο... πλέον κοιμάμαι ελάχιστα όσο κουρασμένη και να είμαι!
Παράλληλα με αυτό μου συμβαίνουν διάφορα "περίεργα" πράγματα στην καθημερινότητα μου, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια σχέση αυτών των 2!
Εάν μπορείται να βοηθήσετε με οποιονδήποτε τρόπο θα χαιρόμουν πολύ!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
free_mel_spirit
Νέο Μέλος

Greece
4 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/05/2003, 14:40:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους free_mel_spirit  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σε ορισμένα απο τα όνειρα που βλέπω υπάρχει ένα σπίτι το οποίο είναι πάντα στην ίδια τοποθεσία και πάντα κάποιος ή κάτι με κυνηγάει για να με σκοτώσει ή να μου κάνει κάτι κακό....Όσες φορές λοιπόν έχω δει αυτό το όνειρο την επόμενη μέρα θα μου συμβεί κάτι πολύ άσχημο στη ζωή μου!
Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι όλα αυτά...αυτό όμως που ξέρω με σιγουριά είνια ότι δεν υπάρχει νύχτα που να μην έχω σηκωθεί τρομοκρατημένη απο κάποιο όνειρο!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

calea_zacatechichi
Μέλος 1ης Βαθμίδας


55 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/05/2003, 15:20:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους calea_zacatechichi  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κάτι που ίσως σε βοηθήσει είναι αυτό που αναφέρθηκε
σε κάποια προηγούμενα μηνύματα και λέγεται lucid dreaming
ή αλλιώς συνειδητό ονείρεμα (κάτι που έχει χαλαρή σύνδεση
με το ονείρεμα του Castaneda, δεν είναι το ίδιο).
Το lucid dreaming συνίσταταται στο να συνειδητοποιήσεις,
την ώρα που ονειρεύεσαι, ότι όλα είναι όνειρο και να
αρχίσεις να αποκτάς τον έλεγχο του ονείρου σου.Με αυτόν τον
τρόπο ίσως μπορέσεις να ελέγξεις τους εφιάλτες σου (έχουν
αναφερθεί τέτοιες περιπτώσεις απαλλαγής από εφιάλτες μέσω
lucid dreaming). Αν ψάξεις στο internet και σε βιβλία θα
βρεις τεχνικές για να το πετύχεις,αν και εξαρτάται σε μεγάλο
βαθμό από την θέλησή σου.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

wicca
Πλήρες Μέλος

Greece
1317 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/05/2003, 13:36:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους wicca  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ...

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΕΤΑΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΕΣ.

ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΩΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.η δηναμη της μαγειας ειναι μεγαληΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

plane
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Canada
224 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/05/2003, 14:21:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους plane  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΩΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

Παίξε κανένα λόττο τότε.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

wicca
Πλήρες Μέλος

Greece
1317 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/05/2003, 14:57:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους wicca  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΤΤΟ.!

η δηναμη της μαγειας ειναι μεγαληΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

wicca
Πλήρες Μέλος

Greece
1317 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/05/2003, 14:58:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους wicca  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΕΣΥ "PLANE" TI ΟΝΕΙΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ?

η δηναμη της μαγειας ειναι μεγαληΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

oneiric1
Πλήρες Μέλος

Greece
1229 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/05/2003, 15:36:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλοι μου καλησπέρα σας

Φίλη free mel spirit, υπάρχει πιθανότητα αυτό που βλέπεις να είναι η διαίσθησή σου, ή κάποιος/κάτι, που να θέλει να σε βοηθήσει/προειδοποιήσει? Μου έχει συμβεί και μένα κάποιες φορές (παλιότερα πιο συχνά) και έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει.

* Irene *
~ Love is the only truth ~Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 8 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1400146
Maintained by Digital Alchemy