Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Το "Μήνυμα" της Ομάδας
του ESOTERICA.gr

ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
ΨΥΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ - ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ U.F.O.
ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ - ΜΥΣΤΗΡΙΑ
ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ
ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΥΘΟΙ
Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ - 13 on-line
ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ
ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ
Άρθρα - 220 on-line

Η Πύλη του Εσωτερισμού, στην Ελλάδα «Esoterica.gr», μέσα στα πλαίσια των σκοπών της προωθεί την σοβαρή και ολιστική εσωτεριστική έρευνα καθώς και τον γόνιμο διάλογο μεταξύ των Αναζητητών της Σοφίας. Η θεματική παρουσίαση του Εσωτερισμού μέσω μελετών και εργασιών αποβλέπει ακριβώς σε αυτόν τον σκοπό. Σε αυτόν τον τομέα της Πύλης θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε έναν μεγάλο αριθμό άρθρων, εργασιών και σύντομων νέων από το Ελληνικό και Διεθνές Διαδίκτυο, σχεδόν για όλα τα θέματα τα οποία άπτονται του Εσωτερισμού. Κάποια άρθρα είναι συνεισφορά της συντακτικής μας ομάδας, και τα οποία στην πλειονότητά τους είναι αξιόλογα άρθρα, νέα και μελέτες που ανακαλύπτουμε στο Διεθνές Διαδίκτυο και μεταφράζουμε για εσάς αναφέροντας και την πηγή τους. Κάποια άλλα άρθρα αποτελούν συνεισφορά των διαφόρων Σχολών, Ομάδων, Οργανώσεων και Συλλόγων στην Ελλάδα αλλά ακόμη και μεμονωμένων Αναζητητών της Σοφίας που έχουν κάνει, κατά την γνώμη μας, αξιόλογη εργασία, γι’ αυτό και τους δίνουμε την δυνατότητα να την μοιραστούν με τους άλλους μέσα από την Πύλη.

Όσοι θέλετε να συνεισφέρετε σε αυτήν την ανταλλαγή γνώσης και απόψεων, επισκεφτείτε την παρακάτω σελίδα για περισσότερες λεπτομέρειες. ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΕΣ

Λίγα πράγματα μπορούμε να κατανοήσουμε για το παρόν και ελάχιστα μπορούμε να προβλέψουμε για το μέλλον αν δεν γνωρίζουμε επαρκώς την, μέχρι τώρα, πραγματική ιστορία της ανθρώπινης εξέλιξης. Αυτή η γνώση μπορεί να μας πληροφορήσει και να μας εξηγήσει τα σημερινά προβλήματα αλλά και επιτεύγματα της ανθρωπότητας. Πολλά από αυτά που τώρα φαίνονται ευλογία και πολλά από αυτά που τώρα φαίνονται κατάρα για τον άνθρωπο αναθεωρούνται μετά από την μελέτη της εσωτερικής ιστορίας της ανθρωπότητας. Κι αυτή η αναθεώρηση, με την σειρά της, μας βοηθάει να γλιτώσουμε περιττό κόπο και θλίψη για να αλλάξουμε αυτό που δεν χρειάζεται να αλλάξει και να εργαστούμε για αυτό που είναι η τωρινή μας πρόκληση σε αυτήν την μεγάλη πορεία της ανθρώπινης εξέλιξης.
 
 
 
 
 
 
   
 
   
 
   
 
   

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΘΡΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Η ΟΜΑΔΑ "ΕΨΙΛΟΝ"   Η μυστική ιστορία των Ναϊτών Ιπποτών
Για τα άρθρα του
ESOTERICA.gr