ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ - ΑΡΘΡΑ

Το "Μήνυμα" της Ομάδας
του ESOTERICA.gr

ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

- 38 on-line

ΨΥΧΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ - ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ U.F.O.
ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ - ΜΥΣΤΗΡΙΑ
ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ
ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΥΘΟΙ
Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ
ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ
Άρθρα - 220 on-line

Η Πύλη του Εσωτερισμού, στην Ελλάδα «Esoterica.gr», μέσα στα πλαίσια των σκοπών της προωθεί την σοβαρή και ολιστική εσωτεριστική έρευνα καθώς και τον γόνιμο διάλογο μεταξύ των Αναζητητών της Σοφίας. Η θεματική παρουσίαση του Εσωτερισμού μέσω μελετών και εργασιών αποβλέπει ακριβώς σε αυτόν τον σκοπό. Σε αυτόν τον τομέα της Πύλης θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε έναν μεγάλο αριθμό άρθρων, εργασιών και σύντομων νέων από το Ελληνικό και Διεθνές Διαδίκτυο, σχεδόν για όλα τα θέματα τα οποία άπτονται του Εσωτερισμού. Κάποια άρθρα είναι συνεισφορά της συντακτικής μας ομάδας, και τα οποία στην πλειονότητά τους είναι αξιόλογα άρθρα, νέα και μελέτες που ανακαλύπτουμε στο Διεθνές Διαδίκτυο και μεταφράζουμε για εσάς αναφέροντας και την πηγή τους. Κάποια άλλα άρθρα αποτελούν συνεισφορά των διαφόρων Σχολών, Ομάδων, Οργανώσεων και Συλλόγων στην Ελλάδα αλλά ακόμη και μεμονωμένων Αναζητητών της Σοφίας που έχουν κάνει, κατά την γνώμη μας, αξιόλογη εργασία, γι’ αυτό και τους δίνουμε την δυνατότητα να την μοιραστούν με τους άλλους μέσα από την Πύλη.

Όσοι θέλετε να συνεισφέρετε σε αυτήν την ανταλλαγή γνώσης και απόψεων, επισκεφτείτε την παρακάτω σελίδα για περισσότερες λεπτομέρειες. ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΕΣ

Χρειάστηκαν σχεδόν δύο αιώνες, (19ος και 20ος) για να ανακαλύψουμε την ομορφιά, την αγνότητα, την σοφία και την εσωτερική επιστήμη της Ανατολής. Η Ανατολική Σοφία έχει εμπνεύσει και συνεχίζει να εμπνέει μεγάλες προσωπικότητες του Εσωτερισμού, της Τέχνης, της Θρησκείας και της Επιστήμης αλλά και απλούς αναζητητές που βρίσκουν διδασκαλίες και παραδείγματα χρήσιμα ακόμη και για την καθημερινή τους ζωή. Εδώ θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια πιο οικεία σχέση με αυτόν τον πανάρχαιο Ωκεανό Σοφίας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Ο Διαλογισμός των Σιντού
 
 
 
 
  Sri Aurobindo - Η Αιτία του Κακού
 
 
 
   
     

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΘΡΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 
Για τα άρθρα του
ESOTERICA.gr