ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 "Κλιματικές αλλαγές", η μεγαλύτερη απάτη και η πιο κερδοφόρα επιχείρηση σήμερα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 14
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/12/2009, 21:21:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Όχι αγαπητή μου toxotis, δεν είναι τυχαίο...Γιατί για άλλα
άχρηστα πράγματα, είμαστε καλά ενημερωμένοι...Γι αυτά όχι,γιατί
θα ξέραμε και θα αντιδρούσαμε περισσότερο...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Pamavol
Μέλος 1ης Βαθμίδας


97 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/12/2009, 13:56:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Pamavol  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Όχι αγαπητή μου toxotis, δεν είναι τυχαίο...Γιατί για άλλα
άχρηστα πράγματα, είμαστε καλά ενημερωμένοι...Γι αυτά όχι,γιατί
θα ξέραμε και θα αντιδρούσαμε περισσότερο...

Έχουμε ξεπεράσει προ πολλού το σημείο αντίδρασης αγαπητέ Τρεχαγύρευε και αξίζει να ψάξει κανείς να το βρεί.

Εδώ όμως το ξεπέρασαν οι χώρες που μαστίζονται από φτώχια και θάνατο, που αντί να διεκδικήσουν το δικαίωμά τους στην βαριά βιομηχανία, στέλνουν αντιπρόσωπους στην Κοπενχάγη να μήν πληγώσουν την γή.

Πώς να μήν ξεπεραστεί, αφού υπάρχουν σύνχρονα μυαλά με προφητικό πνεύμα που προεξοφλούν πως στο μέλλον, το ανθρώπινο είδος δέν θα μπορέσει να κατεβάσει όλο το CO2 από την ατμόσφαιρα (άν χρειαστεί), παρόλο που είναι γνωστό πως κάτι τέτοιο είναι ήδη τεχνολογικά δυνατό αλλά και αρκετά ακριβό επίσης.
Μήπως στην ενόρασή τους βλέπουν πως θα είναι αντίστοιχα ακριβό σε λίγα χρόνια?


Άδικα ασχολούμαστε νομίζω. Το συμφέρον και τα ΜΜΕ μπορούν να πνίξουν τα πάντα.

Τους πληρώνουμε ήδη αρκετά ώστε να περισσεύουν για τις εκδηλώσεις τους


τους πληρώνουμε για να μπορεί το σφυρί της WWF να μπήγει τα καρφιά
που αγοράζουμε βαθιά μέσα στην ζωή των φτωχών.

Συνχωρήστε με τον αμαρτωλό.

Edited by - Pamavol on 04/12/2009 16:40:03Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/12/2009, 17:55:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Είναι πολύ σκανδαλώδες, όμως, να πιστεύουν ότι θα μας πείσουν, ότι όλα είναι διαβρωμένα απο την διαστροφή τους, αγαπητέ μου Pamavol...
Είναι πρόστυχο να μας λένε, ότι τίποτε υγιές δεν θα αφήσουν να γίνει για τον άνθρωπο, τον πλανήτη και θα τα ελέγχουν όλα, όπως γινεται τώρα....
Μοιάζει να μην έχει διέξοδο ο άνθρωπος, να ζει ένα καθεστως τυρρανικό και καταχραστικό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων...Και τότε, έρχεται η έκρηξη....Τότε ξεχειλίζει το ποτάμι....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Pamavol
Μέλος 1ης Βαθμίδας


97 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/12/2009, 23:03:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Pamavol  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κακώς eumolpos δέν το συνέχισες όλο το άρθρο.
Τόσα και τόσα σεντόνια διαβάζουμε από τα ΜΜΕ, αυτό θα μας πείραζε?

Συνεχίζω από εκεί που το σταμάτησες...
http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/10/blog-post.html

"Αυτό πρότειναν λοιπόν στους ηγέτες της Παγκοσμιοποίησης. Ετσι βλέπουμε τα γνωστά ιδρύματα Ροκφέλερ και Σόρος να προσεγγίζουν τα οικολογικά κινήματα και να τους προτείνουν χρηματοδότηση χωρίς κανένα αντάλλαγμα και περιορισμό.

Αυτό κράτησε περίπου μια δεκαετία. Δημιουργήθηκαν καινούργιες οικολογικές οργανώσεις όπως η «Greenpeace», με μη εκλεγόμενο συμβούλιο – αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό.
Οι πρώτοι Οικολόγοι καθαροί ιδεαλιστές, δεν μπόρεσαν να συμβιβαστούν με την χρηματοδότηση τους από κεντρικούς τραπεζίτες.


Οι περισσότεροι αποσύρθηκαν διαμαρτυρόμενοι. Στη θέση τους μπήκαν πράκτορες – γιάπις, στελέχη πολυεθνικών με γνώσεις στο μάνατζμεντ και με προφίλ φανατικού οικολόγου, για να μην μπορεί κανείς να τους αμφισβητήσει. Γόνοι της μεγάλης τραπεζικής οικογένειας των Ροκφέλερ έγιναν διοικητικά στελέχη οικολογικών οργανώσεων. Δείτε την περίπτωση του Κον Μπεντίτ, βασικό στέλεχος του Μάη του 68, Γάλλος εβραϊκής καταγωγής και με διασυνδέσεις με τους τραπεζίτες.
Ηταν πάντα βασικό στέλεχος των Πρασίνων της Γερμανίας και σήμερα είναι ο ηγέτης των «Πρασίνων» της Γαλλίας.

Αυτή τη στιγμή υπολογίζονται πάνω από 500 οι νεοταξικές οργανώσεις – «think tanks» που έχουν σχέση με τα Κλάμπ των Τραπεζιτών, χρηματοδοτούν τα «Πράσινα» κινήματα, χρηματοδοτούν συνέδρια, βιβλία, ιστοσελίδες και πολλά άλλα.

Το αποκορύφωμα όλων αυτών είναι ότι «φαίνεται» σαν παγκόσμιος ηγέτης όλων των οικολογικών οργανώσεων και των «πράσινων» κινημάτων ο γόνος της γνωστής εβραϊκής οικογένειας τραπεζιτών, ο Ντέϊβιντ ντε Ρόθτσιλντ(οργάνωσε και το τεράστιο φεστιβάλ «Live Earth» για την υπερθέρμανση του πλανήτη και έχει γράψει και το ομότιτλο βιβλίο).

Ακολούθησε ο Αλ Γκόρ, ο Φίσερ (που τάχθηκε ανοικτά υπέρ του βομβαρδισμού της Σερβίας από το ΝΑΤΟ) και εκατοντάδες άλλοι Υπουργοί και Πρωθυπουργοί σε όλη τη Γή.
Το επόμενο βήμα αυτής της καπήλευσης ήταν το πώς θα εκμεταλλευτούν εμπορικά τις ιδέες των οικολόγων. Τους πρότειναν να χρηματοδοτήσουν την κατασκευή των ανεμογεννητριών και διάφορων άλλων εφευρέσεων. Επειδή είχαν τις προσβάσεις φρόντισαν να επιδοτηθούν από την ΕΕ, τις ΗΠΑ, Ιαπωνία κτλ.

Και θα πει κάποιος κακό ήταν αυτό; Αν δεν γνωρίζεις το πράγμα σε βάθος θα απαντήσεις ότι ήταν καλό. Δυστυχώς όμως επέλεξαν να προωθήσουν μόνο εκείνες τις ιδέες των οικολόγων που δεν έβλαπταν το οικονομικό κατεστημένο.

Παράδειγμα: κατασκευάζουν γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος από τα κύματα, είναι πανάκριβες και για αυτό τις κατασκευάζουν μόνο πολυεθνικές. Όταν κάποιος εφευρέτης – οικολόγος, φτιάξει μια τέτοια γεννήτρια με απλά μέσα, τότε αυτή δεν χρηματοδοτείται. Και μάλιστα πολλοί από αυτούς τους εφευρέτες έχασαν την ζωή τους όπως ο Stefan Nystrom
http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2009/02/blog-post_923.html).

Άλλο παράδειγμα είναι το αυτοκίνητο που λειτουργεί με το νερό σαν καύσιμο. Μία απο τις εφευρέσεις αυτές δημοσιεύτηκε πριν από 15 χρόνια περίπου στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», εξαγοράστηκε από μεγάλη πολυεθνική, δήθεν για να προωθηθεί αλλά στο τέλος θάφτηκε. Ενα τέτοιο αυτοκίνητο μπορείτε να το δείτε στο στην ιστοσελίδα του πρακτορείου «REUTERS»(http://www.reuters.com/news/video?videoId=84561). Κυκλοφορεί σαν πειραματικό αυτοκίνητο στην Ιαπωνία, οι μεγάλες όμως αυτοκινητοβιομηχανίες δεν ενδιαφέρονται.


Μας επιτρέπουν λοιπόν να διαλέξουμε «Mercedes», «Peugot» ή «Fiat» δεν μας επιτρέπουν όμως αυτοκίνητο που να καίει νερό. Σου επιτρέπουν να καίει πετρέλαιο ή υδρογόνο ή υγραέριο ή με μπαταρία. Είναι δεκάδες οι εφευρέτες που έχουν χάσει τη ζωή τους(όπως ο Stan Meyer) γιατί γνωστοποίησαν στα ΜΜΕ ότι το αυτοκίνητό τους κινείται με σκέτο νερό (γνωρίζουμε τις αντιρρήσεις κάποιων επιστημόνων, ότι η καύση του νερού αντίκειται στους φυσικούς νόμους. Όποιος έχει αντίρρηση δεν έχει παρα να απευθυνθεί στους μηχανικούς της «Mercedes» που εξέτασαν το αυτοκίνητο – νερού – που προαναφέραμε. Και αν υπάρξει ενδιαφέρον θα απαντήσουμε σε επόμενο άρθρο).
Βλέπετε λοιπόν ότι μας επιτρέπουν την «Πράσινη Ανάπτυξη» αρκεί να αγοράζουμε τα καύσιμα και τα οχήματα από «Αυτούς».

Κάθε χρόνο γίνονται σε διάφορα μέρη της Γης παγκόσμια συνέδρια-εκθέσεις εκδοτών, όπως αυτή της Φρανκφούρτης. Σε μια από αυτές τις εκθέσεις εμφανίσθηκε το βιβλίο του κ. Τζ. Ρίφκιν, Αμερικάνου-εβραϊκής καταγωγής, μεγαλοστελέχους της Νέας Τάξης Πραγμάτων με διασυνδέσεις με το τραπεζικό κατεστημένο.

Υπέγραψε κυριολεκτικά εκατοντάδες συμβόλαια για μεταφράσεις του βιβλίου του σχεδόν σε όλες τις χώρες της Γης. Τι έλεγε το βιβλίο του; Να προωθήσουμε σε παγκόσμιο επίπεδο την «Πράσινη Ανάπτυξη». Μιλάει για «Οικονομία του Υδρογόνου», δηλαδή τα αυτοκίνητά μας να τροφοδοτούνται από πρατήρια που θα πουλάνε αντι για πετρέλαιο υδρογόνο. Δεν λέει λέξη για τα αυτοκίνητα νερού. Αυτό είναι το μέλλον της ανθρωπότητας σύμφωνα με τον κ. Ρίφκιν. Ακόμη 50 χρόνια εξαρτημένοι από τις ίδιες πολυεθνικές (που δεν είναι πολυεθνικές).

Ολα αυτά αρκετά χρόνια σχεδόν πριν, αυτή η φράση ακουστεί από το στόμα του Γιώργου Παπανδρέου, του Αλ Γκόρ, του Ομπάμα. Έδωσε εκατοντάδες συνεντεύξεις, εκατοντάδες βιβλιοκριτικές γράφτηκαν για τα βιβλία του κ. Ρίφκιν. Τα βιβλία του είναι γεμάτα με ωραίες λέξεις, με σεβασμό στο περιβάλλον, ανθρωποκεντρισμοί και όλες αυτές τις ξύλινες μπαρούφες. Την σύνδεση δηλαδή οικολογικού κινήματος με την πολιτική και την οικονομία. Μετά από αυτή την τεράστια προβολή, πολλά στελέχη των κομμάτων, που δεν διέθεσαν στη ζωή τους ούτε μια ώρα για να διαβάσουν μια διατριβή για την Οικολογία, άρχισαν σαν τα «βατράχια μετά τη βροχή» να κρωάζουν όλοι μαζί «ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ».

Για όσους ασχολούμαστε με την οικολογία, μας έκανε κατάπληξη το πώς αυτός ο όρος ακούγεται ταυτόχρονα σε όλες τις χώρες της Γής. Όπως βλέπετε λοιπόν η ιδέα δεν ήταν του Γιώργου Παπανδρέου. Οποιος ψάξει στο διαδίκτυο θα βρει ότι αυτοί οι Νεοταξικοί που προωθούν την «Πράσινη Ανάπτυξη» έχουν οργανώσει δεκάδες συνέδρια στη χώρα μας, στα οποία παρευρίσκονται τα στελέχη των μεγάλων κομμάτων, όπως και παράγοντες των Υπουργείων και τους δίνεται συστηματική καθοδήγηση.

Αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη απογοήτευση στους «παλαίμαχους» της οικολογίας, οι οποίοι βλέπουν ότι έχουν χάσει το παιχνίδι. Αυτοί που κατέχουν το χρήμα καπηλευτήκαν την οικολογία και φυσικά δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για το περιβάλλον. Για αυτό και σε όλες τις χώρες της Γης το καπιταλιστικό μοντέλο ανάπτυξης επικρατεί, είτε οι χώρες είναι Σοσιαλιστικές ή Κομμουνιστικές είτε όχι.

Άλλωστε όλα τα κόμματα από την αριστερά μέχρι τη δεξιά πρακτικά συμβιβάζονται και εφαρμόζουν πολιτικές της ελεύθερης οικονομίας. Ακόμη και οι επιχειρήσεις του ΚΚΕ έχουν την μορφή καπιταλιστικής επιχείρησης και μάλιστα χωρίς δικαίωμα απεργίας.
Η αρχική ιδέα των οικολόγων ήταν επιχειρήσεις με συμμετοχή των εργαζομένων στα κέρδη. Λειτούργησαν τέτοιες επιχειρήσεις σε Ευρώπη και Αμερική και κάποιες ακόμη επιβιώνουν με πολύ θετικά αποτελέσματα. Είναι καιρός τα Σοσιαλιστικά και Κομμουνιστικά κόμματα να τους μιμηθούν.

Δείτε στο διαδίκτυο και τον κ. Ομπάμα να μιλάει για «Πράσινη Ανάπτυξη».
Μας έπιασαν για μια ακόμη φορά κορόϊδα. Ποιοι τους βοήθησαν όμως; Δυστυχώς αυτοί που τους βοήθησαν δεν θα παραδεχθούν την άγνοιά τους, ούτε θα αναλάβουν τις ευθύνες τους. Είναι έντιμο αυτό;

Είμαστε κυριολεκτικά εξοργισμένοι με όλους αυτούς τους κυρίους που με ελαφρά την καρδία γίνονται φερέφωνα κομμάτων και αφανών κέντρων, οι οποίοι δεν δέχονται να μελετήσουν παρα μόνο ότι τους προωθεί το κόμμα και δεν αναλαμβάνουν ποτε την ευθύνη των επιλογών τους. Είναι η ώρα κύριοι να μελετήσετε και κυρίως να ερευνήσετε. Μην δεχόσαστε ό,τι λένε τα κόμματά σας. Γνωρίζουμε ότι με τα άρθρα αυτά σας φέρνουμε σε δύσκολη θέση και σας ενοχλούμε. Η πρόθεσή μας είναι να συνεργαστούμε και όχι οι άγονες συγκρούσεις. Δεν δεχόμαστε όμως να μας υποδουλώσετε στα κόμματά σας.
Τα κόμματά σας κυβέρνησαν για 30 χρόνια και κατέστρεψαν την οικονομία, την παιδεία και όλες τις υποδομές αυτής της χώρας.

Αποβιομηχανοποίησαν την χώρα, κατέστρεψαν τα ασφαλιστικά ταμεία και τώρα πουλάνε και το δημόσιο τομέα. Υπονομεύουν και εμάς και το μέλλον των παιδιών μας. Είναι ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Και σε τοπικό επίπεδο και σε εθνικό επίπεδο, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Αφήστε την «ξύλινη» γλώσσα και φροντίστε να σέβεστε την Δημοκρατία και κάθε άνθρωπο που διαφωνεί μαζί σας. Διότι τα κόμματά σας είναι υπεύθυνα για στοχοποίηση ανθρώπων που διαφωνούν μαζί σας.
Εμείς οι νέοι βλέπουμε ένα πράγμα: ο κάθε πολίτης είναι υπεύθυνος και λογοδοτεί, οι υπουργοί, οι πρωθυπουργοί και οι τοπικοί παράγοντες των κομμάτων που διαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα, δεν λογοδοτεί κανένας τους για τις επιλογές τους.
Διερωτιόμαστε, αν σας έλεγε ο αρχηγός σας για «Κίτρινη Ανάπτυξη», εσείς θα βγαίνατε έξω και θα φωνάζατε «Κίτρινη Ανάπτυξη»; Αν φώναζε «Μπλέ Ανάπτυξη», Μπλέ θα φωνάζατε.

Αναρωτηθήκατε μήπως σας έκαναν οπαδούς της Νέας Τάξης Πραγμάτων εν αγνοία σας. Μεταλλάσουν το κίνημά σας εν αγνοία σας. Σας αποκρύπτουν όλες αυτές τις πληροφορίες και αν τους ρωτήσετε θα σας πουν ένα σωρό δικαιολογίες για να σας καθησυχάσουν. Και βέβαια θα πουν την καθιερωμένη πλέον ρήση που βολεύει και στοχεύει να προκαλέσει φόβο στους φιλήσυχους: «όσοι τα λένε αυτά είναι ακροδεξιοί, ρατσιστές, ξενόφοβοι κ.τ.λ».

Να σας ενημερώσουμε επιπλέον ότι η ΚΕΔΚΕ σε πανελλαδικό επίπεδο διοργανώνει σεμινάρια γυναικών και διοικητικών υπαλλήλων της χώρας, με θέμα την «ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ». Όπως βλέπετε οι «Νεοταξικοί» έχουν διεισδύσει στην κρατική μηχανή, δεν περιμένουν το ΠΑΣΟΚ. Τώρα έχουμε ΝΔ. Και όλα αυτά τα σεμινάρια χρηματοδοτούνται από την τσέπη του Ελληνα-Ευρωπαίου φορολογούμενου, για να προωθήσουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων ενάντια στα συμφέροντα των πολιτών….
Πολύ λυπηρή κατάσταση….

Ευχόμαστε οι νέοι να «ξυπνήσουν» και να γκρεμίσουν όλα αυτά τα κατεστημένα κόμματα.

ΠΗΓΕΣ


Διαβάστε απο την ιστοσελίδα του περιοδικού «Αρδην» (http://www.ardin.gr) το άρθρο με τίτλο:
«ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ, ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ»

Διαβάστε το βιβλίο του Ρίφκιν «Οικονομία του υδρογόνου»(έτος έκδοσης στην Ελλάδα 2003-Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη)

Δείτε το βίντεο που ο Ντέϊβιντ ντε Ρόθτσιλντ μιλάει στον Αλεξ Τζόουνς
http://www.youtube.com/watch?v=YuNLahhZFJ0

Ο Τζέρεμυ Ρίφκιν μιλάει στην Σοσιαλιστική Διεθνή
Ο Jeremy Rifkin για το ενεργειακό πρόβλημα - Ομιλία, Πράσινη ανάπτυξη , 30/6/2008

Η ομιλία του καθηγητή Jeremy(Ιερεμίας) Rifkin για το ενεργειακό πρόβλημα, στο συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στην ΑΘήνα.
(Στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ολόκληρη η ομιλία του Ρίφκιν).
http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/7553cdeb-14ba-466c-9d62-3c1b3a8edb4a

Και 9 μήνες μετά την ομιλία του Ρίφκιν ο Γιώργος Παπανδρέου δίνει την πρώτη ομιλία στην Αθήνα με τίτλο «Πράσινη Ανάπτυξη με επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον»
ΑΘΗΝΑΙΩΝ , 5/3/2009


Ενέργεια απο τα κύματα ΤΑ ΝΕΑ , 30/08/2006(Σ.Σ:Στα μέτρα τους φτιαγμένη η πατέντα αυτή. Τεράστιο το κόστος παραγωγής και συντήρησης. Ενώ του Νύστρομ το αντίθετο).
http://www.e-swissolar.ch/2006/08/blog-post_30.html

Stan Meyer Killed for Water Powered Car
http://video.google.com/videoplay?docid=2358637173689658380&sourceid=docidfeed&hl=en#

http://www.waterpoweredcar.com

Το αυτοκίνητο που κινείται με νερό είναι πλέον γεγονός;
http://medgreece.gr


Ο Τζέρεμυ Ρίφκιν δηλώνει στην ιστοσελίδα της UNESCO την εβραϊκή καταγωγή του

"....I was raised as a reformed Jew,” Rifkin says. “I culturally identify with that but I am not religious. For me, visiting the Nazi concentration camp at Dachau as a young man proved to be a defining experience.... We all want to make sure that such things never happen again...."
"


Συνχωρήστε με τον αμαρτωλό.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/12/2009, 20:27:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πολύ ενδιαφέροντα και αποκαλυπτικά, όσα κατέθεσες, φιλε Pamavol,
φαίνεται ολοκάθαρα ότι υπάρχει ένα προδιαγεγραμένο σχέδιο,που
εφαρμόζεται, ανεξαρτήτως χώρας, κυβερνήσεως, ιδεολογίας,αφού όλοι
είναι πουλημένοι..Απόδεδειγμένα, με όλα τα κοινά σύμβολα, λέξεις και
κατευθύνσεις....
Το σχέδιο τους, ομως, σίγουρα θα έχει τα λάθη του και τότε, θα ξεκινήσει η ανάποδη γι αυτούς μέτρηση...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/12/2009, 21:49:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ήδη ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για όσος έχουν μάτια και βλέπουν φίλε μου.... όμως το παράδοξο είναι πως οι ίδιοι οι απλοί -εξαπατημένοι- άνθρωποι που νοιάζονταν για το περιβάλλον είναι που τους υπερασπίζονται σήμερα... ενάντια στα συμφέροντα της ανθρωπότητας ολόκληρης...

(Lob der Dummheit= έπαινος στην ανοησία, που λένε και η γερμανοί...)


http://vickytoxotis.blogspot.comΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/12/2009, 22:34:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μην απογοητεύεσαι απο τον ανώνυμο πολίτη, αγαπητή toxotis...
Αργεί να πάρει φωτιά, αλλά,μετά τα σαρώνει όλα...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Topol
Μέλος 1ης Βαθμίδας


108 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/12/2009, 14:15:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Topol  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
καλά μας κοροϊδεύουν χοντρά.
Που την είδαν την υπερθέρμανση?
Φέτος τα μπάνια του λαού κόπηκαν βιαίως απο τέλη Αυγούστου
ενώ οι παγετώνες στην ανταρκτική και την γροιλανδία διογκώθηκαν κατα πολύ.
Μήπως τελικά οδηγούμαστε σε νέα εποχή των παγετόνων και σκοπίμως το αποκρύπτουν?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/12/2009, 19:37:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κάτι σχεδιάζουν και γι αυτό επικαλούνται το πρόβλημα που αυτοί δημιούργησαν φίλε topol...Κι εγώ δεν πιστεύω ότι έχουμε έντονες κλιματικές αλλαγες, ούτε για πάγους ούτε για ....θερμοκήπια...Όλα
πιστεύω ειναι ένα εν ενεργεία σχέδιο, που βαδίζει βήμα βήμα για κάπου...
Πως θα το περάσουν είναι που ζούμε με τέτοια "προβλήματα",τεχνητά....
Αυτό είναι ένα ζήτημα που έχει ενδιαφέρον....
Η φίλη toxotis, έχει να πει κάτι επ αυτού;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Pamavol
Μέλος 1ης Βαθμίδας


97 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/12/2009, 22:24:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Pamavol  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ελπίζω να με συνχωρήσετε για το άσχετο post που διαβάζετε αλλά νιώθω την υποχρέωση να το γράψω σαν απάντηση στα σχόλια του τρεχαγύρευε.

quote:
Trexagireve
Μοιάζει να μην έχει διέξοδο ο άνθρωπος, να ζει ένα καθεστως τυρρανικό και καταχραστικό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων...Και τότε, έρχεται η έκρηξη....Τότε ξεχειλίζει το ποτάμι....

Μην απογοητεύεσαι απο τον ανώνυμο πολίτη, αγαπητή toxotis...
Αργεί να πάρει φωτιά, αλλά,μετά τα σαρώνει όλα...


ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΡΑΧΑΓΥΡΕΥΕ.... γιατί η μάζα πλέον ελένχεται σε πολύ επικίνδυνο βαθμό. Είναι το λιγότερο αφελές να πιστεύουμε πως η μάζα θα σαρώσει «ανεξέλεγκτα». Σου θυμίζει τίποτα το παρακάτω απόσπασμα?

“Όταν δε δι’ όλων των απόκρυφων μέσων τα οποία διαθέτουμε, δυνάμει του χρυσού το οποίον είναι ολόκληρον εις τα χέρια μας, θα έχουμε δημιουργήσει μία γενική οικονομική κρίση, θα εξαπολύσουμε ανα τις οδούς ολόκληρα πλήθη εργατών σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.
Τα πλήθη αυτά θα αρχίσουν με ηδονή να διαχύνουν το αίμα εκείνων τους οποίους φθονούν από την παιδική τους ηλικία μέσα στην απλοϊκότητα της αμάθειάς τους, και θα λεηλατήσουν τα υπάρχοντά τους....
...θα μας ακολουθήσουν στην πάλη ενάντια εις την διανοούμενη τάξη που είναι στην εξουσία, όχι για να κάνουν το καλό ούτε για να αποκτήσουν τον πλούτο, αλλά από μίσος μόνο κατά των προνομιούχων.”

Για την διαχείριση των μαζών υπάρχει ένα καταπληκτικό δοκιμαντέρ, “ο αιώνας του εαυτού” του Αδάμ Κούρτις. Θα το βρείτε εδώ
http://www.tvxs.gr/v235 μεταφρασμένο στο TVXS.

Θεωρώ πως δουλεύουν τα καλύτερα μυαλά του κόσμου για να βρίσκονται οι μάζες στην κατάσταση που βρίσκονται. Τίποτε το σημαντικό δέν γίνεται τυχαία πλέον.

Η Παναγία μας να μας βοηθήσει...

Συνχωρήστε με τον αμαρτωλό.

Edited by - Pamavol on 10/12/2009 22:26:55Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Pamavol
Μέλος 1ης Βαθμίδας


97 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/12/2009, 22:54:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Pamavol  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Topol
καλά μας κοροϊδεύουν χοντρά.
Που την είδαν την υπερθέρμανση?
Φέτος τα μπάνια του λαού κόπηκαν βιαίως απο τέλη Αυγούστου
ενώ οι παγετώνες στην ανταρκτική και την γροιλανδία διογκώθηκαν κατα πολύ.
Μήπως τελικά οδηγούμαστε σε νέα εποχή των παγετόνων και σκοπίμως το αποκρύπτουν?


Πολύ μεγάλα μυαλά έχουν πειστεί πως ο μέσος όρος της θερμοκρασίας αυξάνεται επειδή η θερμοκρασία αυξάνεται σε κάποιες περιοχές. Το οτι μειώνεται σε κάποιες άλλες δέν έχει σημασία γιατί θάβεται κάτω από την τεράστια προώθηση στην δημοσιοποίηση της ανοδικής μεταβολής.

Το πρόβλημα έγκειται
1ον στην μεθοδολογία που επιχειρεί να δώσει τον μέσο όρο θερμοκρασίας που περιλαμβάνει τεράστιες μάζες νερού γής πάγου και αέρα.
2ον στην μεθοδολογία αιτιολόγησης της μεταβολής.

Η ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ κοροϊδία που βιώνουμε όμως ξεκινά με την οικειοποίηση του όρου της μεταβολής του κλίματος υπέρ της υπερθέρμανσης. Το κατάλαβαν νωρίς και το άλλαξαν νωρίς. Γιατί θα ακούγονταν γελοίο να λένε “εσείς έχετε βαρύ χειμώνα γιατί θερμαίνεται ο πλανήτης”.

Πλέον ακούμε σπάνια για το φαινόμενο του θερμοκηπίου ενώ ακούμε ασταμάτητα για την κλιματική αλλαγή. Καταφέρανε να τα κάνουν συνώνυμα!
Ένα φυσικό φαινόμενο που πλέον οφείλεται στους κακούς ανθρώπους.

Πολύ μου αρέσει το μοτό τους:
"Εσύ μπορείς να το σταματήσεις"

Καλοστημένη η βιομηχανία τύψεων Έ? και επικερδέστατη...


Συνχωρήστε με τον αμαρτωλό.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/12/2009, 10:10:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εννοείται ότι οι θέσεις σου με εκφράζουν, φίλε Pamavol και καταλαβαίνω και το σκεπτικό με την αναφορά στα Πρωτόκολλα,καθώς αυτό πιστεύω κι εγώ....Μέσα απο την αναταραχή, περνάνε αυτά που θέλουν, για να μετατρέψουν τον κόσμο μας, σε μια τεράστια φυλακή,οπου όλοι μας θα εξυπηρετούμε τις ανάγκες της άρχουσας, αριστοκρατικής, "ημίθεης" τάξης των....
Είναι τρελοί, σου λέω εγώ και "μωραίνει Κύριος, ον βούλεται απωλλέσαι..."Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Pamavol
Μέλος 1ης Βαθμίδας


97 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/12/2009, 11:50:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Pamavol  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Eπιστολή "χαστούκι" από 140 επιστήμονες προς τα Ηνωμένα Έθνη για το κλιματολογικό θεάτρο στην Κοπεγχάγη!!!


140 επιστήμονες κλιματολόγοι έστειλαν επιστολή "χαστούκι" στο γραμματέα Ηνωμένων Εθνών με την ευκαιρία του "πολιτικού θεάτρου" για το κλίμα στην Κοπεγχάγη, αντιδρώντας στα συνεχιζόμενα ψεύδη περί ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης, τα οποία έχουν καταρριφθεί, τόσο από τα επιστημονικά στοιχεία, όσο και από την καθημερινή πραγματικότητα.

Στις 8 του Δεκέμβρη, ημέρα έναρξης του συνεδρίου στην Κοπεγχάγη, με ανοιχτή επιστολή ζητούν από το γενικό γγραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι Μουν να σταματήσουν να υποστηρίζουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις και μέτρα για το κλίμα, αλλά και να δώσει προτεραιότητα σε επιστημονικά επιβεβαιωμένα στοιχεία και όχι στην προώθηση της πολιτικής αυτής ατζέντας... που δεν συνάδει με τα επιστημονικά δεδομένα.
Διαβάστε την ίδια την επιστολή παρακάτω:

(απόδοση στην ελληνική: Βίκυ Χρυσού (Toxotis))

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιβάλετε δαπανηρές και περιοριστικές δημόσιες πολιτικές αποφάσεις στους λαούς της Γης, χωρίς πρώτα να παρέχετε πειστικά αποδεικτικά στοιχεία πως οι ανθρώπινες δραστηριότητες είναι αυτές που προκαλούν επικίνδυνη αλλαγή του κλίματος και πως αυτές δεν προκύπτουν από φυσικά αίτια. Πριν από οποιαδήποτε λήψη μέτρων δράσης, θα πρέπει να έχουμε σταθερά στοιχεία παρατήρησης που αποδεικνύουν ότι οι πρόσφατες αλλαγές στο κλίμα διαφέρουν σημαντικά από τις μεταβολές που παρατηρήθηκαν στο παρελθόν και είναι πολύ πέραν του κανονικού των μεταβολών που προκαλούνται από ηλιακούς κύκλους, ωκεάνια ρεύματα, αλλαγές στίς παραμέτρους τροχιάς της Γης και άλλα φυσικά φαινόμενα.

Εμείς οι υπογράφοντες, κατάλληλα ειδικευμένοι στους επιστημονικούς κλάδους που σχετίζονται με το κλίμα, προκαλούμε την UNFCCC και τους υποστηρικτές του Συνεδρίου των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή να παράσχουν ισχυρές αποδείξεις ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΙΑΚΗ ΦΥΣΗΣ για τους ισχυρισμούς περί επικίνδυνης ανθρωπογενούς - υπερθέρμανσης του πλανήτη και άλλες κλιματικές αλλαγές. Προβλέψεις των πιθανών μελλοντικών σεναρίων από αναπόδεικτα υπολογιστικά μοντέλα του κλίματος δεν είναι αποδεκτά υποκατάστατα των πραγματικών δεδομένων σε όλο τον κόσμο, που λαμβάνονται μέσω αμερόληπτης και αυστηρής επιστημονικής έρευνας.

http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/12/e-140.html


Συνχωρήστε με τον αμαρτωλό.

Edited by - Pamavol on 16/12/2009 11:51:20Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/12/2009, 14:50:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αυτό που είπαν οι 140 επιστήμονες είναι αυτό που είχα πει κάμποσα ποστ πιο πίσω:ΔΕΝ ξέρει κανένας αυτήν τη στιγμή όσο τρανός επιστήμονας και να είναι πού θα πάει το κλίμα. Η πρόβλεψη είναι πολύ δύσκολη είχα γράψει. Εδώ καλά καλά τον καιρό που θα κάνει σε μερικές μέρες δεν τον ξέρουν με σιγουριά. Η πρόβλεψη σε πλανητικό επίπεδο σε βάθος ετών προφανώς έχει μεγάλη ασάφεια.Στο μεταξύ όμως τι θα πρέπει να κάνει η ανθρωπότητα; Να αφήσει τον πλανήτη στη μοίρα του; Και μετά να πουν ή να μην πουν οι επιστήμονες:" τελικά όντως το διοξείδιο του άνθρακα είναι πρόβλημα";Ζάρια θα παίζουμε με το μέλλον των παιδιών μας;

Και έστω ότι δεν είναι πρόβλημα το διοξείδιο του άνθρακα. Δυστυχώς δεν είναι το μόνο αέριο που παράγουμε. Υπάρχει μεγάλος αριθμός αερίων στην ατμόσφαιρα που είναι είναι επικίνδυνα. Με αυτά τι θα γίνει;Προτείνετε να αναπνέουμε τον καρκίνο μέχρι να πειστείτε; Δηλαδή για να καταλάβω πόσοι δηλώνετε υπερ της συμβατικής τεχνολογίας της καύσης των ορυκτών καυσίμων; υπέρ της πυρηνικής ενέργειας;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

makfor
Πλήρες Μέλος

Greece
1496 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/12/2009, 15:53:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
με βαση την επιστολη των 140 (την οποια και αποδεχομαι πληρως) ας σκεφτομε αυριο ,
οταν κανουμε την ανακυκλωση του χαρτιου μας το οποιο θα συλεξει ο δημος και θα πουλησει στην εταιρεια ανακλωσης και που η εταιρεια θα τα κανει μεγαλους κυβους και θα τα στειλει στην κινα και στην ινδια οπου η πιθανοτητα να καουν για παραγωγη ενεργειας ξεπερναει κατα πολυ το 75% και σε ολοι αυτο το ταξιδι αυτου του χαρτιου πολλοι θα εχουν κερδισει ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ,
επισης οσοι ανακυκλωνουν ηλεκτρονικες συσκευες ας σκεφτουν αντιστοιχα , οτι θα ξοδεψουν χρονο και χρημα (βενζινη) για να δωσουν σε καποια εταιρεια την συσκευη η οποια, να μη το τραβαω πολυ , θα καταληξει και παλι σε ινδια και κινα οπου ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ αυτες τις συσκευες οι οποιες ειναι ΤΟΞΙΚΕΣ - ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ !!!

το παιχνιδι των κλιματικων αλλαγων και των ανακυκλωσεων ειναι απλα μια ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ και τιποτα αλλο !!!!!!

δεν κατηγορω την ανακυκλωση αλλα ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ!!!

=== ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΥΛΙΚΟ ===


[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».

ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΩΡ
Νέο Μέλος


49 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/12/2009, 09:31:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΩΡ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κάποιες πληροφορίες έχουν ‘ξεφύγει’, ότι η Γη κάθε πενήντα χρόνια, μειώνεται η ταχύτητα περιστροφής της για κάποια κλάσματα δευτερολέπτου, αυτό έχει αποτέλεσμα ο ήλιος να ‘βλέπει’ περισσότερο μία περιοχή, δηλαδή αύξηση θερμοκρασίας, λιώσιμο πάγων. Διαπίστωσαν ότι επανήλθε η προηγούμενη ταχύτητα, και επαναφορά της θερμοκρασίας, όμως αυτό, δεν επιφέρει κονδύλια!

Ο πόλεμος του CO2 είναι μία άλλη πυγή κονδυλίων. Πως είναι δυνατόν να είναι βλαβερό για τον άνθρωπο το CO2 της ατμόσφαιρας που είναι 0,03 %, όταν μέσα στον οργανισμό του πρέπει να παράγει 6% για να είναι υγιείς; Πόσοι από εσάς ακούσατε για την θεραπευτική αναπνοή του Δρ. Μπουτέικο; Ελάχιστοι, επειδή αυτή η αναπνοή έχει ως αποτέλεσμα την αυτοθεραπεία, δηλαδή έλλειψη φαρμάκων, απουσία κονδυλίων!


Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΦΥΪΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

makfor
Πλήρες Μέλος

Greece
1496 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/12/2009, 09:49:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
αγαπητε ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΩΡ, εχεις καποια στοιχεια για το θεμα που αναφερεις (επιβραδυνση της γης για κλασματα του δευτερολεπτου) και τις επιπτωσεις που εχει αυτο ? (καποια λινκ ή οτι αλλο, γιατι με ενδιαφερει ως θεμα) ευχαριστω

[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».

ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/12/2009, 10:48:33  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ρε παιδια ας ειμαστε σοβαροι! το προβλημα ειναι υπαρκτο! και αυτο φαινεται απο την ιδια τη γη, οπου οι συγκεντρωσεις CO2/CO και αλλων τετοιων αεριων, φαινονται ακομα και στους παγους, παγετωνες και στα βουνα!

Πουθενα η συγκεντρωση δεν ηταν τοσο τεραστια, οσο εχουμε εμεις τωρα! τι εγινε ξαφνικα? απο που ηρθε το CO2 ??? το εφεραν εξωγηινοι?

Εχουμε και εμεις ευθυνες, σημαντικες!


quote:
makfor:


οταν κανουμε την ανακυκλωση του χαρτιου μας το οποιο θα συλεξει ο δημος και θα πουλησει στην εταιρεια ανακλωσης και που η εταιρεια θα τα κανει μεγαλους κυβους και θα τα στειλει στην κινα και στην ινδια οπου η πιθανοτητα να καουν για παραγωγη ενεργειας ξεπερναει κατα πολυ το 75% και σε ολοι αυτο το ταξιδι αυτου του χαρτιου πολλοι θα εχουν κερδισει ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ,
επισης οσοι ανακυκλωνουν ηλεκτρονικες συσκευες ας σκεφτουν αντιστοιχα , οτι θα ξοδεψουν χρονο και χρημα (βενζινη) για να δωσουν σε καποια εταιρεια την συσκευη η οποια, να μη το τραβαω πολυ , θα καταληξει και παλι σε ινδια και κινα οπου ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ αυτες τις συσκευες οι οποιες ειναι ΤΟΞΙΚΕΣ - ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ !!!

το παιχνιδι των κλιματικων αλλαγων και των ανακυκλωσεων ειναι απλα μια ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ και τιποτα αλλο !!!!!!

δεν κατηγορω την ανακυκλωση αλλα ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ!!!


=== ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΥΛΙΚΟ ===εχεις στοιχεια για αυτο?

Εγω θα σου ελεγα οτι ειναι σε ποσοστο 10% αυτα που λες! Καλυτερη μπισνα ειναι η ανακυκλωση απο την απλη διαλυση, αφου αν ανακυκλωθε ενα υλικο, μπορει να ξαναπερασει στην αγορα και μαλιστα πολλες φορες!

οπως ενα παλιο αεροπλανο, το αλουμινιο του γινεται πολλες οικιακες συσκευς, ή αυτοκινητα ή μερη αυτοκινητου και μετα να ξαναγινει κατι αλλο (μετα απο νεα ανακυκλωση)


quote:
Κλειδοικρατωρ:

πόλεμος του CO2 είναι μία άλλη πυγή κονδυλίων. Πως είναι δυνατόν να είναι βλαβερό για τον άνθρωπο το CO2 της ατμόσφαιρας που είναι 0,03 %, όταν μέσα στον οργανισμό του πρέπει να παράγει 6% για να είναι υγιείς; Πόσοι από εσάς ακούσατε για την θεραπευτική αναπνοή του Δρ. Μπουτέικο; Ελάχιστοι, επειδή αυτή η αναπνοή έχει ως αποτέλεσμα την αυτοθεραπεία, δηλαδή έλλειψη φαρμάκων, απουσία κονδυλίων


Εδω υπαρχει βιομηχανια με το CO2 και τις εκπομπες, οπου η καθε χωρα, εχει θεσπισει ενα συγκεκριμενο οριο εκπομπων... αν το υπερβουν (ή πλησιαζουν το οριο), "πουλανε" αυτο το περισσευμα σε αλλη χωρα που εχει μεγαλυτερο περιθωριο (κυριως χωρες αναπτυσσομενες)! Στην ουσια, εχουμε μεγαλυτερες εκπομπες απο αυτες που λενε "απλα" τα γραμμενα στοιχεια, αφου η καθε χωρα δηλωνει μονο μεχρι το οριο που εχουν θεσπισει και οχι το πλεοναζων (το οποιο "φαινεται" σε αλλες χωρες που εχουν ελαχιστες εκπομπες, αφου εχουν θεσπισει τεραστια ορια, που "καλυπτονται" στα χαρτια)!

Οποτε, ποιος ο λογος να "κλεισουν" αυτη τη βιομηχανια πολλων δις δολλαριων?

Η Γη καποια στιγμη θα μας "αποτελειωσει" απο αυτο που της καναμε (ή μαλλον επιβαρυναμε)... ειτε το θελουμε ειτε οχι. Και κατι ακομα... πρεπει ως ανθρωποι να σταματησουμε αυτο το ελλατωμα που εχουμε (και ειδικα οι επονομαζομενοι επιστημονες) να ριχνουμε το φταιξιμο το δικο μας, σε ανουσια πραγματα (ή σε αλλους), γιατι απλα ειναι επιστημονες!

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
makfor
Πλήρες Μέλος

Greece
1496 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/12/2009, 11:33:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
φιλε PREDATOR , στοιχεια υπαρχουν διαφορα , κυριως σε ντοκυμαντερ που αναζητουν την πορεια αυτων των υλικων , συμφωνω οτι δεν ειναι ολες οι ανακυκλωσεις ΙΔΙΕΣ αλλα το 10% το θεωρω πολυ λιγο θεωρω οτι ισως να ειναι 50% (απλα δικη μου αισθηση και αποψη)

θα σου δωσω 2 παραδειγματα απο το ΕΛΛΑΝΤΑ (γιατι εδω ζουμε και εδω κινουμαστε)

α) εχω μαζεψει μεγαλη ποσοτητα απο γυαλι , ζηταω να το ανακυκλωσω , βρισκω τελικα την ακρη και πρεπει να πληρωσω την συγκεντρωση (εργατοωρες) , να μεταφερω το υλικο (χρονος+καυσιμο) , να πληρωσω για να το παρουν (καπου στη λαρισα) , ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ μαθαινω το εξης τρελο, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ !!!!!! και οτι ειναι αγνωστο που καταληγει αυτο που εδωσα (αυτο εν ετη 2002, στην εταιρεια που συνεργαστηκα για θεματα ανακυκλωσης!!! ως συμβουλος!!!! με το αζημιωτο φυσικα απο την εταιρεια συμβουλων οπου συμμετηχα!!!)

β) αλλη εταιρεια εχει περιπου 50 υπολογιστες + εκτυπως + οθονες και αλλα για ΠΕΤΑΜΑ , καθε χρονο, μαθαινουμε οτι μεχρι πριν παμε τα εδιναν στον δημο και πληρωναν 50 ευρω , αυτα τα υλικα ο δημος τα πετουσα σε χωματερη , ΠΑΡΑΝΟΜΗ. κανουμε τις αντιστοιχες διαδικασιες βρισκουμε μια εταιρεια στην αθηνα κτλπ να μη το τραβαω, με το αντιστοιχο κοστος (χρονος + καυσιμα + τιμη) τους τα δινουμε , και μαθαινουμε οτι ολα αυτα καταληγουν στην ινδια-κινα !!!!

εγω μετα απο αυτα τα δυο παραιτηθηκα και δεν ασχοληθηκα ξανα με το θεμα ανακυκλωση !!!! ξερω και αλλα αλλα επειδη δεν ειναι προσωπικο μου βιωμα αλλα μου το μεταφεραν συναδερφοι δεν εχει νοημα να τα μεταφερω !!!

οπως ειπα δεν ειμαι ΚΑΤΑ την ανακυκλωσης , αλλα ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ !!!

τελος να αναφερω οτι για να γινει ξανα το αεροπλανο αλουμινιο πρεπει να δαπανηθει καποιο κοστος, ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ για να δει εαν συμφερει? γιατι το κοστος που μετρανε ΣΥΝΗΘΩΣ αφορα μονο την διαλυση απο τα χυτηρια που (νομιζω) απαιτει λιγοτερη ενεργεια σε σχεση με τον βωξιτη , ΟΜΩΣ το κοστος την μεταφορας, συντηρησης διαλυσης ? καθισματα , πλαστικα , τοξικοτητα κτλπ τα λογαριαζει κανεις ? τουλαχιστονς μεχρι το 2004 που ειχα αμμεση επαφη ΟΧΙ , απο τα λιγα που διαβαζω και παρακολουθω ουτε και σημερα (αλλα αυτο οχ με βεβαιοτητα)

ευχαριστω


[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».

ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/12/2009, 12:01:09  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
κοιτα φιλε μου... η Ανακυκλωση (ο σωστος τροπος) χρειαζεται μεγαλα κονδυλια, τεραστιες εγκαταστασεις και φυσικα τους καταλληλους ανθρωπους... στην Ελλαδα εχουμε ελλειψη αυτων των πορων (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) για αυτο και τις περισσοτερες φορες στελνουμε αλλου για ανακυκλωση... σε εκεινη τη περιπτωση, ΔΕΝ ελεγχουμε τι γινεται , αφου απο τη στιγμη που φυγουν απο εμας, δεν μας ενδιαφερει!

Σωστα λοιπον λες οτι φταιει ο τροπος! οταν ειχαμε βεβαια την ευκαιρια (οταν υπηρχαν τα χρηματα σε εποχες που βολευε) απλα σφυριζαμε αδιαφορα, τωρα γινεται αυτο το μπαχαλο.

Αυτο με τα αεροπλανα (πολεμικα-επιβατικα) ακομα και πλοια ακομα και οπλα (πυραυλοι), συμβαινει ΟΝΤΩΣ στις ΗΠΑ (ανεκαθεν) γιατι το κανουν τσαμπα!

Απο το 1945 και επειτα, εχουν οι ιδιες οι εταιριες κατασκευης (Boeing, Lockheed Martin και δεν συμμαζευεται) εχουν εργα-συμβασεις που αφαιρουν οτι ευχρηστο αλουμινιο (ή αλλο υλικο) σε πρωτογενη υλικα και τα πουλανε σε αλλες εταιριες κατασκευων... ειναι καλα μελετημενο αυτο εδω και σχεδον 70 χρονια!

Τα υπολοιπα αχρηστα υλικα βεβαια που μενουν, ειναι ενα προβλημα που προσπαθουν να λυσουν (οπως οτι τα θαβουν σε μερη οπου δεν υπαρχουν υπογειες πηγες ή δεν ειναι γονιμα) αλλα παντα υπαρχει και κατι "σκοτεινο"...

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
makfor
Πλήρες Μέλος

Greece
1496 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/12/2009, 12:24:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
φιλε PREDATOR , και το προβλημα μου στο ολο θεμα ειναι η μεγαλη υποκρισια που υπαρχει τοσο απο τα κρατη οσο και απο τις επιχειρησεις ανακυκλωσης !!! οπως ειπες για τα αεροπλανα , οτι κανουν το κανουν για το ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥΣ οι εταιρειες ενω για τα αλλα υλικα ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι τα πεταν εκει που ΠΡΕΠΕΙ (αραγε υπαρχει ΜΕΡΟΣ να πετας αυτα που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ? χαχαχα νομιζω οτι οπου και να τα κρυψουν οσο και εαν ενδιαφερονται μετα απο χρονια η τοξικοτητα αυτη θα ΒΛΑΨΕΙ καποιους ανθρωπους!!!) να μη μιλησουμε δε για ανακυκλωση ραδιενεργων αποβλητων... το ΧΑΟΣ !!! εκει το Co2 θα δειχνει απλα σκονη μεσα σε χωματερη !!!

οπως και να το δουμε ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ=ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ και οχι ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!! τουλαχιστον μεχρι να γινει με τον σωστο τροπο!!! κατι που δεν ο βλεπω !!!

ακομη και σημερα το θεμα περιβαλον αντιμετωπιζεται ως γελοιο θεμα και εμεις χειροκροτητες των ηλιθιοτητων που λενε και κανουν πολιτικοι και εταιρειες ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ Αυτοκινητα που καινε νερο αλλα κανεις ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ να ανοιξει μια εταιρεια παραγωγης ... ελαμ ντε γιατι ? οταν ομως το νερο θα μας το πουλανε ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ !!! μακρυα το πηγα μαλλον

ευχαριστω


[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».

ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/12/2009, 13:05:03  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
δεν το πηγες μακρυα! απλα, οι εταιριες ακομα δεν θελουν να βγαλουν αυτοκινητα που καταναλωνουν νερο... προσπαθωντας ισωνς να "ετοιμασουν" κατι πιο εξεζητημενο (ενεργειακες κυψελες, cold fusion, πυρηνικη ενεργεια (!),) το οποιο ομως ειναι πιο δυσκολο (να πετυχουν τουλαχιστο), κοστολογειται πολλαπλασια απο την "απλη" δαπανη που θα ειχε αν εκαναν την ιδεα με το νερο...

απο την μια θα ελεγαν, οτι φταιει οτι τα αποθεματα νερου ειναι ελαχιστα για ενα τετοιο εγχειρημα (ως δικαιολογια τους) χωρις ομως να προβλεψουν την περιπτωση αφαλατωσης θαλασσινου νερου για μια τετοια χρηση (εδω μπαινει επιπλεον κοστος, που μεταφραζονταν σε πολυ ακριβοτερα οχηματα)

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/12/2009, 13:26:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αυτό που λέει ο Makfor έχει πολύ σοβαρή βάση. Θέλει μελέτη επιστημονική σε πολύ βάθος όλων των παραμέτρων. Πχ κυκλοφορεί η άποψη ότι οι μπαταρίες των υβριδικών για να παραχθούν και στο μέλλον να ανακυκλωθούν ξοδεύουν τόση ενέργεια και παράγουν τόσα απόβλητα που καταλήγουν ίσως και χειρότερα από τα συμβατικά αυτοκίνητα. Αντίστοιχα ενδεχομένως να έχει βάση αυτό που λέει για την ανακύκλωση. Δε φαίνεται όμως να υπάρχει όμως κάποιο σκοτεινό σχέδιο. Απλώς ελλιπής μελέτη. Είναι εύκολο εκ των υστέρων να πει κανείς ποια είναι τα προβλήματα σε μια καινούρια εφεύρεση, η εξυπνάδα είναι να τα μαντέψει κανείς από πριν.
Επίσης ένα άλλο πρόβλημα είναι οι αντικροούμενες προδιαγραφές και απαιτήσεις. Πχ μια εταιρία θα ήθελε να φτιάξει όσο το δυνατόν ανθεκτικότερα προϊόντα για να καλλιεργήσει τη φήμη της και για να έχει ευχαριστημένους πελάτες. Από την άλλη για να το πετύχουν αυτό μπορεί να αναγκαστούν να χρησιμοποιήσουν περισσότερες πρώτες ύλες(ένα αμάξι από χοντρό μέταλλο είναι προφανώς ανθεκτικότερο από ένα φτιαγμένο από λεπτότερο).Περισσότερες πρώτες ύλες σημαίνει μεγαλύτερη καταστροφή του περιβάλλοντος. Επίσης μπορεί να αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει ούσιες που έχουν ιδιαίτερα βελτιωμένα χαρακτηριστικά αλλά ρυπογόνες για το περιβάλλον. Πχ το περίφημο καλάι των ηλεκτρονικών έχει μόλυβδο, οι καινούριες συσκευές έχουν άλλου τύπου υλικό για κολήσεις (και βάζουν το RoHS πάνω,δηλαδή δε χρησιμοποιούν επικίνδυνα υλικά) όμως η αντοχή αυτών των κολήσεων αμφισβητείται.Άλλα παραδείγματα είναι τα υλικά συγκευασίας. Μας αρέσει που είναι ανθεκτικά τα πλαστικά και προστατεύουν το φαΐ μας αλλά πόσα χρόνια κάνουν για να αποσυντεθούν;
Σκεφτείτε πόσο δύσκολο είναι να συνδυασεις υψηλή απόδοτικότητα,άριστη ποιότητα, χαμηλή τιμή ΚΑΙ εσχάτως "πράσινη" λογική λειτουργίας, "πράσινα" υλικά κτλ κτλ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/12/2009, 14:41:16  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ναι οντως... τα υβριδικα αυτοκινητα, κατα τη περιοδο κατασκευης τους, μολυνουν περισσοτερο απο οτι η συμβατικη τεχνολογια...

επισης! κατα τη χρηση τους, αν ο καταναλωτης δεν το χειριζεται σωστα, παυει να ισχυει η "ιδιοτητα" του και φθανει στα επιπεδα ενος συμβατικου αυτοκινητου (10ετιας)

Αυτη τη στιγμη, υπαρχουν καλυτεροι κινητηρες απο αυτους που χρησιμοποιουν για τα υβριδικα, πιο οικονομικοι, λιγοτερο μολυσματικοι και φυσικα πιο φθηνοι!

Συνδυαζουν την τεχνολογια πετρελαιου (που σαφως και ειναι καλυτερο απο την βενζινη, καθως οι εκπομπες CO2 φθανουν και το 1/3 (!!) της αμολυβδης) αρκει βεβαια να υπαρχει η λογικη χρηση (οπως βεβαια και σε καθε περιπτωση αυτοκινητου).

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
makfor
Πλήρες Μέλος

Greece
1496 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/12/2009, 15:17:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
βλεπουμε λοιπον ,οτι η τεμπελα ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ / ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ δεν ειναι το ζητουμενο , το ιδιο ισχυει και για ολα τα παραγωγα τους ... και ο λογος ειναι ενας και μοναδικος ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ !!!

δυστυχως η πιεση που μπορουμε να ασκησουμε ειναι ΜΗΔΕΝΙΚΗ , λαμβανοντας υποψιν και το γεγονος οτι εχουμε πεσει στην παγιδα και αντι να σταθουμε απεναντι και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ το ΣΩΣΤΟ , βρισκομαστε πλαι τους ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ !!! νοιαζομαι για το κοσμο αρα ανακυκλωνω οπως ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ και οχι ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ !!! σημαντικο στοιχειο που δυσκολα ειναι διακριτο απο τον μεσο ανθρωπο ή ελληνα εαν θετε

λυσεις υπαρχουν ΣΗΜΕΡΑ παρα πολλες

δικο μας πανεπιστημιο εχει αναπτυξη την ιδεα παραγωγης ρευματος απο τα κυμματα της θαλασσας !! ηδη προσφαρα διαβασα αρθρο που μιλαει για μοναδες αφαλατωσης σε μεγεθος ΒΑΛΙΤΣΑΣ !!!! υπαρχει καλαμακι σε μεγεθος στυλο που ρουφας οτι νερο βρεις και το νερο που πινεις ειναι καθαρο απο επικυνδινα στοιχεια και το κοστος ειναι μολις 1 δολαριο!!!! στη λαρισα προ 15 ετιας εμφανιστηκε μηχανικος που κατασκευσε κινητηρα που καιει νερο , ΜΑΛΙΣΤΑ εχω την εντυπωση (μπορει να κανω και λαθος) οτι αφορουσε ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ σε υπαρχον κινητηρα , την πατεντα την αγορασε πολυεθνικη για να παραγει τετοιους κινητηρες και το ΣΧΕΔΙΟ ΠΗΓΕ ΑΠΑΤΟ καθως ποτε δεν ξεκινησαν κατι τετοιο , ΜΑΛΙΣΤΑ η ΠΑΤΕΝΤΑ ειναι κλειδωμενη και κανεις δεν μπορει να την χρησιμοποιησει!!! εξυπνο ?

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΚ ΚΡΑΤΟΣ , θα μπορουσε να κανει πολλα αν δεν ηταν ερμαιο των βιομηχανων και πολυεθνικων ανα τον κοσμο .. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ..

κανω καμια φορα την παρακατω σκεψη , φωναζουμε την ΤΟΥΟΤΑ πχ, και μας κανει ενα εργοστασιο με αυτοκινητα (με συμμετοχη των ελληνικων πανεπιστημιων για να αποκτησουμε τεχνογνωσια αλλα και να εξελιξουμε τα συστηματα που θα αναπτυχθουν) με μπαταρια (ή νερο) (μπραταρια οσο ποιο φιλικη προς το περιβαλον), αντικαθιστουμε ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΞΙ με τετοια αυτοκινητα , επισης καθε οικογενεια αγοραζει ενα σε χαμηλη τιμη , τα αυτονινητα ειναι εως 1100 κυβικα (οχι παραπανω) , επιδοτηση εως και 90% αναλογα εισοδυματος ολων των οικογενειων για να βαλουν φωτοβολταϊκα στα σπιτια τους και ανεμογενητριες (υπαρχουν σε μεγεθος καμιναδας) σε μια χωρα που ηλιος και αερας υπαρχει ΠΑΝΤΟΥ !!! τα αυτοκινητα εχουν αυτονομια 100 ή 200 ή και 400 χλμ (ολα παιζουν σημερα) παμε στη δουλεια το βαζουμε στην πριζα , παμε σπιτι παλι στη πριζα , ΡΕΥΜΑ ΤΖΑΜΠΑ απο τον ηλιο με μονο κοστος την συντηρηση , ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ελληνικα απο πανεπηστημια που οι φοιτητες στην συνεχεια μπορουν να οργανωσουν επιχειρησεις ιδιωτικς ή κρατικες και να συντηρουν ολο αυτο τον εξοπλισμο οπως και να αναπτυσουν νεο ...

ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΤΑ ΛΕΦΤΑ μενουν στην χωρα και κανουν τον κυκλο τους , μαλιστα αφου καλυφθουν οι εσωτερικες αναγκες μπορει να γινουν και εξαγωγες , μειωση ρυπων,ελαχιστοποιηση καυσης ανθρακα απο δεη , μειωση εισαγωγης βενζινης , εισοδημα για τον πολιτη-οικογενεια , θεσεις εργασιας ... ΑΛΛΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ !!! χμμμ δεν μας κανει απορρηπτεται !!!!

το κοστος για μια τετοια προσπαθεια , μπορει να αγγιξει καποια ΔΙΣ (μονοψηφιο πιστευω αριθμο ισως και πολυ λιγοτερα) ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ 10ετια δινουμε καμια 100ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΠΛΑ ... αντιλαμβανομαστε ΠΟΣΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΕΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

ετσι σε μας μενει εαν θα αντιδρασουμε ή οχι και ΠΩΣ (που ειναι και το ζητουμενο!!!)

[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».

ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/12/2009, 15:42:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δυστυχώς δεν έχεις αντιληφθεί makfor την τεχνική δυσκολία όλο αυτού του εγχειρήματος. Για την ώρα η διείσδυση των ΑΠΕ στο δίκτυο είναι 15% με προοπτική να πάει 30%. Παραπάνω είναι ΑΔΥΝΑΤΟ με τη σημερινή τεχνολογία. Αν θες στείλε μου ένα pm να σου εξηγήσω όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες γιατί τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι πολύ με ΑΠΕ.Εν συντομία το θέμα είναι η αξιοπιστία, ένα απλοϊκό παράδειγμα, για δεδομένη κατανάλωση, σκέψου τι θα γίνει αν πέσει για λίγο ο αέρας. Η κατανάλωση δεν αλλάζει, αλλάζει όμως η παραγωγή.Θα έχουμε δηλαδή αδυναμία προσωρινή να την καλύψουμε. Άρα θα πάμε σε διακοπή.Σήμερα με την συμβατική τεχνολογία έχουμε αξιοπιστία πάνω από 99.9%.Στις 8760 ώρες του χρόνου, πόσες ώρες κόβεται το ρεύμα,το πολύ 5 το χρόνο.Αν έχουμε γεμίσει άπε η αξιοπιστία θα πάει πολύ παρακάτω. Άρα όλα αυτά που λες δεν είναι εφαρμόσιμα τώρα.

Μια καλή και εφαρμόσιμη λύση είναι να στραφούμε στο πετρέλαιο αντί για τη βενζίνη, που πλέον είναι καλύτερο (δίνει διπλάσια ροπή αλλά 20% λιγότερη ιπποδύναμη στην ίδια ποσότητα καυσίμου).
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

makfor
Πλήρες Μέλος

Greece
1496 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/12/2009, 15:57:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
*(κατι που δεν ανεφερα ποιο πανω ειναι οτι δεν θα εισαγουμε τον αριθμοτων αυτοκινητων που εισαγουμε σημερα και το κοστος που εχει για το κρατος αυτο, επισης ανταλακτικα και συντηρηση θα ειναι καθαρα εσωτερικη υποθεση ... φυσικα με αρκετη αισιοδοξια χαχα)

συμφωνω με αυτο που λες ,

αλλωστε το σκεπτικο μου δεν ειναι η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ αλλα η προσθηκη , σημερα οι ΑΠΕ αφορα μονο την δημιουργια τους απο επιχειρησεις οι οποιες πουλανε το ρευμα στην ΔΕΗ ποιο ακριβα απο οτι ΚΟΣΤΙΖΕΙ στην δεη να το παραξει αλλα και ποιο ακριβα απο οσο κοστιζει στους ιδιους δινοντας τους μεγαλο κερδος ... και ολα αυτα για χαρην του ανταγωνισμου

αρα σε ενα συστημα που η δεη εξακολουθει να υπαρχει, το σπιτι εχει τις μπαταριες του , τα φωτοβολταϊκα και τις ανεμογεννητριες , ο δημος το ιδιο , οι εθνικες οδοι το ιδιο και οταν α) το σπιτι ειναι εκτος λειτουγριας , απουσια ιδιοκτητων το ΡΕΥΜΑ παει στην ΔΕΗ , ενα μεγαλο ποσοστο σπιτιων ειναι κλειστα οταν εργαζονται το πρωι β) αιολικα παρκα σε μεγαλη κλιμακα σε ρεματα και βουνα ή οπου αλλου εχει ανεμο οπου το ρευμα διοχετευται σε υπηρεσιες , σπιτια και δεη γ) οταν το σπιτι χρειαστει επιπλεον ενεργεια την παιρνει απο την ΔΕΗ , θα προκυψει ομως σιγουρα οικονομια κλιμακας που σε βαθος χρονο οι αναγκες θα εξομαλυνονται συνεχως

το πετρελαιο επισης (για τα αυτοκινητα) ειναι μια καλη λυση οπως λες συμφωνω ,απλα θελω και μαρεσει να βλεπω τα πραγματα λιγο ποιο περα ;)

[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».

ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]

Edited by - makfor on 17/12/2009 16:01:05Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/12/2009, 16:46:09  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:


Μια καλή και εφαρμόσιμη λύση είναι να στραφούμε στο πετρέλαιο αντί για τη βενζίνη, που πλέον είναι καλύτερο (δίνει διπλάσια ροπή αλλά 20% λιγότερη ιπποδύναμη στην ίδια ποσότητα καυσίμου).με τους νεους κινητηρες ψεκασμου (δες για παραδειγμα τον νεο κινητηρα BLUE EFFICIECY της Mercedes) που με λιγοτερα κυβικα, δινει περισσοτερη δυναμη (ιπποδυναμη, ροπη) στο αυτοκινητο, απο τον αντιστοιχο Kombressor που διεθετε παλιοτερα!

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΩΡ
Νέο Μέλος


49 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/12/2009, 10:28:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΩΡ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

ρε παιδια ας ειμαστε σοβαροι! το προβλημα ειναι υπαρκτο! και αυτο φαινεται απο την ιδια τη γη, οπου οι συγκεντρωσεις CO2/CO και αλλων τετοιων αεριων, φαινονται ακομα και στους παγους, παγετωνες και στα βουνα!

Πουθενα η συγκεντρωση δεν ηταν τοσο τεραστια, οσο εχουμε εμεις τωρα! τι εγινε ξαφνικα? απο που ηρθε το CO2 ??? το εφεραν εξωγηινοι?

Εχουμε και εμεις ευθυνες, σημαντικες!Στην αρχική ατμόσφαιρα της Γης, υπήρχε μεγάλη ποσότητα CO2 και απουσία οξυγόνου. Εμφανίστηκαν τα φυτά και άρχισαν να ‘τρώνε’ το CO2 και να ελευθερώνουν οξυγόνο. Μετά εμφανίστηκαν τα ζώα. Αυτό σημαίνει η έμβια ζωή που εμφανίστηκε πριν πολλά εκατομμύρια χρόνια, εμφανίστηκε σε ατμόσφαιρα που περιείχε πολύ περισσότερο CO2 από ότι σήμερα.

Το γεγονός ότι ο άνθρωπος έχει μέσα του, δηλαδή παράγει με την εκπνοή του περισσότερο CO2 από αυτό που υπάρχει έξω, δηλαδή το 0,03 της ατμόσφαιρας, σημαίνει ότι ο άνθρωπος εμφανίστηκε σε αυτές τις συνθήκες, επειδή αν οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες ένα είδος δεν επιβιώνει και δεν έχει διάρκεια. Με την σταδιακή μείωση του CO2, όλοι οι οργανισμοί, έκαναν προσαρμογή.

Σήμερα είμαστε σε οριακό σημείο, έχουμε 0,03, τι θα γίνει αν μειωθεί περισσότερο; Μπορούν να υπάρξουν φυτά, στο 0,01; Μπορούν να υπάρξουν τα ζώα αν δεν υπάρχουν τα φυτά; Μπορεί να υπάρχει ο άνθρωπος αν δεν υπάρχουν φυτά και ζώα;

makfor το λινγ ήταν προφορικό, από σοβαρή πυγή, θα δω τι μπορώ να κάνω.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΦΥΪΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PREDATOR
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
17779 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/12/2009, 11:06:52  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος PREDATOR  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Στην αρχική ατμόσφαιρα της Γης, υπήρχε μεγάλη ποσότητα CO2 και απουσία οξυγόνου. Εμφανίστηκαν τα φυτά και άρχισαν να ‘τρώνε’ το CO2 και να ελευθερώνουν οξυγόνο. Μετά εμφανίστηκαν τα ζώα. Αυτό σημαίνει η έμβια ζωή που εμφανίστηκε πριν πολλά εκατομμύρια χρόνια, εμφανίστηκε σε ατμόσφαιρα που περιείχε πολύ περισσότερο CO2 από ότι σήμερα.
[quote]


Αυτο συνεβαινε επειδη η γη δεν ειχε σταθεροποιηθει, με μεγαλες αναταραχες απο τις τεκτονικες πλακες (μην ξεχναμε οτι τοτε γυριζε πολυ πιο γρηγορα και με ακαονονιστο ρυθμο, μιας και η Σεληνη ηταν σε μικροτερη αποσταση απο τωρα) με συνεπεια, να μην υπηρχαν οι παγοι στους πολους και με τεραστιες εκρηξεις ηφαιστειων (οπως τωρα στην Αφροδιτη).

[quote]
Το γεγονός ότι ο άνθρωπος έχει μέσα του, δηλαδή παράγει με την εκπνοή του περισσότερο CO2 από αυτό που υπάρχει έξω, δηλαδή το 0,03 της ατμόσφαιρας, σημαίνει ότι ο άνθρωπος εμφανίστηκε σε αυτές τις συνθήκες, επειδή αν οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες ένα είδος δεν επιβιώνει και δεν έχει διάρκεια. Με την σταδιακή μείωση του CO2, όλοι οι οργανισμοί, έκαναν προσαρμογή.

Σήμερα είμαστε σε οριακό σημείο, έχουμε 0,03, τι θα γίνει αν μειωθεί περισσότερο; Μπορούν να υπάρξουν φυτά, στο 0,01; Μπορούν να υπάρξουν τα ζώα αν δεν υπάρχουν τα φυτά; Μπορεί να υπάρχει ο άνθρωπος αν δεν υπάρχουν φυτά και ζώα;


Nαι, αλλα στν ατμοσφαιρα, υπαρχει πολυ περισσοτερο απο αυτο που μπορει να "απορροφηθει" για τη ζωη των φυτων (κυριως) επειδη λιγοστευουν με γεωμετρικο τροπο τα δαση, αλλα και του θαλασσινου νερου των ωκεανων, εξαιτιας του λιωσιμου των παγων ποτυ τροφοδοτουν με γλυκο νερο (κατι που δεν "αρεσει" στους μικροοργανισμους οπως τα φυκια, που επισης χρησιμοποιουν το CO2)...

Aκομα και το λιωσιμο των παγων, απελευθερωνει "απωλιθωμενο" CO2, που υπηρχε τα παλιοτερα χρονια στη γη... αυτο το ξεχνανε οι "συγκεκριμενοι" επιστημονες? πως το ανακαλυψε η NASA???


H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 14 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.21875
Maintained by Digital Alchemy