ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 25 Mαρτίου 2016-25 Μαρτίου 2023:Η επταετία του Αντίχριστου!
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 22
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4901 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/01/2016, 23:21:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Julius Caesar
Αν χρησιμοποιείς προσβλητικές φράσεις ή φράσεις τύπου "αν το πιστεύεις αυτό είσαι ηλίθιος σπηλαιάνθρωπος", τότε μην μου λες για συζήτηση. Βρες άλλον να κοροιδεύσεις.

Μπορείς να μου θυμήσεις Ιούλιε, πότε σε αποκάλεσα εγώ προσωπικά ηλίθιο και σπηλαιάνθρωπο, όχι μόνο με το τωρινό, αλλά με οποιοδήποτε από τα κατά καιρούς nick names που χρησιμοποιούσες?


*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2548 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/01/2016, 23:35:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
dsm, άσε που πληθαίνοντες οι γνώστες ζιου-ζίτσου, καράτε, κουγκ-φου και ουίνγκ-τσάγκ, αυξάνουν και οι πιθανότητες να ξυλοφορτωθεί κάποιος απο το χριστεπώνυμο πλήρωμα, στις καθημερινές του δραστηριότητες. Εχω παρατηρήσει οτι οι πιο "καλοί χριστιανοί", οι πιο πιστοί απο αυτούς, οι λεγόμενοι "μεγάλοι σταυροί", αποτελούν τις μεγαλύτερες λέρες, τους πιο αλητήριους και παλιολαμόγια του κερατά στον κοσμικό βίο. Οπότε, αν οι άθεοι, οι νεοπαγανιστές, οι εσωτεριστές, οι αποκρυφιστές και οι μάγοι, εξοπλισθούν και με σωματικές τεχνικές άμυνας εκτός των πνευματικών, αυξάνεται ο κίνδυνος χειροδικιών για το κοινό τους. Αρα, και η γιόγκα πρέπει να καταργηθεί, γιατί βάζει ιδέες για άλλα.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4901 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/01/2016, 23:38:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
DSM
Ανακοίνωση της Μητρόπολης Γλυφάδας για τη γιόγκα.

Κατόπιν πληροφόρησής μας για την έγκριση άδειας εισόδου των πολεμικών τεχνών, συγκεκριμένα του Ζίου-Ζίτσου, σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την επικράτεια, με σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας, θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας...................................................................Επιπροσθέτως, όπως επισημαίνουν πρώην δάσκαλοι πολεμικών τεχνών αλλά και έγκυροι μελετητές, εδώ ελλοχεύουν οι σοβαροί κίνδυνοι από το άνοιγμα στον αποκρυφισμό. Στους κινδύνους να προσθέσουμε την άμβλυνση του Ορθοδόξου φρονήματος, το οποίο οδηγεί κάποιους στο επικίνδυνο συγκρητιστικό συμπέρασμα ότι μπορεί να συνδυαστεί η Ορθόδοξη Χριστιανική ζωή με πρακτικές έκφρασης ανατολικών θρησκειών, κάτι το οποίο αφενός δεν ισχύει και αφετέρου έχει και σωτηριολογικές συνέπειες. Επίσης, να αναφερθούν οι εξής καταγεγραμμένοι κίνδυνοι: ο κίνδυνος της καλλιέργειας της βίας, της επιθετικότητας και του εγωισμού, καθώς και οι σωματικοί κίνδυνοι από την άσκηση των πολεμικών τεχνών, οι οποίοι περιλαμβάνουν τραυματισμούς, σοβαρές, ακόμα και μη αναστρέψιμες, σωματικές βλάβες καθώς και νευρολογικές διαταραχές.

Μετά από την παρούσα ενημέρωση καλούμε το Ορθόδοξο πλήρωμα να απέχει από την οποιαδήποτε ενασχόληση με τις πολεμικές τέχνες και αναμένουμε από τους αρμοδίους του Υπουργείου Παιδείας να προβούν, σύμφωνα με τη δεοντολογία, στην άμεση ανάκληση της χορηγηθείσας αδείας.Κάτι τέτοιο και άλλα χειρότερα εννοούσα Μάνο, όταν έγραφα στον Χριστιανό Ορθόδοξο ότι το ιερατείο του επεμβαίνει σε θέματα της πολιτείας που δεν το αφορούν, και όχι μόνο αυτό αλλά γράφουν και ένα σωρό φανταστικές ανακρίβειες για τις πολεμικές τέχνες. Πάλι καλά που δεν γράφουν για δαίμονες, όργια και ανθρωποθυσίες.

*

Edited by - Sesostris on 26/01/2016 23:40:57Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/01/2016, 23:41:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

quote:
μιας μεταφυσικής, «νεοποχίτικης ενέργειας που βρίσκεται έξω από τα όρια οποιουδήποτε επιστημονικού ελέγχου, μελέτης» ή μέτρησης.

εδώ ειδικά είναι να λύνεσαι από τα γέλια να κράζει η Εκκλησία τις 'μεταφυσικές υποθέσεις' επικαλούμενη επιστημονικούς ελέγχους και μετρήσεις!!!! δηλαδή είπαμε, κυνηγάνε την οποιαδήποτε μη-χριστιανική πνευματικότητα αλλά όχι και έτσι ρε παιδί μου...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/01/2016, 23:49:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν ξέρω τί λέτε εσείς, αλλά μπορώ να εντοπίσω μια τουλάχιστον προβληματική αντίφαση σε αυτή την υπόθεση.

Με τους Ηλία Ηλιάδη (Ολυμπιονίκης Judo) και Μιχάλη Μουρούτσο (Ολυμπιονίκης Tae Kwon Do), τί ακριβώς πρέπει να γίνει?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4901 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/01/2016, 00:01:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Heretic
dsm, άσε που πληθαίνοντες οι γνώστες ζιου-ζίτσου, καράτε, κουγκ-φου και ουίνγκ-τσάγκ, αυξάνουν και οι πιθανότητες να ξυλοφορτωθεί κάποιος απο το χριστεπώνυμο πλήρωμα, στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Λάθος φίλε Heretic. Πολύ σπάνια ένας γνώστης πολεμικών τεχνών θα επιτεθή δίχως να υποχρεωθή σε άμυνα. Αυτό το γράφω από προσωπική μου πείρα, όταν είχα πρόβλημα με τους γιούς μου που διαπληκτιζόντουσαν στο δημοτικό με τα μεγαλύτερα παιδιά. Μέχρι που ένας φίλος μου "καρατέγκα" μου σύστησε να τους γράψω σε σχολή καράτε, όπως και έκανα. Σχεδόν αμέσως σταμάτησαν οι τσακωμοί με τα άλλα παιδιά, και μέχρι σήμερα που είναι και οι δύο κάτοχοι μαύρης ζώνης, αποφεύγουν να τσακωθούν.


*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3391 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/01/2016, 00:15:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AitheroVamon  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Sesostris:
....θα ρωτήσω τους ορθοδόξους χριστιανούς του forum

Για πες μου έναν... γιατί εγώ δεν βλέπω κανέναν
Ο ένας περιμένει πως και πως τον αντίχριστο για το τρελό φαγοπότι
και ο άλλος φοράει την προβιά της ορθοδοξίας για να τους προσηλυτίσει στους ΜτΙ

Για ποιους Χριστιανούς Ορθόδοξους μιλάτε;

Edited by - AitheroVamon on 27/01/2016 00:16:33Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/01/2016, 00:56:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Carmel

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/01/2016, 01:01:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η απαγόρευση των πολεμικών τεχνών, δεν πιάνει μία μπροστά στον Ιμάμη που απαγόρευσε το...σκάκι.

Εσπασε όλα τα κοντερ ο παπάς με το σαρίκι.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3391 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/01/2016, 02:41:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AitheroVamon  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ναι DSM έχεις δίκιο...
ο μοναδικός ίσως που έχει δικαίωμα να μιλάει για το Ορθόδοξο δογμαΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Χριστιανός Ορθόδοξος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2101 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/01/2016, 08:37:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Χριστιανός Ορθόδοξος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Aitherovamon,ποτέ δεν είπα ότι περιμένω τρελό φαγοπότι απο τον Αντίχριστο, ουτε ότι ήρθα για να κανω κήρυγμα περί Θεού.Σεβομαι την διαφορετική θρησκευτική τοποθέτηση του καθένα, (είτε είναι άθεος είτε αγνωστικιστής, είτε οτιδήποτε άλλο) και δεν κανω κήρυγμα.Εξάλλου,δεν αλλάζει έτσι εύκολα ο άλλος από μερικά ποστς σε ένα φόρουμ,χρειάζονται πολλά περισσότερα... Όσον αφορά τον Αντίχριστο, απομένουν 2 μήνες για να δω τι θα γίνει,αν και στον ένα μήνα πάνω θα δείξει το πράγμα....

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/01/2016, 10:52:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Aitherovamon,ποτέ δεν είπα ότι περιμένω τρελό φαγοπότι απο τον Αντίχριστο, ουτε ότι ήρθα για να κανω κήρυγμα περί Θεού.Σεβομαι την διαφορετική θρησκευτική τοποθέτηση του καθένα, (είτε είναι άθεος είτε αγνωστικιστής, είτε οτιδήποτε άλλο) και δεν κανω κήρυγμα.Εξάλλου,δεν αλλάζει έτσι εύκολα ο άλλος από μερικά ποστς σε ένα φόρουμ,χρειάζονται πολλά περισσότερα... Όσον αφορά τον Αντίχριστο, απομένουν 2 μήνες για να δω τι θα γίνει,αν και στον ένα μήνα πάνω θα δείξει το πράγμα....Δεν μου λες....

Την κοπάνησες από την συζήτησή μας?

Εχεις να προσθέσεις κάτι?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χριστιανός Ορθόδοξος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2101 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/01/2016, 11:01:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Χριστιανός Ορθόδοξος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τι να προσθεσω;Αφού ο,τι και να πω δεν θα σε πείσει!Είναι "μοδα" η αθεια τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα...Και έχει μια έμφυτη ροπή ο άνθρωπος να ακολουθεί πάντα την μόδα....


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2548 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/01/2016, 11:23:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Λάθος φίλε Heretic. Πολύ σπάνια ένας γνώστης πολεμικών τεχνών θα επιτεθή δίχως να υποχρεωθή σε άμυνα. Αυτό το γράφω από προσωπική μου πείρα, όταν είχα πρόβλημα με τους γιούς μου που διαπληκτιζόντουσαν στο δημοτικό με τα μεγαλύτερα παιδιά. Μέχρι που ένας φίλος μου "καρατέγκα" μου σύστησε να τους γράψω σε σχολή καράτε, όπως και έκανα. Σχεδόν αμέσως σταμάτησαν οι τσακωμοί με τα άλλα παιδιά, και μέχρι σήμερα που είναι και οι δύο κάτοχοι μαύρης ζώνης, αποφεύγουν να τσακωθούν.


Για πολλούς και διαφόρους λόγους sesostris, θα διαφωνήσω. Οι τσακωμοί σταμάτησαν, γιατί οι υποψήφιοι bulls αντιλήφθηκαν ότι οι γιοί σου δεν ήταν εύκολοι αντίπαλοι. Αυτό γίνεται επειδή στον γνώστη πολεμικών τεχνών, αλλάζει η "αύρα" του. Μην το δεις μεταφυσικά, μπορεί να ισχύει και κυριολεκτικά, δες το και σαν διαίσθηση. Οι ηλίθιοι έχουν ανεπτυγμένη τη διαίσθησή τους και αντιλαμβάνονται πότε ο "αντίπαλος" που έχουν μπροστά τους, είναι εξοικειωμένος σε εμπλοκή σώμα με σώμα. Οπότε δεν έχουν το πλεονέκτημα του ψαρώματος, της επίθεσης ή του σοκ του πρώτου χτυπήματος ή μιας πτώσης. Αυτό το έχω διδαχτεί από το αϊκίντο που πέρασα για λίγο μικρός, δεν είναι τόσο απλό, ότι ξαφνικά γίνεσαι δήθεν ο "ειρηνικός πολεμιστής". Τώρα, ειδικά στο χώρο των νταήδων της καθημερινής ζωής, αν εξαιρέσεις μπράβους και γενικά υπόκοσμο που δεν είναι και τόσοι πολλοί ούτε πουλάνε μαγκιά αναίτια, κινδυνεύεις κυρίως από «αγανακτισμένους» καραγκιόζηδες, που ψάχνουν θύματα για να εκτονώσουν τα κόμπλεξ τους. Ως τώρα έχω διαπιστώσει πως αρκετοί από αυτούς είναι και της εκκλησίας. Σύμπτωση, δεν ξέρω, ίσως να πάνε μετά εκεί από τύψεις.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3391 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/01/2016, 18:28:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AitheroVamon  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος:
Aitherovamon,ποτέ δεν είπα ότι περιμένω τρελό φαγοπότι απο τον Αντίχριστο...

Ημερομηνίες κι απόψεις τις αλλάζεις σαν τα πουκάμισα εσύ;

Για να θυμηθούμε τι έλεγες πριν καιρό

quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος: Απεστάλη 04/09/2013, 16:21:39

Παίρνουμε μέρος στο μεγάλο φαγοπότι που θα στηθεί στην γη,και μόλις δούμε οτι πάει να επιβάλλει το χάραγμα,
την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια!Εγω έτσι θα κάνω,εσείς δεν ξέρω,ο,τι σας φωτίσει ο Θεός!"quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος: Απεστάλη: 06/04/2014 23:52:05

Μάλιστα,να σου εξηγήσω.Αν δεν εμφανιστεί ο Αντίχριστος,θα έχω σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης,απο οικονομικής πλευράς.
Αν εμφανιστεί τότε το οικονομικο θα είναι λυμένο...


Αρα, τι θρησκείες και πράσινα άλογα...
τον άρτον ημών κι ας είναι κι απο τον διάβολο!!!
δε νομίζω να συμφωνούν και πολυ Χριστιανοί με αυτά.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/01/2016, 19:17:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Χρισ.Ορθ,

Εντάξει, περιμένεις τον Αντι, να σου λύσει το πρόβλημα επιβίωσης.

Σκέψου κι άλλους τρόπους.Π.χ.

Εκρηξη του Γιελοου Στοουν.

Πρόσκρουση ΝΕΟ διαμέτρου 2 χιλ.

Εκπομπή ισχυρού ΕΜΠ από τον ήλιο.

Θα λυθούν όλα οικονομικά σου προβλήματα και μεταξύ μας, πιο πολλές πιθανότητες έχει κάποιο από αυτά παρά ο Αντι.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4901 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/01/2016, 20:03:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Heretic
Για πολλούς και διαφόρους λόγους sesostris, θα διαφωνήσω. Οι τσακωμοί σταμάτησαν, γιατί οι υποψήφιοι bulls αντιλήφθηκαν ότι οι γιοί σου δεν ήταν εύκολοι αντίπαλοι. Αυτό γίνεται επειδή στον γνώστη πολεμικών τεχνών, αλλάζει η "αύρα" του.

Φίλε Heretic μάλλον συμφωνείς διαφωνώντας.
Γιατί αφ' ενός μαζί με την πλεμική τέχνη διδάσκεται ο αυτοέλεγχος και η αυτοσυγκράτηση του αθλητή, και αφ' ετέρου αντί να τσακωθή οταν προκληθεί περιορίζεται σε ένα δυο αποκρούσεις ενω ταυτόχρονα προειδοποιεί τον άλλο ότι αν συνεχίσει θα έχει κακά ξεμπερδέματα. Τουλάχιστον αυτό συνέβαινε στην περίπτωση που ανέφερα.


*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2548 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/01/2016, 20:28:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Νομίζω πως λέμε το ίδιο πράγμα

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4901 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/01/2016, 20:42:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
AitheroVamon
Για πες μου έναν... γιατί εγώ δεν βλέπω κανέναν
Ο ένας περιμένει πως και πως τον αντίχριστο για το τρελό φαγοπότι
και ο άλλος φοράει την προβιά της ορθοδοξίας για να τους προσηλυτίσει στους ΜτΙ

Για ποιους Χριστιανούς Ορθόδοξους μιλάτε;Λες φίλε Ανδρέα να την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια ο εκατόνταρχος, και να ψάχνουν να μας στείλουν τον αντικαταστάτη?


*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4901 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/01/2016, 20:58:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν ξέρω αν κρατάει κάποιος στατιστικά στοιχεία, όμως κατά τη γνώμη μου ο συγκεκριμένος έσπασε όλα τα ρεκόρ βραχείας παραμονής στο esoterica. Όπου φύγει φύγει που λένε!


*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2548 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/01/2016, 21:15:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Sesostris, σημείωση: αυτό έγινε μόλις θίχτηκαν ονόματα από συγκεκριμένους επαγγελματίες απολογητές από σελίδες-ορμητήρια του ίντερνετ. Μπορεί να βγουν και άλλα στη φόρα προσεχώς, όπως μπορεί να εμφανιστεί ο συγκεκριμένος για ξεκάρφωμα, ότι δεν τρέχει μια κτλ. Η υπόθεση είναι μία φυσικά, ασχέτως των εκτροπών που πήρε το θέμα, για το οποίο ευθυνόμαστε όλοι οι εμπλεκόμενοι: Οι συγκεκριμένοι δεν ενδιαφέρονται να συζητήσουν οτιδήποτε, αλλά κυκλοφορούν στο ίντερνετ για προσηλυτισμό μελών. Εμφανίζονται σε κάποιο χώρο συζητήσεων, αφού έχουν ήδη ενημερωθεί για το τι κλίμα υπάρχει, πετάνε μερικές απαντήσεις σε άσχετα θέματα για ξεκάρφωμα και μετά αρχίζει η απολογητική. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το πρόβλημα ήταν η αντιπαλότητα στην απολογητική του Ιούλιου, τέλος πάντων, το όποιο συνονθύλευμα παράγει. Δυστυχώς μπλεχτήκαμε κι εμείς, κάτι που ομολογώ ότι προσωπικά δεν χειρίστηκα σωστά. Γιατί όταν συζητάς με ένα ψευδώνυμο που έχει φτιάξει κάποιος για να "καεί", ενώ εσύ βρίσκεσαι εδώ πλήρης στοιχείων (τουλάχιστον στις "αρχές") τότε στην όποια εκτροπή, ο χαμένος θα είσαι εσύ. Και αυτό το κόλπο είναι τόσο παλιό όσο ο κόσμος... του ίντερνετ. Και εμείς οι παλιές καραβάνες εξακολουθούμε να την πατάμε.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/01/2016, 23:25:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

θα φανεί ο Κάρμελ σύντομα, τον έκοψα για σκυλί μαύρο Πέρα από την πλάκα ελπίζω να έχουμε πιο ήρεμη κουβέντα την επόμενη φορά.

Σεσόστρις στην αρχή κι εγώ το ίδιο με τον Heretic σκέφτηκα έτσι όπως το έγραψες, τελικά όμως λέτε σχεδόν το ίδιο πράγμα...είναι θέμα τεχνικής και κυρίως αυτοπεποίθησης...και όταν ο ένας από τους δύο γνωρίζει πολεμικές τέχνες τότε συνήθως το ξύλο αποτρέπεται, διότι ο μεν ένας θα επιβληθεί χωρίς καν να σηκώσει χέρι, ο δε άλλος θα λουφάξει...κι όπως λέει ο Χερέτικ οι μπούλις όλων των ειδών σχεδόν πάντα ξέρουν πού θα επιτεθούν, εκεί που τούς παίρνει...γενικώς όλο το ζωικό βασίλειο, του ανθρώπου μη εξαιρουμένου, έχει ένα ταλέντο να καταλαβαίνει ενστικτωδώς που τον παίρνει και πού όχι και αναλόγως να πράττει...υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις, όπου ο bully θα την πέσει στο λάθος άτομο και εκεί το θέαμα είναι πραγματικά απολαυστικό!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/01/2016, 23:38:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Θα επιμείνω πάντως για τον Πάπα, αμερικανιά το παρακάτω άρθρο αλλά πολύ ενδεικτικό. Και δεν τα κάνει για το θεαθήναι, απ'ότι λέγεται ήταν πάντα κοντά στους άπορους και τους ασθενείς. Άνθρωπος με άλφα κεφαλαίο! Και έξυπνος επίσης, στον 21ο αιώνα το δόγμα αν δεν φρεσκαριστεί είναι καταδικασμένο...

http://www.littlethings.com/18-acts-from-pope/Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/01/2016, 00:01:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Kost

Σας έχω αναφέρει στο παρελθόν, πως η μητέρα μου είναι πιστή καθολική.

Μόνος σου μιλάς για την αμερικανιά του πράγματος. Άλλωστε, ακόμα και με αυτές τις 'καινοτομίες', η καθολική εκκλησία λέει, πως προσπαθεί συστηματικά και επισταμένα, να πλησιάσει τους ανθρώπους.

Καταλαβαίνεις το πρόβλημα? Καμμία εκκλησία δεν είναι μέρος των ανθρώπων. Στην καλλίτερη, προσπαθεί να τους πλησιάσει...

Υ.Γ.1.Για να μην μιλήσουμε περί δογμάτων...


Υ.Γ.2.Και ξέρεις και το ακόμα πιο γουστόζικο? Ωραία η φάση με τα πλυσίματα και τις αγκαλιές στους αρρώστους. Θα δεχόταν κανένας ιεράρχης, να 'ευλογηθεί' από έναν τυχαίο άνθρωπο?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/01/2016, 01:16:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

μα δεν επιζητάω κάτι το ιδανικό από έναν θρησκευτικό ηγέτη, αυτό όμως που βλέπω σε τούτον είναι κάτι το ιδιαίτερο και γνήσιο! και επιτέλους ρε παιδί μου ένας χαμογελαστός 'ποιμένας' ,πήξαμε στη μιζέρια και τη μαυρίλα. Διασκεδάζει με τη δημοσιότητα αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό... δίνει σωστό πρότυπο σκέψης και πράξης, κι ας μην είναι κι αυτός παρά αναλώσιμο υλικό της επιχείρησης 'Βατικανό'.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/01/2016, 01:28:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η ταμπακιέρα παραμένει.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/01/2016, 02:04:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αυτό μας έλειπε τώρα.
Ο πάπας καλός άνθρωπος.
Τι άλλο θα δω σε αυτή την ζωή!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χριστιανός Ορθόδοξος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2101 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/01/2016, 13:34:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Χριστιανός Ορθόδοξος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Aitherovamon,
εχεις δικιο,βρισκομαι σε λαθος δρομο,δεν νοειται να περιμενεις απο τον Αντίχριστο να σου λυσει το οικονομικο σου προβλημα.Πρεπει να βρω λυσεις αλλου....Εκανα λαθος που περιμενα απο αυτον τις λυσεις....

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Julius Caesar
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


286 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/01/2016, 14:35:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Julius Caesar  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

οι μπούλις όλων των ειδών σχεδόν πάντα ξέρουν πού θα επιτεθούν, εκεί που τούς παίρνει...γενικώς όλο το ζωικό βασίλειο, του ανθρώπου μη εξαιρουμένου, έχει ένα ταλέντο να καταλαβαίνει ενστικτωδώς που τον παίρνει και πού όχι και αναλόγως να πράττει...υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις, όπου ο bully θα την πέσει στο λάθος άτομο και εκεί το θέαμα είναι πραγματικά απολαυστικό!

Δυστυχώς αυτό δείχνει την κατάντια της κοινωνίας. Για παράδειγμα η αστυνομία δεν θα επιτεθεί σε ένα δολοφόνο αλλά θα κοιτάξει να χτυπήσει και να διασύρει έναν κακομοίρη.

Αυτή είναι και η γραμμή που ξεχωρίζει τον ήρωα. Ο ήρωας δεν υπολογίζει τον γίγαντα.

Δυστυχώς αντί να έχουμε σταυροφόρους, ήρωες, ιππότες έχουμε στρατιωτικούς και μπάτσους που δρούνε ως ρομποτάκια. Αντί να έχουμε μάχες τιμής μεταξύ ιπποτών, έχουμε τώρα την τεχνολογία που με ένα πάτημα πλήκτρου φεύγει ο πύραυλος και αφανίζει όλο το τετράγωνο.

Αυτά τα διάβασα και στον Ιούλιο Έβολα, Ενάντια στον Σύγχρονο Κόσμο


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Julius Caesar
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


286 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/01/2016, 14:38:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Julius Caesar  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

και ο άλλος φοράει την προβιά της ορθοδοξίας για να τους προσηλυτίσει στους ΜτΙ
Edited by - AitheroVamon on 27/01/2016 00:16:33

....................
Δεν είμαι ούτε Ορθόδοξος, ούτε Μάρτυρας με την έννοια του "μέλους" σε κάποια θρησκευτική οργάνωση.

Μάλιστα έχω αρκετές διαφορετικές απόψεις και από τους δυο.

Αλλά ενάντια στους ξένους, θα υποστηρίξω Ορθοδοξία ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 22 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.15625
Maintained by Digital Alchemy