ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 25 Mαρτίου 2016-25 Μαρτίου 2023:Η επταετία του Αντίχριστου!
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 22
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/02/2016, 19:55:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Kost

Εχεις λαδώσει το Κατάνα?
Γουστάρω φάση.Ετσι για να βλέπουν μερικοί τα όρια της ανοχής.
Εξαιρείται η Δ.Ο. της οποίας είναι γνωστές οι θέσεις.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/02/2016, 19:58:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει. Είναι η κλασσική κατσίκα που τρίβεται στου τσομπάνη τη γκλίτσα. Πρέπει να βρεί νέο forum να εγκατασταθεί, να αρχίσει η παραγωγή νέων ρύπων, και μετά θα αφήσει το παλιό. Αφού στην ουσία τον έχουν όλοι διαγράψει, έχει ξεμείνει εδώ. Εκτός του μεταφυσικού που κράτησε γύρω στα 2 χρονια, ξέρω άλλες δυο βραχύβιες καριέρες. Μα, κάνε paste μερικά χαρακτηριστικά url από αλλού. Δεν τον βρίζουμε πάντως. Του αποδίδωμε τα εύσημα. Πάει για ρεκόρ Ελλαδας στο trolling.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/02/2016, 20:03:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Οι διαχειριστές καλά μπορεί να τα λένε στη θεωρία...αλλά στην πράξη δεν γίνεται...αν πρόσεξες, τις τελευταίες ημέρες τον αγνοούσαμε όλοι, δεν τού απαντούσε κανείς, και κλασικά άρχισε ο λεχρίτης να λερώνει όλα τα θέματα, να στέλνει ερειστικά σχόλια προς όλους και να προσπαθεί απελπισμένα να κάνει κάποιον να τσιμπήσει...και έρχεται η πουτανίτσα να μού πει ότι 'είμαι αποκρυφιστής' και 'ότι είμαι χαρτού'...έχει μεγάλη εμπειρία ο γελοίος στο τρολάρισμα (δεκαετή και βάλε) αλλά θα στον στρώσω εγώ καλά...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/02/2016, 20:20:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αυτό είναι γνωστό ότι το κάνει, όταν σταματούν να ασχολούνται μαζί του, πάει και γράφει σε όποιο ενεργό θέμα βρίσκει. Ο μόνος λόγος που υποθέτω πως αφήνεται να κυκλοφορεί, είναι να μας δώσει κάποιου είδους μάθημα. Νομίζω πως έγινε κατανοητό αυτό, μπορούμε να σηκώσουμε τώρα τον πήχη των συζητήσεων πάνω απο το επίπεδο του συγκεκριμένου ή να τον αφήσουμε να δούμε που θα το φτάσει;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/02/2016, 20:20:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Προς τους διαχειριστές και συντονιστές...μιλάμε για το πιο σεσημασμένο τρολ και την πιο καταχρηστική συμμετοχή στην ιστορία των ελληνικών φόρουμ...και εμείς τον ανεχόμαστε για πάρα πολύ καιρό...και για να μη νομίζει κανείς ότι λέω πράματα στην τύχη ιδού πώς βρήκα τα ίχνη του...

το 2013 είχε μπει με ένα ευγενικό πρόσωπο, γι'αυτό και τού απαντούσα ευγενικά και εγώ και ο Sesotris και άλλοι. Είχε μπει όμως με ειδικό σκοπό, που τώρα τον καταλαβαίνω...να προσεγγίσει εμένα...έψαχνε ένα άτομο να του επιμεληθεί ένα κείμενο για αρχαίες αλληγορίες και επειδή είδε ότι ξέρω κάποια πράγματα άρχισε να επικοινωνεί..εγώ τσίμπησα επειδή με ενδιέφερε το θέμα...στα εμαιλ δεν έγραφε όνομα αλλά κάποια στιγμή μού έδωσε τηλέφωνο...και επειδή είναι και πονηρούλης με ρώταγα αν έχω και κανά κονέ με κανά εκδότη...μπήκε λοιπόν με σκοπιμότητα και στη συνέχεια εκδηλώθηκε κανονικά...

σήμερα λοιπόν γκούγκλαρα κάποια πράματα συνδυαστικά και βρήκα τα ίχνη του...και ήδη από το 2006 είναι σε φόρουμ όπου έχει επανειλημμένα διαγραφεί και λέει διαρκώς εμετικά πράγματα...

και θα το ξαναπώ, μιλάμε για την πιο καταχρηστική, ρατσιστική, ενοχλητική και τρολίστικη συμμετοχή στην ιστορία...

και ο κλήρος έχει πέσει πλέον σε εμάς να τον ανεχόμαστε!!! με αποτέλεσμα η ποιότητα του φόρουμ να έχει υποβαθμιστεί σημαντικά!!! διότι έχει αποδειχτεί ότι είναι αδύνατον να αγνοηθεί...ο τύπος όποτε βλέπει ότι δεν ασχολούνται μαζί του λυσσάει και αμολάει πολύ ερειστικά σχόλια προς παντού ποντάροντας ότι κάποιος θα τσιμπήσει...και αυτό συμβαίνει...διότι εκτός από παραληρηματικός ρατσιστάκος είναι και πολύ πονηρός...έχει συμβεί ήδη πολλές φορές, ειδικά όταν δεν τού μιλάει κανείς καπελώνει ολόκληρο το φόρουμ με διαρκείς αναρτήσεις και εμπρηστικά σχόλιαΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2052 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/02/2016, 22:25:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Βρε βρε βρε....

λείψαμε ολίγον διάστημα,
και συνετελέσθησαν κοσμοϊστορικά γεγονότα...

(λχ. Μπλόκα αγροτών, παρολίγον Σενγκενέξιτ, προσεχώς εκλογαί του μαλακοτσιπράκου, πιθανός Ρωσοτουρκικός πόλεμος δι'ασήμαντον αφορμήν,
και...βεβαίως βεβαίως ο μέγας φορουμοκαραγκιόζης (Α)χρηστΕλ....)

Για κάντε μια περίληψη, γιατί βαριέμαι να διαβάζω πέρα από 3 σελίδες οπίσω....


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/02/2016, 22:46:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

πάλι για εκλογές πάει το τσίρκο μεντράνο;;; ωραία...δεν έχασες κάτι φοβερό Pythagora, απλά βρήκα λίγο το διαδικτυακό ιστορικό του και φρίκαρα...μιλάμε για περίπτωση...και ακόμα δεν έχουν καταλάβει διαχειριστές και συντονιστές ότι διώχνοντάς τον οριστικά βοηθάνε όχι μόνο το φόρουμ (του οποίου η ποιότητα έχει πέσει εξαιτίας του) αλλά και τον ίδιο...το παιδί αυτό χρειάζεται επειγόντως βοήθεια, και ακριβώς επειδή δεν την ζητάει την πληρώνουμε εμείς...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/02/2016, 00:11:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μαζοχισμός είναι. Κατά βάθος γουστάρουν τις φάπες. Παίζουμε κι εμείς το παιχνίδι τους φυσικά, αλλά κοίτα τι θέματα κυριαρχουν τα τελευταία χρόνια στη σελίδα. Πάρε παράδειγμα τον θεματοθέτη. Σκέψου πάλι τι θα γίνει τον Μάρτη: κλάψες, απελπισία, νέες ημερομηνίες κτλ κτλ... Η μέρα της Μαρμότας.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/02/2016, 01:00:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν είναι μαζοχισμός. Είναι το σύνδρομο του μάρτυρα. Υπαρκτό και μελετημένο.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Julius Caesar
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


286 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/02/2016, 06:38:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Julius Caesar  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μην σε πετύχω πουθενά.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Julius Caesar
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


286 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/02/2016, 06:57:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Julius Caesar  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν ξέρεις πόσο χέστηκα πάνω μου, που έγραψες το όνομα της ταυτότητάς μου, ταγματασφαλίτη μου.

Τώρα αν έχει λίγο τσίπα η διαχείρηση θα ακολουθήσει τους κανόνες του σάιτ.

Γουστάρεις να δώσω και το δικό σου ονοματάκι και τα βίντεό σου με την φατσούλα σου; Ε όχι εγώ δεν το κάνω, γιατί δεν είμαι αρχίδι. Ούτε τα δικά σου ούτε άλλων εδώ μέσα που τους έχω βρει.

Δεν ξέρω πως μπήκες στον κόπο, που τα βρήκες όλα αυτά, μέχρι και το σάιτ των Manowar και τα rocking.gr πριν 10 χρόνια και πως τα σύνδεσες, αλλά ειλικρινά δεν με νοιάζει. Δεν ντρέπομαι για τίποτα και είμαι περήφανος.

Θα γράφω ΟΤΙ θέλω ΟΠΟΥ θέλω, αυτό ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ ούτε εσένα ούτε κανένα άλλο περά από διαχειριστές των φόρουμ. Και φρόντισε να μην μας ξανακάνεις τον καλό έτσι ώστε να μας τουμπάρεις να σου μιλήσουμε. Που θα μου πεις εμένα κοπριά επειδή σου έκανα την τιμή να σου απευθύνω τον λόγο φιλικά. Τα ψυχολογικά σου προβλήματα αλλού.

Μπήκα ρε μαλακισμένο στο σπίτι σου και σου γέμισα στον τοίχο με μηνύματά μου; Εδώ είναι δημόσιο φόρουμ και αν δεν σου αρέσει πήγαινε σε καμμιά τρύπα με ηλεκτρονική είσοδο, κάρτες, vip και τέτοια

Μου έκλασες τα *******,
Χρήστος Ανδρεαδάκης

Κόψε τώρα.


Edited by - Julius Caesar on 04/02/2016 07:10:34

____________________________________________________
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΟΓΩ ΑΝΑΦΟΡΑΣ
ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ.
04/02/2016
____________________________________________________
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/02/2016, 07:37:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
[...]Τώρα αν έχει λίγο τσίπα η διαχείρηση θα ακολουθήσει τους κανόνες του σάιτ.[...]

Julius Caesar, η Διαχείριση φυσικά και θα ακολουθήσει τους κανόνες, ειδικά στην περίπτωσή σου!
Έτσι, λοιπόν, όπως έχουν απενεργοποιηθεί στο παρελθόν οι προηγούμενες "φορουμιακές" σου ενσαρκώσεις, έφτασε η ώρα της οριστικής απενεργοποίησης και της τωρινής.
Και δεδομένης της επιλογής του nickname σου αυτήν την φορά, ήρθε η ώρα να δράσει ο Βρούτος...

Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να απαντήσω στους συμμετέχοντες των Συζητήσεων σχετικά με το γιατί αυτή η απενεργοποίηση δεν έγινε νωρίτερα.
Το ένα σκέλος αφορά το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δυσκολεύεται - προφανώς - να κατανοήσει και να αποδεχθεί την απενεργοποίησή του από τον παρόντα Χώρο και συνεχίζει να δημιουργεί συνεχώς διπλούς (πολλαπλούς θα έλεγα καλύτερα...) λογαριασμούς, κάτι που οδηγεί σε ένα συνεχόμενο "κυνηγητό" κάθε φορά.
Κι αυτό είναι κι αρκετά χρονοβόρο αλλά και καταναλώνει κι αρκετή ενέργεια.
Το άλλο σκέλος αφορά το γεγονός ότι θα πρέπει να είμαστε απολύτως σίγουροι ότι κάποιος λογαριασμός ανήκει στο συγκεκριμένο άνθρωπο προτού προβούμε στην απενεργοποίησή του ώστε να είμαστε καλυμμένοι και να αποφύγουμε έστω και την παραμικρή πιθανότητα λάθους.

Τις καλημέρες μου!


In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Χριστιανός Ορθόδοξος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2059 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/02/2016, 15:29:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Χριστιανός Ορθόδοξος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Παιδια,καλα ολα αυτα,αλλα γραφετε ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ!Μπαινει καποιος για να διαβασει για τον Αντίχριστο και την σε 1,5 μηνα εμφανιση του,και διαβαζει για τον Χρηστο...Ελ!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/02/2016, 15:36:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Χ.Ο. προφανώς έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Τί δεν καταλαβαίνεις?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/02/2016, 15:50:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Χ.Ο, έχεις σκεφτει ποτέ οτι υπάρχει περίπτωση να είναι το ΧριστοΕλ ο Αντίχριστος; Ηδη έχει συγκεντρωθεί στρατός εξαγριωμένων χρηστών απο όπου έχει περάσει. Υπολόγισε τα Ελληνικά φορουμ επί τον αριθμό των χρηστών και θα δείς ότι είναι περισσότεροι απο τους ενόπλους στη Συρία. Ετσι και πάει να καταταγεί στην ISIS, χαλαρά θα κινηθεί στράτευμα εναντίων τους.

Edited by - Heretic on 04/02/2016 16:02:45Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Χριστιανός Ορθόδοξος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2059 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/02/2016, 16:02:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Χριστιανός Ορθόδοξος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Χ.Ο. προφανώς έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Τί δεν καταλαβαίνεις?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.


DSM,
μεγαλυτερο ενδιαφερον απο την ελευση Εκεινου,δεν παρουσιαζει τιποτα αλλο,καθως μιλαμε για ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ προτζεκτ που θα επηρεασει ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ την πορεια του πλανητη για τα 7 επομενα χρόνια!Ουτε η πολιτικη,ουτε η κοινωνια,ουτε η οικονομια,ουτε οτιδηποτε αλλο,θα μεινει ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟ απο το εργο και την δραση του Μεγάλου....Ειτε θετικα (τα πρωτα 3,5) ειτε αρνητικα (τα δευτερα 3,5) θα ειναι γεγονοτα που θα απασχολησουν τους ΠΑΝΤΕΣ τους κατοικοντες του πλανητη ΓΗ!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/02/2016, 16:03:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
D.I, τον εντοπίζεις πάντως πολύ εύκολα απο την IP του, στην πρώτη υποψία. Ή θα χρησιμοποιεί κάποιο Ελληνικό pop και δεν μπορεί να κρυφτεί, είτε αλλοδαπές IP που παραπέμπει ότι εχει εγκαταστήσει κάποιο απο τα γνωστά λογισμικά που κυκλοφορούν. Υπάρχουν ανανεώσιμες λίστες με τους free proxys που διατίθονται για τέτοιες ενέργειες. Αυτά σε συνδιασμό με τον γνωστό στιλ γραφής, προσωπικά ασχολούμενος, δεν θα τον άφηνα για πάνω απο 10 μηνύματα.

Στο κάτω κάτω, αν αδικηθεί κανένας άσχετος, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας για διευκρινήσεις. Καταλαβαίνω οτι το λογισμικό του φόρουμ σας δεν προσφέρεται για πολλά-πολλά αλλά ελπίζω να καταλαβαίνεις οτι ο συγκεκριμένος δεν θα φύγει έτσι εύκολα. Αν είναι κάθε φορά να φτάνουμε ως εδώ που φτάσαμε, να τον αφήσουμε ήσυχο να τα σπάει και εμείς να πάμε αλλού. Υπάρχει και αξιοπρέπεια ξέρεις...


Edited by - Heretic on 04/02/2016 16:05:34Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/02/2016, 21:24:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)


quote:
Γουστάρεις να δώσω και το δικό σου ονοματάκι και τα βίντεό σου με την φατσούλα σου;

Σ'έχω προλάβει και τα έχω δώσει πρόσφατα εγώ ο ίδιος τα στοιχεία μου στη φόρα, και βίντεο μαζί.

Και μην ανησυχείς, κανείς δεν πρόκειται να σε ψάξει ή να έρθει να σε βρει.

quote:
Δεν ξέρω πως μπήκες στον κόπο, που τα βρήκες όλα αυτά, μέχρι και το σάιτ των Manowar και τα rocking.gr πριν 10 χρόνια και πως τα σύνδεσες, αλλά ειλικρινά δεν με νοιάζει. Δεν ντρέπομαι για τίποτα και είμαι περήφανος.


μία ώρα μού πήρε...το κινητό που μού είχες δώσει παλιά με οδήγησε σε μία αγγελία για συγκρότημα, και μετά τα υπόλοιπα ήταν εύκολα...βρήκες κι εσύ άτομο να βρίσεις...θέσανε οι άλλοι κακό προηγούμενο με αυτά τα ηλίθια 'καφετζού' και 'χαρτού' και, παρότι αυτό το θέμα ξεκαθαρίστηκε με άσχημο τρόπο, είπες να το εκμεταλλευτείς κι εσύ...και με προκαλούσες επί εβδομάδες με μηνύματα μπας και τσιμπήσω...που θα το παίξεις και θυματάκι...

quote:
Μπήκα ρε μαλακισμένο στο σπίτι σου και σου γέμισα στον τοίχο με μηνύματά μου;


γιατί σκούζεις, σε έκλεψε ή σε βίασε κανείς;; και αφού είσαι περήφανος για τη συμμετοχή σου.


quote:
Θα γράφω ΟΤΙ θέλω ΟΠΟΥ θέλω

έτσι σε μάθανε;;; η στοιχειώδης αξιοπρέπεια προστάζει να μην πηγαίνεις εκεί που είσαι ανεπιθύμητος, και σ'αυτό το φόρουμ είσαι προ πολλού ανεπιθύμητος


quote:
Αν είναι κάθε φορά να φτάνουμε ως εδώ που φτάσαμε, να τον αφήσουμε ήσυχο να τα σπάει και εμείς να πάμε αλλού. Υπάρχει και αξιοπρέπεια ξέρεις...

Θα συμφωνήσω. Αν είναι να φτάνει εκεί το πράμα κάθε φορά τότε δεν αξίζει καθόλου και να φεύγουμε εμείς τότε. Άσε που δεν το απολαμβάνω καθόλου Heretic να βρίζω κάποιον έτσι, το θεωρώ ήττα για μένα. και γι'αυτό σκέφτομαι να αποσυρθώ για ένα διάστημα μετά και τα χθεσινά...δεν ξέρω, τους τελευταίους μήνες όλο σε εντάσεις και βρισιές μπλέκω, τι στα διάλα, και φαντάσου εγώ ήμουν ο κλασικός ειρηνοποιός εδώ, ο Dying Incubus θα το θυμάται αυτό. τέλος πάντων...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

DSM
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5140 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/02/2016, 21:35:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Kost, είσαι φάουλ εδώ. Από τη στιγμή που διεγράφη, δεν είναι σωστό να το συνεχίζεις.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/02/2016, 21:55:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλά. Η αυτοκριτική πάντως δεν είναι κακή, κι εγώ την κάνω δημόσια σε φορουμ αν νομίζω οτι πέρασα τα όρια που θέτω, τα γραπτά μένουν επίσης και είναι χρήσιμα για το μέλλον. Νομίζω οτι πίσω απο αυτήν την ιστορία, απο κάθε ιστορία, κρύβεται κάποιο μάθημα για όλους. Είτε χρήστες, είτε Δ.Ο, είτε τρολ. Αν και το τελευταίο το θεωρώ το δυσκολότερο όλων.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/02/2016, 22:15:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Kost, είσαι φάουλ εδώ. Από τη στιγμή που διεγράφη, δεν είναι σωστό να το συνεχίζεις.

DSM, εννοείται δεν σκοπεύω να το συνεχίσω. Και αν θέλει να μου απαντήσει, ή να με βρίσει κι άλλο, θα το κάνει στο εμαιλ μου. Ήθελα όμως να του πω σε ένα τελευταίο μήνυμα ότι αυτό που λέει 'ΘΑ ΓΡΑΦΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ, ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ' ας το ξεχάσει πλέον...και να του θυμίσω επίσης ότι τα δικά μου στοιχεία έχουν ήδη ανέβει στο φόρουμ...καθώς και ότι 'κανείς δεν μπήκε στο σπίτι του' όπως λέει, ούτε τον κατήγγειλε...εκτός κι αν κρύβεται από το νόμο, οπότε δικό του πρόβλημα...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Jesus Christ
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


1 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2016, 07:24:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Jesus Christ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

DSM, εννοείται δεν σκοπεύω να το συνεχίσω. Και αν θέλει να μου απαντήσει, ή να με βρίσει κι άλλο, θα το κάνει στο εμαιλ μου. Ήθελα όμως να του πω σε ένα τελευταίο μήνυμα ότι αυτό που λέει 'ΘΑ ΓΡΑΦΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ, ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ' ας το ξεχάσει πλέον...και να του θυμίσω επίσης ότι τα δικά μου στοιχεία έχουν ήδη ανέβει στο φόρουμ...καθώς και ότι 'κανείς δεν μπήκε στο σπίτι του' όπως λέει, ούτε τον κατήγγειλε...εκτός κι αν κρύβεται από το νόμο, οπότε δικό του πρόβλημα...

Μπήκα να δω τί άλλο έγραψες.

Το mail σου το έχω σβήσει και ενώ δεν ήθελα να ξαναπατήσω σε αυτό το μιερό μέρος, δυστυχώς πρέπει να σου απαντήσω εδώ γιατί δεν το θυμάμαι.

Για αξιοπρέπεια να κατηγορήσεις την διαχείρηση, όταν σε ξεκάθαρη ερώτησή μου αν πρόκειται εδώ για λέσχη, χώρο και τέτοια, μιλούσε για ελεύθερα δημόσια φόρουμ χωρίς λογοκρισία.

Γιατί αν εγώ διαπίστωνα ότι μπήκα σε σάιτ μασώνων, θεοσοφιστών, εωσφοριστών και τέτοιων, θα έφευγα χωρίς να μου το πούνε. Εγώ μασώνος δεν γίνομαι ούτε τον κόσμο όλο να μου δώσεις.

Δεν ξέρω τί ακριβώς βρήκες και τί δημοσίευσες, αν έκανες ζημιά θα φανεί στην πορεία, αν αρχίσουν να μου στέλνουν δυσφημιστικά μηνύματα διάφοροι βλάκες.

Λίγο που κοίταξα το rocking.gr δεν βρήκα κάτι "επιλήψιμο" στα ποστ μου. Βρήκα ακριβώς τους ίδιους υποκριτές να μιλάνε για "προβληματικούς" και "υποτηπώδεις" εγκέφαλους, όταν εγώ υποστήριζα την αλήθεια και την ειλικρίνεια, λέγοντας πως οι καλλιτέχνες πρέπει να πιστεύουν στους στίχους τους και να τους κάνουν πράξη.

Οπότε γιατί να ντραπώ που θέλω να είμαι αληθινός και όχι ψεύτης; Εσύ είχες μια ασταθής προσωπικότητα. Μια παρουσιαζόσουνα σαν φίλος, μια σαν dsm. Μια μου μιλούσες, μια μου έλεγες κοπριά.

Καλή επιτυχία στον χώρο που προσπαθείς να εξελιχθείς, εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτός ο χώρος ούτε είχα σκοπό να το παίξω "εισβολέας", γιατί πίστευα ότι μπήκα σε ανοιχτό φόρουμ σαν το forum.gr

Ελπίζω να το λήξουμε εδώ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2016, 09:10:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Χρηστάρα, ύστερα απο όλα αυτά τα στοιχεία ταυτοποίησης που βρέθηκαν, και είμαι 120% σίγουρος ότι αποκτήθηκαν νομίμως (γιατί τα έσπειρες εσύ αριστερά-δεξιά), εγω στη θέση σου δεν θα ξανάγραφα εδω μέσα. Οσο και να σε τρώνε οι άκρες των δακτύλων σου. Ξέρεις πόσο εύκολο είναι να στη φορέσει πλέον κάποιος επίσημα; Πέντε ψηφία: 11188.
Ο πάροχος που σου δίνει ίντερνετ κράταει αρχεία για ότι σερφαρίσματα έχεις κάνει τα τελευταία δυο χρόνια. Συμπεριλαμβανομένης και χρήσης προγραμμάτων απόκρυψης. Συμβουλή μου, μετέφερε το ιεραποστολικό σου έργο σε καμιά άλλη σελίδα και να εύχεσαι να μην συμμετέχει κάποιος γνωστός και εκεί.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Terror from Russia
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2016, 09:49:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Terror from Russia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Χρηστάρα, ύστερα απο όλα αυτά τα στοιχεία ταυτοποίησης που βρέθηκαν, και είμαι 120% σίγουρος ότι αποκτήθηκαν νομίμως (γιατί τα έσπειρες εσύ αριστερά-δεξιά), εγω στη θέση σου δεν θα ξανάγραφα εδω μέσα. Οσο και να σε τρώνε οι άκρες των δακτύλων σου. Ξέρεις πόσο εύκολο είναι να στη φορέσει πλέον κάποιος επίσημα; Πέντε ψηφία: 11188.
Ο πάροχος που σου δίνει ίντερνετ κράταει αρχεία για ότι σερφαρίσματα έχεις κάνει τα τελευταία δυο χρόνια. Συμπεριλαμβανομένης και χρήσης προγραμμάτων απόκρυψης. Συμβουλή μου, μετέφερε το ιεραποστολικό σου έργο σε καμιά άλλη σελίδα και να εύχεσαι να μην συμμετέχει κάποιος γνωστός και εκεί.Μην με προκαλείς και με αναγκάζεις να φτιάχνω νέα usernames. Δεν είχα σκοπό να μείνω ως Jesus Christ και πέταξα το password.

ΞΑΝΑΛΕΩ

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΛΗΞΟΥΜΕ ΕΔΩ

που σημαίνει ότι δεν θα απαντήσεις σε αυτό το μήνυμα που διαβάζεις τώρα και γενικά δεν θα ξαναγράψεις τίποτα προκλητικό και προσβλητικό για μένα. Είχα σκοπό να ξεχάσω αυτό που ανέφερα για τον δρόμο.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΛΗΞΟΥΜΕ ΕΔΩ


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2016, 11:13:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κύριε Χρήστο Ανδρεαδάκη, τα στοιχεία σας δώθηκαν προ ολίγου με επώνυμη καταγγελία στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για συστηματική αντισημιτική προπαγάνδα μίσους σε Ελληνικούς τόπους συζητήσεων. Καλό ξεμπέρδεμα απο εμένα σύντεκνε.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Terror from Russia
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2016, 11:21:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Terror from Russia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Κύριε Χρήστο Ανδρεαδάκη, τα στοιχεία σας δώθηκαν προ ολίγου με επώνυμη καταγγελία στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για συστηματική αντισημιτική προπαγάνδα μίσους σε Ελληνικούς τόπους συζητήσεων. Καλό ξεμπέρδεμα απο εμένα σύντεκνε.To ονοματάκι σου;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

xristosxatz
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1624 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2016, 11:33:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
τα στοιχεία σας δώθηκαν προ ολίγου με επώνυμη καταγγελία στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για συστηματική αντισημιτική προπαγάνδα μίσους σε Ελληνικούς τόπους συζητήσεων. Καλό ξεμπέρδεμα απο εμένα σύντεκνε.

Αυτη ειναι η προσωποποιηση της κολασης που δημιουργουμε για τον εαυτο μας και για τους αλλους φιλε μου αιρετικε
Αναρωτιεσαι αραγε καθολου για αυτο;


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Terror from Russia
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2016, 11:50:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Terror from Russia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Για όποιον ενδιαφέρεται, μπήκα στο ακόλουθο σάιτ
http://www.myipaddress.com/show-my-ip-address/

και μου έβγαλε αυτό για ip
5.55.103.197

Πάρε την και κάνε ότι νομίζεις, βάλε κατάσκοπους, πλήρωσε δολοφόνους και ότι άλλο επιθυμείς.

Πως να φοβηθώ αφού είμαι Έλληνας;

Λοιπόν, αν και συνεχίζεις να με προκαλείς, αποφάσισα να μην μπαίνω ούτε για ανάγνωση και surfing, γιατί με αηδίασες. Γράψε ότι άλλο τραβάει η ψυχή σου. Δυστυχώς θα σου λείψω και δεν θα έχεις πια παιχνίδι. Αλλά ίσως βρεις καινούργιους να παίξεις.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2016, 12:16:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:
τα στοιχεία σας δώθηκαν προ ολίγου με επώνυμη καταγγελία στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για συστηματική αντισημιτική προπαγάνδα μίσους σε Ελληνικούς τόπους συζητήσεων. Καλό ξεμπέρδεμα απο εμένα σύντεκνε.

Αυτη ειναι η προσωποποιηση της κολασης που δημιουργουμε για τον εαυτο μας και για τους αλλους φιλε μου αιρετικε
Αναρωτιεσαι αραγε καθολου για αυτο;
Φίλε μου Χατζηχρήστο. Φυσικά και έχω αναρωτηθεί. Όταν το φόρουμ που προσπαθώ να συμμετέχω, όταν δεν βρίσκεται υπό κατάληψη, έχει μαζέψει όλα τα σκουπίδια του ίντερνετ, είναι επόμενο να καταντήσει η χωματερή των Ανω Λιοσίων και γι' αυτό κάτι πρέπει να γίνει. Απαιτείται προσπάθεια ανάλογη του 5ου άθλου του Ηρακλή. Όπως όμως λέει και ο δάσκαλος SAW περί απαύτωσης, μπορείς εσύ να συμμετέχεις σαν μάρτυρας υπεράσπισης του προβληματικού φιλαράκου σου, όταν θα απαιτηθεί. Σας αφήνω τώρα να τα πείτε τα δυο σας και να συνεχίσετε ανενόχλητοι τη συγγραφή ρύπων.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/02/2016, 13:36:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Οι διπλοί λογαριασμοί jesus Christ και Terror from Russia απενεργοποιήθηκαν.

Θα ήθελα να παρακαλέσω όλα τα μέλη να προσπαθήσουν να αποφύγουν το διάλογο με ένα μέλος το οποίο έχει απενεργοποιηθεί.
Από τη μία όλο αυτό οδηγεί στη δημιουργία καινούριων λογαριασμών από την πλευρά του ώστε να απαντήσει κι οι οποίοι θα καταλήξουν κι αυτοί απενεργοποιημένοι κι από την άλλη δεν είναι και σωστό να απευθυνόμαστε σε έναν άνθρωπο ο οποίος δεν έχει τη δυνατότητα - εξαιτίας της απενεργοποίησης του λογαριασμού του - να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 22 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.15625
Maintained by Digital Alchemy