ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 "ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ".... Απο το Esoterica.gr στον Alpha
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 14
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Ostria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


4324 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2003, 00:55:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ostria  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Παιδιά ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Μάλλον το όλο θέμα έχει πάρει την κατηφόρα και καλό θα ήταν να πατήσουμε το φρένο... όχι να μην υπάρχει παρουσία του site στα ΜΜΕ αν συνεχίσουν το θέμα, αλλά όπως είπε ο Thoth θα πρέπει να υπάρχει μια σοβαρή θέση μέσα στα τρελλά που μπορεί να ακουστούν.
Για το iranon δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να μας απασχολεί τι γράφει ο καθένας... εξ άλλου σε κάποια έχουν δίκιο και τα τονίσαμε και εδώ...

Στο θέμα του χεριού, αγαπητή Avallon δεν υπάρχει κανένα "μυστήριο" γύρω από το "πώς φαίνεται" στις φωτογραφίες. Αν κάνετε έναν κόπο να δείτε φωτογραφίες κρατήρων από την σελήνη ή τον άρη σε μερικές θα παρατηρήσετε το ίδιο "φαινόμενο". Είναι καθαρά οπτικό.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ostria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


4324 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2003, 01:12:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ostria  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
"Σχετικά με τη φασματική μορφή η οποία καταγράφηκε στην κάμερα, η όλη σκηνή καταλαμβάνει χώρο ελάχιστων καρέ (λιγότερο του ενός δευτερολέπτου). Η λήψη έγινε στο βάθος της σπηλιάς, σε σημείο που δεν υπήρχαν αντανακλάσεις φωτός, παρά μόνο ένα χαμηλό ημίφως, το οποίο φώτιζε ελάχιστα τη σπηλιά, μιας και η είσοδος είναι αρκετά μέτρα (πάνω από 50, αν και δεν τα πάω πολύ καλά με τις αποστάσεις) από το συγκεκριμένο σημείο. Η φιγούρα κινήθηκε σε έναν χώρο με βάθος περίπου 10 μέτρων από το σημείο όπου γινόταν η λήψη. Η κίνηση δίνει την εντύπωση ότι είναι διαγώνια και κατευθύνεται προς το εσωτερικό τοίχωμα της σπηλιάς, όπου και η μορφή εξαφανίζεται μέσα στα βράχια."

Για τις αντανακλάσεις του φωτός, επειδή είναι λίγο δύσκολο να ελέγξεις με την πρώτη ματιά την προέλευση τους, δεν ξέρω αν μπορούμε να το αποκλείσουμε λόγω βάθους και μόνο. Αν η πηγή του φωτός που προκαλεί την αντανάκλαση είναι σταθερή, τότε κι αυτή παραμένει σταθερή. Αν υπάρχει κίνηση, υπάρχει μια σταθερά επαναλαμβανόμενη κίνηση (σαν λούπα), αν διακοπεί από κάποια σκιά που θα μπει ανάμεσα στο φως και την αντανάκλαση, αυτή θα χαθεί απότομα.
Η κίνηση που έχουμε στο video όμως, δεν με πείθει ότι μπορεί να είναι αντανάκλαση του φωτός... έχει ροή και εξαφανίζεται ομαλά...και προφανώς δεν επαναλαμβάνεται... όπως είπα και στο πρώτο μου μήνυμα εμένα μου θύμισε "καπνό", ότι κι αν σημαίνει τελικά αυτό.


'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

reptilesalonica
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1849 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2003, 03:08:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους reptilesalonica  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
προσοχή σε όποιον λαμβάνει μέρος σε τέτοιες εκπομπές.Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ
ΤΕΛΜΑΤΑ!!!!!

...Καλώς ορίσατε στη βρωμιά της Τηλεόρασης...10 χρόνια στο χώρο έχω σιχαθεί όλους αυτούς τους ανασφαλείς πομπώδεις δημοσιογραφίσκους που γίνονται δικαστές και ονειροκρίτες και κλωθογυρνάν στα μικροπρεπή τους σύμπαντα...
Για χάρη της τηλεθέασης και των νούμερων είναι ικανοί να διαπομπεύσουν ακόμη και τη γιαγιά τους...
Γιατί όποτε βλέπω (ή ακούω) δημοσιογράφους ή/και δικηγόρους βγάζω σπυράκια??...Μάλλον θα φταίει η σοκολάτα που τρώω

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

λίλιθ
Πρώην Συνεργάτης

Greece
1945 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2003, 13:56:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους λίλιθ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
δεν καταλαβαίνω γιατί τόση αρνητικότητα!
όλοι μας ξέρουμε πώς λειτουργούν τα media, πώς διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα, πώς εκμεταλεύονται καταστάσεις, πράγματα και ανθρώπους...
αλλά παρ' όλ' αυτά, τα media έχουν και ένα θετικό πρόσωπο.
μεταβιβάζουν την πληροφορία σε πλήθος ανθρώπων.
χωρίς αυτά, δε θα ξέραμε τίποτε γιά πολλά πράγματα, γεγονότα, καταστάσεις.
τώρα, θα μου πείτε, τα μαθαίνουμε λάθος...
όχι, νομίζω ότι αν αφαιρεθεί η "σάλτσα" της παραπληροφόρησης, αν ο τηλεθεατής με κριτικό βλέμμα απομονώσει το γεγονός και παραμείνει εκεί, τότε δεν είναι το αποτέλεσμα αρνητικό.

ας δούμε ξανά τι έγινε στις 2 εκπομπές που συμμετείχε το esoterica.

στον alpha, ό,τι και να μεσολάβησε χυδαίο, ανόητο, τρελλό, ή ο,τιδήποτε άλλο, τουλάχιστον πέρασε ένα μήνυμα. ο Βίνος και ο Μπούγας στάθηκαν στο ύψος τους και κοινοποίησαν ένα μήνυμα στο ευρύ κοινό. αν δεν γινόταν αυτή η εκπομπή, το μήνυμα αυτό -με ή χωρίς την ανόητη σάλτσα- δεν θα γινόταν τόσο ευρέως γνωστό.

στον alter, τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά. αν και το οπτικό υλικό που είχε στα χέρια της η παραγωγή ήταν άσχετο, παρ' όλ' αυτά, ο Βίνος είχε την ευκαιρία να μιλήσει καθαρά και το θέμα εξελίχθηκε σε πιό σοβαρό επίπεδο, απ' ότι την πρώτη φορά.

ένας από τους βασικούς στόχους του esoterica είναι να γίνει ευρέως γνωστό το ότι η ενασχόληση με τον εσωτερισμό, τη μεταφυσική, το ανεξήγητο δεν είναι μιά διαστροφή, δεν είναι κάτι που βρίσκεται στο περιθώριο και δεν απευθύνεται μόνο σε παλαβούς και ψυχωτικούς.
αντιθέτως είναι ένας τομέας της πραγματικότητας που χωράει συζήτηση, έρευνα, γενικότερα μιά βαθύτερη ενασχόληση.
ξέρετε πόσοι άνθρωποι, που ασχολιόντουσαν μυστικά με αυτά τα ζητήματα χάρηκαν που είδαν το αντικείμενο της ασχολίας τους να εμφανίζεται στην τηλεόραση;
όταν πριν από χρόνια, θα ήταν αδιανόητο να παρουσιαστεί κάτι τέτοιο, και αν παρουσιαζότανε θα ήταν κάτω από την ταμπέλα της παραφροσύνης!

στη συζήτηση στον alter το θέμα παρουσιάστηκε σαν γεγονός, όχι σαν φαντασίωση. έδωσε -σε κάποιους- το κίνητρο γιά έρευνα και έκανε την έρευνα κάτι το καθημερινό και προσιτό σε όλους και όχι κάτι το περιθωριοποιημένο και ανήκουστο.

στην Αγγλία -και πιθανότατα και σε άλλες χώρες του κόσμου- η έρευνα γιά το μεταφυσικό και η τηλεόραση του μεταφυσικού θεωρείται απόλυτα μέρος της πραγματικότητας. στην Ελλάδα είμαστε ακόμη πίσω σχετικά με αυτό.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ -ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ -ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΕΙ!

κάποιος οφείλει να κάνει το πρώτο βήμα, ίσως και με προσωπικό κόστος, αλλά γιά αυτή του την πρωτοβουλία και θυσία αξίζει -αν μη τι άλλο- τα συγχαρητήρια και τη συμπαράσταση όλων μας!

λίλιθ -η πρωτη γυναίκα

click ^


Edited by - λίλιθ on 29/09/2003 13:58:27Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ramoglou
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2211 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2003, 16:08:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Θα ήθελα να δεχτώ την αντικειμενική παρουσίαση ενός θέματος από τα Μ.Μ.Ε. , όμως η αποδεδειγμένη τακτική τους υπαγορεύει στον κοινό νου να δυσπιστεί απέναντι τους .

Τι εννοώ .
Ο παρουσιαστής μιας ενημερωτικής εκπομπής ή του δελτίου ειδήσεων αυτό που επιθυμεί είναι τα μηχανάκια της AGB να γράψουν μεγάλα νούμερα .
Σε αυτή του την προσπάθεια γίνετε γνώστης των πάντων , προκαλεί τους συζητητές και πολλές φορές τους οδηγεί έντεχνα σε διαμάχη .
Αν τελικά επέλθει ο ποθούμενος τσακωμός ή γίνει ντόρος και αν τα μηχανάκια δείξουν μεγάλα νούμερα τότε το θέμα μπαίνει και στα δελτία ειδήσεων .
Ουσιαστικά το θέμα δεν επιλύετε και παραμένει μέχρι να βγει κάτι άλλο ποιο «δυνατό» .

Παραδείγματα .
Ο θάνατος του Airton Sena έπαιξε πολύ σα θέμα , διότι ήξεραν ότι πολύς κόσμος είχε εις γνώση του ποιος είναι ο πιλότος της F1 . Την προηγούμενη ημέρα ένας άλλος πιλότος ( άσημος διότι ήταν οι πρώτοι του αγώνες ) ο Αυστριακός Rachenberker είχε σκοτωθεί στην ίδια πίστα στα δοκιμαστικά του ίδιου αγώνα , αλλά στα δελτία δεν αναφέρθηκε πουθενά .

Αποτέλεσμα .
Στην εν λόγο εκπομπή δεν είχαν τον απαραίτητο χρόνο και τις ανάλογες προϋποθέσεις οι συμμετέχοντες να καλύψουν το θέμα . Στις ειδήσεις του Alter μετά κόπων και βασάνων ο κύριος Βίνος κράτησε ένα επίπεδο .
Όμως όταν ο παρουσιαστής ρωτάει επίμονα «υπάρχει φάντασμα στη σπηλιά ;» , «δε μου απαντάτε υπάρχει φάντασμα στη σπηλιά ;» και εκείνη τη στιγμή βλέπεις τα φαντασματάκια να παίζουν το γύρω γύρω όλοι σα θεατής σου μένει η εντύπωση ότι ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ .

Παρενέργειες .
Αν συμμετέχεις σε τέτοια επίπεδα εκπομπών τότε αφ ενός δε πρόκειται να περάσεις το μήνυμα που θέλεις ποτέ και αφ ετέρου θα κινδυνεύεις ανά πάσα ώρα και στιγμή να εξευτελιστείς ή να χλευαστείς .
Αν λοιπόν δεν έχεις κανένα ψώνιο να βγαίνεις στο γυαλί ή στις εφημερίδες τότε πρέπει να προστατέψεις τον εαυτό σου από τέτοιου είδους εκθέσεις .
Αν το έχεις τότε μπορείς να εκτεθείς και να γίνεις ο μαϊντανός τέτοιου είδους εκπομπών , κάτι σε Μπεζαντάκου ή Χελουδάκη ή Κακαουνάκη .

Στόχος .
Να προστατεύετε το esoterica ακόμα και αν χρειαστεί να θυσιάσουμε την προσωπική μας προβολή .


Ο κακός λύκοςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

manos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2467 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2003, 16:11:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους manos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
προχτες το πρωι ,ειχα μπει στο λεωφ. με κατευθυση το κεντρο.

ειχα μαζι μου το τσαντακι μου,οπου εβγαλα απο μεσα (και απο την εφημεριδα που ειχα αγορασει πιο πριν),το περιοδικο "φαινομενα"
...επιδειξιας και εγω χααχαχααχααχ..ε μα ,θελω ξυλο το ξερω χχαχαχααχχα.

αρχισα να το μελετω,
οταν ειδα με την ακρη του ματιου μου μια γυναικα να με παρατηρει και να κανει τον σταυρο της.πιεσε το κουμπακι και κατεβηκε ,η οποια εξακολουθησε να ειναι στην σταση για να παρει το επομενο λεωφ.

:))....συνεχισα την μελετη μου χαμογελοντας.

θα υπαρχουν μεμονωμενες ασχημες νοοτροπιες,δεν φταιει ο ιδιος καθαυτος ο κοσμος (οι ανθρωποι),φταινε αλλα πραγματα πιο ουσιωδη.

θα συμφωνησω με τον ραμογλου οσον αφορα τις τηλεθεασεις και τον σκοπο των περισσοτερων δημοσιογραφων που ειτε εσκεμμενα ,ειτε οχι "παιζουν" το παιχνιδι καποιων αλλων

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

Edited by - manos on 29/09/2003 16:16:00

Edited by - manos on 29/09/2003 16:18:57Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Darkangel_78
Πλήρες Μέλος

Egypt
1013 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2003, 16:16:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Darkangel_78  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Αν λοιπόν δεν έχεις κανένα ψώνιο να βγαίνεις στο γυαλί ή στις εφημερίδες τότε πρέπει να προστατέψεις τον εαυτό σου από τέτοιου είδους εκθέσεις .
Αν το έχεις τότε μπορείς να εκτεθείς και να γίνεις ο μαϊντανός τέτοιου είδους εκπομπών , κάτι σε Μπεζαντάκου ή Χελουδάκη ή Κακαουνάκη .

Στόχος .
Να προστατεύετε το esoterica ακόμα και αν χρειαστεί να θυσιάσουμε την προσωπική μας προβολή .

Ο κακός λύκος


Σωστός Ο κακός λύκος!!
Άλλος επί του θέματος? Και κυρίως επί του βίντεο?
(Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση σχετικά με την παλάμη!)

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

Edited by - Darkangel_78 on 29/09/2003 16:18:41Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

cat
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Italy
589 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2003, 21:13:08  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος cat  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος cat  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος cat  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ορίστε μία εβδομάδα ελειψα και εγώ ....και εχασα τόσα επεισόδια ..που μου πήρε 1 ω΄ρα να μπώ στο νόημα !!!!!

Μα καλά ...τι μύγα σας ΄τσίμπησε και τα βάζετε ο ενας με τον αλλον ....! ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!! τουλάχιστον από κάποια μεγάλα παιδιά εδώ μέσα !!!!!!!(τετοια παραδείγματα θα δίνουμε σε ολους τους καινούργειους φίλους που μας γνωρίσαν (εστω απο την T.V.)

Αντί να δείχνουμε μονιασμένοι και αγαπημένοι ...καθωμαστε και κατηγορούμε ο ενας τον αλλο !!!!!>??

Τι ειναι ολα αυτά ...(να ρωτήσω την ATMA μήπως ειναι ανάδρομος ο Ερμής; !!!!!! και ειναι απλά μια κρίση !!!!!

Λέτε . λέτε λ.ετε ...κοροιδευεται ...και χλευαζετε ...ολους και ολα ...


Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ....ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΛΕΥΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ !!!!!

Πέιτε με και γραφική !!!!!

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ !!!!!!!!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

Edited by - cat on 29/09/2003 21:14:39Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Wolffaced
Μέλος 3ης Βαθμίδας

n/a
638 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2003, 21:17:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Βρε παιδιά αφού είναι φανερό πως αυτό που δείχνει η κάμερα ΔΕΝ είναι φάντασμα, τι παραμυθιάζεται τον κόσμο;
Άσε που η λίλιθ αποκάλυψε πως το χρονικό κενό της κασέτας ήταν μια ΑΠΑΤΗ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

cat
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Italy
589 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/09/2003, 21:49:34  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος cat  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος cat  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος cat  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Έκτακτη ανακοίνωση

Πληροφορήθηκα από τον αξιότιμο Νταβέλη, κατά κόσμων Τάσο, ότι προτίθεται να μας γεμίσει τα μυαλά με απείρου κάλους χαρακτηρισμούς για την Πεντέλη για να εξάψει την περιέργεια περί του βουνού αυτού !!!!!

Ο λόγος είναι οτι έχει σκοπό να στήσει μια παράγκα ..στο δρόμο για τα radar !!! επίσης προτίθεται να κλείσει τον δρόμο, εφόσον αυτός δεν φυλάσσεται πλέον και δεν έχει καμία χρησιμότητα για κανέναν !!!

Στην παράγκα αυτή λοιπόν θα φιλοξενεί άφθονο υλικό φωτογραφικό και μη από τις περιηγήσεις στο βουνό το οποίο θα πουλάει στην τιμή των 6 euro έκαστο. Επίσης θα τον εφοδιάσω με αφθονα αντίγραφα από την εγραφή της εκπομπής της Δρούζα !!!!...Το topic video club esoterica θα επιδοτηθεί ..και επιτέλους τα εργα που προβάλονται σε αυτό ..θα υπάρχουν στην διάθεση του κοινού !!!!!!!!

Λοιπόν το σατανικό του σχέδιο να πλουτίσει κατά αυτόν τον τρόπο μας έβαλε όλους να συμμετάσχουμε σε αυτό το topic για να απόκτηση πελατεία !!!!

Επίσης έμαθα πως προτίθονται να ανοίξουν δίπλα και αναψυκτήριο η Λίλιθ - Αμαλία όπου θα πουλάνε αναψυκτικά και σουμάδα !!!!! απαγορεύονται τα αλκοολούχα λόγο της ιερότητας του χώρου.

Με όλα αυτά αποφάσισε να συμμετάσχει και ο Εχεμβροτος με το δικό του καλλιτεχνικό τρόπο. Θα στήσει πάγκο όπου άπαντες περαστικοί θα έχουν την ευκαιρία να τους φιλοτεχνήσει το πορτρέτο τους σε τιμή πολύ προσιτή !!

Πιο κάτω η Avalon θα περιφράξει χώρο 200 τετραγωνικών και θα το κάνει νηπιαγωγείο, για τους γονείς που θέλουν αλλά δεν μπορούν να επισκεφτούν την σπηλιά !!!!οπου θα στήσει κούνιες και καροτσάκια για μωρά, επίσης θα στρώση χλωροτάπητα για να μην τραυματίζονται τα μεγαλύτερα παιδιά που θα παίζουν ποδόσφαιρο και κουτσό !

Eπίσης θα μπει πορτα στην σπηλιά για να μην μπαίνουν αβέρτα άγνωστοι, ανίδεοι, ναρκομανείς και σατανιστές!!

Σε ρόλο πορτιέρηδων θα μπαίνουν ανά διαστήματα βροντερά ονόματα του Esoterica
Πρώτος το βαρύ πυροβολικό ο Κέλσος !!
Μετά θα ακολουθήσουν Αrzuma, Avatargr, Avalon, Darkangel, Old tiger, Secondborn, Satyros, Παυλος, Πετρος, Atma, Thoth, Πλωτινος Ananass, Reptilesalonica, Alastis, Silverwoolf κ.λ.

Επίσης ο Ramoglou θα διαθέσει το κότερο του για να φέρει όσους είναι μακριά από τον χώρο και βρίσκονται παραθαλάσσια

Σε ρόλο τροχονόμου θα μπεί ο Wicca για να επιβάλει την τάξη !!!!από την κοσμοσυρροή ……


Αυτά για να ελαφρύνει λίγο το κλίμα …..ΞΑΝΑ !!!!!


"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
λίλιθ
Πρώην Συνεργάτης

Greece
1945 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2003, 00:50:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους λίλιθ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
και εσύ γατούλα μου τι ακριβώς θα κάνεις εκεί;;;
δεν πιστεύω να απέχεις από μιά τέτοια γιορτή!
άντε τώρα, μην αποκαλύψω ότι όλ΄αυτά ήταν δική σου ιδέα και ότι είσαι ο manager του project!

quote:
Βρε παιδιά αφού είναι φανερό πως αυτό που δείχνει η κάμερα ΔΕΝ είναι φάντασμα, τι παραμυθιάζεται τον κόσμο;
Άσε που η λίλιθ αποκάλυψε πως το χρονικό κενό της κασέτας ήταν μια ΑΠΑΤΗ.

φίλε μου Wool-Feast

πρώτον: πώς είναι φανερό ότι δεν είναι φάντασμα? αν δεν είναι φανερό γιά εμάς, που εξετάσαμε την κασέτα ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, πώς είναι φανερό γιά εσένα? μήπως κατέχεις κάποιες υπερφυσικές ικανότητες εξέτασης και έβγαλες ένα τέτοιο συμπέρασμα? αν ναι, γιατί δεν μας διαφωτίζεις και εμάς, που τόοοσο χρόνο σπαταλήσαμε γιά να βγάλουμε ένα συμπέρασμα?

δεύτερον: η ιστορία με το χρονικό κενό της κασέτας, αν και δεν είναι ακόμη 100% αλλά 95% διευκρινισμένη, είναι κάτι που παρουσιάστηκε από τα κανάλια και όχι από εμάς, ως περίεργο. εμείς ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ μιλήσαμε, γιά τίποτε άλλο!

λίλιθ -η πρωτη γυναίκα

click ^
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Arzuna
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
155 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2003, 04:27:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Arzuna  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
πώς είναι φανερό ότι δεν είναι φάντασμα? αν δεν είναι φανερό γιά εμάς, που εξετάσαμε την κασέτα ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, πώς είναι φανερό γιά εσένα? μήπως κατέχεις κάποιες υπερφυσικές ικανότητες εξέτασης και έβγαλες ένα τέτοιο συμπέρασμα? αν ναι, γιατί δεν μας διαφωτίζεις και εμάς, που τόοοσο χρόνο σπαταλήσαμε γιά να βγάλουμε ένα συμπέρασμα?

...λόγική και φιλοσοφική επιχειρηματολογία!

quote:
η ιστορία με το χρονικό κενό της κασέτας, αν και δεν είναι ακόμη 100% αλλά 95% διευκρινισμένη, είναι κάτι που παρουσιάστηκε από τα κανάλια και όχι από εμάς, ως περίεργο. εμείς ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ μιλήσαμε, γιά τίποτε άλλο!

Η απόλυτη αλήθεια σχετικά με το συγκεκριμένο. Έτσι πραγματικά έγινε!

"Άσκηση" Διαλεκτικής:
- Τα κανάλια και οι εφημερίδες έκαναν και κάνουν "τη δουλειά τους"
- Εμείς, "όλοι" εμείς - για όσους μπορούν να αντιληφθούν την ολότητα και την ενότητα - κάνουμε τη δική μας
- Τελικά, προς τα που "γέρνει η πλάστιγγα" αυτήν τη στιγμή;; Υπάρχει, πιθανά, μία διαφοροποίηση μεταξύ της φαινομενικής κλίσης των "εντυπώσεων" και της "ουσιαστικής" δράσης που έχει λάβει - ή όχι - χώρα; Αυτό που προσφέραμε στον χρόνο και στον χώρο ήταν ένα "λιθαράκι" ή μία "τρύπα στο νερό";

Πραγματικά θα θέλαμε την ειλικρινή και μετά από βαθύ στοχασμό γνώμη σας!

Απαραίτητα επιβοηθητικά στοιχεία:
- Βασικό σημείο ενδιαφέροντος, ο Διαδικτυακός Τόπος του ESOTERICA, οι Επισκέπτες, οι Φίλοι του και τα Μέλη του.
- Κεντρικός Άξονας για την σκέψη μας και για όλη την προσπάθεια μας τόσο καιρό τώρα, οι Στόχοι και οι Αρχές του Τόπου >> "Το Μήνυμα της Ομάδας του ESOTERICA.gr"


"Η Θυσία της Γνώσης είναι πιο μεγάλη από κάθε υλική θυσία. Η Γνώση είναι αυτό που μέσα του, κάθε πράξη φτάνει στο ανώτατο σημείο της"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Oannes
Πλήρες Μέλος

Greece
1162 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2003, 07:56:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Oannes  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Πραγματικά θα θέλαμε την ειλικρινή και μετά από βαθύ στοχασμό γνώμη σας!

Ή ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ
Ή ΘΑ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYMEΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ramoglou
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2211 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2003, 09:50:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
"Άσκηση" Διαλεκτικής:
- Τα κανάλια και οι εφημερίδες έκαναν και κάνουν "τη δουλειά τους"
- Εμείς, "όλοι" εμείς - για όσους μπορούν να αντιληφθούν την ολότητα και την ενότητα - κάνουμε τη δική μας
- Τελικά, προς τα που "γέρνει η πλάστιγγα" αυτήν τη στιγμή;; Υπάρχει, πιθανά, μία διαφοροποίηση μεταξύ της φαινομενικής κλίσης των "εντυπώσεων" και της "ουσιαστικής" δράσης που έχει λάβει - ή όχι - χώρα; Αυτό που προσφέραμε στον χρόνο και στον χώρο ήταν ένα "λιθαράκι" ή μία "τρύπα στο νερό";
Πραγματικά θα θέλαμε την ειλικρινή και μετά από βαθύ στοχασμό γνώμη σας!
Απαραίτητα επιβοηθητικά στοιχεία:
- Βασικό σημείο ενδιαφέροντος, ο Διαδικτυακός Τόπος του ESOTERICA, οι Επισκέπτες, οι Φίλοι του και τα Μέλη του.
- Κεντρικός Άξονας για την σκέψη μας και για όλη την προσπάθεια μας τόσο καιρό τώρα, οι Στόχοι και οι Αρχές του Τόπου >> "Το Μήνυμα της Ομάδας του ESOTERICA.gr"


Φίλοι , φίλες θα ήθελα να καταθέσω την άποψη μου στα όσα έθεσε ο φίλος Arzuna προς συζήτηση .

- Εφ όσον τα κανάλια και οι εφημερίδες έκαναν και κάνουν τη δουλειά τους τότε «εμείς» πρέπει να έχουμε μια συντονισμένη παρουσία και δράση .

- Εμείς μπορούμε να κάνουμε τι δική μας εφ’ όσον εξ αντικειμένου δεν μπορούμε να παρουσιάσουμε με νηφαλιότητα τις θέσεις μας ;

- Η φαινομενική κλίση των εντυπώσεων με την ουσιαστική δράση απέχουν ή όχι ;
Ένα ποτήρι μπορούμε να το δούμε μισοάδειο ή μισογεμάτο , με το ίδιο μάτι μπορούμε να δούμε και το αποτέλεσμα αυτής της έκθεσης στο ευρύ κοινό μέσα από την τηλεόραση . Το αποτέλεσμα όμως είναι πάντα μισό .
Αν λοιπόν δούμε τι προσφέραμε στο χρόνο και στο χώρο με πραγματικά καλή διάθεση αυτοκριτικής θα συνηγορήσουμε όλοι πως δεν καταφέραμε να καταστήσουμε σαφές το αποτέλεσμα της έρευνας και ότι η όποια αντίληψη και δράση μας διαστρεβλώθηκε .

Αν λοιπόν φίλοι μου δεν είχε διαστρεβλωθεί η δράση μας , αν είχαμε καταφέρει να δώσουμε στους φίλους αναζητητές ένα λιθαράκι γνώσης τότε δε θα επικρατούσε εδώ πρώτα απ όλα αυτή η διάσταση απόψεων .
Ναι λοιπόν ίσως κάναμε μια τρύπα στο νερό .

Προείπα φίλοι και φίλες ότι :

quote:
Στόχος .
Να προστατεύετε το esoterica ακόμα και αν χρειαστεί να θυσιάσουμε την προσωπική μας προβολή .

Μα τι λέει το μήνυμα της ομάδας του esoterica ?
Λέει :

Στην πολύ υπεύθυνη όμως, όπως την αισθανόμαστε, προσπάθεια που αναλαμβάνουμε για τη δημιουργία και λειτουργία αυτού του δικτυακού τόπου προσπαθούμε να παραμερίσουμε οποιεσδήποτε προσωπικές προτιμήσεις θα έθεταν σε κίνδυνο τους σκοπούς και τις αρχές του ESOTERICA.gr με γνώμονα πάντα την όσο δυνατόν ευρύτερη και σοβαρότερη πληροφόρηση του επισκέπτη-αναζητητή (και συνοδοιπόρου).

Χμμμ μάλλον συμφωνούμε !
Εκεί είναι λοιπόν το θέμα , οι προσωπικές φιλοδοξίες για προβολή και για δημόσια καταξίωση να μην έχουν ως εφαλτήριο το esoterica .

Θα τολμούσα να πω πως το esoterica ανήκει σε όλους εμάς που το αγαπάμε , σε όλους εμάς που το νιώθουμε σπίτι μας , σε όλους εμάς που θέλουμε να γίνει ένας φωτεινός φάρος γνώσης και προσφοράς στον ανώνυμο αναζητητή .

Σε αυτή τη λογική δε χωράει και δε θα χωρέσει ποτέ το προσωπικό εγώ .
Αν κάποιος βλέπει τη δράση του μέσα στο χώρο του esoterica ως εφαλτήριο για να αναδειχθεί , για να λάβει δημοσιότητα , για να ικανοποιήσει προσωπικές φιλοδοξίες , για να καλύψει ανασφάλειες αποδοχής , τότε αυτός δυστυχός μόνο κακό μπορεί να κάνει .
Αν κάποιος παραπλανηθεί ή συνηγορήσει και αφήσει να γίνουν πράξη τέτοιοι λόγοι όπως οι παραπάνω τότε και αυτός έχει ευθύνη .

Στο διαταύτα λοιπόν
-Δράση συλλογική
-Αλτρουισμός
-Καθαρή σκέψη

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στα δύο μέλη που εκτέθηκαν για χάρη του esoterica και όχι για προσωπική τους προβολή .


Ο κακός λύκοςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Wolffaced
Μέλος 3ης Βαθμίδας

n/a
638 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2003, 10:34:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

πρώτον: πώς είναι φανερό ότι δεν είναι φάντασμα? αν δεν είναι φανερό γιά εμάς, που εξετάσαμε την κασέτα ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, πώς είναι φανερό γιά εσένα? μήπως κατέχεις κάποιες υπερφυσικές ικανότητες εξέτασης και έβγαλες ένα τέτοιο συμπέρασμα? αν ναι, γιατί δεν μας διαφωτίζεις και εμάς, που τόοοσο χρόνο σπαταλήσαμε γιά να βγάλουμε ένα συμπέρασμα?

Μάλον εσύ που πιστεύεις (ή όχι;) θα πρέπει να μας πεις τι σε κάνει να νομίζεις πως ήταν φάντασμα. Για μένα και για πολλούς άλλος (όπως π.χ. ο ερευνητής κ.Πάλμος) ήταν μια αντανάκλαση φωτός και τίποτε άλλο.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ramoglou
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2211 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2003, 12:22:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Wolffaced θα ήθελα να σου επισημάνω το γεγονός πως η original ταινία εξετάστηκε σε εργαστήρια εικόνας και ήχου για να εξαχθούν ακριβή συμπεράσματα , κατόπιν έγιναν τέστ για την εμφάνιση καπνού από τσιγάρο ή άχνη από αναπνοή .
Από αυτές τις αναλύσεις αποδείχθηκε πως :

1) Το «αντικείμενο» δεν είναι αντανάκλαση φωτός ή κάποια άλλη φυσική πηγή φωτός .
2) Κανείς δεν είπε ποτέ αν είναι φάντασμα ή όχι , ο χαρακτηρισμός που δόθηκε είναι ΦΑΣΜΑΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ .
3) Το «αντικείμενο» δεν είναι καπνός ή άχνη ανάσας
4) Στο θέμα ήχος αποδείχθηκε πως απλά σταματάει η εγγραφή στο video και όταν ξανασυνεχίζετε μιλάει εντελώς τυχαία το ίδιο άτομο .

Ελπίζω να μπόρεσα να βοήθησα λίγο τι σκέψη σου .

Φίλοι μου εδώ έχουμε ένα παράδειγμα των όσων λέμε παραπάνω .
Δηλαδή η τηλεόραση δεν μπόρεσε να καταστήσει σαφή τα παραπάνω .
ΟΧΙ οι συμμετέχοντες στην συζήτηση αλλά Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ .

Αν θυμάστε είχα πει ένα παράδειγμα :

quote:
Αποτέλεσμα .
Στην εν λόγο εκπομπή δεν είχαν τον απαραίτητο χρόνο και τις ανάλογες προϋποθέσεις οι συμμετέχοντες να καλύψουν το θέμα . Στις ειδήσεις του Alter μετά κόπων και βασάνων ο κύριος Βίνος κράτησε ένα επίπεδο .
Όμως όταν ο παρουσιαστής ρωτάει επίμονα «υπάρχει φάντασμα στη σπηλιά ;» , «δε μου απαντάτε υπάρχει φάντασμα στη σπηλιά ;» και εκείνη τη στιγμή βλέπεις τα φαντασματάκια να παίζουν το γύρω γύρω όλοι σα θεατής σου μένει η εντύπωση ότι ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ .

Φίλοι και φίλες πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ του επίμαχου video δεν έκανε μια βιντεοσκόπηση για προσωπικό όφελος ( προβολή , δημοσιότητα ) και την στιγμή που έγραφε δεν αντελήφθην το παραμικρό .
Όταν κατόπιν στην προβολή είδε το «αντικείμενο» προέβει στους κατάλληλους και απαιτούμενους ελέγχους και κατόπιν ανακοίνωσε το αποτέλεσμα .
Αλλά και πάλι ο ίδιος έμεινε στην αφάνεια και παρέδωσε ανιδιοτελώς την κασέτα στο esoterica για την σωστή χρήση του από τη συντακτική ομάδα .


Ο κακός λύκοςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ntavelis666
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
671 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2003, 14:09:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ntavelis666  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Με μεγάλη λύπη κοιτάζω τις εφιαλτικές για το Βουνό μας εξελίξεις, και το πράγμα δείχνει να ακολουθεί κατηφορική πορεία και να μην σταματά. Τώρα πια που το θέμα ξέφυγε απο τον δικό μας έλεγχο και που τα ινία κρατάει η τηλεόραση, η υπόθεση είναι πλέον καταδικασμένη.

Την Κυριακή πήγα στη Σπηλιά για να δώ τι γίνεται και το πρώτο πράγμα που άκουσα τι ήταν λέτε ; Ένα παιδάκι μέσα στη Σπηλιά που φώναζε : "ΜΠΑΜΠΑ, ΜΠΑΜΠΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑΚΙΑ ; ΟΥΟΥ, ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;
Ύστερα, ήρθε μια παρέα και έλεγε ο ένας στον άλλο : "Ρε μαλ..., λέτε να μας φάνε τα φαντάσματα ;" "Μα που πήγε το κινητό μου ; Το έκλεψαν τα φαντάσματα ".
Αυτά άκουγα εντελώς πικραμένος, ώσπου σε κάποια στιγμή έρχεται ένας τύπος με γκρί κοστουμιά, λουστρίνι, αξυρισιά, γυαλί, "γλυμμένο" μαλλί και πίσω απο αυτόν μια ομάδα απο cameramen. Ήταν ίσως η μοναδική φορά στη ζωή μου που ευχήθηκα να ξεκολλήσει κάποιος βράχος και να τους πλακώσει. Ο τύπος που περιέγραψα ήρθε εκεί με ένα πολύ περίεργο στυλάκι, εκείνο του κλασσικού μοντέρνου νεαρού που το παίζει θεογκόμενος και υπεράνω, (κοινώς φλώρος) και με κάποια δόση ειρωνίας, μου είπε "καλημέρα". Η μόνη απάντηση που εισέπραξε, ήταν ένα παγωμένο βλέμμα. Τελικά αυτός ο τύπος ήταν αυτός που μίλησε στις ειδήσεις. Αργότερα πλάκωσε ολόκληρο πλήθος λές και γινόταν πανηγύρι. Απο όλη αυτή την ανίερη κοσμοσυρροή, κάπου διέκρινα μια γριούλα η οποία, κοίταζε τη Σπηλιά συνέχεια και κάτι έλεγε. Σε κάποια στιγμή μου φάνηκε σα να δάκρυσε. Την άκουσα να λέει στην οικογένεια της. "Αχ, πόσο όμορφα ήταν εδώ κάποτε. Τα δάση μας τα κάψανε, τη Σπηλιά μας τη χαλάσανε και ποιός ξέρει ακόμα τι άλλο θα γίνει" Την παρακολουθούσα ώρα να διηγήται στα εγγόνια της πως περνούσε τη ζωή της εκεί πάνω όταν ήταν νέα. Όταν είδα τη γιαγιά να φεύγει, την πλησίασα με κάποιο δισταγμό και της μίλησα : Μεταξύ άλλων μου είπε τα εξής : "Εγώ παιδί μου είμαι γέννημα-θρέμα αυτού του τόπου. Εμείς οι παλιοί έχουμε ζήσει την Πεντέλη όσο κανείς. Και σκίζεται η καρδιά μου να βλέπω αυτό τον παράδεισο να γίνεται κόλαση εξ'αιτίας όλων αυτών που έρχονται εδώ και καταστρέφουν τα πάντα. Τέτοιο κόσμο παιδί μου, δεν έχω ξαναδεί εδώ πάνω. Παλιά όλοι ερχόντουσαν με τα πόδια μέσα απο το δάσος, απο τα μονοπάτια. Τώρα όλοι αυτοί οι κακομαθημένοι νεοέλληνες, μαθημένοι στην άνεση και στο αυτοκίνητο τους έρχονται εδώ πάνω και βρωμίζουν τα πάντα. Άλλες οι εποχές οι δικές μας παιδί μου. Πιο ΑΓΝΕΣ."

Φεύγοντας ένιωσα τόσο άσχημα, μα τόσο άσχημα, που ήθελα να ανοίξει η γή να με καταπιεί. Και αυτό γιατί την ώρα που μου έλεγε όλα αυτά η γλυκήτατη γιαγιάκα, μου ήρθε στο νού, το mail που μου έστειλε κάποιος πρόσφατα :

"Εσύ είσαι υπεύθηνος για την όλη τροπή που πήρε το θέμα της Πεντέλης. Ψάξε βρές τη ρίζα του κακού. Είναι το τόπικ που άνοιξες. Aπο εκεί ξεκίνησαν όλα είτε το θέλεις, είτε όχι."

Πλέον έχω χάσει τη διάθεση μου για τα πάντα. Με σιχαίνομαι. Διέπραξα ένα φοβερό έγκλημα και δεν ξέρω πως να το διορθώσω. Έχω απελπιστεί. Είμαι σκατά. Δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω, είναι ώρα να αποσυρθώ και δεν νομίζω οτι έχω να προσφέρω τίποτα καλύτερο στην πανέμορφη παρέα σας. Το μόνο που κατάφερα όσο καιρό έγραφα εδώ, ήταν να εκπορνεύσω την Πεντέλη. Μπράβο μου. Δοξάστε με.

Φίλε Thoth, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που εισακούστηκε η παράκληση μου και θα σου ήμουν διπλά υποχρεωμένος, αν επίσης με διέγραφες απο μέλος του Esoterica. Θα το έκανα εγώ, αλλά δεν ξέρω πως γίνεται.
Ευχαριστώ απο τα βάθη της καρδιάς μου τους Ανθρώπους που μου συμπαραστάθηκαν εδώ μέσα, γνωστούς και άγνωστους και τους εύχομαι ό'τι καλύτερο στη ζωή τους και τις Αναζητήσεις τους.
Απο'μένα αντίο σας, Φίλοι του Εsoterica.
Νταβέλης666


ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ntavelis666
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
671 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2003, 14:11:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ntavelis666  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Όσον αφορά ΕΣΑΣ κύριοι ΙRANON, σας έχω ζητήσει ούκ ολίγες φορές να μου εξηγήσετε, είτε μέσα απο το Εsoterica είτε με προσωπικό mail, τους λόγους που μου εναντιώνεστε όλο αυτό τον καιρό. Απάντηση φυσικά δεν έλαβα ΚΑΜΙΑ, δείγμα του ανδρισμού σας παρά μόνο με βρίζετε με το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ τρόπο μέσα απο το site σας. Θεωρείτε οτι αυτό σας τιμάει σαν ανθρώπους και σαν ΈΛΛΗΝΕΣ ;;;
Αλήθεια, μήπως φοβηθήκατε μην τυχόν και σας πάρω τα "σκήπτρα" της "μοναδικότητας" σας ώς Πεντελολόγοι ; Φοβηθήκατε μήπως σας πάρω το "θρόνο" ; Μπά, δεν έχω τέτοιες βλέψεις, με κάτι τέτοια ασχολήστε εσείς καθώς φαίνεται απο τις παιδιαρώδεις αντιδράσεις σας. Εμένα ουδέποτε με προβληματίσατε, μου είσασταν παντελώς αδιάφοροι. Αντιθέτως θα έλεγα, οτι εγώ σας προβλημάτισα, τρανό παράδειγμα η αδελφίστικη αντιμετώπιση σας πρός εμένα
Αξιοθρήνητα και μίζερα ανθρωποειδή. Ανόητοι πιτσιρικάδες, που νομίζετε οτι έχετε χριστεί Απόστολοι των Μυστηρίων της Πεντέλης, ώστε θα φάμε και κλωτσιές απο'σας ;
Τέλοσπαντων, με άτομα άνανδρα και θρασύδειλα, που φοράνε φούστες, που στερούνται αρχών και παιδείας και που η ιουδαιοχριστιανική λέπρα, η κακία και η συκοφαντεία έχει σαπίσει το μυαλό και την ψυχή τους δεν έχω λόγο πλέον να ασχολούμαι. Πάντως συνεχίστε να πιστεύετε οτι η Πεντέλη είναι ΜΟΝΟ η Σπηλιά της και οτι το "Νταβέλης" βγαίνει απο το "Διάβολος" και θα πάτε μπροστά ερευνητάδες μου !

Νταβελιάλ 666
Η Ενσάρκωση του Σατανά.

Υ.Γ : Σας αφιερώνω και το τραγούδι των Dimmu Borgir, "TORMENTOR OF CHRISTIAN SOULS".

ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
3130 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2003, 14:47:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thoth  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Λυπάμαι "Νταβέλη666" που πήρες αυτήν την απόφαση αλλά θα την σεβαστώ.

Δεν γίνεται πάντως να σε διαγράψω από μέλος γιατί όλα σου τα μηνύματα θα φαίνονται να γράφονται από έναν "άγνωστο" και θα δημιουργηθούν πολλές απορίες στους νέους μας επισκέπτες. Ας σεβαστούμε όλους αυτούς που θα διαβάζουν τα μηνύματά σου και τις συζητήσεις σου και θα έχουν την απορία γιατί δεν γράφεται το όνομά σου.

Μπορείς να μην γράφεις πλέον και με αυτόν τον τρόπο να μην συμμετέχεις.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να διαγράψουμε την email διεύθυνσή σου από την λίστα του Newsletter μας, αν το θέλεις.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2003, 15:43:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ Ramoglou ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ (ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΩ)ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΚΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΥΣ THN ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ESOTERICA.gr.

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ramoglou ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.

quote:
Στόχος .
Να προστατεύετε το esoterica ακόμα και αν χρειαστεί να θυσιάσουμε την προσωπική μας προβολή .
quote:
Στο διαταύτα λοιπόν
-Δράση συλλογική
-Αλτρουισμός
-Καθαρή σκέψη

ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΚΑΣΕΤΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ryche
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1765 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2003, 17:40:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ryche  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ryche xaireta NTAVELI666

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ

Πλέον έχω χάσει τη διάθεση μου για τα πάντα. Με σιχαίνομαι. Διέπραξα ένα φοβερό έγκλημα και δεν ξέρω πως να το διορθώσω. Έχω απελπιστεί. Είμαι σκατά. Δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω, είναι ώρα να αποσυρθώ και δεν νομίζω οτι έχω να προσφέρω τίποτα καλύτερο στην πανέμορφη παρέα σας. Το μόνο που κατάφερα όσο καιρό έγραφα εδώ, ήταν να εκπορνεύσω την Πεντέλη. Μπράβο μου. Δοξάστε με.

...................................................................

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ...ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΗΧΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ...ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΔΟΞΑΣΩ
ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ...ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ...ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΣΤΡΗΝ ΠΕΝΤΡΕΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ....
ΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ
ΒΛΕΠΩ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ....ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΕΝΑ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ...
ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΘΗΝΕΣΑΙ ΕΣΥ...
ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ
ΕΣΥ ΕΔΩΣΕΣ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ...
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
ΔΕΝ ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ...
ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΠΑΝΤΑ ΓΕΝΝΑ...
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ...

0ΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ...
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ HΜΟΥΝ ΕΓΩΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Crytila
Μέλος 2ης Βαθμίδας


155 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2003, 17:58:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ο Ntavelis666 σαφώς και δεν ευθύνεται γι αυτήν την κατάληξη.
Ακόμη και να μην είχε ανοίξει το σχετικό topic στο esoterica, δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα γινόταν παρόμοια καταγραφή του παράξενου φαινομένου, αφού αποδείχθηκε ότι 'κάτι' υπάρχει στην σπηλια (και όχι μόνο).
Όπως όμως ειπώθηκε και παραπάνω, ο ντόρος που γίνεται στα ΜΜΕ είναι παροδικός. Το έχουμε ξαναδεί το έργο. Θα ξεχαστεί. Καλώς ή κακώς.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

manos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2467 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2003, 18:12:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους manos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
νταβελη μην αισθανεσαι ασχημα,αν δεν ανοιγες εσυ τι τοπικ ,θα το εκανε καποιος αλλος ,με ισως χειροτερα αποτελεσματα και χειροτερες καταστασεις.

με την αγαπη σου που εχεις για το μερος,αντλησαμε οι περισσοτεροι απο εμας,εξισου τις ανησυχιες σου και την αγαπη για το μερος.

πολλοι απο εμας ισως να μην ειχαν και να εχουν την ευκαιρια να κανουν κατι για το μερος,προσωπικα με διαφορες καταστασεις προσωπικες δεν ειχα την χαρα να απολαυσω το μερος αυτο και πολλα αλλα.

μεσα απο τα γραφωμενα σας και ιδιως μεσα απο την δικη σου λαχταρα για προστασια και σεβασμο στο μερος ,ειδα την μαγεια που κυριαρχει και επικρατει εκει.γνωρισα ενα κομματι της ελλαδας και το αγαπησα οσο το μερος που γεννηθηκα και ζω.

να ειστε καλα και να προσεχετε,

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

Edited by - manos on 30/09/2003 18:13:25Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10781 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2003, 21:15:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
----------------------------------------------------------------------------------------------
Αν...
Αν μπορεις να κρατιεσαι νηφαλιος, σαν ολοι τριγυρω τα ‘χουν χαμενα και φταιχτη σε κραζουν για τουτο…
...
Αν μπορεις να πιστευεις σε σενα, σαν ολοι για σενα αμφιβαλλουν, μα και ν’ ανεχεσαι εσυ ν’ αμφιβαλλουν για σενα
...
Κι αν, σα σε μπλεξουνε ψευτες, εσυ σε ψευτιες δεν ξεπεσεις…
...
Αν μπορείς, να υποστείς μιαν αλήθεια που λες, να τη βλέπεις,
διαστραμμένη απ’ αχρειους, να γινει για βλακες παγιδα…
Κι αν της ζωης σου το εργο, μπορεις να το βλεπεις συντρίμια,
και να σκυβεις ξανα, να το χτιζεις ξανα, με φθαρμένα εργαλεία…

...
Αν, με τα πληθη μιλώντας, φυλαξεις την πασα αρετη σου…
Κι αν, με Ρηγαδες παρεα, δεν χασεις το νου σου…
...
Κι αν ουτε εχτροι, μα ουτε φιλοι ακριβοι, να σε πληξουν μπορουνε…
Κι αν λογαριαζεις τους παντες, αλλά και κανεναν περισσια
...
- τοτε δική σου θα’ ναι όλη η Γη, κι ότι μέσα της κλείνει,και – τρανοτερο! – τοτε πια γενηκες Αντρας, παιδι μου!

Ρυντγυαρ Κιπλινγκ
----------------------------------------------------------------------------------------------

Φίλε Νταβέλη,
έχεις δείξει μέχρι στιγμής την ευγενική και δυνατή σου καρδιά, για όσους μπόρεσαν να το καταλάβουν και είναι αρκετοί αυτοί. Το δικό σου λιθαράκι στο εσωτέρικα ήταν η συμμετοχή σου στα θέματα της Πεντέλης, και για πολλούς η Πεντέλη μετά από αυτό δεν θα είναι πια η ίδια. Πιστεύεις ότι συνέβαλλες στην εκπόρνευσή της... Για μένα η μόνη σου συμβολή έχει να κάνει με την έμπνευση. Αγάπης και ενδιαφέροντος για τη σπηλιά. Φεύγεις νωρίς...


αυτή...που τα κατάφερε!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

cat
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Italy
589 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2003, 23:10:33  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος cat  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος cat  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος cat  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
και εσύ γατούλα μου τι ακριβώς θα κάνεις εκεί;;;
δεν πιστεύω να απέχεις από μιά τέτοια γιορτή!

Εγώ θα συνησφέρω κόβωντας εισητήρια !!!! και μοιράζοντας γυαλιά, για να βλέπει ο κόσμος τρισδιάσταστα την σπηλιά !!!!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
cat
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Italy
589 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/09/2003, 23:37:28  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος cat  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος cat  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος cat  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ !!!!!

ΝΤΑΒΕΛΗ ΕΣΥ ...ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ !!!! ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ !!!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΓΑΠΑΣ ......ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ...ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΣΕΒΩΜΑΣΤΕ !!!!!!

ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ..ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ........ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΟΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ....!!!!!ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΚΑΠΝΟΣ"...................................................................................................................

ΜΠΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΗ......ΟΛΑ ΑΥΤΑ΄ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΡΟΦΉ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ...ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ .....ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ..ΟΠΩΣ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ !!!!!!!!

ΕΔΩ ΣΚΑΝΔΑΛΑ .......ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ..... ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ .....ΕΔΩ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕ...!!!!!!

ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΥΨΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ .....ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΒΟΥΝΟ.....ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ !!!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ostria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


4324 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/10/2003, 11:32:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ostria  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
"Φίλε Νταβέλη,
έχεις δείξει μέχρι στιγμής την ευγενική και δυνατή σου καρδιά, για όσους μπόρεσαν να το καταλάβουν και είναι αρκετοί αυτοί. Το δικό σου λιθαράκι στο εσωτέρικα ήταν η συμμετοχή σου στα θέματα της Πεντέλης, και για πολλούς η Πεντέλη μετά από αυτό δεν θα είναι πια η ίδια. Πιστεύεις ότι συνέβαλλες στην εκπόρνευσή της... Για μένα η μόνη σου συμβολή έχει να κάνει με την έμπνευση. Αγάπης και ενδιαφέροντος για τη σπηλιά. Φεύγεις νωρίς..."

H αγαπητή Αμαλία με καλύπτει απόλυτα. Οπως και όλα τα άλλα παιδιά.
Ο σεβασμός που μας εμφύσησες για τον βουνό και την σπηλιά, για το παρελθόν και το μέλλον μας, έχει αρχίσει να "λειτουργεί" μέσα μας και αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα!
Γι αυτό (και όχι μόνο γι αυτό) θα ήθελα και γω να σου ζητήσω να παραμείνεις.


'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

wicca
Πλήρες Μέλος

Greece
1317 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/10/2003, 16:47:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους wicca  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΡΟΥΖΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ !!!!


Πέθανε μια άλλη μέραΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
cat
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Italy
589 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/10/2003, 19:54:33  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος cat  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος cat  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος cat  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν θα σχολιάσω το οτι .....κάποια γυναίκα ..εκανε καταγγελία οτι ειδε κάτι εξωγηινα να τις φράζουν τον δρόμο για το σπίτι !!!!! Οχι Οχι οχι ....Παρά μόνο οτι ηταν πειστικότατη !!!!!

Τελικά παραμένω σταθερή στης θέσης μου ......

Η γελοιοποιηση ειναι ο καλύτερος τρόπος να πολεμίσης αυτά που φοβάσε!!!!!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
alati13
Μέλος 2ης Βαθμίδας


296 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/10/2003, 14:49:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alati13  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Στις 16/09/03 ο Κέλσος αναγγέλλει την περιβόητη εκπομπή που θα γινόταν μια μέρα μετά (17/09/03) . με άφθονο ενθουσιασμό μάλιστα , μας προτρέπει στο τέλος του μηνύματος του να ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!!!.

Τα αποτελέσματα τα ζούμε τώρα. Κάποιοι μέσα από το εσωτερικά και κάποιοι επάνω στην Πεντέλη.

Δυστυχώς κάποια προσωπικά προβλήματα που είχα αυτόν τον καιρό , δεν μου επέτρεψα να λάβω μέρος στις εξελίξεις. Γι αυτό και το κάνω τώρα.
Θα μου πεις … κατόπιν εορτής ;

Ναι ! γιατί όχι;; κατόπιν εορτής δεν ανοίχτηκε και αυτό το θέμα;;; όλα είχαν αποφασιστεί από πρίν. Η εκπομπή τα άτομα , οι καλεσμένοι και το θέμα.
Απλά μια μέρα πρίν μας το ανακοινώσατε.
Και τι θέλατε από εμάς;;; ( όταν λέω εμάς εννοώ τα μέλη του εσωτερικά) ;;;

Δεν έχουμε κανένα λόγο να πούμε την γνώμη μας γιατί πολύ απλά ποτέ δεν την ρωτήσατε. Πάντα πίστευα ότι το εσωτερικά είναι ένας δημοκρατικός τόπος. Αυτή είναι η πρώτη φορά που μου δείξατε το αντίθετο, και πραγματικά λυπάμαι για αυτό.

Λυπάμαι γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είχατε σκεφτεί τις αντιδράσεις και τις ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ που θε υπήρχαν.
Νομίζω ότι από την μια μεριά στην πλάστιγγα υπήρχε η Πεντέλη και η σπηλιά της και από την άλλη η δημοσιότητα η διαφήμιση και κάποια άλλα που πιθανών να μην γνωρίζω.

Εσείς επιλέξατε αυτό που όλοι είδαμε και κάποιοι λίγοι βιώνουνε.
Επιλογές είναι αυτές και είναι σεβαστές πάντα. Άσχετα αν είναι η πρώτη φορά που διαφωνώ τόσο πολύ με την επιλογή σας. Αλλά προφανώς αυτό δεν σας ενδιαφέρει γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα είχατε ανοίξει αυτό το θέμα πριν αποφασίσετε να πάτε στην εκπομπή.

Τουλάχιστον δικαιούμαστε να μάθουμε αν είστε ΕΣΕΙΣ ικανοποιημένοι από την έκβαση του θέματος;;;

Πουλώντας την σπηλιά και κάποια αξιόλογα μέλη σας στους κάφρους της δημοσιότητας καταφέρατε τουλάχιστον αυτό που θέλατε;;;

Λυπάμαι ειλικρινά που σας στέλνω αυτό το μήνυμα αλλά ιδικά εσείς θα έπρεπε να γνωρίζετε καλύτερα ότι μερικά πράγματα δεν είναι για ευρεία κατανάλωση.


(Του νεκρού αδερφού.)
Δεν είναι κρίμα και άδικο παράπονο μεγάλο, να περπατούν οι ζωντανοί με τους απεθαμένους ;;;


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 14 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.171875
Maintained by Digital Alchemy