ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ;
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 32
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
marsilia
Νέο Μέλος

Greece
11 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/05/2003, 08:39:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους marsilia  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος marsilia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΔΡΟΧΟΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΟΡΦΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝΕΣΕ!ΚΑΛΑ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ?ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥΟΤΑΝ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΠΕΤΑΧΤΟΥΛΙΔΕΣ.ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΜΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ .
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Mara
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
735 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/05/2003, 09:33:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mara  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Mara  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
YES!!!!

Και το σκορ τωρα ειναι 7 - 6 ??? Τζουμτριαλαριλαλο

Sis μου σε καμια περιπτωση τερμα τα ποπ κορν ... απλα ενα μικρο διαλειμμα για να ανασανουν και τα αλλα ζωδια

marsilia καλως μας ηρθες ...ελα να ανεβαινει το σκοοοοορ και αλλο

Καλη σας μερα

And I keep on wondering....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ramoglou
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2211 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/05/2003, 11:41:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ


ΘΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Ανθρωπιστής, ανεξάρτητος. Φιλικών διαθέσεων, πρόθυμος. Προοδευτική αντίληψη, πρωτότυπος, εφευρετικός, ερευνητικός. Μεταρρυθμιστικό πνεύμα.

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

'Aστατος, εκκεντρικός. Πνεύμα στασιαστικό και αντιλογίας. Αδιάκριτος. 'Aκαμπτος στις απόψεις του. Ροπή προς τη διαστροφή, ακραίος αντικομφορμιστής. 'Eχει ανησυχίες και φόβους.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Γεμάτος καλοσύνη και φιλική διάθεση, πολύ ονειροπόλος και συχνά άστατος. Με πρώτη ματιά εμπνέει τη συμπάθεια και είναι πραγματικά συμπαθητικός τύπος. Είναι όμως πολύ αισθητή η τάση του να μένει σε απόσταση, ενώ είναι πρόθυμος να βοηθήσει τους άλλους σε μια κάποια στιγμή, παραμένει προσωπικά αμέτοχος, αδιάφορος. Είναι συχνά δύσκολη η ψυχική επαφή μαζί του. Η προσωπική ανεξαρτησία έχει μεγάλη σημασία γι' αυτόν και είναι ικανός για μεγάλες θυσίες, ακόμα κι ως το σημείο ν' απαρνείται τις στενές προσωπικές του σχέσεις. Αλλά άτομα, πιο προσαρμοσμένα στις συμβατικότητες, βρίσκονται σε αμηχανία μαζί του εξαιτίας αυτού του χαρακτήρα του, η τάση του ν' αφοσιώνεται σε κοινές "υποθέσεις" και "σκοπούς", αντιπολεμικές διαμαρτυρίες ίσως η αφοσίωση σ' έναν ορισμένο φιλανθρωπικό σκοπό, τον κάνει μερικές φορές ακόμα και αντιπαθητικό. Αυτή η στάση των άλλων όμως δεν τον ενοχλεί, ανασηκώνει τους ώμους αδιάφορα, συνηθισμένος να μένει μόνος. Παρουσιάζει πάντοτε μια τάση προς την πρωτοτυπία, που μπορεί να επεκτείνεται από την αναζήτηση πρωτότυπων τρόπων για να δείξει το καλλιτεχνικό του ταλέντο ή τις επιστημονικές του ικανότητες, ως ένα πάθος να πρωτοτυπεί με κάθε θυσία, που μπορεί να τον οδηγήσει σε εκκεντρικότητα, ψευτοκαλλιτεχνική επίδειξη ή ακρότητες αντικομφορμισμού και ανεδαφικότητα. Αν και είναι θερμός υποστηρικτής των μεταρρυθμίσεων, της αλλαγής και της προαγωγής της ανθρώπινης ζωής, μπορεί επίσης να είναι εύκαμπτος, με σύγχρονες γενικά αντιλήψεις, αλλά προσκολλημένος με πείσμα στις προσωπικές του απόψεις. Δεν πείθεται εύκολα ότι έχει άδικο. Μερικοί βρίσκουν αυτό το κράμα καλοσύνης και ισχυρογνωμοσύνης ανυπόφορο. 'Eτσι, ο Υδροχόος παρουσιάζει μια ψυχρή προσωπική ακτινοβολία που έχει κάτι το γοητευτικά και δυναμικά, αλλά που δεν εμπνέει καμιά θέρμη και συμπάθεια.


ΣΧΕΣΕΙΣ

Ο υδροχόος, όταν είναι παντρεμένος, έχει ανάγκη να διατηρεί ένα μέρος της ανεξαρτησίας του, ακόμα κι αν υπάρχουν μικρά παιδιά στην οικογένεια. Αυτό επιβάλλει μεγάλο βαθμό κατανοήσεως και ανοχής από τον (ή την) σύζυγο, επειδή δεν είναι συνετό να δοθεί σ' ένα Υδροχόο η εντύπωση ότι έχει πιαστεί σε παγίδα. Γενικά, αυτό δεν κάνει εύκολη την οικογενειακή ζωή και είναι ίσως αλήθεια ότι οι Υδροχόοι αισθάνονται καλύτερα όταν ζουν μόνοι και είναι ελεύθεροι. 'Eνας καλός γάμος όμως με Υδροχόο είναι εξαιρετικά σταθερός, ο Υδροχόος είναι πολύ πιστός και αφοσιωμένος σύζυγος, αν και ο αδιάφορος χαρακτήρας του γίνεται αφορμή φιλονικιών.


ΠΝΕΥΜΑ

Ο Υδροχόος αδιαφορεί για το τι σκέφτονται οι άλλοι και ούτε ενδιαφέρεται να σχηματίσει γνώμη για τη συμπεριφορά τους. Δεν του λείπει βέβαια η φαντασία, η σκέψη συχνά προπορεύεται από την εποχή του και είναι ολοκάθαρη, ορθολογική και διορατική. Το πιθανότερα είναι ότι έχει επίσης ένα πλατύ πνεύμα, αν και μερικές φορές αυτό ζημιώνεται με την επίδειξη αδιαφορίας. Αδιαφορώντας για το πώς σκέφτονται οι άλλοι, ο Υδροχόος δεν αφήνει να επικρατήσουν οι απόψεις τους. Το πνεύμα του είναι επιστημονικά διαμορφωμένο, προσεγγίζει τα προβλήματα με αναλυτικό τρόπο. Μπορεί όμως να μην είναι επιστήμονας, μ' όλο που πολλοί Υδροχόοι είναι.


ΓΟΝΕΙΣ & ΠΑΙΔΙΑ

Ο Υδροχόος θέλει να είναι και το παιδί του το ίδιο ανεξάρτητο όπως αυτός και θα ενθαρρύνει τις πιο σύγχρονες μεθόδους για την εκπαίδευσή του. Μπορεί επίσης να επιχειρήσει να του μεταβιβάσει τη δική του πείρα, για να το κάνει να ωριμάσει πιο γρήγορα. Συζητάει ελεύθερα πάνω σε όλες τις αντιρρήσεις των παιδιών του και δεν του είναι δύσκολα να διατηρεί στενή επαφή μαζί τους. Ίσως να μην είναι πρόθυμος ν' αλλάξει τις δικές του αντιλήψεις, αλλά ενδιαφέρεται πάντα να γνωρίζει πως σκέφτονται τα παιδιά του. Είναι καλός φίλος μαζί τους και πολύ λογικός. Μπορεί να φαίνεται κάπως "ιδανικός" και εξωπραγματικός τύπος, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως του λείπει η αληθινή αγάπη. Αν άλλα μέλη της οικογένειας δείχνουν πιο γνήσια αγάπη, ο Υδροχόος πατέρας αισθάνεται πως σε κάτι υστερεί στις σχέσεις του με τα παιδιά του. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν δημιουργεί σκηνές, αυτό είναι ασυμβίβαστο με τον χαρακτήρα του. Ο νεαρός Υδροχόος είναι γενικά έξυπνος και πρέπει να ενθαρρυνθεί ν' αναπτύξει τη φυσική του εφευρετικότητα όσο γίνεται νωρίτερα. Ιδιαίτερα τον θέλγουν τα όργανα της χημείας, όπως και τα βιβλία σχετικά με την αστρονομία. Μπορεί να έχει κλίση στη μουσική και να θέλει να μάθει κάποιο ασυνήθιστο όργανο, φλάουτο, λ.χ. Μαθαίνει εύκολα και η βαθμολογία του σχολείου πρέπει να τον ενθαρρύνει. Ίσως να τον διακρίνει η προχειρότητα στη μελέτη και πρέπει να βοηθηθεί να εργάζεται κανονικά. 'Oπως κι ο ενήλικος Υδροχόος, έχει προσωπική ακτινοβολία και ίσως και τάση προς την αυταρχικότητα.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ !!!

O αναζητών
Apostolos

Edited by - Ramoglou on 10/05/2003 11:41:57Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Mara
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
735 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/05/2003, 12:18:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mara  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Mara  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αχχχχχ αχχχχχχ

Ετσι ακριβως οπως τα ειπες ειναι καλε μου ramoglou! Ξεχασες μερικα ακομα σημεια ομως :

Ο εφευρετικός ο καλλιτέχνης, ο πρωτοπόρος, ο ανεξάρτητος, ο ιδεολόγος, ο ψύχραιμος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ποτέ κανένας δεν ξέρει ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του. Είναι απρόβλεπτος.
Θα τον αναγνωρίσετε πολύ εύκολα γιατί είναι ο άνθρωπος που βάζει όρους, βάζει καλούπια και είναι αυτός που τα σπάει.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι όπου και αν βρίσκεται είναι πάντα στον δικό του κόσμο χαμένος. Είναι ο άνθρωπος που εξελίσσεται. Τρομερός σαν φίλος και πάντα ανεξάρτητος. Το μοντέλο του στον ερωτά είναι το ερωτικό -φιλικό.
Μην ξεχάσετε ποτέ ότι αν δεν είναι στη κατάσταση που θέλει να βρίσκεται τότε δεν υπάρχει περίπτωση να σας ακούσει ή να τον πείσετε προσπαθώντας να του δώσετε συμβουλές.
Μπορεί στις προσωπικές του σχέσεις να είναι ψυχρός ή σκληρός. Δεν ψάχνει απλά για σύντροφο αλλά ψάχνει το μοντέλο άνθρωπος - σύντροφος. Θα σας καταπλήξει γιατί δεν κοιτάζει σχεδόν ποτέ την εξωτερική εμφάνιση αλλά πάντα την ψυχή του αλλού
Μην προσπαθήσετε να τον εκβιάσετε γιατί δεν το δέχεται ποτέ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχουν τρομερές ψυχολογικές μεταπτώσεις οι οποίες αρκετές φορές τους δημιουργούν προβλήματα πάχους γιατί επηρεάζονται οι λεμφοενδοκρινείς αδένες τους. Σε μεγάλη ηλικία παρουσιάζουν κατάθλιψη.
Είναι αρκετά δύσκολος σαν άνθρωπος και δύσπιστος.Είναι ένας μεγάλος παραπονιάρης που ουσιαστικά στο πρόσωπο του άλλου ψάχνει την μαμά του η τον μπαμπά του. Μην μπείτε στον κόπο να τον πείσετε ότι του είστε πιστός γιατί δεν θα σας πιστέψει. Η μουρμούρα η γκρίνια και η καταπίεση ίσως μερικές φορές να γίνουν η δεύτερη φύση του. Αγαπά παρά πολύ τα παιδιά και τα ζώα. Αλλά το μείον τους σε αυτή την περίπτωση είναι ότι βαριούνται να ασχοληθούν μαζί τους.
Στην εποχή του υδροχόου πρέπει να κάνουν μια ενδοσκόπηση για να βρουν την «ρίζα του κακού». Και βέβαια να προσέξουν την ροπή τους προς τις κακές τους συνήθειες όπως το αλκοόλ.

Αντε να τελειωνουμε ειπατε?? Μα μολις τωρα αρχισαμε

And I keep on wondering....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ramoglou
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2211 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/05/2003, 12:40:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Mara μου εσύ ξέρεις ΚΑΛΑ από Καρκίνους ………..

Εγώ θα συμφωνήσω πως ο καρκίνος είναι το χειρότερο ζώδιο , δεν έχω καμιά ανάγκη να το παίξω και καλά το καλύτερο , αυτό το κρίνουν οι άλλοι .

O αναζητών
ApostolosΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Mara
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
735 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/05/2003, 12:53:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mara  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Mara  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν ειπα ποτε πιο ζωδιο ειναι το καλυτερο και πιο το χειροτερο ...απλα καποια στοιχεια αντιπαραθεσα για να ξερουμε ολοι τι ειναι ο ενας και τι ο αλλος...αλλωστε πιστευω πως και εσυ με την ιδια λογικη βαδισες...

And I keep on wondering....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Fotini
Μέλος 2ης Βαθμίδας


205 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/05/2003, 15:06:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Fotini  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
βρε τι παθαμεεεε καλααα καλααα θα αρχισω και εγω λοιπον να πεταω τα καλα και τα ασχημα του ζωδιου μου...ε μααα τι να πω πια...

Ετοιμαστειτε γιατι σιγα σιγα αρχιζω...!!

Ο Αιγόκερως είναι ο ορθολογιστής του ζωδιακού κύκλου. Γνωρίζει τι θα πει " παν μέτρο άριστον " και θα το τηρήσει. Είναι ο τύπος που πολύ δύσκολα θα τον παρασύρουν τα πάθη της ζωής. Ο σοβαρός και ώριμος χαρακτήρας του καταλαβαίνει, ότι οι επιδείξεις ισχύος και προβολής δεν ανήκουν στην ανθρώπινη φύση. Η εμπειρία του είναι μεγάλη όπως των γερόντων. Αν και ξέρει πως θα χρησιμοποιήσει τα πάντα γύρω του, για να πετύχει τους στόχους του, νιώθει μέσα του την ματαιότητα της ύλης και μελαγχολεί. Οι τέχνες,(μουσική, ζωγραφική, ποίηση),η θρησκεία, θα γίνουν ο δρόμος για τις υπαρξιακές του αναζητήσεις. Η οικογένεια και οι παραδόσεις είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες στην ζωή του. Οι αρχές και οι νόμοι για τον Αιγόκερω δημιουργήθηκαν για την τάξη, την ισορροπία και για την υπεράσπιση των αδυνάτων και είναι κάτι που ξέρει να σέβεται από πολύ μικρός. Κάτω από τον σοβαρό του ύφος κρύβει μια αρκετά ευαίσθητη ψυχή, που θα συγκινηθεί στο άκουσμα μιας θλιβερής ιστορίας και θα βοηθήσει όσο μπορεί. Η πειθαρχία, η τάξη και η οικονομία είναι έμφυτα στοιχεία στον Κρόνιο χαρακτήρα του. Πολλές φορές γίνεται υπερβολικά πεισματάρης στις αποφάσεις και τις ιδέες του και είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να του τις αλλάξεις.

Αυτα...για την ωρα!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Mara
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
735 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/05/2003, 15:31:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mara  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Mara  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
Οι καλυμμένες ευαισθησίες είναι που τους δημιουργούν όλα τα σωματικά ψυχολογικά προβλήματα. Για παράδειγμα παρουσιάζουν δερματικά προβλήματα.
Όπως και προβλήματα στα δόντια, στην ακοή και στις αρθρώσεις.
Έχει ανάγκη να ασκεί εξουσία γιατί έτσι ακριβώς επιβεβαιώνεται. Είναι το άτομο της σιωπής και αυτό είναι το μεγαλύτερο ίσως μειονέκτημα του
Φοβούνται την κριτική όσο τίποτε άλλο όπως και την απόρριψη. Για αυτό το λόγο είναι και επιφυλακτικός - καχύποπτος. Θέλει να γνωρίζει τα πάντα για τους ανθρώπους που συναναστρέφεται αλλά δεν θέλει να γνωρίζουν οι άλλοι για αυτόν.

Μα βρε sis να μας τα λες ολα τς τς τς τς

And I keep on wondering....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

marsilia
Νέο Μέλος

Greece
11 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/05/2003, 19:35:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους marsilia  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος marsilia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ 4 ΜΗΝΩΝ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΖΩΔΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΦΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Keisatsu
Μέλος 1ης Βαθμίδας


147 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/05/2003, 23:46:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Keisatsu  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Άλλον έναν πόντο στους Ιχθείς παρακαλώ...

(αν και είμαι τέτοιο νούμερο που μάλλον για 3ποντο πρέπει να καταγραφεί...)


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/05/2003, 01:24:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλως ήλθες στην παρέα μας marsilia
Εχω και γώ μια κόρη 5 μηνών (Δεκέμβρης 2002).
Μήπως θα μπορούσε να μου πει κανείς τι ζώδιο είναι στο Κινέζικο?

Fotini μήπως θα μπορούσες να μου βρεις σε τι αντιστοιχώ στο Ινδιάνικο?
Εχω γενέθλια 25 Μαρτίου 1969


"Τάδε έφη Avallon"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
marsilia
Νέο Μέλος

Greece
11 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/05/2003, 10:35:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους marsilia  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος marsilia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
AVALLON Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΓΟ ΣΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΦΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/05/2003, 10:07:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Thanks marsilia! Δε μας είπες όμως εσύ τι ζώδιο είσαι?


"Τάδε έφη Avallon"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Fotini
Μέλος 2ης Βαθμίδας


205 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/05/2003, 10:43:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Fotini  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σιγα να μη σας τα λεω ολα!!! Εισαι τρελη???

Αvallon στο ΙΝΔΙΚΟ και οχι στο ινδιανικο εισαι το παρακατω :

UTTARA BHADRA (18 Μαρτίου-31 Μαρτίου)

Σέβονται πάντα την ιδιοσυγκρασία των άλλων. Είναι ιδεαλιστές και χαριτωμένοι. Στη σχέση τους θα προσπαθήσουν πάρα πολύ για να πετύχει, και θα την διατηρήσουν σε πάρα πολύ καλά επίπεδα. Αν όμως καταλάβουν πως δεν γίνεται τίποτα τότε υποχωρούν και φεύγουν. Σύμβολο : δίδυμα. Λέξη κλειδί : σκοτάδι. Ιδανικός σύντροφος :Revati. Χρώμα : μωβ. Στοιχεία : φωτιά και αέρας.


Αυτα

Οσο για τα παιδια Αιγοκερους ειναι λιγακι περιεργα εχουν πολυ την αισθηση του καθηκοντος ισως οταν θα ερθει ο καιρος φυσικα θα διαπιστωσεις οτι πρωτα θα τελειωνει τα μαθηματα του σχολειου και μετα θα βγαινει εξω...ειναι αρκετα αντιδραστικα και παιδια που δεν ανοιγουν ευκολα το στομα τους για να μαρτυρησουν...ωριμαζουν πριν την ωρα τους...και ειμαστε μοναχικα ,..αυτα δε τα διαβασα απο καπου απλα μιλαω το πως ημουν εγω


Παρακατω βρηκα μερικα κοιταξε τα

Μπορεί το μωρό που γεννήθηκε στον αστερισμό του Αιγόκερου να δείχνει μόνο φωνούλες ότι ζει, σύντομα όμως αυτές οι φωνούλες θα γίνουν δυνατές φωνές. Το μωρό-Αιγόκερος εξασκεί από νωρίς τη φωνή του για να προσελκύει την προσοχή. Όσο μικρό κι αν είναι, έχει ήδη μια ισχυρή θέληση και ξέρει τι θέλει. Ήδη από μωρό χρειάζεται τάξη. Η πείνα του κανονίζεται με την ώρα. Αν οι γονείς του νιώσουν ότι τυραννιούνται, είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι: ήταν αυτοί που αναστάτωσαν το αίσθημα της τάξης του μικρού Αιγόκερου. Με πολλή υπομονή και καρτερικότητα μπορεί το παιδί-Αιγόκερος να συνηθίσει άλλο ωράριο. Αλλά τότε είναι που οι γονείς δεν θα χαρούν καθόλου! Από δω και πέρα θα υπακούουν στις προσταγές του μικρού αγαπημένου τους, που τίποτε δεν μπορεί να κάνει σωστά αρχίζοντας από το φαΐ και τελειώνοντας στον ύπνο. Μια παρηγοριά, γι' αυτούς τους γονείς: με τα χρόνια όλα αυτά θα υποχωρήσουν, θα φερθούν έξυπνα, αν φροντίσουν να έχει το παιδί τους καλούς φίλους για παιχνίδια, γιατί αλλιώς θα γίνει πραγματικά μοναχικό.

Στο σχολείο το παιδί-Αιγόκερος τα πηγαίνει καλά. Εκπληρώνει πάντοτε τις υποχρεώσεις του και υπακούει αυστηρά στους κανονισμούς του σχολείου. Αυτό το κάνει να φαίνεται στα μάτια των άλλων μαθητών σαν φιλόδοξο, χωρίς βέβαια να είναι. Στα πρώτα σχολικά του χρόνια, αν δεν παρασυρθεί από άλλα πράγματα, μετά το μεσημεριανό φαγητό θα κάνει πρώτα τα μαθήματα του και μετά θα παίξει. Αυτό οφείλεται στο αίσθημα τάξης και στην επιμέλεια του. Οι γονείς και οι παιδαγωγοί έχουν ευκολότερη δουλειά με τα παιδιά-Αιγόκερους απ' ό,τι με άλλους μαθητές, ακόμα κι αν μερικές φορές κριτικάρουν τον κάπως δραστήριο τρόπο του μικρού Αιγόκερου. Είναι επίμονοι στην προσπάθεια τους να επιτύχουν και ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν. Είναι πολύ αφοσιωμένα παιδιά, μόνο που καμιά φορά ζηλεύουν αν πιστέψουν, ότι άλλοι τους πέρασαν.

Τα παιδιά-Αιγόκεροι αναπτύσσονται αργά. Ξυπνούν, όταν πια είναι έφηβοι και τότε υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθούν και να πέσει η απόδοση τους στα μαθήματα του σχολείου. Το καλό είναι ότι η θέληση τους να φτάσουν ψηλά, τα εμποδίζει από τον κατήφορο. Οι γονείς που είναι σκληροί σ' αυτά τα παιδιά, το πολύ-πολύ να" καταφέρουν να τα κάνουν να αντιμετωπίζουν τη ζωή συγκρατημένα. Ένα τέτοιο παιδί θα θελήσει πιθανότατα να φύγει νωρίς από το οικογενειακό σπίτι και κατά πάσα πιθανότητα ψάχνει να βρει ανθρώπους ν' αντικαταστήσει τους γονείς του, από τους οποίους πιστεύει να έχει μεγαλύτερη κατανόηση. Έτσι μερικοί Αιγόκεροι πέφτουν σε λάθος χέρια! Αυτοί είναι για παράδειγμα, τα κορίτσια-Αιγόκεροι, τα οποία δεν αντιμετωπίστηκαν και αυτά σωστά από τους γονείς τους· παντρεύονται σε εφηβική ηλικία και αργότερα βοηθούν αμφότεροι την αύξηση του αριθμού των διαζυγίων.

Παιδια το τελευταιο το βιωσα κιολας ..και δε ειχα ιδεα! Ειδες για ψαχνεις καμια φορα για αλλους βρισκεις..και τον εαυτο σου

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Fotini
Μέλος 2ης Βαθμίδας


205 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/05/2003, 10:48:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Fotini  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
και..marsilla (συγνωμη αν εγραψα τωρα λαθος το nick sou)

Παρακατω οι αντρες Αιγοκεροι...Θυμησου μονο οτι ρολο σημαντικο εκτος απο το ζωδιο παιζει ο ωροσκοπος και η Σεληνη, σε ποιο ζωδιο ηταν οταν γεννηθηκε

Ο ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΑΝΔΡΑΣ

Αναγνωρίζετε τον άντρα που συμπεριφέρεται σοβαρά και διακριτικά, ντύνεται με την τελευταία λέξη της μόδας και είναι αξιοπρεπής. Αυτός είναι ο τυπικός άντρας-Αιγόκερος. Υπάρχει όμως και ο επιπόλαιος άντρας, που είναι τόσο δραστήριος που νομίζει ότι μπορεί να τα κάνει όλα και επιτρέπει πιο πολλά στον εαυτό του από ό,τι στους άλλους. Και αυτός είναι επίσης ένας άντρας-Αιγόκερος! Χρόνο δεν έχει κανένας από τους δύο. Η δουλειά τους κρατάει συνέχεια απασχολημένους, μια που και οι δύο θέλουν να επιτύχουν πολλά στη ζωή τους. Το ότι δεν τους περισσεύει πολύς χρόνος για αγάπη είναι κατανοητό. Και αυτός είναι ο λόγος που μερικοί άντρες-Αιγόκεροι αφοσιώνονται στην πρώτη καλύτερη περίπτωση που τους τυχαίνει. Ο άντρας-Αιγόκερος είναι ένας πραγματικός ιππότης και όταν είναι ερωτευμένος εκφράζει με κάθε τρόπο το όμορφο συναίσθημα που νιώθει. Μερικοί άντρες από αυτό το ζώδιο του Κρόνου αποτυγχάνουν στο φλερτ, επειδή η φανερή συμπάθεια για μια αγαπημένη γυναίκα προσφέρεται δυστυχώς πολύ ψυχρά. Είναι στατιστικά αποδεδειγμένο ότι οι άντρες-Αιγόκεροι γνωρίζουν τη μέλλουσα σύντροφο τους αρκετά συχνά στον τόπο εργασίας τους. Είναι γι' αυτούς ο πιο απλός τρόπος να γνωρίσουν φίλες, τις οποίες να εξετάζουν και να ελέγχουν καθημερινά.

Αυτό εξηγεί τη φαινομενική αντίφαση ότι ο άντρας-Αιγόκερος, παρόλο που διαθέτει λίγο χρόνο, είναι αρκετά επιλεκτικός και εξετάζει αρκετά σχολαστικά αν το κορίτσι είναι κατάλληλο για τα δικά του αυστηρά κριτήρια. Όποια λοιπόν έχει βάλει στο μάτι αυτόν τον προστατευόμενο του Κρόνου, πρέπει να στήσει ενέδρα στον τόπο εργασίας του. Οι πιο επιτήδειες, τον συναντούν στο μπαρ που συχνάζει όπου ξεκουράζεται μετά από την εργασία του. Ο άντρας-Αιγόκερος δεν είναι ντροπαλός. Γ' αυτόν το σεξ είναι το πιο απλό πράγμα στον κόσμο αν και η σύντροφος του είναι της ίδιας γνώμης. Ο άντρας-Αιγόκερος θέλει βέβαια να κυριαρχεί στο σεξ, θα πρέπει όμως να τον βοηθήσει σ' αυτό ανεπαίσθητα και η γυναίκα. Είναι απλά και μόνον, ο καλός τεχνίτης, ο οποίος τα κάνει όλα ικανά και σωστά. Παρόλο που ο άντρας-Αιγόκερος χρειάζεται μια σύντροφο πιστή να τον στηρίξει στις κρίσιμες στιγμές της ζωής του, έχει από καιρού εις καιρόν την ανάγκη να ζήσει και κάποια περιστασιακή κατάσταση. Προτιμά κάποιο χόμπι, στο οποίο μπορεί να είναι μόνος του. Μολονότι απουσιάζει συχνά γι' αυτούς τους λόγους, είναι καλός οικογενειάρχης και δίνει μεγάλη σημασία στο να γίνουν κάτι τα παιδιά του.

Αποφεύγει τους τσακωμούς στις συζητήσεις· αυτό κάνει τον άντρα-Αιγόκερο ιδιαίτερα συμπαθητικό. Βεβαίως τις ελεύθερες ώρες του δεν είναι ιδιαίτερα ομιλητικός, αφού ακούει πρώτα τι λένε οι άλλοι και μετά κάνει την κριτική του. Συζητήσεις με καβγάδες προσπαθεί να τις αποφεύγει. Σε μερικές περιπτώσεις είναι μνησίκακος. Η σύζυγος ενός άντρα-Αιγόκερου μπορεί να είναι ήσυχη, εφόσον αυτός δεν έχει χρόνο για απιστίες. Είναι σίγουρα , έστω εξαιτίας της έλλειψης ευκαιριών, ένας από τους πιο πιστούς στο ζωδιακό κύκλο. Η κρίση της μέσης ηλικίας είναι ανεπαίσθητη στον άντρα-Αιγόκερο. Οι έξυπνες γυναίκες τον παίρνουν από το χέρι, περνούν όλες τις δύσκολες στιγμές μαζί του και μοιράζονται μαζί και τον ελεύθερο χρόνο τους. Δε θα του λείψει τίποτα και αυτή η αφοσίωση θα του διώξει τον πειρασμό.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Alastis
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Brazil
420 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/05/2003, 01:34:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Avallon περιμενω ενα...

...you 've got message!!!!

Για να δω...


...open minds are better minds!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

reptilesalonica
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1849 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/05/2003, 02:48:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους reptilesalonica  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Είμαι Τοξότης με ωροσκόπο Ταύρο και σελήνη στο Σκορπιό...και μετά αναρωτιέμαι γιατί είμαι τόσο μπερδεμένη προσωπικότητα :P
Δεν ξέρω αν ισχύει η Αστρολογία, σύμφωνα όμως με παρατηρήσεις μου βλέπω πολλά κοινά σε ομοζώδιους με κοινούς ωροσκόπους...
Who knows...
~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame youΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Fotini
Μέλος 2ης Βαθμίδας


205 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/05/2003, 10:23:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Fotini  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δε μπορουμε να στηριζομαστε στην Αστρολογια για να κρινουμε το χαρακτηρα ενος ανθρωπου απλα υπαρχουν καποια χαρακτηριστικα τα οποια ειναι κοινα μεταξυ ζωδιων , ωροσκοπων σεληνης κλπκλπ

Αλλωστε ο χαρακτηρας μας εκτος απο τα ζωδια αποτελειται και απο μια πληθωρα εξωτερικων παραγοντων..βιωματα και εμπειριες

Αλλωστε πολλες φορες εχω γυρισει και εχω πει αποκλειεται να εισαι το ταδε ζωδιο! και ομως να ειναι!
Π.χ ο Αιγοκερως σα ζωδιο συγκροτημενο και προσπαθει παλευει για να φτασει καπου..αν ομως εχει μεγαλωσει σε ενα περιβαλλον στο οποιο τα ειχε ολα ετοιμα..και κακομαθημενος θα γινει..τι να παλεψει...? και αυτο ισχυει για ολα τα ζωδια η μαλλον για ολους τους ανθρωπους, απλα εφερα σαν παραδειγμα το δικο μου

Αυτα πολυ μιλησα παλι, αντε πρωι ορεξη που την εχω!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

marsilia
Νέο Μέλος

Greece
11 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/05/2003, 10:46:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους marsilia  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος marsilia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
[font=Comic
Sans MS][/font=Comic Sans MS]
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΗ FOTINI ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΖΩΔΙΟ AVALLON ΕΙΜΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΦΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/05/2003, 22:20:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΖΩΔΙΟ AVALLON ΕΙΜΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Oh! my God! Not again!!!!!!!!!!!


"Τάδε έφη Avallon"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/05/2003, 22:27:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Avallon περιμενω ενα...

...you 've got message!!!!

Για να δω...Εφτασεεεεε!! Κοίτα την αλληλογραφία σου...


"Τάδε έφη Avallon"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
marsilia
Νέο Μέλος

Greece
11 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/05/2003, 22:59:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους marsilia  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος marsilia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΧΑΧΑΧΑΧΑ AVALLON ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΦΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Alastis
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Brazil
420 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/05/2003, 23:33:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εφτασε...

...και εγω γιατι δεν το βλεπω, ΕΕΕ

Avallon... ουουυυυυυ!!!!!!!!!!!


...open minds are better minds!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

dreamtrap
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
63 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/05/2003, 10:54:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους dreamtrap  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Aigokeros fisika
Ti allo 8a mporousa na eimai

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Fotini
Μέλος 2ης Βαθμίδας


205 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/05/2003, 13:28:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Fotini  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ελα να "μεγαλωνει" η παρεα μου

Καλως ηρθες Dream

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

tzo
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
68 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/05/2003, 23:36:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους tzo  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Scorpio rule

Tζο

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

natalia
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/05/2003, 11:01:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους natalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΣΚΟΡΠΙΟΣ με ωροσκόπο ΠΑΡΘΕΝΟ

Είπε κανείς τίποτε;;;;;;;;;;;;

ΝαταλιΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

octane
Νέο Μέλος


28 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/05/2003, 12:45:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους octane  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
...κανείς Κριόςςςς???? (με Ταυρο...)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/05/2003, 16:40:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

...κανείς Κριόςςςς???? (με Ταυρο...)

Kαλέ πρόσεξε!!! Θα μπερδέψεις τα ... κέρατά σου!


"Τάδε έφη Avallon"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
reptilesalonica
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1849 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/05/2003, 18:54:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους reptilesalonica  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πω,πω Υδροχο'ι'ακή έκρηξη! Ενα έχω να πω. Οι καλύτερες (και περισσότερες) σχέσεις μου ήταν με Υδροχόες (είμαι Τοξότης με ωροσκόπο στους Διδύμους ή στον Ταύρο και σελήνη στο Σκορπιό). Μοιραζόμαστε την ίδια ζέση για ελευθερία και το ίδιο ανοιχτό πνέυμα. Ωστόσο οι Υδροχόοι φτάνουν μέχρι ενα σημείο. Μπορούν να μιλούν για επαναστάσεις και είναι ανθρωπιστές αλλά μόνο στα λόγια. Οι Τοξότες είναι διατεθειμένοι να δώσουν τη ζωή τους για μια ιδέα, ζώο, αξία. Είμαστε φλόγα -ίσως η φλόγα της ζωής? ;)- και οι Υδροχόοι αέρας. Είστε χρήσιμοι για προσάναμα γιατι ο αέρας φουντώνει τη φωτιά που μπορεί να κάψει τα πάντα. Μετά έρεται όμως το νερό (Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθύες) και σβήνουν αυτή τη φλόγα για να πάρουν το σχήμα κάθε πράγματος μέσα στο οποίο κινούνται (ιδιότητες νερού). Γι' αυτό παραδόξως οι περισσότεροι Υδροχόοι τα πάνε πολύ καλά και με Τοξότες και με Σκορπιούς, γιατί ο αέρας φουσκώνει το νερό και φουντωνει τη φωτιά. Δεν υπάρχει όμως τίποτα χειρότερο απο το χώμα (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) που δε μασάνε ούτε απο αέρα (αντε να τους ανανεώσει λίγο) ούτε απο νερό (αντε να τους μαλακώσει λίγο), γιατί είναι τόσο γήινοι και στάσιμοι! Ωστόσο είναι σταθεροί στις επιλογές τους και σε μια υλιστική κοινωνία βρίσκονται πάντα στην κορυφή. Δεν έχουν όμως τα "πετάγματα" ενός Τοξότη, ενός Υδροχόου, ενός Διδύμου κι ενός Κριού, εκτός αν έχουν τέτοιο ωροσκόπο. Οι ίδιοι (οι χωμάτινοι) σβήνουν και τη φωτιά . Ίσως όλοι θα έπρεπε να προσέχεται τους Τοξότες σα τα μάτια σας γιατί η φλόγα τους μπορεί να σας φτάσει ψηλά -εκεί που στοχεύει και το esoterica- και να σας μυήσουν σε άλλα επίπεδα αντίληψης. Χρειαζόμαστε μόνο τη θετική ενέργεια των Υδροχόων, την κατανόηση και πίστη των δύσπιστων Σκορπιών και την απλή παρατήρηση -απο απόσταση- των ζωδίων της Γης, ουτως ώστε όταν φτάσουμε εκεί ψηλά, να έρθουμε και να τους πάρουμε απο το χεράκι, να τους δείξουμε την ουράνια βασιλεία (και θα επιστρέψουμε, γιατί είμαστε ανιδιοτελής . Εν κατακλείδι...όλοι είναι χρήσιμοι για να υπάρχει ισορροπία.
~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

Edited by - reptilesalonica on 29/05/2003 19:01:33

Edited by - reptilesalonica on 29/05/2003 19:08:05Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 32 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.15625
Maintained by Digital Alchemy