ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 Το κείμενο με το μήνυμα από την Πανορθόδοξη Σύνοδο στην Κρήτη
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 23
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/08/2016, 23:24:25  Εμφάνιση Προφίλ
Δάσκαλε (θα μου επιτρέψεις να σε αποκαλώ έτσι, ε;), μπορεί στα θεοσοφικά και αποκρυφιστικά να 'σαι εξπέρ, αλλά στα ιντερνετικά χωλαίνεις. Η IP δεν είναι σταθερή, κάθε άλλο παρά σταθερή είναι, για τον μέσο χρήστη. Κι άμα είναι σταθερή, τον πετάς έξω σε dt, χωρίς να χρειαστεί να μάθεις php για να κάνεις κουμάντο στη σελίδα σου. Αλλά εκείνος μπορεί να κάνει 1002 άλλα μετά, υπάρχουν proxys, υπάρχουν vpn, πολλά εργαλεία πια και εύκολα στη χρήση. Δεν ήταν όπως παλιά, που έπρεπε να 'χεις @ για να παίξεις στο χώρο. Το θέμα δεν είναι εκεί, εδώ.

Το θέμα είναι η νοοτροπία λειτουργίας. Όπως λέει κι ο kost παραπάνω, υπάρχει απλά ένας ψυχάκιας, ο οποίος έχει φάει κόλλημα αλλά ξεκολλάει άνετα με τον τρόπο που αναφέρει (btw πιθανόν να νομίζουν κάποιοι ότι είσαι αυτός, εγώ όμως ξέρω ότι δεν είσαι), και 2-3 ψευτο-απολογητές, που τελικά απέμεινε ένας. Ο οποίος οριοθετείται κι αυτός άνετα, αρκεί να καταλάβει η διαχείριση ότι δεν λειτουργούν έτσι τα φόρουμ που θέλουν χρήστες. Χρήστες είπαμε, όχι α-χρηστες. Τώρα για τις φάπες, θα συμφωνήσω, έχω νιώσει κι εγώ την ανάγκη, αλλά κάνε κράτει λίγο. Δε λέω καλή η ουτοπική περιαυτολογία, αλλά έτσι και μπλέξεις με το ποινικό δίκαιο και δεν έχεις πλάτες, δεν σε σώζει ούτε ο Εωσφόρος.

Επίσης, αν νομίζεις ότι μπορείς να γράψεις κάτι χωρίς να βρίζεις και να παρεξηγιέσαι που δεν σε παίζουνε τα άλλα παιδάκια, κάνε το. Το trolling βλάπτει όμως, κυρίως αυτόν που το εξασκεί.

Abyssus Abyssum InvocatΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2025 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/08/2016, 23:25:16  Εμφάνιση Προφίλ
To κάνατε -με που το κάνατε -με
αρένα (= μπ@!@#$%λο) το θέμα
ας πω κι εγώ τη γνώμη μου.

Αν κοιτάξει κάποιος τα μηνύματα αυτά καθαυτά και αφήσει κατά μέρος τις εξάρσεις και τα μπινελίκια,
αυτό που θα δει, και αυτό που λένε όλοι, από Νικόμαχο έως Αίολο και από Ντιεσέμη μέχρι Συνοδινό -και αφήνω τελευταίο τον Heretic που το έχει εκφράσει επανειλημένως και πιο ήρεμα και συγκροτημένα από όλους-
είναι ότι το θέμα των θέσεων και της συμμετοχής του Βασιλάκη "πάσχει", και όχι μόνο εξαιτίας αυτού και δι'αυτού.

quote:
Στη προκειμένη περίπτωση δεν έχουμε τον οπαδό μιας θρησκείας, που γράφει γι' αυτά που πιστεύει. Εχουμε έναν ελεεινό σπάμερ, που καταστρέφει όποιο θέμα χώνεται, με βλακώδεις, εκτεταμένες και σκοπίμως επαναλαμβανόμενες ανοησίες. Το οποίο ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι πως γίνεται για λόγους διάσπασης και όχι έκφρασης. Επίσης, η ενοχλητική παρουσία τέτοιων ατόμων, αποτελεί κράχτη για τα υπόλοιπα Gremlins που εμφανίζονται κάθε λίγο, και απαγορευτικό για σοβαρούς συνομιλητές. Οταν παρατηρεί ο άλλος ποιοί ποστάρουν σε τακτική βάση και κυρίως τι γράφουν, αυτό έχει φτάσει να χαρκτηρίζει το ίδιο το φόρουμ και οχι τους υπαίτιους. Καταλαβαινεις λοιπόν, οτι καινούργιοι σοβαροί χρήστες δεν θα έρθουν ποτέ ενω οι υπάρχοντες θα αποχωρούν λίγοι-λίγοι, μέχρις ερημώσεως. Και ο τελευταίος θα κλείσει την πόρτα όπως πάντα, οπότε αποφασίστε απο τώρα ποιός θα το κάνει. Οχι πάντως εγώ

Οι λόγοι κατά βάση είναι 3:

1) Ο Βασίλης είναι άλλη μια περίπτωση του περίφημου ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ, σε πολύ χειρότερη έκδοση όμως γιατί αφενός ο Γιαλαντζής εκείνος είχε και λίγη πλάκα, ήταν λιγότερο στρυφνός και πεζός, και το κυριότερο Είχε τα κάκαλα να παραδεχτεί σε κάποια φάση ότι όλα αυτά που γράφει απηχούν προσωπικές του απόψεις και ερμηνείες (και άρα επ'ουδενί δεν εξέφραζαν τα πιστεύω της επίσημης ορθοδοξης Εκκλησίας - εξ'ού και ο χαρακτηρισμός Γιαλαντζής για την [ψευδ]επωνυμία "Χριστιανός Ορθόδοξος"). Ο Βασιλάκης όμως δεν έχει -μέχρι τώρα- τα κότσια να βγει και να πει ότι κοιτάχτε ΕΓΩ με το φτωχό μου το μυαλό πιστεύω ότι ο κόσμος δημιουργήθηκε πριν 7500 χρόνια, και κρύβεται πίσω απ'τα φουστάνια της ορθοδοξίας. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν όλοι αυτήν την απάτη.
Εγώ αν ήμουνα τίποτα Ιερώνυμος ή Βαρθολομαίος, αυτόν τον τύπο, με αυτήν τη συμπεριφορά και τις ανοησίες που διαδίδει επικαλούμενος δήθεν την Ορθοδοξία και εξ ονόματος αυτής, θα τον κυνήγαγα για ψευδοκύρηκα και διαδίδοντα αιρέσεις και κακοδοξίες, και δεν θα τον άφηνα σε χλωρό κλαρί, μέχρι να πει...τον Δεσπότη Παναγιώτη!
Θα είχε λοιπόν θέση στο φόρουμ εφόσον ήταν τίμιος και ειλικρινής συνομιλητής, και ας πέταγε την όποια παπαριά, αλλά ας αναλάμβανε και την προσωπική ευθύνη, και να δήλωνε οπαδός του Βασιλακισμού ή του Κωστωφισμού, ή του Παπαρισμού, αλλά πάντως όχι της ορθοδοξίας.

2) Έτερος λόγος είναι ότι με βάση το (1), και με δεδομένο τα ανόμοια μεγέθη, αποτελεί ισοπεδωτική εξίσωση (προς τα κάτω) να θεωρείται πχ. το γραπτό του Ντιεσέμη ή του Heretic και οι θέσεις αυτών όπως εκφράζονται "ίσα κι όμοια" με του Βασιλάκη. Δεν μπορεί να έχεις δηλαδή έναν που να σου λέει σαν το χαλασμένο γραμμόφωνο ότι ο κόσμος δημιουργήθηκε πριν από 7500 χρόνια, στο ίδιο καντάρι με έναν άλλον που και μεστό και δομημένο και με επιχειρήματα λόγο παράγει. Για όνομα του Θεού δηλαδή! Και δεν μιλάμε εδώ ούτε περί "Αριανισμού" ούτε περί "ελιτισμού" ούτε τίποτα. Απλά και ξάστερα, όποιος γράφει μαλακίες γράφει μαλακίες. Κι όποιος γράφει νορμάλ γράφει νορμάλ. Και αυτό φαίνεται.

3) Αν και δεν θέλω να ασχολούμαι με διαχειριστικά θέματα, ποινές και 'ευαισθησίες', δεν μπορώ όμως να μην σημειώσω ότι όσο πάει, παραγινόμαστε 'ευαισθητούληδες' και ευθυγραμιζόμαστε με μια πολύ αυστηρή (αμερικανικού τύπου) "πολιτική ορθότητα". Μην πεις τον άλλονε μαλάκα ή παπάρα (κι ας αμολάει αβέρτα, κατά συρροήν και κατ'εξακολούθησιν παπαριές και μαλακίες) μή τυχόν και μας βάλουνε πιπέρι στη γλώσσα. Αυτό το πράγμα λοιπόν δεν το καταλαβαίνω. Κοιτάμε τους χαρακτηρισμούς ή ψάχνουμε να βρούμε τη βαθύτερη αιτία? Γιατί προκλήθηκαν? Πετάχτηκαν έτσι για πλάκα και για μόστρα? Επειδή δηλαδή ο άλλος ο καραγκιόζης παίζει το παιχνιδάκι καλά, με τα "Αγαπητέ Πυθαγόρα" και "Αγαπητέ Αίολε" και τα φρύδια μας κουνιούνται, πάει να πει ότι έχει και ασυλία στην παπαριά του ή έχει και ισότιμη συμμετοχή?
Μετά λοιπόν δικαίως θα εξανίσταται ο Αίολος και ο Ντιεσέμης, και ο κάθε Αίολος και Ντιεσέμης, με μια άλφα πορεία και γραφή στο χώρο, όταν σε ένα φόρουμ εσωτερισμού δεν μπορεί ο άλλος να εκφραστεί στο μήκος κύματος που επιθυμεί. Και για να προλάβω τυχόν παρανοήσεις και αμφιβολίες, κοιτάχτε λίγο και την παράδοσή μας, για την οποία περηφανευόμαστε (και καλά κάνουμε), δείτε διαλόγους πχ. στην Ιλιάδα μεταξύ Αχιλλέα και Αγαμέμνονα που το μπινελίκι έφευγε σύννεφο, δείτε ομιλία Οδυσσέα -Θερσίτη, πάμε και στον περίφημο Θεμιστοκλή με το "Πάταξον μεν άκουσον δε"... Τι λένε όλα αυτά? Σεβόμαστε τη σαχλαμάρα αν αρχίζει από "Αγαπητέ Αιθεροβάμονα" και βγάζουμε κίτρινες και κόκκινες άμα τα πάρει ο άλλος στο κρανίο με τους τρολο σπάμερς?.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εωσφοριστής
Μέλος 1ης Βαθμίδας

n/a
59 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/08/2016, 23:30:56  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
btw πιθανόν να νομίζουν κάποιοι ότι είσαι αυτός, εγώ όμως ξέρω ότι δεν είσαι

Ξέρεις κάτι φίλε?
Εγώ περαστικός είμαι από το φόρουμ, δεν έχω τη διάθεση και τον χρόνο να ασχοληθώ νομικά με τα άτομα αυτά, ειδαλώς θα σου έλεγα εγώ γιά πότε θα το είχα ξετρυπώσει το ποντίκι...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/08/2016, 00:42:10  Εμφάνιση Προφίλ
Δηλαδή Αμαλία, επικροτείς την 5αρα στον DSM, ο οποίος δεν εξύβρισε καμία θρησκεία, αλλά απλώς εκλαϊκευσε αυτά ακριβώς που λέει η θρησκεία?
Προσβάλλεις μια θρησκεία, όταν χρησιμοποιείς εναντίον της τα κελεύσματά της?

Δεν ξεπερνάς τα όρια της πολυπολιτισμικότητας και της απλόχερης ελευθερίας και διακίνησης ιδεών, όταν ισχυρίζεσαι πως τα μέλη της κοινότητας του esoterica, δεν έχουν το δικαίωμα να κρίνουν τις αποφάσεις της Σ.Ο και της Δ.Ο?

Δεν είδα στην ανάρτησή σου, να κάνεις κανένα λόγο, για την αιτία όλου αυτού του "τζερτζελέ" με τις ουτοπικές αναρτήσεις και τις εξ ουρανού ποινές.
Αρα ο Αγαπητός Βασίλειος και ο κάθε αγαπητός φανατικός, έχει το απυρόβλητο εκ της διαχειρήσεως, να αποφεύγει διάλογο, να ποστάρει κουταμάρες, να παραπέμπει σε "επιστημονικές" απόψεις του...εαυτού του, να συνομιλεί ίσως με άλλους τρολ λογαριασμούς προς επανάληψη των δικών του ουτοπικών δημοσιευμάτων, να προκαλεί άλλα μέλη σε καταστάσεις εγκεφαλικών επεισοδίων και στο τέλος να επιτυγχάνει την τιμωρία τους και γιατί όχι την διαγραφή τους?

Επικροτείς την κατάσταση που έχει δημιουργήσει ο Αγαπητός Βασίλειος, χρησιμοποιώντας το όνομα του Αρχιμανδρίτη Κωστώφ ισχυριζόμενος, πως εκφράζει απόψεις του περί κοσμογονίας?
Εχω αποδείξεις, ότι ο Αγαπητός Βασίλειος ψεύδεται ασυστόλως, καθ'όσον η αλληλογραφία μου με τον πατέρα Κωστώφ, δείχνει πως η επίσημη θέση του Αρχιμανδρίτου, ουδεμίαν σχέση έχει με τις χαζομάρες του Αγαπητού Βασίλειου.

Επομένως, ο Αγαπητός Βασίλειος διαπράττει όλα τα "εγκλήματα" στο παρόν φόρουμ και ως εκ θαύματος Μεγαλοδύναμου, την πληρώνουν τα σώφρονα μέλη του.

Με λυπεί το γεγονός, πως τώρα που επιστρέψατε από την "ερημιά" και έχετε πάλι πρόσβαση στο ιντερνετ, είδατε μόνο τα "αδικήματα" του DSM και του Αίολου και όχι του πραγματικού ενόχου.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εωσφοριστής
Μέλος 1ης Βαθμίδας

n/a
59 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/08/2016, 01:22:42  Εμφάνιση Προφίλ
Ο ένοχος είναι η εν μέρει ανοχή που υπάρχει στην κοινωνία ή μάλλον στις κοινωνίες.

Δες λίγο κάτι, έγινε ο τσαμπουκάς με τον Μπαρμπαρούση ΟΚ?
Πήγαν όλοι μέσα αλλά αυτός έχει βουλευτική ασυλία και δεν μπορούν λέει να τον αγγίξουν.

Ρε φίλε?! Ασυλία για αξιόποινες πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα?!
Και μάλιστα με νόμο του κράτους????!!!!!
Είμαστε με τα καλά μας???!!!

Εδώ στο φόρουμ, που είναι και αυτό ένα κομάτι της κοινωνίας, υπήρξε υπέρμετρη ανοχή στα χριστιανά, έβριζαν, απειλούσαν, έστελναν πριβέ μύνημα με απειλές, θα σε κάνω θα σε δείξω θα σε ράνω, έλα ρε στο τάδε μέρος να σε πλακώσω στις μαχαιριές....
Κι αν τους μπινελίκιαζες, έβγαινε ο τάδε συντονιστής..."κρατήστε την ψυχραιμία σας, ο λογαριασμός τάδε διαγράφεται"!

Γιά πείτε μου λίγο κάτι...
Αυτός ο κακόβουλος τάδε, πόσο καιρό έχει που μετέτρεψε το site σε αχούρι?
Τα έχετε υπολογίσει?
Μήπως έχετε αναλογιστεί την προσωπική του ικανοποίηση για το κατόρθωμά του?
Νομίζετε πως αν τον αγνοείτε αυτός θα κάτσει φρόνιμα?
Να λοιπόν που αποδείχθηκε οτι κάνετε λάθος.

Καθίστε να τα βάλετε όλα κάτω, αποφασίστε τι χώρο θέλετε να έχετε, δημιουργείστε πλατφόρμα ασφαλείας, ζητήστε βοήθεια από τα μέλη σας στον συντονισμό και το πατρολάρισμα της σελλίδας και θα δείτε το χώρο σας να γίνεται και πάλι κέντρο προσέλκυσης μορφωμένων και αξιόλογων ανθρώπων.

Θέλετε μιά ιδέα απο μένα?
Κωδικός πρόσβασης σε μεμονωμένο χώρο VIP.
Το έχω δει σε πολά φόρουμ του εξωτερικού, μπορείτε να ζητήσετε και κώδικα απο τέτοια φόρουμ γιατί διαθέτουν προγραμματιστές και χάκερς.

Άλλη λύση, έλα δω φίλε...πόσο καιρό μας τα έχεις κάνει τσουρέκια? Ναι, πάρε μιά αγωγή μηνήσεως στο κεφάλι και πλήρωσέ μας κι απο πάνω.
Εγώ αν θέλετε γνωρίζω κόσμο στην Ευελπίδων, δε λέω... ο εισαγγελέας έχει ν ασχοληθεί με πολύ σοβαρές υποθέσεις αλλά....μπορώ να του τραβήξω την προσοχή πάνω στο θέμα.

Καθίστε κάτω, μιλήστε και ζητήστε τη βοήθειά μας, εγώ θα χαρώ μετά από τόσα χρόνια να βοηθήσω το esoterica στο μέτρο που μπορώ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

TheMiddleAges
Νέο Μέλος


5 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/08/2016, 05:53:14  Εμφάνιση Προφίλ
...

Edited by - TheMiddleAges on 25/08/2016 06:15:24Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

TheMiddleAges
Νέο Μέλος


5 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/08/2016, 05:59:11  Εμφάνιση Προφίλ
...


Edited by - TheMiddleAges on 25/08/2016 06:14:52Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

TheMiddleAges
Νέο Μέλος


5 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/08/2016, 06:06:19  Εμφάνιση Προφίλ
...

Edited by - TheMiddleAges on 25/08/2016 06:14:10Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

TheMiddleAges
Νέο Μέλος


5 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/08/2016, 06:58:19  Εμφάνιση Προφίλ
Εωσφοριστή τι διάολο σας κάνουν εκεί που πάτε και κλείνεστε?
Το μήνυμά σου είναι εντελώς διεστραμμένο.

Αν θέλει η διαχείρηση να το κάνει prive(γεια σας ρε very important persons! κεφαλια της επιστημης εσεις) ας το κάνει. Εσυ που κολλάς;

Όσο εσείς θα βρίζετε με άθλιο τρόπο την διαφορετική άποψη και ιδίως την χριστιανική, θα λαμβάνετε την ίδια αντιμετώπιση. Τί είστε εσείς; Οι μάγκες;

Δεν καταλαβαίνω το νταβατζιλίκι στο υφάκι σου. Μήπως είστε όλοι διαχειριστές ενώ amalia και αιθεροβαμον είναι απλοί χρήστες και κουταβακια σας;

Τι γελοιοτητες ειναι αυτες για ασφαλεια αττικης και διωξη εγκληματος;
Σου επιτέθηκε χριστιανός με μαχαίρια; Πάτα xo.gr να βρεις Δαφνί ή Δρομοκαίτειο ή επισκέψου το ταχύτερο ένα ψυχίατρο.

Ερχεσαι εδω και βριζεις τους χριστιανους που ανοιγουν θεματα, ε θα σε βρισω και εγω γιατι δεν μου αρεσει να βριζεις και να κοροιδευεις αδυναμους ανθρωπους που πιστευουν στον Θεο

Το να θες να μην ανοιγουν αυτοι θεματα, σημαινει να φτιαξεις το δικο σου blog και το δικο σου φορουμ.

Ή τουλάχιστον ρε μάγκα φτιάξε το δικό σου θέμα και φύγε απ' αυτό. Το να έρχεσαι εδώ σαν είρωνας επιτιθέμενος και να απαιτείς να μην γράφουν οι χριστιανοί, είναι τουλάχιστον φασιστικό.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

TheMiddleAges
Νέο Μέλος


5 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/08/2016, 07:07:40  Εμφάνιση Προφίλ
Και σημείωσε εξυπνάκια του εωσφόρου
ότι ΟΛΟΙ οι Χριστιανοί που ήρθαν εδώ είναι κύριοι και σέβονται τα πάντα
Δεν υπάρχει Χριστιανός που ήρθε εδώ και να μην μιλούσε φιλικά και κόσμια

όταν όμως αρχίσεις εσύ και τα φιλαράκια σου που έχουν γίνει βδέλλα του σάιτ δηλαδή kost, heretic, dsm, νικομαχος να βρίζουν άθλια, να απειλουν και να απαιτουν με φασιζοντα τροπο οτι εδω ειναι το καφενειο τους και πως οι χριστιανοι δεν εχουν δικαιωμα να γραφουν

τοτε φυσικο ειναι να πεσουν μπινελικια απο τη χριστιανικη πλευρα

για παράδειγμα οταν εγώ γραφω ως Χριστος Ελ και εχω δεχθεί 1000 εκατομμύρια προσβλητικά μηνύματα είναι επακόλουθο και εγώ να ξεσπάσω και να σε πω αρχίδι, όπως με έχεις βρίσει εσύ στην χιλιοστή. Γιατί έκανε υπομονή και δεν είδα την διαχείρηση να σας τιμωρεί για τις βρισιές σας.

αν δεν το καταλαβαινεις αυτο εισαι κρυφοφασιστας και δε διαφερεις απο τους χρυσαυγιτες που ταχα βριζεις

τωρα λυπαμαι για τη διαχειρηση που κανει παντα το χατιρι σας
και δεν υπαρχει δικαιοσυνη και σεβασμός στα φορουμ


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/08/2016, 08:41:11  Εμφάνιση Προφίλ
Νομίζω πως ο φίλος Εωσφοριστής τα λέει μια χαρά!

Abyssus Abyssum InvocatΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/08/2016, 10:24:14  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

quote:
Αίολος:
Ποίος είσαι ρε όργιο που ούτε μια αυθεντική σκέψη δεν έχεις εκφράσει;;;
Ποίος είσαι ρε όργιο που, ενώ κρίνουμε τους γονείς μας και τον ίδιο τον θεό, δεν δέχεσαι την κρίση;;;
Αν δεν δέχεσαι τις κρίσεις, φασισταριό του κερατά, ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ανεγκέφαλο όν...


Πραγματικά, είσαι για λύπηση...

Ουσιαστικά δεν νιώθω οτι πρέπει να απολογηθώ, ούτε σε εσένα ούτε σε κανέναν "ΝΙΚΟΜΑΧΟ"...
Ούτε θα κάνω διάλογο με κατα φαντασίαν "Αρίους"

Τόσα καταλαβαίνεται... τόσα λέτε*


quote:
Αίολος:
η "καρέκλα" δεν σε καθιστά θεό ηλίθιε!
ρίξε μου κι άλλη "κόκκινη" μαλάκα...
μονο αν με διαγράψεις θα ησυχάσεις...

Ωραία ιδέα...
(θα προτιμούσα βέβαια να σε βλέπω να ξεφτιλίζεσαι κατά καιρούς...)
...αλλά κάτι θα κάνουμε και για εσένα.


Μέχρι να εξεταστεί, η τελευταία, αλλά και η συνολική σου στάση στο φόρουμ,
ο λογαριασμος Αίολος θα παραμείνει απενεργοποιημένος

* ΥΓ
Η τοποθέτηση του Heretic
(που έδειξε να αντιλαμβάνεται καταστάσεις)
ομολογώ με απογοήτευσε.
"Ουσιαστικά δεν νιώθω οτι πρέπει να απολογηθώ, ούτε σε εσένα ούτε σε κανέναν "ΝΙΚΟΜΑΧΟ"..."
Δεν μ' ενδιαφέρει το πως νιώθεις. Μπορεί να νιώθεις ότι θέλεις να μας πηδήξεις. Αυτό δεν καθιστά υποχρέωσή μας να σου κάτσουμε...
Το τί πρέπει ή είσαι υποχρεωμένος να κάνεις ως συντονιστής μ' ενδιαφέρει. (αλήθεια, δεν υπάρχει κανονισμός για τους συντονιστές;)
Δηλαδή να αιτιολογής! Στην συγκεκριμένη περίπτωση, άγνωστη λέξη. Η δήθεν απαξίωση σημαίνει απουσία επιχειρημάτων. Δεν θέλω να πιστεύω ότι υπέκυψες σε τίποτα ΠΜ του Βασιλάκη ε;;;
Επραξες ως δικτάτορας ή φασίστας, (μιας και είναι της μόδας τελευταία)
Απόδειξη; ΙΔΟΥ: "Ούτε θα κάνω διάλογο με κατα φαντασίαν "Αρίους"".
Ουδέποτε υποστήριξα ότι είμαι "Αριος". Είναι συκοφαντία, απαράδεκτη για συντονιστή.
Αυτή η φράση αποδεικνύει ότι είσαι εμπαθής με πολιτικά κίνητρα εναντίον μου και δεν είναι πρώτη φορά. Το φρόνημα, όποιο κι αν είναι, δεν διώκεται. ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟ ΔΙΩΚΟΥΝ!!!
Δεν είναι τσιφλίκι σου ο χώρος!

ΥΓ
Η τοποθέτηση του Heretic
(που έδειξε να αντιλαμβάνεται καταστάσεις)
ομολογώ με απογοήτευσε.

Θα προτιμούσα, ο Heretic, να πάρει θέση επί του θέματος (κόκκινες) και όχι να το παίζει χέλι... Ανευθυνότητα το λένε στο χωριό μου...
Οπως είπα, αυτό που έγραψε δεν μου λέει τίποτα.

Αμαλία
Εκτιμώ την θέση σου. Αν διαφωνείς σε κάτι από τα ανωτέρω, είμαι διαθέσιμος.
Ουδέποτε είπα το παραμικρό εναντίον του φορουμ και της δουλειάς σας, την οποία εκτιμώ.
Με την συγκεκριμένη επιλογή σας έχω θεματάκι...

Edited by - Αίολος on 25/08/2016 11:22:52Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/08/2016, 12:27:36  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Θα προτιμούσα, ο Heretic, να πάρει θέση επί του θέματος (κόκκινες) και όχι να το παίζει χέλι... Ανευθυνότητα το λένε στο χωριό μου...Οπως είπα, αυτό που έγραψε δεν μου λέει τίποτα.

Αίολε, δεν ξέρω αν το έχεις συνειδητοποιήσει: Το θέμα αυτό είναι, μάλλον ήταν, του χρήστη Ελάχιστου. Αποπειράθηκα εγώ και μερικοί άλλοι να συμμετάσχουμε δημιουργικά, μέχρι την καταστροφική παρεμβολή του χρήστη Vasillis_1. Κι αυτή ήταν η αφορμή για όλα αυτά που ακολούθησαν. Η τροπή που πήρε όμως η συζήτηση αυτή, δεν περιστρέφεται γύρω από εσένα και δεν βλέπω το λόγο να "τσιμπήσω" με λέξεις όπως "ανευθυνότητα", για να την εκτρέψω προς τα εκεί. Επίσης, ούτε γύρω από τον DSM. Οι κόκκινες που έπεσαν, μου είναι σχεδόν αδιάφορες. Μάλλον είναι πραγματικά αστείες, μπροστά στα παρακάτω που θίγω:


quote:
Μα είναι φυσιολογικό. Όταν μαζέψεις όλα τα σκουπίδια του ίντερνετ, τότε θα καταντήσεις η χωματερή των φόρουμ. Αναρωτιέμαι που βρίσκεται ο πάτος. Δεν το κλείνετε καλύτερα πριν γράψετε νέο ρεκόρ;

quote:
Οταν παρατηρεί ο άλλος ποιοι ποστάρουν σε τακτική βάση και κυρίως τι γράφουν, αυτό έχει φτάσει να χαρακτηρίζει το ίδιο το φόρουμ και οχι τους υπαίτιους. Καταλαβαίνεις λοιπόν, οτι καινούργιοι σοβαροί χρήστες δεν θα έρθουν ποτέ ενω οι υπάρχοντες θα αποχωρούν λίγοι-λίγοι, μέχρις ερημώσεως. Και ο τελευταίος θα κλείσει την πόρτα όπως πάντα, οπότε αποφασίστε απο τώρα ποιός θα το κάνει. Οχι πάντως εγώ

Επίσης η διαχειριστική θέση (amalia) επιβεβαιώθηκε ξανά, και είναι απολύτως ξεκάθαρο πως αυτή που βλέπεις παραμένει η πολιτική διαχείρισης του esoterica.gr. Αρα και οι συντονιστικές ενέργειες θα κινούνται σε αυτό το πλαίσιο, όποιος και να εκτελεί καθήκοντα συντονιστή. Όποιος λοιπόν χρήστης συμφωνεί παραμένει, όποιος διαφωνεί αποχωρεί.

(επίσης μπορεί να τρολάρει διακριτικά, με τον ίδιο ή άλλο λογαριασμό, γιατί όπως είδα και σε αυτά υπάρχει ανοχή, και κάποιοι την χρησιμοποιούν)

Αυτή είναι και η καλύτερη απάντηση που μπορεί να πάρει κάποιος πάνω σε αυτό το ερώτημα που έθεσες.

Abyssus Abyssum InvocatΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/08/2016, 12:45:24  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Αυτή είναι και η καλύτερη απάντηση που μπορεί να πάρει κάποιος πάνω σε αυτό το ερώτημα που έθεσες.
Η καλλίτερη απάντηση θα ήταν αν δικαίως ή αδίκως έπεσαν οι κόκκινες.
Δεν είναι δύσκολο ούτε κακό. Κριτική σκέψη χρειάζεται...
Αν αδυνατείς, μην ασχολήσαι ούτε μαζί μου, ούτε με τον DSM.
Συνέχισε με τους άλλους.
Με άλλα λόγια, μην τσιμπάς...

Edited by - Αίολος on 25/08/2016 12:50:11Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Vassilis_1
Μέλος 2ης Βαθμίδας


408 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/08/2016, 14:46:14  Εμφάνιση Προφίλ
Πράγματι φίλε Συνοδινέ, έχει καταστεί εδώ σε όλους γνωστό, ότι αδυνατείτε να αντικρούσετε τις κοσμογονικές θέσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Αν έχετε αντίρρηση, ορίστε καταθέστε τα επιχειρήματά σας, που αντικρούουν τις κοσμογονικές θέσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/08/2016, 16:12:58  Εμφάνιση Προφίλ
Αμαλία, για αυτό ακριβώς μιλάω:

quote:

Vassilis_1
Μέλος 2ης Βαθμίδας


227 Μηνύματα Απεστάλη: 25/08/2016, 14:46:14 Εμφάνιση Προφίλ Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πράγματι φίλε Συνοδινέ, έχει καταστεί εδώ σε όλους γνωστό, ότι αδυνατείτε να αντικρούσετε τις κοσμογονικές θέσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Αν έχετε αντίρρηση, ορίστε καταθέστε τα επιχειρήματά σας, που αντικρούουν τις κοσμογονικές θέσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας.


ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Western Sahara
731 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/08/2016, 16:41:32  Εμφάνιση Προφίλ
Είμαι Μέγας Προβοκάτορας
9 σελίδες τόπικ Αυγουστιάτικα έφτιαξα! Και στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Κύριος ξέρει που θα φτάσουμε, υπολογίζω σε χιλιάδες αναγνώσεις!!!


ps.

«Πάτερ, εἰς χεῖρας σου παρατίθεμαι τό πνεῦμα μου»

Edited by - ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ on 25/08/2016 16:42:37Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Συντονιστής

Greece
3359 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/08/2016, 17:05:44  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Αίολος
...είσαι εμπαθής με πολιτικά κίνητρα εναντίον μου και δεν είναι πρώτη φορά.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/08/2016, 17:37:30  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Είμαι Μέγας Προβοκάτορας
9 σελίδες τόπικ Αυγουστιάτικα έφτιαξα! Και στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Κύριος ξέρει που θα φτάσουμε, υπολογίζω σε χιλιάδες αναγνώσεις!!!


Και που να ξερες τι άλλο προκάλεσε η ανάρτησή σου. Πεταλούδα στο Πεκίνο, σεισμός στο Λος Άντζελες, που λένε. Σκέψου όμως... (φιλοσοφώ τώρα) μια απλή ανάρτηση με τις ανακοινώσεις από τη Ιερά Σύνοδο στην Κρήτη και θα έμελλε να προκαλέσει τόση αναστάτωση... τολμώ να πω θα φτάσει μέχρι και την ατομική καταστροφή μερικών μελών του φόρουμ
.
.
.
Κάποτε ξέρεις, θα συναντάς κανένα άστεγο μπεκρή, ξάπλα σε κάποιο παγκάκι πλατείας, και θα αναρωτιέσαι αν αυτός ήταν κάποιος από εμάς... κάποιος που η ζωή του πήρε άλλο δρόμο μετά από αυτή τη δημοσίευση...

Abyssus Abyssum InvocatΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Συνοδινός.1
Μέλος 2ης Βαθμίδας


328 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/08/2016, 17:53:04  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Πράγματι φίλε Συνοδινέ, έχει καταστεί εδώ σε όλους γνωστό, ότι αδυνατείτε να αντικρούσετε τις κοσμογονικές θέσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Όχι μόνο της Ορθόδοξης εκκλησίας, αλλά και των Μουσουλμάνων και των Εβραίων τις κοσμογονικές θέσεις αδυνατούμε να αντικρούσουμε. Αφού, όπως είπαμε, οι ηλίθιοι είναι αήττητοι.
Την ίδια αντίληψη του κόσμου έχετε όλη η μεσανατολίτικη ελίτ.
Δηλαδή, ότι πιστεύουν οι Μουσουλμάνες με τα τσεμπέρια και τα πατσαβούρια και βεβαίως οι Μουσουλμάνοι Ταλιμπάν, τις ίδιες κοσμογονικές αντιλήψεις έχετε κι εσείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί.
Έχετε λοιπόν, και σπουδαίους συμπαραστάτες, σπουδαία μυαλά, στον αγώνα σας κατά της εξέλιξης και κατά των Άθεων.
Μην θέλετε λοιπόν, όλη την δόξα από τον θρίαμβο κατά της εξέλιξης μόνο για πάρτι σας, αφού τα ίδια επιχειρήματα καταθέτουν περήφανα και οι Μουσουλμάνοι.
quote:
Πράγματι φίλε Συνοδινέ, έχει καταστεί εδώ σε όλους γνωστό, ότι αδυνατείτε να αντικρούσετε τις κοσμογονικές θέσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Τον κακό σου τον καιρό, αήττητε.
Βρε, εσύ ο ίδιος δεν παραδέχτηκες ότι ήσουν κύτταρο στην κοιλιά της μαμάς σου, αλλά που στην πορεία (και λυπάμαι πολύ γι αυτό) απέτυχε να γίνει λογικός άνθρωπος..;
Μαζί δεν συμφωνήσαμε πως ένα κύτταρο μπορεί αποδεδειγμένα (πιο αποδεδειγμένα δεν γίνεται) να εξελιχθεί και να προκύψει ένας άνθρωπος..;
Κι αφού έκανες γαργάρα την εξέλιξη, αλλάζεις θέμα και ρωτάς από που προήλθε το κύτταρο και νόμιζες ότι τάχα μας κορόιδεψες.
Αλλού οι κουτοπονηριές! Άλλο θέμα η εξέλιξη του κυττάρου και άλλο θέμα από που προήλθε το ίδιο το κύτταρο.
Σημασία έχει ότι η εξέλιξη του κυττάρου ισχύει, από όπου και αν προήλθε το κύτταρο.
Η ζωή μπορεί να προέλθει, είτε από τον ίδιο τον πλανήτη, είτε από κάποιο άλλο σώμα που πέρασε ή κατέπεσε στον πλανήτη αυτό (όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται κάποιοι).
Αν κάποιος αμφισβητεί την πρώτη εκδοχή με τα όποια στοιχεία του, τότε αποδέχεται την δεύτερη εκδοχή.
Και οι δυο θεωρίες πάντως, ενδεχομένως να ισχύουν στο Σύμπαν.
Αν πάντως κάποιος απορρίπτει και την δεύτερη εκδοχή, τότε πρέπει να φέρει τα στοιχεία του που οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα και παράλληλα να φέρει τις αποδείξεις της Εβραιοχριστιανομουσουλμανικής θρησκείας, τα γνωστά δηλαδή, περί λάσπης, πάνω - κάτω νερά, κλπ...
Εσύ βέβαια, που είσαι ένας κλασικός καλόγερος, διψάς μόνο για νίκες της Ορθοδοξίας και γι αυτό, αντιγράφεις επί μήνες τις ίδιες άσχετες κοτσάνες, κάνοντας ταυτόχρονα και τον γύρω του Θριάμβου και πανηγυρίζοντας τάχα, τις μεγάλες επιτυχίες του Εβραιοχριστιανομουσουλμανισμού κατά της εξέλιξης.
Βέβαια, από κουτοπόνηρους καλόγερους, ιμάμηδες και παπατζήδες, τι να περιμένει κανείς;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Εωσφοριστής
Μέλος 1ης Βαθμίδας

n/a
59 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/08/2016, 21:09:35  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
για παράδειγμα οταν εγώ γραφω ως Χριστος Ελ και εχω δεχθεί 1000 εκατομμύρια προσβλητικά μηνύματα είναι επακόλουθο και εγώ να ξεσπάσω και να σε πω αρχίδι

Φίλε, άκου λίγο...

Επιθέσεις από χριστιανούς εναντίον άλλων θρησκειών, υπάρχουν πολλές, υπάρχει βέβαια και το αντίστροφο, πολοί χριστιανοί δέχονται επιθέσεις από άλλες θρησκείες και μάλιστα σε άλλες χώρες δέχονται επιθέσεις κατά της ζωής τους, κοινώς τους σφάζουν!

Εσύ απ' ότι θυμάμαι ως Χρίστος Ελ, δέχθηκες αρκετά προσβλητικά μυνήματα και απ' ότι θυμάμαι στις αρχές ήσουν πολύ δεκτικός και προσιτός με τους χρήστες.

Όμως το έχεις παρακάνει, το έχεις τραβήξει πολύ το σχοινί και δεν πάει παρά πέρα, εμένα ας πούμε γιατί με έβρισες?
Επειδή δε σου αρέσει ο εως-φορισμός?

Νομίζεις οτι έχεις το ΟΛΟ το δίκιο με το μέρος σου?

ΔΕΝ έχω τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή να ασχοληθώ παρά πέρα, πρόσεξε όμως γιατί υπάρχει η πιθανότητα να παραμερίσω κάποιες υποχρεώσεις μου και να μπορέσω να ασχοληθώ μαζί σου εκτενέστερα.

Μη με αναγκάσεις φίλε, στο ζητάω στα ίσσα...

Όσο για όσους είναι αντίχριστοι σαν εμένα, έχω και για εσάς κάτι να ζητήσω, αντιπαρετεθείτε ιδεολογικά και κόσμια, κοινώς πες τη γνώμη σου, άσκησε την κριτική σου, αλλά να τηρείς τα όρια, γιατί σε όλα πρέπει να υπάρχουν όρια.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/08/2016, 22:01:53  Εμφάνιση Προφίλ
Εωσφοριστής

Θα ήταν ευκολότερη η συζήτηση, αν ευαρεστούμενος μας ενημερώσεις, ποιός διεγραμμένος λογαριασμός είσαι.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Συνοδινός.1
Μέλος 2ης Βαθμίδας


328 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/08/2016, 22:02:39  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Όσο για όσους είναι αντίχριστοι σαν εμένα, έχω και για εσάς κάτι να ζητήσω, αντιπαρετεθείτε ιδεολογικά και κόσμια, κοινώς πες τη γνώμη σου, άσκησε την κριτική σου, αλλά να τηρείς τα όρια, γιατί σε όλα πρέπει να υπάρχουν όρια.

Να συμπληρώσω φίλε μου σε αυτά που παραθέτεις, ότι και η κουτοπονηριά, τα θεολογικά τρικ επιπέδου νηπιαγωγείου, περιφερόμενοι -τάχα- νικητές που προσπαθούν να κοροϊδέψουν αφελείς με τα παιδικής ευφυΐας τεχνάσματά τους, παπαγαλιστές που ποστάρουν σαν ποίημα τα ίδια και τα γίδια (και τα οποία έχουν απαντηθεί πολλές φορές) προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να παρατείνουν την υπάρξή τους για προπαγανδιστικούς σκοπούς, είναι επίσης άκρως προσβλητικοί και προκλητικοί για την νοημοσύνη των μελών, κουραστικοί για τους αναγνώστες και δεν έχουν καμιά θέση εδώ μέσα, παρά μόνο σε εκκλησίες, κατηχητικά και λοιπά συναφή ιδρύματα.

Edited by - Συνοδινός.1 on 25/08/2016 22:05:07Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εωσφοριστής
Μέλος 1ης Βαθμίδας

n/a
59 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/08/2016, 22:30:20  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Να συμπληρώσω φίλε μου σε αυτά που παραθέτεις, ότι και η κουτοπονηριά, τα θεολογικά τρικ επιπέδου νηπιαγωγείου, περιφερόμενοι -τάχα- νικητές που προσπαθούν να κοροϊδέψουν αφελείς με τα παιδικής ευφυΐας τεχνάσματά τους, παπαγαλιστές που ποστάρουν σαν ποίημα τα ίδια και τα γίδια (και τα οποία έχουν απαντηθεί πολλές φορές) προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να παρατείνουν την υπάρξή τους για προπαγανδιστικούς σκοπούς, είναι επίσης άκρως προσβλητικοί και προκλητικοί για την νοημοσύνη των μελών, κουραστικοί για τους αναγνώστες και δεν έχουν καμιά θέση εδώ μέσα, παρά μόνο σε εκκλησίες, κατηχητικά και λοιπά συναφή ιδρύματα.

Όντως κάποια άτομα γίνονται προσβλητικά κυρίως από εγωϊσμό, προσωπικά έχω περάσεει απ αυτό το στάδιο και όταν συνειδητοποίησα το πόσο λάθος ήμουν, απλά έκατσα ηρέμησα και σκέφτηκα ποιό ξεκάθαρα.

Ο κάθε ένας μας οφείλει πάντα να κάνει την αυτοκριτική του, ΑΝ θέλει να γίνει καλύτερος, αν δε θέλει δε γίνεται από μόνο του.

quote:
Θα ήταν ευκολότερη η συζήτηση, αν ευαρεστούμενος μας ενημερώσεις, ποιός διεγραμμένος λογαριασμός είσαι.

ΝΙΚΟΜΑΧΕ...δεν διαγράφηκε ο λογαριασμός μου, εγώ την έκανα για κάμποσο καιρό, ξέρεις...έχω και μιά ζωή να ζήσω, δε θα κάθομαι να χαλιέμαι για τις ανταλαγές μπινελικιών με τον κόσμο...
Μπορεί να με θυμάσαι ως Lock_Smith...
Και σε πληροφορώ οτι τον καιρό που έλειψα, τον εκμεταλεύτηκα με πολύ θετικό τρόπο.
Ανέβηκα αρκετά επίπεδα και άλλαξα σε μεγάλο βαθμό, αυτό από μόνο του είναι κάτι καλό...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Συνοδινός.1
Μέλος 2ης Βαθμίδας


328 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/08/2016, 22:38:37  Εμφάνιση Προφίλ
Καλώς επέστρεψες Lock_Smith

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/08/2016, 22:42:41  Εμφάνιση Προφίλ
Ειλικρινώς, ήταν το πρώτο που πήγε το μυαλό μου, αλλά με συνεπήρε η σκέψη του διαγραμμένου λογαριασμού, επειδή έχουμε πήξει τελευταίως στα ρεμάλια.

Καλώς επανήλθες.
Φαντάζομαι προχώρησες στο θέμα των αστρικών ταξιδιών, συνάντησες κάποιο Δάσκαλο στο αιθερικό και λοιπά συναφή?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εωσφοριστής
Μέλος 1ης Βαθμίδας

n/a
59 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/08/2016, 22:47:11  Εμφάνιση Προφίλ
Καλώς σας βρήκα.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2525 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/08/2016, 23:16:22  Εμφάνιση Προφίλ
Εγώ να διευκρινίσω πως σε καμία περίπτωση δεν είμαι αντίχριστος, αλλα οι συγκεκριμένο τύποι που ενοχλουν δεν είναι καν χριστιανοι. Βαριεμαι να φερω σημεια απο τα ευαγγελια που κατακρινουν τη φορτικότητα απέναντι στους αλλους. Lock Smith δεν νομίζω να καθηλώνει το esoterica πάντως, στο βαθμό που δεν αποκτάς εμμονή με αυτό. Ένας τόπος συζητήσεων είναι και τίποτε παραπανω. Δεν έχει τα φόντα μάλλον για τίποτε άλλο, έτσι όπως λειτουργεί.

Abyssus Abyssum Invocat

Edited by - Heretic on 25/08/2016 23:17:44Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Συνοδινός.1
Μέλος 2ης Βαθμίδας


328 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/08/2016, 00:19:51  Εμφάνιση Προφίλ
Ούτε κι εγώ είμαι αντίχριστος Heretic, υπό την έννοια ότι εφόσον δεν υπάρχει Χριστός δεν υπάρχει νόημα να δηλώνει κάποιος Αντίχριστος.
Κατά κάποιο τρόπο, όταν κάποιος δηλώνει Αντίχριστος αποδέχεται ως υποψία και την ύπαρξη Χριστού.
Αντιχριστιανός ίσως; Αυτό τουλάχιστον, μπορεί να δηλώνει την αντίθεση κάποιου στο σύνολο της θρησκείας.
Προσωπικά, είμαι απέναντι σε όλες τις θρησκείες και ιδιαίτερα στις γνωστές τρεις της Εβραϊκής μυθολογίας, που αποτελούν ότι πιο εγκληματικό υπάρχει διαχρονικά για την ανθρώπινη νοημοσύνη και ότι πιο απάνθρωπο και εμπρηστικό υπάρχει διαχρονικά για την παγκόσμια ειρήνη.
Τα Ιερά Βιβλία τους δε, αποτελούν μισαλλόδοξα και απάνθρωπα πολεμικά εγχειρίδια, τα οποία καλούν με τυφλό φανατισμό τους πιστούς να πολεμούν για την πίστη τους, ώστε να επιβραβευθούν στον άλλο κόσμο. Ο Θεός άλλωστε, αποκληρώνει τους άπιστους και τιμωρεί παραδειγματικά τους αντιπάλους του.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/08/2016, 00:32:44  Εμφάνιση Προφίλ
Εμένα μου αρέσει ο Χάρυ Πότερ.Και ο Μπάτμαν.Και ο Τζιμ Ανταμς.

Σε άλλους αρέσει ο Αβραάμ και ο Ισαάκ.

Το κοινό τους σημείο?
Παραμύθια της Χαλιμάς.

Εκείνο που δεν ξέρω είναι:
Εχω δικαίωμα να αποκαλώ κόπανο, όποιον πιστεύει και λατρεύει κάποιον ή κάποιους από τους ανωτέρω?

Προφανώς ναι, αλλά σε ιδιωτικό κύκλο και σίγουρα όχι σε δημόσιο βήμα.

Αναρωτιέμαι:
Αυτόν/ους ( ηγέτες και αξιωματούχους ) που επιτρέπει στον οπαδό του Χάρυ Πότερ και του Αβραάμ, να επιτελεί αξιόποινες πράξεις,στο όνομα των παραμυθιών, πως πρέπει να τον αποκαλώ?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 23 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.171875
Maintained by Digital Alchemy