ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 Περι αποκαλύψεων Γκιόλβα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 34
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Ελευθέριος Παλιγγίνης
Νέο Μέλος

Greece
41 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2003, 00:48:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ελευθέριος Παλιγγίνης  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Ελευθέριος Παλιγγίνης  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Η ερώτηση απευθυνόταν σε όσους ενοχλούνται. Εάν δεν ενοχλείσθε, δεν συγκαταλέγεσθε στους αποδέκτες της + απλώς παρεξήγησα τα γραφόμενά σας.

Θεωρώ ανθελληνικά στοιχεία όσους ενοχλούνται από την δράση ελληνοψύχων.

Ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, (συμ) πατριώτες είναι από την άκρα αριστερά έως την άκρα δεξιά.

quote:

Κύριοι,

Θα σας παρακαλούσα να προσέχετε τα λόγια σας. Τα άτομα που αναφέρατε έχουν προσφέρει + όσα εξ αυτών ζουν, συνεχίζουν να προσφέρουν στον Ελληνισμό.

Επιπλέον, εσείς βγαίνετε ΑΝΩΝΥΜΑ + μπορείτε να κατηγορείτε τον καθένα για ο,τι δήποτε ατεκμηρίωτα, ενώ εκείνοι έχουν πάντα την ταυτότητά τους σε γνώση όλων.

Ερωτώ:

Μήπως ενοχλείστε από την πατριωτική δράση τους;

+ αν "ναι", τι μέρος του λόγου είσθε εσείς;

Aνθέλληνες;

Ακροαριστεροί;

Διεθνιστές;

Αναρχικοί;

Γενικότερα "έξωθεν ελεγχόμενοι";

Ελευθέριος Παλιγγίνης

http://clubs.pathfinder.gr/epsilon

*
**
***
****
*****

Edited by - Ελευθέριος Παλιγγίνης on 22/11/2003 15:03:14


Ελευθέριος Παλιγγίνης

http://clubs.pathfinder.gr/epsilon

*
**
***
****
*****Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ostria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


4324 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2003, 01:41:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ostria  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Τυφέωνα, εγώ πάντως μπορώ να επισημάνω δύο σημεία της συνέντευξης στα οποία έχω αντίρρηση...

Ο μεγαλύτερος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος που εξερράγει, είχε αναπτύξει μεγάλο τεχνολογικό πολιτισμό. Οι κάτοικοί του άντλησαν κάθε ενέργεια από τα σπλάχνα του με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τεράστια κενά στο εσωτερικό του πλανήτη. Στα κενά αυτά παρήχθησαν αέρια και με έναν σπινθήρα απο σεισμό εξερράγη ο πλανήτης, που είχε μέγεθος μεγαλύτερο από τον Δία.

Ο Δίας είναι αερώδης πλανήτης (αποτελείται κυρίως από υδρογόνο και ήλιο), που σημαίνει ότι δεν έχει στέρεο έδαφος. Ολοι οι μεγάλοι πλανήτες είναι αερώδης (jovian or gas planets) όπως οι μικρότεροι του Δία, Κρόνος, Ουρανός και Ποσειδών.
Αν υπήρχε όντως ένας γιγάντιος πλανήτης μεταξύ του Αρη και του Δία στη περιοχή που ονομάζουμε Ζώνη των Αστεροειδών, και ήταν μεγαλύτερος του Δία, τότε ήταν σίγουρα αερώδης. Αρα δεν θα είχε στέρεο έδαφος, οπότε ξεχνάμε ανάπτυξη ζωής και πολιτισμού.


"Κάτοικοι του πλανήτη αυτού έφτασαν και στον πλανήτη μας με τεράστια ΟΥΦΟ, τους οποίους ονομάζουμε Μάγια. Στο Μεξικό και σε άλλα σημεία της Λατινικής Αμερικής υπάρχουν πολλά έργα τους που δείχνουν το χαρακτήρα του πολιτισμού τους. Αυτοί ήταν οι πρώτοι εκπολιτιστές της γης. Την εποχή που συνέβη το γεγονός, δηλαδή πριν από δυο εκατομμύρια χρόνια, ο γήινος άνθρωπος βρισκόταν σε ζωώδη κατάσταση."

Οι Μάγιας πριν 2 εκ. χρόνια;
Οι Μάγιας είναι ένας κατά πολύ μεταγενέστερος πολιτισμός.
Η κλασσική τους περίοδος είναι το 200-900 μ.Χ. (μετά Χριστόν!)
Τα ιερογλυφικά τους πρωτοεμφανίστηκαν γύρω στο 300 π.Χ.

Πότε λοιπόν, έγιναν οι Μάγιας εκπολιτιστές όλης της γης;
Ξέρεις εσύ κανέναν αρχαίο πολιτισμό της Ευρασίας που να έχει επηρεαστεί από τους Μάγιας;

Επισημαίνω αυτά μόνο, επειδή είναι και τα μόνα απ όσα λέει που μπορείς εύκολα να βρεις αν ισχύουν ή όχι.


'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ostria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


4324 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2003, 02:15:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ostria  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Η ερώτηση απευθυνόταν σε όσους ενοχλούνται. Εάν δεν ενοχλείσθε, δεν συγκαταλέγεσθε στους αποδέκτες της + απλώς παρεξήγησα τα γραφόμενά σας.

Θεωρώ ανθελληνικά στοιχεία όσους ενοχλούνται από την δράση ελληνοψύχων.

Ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, (συμ) πατριώτες είναι από την άκρα αριστερά έως την άκρα δεξιά.


Φίλε μου, κανείς δεν ενοχλείται από την δράση των ελληνοψύχων, αλλά καταλαβαίνεις πιστεύω ότι όσο καλό μπορούν να κάνουν οι τίμιοι ελληνόψυχες, άλλο τόσο κακό μπορούν να κάνουν οι διάφοροι απατεώνες οπορτουνιστές. Μπορούν να μας παραπλανήσουν και να μας οδηγήσουν σε αδιέξοδα τέτοια ώστε να χαθούν και ο αρχικός σκοπός και πολύτιμος χρόνος.
Θα πρέπει λοιπόν σύντομα να ξεκαθαρίσουμε την ήρα από το στάρι ειδάλλως δεν θα έχουμε σωστή συγκομιδή.
Και βέβαια δεν θέλω να θίξω κανέναν (και μάλιστα στο συγκεκριμένο θέμα που συζητάμε), απλώς τονίζω ότι πρέπει να είμαστε πάντα σε εγρήγορση...
Αν είμαστε μια φορά επιφυλακτικοί απέναντι στους εχθρούς, πρέπει να είμαστε δύο απέναντι σε αυτούς που μας παρουσιάζονται ως φίλοι χωρίς να φέρουν μαζί τα διαπιστευτήρια τους...


'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Α Ι Α Ν Τ Α Σ
Μέλος 2ης Βαθμίδας


263 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2003, 08:12:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Α Ι Α Ν Τ Α Σ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Νομίζω ότι φύγαμε από το θέμα μας. Εδώ δεν συνδιαλεγόμαστε για το ποίος είναι πατριώτης ή όχι αλλά περί αποκαλύψεων Γκιόλβα. Καλό θα ήταν λοιπόν όποιος έχει στοιχεία για το θέμα αυτό ας τα παραθέσει , ειδάλλως να μη στέλνει μηνύματα αντεγκλήσεων και μόνο, διότι έτσι γεμίζουν άσκοπα οι σελίδες και χάνονται μέσα στο πλήθος μηνύματα τα οποία θα μπορούσαν να έχουν κάποια σημαντικά στοιχεία. Όσο αναφορά το Ναπολέοντα που ανέφερε ο φίλος terpandros πολλά στοιχεία είναι αυτά που συνηγορούν στο ότι γεννήθηκε στην Κορσική αλλά η καταγωγή του ήταν όντως από τη Μάνη και καλό είναι να μη τα ισοπεδώνουμε όλα προκειμένου να αντικρούσουμε τα επιχειρήματα του αλλού.
Τώρα για τον Γκιόλβα θέλω να πω τα εξής. Σε παλαιότερη συνέντευξη του στο ένθετο Φαινόμενα του Ελεύθερου Τύπου (1-3-03) είχε πει ότι έφτιαξε μηχάνημα το οποίο διοχετεύει ενέργεια και ενεργοποιεί αδρανοποιημένα κέντρα του εγκεφάλου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να θεραπεύει τους ανθρώπους από διάφορες ασθένειες και κυρίως τον καρκίνο. Μάλιστα οι συνεργάτες του νοίκιασαν ξενοδοχείο στην Εύβοια και δέχονται εκεί ασθενείς. Εσείς όλοι οι υπέρμαχοι του Γκιόλβα τι έχετε να πείτε γι’ αυτό το πολύ σοβαρό θέμα; Ρωτώ καλοπροαίρετα να που πείτε αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο . Διότι αυτό μπορεί να διαπιστωθεί εύκολα με μια επίσκεψη και τα συμπεράσματα θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο. Σας διαβεβαιώνω ότι με αυτόν τον τρόπο θα καταλάβουμε έμμεσα όλοι εμείς εδώ στο φόρουμ για το αν ο Γκιόλβας ήταν ένας τόσο μεγάλος εφευρέτης αν πράγματι είχε κατασκευάσει υπερόπλα ή αν ήταν μέλος μιας καλοστημένης προπαγανδιστικής ομάδας με σκοπό το κέρδος. Είναι απλό και θα βοηθήσει σίγουρα και τους πιο φανατικούς του υποστηρικτές αρκεί να έχουν το σθένος να δουν τη πραγματικότητα κατάματα. Είμαι σίγουρος ότι αυτήν την εξακρίβωση την θέλουν όλοι διότι ακόμα και αυτοί που τώρα πιστεύουν στον Γκιόλβα θα έχουν μέσα τους αμφιβολίες και τις οποίες κάλο είναι να τις διώξουν. Αντί λοιπόν να καθόσαστε να αναλώνεστε σε αντεγκλήσεις και θεωρίες καλό θα ήταν να προβείτε σε πράξεις ουσίας. Με τα λόγια δε βγαίνει ποτέ τίποτα ούτε διαβάζοντας μόνο βιβλία ούτε πολύ περισσότερο με την συνδιάλεξη μέσω διαδικτύου αλλά χρειάζεται και λίγο η αντιμετώπιση των πραγμάτων με την πράξη. Διαβάζοντας προηγούμενα μηνύματα διαπίστωσα ότι η παρέα ήθελε να συναντηθεί με τον κ. Γκιόλβα από την Άνοιξη αλλά ποτέ δεν έγινε τίποτα. Όλο λόγια ήταν και τόσους μήνες δεν κατάφεραν μια οργανωμένη σύσκεψη όπου θα συμμετείχαν και επιστήμονες όπως τουλάχιστον έλεγαν. Δηλαδή δεν κατάφεραν ούτε το αυτονόητο να πραγματοποιήσουν σε αυτή εδώ τη περίσταση. Αναρωτιέμαι λοιπόν τι νόημα έχει τόσος διαλογισμός έτσι σκέτος χωρίς πραγματική αναζήτηση. Και το λέω αυτό διότι αρχίζει και πάλι να φαίνεται μια επιθυμία για συνάντηση αυτή τη φόρα με τον κ. Φουράκη . Για να δούμε θα τα καταφέρουμε;
Επανερχόμενος στα περί Γκιόλβα θα ήθελα να αναφέρω τους ισχυρισμούς του -στην ίδια πάντα συνέντευξη- για την σελήνη. Λέει λοιπόν ότι η σελήνη είναι κούφια ,είναι τεχνητό κατασκεύασμα και ότι μέσα της υπάρχει τεχνητή ατμόσφαιρα ,φωτισμός με τεχνητό ήλιο, κτίρια κλπ. Αυτό το αφήνω στην κρίση σας.
Για τη νέα τώρα συνέντευξη της σελίδας 11 τι να πει κάνεις. Λέει χαρακτηριστικά ότι το υπερόπλο το έχει καλά κρυμμένο ώστε να μην μπορούν να το εντοπίσουν αλλά εντελώς επιπόλαια καταδεικνύει την περιοχή που βρίσκεται. Δεν έχουν λοιπόν παρά να ψάξουν αβίαστα την ευρύτερη περιοχή του Ολύμπου οι εχθροί της πατρίδος μας και να βρουν τις εγκαταστάσεις του υπερπολύτιμου αυτού όπλου…. Επίσης λέει ότι το έχει 18 μέτρα κάτω από το έδαφος και ότι αυτό είναι αδύνατο να το βρουν οι Αμερικανοί. Λοιπόν μια τέτοια κατασκευή καταφυγίου δεν γίνεται στα κρυφά. Χρειάζονται μηχανήματα, εργάτες, μελέτες, άδειες κλπ. Άρα λοιπόν είναι αδύνατον να μην το ξέρει το Ελληνικό κράτος. Αφού λοιπόν έχουν έτσι τα πράγματα και φαντάζομαι ότι θα συμφωνείτε και εσείς μέχρις εδώ, πως είναι τότε δυνατόν ο Γκιόλβας να είναι τόσο σίγουρος ότι το μυστικό του, έχει μείνει εντός των συνόρων μας και δεν έχει ταξιδέψει για παράδειγμα στο Ισραήλ από τη στιγμή μάλιστα που καταγγέλλει συνεχώς την Ελληνική κυβέρνηση για προδοσία. Αυτό είναι μια τεραστία αντίφαση. Από τη μια την καταγγέλλει και από την άλλη την εμπιστεύεται. Άσε αυτά που λέει για τα 500 εκατομμύρια που θα έπαιρνε από τους Ελβετούς. Πως είναι δυνατόν να κάνει τέτοιες διεθνείς συμβάσεις χωρίς κανείς να καταλαβαίνει τίποτα και μάλιστα κάτω από την μύτη των εχθρών του Σιωνιστών αφού εκεί στη Βασιλεία βρίσκεται η έδρα τους. Μόνο αυτός γνωρίζει τα μυστικά αυτά και εμείς οι Έλληνες που μας τα εμπιστεύεται…. Για να σοβαρευτούμε λίγο αν υπήρχε έστω και μέρος αυτών των ανακαλύψεων τώρα ή θα τις είχαν αρπάξει οι ξένες μυστικές υπηρεσίες έτσι αθυρόστομος που ήταν ή θα τον είχαν αυτοκτονήσει τον Γκιόλβα. Κλείνει τη συνέντευξη λέγόντας εν ολίγοις ότι το μέλλον της ανθρωπότητας εξαρτάται από τον ίδιο διότι αν δεν κατασκευάσει τη φωτοδέσμη του πλάσματος ο πλανήτης γη θα καταστραφεί. Τι να πει κανείς για τον ίδιο αλλά πολύ περισσότερο γι’ αυτούς που κάθονται και τον πιστεύουν. Κρίμα. Κρίμα γιατί όλοι αυτοί που τον πιστεύουν αντί να κάτσουν να ακούσουν και την αντίθετη άποψη και να προβληματιστούν στη συνέχεια , έστω και για λίγο, δυστυχώς σπεύδουν κατευθείαν και απερίσκεπτα να προσδώσουν χαρακτηρισμούς και επίθετα λες και έχουμε πόλεμο εδώ μέσα. Κανένας στον κόσμο ανθέλληνας, ακροαριστερός ή διεθνιστής δεν θα συμμετείχε σε ένα τέτοιο εθνικιστικό -με την καλή την έννοια- φόρουμ. Αυτοί όλοι μόλις ακούσουν για Ελλάδα και για αυτά εδώ τα θέματα αφρίζουν μέσα τους. Γι’ αυτό λοιπόν φίλε Παλιγγίνη και ΤΥΦΕΩΝΑ κοιτάτε να βρείτε κανένα επιχείρημα σωστό που να μπορεί να αντικρούσει τα παραπάνω και εγώ γιατί όχι θα το δεχτώ.
Οι αφορισμοί δεν πείθουν κανένα και δεν στηρίζουν καμιά θεωρία. Κατά βάθος δεν πείθουν ούτε καν τους ίδιους σας τους εαυτούς.

Φίλε Andromeda δεν θα άκουσες καλά. Ο Γκιόλβας είπε ότι απ’ το ηλιακό μας σύστημα κατέστη δυνατό να υπάρχει ζωή μόνο στη γη Κ Α Ι σε κάποιον άλλον πλανήτη αδελφό της γης. Είναι ξεκάθαρο ότι αναφέρεται για ύπαρξη δυο πλανητών που έχουν ζωή στο ηλιακό μας σύστημα. Εξάλλου στην άλλη συνέντευξη δέκα σειρές πριν το τέλος λέει για τους Εβραίους που θα αποδράσουν και θα κατοικήσουν στον άγνωστο 13ο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος ο οποίος δεν είναι ορατός από τη γη αλλά από τη σελήνη.

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι όταν βλέπεις να καταρρέουν εύκολα έστω και λίγες από τις θεωρίες ενός ανθρώπου τότε δε σου είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι και οι υπόλοιπες θεωρίες είναι ψεύτικες , ασχέτως και αν δεν μπορείς να το αποδείξεις αυτό για κάθε μια χωριστά.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΤΥΦΕΩΝΑΣ
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
127 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2003, 10:59:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΤΥΦΕΩΝΑΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
φιλε μου καταρχην ουτε προσπαθω να αλλαξω την γνωμη του καθενα (και ειδικοτερα την δικια σου) ουτε να αφορισω καποιον!
εγω παραθετω και μαζευω στοιχεια για ενα αμφιλεγομενο προσωπο για δικια μου χρηση !

http://www.bet-with-me.gr/ghiolvas.mp3 Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΒΑ!!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

beyond
Πλήρες Μέλος

Greece
1446 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2003, 15:18:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους beyond  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος beyond  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
AIANTA EXEIΣ ΔΙΚΙΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝΝ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟ ΣΟΥ..ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ,ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ..

ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ..
ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ?
ΤΟ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΜΗΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ?
ΑΝ ΔΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ,ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ 2 ΦΟΡΕΣ,ΤΗΝ 2η ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΕΙΔΕ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ,ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ..

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφοςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

panoulis
Νέο Μέλος

Greece
3 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2003, 17:45:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους panoulis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Να πω μονο οτι η συντευξη που αναφερθηκε παραπάνω, είναι απο το καινουργιο βιβλίο, Το αίνιγμα των Ε. Γραφουν πολλοί μεσα , Φουράκης, Τζανη, Σοφιανόπουός, κεραμυδας κ.α., και εκθετει και αυτη τη συντευξη του Γκιόλβα πολύ ενδιαφερουσα!!!!!!!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Andromeda
Νέο Μέλος

USA
19 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2003, 18:53:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Andromeda  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Egw tha simfoniso me ton Beyond kai tha itan kalo na prosanatolistoume pros aftin tin kateuthinsi. Afto pou thelo na po einai oti pola apo afta pou legontai apo ton Giolva den ta katalavainoume, giati ite skeftomaste diaforetika apo afton kai prospathoume na analisoume tis diloseis tou me vaseis tis gnoseis mas, ite pola apo afta pou akoume einai kodikopoiimena kai adinatoume na ta antilifthoume. Apo tin alli gnorizo oti pola legontai epitides oste na apoprosanatolisoun tous exthrous. Opote pistevo oti legetai, oso trelo kai an akougetai tha itan kalo na min to apoklioume amesos alla na prospathoume na katalavoume to vathitero noima tou kai isos ti krivetai piso apo afto

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

George_13
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
190 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2003, 20:07:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Egw tha simfoniso me ton Beyond kai tha itan kalo na prosanatolistoume pros aftin tin kateuthinsi. Afto pou thelo na po einai oti pola apo afta pou legontai apo ton Giolva den ta katalavainoume, giati ite skeftomaste diaforetika apo afton kai prospathoume na analisoume tis diloseis tou me vaseis tis gnoseis mas, ite pola apo afta pou akoume einai kodikopoiimena kai adinatoume na ta antilifthoume. Apo tin alli gnorizo oti pola legontai epitides oste na apoprosanatolisoun tous exthrous. Opote pistevo oti legetai, oso trelo kai an akougetai tha itan kalo na min to apoklioume amesos alla na prospathoume na katalavoume to vathitero noima tou kai isos ti krivetai piso apo afto

Εισαι πολυ σωστος φιλε Andromeda. Οσο περιεργο και αν μας ακουγεται κατι, πρεπει να μαθουμε πρωτα απο ολα να το καταλαβουμε σωστα. Μην τα αποκλειουμε ολα απο την αρχη και χωρις δευτερη κουβεντα επειδη δεν τα γνωριζουμε η γνωριζουμε κατι εντελως διαφορετικο. Επισης υπαρχουν πολλα πραγματα που δεν ξερουμε και ας νομιζουμε οτι τα ξερουμε, επειδη ισως ετσι τα μαθαμε. Ολοι αυτοι που δεν πιστευουν τα λεγομενα του Κ. Γκιολβα και πολυ καλα κανουν, θα ηταν καλο να μην ειναι πια και τοσο αρνητικοι και να προσπαθουν σωνει και καλα να τα μηδενιζουν ολα. Προσωπικα εμενα με ενοχλει ο μηδενισμος, οχι η αρνηση σε κατι. Ουτως η αλλως δεν υπαρχουν σαφεις αποδειξεις που να αποδυκνειουν το αντιθετο απο τα λεγομενα του. Ακομα και αυτοι που αντιτασσονται εναντιων του κ. Γκιολβα στηριζονται πανω σε προσωπικες τους εικασιες(τις περισσοτερες φορες, γιατι υπαρχουν και περιπτωσεις αναφορας ιστορικων γεγονοτων).Υποψιν αυτα που λεω ισχυουν και για την αντιπερα οχθη. Ολοι μαζι μεσα απο εναν πιο ωραιο διαλογο καπου θα φτασουμε. Ισως οχι στην πραγματικη αληθεια, αλλα ποτε δεν ξερεις.

WHO DARES... WINS!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Odysseus
Νέο Μέλος


14 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2003, 21:21:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Odysseus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Παιδια γεια σας

Ειμαι νεο μελος αν και εχω διαβασει αρκετες συνεντευξεις του Γκιολβα και εχω παρακολουθησει τις δυο απο τις τρεις εκπομπες στον Αλτερ.

Θα ηθελα να βαλουμε τα πραγματα σε μια λογικη σειρα. Αν οντως ισχυουν αυτα που εχει πει κατα καιρους για ιπταμενους δισκους, Φωτοδεσμες κτλ ουτε προκειται να τα δουμε ουτε τους απασχολει να μας τα δειξουν για να μας πεισουν! Αρα πρεπει να ξεκινησουμε απο αλλη βαση!

Θα πρεπει να ξεκινησουμε απο το υλικο που εχουμε δηλαδη καποιες συνεντευξεις και τις εκπομπες. (Εδω να ευχαριστισω τον Φιλο μας ΤΥΦΕΩΝΑ για το mp3 διοτι αλλο να το ακους μια φορα και αλλο να εχεις την δυνατοτητα να το επεξεργαστεις.)

Την πρωτη φορα που εκανε τηλεφωνικη παρεμβαση και μιλησε 5-10 λεπτα αναφερθηκε για τον πλανητη Χ. Ειπε λοιπον οτι ειναι ο αδερφος της γης, οτι ειναι ενας πλανητης σε πρωτογονη κατασταση και διορθωσε το Παλμο στον αριθμο επιστημονων της ΝΑΣΑ που εργαζονται εκει. Ο Παλμος ειχε πει περι τους 800 και ο Γκιολβας 1400. Στην εξηγηση τι κανανε εκει ειπε μεταξυ αλλων οτι προετοιμαζουν τον πλανητη για να δεχτει τους υποχθονειους.

1. Ο πλανητης Χ ειναι ενας πλανητης, που εαν υπαρχει μας τον κρυβουν. Ακομα και να μην ισχυει τα περι υποχθονειων φανταστειτε οποια χωρα τον αποικισει τι τεραστιους πορους ενεργειας και πρωτων υλων θα αποκτισει. Αρα ειναι λογικο η αναγκη να μεινει η κοινη γνωμη μακρυα του διοτι ειναι ενα ειδος απαγορευμενης γνωσης.
2. Το οτι δεν ειναι ορατος απο την γη εχει λογικες βασεις. Ο Γκιολβας ειπε οτι βρισκεται πισω απο τον ηλιο. Και να μην καλυπτεται απο τον ηλιο, στην γη δεν ειναι ορατος. Για τον λογο οτι ειναι απο την πλευρα του ηλιου, αρα λογικα θα τον κοιτουσε η πλευρα της γης που φωτιζεται δηλαδη η πλευρα που εχει ημερα! Πειτε μου τωρα ποσα τηλεσκοπια λειτουργουν με το φως της ημερας? Η απαντηση ειναι κανενα διοτι το φως του ηλιου υπερκαλυπτει τα παντα για τον λογο αυτον ολες οι παρατηρησεις ουρανειων σωματων διεξαγωνται κατα την διαρκεια της νυχτας δηλαδη απο την σκοτεινη πλευρα της. Ουτε βεβαια και ο Humble μπορει να τον παρατηρισει διοτι δεν ειναι στραμενος κοντρα στον ηλιο για να μην θαμπωνεται. Απο την αλλη πλευρα ομως το ιδιο θα επρεπε να ισχυει και για την σεληνη. Εκτος και αν ειναι ορατος απο την παντοτε σκοτεινη πλευρα της.

Αυτες ειναι οι δυο επισημανσεις μου, για τον πλανητη Χ και τα λεγομενα του Γκιολβα περι αυτου.


Ας κοιταξουμε τωρα τα αλλα θεματα: Δεχεται πολεμο ο Γκιολβας απο τους σιωνιστες ναι η οχι?
Λοιπον τι ξερουμε: Ξερουμε οτι η τραπεζες δεν τον δινουν δανεια ενω βαζει εγγυητικες υψους ενος Δις. Ξερουμε οτι η συσκευη του δεν πωλειται απο τα φαρμακεια της Ελλαδας ενω πωλειται απο διαφορους συνεργατες του και επισης σε ορισμενες περιοχες της Ιταλιας οπου καποιοι εχουν κανει συμβασεις μαζι του και εχουν το δικαιωμα να προμηθεουν τα κατα τοπους φαρμακεια στις περιοχες που εχουν δεσμευσει. Εαν ισχυουν οι πωλησεις στην Ιταλια τοτε κατι δεν παει καλα και τα πραγματα αποδεικνυουν τον λογο του αληθες. Ειναι γνωστο οτι οι σιωνιστες ελεγχουν το χρημα αρα το πρωτο πραγμα που θα εκανε ο οποιοσδηποτε σιωνιστης ειναι ο οικονομικος πολεμος για να γονατισει τα προγραματα τα οποια κατα τα λεγομενα του Γκιολβα θα καταστουν το αντιπαλο δεος τους.

Για τα φωκλαντς θα πρεπει να δειτε το καθεστως τους απο το 1700 και μετα διοτι σε αυτα ειχαν θεσει την κυριαρχια τους Γαλλοι, Ισπανοι και μεταγενεστερα Βρετανοι, τα ειχαν ανακαλυψει πρωτοι οι Ισπανοι. Ισπανους εννοω και τους Αργεντινους διοτι δεν ειχαν ανεξαρτητοποιηθει ακομη. Οταν ανεξαρτητοποιηθηκαν κινησαν τις διαδικασιες εκεινες τις οποιες θα τους επετρεπαν να τα κατακτισουν. Εδω θα πρεπει να πω οτι βρετανοι ειχαν παραιτηθει απο το δικαιωμα τους επι των νησων Φωκλαντς και ειδικοτερα των ανατολικων οπου ειχαν την κυριαρχια τους. Βεβαια μεταγενεστερα οταν η Αργεντινη κινηθηκε για την αποκτηση τους οι Βρετανοι ειχαν ηδη 2100 κατοικους σε αυτα τα παγωμενα νησια και θεωρησαν δεδομενο την κυριαρχια τους στα ανατολικα φωκλαντς. Η Αργεντινοι τα ηθελαν ολα και γνωριζουμε την συνεχεια των πραγματων.

1. Ο κ. Γκιολβας ισχυριστηκε οτι εκει υπηρχε μια ολοκληρη υπογεια πολιτεια των Ε και οτι ο ιδιος εκανε πειραματα για τη φωτοδεσμη.Το ερωτημα που θετω ειναι μα καλα γνωριζω οτι το καθεστος των Νησων ειναι ιδιοτροπο και παω και κτιζω τετοιου ειδος υποδομες? Την μονη λογικη απαντηση που μπορω να δωσω (εαν μπορω) ειναι να εφαρμοσαν οτι και η 17Ν με τις γιαφκες σε μερος οπου ειναι αδυνατον να παει το μυαλο του αντιπαλου και οτι σε αυτα τα πολικα νησια ο πληθησμος ειναι ελεγχομενος λογο τις ποσοτητας του και της ποιοτητας του (κυριως ψαραδες).
2. Απο την αλλη πλευρα πως ειναι δυνατον η Βρετανια να ανηξει πολεμο για τα συγκεκριμενα νησια! Τι ειχαν τα νησια? Γεωστρατηγικη θεση? Διαμαντια η πετρελεο? Ωστε να θυσιασει στρατο και χρημα. Διοτι ειχαν και οι Βρετανοι απωλειες! Και τωρα που τα εχει ποσο συνεισφερουν στο Α.Ε.Π της? Μηπως κατι αλλο συνεβη και επρεπε να το καταστειλει?

Το αλλο θεμα που θελω να θιξω ειναι για τους αρχαιους ημων προγονους. Πως ειναι δυνατον αυτοι οι καποιοι (Ελληνες και μη) που θεωρουν οτι οι αρχαιοι ηταν σοφοι, ειχαν γνωσεις επιπεδου οπου βασιστηκαν σε αυτες οι νεωτερες επιστημες, να υποστιριζουν και να δικαιωλογουν επισης οτι ο Αριστοτελης παθαινε διαληψεις και παραληρηματα σε καποια σημεια των κειμενων του! ο Πλατωνας ειχε δοσεις φαντασιας και υπερβολης στα γραπτα του οταν μιλουσε για Ατλαντες και πολεμους με Αθηναιους! οτι οι αλλοι αρχαιοι που μιλουσαν για προ σεληνης εποχη και μετα σεληνης εποχης ηταν φαντασιοπληκτοι! Λοιπον κυριοι εδω βλεπουμε οτι υπαρχουν τρομακτικες αντιφασεις. Η δεχομαι κατι η το απορριπτω οχι μεθοδευσεις τυπου ηταν σοφος αλλα...Για να επανελθω στο Γκιολβα καποιος που τον συναντησε αν δεν κανω λαθος DIM48 (αν κανω διορθωστε με) τον ειχε πει οτι τα παιδια δεν μαθαινουν σωστα την ιστορια (γιατι αραγε?) μηπως λαος χωρις ιστορια δεν υφισταται και λαος με πλαστη ιστορια μεταλλασσεται? Ο Γκιολβας ηταν αυτος που εδωσε μια λογικη εξηγηση γιατι ο Αριστοτελης εγραφε κατα αυτον τον τροπο, ισχυριζομενος (το ρημα αποδεικνυω θα παρει την θεση του ισχυριζομαι εφοσον και οταν μαθουμε το κλειδι της αποκρυπτογραφισης εως τοτε εχουμε ενδιξεις ) οτι εγραφε κωδικοποιημενα πληροφοριες τις οποιες χρησημοποιησε στα προγραματα του δεν τον βαπτισε ομως ουτε τρελο ουτε διαληψοντα.
Ο Γκιολβας ειχε πει επισης στην πρωτη συνεντευξη που ειχε δωσει στο τριτο ματι οτι κατα την επισκεψη του στην μελβουρνη της Αυστραλιας τον ενημερωσαν για μια περικεφαλαια-αστροναυτη απο αγνωστο κραμα μεταλλου οπου εγραφε στα αρχαια ελληνικα «Απο την μεγαλη Ελλαδα ηρθα στην μικρη» με την μεθοδο του ανθρακα 14 την χρονολογισαν 127.000 χρονων. Ξερεται τι σημαινει αυτο? Οτι καταρεει η δομη της ιστοριας και της προιστοριας που εχουμε δημιουργησει! Ωστοσο εχω να κανω καποιες ερωτησεις και επισημανσεις:

1. Που βρισκεται τωρα αυτη η περικεφαλαια η οποια ειναι ενα αποδειχτικο στοιχειο τεραστιας σημασιας για το παγκοσμιο γιγνεσθε.
2. Εαν υποθεσουμε οτι βρισκεται σε φιλικα προσκυμενα προς το Γκιολβα χερια τοτε δεν μας μενει να περιμενουμε την ωρα της αποκαλυψεως.
3. Εαν υποθεσουμε οτι βρισκεται στα χερια των σιωνιστων ξεχναμε την υπαρξη της.

Δεν πρεπει να ψαχνουμε αποδιξεις για τον ιπταμενο δισκο και τα συναφη διοτι αν ειχαμε τις αποδιξεις θα τις ειχαν και οι αλλοι, οι αλλοι ομως δεν θα αρκουνταν μονο σ’αυτο. Ο χρονος θα δειξει κατα ποσο ισχυουν αυτα επισης δεν πρεπει να παραγνωριζουμε οτι μερικα πραγματα που εδωσε ο Γκιολβας ηταν αποπλανητικα περι που βρισκεται η φωτοδεσμη και ποσα μετρα ειναι μεσα στην γη κ.α

Θα παρακαλουσα τον Φιλο ΤΥΦΕΩΝΑ εαν μπορουσε να βρει σε mp3 τις αλλες δυο εκπομπες του Αλτερ με τον Γκιολβα. Την τηλεφωνικη παρεμβαση του η οποια προηγηθηκε αυτης που μας παρεθεσες και την τριτη οπου ο Γκιολβας παρεβρισκεται στη εκπομπη στο στουντιο του Αλτερ.

Σας ευχαριστω για τον χρονο σας


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

_PiNhEaD_
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
85 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2003, 21:58:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους _PiNhEaD_  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος _PiNhEaD_  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος _PiNhEaD_  Στείλτε ένα instant message στο Μέλος _PiNhEaD_  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
φιλε Odysseus βρισκω τον τροπο σκεψης σου καθως και τα λεγομενα σου απολυτως σωστα!!!

θα συμφωνησω μαζι σου!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΤΥΦΕΩΝΑΣ
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
127 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2003, 23:36:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΤΥΦΕΩΝΑΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:


Θα παρακαλουσα τον Φιλο ΤΥΦΕΩΝΑ εαν μπορουσε να βρει σε mp3 τις αλλες δυο εκπομπες του Αλτερ με τον Γκιολβα. Την τηλεφωνικη παρεμβαση του η οποια προηγηθηκε αυτης που μας παρεθεσες και την τριτη οπου ο Γκιολβας παρεβρισκεται στη εκπομπη στο στουντιο του Αλτερ.
δυστηχως φιλε μου δεν της εχω και να σου πω την αληθεια απο εσενα εμαθα την υπαρξη τους. ειλικρινα δεν ηξερα οτι υπαρχαν και αλλες!
αν καποιος φιλος εχει τις εν λογω εκπομπες σε βιντεοκασσετα και μπορει να μου τις δανεισει μπορω να τις επεξεργαστω και αν τις ανεβασω!

http://www.bet-with-me.gr/ghiolvas.mp3 Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΒΑ!!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΤΥΦΕΩΝΑΣ
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
127 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2003, 23:42:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΤΥΦΕΩΝΑΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:


Θα παρακαλουσα τον Φιλο ΤΥΦΕΩΝΑ εαν μπορουσε να βρει σε mp3 τις αλλες δυο εκπομπες του Αλτερ με τον Γκιολβα. Την τηλεφωνικη παρεμβαση του η οποια προηγηθηκε αυτης που μας παρεθεσες και την τριτη οπου ο Γκιολβας παρεβρισκεται στη εκπομπη στο στουντιο του Αλτερ.
δυστηχως φιλε μου δεν της εχω και να σου πω την αληθεια απο εσενα εμαθα την υπαρξη τους. ειλικρινα δεν ηξερα οτι υπαρχαν και αλλες!
αν καποιος φιλος εχει τις εν λογω εκπομπες σε βιντεοκασσετα και μπορει να μου τις δανεισει μπορω να τις επεξεργαστω και αν τις ανεβασω!

αακομα να πω οτι η συνεντευξη που εδωσε ο george 13 δεν πρεπει να ειναι απο τ strange τευχος ν2 . μπορει και να κανω λαθος αλλα αν
καποιος εχει το δευτερο τευχος του strange ας το κοιταξει γιατι εκει νομιζω ελεγε για το υποηχιτικο κανονι!

http://www.bet-with-me.gr/ghiolvas.mp3 Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΒΑ!!!


http://www.bet-with-me.gr/ghiolvas.mp3 Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΒΑ!!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Βάιος
Νέο Μέλος

Greece
21 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/11/2003, 01:08:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Βάιος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα σε όλους,παρακολουθώ αρκετό καιρό το συγκεκριμένο forum το οποίο είναι πέρα για πέρα ενδιαφέρον και θα πρότεινα ψυχραιμία
Δεν πανε 4 μήνες που αρχησα να ασχολούμαι και εγω με το θέμα αρχαια ελλάδα + ένα βιβλιο που διαβασα και μου κανε τρομερη εντυπωση.
Βεβαια προσπαθω περισοτερο να συλεγω πληροφοριες ακομα , να μαθαινω και να κρινω καπως χωρις να τα παιρνω ολα της μετρητης.παρολα αυτα δεν υπαρχει μαυρο και ασπρο...μπορει να υπαρχει και λιγο γκρι δηλαδη μπορει να ισχυουν πολλα η και τιποτα αλλα κανεις δεν ειναι σιγουροσ οποσ πολυ σωστα ειπε ενασ φιλοσ πιο πανω.
Τελος παντων εχω πεσει με τα μουτρα σε αυτο το forum και στις ενδιαφερουσες σηζητησεισ περι Γκιολβα και προσοπικα τον ψιλοθαυμαζω
και σκεφτομαι οτι αν οντοσ εχει παρει τεχνογνωσια απο αρχαιες πηγεσ τοτε μαλλον υπαρχουν πολλεσ αλη8ειες και μυστηρια
Ενδιαφερον βρισκω και την αντιστιχοιση αρχαιων γραμματων και αριθμων...
Απορια ακουσα καπου οτι η φραση "περιφερεια κυκλοϋ" ισοδυναμει με 3,14
αληθευει? δεν εχο βρει ακομα το χρονο να μελετησω ή να κανω τις πραξεις οποτε αν καποιοσ ξερει παρακαλω να μου πει τι παιζει.

Συνεχιστε την καταπληκτικη δουλεια του Forum :)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Α Ι Α Ν Τ Α Σ
Μέλος 2ης Βαθμίδας


263 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/11/2003, 01:22:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Α Ι Α Ν Τ Α Σ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Οδυσσέα ο Γκιολβας λέει ξεκάθαρα στη συνέντευξη της σελίδας 11 λίγο πριν το τέλος ότι αυτός ο πλανήτης είναι ορατός από τη σελήνη. Από τη σκοτεινή πλευρά που λες εσύ δεν υφίσταται κάτι τέτοιο γιατί η "πάντοτε σκοτεινή" αφορά μόνο τη γη. Τώρα όσο για τα τηλεσκόπια αυτά λειτουργούν τη νύχτα για να έχουν καλύτερα αποτελέσματα σε παρατηρήσεις εξωγαλαξιακές ενώ για παράδειγμα η Αφροδίτη είναι ορατή και με γυμνό μάτι από το σούρουπο κιόλας . Όσο για τη θάμβωση σου θυμίζω ότι υπάρχει και η ολική έκλειψη ηλίου που όλα τα τηλεσκόπια είναι στραμμένα εκεί. Πάντως αν όλοι αυτοί της Nασα τον κρατούν κρυφό από χιλιάδες ερευνητές σ’ όλο τον κόσμο αλλά και δημοσιογράφους πως είναι δυνατόν να τον γνωρίζει ο Γκιολβας; Και όχι μόνο αυτό αλλά και χιλιάδες άλλα πράγματα που για να ασχοληθείς σοβαρά δε σου φτάνουν 1000 χρόνια ζωής . Επί παντός επιστητού Γκιολβας και Φουρακης έχουν άποψη έχουν στοιχεία έχουν τα πάντα . Από πού τα μαθαίνουν όλα αυτά; Αλήθεια δεν σας περνά η ιδέα μήπως όλα αυτά τα βγάζουν από το μυαλό τους για να πουλήσουν βιβλία μιας και δεν φαίνεται να κάνουν κάποιο άλλο επάγγελμα. Να είστε σίγουροι ότι τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν πολλοί. Σας θυμίζω τον περιβόητο φιλόσοφο Τουλάτο Παναγιώτη που και αυτός έγραφε βιβλία και δεν ασκούσε κάποιο επάγγελμα. Μάλιστα έβγαινε και αυτός στα κανάλια. Το αποτέλεσμα ήταν ένα καλοκαίρι πριν 1-2 χρόνια να τον ξεμπροστιάσουν οι θιγόμενοι του σε εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και τότε αποκαλύφτηκε ο ρόλος του. Είχε κατακλέψει τον κόσμο ενώ παράλληλα αποκαλύφτηκε η αρρωστημένη προσωπικότητα του μέσα από μαγνητοσκοπημένες περιστάσεις.
Όσο για την παραπλάνηση των εχθρών του Γκιολβα θέλω να πω ότι η σιωπή είναι ότι καλύτερο σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Δηλαδή αν δεν τον καλούσε η Πάνια πως θα τους παραπλανούσε όλους αυτούς τους διώκτες του; Ή μήπως είναι τόσο αφελείς οι ξένοι επιστήμονες ώστε να παραπλανηθούν έτσι τόσο εύκολα από μερικά τόσο πασιφανή ψευδή.
Δεν μας λέτε όμως πως καταφέρνει πάντα να κρατά τέτοια πράγματα κρυφά από την κυβέρνηση τη στιγμή μάλιστα που συμμετέχουν και περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. Διότι αν δεν τα κρατά τότε αντιφάσκει διότι τους κατηγορεί συνεχώς για προδοσία και ότι δεν τον πρόσεξαν όταν έπρεπε. Εκτός και αν μου πείτε ότι και εδώ ο Γκιολβας αποπροσανατόλιζε τους εχθρούς . Τότε λοιπόν γιατί αφού έχει σύμμαχο την Ελληνική κυβέρνηση η Ελλάδα δεν είναι παντοκράτορα . Αυτό έλεγε ο Γκιολβας ότι θα έπρεπε να ήταν η Ελλάδα αν κοιτούσε λίγο τις εφευρέσεις του. Καλό λοιπόν θα είναι να μη κοιτάζουμε μόνο τα στοιχεία που μας συμφέρουν αλλά και αυτά που ανατρέπουν μια θεωρία έστω και αν αυτό μας απογοητεύει και γκρεμίζει όλα μας τα όνειρα. Μακάρι όλα αυτά να ήταν αληθινά και η Ελλάδα μας να γινόταν πρώτη αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν τα απαραίτητα στοιχεία που να τα αποδεικνύουν.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Odysseus
Νέο Μέλος


14 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/11/2003, 04:48:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Odysseus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φιλε Αιαντα κρινω σκοπιμο να δωσω μερικες εξηγησεις.

1.Για την σεληνη ειναι κατι που το εθιξα εγω πρωτος και μαλιστα υποθετικα εδωσα μια απαντηση. Κατι που ισχυει για την γη μαλλον ισχυει και για την σεληνη. Ο Γκιολβας ισως γνωριζει κατι που δεν ξερουμε εμεις.
2.Ποιοι πλανητες ειναι ορατοι την ημερα και μαλιστα με γυμνο ματι? Τους πλανητες που βρισκονται μεταξυ γης και ηλιου οπου λογο της αντανακλασης φωτος που υφιστανται και παντα υπο γωνια και οχι στην ιδια ευθεια με τον ηλιο. Ο Γκιολβας μιλησε για πλανητη πισω απο τον ηλιο εγω ειπα και να μην καλυπτεται απο τον ηλιο και οχι οτι βρισκεται μπροστα απο τον ηλιο. Δηλαδη φαντασου

Γη-------Αφροδιτη--------Ερμης----------Ηλιος-------«Πλανητης Χ»

Ουτε τα τηλεσκοπια μπορουν να δουν κοντρα στον ηλιο και μιας και αναφερθηκες στην εκλειψη ηλιου σε ενημερωνω οτι ολα μα ολα τα τηλεσκοπια εφοδιαζονται με ειδικα φιλτρα οταν ειναι να παρατηρησουν το φαινομενο γιατι κοντρα στον ηλιο κινδυνευει η υγεια των παρατηρητων φυσικα με αυτα τα φιλτρα μπορεις να παρακολουθησεις μονο την εκλειψη.

3."Πάντως αν όλοι αυτοί της Nασα τον κρατούν κρυφό από χιλιάδες ερευνητές σ’ όλο τον κόσμο αλλά και δημοσιογράφους πως είναι δυνατόν να τον γνωρίζει ο Γκιολβας;"

Σου παραθετω αυτουσια κομματι της συνεντευξης του σελ 11. «Αυτά τα ξέρω από τη ΝΑΣΑ, από δυο παιδιά που είχα εκεί. Ένα είναι ο Χριστοφίλου, που ειναι διευθυντής προγράμματος συντήξεως της ύλης» Βρες τον Χριστοφιλου και ρωτα τον λοιπον.
4.Αναφερθηκες επισης στην εκπομπη της πανιας και οτι βγηκε εκει για να παραπλανηση του ξενους επιστημονες.
Α) Ο Γκιολβας δεν βγηκε στην εκπομπη να παραπλανηση κανεναν. Ειναι πλεον γνωστο οτι βγηκε για να διαφημισει το μηχανημα για τα τσιγαρα.

Β) Οταν βγαινεις σε μια εκπομπη πρεπει να πεις καποια πραγματα, εδω πεσαν η παραπλανητικες για να μη δωσει το δικαιωμα σε κανεναν μιας και ειπε με νοημα σε ενα σειμιο οτι «οι εχθροι καραδοκουν».

5.«Πάντως αν όλοι αυτοί της Nασα τον κρατούν κρυφό από χιλιάδες ερευνητές σ’ όλο τον κόσμο αλλά και δημοσιογράφους πως είναι δυνατόν να τον γνωρίζει ο Γκιολβας»

Για τον Γκιολβα σου απαντησα παραπανω για του υπολοιπους που αναφερεις θα σου πω κατι απο πρωτο χερι. Η NASA ειναι υπο κατωχη της NSA [National Security Agency]. Το 1990 κλιμακιο της CIA με επικεφαλη τον Daniel Goldin μπηκε στην NASA με σκοπο να την στεγανοποιησει δηλαδη εβαλε ταπα στην ροη πληροφοριων απο μεσα προς τα εξω. Επισης υποχρεωσε ολα τα τμηματα της να υπογραψουν μια συμφωνια που ειναι γνωστη ως NSA non-diclosure agreement. Μια ακομα κινηση ηταν να δημιουργησει το Disinformation Campaign Group διοτι θα πρεπει να ξερεις οτι λογο της οποιας διαροης αλλα και της αναπτυξης του ηλεκτρονικου τυπου και μη επρεπε να δημιουργησει κομφουζιο στην κοινη γνωμη και το πετυχε και αν θελεις και μια ειδηση η περισσοτερες σελιδες στο internet με θεμα τον πλανητη Χ ειναι δικο της εργο. Οσοι γνωριζουν πραγματα απο εκει δεν μπορουν να τα διαδοσουν αυτο ειναι το κατορθωμα της και γι'αυτο οπως ειπες κρατιουνται μυστικα απο τους δημοσιογραφους και τους περισοτερους ερευνητες. Δεν ειναι τυχαια οτι ολα αυτα εγιναν στις αρχες του 1990! Δεν θελω να επεκταθω περισσοτερο διοτι δεν μπορω να αποδιξω καποια πραγματα.

6.Καλο ειναι οταν μιλαμε για ενα ατομο να γνωριζουμε την ιδιοτητα του. Δεν ειναι μομφη σε εσενα αλλα αναφερομαι σε ολους μας. Ο Φουρακης ειναι ενας ερευνητης του παραξενου και συγγραφεας και ειναι επισης γνωστος για της ακραιες θεσεις του. Εχει εκδοσει και βιβλια.
Ο Γκιολβας τωρα πως εβγαλες το συμπερασμα οτι εκδιδει βιβλια και ζει απο τις πωλησεις αυτων τον βιβλιων δεν καταλαβαινω. Ο Γκιολβας εχει εργαστει στην ΕΒΟ και επισης εκληθη απο το κρατος στο καιρο της δικτατοριας να λυσει ενα σοβαρο προβλημα με πονοκεφαλους που ειχαν οι τηλεφωνητριες του ΟΤΕ και ενω πριν ειχαν επιχειρησει επιστημονες απο το εξωτερικο και το εσωτερικο να λυσουν το προβλημα χωρις αποτελεσμα. Το προβλημα το ελυσε αλλα χρηματα δεν πηρε διοτι στο μεταξυ ηρθε η μεταπολιτευση και δεν του αναγνωρισε τα δεδουλευμενα. Ομως στο περιοδικο Strange υπαρχει φωτογραφια ντοκουμεντο με το συμβολαιο που ειχε υπογραψει και την απαντηση που τον στελνει το κρατος εαν το βρω το τευχος θα το σκαναρω για να δουνε μερικοι οτι καπου καπου υπαρχουν και καποιες αποδιξεις για τον εν λογο κυριο.
7.Τα περιπολικα παιζουν τον ρολο τους δεν σημαινει αυτο οτι συνεργαζεται και με το κρατος. Ουτε σημαινει οτι θα συνοδευουν τους οποιοδηποτε εξοπλισμους στα κρυσφυγετα. Δεν θα πρεπει να παραβλεψουμε οτι καποιες στιγμες ισως ασκηθει και βια απο μερικους οι οποιοι τυχαινει να παραβρισκονται εκει κοντα.

Αυτα και ευχαριστω για τον χρονο σας.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

terpandros
Μέλος 2ης Βαθμίδας


211 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/11/2003, 05:31:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους terpandros  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Baios sto sxoleio.. sthn prwth gumnasiou an den apatwmai .. mathainoume oti p=3.14
Twra h suzhthsh exei emperistatomenes apopseis kai apokta kainourgio endiaferon..
sumfwno pantws me ta legomena tou Aianta

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

beyond
Πλήρες Μέλος

Greece
1446 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/11/2003, 09:12:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους beyond  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος beyond  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΟΧΗ..ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΝΕΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΡΡΕΠΗ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΥΚΙ..
ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧ.ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ,ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟΤΕΡΟ..
ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ..


Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφοςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Βάιος
Νέο Μέλος

Greece
21 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/11/2003, 10:02:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Βάιος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Eyxaristo kai to gnorizo file terpandre an kai den apantises se ayto pou "exo akousei" an isxyei ktl.ktl.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ostria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


4324 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/11/2003, 11:42:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ostria  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Λοιπόν, νομίζω ότι έφτασε η ώρα να αρχίσουμε να ξετυλίγουμε τον μίτο της Αριάδνης...

Ποιός, πότε, πού...
Χτες το βράδυ (για πρώτη φορά) αποφάσισα να ψάξω λίγο σοβαρά το θέμα και βρήκα κάποια -κατά την γνώμη μου- ενδιαφέροντα στοιχεία.
Θα τα ονόμαζα "παράπλευρα στοιχεία" τα οποία ίσως μας δώσουν μια σταθερή βάση για περαιτέρω έρευνα. Και μιλάω για "σταθερή βάση" επειδή είναι "επίσημα" στοιχεία και όχι αναπόδεικτες φήμες.

Απ όσο έψαξα στο θέμα αυτά τα στοιχεία δεν έχουν αναφερθεί στις προηγούμενες σελίδες, οπότε μπορεί να είναι "καινούργια" για μας.
Θεωρώ ότι δεν έχουν παρουσιαστεί μέχρι στιγμής γενικώς (σε βιβλία, συνεντεύξεις κλπ) αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. (Μια αναφορά υπάρχει πάντως και βοήθησε την έρευνα μου)

Αν έχουν σχέση ή όχι με το θέμα μας, θα το κρίνετε οι ίδιοι. Οπως και αν επιβεβαιώνουν ή αναιρούν τους διάφορους ισχυρισμούς του Γκιόλβα.
Το σίγουρο είναι ότι θα μας βάλουν σε σκέψεις (το ελπίζω δηλαδή).

Και τώρα θα μου πείτε, γιατί όλη αυτή η εισαγωγή, πες κορίτσι μου αυτά που βρήκες και τέλειωνε!
Ε... είπα να προσθέσω και εγώ λίγο μυστήριο στο θέμα!

Με αυτά τα στοιχεία (τα λιγοστά μέχρι στιγμής) άλλος θα έγραφε ολόκληρο βιβλίο, μιλώντας για "σπουδαίες αποκαλύψεις" που μόνο αυτός γνωρίζει και όλοι εμείς θα πληρώναμε για να μάθουμε τα "κρυμμένα μυστικά"!

Υπομονή λοιπόν μέχρι το μεσημεράκι!
Μέχρι τότε...
Καλή σας μέρα!

ps. (Αν όσα πρόκειται να αναφέρω στο επόμενο μήνυμα μου είναι ήδη γνωστά, ή αποδειχτούν άσχετα... put the blame on me!
Εγώ πάντως ενθουσιάστηκα και ελπίζω να μην απογοητευτώ -και σεις μαζί μου- στην συνέχεια!)

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

George_13
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
190 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/11/2003, 12:11:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
αακομα να πω οτι η συνεντευξη που εδωσε ο george 13 δεν πρεπει να ειναι απο τ strange τευχος ν2 . μπορει και να κανω λαθος αλλα αν
καποιος εχει το δευτερο τευχος του strange ας το κοιταξει γιατι εκει νομιζω ελεγε για το υποηχιτικο κανονι

Η συνεντευξη ειναι απο το βιβλιο " Το αινιγμα των Ε".

quote:
Επί παντός επιστητού Γκιολβας και Φουρακης έχουν άποψη έχουν στοιχεία έχουν τα πάντα . Από πού τα μαθαίνουν όλα αυτά; Αλήθεια δεν σας περνά η ιδέα μήπως όλα αυτά τα βγάζουν από το μυαλό τους για να πουλήσουν βιβλία μιας και δεν φαίνεται να κάνουν κάποιο άλλο επάγγελμα.

Ειδικα ο Φουρακης εχει τρελαθει στα λεφτα και τη δημοσιοτητα απο τα βιβλια του.Δεν ξερει τι να τα κανει.Περα απο την καλοπροαιρετη πλακα οντως οι μοναδικοι οικονομικοι ποροι του, ειναι απο τις πωλησεις βιβλιων.Για την συγγραφη των βιβλιων του ομως, οτι πρεπει να κανει, το κανει μονος του( ερευνα, συνταξη,συγγραφη, σελιδοποιηση, φιλμοποιηση κτλ...)Απο τα εσοδα των βιβλιων μπορει να γραψει το αμεσως επομενο. Οποτε δεν καλοπερναει ιδιαιτερα. Ο Γκιολβας εχει εκδοσει βιβλια?

Παρακατω παραθετω συνεντευξη του Κ. Γκιολβα απο το περιοδικο "Φαινομενα" 1.3.2003( ειναι παρμενει απο το site του Λευτερη Παλιγγινη)

O αδικημένος 'Eλληνας εφευρέτης

Tου Aπόστολου Aντωνάκη

Στην αρχαιότητα, όπως αναφέρει ο μύθος, ο Kρόνος «έτρωγε» τα
παιδιά του. Στη σύγχρονη εποχή ο στίχος του ποιητή παρετυμολογώντας
τον αρχαιοελληνικό μύθο αναφέρεται στην Eλλάδα που κι αυτή με το
δικό της τρόπο... τρώει τα παιδιά της. 'Oπως τον Γεώργιο Γκιόλβα,
πυρηνικό φυσικό και κορυφαίο εφευρέτη ο οποίος ξετυλίγοντας το νήμα
του χρόνου μονολογεί, αποκαλύπτει και αιφνιδιάζει αναφερόμενος στη
μυθοποιημένη από αρκετούς ζωή του...


Tυπικά είναι αρκετά δύσκολο να συναντήσεις τον κ. Γκιόλβα κι ακόμη
δυσκολότερο να επιτύχεις την κάρπωση αποκαλυπτικών δηλώσεών του. O
ίδιος αποφάσισε, όντας σε μεγάλη ηλικία πλέον, να είναι φειδωλός
σε αναφορές γύρω από την ενδιαφέρουσα ζωή του, τις συνεργασίες του
με κορυφαίες προσωπικότητες σε ολόκληρο τον κόσμο (όπως ο Aϊνστάιν
και ο Nίκολα Tέσλα) και κυρίως σε ορισμένες εφευρέσεις τις οποίες ο
'Eλληνας εφευρέτης χαρακτηρίζει «απόρρητες» για την υπάρχουσα
κατάσταση. Δεν διστάζει όμως να μιλήσει για άλλες σημαντικές
ανακαλύψεις του, να εκφράσει παράπονα για την αδιαφορία της
Πολιτείας προς το έργο του και να διακινδυνεύσει απόψεις του σε
σχέση με τις εξωγήινες οντότητες που κατά τους ισχυρισμούς του
συνδέονται με το γένος των Eλλήνων.

Γιώργος Γκιόλβας: Συνεργάστηκα αρκετά με τον Eλληνικό Στρατό και με
δική του προτροπή πήγα στις HΠA, στο Πανεπιστήμιο της Bοστόνης για
να σπουδάσω Πυρηνική Φυσική. Oμως αντί να με διδάξουν, τους δίδαξα
τελικά εγώ, αναπτύσσοντας τη θεωρία για τη «σύντηξη της ύλης». 'Ετσι
οι σπουδές μου τελείωσαν αρκετά γρήγορα παίρνοντας το πτυχίο
Πυρηνικής Φυσικής σε τρία χρόνια. 'Oσον αφορά στη μηχανολογία,
σπούδασα και πήρα το πτυχίο μου στην Πάδοβα της Iταλίας.
H ζωή μου είναι γεμάτη από διάβασμα, έρευνες και πειράματα που στο
σύνολό τους κατέληξαν σε σημαντικές για την Eλλάδα εφευρέσεις. Διότι
είμαι 'Eλληνας και τα επιτεύγματα των προσπαθειών μου ήθελα να τα
προσφέρω στην πατρίδα μου. Δυστυχώς ορισμένοι προτίμησαν να με
κρατήσουν στην αφάνεια κι εγώ να αναγκάζομαι να παραχωρώ την
εκμετάλλευση κάποιων εκ των εφευρέσεών μου σε ξένες εταιρίες.
Tη «σύντηξη της ύλης» εργαστηριακά την κατακτήσαμε θα έλεγα αρκετά
νωρίς, την εντάξαμε σε τεχνολογικό εξοπλισμό ώστε να παραχθεί μια
μορφή ενέργειας, η «φωτοδέσμη πλάσματος». Kατά τη γνώμη μου
πρόκειται για σημαντικότατη ανακάλυψη που θα μπορούσε να
ισχυροποιήσει σε μεγάλο βαθμό την Eλλάδα. Eγώ και οι συνεργάτες μου
ολοκληρώσαμε πριν από αρκετά χρόνια τις πειραματικές δοκιμές. Mια
από αυτές έγινε στην Tιθορέα όπου εφαρμόζοντας τη «φωτοδέσμη» στο
βουνό που ήταν χιονισμένο, εξαφανίσαμε μέσα σ' ένα σύννεφο το χιόνι
σε χρόνο που διήρκεσε κάτι λιγότερο από δύο λεπτά. Eτσι
δημιουργήθηκε το Mπέβατρον, το «υπερ- όπλο» που εκπέμπει τη
«φωτοδέσμη πλάσματος».

«Φαινόμενα»: Πότε ξεκινήσατε τις πειραματικές εφαρμογές;

Γεώργιος Γκιόλβας: Tα πρώτα πειράματα σύντηξης της ύλης αποφασίσαμε
να τα κάνουμε στην Aργεντινή, ύστερα από πρόσκληση του φίλου μου και
τότε πρωθυπουργού της χώρας αυτής, το Nικολαΐδη που ήταν ελληνικής
καταγωγής. Oμως διάφορα γεγονότα δεν μας επέτρεψαν την ολοκλήρωση
πειραμάτων που είχαν αποφασιστεί.

«Φαινόμενα»: Tι ακριβώς κάνει αυτό που αποκαλείτε
«υπερόπλο Mπέβατρον»;

Γ. Γκ.: Έχει παρουσιαστεί από τους επιστήμονες ότι τα σύγχρονα
υπερόπλα που θα «εξουσιάζουν» την ανθρωπότητα θα βασίζονται στις
εφαρμογές των ακτίνων λέιζερ. Ωστόσο η συγκεκριμένη δύναμη της
ενέργειας υπό μορφή ακτίνων λέιζερ έχει τρωτά σημεία. H βασική αρχή
τους υπάγεται στην κβαντοθεωρία. 'Oμως μια ακτίνα λέιζερ είναι
διακοπτόμενη κι όχι συνεχούς ροής άσχετα αν φαίνεται οπτικά ως
«συνεχής δέσμη». Bεβαίως μπορεί να κόψει μέταλλα 30-40 χιλιοστών και
να καταστρέψει ένα τεθωρακισμένο άρμα μάχης. Aντίθετα η «φωτοδέσμη
πλάσματος» που εκπέμπεται από το Mπέβατρον και βασίζεται στη σύντηξη
της ύλης παράγει πολλές εκατοντάδες ακτίνες ασύγκριτα ισχυρότερες
και «συνεχούς ροής». Mε το πάτημα ενός κουμπιού ακόμη και το
μεγαλύτερο πλοίο μπορεί να μετατραπεί σε «λιωμένο σίδηρο». Kι αυτό
μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

«Φαινόμενα»: 'Oσα μας περιγράφετε με απλό τρόπο μας μεταφέρουν
κάποιες σκέψεις σε πολύ παλιές εποχές, εκείνες της αρχαϊκής εποχής.
Aναφέρομαι στα αναφερόμενα «υπερόπλα» του ιερού των Δελφών που
εξέπεμπαν τρομακτική δύναμη και διέλυαν τις στρατιές των εχθρών.
Aυτές οι περιγραφές υπάρχουν σε ιστορικά κείμενα.

Γ. Γκ.: Λίγα στοιχεία έχουν δοθεί σχετικά με τα μυστήρια και τη
δύναμη του ιερού του Aπόλλωνος. Eγώ γνωρίζω πως υπήρχαν κρυμμένα
μυστικά (ξέχωρα από τα τρομερά όπλα) στο άβατον του ιερού. Yπήρχαν
οντότητες και τεχνολογία που είχαν προέλθει από το Σείριο, όπως κι
όσοι λατρεύτηκαν ως «θεοί του Oλύμπου». Δικαιολογημένα τους χάρισαν
«θεϊκές» ικανότητες αφού κατείχαν ασύλληπτες γνώσεις και τεχνολογία.
Yπάρχουν αρκετά που δεν έχουν διατυπωθεί κι ακόμη περισσότερα που
έχουν διοχετευτεί λαθεμένα και μάλιστα με τέτοιο τρόπο ώστε να
μοιάζουν παραμύθια ή παρατραβηγμένη «επιστημονική φαντασία». 'Οπως
δήλωσα δημόσια σε τηλεοπτική εκπομπή, αναλαμβάνοντας το κόστος όσων
είπα, οι εξωγήινοι είναι υπαρκτοί ως πολιτισμοί στα πέρατα του
Γαλαξία μας. Eκεί βέβαια δεν γίνονται πόλεμοι μεταξύ των λαών ενός
πλανήτη αλλά διαπλανητικοί. Oι ηττημένοι έφευγαν και μετοικούσαν σε
άλλους πλανήτες διαμορφώνοντας με τις γνώσεις και την τεχνολογία τις
κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης. Oι επιστήμονες ειδικά είχαν τον πρώτο
λόγο. Oπως έγινε και με τη Σελήνη. Kατά την άποψη αρκετών
επιστημόνων με τους οποίους συμφωνώ κι εγώ είναι «κατασκευασμένη» κι
όχι φυσικός πλανήτης. Tις διαπιστώσεις αυτές έχει κάνει και η NASA
άσχετα αν δεν το υποστηρίζει επίσημα. Kαι για να μην φανώ τρελός
πρέπει να σας πω ότι με τη NASA είχα ανέκαθεν σχέσεις και
συνεργασία.

'Eχει ανακαλυφθεί πλέον ότι εσωτερικά η Σελήνη είναι κούφια. O σκοπός
που κατασκευάστηκε είναι ο έλεγχος και εποπτεία της Γης. Aναφέρεται
άλλωστε και σε ιστορικά αρχαϊκά κείμενα η ξαφνική εμφάνιση της
Σελήνης με τους Aρκάδες να αναφέρονται από τον Aριστοφάνη Bυζάντιο
ως «προσέληνοι» πριν εμφανιστεί δηλαδή ο συγκεκριμένος πλανήτης.
'Eχετε αναφερθεί σε προηγούμενο τεύχος των «Φαινομένων».
H Σελήνη ονομάστηκε Kιβωτός & Aντίχθων (Xθων = Γη = ο πλανήτης μας).
Tο τεχνητό κατασκεύασμα την εποχή που εμφανίστηκε δεν είχε τις
επιστρώσεις από την κοσμική σκόνη και τους μετεωρίτες που δέχεται
καθημερινά. Eσωτερικά, όπως αναφέρεται και σε κείμενα αρχαίων
συγγραφέων, υπάρχει τεχνητή ατμόσφαιρα, φωτισμός με «τεχνητό ήλιο»,
κτίρια κ.λπ. H είσοδος βρίσκεται από τη σκοτεινή πλευρά της και οι
κάτοικοί της προέρχονται από το Σείριο τους οποίους «ενοχλούν» άλλες
οντότητες. Aυτά αναφέρονται από τον Aριστοτέλη. Eυτύχισα να
αποκρυπτογραφήσω τον «Aριστοτέλειο Kώδικα» διότι ως γνωστόν ο
μεγάλος φιλόσοφος και επιστήμων χρησιμοποιούσε στα κείμενά του ένα
«μυστηριώδη κώδικα γραφής» για να περάσει διάφορα μηνύματα και
οδηγίες.

«Φαινόμενα»: Tι πιστεύετε σχετικά με τον Aριστοτέλη. Γιατί τόσος
μυστικισμός στα έργα του;

Γ. Γκ.: O Aριστοτέλης ήρθε στη Γη από άλλο «αστέρι». Tον έφερε στη
Xθώνα (Γη) ο πατέρας του Nικόμαχος σε ηλικία 5 ετών. O Nικόμαχος
ήρθε από τον πλανήτη A του αστερισμού του Λαγού τον οποίο
κατέστρεψαν οι Λίλιοι, κάτοικοι ενός άλλου πλανήτη. Mετά την
καταστροφή πήρε το διαστημόπλοιό του κι έφτασε στη Γη. Προσγειώθηκε
στα Στάγειρα της Xαλκιδικής στην τοποθεσία «Mαύρη Πέτρα», η οποία
εκτός από το χρώμα ακόμη και σήμερα εκπέμπει ποσοστό ραδιενέργειας.
Tέτοιες μετρήσεις έκανα προσωπικά ο ίδιος, χρησιμοποιώντας όργανα
δικά μου και άλλα που πήρα από το Δημόκριτο.

«Φαινόμενα»: Tι σημαίνει το εν Δελφοίς «Γνώθι σ' αυτόν»;

Γ. Γκ.: Mας προτρέπει να ξανααποκτήσουμε τη λειτουργία συγκεκριμένων
κέντρων του εγκεφάλου που έχουν αδρανοποιηθεί. Tα συγκεκριμένα
εγκεφαλικά κύτταρα-κέντρα προσφέρουν, όταν είναι ενεργά, πολλές
δυνατότητες στον εγκέφαλο και μέσω των λειτουργιών του στον άνθρωπο.
Για παράδειγμα, θα αναφέρω την υγεία. Πολλά από τα συγκεκριμένα
αδρανή κέντρα, αρχικά είχαν την ικανότητα να ελέγχουν ζωτικά όργανα
του ανθρώπινου οργανισμού (καρδιά, ήπαρ, νεφροί κ.λπ.). 'Οταν κάποιο
από αυτά δυσλειτουργούσε, τότε το αντίστοιχο κέντρο έθετε σε
λειτουργία ειδικούς μηχανισμούς για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.
Aυτό το έχουν κατανοήσει ή κληρονομήσει ως γνώση πολιτισμοί της
Aνατολής. Xρησιμοποιούν μεθόδους με αυτοσυγκέντρωση κι «αναπνέοντας
σωστά» διοχετεύουν την ενέργεια προς τα συγκεκριμένα εγκεφαλικά
κέντρα για να τα θέσουν σε λειτουργία. Δεν αποτελούν λοιπόν
«θαύματα» οι διάφορες αυτοϊάσεις αλλά γνώση και τεχνική.
Bασισμένος σε αυτά έφτιαξα ένα μηχάνημα που εξωτερικά διοχετεύει
ενέργεια που διεγείρει μέχρι ενεργοποίησης, τα αδρανοποιημένα κέντρα
του εγκεφάλου. Kανείς όμως δεν ενδιαφέρθηκε για το μηχάνημα που θα
έσωζε αρκετούς ανθρώπους από διάφορες παθήσεις. 'Eτσι αναγκάστηκα να
το παραδώσω σε συνεργάτες μου, οι οποίοι νοίκιασαν ξενοδοχείο στην
Eύβοια και δέχονται εκεί ασθενείς. Eκείνους όμως που έχουν
«ξεγράψει» οι γιατροί λόγω βαρύτατων παθήσεων και βρίσκονται ίσως
ένα κατώφλι πριν το θάνατο.

«Φαινόμενα»: Ποιές ασθένειες βοηθά το συγκεκριμένο μηχάνημα να
αντιμετωπιστούν;

Γ. Γκ.: Σχεδόν όλες. Kυρίως όμως τον καρκίνο, ηπατικές παθήσεις,
δυσλειτουργίες των νεφρών, καρδιακές παθήσεις, προβλήματα στο
πάγκρεας, τη χολή, το στομάχι κ.λπ. Yπάρχουν σημαίνοντα πρόσωπα απ'
όλη την Eυρώπη που ως ασθενείς δέχθηκαν τη θεραπευτική συνδρομή του
μηχανήματος.

'Oμως κι αυτή η εφεύρεση όπως η συσκευή που απαλλάσσει το τσιγάρο απ'
όλες τις βλαβερές και δηλητηριώδεις ουσίες δεν έτυχαν προσοχής και
αξιοποίησής τους από αρμόδιους φορείς της πατρίδας μας. H συσκευή
καθαρισμού του τσιγάρου, για παράδειγμα, είναι επαναστατική εφεύρεση
κατοχυρωμένη διεθνώς και διαθέτει επίσημα πιστοποιητικά, όπως από το
Eλληνικό Iνστιτούτο Kαπνού κι άλλων ινστιτούτων (Aυστραλίας,
Γερμανίας κ.λπ.). Aρκετοί επιστήμονες χαρακτήρισαν την εφεύρεση
«δώρο θεού». Eκτός από το κυρίως στέλεχος και την ηλεκτρονική
πλακέτα υπάρχει η συμβολή αποστάγματος από φυτά της ελληνικής
χλωρίδας. Mε τη χρήση της θα σωθούν εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο
τον κόσμο από παθήσεις που προκαλούνται από το κάπνισμα. Tο κόστος
είναι μικρό. Δυστυχώς όμως απουσιάζουν και σε αυτή την περίπτωση οι
επιχειρηματίες που θα τη θέσουν σε μαζική παραγωγή.

Mιλήσαμε αρκετή ώρα με τον 'Ελληνα επιστήμονα και εφευρέτη. Aρκετές
φορές κατά τη διάρκεια της συζήτησης εξέφρασε παράπονα για την
αδιαφορία με την οποία αντιμετώπισαν τις εφευρέσεις του. Kι όμως
ορισμένες από αυτές λειτουργούν σε ξένα κράτη προσφέροντας ανάλογα
οφέλη. Συζητήσαμε επίσης για το «υποηχητικό πυροβόλο ή σάλπιγγα του
θανάτου», τους μηχανισμούς φύλαξης των σιδηροδρομικών διαβάσεων που
είναι δική του εφεύρεση αλλά κι άλλες ανακαλύψεις του τις οποίες
επιθυμεί να αφήσει παρακαταθήκη στους 'Eλληνες. «'Εχω ελάχιστο χρόνο
ζωής», δήλωσε με θλιμμένο σκεπτικισμό όχι διότι φοβάται το θάνατο
αλλά από την αγωνία του να προφτάσει την ολοκλήρωση σημαντικών
πειραμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη και την αποδοχή τους, όταν
ολοκληρωθούν και ενταχθούν σε εφαρμογή, από την πατρίδα του για την
οποία καθόλου δεν κρύβει την αγάπη και αφοσίωσή του.

Λειτουργία της συσκευής

Eντός ειδικής θυρίδας της συσκευής η οποία κλείνει αεροστεγώς
τοποθετούνται 20 τσιγάρα. Σε ξεχωριστή θυρίδα της συσκευής
τοποθετείται το υγρό (2 γρ. για κάθε 20 τσιγάρα), το οποίο
θερμαίνεται με ηλεκτρικές αντιστάσεις και εν συνεχεία με την
επενέργεια υπερύθρου ακτινοβολίας η οποία έχει τη δυνατότητα να
διογκώνει τον καπνό των τσιγάρων και έτσι αποβάλλονται εύκολα οι
δηλητηριώδεις ουσίες από το τσιγάρο. Mε την επεξεργασία αυτή
αποβάλλονται οι βλαβερές ουσίες που περιέχονται στο τσιγάρο υπό
μορφή αερίου με τη βοήθεια ρεύματος αέρος που δημιουργείται με ένα
προσαρμοσμένο στη συσκευή αναρροφητήρα. 'Eτσι τα τσιγάρα που
υπέστησαν αυτό το βιολογικό καθαρισμό είναι έτοιμα ώστε ο καπνιστής
να τα καπνίζει χωρίς κίνδυνο γι' αυτόν και για τους παθητικούς
καπνιστές απ' όλες τις ασθένειες που προκαλεί το κάπνισμα.

Tέλος, πέραν των ανωτέρω είναι εύκολο να φανταστεί κανείς τη μεγάλη
σπουδαιότητα που θα έχει τόσο για τις οικονομίες των κρατών όσο και
για τις τεράστιες οικονομίες των πάσης μορφής ή ιδιωτικών ή δημοσίων
οργανισμών υγείας εκ της δραματικής μειώσεως των ασθενειών για τις
οποίες ευθύνεται το κάπνισμα.


WHO DARES... WINS!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

omega
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
167 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/11/2003, 13:26:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους omega  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε ΑΙΑΝΤΑ χαίρομαι που αμφισβητείς κάποια πράγματα γιατί έτσι μας βάζεις όλους σε μια διαδικασία να ξανασκεφτούμε κάποια πράγματα, να ανεθεωρήσουμε καταστάσεις.
Βέβαια δεν μπορώ να πώ ότι οι απόψεις μου συγκλίνουν στις δικές σου απλά θα ήθελα να σταθώ σε ένα σημείο απο το προτελευταίο post σου:
quote:
Επίσης λέει ότι το έχει 18 μέτρα κάτω από το έδαφος και ότι αυτό είναι αδύνατο να το βρουν οι Αμερικανοί. Λοιπόν μια τέτοια κατασκευή καταφυγίου δεν γίνεται στα κρυφά. Χρειάζονται μηχανήματα, εργάτες, μελέτες, άδειες κλπ. Άρα λοιπόν είναι αδύνατον να μην το ξέρει το Ελληνικό κράτος. Αφού λοιπόν έχουν έτσι τα πράγματα και φαντάζομαι ότι θα συμφωνείτε και εσείς μέχρις εδώ,
.

και να παραθέσω και το ακριβές σημείο απο τη συνέντευξη του Γκίολβα:

quote:
Το ιδκό μου το έχο 18 μέτρα υπό το έδαφος σε κάποιο σημείο στον Όλυμπο και έχω πάρει τέτοιες προφυλάξεις που είναι αδύνατον να το ανακαλύφουν, αλλά και αν το ανακαλύφουν δε θα καταφέρουν να το καταστρέψουν.

Σε ποιό σημείο φίλε μου αναφέρεται ότι έχει κατασκευάσει υπόγειο καταφύγιο;
Σε κανένα.
Αποκλείεται λοιπόν να "βρήκε" κάποιο υπόγειο καταφύγιο ,όπως λές και εσύ, στον Όλυμπο και να τον αξιοποίησε σαν βάση;

Και κάτι άλλο :

quote:
Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι όταν βλέπεις να καταρρέουν εύκολα έστω και λίγες από τις θεωρίες ενός ανθρώπου τότε δε σου είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι και οι υπόλοιπες θεωρίες είναι ψεύτικες , ασχέτως και αν δεν μπορείς να το αποδείξεις αυτό για κάθε μια χωριστά.


Εσύ δηλαδή αν δεν μπορείς να αποδείξεις κάτι το θεωρείς ψεύτικο;
Και πώς καταρρέουν οι θεωρίες εύκολα;
Γιατί για μένα όσο δύσκολο είναι να τεκμηριώσεις μια θεωρία άλλο τόσο δύσκολο είναι να την καταρρίψεις.
Αν έχεις κάποιες αποδείξεις για το ψεύτικο των ισχυρισμών Γκίολβα σε παρακαλώ να τις καταθέσεις.

Για μένα φίλε ΑΙΑΝΤΑ η διαφορά μεταξύ μας είναι ότι αν και διαβάζουμε τα ίδια πράγματα τα προσεγγίζουμε με διαφορετική προοπτική ίσως και προκατειλλημένα για αυτό φυσικά φτάνουμε σε εκ διαμέτρου αντίθετα συμπεράσματα.


Edited by - omega on 24/11/2003 13:33:22Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Angelos
Πλήρες Μέλος


884 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/11/2003, 19:09:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Angelos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Εσύ δηλαδή αν δεν μπορείς να αποδείξεις κάτι το θεωρείς ψεύτικο;
Και πώς καταρρέουν οι θεωρίες εύκολα;
Γιατί για μένα όσο δύσκολο είναι να τεκμηριώσεις μια θεωρία άλλο τόσο δύσκολο είναι να την καταρρίψεις.
Αν έχεις κάποιες αποδείξεις για το ψεύτικο των ισχυρισμών Γκίολβα σε παρακαλώ να τις καταθέσεις.

OK.

Λοιπόν εγώ ισχυρίζομαι οτι αν στείλεις στο Δια ενα πανινο αρκουδάκι
αυτό ζωντανέυει. Μάλιστα πολλα πάνινα αρκουδάκια που έχει μεταφέρει
εκεί η NASA με μυστικές αποστολές έχουν φτιάξει μια αποικία και
σε 20 χρόνια θα επιτεθούν στη Γη με στόχο να εξοντώσουν τη χελώνα
Καρέτα-Καρέτα που είναι ο προαιώνιος εχθρός τους.
Αυτό αποδυκνείεται και απο το γεγονός οτι πολλοί που τώρα δουλεύουν
στη NASA οταν ήταν μικροί είχαν ενα πάνινο αρκουδάκι. Που τώρα πια
δεν γνωρίζουν που βρίσκεται.

Εχεις καμία απόδειξη οτι ο ισχυρισμός μου είναι ψεύτικος ?
Σε παρακαλώ να την καταθέσεις !


Άγγελος

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

terpandros
Μέλος 2ης Βαθμίδας


211 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/11/2003, 20:37:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους terpandros  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Mia shmeiwsh o Nikolaidhs den htan pote prwthupourgos ths Argentinhs.
epishs thn mia den exei lefta na oloklhrwsei to mpevatro thn allh kanei dokimes mauto.. ti ginete telika?..

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ostria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


4324 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/11/2003, 21:15:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ostria  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Λοιπόν... μου πήρε λίγο παραπάνω ψάξιμο αλλά... επανήλθα (αν και δεν βλέπω κανείς να ενδιαφέρεται!) LOL

Πάντως εγώ θα σας δείξω ό,τι βρήκα και τα συμπεράσματα δικά σας...

Λοιπόν η έρευνα που έκανα ήταν για το "BEVATRON"

Αρχικά εμφανίστηκε το cyclotron, μετά τα proton synchrotrons (αρχικά το cosmotron και λίγο μετά το bevatron) και αυτό που υπάρχει σήμερα ονομάζεται Tevatron.

Τί είναι; Ο επιταχυντής σωματιδίων!

Ας ξεκινήσουμε με τον Nikolas Tesla.
Ο Nikolas Tesla, αναφέρεται σε σχέση με το cyclotron κυρίως.
Δεν βρήκα ότι ασχολήθηκε ο ίδιος αλλά οι εφευρέσεις του "alternating-current generator" και "Tesla coil transformer" χρησιμοποιήθηκαν από κάποιους επιστήμονες που έφτιαξαν τους επιταχυντές.

Το cyclotron το εφηύρε ο Ernest O Lawrence.
Ο ίδιος λέει στην ομιλία του όταν πήρε το Νόμπελ

Ernest O Lawrence
The evolution of the cyclotron
Nobel Lecture, December 11, 1951

'I naturally looked for alternative means of pro-ducing high voltages: the surge generator which was used by Brasch andLange; the electrostatic generator which Professor W. F. G. Swarm was working on when I was a student under him at the University of Minnesotain 1924 and which was later brought to practical development by Van deGraaff; and the Tesla coil source of high voltage which Tuve, Breit, andHafstad brought to a fruitful stage of development.'

Ακόμα βρήκα ότι
"Ο Merle Tuve στο Carnegie Institution of Washington χρησιμοποίησε το
"air transformer" που ανακάλυψε ο Nikola Tesla."

Αυτά βρήκα σε σχέση με τον Τέσλα.

****************

Για το Bevatron τώρα.

Οπως είδα το πρωί, ο φίλος realist έδωσε παλιότερα πολλές διευθύνσεις σχετικές με το Bevatron, αλλά μάλλον κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να το ψάξει(;) Μια από αυτές ειδικά έχει και ελληνικό ενδιαφέρον...

Στην ίδια, έπεσα τυχαία και γω χτες το βράδυ. Kαι ανακάλυψα ότι ανάμεσα στους πρώτους επιστήμονες που χρησιμοποίησαν το Bevatron ήταν ένας Ελληνοαμερικάνος!

http://www-itg.lbl.gov/Seaborg.talks/65th-anniv/25.html

Το Bevatron ήταν ο επιταχυντής σωματιδίων (πρωτονίων) που κατασκευάστηκε το 1950 στο Department of Energy, του Lawrence Berkeley National Laboratory.
To site λέει ότι εφευρέτης του πρώτου επιταχυντή πρωτονίων θεωρείται ο Luis Alvarez, ο οποίος έκανε το πρώτο πετυχημένο πείραμα του το 1947.
Το Bevatron χτίστηκε αμέσως μετά στο Berkeley από τον Ernest Lawrence (Lawrence Radiation Laboratory (LRL)) και το 1954 άρχισε να λειτουργεί κανονικά.
Το 1955 ανακαλύφθηκε το "αντιπρωτόνιο" (antiproton) από 4 επιστήμονες που δούλευαν εκεί, τους Emilio Segre, Owen Chamberlain, Clyde Wiegand και τον "δικό μας" Thomas Ypsilantis. (Οι δύο πρώτοι ως καθηγητές πήραν το nobel φυσικής το 1959 γι αυτή την ανακάλυψη..)

Ποιός ήταν ο Thomas Ypsilantis;
Ελληνοαμερικάνος γεννημένος το 1928 στο Salt Lake, ερευνητής καθηγητής της φυσικής στο Berkeley και αργότερα στο Ευρωπαϊκό CERN.

"Ypsilantis was a most inventive physicist, always ready to discuss his ideas and to share them with others. His imagination was conceiving instruments that, being well in advance of their time, were often difficult to construct, and here Sιguinot had a lot to contribute. Ypsilantis and Sιguinot, working in Max Ferro-Luzzi's group, proposed the technique later named Ring Imaging Cherenkov (RICH) counter."

"Together with Tord Ekelφf they introduced this technique for high-energy physics: the first large-scale application was for the DELPHI experiment at LEP."

"More recently they worked in the framework of the LAA Project on noble-liquid calorimetry and on a very large water neutrino detector based of the fast-RICH technique. The "AquaRICH" was described by Ypsilantis as "a Superkamiokande with spectacles". He also made a major contribution to the LHCb experiment at CERN."

"His scientific goal was the invention and construction of detectors capable of opening new avenues in experimental particle physics."

O Τομ Υψηλάντης πέθανε στην Γενεύη στις 16 Αυγούστου του 2000.

Επειδή δεν γνωρίζω το θέμα, αν κάποιος φυσικός μας διαβάζει, ας μας πει την γνώμη του για όλα αυτά.

http://www.physicstoday.org/pt/vol-54/iss-5/p80.html
και
http://www.cerncourier.com/main/article/40/8/17

******************

Το 1947 επίσης, ξεκίνησε το 3-GeV Cosmotron στο new Brookhaven National Laboratory, σχεδόν παράλληλα με το Bevatron.
Στην τελειοποίηση του, (μετά το '50 προφανώς) αναμείχθηκε ένας άλλος Ελληνας, ο Nicholas Christophilos. (το όνομα του αναφέρθηκε από τον Γκιόλβα στην συνέντευξη που μας έδωσε ο George 13 ότι "είναι δικό του παιδί που δουλεύει στην ΝΑSΑ")

Ποιός ήταν Ο Νικόλαος Χριστοφίλου;

Εδώ μπλέκονται τα πράγματα!
Evelator engineer που έμενε στην Αθήνα, διάβαζε το "the Physical Review" και στον ελεύθερο χρόνο του -έτσι για την πλάκα του- έφτιαχνε "επιταχυντές"!
Τα πατενταρισμένα σχέδια του τα έστειλε στο Berkeley Laboratory αλλά δεν τους έδωσαν σημασία. Αργότερα όμως όταν δέχτηκαν ένα παρόμοιο σχέδιο άλλων (Courant, Livingston and Snyder) , ο Χριστοφίλου διαμαρτυρήθηκε και τον κάλεσαν στο εργαστήριο. (λένε βέβαια ότι τον θυμήθηκαν και τον κάλεσαν αυτοί, αλλά μάλλον δεν συνέβησαν έτσι τα πράγματα... χεχε)
Η συνεισφορά του στους πυρηνικούς επιταχυντές λεγόταν "strong focusing."
http://www.phys.ufl.edu/~korytov/phz5354/lecture_D09.pdf

Οσο ήταν στο Brookhaven έφτιαξε και ένα fusion reactor το —Astron — μετά πήγε να φτιάξει το μοντέλο στο Livermore στην Καλιφόρνια. (και μάλλον εξαφανίστηκε -προφανώς άρχισε να δουλεύει στο μυστικό project της Αμερικάνικης Αεροπορίας και της NASA;)

Ο άνθρωπος ήταν καταπληκτικός γιατί παρόλο που δεν είχε τις σπουδές που χρειαζόταν ήταν φοβερά επινοητικός και μάθαινε πολύ γρήγορα.

"Προσκλήθηκε να έρθει στο Brookhaven και έμεινε μερικά χρόνια εκεί, συμβάλλοντας στο χτίσιμο του AGS, Brookhaven's first strong-focusing synchrotron.
Μέσα στα επόμενα χρόνια, ο Χριστοφίλου δούλεψε και ξαναδούλεψε την πατέντα του μέχρι που τελικά το 1954 την τελειοποίησε και στην συνέχεια ασχολήθηκε με την μετέπειτα ανάπτυξη του συστήματος και τις νέες εφαρμογές του."

"Christophilos was a very original person, a little chubby, a little larger than life. When he gave a talk, he kept generating new ideas, some of them good, on his feet whenever any objection were raised to what he was saying.
Once when I was there, when Christophilos got completely tangled up in mathematics, Hartland Snyder said to him in exasperation,
"Nick, you need to learn about Bessel functions." John Blewett had also been urging Christophilos to learn more mathematics. To our surprise, during the next year, Christophilos in fact learned a great deal about Bessel functions. He then designed the drift-tube shapes of the 50-MeV Brookhaven injector linac; there was a small lip around the surface about halfway between the axis and the stem, where Christophilos had matched, not quite smoothly, the inner and outer Bessel functions."

"Ο Χριστοφίλου από νωρίς έδειξε πολύ ενδιαφέρον για την φυσική του
"πλάσματος" και αργότερα επέστρεψε σε αυτόν τον τομέα, φτιάχνοντας το Astron στο Livermore και συνεισέφερε πολύ στον έλεγχο της θερμοπυρηνικής τήξης".

epaper.kek.jp/c01/cyc2001/extra/Cole.pdf

Και στο
http://www.bnl.gov/bnlweb/history/Blewett_talk.htm
Για το "strong focucing"
http://www.phys.ufl.edu/~korytov/phz5354/lecture_D09.pdf

Καλά όλα αυτά, αλλά ποιά ήταν η σχέση του με την NASA;!
Χμ... Ο Χριστοφίλου ενδιαφερόταν κυρίως για τα μαγνητικά πεδία και την κίνηση των ιόντων και των ηλεκτρονίων μέσα τους.

Απ ότι καταλαβαίνω το Brookhaven ανήκει στο US Air Force;
Επειδή σύμφωνα με το site της NASA η Αμερικάνικη Αεροπορία τον κάλεσε στην Αμερική στις έρευνες που έκαναν για την δημιουργία "Τεχνητού Σέλατος"(artificial aurora) και ο Χριστοφίλου πρότεινε να δημιουργήσει
μια τεχνητή ραδιενεργή ζώνη (an artificial radiation belt)γύρω από την Γη, εκρηγνύοντας μια μικρή πυρηνική βόμβα πάνω από την ατμόσφαιρα!!!

Τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 1958 μπήκε σε εφαρμογή το
"Project Argus" όπου έριξαν 3 τρεις βόμβες στον Νότιο Ατλαντικό και σχηματίστηκε σέλας κοντά στα Κανάρια νησιά για δύο βδομάδες!
Το σχέδιο κρατήθηκε μυστικό από τα MME.
Mετά από 4 χρόνια το πείραμα επαναλήφθηκε πάνω από την Χαβάη, με έκρηξη βόμβας υδρογόνου και το σέλας που σχηματίστηκε έμεινε ορατό για χρόνια! και κατέστρεψε 3 δορυφόρους! μειώνοντας την δεκτικότητα των ηλιακών πάνελ και αχρηστεύοντας την ενέργεια με την οποία λειτουργούσαν!
Η Σοβιετική Ενωση έκανε επίσης παρόμοια πειράματα με βόμβες υδρογόνου και τον επόμενο χρόνο, τα πειράματα αυτά απαγορεύτηκαν για όλους...

Λεπτομέρειες στο site της NASA, προς το τέλος, στο κεφάλαιο Artificial auroras

http://www-istp.gsfc.nasa.gov/Education/aurora.htm


Ελπίζω όλα αυτά να φαίνονται και σε σας ενδιαφέροντα... και να μπορέσετε να δείτε την σύνδεση με το θέμα μας...


'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

panoulis
Νέο Μέλος

Greece
3 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/11/2003, 21:23:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους panoulis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ρε παιδιά να ρωτήσω κατι;;
Γιατι αν η ΝΑΣΑ και οι Αμερικανοι γνωριζουν όλα αυτά για τους εξωγήινους, κανουν τοσο δαπανηρες ερευνες για το διαστημα;;;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

terpandros
Μέλος 2ης Βαθμίδας


211 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/11/2003, 21:34:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους terpandros  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
To onoma Ypsilanths pantws mou kane entypwsh :)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

omega
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
167 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/11/2003, 21:56:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους omega  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλη Ostria Για άλλη μια φορά μας έβαλες τα γυαλιά και μας έδειξες ότι υπάρχουν πιό χρήσιμα πράγματα να κάνουμε στον χρόνο που μας μένει απο το να αναλωνόμαστε σε ανούσιες αντιπαραθέσεις.

ΥΓ. Απέσυρα το προηγούμενο μύνημα μου - απάντηση στον φίλο Άγγελο που είχε την ευγενή καλοσύνη να μας διηγηθεί μια τόσο όμορφη ιστορία και ζητώ συγνώμμη απο όποιον πρόλαβε και την διάβασε.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Α Ι Α Ν Τ Α Σ
Μέλος 2ης Βαθμίδας


263 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/11/2003, 22:30:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Α Ι Α Ν Τ Α Σ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Προς Βάιο…

ΜΗΚΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΥ / ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ =
= 338+1016+940 / 730 =
= 2294 / 730 = 3,14 ( υπάρχουν και άλλα πολλά )

Φίλε omega καταρχήν νομίζω ότι έχω καταθέσει αρκετές αποδείξεις για το ψεύτικο των ισχυρισμών Γκίολβα στα 3 προηγούμενα μηνύματα μου μια και μου τις ζητάς. Είναι νομίζω μια ανάλυση στην οποία βγαίνουν αρκετά τεκμηριωμένα συμπεράσματα για το ότι ο Γκιόλβας ψεύδεται αρκεί να τα σκεφτείς σε βάθος.Τώρα αν μου ζητάς π.χ. να ψάξω όλον τον Όλυμπο ή όπου αλλού εσύ θέλεις, για να σου αποδείξω ότι δεν υπάρχει διαστημόπλοιο αυτό είναι αδύνατον. Πάντα υπάρχουν έμμεσοι τρόποι για να αποδείξεις κάτι.
@Omega
-Εσύ δηλαδή αν δεν μπορείς να αποδείξεις κάτι το θεωρείς ψεύτικο;
-Όχι βέβαια
Όταν όμως έχω αποδείξει ότι κάποια πράγματα που ισχυρίζεται ένας άνθρωπος είναι ψεύτικα τότε δεν μου είναι δύσκολο να αντιληφθώ ότι και τα υπόλοιπα της ίδιας κατηγορίας είναι. Πως δηλαδή θα μπορούσα να αποδείξω ότι για π.χ. η σελήνη είναι κούφια με τεχνητό ήλιο και ατμόσφαιρα, κτίρια κλπ.; Μπορώ όμως να αποδείξω άλλα πιο απτά και από εκεί να βγάλω τα συμπεράσματα μου. Εντούτοις κρατώ μέσα μου και κάποιες επιφυλάξεις. Και κυρίως γι’ αυτά περί ομάδος Ε.
Όσο για τον Φουρακη εγώ δεν είπα ότι καλοπερνά. Και δηλαδή τι επιχείρημα είναι αυτό; Πρέπει κανείς να βγάζει πολλά για να κάνει την έκδοση βιβλίων επάγγελμα; Απλά βγάζει τόσα ώστε να εξασφαλίζει μια αξιοπρεπή διαβίωση που ίσως να μην την εξασφάλιζε με αλλά επαγγέλματα. Ο Γκιόλβας ωστόσο μπορεί να μην έβγαζε βιβλία αλλά ίσως να του άρεσε να μιλάν γι’ αυτόν. Δεν είναι και λίγο πράγμα να σε θεωρούν ως τον μεγαλύτερο επιστήμονα του κόσμου. Μπορεί όμως και να έπαιρνε και αυτός μερίδιο από την πίτα κατηγορώντας όμως και κάπου κάπου τον Φουράκη έτσι για αντιπερισπασμό. Επίσης ακούστε προσεκτικά το mp3 . Ακουστέ πως ο Φουρακης πατρονάρει τον Γκιολβα. Στα 15’ 30’’ ο Γκιόλβας λέει ότι ο Φουράκης δεν θα του επιτρέψει να το πει. Και ο Φουράκης του λέει ’’να μη το πείτε τότε’’. Στα 17’ 15’’ του λέει ότι δάσκαλε εντάξει μέχρι τώρα καλά πάμε. Πως είναι δυνατόν ένας εξέχων επιστήμονας να ρωτά τον μαθητή για το τι θα πει και τι όχι. Εντάξει δεν αποδεικνύεται και τίποτα με αυτό αλλά πάντως κάνει εντύπωση.
Οδυσσέα αν από τους 1400 επιστήμονες που λέει ο Γκιόλβας ότι εργάζονται για τον χ πλανήτη και παρόλο τα μέτρα που ισχύουν γι’ αυτούς από το 1990 ο καθένας το έλεγε σε 2-3 δικούς του τότε αυτό δεν θα ήταν μυστικό. Όσο για τη Σελήνη σωστός ο συλλογισμός σου ότι δηλαδή τα ίδια που θα συνέβαιναν για την Γη θα συνέβαιναν και για την Σελήνη. Ωστόσο αυτό φαίνεται ότι δεν το ξέρει ο Γκιόλβας αφού λέει ξεκάθαρα ότι ο πλανήτης είναι ορατός από τη Σελήνη. Επίσης εγώ μίλησα για ολική έκλειψη ηλίου. Στις 11/8/99 που είχε γίνει τέτοια στην Ευρώπη, τότε στην Γαλλία για π.χ. η μέρα έγινε σχεδόν νύχτα για μερικά λεπτά. Μάλιστα φαινόντουσαν και κάποια αστέρια με γυμνό μάτι. Αλλά αυτό δεν είναι το ουσιώδες. Διότι σου θυμίζω ότι υπάρχουν και ραδιοτηλεσκόπια που στέλνουν κύματα και παίρνουν την αντανάκλαση τους. Τέτοια υπάρχουν και στους Κανάριους Νήσους, υπάρχουν μέχρι και κινητά. Άρα λοιπόν και να ήθελε η Νασα να τον κρύψει θα τον έβρισκαν οι Ευρωπαίοι επιστήμονες ή οι Ρώσοι. Άσε που σήμερα τα ερευνητικά προγράμματα αυτού του είδους συνήθως γίνονται με διεθνείς συνεργασίες.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Α Ι Α Ν Τ Α Σ
Μέλος 2ης Βαθμίδας


263 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/11/2003, 00:30:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Α Ι Α Ν Τ Α Σ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Μόλις διάβασα τα στοιχεία της Ostria. Πραγματικά πολύ διαφωτιστικά και νομίζω ότι ξεκαθάρισαν τα πράγματα. Οφείλουμε να πούμε ότι ο realistis που πρώτος είχε τοποθετηθεί με παρόμοια στοιχεία είχε κάνει κ’ αυτός πολύ καλή δουλειά αλλά κανείς δεν τα έλαβε ηπόψην. Για λίγο σταμάτησαν οι τοποθετήσεις υπέρ Γκιόλβα αλλά μετά το θάνατο του πάλι τα ίδια. Αυτό ίσως γιατί αυτοί που γράφουν δεν μπαίνουν στο κόπο να διαβάσουν παλαιότερα μηνύματα Δεν είναι κακό να τοποθετείσαι υπέρ Γκιόλβα αλλά κακό είναι να τοποθετείσαι χωρίς να παίρνεις ηπόψην σου αδιάσειστα στοιχεία του αλλού που αποδεικνύουν το αντίθετο. Τότε τι νόημα έχει να γράφουμε.
Ostria όλα σου τα στοιχεία εύστοχα και αξιέπαινη προσπάθεια.

@Ostria
Με αυτά τα στοιχεία (τα λιγοστά μέχρι στιγμής) άλλος θα έγραφε ολόκληρο βιβλίο, μιλώντας για "σπουδαίες αποκαλύψεις" που μόνο αυτός γνωρίζει και όλοι εμείς θα πληρώναμε για να μάθουμε τα "κρυμμένα μυστικά"!

Αυτό είναι το πιο εύστοχο που έχω δει. Πραγματικά αυτό είναι η ουσία του διαλόγου μας και όλοι πρέπει να το λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 34 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.203125
Maintained by Digital Alchemy