ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 ΚΥΠΡΟΣ-ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 28
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Loucas
Πλήρες Μέλος

Cyprus
1186 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/06/2003, 15:39:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loucas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Loucas

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Loucas
Πλήρες Μέλος

Cyprus
1186 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/06/2003, 15:41:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loucas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Loucas

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Loucas
Πλήρες Μέλος

Cyprus
1186 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/06/2003, 15:45:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loucas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Loucas

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Loucas
Πλήρες Μέλος

Cyprus
1186 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/06/2003, 15:47:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loucas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Loucas

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Loucas
Πλήρες Μέλος

Cyprus
1186 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/06/2003, 15:59:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loucas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Loucas
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΙΚΩΝΙΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ <<ΜΕΝΟΣ>> ΚΑΙ ΤΗΝ <<ΑΓΑΠΗ>> ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ)

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΛΗΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΣΟΙ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΗ Η ΟΣΟΙ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ????

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ,Ο ΑΔΕΛΦΟΣ,Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ,ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΟΥ Η ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ????

ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ???

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ???

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΡΜΟΝΙΚΑ???

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ???

ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΩ.
ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΓΡΑΦΩ.
ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ.

ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ.

ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ???

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
3130 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/06/2003, 16:21:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thoth
Ναι, Λουκά. Μπορούμε να ζήσουμε αρμονικά. Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να ζήσουν αρμονικά. Αν δεν μας χώριζαν γεωπολιτικές διαφορές νόμιζες ότι θα είχαμε προβλήματα με τους Τούρκους. Αν ήταν π.χ. δίπλα στην Αίγυπτο θα είχαμε πρόβλημα; Κι επειδή δεν μπορούμε να τους στείλουμε δίπλα στην Αίγυπτο θα πρέπει να βρούμε άλλες λύσεις.

Στα επεισόδια στα Ίμια ήμουν φαντάρος και στο στρατόπεδο είχαμε ως επί το πλείστον μουσουλμάνους φαντάρους. Παρα τρίχα να με έστελναν ξανά στην πρώτη γραμμή και να έστελνα (ήμουν βοηθός στο Γραφείο Κίνησης), όλους τους μουσουλμάνους σε κάποιο στρατόπεδο πυρομαχικών στην Χαλκίδα ή δεν ξέρω που αλλού (αυτά τα έμαθα με πολύ περίεργο τρόπο). Περιττό να σου πω ότι στον στρατό οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι φαντάροι και άνθρωποι όχι Β αλλά Ω κατηγορίας. Έχω ζήσει από κοντά αυτές τις δύσκολες καταστάσεις (όχι βέβαια τις τραγικές που έχετε ζήσει εσείς) κι έχω βγάλει τα δικά μου συμπεράσματα. Όλοι φταίνες σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό απλά εμείς αποσιωπούμε τα δικά μας λάθη αλλά μεγενθύνουμε τα λάθη των αντιπάλων.

Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού. Και νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια στον Ελλαδικό χώρο είχαμε κάποιες νίκες. Ας έχουμε υπομονή, ας τα πάμε καλά στις εξωτερικές Δημόσιες Σχέσεις, ας τα πάμε καλά στην Οικονομία και ας μην μισούμε κανέναν. Αργά ή γρήγορα θα μπορέσουμε να πετύχουμε μια βιώσιμη λύση. Αλλά αν κολλήσουμε στο παρελθόν κανένας δεν μπορεί να μας βοηθήσει.

Γνώρισα κάποιους Τούρκους στο καλοκαίρι που πέρασα. Έχουν βομβαρδιστεί και αυτοί με την δική τους Προπαγάνδα όσο κι εμείς αλλά πάλι μπορούν και αμφιβάλλουν και προβηματίζονται. Όποιες δικές μας αρνητικές κινήσεις θα γιγαντοποιηθούν από τα δικά τους ΜΜΕ και ο απλός Τούρκικος λαός θα χάσει την λίγη κριτική σκέψη που του έχει μείνει. Για αυτό ας έχουμε εμπιστοσύνη στην πολιτική της συμμαχίας Ελλάδας-Κύπρου και ας μην τα βλέπουμε τα πράγματα συναισθηματικά.

Οι ακραίες πολιτικές δίνουν πρόσκαιρους "θριάμβους" και δεκαπλάσιες "ζημιές" στο απώτερο μέλλον. Καταφέραμε πολλά για αυτό και οι Τούρκοι Στρατηγοί έχουν λυσσάξει, αφού βλέπουν ότι χάνονται τα συμφέροντά τους. Ο λαός της Τουρκίας όμως τους σιχαίνεται τους στρατηγούς για αυτό και ψήφισε τον Ερντογάν. Υπάρχει μια θέληση και από τις δύο πλευρές να βρεθούν λύσεις. Ας μην δυναμώνουμε τους εξτρεμιστές τρώγοντας τα παραμύθια τους.

Το ξέρω ότι "όποιος είναι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέει" αλλά αφού θες και την γνώμη των άλλων σου είπα την δική μου.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Loucas
Πλήρες Μέλος

Cyprus
1186 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/06/2003, 17:13:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loucas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Loucas
ΦΙΛΕ ΘΟΘ.

ΟΛΕΣ Η ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.
ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ??

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ.
ΕΙΣΤΕ ΕΝ ΜΕΡΗ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΠΑΙΧΘΙΣΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ Ο ΝΤΕΚΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.

ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΤΕΚΤΑΣ(ΟΧΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ)

ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΨΥΧΙΚΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Η ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ.

ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΘΟΘ ΣΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ.ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΙΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΜΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Loucas
Πλήρες Μέλος

Cyprus
1186 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/06/2003, 21:12:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loucas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Loucas
Κυπριακό και ένταξη της Τουρκίας στην Σύνοδο Κορυφής ΗΠΑ-ΕΕ

Δηλώσεις Παπανδρέου

Ουάσινγκτον: Την εκτίμηση ότι η ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας και το Κυπριακό θα είναι μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής ΗΠΑ-ΕΕ που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον την ερχόμενη Τετάρτη, εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης μεταξύ Ουάσιγκτον, Αθήνας και Βρυξελλών.

Αμερικανοί και Ευρωπαίοι δημοσιογράφοι από την Ουάσιγκτον έθεταν ταυτόχρονα ερωτήσεις στον ευρισκόμενο στην Αθήνα επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας και στους επιτρόπους Εξωτερικών Υποθέσεων Κρις Πάτεν και Εμπορίου Πασκάλ Λαμί, οι οποίοι βρίσκονταν στις Βρυξέλλες.

Ο κ. Παπανδρέου επανέλαβε την πρόσφατα επαναληφθείσα δέσμευση των ΗΠΑ για λύση του Κυπριακού, επισημαίνοντας ότι με την ελεύθερη διακίνηση οι ίδιες οι κοινότητες στο νησί απέδειξαν ότι καταρρέει η πράσινη γραμμή.

Ο κ. Παπανδρέου σημείωσε ότι στη συνάντηση του Αμερικανού προέδρου Τζορτζ Μπους με τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ρομάνο Πρόντι, θα δοθεί έμφαση στην αποκατάσταση των ευρωατλαντικών σχέσεων, στην αποφυγή της εξάπλωσης όπλων μαζικής καταστροφής, κάτι που η ΕΕ προτιμά να γίνει μέσα από πολυμερή προσέγγιση, στην ειρήνευση στη Μέση Ανατολή, ενώ θα συζητηθεί και η ανοικοδόμηση του Ιράκ.

Μάλιστα, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών επικαλέσθηκε την εμπειρία ευρωπαϊκών κρατών, όπως η Ελλάδα, η Ισπανία και η Πορτογαλία, όπως φυσικά και τα κράτη του πρώην Συμφώνου της Βαρσοβίας, για να υποστηρίξει ότι η ΕΕ μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη στη διαδικασία μετάβασης του Ιράκ από τον ολοκληρωτισμό στη δημοκρατία.
Έδωσε, επίσης, έμφαση στη συνάντηση με τους ηγέτες των βαλκανικών κρατών που θα ακολουθήσει μετά τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, λέγοντας ότι οι χώρες αυτές γίνονται όλο και περισσότερο μέρος της ευρωπαϊκής οικογένειας.

Επέμεινε, πάντως, ότι επιβάλλεται να συνεχισθούν το ενδιαφέρον και η παρουσία των ΗΠΑ στην περιοχή, ενώ ερωτηθείς σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από το μέλλον του Κοσσυφοπεδίου, δήλωσε ότι μετά από συζητήσεις σε χαμηλότερο επίπεδο θα ακολουθήσουν και οι αποφάσεις για το τελικό καθεστώς, σπεύδοντας πάντως να τονίσει ότι «δεν βρισκόμαστε ακόμη σε αυτό το σημείο».

Στην τηλεδιάσκεψη, που διήρκεσε μία ώρα, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι με την υπογραφή της συμφωνίας νομικής αρωγής που περιλαμβάνει και το ζήτημα των εκδόσεων, δεν περιορίζονται αλλά, αντίθετα, ενισχύονται τα δικαιώματα των πολιτών και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην δέσμευση ότι δεν πρόκειται να υπάρξει έκδοση προς τις ΗΠΑ εάν ο καταδικασθείς κινδυνεύει να του επιβληθεί η θανατική ποινή.

Στην ίδια γραμμή κινήθηκε και ο κ. Πάτεν λέγοντας ότι και οι δυο πλευρές του Ατλαντικού επιθυμούν να συνεργασθούν για να καταπολεμήσουν τη διεθνή τρομοκρατία καινα αντιμετωπίζεται ως ισότιμος εταίρος από τις ΗΠΑ και θα καταβάλλει πρόθυμα κάθε προσπάθεια για να το πετύχει.

Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ετέθησαν και η παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κούβα, την οποία καταδίκασε ο κ. Παπανδρέου, αλλά και ζητήματα εμπορικών συναλλαγών ανάμεσα στις δυο μεγαλύτερες οικονομικές δυνάμεις του κόσμου.

Ο κ. Πάτεν σημείωσε ότι η καλή συνεργασία ΗΠΑ - ΕΕ είναι προς όφελος της ανθρωπότητας, ενώ στις επανειλημμένες παρεμβάσεις του για τις οικονομικές και εμπορικές σχέσεις ο κ. Λαμί επιχείρησε να σκιαγραφήσει ένα θετικό περιβάλλον, λέγοντας ότι παρά τα όποια προβλήματα και τις διαφορές, αυτό που έχει σημασία είναι να βλέπει κανείς «το δάσος και όχι μερικά δένδρα».


Η Ευρώπη, τόνισε ο κ. Παπανδρέου, θέλειστο πλαίσιο αυτό ενέταξε και τη συμφωνία για τις εκδόσεις, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στη στενή συνεργασία της Europol με το FBI και άλλες αμερικανικές αρχές ασφαλείας.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Loucas
Πλήρες Μέλος

Cyprus
1186 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/06/2003, 19:32:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loucas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Loucas
Η Τουρκία θα καταβάλει αποζημιώσεις στην Τιτίνα Λοϊζίδου

Απόφαση σταθμός

Στρασβούργο: Η Τουρκία ανακοίνωσε την Πέμπτη στο Στρασβούργο την χωρίς όρους καταβολή των αποζημιώσεων που επεδίκασε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Τιτίνα Λοϊζίδου. Οι αποζημιώσεις θα καταβληθούν μέχρι τον προσεχή Οκτώβριο.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές από το Στρασβούργο, ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Τουρκίας δήλωσε κατά τη σημερινή συνεδρία της Επιτροπής Αναπληρωτών Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης ότι ''οι αρχές της χώρας μου άρχισαν να λαμβάνουν τα αναγκαία μέτρα με στόχο να επιτρέψουν στην Επιτροπή να διαπιστώσει στη σύνοδό της, αφιερωμένη στα ανθρώπινα δικαιώματα στις 7-8 προσεχούς Οκτωβρίου, την καταβολή της αποζημίωσης (just satisfaction) και να επιτρέψει την εξέταση από την Επιτροπή του σχετικού ψηφίσματος».

Πολλές αντιπροσωπείες καλωσόρισαν την τουρκική δήλωση, δηλώνοντας παράλληλα ότι αναμένουν να δουν την υλοποίησή της.

Οι αντιπροσωπείες της Κύπρου και της Ελλάδας σε παρεμβάσεις τους ζήτησαν και έλαβαν διευκρινίσεις αναφορικά με το κατά πόσο η καταβολή της αποζημίωσης θα γίνει πριν τον Οκτώβριο και χωρίς προϋποθέσεις.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Τουρκίας υπογράμμισε ότι η δήλωσή του είναι σαφής και δεν διαλαμβάνει οποιουσδήποτε όρους. Η αποζημίωση θα καταβληθεί στην κ. Λοϊζίδου μέχρι τον Οκτώβριο, πρόσθεσε.
Η Επιτροπή αποφάσισε τη συνέχιση της εξέτασης του θέματος τον Οκτώβριο εν αναμονή της καταβολής της αποζημίωσης.


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.

Η ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟ ΠΟΛΙΤΗ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Loucas
Πλήρες Μέλος

Cyprus
1186 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/06/2003, 21:37:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loucas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Loucas
Νέο ορόσημο για λύση του κυπριακού ο Μάρτιος του 2004

Απόλυτα ικανοποιημένη δηλώνει η κυβέρνηση δια του Προέδρου της Δημοκρατίας, Τάσσου Παπαδόπουλου, από τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής στη Θεσσαλονίκη.


Ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος χαρακτήρισε θετική την αναφορά των συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής για το κυπριακό.
Πρόσθεσε ότι το Συμβούλιο χαιρετίζει το γεγονός ότι η ΕΕ είναι πρόθυμη να συμβάλει στις προσπάθειες για επίλυση του κυπριακού και καλεί την Τουρκία και την τουρκοκυπριακή πλευρά να υποστηρίξουν σθεναρά τις προσπάθειες του ΓΓ του ΟΗΕ.
Ερωτηθείς πότε θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι συνομιλίες έτσι ώστε μια επανενωμένη Κύπρος να ενταχθεί στην ΕΕ την 1η Μαίου του 2004, ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος ανέφερε ότι μέχρι τις αρχές Μαρτίου θα πρέπει όλα να συμπληρωθούν έγκαιρα δίδοντας την ευχέρεια στην ΕΕ να προσαρμόσει ανάλογα τη Συνθήκη Προσχώρησης της Κύπρου στην ΕΕ.
Ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος επανέλαβε την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς να ανταποκριθεί θετικά σε τυχόν πρόσκληση του ΓΓ του ΟΗΕ για επανέναρξη των συνομιλιών στη βάση του σχεδίου Ανάν, ούτως ώστε να καταστεί το σχέδιο βιώσιμο και λειτουργικό.
''Οι θέσεις μας είναι γνωστές στον ΓΓ του ΟΗΕ και οι επιφυλάξεις μας κρίθηκαν ότι είναι στα πλαίσια του σχεδίου. Ζητούμε διαπραγματεύσεις για να επιφέρουμε αλλαγές στο σχέδιο για να καταστεί βιώσιμο και λειτουργικό. Είμαστε πρόθυμοι όποτε μας καλέσει ο ΓΓ του ΟΗΕ να πάμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων'', τόνισε.
Αναφερόμενος στο νομικό πλαίσιο του σχεδίου Ανάν, είπε ότι αυτό μπορεί να κλείσει πάρα πολύ γρήγορα και σημείωσε ότι η ε/κ πλευρά είναι έτοιμη με όλη τη νομοθεσία.
Ωστόσο πρόσθεσε ότι δεν είναι σίγουρο κατά πόσον με την ''έγκριση του νέου Συντάγματος της ΕΕ θα είναι αναγκαία η διαμόρφωση των δικών μας συνταγμάτων, των δύο συνιστώντων κρατών, ώστε να είναι συμβατά με το ευρωπαϊκό σύνταγμα, εάν και όταν εγκριθεί''.
Κληθείς να σχολιάσει δημοσίευμα στον τ/κ Τύπο, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Ντενκτάς ζήτησε τόσο από τον Ευρωπαίο Επίτροπο για τη Διεύρυνση Γκούντερ Φερχόιγκεν, όσο και από τον Ειδικό Συντονιστή του αμερικανικού ΥΠΕΞ για το Κυπριακό Τόμας Γουέστον την επανέναρξη των συνομιλιών, ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος είπε ότι ούτε ο κ. Φερχόιγκεν ούτε και ο κ. Γουέστον του μεταβίβασαν κάτι τέτοιο κατά τις επαφές που είχε μαζί τους μετά τις συναντήσεις τους με τον Τ/Κ ηγέτη.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Loucas
Πλήρες Μέλος

Cyprus
1186 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/06/2003, 21:51:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loucas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Loucas
Ντενκτάς: 'Ας δεχτεί ο Θεός όσους δεν υπογράψουν'
2003-06-24 | Yeniduzen | -----
Ο πρόεδρος της δημοκρατίας Ραούφ Ντενκτάς με συνείδηση ότι δεν ήταν η πλευρά που εμπόδισε το συμβιβασμό στην Κύπρο, είπε ότι θα συνεχίσει να προστατεύει δικαιώματα που πηγάζουν από τη συνθήκη του 1960, να επιμένει στην ισότιμη κυριαρχία και να μην μπαίνει κάτω από την τυραννία των Ελληνοκυπρίων.

Ντενκτάς: ‘Ας δεχτεί ο θεός όσους δεν υπογράψουν’
Ο πρόεδρος της δημοκρατίας Ραούφ Ντενκτάς με συνείδηση ότι δεν ήταν η πλευρά που εμπόδισε το συμβιβασμό στην Κύπρο, είπε ότι θα συνεχίσει να προστατεύει δικαιώματα που πηγάζουν από τη συνθήκη του 1960, να επιμένει στην ισότιμη κυριαρχία και να μην μπαίνει κάτω από την τυραννία των Ελληνοκυπρίων.
Ο πρόεδρος Ντενκτάς στη διάρκεια της συνάντησής του με την επιτροπή του δημοτικού σχολείου του Γκιονυελί / Γονέλι έκανε ανακοινώσεις για το κυπριακό.
Αναφερόμενος στα λόγια του πρώην υπουργού Άμυνας της ελληνοκυπριακής διοίκησης Σωκράτη Χάσικου, είπε ότι εξήγησε τα πλεονεκτήματα του σχεδίου Ανάν κι ότι είπε :’όσο δεν υπογράφεται το σχέδιο Ανάν, εμείς δεν μπορούμε να πάμε και να εγκατασταθούμε στην Κερύνεια’ και πρόσθεσε :’τότε, ο Θεός ας δεχτεί όσους δεν υπογράφουν’.
‘ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ’
Ο Ντενκτάς, όταν ένας δημοσιογράφος αναφερόμενος σε στο σχέδιο Ανάν του ζήτησε να αξιολογήσει την καταληκτική δήλωση της συνόδου της ΕΕ, είπε:
‘Αυτές οι δηλώσεις αναφέρονται στο σχέδιο Ανάν και παντού. Όλοι στην Κύπρο λένε να γίενι συμβιβασμός και ειρήνη όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Εμείς θα ξεκινήσουμε με συνείδηση ότι δεν είμαστε η πλευρά που εμποδίζει το συμβιβασμό. Ότι ενοχή θέλουν να μας προσάψουν, ας μας την προσάψουν. Γιατί η ενοχή μας είναι το να μην καταπιεζόμαστε απ’ τους Ελληνοκύπριους, να επιμένουμε σ’ αυτό, να επιμένουμε στην ισότιμη κυριαρχία μας, κι επειδή η Τουρκία εμπόδισε την έμμεση Ένωση προστατεύοντας έτσι την ισορροπία Ελλήνων – Τούρκων στο νησί, συνεχίζουμε να επιμένουμε στην προστασία των δικαιωμάτων μας που πηγάζουν απ’ τη συνθήκη του 1960. Εμείς θα συνεχίσουμε σ’ αυτά’.
‘ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΜΜΕΣΗ ΕΝΩΣΗ’
Ο πρόεδρος Ντενκτάς, τονίζοντας ότι δε δέχονται την έμμεση ένωση σαν Ένωση, ούτε την καταπίεση απ’ τους Ελληνοκύπριους, είπε ότι είναι κάθε στιγμή έτοιμοι για μια συμφωνία με ΄ρους ισοτιμίας και κυριαρχίας, βασισμένη στο κράτος.
Αυτό, είπε ο πρόεδρος Ντενκτάς, τα άλλα κράτη δεν το δέχονται κι ακόμη αν δεν το καταλαβαίνουν, δεν ενοχοποιούν τον εαυτό τους γι’ αυτό. «Αν νομίζουν ότι θα μας υποτάξουν ενοχοποιώντας μας διαρκώς, εμείς έτσι δεν παίζουμε. Εμείς είμαστε η πλευρά που θέλει το συμβιβασμό. Η πλευρά που δε χρειάζεται το συμβιβασμό είναι η ελληνοκυπριακή. Γιατί; Γιατί όλοι τους λένε διαρκώς ‘εσύ είσαι η νόμιμη κυβέρνηση όλης της Κύπρου’ κι έτσι οι Ελληνοκύπριοι δεν έχουν ανάγκη το συμβιβασμό μαζί μας».
‘ΔΕ ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ’
Σημειώνοντας ότι ο Κληρίδης κατέδειξε την τουρκοκυπριακή πλευρά ως αυτή που δε θέλει το συμβιβασμό κι ότι η συμπεριφορά του σαν να έφτασαν στην ανάγκη του συμβιβασμού ήταν μια απάντηση τακτικής, ο Ντενκτάς είπε ότι αυτό ήταν μια ανόητη επιτυχία τακτικής και είπε ότι σ’ αυτό δεν έσκυψαν το κεφάλι, ότι ο λαός αυτό περίμενε κι αυτό έκαναν.
Ο ΝΤΕΝΤΚΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΛΤΕΡ ΤΟΥΡΚΜΕΝ
Ο πρόεδρος Ντενκτάς αντέδρασε στο άρθρο του πρώην υπ.εξ. της Τουρκίας, πρεσβευτή Ιλτέρ Τουρκμέν, που δημοσίευσε ο Κιοσέ Γιαζαρί της εφημερίδας Χουριγιέτ την Παρασκευή […]
Ο Ντενκτάς είπε ότι τον στενοχώρησε αυτό που είπε ο Τουρκμέν μετά από την επίσκεψή του στην Κύπρο, ότι οι τουρκοκύπριοι ηγέτες δεν παίρνουν υπόψη τους τη στάση της Τουρκίας στο ζήτημα της ΕΕ.
«Διότι εμείς πήραμε υπόψη μας το δικαίωμα εγγύησης της Τουρκίας που απαγόρευσε την ένωση και την έμμεση ένωση με βάση τις συμφωνίες του 1960. Εκεί υπάρχει ένα μεγάλο δίκιο που λέει ότι ‘η Κύπρος δεν μπορεί να μπει κάπου που η Τουρκία δεν είναι μέλος’. Η Τουρκίας προστατεύει διαρκώς αυτό το δικαίωμα. Με κάθε αφορμή λέει ότι η Κύπρος δεν μπορεί να μπει κάπου χωρίς την Τουρκία. Και εμείς προστατεύουμε αυτό το δικαίωμα», είπε ο Ντενκτάς.
Ο Ντενκτάς ρώτησε στην Κύπρο τον Τουρκμέν: ‘Κατά τη γνώμη σας τι θα γίνει αυτό το δικαίωμα αν εμείς, όπως μας λένε όλοι, μπούμε στην ΕΕ ακολουθώντας τους Ελληνοκύπριους, χωρίς να μπει η Τουρκία; Υπάρχει ή όχι αυτό το δικαίωμα της Τουρκίας; Αν υπάρχει, η Κύπρος δεν μπορεί να μπει. Τότε γιατί μας δυσκολεύετε, ας φερθούμε σαν να μην υπάρχει αυτό το δικαίωμα’, χωρίς ωστόσο να πάρει ικανοποιητική απάντηση.
Ο πρόεδρος Ντενκτάς , λέγοντας ότι θα γράψει ιδιαιτέρως στον Τουρκμέν γι’ αυτές τις συναντήσεις, μίλησε ως εξής: ‘Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να περάσει στην ιστορία τους Τουρκοκύπριους ενοχοποιώντας τους ότι ‘κατευθύνθηκαν στην ΕΕ θυσιάζοντας διαρκώς το πιο θεμελιακό δικαίωμα της Τουρκίας πάνω στην Κύπρο’».


ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Loucas
Πλήρες Μέλος

Cyprus
1186 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/06/2003, 21:45:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loucas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Loucas
Ο Ντενκτάς απάντησε στον Χόλμπρουκ "Δεν είναι ένα προσωπικό πάθος ενός ανθρώπου 79 χρόνων"

Ο πρόεδρος Ραούφ Ντενκτάς τόνισε οτι μιλά στο όνομα του λαού και οτι πήγε για να πάρη με την αντιπροσωπεία που πήρε απο τον λαό.

Ο Ντενκτάς απάντησε στον Χόλμπρουκ "Δεν είναι ένα προσωπικό πάθος ενός ανθρώπου 79 χρόνων"

Ο πρόεδρος Ραούφ Ντενκτάς χθες το πρωί μετα απο μια επίσκεψη, απάντησε στα λόγια που στρέφονταν στον ίδιο και που είπε για αυτόν ο τέως ειδικός αντιπρόσωπος του Αμερικανικού ΥΠΕΞ Ρίντσιαρντ Χόλπρουκ. Ο πρόεδρος Ντενκτάς είπε οτι δεν είναι μια προσωπική φιλοδοξία ενός 79χρόνου.
Είμαι πρόμαχος του αγώνα του λαού
Ο Ντενκτάς που επέκρινε σκληρά αυτό τονίζοντας οτι αναφέρθηκε σαν ένα άτομο που δεν θέλει την προσέγγισεη για προσωπικές του φιλοδοξίες για τον ίδιο σε μια αναφορά για αυτόν ο Χόλμπρουκ είπε οτι "Ο Χόλμπρουκ ξεχνά κάτι. Δεν είναι η προσωπική φιλοδοξία ενός ανθρώπου 79 χρόνων."
Ο Ντενκτάς τονίζοντας οτι είναι ένας υπέρμαχος του αγώνα του λαού που παρουσίασε το καθετί λέγοντας οτι δεν είναι συμπατριώτης δεύτερης τάξης στην τυραννία των Ελληνοκυπρίων που περιφρονούν τους Τουρκοκύπριους ζώντας σε αποικιακή διοίκηση επειδή σεν είναι Ελληνοκύπριοι μαζί με τον λαό για 50 χρόνια είπε οτι "Αν πάμε πιο μπροστά απο αυτούς λέω στο όνομα τους οτι θα προχωρήσω με την ηγεσία τους."
Παρομοίωση με τον Αράφατ
Ο Ντενκτάς επικρίνοντας τα λόγια οτι "Ο Αράφατ κάνει τον Ντενκτάς", "Πρέπει να αποφασίσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζιώρτζ Μπους", και οτι υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ του Αράφατ και του ιδίου απο τον Χόλμπρουκ ανέλυσε σαν μια ανακοίνωση που έχει υπομονή και που δείχνει πως βλέπει τον πρόεδρο, το κράτος και τον ίδιο ο Χόλμπρουκ.
"Κέρδη προσωπικά με τους Ελλαδίτες και του Ελληνοκύπριους"
Ο Ντενκτάς που τόνισε οτι δεν υποφέρουνται οι πόνοι που παρουσίαστηκαν και η ανιδιοτέλεια που δείχνουν για να μην είναι συμπατριώτες δεύτερης τάξης και για τον καυγά της ελευθερίας που δίνει για χρόνια ο Τουρκοκυπριακός λαός για τον Χόλμπρουκ, υπενθύμισε οτι λέχθηκε οτι είναι οικονομικό κέρδος προσωπικό με τους Ελλαδίτες και με τους Ελληνοκυπρίους αυτά που λέει ο Χόλμπρουκ.Ο Ντενκτάς είπε οτι: "Υπάρχει ή οχι δεν με ενδιαφέρει αυτό. Δεν χωνεύεται απο κανένα η ανεξέλεγχτη γλώσσα για ένα άτομο που εξέλεξε ο λαός στο πλαίσιο του δικαίου και της ελευθερίας."

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Loucas
Πλήρες Μέλος

Cyprus
1186 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/06/2003, 21:50:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loucas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Loucas
Σύμφωνα με την αναφορά που έγινε δεκτή απ' το ευρωπαΊκό συμβούλιο, η Τουρκία 'προσπαθεί να φέριε το νησί σε καθεστώς αποικίας'

Η αναφορά που έγινε χτες δεκτή από τους βουλευτές του ευρωπαϊκού συμβουλίου έπεσε σαν βόμβα. Σύμφωνα με την αναφορά η Τουρκία σκοπεύει στην πολιτική της δημογραφικής αλλαγής στη βόρεια Κύπρο για να φέρει το νησί σε καθεστώς αποικίας.


Σύμφωνα με την αναφορά που έγινε δεκτή από το ευρωπαϊκό συμβούλιο ‘η Τουρκία προσπαθεί να φέρει το νησί σε καθεστώς αποικίας’
Αυτοί που ευθύνονται για το αδιέξοδο στο κυπριακό ζήτημα βγάζουν ένα καινούργιο εμπόδιο εναντίον της Τουρκίας σε διεθνή πλατφόρμα. Η αναφορά πέρασε στο πρακτικό του ευρωπαϊκού συμβουλίου, μέλος του οποίου είναι και η Τουρκία.
Στην αναφορά υπάρχει ο ισχυρισμός ότι οι μετανάστες που μεταφέρθηκαν στη βόρεια Κύπρο ξεπέρασαν τον αριθμό του ντόπιου πληθυσμού και ότι η τουρκοκυπριακή διοίκηση μαζί με την Άγκυρα στοχεύοντας στην πολιτική της δημογραφικής αλλαγής προσπαθεί να φέρει το νησί σε κατάσταση αποικίας.
Το ευρωπαϊκό συμβούλιο, χτες, στην ολομέλεια, παίρνοντας στα χέρια του μια αναφορά για την Κύπρο που πρέπει να συζητηθεί, την αποδέχτηκε κατά πλειοψηφία. Στην αναφορά, που γράφτηκε απ’ το Φιλανδό ευρωβουλευτή Γιάακο Λάασκο, και στο συνοδευτικό σχέδιο απόφασης, ο αριθμός των Τούρκων μεταναστών που πήγαν στη βόρεια Κύπρο απ’ την Ανατολία, ξεπέρασε τον αριθμό των ντόπιων Τουρκοκυπρίων. Η αναφορά, παρ’ όλες τις αντιρρήσεις της Τουρκίας ψηφίστηκε.
Στην αναφορά υπάρχει ο ισχυρισμός ότι η Άγκυρα και η τουρκοκυπριακή διοίκηση στοχεύοντας συνειδητά σε μια πολιτική δημογραφικής αλλαγής, προσπαθούν να φέρουν το νησί σε κατάσταση ‘αποικίας’.
Στην αναφορά και ιδιαίτερα στην απόφαση ο τουρκόφωνος πληθυσμός του νησιού όπως καταγράφεται, παρουσιάζει μακροπρόθεσμα μεγάλη αύξηση και δηλώνεται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ατο τραπέζι των διαπραγματεύσεων απ’ την πλευρά της Τουρκίας για περισσότερα ‘πολιτικά και εδαφικά δικαιώματα’.
Ενώ, σε μια άλλη αναφορά σχετικά με την Κύπρο, που έγινε δεκτή, ζητούνται εχέγγυα για τα δικαιώματα των μειονοτικών δικαιωμάτων των ελληνοκυπρίων και των μαρονιτών στη βόρεια Κύπρο.
Η αναφορά, που δεν έχει πολιτικές κυρώσεις, πέρασε στα πρακτικά του ευρωπαϊκού συμβουλίου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έγγραφο αναφοράς και από άλλα διεθνή ιδρύματα και οργανισμούς.


THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Loucas
Πλήρες Μέλος

Cyprus
1186 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/06/2003, 17:44:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loucas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Loucas
Ταλάτ : Ο μόνος δρόμος για να σωθούμε απο τον πρόβλημα είναι η λύση του κυπριακού προβλήματος

Ο πρόεδρος του Ρεπουπλικανικού Τουρκικού Κόμματος και εκπρόσωποι του Κόμματος επισκέφθηκαν τα χωριά Φιλιά και Αυλώνα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου τύπου του κόμματος ο Ταλάτ απάντησε σε ερωτήσεις ακούγοντας τα προβλήματα των συμπατριωτών και συνομιλώντας μαζί με τον λαό σε αυτά τα χωριά.

Ταλάτ : Ο μόνος δρόμος για να σωθούμε απο τον πρόβλημα είναι η λύση του κυπριακού προβλήματος
Οι Φιλιώτες αφού συναντήθηκαν με την επίσημη ελληνοκυπριακή διοίκηση και πλησιάζοντας τα προβλήματα ήθελαν να μειωθεί η θητεία του στρατεύματος και να ανοίξει η συνοριακή πύλη της Ζώδιας.
Απο την άλλη οι Αυλωνίτες τόνισαν οτι είναι πολύ ακριβά τα τουρκικής προέλευσης προϊοντα εξαιτίας της μή λύσης και οτι αντιμετωπίζουν την ανεργεία και την αδιαφορία της διοίκησης. Ο πρόεδρος του κόμματος Ταλάτ στην ομιλία που έκανε στα χωριά είπε οτι περνώντας απο τις γενικής εκλογές ο δρόμος της λύσης θα επιτευχθεί μια λύση στην Κύπρο που είναι και ο μοναδικός δρόμος για να σωθούν απο τα προβλήματα. Ο Ταλάτ που θέλει να δείξουν με την ψήφο τους οτι θέλουν λύση στην Κύπρο και να χρησιμοποιήσουν σωστά την ευκαιρία για τις επόμενες εκλογές οι συμπατριώτες δήλωσε οτι μπήκαν σαν μια κοινότητα και οτι δεν είναι μια μονάδα στην Ε.Ε ο στόχος.
Ο Ταλάτ επικρίνοντας τον πρόεδρο τόνισε οτι κάνει κακό στον λαό αρνούμενος το σχέδιο Αννάν. Ο Ταλάτ που ισχυρίστηκε οτι πιέζουν την επιτόπια ευημερία με το αντιστέκονταο στον καθένα και οτι δεν είναι φανερό το δίκαιο της περιουσίας με το να ζούν οι άνθρωποι σε κακά επίπεδα είπε οτι θα ανοίξει με την λύση του κυπριακού ο δρόμος της Τουρκίας στην Ε.Ε. Ο Ταλάτ τονίζοντας οτι πρέπει να έλθει στην κατάσταση κράτους στον κόσμο σε νομικό επίπεδο οταν λυθεί το κυπριακό και οτι δεν πρέπει να μεταφερθούν τα δίκαια πριν απο το 1960 και οτι δεν θα εξυπηρετήσει τους Ελληνοκυπρίους και είπε οτι δεν μας έμεινε άλλη λύση απο το να τελειώσουμε αυτήν την δουλειά τον Δεκέμβριο.


THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Loucas
Πλήρες Μέλος

Cyprus
1186 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/06/2003, 18:18:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loucas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Loucas
Ο Ντενκτάς στέλνει μήνυμα για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων

Κίνηση έκπληξη;

Κρανς Μοντάνα (Ελβετία): Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς επιθυμεί την έναρξη νέων συνομιλιών για το μέλλον της Κύπρου, μετά την κατάρρευση των
συνομιλιών που έγιναν το Μάρτιο με την υποστήριξη του ΟΗΕ.

''Πρέπει να διαπραγματευθούμε πώς θα πάμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, διότι η προηγούμενη προσπάθεια απέτυχε'', δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων ''Ρόιτερς'' ο Ραούφ Ντενκτάς, στο περιθώριο του Φόρουμ του Κρανς Μοντάνα.

Ο Ντενκτάς, ο οποίος θα μιλήσει σήμερα Παρασκευή στο Φόρουμ, αναμένεται ότι θα στείλει ''μηνύματα'' για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

''Η θεμελιώδης αρχή είναι ότι οι Ελληνοκύπριοι δεν είναι μία κυρίαρχη κυβέρνηση έναντι των Τουρκοκυπρίων. Αυτό πρέπει να γίνει αποδεκτό'', δήλωσε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης στο Ρόιτερς.

Πηγές του περιβάλλοντος του Ραούφ Ντενκτάς ανέφεραν στο Ρόιτερς ότι στόχος του Τουρκοκύπριου ηγέτη είναι η σταδιακή αποκατάσταση της ενότητας της Κύπρου, με την υιοθέτηση σειράς μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, ώστε να δημιουργηθεί μία χαλαρή ομοσπονδία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Ραούφ Ντενκτάς θεωρεί βήμα προς αυτή την κατεύθυνση τη μερική άρση στην ελεύθερη διακίνηση πολιτών από και προς τα κατεχόμενα.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Loucas
Πλήρες Μέλος

Cyprus
1186 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/06/2003, 18:22:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loucas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Loucas
Απάντηση του Ρ.Ντεντκτάς στον Τ.Παπαδόπουλο: 'συζητώ μια τακτική απάντηση στο σχέδιο Ανάν'
2003-06-27 | Kibris | --------
Ο πρόεδρος της δημοκρατίας Ρ.Ντενκτάς δηλώνοντας ότι είναι ‘έτοιμος να συζητήσει την τακτική απάντηση του Τ. Παπαδόπουλου στο σχέδιο Ανάν’, είπε : ‘είτε υπάρξει είτε δεν υπάρξει συμβιβασμός, μια κυβέρνηση της μισής Κύπρου, που πείστηκε από μια ελληνοκυπριακή ηγεσία να μπει στην ευρωπαϊκή ένωση εκπροσωπώντας ολόκληρη την Κύπρο, είναι μάταιο να περιμένει την ίδρυση μιας νέας κοινότητας με τους Τούρκους, στην Κύπρο, με ίσους όρους’


Απάντηση του Ρ. Ντενκτάς στον Τ. Παπαδόπουλο: ‘συζητώ τακτική απάντηση στο σχέδιο Ανάν’
Ο Ρ. Ντενκτάς, πριν ξεκινήσει για την Κρανς Μοντάνα, στην ανακοίνωση που έκανε τηλεφωνικά στην Ίστανμπουλ στον ανταποκριτή Α.Α. στη Λευκωσία, απάντησε στην προχτεσινή ανακοίνωση του Τ. Παπαδόπουλου: ‘είτε υπάρξει είτε όχι συμβιβασμός στην Κύπρο, η Κύπρος θα μπει στην ευρωπαϊκή ένωση’.
Ο πρόεδρος Ντενκτάς μίλησε ως εξής: ‘είτε υπάρξει είτε δεν υπάρξει συμβιβασμός, μια κυβέρνηση της μισής Κύπρου, που πείστηκε από μια ελληνοκυπριακή ηγεσία να μπει στην ευρωπαϊκή ένωση εκπροσωπώντας ολόκληρη την Κύπρο, είναι μάταιο να περιμένει την ίδρυση μιας νέας κοινότητας με τους Τούρκους, στην Κύπρο, με ίσους όρους. Η ΕΕ, που δίνει αυτή την ελπίδα και την εγγύηση στους Ελληνοκυπρίους, αργά ή γρήγορα θα παραδεχτεί ότι εμπόδισε το συμβιβασμό. Αλλά τότε μπορεί να είναι πολύ αργά. Είναι μάταιο να περιμένουν απ’ τους Τουρκοκύπριους να υπόκεινταν εδώ και 40 χρόνια σε μια κυπριακή ‘ψευδοκυβέρνηση’.
‘Δεν μπορούν να προκαλέσουν αποδοχή με τη βία’
[Ο Ρ. Ντενκτάς κατέγραψε ότι η προσδοκία της ελληνοκυπριακής διοίκησης, να περιμένει απ’ τους Τουρκοκύπριους να κάνουν μια κοινότητα με ίσους όρους […], με την ίδια να είναι κυβέρνηση όλης της Κύπρου και τους Τουρκοκύπριους να ζουν υπό κατοχή σε καθεστώς μειονότητας είναι μάταιη· είναι μάταιο για μια κυβέρνηση που είδε ότι είναι έτοιμη να κάνει συμφωνία με βάση ένα εμπάργκο. Είπε ακόμη: ‘χωρίς να εξασφαλιστεί η ισότητα ανάμεσα στις πλευρές, κάθε μια πλευρά χωρίς να υπάρξει η ίδια συμπεριφορά και για τις δυο πλευρές, η φιλοσοφία των δύο πλευρών για τους Τουρκοκύπριους είναι λάθος, […] και που ξερίζωσαν το μισό του πληθυσμού, κανείς δεν μπορεί να κάνει αποδεκτή με τη βία μια συμφωνία που υποθέτει ότι δεν υπάρχουν τα βασικά δικαιώματα της μητέρας πατρίδας πάνω στην Κύπρο’.
+++

ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.Η ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Loucas
Πλήρες Μέλος

Cyprus
1186 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/07/2003, 09:32:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loucas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Loucas
Βέβαιος για την εκλογική νίκη της Τ/κ αντιπολίτευσης ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ

Τον Δεκέμβριο στα κατεχόμενα

Λονδίνο: Τη βεβαιότητα ότι το κόμμα του θα κερδίσει τον Ντενκτάς στις εκλογές του ερχόμενου Δεκεμβρίου στα κατεχόμενα εξέφρασε ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ.

Μιλώντας στο BBC, ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος μιλά για τις προσδοκίες του από τους Ελληνοκύπριους και την κυβέρνηση Ερντογάν. "Έχουμε, εδώ και ένα μήνα, κάνει σαφέστατη τη θέση μας. Στις προθέσεις μας είναι να συμπεριλάβουμε στην πολιτική μας πλατφόρμα μη κυβερνητικές οργανώσεις, ομάδες βάσης και ανεξάρτητους υποψηφίους που αγωνίζονται για την ένταξη του βόρειου τμήματος της Κύπρου στην ΕΕ" σημείωσε.

Όσο για το αποτέλεσμα των εκλογών, ο κ. Ταλάτ δηλώνει βέβαιος ότι το κόμμα του θα αποσπάσει την απόλυτη πλειοψηφία. Σε ερώτηση για το τι αναμένει από την ελληνοκυπριακή πλευρά, ο κ. Ταλάτ υπογραμμίζει ότι ελπίζει να τηρήσει τις δεσμεύσεις που ανέλαβε σχετικά με το σχέδιο Ανάν. "Έχω, ωστόσο, πολλές αμφιβολίες για το κατά πόσο οι Ελληνοκύπριοι είναι έτοιμοι να δεχθούν αλλαγές σε σημεία του σχεδίου που είναι απαράδεκτα για την τουρκοκυπριακή πλευρά" είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την Τουρκία και τις προσδοκίες του από την κυβέρνηση Ερντογάν, ο Αλί Ταλάτ ξεκαθαρίζει: "Δεν θέλουμε σε αυτή τη φάση τη στήριξη της κυβέρνησης Ερντογάν. Χρειαζόμαστε την συνεργασία της μετά τις εκλογές."Πιστεύω ότι ο κ. Ερντογάν επιθυμεί λύση του Κυπριακού, επειδή έχει πλήρη συνείδηση ότι ο δρόμος της Τουρκίας προς την Ευρώπη, περνά μέσα από το Κυπριακό" κατέληξε.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Loucas
Πλήρες Μέλος

Cyprus
1186 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/07/2003, 09:36:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loucas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Loucas
Μυστικό σχέδιο απ' τον Ντενκτάς!

‘Ετοιμάζεται ένα σχέδιο που εισηγείται τους όρους με τους οποίους μπορούμε να συνεργαστούμε και να ενωθούμε με τους Ελληνοκύπριους, καθώς και το πώς μπορούμε να μπούμε στην ΕΕ χωρίς να θυσιάσουμε τα δικαιώματα της Τουρκίας’, είπε ο Ντενκτάς, χωρίς ωστόσο να είναι βέβαιο ότι θα δώσει πληροφορίες σχετικά με το σχέδιο αυτό.


Μυστικό σχέδιο από τον Ντενκτάς!
Τι του περνάει πάλι απ’ το μυαλό;
‘Ετοιμάζεται ένα σχέδιο που εισηγείται τους όρους με τους οποίους μπορούμε να συνεργαστούμε και να ενωθούμε με τους Ελληνοκύπριους, καθώς και το πώς μπορούμε να μπούμε στην ΕΕ χωρίς να θυσιάσουμε τα δικαιώματα της Τουρκίας’, είπε ο Ντενκτάς, χωρίς ωστόσο να είναι βέβαιο ότι θα δώσει πληροφορίες σχετικά με το σχέδιο αυτό.
Ερχόμενος στην Ίστανμπούλ με πτήση των τουρκοκυπριακών αερογραμμών, ο Ντνεκτάς συναντήθηκε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ με το βοηθό νομάρχη της Ίστανμπουλ Σαϊμ Εσκίογλου, τον 1ο ταξίαρχο τεθωρακισμένων Γιουρνταέρ Ολτζάν και άλλους στρατιωτικούς αξιωματούχους.
Αργότερα, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων του τύπου σχετικά με το σχέδιο της ΤΔΒΚ για τη λύση του κυπριακού, ο Ντενκτάς είπε:
‘Δεν είμαι βέβαιος αν θα δώσω πληροφορίες για το σχέδιο. Εργαζόμαστε για την προετοιμασία του. Γνωρίζετε ποια είναι τα σημεία που θα σταθούμε. Δεν είμαστε υπήκοοι, συμπατριώτες ή μειονότητα των Ελληνοκυπρίων. Έχει ιδρυθεί ένα κράτος που λέγεται Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου. Ιδρύθηκε με δημοψήφισμα που έγινε με τη θέληση του λαού. Γιατί ιδρύθηκε; Γιατί μείναμε χωρίς κράτος’.
Ο Ντενκτάς, σημειώνοντας ότι το κράτος έγινε ‘με την επιθυμία του λαού για ειρήνη και ασφάλεια’, είπε τα εξής:
«Αυτό υπάρχει εκεί. Εμείς αντισταθήκαμε στο σχέδιο Ανάν, σε δεν ξέρω κι εγώ ποιο σχέδιο, που μας έφερνε κάπου σαν αν μην υπήρχαμε. Και κατά τη γνώμη μου κερδίσαμε. Δεν ασκήθηκαν πιέσεις. Τώρα στο πλαίσιο της οντότητάς μας ετοιμάζεται ένα σχέδιο που εισηγείται τους όρους με τους οποίους μπορούμε να συνεργαστούμε και να ενωθούμε με τους Ελληνοκύπριους, το πώς μπορούμε να μπούμε στην ΕΕ χωρίς θυσιάσουμε τα δικαιώματα της Τουρκίας.
Ποια είναι τα δικαιώματα της Τουρκίας; Χωρίς να μπει η Τουρκία στην ΕΕ δεν μπαίνει η ΤΔΒΚ. Οι Ελληνοκύπριοι έκαναν προσφυγή για να αρθεί αυτό το δικαίωμα. Αν καταργηθεί αυτό το δικαίωμα, αίρεται και η ελληνοτουρκική ισορροπία στο κυπριακό ζήτημα. Σ’ αυτή την περίπτωση δε μας μένει κανένα δικαίωμα στην Κύπρο… Εμείς, προστατεύοντας αυτό το δικαίωμα της Τουρκίας, προστατεύουμε την ίδια μας την οντότητα.
Ενώ υπάρχουν ερωτήματα του είδους ‘θα μπει η Τουρκία στην ΕΕ; Πότε θα μπει;’ Κι όσο η Τουρκία δε μας λέει ότι παραιτείται απ’ αυτό το δικαίωμά της, εμείς έχουμε πατριωτικό χρέος να προστατεύσουμε αυτό το δικαίωμα, είναι χρέος τιμής. Γι’ αυτό δεν το εγκαταλείπουμε».
‘ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ’
Ο Ρ. Ντενκτάς είπε: ‘στην Κύπρο στην περίπτωση που δε φτάνουμε κάπου στην κατεύθυνση της κατάργησης του εμπάργκο, εξαγγέλλοντας το βορά ‘ελεύθερη περιοχή’, κι απ’ τη δύση κι απ’ την ανατολή, απ’ όπου κι αν έρχεται, εκεί οτιδήποτε μπορεί να πουληθεί φτηνά, αφορολόγητα. Κι αυτό θα είναι πλούτος’.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΙΨΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟ.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Loucas
Πλήρες Μέλος

Cyprus
1186 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/07/2003, 09:37:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loucas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Loucas
Σεισμός στις Τουρκοκυπριακές Αερογραμμές!

Σχετικά με την απομάκρυνση του γενικού διευθυντή των ΤΚΑ Ζαφέρ Γιλντιρίμ από τα καθήκοντά του, μαθεύτηκε ότι παραιτήθηκε, ενώ ο διευθυντής πωλήσεων, ο διευθυντής σχεδιασμού και δύο σωφέρ συνελήφθησαν με το αιτιολογικό ότι φυγάδευσαν έγγραφα.


Σεισμός στις Τουρκοκυπριακές Αερογραμμές!
Ορτάμ (Οζέλ): Για τις Τουρκοκυπριακές Αερογραμμές, που εδώ και λίγο καιρό ζουν μια αναταραχή χτες, έφτασαν στη σελίδα μας και ισχυρισμοί για παρανομίες.
Ενώ πληροφορούμασταν ότι ο γενικός διευθυντής Ζ. Γιλντιρίμ παραιτήθηκε άρον άρον κι εξαφανίστηκε στην Τουρκία, έγινε γνωστό ότι ο διευθυντής πωλήσεων, ο διευθυντής σχεδιασμού και δύο σωφέρ συνελήφθησαν απ’ την αστυνομία με την κατηγορία ότι φυγάδευσαν σημαντικά έγγραφα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε στην Ορτάμ υψηλόβαθμο στέλεχος των ΤΚΑ η παραίτηση του Γιλντιρίμ οριστικοποιούνταν ενώ κάποια σημαντικά έγγραφα του γενικού διευθυντή είχαν συγκεντρωθεί σ’ ένα δέμα. Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο διευθυντής πωλήσεων, ο διευθυντής σχεδιασμού και δύο οδηγοί των ΤΚΑ αφού πέταξαν το εν λόγω δέμα από τον τρίτο όροφο του κεντρικού κτιρίου των ΤΚΑ στη συνέχεια προσπάθησαν αν το σκάσουν με τα αυτοκίνητά τους. Υπάλληλοι, όμως, που εργάζονταν στην εταιρεία τους κατέδωσαν στην αστυνομία η οποία και τους συνέλαβε.
Σύμφωνα με το στέλεχος των ΤΚΑ πιθανότατα έγιναν κάποιες συνεννοήσεις με ιδιωτική εταιρεία και το δέμα που περιείχε έγγραφα σχετικά με κάποιες ατασθαλίες, παρ’ όλες τις έρευνες δε βρέθηκε, ενώ ο πρώην γενικός διευθυντής που έφυγε άρον άρον για την Τουρκία, εξαφανίστηκε


THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Loucas
Πλήρες Μέλος

Cyprus
1186 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/07/2003, 09:39:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loucas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Loucas
Εντείνονται τα σενάρια για απομάκρυνση του Ραούφ Ντενκτάς

Επαφές Σημίτη - Ερντογάν - Μπους

Kωνσταντινίπουλη: Σύμφωνα με την εφημερίδα '' Ακσάμ '' της Κωνσταντινούπολης οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ελλάδα κατέληξαν σε συμφωνία για αποκλεισμό του Ραούφ Ντενκτάς από την πορεία λύσης του Κυπριακού.

Οπως γράφει η τουρκική εφημερίδα, ο πρόεδρος Μπους φέρεται να είπε στον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, κατά τη συνάντησή τους στις 25 Ιουνίου, ότι θα συζητήσει το θέμα με τον Τούρκο Πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογαν.

Ο κ. Σημίτης, σύμφωνα με την εφημερίδα, υποστήριξε ότι μετά την υπογραφή της συμφωνίας προσχώρησης της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ενωση στις 16 Απριλίου, το καθεστώς της Κύπρου έχει αλλάξει και επομένως θα πρέπει να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο σχέδιο Ανάν.

Σύμφωνα πάντα με την Ακσάμ, ο κ. Σημίτης, θεωρώντας ότι ο τουρκοκύπριος ηγέτης αποτελεί εμπόδιο στη λύση του Κυπριακού φέρεται να πρότεινε τον αποκλεισμό του, μέσω ενός σχεδίου παρόμοιου με εκείνο που εφάρμοσαν οι Αμερικανοί στην περίπτωση του Γιασέρ Αραφάτ.

Με βάση το σχέδιο αυτό, τα κόμματα στα κατεχόμενα που αντιτίθενται στην πολιτική Ντενκτάς μαζί με το Κίνημα Ειρήνης και Δημοκρατίας, το οποίο αποτελείται από κόμματα, εργατικά συνδικάτα και οργανώσεις, θα συγκροτήσουν κοινό μέτωπο κατά τις προσεχείς λεγόμενες βουλευτικές εκλογές.

Αν το σχέδιο πετύχει, καταλήγει η τουρκική εφημερίδα, ο Ραούφ Ντενκτάς θα χάσει τη θέση του διαπραγματευτή στο Κυπριακό και θα αντικατασταθεί από τον Μουσταφά Ακιντζί, επικεφαλής του νέου Κινήματος Ειρήνης και Δημοκρατίας.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Loucas
Πλήρες Μέλος

Cyprus
1186 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/07/2003, 09:39:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loucas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Loucas
"Δεν υπάρχει ιδανικό σχέδιο λύσης"

Σαφής προειδοποίηση του βρετανού υφυπουργού Εξωτερικών

Δεν υπάρχει ιδανικό σχέδιο λύσης του κυπριακού. Στη σαφή αυτή προειδοποίηση προς όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές στην Κύπρο, προέβη ο υφυπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Ντένις Μακσέιν, μετά από συνάντησή του σε προχθεσινή εκδήλωση αλληλεγγύης προς την Κύπρο στο Λονδίνο, με τον Πρόεδρο της Βουλής και γ.γ. του ΑΚΕΛ Δημήτρη Χριστόφια. Ο Βρετανός πολιτικός υπέδειξε ότι είναι φυσικό να μην ικανοποιούνται όλοι από το σχέδιο Ανάν, πλην όμως, όπως είπε, δεν υπάρχει σχέδιο που να ικανοποιεί τον καθένα. "Το συζήτησα αυτό με τον Πρόεδρο Παπαδόπουλο και θα το συζητήσω ελπίζω σύντομα με την τουρκική κυβέρνηση στην Άγκυρα", υπέδειξε. Τόνισε εξάλλου τη σημασία της έστω και υπό περιορισμούς διακίνησης, σημειώνοντας ότι η βρετανική κυβέρνηση θέλει να ενταχθεί στην Ε.Ε. τον Μάιο του 2004 μία ενωμένη Κύπρος.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας με τη σειρά του στην εκδήλωση, απηύθυνε έκκληση όπως ασκηθεί η μεγαλύτερη δυνατή επιρροή στην Άγκυρα, προκειμένου να διαφοροποιήσει τη στάση της και να συμβάλει στη λύση του κυπριακού. Στην ομιλία του στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη βρετανική Βουλή, στην παρουσία Βρετανών Υφυπουργών και Βουλευτών, ο κ. Χριστόφιας αναφέρθηκε σε θετικές εξελίξεις που σημειώθηκαν, όπως η υπογραφή της Συνθήκης Προσχώρησης στην ΕΕ και η μερική άρση των περιορισμών στη διακίνηση μαζί με τα μέτρα υπέρ των Τουρκοκυπρίων αλλά και σε αρνητικές εξελίξεις, όπως οι αντιφάσεις στην Τουρκία με επιδίωξη από τη μια πλευρά την ένταξη στην ΕΕ και από την άλλη την ευθυγράμμιση με τη στάση του Τ/Κ ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς υπέρ "δυο κρατών" στην Κύπρο. Όπως επεσήμανε, η λύση του κυπριακού με βάση τη μια κυριαρχία, μια υπηκοότητα και μια διεθνή προσωπικότητα όπως και τη διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για όλους τους Κυπρίους θα υποβοηθήσει την ένταξη της ίδιας της Τουρκίας στην ΕΕ.

Ο κ. Χριστόφιας είχε την ευκαιρία, πριν από τη συγκέντρωση, να έχει εικοσάλεπτη φιλοφρονητική συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Κοινοτήτων Μάικλ Μάρτιν. Χθες βράδυ, ο Πρόεδρος της Βουλής μίλησε σε αίθουσα της βρετανικής Βουλής για τις εξελίξεις στο Κυπριακό


THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ntavelis666
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
671 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/07/2003, 00:19:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ntavelis666
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΛΟΥΚΑ,
ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΜΕΝΩ ΑΦΩΝΟΣ !!! ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ. ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ, Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΕΡΟΥΜΑΙ ΓΝΩΣΕΩΝ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ !
ΝΑ΄ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ !

666Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Loucas
Πλήρες Μέλος

Cyprus
1186 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/07/2003, 09:48:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loucas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Loucas
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΝΤΑΒΕΛΗ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΗΣΙ.
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΗΣΙ.
ΤΟ ΤΟΣΟ ΤΑΛΕΠΩΡΗΜΕΝΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΧΤΗΤΩΝ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ, ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΑΤΑΧΤΗΤΗ ΠΑΝΤΑ.

ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ.

ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙΣ.
Η ΑΓΝΟΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.

ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ(ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ)ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΟΥ ΛΙΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΛΥΠΗΡΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Loucas
Πλήρες Μέλος

Cyprus
1186 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/07/2003, 18:01:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loucas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Loucas
Ο Ελλαδίτης τραγουδιστής Πανταζής δεν βγήκε στην σκηνή στην ΤΔΒΚ

Ο Ελλαδίτης τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής δεν βγήκε στην σκηνή της ΤΔΒΚ μετά απο πιέσεις που προέρχονταν απο την Ελλάδα και απο την Ελληνοκυπριακή πλευρά.

Ο Ελλαδίτης τραγουδιστής Πανταζής δεν βγήκε στην σκηνή στην ΤΔΒΚ
Ο Πανταζής που ακούστηκε οτι θα έβγαινε χθες στην σκηνή του ξενοδοχείου Ρόκ και που είχε περάσει πεζός απο την Ελληνοκυπριακή πλευρά στην ΤΔΒΚ όντας προσκεκλημένος του ξενοδοχείου στην Κερύνεια, πήγε στο ξενοδοχείο αλλά δεν είπε τραγούδι. Ο Λευτέρης Πανταζής κατέβηκε απο την σκηνή,ευχόμενος να ηρεμήσει και τόνισε οτι δεν θα μπορέσει να τραγουδήσει επειδή δέχθηκε πιέσεις απο την Ελλάδα και απο την Ελληνοκυπριακή πλευρά. Απο την άλλη πλευρά ο Ελληνοκύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης εξέφρασε την λύπη της ελληνοκυπριακής διοίκησης επειδή ήθελε να δώσει συναυλία στη ΤΔΒΚ ο Λεύτερης Πανταζής Έλληνας τραγουδιστής γνωστός σαν ΛΕΠΑ. Σύμφωνα με είδηση της εφημερίδας Μάχης σκετικά με τους Ελλαδίτες τραγουδιστές ο Χρυσοστομίδης είπε τα εξής σχετικά με το οτι δεν είναι δυνατό να γίνουν αποδεκτές τέτοιες πράξεις :
"Μας λυπεί το οτι δεν είναι γνωστές οι πολιτικές πραγματικότητες σχετικά με την κατάργηση της διακίνησης απο το κατοχικό καθεστώς απο Ελλαδίτες τραγουδιστές. Πρέπει να είναι γνωστό οτι η κατοχή συνεχίζεται και οτι η κατάργηση της διέλευσης δεν αποτελεί την λύση του κυπριακού." Ο Λευτέρης Πανταζής είπε οτι εισήλθε στο νησί απο το αεροδρομίο Λάρνακας για να μην αναγνωρίσω την ΤΔΒΚ.

ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ


THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Loucas
Πλήρες Μέλος

Cyprus
1186 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/07/2003, 18:02:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loucas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Loucas
Νέες προκλητικές δηλώσεις του Ντενκτάς - Για λύση το 2003 μιλά ο Γκιουλ

Εκ διαμέτρου αντίθετες δηλώσεις

Λευκωσία: Την άποψη πως το Κυπριακό δεν αποτελεί εμπόδιο στην ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας, εξέφρασε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ραούφ Ντενκτάς.

Μιλώντας σε τελετή στην πόλη Καραμουρσέλ της Τουρκίας, την Παρασκευή, ο κατοχικός ηγέτης υποστήριξε ότι ο στόχος της ελληνοκυπριακής πλευράς ήταν να εκδιώξει τους Τούρκους από την Κύπρο. Σύμφωνα με το πρακτορείο Ανατολή, ο Ντενκτάς ισχυρίστηκε ότι στόχος της Ελλάδας είναι να πάρει πρώτα την Κύπρο και στη συνέχεια να φέρει το θέμα του Αιγαίου προ ημερησίας διατάξεως το 2004, προκειμένου να παρεμποδίσει την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Επίσης, ο Ραούφ Ντενκτάς έκανε λόγο για ιερά, όπως τα χαρακτήρισε, δικαιώματα 70 εκατομμυρίων Τούρκων στην Κύπρο, ενώ κατηγόρησε την ελληνοκυπριακή πως επιθυμεί μια τεχνητή συμφωνία στο Κυπριακό.

Στόχος της τουρκικής πλευράς, σύμφωνα με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη είναι η παροχή ειρηνικής συνύπαρξης για τα δυο έθνη στην Κύπρο, προσθέτοντας πως η ελληνοκυπριακή πλευρά θα πρέπει να εγκαταλείψει την αξίωσή της να εμφανίζεται ως κυβέρνηση ολόκληρης της Κύπρου.

Για λύση του Κυπριακού μέσα στο 2003, κάνει λόγο ο Γκιούλ
Εκ διαμέτρου αντίθετες ήταν οι δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιουλ, ο οποίος τόνισε πως η χώρα του επιθυμεί μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2003 να υπάρξει λύση του Κυπριακού, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.
Σε δηλώσεις στο Λονδίνο, ο κ. Γκιούλ ανέφερε ότι η Τουρκία προσδοκά η όποια πολιτική συμφωνία μεταξύ ελληνοκυπρίων και τουρκοκυπρίων να είναι τελική, προσθέτοντας ότι στον ενδιάμεσο χρόνο η τουρκική κυβέρνηση θα επικεντρωθεί στην οικοδόμηση μέτρων εμπιστοσύνης.
"Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο πλευρών, ώστε όταν αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις, να είναι πάνω σε ρεαλιστική βάση και να οδηγήσουν σε λύση, αποδεκτή και από τις δύο πλευρές", επισήμανε χαρακτηριστικά ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών.

Απάντηση Χρυσοστομίδη
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης δήλωσε ότι με τις προϋποθέσεις που υπάρχουν σήμερα και τη συνεχιζόμενη αδιάλλακτη στάση του Ραούφ Ντενκτας και της Αγκυρας δεν βλέπει πώς μπορεί να πραγματοποιηθεί η επιθυμία της Τουρκίας για λύση του Κυπριακού μέσα στους επόμενους έξη μήνες, όπως δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, Αμπντουλάχ Γκιούλ.
Ο κ. Χρυστομίδης επανέλαβε ότι η ελληνική κυπριακή πλευρά είναι έτοιμη για έναρξη διαπραγματεύσεων επί της ουσίας του Κυπριακού, στη βάση του σχεδίου Ανάν, με στόχο να γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις για να καταστεί λειτουργικό.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Loucas
Πλήρες Μέλος

Cyprus
1186 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/07/2003, 19:07:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loucas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Loucas
Την ελπίδα για εξεύρεση λύσης στο κυπριακό εξέφρασε ο Πάπας

Ικανοποίηση στη Λευκωσία

Βατικανό: Την ελπίδα ότι θα δοθεί νέα ώθηση στις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και ενότητας, εξέφρασε τη Δευτέρα ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο Β'.

Εξέφρασε μάλιστα τη θλίψη του για την αποτυχία του σχεδίου Ανάν. Δεχόμενος τα διαπιστευτήρια του πρώτου πρεσβευτή της Κύπρου στο Βατικανό, Γιώργου Πουλίδη, ο Ποντίφικας εξέφρασε τη λύπη του διότι δεν κατέστη δυνατή η επανένωση του νησιού στη βάση του σχεδίου του ΓΓ του ΟΗΕ Κόφι Ανάν. Εξέφρασε ωστόσο την ευαρέσκειά του για τη βούληση της κυπριακής κυβέρνησης να διαπραγματευθεί στο πλαίσιο του ΟΗΕ, καθώς και την ετοιμότητά της να δεσμευτεί στις σχετικές υποδείξεις του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Ο Πάπας έκανε μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στη μακρά και βαθιά ριζωμένη χριστιανική παράδοση της Κύπρου, η οποία, όπως ανέφερε, συμπίπτει με τη γέννηση του Χριστιανισμού, γεγονός που θα δώσει στην Κύπρο την ευκαιρία να συμβάλει στη μεγαλύτερη συνειδητοποίηση, από την πλευρά της Ευρώπης, των δικών της χριστιανικών καταβολών.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ.

ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Loucas
Πλήρες Μέλος

Cyprus
1186 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/07/2003, 21:48:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loucas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Loucas
'Ναι στη συνάντηση, όχι στο σχέδιο'

Ο Ρ.Ντενκτάς σχολίασε τις ειδήσεις σχετικά με την επαναφορά του σχεδίου του γ.γ. του ΟΗΕ Ανάν

‘Ναι στη συνάντηση, όχι στο σχέδιο’
Ο πρωθυπουργός Ρ.Ντενκτάς δήλωσε ότι είναι έτοιμος να συναντηθεί στην περίπτωση που ζητήσει ο γ.γ. του ΟΗΕ Κόφι Ανάν τον ερχομό του. Ο Ρ. Ντενκτάς είπε ότι ο γ.γ. ήξερε ότι δε θα τον δεχόταν φέροντας ένα σχέδιο επ’ ονόματί του γι’ αυτό δεν περίμενε να του κάνει έκκληση σ’ αυτή την κατεύθυνση· ο Ντενκτάς τόνισε ότι για να καθίσει στο τραπέζι είναι αναγκαίο να του γνωστοποιήσει από πριν τις προδιαγραφές.
Ο πρωθυπουργός Ρ. Ντενκτάς χτες […] απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τις ειδήσεις ότι το σχέδιο του γ.γ. του ΟΗΕ θα επανέλθει και ότι θα συναντηθεί ξεχωριστά με τους ηγέτες· περιληπτικά είπε τα εξής:
ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ
«Ο γ.γ. δεν είναι εκτός κυκλώματος. Έχει το καθήκον της καλής θέλησης, είναι εκεί. Στο πλαίσιο του καθήκοντος της καλής θέλησης θέλει να συναντηθεί μαζί μας, να ρωτήσει κάποια πράγματα, και ναι, γι’ αυτό είμαστε έτοιμοι· δε νομίζω καθόλου ότι θα κάνει μια έκκληση του είδους ’έλα και δέξου αυτό το σχέδιο’. Γιατί έχει συνειδητοποιήσει ότι εμείς αυτό δε θα το δεχτούμε».
Ο πρωθυπουργός Ντενκτάς επαναλαμβάνοντας ότι δεν είναι βέβαιο να δεχτούν ένα σχέδιο που δεν περιφρουρεί τα δικαιώματα της Τουρκίας, προβλέποντας για τους Τουρκοκύπριους καθεστώς μειονότητας με το όνομα ‘κρατίδιο’, είπε: ‘Το ζήτημα δεν είναι να κάτσουμε στο τραπέζι. Με τι προθέσεις θα κάτσουμε στο τραπέζι, ποιες αρχές θα προστατεύσουμε, πριν κάτσουμε στο τραπέζι πρέπει να αποφασιστεί καλά, σύμφωνα με αυτό πρέπει να τοποθετηθούμε. Αυτός ο λαός δεν έχει χρόνο για να χάσει με συναντήσεις με διάρκεια άλλων 40 χρόνων’, χρησιμοποιώντας τέτοιες εκφράσεις.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΝΤΕ ΣΟΤΟ
Ο πρωθυπουργός Ντενκτάς, επαναλαμβάνοντας τη σκληρή κριτική τους στον ειδικό απεσταλμένο στην Κύπρο, Αλβάρο ντε Σότο, που συνέχισε τις διαπραγματεύσεις του στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για το σχέδιο Ανάν, είπε τα εξής:
‘Ο ντε Σότο, εκτός από το καθήκον της καλής θέλησης είχε έρθει και εντελώς ως διαιτητής και για να κάνει αποδεκτή την άποψή του, που ετοίμασε μαζί με το Λόρδο Χαννάυ και τους Ελληνοκύπριους, επειδή δεν μπόρεσε να γίνει αποδεκτή είχε ασκήσει πιέσεις. Είχε βρεθεί σε πλήρη συμφωνία με τους Ελληνοκύπριους και είχε εμφανιστεί ατομικά. Η αξιοπιστία, η εμπιστοσύνη και η φιλία του έχει χαθεί. Όλοι πρέπει να το συνειδητοποιήσουν αυτό. Σ’ εμάς, μ’ αυτά που έκανε μαζί μου δεν του έμεινε εμπιστοσύνη’

ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Loucas
Πλήρες Μέλος

Cyprus
1186 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/07/2003, 16:52:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loucas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Loucas
E/κ και T/κ στήνουν κοινό καζίνο στην Kερύνεια

Eπαναπροσέγγιση μέσω τζόγου

Λευκωσία: Καζίνο στα κατεχόμενα ενδιαφέρονται να λειτουργήσουν από κοινού Tουρκοκύπριοι και Eλληνοκύπριοι, με σκοπό να προσελκύσουν πελάτες από τις ελεύθερες περιοχές, σύμφωνα με τον "Φ" της Παρασκευής. Mετά τις πληροφορίες ότι E/κ και T/κ στήνουν παράνομο πρακτορείο στοιχημάτων στην κατεχόμενη Λευκωσία, οι Aρχές διερευνούν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για σύμπραξη E/κ με ιδιοκτήτες καζίνο στην Kερύνεια, με σκοπό να το διαχειρίζονται από κοινού, καταβάλλοντας το ανάλογο αντίτιμο.

Oι διαβουλεύσεις βρίσκονται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις. Oι Aρχές που δεν μπορούν ν' αντιδράσουν στα σχέδια των προσώπων αυτών, παρακολουθούν την κατάσταση.

Όσον αφορά το παράνομο «μπούκικο», οι πληροφορίες της Aστυνομίας αναφέρουν ότι αυτό θα γίνει από πρόσωπα που σήμερα είναι αναμεμειγμένα σε στοιχήματα στις ελεύθερες περιοχές και πηγαινοέρχονται στα κατεχόμενα, ποντάροντας σε παράνομες ιπποδρομίες και σκυλοδρομίες, αφού εκεί δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Στο μεταξύ, σε εφαρμογή μαύρης λίστας των Eλληνοκυπρίων προχωρεί το καθεστώς Nτενκτάς. Προχθές απαγόρευσαν την είσοδο στα κατεχόμενα σε Eλληνοκύπριο ο οποίος πριν πέντε χρόνια είχε αφαιρέσει την τουρκική σημαία από φυλάκιο του Aττίλα στην περιοχή Kαϊμακλίου. Όταν το πρόσωπο αυτό πήγε στο οδόφραγμα του Aγίου Δομετίου, ο Τουρκοκύπριος λεγόμενος αστυνομικός, μετά που καταχώρησε το όνομά του στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, του ανέφερε ότι δεν μπορούσε να περάσει στα κατεχόμενα.

Στη μαύρη λίστα βρίσκονται πρόσωπα που στο παρελθόν είχαν δημιουργήσει προβλήματα στο ψευδοκράτος, όπως ο βουλευτής Mάριος Mατσάκης, αλλά και άτομα που θεωρούνται υπεύθυνα για δολοφονίες Tουρκοκυπρίων το '74 και παλαιότερα. Aναφορικά με τις κρουαζιέρες στα τουρκικά παράλια αλλά και αεροπορικά ταξίδια στην Kωνσταντινούπολη, πληροφορίες αναφέρουν ότι E/κ έχουν συμμετάσχει σε μικρούς αριθμούς, ενώ οι κατοχικές αρχές δεν προβαίνουν σε σφράγισμα των διαβατηρίων τους, ώστε να μην έχουν προβλήματα στις ελεύθερες περιοχές.

ΕΔΩ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ.
ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΟΣ.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΟΥ...Σ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Loucas
Πλήρες Μέλος

Cyprus
1186 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/07/2003, 20:18:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loucas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Loucas
Η Βουλή επικυρώνει τη Συνθήκη Προσχώρησης της Κύπρου στην ΕΕ

Ιστορική μέρα

Λευκωσία: Η Βουλή των Αντιπροσώπων, σε πανηγυρική συνεδρία της ολομέλειας του Σώματος, επικυρώνει σήμερα Δευτέρα τη Συνθήκη Προσχώρησης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Κύπρος είναι η όγδοη υπό ένταξη στην Ε.Ε. χώρα που επικυρώνει τη Συνθήκη Προσχώρησης και η μόνη από τα 10 εντασσόμενα κράτη που δεν προχωρεί στην επικύρωση μέσω δημοψηφίσματος.

Οι άλλες, βέβαια, χώρες όφειλαν εκ του συντάγματός τους να θέσουν το θέμα ενώπιον του λαού, κάτι που δεν ισχύει για την Κύπρο. Η Συνθήκη Προσχώρησης θα πρέπει ακολούθως να επικυρωθεί και από τα Κοινοβούλια των κρατών-μελών. Από τα 15 κράτη-μέλη της Ε.Ε. ήδη η Δανία και η Γερμανία έχουν εγκρίνει τη Συνθήκη. Τελευταία αναμένεται να επικυρώσει το έγγραφο η Βουλή των Ελλήνων.

Η μακρά πορεία της Κύπρου προς την Ε.Ε. ξεκίνησε το 1972, όταν η Λευκωσία υπέγραψε τη συμφωνία σύνδεσής της με την τότε Ευρωπαϊκή Κοινότητα. Επόμενος σημαντικός σταθμός ήταν το 1990, όταν ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Βασιλείου υπέβαλε την αίτηση ένταξης.

Επτά χρόνια αργότερα, στο Λουξεμβούργο, οι «15» συμφώνησαν επί μίας κοινής ενταξιακής διαδικασίας για όλες τις υποψήφιες προς ένταξη χώρες.

Αποφάσισαν ακόμη πως έξι χώρες -η Τσεχία, η Ουγγαρία, η Εσθονία, η Πολωνία, η Σλοβενία και η Κύπρος- μπορούν ν' αρχίσουν ενταξιακές διαπραγματεύσεις. Αυτές άρχισαν το Μάρτιο του 1998.

Ενάμισι περίπου χρόνο αργότερα, στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αποσυνδέει την ένταξη της Κύπρου από τη λύση του Κυπρακού, ενώ η Τουρκία χρίζεται υποψήφια χώρα.

Το Δεκέμβριο του 2002, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της Κοπεγχάγης άναψε το πράσινο φως για τη διεύρυνση και τη συνεπαγόμενη ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε. χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Στις 9 Απριλίου, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ενέκρινε με χωριστές ψηφοφορίες την προσχώρηση της Κύπρου και των άλλων εννέα εντασσομένων στην Ε.Ε. κρατών και μία εβδομάδα αργότερα -στις 16 Απριλίου στη Στοά του Αττάλου στην Αθήνα- ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος και ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Ιακώβου υπέγραψαν τη Συνθήκη Προσχώρησης της Κύπρου στην Ε.Ε.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Loucas
Πλήρες Μέλος

Cyprus
1186 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/07/2003, 20:19:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loucas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Loucas
Οι Τ/κ κατακλύζουν τα νοσοκομεία

ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ

Μετά τις πρώτες ημέρες της δυσπιστίας και της επιφυλακτικότητας μετά την άρση των περιορισμών στη διακίνηση, οι Τουρκοκύπριοι άρχισαν σταδιακά να κάνουν χρήση των δικαιωμάτων που έχουν ως πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ένα από αυτά είναι και η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δικαίωμα, το οποίο οι Τ/Κ χρησιμοποιούν κυρίως για να υποβληθούν σε εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις ή να προμηθευτούν φάρμακα, τα οποία είναι δυσπρόσιτα στα κατεχόμενα. Μέχρι την περασμένη εβδομάδα είχαν προσέλθει στα νοσοκομεία των ελεύθερων περιοχών συνολικά χίλιοι εξακόσιοι Τ/Κ ενώ οι ιατρικές ειδικότητες που παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση είναι οι καρδιολόγοι, οι γυναικολόγοι και οι ογκολόγοι

Όπως ανέφεραν ιατρικοί κύκλοι στον "Π", ο αριθμός των Τ/κ που επισκέπτεται τα νοσοκομεία των ελεύθερων περιοχών αναμένεται να αυξηθεί κατά πολύ ιδίως στη Λευκωσία. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μέχρι σήμερα οι Τ/Κ ήταν υποχρεωμένοι να μεταβαίνουν στην Τουρκία και δη στην Κωνσταντινούπολη ή την Άγκυρα για ιατρική περίθαλψη λόγω των ελλείψεων που παρατηρούνται στα κατεχόμενα. Με το άνοιγμα των οδοφραγμάτων διευκολύνθηκαν ιδιαίτερα οι Τ/Κ καρκινοπαθείς, οι οποίοι καθημερινά κατακλύζουν το Ογκολογικό Κέντρο αλλά και οι Τουρκοκύπριες με γυναικολογικά προβλήματα, οι οποίες καταλήγουν στο Μακάρειο.

Σε ό, τι αφορά τις Τουρκοκύπριες, δυστυχώς, δεν συμπεριλαμβάνονται στο εξαγγελθέν πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου για τον καρκίνο του μαστού λόγω της δυσκολίας εντοπισμού τους και αποστολής της σχετικής επιστολής-πρόσκλησης όπως αναφέρθηκε, όμως, στον "Π" από ιατρικούς κύκλους είναι αυτονόητο ότι ουδεμία Τ/κ που θα προσέλθει και θα ζητήσει να υποβληθεί σε μαστογραφία θα λάβει αρνητική απάντηση.

Όπως ο "Π" πληροφορείται εγκύρως, δε λείπουν και τα ιδιόμορφα περιστατικά, όπως αυτά των Τ/κ ναρκομανών. Μεταβαίνουν στα νοσοκομεία και ζητούν συγκεκριμένα φάρμακα που μπορούν να λειτουργήσουν ως υποκατάστατα. Οι Ε/Κ γιατροί εξετάζουν την κάθε περίπτωση και όπου κρίνεται αναγκαίο χορηγείται το φάρμακο που έχει ζητηθεί.
Πάντως, το υπουργείο Υγείας, όπως προσφάτως είχε δηλώσει η υπουργός Ντίνα Ακκελίδου, παρακολουθεί την κατάσταση και επαγρυπνεί διότι όπως είχε υπογραμμίσει, "οι οικονομικοί πόροι εξαντλούνται και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί".

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 28 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.21875
Maintained by Digital Alchemy