ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 3".
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 49
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Yiannos Cyprus
Νέο Μέλος

Cyprus
38 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/05/2008, 08:16:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Yiannos Cyprus
Χαίρεται σε όλους. Στις προηγούμενες μέρες κάποιος φίλος έγγραψε για μια προφητεία του Πατροκοσμά που αναφέρεται σε Αρκούδι με μιλιά. Έψαξα αρκετά στο google και δεν βρήκα τίποτε σχετικό. Όποιος φίλος ξέρει κάτι περισσότερο άς μας διαφωτίσει.

Θεέ μου καθοδήγα τον κόσμο ώστε να ζεί χριστιανικά.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stavros77
Μέλος 2ης Βαθμίδας


421 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/05/2008, 11:53:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους stavros77
Κάποιος φίλος έλεγε ότι αναπαύεται με την εξωτερική μας πολιτική. Προσωπικά εγώ νοιώθω ντροπή και απογοήτευση.

Διαβάστε και θα καταλάβετε τι εννοώ....τελικά δεν θα τους φέρουν τους Τούρκους άλλοι εδώ.......εμείς οι ίδιοι θα τους φέρουμε!!!!

*********************************************************************
Το διάβημα έγινε... μισό Η Αθήνα περιορίστηκε σε «αναληθείς αναφορές» για τη Θράκη. Δεν εθίγησαν οι προκλήσεις για το Αιγαίο


Οι έντονες αντιδράσεις και τα διαβήματα προς την Αγκυρα που είχαν προαναγγελθεί προκειμένου να ανασκευαστούν τα όσα περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα του τουρκικού ΥΠΕΞ, περιορίσθηκαν τελικά σε... μισό διάβημα το οποίο αφορούσε μόνο τις «αναληθείς αναφορές» για τη Θράκη.
Ο προβληματισμός που είχε δημιουργήσει η αποκάλυψη των όσων καταγράφονται ως επίσημες τουρκικές θέσεις για το Αιγαίο και τη Θράκη, εντείνεται λόγω του χειρισμού της υπόθεσης από την Αθήνα, καθώς είναι προφανής η πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας να ρίξει πλήρως τους τόνους...

Ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών δημιουργεί νέα προβλήματα, καθώς εμφανίζεται η Αθήνα να αποδέχεται το τουρκικό «ενδιαφέρον» και να νομιμοποιεί την ιδιότητα «προστάτιδας» που διεκδικεί να αναλάβει η Αγκυρα για την ελληνική μουσουλμανική μειονότητα, καθώς το διάβημα έγινε μόνο για τις... «αναληθείς» αναφορές στο κεφάλαιο της Θράκης.

Επίσης, για λόγους που πιθανότατα έχουν να κάνουν με τη μη διατάραξη της «καλής ατμόσφαιρας» στις σχέσεις των δύο υπουργών Εξωτερικών αλλά και των συνεχιζόμενων διερευνητικών επαφών, το ελληνικό ΥΠΕΞ θεώρησε σκόπιμο να μην υπάρξει η οποιαδήποτε διαμαρτυρία για τα όσα αναφέρει η Αγκυρα για τα «ζητήματα» του Αιγαίου ούτε καν τους συνδεδεμένους με αυτά ισχυρισμούς περί «δίψας» της Ελλάδας για εδαφική επέκταση.

Κατόπιν οδηγιών της υπουργού Εξωτερικών, ο γ.γ. του ΥΠΕΞ πρέσβης Αρ. Αγαθοκλής κάλεσε χθες τελικά τον επιτετραμμένο της τουρκικής πρεσβείας (ο πρέσβης απουσίαζε) και εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια της ελληνικής κυβέρνησης για τα όσα «αναληθή» αναφέρονται στην ιστοσελίδα του τουρκικού ΥΠΕΞ, μόνο όμως σε ό,τι αφορά τη Θράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε ειδική αναφορά στην ψευδή αναφορά ότι η μειονότητα ζει εντός «στρατιωτικής ζώνης», ότι ο αριθμός όσων έχει αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια υπερβαίνει τους 400 χιλιάδες αλλά και στον ισχυρισμό ότι η Ελλάδα απεργάζεται τον διαμελισμό της Τουρκίας.

Το τηλεγράφημα
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τούρκος διπλωμάτης, αφού δήλωσε ότι και η Αγκυρα θεωρεί τμήματα της ιστοσελίδας του ελληνικού ΥΠΕΞ ενοχλητικά, δεσμεύθηκε να μεταφέρει στην πρωτεύουσά του το περιεχόμενο του ελληνικού διαβήματος.

Ενδεχομένως στον άτυχη χειρισμό της υπόθεσης από το ελληνικό ΥΠΕΞ, συνέβαλε και το απόρρητο τηλεγράφημα του Ελληνα πρέσβη στην Αγκυρα Φ. Ξυδά, ο οποίος (προφανώς για να μετριάσει τις εντυπώσεις από το γεγονός ότι η πρεσβεία πληροφορήθηκε από τον... ελληνικό Τύπο για το «μανιφέστο» του τουρκικού ΥΠΕΞ) αποδίδει στην... «εσωτερική κατάσταση στην Τουρκία» το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Μεταφέρεται μάλιστα στην Αθήνα η εντύπωση ότι οι υποτιθέμενοι «κακοί» της Αγκυρας προχώρησαν στη δημοσιοποίηση της ιστοσελίδας, προκειμένου να βλάψουν τον κ. Μπαμπατζάν και τον κ. Ερντογάν.

Τα φληναφήματα αυτά βεβαίως αυτοδιαψεύδονται, καθώς ο ίδιος ο κ. Ερντογάν και ο κ. Μπαμπατζάν έχουν θέσει όλη την ατζέντα στις συναντήσεις τους με τον κ. Καραμανλή και την Ντ. Μπακογιάννη και ουδέποτε εξέφρασαν διαφορετικές θέσεις για το Αιγαίο, σε αντίθεση με τη Θράκη που προώθησαν κατά πολύ την ατζέντα που είχε το στρατιωτικοπολιτικό κατεστημένο.

Εντύπωση προκαλεί επίσης ότι το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών στο χθεσινό διάβημα τελικά δεν έθεσε στην τουρκική πλευρά τους απαράδεκτους και προσβλητικούς για τον Ποντιακό Ελληνισμό ισχυρισμούς που περιλαμβάνονται στις επίσημες θέσεις του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.
*********************************************************************

Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Stvd
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
75 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/05/2008, 12:22:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Stvd
Φιλε Σταυρο εγω το είχα πει και το υποστηρίζω ακόμα...Τους τυφλούς ο μονόφθαλμός τους οδηγεί...Το ΛΑΟΣ μονο θα είχε ικανοποιητική εξωτερική πολιτική αλλά θα υστερούσε σε άλλους τομείς πιστεύω.Το ΠΑΣΟΚ στην εξ. πολιτική έχει ξεφτιλίστηκε επι Σιμήτη.
Στις μέρες μας οι πολιτικοί τύπου Α.Παπανδρέου κ κυρίως Ελ.Βενιζέλου είναι υπο εξαφάνιση...
Χαίρομαι που υπάρχει κινητικότητα από μέρους μας σε τέτοια μείζονα θέματα και στο κάτω κάτω δεν τους έχω ικανούς αυτούς σήμερα να κάνουν τουμπεκί όπως τα λαμόγια ο Σιμήτης με τον Πάγκαλο...
Αν δε σε κάλυψα θέλω τουλάχιστον να τοποθετηθείς φίλε Σταύρο..
ΕυχαριστωΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
casius
Νέο Μέλος


15 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/05/2008, 14:00:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους casius
Είναι οξύμωρη η διπροσωπία της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής.

Πουτινιές απο την μία και ανεκτικότητα απο την άλλη......

Κάτι δε πάει καλά......ίσως απλά κάποιοι στην Ελλάδα προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο ωσότου ολοκληρωθεί η προετοιμασία μας (πολιτκο- στρατιωτικο-διπλωματικά....)

Κάποιος είχε πει (δε θυμάμαι το όνομα του)

Καλός στρατιώτης δεν είναι μόνο αυτός που πολεμά καλά αλλά και αυτός που ξέρει το πότε θα πολεμήσει.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Στώμεν Καλώς
Μέλος 1ης Βαθμίδας


91 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/05/2008, 14:14:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Στώμεν Καλώς
Έχω ακούσει για κάποιον γενναίο άνδρα, βασιλέα μίας Ελληνικής πόλεως κράτους του οποίου το όνομα σημαίνει πως κατάγεται από Λέοντα. Αυτός λοιπόν ο άνδρας ηλικίας 60 ετών, έμελλε να σταθεί ανάμεσα σε έναν στρατό 1,5 εκατομμυρίου ανδρών και ολόκληρο τον Ελληνικό κόσμο όντας διοικητής περίπου 6.000 ανδρών. Γνώριζε ότι επρόκειτο να πεθάνει και όμως ανέλαβε το εγχείρημα για το καλό της Ελλάδος αλλά και της Ευρώπης ολόκληρης. Σώζεται ακόμα και σήμερα η απάντηση την οποία και έδωσε στον απεσταλμένο της επιτιθέμενης αυτοκρατορίας όταν του ζήτησε να παραδώσει τα όπλα με αντάλλαγμα να τον κάνει σατράπη της Ελλάδος..."μολών λαβε" όπερ μεθερμηνευόμενο "όταν φτάσεις (εάν φτάσεις), πάρτα".

Θυμάμαι επίσης την ιστορία ενός αγοριού που μόλις 16 ετών κατέστειλε επαναστάσεις εν απουσία τους πατρός του έχοντας την διοίκηση του στρατεύματος του βασιλείου του. Στην ηλικία των 20 ετών είχε την διοίκηση ολόκληρης της Ελλάδος και στα 26 του είχε κατακτήσει τον τότε γνωστό κόσμο καταλύοντας την μεγαλύτερη αυτοκρατορία του κόσμου με μόνο 30.000 πεζούς και 5.000 ιππείς. Την αυτοκρατορία που πρίν από περίπου 140 έτη είχε επιτεθεί στην πατρίδα του. Αυτό το παιδί έγινε παγκόσμιος θρύλος όχι μόνο για την πολεμική του ευφυΐα αλλά για το κύρος του χαρακτήρος του, τις οργανωτικές του ικανότητες και την πολιτική του τέχνη. Ήταν αυτός που δεν έπινε σταγόνα νερό ένα ολόκληρο το στράτευμά του δεν ξεδιψούσε πρώτο και δεν έκανε πολεμικές επιχειρήσεις εάν πρώτα δεν λάμβανε την σύμφωνη γνώμη των πολεμιστών του αφού τους εξηγούσε τα επιχειρήματά του πρώτα.

Τέλος γνωρίζω τον θρύλο μερικών δεκάδων παιδιών και ανδρών που κλεισμένα σε ορύγματα, με μόνα όπλα τα τυφέκιά τους, την πίστη τους στον Θεό και την λατρεία τους για την πατρίδα και την οικογένειά τους, κατάφεραν ότι δεν είχαν καταφέρει στρατοί ολόκληροι των μεγαλύτερων κρατών της Ευρώπης. Κόλλησαν στην θέση της την μεγαλύτερη πολεμική μηχανή του κόσμου για ημέρες προκαλώντας σοβαρότατες απώλειες στον εχθρό, προκαλώντας αυτοκτονίες των αξιωματικών του επιτιθεμένου στρατεύματος με τελικό αποτέλεσμα την καθυστέρηση των σχεδίων του εχθρού που αργότερα έμελλε να σημάνει και την καταστροφή του. Τα παιδιά αυτά αντιμετώπιζαν την έφοδο των εχθρικών αεροσκαφών βγαίνοντας σε κοινή θέα και πυροβολώντας τα με τα τυφέκιά τους. Τα παιδιά αυτά, όταν τελείωναν οι σφαίρες πολεμούσαν με μαχαίρια και με δόντια. Στα παιδιά αυτά, απέδωσε τιμητικό άγημα ο εχθρός.

Τα παραδείγματα αμέτρητα. Ο ηρωισμός και το κάλλος της ψυχής δυσθεώρητα. Η σύγκρισή τους με τις σημερινές καταστάσεις…ατυχής. Πάντοτε όμως, σαν από θαύμα, αυτή η ψυχή, η μαλθακή και οκνηρή μερικές φορές, η ταλαιπωρημένη και κουρασμένη, ανασταίνεται από κάποιο ιδανικό και τότε, «αν ξυπνήσει μονομιάς, έρχεται ανάποδα ο ντουνιάς»…
Είτε λέγεται Αθηνά, είτε λέγεται Θεοτόκος, είτε λέγεται πατρίδα και οικογένεια, είτε λέγεται απλώς φιλότιμο, στέκεται πλάι μας και μέσα μας και μας ξυπνάει πάντοτε την σωστή χρονικής στιγμή. Είμαστε η ενσάρκωση της θεωρίας του χάους σε αυτόν τον πλανήτη με όλα τα θετικά αλλά και όλα τα αρνητικά χαρακτηριστικά του ανθρωπίνου γένους. Ο καθένας μόνος του, είναι ικανός για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Όλοι όμως μαζί κάνουμε πράγματα τα οποία χαρακτηρίζουν το μεγαλείο του ανθρώπου εις πάντας τους αιώνας.
Έσσεται ήμαρ…Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/05/2008, 16:48:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech
quote:
Το να μην είσαι Χριστιανός είναι δικαίωμα σου. Το να μπαίνεις σε μια παρέα (με τους περισσότερους Χριστιανούς) και να τους προκαλείς δεν είναι δικαίωμα σου.


Για την ακριβεια ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ.Ζουμε σε ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΑ και εχουμε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να εκφραζουμε ελευθερα τις αποψεις μας,ειτε σου αρεσει ειτε οχι!

quote:
Φίλε MedTech δε στέκει αυτό που λές οτι "ονειρεύονται να σφαγιάζουν τον αντίπαλο".
Συγκεκριμένα ο Παίσιος συνέχεια έλεγε να συγχωρούμε και να μην μισούμε κανέναν και οτι ο Θεός θα τα οικονομήσει όλα.
Και για τους Αλβανούς και για τους Σκοπιανούς και για τους Τούρκους τα ίδια έλεγε.

Παραλληλα ομως προφητευε σφαγες και καταστροφες για τους απιστους.Και την σφαγη του αντιπαλου τους ονειρευονται και οι περισσοτεροι που συμμετεχουν σε αυτο το forum.

Παρολαυτα αυτοαποκαλουνται "χριστιανοι".

quote:
medtech εσυ πηγαινε κανε φιλιες και συνεργασιες με τους σφαγεις των Κουρδων-Αρμενιων-Ποντιων και ασε μας εμας στην ησυχια μας να πιστευουμε το αντιθετο.Η ψευτοκουλτουρα μας εχει φαει.Καποτε πρεπει να σηκωνεις το αναστημα σου και δοξα το θεο εγινε και αυτο φετος πολλακις..μια με το σκοπιανο,μια με τον αγωγο,ενιωσα περηφανος φετος.Με εκαναν φετος να ξεχασω το ατιμωτικο ευχαριστω καποιου προηγουμενου πρωθυπουργου σε κατι κορακια.Γιαυτο medtech συνεχισε τον υπνο του δικαιου,στη τελικη προβλημα σου,σκοτιστηκαμε.

Και εσυ συνεχισε να ονευρευεσαι οτι ο θεος ειναι με το μερος σου.Αληθεια γιατι ο θεος να ειναι με το μερος σου?

quote:
αγαπητέ φίλε Medtech αν έχεις το κουράγιο διάβασε όχι μια αλλά ΠΟΛΛΕΣ αποδείξεις την αναστάσεως.....καλό είναι φίλε πριν μιλήσουμε να έχουμε δει όλες τις πλευρές.

Σε προκαλώ αφού το διαβάσεις να μου πεις τις αποδείξεις της μη αναστάσεως.Μου δινεις "αποδειξεις" βασισμενες πανω σε ανεπιβεβαιωτες ΔΙΗΓΗΣΕΙΣ.Δηλαδη ενα τιποτα.Παραδεξου το δεν εχεις καμια αποδειξη οτι ο Ιησους αναστηθηκε.

quote:
Φίλε Medtech άντε κάτσε και συνεργάσου με τους Τούρκους εσύ μιας και εμείς είμαστε αιμοδιψείς εθνικόφρονες.

Ακου να δεις παλληκαρι.Πολλοι λαοι σφαγιαζονταν αναμεταξυ τους φια αιωνες μα σημερα συνεργαζονται.Μολις 50 χρονια πριν η Ευρωπη ηταν ενα απεραντο πεδιο μαχης.Σημερα υπαρχει ενα πραγμα που λεγεται ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ με μελη τους αντιπαλους που αλληλοσφαζονταν σε εκεινο το πεδιο μαχης.

quote:
οι πολέμοι που γίνοντε τα τελευταία χρόνια δεν σου λένε τίποτα εσένα?
Ποια συνεργασία λαών? Πλάκα μου κάνεις? Συνεργάζετε ο διάβολος με τον Χριστό? Είναι δυνατόν? Μα καλά δεν διάβασες τα άρθα που τόσο καιρό ποστάρω? Δεν βλέπεις ότι κάποιοι πάνε να υποδουλόσουν τον κόσμο όλο μέσω της ενέργειας

Εσενα δεν σου λεει τιποτα η ιστορια της Ευρωπαικης ενωσης που εχει μελη λαους (γερμανους,αγγλους,ιταλους κτλ) που αλληλοσφαχτηκαν μολις 50 χρονια πριν (και επισης και στον πρωτο παγκοσμιο πολεμο...).Σημερα ολοι αυτοι οι λαοι συνεργαζονται.


quote:
Κάτσε και θα δεις τι έχει να γίνει στο άμεσο κοντινό μέλλον.

Ναι ηδη εχω αρχισει να κανω stock απο γιαουρτια.

quote:
Παρακαλώ ΟΛΟΙ οι άθεοι ή δωδεκαθειστές ή οτιδήποτε άλλο να φύγουν απο την πίστα. Ή τουλάχιστον να μην μπαίνουν τόσο άτσαλα σε μια συζήτηση που ουσιαστικά δεν τους αφορά.ΠΡΙΧΤΕΣ

Παρακαλω ολοι οι "ευγενεις¨" πιστοι να θυμηθουν οτι σε αυτο το forum και σε αυτη την χωρα επιτρεπεται στον καθενα να εκφραζει ελευθερα τις αποψεις του.Επισης παρακαλουνται να θυμηθουν οτι αν συνεχισουν τις υβρεις θα γινει αναφορα της συμπεριφορας τους στους διαχειριστες του forum αυτου και ισως να δουν την εξοδο απο αυτο το forum.


quote:
Φίλε medtec πιστέυω πως ο Στάυρος 77 σου έδωσε τις αποδείξεις που ήθελες.


Δεν μου εδωσε αποδειξεις.Βασισμενος σε αναποδεικτες διηγησεις εθεσε ερωτηματα.Αλλα για να κανεις τετοια ερωτηματα πρεπει να εχεις αποδειξεις οτι οι διηγησεις αυτες ειναι αληθινες.Ομως οι διηγησεις αυτες παραμενουν ανεπιβεβαιωτες.Δωσε μου ενα λογο να τις δεκτω ως αληθινες ή τουλαχιστον ως πιο αληθινες απο τις διηγησεις των θαυμαστων πραξεων αλλων θεοτητων σε αλλες θρησκειες.Μην νομιζεις οτι μονο η χριστιανικη θρησκεια εχει αναστασεις και θαυματα.Πολλες απο τις αλλες θρησκειες εχουν παρομοια χαρακτηριστικα και παρομοιες παραδοσεις και μαλιστα αρκετες απο αυτες ειναι ΠΡΟ-χριστιανικες...

quote:
Δυστυχώς, άλλα διαβάζω εδώ, που μου θυμίζουν δεκάχρονα που παίζουν "κλέφτες και αστυνόμους", "καουμπόιδες και ινδιάνους", "Ελληνες και Τούρκους".

Εγγραψες macedon.Το ιδιο συναισθμα ειχα και εγω.

quote:
Οι "προφητείες" δε λένε τίποτε και χρησιμοποιούνται από τους "προφήτες" για πνευματική υποταγή των αγράμματων και των αφελών. Γι'αυτό και οι "προφήτες" άνθισαν κατά τη διάρκεια του μεσαίωνα και γι'αυτό ανθούν σε χώρες που πάσχουν από μεσαιωνικές αντιλήψεις, όπως για παράδειγμα η Ελλάδα.
Ξέρεις τι είναι η προφητεία; Αυτή που λέει "Στις 15 Ιουνίου του 2008 θα γίνει σεισμός στην Ελλάδα". Και στις 16 Ιουνίου ο συντάκτης είτε αναγνωρίζεται ως προφήτης είτε γιαουρτώνεται.
Οι ασάφειες, τόσο στις προφητείες όσο και στις καφετζούδες εξυπηρετούν μόνον την ανυπαρξία τους και την ευπιστία του κόσμου.
Αλήθεια, σκέφτηκες γιατί οι προφητείες είναι πάντα ασαφείς;


Eγγραψες ξανα macedon.

Και η απαντηση ειναι φυσικα οτι ειναι ασαφεις για να μπορουν να τιαριαζουν με καθε γεγονος που μοιαζει εστω και αχνα με οσα περιγραφουν και να θεωρηθουν "αληθεις".Οσοι τολμουν να προφητευουν με ακριβεια,συχνα γινονται καταγελαστοι οπως ολοι οσοι προφητευσαν το τελος του κοσμου σε σαφεις ημερομηνιες.

quote:
Οχι βέβαια. Οι "προφητείες" λένε πως θα έρθουν λιμοί και καταποντισμοί για να πιστέψουν στο ευαγγέλιο και να γίνουν χριστιανοί. Ουσιαστικά τρομοκρατούν τους αφελείς ώστε να μείνουν εντός του κοπαδιού (ποιμνίου) κάτω από την εξουσία του τσομπάνη (ποιμένα) μπας και γλυτώσουν την επερχόμενη καταστροφή που θα σαρώσει τους "άπιστους" (και τους καθολικούς).

Εγγραψες νο 3 macedon.Οι προφητειες αυτες αντικαθρεπτιζουν τις βαθυτερες επιθυμιες οσων τις δημιουργησαν και οσων τις ακολουθουν και δεν ειναι περισσοτερο αληθινες απο τα ονειρα αυτα.

quote:
Μπορεί να πιστεύεις (και ίσως να προσεύχεσαι για την εξάλειψή τους) πως αν εκλείψουν οι μουσουλμάνοι, οι άθεοι, οι καθολικοί και οι βουδιστές από προσώπου γης και μείνουν μόνον οι ορθόδοξοι ο κόσμος θα είναι καλύτερος αλλά εγώ προσωπικά αμφιβάλλω.

Και εγω.

The plural of anecdote is not data.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

MIXAHL32
Μέλος 2ης Βαθμίδας


258 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/05/2008, 17:29:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους MIXAHL32
Ας μεινουμε στις προφητειες παιδια και αφηστε τους αλλους να γαβγιζουνε.Δε θα το κανουν παιδικη χαρα παλι του στυλ εγραψες τυχοντα 12θεε η δε ξερω τι.

_____________________________________
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΟΓΩ
ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΥ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

17/5/2008
_____________________________________
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stavros77
Μέλος 2ης Βαθμίδας


421 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/05/2008, 17:46:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους stavros77
Δεν έχεις αποδείξει τίποτα και χαίρεσαι!!!!
Όπως η δική μου η πίστη δεν αποτελεί απόδειξη αναστάσεως για σένα έτσι και η δική σου η απιστία πολύ περισσότερο δεν αποτελεί απόδειξη μη αναστάσεως για μένα.
Έχω βιώσει προσωπικές καταστάσεις που ολόκληρα κατεβατά να βάζεις δεν πρόκειται να μου αναιρέσεις την πίστη. Πάει αυτό.

Ονειρεύεσαι μια ευημερεύουσα Ευρώπη και δε βλέπεις το χάλι του κόσμου γύρω σου. Ο Θεός σου έχει αποκαλύψει τι θα γίνει γιατί ο χοντροκέφαλος ο άνθρωπος δεν μετανοεί και εσύ βλέπεις τα σύννεφα και ονειροπολείς. Αλλά είτε το θέλεις είτε όχι δυστυχώς ο κόσμος θα αιματοκυλιστεί και αυτό οφείλεται στους διεφθαρμένους ηγέτες και στις διεφθαρμένες ιδεολογίες-οργανώσεις που έχεις στηρίξει τις φρούδες ελπίδες σου για παγκόσμια ειρήνη και συνεργασία.
Οι επιστήμονες στους οποίους πιστεύεις ακράδαντα λένε ότι σε 5-10 χρόνια οι πάγοι θα λιώσουν και θα γίνει ο πλανήτης μας αγνώριστος και εσύ νομίζεις ότι θα συνεχίσεις να σερφάρεις στο internet για τα επόμενα 20 χρόνια....
Σε αφήνω στον ύπνο σου...καλό σου βράδυ :)
*********************************************************************

Παιδιά είδατε σήμερα που ο Μπους απείλησε με επέμβαση στο Λίβανο?
Προσπαθώ να δω πως θα σχετίζεται η περαιτέρω κάθοδος των Ρώσων στη Μέση ανατολή με τα γεωπολιτικά δεδομένα της περιόδου αυτής.
Έχετε τίποτα κατά νου?

Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Βυζαντινός
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
286 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/05/2008, 18:47:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Βυζαντινός
quote:

Παιδιά είδατε σήμερα που ο Μπους απείλησε με επέμβαση στο Λίβανο?
Προσπαθώ να δω πως θα σχετίζεται η περαιτέρω κάθοδος των Ρώσων στη Μέση ανατολή με τα γεωπολιτικά δεδομένα της περιόδου αυτής.
Έχετε τίποτα κατά νου?

Εγώ πάλι το συσχετίζω με τις ακόλουθες προφητείες του Πατροκοσμά:

Οταν ακούσετε ότι ο πόλεμος πιάστηκε από κάτω, τότε κοντά θά είναι".

"΄Αν ο πόλεμος πιαστή από κάτω, λίγα θά πάθετε· άν πιαστή από πάνω, θά καταστραφήτε".


ΕΛΛΗΝΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ELLHNAS
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
186 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/05/2008, 19:31:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ELLHNAS
Μην δίνετε σημασία σε αυτούς που παρενοχλούν.....
μην δίνετε τροφή.....
Όσο ασχολείστε άλλο τόσο θα ασχολούνται.....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/05/2008, 19:32:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech
quote:
Δεν έχεις αποδείξει τίποτα και χαίρεσαι!!!!


Αυτη η φραση ταιριαζει απολυτως σε ΣΕΝΑ.

Δεν εχεις αποδειξει τη ανασταση του Ιησου Χριστου συνεπως δεν εχεις αποδειξει το οικοδομημα της πιστεως σου.

quote:
πως η δική μου η πίστη δεν αποτελεί απόδειξη αναστάσεως για σένα έτσι και η δική σου η απιστία πολύ περισσότερο δεν αποτελεί απόδειξη μη αναστάσεως για μένα.

Αλλα η δικη μου απιστια ή η δικη σου πιστη δεν εχουν καμια σχεση με το εαν ο Χριστος αναστηθηκε ή οχι.Δεν εχεις αποδειξεις μονο διηγησεις.Οι διηγησεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.Η πιστη επισης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

Α και μια ερωτηση:Δηλωνεις "χριστιανος".Οι χριστιανοι υποτιθεται οτι αγαπουν τους εχθρους τους,γυρνουν και το αλλο μαγουλο κτλ. Τι ΣΟΙ χριστιανος ονειρευεται μερα και νυχτα την ημερα που θα κατασφαξει τους αντιπαλους του?

quote:
νειρεύεσαι μια ευημερεύουσα Ευρώπη και δε βλέπεις το χάλι του κόσμου γύρω σου

Εγω βλεπω ενα καλυτερο κοσμο απο ο,τι παλια.Κανω μια συγκριση με τον Μεσαιωνα τοτε που κυβερνουσαν τα παπαδαρια και χαιρομαι που εχω δικαιωματα,που υπαρχει δημοκρατια (εστω και οχι τελεια),που ο μεσος ορος της ζωης χαρη στην επιστημονικη ιατρικη ειναι τα 80 και οχι τα 30 ετη οπως ηταν μεχρι και την αρχη του 20 αιωνα κτλ.Εσυ μπορει με ρομαντισμο να νομιζεις οτι το παρελθον ηταν καλυτερο αλλα αν ανοιξεις τα ματια σου και κατσεις να διαβασεις και κανα βιβλιο ΙΣΤΟΡΙΑΣ περα απο τα απολυτικια και τις προφητειες θα καταλαβεις οτι ζεις σε εναν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ σε συγκριση με τις συνθηκες που επικρατουσαν παλαιοτερα.

quote:
Θεός σου έχει αποκαλύψει τι θα γίνει γιατί ο χοντροκέφαλος ο άνθρωπος δεν μετανοεί και εσύ βλέπεις τα σύννεφα και ονειροπολείς.


Διευκρινησε μου τι ακριβως εχει αποκαλυψει γιατι εχω ψιλομπερδευτει. Βλεπεις υπαρχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ θεοι και χιλιαδες θρησκειες και ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του για τον κοσμο και ολοι οι ιερεις τους φυσικα ισχυριζονται οτι ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ γιατι αυτοι εκπροσωπουν κατα την γνωμη τους τον/τους αληθινους θεους...

quote:
Αλλά είτε το θέλεις είτε όχι δυστυχώς ο κόσμος θα αιματοκυλιστεί και αυτό οφείλεται στους διεφθαρμένους ηγέτες και στις διεφθαρμένες ιδεολογίες-οργανώσεις που έχεις στηρίξει τις φρούδες ελπίδες σου για παγκόσμια ειρήνη και συνεργασία.


Εχω την σαφη εντυπωση οτι ο πλανητης θα αιματοκυλιστει κυριως απο ατομα που σκεφτονται σαν και σενα.


quote:
Οι επιστήμονες στους οποίους πιστεύεις ακράδαντα λένε ότι σε 5-10 χρόνια οι πάγοι θα λιώσουν και θα γίνει ο πλανήτης μας αγνώριστος και εσύ νομίζεις ότι θα συνεχίσεις να σερφάρεις στο internet για τα επόμενα 20 χρόνια....


1.Δεν πιστευω ακραδαντα σε οτιδηποτε.Τασσομαι υπερ της ιδεας με τις καλυτερες ποιοτητα αποδειξεις.Πχ αν αυριο εχει βρεις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ (οχι παραμυθακια ε μην ξαναμπερδευτεις...) οτι ο Ιησους αναστηθηκε θα δεκτω μετα μεγαλης προθυμιας οτι αναστηθηκε.Εαν μια κρατουσα επιστημονικη θεωρια ανατραπει με βασει καποια νεα στοιχεια που ανακαλυφθηκαν εγω θα την απορριψω και θα δεκτω την νεα.Ενω εσυ θα συνεχισεις να πιστευεις σε παραμυθια ΟΣΕΣ αποδειξεις οι οποιες καταρριπτουν την πιστη σου και εαν συναντησεις.

2.Οι επιστημονες δεν λενε οτι οι παγοι θα λιωοσουν σε τετοιο μεγαλο βαθμο ωστε να καταστραφει η γη σε 20 χρονια,η υποθεση οτι θα λιωσουν οι παγοι και θα γινει της κακομοιρας τοποθετειται σε μεγαλυτερο χρονικο οριζοντα.Ως τοτε οι επιστημονες μου μπορει να εχουν παει στον Αρη και να τον εχουν κανει νεα Γη.Η μπορει να εχουν ανατρεψει το λιωσιμο.

Βεβαια και να λιωσουν οι παγοι και να γινει της κακομοιρας παλι δεν αλλαζει α εξης 2 γεγονοτα που μαλλον σου χαλουν τα αιμοδιψη ονειρα σου (πολεμος πολεμος πολεμος κτλ):

α)δεν εχεις αποδειξεις για την ανασταση του Ιησου.

β)οτι πολλοι λαοι ΠΑΡΟΛΗ την εχθροτητα τους,τις μεταξυ τους αλληλοσφαγες κτλ καταφεραν και συμφιλιωθηκαν και συνεργαστηκαν και απολαυσαν πολλα ωφελη απο την συνεργασια τους.


The plural of anecdote is not data.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ELLHNAS
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
186 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/05/2008, 19:56:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ELLHNAS
Δεν χρειαζετε να σου αποδειξουμε τίποτα φίλε....ότι θέλεις μπορείς να πιστεύεις.....την αποφασή σου την έχεις πάρει....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Βυζαντινός
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
286 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/05/2008, 20:11:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Βυζαντινός
Αστε τους αυτούς και παρακαλώ θερμά να μην τους ξαναπαντήσετε.

Πίσω στο θέμα μας

Η ΝΑΤΟική άσκηση που αναφέρατε έχει ήδη αρχίσει.Σύμφωνα όμως με τις προφητείες η πρόσκληση θα αρχίσει καλοκαίρι και μάλλον Ιούλιο.Προσωπικά πιστεύω οτι δεν θα γίνει μέσα στα πλαίσια της άσκησης.

Θα ανοιχθεί το θέμα μετα την επισκεψη Γραψα και οι τούρκοι θα προφασισθούν απειλή τον συνόρων τους και επεκτατική πολιτική της Ελλάδος προς την Τουρκία.Έτσι θα αρχίσουν..

ΕΛΛΗΝΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stavros77
Μέλος 2ης Βαθμίδας


421 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/05/2008, 20:12:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους stavros77
Καλά σε πιστεύω ότι είσαι άθεος....μην μας πάθεις και κανένα εγκεφαλικό και γυρίσεις στην ανυπαρξία

Αφού τουλάχιστον παραδέχτηκες ότι αν βρεις αποδείξεις θα πιστέψεις κάτι είναι και αυτό.....σε λίγο καιρό λοιπόν σε βλέπω στην Εκκλησία.

Και αν διάβαζες και τίποτα άλλο πνευματικότερο από αυτά που προφανώς διαβάζεις θα έβλεπες ότι ναι μεν ο Χριστός ζήτησε να γυρίζουμε το μάγουλο αλλά επίσης

1) Ζήτησε το λόγο όταν κάποιος τον χτύπησε στο συνέδριο
2) Έδιωξε τους αργυραμοιβούς
3) Στηλίτευσε την υποκρισία με δυναμικό τρόπο

You know......διάκριση??????

Αλλά για να κρίνει σωστά κάποιος τον χριστιανισμό πρέπει να τον μελετήσει και όχι να το παίζει ειδήμων επειδή έχει ακούσει τις 2 πιο διάσημες φράσεις του Χριστού και τις χρησιμοποιεί σε πλέον άστοχα επιχειρήματα. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας λένε!!!

Καλή συνέχεια του ύπνου και όνειρα ευρωπαϊκά.
*********************************************************************

Αγαπητέ φίλε Ellhnas αν αφήνουμε αναπάντητες τις βλασφημίες κατά της πίστης μας σκανδαλίζονται και κάποια καλοπροαίρετα άτομα από την προκλητική και γεμάτη οίηση απιστία των ημερών μας. Αλλά θα σου κάνω τη χάρη και δεν θα ξανααπαντήσω στο medtech.
*********************************************************************

Τελικά θα πρέπει να έχουμε το βλέμμα μας και προς Μέση Ανατολή γιατί μια αυτό με το Λίβανο σήμερα και μια το άλλο που είχε βγει προ μηνός ότι το Ισραήλ ετοιμάζει επίθεση στη Συρία, τα πράγματα τείνουν προς ένταση για ακόμα μια φορά.
Και μπορεί όντως η προφητεία με τον πόλεμο από κάτω να αναφέρεται σε αυτό. Θα δείξει.


Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stavros77
Μέλος 2ης Βαθμίδας


421 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/05/2008, 20:25:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους stavros77
Φίλε Βυζαντινέ αν δεν γίνει όπως λες στα πλαίσια άσκησης, πιστεύεις ότι μπορούν μια μέρα ξαφνικά να βγάλουν οι Τούρκοι το ναυτικό και να το φέρουν στα 6 μίλια και εμείς να καθόμαστε?

Δηλαδή τι εννοώ........αν ξαφνικά τα radar μας πιάσουν πόσα πολεμικά πλοία να βγαίνουνε στο Αιγαίο ΔΙΧΩΣ άσκηση, δεν θα πέσει κόκκινος συναγερμός? Δεν θα απογειωθούν αεροπλάνα και θα βγούνε ελληνικές φρεγάτες έξω στο Αιγαίο πριν κάν οι Τούρκοι πλησιάσουν όχι στα 6 μίλια που λέει ο Παϊσιος αλλά στα 12 μίλια?

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ έτσι είναι να παραταχθούμε σε εντελώς αμυντική θέση και να γίνει διπλωματικός χαμός (οπότε θα επιβεβαιωθεί και ο γέροντας που μίλησε για ανάκληση πρεσβειών). Αλλά μου φαίνεται βαρύ να κάτσουμε να τους περιμένουμε στο ηπειρωτικό της χώρας μας.


Είπεν άφρων εν καρδία αυτού, ουκ έστι Θεός.
Ουκ έστιν εν τω θανάτω ο μνημονεύων σου. Εν δε τω άδη τις εξομολογήσεταί σοι;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

elinaras
Νέο Μέλος


4 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/05/2008, 20:26:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους elinaras
Γειά σας

Παρακολουθώ εδώ και καιρό αυτό το θέμα του forum και μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον κατά πολύ.

Θέλω να ρωτήσω κάτι και όποιος ξέρει ας μου απαντήσει.

Μήπως γνωρίζετε (ή έχετε καταλάβει) ποιο θα είναι το πρώτο ημίχρονο που έχει πει ο πατήρ Παϊσιος;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ELLHNAS
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
186 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/05/2008, 21:05:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ELLHNAS
το πρωτο ημίχρονο είναι η επέμβαση των ρώσων μετά το τρίημερο της ελλονοτουρκικής σύγκρουσης που θα φτάσουν μέχρι και τα στενά του σουέζ την προελασή τους οι ρώσοι και μετά θα ανασυνταχθεί το ΝΑΤΟ και θα κάνει την αντεπιθεσή του με τους σύμμαχους της και θα φτάσουν μέχρι την πόλη περίπου και θα γίνει ανακωχή και θα μπούν 3 προνοητές και θα ελέγχουν την πόλη....αυτό θα είναι το πρώτο ημίχρονο....

το δεύτερο ημίχρονο θα ξεκινήσει με την αντεπίθεση των ρώσων και θα γίνει τρομερή σφαγή μέσα στην πόλη για τρείς ημέρες μέχρι να επέμβει ο Αρχάγγελος Μιχαήλ....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Βυζαντινός
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
286 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/05/2008, 21:13:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Βυζαντινός
quote:

Φίλε Βυζαντινέ αν δεν γίνει όπως λες στα πλαίσια άσκησης, πιστεύεις ότι μπορούν μια μέρα ξαφνικά να βγάλουν οι Τούρκοι το ναυτικό και να το φέρουν στα 6 μίλια και εμείς να καθόμαστε?

Με τέτοια κυβέρνηση όλα να τα περιμένει κανείς..

1η Ερώτηση
Υπάρχει οποιαδηποτε προγραμματισμένη άσκηση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο τον Ιούλιο??


Π.Παίσιος
Όμως δεν θα μπούν στην Ελλάδα, μέχρι εκεί θα προχωρήσουνε , στα έξη μίλια, και τότε θα τους βρεί η μεγάλη συμφορά από τον Βορρά, που λένε τα γραφόμενα , και τίποτα δεν θα μείνει όρθιο …

2η Ερώτηση:H άσκηση πού θα γίνει??Αν δεν κάνω λάθος η προηγούμενη άσκηση αυτού του τύπου έγινε στην Τουρκία.


ΕΛΛΗΝΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

casius
Νέο Μέλος


15 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/05/2008, 21:38:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους casius
Η άσκηση δεν είναι Νατοική είναι καθαρά Τουρκική και πιστέψτε με σε πλήρη ανάπτυξη το μόνο που χρειἀζονται είναι το οκ απο τα Αμερικανά ώστε να εκτελέσουν ναυτικό αποκλεισμό στα νησιά πέραν του 25 παράλληλου.(Λημνος,Λεσβος,Χιος,Ικαρια,Σαμος,Ροδος κλπ)

Μένει να δούμε αν θα είναι αυτό το καλοκαίρι........αν κρίνω απο την αναβάθμιση των προκλήσεων τότε μένει να δούμε αν ο Γραψας θα επιστρέψει με συνοδία ή οχι....φανταστείτε να θέλουν να τον φέρουν τουρκικά αεροσκάφη στην Αθήνα.....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Σάκης 68
Νέο Μέλος


13 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/05/2008, 00:57:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Σάκης 68
Θωμᾶς δὲ εἷς ἐκ τῶν δώδεκα ὁ λεγόμενος Δίδυμος, οὐκ ἦν μετ' αὐτῶν ὅτε ἦλθεν ὁ Ἰησοῦς. 25 ἔλεγον οὖν αὐτῷ οἱ ἄλλοι μαθηταί· Ἑωράκαμεν τὸν Κύριον. ὁ δὲ εἶπεν αὐτοῖς· Ἐὰν μὴ ἴδω ἐν ταῖς χερσὶν αὐτοῦ τὸν τύπον τῶν ἥλων, καὶ βάλω τὸν δάκτυλόν μου εἰς τὸν τύπον τῶν ἥλων, καὶ βάλω τὴν χεῖρά μου εἰς τὴν πλευρὰν αὐτοῦ, οὐ μὴ πιστεύσω. 26 Καὶ μεθ' ἡμέρας ὀκτὼ πάλιν ἦσαν ἔσω οἱ μαθηταὶ αὐτοῦ καὶ Θωμᾶς μετ' αὐτῶν. ἔρχεται ὁ Ἰησοῦς τῶν θυρῶν κεκλεισμένων, καὶ ἔστη εἰς τὸ μέσον καὶ εἶπεν· Εἰρήνη ὑμῖν. 27 εἶτα λέγει τῷ Θωμᾷ· Φέρε τὸν δάκτυλόν σου ὧδε καὶ ἴδε τὰς χεῖράς μου, καὶ φέρε τὴν χεῖρά σου καὶ βάλε εἰς τὴν πλευράν μου, καὶ μὴ γίνου ἄπιστος, ἀλλὰ πιστός. 28 καὶ ἀπεκρίθη Θωμᾶς καὶ εἶπεν αὐτῷ· Ὁ Κύριός μου καὶ ὁ Θεός μου. 29 λέγει αὐτῷ ὁ Ἰησοῦς· Ὅτι ἑώρακάς με, πεπίστευκας·
μακάριοι οἱ μὴ ἰδόντες καὶ πιστεύσαντες
Ο Απόστολος ΘΩΜΑΣ δεν πίστεψε τα λόγια των άλλων αποστόλων παρα μονο όταν τον είδε.Πιστέυετε οτι όταν παρουσιάστηκε ο ΧΡΙΣΤΟΣ δεν ήξερε οτι ο Θωμάς ήταν απών; Φυσικά και το ήξερε αλλά το έπραξε για να μην περιμένουν οι επόμενες γενεές να δουν τον χριστό για να πιστούν.
θα αναφέρω τα Σόδομα και τα Γόμορα, και τον κατακλυσμό του Νώε. Ηταν κακός ο ΘΕΟΣ και τότε, ή τα κακα που έπαθαν οι Ανθρωποι απλά τα επέτρεψε για να Μετανοήσουν;Τότε όλοι τους ήταν πόρνοι, μιχοί,μέθησοι,ανώμαλοι όπως και πολλοί Ανθρωποι σήμερα.Δείτε τις αδερφές στα τηλεσκουπίδια τους πρόσφατους αιμομίκτες τους κλέφτες και απατεώνες με τις γραβάτες που κυκλοφορούν ελέυθεροι.Γιατι να μην επιτρέψει ο ΘΕΟΣ να συμβεί κατι ανάλογο για να έρθουμε ξανά κοντά του; Και μην φανταστήτε κανένα πυρηνικό πόλεμο που θα καταστρέψει την ΓΗ.Αυτό δέν θα το επιτρέψει γιατί το υποσχέθηκε στον ΝΩΕ.
Φίλε Στάυρο πράγματι πρέπει να απαντάμε σε όσους δεν πιστέυουν γιατί κάποιοι πρέπει να τους πούν την ΑΛΗΘΕΙΑ μήπως και σώσουμε και καμία ψυχή, (άσχετα αν εμείς τελικά δεν σωθούμε)φυσικά χωρίς να τους προσβάλουμε ούτε να τους επιτεθούμε φραστικά.Πράγματι ο ΧΡΙΣΤΟΣ είπε να γυρίζουμε καιτο άλλο μάγουλο όπως και να δίνουμε και τον έναν χιτώνα όπως και να στείλουμε το μύνημα της Ανάστασης σε όλο τον κόσμο.Δέν είπε να μήν μιλάμε αλλά ακριβώς το αντίθετο.

Ὁ ἔχων ὦτα ἀκούειν ἀκουέτω.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/05/2008, 01:48:27  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Σάκης 68
θα αναφέρω τα Σόδομα και τα Γόμορα, και τον κατακλυσμό του Νώε.

Και το λύκο με τα τρία γουρουνάκια να αναφέρεις, το ίδιο είναι. Παραμύθι το ένα, παραμύθι και τ'άλλο.

quote:
Σάκης 68
Ηταν κακός ο ΘΕΟΣ και τότε,

Ο Θεός έχει πλαστεί κατ'εικόνα και ομοίωση των ανθρώπων που τον έφτιαξαν. Προφανώς και ο Θεός τότε ήταν κακός, μια και οι Ισραηλίτες (όχι οι Ισραηλινοί, όπως γράφουν ορισμένοι) τον έφτιαξαν σαν τα μούτρα τους.

quote:
Σάκης 68
Γιατι να μην επιτρέψει ο ΘΕΟΣ να συμβεί κατι ανάλογο για να έρθουμε ξανά κοντά του;

Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο οποιοσδήποτε θεός έχει ιδιαίτερο πρόβλημα αν θα έρθεις κοντά του ή αν θα είσαι μακριά του ή αν θα πηγαίνεις με τη γυναίκα του γείτονα; Αυτός δεν είναι θεός, ο Ευαγγελάτος είναι που ενδιαφέρεται τι κάνει ο καθένας για να έχει να ασχολείται.

quote:
Σάκης 68
Και μην φανταστήτε κανένα πυρηνικό πόλεμο που θα καταστρέψει την ΓΗ.Αυτό δέν θα το επιτρέψει γιατί το υποσχέθηκε στον ΝΩΕ.

Α, εντάξει τότε. Γιατί το είχα ένα άγχος, είναι η αλήθεια, αλλά αφού το υποσχέθηκε στο Νώε μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι.

macedonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

MIXAHL32
Μέλος 2ης Βαθμίδας


258 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/05/2008, 02:24:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους MIXAHL32
macedon το θεμα ειναι "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο???Θα σε παρακαλουσα αν εχεις να πεις κατι σχετικα με το θεμα να το αναπτυξεις..γιατι το μονο που κανεις ειναι να αντιπαρατιθεσαι σε ασχετα πραγματα με το θεμα.Το τι ειναι παραμυθι η οχι δεν ειναι του παροντος.Αν δε συμμορφωθει,παρακαλω τους αντμιν αν γινεται τον μερικο αποκλεισμο του μελους μακεντον απο το παρον τοπικ.
Ευχαριστω.

quote:
amalia
Διαχειριστής

Greece
7451 Μηνύματα Απεστάλη: 06/05/2008, 04:22:02
--------------------------------------------------------------------------------


quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Tι ασυναρτησίες γράφεις?
--------------------------------------------------------------------------------


Σε όποιον δεν αρέσουν οι ασυναρτησίες μου μπορεί να ασχοληθεί με το θέμα γύρω γύρω όλοι στη μέση ειναι η Πόλη
(λινκ του http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9680)


Ιδου ο σεβασμος ενος αντμιν στους συμμετεχοντες ενος θεματος.Να ηταν απλο μελος να πω ενταξει,μα αντμιν?Δε ξερω αν σας προσβαλλει ως συμμετεχοντες αυτου του θεματος,μα εμενα με προσβαλλει και δε περιμενω καμια αντιδραση απο κανενα αλλον διαχειριστη για ευνοητους λογους.Μα τοση υποκειμενικοτητα πια?Λυπαμαι.


Edited by - MIXAHL32 on 15/05/2008 02:43:15Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ιππόνοος
Νέο Μέλος

Greece
17 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/05/2008, 03:05:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ιππόνοος
Έχω βαρεθεί να βλέπω τον κάθε ένα συμπλεγματικό να μπαίνει στην δημοθοινία και να λέει το μακρύ του και το κοντό του... Έχω βαρεθεί ειλικρινά... Κύριοι πάρτε το χαμπάρι. Η πίστις είναι υπέρλογη και δεν κρίνεται με καμμία επιστημονική μέθοδο, ούτε με το πείραμα, ούτε με την παρατήρηση, ούτε, ούτε, ούτε...
Άν θέλετε να παίξετε το παιχνίδι της αμφισβητήσεως τότε μπορούμε να το παίξουμε και εμείς αψόγως. Εγώ μάλιστα θα πάω ένα βήμα παραπέρα και θα αμφισβητήσω την ίδια σας την ύπαρξη, την ίδια σας την οντότητα... Αλλά αυτά τα μαθαίνεις όταν ο εγκέφαλος σου ξεκολλήσει από την ηλικία των 16...
Ο Σωκράτης ρωτάει τι είναι το Δίκαιον (θέλωντας να μάθει για την Ιδέαν του Δικαίου) και σπεύδει ο κυνικός Θρασύμαχος να απαντήσει ότι είναι το συμφέρον του ισχυρού.(Πλάτωνος Πολιτεία)
Κυνικοί μπορούμε να είμαστε και εμείς.
Και κάτι τελευταίο για εσάς που ασχολείστε με την επιστήμη του σήμερα και καταντήσατε εσείς οι ίδιοι οπαδοί θρησκείας χωρίς θεό...
Λέτε ότι ασχολούμαστε με τις προφητείες για κοντινό πόλεμο με την Τουρκία και μας χαρακτηρίζεται φιλοπόλεμους και αιμοχαρείς...Τούτο ονομάζεται λογικόν άλμα διότι υπάρχει η επιστήμη της Λογικής θεμελιωθείσα από τον Αριστοτέλη η οποία μεταξύ άλλων λέει το εξής: Αν Α=Β και Β=Γ τότε Α=Γ Πρέπει να αποδείξετε με λογικά επιχειρήματα γιατί όσοι ασχολούνται με προφητείες για κοντινό πόλεμο με την Τουρκία είναι πολεμοχαρείς και όταν το κάνετε αυτό εγώ και όλοι οι υπόλοιποι από την δημοθοινία θα φύγουμε οικεοθελώς από εδω μέσα να μη σας ταράζουμε την άθεη ευδαιμονία σας

Εγώ μιλάω με τον αδερφό μου για τον νεκρό (εδώ και μία δεκαετία) Παππού μας. Άρα αυτό μας κάνει νεκρόφιλους...

Ασχοληθείτε με την επιστήμη της Λογικής και ύστερα να έρθετε να μας υποδείξετε τρόπους, ιδέες και συμπεριφορές...

Edited by - Ιππόνοος on 15/05/2008 03:18:43Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Marco_Hietala_
Μέλος 1ης Βαθμίδας


89 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/05/2008, 05:40:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Marco_Hietala_
quote:
Η άσκηση δεν είναι Νατοική είναι καθαρά Τουρκική και πιστέψτε με σε πλήρη ανάπτυξη το μόνο που χρειἀζονται είναι το οκ απο τα Αμερικανά ώστε να εκτελέσουν ναυτικό αποκλεισμό στα νησιά πέραν του 25 παράλληλου.(Λημνος,Λεσβος,Χιος,Ικαρια,Σαμος,Ροδος κλπ)

Αυτό το θεωρώ αδύνατο με τα στρατιωτικά δεδομένα των 2 χωρών. Εκτός κι αν η πολιτική ηγεσία της χώρας μας προδώσει άλλη μια φορά. Εκτός κι αν πάνε να ανοίξουν μία σύγχρονη Κερκόπορτα.

Όπως και νά'χει, η Ελλάδα αυτή τη στιγμή, έστω κι αν αιφνιδιαστεί, μπορεί να αποδεκατίσει τις επιτιθέμενες δυνάμεις της Τουρκίας από την πρώτη μέρα. Δε νομίζω να είναι τόσο βλάκας ο Μπουγιουκανίτ, ούτε ο διάδοχός του ο Μπασμπούγκ να επιχειρήσουν να τα βάλουν με τα αβύθιστα αεροπλανοφόρα και ναυαρχίδες που ακούν στα ονόματα Λέσβος, Χίος, Λήμνος, Σάμος κλπ..

-----------


ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
May the Force be with you...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/05/2008, 07:59:05  Εμφάνιση Προφίλ
Οι "προφητείες" και η "θεοπνευστία" τους

1. ΟΙ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ

Είναι αλήθεια πως η ορθόδοξη εκκλησία είναι γεμάτη από "φωτισμένους", "νεοπροφήτες", "εθνοπροφήτες" και απλούς "προφήτες", συνήθεια που πήρε από τον Ιουδαϊσμό του οποίου αποτελεί αίρεση.

Είναι επίσης σημαντικό πως η Ελλαδική εκκλησία κρατάει απόσταση από όλους αυτούς τους νεόκοπους "προφήτες", μετέωρη ανάμεσα στους ορθόδοξους κανόνες της (που είναι εξαιρετικά αυστηροί απέναντι σε ψευδοπροφήτες και απατεώνες) και στην αφέλεια των πιστών που αποτελούν την πελατεία της και που άκριτα δέχονται οποιονδήποτε απατεώνα που υποστηρίζει (ή αφήνει να εννοηθεί) πως έχει τη "θεία φώτιση" να προφητεύει το μέλλον - ειδικά όταν οι προφητείες αυτές εξυπηρετούν τον εγωισμό ή τις προσδοκίες του πιστού.

Στον 1ο κανόνα της 4ης Οικουμενικής Συνόδου, διαβάζουμε:

"Τους παρά των Αγίων Πατέρων καθ'εκάστην Σύνοδον άχρι του νυν εκτεθέντες κανόνες κρατείν εδικαιώσαμεν".

Και τι λένε οι πατερικοί κανόνες; Πως "η εν χριστώ αποκάλυψη τελείωσε με την πεντηκοστή", όπως σημειώνει ο Χρυσόστομος. Καμία αποκάλυψη από κει και πέρα. Και επειδή η πρόγνωση του μέλλοντος (επίσης καταδικαστέα από τους κανόνες της εκκλησίας) απαιτεί είτε τη θεϊκή αποκάλυψη είτε τη βοήθεια του "Διαβόλου", κι επειδή η αποκάλυψη του θεού έγινε άπαξ και τελείωσε, σύμφωνα με το Χρυσόστομο, συνάγεται το συμπέρασμα πως κανείς προφήτης δεν μπορεί να υπάρξει (σύμφωνα με την εκκλησία) μετά το Χριστό, γιατί άλλωστε δεν έχει τίποτε να προφητεύσει, από τη στιγμή που ο Χριστός εμφανίστηκε. Αλλωστε, δεν είναι τυχαίο που ο ελληνικός λαός λέει "πας μετά Χριστό προφήτης, γάιδαρος".

Οι σύγχρονοι προφήτες άλλωστε, όπως σημειώνει ο Δρ. Θεολογίας Σπύρος Τσιτσίγκος, έχουν πέσει στο επίπεδο της ντόπιας καφετζούς, προφητεύοντας σεισμούς, λιμούς, καταποντισμούς, μια συνήθεια που άνθησε στην Αμερική από διάφορες "αιρετικές" ομάδες. Με άλλα λόγια, οι "προφήτες" αυτοί "προφητεύουν" επί της ύλης, μια και επί του πνεύματος δεν έχουν αντικείμενο προφητείας (αν και μερικοί, όπως ο άπατρις Κοσμάς ο Αιτωλός το τόλμησαν κι αυτό, "προφητεύοντας" μέχρι και την ημερομηνία της συντέλειας του κόσμου, ερχόμενος σε πλήρη αντίθεση με το Ευαγγέλιο που λέει "Περί δε της ημέρας εκείνης και ώρας ουδείς οίδεν, ουδέ οι άγγελοι των ουρανών ει μη ο πατήρ μου ο μόνος").


2. Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ"

Είναι γεγονός πως οι παλαιότεροι "προφήτες" και οι περισσότεροι από τους σύγχρονους δεν έγραψαν οι ίδιοι κανένα βιβλίο με τις προφητείες τους. Οι "προφητείες" που τους αποδίδονται αποτελούν προϊόν προφορικής παράδοσης από στόμα σε στόμα, από κάποιον που άκουσε κάποιον άλλο που του είπαν ότι άκουσε κάποιος πως ο τάδε μοναχός, ένα βράδυ πούβρεχε, είδε την Τουρκία να σκορπίζεται... Δεν αποκλείεται βέβαια ο άνθρωπος να μην είχε πει τίποτε, και αυτό να ήταν το όνειρο κάποιου που το έβαλε στο στόμα του συγκεκριμένου μοναχού (ο οποίος δεν θα μπορούσε να το διαψεύσει).

Πόσο αξιόπιστες είναι όμως οι προφητείες αυτές; Από τελείως αξιόπιστες έως τελείως απάτες. Εξαρτάται πώς τις ερμηνεύει κανείς, καθώς είναι πιο δυσνόητες και από εκείνες της Πυθίας, ενώ φαίνεται πως συνώνυμή τους είναι η λέξη "ασυναρτησία". Κι επειδή ακριβώς κανείς από τους καλόγερους αυτούς δεν είχε το χάρισμα (ή την τέχνη) να προβλέπει το μέλλον, τις διατύπωσαν έτσι ώστε αφ'ενός να εμφανίζονται ως "προφητεία", εξιτάροντας τους αφελείς πιστούς (είδες τι λέει ο "άγιος";) αφετέρου να εμφανίζονται ως εκπληρωμένες με μια πληθώρα γεγονότων που θα μπορούσαν εύκολα να αποδοθούν στη συγκεκριμένη "προφητεία". Είναι οι λεγόμενες "προφητείες λάστιχο" που τεντώνονται κατά μήκος και κατά πλάτος, ώστε να ταιριάξουν με τα γεγονότα.


3. ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΜΙΑΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ"

Η προφητεία γενικά, βασίζεται πάνω σε μια ασαφή ρήση, που μπορεί να "επαληθευθεί" με χίλια δυο διαφορετικά γεγονότα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ "προφητεία" που να είναι σαφής και να αναφέρεται σε σαφές χωρικό ή χρονικό πλαίσιο. Γιατί πολύ απλά, δεν υπάρχουν προφήτες. Όλες οι προφητείες επιδέχονται χιλιάδων ερμηνειών και είναι ΟΛΕΣ ασαφείς. Από τα μαντεία της αρχαιότητας ("Ήξεις, αφήξεις ουκ εν τω πολέμω θνήξεις") μέχρι τους σύγχρονους προφήτες, τσαρλατάνους, καλόγερους, φωτισμένους, αφώτιστους, κτλ., όλοι μιλάνε με αερολογίες και ασάφειες.

Να δώσω ένα παράδειγμα "προφητείας" και μερικών δεκάδων πιθανών ερμηνειών. Και ο λόγος που δίνω μόνον τόσες είναι ότι δεν είναι δυνατόν στον περιορισμένο αυτό χώρο να γράψω τις χιλιάδες ερμηνείες που έχουν εφαρμογή.

Έστω ότι βγαίνει ένας "άγιος", "όσιος" ή οποιοσδήποτε από τους 4.500 ανθρώπους που γιορτάζονται από την Εκκλησία και λέει:

"Το 2001 θα χτυπηθούν οι δίδυμοι πύργοι της Νέας Υόρκης". O άνθρωπος είναι αναγνωρισμένος προφήτης, έχει χάρισμα, και μπράβο του και αναγνωρίζεται ως πιστοποιημένος προφήτης. Προφητεύει ένα συγκεκριμένο γεγονός που έγινε όπως και όταν ακριβώς προφητεύτηκε, Όταν όμως σου λέει: "Σε τρία τέρμενα θα γκρεμίσει ο Πύργος του Διαβόλου" τότε επαληθεύεται:

α. Αν σε 3, 30, 300, 75 (τρεις γενιές), 12 (3 Ολυμπιάδες) κτλ., χρόνια γκρεμιστεί ο Λευκός Πύργος (που πιθανώς να ονομάζεται έτσι από τον "προφήτη" ή από τους "ερμηνευτές" λόγω των φυλακών που φιλοξενούσε).

β. Αν στο ίδιο ή παρόμοιο διάστημα γκρεμιστούν οι δίδυμοι πύργοι της Νέας Υόρκης (λόγω του χαρακτηρισμού "διάβολος" που προσάπτεται στους Αμερικανούς από τους μουσουλμάνους).

γ. Ο Πύργος της Ηλείας χτυπηθεί από σεισμό (στην Ηλεία υπάρχουν φυτείες κάνναβης οι οποίες είναι ναρκωτικό παρόμοιο με το διαβολόχορτο (Datura Inoxia) που έχουν οι Αμερικάνοι).

δ. Κάποιος πύργος στο Τρίγωνο των Βερμούδων, γνωστού ώς "τρίγωνο του Διαβόλου".

ε. Το σπίτι του Μπούς, του Μπλερ ή οποιουδήποτε άλλου πολιτικού της Δύσης ή της Ανατολής, ο οποίος πιθανόν να ονομάζεται "Διάβολος" από τους αντιπάλους του.

στ. Το σπίτι του Ασημάκη Κατσούλα.

ζ. Οι φυλακές του Κορυδαλλού λόγω των σατανιστών που φιλοξενούν ή του έργου που επιτελούν.

η. Ο Πύργος του Διαβόλου στο Wyoming των Η.Π.Α. που παρουσιάστηκε και στην ταινία του Spielberg "Στενές επαφές τρίτου τύπου".

θ. Ο Πύργος του Διαβόλου στο Γιβραλτάρ, όπου ανακαλύφθηκαν απολιθώματα του Homo Neanderthalensis

ι. Ο Πύργος του καζίνου "Stratosphere" στο Las Vegas, που μπορεί να χαρακτηριστεί "του Διαβόλου" λόγω του καζίνου και της γειτνίασής του με στριπτιζάδικα.

ια. Οποιοδήποτε κτίσμα οπουδήποτε στη γη που μπορεί με οποιονδήποτε τρόπο να συσχετιστεί με το διάβολο με οποιαδήποτε έννοια, άμεσα, έμμεσα ή αυθαίρετα.

Αν συσχετίσουμε τις πιθανές τοποθεσίες (δείγμα των οποίων ανάφερα) με τις πιθανές χρονολογίες, μόνον για την "προφητεία" αυτή θα έχουμε χιλιάδες αποτελέσματα. Όποιο απ'αυτό συμβεί, η προφητεία έχει επαληθευθεί, σύμφωνα με την άποψη των "πιστών". Ακόμη κι αν δεν συμβεί κανένα απ' αυτά οι "πιστοί" θα βρούνε κάποιο γεγονός που θα το προσαρμόσουν στην προφητεία γιατί "αφού την είπε ο γέροντας τάδε πρέπει να επαληθευτεί", όπως έγινε με το ατύχημα του Τσέρνομπιλ, που έτρεξαν οι ορθόδοξοι προφητολάγνοι να το αποδώσουν σαν εκπλήρωση της "προφητείας" της αποκάλυψης που λέει:

Και ο τρίτος αγγελος εσάλπισε, και επεσεν εκ του ουρανου αστηρ μέγας καιόμενος ως λαμπάς, και επεσεν επι το τρίτον των ποταμων και επι τας πηγας των υδάτων. και το ονομα του αστέρος λέγεται ο Αψινθος. και εγένετο το τρίτον των υδάτων εις αψινθον, και πολλοι των σνθρώπων επέθανον εκ των υδάτων, οτι επικράνθησαν.

Λέει ο Μάξιμος ο Αγιορείτης, γνωστός απατεώνας "προφήτης", του οποίου τα βιβλία προωθούνται μέσω του Λιακόπουλου: ""Το κλειδί σε αυτές τις φράσεις είναι η λέξη ΑΨΙΝΘΟΣ που είναι ένα πικρό φυτό και κατά περίεργη σύμπτωση στην Ουκρανική γλώσσα ονομάζεται ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ!! Ετσι με τη λέξη ΑΨΙΝΘΟΣ μας δίδεται συμβολικά ο ακριβής τόπος (Τσερνομπιλ-Ουκρανία) μιας έκρηξης που θα έχει σαν αποτέλεσμα ένα πυρηνικό ατύχημα με συνέπεια και τη μόλυνση των υδάτων."

Η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική. Η λέξη "Τσέρνομπιλ" στα ουκρανικά προφέρεται "Τσορνόμπιλ" (Чорнобиль) και είναι σύνθετη λέξη από τη λέξη "τσόρνυυ" (черный) που σημαίναι "μαύρο" και τη λέξη "μπίλλια" (билля) που σημαίνει χόρτο. Καμία σχέση με την Άψινθο.

Περισσότερα για προφητείες, απατεώνες και αφελείς πιστούς στο επόμενο.


macedonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Stvd
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
75 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/05/2008, 09:15:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Stvd
Καλημέρα
φίλε Macedon θα σε παρακαλούσα οτι κάνει να το κάνεις σωστά
Σαφώς και αυτό που λες δεν ισχύει γιατί το έψαξες πρόχειρα
Αν διαβαζες περισσότερο στο wikipedia θα έβλεπες :

1.Chernobyl:
Η λέξη πάρθηκε απο το φυτό
Artemisia vulgaris (Mugwort or Common Wormwood) is one of several species in the genus Artemisia with names containing mugwort.

2.άψινθος θηλυκό ή αψιθιά
* ποώδες φυτό με πικρή γεύση που συναντάται σε σε χέρσα ορεινά και ξηρά εδάφη· από αυτό παράγεται το αψινθέλαιο που χρησιμοποιείται ως αιθέριο έλαιο· ως ναρκωτικό, ανήκει στην ίδια κατηγορία με τα βαρβιτουρικά και τις αμφεταμίνες

Στα ελληνικά φίλε μου η αρτεμισία είναι κοινώς η αψιθιά ή άψινθος..

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

OmasEpsilon
Μέλος 2ης Βαθμίδας

n/a
216 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/05/2008, 10:17:06  Εμφάνιση Προφίλ
macedon δεν χρειάζετε να πείσεις κανέναν. Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει.

Ο τίτλος του νήματος γράφει ξεκάθαρα : "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 3".
που σημείνει ότι σχολιάζουμε της προφητείες για το αν όντως αναφέροντε στην τωρινή χρονολογική περίοδο και προσπαθούμε να βρούμε αν έχουνε εφαρμογή στα τρέχων γεγονότα.

Τώρα αν κάποιος δεν πιστεύει στις προφητείες ή έχει δικά του επειχηρήματα που τις καταρίπτει ας ανοίξει ένα άλλο νήμα με τον κατάλληλο τίτλο για να συζητηθούν οι αντιπαραθέσεις σας. Όλοι μας είμαστε επιφυλακτικοί άλλοι πιο πολλύ άλλοι λιγότερο και άλλοι ενθουσιάζοντε τόσο πολύ που το εξωτερικεύουν τόσο πολύ και μοιάζουν για πολεμοχαρής.

8 Μαίου, Μέρα μεσσημέρι σαν να έσβησε κάποιος τα φώτα και σκοτείνιασε η Τουρκία και όλοι μαζί με μια φωνή, ο εκ πενίας βασιλεύς...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Στώμεν Καλώς
Μέλος 1ης Βαθμίδας


91 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/05/2008, 10:53:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Στώμεν Καλώς
Καλημέρα σας.
Ο Όσιος Παΐσιος μίλησε καθαρά για μία Τουρκική πρόκληση που θα αφορά την είσοδο Τουρκικών δυνάμεων στα 6 ν.μ. με παράλληλη κατάληψη 1-2 νήσων. Προφανώς συνδυάζοντας την λέξη "πρόκληση" με την κατάληψη νήσων, θα εννοεί κάτι σαν τα Ίμια. Δηλαδή πιθανόν, Τούρκοι στρατιώτες να καταλάβουν κάποιες ακατοίκητες νήσους (διότι αλλιώς μιλάμε για άμεση έναρξη πολέμου) προσπαθώντας να δημιουργήσουν μια νέα κατάσταση στο Αιγαίο. Οι Ρώσοι γνωρίζοντας το τί παίζεται με αυτή την κίνηση, επιτίθενται θεωρώντας την πράξη των Τούρκων ώς παραβίαση των διεθνών κανόνων δικαίου, με υποχρέωσή τους να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα και ώς μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας να αποκαταστήσουν την τάξη. Η Τουρκία φυσικά αντιδρά και η κατάσταση εξελίσσεται σε πολεμική σύγκρουση Τουρκίας-Ρωσίας.

Η πρόκληση των Τούρκων θα κρατήσει 3 ημέρες έως ότου παρέμβει η Ρωσία. Ο πόλεμος Τουρκίας-Ρωσίας θα διαρκέσει επίσης 3 ημέρες. Παρακαλώ, κατάφερε να μάθει κάποιος εάν υπάρχει Τουρκική άσκηση στο Αιγαίο κατά τις αρχές Αυγούστου; Πολύ θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει προγραμματισμένη άσκηση κοντά στον Δεκαπενταύγουστο… Και το λέω αυτό γιατί για παράδειγμα Σαββάτο 9 Αυγούστου ξεκινά η πρόκληση (Σαββάτο-Κυριακή-Δευτέρα), Τρίτη παρεμβαίνουν οι Ρώσοι (Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη) Παρασκευή 15 Αυγούστου η Πόλις ανήκει ξανά στην Θεοτόκο…
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Stvd
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
75 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/05/2008, 11:28:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Stvd
Αψιθιά, Αμπιστιά, Artemisia sp. Οικ: Compositae. Υπάρχουν πολλά είδη αψιθιάς. Το είδος Artemisia dracunculus είναι ένα από τα καλύτερα αρτυματικά είδη (Το γνωστό estragon στα Γαλλικά και tarragon στα Αγγλικά ενώ δεν χρησιμοποιείται στη βοτανοθεραπευτική. Τονωτικό της όρεξης και του πεπτικού συστήματος. Άλλα είδη που χρησιμοποιούνται ως βότανα είναι το A. absinthium, A. vulgaris και A. arborescens (Κρήτη).
(Αυτά για του λόγου του αληθές.)

Αν και φίλε μου οσοι περιμένουν να δουν για να πιστεψουν είναι οι εύπιστοι και αύριο πάλι θα δουν κατι άλλο και θα επηρεαστούν...

Για την άσκηση τώρα http://www.nato.int/issues/active_endeavour/index.html

Αυτό "τρέχει" προς το παρον, για Αύγουστο δεν εχω δει τπτΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

casius
Νέο Μέλος


15 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/05/2008, 13:03:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους casius
quote:

quote:
Η άσκηση δεν είναι Νατοική είναι καθαρά Τουρκική και πιστέψτε με σε πλήρη ανάπτυξη το μόνο που χρειἀζονται είναι το οκ απο τα Αμερικανά ώστε να εκτελέσουν ναυτικό αποκλεισμό στα νησιά πέραν του 25 παράλληλου.(Λημνος,Λεσβος,Χιος,Ικαρια,Σαμος,Ροδος κλπ)

Αυτό το θεωρώ αδύνατο με τα στρατιωτικά δεδομένα των 2 χωρών. Εκτός κι αν η πολιτική ηγεσία της χώρας μας προδώσει άλλη μια φορά. Εκτός κι αν πάνε να ανοίξουν μία σύγχρονη Κερκόπορτα.

Όπως και νά'χει, η Ελλάδα αυτή τη στιγμή, έστω κι αν αιφνιδιαστεί, μπορεί να αποδεκατίσει τις επιτιθέμενες δυνάμεις της Τουρκίας από την πρώτη μέρα. Δε νομίζω να είναι τόσο βλάκας ο Μπουγιουκανίτ, ούτε ο διάδοχός του ο Μπασμπούγκ να επιχειρήσουν να τα βάλουν με τα αβύθιστα αεροπλανοφόρα και ναυαρχίδες που ακούν στα ονόματα Λέσβος, Χίος, Λήμνος, Σάμος κλπ..

Μίλησα για ναυτικό αποκλεισμό και όχι κατάληψη νήσου......άλλωστε αυτό που θέλουν είναι κυρίως να παγιώσουν την πεποίθηση πως τα χωρικά μας ύδατα είναι 6νμ.

όσον αφορά την κερκόπορτα υπάρχει ήδη και λέγεται Νατοικό Αεροπορικό Στρατηγείο Σμύρνης με επιχειρησιακή ευθύνη για το ΝΑΤΟ όλου του Αιγαίου.


-----------


ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
May the Force be with you...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 49 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.25
Maintained by Digital Alchemy