ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 "ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 3".
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 49
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Marte
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
666 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2008, 22:07:57  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
ειμαι εθνικιστης, φασιστας, δεν γουσταρω τους τουρκους και ουτε τους εβραιους.

κι όμως έχεις θεό Εβραίο και Τούρκο πατριάρχη!!!!!!!!!
avanti maestro!!


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ELLHNAS
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
186 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2008, 22:11:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ELLHNAS
Για να μην με παρεξηγήσουν ορισμένοι αδελφοί ότι ξεφεύγω του παρόντος θέματος , επειδή αναφέρω για τον αντίχριστο μερικές φορές ,
θέλω να σας δείξω με μια προφητεία ακόμα, ότι τα γεγονόντα στην πόλη θα έχουν άμεση σχέση με τα έσχατα και ότι είναι πολύ μικρός ο καιρός που θα γίνουν όλα αυτά.....

Προφητείες Αρχιμανδρίτη Λαυρέντιου του Chernigov (+1950)
οι οποίες αφορούν τις μέρες μας

(1) ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ANTIΧΡΙΣΤΟ!

Συνοδευόμενος από δύο Κελεϊνιτσιώτισσες [λαϊκές-αδελφές], η ηγουμένη της μονής Domnitskaya ήρθε να έχει το τσάι με τον πατέρα Λαυρέντιο. Κατά τη διάρκεια του γεύματος, είπε: "Εσείς και εγώ, μητέρα-ηγουμένη , δεν θα ζούμε για να δούμε τον αντίχριστο αλλά, αυτές ? οι Κελεϊνιτσιώτισσες σας, θα ζήσουν για να τον δούνε!" Αυτό το περιστατικό έγινε το 1948. Και οι δύο καλόγριες είχαν γεννηθεί το 1923. Η μοναχή καλόγρια Ν. Ήταν η μία που μας είπε την ιστορία.

(2) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩ

Όποτε καθόταν ο πατήρ-Λαυρέντιος στο τραπέζι για να δειπνήσει, ενώ περίμενε τον καθέναν που θα συνέτρωγε μαζί του, έλεγε: "Δεν πεινάω, αλλά πρέπει να σας δω όλους, και να σας μιλήσω λίγο σχετικά με το τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον." Κατόπιν έκλαιγε και έλεγε: "Εάν ξέρατε ποια μοίρα περιμένει τον κόσμο και τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον. Εάν ξέρατε πώς οι άνθρωποι υποφέρουν στην κόλαση!"

(3) ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΕΙ!

Αυτό καταγράφηκε από τα λόγια της αδελφής Μ. Ο πατήρ-Λαυρέντιος έλεγε:
"Να μη μείνετε έκπληκτοι όταν ακούσετε ότι οι άνθρωποι τρέχουν με κάθε τρόπο στις εκκλησίες και προσεύχονται.Όταν εκείνοι που στα χρυσά-καλύμματά τους [Αρχιμανδρίτες - και Πατριάρχες] απαγορεύσουν την ανάγνωση του ψαλτηρίου -- και, αργότερα, των ωρών -- ο Κύριος (ο Θεός) θα τα υπομείνει όλα αυτά αλλά για λίγο και, Ο πώς θα τους εγκαταλείψει!

Η Δευτέρα Παρουσία δεν θα είναι τότε πλέον μακριά!"

(4) ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟ!

"Αυτό συνέβη τότε που ο πατέρας μου ήταν ακόμα ζωντανός,"Η Ι.Μ. θυμάται, τη συνομιλία της με τον πατήρ Λαυρέντιο. "Ήμαστε εξαιρετικά φτωχοί, ανίκανοι να ανακτήσουμε τις αισθήσεις μας μετά από την καταστροφή του πολέμου. Πήγα να δω τον Άγιο γέροντα Λαυρέντιο, προκειμένου να του ζητήσω να μου δώσει ευλογία, να φορέσω κρυφά ένα podriasnik [ένα εσωτερικό ράσο, (για να είμαι κρυφή καλόγρια)] αλλά μου είπε: "Δεν θα χαθούν όλοι που είναι στον κόσμο (κοσμικοί) ούτε ο καθένας θα σωθεί μέσα σε μοναστήρι.

Καταλαβαίνετε; Δεν είναι ακόμα ο καιρός.

" Πάλι άρχισα να τον εκλιπαρώ [για να μου δώσει την άδειά του] να μπω σε ένα γυναικείο μοναστήρι, γιατί είναι εξαιρετικά πολύ δύσκολο για έναν να σωθεί στον κόσμο, αλλά ο Γέροντας μου είπε: "Οι μοναχοί και οι σχήμα-μοναχοί στα μοναστήρια θα επιτύχουν να μπουν στον έβδομο ουρανό (Παράδεισο) αλλά εάν ξέρατε μόνο τι περιμένει εκείνους τους αγνούς που ζουν στον κόσμο!

Ο Κύριος θα πει σε εκείνους τους σχηματοφόρους να κάνουν τόπο για αυτούς τους μυστικούς, για αυτούς που δεν έζησαν σε ένα μοναστήρι. Και αυτοί αργότερα οι τελευταίοι θα προηγηθούν υπερβολικά των πρώτων! Καταλαβαίνετε ότι, ενώπιον του Θεού, οι μυστικοί θα είναι ανώτεροι από εκείνους στα μοναστήρια; Καταλαβαίνετε;" ρώτησε ο γέροντας.

"Δεν καταλαβαίνω τίποτα," απάντησα.

"Θυμηθείτε ακριβώς τι σας είπα τώρα μόλις, τουλάχιστον!" είπε ο γέροντας."

(5) ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Συγκεκριμένα κάποια ευσεβής χήρα είχε ένα όνειρο: "Έβλεπα, τρόπον τινά, τον Πατέρα Λαυρέντιο στη μονή Αγίας Τριάδας του Σέρνίγκοβ, με τους κατοίκους του. Υπήρξαν πολλές αδελφές εκεί, και η χορωδία έψελνε: "Χοίρε, ω Βασίλισσα". Κατόπιν, ξαφνικά, οι starets (γέροντες-γερόντισσες) άρχισαν να αιωρούνται πάνω στον αέρα, αλλά υπήρχαν μόνο μερικές matushki [μητέρες-καλόγριες (γερόντισσες)] με τον γέροντα επτά ή οκτώ σύνολο! Έτρεξα να τον ρωτήσω: "Γιατί είχε τόσες λίγες καλόγριες μαζί του;", αλλά επάνω στην άρθρωση αυτών των λέξεων, ξύπνησα, χωρίς να πάρω μια απάντηση."

"Όταν πήγα να δω πατήρ-Λαυρέντιο, μου είπε: "Είναι γεγονός ότι ονειρευτήκατε! Είχαν ζήσει μαζί αυτή την πνευματική κατάσταση, κατόπιν όλα είχαν τελειώσει. Εάν κάποιος έχει ένα κομμάτι ψωμί, είναι επιθυμητό να το μοιραστεί με τον άλλο, ο οποίος θα προσεύχεται έπειτα για αυτόν.

Κατά συνέπεια, και οι δύο θα ελάμβαναν μισθό για την προσφορά τους, και όλοι θα είχαν σωθεί. Αλλά, με μας,
είναι ακριβώς το αντίθετο: Αυτός που έχει το κομμάτι του ψωμιού αγωνίζεται να μαζέψει κι άλλα πολλά κομμάτια . Γι' αυτό υπάρχουν έτσι λίγοι που ανυψώνονται πνευματικά, επειδή δεν υπάρχει αγάπη!"

(6) ΛΙΓΟΙ ΣΩΖΟΝΤΑΙ

Ο σεβάσμιος πατέρας Λαυρέντιος του Σερνιγκοβ συχνά επαναλάμβανε ότι οι ψυχές πηγαίνουν στην κόλαση ακριβώς όπως τους ανθρώπους που βγαίνουν από την εκκλησία μια γιορτινή μέρα' αλλά πηγαίνουν στον Παράδεισο όπως τους ανθρώπους που πηγαίνουν στην εκκλησία σε μια εργάσιμη μέρα.

Ο Γέροντας καθόταν συχνά και έκλαιγε: Λυπόταν τους ανθρώπους που χάνονταν. "Πόσοι άνθρωποι υπάρχουν, οι οποίοι συμπιέζονται στην κόλαση όπως τις ρέγκες σε ένα βαρέλι,"

Ο πατήρ Λαυρέντιος έλεγε: Τα πνευματικά του παιδιά τον παρηγορούσαν, αλλά μέσω των δακρύων του, απαντούσε:

"Δεν βλέπετε. αλλά εάν θα μπορούσατε να δείτε... πόσο θλιβερό είναι! Και τις έσχατες (τελευταίες μέρες), η κόλαση θα γεμίζει με νέους ανθρώπους."

(7) ΣΤΡΙΨΤΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΣΑΣ Μ' ΑΥΤΟ

"Και το λέω σε εσάς, και το λέω με μεγάλη λύπη, ότι θα αγοράζετε σπίτια, και θα σκοτώνεται την ώρα σας με τον εξωραϊσμό των μεγάλων και υπέροχων μοναστικών κτηρίων. Αλλά δεν θα έχετε χρόνο για προσευχή, αν και κάνατε όρκο μη-κατοχής (ιδιοκτησίας)! Δεν θα είναι δύσκολο να σωθείτε κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, αλλά σοφά (φρόνημα-υπομονετικά) έτσι.

Ένας που υπερνικά όλους αυτούς τους πειρασμούς, θα σωθεί! Ένας τέτοιος θα είναι μεταξύ των πρώτων. Οι πρώτοι θα είναι όπως τους λαμπτήρες' οι τελευταίοι θα είναι σαν τον ήλιο. Προετοιμάστε άλλες κατοικίες για σας. Έτσι ακούστε, και στρίψτε γύρω-γύρω το μουστάκι σας μ' αυτό!" Αυτά έλεγε κατά συνέπεια ο σεβάσμιος starets, κοιτάζοντας στο μέλλον με το οξυδερκές μυαλό του, προειδοποιώντας πολλά πνευματικά παιδιά του.

(8) Ο ΦΟΒΕΡΟΣ ΚΑΙΡΟΣ (ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ)

"Όχι πολύ πριν την βασιλεία του αντίχριστου, ακόμη και εκείνες οι εκκλησίες που έχουν κλείσει θα επισκευαστούν και θα αποκατασταθούν -- όχι μόνο τα εξωτερικά τους, αλλά το εσωτερικό τους, επίσης. Θα επιχρυσώσουν τους θόλους των καμπαναριών και των καθεδρικών ναών, και όταν θα ολοκληρώσουν και τον κύριο, τότε θα έχει έρθει ο καιρός για την ενθρόνιση του αντίχριστου. Προσευχηθείτε ο Θεός να μακραίνει εκείνον τον χρόνο, για να ενθαρρυνθούμε και να στηριχτούμε' είναι μια φοβερή χρονική περίοδος που μας αναμένει. Η αποκατάσταση των καθεδρικών ναών θα συνεχιστεί μέχρι την στιγμή της στέψης του αντίχριστου. Θα έχουμε πρωτοφανή λαμπρότητα, "Ο πατήρ Λαυρέντιος έλεγε: "Βλέπετε με πόσο πανουργία και ύπουλα προετοιμάζεται όλο αυτό;" Ο Γέροντας συνέχισε, με δάκρυα. "Όλοι οι καθεδρικοί ναοί θα είναι υπερβολικά θαυμάσιοι, όπως ποτέ πριν, αλλά δεν πρέπει να παρευρεθείτε σε αυτούς τους ναούς, για την αναίμακτη θυσία του Ιησού Χριστού δεν θα προσφερθεί εκεί. Θυμηθείτε, θα υπάρξουν εκκλησίες, αλλά οι ορθόδοξοι Χριστιανοί δεν πρέπει να παρευρεθούν σε αυτές, ως πλήρης "Σατανική συναγωγή" (Aποκ. 2.9) θα συναθροίζονται εκεί. Επαναλαμβάνω για ακόμη μία φορά ότι κανείς δεν πρέπει να παρευρεθεί σε εκείνους τους καθεδρικούς ναούς' δεν θα υπάρξει καμία επιείκεια σε αυτούς πού θα πάνε!"

(9) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ANTIΧΡΙΣΤΟ

"Ο Αντίχριστος θα στεφθεί βασιλιάς σε έναν θαυμάσιο επανοικοδομημένο ναό στην Ιερουσαλήμ, με την συμμετοχή του κλήρου και του πατριάρχη της Ρωσίας. Θα υπάρξει ελεύθερη είσοδος και έξοδος από την Ιερουσαλήμ για τον καθένα, αλλά μη δοκιμάσετε να πάτε εκεί έπειτα, δεδομένου ότι όλα θα 'χουν γίνει έτσι ώστε "να εξαπατηθείτε." (Ματ 24.24) Αυτός [ο αντίχριστος] θα γνωρίζει υπερβολικά καλά όλα τα σατανικά καλοπιάσματα και θα παρουσιάσει μεγάλα σημάδια. Ο ολόκληρος κόσμος θα τον ακούσει και θα τον δει. "Θα σφραγίσει" τους ανθρώπους του με την σφραγίδα του Σατανά' θα μισήσει την ορθόδοξη Ρωσία, "

Ο σεβάσμιος Starets Λαυρέντιος του Σερνιγκοβ έλεγε:

(10) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ

Σε κάποιον διάκονο που είναι ακόμα ζωντανός, αλλά που είναι τώρα αρκετά μεγάλης ηλικίας, ο Γέροντας Λαυρέντιος είπε ευθέως:

"Θα ζήσετε για να δείτε τον καιρό που θα 'ρθεί ο αντίχριστος

στην εξουσία. Να μην είστε φοβισμένοι, αλλά πείτε στον

καθέναν ότι ο αντίχριστος είναι αυτός -- και ότι δεν είναι ανάγκη να είναι φοβισμένοι! Θα υπάρξει ένας πόλεμος, και από όπου θα περάσει, δεν θα μείνει κανένας ζωντανός! Αλλά, πριν από εκείνο τον καιρό, ο Κύριος θα στείλει τις δευτερεύουσες ασθένειες στους αδύνατους κι αυτοί θα πεθάνουν, γιατί κατά τη διάρκεια του καιρού του αντίχριστου δεν θα υπάρξει πλέον οποιοσδήποτε θάνατος. Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος δεν θα είναι για τη μεταμέλεια, αλλά για την εκμηδένιση' αλλά ο Κύριος θα αφήσει ζωντανούς τους ισχυρότερους, για να τον αντιμετωπίσουν.

(11) Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ "ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΣ"

Ο σεβάσμιος Starets Λαυρέντιος του Σερνιγκοβ μιλώντας συχνά για τον αντίχριστο, έλεγε: "Θα έρθει ένας καιρός που θα παλεύουν και θα παλεύουν, και ένας παγκόσμιος πόλεμος θα ξεσπάσει. Και μέσα στην πολύ ασάφεια της κατάστασης, θα πουν, "αφήστε μας να διαλέξουμε μόνοι μας έναν ενιαίο βασιλιά για όλη την κατοικημένη γη." Και θα τον εκλέξουν! Θα εκλέξουν τον αντίχριστο ως καθολικό βασιλιά και ανώτατο παγκόσμιο "ειρηνοποιό". Είναι απαραίτητο να ακούετε προσεκτικά 'θα είναι αναγκαίο να ασκηθεί η προσοχή! Μόλις αρχίζουν να ψηφίζουν για ένα ενιαίο άτομο σε όλο τον κόσμο, να ξέρετε ότι δεν είναι κανένας άλλος εκτός από αυτόν, και ότι είναι απαγορευμένο στους ορθόδοξους Χριστιανούς να ψηφίσουν για αυτόν."

(12) ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΘΙΝΑ

Ο Γέροντας Λαυρέντιος καθόταν στη σοφίτα κάνοντας αρχονταρίκι, μιλώντας για τις τελευταίες ημέρες και για το τέλος αυτού του κόσμου, σχετικά με τις λεπτομέρειες που αφορούν την ενθρόνιση του αντίχριστου πέρα από εκείνους που έχουν απομακρυνθεί από το Θεό... Και οι ιερείς Νικηφόρος, Γρηγόριος και Βασίλειος Ganzin αντιτέθηκαν στον πατήρ Λαυρέντιο για το ότι είχε μιλήσει διαφορετικά σχετικά με αυτά τα πράγματα. Αλλά απάντησε σ' αυτούς: "Πατέρες και αδελφοί, υπάρχει ένα πράγμα που ούτε ξέρετε ούτε καταλαβαίνετε. Μιλώ όχι μόνο για τη Ρωσία, αλλά για ολόκληρο τον κόσμο! Τα λόγια μου όλα σχετικά με τα μελλοντικά γεγονότα είναι αληθινά, επειδή το Άγιο-Πνεύμα τις έχει αποκαλύψει σε με την χάρη [του]."

(13) ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Ο σχήμα-αρχιμανδρίτης Θεοφάνης αναφορικά με το ότι ο Γέροντας Λαυρέντιος έλεγε χαρωπά, με ένα χαμόγελο:

"Οι Ρώσοι θα μετανοήσουν των θανάσιμων αμαρτιών τους:

*για το ότι επέτρεψαν... [την αντίχριστη] ασέβεια για να κρατήσουν την εξουσία στη Ρωσία'

*ότι δεν υπερασπίστηκαν το Θεϊκό βασίλειο, οι ορθόδοξες εκκλησίες και τα μοναστήρια, και όλα αυτά που είναι ιερά και Άγια στη Ρωσία.

*ότι περιφρόνησαν την ευσέβεια και φτάσανε να αγαπήσουν τη δαιμονική ασέβεια. Αλλά θα υπάρξει μια ραγδαία πνευματική αλλαγή! Και η Ρωσία, μαζί με όλα τα σλαβικά έθνη και τα εδάφη, θα αποτελέσει ένα δυνατό Βασίλειο. Θα κυβερνηθεί από έναν ορθόδοξο Βασιλέα, με Θεϊκό χρίσμα(ο εκλεκτός του Θεού).

Λόγω αυτού, όλα τα σχίσματα και οι αιρέσεις θα εξαφανιστούν μακριά από τη Ρωσία. Δεν θα υπάρξει καμία δίωξη της ορθόδοξης εκκλησίας. Ο Κύριος θα δείξει το έλεος του στην Αγία Ρωσία επειδή ο φοβερός χρόνος που θα προηγηθεί αυτού του αντίχριστου θα έχει πραγματοποιηθεί ήδη σ' αυτήν. Ακόμη και ο αντίχριστος ο ίδιος θα φοβηθεί το ρωσικό ορθόδοξο Βασίλειο

- το Samoderzhets [Αυτοκρατορικό-Βασίλειο].
Αλλά όλα τα άλλα έθνη, εκτός μόνο από τη Ρωσία και τα σλαβικά εδάφη, θα κυβερνηθούν από τον αντίχριστο και θα υποβληθούν σε όλες τις φρίκες και τα βασανιστήρια που γράφονται στις Ιερές Γραφές. Στη Ρωσία, εντούτοις, θα υπάρξει μια χαρά (εορτασμός) και μια άνθηση της πίστης -- αλλά μόνο για ένα μικρό διάστημα ενώ, γιατί ο φοβερός δικαστής θα έρθει να δοκιμάσει και τους ζωντανούς και τους πεθαμένους."

(14) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ANTIΧΡΙΣTΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΘΕΣΗ

"Ευλογημένος και τρις-ευλογημένος θα είναι αυτός που δεν θα παρασυρθεί από 'δω και πέρα , και ως εκ τούτου, δεν δει ως Θεό- το αηδιαστικό πρόσωπο του αντίχριστου. Οποιοσδήποτε θα τον δει και θα ακούσει τα βλάσφημα λόγια του υποσχόμενος όλες τις γήϊνες ευλογίες (χαρές), ο ίδιος θα πράγμα θα παραπλανηθεί και θα πάει εμπρός του να τον λατρέψει. Και θα χαθούν, μαζί με αυτόν, όσον αφορά την αιώνια ζωή' θα καίγονται στο αιώνιο πυρ!"

Ρωτήσαμε τον σεβασμιότατο, "πώς θα είναι;" Και μας απάντησε με δάκρυα: "Η απέχθεια της θλίψης, θα σταθεί στον ιερό θρόνο και θα επίδειξη-εμπρός στους αποκρουστικούς εκμαυλιστές (γόητες) του κόσμου που, εργάζονται με ψεύτικα θαύματα , θα εξαπατήσουν όλους αυτούς πού έχουν πέσει μακριά από το Θεό.

Και, μετά από αυτούς, ο αντίχριστος θα εμφανιστεί!

Ο κόσμος ολόκληρος θα τον δει ταυτόχρονα με μιας." Στην ερώτηση "Σε ποιόν ιερό Θρόνο -- στην εκκλησία;" Ο σεβάσμιος Λαυρέντιος είπε: "Όχι στην εκκλησία, αλλά στο σπίτι! Παλιότερα, χρησιμοποιούσαν το εικονοστάσι στη γωνία όπου ήταν οι ιερές εικόνες. Κατόπιν, εντούτοις, εκείνο το διάστημα θα καταλάβει σαγηνευτικά μέσα (εργαλεία-όργανα-τρόπους) εξαπάτησης των ανθρώπων. Πολλοί που έχουν αναχωρήσει μακριά από την Αλήθεια θα πουν:

"πρέπει να προσέχουμε και να ακούμε τα νέα τις ειδήσεις."

Και θα είναι στις ειδήσεις ότι ο αντίχριστος θα εμφανιστεί και θα τον δεχτούν."

Και ο θεός βοηθός....

Ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή και να παρατηρήσετε κάποιες σημαντικές πληροφορίες......

ότι ο κόσμος θα τον δεί με μιάς.....

Τον Βόσπορο τον θυμάστε.....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

linda25
Νέο Μέλος


2 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2008, 22:15:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους linda25
Φίλε Dnike δέν διαρρηγνύω τα ιμάτια μου οτι θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας φέτος το καλοκαίρι και ούτε μου αρέσει ο Γράψας μετά απο αυτά που είπε προχτές για τον Κεμάλ αλλά πιστεύω κατά ένα ποσοστό της τάξεως του 80% οτι μέχρι και το τέλος του φθινοπώρου μπορεί να υπάρξει θερμό επεισόδιο. Αυτό δέν το βασίζω μόνο στις προφητείες άλλωστε αυτές ήταν το έναυσμα για να ψάξω κάποια πράγματα για τα οποία δέν υπάρχει η ανάλογη πληροφόρηση στην τηλεόραση. Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι οτι αρκετά γίνονται σε στρατιωτικό επίπεδο και οτι οι τούρκοι τον τελευταίο έναν χρόνο έχουν αποθρασυνθεί.
Πάντως έχεις πολύ πλάκα, μ'αρέσεις.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dnike
Νέο Μέλος

Greece
33 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2008, 22:18:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dnike
Επειδή διαβάζουμε ενδιαφέρουσες προφητείες, θα ήθελα το αγαπητό μας κοινό να μοιραστεί την “κριτική” μου ματιά στην προφητεία του όσιου Νείλου που μόλις μας παρέθεσε το εκλεκτό μας μέλος “Έλλην”

"Κατά το 1,900 έτος βαδίζοντες προς τον μεσασμόν του 8ου αιώνος, άρχεται ο κόσμος του καιρού εκείνου, να γίνεται αγνώριστος. Όταν πλησιάσει ο καιρός της ελεύσεως του αντιχρίστου θα σκοτιστεί η διάνοια των ανθρώπων από τα πάθη της σαρκός και θα πληθυνθή σφόδρα η ασέβεια και η ανομία..."

Φρονώ πως δεν ανακάλυψε εδώ την μέλλουσα πυρίτιδα ο Όσιος Νείλος. Πάθη, μίση, προδοσίες και αγχώνες πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν, το λέει και ο Προφήτης Νίκος Γκάτσος με την προφητική του ποίηση, η δε ιεραπόστολος Φαραντούρη το ερμηνεύει εκστατικά:
Μίση , προδοσίες, και αγχώνες...γίνανε εφιάλτες οι αιώνες

"Τότε άρχεται ο κόσμος να γίνεται αγνώριστος, θα μετασχηματίζονται αι μορφαί των ανθρώπων και ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΥ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΧΩΝ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ. Οι τότε άνθρωποι θα αγριέψουν και θα γένουν ωσάν θηρία από την πλάνη του αντιχρίστου. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΟΤΕΡΟΥΣ...."

Θα μπορούσε να εικάσει κάποιος ότι ο Όσιος Νείλος προφήτευσε τα Emo, αλλά να που τα καημένα είναι πολύ πιο ευπρεπέστερα από την σατανική γενιά των γονιών τους, των Χίππιδων...Υπάρχει έλλειψη σεβασμού αλλά ανάστροφη, από τους γονείς στα παιδιά...

"Η αγάπη θα εκλείψει"
Η αγάπη θα νικήσει...αυτό το λέω εγώ!

"Οι ποιμένες των χριστιανών Αρχιερείς και Ιερείς θα είναι άνδρες κενόδοξοι, παντελώς μη γνωρίζοντες την δεξιά οδόν από την αριστερά. Τότε θα αλλάξουν τα ήθη και αι παραδόσεις των χριστιανών και της Εκκλησίας...."
Συμφωνώ απόλυτα με τον όσιο Νείλο, μια ματιά στον παρελθόν (και σίγουρα και στο σκοτεινό μέλλον) της Εκκλησίας μας το αποδεικνύει...


"Η σωφροσύνη θα απολεσθεί από τους ανθρώπους και θα βασιλεύσει η ασωτία Το ψεύδος και η φιλαργυρία θα φθάσουν εις τον μέγιστο βαθμό και ουαί εις τους θυσαυρίζοντες αργύρια...."

Συμφωνώ, ας κάνει το πρώτο βήμα καλής θέλησης η Εκκλησία να μοιράσει την αμύθητη περιουσία της και να δώσει το καλό παράδειγμα...Χλωμό ε?

"Αι πορνείαι, μοιχείαι, αρσενοκοιτίαι, κλοπαί και φόνοι θα πολιτεύονται, εν τω καιρώ εκείνω και δια την ενέργεια της μεγίστης αμαρτίας και ασελγείας, οι άνθρωποι θέλουν στερηθεί την χάριν του Αγίου Πνεύματος όπου έλαβον εις τον Άγιον Βάπτισμα. ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΨΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ..."

Δυστυχώς αυτά υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα...Ουδέν καινόν !

"Αι Εκκλησίαι δε του Θεού θα στερηθούν ευλαβών και ευσεβών ποιμένων και αλλοίμονον τότε εις τους εν τω κόσμο ευρισκομένους Χριστιανούς, οι οποίοι θα στερηθούν τελείως την πίστιν, διότι δεν θα βλέπουν από κανένα φως επιγνώσεως. Τότε θα αναχωρούν από τον κόσμον εις τα ιερά καταφύγια δια να εύρουν ψυχική ανακούφισιν των θλίψεών των και παντού θα ευρίσκουν εμπόδια και στενοχωρίας...."

Σίγουρα ο κόσμος απομακρύνεται από την εκκλησία και σε αυτό υπεύθυνη είναι η Εκκλησία και όχι ο κόσμος..Να το τονίσουμε υπέυθυνη είναι η Εκκλησία και όχι ο Χριστός που μερικοί μερικοί τα ταυτίζουν για ευνόητους λόγους...

"Και πάντα ταύτα γενήσονται δια το ότι ο Αντίχριστος θέλει κυριεύσει τα πάντα και γενήσεται εξουσιαστής ΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ και θα ΠΟΙΗ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ, θέλει δε δώσει πονηρά σοφία εις τον ταλαίπωρο άνθρωπο, να εφεύρει, ΝΑ ΟΜΙΛΗ Ο ΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, από την μια άκρα της γης έως την άλλη. Τότε θα πέτονται ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΩΣ ΠΤΗΝΑ και διασχίζοντες τον βυθό της θαλάσσης ως ιχθύες..."

Τι προτείνει κάποιος εδώ? Να ξαναγυρίσουμε στα σπήλαια? Μήπως βολεύει την εκκλησία η αμορφωσιά διότι έναν αμόρφωτο τον κάνεις ότι θέλεις? Η σοφία δεν είναι πονηρή, αν είναι πονηρή τότε ο θεός τι είναι?

"Και ταύτα πάντες ποιούντες, οι δυστυχείς άνθρωποι, ΔΙΑΒΙΟΥΝΤΕΣ ΕΝ ΑΝΕΣΕΙ, μη γνωρίζοντας οι ταλαίπωροι ότι ταύτα εστί πλάνη του αντιχρίστου. Και τόσον θα προοδεύσει εις την επιστήμη κατά φαντασία ο πονηρός, ώστε αποπλανήσαι τους ανθρώπους ΚΑΙ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙΝ ΤΟΥ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΥ ΘΕΟΥ"

Προσωπικά πιστεύω, αλλά δεν ΧΑΒΩ και ερευνώ!
Με εκτίμηση!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Βυζαντινός
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
286 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2008, 22:21:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Βυζαντινός
quote:

κι όμως έχεις θεό Εβραίο και Τούρκο πατριάρχη!!!!!!!!!


Ο Θεός δεν έχει εθνικότητα.Όσο για τον πατριάρχη είναι πιο Έλληνας απο εσένα.

Μεν απαντήσεις


ΣΠΑΣΜΑ.Ο τρίολος έν ανηψιός σου??


ΕΛΛΗΝ]

Edited by - Βυζαντινός on 28/05/2008 22:24:46Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2008, 22:25:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech
quote:
Ενώ εσύ την μελέτησες γρήγορα και που επιστημονικά έχει αποδειχτει ότι χρειάζονται περίπου 30 χρόνια εντατικής μελέτης να διαβαστούν όλα τα βιβλία της παλαιάς και καινής διαθήκης.....

Απο που την αντλησες την πληροφορια οτι χρειαζεσαι 30 χρονια για να διαβασεις ολα τα βιβλια της ΠΔ και της ΚΔ??Απο τις ιδιες αξιοπιστες πηγες απο τις οποιες αντλησες την αποδεδειγμενη απατη περι χαμενης μερας και την ταχαμου επιστημονικα αποδεδειγμενη αξιοπιστια της βιβλου?Loooool!30 χρονια!!!LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!

quote:
Τα διάβασες όλα αυτά....μαζί με όλα τα άλλα που αποδεικνύουν την άνθρώπινη επέμβαση όπως εικάζεσε....

Για επισκεψου αυτο το site:

http://skepticsannotatedbible.com/

Ελπιζω να ξερεις αγγλικα ( αν και η περιπτωση της γκαφας που εκανες με την υποθεση της ταχαμου χαμενης ημερας οπου παραθεσες ως υποστηρικτικο στοιχειο της υποθεσης ενα link που ανελυε γιατι η υποθεση ειναι μια απατη,με κανει να υποψιαζομαι οτι ή δεν ξερεις αγγλικα ή δεν διαβαζεις προσεκτικα).Εκει διαβασε συγκεντρωμενες τις αντιθεσεις και αντιφασεις της Βιβλου (και του Κορανιου αν επιθυμεις).Οχι δεν χρειαζεσαι 30 χρονια για να τις διαβασεις

The plural of anecdote is not data.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Βυζαντινός
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
286 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2008, 22:32:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Βυζαντινός
quote:

avanti maestro!!


Όπως λέμε avanti ppezevegkler

ΕΛΛΗΝΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Βυζαντινός
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
286 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2008, 22:35:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Βυζαντινός
quote:

quote:
Ενώ εσύ την μελέτησες γρήγορα και που επιστημονικά έχει αποδειχτει ότι χρειάζονται περίπου 30 χρόνια εντατικής μελέτης να διαβαστούν όλα τα βιβλία της παλαιάς και καινής διαθήκης.....

Απο που την αντλησες την πληροφορια οτι χρειαζεσαι 30 χρονια για να διαβασεις ολα τα βιβλια της ΠΔ και της ΚΔ??Απο τις ιδιες αξιοπιστες πηγες απο τις οποιες αντλησες την αποδεδειγμενη απατη περι χαμενης μερας και την ταχαμου επιστημονικα αποδεδειγμενη αξιοπιστια της βιβλου?Loooool!30 χρονια!!!LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!

quote:
Τα διάβασες όλα αυτά....μαζί με όλα τα άλλα που αποδεικνύουν την άνθρώπινη επέμβαση όπως εικάζεσε....

Για επισκεψου αυτο το site:

http://skepticsannotatedbible.com/

Ελπιζω να ξερεις αγγλικα ( αν και η περιπτωση της γκαφας που εκανες με την υποθεση της ταχαμου χαμενης ημερας οπου παραθεσες ως υποστηρικτικο στοιχειο της υποθεσης ενα link που ανελυε γιατι η υποθεση ειναι μια απατη,με κανει να υποψιαζομαι οτι ή δεν ξερεις αγγλικα ή δεν διαβαζεις προσεκτικα).Εκει διαβασε συγκεντρωμενες τις αντιθεσεις και αντιφασεις της Βιβλου (και του Κορανιου αν επιθυμεις).Οχι δεν χρειαζεσαι 30 χρονια για να τις διαβασεις

The plural of anecdote is not data.


Εν απάντας??Έβριξες??
Αλλα πε μου ιντα μπου να πεις??Αφου εν τσιοφτες που εννα σύρεις πάλε..χεχεχεχε

ΕΛΛΗΝΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dnike
Νέο Μέλος

Greece
33 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2008, 22:48:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dnike
Αγαπητή μας Linda διαβάζω ανελλιπώς περίπου 7 χρόνια το εσωτέρικα και ο βασικός λόγος που δεν γράφω είναι ότι μου σπάει τα νεύρα ο αργός ρυθμός που "κατεβαίνουν" οι σελίδες του...Φέτος δεν άντεξα και, με τα όσα γράφονται και διαβάζονται εδώ, είπα να το αντιμετωπίσω με κριτικό χιούμορ...Πάντως εσύ Λίντα βάζεις πολύ νερό στο κρασί σου -και μεταξύ μας καλά κάνεις...δεν βλάπτει χοχοχο!
Αναφέρεις ότι πιστεύεις για ποσοστό 80%, μέχρι τέλος φθινοπώρου (ήμουνα νιος και γέρασα μα εσένα δεν ξεπέρασα:), και λες ότι μπορεί να γίνει όχι πόλεμος...αλλά θερμόν επεισόδιον! Μάλιστα, τίποτα το συγκλονιστικό δηλαδή σε σχέση με τα όσα διαβάζουμε ότι θα πάρουμε την Πόλη και ότι θα ξεμαρμαρώσει ο εξαδάκτυλος! Αμ το άλλο με τα ψάρια που θα επιστρέψουν στο τηγάνι για να ξανατηγανιστούνε? Δεν θα πρέπει να τα δούμε όλα αυτά με, τουλάχιστον, κριτική διάθεση?
Οι άνωθεν όμως ρεαλιστικές σου εκτιμήσεις στις οποίες δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς ο οποίος έχει στοιχειώδεις γνώσεις γεωπολιτικής δεν έχουν καμιά σχέση τα όσα τρομερά και φοβερά προλέγονται ότι θα συμβούν όχι στο μακρινό κάπου κάπως κάποτε...αλλά ΤΩΡΑ...Αυτό το καλοκαίρι που όλο το facebook κολλάει ήδη από τα αντηλιακά :)
Εκτιμώ πολύ λοιπόν την μετροπάθειά σου και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

quote:

Φίλε Dnike δέν διαρρηγνύω τα ιμάτια μου οτι θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας φέτος το καλοκαίρι και ούτε μου αρέσει ο Γράψας μετά απο αυτά που είπε προχτές για τον Κεμάλ αλλά πιστεύω κατά ένα ποσοστό της τάξεως του 80% οτι μέχρι και το τέλος του φθινοπώρου μπορεί να υπάρξει θερμό επεισόδιο. Αυτό δέν το βασίζω μόνο στις προφητείες άλλωστε αυτές ήταν το έναυσμα για να ψάξω κάποια πράγματα για τα οποία δέν υπάρχει η ανάλογη πληροφόρηση στην τηλεόραση. Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι οτι αρκετά γίνονται σε στρατιωτικό επίπεδο και οτι οι τούρκοι τον τελευταίο έναν χρόνο έχουν αποθρασυνθεί.
Πάντως έχεις πολύ πλάκα, μ'αρέσεις.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Marte
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
666 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2008, 22:51:01  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Όσο για τον πατριάρχη είναι πιο Έλληνας απο εσένα.

Τούρκος είναι. Υπηρέτησε και στον τουρκικό στρατό σαν αξιωματικός.

(μπορείς να ρωτήσεις και τα παιδιά από την Ριζάριο να σου πουν....)


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Marte
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
666 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2008, 22:55:34  Εμφάνιση Προφίλ
Τουρκική υπερηφάνεια για τον... Πατριάρχη
Του ανταποκριτή μας στην Κωνσταντινουπολη Αλεξανδρου Μασσαβετα

«Εθνική υπερηφάνεια» έσταζε ο τουρκικός Τύπος για το γεγονός ότι το αμερικανικό περιοδικό Time συμπεριέλαβε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον Τουρκοαμερικανό καρδιοχειρουργό Μεμέτ Οζ στη λίστα των 100 σημαντικότερων προσώπων της χρονιάς. «Δύο Τούρκοι ανάμεσα στις 100 σημαντικότερες προσωπικότητες του κόσμου», «οι δύο Τούρκοι με τη μεγαλύτερη απήχηση» σχολίαζαν εφημερίδες και κανάλια, σε μία ασυνήθιστη «οικειοποίηση» του προκαθημένου του Οικουμενικού Θρόνου." Η Καθημερινή(Hμερομηνία δημοσίευσης: 06-05-08).

Αγαπούν οι Τούρκοι τα παιδιά τους.Edited by - Marte on 28/05/2008 23:00:04Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dnike
Νέο Μέλος

Greece
33 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2008, 23:01:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dnike
Ο Πατριάρχης (όπως και όλοι οι πρόσφατοι Πατριάρχες) έχει υπηρετήσει στον Τουρκικό στρατό και επίσης έχει ορκιστεί να υπερασπιστεί την χώρα του (Τουρκία) εν καιρώ πολέμου..ΝΑ το τονίσουμε..Έχει Ορκιστεί! Τώρα αν την ώρα της ορκωμοσίας είχε στραβώσει το δακτυλάκι πίσω στην πλάτη του -όπως κάναμε μικροί μπροστά στην μαμά όταν ορκιζόμασταν ότι λατρεύουμε το μουρουνέλαιο- για να μην πιάσει ο όρκος θα σας γελάσω...Αυτό δεν αποκλείει το γεγονός ότι μπορεί να είναι Ο Έλληνας, απλά αναφέρουμε τα ιστορικά δεδομένα...:)


quote]

quote:
Όσο για τον πατριάρχη είναι πιο Έλληνας απο εσένα.

Τούρκος είναι. Υπηρέτησε και στον τουρκικό στρατό σαν αξιωματικός.

(μπορείς να ρωτήσεις και τα παιδιά από την Ριζάριο να σου πουν....)

[/quote]Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

OmasEpsilon
Μέλος 2ης Βαθμίδας

n/a
216 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2008, 23:05:47  Εμφάνιση Προφίλ
Επειδή αρκετές σελίδες τώρα γίνετε flame από τους γνωστούς άγνωστους καλό θα είναι αν σας ενοχλούν να μην τους δίνετε σημασία. Άστε τους να λένε την γνώμη τους. Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει και όπως το θέλει.

Απλά όχι άλλοι στυλ: Λάκης Λαζόπουλος εδώ μέσα που σατηρίζουν καρέ καρέ τα ποστ των συνομιλητών τους. Πιστεύω όταν έρθει η ώρα θα καταλάβουν για τι πράγμα μιλάμε εδώ μέσα.

Δεν είναι κακά παιδιά μην τους παρεξηγείτε απλά δεν έχουν "πιάσει" το πραγματικό νόημα.


8 Μαίου, Μέρα μεσημέρι σαν να έσβησε κάποιος τα φώτα και σκοτείνιασε η Τουρκία και όλοι μαζί με μια φωνή, ο εκ πενίας βασιλεύς...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Marte
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
666 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2008, 23:11:48  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Αμ το άλλο με τα ψάρια που θα επιστρέψουν στο τηγάνι για να ξανατηγανιστούνε?εν θα πρέπει να τα δούμε όλα αυτά με, τουλάχιστον, κριτική διάθεση?

Φίλε μου με ποια κριτική διάθεση????????
Ούτε στον Σεφερλή τέτοια ανέκδοτα!! (άκου εκεί, οι άσωτες κοτσομούρες!)


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Βυζαντινός
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
286 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2008, 23:18:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Βυζαντινός
quote:

Τούρκος είναι. Υπηρέτησε και στον τουρκικό στρατό σαν αξιωματικός.

(μπορείς να ρωτήσεις και τα παιδιά από την Ριζάριο να σου πουν....)Στην υπηκοτητα τουρκος.Και γνωρίζω οτι έκανε και 2 χρόνια στον τουρκικο στρατο.

Αλλα ρε ΠΠΕΖΕΒΕΓΚΙ μεν ξαναπιασεις στο στομα σου τον Πατριάρχη γιατι εννα παεις τζιαι εννα μεν έρτεις.Όπου τη λαφαζανιά τζιαι τσόφτα σύρνεις την, ππουλλιν τζιαι σου.

ΕΛΛΗΝ

Edited by - Βυζαντινός on 28/05/2008 23:19:53Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2008, 23:20:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech
quote:
Φίλε μου με ποια κριτική διάθεση????????
Ούτε στον Σεφερλή τέτοια ανέκδοτα!! (άκου εκεί, οι άσωτες κοτσομούρες!)

quote:
Byzantinos
Αλλα ρε ΠΠΕΖΕΒΕΓΚΙ

Βυζαντινε επειδη νομιζεις οτι χρησιμοποιοντας χυδαιες λεξεις της κυπριακης διαλεκτου για να μην σε καταλαβαινουν οι διαχειριστες(ππεζεβεγκης=κερατας) μπορεις να βριζεις ατιμωρητα,σε συμβουλευω να κοψεις αυτη την τακτικη πριν κανω μεταφραση στους διαχειριστες του ωραιου σου φρασεολογιου.

The plural of anecdote is not data.

Edited by - medtech on 28/05/2008 23:28:29Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ELLHNAS
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
186 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2008, 23:23:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ELLHNAS
quote:

Επειδή αρκετές σελίδες τώρα γίνετε flame από τους γνωστούς άγνωστους καλό θα είναι αν σας ενοχλούν να μην τους δίνετε σημασία. Άστε τους να λένε την γνώμη τους. Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει και όπως το θέλει.

Απλά όχι άλλοι στυλ: Λάκης Λαζόπουλος εδώ μέσα που σατηρίζουν καρέ καρέ τα ποστ των συνομιλητών τους. Πιστεύω όταν έρθει η ώρα θα καταλάβουν για τι πράγμα μιλάμε εδώ μέσα.

Δεν είναι κακά παιδιά μην τους παρεξηγείτε απλά δεν έχουν "πιάσει" το πραγματικό νόημα.


8 Μαίου, Μέρα μεσημέρι σαν να έσβησε κάποιος τα φώτα και σκοτείνιασε η Τουρκία και όλοι μαζί με μια φωνή, ο εκ πενίας βασιλεύς...


Θα είναι πολύ αργά......θά έρθει ξαφνικά......Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ELLHNAS
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
186 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2008, 23:26:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ELLHNAS
Έρχεται.....Μετά τη δαιμονική μπόρα,θα έλθει η θεική λιακάδα....Γ.Π..Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ELLHNAS
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
186 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2008, 23:27:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ELLHNAS
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ.....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ELLHNAS
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
186 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2008, 23:29:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ELLHNAS
ΕΡΧΕΤΑΙ O ΕΠΑΝΑΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ..........

Edited by - ELLHNAS on 28/05/2008 23:34:48Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ELLHNAS
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
186 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2008, 23:37:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ELLHNAS
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΟΙΜΝΗ ΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΟΙΜΗΝ........Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Βυζαντινός
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
286 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2008, 23:38:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Βυζαντινός
quote:

Βυζαντινε επειδη νομιζεις οτι χρησιμοποιοντας χυδαιες λεξεις της κυπριακης διαλεκτου για να μην σε καταλαβαινουν οι διαχειριστες(ππεζεβεγκης=κερατας) μπορεις να βριζεις ατιμωρητα,σε συμβουλευω να κοψεις αυτη την τακτικη πριν κανω μεταφραση στους διαχειριστες του ωραιου σου φρασεολογιου.

Εγω εν τζιαι λαλώ τα για να μεν καταλαβετε.Αντιθέτως εν επειδή ξέρεται πάνω κάτω κυπριακά.

Πρόσεχε ρε μαννι εσου τζιαι εφοήθηκα.Σας παρακαλώ διαχειριστές μεν με σβήσετε.χαχαχα

ΕΛΛΗΝΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ELLHNAS
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
186 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2008, 23:41:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ELLHNAS
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΙΣΤΟΜΟΣ ΡΟΜΦΑΙΑ.........Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Βυζαντινός
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
286 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2008, 23:46:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Βυζαντινός
Btw εν εν χυδαίο να βρίζεις και να προσβάλλεις τον Πνευματικο ηγέτη 300.000.000 εκ ανθρώπων στο κόσμο και είναι το ππεζεβέγκης...Ωραία λογική


ΕΛΛΗΝΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2008, 23:53:36  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Βυζαντινός
Όσο για τον πατριάρχη είναι πιο Έλληνας απο εσένα.

Προφανώς.

Εδώ τον καμαρώνουμε με τη στολή του εφέδρου αξιωματικού του τουρκικού στρατού.


Κι εδώ τον καμαρώνουμε με τις "ελληνικές" δηλώσεις του όπως δημοσιεύθηκαν στον αθηναϊκό τύπο.

macedonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Βυζαντινός
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
286 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2008, 23:57:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Βυζαντινός
quote:

Δεν είναι κακά παιδιά μην τους παρεξηγείτε απλά δεν έχουν "πιάσει" το πραγματικό νόημα.


Σιγουρα δεν είναι κακά παιδιά.Απλα είναι ΠΟΛΥ ισχυρογνώμονες και πεισματάρηδες.

ΕΛΛΗΝΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ELLHNAS
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
186 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/05/2008, 23:57:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ELLHNAS
Θα έρθει η Κάθαρση ταχύτατα.....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Βυζαντινός
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
286 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/05/2008, 00:03:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Βυζαντινός
quote:

quote:
Βυζαντινός
Όσο για τον πατριάρχη είναι πιο Έλληνας απο εσένα.

Προφανώς.

Εδώ τον καμαρώνουμε με τη στολή του εφέδρου αξιωματικού του τουρκικού στρατού.

Κι εδώ τον καμαρώνουμε με τις "ελληνικές" δηλώσεις του όπως δημοσιεύθηκαν στον αθηναϊκό τύπο.Για σου ρε macedon σλαβομακεδόνα(k οχι c)Ρε φακκατε όσο θέλετε.ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

Ζηλικουρτιν να φκάλεις τζιαι σου τζιαι τα ππουλια οι φίλοι σου.

ΕΛΛΗΝΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/05/2008, 00:10:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech
quote:
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ.....

Να προσεξει να μην στουκαρει πουθενα και τσακιστει.

The plural of anecdote is not data.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ELLHNAS
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
186 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/05/2008, 00:13:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ELLHNAS
Την Πέμπτη 29 Μαΐου 2008 συμπληρώνονται 555 χρόνια από την Αλωση της Κωνσταντινούπολης.
555 χρόνια, πέμπτος μήνας, ημέρα Πέμπτη.

Το δε την Πόλιν σοι δούναι, ουτ΄ εμόν εστίν ουτ΄ άλλου των κατοικούντων εν ταύτη. Κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν και ου φεισόμεθα της ζωής ημών"!!!
KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 49 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.21875
Maintained by Digital Alchemy