ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΨΥΧΗ =-.
 Αστρική προβολή (μέρος δεύτερο)
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 21
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Astral_
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
122 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/10/2003, 15:05:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Astral_
Καλησπέρα...

Απο τα λεγόμενα στα βιβλία πάντα φίλε/η _ , είναι εφικτό... Βασικά να πώ, όπως λένε αυτοί που κάνανε προβολή και τα μεταφέρανε στα βιβλία τους, είναι αδύνατο να διαβάσεις... όσοι προσπάθεισαν τα έβλεπαν πολύ "θολά", όπως αναφερουνε...
Έτσι για να βλέπεις όταν κάνεις προβολή, πρέπει να εξασκήσεις αρκετά
την όραση ώστε να ανταποκρίνεσε...
Αναφέρουνε ακόμα ότι κάποιοι καταφέρνουνε να μετακινήσουνε διάφορα αντίκείμενα π.χ. σελίδα σε ένα βιβλίο... Στο συγκεκριμένο παράδειγμα που είχα διαβάσει, είχαν μεταφέρει μία φοτογραφία απο ένα μακρινό μέρος...

Όλα αυτά για μένα είναι κάπως πολύ έως αρκετά απίθανα...
Απο της θρησκείες δεν έχω ακούσει αν υπάρχει κάποια σχετική αναφορά
σε κάτι τέτοιο που ρωτάς...
Τα παραδείγματα που ανέφερα είναι απο διάφορα βιβλία με άπειρους συγραφείς της δύσης αλλά και στο διαδύκτιο να ψάξετε θα βρείτε άπεριόριστες πληροφορίες... Γι'αυτό όλα αυτά αμφυσβιτούνται καθέτος μέχρι σήμερα...

Όλα αυτά τα περιστατικά που παθαίνει και περιγράφει ο κόσμος, και πιστεύω πως είναι σε αρκετά μεγάλο βαθμό στης ημέρες μας έχει καμιά σχέσει με την ραγδαία ανάπτυξη της κινητής τηλεφωνίας και γενικά με την ρύπανση των κυμάτων και διάφωρων άλλων αόρατων για το ανθρώπινο μάτι και αυτί παραγώντων. Αν ξέρει κάτι κάποιος ας το τοποθετήσει εδώ αν γίνετε...

Ευχαριστώ...

Edited by - Astral_ on 23/10/2003 15:13:27Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

akis_
Νέο Μέλος


6 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/10/2003, 15:36:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους akis_
Παιδία, πρώτον θέλω να ξέρετε πως κάθα βράδυ μα κάθε βράδυ μου συμβαίνει αυτό που ονομάζετε αστρική προβολή. Όντας μάρτυρας τής αστρικής προβολής, γνωρίζω πολύ καλά τη συμβαίνει κατά τη διάρκεια αυτού του <<ταξιδιού>> (εγώ δεν πιστεύω πως είναι το <<βγάλσιμο τής ψυχής, αλλά μία απάτη. Έχω γράψει ένα μέρος τής επιστημονικής εξήγησης αλλά κάποιος admin δεν με αφήνει να ξαναγράψω (το κλείδωσε ). Επειδή είμαι σκεπτόμενος άνθρωπος, δεν μπορώ να πιστέψω αυτούς τους μύθους γύρω από την αστρική προβολή. Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει πως το συνειδητό σε περιπτώσεις έντονης ψυχολογικής ή και σωματικής πίεσης (υπερβολική κούραση, εγχειρήσεις κτλ) προσπαθεί να «αυτοψυχαγωγηθεί» δημιουργώντας παραστάσεις που είναι ευχάριστες γι αυτό (για παράδειγμα η αίσθηση της ανύψωσης και της πτήσης δημιουργεί μεγάλη ευφορία). Κάπως έτσι ερμηνεύονται και τα όνειρα. Ο εγκέφαλος για να κάνει κάποιες απαραίτητες πράξεις αυτοσυντήρησης απομακρύνει τη συνείδηση , χρησιμοποιώντας πολλές φορές τις πιο πρόσφατες πληροφορίες που έχει δεχθεί. Όταν οι προαναφερθείσες ενέργειες τελειώσουν και η αυτοσυντήρηση έρθει εις πέρας τότε το άτομο καλείται να ξυπνήσει. Επιπλέον , η επιστήμη ερμηνεύει την εκούσια εξωσωματική εμπειρία σαν μια πολύ ζωντανή… φαντασίωση. Ουσιαστικά το άτομο που βιώνει μια τέτοια εμπειρία εκούσια , έχει προκαλέσει την εμφάνιση στο αίμα διαφόρων φυσικών παραισθησιογώνων (ενδορφίνες κ.α.). Η απελευθέρωση αυτή ,μάλιστα, έχει προκληθεί από την ειδική αναπνοή που απαιτείται σε για την πρόκληση εξωσωματικών εμπειριών. Καλό είναι όταν κάποιος έχει αστρική προβολή να μην ακουμπιστεί από άλλον, γιατί δεν θα κοπεί καμία λωρίδα, αλλά θα προκληθεί τέτοια σύγχηση ανάμεσα στην πραγματικότητα και στο ασυνείδητο που εκείνη τη στιγμή βιώνει, που είναι δυνατό να προξενήση ένα έντονο σοκ που μπορεί να καταλήξει σε θάνατο από διάφορες αιτίες. Η ύπαρξη πάντως κάτι του υπερφυσικού αποκλείεται καθώς εάν υπήρχε η δυνατότητα η ψυχή να βγει και να δει και να ακούσει, τότε θα έβλεπαν οι τυφλοί και θα άκουγαν οι κουφοί κάτι το οποίο δνε έχει ειπωθεί πουθενά.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Astral_
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
122 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/10/2003, 16:51:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Astral_
Ο Νοστράδαμος τι θεωρήτε απο την επιστήμη;

Διαφωνω φίλε akis_...

Όλοι ξέρετε το περιοδικό πίνακα των στοιχείων στην χημεία...
Ξέρετε όμως ποιός τον ανακάλυψε-ταξηνόμησε;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
oneiric1
Πλήρες Μέλος

Greece
1229 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/10/2003, 17:34:28  Εμφάνιση Προφίλ
Φίλοι μου καλησπέρα σας.

Φίλε akis:

quote:
Επιπλέον, η επιστήμη ερμηνεύει την εκούσια εξωσωματική εμπειρία σαν μια πολύ ζωντανή… φαντασίωση.

Δεν ξέρω αν πρέπει να γενικεύουμε τα πράγματα. Προφανώς κάπου το διάβασες αυτό. Όπως και 'γω έχω διαβάσει οτι επιστήμονες χρησιμοποιούν την ΑΠ για κατασκοπευτικούς λόγους εδώ και πολλά-πολλά χρόνια, χωρίς φυσικά να ξέρω αν αληθεύει.

quote:
Καλό είναι όταν κάποιος έχει αστρική προβολή να μην ακουμπιστεί από άλλον, γιατί δεν θα κοπεί καμία λωρίδα, αλλά θα προκληθεί τέτοια σύγχηση ανάμεσα στην πραγματικότητα και στο ασυνείδητο που εκείνη τη στιγμή βιώνει, που είναι δυνατό να προξενήση ένα έντονο σοκ που μπορεί να καταλήξει σε θάνατο από διάφορες αιτίες.

Από προσωπική εμπειρία μπορώ να σε διαβεβαιώσω οτι κάτι τέτοιο δεν αληθεύει. Είναι παραφιλολογία για μένα. Το μόνο που συμβαίνει είναι να επιστρέψεις αμέσως στο σώμα σου.

Καλό απόγευμα

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Valnta
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Vietnam
2285 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/10/2003, 19:36:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Valnta
quote:

[quote] Έχω γράψει ένα μέρος τής επιστημονικής εξήγησης αλλά κάποιος admin δεν με αφήνει να ξαναγράψω
Ποιός είναι αυτός ο admin?????

Thothoula η Bιετναμέζα
Mοναδική
απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου

Edited by - Valnta on 23/10/2003 19:43:03Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

wicca
Πλήρες Μέλος

Greece
1317 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/10/2003, 20:50:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους wicca
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ADMIN; ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ. ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑΚΙΑ;


Πέθανε μια άλλη μέραΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
uri
Νέο Μέλος

Greece
21 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/10/2003, 22:02:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους uri
ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ


Άσκηση αστρικής προβολής.Yπάρχουν τέσσερις βασικοί τύποι ασκήσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά την προσπάθεια σας να προκληθεί. Είναι:

χαλάρωση

Ισορρόπηση ενέργειας

έλεγχος μυαλού

Εστίαση

Κατωτέρω περιγράφεται μια χαρακτηριστική περίοδο επικοινωνίας πρακτικής.

Χαλάρωση

Αρχίστε από τον καθορισμό στο κρεβάτι σας με την πόρτα κλειστή, ένα μαξιλάρι κάτω από τα γόνατά σας. Οι περισσότερες αρχές στο αστρικό ταξίδι συστήνουν ότι βρίσκετε μια θέση όπου θα είστε ανενόχλητοι. Μείνετε εκεί ώσπου να χαλαρώσετε εντελώς.

Κατόπιν σκεφτείτε ότι περιβάλλεστε με άσπρο φως, και όπως στρέφεστε μέσα σε αυτό απορροφήστε την ομορφιά αυτής της ενέργειας οπού υπάρχουν μερικά θαυμάσια οράματα και συναισθήματα της ειρήνης. Η χαλάρωση αρχίζει έπειτα να στρέφει στα πόδια σας, και σε μια χαρακτηριστική άσκηση χαλάρωσης, κίνηση μέσω του σώματός σας από το κεφάλι στο τέντωμα υψών πίεσης, το σφίξιμο και έπειτα τη χαλάρωση κάθε μέρους σωμάτων. Απεικονίστε την ενέργεια που στροβιλίζεται μέσω κάθε μέρους του σώματός σας που εκδίδει την ένταση.

Ισορρόπηση ενέργειας

Εξισορροπηθείτε και ενισχύστε τα chakras σας.

έλεγχος μυαλού

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια τεχνική που προσαρμόζεται από τα έτη συντακτών πριν από τις διδασκαλίες της Silva Mind Control για να βάλει το σώμα σας στον ύπνο. Στο μυαλό σας πείτε:

"πρόκειται να μετρήσω από το 3 έως 1, απεικονίζοντας κάθε αριθμό σε μια άσπρη σφαίρα που αναστέλλεται στον αέρα επάνω από το ύψος πίεσης μου, και όταν φθάνω στο τρίτο και τελικό" 1 "το σώμα μου θα είναι κοιμισμένο και εγώ δεν θα έχω καμία συνειδητοποίηση των φυσικών αισθήσεων. Δεν θα αντιληφθώ οποιαδήποτε φυσική ταλαιπωρία, και η συνείδησή μου θα στραφεί στο αστρικό σώμα μου."

Κατόπιν απεικονίστε μια άσπρη σφαίρα που αναστέλλεται στον αέρα επάνω από το ύψος πίεσης σας. Όταν θα στραφείτε διανοητικά στη σφαίρα, απεικονίστε έναν αριθμό "3" στο πρόσωπο της σφαίρας. Οι αριθμοί μπορούν να είναι οποιοδήποτε χρώμα που επιλέγετε. Το σημαντικότερο πράγμα είναι να δημιουργηθεί ένα πρότυπο, για την κατάρτιση του εγκεφάλου σας για να αντιδράσει ο τρόπος που εσείς επιθυμείτε όποτε εκτελείτε αυτήν την ακολουθία. Αυτό είναι η καρδιά της ισχύος του τελετουργικού.

Απεικονίστε τρεις φορες στη σφαίρα"3". "Το σώμα μου είναι εντελώς χαλαρωμένο,οσπου να ναρκωθεί. Χάνω τη συνειδητοποίηση της φυσικής αίσθησης.

Κατόπιν επαναλάβετε την απεικόνιση τρεις φορές στη σφαίρα "2." "Το σώμα μου είναι κοιμισμένο τώρα. Δεν αισθάνομαι καμία αίσθηση, καμία ταλαιπωρία.

" Κατόπιν απεικονίστε τρεις φορές στη σφαίρα "1". "Το σώμα μου είναι τώρα εντελώς κοιμισμένο. Δεν έχω καμία συνειδητοποίηση των φυσικών αισθήσεων. Η συνείδησή μου χρειάζεται το αστρικό μου σώμα."

Αυτός ο τρόπος ωφελεί στο να μπορείτε πολύ να επιταχύνετε τη διαδικασία τη συνειδητοτητας σας μακριά από το φυσικό σας σώμα. Κάθε φορά που ασκείτε αυτό, ο προγραμματισμός γίνεται λίγο ισχυρότερος, μετά από μερικό χρόνο θα απεικονητε τους αριθμούς και θα έχετε το σώμα σας κοιμισμένο σε δύο ή τρία λεπτά.

Εστίαση

Όταν φτάσετε σ’αυτην την κατάσταση προσπαθήστε να καθαρίσετε το μυαλό σας με την εστίαση στην αναπνοή σας. Το κλειδί είναι να παραμείνει συνειδητό το μυαλό σας ενώ το σώμα σας να είναι κοιμισμένο. Φυσικά, όλα τα είδη των σκέψεων σας τραβούν από την εστίαση, αλλά μπορείτε να επιστρέψετε μόλις παρατηρείτε ότι έχετε απομακρυνθεί στη συγκέντρωσή σας σε ένα πράγμα. Οι κραδασμοί εμφανίζονται μετά από μια περίοδο εστίασης όταν παρασυρθεί το μυαλό και είστε στο άκρο του ύπνου.

Δεχτείτε τους κραδασμούς.Προσπαθήστε να τους ελέγξετε μετακινώντας τους από το κεφάλι ως τα πόδια και το αντίθετο. Μόλις το πετύχετε αυτό προσπαθήστε να σηκωθείτε πολύ σιγά απτό σώμα σας αφήνοντας το πίσω.

Όταν θελήσετε να γυρίσετε στο σώμα σας απλά σκεφτείτε το έντονα η κουνιστέ κάποιο άκρο του.


d.s

Edited by - uri on 23/10/2003 22:27:58

Edited by - uri on 23/10/2003 22:34:54Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ryche
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1765 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/10/2003, 22:37:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ryche
uri ευχαριστουμε...γιατις πληροφοριες και την κατανοηση...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
uri
Νέο Μέλος

Greece
21 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/10/2003, 00:57:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους uri
Εάν θα συμπαθούσατε να αρχίσετε το αστρικό ταξίδι ευκρινώς, υπάρχει μια διαφορετική άσκηση που θα σας βοηθήσει.

Η περισυλλογή καθοδήγησε τις συμβολικές πύλες περισυλλογής τα Chakras.
Στη στραμμένη περισυλλογή, η ιδέα είναι να αντέξει το μυαλό σας με τόσο πολλή αδράνεια. Αυτό μπορεί να πάρει μέχρι τριάντα λεπτά αλλά τα αποτελέσματα μπορούν να είναι εκπλυχτικά. Υποβάλετε το μυαλό σας στην προβολή, τοποθετηθείτε σε ένα αλλαγμένο πεδίο της συνείδησης. Η καθοδηγημένη περισυλλογή είναι ένα φιλικό προς το χρήστη σημείο εισόδων στον αστρικό κόσμο.

Κάτι που αρχίζει συχνά προτού να πραγματοποιήσει ότι συμβαίνει σε σας καθορίζεται ως συνοδευμένο διανοητικό ταξίδι στον ασυναίσθητο με σκοπό το κέρδος της γνώσης και την εκτέλεση μιας μόνιμης αλλαγής στο συνειδητό και υποσυνείδητο του μυαλού.
Περιλαμβάνει τη χρήση του στο μονοπάτι ή τη καθοδηγημένη ιστορία που ακολουθεί κατά τη διάρκεια της περισυλλογής. Ένα παράδειγμα είναι το ακόλουθο:

Μέθοδος:
Πάρτε μια άνετη θέση, είτε ξαπλωτοί είτε ξαπλωτοί σε μια άνετη καρέκλα που στηρίζει το σώμα σας. Σιγουρευτείτε ότι δεν θα υπάρξει καμία απόσπαση της προσοχής σας για 20-30 λεπτά και ότι δεν υπάρχει πάρα πολύ φως στο δωμάτιο. Χαλαρώστε οποιοδήποτε σφιχτό ιματισμό (βγάλτε δαχτυλίδια, ρολόγια κ.λ.π.) και χαλαρώστε.
Απομακρύνετε τις αντιληπτές ιδέες που μπορείτε να έχετε για το αστρικό ταξίδι... πείτε ότι είναι κάτι που ξέρετε ήδη πώς να κάνετε. Ειπωθείτε ότι εντούτοις συμβαίνει σε σας είναι ο τρόπος σας και δεν θα εξετάσετε ή δεν θα αναλύσετε τι συμβαίνει, θα επιτρέψετε ακριβώς ότι συμβεί.
Κλείστε τα μάτια σας και αρχίστε να εισπνέετε μέσα βαθιά και να εκπνέετε αργά...μετρήστε 4 φορές στην εισπνοή και 4 στην εκπνοή αφεθείτε ώστε να φτάσετε στην υπέρτατη χαλάρωση... και με κάθε αναπνοή που αναδίνετε, εκδίδετε την ένταση και την πίεση. Τώρα καθώς εισπνέετε, φανταστείτε ακριβώς ένα κύμα της χαλάρωσης και της θετικής ροής ενέργειας.
Τώρα καθώς εισπνέετε, φανταστείτε ακριβώς ένα κύμα της χαλάρωσης και της θετικής ενέργειας που ρέει από το πρόσωπο σας ως τις άκρες των ποδιών σας, επάνω στο μέτωπο του σώματός σας και πέρα από την κορυφή του ύψους πίεσης σας... και δεδομένου ότι αναδίνετε αυτήν την χαλάρωση και θετική ενέργεια ρέει κάτω από την πλάτη του σώματός σας και από τα πέλματα και τα τακούνια των ποδιών σας...
Είναι ακριβώς ενήμερα ότι όπως οι ροές αυτής της ενέργειας των ποδιών σας, όλες οι εντάσεις... όλες οι πιέσεις... όλο τονίζουν την στιγμή που θα αφήσετε το σώμα σας. Με κάθε αναπνοή... με κάθε αναπνοή... έξω χαλαρώνετε βαθύτερα... και βαθύτερα... και βαθύτερα... και γίνεστε όλο και περισσότερο δεκτικοί σε όλα τα επίπεδα μόνοι σας.
Τώρα γίνεστε ενήμερος για το κέντρο της αναπνοής σας, γίνεστε ενήμερος για τη σύνδεσή σας υψηλότερα μόνοι σας. Αφεθείτε να ενεργοποιήσετε εκείνη την σύνδεση στείλτε την ενέργεια αγάπης σας υψηλότερα μόνοι σας. Αισθανθείτε την επιστροφή της ενέργειας αγάπης από υψηλότερα που σας ενώνει σε αυτό το ταξίδι.
Τώρα φανταστείτε ότι αιωρείστε επάνω από το σώμα σας, κοιτάζοντας πραγματικά κάτω το σώμα σας στη χαλαρωμένη θέση του.
Τώρα κοιτάζετε κάτω στο σώμα σας από την οροφή πέρα από το δωμάτιο...
Τώρα κινείστε από το δωμάτιό σας και από το κτήριο... και ότι κοιτάζετε κάτω σε αυτό το κτήριο και την περιοχή γύρω από δέκα μέτρα επάνω. Τώρα παρατηρήστε το κτήριο και την περιβάλλουσα περιοχή από 20 μέτρα... ανωτέρω.
Μόλις έχετε μια συνειδητοποίηση της υψηλότερης συνείδησής σας, ρωτήστε μόνοι σας για να βοηθηθείτε τώρα που αρχίζετε το ταξίδι. Αφεθείτε να απολαύσετε αυτό το ταξίδι, ξέροντας ότι είστε προστατευμένοι από υψηλότερα πεδία.

Στο αστρικό ταξίδι σας, μπορείτε να επισκεφτείτε έναν ιδιαίτερο πλανήτη, ή μπορείτε να ταξιδέψετε σε πολλά διαφορετικά μέρη της γης. Δεν υπάρχει κανένας σωστός ή λανθασμένος τρόπος να ταξιδέψετε. Υπάρχει απλά η προσωπική εμπειρία σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ρεύσετε όπως μια ονειροπόληση.
Εάν έχετε τις ερωτήσεις για οτιδήποτε συμβαίνει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, συμβουλευθείτε υψηλότερα αστρικά σώματα για μια εξήγηση.
Όταν επισκέπτεστε έναν ιδιαίτερο πλανήτη, ρωτήστε κάποιον που εξοικειώνεται με αυτόν για να επικοινωνήσει με σας και να σας δώσει τις γνώσεις του. Θα το κάνει μ’ευχαριστηση.

Ξέρετε πότε είναι χρόνος να τελειώσει η επίσκεψή σας. Ακολουθήστε τη διαισθητική αντίληψή σας ή το αίσθημα. Ευχαριστήστε τους ξένους και ρωτήστε τους να σας βοηθήσουν να επιστρέψετε στο σώμα σας. Μόλις φθάσετε πίσω στο σώμα σας, αυτόματα "θα γλιστρήσετε σε αυτό", ακριβώς δεδομένου ότι κάνετε κάθε νύχτα κατά τη διάρκεια του ύπνου σας. Όταν είστε ενήμεροι ότι είστε "πίσω στο σώμα σας", ευχαριστήστε το καθένα για τη βοήθειά τους, και στρέψτε στην αναπνοή σας για λίγο.
Αναπνεύστε βαθιά, και πάντα ΜΈΣΑ στην αρίθμηση τεσσάρων... ΈΞΩ στην αρίθμηση τεσσάρων... ακριβώς όπως αρχίσατε αλλά αντίστροφα.
Πείτε στον εαυτό σας ότι θα μετρήσετε ως το 3 θα ανοίξετε τα μάτια σας θα είστε ευρείς άγρυπνοι και ότι κάθε φορά που ασκείτε το αστρικό ταξίδι σας, θα είναι ευκολότερο και ευκολότερο και θα αισθάνεστε βεβαιότερος και ασφαλέστερος με τη φυσική δυνατότητά σας να προβάλετε μια πτυχή της συνείδησής σας σε άλλα πεδία. Και τώρα, μετρώντας αργά... ΈΝΑ... ΔΎΟ... ΤΡΊΑ!

Μπορείτε αν θέλετε να γράψετε το αστρικό ταξίδι σας ενώ είναι ακόμα φρέσκο στο μυαλό σας. Οποιεσδήποτε ερωτήσεις που έχετε πρέπει να τις μεταφέρετε στα ψηλότερα αστρικά σώματα την επόμενη φορά. Θυμηθείτε, πρόκειται να σας βοηθήσουν και να σας καθοδηγήσουν σε οτιδήποτε κάνετε.

Με την κανονική πρακτική, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ότι θέλετε. Θα είστε σε θέση να ανακαλύψετε νέα μονοπάτια και να εξερευνάτε τον κόσμο που έχετε εισάγει. Όταν το κάνετε αυτό, δεν πρέπει να έχετε καμία αμφιβολία ότι ταξιδεύετε συνειδητά στο αστρικό φάσμα. Οι συμβολικές πύλες είναι μια άλλη μέθοδος αστρικού ταξιδιού. Όπως την καθοδηγημένη περισυλλογή, η περιοχή του αστρικού κόσμου οπού εσείς εισάγετε και τα όντα που συναντάτε εκεί θα σας κάνουν να χρωματιστείτε από τη συμβολική πύλη που επιλέγετε.


d.s

Edited by - uri on 24/10/2003 00:59:39Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

-elix-
Νέο Μέλος


2 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/10/2003, 11:49:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους -elix-  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος -elix-
καλημέρα σε όλους
είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια εμπειρία "αστρικής" φύσεως:
κάποιο βράδυ με πήρε ο ύπνος με τα φώτα του δωματίου αναμμένα. κάποια στιγμή σαν να ξύπνησα στο όνειρο και βρέθηκα να "πλέω" μπρούμυτα μισό μέτρο πάνω από το πάτωμα με το αστρικό κεφάλι στο ύψος των υλικών ποδιών μου. το συναίσθημα ήταν καταπληκτικό κι επειδή από τα 15 μου προσπαθούσα να πετύχω αστρική προβολή ένοιωσα να αναγνωρίζω την εμπειρία. το πρώτο που έκανα ήταν να αγγίξω το υλικό σώμα και μου φάνηκε πολύ περίεργη η υφή του όπως και των ρούχων. ύστερα συνέχισα να πλέω μερικά εκατοστά πάνω απ'το υλικό σώμα μέχρι που έφτασα στο πρόσωπο μου κι εκεί ανησύχησα γιατί έκανα έντονους μορφασμούς πόνου ενώ στο αστρικό ένοιωθα περίφημα. οι λεπτομέρειες ήταν πολύ καθαρές και σ'αυτό συνέβαλε το ότι είχα αναμμένα φώτα. εκείνη τη στιγμή ένοιωσα κάτι να με τραβάει και το τελευταίο που πρόλαβα να σκεφτώ ήταν ότι δεν ήθελα να γυρίσω πίσω - πράγμα που δυστυχώς έγινε αμέσως. τότε ξύπνησα στη στάση που με έβλεπα ενώ ήμουν "έξω" και το ενδιαφέρον είναι ότι είχα φοβερούς πόνους στην κοιλιά. ίσως αυτό ήταν αρκετό για μια ακούσια προβολή. σημειώνω ότι δεν είχα κάνει χρήση ναρκωτικών ούτε καμμιά άλλη κατάχρηση. δεν ξέρω σίγουρα να πω τι έγινε εκείνο το βράδυ αλλά ήταν αρκετά δυνατό για να μείνει αξέχαστο.
ευχαριστώ
ως αργότερα...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

uri
Νέο Μέλος

Greece
21 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/10/2003, 01:25:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους uri
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι. ΤΑ ΕΠΤΑ ΤΟΠΙΑ

Κάθε σπουδαστής του αποκρυφισμού, από το αρχάριο στον πιο προηγμένο μαθητή, έχει μια πλήρη πραγματοποίηση αναρωτιέται για το παράξενο τοπίο της γνώσης τον αστρικό κόσμο.

Ο αρχάριος, φυσικά, δεν έχει το προνόμιο πραγματικά να εμφανίσει τη ζωή σε αυτό το τοπίο εκτός από τις εξαιρετικές περιπτώσεις, ή κάτω από τις εξαιρετικές περιστάσεις. Αλλά ακόμα βρίσκει τη σταθερή αναφορά στο θέμα στην πραγματεία στις μελέτες του, και σύντομα ανακαλύπτει ότι εκείνο το ιδιαίτερο τοπίο είναι η σκηνή και το πεδίο μερικών πολύ παράξενων φαινομένων.

Καθώς προωθεί, και μαθαίνει περισσότερων των απόκρυφων νόμων και των αρχών, αναπτύσσει το ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το θέμα. Όταν φθάνει στο στάδιο στο οποίο είναι σε θέση να αισθανθεί πραγματικά (από το αστρικό όραμα) σε αυτό το τοπίο, διαπιστώνει ότι ένας νέος κόσμος της εμπειρίας έχει ανοίξει έξω πριν απ'auτον.
Οι παλαιότερες απόκρυφες διδασκαλίες, καθώς επίσης και οι πιο πρόσφατοι, ενημερώνουν το σπουδαστή ότι υπάρχουν επτά τοπία της ύπαρξης. Ο χαμηλότερος αυτών των τοπίων είναι αυτός που είναι γνωστός ως υλικό τοπίο.
Ο δεύτερος στην κατάταξη είναι αυτός που είναι γνωστός ως τοπίο των δυνάμεων.
Το τρίτο είναι αυτό που είναι γνωστό ως αστρικό τοπίο.
Το τέταρτο είναι αυτό που είναι γνωστό ως διανοητικό τοπίο.
Τα παραπάνω αυτά τέσσερα τοπία είναι τρία υψηλότερα πεδία που είναι γνωστά στα occultists, αλλά που δεν έχουν κανένα όνομα που μπορεί να γίνει κατανοητό από εκείνους που αναπτύσσουν προβολή μόνο στα χαμηλότερα τοπία, και που είναι ανίκανο της εξήγησης σε εκείνους στα χαμηλότερα πεδία.
Θα αναφερθώ σε μερικά από αυτά τα υψηλότερα τοπία, καθώς προχωράμε, αλλά δεν θα κάνω καμία προσπάθεια να τα περιγράψω για τους λόγους που δίνονται ακριβώς. Το θέμα μας για την παρούσα εκτίμηση είναι μόνο το αστρικό τοπίο, και θα βρούμε τα ικανοποιητικά γεγονότα στην εξέταση των φαινομένων εκείνου του τοπίου χωρίς την προσπάθεια να διαπεραστούν τα πέπλα εκείνοι οι ακόμα υψηλότεροι.
Πρέπει να αναφερθεί σε αυτό το σημείο, ότι κάθε ένα από τα επτά τοπία έχει επτά υπό-- τοπία και ότι κάθε ένα από αυτά τα υπό-- τοπία έχει επτά υποδιαιρέσεις του. Έτσι, βλέπετε υπάρχει μια πιο λεπτή ταξινόμηση στις απόκρυφες διδασκαλίες. Ο σπουδαστής του αποκρυφισμού, στην αρχή, δοκιμάζει συνήθως τη δυσκολία στη διαμόρφωση μιας σαφούς σύλληψης της έννοιας της λέξης " τοπίο" όπως χρησιμοποιείται στις απόκρυφες διδασκαλίες.
Συμβουλευτικός το λεξικό, είναι ικανός να πάρει την ιδέα ενός τοπίου ως ένα από σε σειρά διάταξης ευθέα στρώματα - ένα μέρος μεγάλα στρώματα - ανωτέρω και κάτω από τα οποία είναι άλλα στρώματα.
Είναι συνήθως αρκετά δύσκολο για τον απόκρυφο δάσκαλο να ξεριζώσει αυτήν την λανθασμένη ιδέα από το μυαλό των μαθητών του, και να αντικαταστήσει τη σωστή έννοια. Αυτό το σφάλμα προκύπτει από τη σκέψη αυτά τα τοπία της ύπαρξης όπως συντίθενται του θέματος ή την υλική ουσία η οποία φυσικά είναι ανακριβής.
Όταν αναφέρεται ότι ακόμη και η πυκνότερη μορφή του θέματος το ίδιο είναι αποτελούμενη των δονήσεων της ενέργειας (όπως αναγνωρίζεται από τη σύγχρονη επιστήμη), και ότι οι δυνάμεις της φύσης είναι εκδηλώσεις των δονήσεων της ενέργειας, το ένα αρχίζει να βρίσκει το κλειδί. Αντί των τοπίων αυξανόμενο το ένα επάνω στο άλλο στην κλίμακα της λεπτομέρειας του θέματος, βαθμολογούνται σύμφωνα με τους αντίστοιχους βαθμούς δόνησής τους στην ενέργεια.
Εν ολίγοις, είναι τοπία των δονήσεων της ενέργειας, και όχι τοπία του θέματος. Το θέμα είναι απλά ο χαμηλότερος βαθμός δονήσεων της ενέργειας. Η δεύτερη κοινή πηγή σφάλματος, εκ μέρους του αρχαρίου στον αποκρυφισμό, είναι αυτή της απεικόνισης των τοπίων ως ένα επάνω στην άλλη στο διάστημα. Αυτή η σύλληψη, φυσικά ακολουθεί επάνω στο σφάλμα της σκέψης τα τοπία ως σε σειρά διάταξης στρώματα ή στρώματα του λεπτού θέματος αλλά επίσης συχνά μένει ακόμα και αφού έχει πιάσει ο σπουδαστής την ιδέα ότι τα τοπία είναι βαθμοί δόνησης, παρά του θέματος. Αλλά, τελικά, ο σπουδαστής είναι εντυπωσιασμένος με την ιδέα ότι τα τοπία δεν είναι "στρώματα" . Τα τοπία δεν βρίσκονται το ένα επάνω στο άλλο, στο διάστημα δεν έχουν τη χωρικοδιάκριση ή το βαθμό.
Αλληλοδιαπερνούν το ένα τον άλλο στο ίδιο σημείο του διαστήματος. Ένα ενιαίο σημείο του διαστήματος μπορεί να έχει εκδηλώσεις κάθε μια του και όλα μαζί τα επτά τοπία της ύπαρξης. Μερικά από τα παλαιά occultists επιδίωξαν να εξηγήσουν αυτόν τον όρο των πραγμάτων στους σπουδαστές τους στις λέξεις ενός πολύ αρχαίου δασκάλου, ο οποίος δημιούργησε τον αφορισμό: "Ένα τοπίο της ύπαρξης δεν είναι μια θέση, αλλά κατάσταση της ύπαρξης." Καμία λέξη δεν μπορεί να δώσει μια καλύτερη εξήγηση, ή την ενίσχυση, η σωστή διανοητική σύλληψη της ιδέας ενός "τοπίου" στην απόκρυφη αίσθηση του όρου. Σε εκείνους τους σπουδαστές που μπορούν να το βρουν δύσκολο να διαμορφώσουν την ιδέα διάφορων εκδηλώσεων, κάθε μια που έχει το ποσοστό δόνησής του, που καταλαμβάνει το ίδιο σημείο του διαστήματος συγχρόνως, θα έλεγα ότι λίγη εκτίμηση των φαινομένων του φυσικού κόσμου ίσως θα εξυπηρετήσει ως ενίσχυση στο θέμα.
Παραδείγματος χάριν, κάθε σπουδαστής της φυσικής ξέρει ότι ένα ενιαίο σημείο του διαστήματος μπορεί να περιέχει τις δονήσεις της θερμότητας, το φως πολλών σκιών, το μαγνητισμό, την ηλεκτρική ενέργεια, τις ακτίνες X κ.λπ. κάθε ένα φανερώνει το ποσοστό δόνησής του και όμως δεν παρεμβαίνει με άλλα. Κάθε ακτίνα του φωτός του ήλιου περιέχει πολλά διαφορετικά χρώματα, κάθε ένα με το ποσοστό δόνησής της, και όμως κανένα δεν συσσωρεύει έξω άλλα. Από τις κατάλληλες εργαστηριακές συσκευές μόνο κάθε είδος φωτός μπορεί να χωριστεί από άλλες. Η διαφορά στα χρώματα προκύπτει απλά από το διαφορετικό ποσοστό εθερικων δονήσεων.
Πάλι είναι πιθανό να σταλούν πολλά τηλεγραφήματα κατά μήκος του ίδιου καλωδίου, συγχρόνως, με τη χρησιμοποίηση των πομπών και των δεκτών των διαφορετικών δονητικών κεντρικών ιδεών." Το ίδιο πράγμα έχει την αντίστοιχη αναλογία του στην περίπτωση της ασύρματης τηλεγραφίας. Έτσι, βλέπετε, ακόμα και στα φυσικά τοπία βρίσκουμε πολλές μορφές της δονητικής εκδήλωσης το ίδιο σημείο του διαστήματος συγχρόνως. Το υλικό τοπίο, με το οποίο είμαστε όλοι εξοικειωμένοι έχει φυσικά επτά υπό-- τοπία του, και επιπλέον επτά-χρόνους σε σειρά διάταξης από υποδιαιρέσεις του, όπως έχουν όλα τα επτά τοπία.
Πρώτα είμαστε ικανοί να σκεφτούμε. ότι είμαστε τέλεια εξοικειωμένοι με κάθε μορφή του θέματος, αλλά αυτό είναι μακριά από την ύπαρξη, γιατί είμαστε εξοικειωμένοι με μόνο μερικές μορφές. Οι απόκρυφες διδασκαλίες μας εμφανίζουν ότι σε κάποια από τα σταθερά αστέρια, και μερικοί από τους πλανήτες της αλυσίδας μας, υπάρχουν μορφές και είδη θέματος τόσο πολύ χαμηλότερα στη δόνηση από την πυκνότερη μορφή του θέματος που είναι γνωστή σε μας, δεδομένου ότι αυτές οι πυκνές μορφές είναι χαμηλότερες από τις υψηλότερες ultra-gaseous(σύμφωνα με τον R.MONROE’’ IN.SPEC’’.)* μορφές του θέματος που αναγνωρίζονται από μας. Και, αφ' ετέρου, οι ίδιες διδασκαλίες μας ενημερώνουν πως συμφωνούν με την ύπαρξη, σε άλλους κόσμους, και ακόμα και (σε έναν βαθμό) μορφές και είδη θέματος τόσο πολύ υψηλότεροι από αυτές τις υψηλότερες μορφές του ultra-gaseous θέματος που είναι γνωστές σε μας, δεδομένου ότι οι εν λόγω γνωστές μορφές είναι υψηλότερες από την πυκνότερη μορφή του θέματος που είναι γνωστή τώρα σε μας. Αυτό είναι μια τρομαχτική δήλωση, αλλά κάθε προηγμένο ένας occultist την ξέρει για να είναι αληθινή.

*Ο Monroe στο βιβλίο του ‘’υπέρτατο ταξίδι’’ περιγράφει και συζητήσεις με τα ‘’intelligent species’’

Σύμφωνα με την φυσική έχουμε τα εξής: (1) στερεά (2) υγρά (3) αεριώδης. Αλλά η σύγχρονη επιστήμη έχει βρει πολλές μορφές μακρινότερες πιο αδύναμες του θέματος και σπανιότερες μέχρι και το λεπτότερο αέριο. Καλεί τώρα αυτήν την τέταρτη κλάση το "ultra-gaseous’’ θέμα. Αλλά τα occultists ξέρουν ότι πέρα από αυτό το τέταρτο υπό-- τοπίο του θέματος που η επιστήμη ανακαλύπτει μόλις τώρα βρίσκει τρία άλλα, και ακόμα λεπτότερα, υπό-- τοπία, των οποίων η επιστήμη δεν έχει αυτή τη στιγμή συλλήψει.
Έπειτα υψηλότεροι στην κλίμακα φανερωμένος όντα, βρίσκουμε αυτό που είναι γνωστό ως τοπίο των δυνάμεων, για το οποίο πολύ λίγα είναι γνωστά έξω από την απόκρυφη επιστήμη, αν και, των πιο πρόσφατων ετών, η φυσική επιστήμη έχει σπάσει σε αυτό το πεδίο.
Στα επόμενα είκοσι έτη η φυσική επιστήμη θα προχωρήσει περαιτέρω σε αυτήν την κατεύθυνση. Η έρευνα στη ραδιενέργεια οδηγεί προς την περαιτέρω γνώση σχετικά με αυτό το τοπίο της εκδήλωσης. Στο τοπίο των δυνάμεων, βρίσκουμε τα επτά υπό-τοπία, και επιπλέον η υποδιαίρεση επτά.
Υπάρχουν δυνάμεις μακριά κάτω από την κλίμακα των συνηθισμένων δυνάμεων της φύσης που είναι γνωστές στο άτομο. Και, επιπλέον, υπάρχουν οι λεπτότερες δυνάμεις της μεγάλης σε σειρά διάταξης φύσης στο άλλο τέλος της κλίμακας, για την οποία το συνηθισμένο άτομο - ακόμα και ο επιστήμονας - δεν ξέρει τίποτα. Είναι αυτές οι λεπτότερες δυνάμεις που λογαριάζουν πολύ για όσους αναρωτιούνται στην απόκρυφη επιστήμη. Πιο λεπτομερή η λεπτή δύναμη αποκαλούμενη " prana" ή η "ζωτικής σημασίας δύναμη," παίζει ένα σημαντικό μέρος σε όλα τα απόκρυφα φαινόμενα. Έπειτα επάνω από την κλίμακα του τοπίου των δυνάμεων, βρίσκουμε το μεγάλο αστρικό τοπίο, η εκτίμηση του οποίου είναι ο σκοπός οπού σας τα περιγράφω όλα αυτά.


d.s

Edited by - uri on 25/10/2003 01:27:51Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

uri
Νέο Μέλος

Greece
21 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/10/2003, 18:10:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους uri
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙ ΑΣΤΡΙΚΈΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

Στις απόκρυφες διδασκαλίες βρίσκουμε τις συχνές αναφορές σε αυτά που καλούνται "αστρικές περιοχές" και τους κατοίκους και τα φαινόμενα των εν λόγω περιοχών. Όπως τον όρο "τοπίο" αυτός ο όρος "περιοχή" έχει προκαλέσει πολλή παρανόηση. Τα παλαιά occultists το χρησιμοποίησαν σε μια χαλαρή αίσθηση, που ξέρουν ότι οι μαθητές τους κατάλαβαν σαφώς την πραγματική σημασία. Δεν φρόντισαν εάν άλλα πρόσωπα κατάλαβαν ή όχι. Αλλά ο σύγχρονος ανακριτής, χωρίς το όφελος ενός δασκάλου, βρίσκεται συχνά συγκεχυμένος από αυτήν την αναφορά "των περιοχών" του αστρικού τοπίου, και έρχεται συχνά στην σκέψη του από την άποψη των "ουρανών και των κολάσεων" της παλαιάς θεολογίας - ως καθορισμένες θέσεις στο διάστημα.
Αυτές οι αστρικές περιοχές δεν είναι τίποτα περισσότερο από τις παλμικές εκδηλώσεις στο αστρικό τοπίο, οι οποίες δεν έχουν καμία ειδική αναφορά σε οποιαδήποτε μερίδα παραμερίσματος του διαστήματος, και που οι εκδηλώσεις μπορούν, και, εμφανίζονται σχεδόν σε οποιοδήποτε σημείο του διαστήματος. Οι αστρικές περιοχές δεν καταλαμβάνουν το ίδιο διάστημα με τις υλικές περιοχές, που παρεμβαίνει με άλλη. Ο όρος "αστρικός" παράγεται από την ελληνική λέξη "που αφορά από ένα αστέρι" και χρησιμοποιήθηκε αρχικά στην περιγραφή των ουρανών των Ελλήνων -τα abodes των Θεών τους.
Από αυτές τις αισθήσεις και χρήσεις ο όρος διεύρυνε στην εφαρμογή, έως ότου υιοθετήθηκε για να δείξει τι να κληθεί το "ghostland" των αρχαίων ανθρώπων. Αυτό το ghostland θεωρήθηκε για να κατοικηθεί από τα όντα μιας εθερικης φύσης, όχι μόνο εξαΰλωσε τα πνεύματα, αλλά και τα αγγελικά όντα μιας υψηλότερης κατάταξης.
Τα αρχαία occultists της Ελλάδας, και άλλα δυτικά εδάφη, κατά συνέπεια έπεσαν φυσικά στη συνήθεια της χρησιμοποίησης του εξοικειωμένου όρου για να δείξουν αυτήν που ξέρουμε ως αστρικό τοπίο στο σύγχρονο αποκρυφισμό. Φυσικά, τα ασιατικά occultists είχαν τους όρους τους για αυτό το τοπίο της εκδήλωσης, το οποίο οι όροι παρήχθησαν από τις παλαιές σανσκριτικές ρίζες, και που ήταν πολύ παλαιότερες από τους ελληνικούς όρους.
Αλλά, δεδομένου ότι η χρήση των σανσκριτικών όρων έχει μια τάση να συγχύσει τους δυτικούς σπουδαστές, οι καλύτεροι ασιατικοί δάσκαλοι στη διδασκαλία των δυτικών σπουδαστών, χρησιμοποιούν τους αρχαίους απόκρυφους Ελληνικούς όρους . Σε αυτό το σημείο, πρέπει να απαντήσω σε μια ερώτηση που παρουσιάζεται συνήθως στο μυαλό του ευφυούς σπουδαστή για αυτό το ιδιαίτερο στάδιο της διδασκαλίας.
Αρμόζει πιθανώς με το μυαλό του σπουδαστή που διαβάζει αυτές τις λέξεις, σε αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή. Η ερώτηση μπορεί να δηλωθεί ως εξής: "Πώς είναι πιθανό για καθέναν να μιλήσει έξυπνα για τα φαινόμενα του αστρικού τοπίου, εάν εκείνο το τοπίο είναι σε μια υψηλότερη δονητική κλίμακα από τις φυσικές αισθήσεις. Πώς μπορεί να επισκεφτεί ένα και να αντιληφθεί τα παραπάνω, χωρίς το σώμα του να είναι εκεί;"
Αυτή η ερώτηση είναι φυσική και τέλεια δίκαιη, και στοιχειοθετεί γνώσεις που το μυαλό έρευνας του αληθινό occultist κατέχει πάντα. Κανένας αληθινός απόκρυφος δάσκαλος δεν θα διστάσει για μια στιγμή ειλικρινά να απαντήσει σε αυτά. Γιατί, θυμηθείτε αυτό σπουδαστές μου, η απόκρυφη διδασκαλία δεν είναι βασισμένη μόνο στις αρχές που καθορίζονται ως "Ευαγγέλιο" από τα παλαιά occultists. Σεβασμός, ναι ο μεγάλος σεβασμός πληρώνεται σε αυτές τις παλαιές διδασκαλίες, φυσικά, αλλά κάθε προηγμένο occultist ξέρει ότι πρέπει πραγματικά να δοκιμάσει εκδήλωση των απόκρυφων φαινομένων προτού να μπορέσει θετικά να προφέρει το ίδιο πράγμα για να είναι μια απόκρυφη αλήθεια.
Τέτοια εμπειρία έρχεται σε κάθε προηγμένο occultist, όταν φθάνει στο απαραίτητο στάδιο της ανάπτυξης που δίνει μόνο ένα χρηματοκιβώτιο εμπειρίας. Όπως τον επιστήμονα, το αληθινό occultist μαθαίνει από την εμπειρία του, που έχουν χτίσει επάνω στην καταγραμμένη προηγούμενη εμπειρία άλλοι. Στο προηγμένο occultist που τα φαινόμενα του αστρικού τοπίου είναι ακριβώς τόσο πραγματικά - ακριβώς όπως εύκολα αισθάνεται - όπως είναι τα φαινόμενα του υλικού τοπίου σε εκείνους που λειτουργούν επάνω σε αυτό.
Αλλά, για να απαντήσει στην ερώτηση: Ένας δεν είναι απαραίτητο να αποσυνθέσει το φυσικό σώμα του προκειμένου να επισκεφθεί ή να αισθανθεί το αστρικό τοπίο και τα φαινόμενά του.

Υπάρχουν δύο δρομολόγια προσπέλασης στο αστρικό τοπίο, ως εξής: (1) από την απασχόληση των αστρικών αισθήσεων και (2) από την επίσκεψη στο αποκαλούμενο "αστρικό σώμα." Εξετάστε κάθε μια από αυτές τις λεωφόρους στη συνέχεια. Από τον όρο "αστρικές αισθήσεις," τα occultists δείχνουν το θαυμάσιο δευτεροβάθμιο σύνολο αισθήσεων, αντίστοιχα στην αρχή στις πέντε φυσικές αισθήσεις, με τη βοήθεια των οποίων το άτομο είναι σε θέση να λάβει τις εντυπώσεις στο αστρικό τοπίο.
Κάθε μια από τις φυσικές αισθήσεις του ατόμου έχει το αστρικό αντίστοιχό της, το οποίο λειτουργεί στο αστρικό τοπίο ακριβώς δεδομένου ότι οι φυσικές αισθήσεις κάνουν επάνω στο υλικό τοπίο. Κατά συνέπεια κάθε άτομο έχει, στη λανθάνουσα κατάσταση, την ισχύ της θέας, της ακοής, του αισθήματος, της μυρωδιάς, και της δοκιμής, στο αστρικό τοπίο, με τη βοήθεια αυτών των πέντε αστρικών αισθήσεων.
Η άρνηση περισσότερο, όπως όλα τα προηγμένα occultists ξέρουν, το άτομο έχει πραγματικά επτά φυσικές αισθήσεις αντί πέντε, αν και αυτές οι πρόσθετες δύο αισθήσεις δεν αναπτύσσονται αρκετά για τη χρήση στο μέσο πρόσωπο (αν και το occultist της δίκαιης επίτευξης τις ξετυλίγει γενικά στη χρήση). Και ακόμη και αυτές οι δύο πρόσθετες φυσικές αισθήσεις έχουν επίσης τα αστρικά αντίστοιχά τους. Στις περιπτώσεις των προσώπων που τυχαία ή μέσω της cartful κατάρτισης, έχουν αναπτύξει την ισχύ του αστρικού οράματος - αντίληψη μέσω της αστρικής θέας - οι σκηνές του αστρικού τοπίου γίνονται αντιληπτές ακριβώς τόσο σαφώς όπως είναι εκείνες του υλικού τοπίου που γίνονται αντιληπτές από τη φυσική αίσθηση της θέας.
Ο συνηθισμένος μάντης έχει τις λάμψεις αυτού του αστρικού οράματος, καταρχήν, και δεν είναι ικανός στην αίσθηση astrally από μια πράξη. Το εκπαιδευμένο occultist, αφ' ετέρου, είναι σε θέση να μετατοπιστεί από το ένα σύνολο αισθήσεων σε άλλο, από μια πράξη, όποτε επιθυμεί να κάνει έτσι. Στην πραγματικότητα, τέτοια occultists μπορούν να λειτουργήσουν και στα δύο τοπία συγχρόνως, κατ' αυτό τον τρόπο, εάν επιθυμούν έτσι.
Σε περιπτώσεις διόρασης, ή αστρικό, το occultist παραμένει στο φυσικό σώμα του, και τις αισθήσεις τα φαινόμενα του αστρικού τοπίου αρκετά φυσικά ή εύκολα. Δεν είναι απαραίτητο για αυτόν να εισαγάγει ακόμη και σε έναν trance όρο, ή οποιαδήποτε ανώμαλη διανοητική κατάσταση. Και ακόμα λιγότερο είναι απαραίτητο για να αφήσει το φυσικό σώμα του σε τέτοιες περιπτώσεις.
Στην περίπτωση της υψηλότερης μορφής της διόρασης, μπορεί ακόμα και να αισθανθεί τα γεγονότα και στο φυσικό τοπίο, καθώς επίσης και τα αστρικά τοπία, σε μια απόσταση - εν τούτοις, για να κυριολεκτήσουμε, αυτό ανήκει σε μια κάπως διαφορετική κατάταξη των απόκρυφων φαινομένων.
Στο όραμα astrally, το occultist πρέπει να μετατοπίσει μόνο τον αισθητήριο μηχανισμό του, ακριβώς ως χειριστή των μετατοπίσεων γραφομηχανών από το μικρό τύπο επιστολών στα κεφάλαια από μια μετατόπιση-πλήκτρο. Έπειτα, είναι ο απλούστερος και πιο κοινός τρόπος της απόκρυφης αντίληψης στο αστρικό τοπίο. Είναι πιθανό αλλά για πολλούς η δεύτερη μέθοδος είναι αδύνατη.
Το δεύτερο δρομολόγιο προσπέλασης στο αστρικό τοπίο είναι αυτό στο οποίο τα μεμονωμένα φύλλα στο φυσικό σώμα του, ταξιδεύουν πραγματικά στο αστρικό τοπίο από το αστρικό σώμα του. Το αστρικό σώμα είναι αποτελούμενο μιας εθερικης ουσίας ενός πολύ υψηλού βαθμού δόνησης. Δεν είναι μόνο θέμα, και όμως δεν είναι μόνο δύναμη - είναι αποτελούμενο της αστρικής ουσίας που μοιάζει με πολύ λεπτό θέμα, αλλά που είναι μακριά πιο αδύναμη από τίποτα που είναι γνωστό ως θέμα.
Συνήθως το αστρικό σώμα μπορεί να αισθανθεί μόνο με τη βοήθεια του αστρικού οράματος, αλλά κάτω από ορισμένους άλλους όρους παίρνει επάνω την ομοιότητα μιας μορφής του θέματος, και είναι αντιληπτό συνηθισμένο φυσικές αισθήσεις ως "φάντασμα" ή "εμφάνιση," ακόμα και όταν χρειάζεται το πρόσωπο φυσική ζωή το αστρικό σώμα είναι ακριβές αντίστοιχο του φυσικού σώματος, αλλά επιζεί των τελευταίων μέχρι διάφορα έτη. Δεν είναι αθάνατο, εντούτοις, και τελικά αποσυνθέτει και επιλύεται στα αρχικά στοιχεία του ακριβώς όπως είναι το φυσικό σώμα. Το προηγμένο occultist, στο αστρικό σώμα του, είναι σε θέση να αφήσει το φυσικό σώμα του (που παραμένει σε μια κατάσταση trance ύπνου) και για να επισκεφτεί το αστρικό τοπίο, ακόμη και στα σημεία στο διάστημα μακριά που αφαιρείται από το φυσικό σώμα του.
Εντούτοις, συνδέεται πάντα με το φυσικό σώμα από ένα λεπτό, ιστό αράχνης-όπως, νημάτιο ηλεκτρονικής λυχνίας της εθερικης ουσίας, που επεκτείνει ή συμβάλλεται καθώς ταξιδεύει μακριά από, ή προς το φυσικό σώμα, που αυτό το νημάτιο ηλεκτρονικής λυχνίας από ένα ατύχημα σπάζει στο αστρικό τοπίο, δεν είναι ποτέ ικανό να επιστρέψει στο φυσικό σώμα του. Τέτοια ατυχήματα είναι σπάνια, αλλά η απόκρυφη ιστορία έχει τα αρχεία που εμφανίζουν περιστασιακό περιστατικό τους.
Πολλά πρόσωπα είναι σε θέση να ταξιδέψουν στο αστρικό σώμα, κατά τη διάρκεια του συνηθισμένου ύπνου, αλλά συνήθως δεν έχουν καμία ανάμνηση του ίδιου πράγματος επάνω στην αναζωπύρωση. Το occultist, αφ' ετέρου, ταξιδεύει συνειδητά, και με έναν σκοπό, και είναι πάντα πανέξυπνο σε τέτοια ταξίδια. Είναι τόσο στο σπίτι, στο αστρικό τοπίο όσο και στο φυσικό. Έτσι, ο σπουδαστής βλέπει πώς η απόκρυφη διδασκαλία σχετικά με το αστρικό τοπίο έχει ληφθεί και πώς μια τέτοια διδασκαλία έχει μια τόσο σταθερή βάση στην πραγματική εμπειρία όπως να βασιστεί στη φυσικές παρατηρήσεις, το πείραμα, και την εμπειρία. Επιπλέον, κάθε occultist μπορεί να ελέγξει τη διδασκαλία tou.


d.sΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΤΑΛΩΣ
Νέο Μέλος

Greece
11 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/10/2003, 20:50:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΤΑΛΩΣ
παιδιά καλησπέρα είμαι πολύ καινούργιος σε αυτή την σελιδα και θα ήθελα κάποιος να με βοηθϊσει για να κάνω και εγώ μια αρχή σε αυτή την σελίδα!Περιμένω!!!!!!!ευχαρίστω

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Κωστας
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
627 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/10/2003, 20:48:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Κωστας
Εχω λιγες μερες να μπω στο φορουμ..
Καλυτερη επεξηγηση απο τον φιλο/η uri δεν θα μπορουσε για την αστρικη προβολη και τον αστρικο κοσμο να δοθει.
Οτι εχω διαβασει σε ξενα βιβλια μας το εξηγησε σε ελληνικα.
Σε ευχαριστουμε πολυ φιλε.

Οσοι δεν το ξερετε το βιβλιο του εμπειρου Robert Monroe - ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΤΑΞΙΔΙ κυκλοφορει απο τις εκδοσεις εσοπτρον αλλα το συνιστω μονο για καποιους που γνωριζουν αρκετα για την αστρικη προβολη αλιως θα τους φανει ισως εξωπραγματικο το περιεχομενο του βιβλιου.

Δοκιμαστε και οποιος θελει μια πολυ απλη τεχνικη που εγω προσωπικα εχω μερικες φορες επιτυχια.

Πριν κοιμηθητε ενω ειστε στο κρεβατι πειτε με συναισθημα και πιστη χωρις καμια αμφιβολια: ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΘΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ - ΘΑ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΩ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΩ ωσπου να σας παρει ο υπνος η μεχρι 10 φορες.

Το εχω κανει καπου 10 φορες και στις 8 αμεσως μετα (σε 10 λεπτα περιπου) την εντολη μου ενιωσα δονησεις και παρελυσε το σωμα μου και αλλες φορες ξυπνησα ενω ενιωθα οτι δεν μπορουσα να κουνηθω και το αστρικο μου σωμα ηταν το μισο στον αερα!

Αυτη η τεχνικη πιανει γιατι πολυ απλα παιρνει τις εντολες το υποσυνηδητο και επειδη ειστε σε χαλαρη κατασταση μυαλου και σωματος (ετοιμοι για υπνο) το αστρικο σωμα ξεκολαει πιο ευκολα απο το υλικο σωμα.

Edited by - Κωστας on 28/10/2003 20:50:33Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/10/2003, 00:18:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
Καλησπέρα φίλε akis και καλώς ήρθες στο esoterica!

quote:
Έχω γράψει ένα μέρος της επιστημονικής εξήγησης αλλά κάποιος admin δεν με αφήνει να ξαναγράψω (το κλείδωσε ).

Νομίζω ότι έχει γίνει μία μικρή παραξήγηση σχετικά με δύο θέματά σου που κλειδώθηκαν εν τη γενέση τους...
εξήγηση τής αστρικής προβολής
εξήγηση τής μώρας

Ο λόγος για το κλείδωμα σε καμία περίπτωση δεν είναι "κλείδωμα απόψεων και λογοκρισία"! Όπως πολύ σωστά σου είχε επισημάνει ο φίλος ryche, και τα δύο θέματα τα οποία άνοιξες, υπάρχουν ήδη στα φόρουμς, οπότε το να ανοίγουμε ξανά και ξανά το ίδιο θέμα (με ελαφρώς παραπλήσιους τίτλους) δεν είναι και τόσο πρακτικό για την πλοήγηση των μελών που γράφουν στα φόρουμς.

Μπορείς ωστόσο να επισκεφτείς τα δύο κλειδωμένα θέματα και χρησιμοποιώντας τη λειτουργία copy - paste να μεταφέρεις τις εκεί απόψεις σου στα σχετικά ενεργά θέματα των φόρουμς (όπως αυτό εδώ για την αστρική προβολή).

Ο ρόλος του διαχειριστή και του συντονιστή στα φόρουμς υπάρχει για να εξυπηρετεί την ομαλή πορεία των συζητήσεων και όχι για να την παρεμποδίζει! Θα το διαπιστώσεις όμως φίλε μου αυτό και στην πορεία.
Καλή αναζήτηση!

αυτή...που τα κατάφερε!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

uri
Νέο Μέλος

Greece
21 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/10/2003, 01:21:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους uri
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΙΚΟΥ.

Είναι συνήθεις μεταξύ των occultists να μιλήσουν για το αστρικό τοπίο, απλά ως "αστρικό" όπως παραδείγματος χάριν "έξω στο αστρικό" "επισκεμμένος τον αστρικό" "φαινόμενα του αστρικού" "κάτοικοι του αστρικού," κ.λ.π... Ο σπουδαστής μπορεί επίσης να εξοικειωθεί με αυτήν την χρήση του όρου "αστρικός," προκειμένου να καταλάβει, και να γίνει κατανοητός.

Αναλόγως, θα χρησιμοποιήσω από τώρα και στο εξής αυτόν τον όρο, " αστρικός," ως ένδειξη των αστρικών περιοχών, - το αστρικό τοπίο - χωρίς την περαιτέρω εξήγηση.
Ένα από τα σκληρότερα πράγματα για το στοιχειώδη σπουδαστή για να πραγματοποιήσει προβολή είναι ότι ο αστρικός είναι ακριβώς τόσο πραγματικός, τηρώντας, και σταθερός όπως είναι ο υλικός κόσμος. Ακριβώς δεδομένου ότι ο ατμός είναι πραγματικά τόσο πραγματικός όσο το ύδωρ, ή ακόμα και ως πάγο, έτσι είναι και αστρικός ακριβώς τόσο ο πραγματικός όσο ο κόσμος των φυσικών αισθήσεων.
Για το θέμα, εάν θα μπορούσαμε να δούμε τον κόσμο θέματός μας που τοποθετήθηκε κάτω από ένα αρκετά ισχυρό ενισχυμένο γυαλί, πρέπει να το αντιληφθούμε όχι ως μεγάλο σώμα σταθερού του στερεού θέματος, αλλά μάλλον ως συνάθροιση ενός άπειρου αριθμού των πιο μικροσκοπικών μορίων. Οι ίδιοι έχτισαν στα άτομα αυτοί έχτισαν στα μόρια και αυτοί έχτισαν στις στερεές μάζες.
Το διάστημα μεταξύ των ιόντων του υλικού ατόμου είναι τόσο συγκριτικά μεγάλο όσο το διάστημα μεταξύ των πλανητών του ηλιακού σύστημα θέρμανσης, αερισμού και κλιματισμού μας. Κάθε ιόν, άτομο κα μόριο χρειάζονται σταθερή και έντονη κίνηση. Κάτω από ένα γυαλί της ικανοποιητικής ισχύος, δεν θα φαινόταν να υπάρχει τίποτα στερεό στον υλικό κόσμο.
Εάν το ενισχύοντας γυαλί επρόκειτο να αυξηθεί σε μια άπειρη ισχύ, ακόμα και τα ιόντα θα έλιωναν στη συνταραγμένη ανυπαρξία, και δεν θα υπήρχε τίποτα που αφήνεται αλλά ο αιθέρας που δεν έχει κανένα βάρος και που είναι αδιανόητος στις αισθήσεις ακόμα και όταν βοηθημένος από τα ισχυρότερα όργανα του εργαστηρίου.
Έτσι βλέπετε, ο λόγος στερεότητας των πραγμάτων είναι μόνο σχετικός και συγκριτικός. Η δόνηση της ουσίας στον αστρικό είναι υψηλότερη από εκείνη του υλικού τοπίου αλλά ακόμα και οι αστρικές δονήσεις είναι μακρινές πιο αργές από εκείνου του επόμενου υψηλότερου τοπίου, και τόσο επάνω.
Στον ταξιδιώτη στον αστρικό το τοπίο, και όλα που συνδέονται συνεπώς, φαίνεται τόσο στερεό όσο το πιο στερεό υλικό κάνει στο φυσικό μάτι. Είναι πραγματικά ακριβώς τόσο στερεό όπως είναι το αστρικό σώμα στο οποίο το επισκέπτεστε. Όπως για την πραγματικότητα, ο αστρικός είναι ακριβώς τόσο πραγματικός όπως είναι το υλικό, με κάθε σεβασμό. Οι δυνάμεις της φύσης δεν είναι αντιληπτές στο φυσικό μάτι, εκτός από όπως φανερώνοντας μέσω του θέματος - αλλά είναι πολύ πραγματικές όπως όλοι μας ξέρουν ότι από την εμπειρία μπορείτε να δείτε την ηλεκτρική ενέργεια, αλλά όταν λαμβάνετε τον κλονισμό της πραγματοποιείτε την πραγματικότητά της. Μπορείτε να δείτε την δύναμη της βαρύτητας, αλλά γίνεστε οδυνηρά ενήμεροι για την πραγματικότητά της όταν ρίχνετε ένα μήλο στο ύψος πίεσης σας. Στην πραγματικότητα, πραγματοποιείται από όλα τα προηγμένα occultists, ότι εάν πραγματικά μπορεί να υπάρχει για να είναι οποιοιδήποτε βαθμοί στην πραγματικότητα μεταξύ των πραγμάτων, η ισορροπία είναι υπέρ των λεπτότερων μορφών της ουσίας και των δυνάμεων, και ενάντια λιγότερο στο λεπτό. Έτσι, ο σπουδαστής, δεν επιτρέπεται ποτέ να σκεφτεί τον αστρικό ως κάτι συγκριτικά πλασματικό, ή όπως μόνο σχετικά υπάρχον.
Φυσικά, δεν μιλώ για την πραγματικότητα στη μεταφυσική αίσθηση του όρου, γιατί σε τέτοια αίσθηση ο ολόκληρος φανερωμένος κόσμος, συμπεριλαμβανομένων των όλων τοπίων του, είναι πλασματικός σε σύγκριση με τη μια πραγματικότητα. Και, πάλι, μην επιτραπείτε στο να σκεφτείτε τις αστρικές αισθήσεις ως ένα μόριο λιγότερο πραγματικό, αξιόπιστο και σημαντικό από εκείνο του φυσικού σώματος. Κάθε κλάση της αντιληπτής αίσθησης έχει το κατάλληλο πεδίο στο οποίο είναι βασιλιάς. Κάθε ένας είναι κύριος στη σφαίρα του. Και δεν πρέπει να υπάρξει καμία προσπάθεια να συρθούν οι διακρίσεις της πραγματικότητας μεταξύ στον τελευταίο, είναι όλος ο μηχανισμός της συνείδησης, ή "η συνειδητοποίηση" κάθε μια προσάρμοσε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του περιβάλλοντός της.
Ο αστρικός έχει το τοπίο, τη γεωγραφία (!), και "τα πράγματά του," ακριβώς όπως έχει τον υλικό κόσμο. Αυτά τα πράγματα είναι ακριβώς τόσο πραγματικά όπως είναι η Αγγλία, το Βατικανό, ST Paul, το Capitol στην Ουάσιγκτον, Broadway, Picadilly κ.λ.π… Οι κάτοικοί του είναι ακριβώς τόσο πραγματικοί όσο οποιαδήποτε από τα μεγάλα άτομα της χώρας στην οποία ζείτε, ή εκείνους οποιασδήποτε άλλης χώρας, τα της οποίας ονόματα διστάζω να καλέσω, για να μην περνούν από αυτό το υλικό τοπίο και γίνονται έτσι "πλασματικοί" ακόμη και πριν από πέρασμα αυτών των τυπωμένων λέξεων, έτσι παροδικός είναι οι κάτοικοι και τα πράγματα ακόμη και αυτού του πραγματικού υλικού κόσμου. Ο νόμος της σταθερής αλλαγής λειτουργεί στον αστρικό ακριβώς όπως στο υλικό τοπίο.
Εκεί, τα πράγματα έρχονται και πηγαίνουν, ακριβώς όπως κάνουν εδώ στο υλικό τοπίο. Σταματήστε μια στιγμή και συγκεντρωθείτε στην ουσία - στο θέμα, και θα δείτε ότι η διαφορά μεταξύ των πραγμάτων των δύο τοπίων είναι απλά όπως η διαφορά μεταξύ κόκκινου και μπλε - απλά μια διαφορά στο ποσοστό δόνησης της ουσίας. Και, αυτό πάλι, είναι η αιτία της διαφοράς μεταξύ του χάλυβα και του αερίου υδρογόνου, μεταξύ της ηλεκτρικής ενέργειας και του φωτός, μεταξύ του μαγνητισμού και της θερμότητας - απλά μια διαφορά των δονήσεων της ουσίας. Επιπλέον, και αυτό είναι αρκετά σημαντικό στο σπουδαστή, ο αστρικός έχει τους νόμους του ακριβώς όπως έχει στον υλικό κόσμο.
Αυτοί οι νόμοι πρέπει να μαθευτούν και να παρατηρηθούν, διαφορετικά οι κάτοικοι του αστρικού, καθώς επίσης και ο επισκέπτης επιπλέον, θα συγκεντρώσουν το αποτέλεσμα που προέρχεται πάντα από τους σπασμένους φυσικούς νόμους. Πάλι, υπάρχει τι μπορεί να κληθεί "γεωγραφία" του αστρικού, εάν αυτό το υλικό - η λέξη τοπίων επιτρέπεται επ'αυτού. Υπάρχουν περιοχές, σημεία του διαστήματος, θέσεις, βασίλεια χώρες, κ.λπ., στον αστρικό, ακριβώς όπως στο υλικό τοπίο. Μερικές φορές αυτές οι αστρικές περιοχές δεν έχουν καμία σύνδεση με οποιεσδήποτε στο υλικό τοπίο, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έχουν μια πολύ άμεση σύνδεση και μια σχέση με, υλικές θέσεις και κατοίκους έπ’ αυτού. Κάποιος μπορεί να ταξιδέψει από μια περιοχή του αστρικού σε άλλη, από απλά μια πράξη όποιος αυξάνει τη δόνηση του αστρικού σώματος, χωρίς να την κινεί σε ένα σημείο στο διάστημα. Πάλι, κάποιος μπορεί να ταξιδέψει στο διάστημα από ένα σημείο σε άλλο στον αστρικό, σε περιπτώσεις όπου αυτά τα σημεία έχουν μερική σχέση με τα σημεία στο υλικό τοπίο. Σαν περίπτωση αυτής της τελευταίας μορφής του ταξιδιού, θα έλεγα ότι ένας μπορεί να ταξιδέψει στον αστρικό από το Βερολίνο στη Βομβάη - αλλά με υπέρτατη ταχύτητα, όσον αφορά το χρόνο.
Ναι ο χρόνος και το διάστημα έχουν την εκδήλωσή τους στον αστρικό. Αλλά, εντούτοις, ορισμένες αστρικές εκδηλώσεις, σε επτά υπό- τοπία της, μπορούν να είναι, και πιθανός είναι, παρών εκεί μέσα, και επάνω, στο ακριβές σημείο του διαστήματος που καταλαμβάνετε αυτήν την στιγμή στο υλικό τοπίο και αυτή η ίδια η στιγμή του χρόνου, ΤΏΡΑ!
Εάν έχετε τη γνώση και την ισχύ μπορείτε να διαπεράσετε όλα αυτά τα υπό- τοπία, ένα μετά το άλλο, που βεβαιώνει το τοπίο και τους κατοίκους τους, τα φαινόμενα και τη δραστηριότητά τους, και έπειτα την επιστροφή στο υλικό τοπίο - όλα σε μια στιγμή του χρόνου, και χωρίς αλλαγή ενός ενιαίου σημείου στο διάστημα. Ή, εάν προτιμάτε, μπορείτε να ταξιδέψετε σε οποιαδήποτε από αυτά τα υπό- τοπία του αστρικού και έπειτα το ταξίδι στο διάστημα στον αστρικό σε άλλη θέση σε εκείνο το υπό- τοπίο, και να έχετε έπειτα την επιλογή της επιστροφής καθεμίας με τον ίδιο τρόπο από τον οποίο ήρθατε, ειδάλλως του κατεβάσματος στο υλικό τοπίο και του ταξιδιού σε αυτό, στο αστρικό σώμα σας, πίσω όπου το φυσικό σώμα σας στηρίζεται.

Διαβάστε πέρα από αυτές τις τελευταίες δύο παραγράφους, έως ότου παίρνετε την ιδέα σταθερή εικόνα σαφώς στο μυαλό σας, γιατί αν το κάνετε αυτό θα είστε σε θέση να κατανοήσετε ευκολότερα αυτά που θα πρέπει να σας πω στα ακόλουθα κεφάλαια.

Στο αστρικό ταξίδι, συναντάς πολλούς παράξενους κατοίκους εκείνης της θαυμάσιας σφαίρας της φύσης - μερικοί ευχάριστοι και άλλοι δυσάρεστοι. Μερικοί από αυτούς τους κατοίκους έχουν περάσει επάνω από το υλικό τοπίο, ενώ άλλοι δεν έχουν κατοικήσει ποτέ εκεί, αυτές οι τελευταίες μορφές είναι οι’’ ντόπιοι’’. Στην προσωπική οδηγία κλάσης μου, το έχω βρει συμφέρον στους σπουδαστές μου να περιγραφούν τα φαινόμενα του αστρικού στις διαλέξεις μου, υπό μορφή ιστορίας ενός ταξιδιού στον αστρικό, παρά ως ξηρά, τεχνική περιγραφή. Σε τέτοιες διαλέξεις, υποθέτω ότι οι σπουδαστές είναι παρόντες στον αστρικό, και ότι ενεργώ ως οδηγός τους. Κατ' αυτό τον τρόπο, μια πολύ σαφέστερη σύλληψη του θέματος φαίνεται να κερδίζεται από αυτούς. Μετά από την προσεκτική εκτίμηση, έχω αποφασίσει να ακολουθήσω αυτό το ίδιο σχέδιο - στο μέρος, τουλάχιστον - σε μερικά από τα ακόλουθα κεφάλαια. Χρειάζομαι μόλις και μετά βίας να προσθέσω ότι οι περιγραφές που δίνονται είναι βασισμένες στην πραγματική εμπειρία των προηγμένων occultists, συμπεριλαμβανομένου μου, και δεν είναι δογματικές δηλώσεις της θεωρίας, των υποθέσεων, ή των κερδοσκοπιών των μόνων "occultists βιβλίων." Κάθε γεγονός που δηλώνεται εν τω παρόντι μπορεί να ελεγχθεί από την εμπειρία οποιουδήποτε προηγμένου occultist.


d.sΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

uri
Νέο Μέλος

Greece
21 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/10/2003, 20:20:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους uri
ΚΕΦAΛΑΙΟ IV. ΔΙAΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.

Α)Δεν το κρίνω ενδεδειγμένο να εισάγω μια περιγραφή των τεχνικών λεπτομερειών συνοδευτικών στη διαδικασία από το φυσικό σώμα στο αστρικό σώμα της λεπτότερης ουσίας. Οποιαδήποτε περιγραφή αυτού του είδους, ακόμα κι αν είναι μόνο μια πρόταση των γεγονότων θέλω να δώσει σε ένα ανεκπαίδευτο πρόσωπο τουλάχιστον έναν υπαινιγμό της διαδικασίας, η οποία να τον οδηγήσει στο πείραμα, και να φέρει επιθυμητά αποτελέσματα.

Θα περάσω πέρα από αυτό το στάδιο, για τους λόγους που δηλώνονται, οι οποίοι θα συναντήσουν με την έγκριση κάθε προηγμένου occultist και του προσεκτικού σπουδαστή του αποκρυφισμού. Τώρα, ο σπουδαστής, εσείς βρίσκεται έξω από τη φυσική μορφή σας ή το σώμα, και ντυμένος στην αστρική μορφή σας. Πιθανώς σκέφτεστε ότι αστειεύομαι, όπως κοιτάζετε το σώμα σας που εμφανίζεται μη διαφορετικό. Ακόμη και ο ιματισμός σας είναι το ίδιο πράγμα, πιο λεπτομερές αυτό εμφανίζεται μέσω των τέλεια φυσικών νόμων σχετικά με το αστρικό τοπίο, το οποίο μπορώ να πάρω το χρόνο να εξηγήσω αυτή τη στιγμή.
Πραγματοποιείτε, εντούτοις, ότι είστε πράγματι στο φυσικό σώμα, όταν γυρίζετε το ύψος πίεσης σας και αντιλαμβάνεστε τη φυσική μορφή σας, καθώς επίσης και το μυαλό, που βυθίζεται φαινομενικά στον ύπνο στις καρέκλες βραχιόνων στις οποίες καθίσαμε μερικές στιγμές πριν. Κοιτάζοντας λίγο πιο καλά, θα δείτε ότι η αστρική μορφή σας καθώς επίσης και το μυαλό, συνδέονται με το φυσικό αντίστοιχό της από ένα μικροσκοπικό, λεπτό, αδύναμο νημάτιο ηλεκτρονικής λυχνίας της εθερικης ουσίας, που μοιάζει με ένα σχοινί του λάμποντας μεταξιού αράχνη-Ιστού. Αυτό το νημάτιο ηλεκτρονικής λυχνίας είναι ικανό της επέκτασης, και της συστολής, και σας επιτρέπει να τριγυρίσετε ελεύθερα.
Τώρα συγκεντρώστε την προσοχή σας όπως έχετε διδαχθεί να κάνετε, και οι δονήσεις σας θα αυξηθούν στο ποσοστό, αλλά στην τέλεια αρμονία με το μυαλό, έτσι ώστε θα κρατήσετε την επιχείρησή αντί της κίνησης προς άλλα υπό- τοπία ή υπό-οράματα, που χωρίζουν με την επιχείρησή μου. Δεν θα το βρίσκατε ακριβώς ασφαλές ή ευχάριστο να αφήσετε την παρουσία μου, έως ότου έχετε μάθει να οδηγιέστε σε αυτά τα παράξενα ύδατα. Θα βρεθείτε σε μια παράξενη ατμόσφαιρα, αν και δεν έχετε κινήσει μια ίντσα στο διάστημα. Πίσω από σας, σα να λέμε, αντιλαμβάνεστε ελάχιστα το δωμάτιο στο οποίο ζούσαμε ακριβώς και μπροστά από σας, σα να λέμε, αντιλαμβάνεστε τις παράξενες λάμψεις και τις ραβδώσεις του φωσφορίζοντος φωτός των διαφορετικών αποχρώσεων.
Αυτά είναι οι δονήσεις και τα κύματα της δύναμης, γιατί περνάτε τώρα μέσω του τοπίου των δυνάμεων. Εκείνη η ζωηρή, γαλαζωπή ράβδωση είναι η μετάβαση μερικού ηλεκτρικού ρεύματος - πιθανώς μια ασύρματη επικάλυψη με τσίγκο μηνυμάτων μέσω του διαστήματος. Πίσω σας, στον πίνακά μου, βλέπετε το μαγνητικό μετάλλευμα, ή lodestone, το οποίο βρίσκεται πάντα εκεί. Αλλά τώρα βλέπετε ιδιαίτερα φωτεινά γύρω από τους πόλους της, το οποίο δεν είναι ορατό στο υλικό τοπίο. Παρατηρείτε επίσης μια ιδιαίτερη εξασθενημένη δονητική πυράκτωση γύρω από κάθε φυσικό αντικείμενο - αυτό είναι η δύναμη της ατομικής και μοριακής έλξης, κ.λπ. Ακόμα πιο εξασθενημένοι, βρίσκετε μια ιδιαίτερη ακτινοβολία στην όλη ατμόσφαιρα - αυτό είναι το εξωτερικό σημάδι της δύναμης της βαρύτητας. Αυτά τα πράγματα είναι όλα πολύ ενδιαφέροντα, και εάν ήσαστε φυσικός, ή επιστήμονας, θα μπορούσε μόλις και μετά βίας να έρθετε από αυτό το τοπίο, γιατί το ενδιαφέρον σας θα ήταν η μελέτη της δύναμης που γίνεται ορατή. Αλλά, δεδομένου ότι δεν είστε ένα τέτοιο πρόσωπο, θα δείτε τις πιο ενδιαφέρουσες θέες μπροστά σας.
Τώρα, αισθάνεστε την δύναμη της ζωής που δονείται σε ένα υψηλότερο ποσοστό, και πραγματοποιεί την αίσθηση του βάρους που φαίνεται από σας. Αισθάνεστε τόσο το φως όπως την συστροφή πτερυγίου ανεμογεννήτριας, και αισθάνεστε σαν θα μπορούσατε να κινήστε χωρίς μια προσπάθεια. Καλά, μπορείτε να αρχίσετε να περπατάτε. Ναι, "περίπατος," είπα! Είστε ακόμα στη γη, και το πάτωμα του δωματίου είναι ακόμα εκεί κάτω από τα πόδια σας. Περπατήστε μέσω του τοίχου του δωματίου, και έξω στην οδό. Να μην είστε φοβισμένος, βήμα μέσω του τοίχου. Εκεί, βλέπετε πόσο εύκολο είναι. Τι περίεργο πράγμα? Περπατώντας πραγματικά μέσω ενός τοίχου τούβλου και πετρών, δεν είναι αυτό. Αλλά είναι ακόμα περισσότερο περίεργο όταν σταματάτε για να θεωρήσετε ότι καθώς κινηθήκατε ο τοίχος πέρασε πραγματικά μέσω της λεπτής ουσίας μας, αντί των τελευταίων που περνούν μέσω του τοίχου. Τώρα περπατήστε κάτω από την οδό.
Το βήμα έξω ακριβώς σαν συμφωνήσατε με τη σάρκα - σταματήστε μια στιγμή! Βλέπετε ότι περπατούν και άλλοι τριγύρω σας αλλά δεν σας βλέπει κανείς τι σημαίνει; Ότι είσαστε φαντάσματα; Ακριβώς ένα φάντασμα όπως ήταν ο πατέρας Αμλετ, εκτός από το ότι αυτός είναι νεκρός, ενώ οι δικοί μας είναι κοιμισμένοι αναμένοντας την επιστροφή μας σε αυτούς. Εκεί εκείνο το σκυλί σας είδε. Και εκείνο το άλογο αισθάνεται αόριστα την παρουσία σας! Δείτε πόσο νευρικό είναι.
Τα ζώα κατέχουν πολύ έντονες ψυχικές αισθήσεις, που συγκρίνονται με εκείνους του ατόμου. Αλλά πάψτε να τα σκέφτεστε, και κοιτάξτε πιο πολύ στα πρόσωπα που περνούν από σας. Παρατηρείτε ότι καθένας περιβάλλεται από μια αυγό-διαμορφωμένη αύρα που επεκτείνει σε όλες τις πλευρές του στην απόσταση περίπου δύο ή τριών ποδιών. Παρατηρείτε τα καλειδοσκοπικά παιχνίδια των χρωμάτων συνδυασμού την αύρα; Παρατηρήστε τη διαφορά στις σκιές και τις αποχρώσεις αυτών των χρωμάτων, και παρατηρήστε επίσης την υπεροχή των ειδικών χρωμάτων σε κάθε περίπτωση! Ξέρετε τι πια απ’αυτά τα χρώματα είναι κακά, σας έχω διδάξει σχετικά με"την ανθρώπινη αύρα, και τα αστρικά χρώματα." Παρατηρήστε εκείνο το όμορφο πνευματικό μπλε γύρω από το ύψος πίεσης εκείνης της γυναίκας! Και δείτε εκείνο το άσχημο λασπώδες κόκκινο γύρω από εκείνο το άτομο που περνά δίπλα της! Εδώ έρχεται ένας διανοητικός γίγαντας - δείτε εκείνο το όμορφο χρυσό κίτρινο γύρω από το ύψος πίεσης του, όπως ένα Nimbus! Αλλά όχι ακριβώς όπως εκείνη την σκιά του κόκκινου γύρω από το σώμα του - και υπάρχει επίσης χαρακτηριστικά μια απουσία του μπλε στην αύρα του! Στερείται την αρμονική ανάπτυξη. Παρατηρείτε εκείνα τα μεγάλα σύννεφα της ειμί-φωτεινής ουσίας, τα οποία επιπλέουν αργά εμπρός; Παρατηρήστε πώς τα χρώματα ποικίλλουν. Εκείνα είναι σύννεφα των θεωρημένων δονήσεων, που αντιπροσωπεύουν τη σύνθετη σκέψη ενός πλήθους ανθρώπων. Επίσης παρατηρήστε πώς κάθε σώμα της σκέψης σύρει σε αυτό τα μικρά τεμάχια των παρόμοιων θεωρημένων μορφών και της ενέργειας. Βλέπετε εδώ την τάση των σκεπτόμενων δυνάμεων να προσελκύσετε άλλα του είδους τους - πώς όπως τα παροιμιακά πουλιά μιας συστροφής πτερυγίου ανεμογεννήτριας, συγκεντρώνονται μαζί - πώς οι σκέψεις έρχονται σπίτι, φέρνοντας τους φίλους τους - πώς κάθε άτομο δημιουργεί τη σκεπτόμενη ατμόσφαιρά του. Μιλώντας για τις ατμόσφαιρες, παρατηρείτε ότι κάθε κατάστημα που περνάμε έχει την ιδιαίτερη σκεπτόμενη ατμόσφαιρά του; Εάν εξετάσετε τα σπίτια από κάθε πλευρά της οδού, θα δείτε το ίδιο πράγμα. Η ίδια η οδός δημιουργεί την ατμόσφαιρά της, από τη σύνθετη σκέψη εκείνων που κατοικούν και που συχνάζουν σε αυτό. Προσοχή! Μην περάστε κάτω από εκείνη την δευτερεύουσα οδό - η αστρική ατμόσφαιρά της είναι η επίσης πιεσμένη, τα χρώματά της πάρα πολύ φρικτά και η αποστροφή σας βεβαιώνει μόλις τώρα ότι πρέπει να επιστρέψετε στο φυσικό σώμα σας για την ανακούφιση! Κοιτάξτε σε εκείνες τις θεωρημένες μορφές που πετούν μέσω της ατμόσφαιρας! Τι ποικίλη μορφή και χρωματισμός! Μερικοί οι ομορφότεροι, η πλειοψηφία αρκετά ουδέτερη στην απόχρωση, και περιστασιακά άγρια, φλογερή λυσσασμένη.
Παρατηρήστε εκείνες της στροβιλισμένες μικροσκοπικές κυκλωνικές σκέψεις-μορφές καθώς ρίχνονται μακριά από εκείνο το επιχειρησιακό σπίτι. Πέρα από την οδό, παρατηρήστε εκείνο το μεγάλο τέρας χταποδιών μιας σκέψη-μορφής, με τα μεγάλα πλοκάμια του προσπαθώντας να τυλίξει γύρω από τη διάβαση των προσώπων και να τους σύρει σε εκείνα τα χορευτικά μέρη(club). Ένα διαβολικό τέρας που θα κάναμε καλά να καταστρέψουμε. Γυρίστε στη συγκεντρωμένη σκέψη σας επάνω σε αυτό, και αυτό από την ύπαρξη - εκεί, της οποίας ο σωστός τρόπος ρολόι που ζαρώνει.
Αλλά αλίμονο, περισσότεροι του είδους του θα προέλθουν εμπρός από εκείνη την θέση. Εδώ, οι ίδιοι επάνω από το επίπεδο των κεραμοσκεπων - μπορείτε να το κάνετε εύκολα, εάν μόνο πραγματοποιείτε ότι μπορείτε - εκεί, σας έχω βοηθήσει για να το κάνω αυτή τη φορά, είναι αρκετά εύκολο όταν κερδίζετε μία φορά την εμπιστοσύνη. Εντούτοις, εάν χάνετε την εμπιστοσύνη, και γίνεστε φοβισμένοι, κάτω από σας θα πέσει το έδαφος, και θα μωλωπίσει το αστρικό σώμα σας. Από αυτό το ύψος κοιτάξτε κάτω γύρω σας. Θα δείτε ένα μεγάλο πλήθος μικροσκοπικών Φώτων κάθε ένα αντιπροσωπεύει μια ανθρώπινη ψυχή. Εδώ ή εκεί θα δείτε μερικά πολύ φωτεινότερα φώτα, και μακριά χώρια θα δείτε μερικούς που λάμπουν όπως έναν λαμπρό ηλεκτρικό σπινθήρα - αυτό το τελευταίο είναι τα ωριαία σύμβολα μιας προηγμένης ψυχής. "Αφήστε το φως σας να λάμψει έτσι ιδού η ακτινοβολία που προκύπτει από εκείνο το ταπεινό σπίτι της θρησκευτικής λατρείας, και αντίθεση φωτεινότητας αυτού με τη δυσάρεστη ωριαία ατμόσφαιρα εκείνης της θαυμάσιας επόμενης πόρτας δομών εκκλησιών σε αυτό - δεν μπορείτε να διαβάσετε την ιστορία της πνευματικότητας και την έλλειψη στις περιπτώσεις αυτών των εκκλησιών αλλά αυτές οι θέες, που ενδιαφέρουν αν και είναι, και τόσο χρήσιμες όσο συμφωνούν με την επεξήγηση των μαθημάτων που έχετε μάθει στην κλάση, ή από το εγχειρίδιο, είναι μακριά λιγότεροι στην κλίμακα από εκείνων που θα βεβαιώσουμε σε μια στιγμή. Ελάτε, πάρτε το χέρι μου. Οι δονήσεις μας αυξάνουν. Ελάτε!

Β)ΜΕΡΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ υπό-τοπία.

Τώρα, σπουδαστή, εισάγουμε τις δονήσεις των χαμηλότερων υπό-- τοπίων του αστρικού. Πρέπει να συγκροτήσετε τα νεύρα σας οπού θα βεβαιώσετε μερικές δυσάρεστες θέες, αλλά δεν είστε φοβισμένοι γιατί τίποτα δεν μπορεί να σας βλάψει εδώ ενώ είμαι με σας. Ήσαστε μόνο εδώ, που στερείστε τη γνώση self-protection, να βρείτε την εμπειρία. Αλλά, ακόμα και τότε, αν και στερηθήκατε την υψηλότερη γνώση, θέλω να διατηρήσετε ένα θετικό διανοητικό ύφος, και να αρνηθείτε την ισχύ των αστρικών κατοίκων να σας βλάψει, θα ήσαστε ακόμα ασφαλείς. Μια σταθερή διανοητική τοποθέτηση, και ο ισχυρισμός της ασυλίας σας θα ενεργήσουν ως φραγμός μέσω του οποίου αυτές οι επιρροές μπορούν να διαπεράσουν.
Η πρώτη εντύπωσή σας είναι ότι ο υλικός κόσμος είναι ακόμα γύρω από σας, με όλες τις σκηνές του απλά ορατές. Αλλά, καθώς κοιτάζετε θα βρείτε ότι φαίνεται να υπάρχει ένα ιδιαίτερο πέπλο μεταξύ των σκηνών και του τοπίου επάνω στις οποίες κατοικείτε προσωρινά. Αυτό το πέπλο, ενώ τουλάχιστον ημιδιάφανο, εντούτοις φαίνεται να έχει μια ιδιαίτερη εμφάνιση του ανθεκτικού λόγου στερεότητας και εσείς θα βρείτε ενστικτωδώς ότι θα ήταν ένας φραγμός στη μετάβαση των αστρικών οντοτήτων πίσω στο υλικό τοπία.
Αλλάζω τώρα τις δονήσεις μας, για μια στιγμή, σε εκείνες μιας πολύ δυσάρεστης υποδιαίρεσης του χαμηλότερου υπό- τοπίου. Αυτό είναι η υποδιαίρεση που τα παλαιά occultists ήταν συνηθισμένα για να καλέσουν "αστρικό νεκροταφείο." Θα μείνουμε σε αυτό το τοπίο των δονήσεων αλλά για μια στιγμή, για να το εφοδιάζουμε με μια τρομακτική θέα, οπού η ατμόσφαιρά της είναι πιεσμένη. Τώρα, κρατήστε με σφιχτά, και πατήστε κοντά μέχρι εμένα, γιατί θα αισθανθείτε ενστικτωδώς την ανάγκη της προστασίας. Κοιτάζοντας γύρω από σας σε όλες τις πλευρές, θα δείτε τι εμφανίζεται να είναι οι αποσυνθέτοντας μορφές των ανθρώπινων όντων, και ακόμη και μερικά ζώα. Αυτές οι μορφές φαίνονται στο διάστημα. Φαίνονται πραγματικά, και όμως, μερικά είναι μη πραγματικά. Πεισθείτε ότι δεν είναι φυσικά σώματα, αλλά ακόμα αντέχουν μια επίσης στενή ομοιότητα πάρα πολύ τα φυσικά πτώματα για να είναι ευχάριστα. Κοιτάξτε το ένα αγαθό κοιτάζει γύρω σας, γιατί θα αλλάξω τις δονήσεις μας σε μια στιγμή. Εκεί, έχουμε αφήσει εκείνη την σκηνή πίσω από μας! Αλλά πριν να προχωρήσουμε περαιτέρω, θα σταματήσουμε μια στιγμή και θα θεωρήσουμε τι βεβαιώσαμε ακριβώς. Αυτές οι αποσυνθέτοντας αστρικές μορφές είναι αυτό που τα occultists ξέρουν ως "αστρικά κοχύλια." Το αστρικό κοχύλι είναι πραγματικά ένα αστρικό πτώμα, ακριβώς δεδομένου ότι το φυσικό σώμα στον τάφο είναι το υλικό πτώμα. Γιατί όπως θα δούμε προς το παρόν, τα εξαϋλωμένα φύλλα ψυχής.
Τελικά ο αστρικός και οι κινήσεις σε αυτό που τα occultists ξέρουν ως διανοητικά ή πνευματικά τοπία της ύπαρξης, τα οποία συμβολίζονται από τη σύλληψη φυλών "των ουρανών," των οποίων όλες οι θρησκείες διδάσκει όταν η ψυχή περνά έτσι φύλλα πίσω από τον το αστρικό σώμα αυτό έχει κατοικήσει ενώ στον αστρικό αυτό το αστρικό σώμα, ή η μορφή, αρχίζει έπειτα να αποσυνθέτει, και εξαφανίζεται εγκαίρως συνολικά, επιλυμένος στα αρχικά στοιχεία του. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, κατοικεί σε αυτό το ιδιαίτερο τμήμα μια από τις χαμηλότερες υποδιαιρέσεις του χαμηλότερου αστρικού υπό- τοπίου. Αυτό το ιδιαίτερο τμήμα δεν έχει κανέναν άλλο σκοπό, και είναι χωριστό και εκτός από τις άλλες υποδιαιρέσεις. Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ των αστρικών κοχυλιών των διαφορετικών ατόμων, εφ' όσον είναι στη "διάρκεια" των κοχυλιών σε αυτήν την ιδιαίτερη θέση της αποσύνθεσης. Παραδείγματος χάριν, ο αστρικός ενός προσώπου της υψηλής πνευματικότητας και τα ιδανικά θα αποσυνθέσει πολύ γρήγορα πράγματι, δεδομένου ότι τα άτομά του έχουν ελάχιστη ή καμία συνεκτική έλξη όταν μία φορά δηλ. απορρίπτεται. Αλλά, αφ' ετέρου, το αστρικό κοχύλι ενός προσώπου των γήινων ιδανικών και των υλικών τάσεων θα διατηρήσει τη συνοχή για έναν συγκριτικά μακρύ χρόνο, έτσι ισχυρή είναι η ελκυστική δύναμη που παράγεται ενώ το κοχύλι καταλαμβάνεται από τον ιδιοκτήτη του.
Εκείνοι οι αστρικοί οργανισμοί είναι "νεκροί" και δεν έχουν καμία συνείδηση ή νοημοσύνη, και μπορούν καταρχήν ακόμα και να γαλβανιστούν στην εμφάνιση μιας ζωής όπως μπορεί η κλάση των αστρικών μορφών που είναι γνωστών ως "φάσματα," ή "σκιές," που ανήκουν σε μια ελαφρώς διαφορετική κατηγορία, και τα οποία θα κοιτάξουμε τώρα για μια στιγμή εκεί.
Βλέμμα στη σκηνή για μια στιγμή, προτού να αλλάξω τις δονήσεις πάλι. Η στιγμιαία αναλαμπή μας της υποδιαίρεσης του αστρικού επάνω στον οποίο οι φασματικές μορφές τηρούν, δεν ήταν ευχάριστη, αλλά είναι ενδιαφέρον επειδή εξηγεί μερικά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των ψυχικών ή απόκρυφων φαινομένων που παρερμηνεύεται συχνά. Παρατηρήσατε ότι αντί να επιπλεύσουν περίπου στο αστρικό διάστημα, όπως τα κοχύλια που είδαμε μερικές στιγμές πίσω, αυτά τα φάσματα ενέργησαν όπως τα σκιερά ανθρώπινα όντα σε έναν ζαλισμένο ή dreamlike όρο.
Τους είδατε ονειρεμένα, χωρίς το καθορισμένο αντικείμενο ή το σκοπό - μια παράξενη, δυσάρεστη θέα. Αυτά τα φάσματα είναι πραγματικά αστρικά κοχύλια από τα οποία οι ψυχές έχουν αναχωρήσει, αλλά που έχουν αφήσει σε αυτά ικανοποιητική ισχύς, που προκύπτει από την προηγούμενη σκέψη και δονήσεις των ιδιοκτητών τους, για να τους δώσει μια προσωρινή ομοιότητα της ζωής και της ενέργειας, αυτή η ισχύς φορά βαθμιαία μακριά, και το κοχύλι κατόπιν βυθίζετε στην υποδιαίρεση που είδαμε λίγο πιο πίσω. Στο μεταξύ, κατοικεί σε αυτήν την ιδιαίτερη υποδιαίρεση. Στην περίπτωση της ψυχής με τα υψηλά ιδανικά και τις πνευματικές φιλοδοξίες, δεν υπάρχουν σχεδόν καμία υλική θεωρημένη δόνηση που παραμένει "να γαλβανίσουν" το αστρικό σώμα αφότου έχει αποσυρθεί η ψυχή.
Η υψηλότερη φύση τις έχει εξουδετερώσει αυτές τις χαμηλότερες, αλλά ισχυρές, δονήσεις. Αλλά στην περίπτωση της ψυχής που διατηρεί τις ισχυρές υλικές σκέψεις και τις επιθυμίες, η ισχύς είναι πολύ πιο παράξενη. Στην τελευταία κλάση, ακόμα και αφού την έχει σύρει η υψηλότερη φύση της ψυχής προς τα πάνω, επάνω από τον αστρικό, αυτές οι χαμηλότερες διανοητικές δονήσεις μπορούν να μείνουν στην εγκαταλειμμένη αστρική μορφή, και να δώσουν έτσι στην τελευταία μια ομοιότητα της ζωής και της δραστηριότητας που, αν και μια πλαστογραφία, μπορεί να φανερώσει την ιδιαίτερη ισχύ για έναν χρόνο. Η πλαστή ισχύς αυτών των φασματικών μορφών μειώνει σταθερά, αλλά σε μερικές περιπτώσεις εμμένει για έναν συγκριτικά μακροχρόνιο χρόνο. Καταρχήν, η ισχύς εξαφανίζεται στον τρόπο που δηλώνεται, αλλά σε ορισμένες άλλες περιπτώσεις χρησιμοποιείται, δεδομένου ότι ένας σπινθήρας καθίσταται φωτεινός από το φύσημα επάνω της, με τη βοήθεια ενός ψυχικού ερεθίσματος από τα πρόσωπα που ζουν στο υλικό τοπίο. Υπαινίσσομαι τώρα στην ισχύ που παράγεται "στους κύκλους" και μέσω των medium (διάμεσους). Η ψυχική ισχύς που παράγεται έτσι, συνδεμένη με την ισχυρή διανοητική έλξη που οργανώνεται μεταξύ των προσώπων στη γήινη ζωή και της φασματικής μορφής, μπορεί να προκαλέσει τα τελευταία για να φανερωθεί στα πρώτα, είτε από τη λίγο πολύ πλήρη υλοποίηση, είτε από τη μερική εκδήλωση μέσω του φυσικού οργανισμού του μέσου, είτε των μέσων, παρόν. Σε αυτή την περίπτωση, το φάσμα, "γαλβάνισε" να φανεί στη ζωή με τη βοήθεια της ψυχικής ισχύος του μέσου, ή εκείνοι που συνθέτουν τον ψυχικό κύκλο, θα προσπαθήσουν να φανερωθούν από την ομιλία, το αυτόματο γράψιμο, τα κτυπήματα, ή ειδάλλως. Αλλά, στο καλύτερο, οι προσπάθειές θα είναι αδύναμες και ελαττωματικές, και τα πρόσωπα που βεβαιώνουν τα φαινόμενα θα θυμηθούν πάντα το ίδιο πράγμα με την αμυδρή ιδέα ότι "υπήρξε κάτι λανθασμένο για αυτό" - κάτι βρέθηκε.
Σε μερικές περιπτώσεις, η δόνηση των παλαιών μνημών θα επιζήσει στη φασματική μορφή, που θα την δει για να απαντήσει στις ερωτήσεις αρκετά καλά, και θα υπαινιχτεί στην προηγούμενη εμπειρία. Αλλά ακόμα και τότε, σ’αυτές τις περιπτώσεις θα υπάρξει μια σκιά του unreality που θα εντυπωσιάσει τον προσεκτικό παρατηρητή. Θυμηθείτε, υπάρχουν πολλές άλλες μορφές της "επιστροφής πνευμάτων" μερικής ή πλήρους, άλλα για τα πραγματικά φαινόμενα είναι πραγματικά άλλα μια εκδήλωση της παρουσίας αυτών των φασματικών μορφών των οποίων πραγματικής φύσης έχουμε γίνει εξοικειωμένοι από την αναλαμπή μας στην περιοχή διανομής τους.
Επιπλέον, αυτές οι οντότητες (εάν μπορούν να κληθούν από εκείνο το όνομα) δανείζονται τις ιδέες και τις εντυπώσεις από τα μυαλά των μέσων ή των προσώπων στον κύκλο, εκτός από τις σκιερές μνήμες τους, και έτσι τις διπλά γίνοντας αντανακλάσεις ή τις πλαστογραφίες. Αυτά τα φάσματα δεν έχουν πραγματικά καμία ψυχή. Η ψυχή που κατέλαβε στο παρελθόν τη μορφή έχει αναχωρήσει σε ένα υψηλότερο τοπίο, και χρειάζεται άγνοια της απόδοσης του απορριμμένου κοχυλιού της. Είναι αξιολύπητο να βεβαιωθούν οι περιπτώσεις όπου αυτές πλαστογραφούν τη φασματική μορφή γίνονται αποδεκτές ως αναχωρημένη ψυχή του ατόμου, από εκείνους που τον αγάπησαν στη γη γεμάτη. Μια έλλειψη γνώσης του αληθινού αποκρυφισμού επιτρέπει συχνά των λυπηρών λαθών αυτού του είδους. Το αληθινό occultist δεν εξαπατείται ποτέ με αυτόν τον τρόπο. Αυτά τα φάσματα δεν είναι πλέον "αναχωρημένες ψυχές" ή "πνεύματα" από ένα γαλβανισμένο φυσικό πτώμα είναι το άτομο που μία φορά κατοικημένος σε αυτό, αν και το ρεύμα μπορεί να το προκαλέσει για να κινήσει τους μυς του και να πάει μέσω των κινήσεων της ζωής, παραμένει ένα πτώμα και ένα απορριμμένο κοχύλι - και αυτό είναι ακριβώς η φασματική μορφή, συν τις υπόλοιπες δονητικές ηχώ της παλαιάς διανοητικής ζωής της.


d.sΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/10/2003, 01:11:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
Καλησπέρα uri.

Θα ήθελα να σε ρωτήσω (σου έχω στείλει και email σχετικά), από ποιο βιβλίο έχεις μεταφράσει τα κείμενα που μας παραθέτεις;

αυτή...που τα κατάφερε!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Κωστας
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
627 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/11/2003, 18:57:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Κωστας
Χαθηκατε παιδια

Εγω επανερχομαι στο θεμα τησ αστρικης προβολης,με αφορμη μια εμπειρια που βιωσα.
Οπως εχω αναφερει ξανα ειμαι μελος και σε πολλα ξενα σαιτ.
Ετσι οπως μπηκα χθες σε ενα απο αυτα ενα μελος υποστηριζε οτι "παλευει" αρκετο καιρο να πετυχει αστρικη προβολη,εχοντασ δοκιμασει μετα απο μονο μια επιτυχια και τεχνικες μεθοδους οπως Hemi sync, Holo sync που τα πουλαει και ο πολυ ειδικος επι του θεματος ROBERT MONROE.
ΤEλος παντων για να μην σας κουραζω ανεφερε οτι βρηκε ενα σαιτ οπου ελεγε οτι μπορεις να εχεις αστρικη προβολη μεσα σε 10 λεπτα!
Δεν το πιστεψε αλλα ειπε ας το δοκιμασω.
Το δοκιμασε και μεσα σε λεπτα μουδιασε το σωμα του,η καρδια του αρχισε να χτυπα γρηγορα και εχασε τελειως την αισθηση του σωματος του.
Ειχε την ευγενη καλωσυνη να προσφερει link για να το κατεβασουμε αυτο το wave file τσαμπα.
Προλαβα και το κατεβασα και εγω εχθες (ηταν μικρο περιπου εικοσι λεπτα) και σημερα το πρωι που ξυπνησα ειπα ας το δοκιμασω μια φορα.
Μεσα σε 5 λεπτα το σωμα μου παρελυσε και αρχισε να δονειται!
Δεν το πιστευα οτι συναιβεναι αυτο.
Εχω ακουσει πολεσ φορες για τα binaural beats που συχρονιζουν τα ημισφαιρια του εγκεφαλου
και σε φερνουν ετσι σε διαφορες καταστασεις οπως αλφα,δελτα και τα σχετικα.
Δεν ειχε τυχει ομως ποτε να δοκιμασω να ακουσω ενα τετοιο ηχο ωσ χθες ωπου βιωσα αυτα που ανεφερα.
Σας δινω και το link να διαβασετε και τις εμπειριεσ αλλων ατομων που δοκιμασαν αυτη την τεχνικη.

http://www.astralsociety.com/Forums/index.php?board=7;action=display;threadid=4106

Αυτη ειναι η πρωτη οπου το προσφερε το ατομο αλλα το κλειδωσανε το θεμα του γιατι εδινε να το κατεβασουν και αυτο δεν ηταν επιτρεπτο.

Και αυτο ειναι το αλλο σαιτ οπου το δοκιμασανε και αλλοι οπως και εγω: http://www.astralforum.com/phpBB2/viewtopic.php?t=1440

Aυτη η τεχνικη με τον ηχο οπου παιζει με αλλον ηχο στο δεξι αυτι και αλλο στο αριστερο ειναι σαν και αυτη που λεγεται holo sync,hemi sync me ton brain wave generator, αλλα αυτο ηταν κατι παρομοιο αλλα οχι με τον brain wave generator.

Περισοτερα στα αγγλικα.

Accurately calibrated sine wave frequency generators were used to generate different frequencies in each ear.

Experimenting through the whole range of alpha and theta waves ( from 5 - 12 Hz) it was found that a combination of frequencies consistently caused a complete shift in consciousness. This feeling was likened to all of your bodily awareness, suddenly being pulled into your pineal area ( third eye, head chakra etc). A low frequency delta wave has been added to complete the deepening of this advanced state.

You are likely to experience your first change of consciousness after 8 - 10 minutes of listening to the program.

H zωη ειναι ενα συντομο σχολειο...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/11/2003, 00:32:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
Καλησπέρα σας.

Εφορμώμενη από το πολύ ενδιαφέρον μήνυμα του φίλου μας Κώστα, το οποίο και βέβαια με ώθησε να ανατρέξω στις σελίδες που αναφέρει, θα ήθελα να παρατηρήσω - θυμήσω κάποια πράγματα.

Η "εξωσωματική εμπειρία" και η "αστρική προβολή", αποτελούσε ανέκαθεν ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα, που προκαλεί για συζήτηση, αλλά και για πειραματισμούς.

Σ'αυτό ακριβώς (το δεύτερο σημείο) θα ήθελα να σταθώ.
Καθώς όλοι όσοι συμμετέχουμε στις συζητήσεις έχουμε διαφορετικές ηλικίες, μεγαλύτερη ή μικρότερη ωριμότητα, περισσότερη ή λιγότερη πείρα σχετικά με τα πρακτικά ζητήματα της μεταφυσικής, κάποιοι πειραματισμοί είναι πολύ πιθανόν να είναι για πολλούς από εμάς επικίνδυνοι. Κάποιοι άλλοι επίσης, είναι άσχέτως ηλικίας κ.λ.π. επικίνδυνοι, λόγω της φύσεώς τους.

Ας αναρωτηθούμε λοιπόν:

  • Εχουμε την ικανότητα να διακρίνουμε τι είναι επικίνδυνο και τι όχι;
  • Μπορούμε σε περίπτωση που κάνουμε ένα πείραμα - παίζοντας ουσιαστικά με τον εαυτό μας ή και με άλλον κόσμο ή κόσμους - να σταματήσουμε και να διορθώσουμε πιθανές παρενέργειες;
  • Ξέρουμε τόσο καλά τον εαυτό μας, αλλά και τους άλλους (των οποίων τις εμπειρίες ίσως θέλουμε να μιμηθούμε), ώστε να έχουμε έλεγχο του τι θα συμβεί σε κάποιο πείραμά μας;

  • Ποιος είναι τελικά ο λόγος που μας κάνει να πειραματιζόμαστε, και αξίζει τον κόπο να θέτουμε σε κίνδυνο τον εαυτό μας για τον λόγο αυτό;


Ούτε ο φόβος, ούτε όμως και η απερισκεψία είναι καλοί σύμβουλοι στον δρόμο της αναζήτησης του παράξενου.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Θα ήθελα να τονίσω ότι το μήνυμά μου αυτό δεν αποτελεί παρατήρηση σε αυτά τα οποία μας παρέθεσε ο φίλος Κώστας, απλά έδωσε μία πολύ καλή ευκαιρία να θυμηθούμε (όπως είπα πιο πριν) κάποια πράγματα.

αυτή...που τα κατάφερε!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

YHVH
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
356 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/11/2003, 16:14:14  Εμφάνιση Προφίλ
Ε λοιπόν αυτό το έψαχνα πολύ καιρό!
Δεν έχω πιστωτική (και δεν θέλω να αποκτήσω) και γι'αυτό δεν θα μπορέσω ποτέ να το αγοράσω, αλλά χαρη σε εσένα....
Σας ευχαριστώ κύριε, με σώσατε!
Βέβαια, το λινκ δεν υπάρχει πια. Γι'αυτό μήπως μπορείς να μου το στείλεις σε ε-μαιλ ή να το ανεβάσεις σε κάποια σελίδα?????
Θα σου ήμουν απίστευτα ευγνώμων. Όσο δεν φαντάζεσαι. Απέραντα. Αδιανόητα ευγνώμων. Θα σου ανάψω λαμπάδα ίσα με το μπόι σου, πως να στο πω?


Solve et Coagula
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Κωστας
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
627 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/11/2003, 16:30:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Κωστας
Φιλε μου το δοκιμασα μονο μια φορα και ακομα δεν το γνωριζω.
Δεν θεωρειται επικινδυνο,απλα κανει διαφορετικες συχνοτητες στα αυτια οταν το ακους για λιγο,το πολυ 15 λεπτα.
Οσοι το δοκιμασανε σε ενα ξενο σαιτ ειχαν αμεσως συμπτωματα αστρικης προβολης.
Δεν μπορω ομως εγω να παρω ευθυνη να το δωσω σε αλλοθσ γιατι δεν το ξερω ακομα και ετσι δεν το εμπιστευομαι.
Ενας ηχος ειναι απλα αλλα πειραματιζομαι ακομη.
Μια φορα το ακουσα και βιωσα αυτα που ειπα. Οι αλλοι το ξερουν και το εχουν δοκιμασει χρονια,ειναι γνωστα αυτα στο εξωτερικο.
Ελπιζω να καταλαβαινεις.

H zωη ειναι ενα συντομο σχολειο...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

YHVH
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
356 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/11/2003, 17:17:11  Εμφάνιση Προφίλ
Τουλάχιστον μήπως μπορείς να μου πεις πού μπορώ να βρω το λινκ για το προιόν????


Παρεπιπτόντως, όπως έχω πει σε άλλο τόπικ, έχω ήδη προβληθεί δυο-τρεις φορές με τη βοήθεια ενός φίλου που δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας, άρα τί καινούργιο μπορεί να πάθω???? Έχω μάθει τους κανόνες.

Solve et Coagula
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ο ΩΝ
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
71 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/11/2003, 17:17:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ο ΩΝ
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΨΥΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ??? ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΜΠΕ !!! ΑΚΟΜΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΤΣΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ? ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ? ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΣΤΡΙΚΑ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΑΣΤΡΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ? ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!!!

ΒΙΟΣ ΑΝΕΟΡΤΑΣΤΟΣ ΜΑΚΡΑ ΟΔΟΣ ΑΠΑΝΔΟΧΕΥΤΟΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Κωστας
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
627 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/11/2003, 17:52:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Κωστας
quote:

Τουλάχιστον μήπως μπορείς να μου πεις πού μπορώ να βρω το λινκ για το προιόν????


Παρεπιπτόντως, όπως έχω πει σε άλλο τόπικ, έχω ήδη προβληθεί δυο-τρεις φορές με τη βοήθεια ενός φίλου που δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας, άρα τί καινούργιο μπορεί να πάθω???? Έχω μάθει τους κανόνες.

Solve et Coagula


Δεν αντιλεγω οτι μπορει να εχεις μαθει τουσ κανονες για την αστρικη προβολη και οτι εχεις προβληθει. Αυτον τον ηχο ομως δεν το γνωριζω τοσο για να το εμπιστευτω και σε αλλους.
Κατι παρομοια προσφερει και ο Robert monroe.
Αν ψαξεις στα site που εδωσα θα βρεις αυτο που ζητας και ισως να το προσφερει παλι αυτος που το προσφερε.

H zωη ειναι ενα συντομο σχολειο...

Edited by - Κωστας on 05/11/2003 18:00:37Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Razielle
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
57 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/11/2003, 22:15:01  Εμφάνιση Προφίλ
Καλησπέρα Παίδες..
είναι γεγονός ότι όποιος ψάχνει, βρίσκει.
Μετά από αναζήτηση που έκανα στα sites που πρότεινε ο φίλος Κώστας (και όχι μόνο), κατέληξα στα εξής:

1on) Αν κάποιος έχει kazaa ή winmx μπόρει να κατεβάσει αρχεία ήχου με θέμα την αυτούπνωση, την αυτοσυγκέντρωση, την αστρική προβολή, τη γιόγκα κλπ βάζοντας στο search: hemisync ή hemi-sync ή holo-sync.
Δεν υπάρχουν πολλοί users που κατέχουν τέτοια αρχεία, κ πρέπει να έχετε υπόψιν σας ότι είναι πολύ μεγάλα για απλή dial up σύνδεση (προσπαθώ τώρα να κατεβάσω ένα που είναι κάπου 28 ΜΒ!)

2ον) Κάντε μία επίσκεψη στο site:
http://www.bwgen.com/index.htm
όπου θα βρείτε ένα πρόγραμμα το οποίο μέσα από ακουστικά συντονίζει τα εγκεφαλικά κύματα, σε διάφορες συχνότητες αναλόγως με το τι θέλετε να πετύχετε. Το πρόγραμμα είναι freeware και μπορείτε να κατεβάσετε και άλλους ήχους εκτός απο τους standart που διαθέτει.

Αυτά από εμένα... Να περνάτε καλά


Razielle - The OceanbornΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Razielle
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
57 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/11/2003, 22:54:12  Εμφάνιση Προφίλ
Α... Και κάτι τελευταίο!
Δεν ξέρω αν κάποιος νιώθει κάτι παρόμοιο, πάντως στα δικά μου μάτια, η αστρική προβολή έχει απομυθοποιηθεί...Απογοητεύτηκα κάπως!
Διότι από τη στιγμή που μελετήθηκε και εξηγήθηκε επιστημονικά, και επιτυγχάνεται με ένα απλό προγραμματάκι συντονισμού εγκεφαλικών κυμάτων (!!)...τι να πώ...για μένα έχει χάσει ενα μεγάλο μέρος της μαγείας που είχε! Πλέον δε το θεωρώ ούτε ανεξήγητο, ούτε παραφυσικό, ούτε υπερφυσικό, ούτε τίποτα..
Να είστε όλοι καλά!


The only element that lasts forever is time...and even that sometimes it has no meaning..
Razielle - The OceanbornΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Razielle
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
57 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/11/2003, 23:50:39  Εμφάνιση Προφίλ
Hi again...!!
quote:
Το πρόγραμμα είναι freeware και μπορείτε να κατεβάσετε και άλλους ήχους εκτός απο τους standart που διαθέτει.

Ένα λαθάκι...το πρόγραμμα είναι shareware, και για να κατεβάσει άλλους ήχους εκτός από τους βασικούς, θα πρέπει να κάνει register..ή να αποκτήσει με κάποιο τρόπο τους user name και serial key..
Όποιος χρειάζεται βοήθεια, ας στείλει ένα mail
BYEZZZZZzzzzzz.....!!!


The only element that lasts forever is time...and even that sometimes it has no meaning..
Razielle - The OceanbornΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/11/2003, 00:31:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
quote:
Δεν ξέρω αν κάποιος νιώθει κάτι παρόμοιο, πάντως στα δικά μου μάτια, η αστρική προβολή έχει απομυθοποιηθεί...Απογοητεύτηκα κάπως!
Διότι από τη στιγμή που μελετήθηκε και εξηγήθηκε επιστημονικά, και επιτυγχάνεται με ένα απλό προγραμματάκι συντονισμού εγκεφαλικών κυμάτων (!!)...τι να πώ...για μένα έχει χάσει ενα μεγάλο μέρος της μαγείας που είχε! Πλέον δε το θεωρώ ούτε ανεξήγητο, ούτε παραφυσικό, ούτε υπερφυσικό, ούτε τίποτα..


Καλησπέρα φίλοι και Razielle, να σε συγχαρώ για τη ειλικρίνιά σου.

Νομίζω ότι με την απομυθοποίηση αυτή, είναι η κατάλληλη στιγμή να αναρρωτηθείς, γιατί θέλεις να ασχοληθείς με το αντικείμενο αυτό. (Το ίδιο βέβαια ισχύει και για όλους μας).

Σκέψου λοιπόν λίγο, επάνω στις αντιδράσεις που σου προκάλεσε αυτή η ανακάλυψη. Πιθανότατα να ανακαλύψεις πολλά περισσότερα πράγματα και για τον εαυτό σου, αλλά και για το νόημα - φύση των υπερφυσικών δυνάμεων.

Να 'σαι καλά!

αυτή...που τα κατάφερε!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Κωστας
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
627 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/11/2003, 00:50:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Κωστας
Παιδια αυτη η "ανακαλυψη" υπαρχει χρονια απο τον Robert monroe.
Δεν σε βγαζει αυτοματως απο το σωμα σου απλα σε βοηθαει να φτασεισ στο επιθυμητο σημειο ποθ ειναι εφικτη η αστρικη προβολη και ειναι τα κυματα κατα σειρα αλφα-δελτα-θητα.
Απλα δηλαδη φερνει το μυαλο σου στην απαραιτητη κατασταση και βοηθαει να μην εισαι καθολου συγκεντρωμενος στο σωμα σου,κι αυτο απαραιτητο για να ασπαστεις απο το σωμα.

H zωη ειναι ενα συντομο σχολειο...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 21 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.234375
Maintained by Digital Alchemy