ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 Δαρβίνος vs Θρησκείας
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 26
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
strangerz2
Μέλος 3ης Βαθμίδας


454 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2010, 18:39:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους strangerz2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Να ξαναπώ ΠΑΛΙ τα ίδια; ΤΙΠΟΤΑ, ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ στην επιστήμη δεν είναι "θέσφατο" ή "δεδομένο". Ούτε υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΗ αλήθεια (φιλοσοφικά). Απλώς στη δεδομένη χρονική στιγμή, τα στοιχεία πού έχουμε συνηγορούν σε μια κατεύθυνση η οποία αποτελεί τη βέλτιστη προσέγγιση της αλήθειας. Είναι λάθος να πω εγώ ότι κάτι είναι δεδομένο τη στιγμή που κάτι τέτοιο ΔΕΝ υπάρχει στην επιστήμη. Και φυσικά η γόνιμη κριτική και αμφισβήτηση είναι ευπρόσδεκτες, ακριβώς επειδή μπορεί να υπάρχει κάτι που αγνοούμε με τη διαφορά ότι δεν εννοώ το υπερφυσικό


Μάλιστα.Δεν περίμενα και κάτι περισσότερο.Οκ.


quote:
Σε αντίθεση με τον τρέχα ή εσένα δε βρήκα μια ιστοσελίδα

Και εγώ δηλαδή πόσες φορές πρέπει να σου ξαναπώ οτι οι γνώσεις μου δεν είναι μόνο απο ιστοσελίδες και απο βιβλία?(εχω διβάσει και εγώ πολλά βιβλία,όχι μόνο εσωτερισμού αλλά και εκλαικευτικής επιστήμης.)

Anyway.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2010, 19:11:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

... ακριβώς επειδή μπορεί να υπάρχει κάτι που αγνοούμε με τη διαφορά ότι δεν εννοώ το υπερφυσικό


Η ένστασή μου είναι ΑΛΛΟΥ. Ότι δεν πρέπει να παραβιάζεται η ακαδημαϊκή ελευθερία. Ότι τα παιδιά πρέπει να διδάσκονται τα πορίσματα της επιστήμης ως έχουν χωρίς παρεμβάσεις και εμπόδια από θεοκρατικούς κύκλους. Ότι, ένας άνθρωπος που ΔΗΛΩΝΕΙ δημοσιογράφος που ενδιαφέρεται για την αλήθεια ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ συστηματικά σε ένα φόρουμ ελεύθερου διαλόγου. Δεν υπάρχει θέμα γόνιμης αμφισβήτησης αλλά κάποιων που θέλουν να εμποδίσουν την αλήθεια και την επιστήμη να κάνουν τη δουλειά τους ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ γιατί συγκρούεται με τα σάπια πιστεύω τους. Ότι προσπαθούν να επηρεάσουν τους πολίτες....


Ο συνδυασμός κρίσης και στοιχείων με οδήγησε σε αυτά που πιστεύω.


Θα ήθελα να πώ το εξής:"Αν και εφόσον θεωρούμε ότι υπάρχει οτιδήποτε που δεν γνωρίζουμε ... αυτό μπορεί να βρίσκεται παντού , ακόμα και στο υπερφυσικό..."

Όσον αφορά δε αυτό που αναφέρεις , ότι ο συνδυασμός κρίσης και στοιχείων σε οδήγησε σε αυτά που "πιστεύεις" το θεωρώ ως σωστό , με την μόνη παρατήρηση , ότι τα στοιχεία που δεν έχεις/ουμε δεν αποτελεί και απόδειξη της μη ύπαρξης και άλλων γνώσεων , που ενδεχομένως αν είχες/αμε , η εν γένει κοσμοθεωρία περί πάντων να ήταν εντελώς διαφορετική...υπόθεση κάνω...

Έχω την αίσθηση , ότι οι διατυπώσεις διαφέρουν με πολλούς συνδίκτυους και ίσως εξ'αυτού να δημιουργούνται κάποιες εντυπώσεις λαθεμένες...ωστόσο οφείλουμε να πούμε ότι όλοι το ίδιο αναζητάμε , την πραγματική αλήθεια...!!!

Αυτή είναι η αίσθησή μου...και σε κάθε περίπτωση έχω την αίσθηση , ότι στο ασυνείδητό μας , είναι καταγεγραμμένες πολλές πληροφορίες για την πορεία του ανθρωπίνου είδους -κάτι σαν το μαύρο κουτί- αλλα δυστυχώς υπάρχει μια "κερκόπορτα" που ακόμα δεν εχει ανοίξει εκεί... ελπίζω ότι κάποια στιγμή αυτό θα καταστεί δυνατόν...μακάρι και εφόσον οι σκέψεις μου είναι βεβαίως σωστές , διότι μπορεί και να μην είναι..!!!

Αίσθησή μου είναι πάντως είναι , ότι όντως εκεί είναι καταγεγραμμένες πληροφορίες...που αφορούν την πορεία και "εξέλιξη" του ανθρώπου αλλα και πολλά άλλα επι μέρους στοιχεία...!!!


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2010, 19:26:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Βιομηχανικούλη μου, όταν αρχίζεις το παραλήρημα και τα ΚΑΝΤΎΛΙΑ, τους αφορισμούς σου και τις κατάρες, μου θυμίζεις έντονα την ...Λουκά με τον Ρουβά....
Στο λέω απο την αρχή,αλλά, ο εγωισμός σου, δεν σε αφήνει να το
δεις:Δεν λες τίποτε καινουργιο,όλοι ξέρουμε όσα λες και τα αμφισβητούμε, ως ύποπτα, γιατί στηριζονται μόν στην ύλη,
καθώς ο άνθρωπος δεν είναι μόνο ύλη, έχει και πνεύμα και αυτο,δεν αναφέρεται στην εξέλιξη σου πουθενά...
Πόσο ρηχά και χύμα να στο πούμε;....
Όσα λες,δεν αξίζουν γιατί,δεν έχουν δώσει λύσεις, αλλά, απομακρύνουν
απο την αλήθεια, με το μικροσκόπιο που βάζουν ,σε κάτι μεγαλύτερο, όπως η δημιουργια του κόσμου, του ανθρώπου...
Αυτό αρνεισαι,πιστεύοντας, ότι ανακάλυψες, κάτι που οι άλλοι δεν ξέρουν...
Τέτοια αυταπάτη( κυριολεκτικά!!!);...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2010, 19:44:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ia
quote:
Κάνεις λάθος. Αρκεί να μου παρουσιάσει κάποιος επαρκή στοιχεία (και όχι μισές αλήθειες και μπούρδο-επιχειρήματα) και εγώ μετά χαράς θα αλλάξω ιδέες. Εγώ ΘΕΛΩ να κάνω λάθος διότι αυτό σημαίνει ότι μετά θα έχω δίκιο (θα γνωρίζω την αλήθεια).

stranger

quote:
Αυτό που λές είναι το υγιές.Ωστόσο είσαι απόλυτος για την θεωρία της εξέλιξης,δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου.Ο Allzzaro μόνος του τα γράφει μόνος του τα διαβάζει.Δυστυχώς δεν μου κάνει εντύπωση που δεν σου προκαλούν τίποτα το σημαντικό οι ενδeείξεις του allzzaro.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3
Πλήρες Μέλος


1189 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2010, 19:56:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:

quote:

Πές τα ρε Αριστοτέλη.Αλλά θα μου πείς απο το ένα αυτί μπαίνει απο το άλλο βγαίνει.


οι επιστημονες δεν γνωριζουν την αιτια του μπιγκ μπανγκ, ουτε εχουν την παραμικρη ιδεα για το τι υπηρχε πριν απ'αυτο...

επισης ειναι πολυ μακρια απο το να δημιουργησουν ζωη (κλωνοποιηση δε σημαινει δημιουργια ζωης) ενω και η θεωρια της αρχεγονης σουπας μια απλη θεωρια ειναι...

αλλα ενω αυτοι δεν μπορουν να αποδειξουν θεμελιωδη πραγματα εμεις πρεπει να φερουμε αποδειξεις για την εσχατη πραγματικοτητα, το Θεο..

ειναι σαν να σου λεει καποιος ψαρας εγω δεν μπορεσα να πιασω τον ξιφια αλλα εσυ φερε μου μια γαλαζια φαλαινα...Πήγες εσύ αμέσως στο "Μπίνγκ-μπάνγκ" που ούτως ή άλλως πρόκειται για έναν επιστημονικό όρο και εύρημα...αλλα , αν θές να μάθεις κάτι φίλε μου , μπορεί η επιστήμη -ακόμα να μην έχει μιλήσει ή αποδείξει αρκετά πράματα- αλλα όλα όσα έχουμε ως αποδεικτικό ωστόσο , αποτελούν δικά της επιτεύγματα και όχι αναπόδεικτες θεωρίες...ή προσωπικές αισθήσεις...
Δηλαδή τι πρέπει να γίνει τώρα..???
Να αρχίσω να σου απαριθμώ ανακαλύψεις της .. παιδάκια είμαστε???

Τι να πώ τώρα...ότι και να πώ , πάλι θα υπάρχει "στείρα αντιπολίτευση"....!!!


Μείνε μέσα στο παιχνίδι...


βρε η επιστημη μπορει να εχει αποδειξει πολλα αλλα δεν εχει κινηθει ουτε κατα διανοια προς τις κατευθυνσεις που υποδειξαν οι αρχαιες παραδοσεις στην ερευνα τους για το υπερφυσικο...θα μπορουσε για παραδειγμα να ψαξει το θεμα της ψυχης, ε τωρα μολις αρχισε να το ψαχνει αλλα τα κονδυλια ειναι τοσο λιγα που τελικα δεν θα μπορεσει να γινει σοβαρη δουλεια...εστω ομως οτι γινεται, πιστευεις οτι οσοι χρηματοδοτουν τετοιες ερευνες θα ανακοινωσουν τα αποτελεσματα τους σε σενα και μενα αν βρουν κατι εντυπωσιακο; μπορει ναι αλλα μπορει και οχι..Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2010, 20:09:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τρέχα από τις πολλές τάπες δεν ξέρεις τι λες... Το θέμα δεν είναι τι λέω εγώ αλλά τι λες εσύ. Στο βάζω με έντονα γράμματα, για να το ξαναδείς:


1. Τελικά με αυτά που έγραψες παραπληροφόρησες ή όχι, "μάχιμε" δημοσιογράφε; Πού βρίσκεται η αλήθεια;


2. Ποιες αποδείξεις έχεις για τη δημιουργία;


3. Τελικά θα τοποθετηθείς σε αυτά που λέω για τη συμβατότητα εξελικτικής θεωρίας-θρησκείας;

quote:
Δεν λες τίποτε καινουργιο,όλοι ξέρουμε όσα λες και τα αμφισβητούμε, ως ύποπτα, γιατί στηριζονται μόν στην ύλη,
καθώς ο άνθρωπος δεν είναι μόνο ύλη, έχει και πνεύμα και αυτο,δεν αναφέρεται στην εξέλιξη σου πουθενά...


ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ. Το πνεύμα μπορεί να υπάρχει ΚΑΙ ταυτόχρονα να ισχύει ΑΠΟΛΥΤΑ η εξελικτική θεωρία. Αλλά εσύ θες, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΩΝΤΑΣ για πολλοστή φορά, να τα φέρεις απέναντι. ΔΕΝ είναι απέναντι. Απέναντι τα θέλουν οι θεοκρατικοί (ή άλλου είδους) κύκλοι που σου εκπροσωπείς...


quote:
Όσα λες,δεν αξίζουν γιατί,δεν έχουν δώσει λύσεις, αλλά, απομακρύνουν
απο την αλήθεια, με το μικροσκόπιο που βάζουν ,σε κάτι μεγαλύτερο, όπως η δημιουργια του κόσμου, του ανθρώπου...

Αυτά που λες εσύ απομακρύνουν λύσεις και τελματώνουν τη σκέψη. Την οδηγούν 2600 χρόνια πίσω.

quote:
Αυτό αρνεισαι,πιστεύοντας, ότι ανακάλυψες, κάτι που οι άλλοι δεν ξέρουν...


Εσύ σίγουρα δεν ξέρεις τι λέει η εξέλιξη, παρά μόνο ΕΜΜΕΣΑ από παπαδοσελίδες και παπαδοβιβλία.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3
Πλήρες Μέλος


1189 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2010, 20:20:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
βιομηχανικος

quote:
Συγγνώμη ρε φίλε αλλά ΔΕΝ πείθομαι. Ένας κατακλυσμός(=νερό που πέφτει από τον ουρανό) μετά από λίγο γίνεται πλημμύρα με άλλα (άγνωστα) αίτια. Ούτε αποδέχομαι ότι ένας υπερεξελιγμένος πολιτισμός μπορεί να εξαφανιστεί από το νερό, ούτε ότι είχε ανάγκη "αεροδρόμια" (εδώ δεν έχουν ανάγκη τα δικά μας τα ελικόπτερα) ούτε ότι γυρνούσε τον κόσμο και έβαζε ΜΕΓΑΛΕΣ πέτρες σε γεωμετρικό σχήμα.μπορεις να συνειδητοποιησεις τι συνεπειες θα ειχε μια αποτομη και μεγαλη μετατοπιση του αξονα της γης;

1) οι θαλασσες θα πεφταν πανω στις στεριες σαν ουρανομηκη τσουναμια που θα συντριβαν στην κυριολεξια το καθε τι στο διαβα τους...λιμνες ολοκληρες θα αδειαζαν απο τα νερα τους και ποταμοι θα αλλαζαν την πορεια τους..

2) θα συνεβαιναν σεισμοι που θα εκαναν το σεισμο της Χιλης και της Αιτης να φαινεται σαν απλο κουνηματακι...στα βουνα θα ειχαμε μεγαλες κατολισθησεις...

3) τυφωνες θα σαρωναν την επιφανεια της γης...

4) η θερμοτητα θα αυξανοταν, πολλοι βραχοι θα ελειωναν, θα ειχαμε εντονη ηφαιστειακη δραστηριοτητα και η λαβα θα καλυπτε μεγαλες εκτασεις..

5) οι πολικες εκτασεις θα γινοντουσαν ευκρατες η τροπικες και το αναποδο...

6) θα επιβιωναν μονο ανθρωποι που ζουσαν στα ορεινα και κυριως οσοι ζουσαν σε σπηλιες στα ορεινα...

7) μετα απο μερικες χιλιαδες χρονια τα οποια συντριμια απο κτιρια πολεων καποιου μεγαλου πολιτισμου θα βρισκοντουσαν στο βυθο της θαλασσας ειτε θα ειχαν θαφτει κατω απο παγους η κατω απο ερημο η κατω απο ζουγκλα η κατω απο απλο χωμα...θα επιβιωναν μονο μερικες μεγαλιθικες κατασκευες λογω του πυραμιδικου σχηματος τους και λογω της αντισεισμικοτητας των τεραστιων αγκωναριων τους...

Edited by - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3 on 23/11/2010 20:21:28Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Lizard King
troll


9 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2010, 20:26:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Lizard King  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μεταφορά μηνύματος σε δεσμευμένο χώρο - 2/12/2010Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2010, 20:49:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Βιομηχανικούλη, σου λέμε,ολοι τα ίδια πράγματα, εδώ και καιρό....
Τοσο ξεροκέφαλος, ή απλά εγωιστής;....
Αν ήσουν μαθητής μου, πάντως,παρά την εξυπνάδα σου, θα σε έκοβα...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2010, 21:22:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΡΕ Αρίστο ΑΛΛΟ το ένα ΑΛΛΟ το άλλο

quote:
μπορεις να συνειδητοποιησεις τι συνεπειες θα ειχε μια αποτομη και μεγαλη μετατοπιση του αξονα της γης;


Πιθανότατα να είναι αυτές που αναφέρεις αλλά το θέμα είναι αλλού:


1. Ποιο αίτιο έχει ΤΕΤΟΙΑ ισχύ και ροπή ώστε να αλλάξει τη στροφορμή της γης;
2. Ποια στοιχεία έχουμε για την ύπαρξη αυτού του αιτίου;
3. Ποια τα στοιχεία που έχουμε για τις συνέπειες που αναφέρεις


Ο Αϊνστάιν είπε ότι ΙΣΩΣ να γίνει κάτι και ΑΝ γίνει τότε θα έχει κάποιες συνέπειες. Δεν αποδεικνύει ΤΙΠΟΤΑ.


τρέχα

quote:
Βιομηχανικούλη, σου λέμε,ολοι τα ίδια πράγματα, εδώ και καιρό....
Τοσο ξεροκέφαλος, ή απλά εγωιστής;..

Πότε απάντησες ΤΟΣΟ καιρό σε αυτά που ρώτησα και δεν το πήρε κανένας χαμπάρι;

Πότε ανακάλεσες τα ψέματα και την παραπληροφόρηση;


quote:
Αν ήσουν μαθητής μου, πάντως,παρά την εξυπνάδα σου, θα σε έκοβα...


Και εγώ αν ήμουν αρχισυντάκτης σου θα σε είχα για να κουβαλάς τους καφέδες, γιατί ΠΑΡΑ την ικανότητα σου να λες πολλά χωρίς να λες τίποτα και να παραπληροφορείς ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ, ο τρόπος γραφής σου πάσχει και στο συντακτικό και την ορθογραφία.

Αλλά για πες μου μέσα στις αυταπάτες μεγαλείου, φαντάζεσαι τον εαυτό σου εκτός από τριπτυχιούχο ΚΑΙ καθηγητής πανεπιστημίου; Τρία πτυχία ΚΑΙ διδακτορικό; ΔΩΣΕ ΔΩΣΕ!!!!

Edited by - IndustrialAngel on 23/11/2010 21:23:26

Edited by - IndustrialAngel on 23/11/2010 21:24:05

Edited by - IndustrialAngel on 23/11/2010 21:24:25Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2010, 21:36:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Βασικά όπως και ο καημένος ο Βιομχανικούλης προσπαθεί να περάσει το δόγμα του και το τέλμα της σκέψης γιατί τον πόναει ο κ. του, έτσι και εγώ δεν είμαι τόσο απάνθρωπος με τα καμμένα και άχρηστα παράσιτα τους άθεους. Δεν πιστεύω δηλαδή, ότι αν τους θάψεις και μετά τους κατουρήσεις στον τάφο θα πράξεις το ιδανικό, άσχετα αν αυτό είναι δεδομένο ότι προβλέπει ανταμοιβή σου μετά θάνατο, καθώς μιλάμε για πεθαμένα μιάσματα που σε παρακαλάνε να τους θάψεις.

ΜΗΝ τους κάνετε την χάρη, αφήστε τους να πεθάνουν αργά και βασανιστικά και θα την βρούν την ψωλή που ψάχνουν.

Edited by - Lizard King on 23/11/2010 20:30:40


βρε λούπους στο έχω πει πολλές φορές
το ότι εσύ ήσουν αρκετά βλάκας ώστε να φας καντάρια ψωλές γιατί σου είπαν ότι έτσι θα σου ανοίξει το τρίτο μάτι και θα μάθεις τα μυστικά του σύμπαντος δεν σημαίνει ότι βρίζοντας τους πάντες θα μικρύνει η διάμετρος της κ.....δας σου
αποδέξου το γεγονός ότι το μόνο που κατάφερες ήταν να ικανοποιείς τις σεξουαλικές διαστροφές όσων σου παρουσιάστηκαν σαν γκουρού και μύστες και τότε θα μπορείς να συμμετέχεις σε διαλόγους


_________________________________________________________________
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ
ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

24/11/2010
_________________________________________________________________
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2010, 21:38:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ρε άθεε μην ασχολείσαι. Υπομονή. Θα βρει γκόμενα και θα ηρεμήσει,μέχρι τότε ΝΗΣΤΕΙΑ στα τρολ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2010, 21:39:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

μπορεις να συνειδητοποιησεις τι συνεπειες θα ειχε μια αποτομη και μεγαλη μετατοπιση του αξονα της γης;

1) οι θαλασσες θα πεφταν πανω στις στεριες σαν ουρανομηκη τσουναμια που θα συντριβαν στην κυριολεξια το καθε τι στο διαβα τους...λιμνες ολοκληρες θα αδειαζαν απο τα νερα τους και ποταμοι θα αλλαζαν την πορεια τους..

2) θα συνεβαιναν σεισμοι που θα εκαναν το σεισμο της Χιλης και της Αιτης να φαινεται σαν απλο κουνηματακι...στα βουνα θα ειχαμε μεγαλες κατολισθησεις...

3) τυφωνες θα σαρωναν την επιφανεια της γης...

4) η θερμοτητα θα αυξανοταν, πολλοι βραχοι θα ελειωναν, θα ειχαμε εντονη ηφαιστειακη δραστηριοτητα και η λαβα θα καλυπτε μεγαλες εκτασεις..

5) οι πολικες εκτασεις θα γινοντουσαν ευκρατες η τροπικες και το αναποδο...

6) θα επιβιωναν μονο ανθρωποι που ζουσαν στα ορεινα και κυριως οσοι ζουσαν σε σπηλιες στα ορεινα...

7) μετα απο μερικες χιλιαδες χρονια τα οποια συντριμια απο κτιρια πολεων καποιου μεγαλου πολιτισμου θα βρισκοντουσαν στο βυθο της θαλασσας ειτε θα ειχαν θαφτει κατω απο παγους η κατω απο ερημο η κατω απο ζουγκλα η κατω απο απλο χωμα...θα επιβιωναν μονο μερικες μεγαλιθικες κατασκευες λογω του πυραμιδικου σχηματος τους και λογω της αντισεισμικοτητας των τεραστιων αγκωναριων τους...

Edited by - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3 on 23/11/2010 20:21:28


αν είχαν συμβεί αυτά που λες, τότε η ζωή θα άρχιζε πάλι από την αρχή και θα χρειαζόταν εκατομμύρια χρόνια για να υπάρξουν ζώα μεγαλύτερα από τα σκαθάρια


Edited by - αθεος on 23/11/2010 21:42:00

Edited by - αθεος on 23/11/2010 21:42:25Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2010, 21:45:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

βρε η επιστημη μπορει να εχει αποδειξει πολλα αλλα δεν εχει κινηθει ουτε κατα διανοια προς τις κατευθυνσεις που υποδειξαν οι αρχαιες παραδοσεις στην ερευνα τους για το υπερφυσικο...θα μπορουσε για παραδειγμα να ψαξει το θεμα της ψυχης, ε τωρα μολις αρχισε να το ψαχνει αλλα τα κονδυλια ειναι τοσο λιγα που τελικα δεν θα μπορεσει να γινει σοβαρη δουλεια...εστω ομως οτι γινεται, πιστευεις οτι οσοι χρηματοδοτουν τετοιες ερευνες θα ανακοινωσουν τα αποτελεσματα τους σε σενα και μενα αν βρουν κατι εντυπωσιακο; μπορει ναι αλλα μπορει και οχι..


Λοιπόν , ας αντιστρέψουμε την ερώτηση Αριστοτέλη...

Εφόσον διατυπώνεις τέτοια επιχειρήματα θα ρωτήσω και γώ το εξής:"Είχαν οι Αρχαίοι τις γνώσεις που έχουμε ως ανθρωπότητα σήμερα"???

Το ερώτημα και στον πιο αδαή να το θέσεις η αυθόρμητη και ειλικρινής απάντηση , θα είναι ΟΧΙ.."

Στην πιθανή ερώτηση δε "Πώς ερευνούσαν οι προγονοί μας , οτιδήποτε υπήρχε και συνέβαινε"...η απάντηση είναι "Δια της παρατηρήσεως η οποία δημιουργούσε ελλείψει στοιχείων απύθμενη φαντασία"

Πρώτοι οι Αρχαίοι Έλληνες , άρχισαν να εργάζονται με κάποια "συστημικότητα"...και έθεσαν τα θεμέλια για την έκρηξη που συνετελλέσθη μετέπειτα απο την πρόοδο των επιστημών...

Αλλα αυτό που είπες πραγματικά με εντυπωσιάζει...
Να κινηθεί η επιστήμη λές , πρός τις κατευθύνσεις που υπέδειξαν οι αρχαίες ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ...μα είναι λογική αυτή..???
Να κινηθεί δηλαδή που???
Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα..???
Υπάρχει κάτι συγκεκριμμένο σε αυτές τις παραδόσεις και στο οποίο θα μπορούσε κάθε λογικός άνθρωπος να κατευθυνθεί..???

Με τα Τρόλ και με τα τρόλεϋ και με τους Όργηδες και τους προ-Σωκρατικούς και τις ιστορίες γι'αρκούδες θα ασχοληθούμε και τα θεωρείς εσύ αυτά λογικά πράματα..???

Ο καθένας έλεγε το μακρύ του και το κοντό του φίλε μου και θα πατήσουμε πάνω σε αυτές τις ιστοριούλες για να προχωρήσουμε..???

Άφησαν κάποια απόδειξη όλα όσα ανέφεραν...προκειμένου να γίνει κάποια συγκεκριμμένη μελέτη ή έρευνα..???

Τι μου λές ακριβώς δηλαδή και σύ???


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Iron Man
troll


15 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2010, 21:48:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Iron Man  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μεταφορά μηνύματος σε δεσμευμένο χώρο - 2/12/2010Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3
Πλήρες Μέλος


1189 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2010, 21:49:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
1. Ποιο αίτιο έχει ΤΕΤΟΙΑ ισχύ και ροπή ώστε να αλλάξει τη στροφορμή της γης;
2. Ποια στοιχεία έχουμε για την ύπαρξη αυτού του αιτίου;
3. Ποια τα στοιχεία που έχουμε για τις συνέπειες που αναφέρεις1. πολλοι θεωρουν οτι κατι τετοιο θα συνεβαινε απο εξωτερικο παραγοντα (μετεωριτης, ουρανιο σωμα που περασε πολυ κοντα απο τη γη, μεγαλο κυμα απο το γαλαξιακο κεντρο), αλλοι οπως ο Αινσταιν πιστευουν πως ετσι κι αλλιως ο αξονας της γης δεν εχει ιδιαιτερη σταθεροτητα και πως το βαρος των παγων στην Ανταρκτικη μπορει σε συνδυασμο με αλλους παραγοντες να τον κανει να μετακινηθει σοβαρα και αποτομα...και πως κατι τετοιο εχει ηδη γινει καποιες φορες και θα ξαναγινει σιγουρα...

2. θα αναφερω αποτελεσματα απο τη δραση του αιτιου...τα μαμμουθ της Σιβηριας που τα θεωρει και ο Αινσταιν στοιχειο, την αποτομη κλιματολογικη αλλαγη στο τελος της Πλειστοκαινου, την αποτομη εξαφανιση πολλων ζωικων κλαδων την ιδια εποχη, την ευρεση θαλασσιων υπολειματων σε ερημους και βουνα, τις παραδοσεις λαων απο ολες τις ηπειρους μεχρι και τα νησια του Ειρηνικου για ενα μεγαλο κατακλυσμο απο τον οποιο εζησαν ελαχιστοι....

3. λειωσιμο παγετωνων, ερημοποιηση Σαχαρας απο το τελος της Πλειστοκαινου και μετα, μεγαλη κλιματολογικη αλλαγη αγνωστου αιτιων, αλλαγες στις ακτες της Μεσογειου και τελικη διαμορφωση ακτογραμμων του Αιγαιου προς το τελος της Πλειστοκαινου...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3
Πλήρες Μέλος


1189 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2010, 21:58:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

αν είχαν συμβεί αυτά που λες, τότε η ζωή θα άρχιζε πάλι από την αρχή και θα χρειαζόταν εκατομμύρια χρόνια για να υπάρξουν ζώα μεγαλύτερα από τα σκαθάριαοπως λεει και ο Πλατωνας απο τον κατακλυσμο επεζησαν κυριως μειονοτητες ορεινων πληθυσμων (που ειχαν τη δυνατοτητα να καταφυγουν σε μια κοντινη μεγαλη σπηλια συμπληρωνω εγω)...πιθανως να επεζησαν και λιγοι που προλαβαν να κρυφτουν σε καποιο καταφυγιο περιοχης που δεν καλυφθηκε απο νερα (οι περιοχες στο εσωτερικο καποιων ηπειρων ισως τη γλυτωσαν απο το νερο)...το ενδιαφερον ειναι οτι οι Ινδιανοι της Μεσης Αμερικης εχουν περιγραφες για τις μερες που ακολουθησαν τον μεγαλο κατακλυσμο που θυμιζουν πυρηνικο χειμωνα (που θα συνεβαινε αν επεφτε μετεωριτης αλλα θα μπορουσε να υπαρξει και μετα την μετατοπιση του αξονα)....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2010, 22:07:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πλάτωνας ποιητής και αλληγορικές έννοιες....αλλα και ο ορισμός της μισσαλοδοξίας...αυτός δεν ήταν που ήθελε να κάψει τα συγγράμματα του Δημόκριτου..???

Ας Όψεται ο Κλεινίας και ο Αμύκλας...


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2010, 22:12:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:

αν είχαν συμβεί αυτά που λες, τότε η ζωή θα άρχιζε πάλι από την αρχή και θα χρειαζόταν εκατομμύρια χρόνια για να υπάρξουν ζώα μεγαλύτερα από τα σκαθάριαοπως λεει και ο Πλατωνας απο τον κατακλυσμο επεζησαν κυριως μειονοτητες ορεινων πληθυσμων (που ειχαν τη δυνατοτητα να καταφυγουν σε μια κοντινη μεγαλη σπηλια συμπληρωνω εγω)...πιθανως να επεζησαν και λιγοι που προλαβαν να κρυφτουν σε καποιο καταφυγιο περιοχης που δεν καλυφθηκε απο νερα (οι περιοχες στο εσωτερικο καποιων ηπειρων ισως τη γλυτωσαν απο το νερο)...το ενδιαφερον ειναι οτι οι Ινδιανοι της Μεσης Αμερικης εχουν περιγραφες για τις μερες που ακολουθησαν τον μεγαλο κατακλυσμο που θυμιζουν πυρηνικο χειμωνα (που θα συνεβαινε αν επεφτε μετεωριτης αλλα θα μπορουσε να υπαρξει και μετα την μετατοπιση του αξονα)....κάτι που δεν μπορείτε να καταλάβετε είναι ότι μετά από μια τέτοια καταστροφή έχουμε κατάρρευση της τροφικής αλυσίδας

όσα άτομα επιζήσουν έχουν να αντιμετωπίσουν τρομακτικές αλλαγές
έναν σεισμό έκανε στην αϊτή και αν δεν τους δυνόταν βοήθεια από έξω θα είχαν όλοι πεθάνει
φαντάσου τώρα την καταστροφή αυτή μεγεθυμένη 10 φορές και σε παγκόσμια κλίμακα
δεν θα έμενε ούτε κουνούπι

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Iron Man
troll


15 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2010, 22:14:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Iron Man  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μεταφορά μηνύματος σε δεσμευμένο χώρο - 2/12/2010Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3
Πλήρες Μέλος


1189 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2010, 22:15:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:

βρε η επιστημη μπορει να εχει αποδειξει πολλα αλλα δεν εχει κινηθει ουτε κατα διανοια προς τις κατευθυνσεις που υποδειξαν οι αρχαιες παραδοσεις στην ερευνα τους για το υπερφυσικο...θα μπορουσε για παραδειγμα να ψαξει το θεμα της ψυχης, ε τωρα μολις αρχισε να το ψαχνει αλλα τα κονδυλια ειναι τοσο λιγα που τελικα δεν θα μπορεσει να γινει σοβαρη δουλεια...εστω ομως οτι γινεται, πιστευεις οτι οσοι χρηματοδοτουν τετοιες ερευνες θα ανακοινωσουν τα αποτελεσματα τους σε σενα και μενα αν βρουν κατι εντυπωσιακο; μπορει ναι αλλα μπορει και οχι..


Λοιπόν , ας αντιστρέψουμε την ερώτηση Αριστοτέλη...

Εφόσον διατυπώνεις τέτοια επιχειρήματα θα ρωτήσω και γώ το εξής:"Είχαν οι Αρχαίοι τις γνώσεις που έχουμε ως ανθρωπότητα σήμερα"???

Το ερώτημα και στον πιο αδαή να το θέσεις η αυθόρμητη και ειλικρινής απάντηση , θα είναι ΟΧΙ.."

Στην πιθανή ερώτηση δε "Πώς ερευνούσαν οι προγονοί μας , οτιδήποτε υπήρχε και συνέβαινε"...η απάντηση είναι "Δια της παρατηρήσεως η οποία δημιουργούσε ελλείψει στοιχείων απύθμενη φαντασία"

Πρώτοι οι Αρχαίοι Έλληνες , άρχισαν να εργάζονται με κάποια "συστημικότητα"...και έθεσαν τα θεμέλια για την έκρηξη που συνετελλέσθη μετέπειτα απο την πρόοδο των επιστημών...

Αλλα αυτό που είπες πραγματικά με εντυπωσιάζει...
Να κινηθεί η επιστήμη λές , πρός τις κατευθύνσεις που υπέδειξαν οι αρχαίες ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ...μα είναι λογική αυτή..???
Να κινηθεί δηλαδή που???
Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα..???
Υπάρχει κάτι συγκεκριμμένο σε αυτές τις παραδόσεις και στο οποίο θα μπορούσε κάθε λογικός άνθρωπος να κατευθυνθεί..???

Με τα Τρόλ και με τα τρόλεϋ και με τους Όργηδες και τους προ-Σωκρατικούς και τις ιστορίες γι'αρκούδες θα ασχοληθούμε και τα θεωρείς εσύ αυτά λογικά πράματα..???

Ο καθένας έλεγε το μακρύ του και το κοντό του φίλε μου και θα πατήσουμε πάνω σε αυτές τις ιστοριούλες για να προχωρήσουμε..???

Άφησαν κάποια απόδειξη όλα όσα ανέφεραν...προκειμένου να γίνει κάποια συγκεκριμμένη μελέτη ή έρευνα..???

Τι μου λές ακριβώς δηλαδή και σύ???


Μείνε μέσα στο παιχνίδι...

εγω λεω το εξης απλο...

πεντε δισεκατομμυρια απο τα εξη του πλανητη λενε οτι υπαρχει ψυχη...

ολες οι αρχαιες και μεσαιωνικες παραδοσεις λενε οτι υπαρχει ψυχη...

ενα σωρο καλλιτεχνες και φιλοσοφοι και διανοουμενοι στους νεωτερους χρονους δεχονται οτι υπαρχει ψυχη...

ε δεν θα πρεπε να ψαξει το συγκεκριμενο ζητημα η επιστημη με τη λογικη πως αν κατι τετοιο ισχυε θα αλλαζε η ανθρωπολογια και η βιολογια και η αποψη μας για το θανατο;

δεν το εκανε ομως και αυτο γιατι οι χρηματοδοτες ενδιαφεροντουσαν μονο για κερδη και εξουσιες και ταχυρυθμη βιομηχανικη αναπτυξη και νεα οπλικα συστηματα...

ασε που μια καταφατικη απαντηση στο θεμα της ψυχης θα αναζωπυρωνε το ρολο των θρησκειων κατι που με τιποτα δεν θελει το μεγαλο κεφαλαιο...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2010, 22:18:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ε δεν θα πρεπε να ψαξει το συγκεκριμενο ζητημα η επιστημη με τη λογικη πως αν κατι τετοιο ισχυε θα αλλαζε η ανθρωπολογια και η βιολογια και η αποψη μας για το θανατο;


Λές να το άφησε έτσι?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2010, 22:20:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Τους καημένους τους Έλληνες και ο Δημόκριτος μιλούσε για πύρινα όντα > Δαίμονες κλπ.

Εγώ ξέρω ότι ήθελε να κάψει τα βιβλία του παπάρα του Πρωταγόρα. Γενικά το να καις βιβλία μαζί με ανθρωπόμορφα μικρόβια, δεν είναι τόσο άσχημη ιδέα. Άλλωστε το κάψιμο σας είναι αναπόφευκτο.Στο ξανά'πα "Πρόσεξε μην σκίσεις κανα καλτσόν"..
Και να μελετάς λιγάκι ... όχι μόνο φίλαθλο και Μανίνα...

-Το αναφέρει στους Βίους Ανδρών, ο μουσικός και φιλόσοφος Αριστόξενος και αν μη τι άλλο αποδεικνύει την αντιπάθεια του ιδεαλιστή και ολιγαρχικού Πλάτωνα απέναντι στον υλιστή και δημοκράτη Δημόκριτο, αντιπάθεια που αποδεικνύεται επίσης από το γεγονός της απουσίας οποιασδήποτε μνείας περί Δημόκριτου στα πλατωνικά έργα, ενώ εκείνα του Αριστοτέλη βρίθουν από ενθουσιώδεις αναφορές σχετικά με τις διδασκαλίες του Αβδηρίτη φιλοσόφου...

Ο Αριστοτέλης δεν σου αρέσει φίλε μου ε???
Δεν βολεύει την παραμύθα σου έτσι..???


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Iron Man
troll


15 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2010, 22:22:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Iron Man  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μεταφορά μηνύματος σε δεσμευμένο χώρο - 2/12/2010Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2010, 22:23:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

...ασε που μια καταφατικη απαντηση στο θεμα της ψυχης θα αναζωπυρωνε το ρολο των θρησκειων κατι που με τιποτα δεν θελει το μεγαλο κεφαλαιο...Τι λές ρε Αριστοτέλη -επέλεξες και ωραίο νίκ...- υπάρχει καλύτερος τρόπος να μαντρώσεις την μάζα απο τις Θρησκείες..τι λές τώρα???


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3
Πλήρες Μέλος


1189 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2010, 22:24:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:

quote:

αν είχαν συμβεί αυτά που λες, τότε η ζωή θα άρχιζε πάλι από την αρχή και θα χρειαζόταν εκατομμύρια χρόνια για να υπάρξουν ζώα μεγαλύτερα από τα σκαθάριαοπως λεει και ο Πλατωνας απο τον κατακλυσμο επεζησαν κυριως μειονοτητες ορεινων πληθυσμων (που ειχαν τη δυνατοτητα να καταφυγουν σε μια κοντινη μεγαλη σπηλια συμπληρωνω εγω)...πιθανως να επεζησαν και λιγοι που προλαβαν να κρυφτουν σε καποιο καταφυγιο περιοχης που δεν καλυφθηκε απο νερα (οι περιοχες στο εσωτερικο καποιων ηπειρων ισως τη γλυτωσαν απο το νερο)...το ενδιαφερον ειναι οτι οι Ινδιανοι της Μεσης Αμερικης εχουν περιγραφες για τις μερες που ακολουθησαν τον μεγαλο κατακλυσμο που θυμιζουν πυρηνικο χειμωνα (που θα συνεβαινε αν επεφτε μετεωριτης αλλα θα μπορουσε να υπαρξει και μετα την μετατοπιση του αξονα)....κάτι που δεν μπορείτε να καταλάβετε είναι ότι μετά από μια τέτοια καταστροφή έχουμε κατάρρευση της τροφικής αλυσίδας

όσα άτομα επιζήσουν έχουν να αντιμετωπίσουν τρομακτικές αλλαγές
έναν σεισμό έκανε στην αϊτή και αν δεν τους δυνόταν βοήθεια από έξω θα είχαν όλοι πεθάνει
φαντάσου τώρα την καταστροφή αυτή μεγεθυμένη 10 φορές και σε παγκόσμια κλίμακα
δεν θα έμενε ούτε κουνούπι
εχουμε αναλογες αποδεδειγμενες καταστροφες απο μεγαλους μετεωριτες, πιχι αυτος που επεσε στο Μεξικο δημιουργοντας τον περιφημο κολπο και αποτελοντας το αιτιο για την εξαφανιση των δεινοσαυρων...

μετα επικρατησε πυρηνικος χειμωνας αλλα παρ'ολα αυτα πολλα ειδη επεζησαν εστω σε μικρους αριθμους...μια καταστροφη δεν πλητει ολο τον πλανητη εξισου, καποιες περιοχες τη γλυτωνουν, ακομη κι εκει βεβαια οι επιζοντες θα ειναι ελαχιστοι αλλα παρ'ολα αυτα καποιοι τα καταφερνουν τελικα...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Iron Man
troll


15 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2010, 22:25:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Iron Man  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μεταφορά μηνύματος σε δεσμευμένο χώρο - 2/12/2010Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2010, 22:25:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

...ασε που μια καταφατικη απαντηση στο θεμα της ψυχης θα αναζωπυρωνε το ρολο των θρησκειων κατι που με τιποτα δεν θελει το μεγαλο κεφαλαιο...Τι λές ρε Αριστοτέλη -επέλεξες και ωραίο νίκ...- υπάρχει καλύτερος τρόπος να μαντρώσεις την μάζα απο τις Θρησκείες..τι λές τώρα???


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2010, 22:26:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Στα @@ μου ο Δημόκρτιος ο οποίος όμως μιλούσε για πύρινους Δαίμονες που κατοικούν στον αέρα.Ναι καλά..."περαστικά"...


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3
Πλήρες Μέλος


1189 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2010, 22:27:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:

...ασε που μια καταφατικη απαντηση στο θεμα της ψυχης θα αναζωπυρωνε το ρολο των θρησκειων κατι που με τιποτα δεν θελει το μεγαλο κεφαλαιο...Τι λές ρε Αριστοτέλη -επέλεξες και ωραίο νίκ...- υπάρχει καλύτερος τρόπος να μαντρώσεις την μάζα απο τις Θρησκείες..τι λές τώρα???


Μείνε μέσα στο παιχνίδι...


η γαλλικη επανασταση που εφερε στην εξουσια τους αστους πρωτα κυνηγησε τη μοναρχια και μετα τον κληρο...το μεγαλο κεφαλαιο δεν θελει λαους που νηστευουν και που ζουν στα πλαισια της οικογενειας, θελει βαρβατους καταναλωτες και γλεντοκοπους...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 26 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.140625
Maintained by Digital Alchemy