ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 25
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/08/2005, 23:24:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Η διαφορά έρχεται με τις ώρες χρήσης που λέω...Μπορεί να είσαι
σε ένα σημείο για ώρες και να μήν έχεις αγριευτεί ενώ άλλες
να αγριεύεσαι χωρίς προφανή λόγο κατ'εσέ...


Ακριβώς!
Μερικές φορές προϊδεάζουμε κι εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας με το να σκεφτόμαστε κάτι αρνητικό επίμονα.
Αν αμέσως μετά σκεφθούμε κάτι ευχάριστο ή άσχετο και ξεφύγει το μυαλό μας, είμαστε μία χαρά.
Τόυλάχιστον αυτό συμβαίνει σε μένα...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

pyramid
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1585 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/08/2005, 12:16:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους pyramid  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σε ένα από τα θέματα της Μόρας υπάρχει περιγραφή μέλους που την είδε πρωϊ, που λόγω ότι το είχε βιώσει αρκετές φορές ήδη κουβάλαγε σταυρούς, εικόνες κ.λ.π. Σταμάτησε να έχει ενοχλήσεις όταν φώναξε ιερωμένο και διάβασε κάποιες ευχές.

Το θέμα είναι τι πιστεύεις ότι θα σε προστατεύσει, άρα δεν υπάρχει κάτι να το διώξει, παρά μόνο το μυαλό σου.
Από το μυαλό δεν σε σώζει ούτε το φως, ούτε το σκοτάδι, ούτε η εκκλησία, ούτε η μαγεία, τίποτα.

Και βέβαια δεν είναι κάτι εύκολο να κοντρολάρεις τον φόβο σου, αλλά είναι η μόνη λύση.

Όσον αφορά το θέμα εάν κάποιος κοιμόταν ή ήταν ξύπνιος και το βίωσε, μόνο εάν στον ίδιο χώρο υπήρχε ένας παρατηρητής θα μπορούσε να διαπιστωθεί κάτι. Στην μαρτυρία του ατόμου ποτέ δεν μπορεί κανένας να στηριχθεί γιατί το μυαλό παιζει παιχνίδια που ακόμα δεν τα έχουμε ανακαλύψει.

Εμένα δεν μου συνέβει ποτέ ούτε πριν διαβάσω το θέμα ούτε μετά.
Όταν διάβασα το θέμα, λόγω ότι δεν το είχα ξανακούσει αγριεύτηκα, ομως εάν καθήσεις και το σκεφτείς το ξεπερνάς.

Τι είναι η Μόρα? ας πούμε ότι είναι πνεύμα, ωραία και τι έγινε, τι μπορεί να κάνει? να σε χτυπήσει, να σε σκοτώσει? τι ακριβώς.
Για να φοβάται κάποιος σημαίνει ότι η παρουσία της τον οδηγεί να σκεφτεί κάποιο άσχημο αποτέλεσμα στον ίδιο.
Ποιό είναι αυτό το αποτέλεσμα δηλ. ποιός είναι ο μεγαλύτερος φόβος του κάθε ένα, αυτό πρέπει να παλέψει και όλα θα είναι καλά.

Βεβαίως ξαφνιάζετε, μετά όμως την πρώτη εντύπωση, το μυαλό, η φαντασία αρχίζει και προσθέτει ή να αφαιρεί από αυτό στοιχεία για να μπορέσει να το εξηγήσει.

Εάν υπάρχει κάποια παρεμφερής καταγραφή οδηγείται εκεί, έτσι υπάρχουν και διαφοροποιήσεις στην κάθε ιστορία.
Η καταγραφή που αναφέρω μπορεί να είναι ταινία τρόμου, διάβασμα από βιβλίο επιστημονικής φαντασίας, ιστορίες από μεγάλους ανθρώπους κυρίως σε χωριά, πράγματα που δεν τα θυμόμαστε αλλά υπάρχουν στο μυαλό μας.

Και βέβαια γίνεται ένας αχταρμάς στο μυαλό γιατί επιπλέον προσδίδουμε σε αυτά τα όντα να πω ή όπως αλλιώς θέλετε ονομάστε τα, ιδιότητες ανθρώπινες. Θα μας κάνουν κακό, θέλουν να πάρουν κάτι από εμάς, έκανα κάτι και τιμωρούμαι ή οτιδήποτε άλλο μας συμβαίνει και βιώνουμε έντονα ως συναίσθημα στην καθημερινή ζωή.

Εάν κάποιος αναλύσει την ιστορία του λαμβάνοντας υπόψη και όσα ανέφερα πιθανόν να βρει μία άκρη, ας μην τα ρίχνουμε όλα στο μεταφυσικό, ναι υπάρχουν μαρτυρίες για κάποιες εμφανίσεις πνευμάτων, δεν σημαίνει ότι όλες είναι αληθινές (δεν εννοώ ότι τα άτομα λένε ψέματα).

Τα πνεύματα δεν νομίζω ότι δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν από το να εμφανίζονται σε εμάς για να μας τρομάξουν ή για να βιώσουμε μιά μεταφυσική εμπειρία. (I'm joking )Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/08/2005, 16:18:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Το θέμα είναι τι πιστεύεις ότι θα σε προστατεύσει, άρα δεν υπάρχει κάτι να το διώξει, παρά μόνο το μυαλό σου.
Από το μυαλό δεν σε σώζει ούτε το φως, ούτε το σκοτάδι, ούτε η εκκλησία, ούτε η μαγεία, τίποτα.


Πολύ σωστή τοποθέτηση.
Ο άθεος δεν θα προσευχηθεί πουθενά, ο Ισλαμιστής θα επικαλεστεί τον Αλλάχ, ο Χριστιανός τον Ιεχωβά.
Είναι θέμα προσωπικών πεποιθήσεων.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Puriom
Νέο Μέλος


16 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/08/2005, 17:45:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Puriom  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ξέρω, φίλοι, ότι το έχουμε πολυεξετάσει το θέμα, αλλά επαναφέρω μια λεπτομέρεια:
Την ώρα του ύπνου χαλαρώνουν οι άμυνες της λογικής, και πολλά βγαίνουν στην επιφάνεια. Οι θρησκευτικές πεποιθήσεις, λοιπόν, στέκονται πλάι στον εκτεθειμένο εαυτό μας, εκείνες τις ώρες που κάνουν κουμάντο οι δικές μας εσωτερικές δυνάμεις, και προσφέρουν σωσίβια.
Δεν θα αποκλείσω κάποια από τα περιστατικά να είναι εξωτερικής αιτιολογίας, αλλά αυτά είναι περίπου 2 τοις εκατό.
Για τα υπόλοιπα, ας μην ξεχνάμε ότι οι θεωρίες περί νεκρών και φαντασμάτων φτιάχτηκαν για να εξορκίζουν τους φόβους μας και όχι τα φαντάσματα καθαυτά. Υπόψη ότι πιστεύω στην ύπαρξη άλλων μορφών συνείδησης και αόρατων πλασμάτων, και ότι θεωρώ ότι το δυσκολότερο ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΕΔΩ είναι να διαχωρίσουμε το πραγματικό από το υποκειμενικό.
Όμως ακόμα και στις περιπτώσεις που θα επιλέξουμε να πούμε (όπως πολύ σωστά ανέφεραν κάποιοι φίλοι) ότι κάτι είναι υποκειμενικό και ότι αυτός που το έζησε στο πετσί του το ξέρει ποοολύ καλά ότι συνέβη, υπάρχει το εξής ερώτημα: Αυτός ο κάποιος βρίσκεται άραγε σε τόσο μεγάλο βαθμό αυτογνωσίας που να ξεχωρίζει τις δεισιδαιμονίες (ελλειπείς γνώσεις και όχι απαραίτητα ανωριμότητα) από τις πιο σπάνιες εκδηλώσεις παραψυχικών φαινομένων;
Φυσικά, για άλλη μια φορά, θεωρώ ότι απάντηση δεν είναι εύκολη...

Λευτεριά στους εξωγήινους αγωνιστές.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Annaliz
Νέο Μέλος


11 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/08/2005, 22:44:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Annaliz  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ξεκίνησα να γράφω κι εγώ πάνω σ'αυτό το θέμα πριν να δω το δικό σου. Είχα κι εγώ παρόμοια εμπειρία πριν χρόνια. Ξύπνησα το βράδυ νιώθοντας μια παρουσία στο δωμάτιο και γυρνώντας πλευρό προς τη μεριά του δωματίου, είδα να στέκεται μπροστά μου μια νεαρή γυναίκα με άσπρο φόρεμα. Είχε μακριά καστανά μαλλιά, υπέροχο πρόσωπο και μόλις κατάλαβε ότι την είδα άρχισε να μιλάει στο μυαλό μου και να λέει να μη φοβάμαι. Τώρα ποια ήταν αυτή, ιδέα δεν έχω.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/08/2005, 00:38:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Annaliz, απ' όσο έχω ακούσει από εμπειρίες ατόμων που είχαν κάποιο σχετικό βίωμα με τη Μόρα, δεν πρέπει να είναι το ίδιο αυτό που λές.
Τα "συμπτώματα" που χαρακτηρίζουν τη Μόρα είναι μία γενική ακινησία, ανικανότητα να μιλήσεις ή και να φωνάξεις, ένα βάρος στο στήθος σου συνήθως και κάποιοι αναφέρουν οτι είδαν και μία γυναικεία φιγούρα τρομακτική κι όχι γαλήνια, όπως ανέφερες εσύ.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Nightingail
Νέο Μέλος

Greece
38 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/08/2005, 15:17:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Nightingail  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ελεος βρε παιδιά! Ολα αυτά είναι δημιουργήματα της φαντασίας. Υπάρχουν κατάλληλα φαρμακα για τις επίμονες περιπτώσεις σαν και αυτη της περίφημης Μορας. Η απλή λογική λέει ακόμα και υποτθετικά αν υπήρχε ένα¨"πλάσμα" σαν αυτο, πόσους πια μπορεί να επισκέπτεται κάθε βράδυ. Εδώ η υπόθεση έχει πάρει μορφή επιδημίας. Αβυσσος τελικά η φαντασία και η ψυχοσύνθεση του καθενός μας. Ακούω για σπίτια που είναι χτισμένα πάνω σε νεκροταφεία και οι υποτιθένες ψυχές επισκέπτονται τους ενοίκους των σπιτιών. Για ποιό λόγο? Στο νεκροταφείο δεν κατοικούν υποτιθέμενες θυμωμένες ψυχές. Υπάρχει μόνο νεκρή ύλη. Κατά τη γνώμη μου καλό θα είναι όσοι έχουμε τέτοιες εμπειρίες να μιλήσουμε με ένα ειδικό. Δεν υπάρχει λόγος να παιδεύουμε το μυαλό μας με φοβίες και να δημιουργούμε εντυπώσεις και στους υπολοίπους, στην κυριολεξία "βαφτίζοντας" τα όνειρά τους ή την κακή, τη συγκεκριμένη στιγμή, ψυχοσωματική τους κατάσταση.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
elfeye
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Iceland
182 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/08/2005, 16:06:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους elfeye  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΒΡΑΔΥ,ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΚΟΙΜΩΜΟΥΝ ΥΣΗΧΑ ΚΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΦΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΑΚΑΝΩ...ΛΟΙΠΟΝ,ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΞΥΠΝΑΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΙΑΙΕΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ!ΤΑ ΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝΑ...ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ!Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΥΤΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΥΣΧΙΡΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΟΝΕΤΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΧΑΛΑΡΩΣΑ,ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ!ΤΟ ΕΝΙΩΘΑ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ,ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ,ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΟΣΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ...ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Makyura
Νέο Μέλος


9 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/09/2005, 11:38:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Makyura  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Παιδια,απο τοτε που ειχα υπνικη παραλυση πριν 4 μηνες,αρκετες φορες δεν κοιμαμαι ησυχα εχω βιωσει καποια παρομοια φαινομενα και σημερα ειχα Υπνικη παραλυση.Τι μπορει να φταιει?Πως μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου?Να τονισω οτι ποτε δεν προβλημα αναπνοηςη ειδα παρουσια την στιγμη της παραλυσης.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/09/2005, 09:47:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ/ή φίλε/η Makyura, μήπως αυτό σου συμβαίνει επειδή προκαταβάλλεις αρνητικά τον εαυτό σου?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Makyura
Νέο Μέλος


9 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/09/2005, 22:22:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Makyura  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΜΙλας για αυθυποβολη?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/09/2005, 10:05:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ΜΙλας για αυθυποβολη?

Ακριβώς!
Λόγω της εμπειρίας που είχες ίσως να μη μπορείς να κοιμηθείς.

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Vril
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2321 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/09/2005, 12:17:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Vril  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τι είναι πιο ανεπιθύμητο ?

- η επίσκεψη της Μόρας

- η επίσκεψη από ένα ενοχλητικό φάντασμα

- η επίσκεψη από το κοριτσάι με τα γυάλινα μάτια

- η επίκεψη από βρυκόλακες

και η αλήθεια δεν είναι αυτή που φαντάζεστε ?


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

scorpina85
Νέο Μέλος


5 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/09/2005, 17:02:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους scorpina85  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα...δεν ξέρω ότι και αν διαβάσω δεν τρομάζω εύκολα αλλά αυτά που διάβασα σήμερα εδώ μου πάγωσαν το αίμα και σίγουρα το βράδυ δεν θα κοιμηθώ εύκολα....Απλά επειδή αναφέρατε για οράματα θα ήθελα να σας παραθέσω μια δική μου εμπειρία που είχα όταν ήμουν ακόμα πολύ μικρή πριν καν πάω σχολείο,από την οποία φαίνεται πως ίσως τέτοιες εμπειρίες είναι κατασκευάσματα του υποσυνείδητού μας.Δεν θέλω να παρεξηγηθώ ούτε να θεωρηθεί οτι αμφισβητώ τις εμπειρίες σας απλά θα ήθελα να κάνουμε μία καλή απόπειρα απομυθοποίησης είτε είναι δυνατό αυτό είτε όχι γιατί ίσως να μας φύγει τότε ένα βάρος...Λοιπόν ήμουν περίπου 4 χρονών αλλά το θυμάμαι σαν να ήταν σήμερα...Ήμουν στο χωριό μαζί με τους παππούδες μου και είχα πολύ καιρό να δω την μητέρα μου με την οποία ήμουν πάντα πολύ δεμένη...Ξύπνησα λοιπόν μέσα στον ύπνο μου και είδα τη μορφή της μητέρας μου να μου λέει μέσα από ένα σύννεφο ήταν σαν μια οπτασία"μην στενοχωριέσαι γλυκό μου παιδί δεν θα αργήσουμε να συναντηθούμε κι εγώ σ'αγαπάω και η σκέψη μου είναι μαζί σου..."και τότε εγώ άρχισα να κλαίω και τότε μπήκε στο δωμάτιο η γιαγιά μου...Δεν το έχω εξηγήσει ακόμα,αν και πιστεύω πως αυτό που μου σηνέβη ή ήταν κάποιου είδους επικοινωνίας με τη μητέρα μου,ή ήταν επειδή μου είχε λείψει τόσο πολύ...Μήπως δηλαδή αυτές οι εμπειρίες σας είναι παράγωγα υποσυνείδητων φόβων σας...?
Και πάλι χωρίς να θέλω να σας αμφισβητήσω το τονίζω...
Φιλιά!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
pyramid
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1585 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/09/2005, 09:30:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους pyramid  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Makyura τι θέλεις ακριβώς να βγάλεις από το μυαλό σου, δεν κατάλαβα.Έψαξα το topic αλλά δεν είδα να έχεις βιώσει κάποια παρουσία την στιγμή που αναφέρεις. Είναι λογικό να μην κοιμάσαι καλά όταν είσαι τρομαγμένος/η.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Deghar Adhark
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Fiji
627 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/12/2005, 19:38:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Deghar Adhark  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ακουσα οτι η μορα ειναι μια ξωτικινα που ειναι πολυ ομορφη,και την νυχτα που κοιμομαστε ερχεται και καθεται στο στηθος μας ωστε να μην μπορουμε να αναπνευσουμε κανονικα....
τι να σας πω ρε παιδια,εμενα δεν μου εχει τυχει ποτε τιποτα τετοιο.
καθε φορα που πεφτω για υπνο,εχω μαζι μου το μαχαιρι μου {πολλοι με κοροιδευουν για αυτο,αλλα εγω το κανω επειδη ετσι νιωθω ασφαλεια} και τιποτα δεν μπορει να με ακουμπησει.
ισως να ξερει οτι εχω το μαχαιρι και να με αποφευγει.
πριν διαβασα μια μαρτυρια μια κοπελας που ανοιξε καινουργιο θεμα για την μορα.
πιστευω οτι η καλυτερη θεραπεια ειναι η "αντιμετωπιση"
την ειδες ?
ειναι μπροστα σου ?
μην κωλωσεις,αποδειξε στους φιλους σου οτι αξιζεις μια δεκαρα{sin city} χτυπα δυνατα και γρηγορα.και ο φοβος θα φυγει μαζι με την ηττημενη μορα.

santaclaws is coming....to town!


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
wendigo
Μέλος 3ης Βαθμίδας


561 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/12/2005, 20:12:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους wendigo  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κάτι ενδιαφέρον, Deghar:
Στην ελληνική παράδοση (αλλά και σε άλλους ευρωπαϊκούς λαούς) το σίδερο και το ατσάλι (κατ΄επέκταση και το μαχαίρι)θεωρείται προστατευτικό από τους κινδύνους του... άυλου κόσμου!
Μ'ένα σμπάρο δυο τρυγόνια λοιπόν.

No Method, No Guru, No TeacherΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Norman_Moonlight
Νέο Μέλος

Greece
16 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/12/2005, 19:11:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Norman_Moonlight  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα σε όλους σας...θα ήθελα και εγώ να "καταθέσω" την εμπειρία μου απο την επίσκεψη της εν λόγω "κυρίας". Αρχικά θα ήθελα να πώ ότι όταν είχα αυτές τις εμπειρίες, δεν γνώριζα ακόμα την ύπαρξη να το πώ, τον μύθο να το πώ...της Μόρας. Μου συνέβη 3-4 φορές, αλλά οι δύο από αυτές ήταν αρκετά έντονες. Και τις δύο αυτές φορές, ενώ κοιμόμουν ήταν σαν να είχα τα μάτια μου ανοιχτά...γιατί μέσα στον ύπνο μου έβλεπα ακριβώς τον χώρο στον οποίο βρισκόμουν...και όχι μονο αυτό...αλλά "κοιτούσα" μέσα στον ύπνο μου και προς την κατεύθυνση που θα κοιτούσα εάν θα ήμουν απλά ξαπλωμένος χωρίς να κοιμάμαι (ελπίζω να μην σας μπέρδεψα πολύ). Και στις δύο περιπτώσεις αντιλήφθηκα μιά παρουσία η οποία είναι δύσκολο να περιγραφεί...δεν ήταν μια σαφής μορφή...κάτι σαν μία λευκή οπτασία η οποία είχε μάλιστα και μία απόσταση και από το κρεββάτι μου. Αυτό που θυμάμαι είναι οτι τρομοκρατήθηκα γιατί ένοιωσα ότι απειλούμαι...προσπάθησα να βάλω τις φωνές για βοήθεια...φωνή δεν έβγαινε...προσπάθησα να κουνήσω χέρια και πόδια...είχα παραλήσει τελέιως. Μετά από πολύ κόπο και αγωνία τελικά τα κατάφερα να ξυπνήσω και τότε μόνο κατάλαβα οτί πρίν λίγο που είχε συμβεί όλο αυτό κοιμόμουν. Περιττό να σας πώ οτι ξύπνησα ουρλιάζοντας και μετά μέχρι να ξανακοιμηθώ ούτε και εγώ δεν ξέρω πόσες φορές είπα το "Πάτερ ημών"...χέρομαι ιδιαίτερα που έχει αρκετά χρόνια να μου συμβεί και ελπίζω να μην μου ξανασυμβεί ποτέ.

Πολλούς χαιρετισμούς και sorry εάν σας κούρασαΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

V
Νέο Μέλος

Greece
9 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/12/2005, 15:22:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους V  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΝΕΙΡΕΜΑ,Η ΥΠΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ...ΕΝΑ ΑΠΟΤΟΜΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ...

VΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Telekinesis
Μέλος 2ης Βαθμίδας


221 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/12/2005, 01:01:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Telekinesis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Τι είναι πιο ανεπιθύμητο ?

- η επίσκεψη της Μόρας

- η επίσκεψη από ένα ενοχλητικό φάντασμα

- η επίσκεψη από το κοριτσάκι με τα γυάλινα μάτια

- η επίκεψη από βρυκόλακες

και η αλήθεια δεν είναι αυτή που φαντάζεστε ?


Κατά την γνώμη μου η επίσκεψη της εφορίας, γιατί?

- η επίσκεψη της Μόρας => Την ίδια καρδιακή προσβολή παθαίνεις και απ' αυτούς.

- η επίσκεψη από ένα ενοχλητικό φάντασμα => Ποιό ενοχλητικό απ' αυτούς αποκλείεται να είναι.

- η επίσκεψη από το κοριτσάκι με τα γυάλινα μάτια => Και το μάτι της εφορίας γυαλίζει και μάλιστα περισότερο απ' ότι το γυαλί.

- η επίκεψη από βρυκόλακες => Ούτως ή άλλως το αίμα θα σου το πιούνε με το καλαμάκι.

Υπέρτερον πάντων αγαθών, η υγεία της διανοίας.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ming-lee
Μέλος 1ης Βαθμίδας


52 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/12/2005, 03:47:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ming-lee  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Όσοι έχετε παρόμοιες ενοχλήσεις, επικαλεστείτε τον Μελίκ Ταούς. Επαναλάβετε το όνομα του, και να είστε βέβαιοι ότι αυτό που σας ενοχλεί θα διαλυθεί σχεδόν αμέσως.

I have some things to settle before I go legit.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

pyramid
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1585 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/12/2005, 10:35:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους pyramid  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ming lee τι είναι ο Μελικ Ταους. Δεν νομίζεις ότι θα πρέπει να αναφέρεις και κάποια πράγματα γι΄αυτόν.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/12/2005, 13:35:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητή ming-lee, αναφέρεις κάτι για τον Μελίκ Ταούς.
Νομίζω κι εγώ πως θα έπρεπε να μας αναφέρεις κάποια πράγματα για το Μελίκ Ταούς, ποιός είναι και γιατί θα μπορούσε να μας βοηθήσει από την επίσκεψη της Μόρας...

In anticipation of my resurrection...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

sotsi
Νέο Μέλος

Greece
2 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/12/2005, 17:36:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους sotsi  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γειά σας παιδιά. ΄Ηθελα κι εγώ ν' αναφέρω μια δυο εμπειρίες που είχα (έστω που θυμάμαι καλά τώρα). Η πρώτη έχει να κάνει μ' ένα απόγευμα πριν 2 χρόνια περίπου που ήμουν στο δωμάτιό μου μόνη (όπως και στο σπίτι). ΄Ενιωθα έξω από την πόρτα του δωματίου η οποία έχει χοντρό τζάμι και όχι ξύλο σε όλη της την επιφάνεια, κάποια παρουσία. Αρνητική σίγουρα κι όχι θετική. Ρώτησα ποιός είναι..φυσικά δεν πήρα απάντηση. Σηκώθηκα από το κρεβάτι (όπου έβλεπα τηλεόραση και μάλιστα εκείνη την ώρα την έκλεισα κιόλας ξαναρωτώντας, γι' αυτό και ξέρω σίγουρα ότι ήμουν ξύπνια) και πήγα κοντά στην πόρτα. Είδα τότε μια σκιά να περνάει βιαστικά και να χάνεται στο διάδρομο. Εννοείται ότι πέθανα απ' το φόβο μου..Περίμενα πώς και πώς να γυρίσει κάποιος από τους δικούς μου στο σπίτι. Μόλις γύρισε λοιπόν η μητέρα μου, βγήκα απ' το δωμάτιο και της είπα τί συνέβει. Μου είπε ότι μάλλον με είχε πάρει ο ύπνος και ήταν κάποιο όνειρο όλ' αυτά. Δε νομίζω ότι είχε δίκιο...
Η δεύτερη εμπειρία μου ήταν μόλις προχθές. Εκεί που κοιμόμουν γυρισμένη πλευρό προς τον τοίχο, άκουσα μες στ' αυτί μου ένα δυνατό ψιιιιτ!!! Πετάχτηκα πάνω, αλλά δεν είδα τίποτα. Δεν υπήρχε κανείς στο δωμάτιο. Ούτε σκιά, ούτε τίποτα. Μόλις χαλάρωσα και ξανακοιμήθηκα επαναλήφθηκε το ίδιο ακριβώς. Φυσικά το υπόλοιπο βράδυ έμεινα ξύπνια με ανοιχτή την τηλεόραση. Τώρα δεν ξέρω αν αυτά συνέβησαν στ' αλήθεια ή ήταν όνειρο που επαναλήφθηκε τη δεύτερη φορά που με πήρε ο ύπνος ή ακόμη και αν επηρεάστηκα απ' όλ' αυτά που διάβασα τις τελευταίες μέρες σ' αυτές τις σελίδες του forum...


sotsiΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

serenite
Μέλος 2ης Βαθμίδας


331 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/12/2005, 21:33:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους serenite  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα σε όλους. Διαβάζω εδώ και κάποιο καιρό τα μυνηματά σας και κατα κάποιο τρόπο παρηγορήθηκα που δεν είμαι η μόνη που το έχει βιώσει αυτό. Όλα ξεκίνησαν ένα καλοκαίρι πριν τουλάχιστον μια δεκαετία. Κοιμόμουν στο μπαλκόνι καθότι η ζέστη ήταν αφόρητη και ξαφνικά ένοιωσα το γνωστό βάρος στο στήθος.Προσπαθούσα να ανασάνω αλλά η προσπάθεια ήταν μάταιη. Ένοιωθα ότι κουνιώμουν έντονα κι ότι φώναζα απίστευτα αλλά στην πραγματικότητα τίποτα απο αυτά δεν γινόταν. Τελικά κατάφερα να ξυπνήσω τρομοκρατημένη. Αυτό συνέχιζε να συμβαίνει για καιρό μετά και είχα μάθει ότι ο τρόπος να το αποφύγω ήταν να καταφέρω να κάνω μια κίνηση πραγματική μέσα στον ύπνο μου, με κάποιο τρόπο να κουνήσω κάποιο μέλος του σωματός μου. Κάποια στιγμή έπαψε να με πλακώνει μόνο, ένοιωθα ότι με τράβαγε έξω απο το σώμα μου και προσπαθούσε πάση θυσία να με βγάλει έξω απο κάποιο παράθυρο του σπιτιού (δεν είχα ξαναδιανοηθεί να κοιμηθώ στο μπαλκόνι) πιανόμουν με όλη μου την δύναμη απο το κρεβάτι των γονιών μου και τους φώναζα να με ξυπνήσουν αλλα όπως ήταν φυσικό εκείνοι δεν άκουγαν τίποτα. Το πολύ περίεργο ήταν ότι όταν επιτέλους κατάφερνα να ξυπνήσω πήγαινα μέχρι το δωματιό τους να δώ αν είχαν αντιληφθεί κάτι κι εκείνοι είχαν πάντα την ίδια στάση όπως τους είχα δει όταν κρατιώμουν μέσα στον ύπνο μου απο το κρεβάτι τους, και η ταινία ήταν η ίδια πάντα με αυτή που άκουγα στην ίδια φάση. Κάποια μέρα το είπα στην μητέρα μου. Η μητέρα μου απο μικρή με θεωρούσε ελαφροίσκιωτη όπως λένε και πάντα με πίστευε. Μου πρότεινε λοιπόν να λέω το Πάτερ Υμών κάθε φορά που μου συνέβαινε. Εγώ τότε, στην ηλικία που ήμουν, βρισκόμουν σε αναζήτηση και δεν ήμουν σίγουρη για το αν πιστεύω στην θρησκεία, στο Πάτερ Υμών και σε όλα αυτά. Το σίγουρο είναι ότι με τίποτα δεν πίστευα σε δαιμόνια, στον εξαποδίτη και σε τέτοια, παρόλο που πίστευα στον άυλο κόσμο, αυτά ήταν πράγματα που κατα την γνώμη μου τα είχε εφεύρει η εκκλησία για να τρομοκρατεί τους πιστούς (αυτό το αναφέρω γιατί πολύ αργότερα και για λόγους που θα εξηγήσω σε άλλο μύνημα άλαξα γνώμη παντελώς). Μην τα πολυλογώ παρόλο που δεν πολυπίστευα σ΄αυτό που μου πρότεινε η μάνα μου το ακολούθησα. Και η αλήθεια είναι ότι πάντα έποιανε. Με το που αισθανόμουνα ότι επρόκειτε να μου συμβεί κάτι τέτοιο (μεταξύ ύπνου και ξύπνιου ένοιωθα ένα μούδιασμα σε όλο μου το κορμί που με ενημέρωνε για την παρουσία του αλλά συγχρόνος ήταν αδύνατο να ξυπνήσω και να το αποφύγω)ή με το που με βουτούσε, ας το πω έτσι, έλεγα το πάτερ υμών κι αυτό αποχωρούσε αμέσως. Μετά απο κάποιο καιρό είχα πάψει και να το φοβάμαι εντελώς, ένοιωθα ότι δεν μπορούσε να με βλάψει. Ωσπου αυτό το πράγμα πήρε το μύνημα ότι άκρη δεν έβγαζε έτσι και άλλαξε την τακτική του.... αλλά αυτό θα το αναφέρω αργότερα σε κάποιο άλλο μύνημα καθότι δεν θέλω να γίνω κουραστική απο το πρώτο μυνμά μου στο θέμα αυτό.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
homo
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
219 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/12/2005, 02:00:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους homo  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
shmera proti fora matheno gia ayto to thema....xoris na to poly katalavo exo kai ego kati na diigitho pano sto thema apo prosopiki empiria lipon eimai astinomikos sto nomo florinas ,mazi me toys synadelfous mou pername me to ypiresiako oxima apo ena apomonomeno xorio to opio exei elaxistoys katikous (5-6 atoma)ekei menei kai mia grioula pou oloi thn exoun gia treli.kathos pername me to oxima mprosta apo to spiti tis mas perimene stin porta ths avlis kai mas stamata,mas parakala na tin prosexoume kai na perasoume an ginete ta mesanixta na doume an einai kala. kai mas diigite oti prin merika vradia eno itan xaplomeni sto krevati tis mia mavri gata irthe kai kathise sto stithos tis kai den mporoyse na anapnefsei katholou oyte na kounithei mexrei pou petaxtike apo to parathiro kai kriftike sto diplano spiti to opio einai akatikito apo tote pou skotothike o teleyteos toy idioktitis.....to peristatiko mas to diigithike kai tote den tou edosa katholou simasia giati thn theorisame treli tin gyneka, tora omos den eimai kai toso sigoyros

η συνειδηση παμφωτη...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Norman_Moonlight
Νέο Μέλος

Greece
16 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/12/2005, 14:55:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Norman_Moonlight  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γειά χαρά σε όλους σας και Χρόνια πολλά

Σε ότι αφορά τον Μελίκ Ταούς που αναφέρθηκε παραπάνω, παραθέτω κάποια στοιχεία τα οποία βρίκα στο net κάνοντας μια΄μικρή έρευνα:

The chief divine figure of the Yazidi is Malak Taus ('Peacock Angel'), worshipped in the form of a peacock. He rules the universe with six other angels, but all seven are subordinate to the supreme God, who has had no direct interest in the universe since he created it. The seven angels are worshipped by the Yazidi in the form of seven bronze or iron peacock figures called sanjaq, the largest of which weighs nearly 700 pounds.

Σε ότι αφορά τη θρησκεία Yazidi (για να ξερουμε και γιατί μιλάμε) στο ίδιο site αναφέρονται τα εξής:

'The Encyclopaedia Britannica 1986' explains : "The Yazidi religion is a syncretic combination of Zoroastrian, Manichaean, Jewish, Nestorian Christian and Islamic elements. The Yazidi themselves are thought to be descended from supporters of the Umayyad Caliph Yazid 1. They themselves believe that they are created quite separately from the rest of mankind, not even being descended from Adam, and they have kept themselves strictly segregated from the people among whom they live. Although scattered and probably numbering fewer than 1,00,000, they have a well-organized society, with a chief shaykh as the supreme religious head and an amir, or prince, as the secular head.

κάπου αλλού πάλι αναφέρεται ότι αυτή η θεότητα είναι γνωστή και ως ο άγγελος με την μορφή παγωνιού (the peacock angel) αλλά και ως ο Lucifer, αρχηγός των 7 αρχαγγέλων (της κολάσεως???)!!!!

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ δεν θα επικαλούμουν κάτι τέτοιο...

Ιδού και οι σελίδες

http://www.meta-religion.com/World_Religions/yezidism.htm

και

http://altreligion.about.com/library/glossary/bldefmalektaus.htm

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Norman_Moonlight
Νέο Μέλος

Greece
16 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/12/2005, 15:02:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Norman_Moonlight  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μερικά ακόμα στοιχεία για αυτή τη θρησκεία αλλά και για τον Μελίκ Ταούς είναι τα ακόλουθα:

Basic teachings and Beliefs of Yezidism: Yezidi beliefs are a complicated mixture of Islamic and Zoroastrian beliefs, with Gnostic, Jewish, and Shamanistic elements. Worship centers around Angels (Malek is from the Arabic word for 'angel'), the most important of which is named Melek Taus, or the "Peacock Angel," also known as Lucifer or Azazel. Lucifer plays a different role in Yezidism, where he is considered the chief Archangel, and the creator of the material world. In Yezidi belief, Lucifer is no longer a fallen angel, or the enemy of God. In Yezidi cosmology, the universal Spirit (the Supreme deity) created a pearl (or an egg), which became broken after a period of forty thousand years. Melek, or Lucifer, used the remains of the pearl to create the material world. After this creation, the Spirit created the remaining Angels. Yezidi theology claims that Lucifer was forgiven for his transgressions, and those who revere him are the spiritual elect of humanity. They are forbidden from referring to him as Satan.
The Yezidi believe that time is divided into six Epochs, and each Epoch has an Avatar, or Archangel. During the first Epoch, the material world and humankind were created. The Yezidi story of the creation of man follows the Judeo-Christian Adam and Eve, except that Lucifer is portrayed as a wise teacher rather than a temptor.

Yezidis believe in reincarnation, and that one must be spiritually pure to become reincarnated as a Yezidi.

Most Yezidi worship practices are unknown to outsiders, as believers maintain secrecy.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Kassandra_Lion
Νέο Μέλος

Greece
3 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/12/2005, 15:24:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kassandra_Lion  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ !!!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΕΜΠΙΡΙΑ ΜΟΥ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ , ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ !
ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ... ΗΜΟΥΝ ΤΟΤΕ 26 ΕΤΩΝ. ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΠΛΑΣΜΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ! ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ! Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΠΝΥΑ, ΑΚΙΝΗΣΙΑ, ΑΜΗΛΙΑ, ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ! ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΗΡΕ, ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΤΕΛΙΩΣΕ! ΑΛΛΑ ΟΧΙ! ΑΠΟΨΕ ΠΑΛΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΗΘΕΛΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ! ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΖΩΗ , ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ! ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ!
ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΟΜΙΖΑ ,ΠΩΣ ΟΤΙ ΕΝΙΩΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ!
ΟΤΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΕΖΗΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ , Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ, ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ, ΕΓΩ ΠΑΡΑΜΙΛΑΓΑ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΟΜΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!
ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΡΕΦΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΑΣ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ !
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
serenite
Μέλος 2ης Βαθμίδας


331 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/12/2005, 19:03:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους serenite  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΡΕΦΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΑΣ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ !


Μετά απο περίπου 10 χρόνια εμπειρίας με τη μόρα θα ήθελα να σου απαντήσω πως και εγώ το πιστεύω πως κατα κάποιο τρόπο τρέφεται με τον φόβο και όχι μόνο. Τρέφεται με ότι αρνητικό συναίσθημα βγάζεις προς αυτό είτε λέγετε φόβος, είτε μίσος, είτε θυμός. Το καλύτερο για εμένα είναι να νοιώθεις το απολύτος τίποτα για την παρουσία του, αν μπορείς να το καταφέρεις αυτό, γιατί υπάρχουν και άλλες συναισθηματικές παγίδες όπως να νοιώσεις οίκτο (όσο περίεργο και να ακούγεται) ή να νοιώσεις περηφάνεια που ασχολήθηκε μαζί σου. Σε πολλά μυνήματα διάβασα πως κάποιοι έχουν ένα συγκεκριμένο όνομα για το συγκεκριμένο πλάσμα. Κατα την γνώμη μου όμως δεν είναι ένα και γι αυτό το λόγο δεν μπορεί να ονομαστεί με ένα όνομα. Πιστεύω πως όλα ανοίκουν στο όνομα του κακού αλλά το κάθε ένα έχει διαφορετική βαθμίδα. Οι σκιές π.χ. πιστεύω ότι είναι απο τις κατώτερες μορφές. Όσο όμως περισσότερο το φοβάσαι τόσο πιο δυνατό το κάνεις απεναντί σου. Απ την στιγμή όμως που πιστεύεις σ΄αυτό πρέπει να πιστέψεις και στο αντίθετο, ότι υπάρχει δηλαδή και το καλό που σε προστατεύει. Απο μόνο του δεν έχει την δύναμη να σου κάνει κακό αν εσύ δεν το επιτρέψεις. Έχω ακούσει ότι κάποιοι πέθαναν απο αυτό, όχι όμως επειδή αυτό είχε την δύναμη να τους σκοτώσει αλλα επειδή ήταν τόσος ο φόβος τους που πέθαναν απο καρδιακή προσβολή. Τώρα πως το ανακάλυπταν αυτό μεταθανάτιο μη με ρωτήσεις σου λέω απλά τι έχω ακούσει. Αν κατάλαβα καλά το παιδί το έχασες όσο ήσουν έγκυος. Έχεις σκεφτεί όμως ότι πιθανόν να μην είχε αυτό την δύναμη να το προκαλέσει (πρέπει να ξέρεις ότι γυναίκες σε εγκυμοσύνη είναι πολύ πιο ευαίσθητες στα θέματα αυτά και πολλές φορές έχουν τέτοιες εμπειρίες παρόλο που πριν την εγκυμοσύνη δεν είχαν καμοία)αλλά να ήταν ο φόβος σου αυτό που επιρέασε την εγκυμοσύνη σου. Εδώ μια τρομάρα παίρνεις και κινδυνεύεις όχι επι δύο μήνες συνεχόμενο φόβο.
Την επόμενη φορά που θα σε επισκεφτεί να σκεφτείς ότι είσαι πιο δυνατή απο αυτό και να το πιστέψεις, να ξέρεις επίσης πως εσύ του δείνεις δύναμη και οποιαδήποτε στιγμή μπορείς και να του την πάρεις και ότι δεν είμαστε μόνοι υπάρχουν και οι δυνάμεις που σε προστατεύουν. Δοκίμασε όταν έρθει να πεις το Πάτερ Υμών τουλάχιστον στην περιπτωσή μου μόλις το έλεγα αποχωρούσε. Και αν μη τι άλλο μετά απο 10 χρόνια συχνόν επισκέψεων εκτός του ότι μου διακόπτει τον ύπνο άλλο κακό δεν μου έχει κάνει οπότε προσπάθησε να ελέγξεις τον φόβο σου. Αν μη τι άλλο σκέψου όλους αυτούς που γράφουν γι αυτό το θέμα, είναι όλοι ζωντανοί και εκτός του ταραγμένου ύπνου και του φόβου δεν έχουν αναφέρει άλλη συνέπια. Οπότε και εσύ με την σειρά σου δεν έχεις κάτι παραπάνω να φοβάσαι.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 25 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.171875
Maintained by Digital Alchemy