ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 25
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Rankett
Μέλος 2ης Βαθμίδας


410 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/08/2008, 16:07:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Είναι αλήθεια ότι δεχόμαστε Αστρικές επιθέσεις από όντα που απομυζούν την ενεργεία μας. Επίσης υπάρχουν όντα που απομυζούν την σεξουαλική μας ενεργεία με αποτέλεσμα να έχουμε μια ονείρωξη.


Μόνο από τη δεύτερη κατηγορία έχω προσωπική εμπειρία. Δεν το θεωρώ όμως επίθεση αφού δε νιώθω απομύζηση. Το αντίθετο μάλιστα, όσες (ελάχιστες) φορές μου έχει συμβεί, συνήθως μου ανοίγει την "όρεξη" αφήνοντάς μου ένα έντονο αίσθημα απόλαυσης.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Rankett
Μέλος 2ης Βαθμίδας


410 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/08/2008, 16:29:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
trexagireve
Το ότι έφυγε κι ότι παντρεύτηκε
τον Σατανά η Λίλιθ, πρωτη φορά το ακούω...

Καλά, ας μην το πάρουμε και τοις μετρητοίς αυτό. Δεν πιστεύω να πήγαν στην εκκλησία με παπά και με κουμπάρο. Το ερώτημα για μένα είναι τι ακριβώς σημαίνει η φράση αυτή.

quote:
Dying_Incubus
quote:

Μέχρι τώρα ήξερα
ότι εδιώχθη και ότι γυρνάει να εκδικηθεί, όπως και ότι ο
Σατανάς είναι ...εργενης, λόγω βιτσιόζικων σχέσεων με άνδρες..


Πρώτη φορά ακούω ότι ο Σατανάς έχει ομοφυλοφιλικές τάσεις!


Δεν μπορεί, θα έχεις ακούσει το "δουλειά δεν έχει ο διάολος...". Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Rankett
Μέλος 2ης Βαθμίδας


410 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/08/2008, 16:36:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Ζουμε σε ενα καταναλωτικο ρευμα με τοσο γρηγορους ρηθμους που εχουμε ξεχασει τον εαυτο μας...τον τοσο υπεροχο εαυτο μας.

Πιστευουμε πως δεν εχουμε χρονο για να χαρουμε τις καθημερινες χαρες της ζωης και ετσι αποξενωμαστε απο τον εαυτο μας και απο τους συνανθρωπους μας.


Σκεφτητε λιγο ποτε ειχατε χρονο για τον εαυτο σας για να ικανοποιησετε τις πνευματικες σας αναγκες?

Η ποτε θαυμασατε τελευταια ενα λουλουδι στην φυση?Συμφωνώ. Και αισθάνομαι ευτυχής ορισμένες φορές που ακόμα καταφέρνω, παρά την πίεση των διαφόρων υποχρεώσεων, να ξεφεύγω πολύ από τον τρόπο ζωής που μας επιβάλλεται.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Rankett
Μέλος 2ης Βαθμίδας


410 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/08/2008, 16:56:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Αυτές η δυο κυρίες βασιλεύουνε στην άβυσσο . Και αυτή η άβυσσος είναι μέσα μας.

quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Για αυτό λέω ότι πρέπει να παρατηρούμαι τον εαυτό μας και να βλέπουμε όλα τα ψυχολογικά μας ελαττώματα , έτσι ώστε να πάρουμε πίσω το φως που μας κλέβει η Άβυσσος!!!


Για τις δυο "κυρίες" δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί δε γνωρίζω, αλλά βρίσκω πολύ σωστή τη γενική αρχή που βρίσκεται πίσω από τα λόγια αυτά.

Και για να σχετίσω την παρατήρηση του εαυτού μας με το θέμα, θα πω ότι η μόνη "επίθεση" από τα περίεργα όντα του πνευματικού κόσμου που έχω δεχτεί (σε προηγούμενο μήνυμα μίλησα για κάποια εμπειρία που δεν θεωρώ επίθεση), είναι αυτή που έχω προκαλέσει μόνος μου. Το αποτέλεσμα είναι ένας κουραστικός και ενοχλητικός ύπνος πολύ κοντά στην κατάσταση του συνειδητού.

Η γνώση του πώς να προκαλείς κάτι τέτοιο είναι απόρροια παρατήρησης και πειραματισμού.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/08/2008, 17:03:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Φίλε Rankett για να μπορέσει κάποιος να καταλάβει ότι του απομυζούν την ενεργεία πρέπει να έχει ¨μυηθεί¨ στην διδασκαλία της μετατροπής των ενεργειών. Αν κάποιος δεν γνωρίζει αυτό το μυστικό τότε μια ονείρωξη είναι πράγματι απολαυστική.

Καλές διακοπές σε όσους θα φύγουν τις επόμενες μέρες τα ξαναλέμε μετά της 20 Αυγούστου.

Να είστε καλά

ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ


Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 05/08/2008 17:11:11Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Rankett
Μέλος 2ης Βαθμίδας


410 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/08/2008, 17:07:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Dying_Incubus
Η Λίλιθ πάντως αναφέρεται ότι τον παντρεύτηκε κι απέκτησε μαζί του παιδιά. Λέγεται μάλιστα πως είναι η μητέρα του πρώτου βρικόλακα...


Ορίστε και μια ιδέα για την επόμενη κινηματογραφική παραγωγή! Ο αναπόφευκτος κορεσμός στο είδος αυτό νομίζω ότι εκφράζεται από το "30 days of night".Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/08/2008, 11:15:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Rankett, η Λίλιθ αρχικά - προτού δαιμονοποιηθεί από την εβραϊκή μυθολογία - ήταν μια σουμεριακή θεότητα που ονομαζόταν Λιλλάκε κι ήταν σύντροφος της Ινάννα.
Στην Βαβυλωνιακή μυθολογία ήταν θεότητα του ανέμου και ονομαζόταν Λιλίτου.

Στην καμπαλιστική παράδοση πάντως αναφέρεται ως σύντροφος και θηλυκή όψη του Σαμαήλ (Σατανά).In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Rankett
Μέλος 2ης Βαθμίδας


410 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/08/2008, 12:07:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Dying_Incubus
Φίλε Rankett, η Λίλιθ αρχικά - προτού δαιμονοποιηθεί από την εβραϊκή μυθολογία - ήταν μια σουμεριακή θεότητα που ονομαζόταν Λιλλάκε κι ήταν σύντροφος της Ινάννα.
Στην Βαβυλωνιακή μυθολογία ήταν θεότητα του ανέμου και ονομαζόταν Λιλίτου.

Στην καμπαλιστική παράδοση πάντως αναφέρεται ως σύντροφος και θηλυκή όψη του Σαμαήλ (Σατανά).Ευχαριστώ Dying_Incubus, πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά. Πώς όμως σχετίστηκε τελικά με τους βρικόλακες; Και γιατί όχι βρυκόλακες; Ελπίζω να μην παρεκτρεπόμαστε πολύ με τις ερωτήσεις μου.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/08/2008, 10:31:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Rankett, για το πως σχετίστηκε η Λίλιθ με τους βρικόλακες - νομίζω πως γράφεται και "βρικόκαλες" και "βρυκόλακες" - πάει κάπου το μυαλό μου αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν η σκέψη μου είναι σωστή.

Απ' όσο γνωρίζω, σύμφωνα με το μύθο παντρεύτηκε τον Σατανά και τα παιδιά που απέκτησε μαζί του ήταν τερατόμορφα - αν και σύμφωνα πάλι με το μύθο εγκατέλειψε και τον Σατανά και παντρεύτηκε τον Κάιν.
Κατά το Μεσαίωνα επίσης η Λίλιθ ταυτίστηκε με τα incubi - succubi λόγω των επιθέσεων που πιστευόταν ότι κάνει ιδιαίτερα στους άνδρες οπότε και πάλι σιγά - σιγά πέρασε στη νοοτροπία των ανθρώπων ως βαμπίρ.
Ως το πρώτο των succubi φέρεται να είναι η μητέρα όλων των incubi - succubi και το πρώτο από όλα τα succubi.

Εάν θέλεις πάντως, θα σε συμβούλευα να διαβάσεις και μερικά παλιότερα σχετικά θέματα μήπως καλυφθείς περισσότερο (κλίκαρε στους παρακάτω τίτλους για να μπεις κατευθείαν):

ΤΙ ΕΣΤΙ....... ΛΙΛΙΘ?

Βρικόλακες

Βρικόλακες στην Ελλάδα - Θρύλοι και δοξασίες


In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Rankett
Μέλος 2ης Βαθμίδας


410 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/08/2008, 11:48:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ευχαριστώ για την ενημέρωση, μόλις βρω χρόνο θα διαβάσω και τις παλαιότερες συζητήσεις. Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
thebest2008
Νέο Μέλος

Greece
19 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/09/2008, 21:17:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thebest2008  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και εμένα μου έχει τύχει αυτό όταν ήμουν στο σπίτι μου στην Αθήνα και κοιμόμουν στο σαλόνι με την tv....πήγα να σηκωθώ να τη χαμηλώσω και δεν μπορούσα,νόμιζα ότι πέθανα,άκουγα περίεργο ήχο,μπορεί να ήταν της φαντασίας μου!Μόνο τα μάτια μου και το στόμα μου ανοιγόκλεινα και ούτε μπορούσα να μιλήσω!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Crystal_tear
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
250 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/09/2008, 23:00:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Crystal_tear  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κατα τη φάση του οργασού ο ανθρωπος απελευθερωνει τεράστια ποσα ενεργειας και αυτο είναι κατι γνωστό οχι μονο στος ανθρώπους. Εξαλου η Σεξουαλική Μαγεία ειναι ενα απο τα πιο Ισχυρά συστήματα. Αυτες οι οντότιτες εχουν τι συνατότιτα να με μετατρεπουν την ενεργεια σε οποια μορφή θελουν πολυ ευκολα... Ετσι κανουν μια επιθεση σε ενα θύμα και περνουν ενέργεια αλλες φορες προκαλόντας ονειρόξεις αλλες προκαλόντας απλά φόβο, μαζευουν την ενέργεια και φευγουν... Μια τεέοια επίθεση μπορει να γίνει σπανιότερα και την ημέρα... Μπορει να προκαλέσειο αιμοραγιας και μελανίες ακομη σπανιότερα... Αν δε τυ φοβάστε δε θα αφινετε τρυπες στην αυρα σας και δε θα μπορει να σας κανει επιθεση...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
thebest2008
Νέο Μέλος

Greece
19 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/09/2008, 14:04:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thebest2008  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σήμερα λίγο πριν ξυπνήσω είδα ένα όνειρο,ότι ήμουν στο σπίτι της γιαγιάς μου στο χωριό και ότι ήμουν στο κρεβάτι και η γιαγιά μου στην πόρτα του δωματίου και ότι αυτή απο μακριά με εμπόδιζε να σηκωθώ,προσπαθούσα να βγάλω φωνή και τίποτα!Μάλλον όνειρο θα ήταν,αλλά το ένιωσα τόσο ζωντανά!!!!!!!!!!!!!!!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Gorky
Νέο Μέλος

Greece
1 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/09/2008, 18:21:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Gorky  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το θέμα αφορά την Μόρα, ξεφύγαμε!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
μαιμουδιτσα
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
505 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/09/2008, 18:59:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους μαιμουδιτσα  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Το θέμα αφορά την Μόρα, ξεφύγαμε!

Τι εννοεις;
Νομιζω πως δεν εχουμε ξεφυγει αν σκεφτουμε την Μορα σαν αυλη μορφη αποροφησης ενεργειας..Θα μου πεις που κολλαει η ονειρωξη.
Πολλοι θρυλοι παρουσιαζουν την Μορα σαν μια πανεμορφη ολογυμνη κοπελα που ξαπλωνει επανω στο στηθος των ανδρων με αποτελεσμα να μην μπορουν να αντιδρασουν.
Πως να μην εχεις ονειρωξεις με μια τετοια επανω σου.
Απο την αλλη,η εξαντληση που μπορει να νιωθει καποιος μετα απο αυτο,νομιζω πως εχει να κανει με την βιολογια και οχι με την απορροφηση ενεργειας απο αυτο το ον.
Εννοω,πως ολοι οι ανδρες,αφου"ολοκληρωσουν"ειτε στον υπνο τους ειτε κανονικα,λογικο ειναι να νιωθουν υπερβολικα κουρασμενοι,μιας και ο οργανισμος τους,εχει αποβαλλει στοιχεια τα οποια ειναι απαραιτητα.
Για αυτο αλλοι πεινανε μετα,αλλοι καπνιζουν για να χαλαρωσουν πιο πολυ,και αλλοι...ροχαλιζουν!!!(αναισθητοι,ουτε ενα"σ'αγαπω")Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Krios
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1951 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/09/2008, 00:32:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Krios  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
...και αλλοι...ροχαλιζουν!!!(αναισθητοι,ουτε ενα"σ'αγαπω")Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
μαιμουδιτσα
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
505 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/09/2008, 00:50:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους μαιμουδιτσα  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Ψεμματα;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Krios
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1951 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/09/2008, 00:58:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Krios  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Κα8όλου!
Πάντως για την...ιστορία, εγώ βρίσκομαι στην κατηγορία του τσιγάρου!Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
μαιμουδιτσα
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
505 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/09/2008, 01:40:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους μαιμουδιτσα  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και μετα το τσιγαρο...zzzz...zzzz...zzzzzΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
TheAllseeingeye
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
75 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/09/2008, 04:11:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους TheAllseeingeye  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πρώτα πρώτα Καλημέρα. Δε 8υμάμαι να έχω ξαναγράψει esoterica οποτε λογικά αυτό ειναι το πρωτο μου πόστ. Λυπάμε που θα ξεκινήσω έτσι την 'καρριέρα' μου εδώ αλλα πρέπει να φύγει απο μέσα μου.
Λοιπόν είστε ΑΘΛΙΟΙ!!! Μ'εχετε κατατρομαξει με αυτο το θέμα. Είναι τέσσερις το πρωι, αύριο εχω δουλειά και αντι να με πάρει ο υπνος καθομαι και σκέφτομαι μη μπουκάρει η μορα. Ελεος.
Ρε παιδιά σορυ κιολας και δεν φταιτε εσεις που σας τα χωνω(αλλα σας τα χωνω :P) αλλα το ξερό μου το κεφαλι που του αρέσει το μυστηριο (τρομαρα μου).
Ειδα πιο πανω τροπους ν' αντιμετωπιστει αυτο αλλα να ρωτησω... είναι σιγουρο οτι πιανουν? Ακόμη κι αν δεν ειναι ομως πειτε ναι εσεις μπας και ηρεμησει το κεφαλι μου και κλεισω κανα ματι την επόμενη φορα γιατι το αποψινο χουνερι δε το γλιτωνω με τη καμια, τουλαχιστον αν με ξαναπιασει να κανω κατι.

Φιλικα και νυσταγμένα 'Γιάννης ο τρίχας'(:P)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

TheAllseeingeye
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
75 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/09/2008, 04:15:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους TheAllseeingeye  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
By the way κριος δε συμφωνω με την υπογραφή σου. Για μενα ισχύει το "Η αμφιβολία είναι η αρχή της αυπνίας"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
μαιμουδιτσα
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
505 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/09/2008, 04:43:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους μαιμουδιτσα  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ακομη ξυπνιος εισαι;
ε,τοτε μαλλον εγω πρεπει να ειμαι η Μορα.
Καλωςηρθες και να μην φοβασαι,υπαρχει κατι χειροτερο απο τον Μητσοτακη;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
TheAllseeingeye
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
75 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/09/2008, 04:57:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους TheAllseeingeye  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
AXAXAXAXAXXAAXAXXAAXAXAXA ΕΛΕΟΣ ΤΑ ΣΠΑΣΕΣ!!! Να σαι καλα που μου συμπαραστεκεσαι στο γολγοθα μου αποψε! Τελικα δε το γλιτώνω το σερι. Απλα μολις φεξει θα οπλιστω με Jumbo Φραπεδια και κουραγιο και θα παω για τη συνεντευξη. Η μονη απορια μου ειναι ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΨΕ??? Το θεμα το χα διαβασει πριν μερες πολλες. Ειδες το μυαλο περιεργο που ειναι? Οταν δε θελεις σε χτυπαειΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
μαιμουδιτσα
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
505 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/09/2008, 05:29:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους μαιμουδιτσα  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλα που μου το θυμησες.
Κατσενα φτιαξω κι εγω ενα σουπερ ντουπερ καφεΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
μαιμουδιτσα
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
505 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/09/2008, 05:32:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους μαιμουδιτσα  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μια απορια.
Γιατι πριν,υπεγραψες σαν.."Γιαννης ο Τριχας";Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
TheAllseeingeye
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
75 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/09/2008, 05:41:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους TheAllseeingeye  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ετσι με φωναζουν κατι φιλαρακια. Εχει πλακα. Συν οτι το AllSeeingEye ειναι ετσι λιγο ξενοφερτο και κρυο. Κατα βαθος ειμαι κι εγω ενα οργιο οπως ολος ο κοσμακης!!! Αχχχχ Τανα μορα τι χουνερι μου ψησες αποψε. Για κανε πως ερχεσαι και θα δεις που θα παει το φουλαρακι. Θα το χαρισω στο μητσοτακη και μετα βρες τα μαζι του. ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ. Τριτη και φαρμακερη. Παω να κανω την αποπειρα 3. Αν δεν ταβλιαστω τοτε δεν περιγραφω αλλο.

Υσ. Εχει κανεις το τηλεφωνο απ τους Ghostbusters?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

μαιμουδιτσα
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
505 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/09/2008, 05:53:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους μαιμουδιτσα  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αντε κοιμησου παιδακι μου..
Κοτζαμ αντρας φοβασαι μην ερθει η Μορα..Αντε να ξεκουραστεις λιγο να πας ωραιος και σενιος στην συνεντευξη..Τι πραγματα ειναι αυτα.
Το πολυ-πολυ να σε ζουληξει λιγο και να τρομαξεις.
Κατα τ'αλλα θα εισαι καλα μετα.
ΚΟΙΜΗΣΟΥ!!!Θες και ghostbusters..Τιποτα δεν θα κανουν αυτοι.Συνεργαζονται με τον Γλιτσα!!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
TheAllseeingeye
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
75 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/09/2008, 06:07:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους TheAllseeingeye  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ναι μαμα

υσ.

Καλημέρα τα λεμε αυριο.
/Serious mode onΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

μαιμουδιτσα
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
505 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/09/2008, 06:16:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους μαιμουδιτσα  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Καλη δυναμηΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Crystal_tear
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
250 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/09/2008, 11:51:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Crystal_tear  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ξεφυγαμεεεεεεεεεεεεεεεεε.....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 25 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.140625
Maintained by Digital Alchemy