ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
 REIKI - Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 26
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
G.
Μέλος 2ης Βαθμίδας

United Kingdom
364 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/04/2006, 01:56:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους G.  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Αυτό που προσδιορίζει τόσο το αποτέλεσμα της αναζήτησης μας, όσο και την ομαλή της πορεία είναι η Πρόθεση... όσο και αν διαφωνεί κάποιος με κάποιον άλλο, αν η πρόθεση είναι θετική το αποτέλεσμα είναι αρμονικό...

αν έστω ο ένας από τους δύο, επιμένει να βλέπει παντού διά-σταση απόψεων, αυτό θα καλεί κοντά του, αυτό και θα εισπράττει τελικά... υπάρχει μία άποψη πως το κακό προέρχεται ακριβώς από αυτή την χωριστικότητα σε πνεύμα, συναισθήματα και ύλη, στην οποία επιλέγουν να ζουν οι άνθρωποι... υπάρχει η άποψη πως αυτό ίσως ήταν και το προπατορικό αμάρτημα... ποιος ξέρει? ποιος μπορεί να ξέρει πραγματικά?

αν, όμως, κάποιοι καταφέρνουν να ξεπερνάνε αυτό το "εμπόδιο", να συγκλίνουν εκεί που οι άλλοι αποκλίνουν, να αποδέχονται εκεί που οι άλλοι δια-χωρίζουν ίσως ο κόσμος της ύλης να μπορεί να πάρει μια διαφορετική πορεία...

ο Ιούδας, ο Χριστός, ακόμα και ο άπιστος Θωμάς είναι όλοι μέσα μας... όταν προδίδουμε τον Χριστό, προδίδουμε τον εαυτό μας και όχι τους άλλους... προδίδουμε την ικανότητα μας να αγαπάμε, να κάνουμε χιούμορ, να βλέπουμε τον κόσμο σαν μια ολότητα και όχι σαν μεμονωμένες υπάρξεις... προδίδουμε την κατανόηση, τον σεβασμό και την εκτίμηση που πρέπει να έχουμε πρώτα απ' όλα σε μας τους ίδιους...

όταν δεν πιστεύουμε στην Ανάσταση, δεν πιστεύουμε στο προσωπικό βίωμα εκείνο που μας επιτρέπει να εμπιστευτούμε μια πραγματικότητα που ξεφεύγει της λογικής εξήγησης...

κι όταν πεθαίνουμε για να αναστηθούμε, είναι γιατί γίνεται θυσία ο παλιός "θνητός" εαυτός για χάρη του Ανώτερου...

μα η Ισιδα, δύσκολα αποκαλύπτει το πρόσωπο της σ'αυτούς που δεν θα θυσιαστούν γι'αυτήν...

Galadriel

αφιερωμένο στην καλή μου φίλη unseen, που γνωρίζει το Εναγια όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Λίλλιαν
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
172 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/04/2006, 16:07:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Λίλλιαν  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα G.

Μήπως θα ήθελες να ανοίξεις ένα topic με θέματα που σε ενδιαφέρουν? Στο λέω γιατί εδώ αν διαβάσεις λέει ΡΕΙΚΙ, Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, δεν λέει G. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ!

Τώρα ξέρω, θα φουντώσεις όμως μερικές φορές το τραβά ο οργανισμός σου. Αν πάλι δεν φουντώσεις θα είσαι υπεράνω, βλέπεις δεν χρειάζονται κατεβατά, αναλύσεις και αντιγραφές απο παραγράφους βιβλίων για να σε κατανοήσω.

Παρόλα αυτά εάν θέλεις να συμβάλλεις στην κουβέντα περί Ρεικι, εδώ είμαστε αυτό θέλουμε όλοι να κάνουμε. Εσύ τι ακριβώς θέλεις? Δεν σε ρωτώ για να μου απαντήσεις, σε ρωτώ για να απαντήσεις σε όλους

Σε χαιρετώ εγκάρδια και σου εύχομαι κάθε καλό για τον καινούργιο μήνα!


~~ * ~~Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Unseen
Πλήρες Μέλος

Greece
1331 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/04/2006, 12:09:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Unseen  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα και από μένα και καλό μήνα λίγο καθυστερημένα

Λοιπόοοοοον

Καλή μου ΡΩΡ
Όπως πολύ καλά γνωρίζεις, η ανταμοιβή για την υπομονή είναι η ίδια η υπομονή… Εγώ τουλάχιστον σε ευχαριστώ πολύ για τα φιλιά σου και για την υποστήριξη.

Yiannaka
Οι περιπτώσεις που αναφέρεις δεν έχουν πράγματι να κάνουν με το ρέικι, όπως λες και ο ίδιος. Κι εγώ συνάντησα στον δρόμο μου ένα παρόμοιο άτομο που είχε και τους τρεις βαθμούς του ρέικι αλλά μάλλον δεν το είχε σε υπόληψη οπότε δεν προβαλλόταν με αυτή την εικόνα. Κατά τα άλλα έκανε… πράγματα και θάματα (ενεργειακά μιλώντας) σε μας τους μαθητές του. Πήγα να βάλω σε εισαγωγικά τη λέξη ‘μαθητές’ αλλά σκέφτηκα ότι η όλη η εμπειρία ήταν τελικά ένα μεγάλο μάθημα για όλους μας.

Ξέρεις τι είναι το λυπηρότερο απ’ όλα; Όταν πρωτογνώρισα αυτόν τον άνθρωπο ήταν ένας πραγματικά πνευματικός άνθρωπος. Κάποια στιγμή άρχισε να συγκεντρώνεται πολύς κόσμος γύρω του, συγκινημένος από την ανιδιοτέλειά του και τη διάθεσή του για προσφορά. Έχω ξανα-αναφερθεί σε αυτή την ιστορία με περισσότερες λεπτομέρειες στο τόπικ του Μορφέα για τις ενεργειακές ασπίδες κλπ. οπότε δεν κρίνω σκόπιμο να επαναλαμβάνομαι.

Πάντως, το χάλι που απέγινε τελικά ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν αποτέλεσμα δύο παραγόντων: (α) της ακατάλυτης αίσθησης της δύναμης που τον διέφθειρε και (β) του γεγονότος ότι υπήρχε ένα έλλειμμα ανάμεσα στην προσωπική του προσπάθεια αυτοβελτίωσης (ήταν μηδενική) και σε αυτό που ήθελε να εμφανίζεται ότι είναι…

Τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν παντού. Μπορεί να φαίνονται ότι ασχολούνται με το ρέικι, με το νταζίρα ναράντα, με μεθόδους αυτογνωσίας, με μαγειρική, με αστροφυσική, με ο,τιδήποτε. Πάλι δεν βλέπω τι σχέση έχει με το ρέικι.

Αλλά μια και το ανέφερες ας πούμε ότι οι μυήσεις του ρέικι γίνονται χωρίς καμία σωματική επαφή, απλά για να το μάθει ο κόσμος που δεν γνωρίζει για δική του προστασία.

Τέλος, ας σκεφτούμε το ενδεχόμενο κάποιοι άνθρωποι να γίνονται όπως γίνονται επειδή απλά είναι βαθύτατα δυστυχισμένοι…

Allzaro
Καλώς ήρθες κι από εδώ. Πολύ καθυστερημένα θα ήθελα να σου δηλώσω την υποστήριξή μου για την επίθεση που δέχθηκες. Ειλικρινά λυπήθηκα πολύ. Δεν ξέρω τι να σου απαντήσω σχετικά με αυτά που έγραψες σε αυτό το τόπικ, γιατί δεν κατάλαβα τι εννοούσες.

Galadriel
Αυτό που γράφει η Λίλλιαν περιγράφει συνοπτικά την εντύπωση που δίνεις και δεν νομίζω ότι περιέχει εμπάθεια. Εγώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και για το ένα και για την ένωση και για την ανάσταση και για όλα… Όμως θα ήθελα να σε έβλεπα να το εκφράζεις πιο δυναμικά, διότι η εντύπωση που δημιουργείς είναι καμιά φορά η αντίθετη. Και αν όλα είναι μέσα μας, εμείς οι ίδιοι είμαστε και η Ίσιδα και η θυσία.

Λίλλιαν
Στα φόρουμ καμιά φορά η συζήτηση δεν παίρνει την τροπή που θα επιθυμούσαμε. Δεν βοηθάει καθόλου ο αποσπασματικός γραπτός λόγος. Εναπόκειται στην ψυχραιμία όλων να διατηρηθεί ο αρχικός στόχος.

Εύχομαι σε όλους ό,τι καλύτερο σε όλα τα επίπεδα.
Με αγάπη,
Unseen


***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

G.
Μέλος 2ης Βαθμίδας

United Kingdom
364 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/04/2006, 12:20:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους G.  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αχμ... υπάρχει ένας κανόνας που λέει ότι αν το λένε όλοι οι άλλοι τότε θα είναι και σωστό...

δεν μπορεί να είμαι η εξαίρεση, άρα μεταξύ του Κενού και του Ολου, λέω να προτιμήσω το πρώτο...


η δυναμική μου δυστυχώς δεν περιέχει αγκαλιές και φιλιά...

την καλημέρα μου και καλή συνέχεια...


Galadriel


για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
galazia_sfaira
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
544 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/04/2006, 15:06:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους galazia_sfaira  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
.....ίσως εκει να είναι και το πρόβλημα!!!
Μια αγκαλια φιλιά!

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ρωρ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
215 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/04/2006, 17:47:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ρωρ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα Unsin

΄Εχεις απόλυτο δίκιο για την υπομονή. Και έχω απεριόριστη, πίστεψέ με. ΄Όμως η αντίληψη προέχει της υπομονής καμιά φορά. Θέλω να κατανοήσω και αν κάπου «κολλήσω», θα ήθελα να μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει. Με αγάπη και σιγουριά. Και όχι με επίθεση. Γιατί τότε καταλαβαίνω ότι γινόμαστε θηρία και ισχύει «ο πιο δυνατός υπερισχύει». Και δεν βγάζω τον εαυτό μου έξω από αυτό…

΄Όμως η Λίλλιαν έχει ένα μεγάλο δίκιο. Εδώ μιλάμε για Reiki. ΄Οσοι ξέρουν καταθέτουν τις εμπειρίες τους, όσοι δεν γνωρίζουν δηλώνουν τις απορίες τους. Ο καθένας από εμάς έχει ένα παράδειγμα προς αποφυγή. Αν το καταθέσει ίσως προστατέψει και τους υπόλοιπους.
Η δική μου εμπειρία με τους Master Reiki είναι διπλή (πήρα το Master Teacher δύο φορές). Ο πρώτος δάσκαλος ήταν αδιάφορος ως προς την εκπαίδευση και ο δεύτερος παρουσιαζόταν σαν γκουρού που έπρεπε οι μαθητές να υπακούουν. Πήρα το καλύτερο και από τους δύο και αποχώρησα με «ελαφριά πηδηματάκια». ΄Ότι έγινε στην συνέχεια, οφείλεται στην δική μου λαχτάρα και επιθυμία να διαθέσω τον εαυτό μου για την ενέργεια Ρέικι. Μέσα από την ίδια την μελέτη και την αξιολόγηση του εαυτού μου συνεχώς και για όλη την υπόλοιπη ζωή μου.

Αυτό το λέω για να κατανοήσεις αγαπητέ Yiannaka, ότι δεν χρειαζόμαστε παραδείγματα δασκάλων για να προχωρήσουμε στον δρόμο μας, είτε αυτό λέγεται Ρέικι, είτε όπως αλλιώς. Το Ρέικι είναι φως και ας μην το θαμπώνουμε με παραδείγματα δασκάλων που δεν αντιπροσωπεύουν την αγνότητα και την αγάπη που είναι η ουσία του Ρέικι. Αν υπάρχει έστω και ένας κόκκος αμφιβολίας, ας είναι για την προσωπικότητα που μπαίνει εμπόδιο, και όχι για το ίδιο το Ρέικι.

Γαλάζια σφαίρα
Σ’ εσένα…χιλιάδες φιλιά

Αγαπητή μου Λίλλιαν
Πήρα την πρώτη ανταπόκριση…από τα μηνύματα! Κάποιος που τα διάβασε, με ρώτησε αν το Ρέικι είναι ενάντια στον Χριστιανισμό (????)

Και ας πω έστω και καθυστερημένα ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/04/2006, 18:25:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Allzaro
Καλώς ήρθες κι από εδώ. Πολύ καθυστερημένα θα ήθελα να σου δηλώσω την υποστήριξή μου για την επίθεση που δέχθηκες. Ειλικρινά λυπήθηκα πολύ. Δεν ξέρω τι να σου απαντήσω σχετικά με αυτά που έγραψες σε αυτό το τόπικ, γιατί δεν κατάλαβα τι εννοούσες.

Καλώς σας βρήκα..

Ευχαριστώ για την υποστήριξη Unseen
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Λίλλιαν
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
172 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/04/2006, 09:21:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Λίλλιαν  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους σας.

Εύχομαι το φως του Ολον να διαποτίζει το κενό, γιατί στο κενό υπάρχει όλος ο χώρος για δημιουργία. Εκεί κάποτε βρήκα τον εαυτό μου και μετά απλά βούτηξα στο Ολον για να μεγαλώσω.

Καλή μου Ρωρ,
Τα πάντα είναι ενάντια στον Χριστιανισμό, εκτός από τον ίδιο τον Χριστιανισμό. Δυστυχώς στους κόλπους της εκκλησίας γίνεται μόνιμα ένας χαμός. Σίγουρα όμως υπάρχουν φωτισμένοι Ιερείς και Μοναχοί οι οποίοι αφανώς και ταπεινώς προσεύχονται για όλους τους υπόλοιπους. Είμαι βαθύτατα θρησκευόμενο άτομο, όταν ήμουν πολύ μικρή έψαχνα τρόπο να αφήσω μούσι και να πάω στο Αγιο Ορος. Η μητέρα μου με σταμάτησε απο το Κατηχητικό διότι είχα μια έντονη τάση και στα Θρησκευτικά το μάθημα το έκανα ελαφρώς μπάχαλο! Η εκκλησία για μένα είναι το δεύτερο σπίτι μου. Οταν δεν είναι κανείς πηγαίνω και εκεί έχω λάβει τις πιο σημαντικές καθοδηγήσεις της ζωής μου. Λατρεύω κάθε πρώτη του μήνα να πηγαίνω για τον πρώτο Αγιασμό. Μετά απο κάθε βαθμό Reiki πήγαινα και ευχαριστούσα για όσα ένοιωσα και μου συνέβησαν. Εκεί ανάμεσα στα σύμβολα, έβλεπα κομμάτια απο τα σύμβολα του Ρεικι, άνοιγα πάντα το Μέγα Ωρολόγιο , έτσι στην τύχη, και πάντα υπήρχε εκεί μια συμβουλή για μένα που είχε άμεση σχέση με όσα είχα σκεφτεί κάνοντας Ρεικι. Ετσι με τα χρόνια διαπύστωσα ότι οι εμπνευσμένοι άνθρωποι μπορεί να λέγονται Ρεικι, Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι, Καθολικοί όμως όλοι μα όλοι κοιτούν τον ουρανό και λαμβάνουν σε ανύποπτους χρόνους καθοδήγηση. Είναι εύκολο να αφορίζει κάποιος όταν δεν γνωρίζει. Το δύσκολο ίσως είναι να πει, ναι υπάρχει και αυτό, ας το αφήσουμε να ζήσει. Κάθε τι που προέρχεται απο καθαρή καρδιά δεν μπορεί παρά να πετύχει.

Kαλημέρα Unseen
Εγραψα ακριβώς ότι αισθανόμουν.

Καλημέρα Γαλάζια σφαίρα, σου εύχομαι τα καλύτερα για αυτή την εβδομάδα

Σας χαιρετώ όλους!

~~ * ~~Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Unseen
Πλήρες Μέλος

Greece
1331 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/04/2006, 09:43:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Unseen  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα και καλή εβδομάδα

Ρωρ & Λίλλιαν
Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να δικαιολογείται (ή να απολογείται) οποιοσδήποτε για τον τρόπο που έγραψε και γράφει ή για τον τρόπο που είναι. Όλοι είμαστε οδοιπόροι εξάλλου και ο δρόμος ιδιαίτερα μακρύς.

Γαλάζια σφαίρα
Τι υπέροχη εικόνα ήταν αυτή που παρέθεσες! Να είσαι πάντα καλά.

Allzzaro
Παρακαλώ.
Έχεις ασχοληθεί καθόλου με το ρέικι; Έστω και μόνο για να δεχθείς ρέικι;

ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΡΕΪΚΙ
1. Χθες συμμετείχα σε ένα "εργαστήριο" ανταλλαγών ρέικι που οργάνωσε η Λίλλιαν. Έχω μία ερώτηση σχετικά με τις θέσεις των χεριών. Η δασκάλα μου του πρώτου βαθμού δεν μας έδειξε καθόλου θέσεις επάνω στα πόδια. Ρωρ, εσύ κυρίως, κι εσύ Yiannaka που έχεις πάρει τους σχετικούς βαθμούς, περιλαμβάνονται τα πόδια στις στερεότυπες θέσεις θεραπείας;

2. Η ίδια δασκάλα του πρώτου βαθμού μάς είχε πει ότι μπορούμε, εάν θέλουμε, να οραματιζόμαστε μια μπάλα φωτός και να τη στέλνουμε σε κάποιον που επιθυμούμε και αυτό είναι σχεδόν ισοδύναμο με το να του στείλουμε κάποιο σύμβολο ρέικι. Θα ήθελα να ρωτήσω αν συμφωνείτε με αυτό και αν θα το προτείνατε σε κάποιον που παίρνει τον πρώτο βαθμό.

Ευχαριστώ πολύ.

Με αγάπη,
Unseen

***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ρωρ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
215 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/04/2006, 10:33:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ρωρ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γλυκιά μου Λίλλιαν,

Πόσο συμφωνώ με όσα λες!!!
Μπορεί η εκκλησία να μην είναι ο δικός μου ναός, όμως σέβομαι και αγαπώ όσους χώρους δημιουργούν ένα ιερό τόπο στην καρδιά των ανθρώπων για να εκδηλώσουν την θειότητά τους.
Η πίστη μου δυνάμωσε τόσο πολύ, που πια είμαι μέσα της! Δεν την διαχωρίζω από εμένα, δεν την θεωρώ κάποια «έξωθεν» αύρα!
Το λέω όσο πιο συχνά μπορώ, ότι ο Ιησούς δεν ζήτησε να γίνει συγκεκριμένη θρησκεία, αλλά ζήτησε αγάπη και ενότητα για όλους τους ανθρώπους. Και η Χριστική συνειδητότητα είναι αυτή ακριβώς η θρησκεία που ενώνει και δεν διαχωρίζει.
΄Εχω συναντήσει και θρησκευόμενους «βράχους», που έχουν μεταφράσει μέσα τους κάθε λόγο Του, σύμφωνα με μια υλική πραγματικότητα που τους εξυπηρετεί. Γι’ αυτό σου είπα, για την πρώτη ανταπόκριση από τα «μηνύματα»….


Αγαπητή μου Unseen

Σ'ευχαριστώ για την γλυκύτητά σου. Την λαμβάνω...σαν ζαχαρωτό, γεμάτο σαντιγύ αγάπης!!

Τώρα για τις ερωτήσεις σου

Οι θέσεις ποδιών προστέθηκαν αργότερα και δίνονται στα σεμινάρια πια (γόνατα, αστράγαλοι, πατούσες, όπως και οι παλάμες των χεριών). Και εγώ τις δίνω, γιατί θεωρώ τα γόνατα σαν σημαντικό σημείο απαλλαγής βάρους, και τις πατούσες σαν σημαντικό σημείο ανοίγματος των ενεργειακών κέντρων που βρίσκονται εκεί και συνδέουν με την μητέρα Γη. ΄Όμως για να ακριβολογούμε, και να μην αλλοιώνουμε εντελώς την «κληρονομιά» του Δρ. Ουσούι, εξηγούμε ότι προστέθηκαν μετά από κάποιους εμπνευσμένους δασκάλους Ρέικι.
Θεωρώ ότι η ενέργεια Ρέικι πάντα διευρύνεται και μας φέρνει μπροστά σε σημαντικές αλήθειες, ώστε να μην είναι «ασέβεια» προς τον πρώτο διοχετευτή, η συμπλήρωση ορισμένων στοιχείων που μόνο καλό κάνουν! Το Ρέικι στις πατούσες, είναι απόλαυση!!!
Επίσης θα ήθελα να αναφέρω ότι εκτός από τις βασικές θέσεις, υπάρχουν ακόμα χιλιάδες σημεία που μπορείς να δώσεις Ρέικι, και αναφέρονται στα βιβλία του Frank Peter Arjawa. ΄Όπως επίσης αναφέρει ότι ο Usui χρησιμοποιούσε την διαίσθηση και αφού έκανε έναν ολιγόλεπτο διαλογισμό, τοποθετούσε το χέρι του λίγα εκατοστά πάνω από το σώμα του «θεραπευόμενου» και ανακάλυπτε το σημείο όπου χρειαζόταν περισσότερη ενέργεια, με βάση την κλίμακα Byosen.

Τώρα για την δεύτερη ερώτηση, δεν γνωρίζω. Δεν το έχω ακούσει αυτό από κανέναν δάσκαλο. Τις μπάλες φωτός μπορούμε να τις «βάλουμε» σε συνεδρίες, γι’ αυτήν την τεχνική όχι μόνο έχω ακούσει, αλλά και την έχω εφαρμόσει. Και είναι καταπληκτική.
Εγώ προσωπικά, μετά την μύησή μου στο Lightarian Reiki, δεν στέλνω πια Reiki με σύμβολα, αλλά με την πρόθεσή μου και την τεχνική του Lightarian. Και όσοι το έχουν λάβει, το αισθάνονται πολύ άμεσο και δυνατό.
Στον δεύτερο βαθμό εξηγώ για το θέμα της πρόθεσης, γιατί ουσιαστικά αυτή εστιάζεται στα σύμβολα. Η καθαρή, αληθινή, φωτεινή πρόθεσή μας για το ανώτερο καλό του άλλου. Μ’ αυτήν την έννοια λοιπόν, μπορώ να θεωρήσω ότι η φωτεινή σφαίρα που εστιάζει αυτήν την πρόθεση, λειτουργεί. Aλλά αυτό αντιπροσωπεύει την άποψή μου και όχι μια συγκεκριμένη διδασκαλία που έχω λάβει

Γαλάζια σφαίρα
Να μας στέλνεις πάντα την αγκαλιά σου γεμάτη φιλιά!!!!


Σας στέλνω κι εγώ μια αγκαλιά γεμάτη αγάπη
Ας έχουμε όλοι καλή μέρα!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

galazia_sfaira
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
544 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/04/2006, 12:48:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους galazia_sfaira  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
....σας διαβαζω....
δεχτηκα ρέικι απο την Ανσιν γαι πρωτη φορα....το εχω ήδη γραψει....έναοιωσα αναλαφρη σαν να ειχα μπει στον κηπο της Εδεμ...
Εχω διαβασει ένα βιβλιο της ΜΣτεφανιδου(αυτο βρηκα δηλαδη)κι εκανα μονη μου οσο κατλαβαινα οσο μπορουσα καποια πραγματα σε μενα...σε συνδιασμο όμως με την πιστη - πεποιθηση ότι η ενεργεια ρεει...εκεινο που θυμαμαι εινα μια γλυκεια χαλαρωση,μια εκτονωση,,,δνε ξερω πως να το περιγραψω,δεν το έκανα βεβαια για να θεραπευσω κατι αλλά για να νοιώσω την ροή...
Θυμαμαι ότι τα χερια μου καποιες φορες δεν ξεκολλαγαν απο το σωμα κι αλλοτε παλι ηταν πιο ευκολο...
Τα γραφω ολα τουτα τα ανακατα οπως παντα γιατι απευθυνεστε σε ανθρωπους που δεν εχουν μυηση αλλα...νοιωθουν την ενεργεια.
Επισης γιατι προσπαθουσα να βρω την διαφορα μεταξυ usui ρέικι και Κέλτικου σε συνδιασμο με το Ελληνικό Ρέικι που ειπε η Λίλλιαν...
Αυτα τα ανακατα απο μια αδαή που το μόνο που ξερει ειναι να κανει αγκαλια και να στελνει φιλιά.
Φιλουρες βρε σε ολους!

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

SM-GIOTA
Μέλος 2ης Βαθμίδας


150 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/04/2006, 12:54:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους SM-GIOTA  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα σε όλους.
Σχετικά με τις θέσεις των χεριών θέλω να ρωτήσω κι εγώ.
Πρέπει να ακολουθούν κάποια σειρά πχ. από πάνω πρός τα κάτω ή αντίστροφα; Ισχύει ότι πρέπει πάντα να τελειώνουμε στην καρδιά;

Λίλλιαν, οραματίστηκα ένα σύμβολο και αφού στάθηκα λίγο πήρα μολύβι και χαρτί και μου βγήκε ένα πολύ ωραίο κείμενο σαν ύμνος στη ζωή. Με εντυπωσίασε το πόσο αβίαστα βγήκε με μιά πολύ καλή γραφή.
Νομίζω ότι αρχίζω να ανακαλύπτω τις δυνατότητες μου μας δίνει το ρέικι, κάτι που ένοιωθα ότι υπάρχει αλλά δεν ήξερα πως να το βρώ.
Κι αυτό χάρη στη βοήθειά σας.

Τελικά όλα αυτά είναι τρόπος ζωής. Το να πάρει κάποιος ένα βαθμό και μετά να μην υπάρχει επαφή με δασκάλους ή άλλους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτό, μάλλον δε βοηθάει και πολύ.

Και κάτι ακόμα. Το να πάρει κάποιος και τον τρίτο βαθμό, αν δεν έχει σκοπό να μυήσει άλλους, είναι σημαντικό για την εξέλιξή του;

Φιλάκια σε όλους.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

SM-GIOTA
Μέλος 2ης Βαθμίδας


150 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/04/2006, 13:04:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους SM-GIOTA  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Kαλή μου Unseen,
λες:

Εγώ θα πω για την άφεση, τη μεγάλη δύναμη του να μπορείς να παραδίδεις τον έλεγχο γνωρίζοντας ότι όλα είναι καλά και ότι είσαι ασφαλής μέσα στο φως.

Πολύ ωραίο, αλλά και δύσκολο να το καταφέρει κάποιος. Το προσπαθώ χρόνια τώρα και ακόμα δε μπορώ να το καταφέρω. Μόνο το σκέφτομαι και προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου γι αυτό κάθε φορά που με πιάνει η ανησυχία και η αγωνία.

Σε φιλώ
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Λίλλιαν
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
172 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/04/2006, 14:30:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Λίλλιαν  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλή μου Γιώτα και καλή μου γαλάζια σφαίρα καλησπέρα σας!

Θέλω πάρα πολύ να σας απαντήσω, θα το κάνω αύριο, σήμερα παίζω κρυφτό με μια δυνατή ημικρανία που είναι κοκτέιλ, κούρασης, αυπνίας, κρυώματος και ματιάσματος!
Οπότε, βουτάω τις αγκαλιές και τα φιλιά σας να πάω να φτιάξω το κρανίο μου το οποίο σφυροκοπάει ανελέητα!

Τώρα θα μου πείτε γιατί δεν κάνω Ρέικι? ε! τώρα λέω να κάνω αφού έσκασα!.

Αγκαλιές φωτεινές και να έχετε ένα υπέροχο και ήρεμο βράδυ!

~~ * ~~Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ρωρ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
215 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/04/2006, 15:39:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ρωρ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γλυκούλα Γαλάζια σφαίρα,
Κάθε φορά που σε διαβάζω…αισθάνομαι μια καθαρότητα!!
΄Ημουν κι εγώ της άποψης ότι το Ρέικι λειτουργεί και χωρίς μυήσεις. ΄Οταν ήρθα σε επαφή μαζί του για πρώτη φορά το 1978 και θέλησα να πάρω τις μυήσεις, ήταν τόσο ακριβό, που σκέφτηκα καλύτερα να αγόραζα σπίτι!!! Μου ζήτησαν 5.000.000 δρχ.
Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω κι εγώ Ρέικι στην αδελφή μου κι ας μην είχα τις μυήσεις.. ΄Οχι ότι είχα κάτι να της «θεραπεύσω», αλλά ήθελα να νιώσει και εκείνη την γαλήνη και την ηρεμία που είχα νιώσει εγώ στην πρώτη μου (και μοναδική τότε) συνεδρία. Το αποτέλεσμα? ΄Εμεινα για μία εβδομάδα χωρίς ενέργεια, σερνόμουν και είχα φοβερές ατονίες. Το άφησα λοιπόν γιατί σκέφτηκα, δεν μπορεί κάτι διαφορετικό θα υπάρχει για να νιώθεις τόσο υπέροχα με όσους είναι μυημένοι!!!
Και όντως είναι διαφορετικό. Το λέω καρδούλα μου για να σε προφυλάξω. Η γαλήνη έρχεται όταν την οραματιστείς. Και η ενέργεια Ρέικι θα έρθει σε σένα, αφού την καλείς. Κάποια στιγμή, χωρίς να το σχεδιάζεις. ΄Οπως έρχονται όλα τα καλά, όταν δεν τα περιμένεις και δεν τα αναζητάς …

Καλή μου Λίλλιαν
Σε σκέφτομαι με αγάπη. Αυτό νομίζω δεν χρειάζεται έγκριση πρώτα…
Αν θέλεις ενδυνάμωση, μπορείς να μου τηλεφωνήσεις. Γιατί αυτό χρειάζεται έγκριση!

Μια φωτεινή μέρα για όλους μας

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Λίλλιαν
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
172 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/04/2006, 16:50:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Λίλλιαν  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα Ρωρ!

ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόταση! Θα μπορούσα να έχω μια δεξαμενή ύπνο? Στείλε στείλε!
Πάντως ήδη νιώθω καλύτερα και έχω μπαταρία ακόμη, για να βγάλω το απόγευμα στο πόδι!

Με αγάπη και αγκαλιές


~~ * ~~Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Unseen
Πλήρες Μέλος

Greece
1331 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2006, 09:00:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Unseen  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα, μια όμορφη φωτεινή μέρα!!

Λίλλιαν
Ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα πουλάκι μου.

Ρωρ

quote:
Αγαπητή μου Unseen

Σ'ευχαριστώ για την γλυκύτητά σου. Την λαμβάνω...σαν ζαχαρωτό, γεμάτο σαντιγύ αγάπης!!Ευχαριστώ κι εγώ αλλά ο συνδυασμός ζαχαρωτού και σαντιγύ παχαίνει!

Γαλάζια σφαίρα
Θα συμφωνήσω με τη Ρωρ για την προστασία που παρέχει η μύηση. Από κει και πέρα μπορούμε να στέλνουμε την αγάπη μας παντού...

Γιώτα

quote:
Τελικά όλα αυτά είναι τρόπος ζωής. Το να πάρει κάποιος ένα βαθμό και μετά να μην υπάρχει επαφή με δασκάλους ή άλλους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτό, μάλλον δε βοηθάει και πολύ.

Αυτό πράγματι ισχύει για ο,τιδήποτε κάνουμε στη ζωή μας. Και είναι ένας σημαντικός λόγος για την ύπαρξη ομάδων εργασίας.

quote:
οραματίστηκα ένα σύμβολο και αφού στάθηκα λίγο πήρα μολύβι και χαρτί και μου βγήκε ένα πολύ ωραίο κείμενο σαν ύμνος στη ζωή. Με εντυπωσίασε το πόσο αβίαστα βγήκε με μιά πολύ καλή γραφή.

Αυτό νομίζω συμβαίνει όταν ερχόμαστε σε επαφή με το εσωτερικό μας κέντρο, με το σημείο της ηρεμίας εντός... Εκεί που υπάρχει σιωπή και μπορούμε να ακούσουμε όσα μας ψιθυρίζει ο ουρανός... ο οποίος ούτως ή άλλως υπάρχει σαν αντανάκλαση μέσα μας. Και ίσως τελικά δεν έχει τόση σημασία τι βλέπουμε, τι ακούμε ή τι γράφουμε όσο η αίσθηση από αυτή την επικοινωνία που μένει για πάντα μαζί μας.

quote:
Και κάτι ακόμα. Το να πάρει κάποιος και τον τρίτο βαθμό, αν δεν έχει σκοπό να μυήσει άλλους, είναι σημαντικό για την εξέλιξή του;

Όπως έχω ξαναπεί, πήρα τον τρίτο βαθμό, δεν έχω μυήσει κανέναν και αμφιβάλλω σοβαρά ότι θα μυήσω κανέναν ποτέ... Όμως πιστεύω ακράδαντα από προσωπική εμπειρία ότι το σύμβολο που δίνεται με τον τρίτο βαθμό είναι ένας ισχυρός καθρέφτης και ένα μοναδικό εργαλείο αναδιαμόρφωσης του εαυτού σε πολύ βαθιά εσωτερικά πεδία.

quote:
λες:

Εγώ θα πω για την άφεση, τη μεγάλη δύναμη του να μπορείς να παραδίδεις τον έλεγχο γνωρίζοντας ότι όλα είναι καλά και ότι είσαι ασφαλής μέσα στο φως.

Πολύ ωραίο, αλλά και δύσκολο να το καταφέρει κάποιος. Το προσπαθώ χρόνια τώρα και ακόμα δε μπορώ να το καταφέρω. Μόνο το σκέφτομαι και προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου γι αυτό κάθε φορά που με πιάνει η ανησυχία και η αγωνία.Πράγματι, εξαιρετικά δύσκολο. Το προσπαθώ πάρα πολύ και πολύ σκληρά κι εγώ... Ψυχανεμίζομαι δε πως τελικά το μόνο που χρειάζεται να αφήσει κανείς είναι ο εγωισμός του. Ο οποίος μπορεί να προκύψει με διάφορα προσωπεία, εκ των οποίων μερικά από τα διασημότερα είναι: "να προστατευτώ", "να προστατεύσω τον άλλον"... Όλοι δοκιμαζόμαστε σε αυτό το πεδίο, αδιακρίτως. Γι' αυτό, κουράγιο!

Με πολλή αγάπη,
Unseen

***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ρωρ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
215 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2006, 09:18:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ρωρ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα αγαπητή μου Unseen,

Αν σκεφτείς το ζαχαρωτό με σαντιγύ στο "αιθερικό πεδίο", το μόνο που θα σου προσθέσει είναι μερικά κιλά "αγάπης". Για μένα αυτά τα κιλά είναι καλοδεχούμενα...

Γλυκιά μου Λίλλιαν,
Ξέρω ότι είσαι καλά...δεν σε φοβάμαι, έχεις πολύ φως για να δαμάσεις 100 πονοκεφάλους!

Μια γλυκιά καλημέρα σε όλουςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

galazia_sfaira
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
544 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2006, 10:32:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους galazia_sfaira  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημερα φωτεινή!
Ευχαριστω για τα οσα μου λετε Ανσίν και Ρωρ.Δενδιαφωνω καθολου ως προς την ανάγκη της μύησης,ποτε δενπιστευα το αντίθετο.ΑΠλά εξέθεσα το τροπο που ξεκινησα να μαθαινω ,ναμπαινω μεσα στο κομματι το ενεργειακο,ενω δεν ειχα ιδεα,ενω δεν ειμουν υποψιασμενη απο τον οποιονδήποτε πριν.Περισσοτερο απο ποτε υποστηριζω την ύπαρξηδασκαλου στο ότικανεις προσπαθει να κανει.Χανει και χρονο,και κινδυνευει να χαθει και....
Ευχαριστω σας απο την ψυχη μου είμαι μακρια και σίγουρα ότι μαθαινω αργει αλλά εχω χρονο μπροστα μου και οι δρομοι ειναι ανοιχτοι.Λιγη υπομονη να μεγαλωσει το μωρακι μου να μπορω να κινηθω.
Αγκαλιες σφιχτες!!!

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

galazia_sfaira
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
544 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2006, 10:38:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους galazia_sfaira  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημερα φωτεινή!
Ευχαριστω για τα οσα μου λετε Ανσίν και Ρωρ.Δενδιαφωνω καθολου ως προς την ανάγκη της μύησης,ποτε δενπιστευα το αντίθετο.ΑΠλά εξέθεσα το τροπο που ξεκινησα να μαθαινω ,ναμπαινω μεσα στο κομματι το ενεργειακο,ενω δεν ειχα ιδεα,ενω δεν ειμουν υποψιασμενη απο τον οποιονδήποτε πριν.Περισσοτερο απο ποτε υποστηριζω την ύπαρξηδασκαλου στο ότικανεις προσπαθει να κανει.Χανει και χρονο,και κινδυνευει να χαθει και....
Ευχαριστω σας απο την ψυχη μου είμαι μακρια και σίγουρα ότι μαθαινω αργει αλλά εχω χρονο μπροστα μου και οι δρομοι ειναι ανοιχτοι.Λιγη υπομονη να μεγαλωσει το μωρακι μου να μπορω να κινηθω.
Αγκαλιες σφιχτες!!!

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Λίλλιαν
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
172 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2006, 10:54:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Λίλλιαν  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα γλύκες!

Εύχομαι να είστε καλά και γεμάτες δημιουργικότητα στους τομείς της ζωής σας, και για την σημερινή ημέρα.
Ο πονοκέφαλος μου εχθές μου έδειξε πώς να μην κτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο, αλλά πώς να διαπερνάω τον τοίχο.

Σχετικά με τις μυήσεις του Ρεικι. Οι μυήσεις έχουν την δική τους δυναμική και ενεργούν ακριβώς στο σημείο που χρειάζεται. Τα οφέλη που απορρέουν από μια μύηση διαρκούν τόσο όσο το ίδιο το άτομο κρατά σε επαγρύπνηση τον εαυτό του, σε ισορροπία τα ενεργειακά κέντρα του και σε εγρήγορση το μυαλό του. Από ένα λεπτό μέχρι μια ζωή. Η φωτεινή ενέργεια που περνά στο άτομο, μένει δια παντός και μπορεί το ίδιο να μην κάνει ποτέ «χρήση χεριών», να μην χρησιμοποιήσει τα σύμβολα να μην μυήσει κανέναν, όμως αυτή παραμένει μέσα του και όταν την αναζητήσει εκείνη εμφανίζεται φρέσκια και λαμπερή.

Η μύηση είναι ένα «καλώς όρισες» σε ένα καινούργιο χώρο που είναι απάτητος. Και είναι απάτητος γιατί κάθε ένας που λαμβάνει τους βαθμούς, την γνώση δηλαδή, προσθέτει την αγάπη του, την έρευνά του, τα συναισθήματά του και ότι άλλο επιθυμεί στο πεδίο του Ρέικι. Δημιουργεί μέσα στο πεδίο του Ρέικι, το δικό του σπίτι. Ετσι λοιπόν και ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά και νιώθει να το κάνει πράξη διαφορετικά. Το θεμέλιο του είναι η ροή της Αγάπης.

Γιώτα,
Είναι υπέροχο να δημιουργείς ύμνο για την ζωή. Αν επιτρέπετε, ποιο ήταν το σύμβολο που χρησιμοποίησες και σε ενέπνευσε?
Ο τρίτος βαθμός είναι για μένα, εκτός από σύμβολο, ένα εφαλτήριο το οποίο μου επέτρεψε να ωθήσω τον εαυτό μου σε ένα τέτοιο σημείο ώστε να έχω καλύτερη θέα!
Δεν είχε τότε σημασία αν θα δίδασκα σε τάξεις Ρέικι, γιατί ήμουν από μόνη μου τάξη για τον εαυτό μου. Ηρθαν έτσι λοιπόν τα πράγματα ώστε μετά από καιρό από την μύηση μου κατάλαβα τι ήταν αυτό το σύμβολο και μπορώ να το λέω τώρα εφαλτήριο. Μικρές αλλαγές, βήμα, βήμα, μέσα από διάφορα συναισθήματα και καταστάσεις μέρα μέρα σχημάτιζαν το τρίτο σύμβολο μέσα μου από την αρχή. Ναι ήταν σημαντικό για την εξέλιξή μου, το είδα αργότερα!.

Σχετικά με την άφεση, νομίζω πως κάθε λεπτό που προσπαθείς είσαι κοντύτερα. Είναι δύσκολο σε ώρες αγωνίας να αφεθούμε, έτσι μπορούμε να πούμε μια μικρή φράση, δική μας ή άλλη, ώστε να οδηγηθούμε στην εσωτερική μας ησυχία. Θα σου δώσω το δικό μου παράδειγμα αν θες. Ανακάλυψα μέσα μου, στις ώρες αγωνίας, μια χορδή λεπτή, και της έδωσα ένα χρώμα, πορφυρό. Όταν γύρω μου γίνεται χαμός και η αγωνία μου με ιδρώνει, την οραματίζομαι και εστιάζω σε αυτήν, κοιτώ πως είναι από μετάξι και λάμπει το χρώμα της, είναι ακίνητη ακόμη και στην πιο απαλή ανάσα μου. Είναι το σημείο της ψυχής μου που μένει γαλήνιο και σιγά σιγά εξαπλώνεται στο όλον μου. Είναι η στιγμή της δικής μου άφεσης. Μπορείς να το δοκιμάσεις, ή να βρεις ένα δικό σου τρόπο που θα σε φέρει κοντά στο σημείο που θέλεις να βρίσκεσαι.

Φλασιά πρωινή !

Ρεικι: Ροή Εργου Ιασης Κινούμενο Ισομερώς! τώρα μου ήρθε αυτό είπα να παίξω λίγο με τις λέξεις και να σας το πω!

Galazia Sfaira! Καλημερούδια πολλά πολλά.
Όλα είναι ανοικτά, ακόμη και τα κλειστά έχουν κλειδί στην γλάστρα!

Αγκαλιές φωτεινές


~~ * ~~Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ρωρ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
215 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2006, 11:27:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ρωρ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Λίλλιαν,
Δεν διαβάζω απλά…ρουφάω αυτά που γράφεις. Χείμαρρος συναισθημάτων και αλήθειας. Η κάθε λέξη αντιπροσωπεύει για μένα μια βαθιά αλήθεια, που χαμογελά από τα βάθη και συμφωνεί και χειροκροτά. Μια μύηση ολοκληρωτική, με φως και χαμόγελα της ύπαρξης προς την ύπαρξη.
Νάσαι καλά κορίτσι μου, φωτίστηκε με μιάς το γκρι χρώμα του γραφείου μου!!! Χαλάλι το διάλειμα. Τα κεφάλια μέσα τώρα…

Σας φιλώ όλες…
…καλέ που πήγαν όλοι οι άντρες???
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ρωρ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
215 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2006, 11:33:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ρωρ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
...απλά ξέχασα!
Γλυκιά μου Γαλάζια σφαίρα,

πρόσεχε τους "επίγειους" δασκάλους. Πάρε από τον καθένα τον καλύτερο που έχει να σου δώσει και διεύρυνέ το με την δική σου μοναδική διαίσθηση. Δεν είσαι μόνη σου, το ξέρεις άλλωστε...
Η μεγαλύτερη καθοδήγηση προέρχεται από τον "εσωτερικό δάσκαλο" και να τον εμπιστεύεσαι. Γιατί κάθε λέξη του συμφωνεί με το Σύμπαν!!!

Αγκαλίτσες και φιλάκια πολλάΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Λίλλιαν
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
172 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2006, 11:36:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Λίλλιαν  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλή μου Ρωρ,
Δεν ξέρω τι να πώ...κοκκίνισα...έπαθα διάφορα...πάω να κάνω μια φραπεδιά να συνέλθω, αλήθεια σου λέω.
Ουφ!
Σε ευχαριστώ απο καρδιάς


~~ * ~~Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

SM-GIOTA
Μέλος 2ης Βαθμίδας


150 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2006, 12:13:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους SM-GIOTA  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Λίλλιαν ήταν το 3ο σύμβολο που οραματίστηκα.

galazia_sfaira
με ανεβάζεις όταν σε διαβάζω.
Αν έρθεις κατα δώ θέλω πολύ να σε γνωρίσω.

ΦιλάκιαΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Λίλλιαν
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
172 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2006, 12:30:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Λίλλιαν  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
SM-GIOTA!

Ομορφα! το τρίτο σύμβολο είναι άχρονο, μας οδηγεί κατευθείαν στην αιώνια ψυχή μας και εσύ απλά μπήκες έγραψες και βγήκες! τέλεια. Ελπίζω κάποια φορά που θα το αιστανθείς να μοιραστείς το γραπτό μαζί μας.

Σε χαιρετώ


~~ * ~~Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

galazia_sfaira
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
544 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2006, 13:09:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους galazia_sfaira  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Galazia Sfaira! Καλημερούδια πολλά πολλά.
Όλα είναι ανοικτά, ακόμη και τα κλειστά έχουν κλειδί στην γλάστρα!

..........για να μην μεινει 'το κατι" και "το όλον" απεξω,γιατι περιμενει,γιατι πιστευει,γιατι ξερει οτι θάρθει,μια μεταφορική εκόνα των οσων δεν φοβουνται,αλλά κα μαι πραγματικότητα για μενα,μια γλαστρα πηλινη που οι ακτινες του ήλιου ασημίζουν σε ένα κλειδι που παντα περιμενει,τα παιδιά μου,εμενα εσένα το συμπαν ολάκερο!

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Unseen
Πλήρες Μέλος

Greece
1331 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2006, 13:10:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Unseen  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και σχετικά με αυτό που ρώτησες sm-giota για τη θέση των χεριών και αν η τελευταία θέση (το κλείσιμο) είναι πάνω στην καρδιά, θέλω να επαναλάβω κι εγώ την ερώτησή σου γιατί είναι η πρώτη φορά που ακούω κάτι τέτοιο.

Ρωρ? Λίλλιαν?

Με πολλή αγάπη,
Unseen

***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Λίλλιαν
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
172 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2006, 13:37:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Λίλλιαν  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Unseen και SM-Giota,

Η τελευταία θέση είναι αυτή που βρίσκονται τα χέρια για τελευταία φορά. Οπου νιώσει κάποιος να τα ακουμπίσει, τα ακουμπά.
Δεν νομίζω πως υπάρχει συγκεκριμένο σημείο λήξης της διαδικασίας ροής της Ρεικι ενέργειας στο σώμα.

Αγκαλιές

~~ * ~~Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ρωρ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
215 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2006, 14:09:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ρωρ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Δεν ξέρω αν αυτά που με δίδαξαν είναι και τα σωστά, αλλά οι συνεδρίες κλείνουν με τις πατούσες, όπου μπαίνει και το σύμβολο δύναμης για να γειωθεί ο άνθρωπος, που συνήθως είναι στον ουρανό!!!
Η σειρά που ακολουθείται (κεφάλι, λαιμός, καρδιά, κοιλιά, γεν.όργανα, πόδια) έχει και νόημα γιατί ανοίγεις και ισορροπείς τα κέντρα από πάνω προς τα κάτω (ηλιακή μύηση) και όχι αντίθετα. Ανοίγοντας πρώτα τα κέντρα στο κεφάλι κατευθύνεις την ενέργεια να εισχωρήσει στον νου, ώστε να επέλθει χαλάρωση.
Δεν ξέρω αν έχουν όλα αυτά νόημα για σας, αλλά εγώ έτσι κάνω, γι' αυτό και τα καταθέτω.

Δεν έχω ακούσει ποτέ να τελειώνουν με την καρδιά. Αλλά δεν μπορώ να θέσω εγώ όρια στην φαντασία. Σημασία έχει πως αισθάνεται ο άνθρωπος που δέχεται την ενέργεια. Και μόνο αυτό μετράει.

Φιλιά σε όλες μαςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 26 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.125
Maintained by Digital Alchemy