ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 55
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Mercury
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Netherlands
781 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2006, 12:07:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mercury
quote:

Βέβαια, διαβάζοντας τα σημεία του άρθρου της medtech για τα χαρακτηριστικά των υποτιθέμενων indigo children, δεν μπορώ να αρνηθώ ότι κάποια από αυτά τα παρουσίαζα και εγώ ως παιδί αλλά ακόμη και τώρα ως ενήλικας.


Δεν είναι τίποτα σοβαρό και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας...

Τρείς κουταλιές Ritalin (μια το πρωί,μια το μεσημερι και μια το βράδυ πριν την κατάκλιση) και σε έξι μήνες θα είσαι φυσιολογική σαν και μας...


-Θα νιώθεις και θα συμπεριφέρεσαι όπως ακριβώς σου αρμόζει δηλαδή σαν μια ταπεινή ύπαρξη. Απόγονοι πιθήκων είμαστε,δεν το χώνεψες ακόμα?

-Θα έχεις την αίσθηση ότι δεν αξίζεις τίποτα και δεν θα νιώθεις καμμιά έκπληξη όταν ανακαλύπτεις ότι και οι άλλοι αισθάνονται το ίδιο.

-Θα σκύβεις πειθήνια το κεφάλι στους ανωτερους σου και θα σέβεσε την απόλυτη εξουσία τους.

-Θα μάθεις να υπομενεις τα πάντα,και πρώτα απόλα να στέκεσε υπομονετικά και αδιαμαρτύρητα στις ουρές σαν καλό πρόβατο.

-Θα μάθεις να εκτιμάς το Σύστημα και να αγαπάς το ρόλο σου σαν ένα καλό εξάρτημα,ένα ανταλλακτικό της Μηχανής.Το άκουσμα του όρου ‘δημιουργική σκέψη‘ θα σου προκαλεί αποστροφή και απέχθεια.Παπαγαλακια θέλουμε,όχι δημιουργική σκέψη.

-Θα συναναστρέφεσε με τους πάντες γιατί ξέρεις ότι αυτό είναι το φυσιολογικό. Δεν υπάρχει διαφορετικότητα,δεν υπάρχουν ιδιαιτερότητες.Όλα τα ανταλλακτικά ίδια είναι.

-Θα μάθεις να είσαι πειθαρχημένη και να κάνεις το καθήκον σου
μεταδίδοντας το φόβο της εξουσίας και στα παιδιά σου, εκφοβίζοντας τα με εξουσιαστικά πρότυπα, και δημιουργώντας τους ενοχές για κάθε πράξη ανυπακοής και απειθαρχίας.(«Περίμενε μέχρι να έρθει ο πατέρας σου σπίτι και ανακαλύψει τι έκανες»).

-Θα μάθεις να νιώθεις ντροπή για τις ανάγκες σου και φυσικά θα μάθεις να τις κρύβεις βαθιά...πολύ βαθιά...

Ritalin απο την Novartis Pharmaceuticals Corp.

Φυσιολογικά ευτυχισμένα παιδιά, για φυσιολογικούς ευτυχισμένους γονείς

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
gretel
Πρώην Συνεργάτης

Aruba
3518 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2006, 13:42:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gretel
Choose life.

Choose a job.

Choose a starter home.

Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage.

Choose your future.

But why would anyone want to do a thing like that?


Trainspotting (1996)


"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Φ α ί δ ρ α
Νέο Μέλος


32 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2006, 14:05:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Φ α ί δ ρ α
quote:

Τρείς κουταλιές Ritalin (μια το πρωί,μια το μεσημερι και μια το βράδυ πριν την κατάκλιση) και σε έξι μήνες θα είσαι φυσιολογική σαν και μας...


Σκέφτομαι, ότι αν αυτοσχεδιάσω και χρησιμοποιήσω τη δημιουργική φαντασία μου διπλασιάζοντας τη δόση, ίσως μπορέσω να γίνω φυσιολογική σε τρεις μόνο μήνες!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2006, 17:08:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech
Indigo:Το Χρώμα Του Χρήματος.

της Lorie Anderson

Πολλοί είναι συνεπαρμένοι για την New Age ταινία «Indigo»,που την έγραψαν, παρήγαγαν και σκηνοθέτησαν τρία διάσημα άτομα που σήμερα κατοικούν στο Ashland-οι James Twyman, Neale Donald Walsch, και Stephen Simon .Οι ευκαιρίες για καριέρα,η συντροφικότητα της δημιουργίας ταινιών,η προώθηση της πνευματικότητας και μηνυμάτων ειρήνης και αγάπης είναι ελκυστικές.Οι υπέρμαχοι λένε ότι θα αναζωογονήσει την τοπική οικονομία και θα βοηθήσει τα σχολεία.Αλλά αφού εξέτασα το κίνημα των Indigo παιδιών και ειδικότερα τις δραστηριότητες του συγγραφέα/συμπαραγωγού James Twyman προβλέπω πιθανές συνέπειες για την κοινότητα-και για τα παιδιά.

Παιδιά Indigo.

Η όλη αντίληψη περί Ιndigo παιδιών αρχικά έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από το βιβλίο "The Indigo Children," που εκδόθηκε από το πρώην ανδρόγυνο Lee Carol και Jan Tober.Ο Carrol επίσης παρουσιάζει τον εαυτό του σαν chaneller του «Kryon»,μιας πνευματικής οντότητας που προέβλεψε τον ερχομό των Indigo παιδιών-δεν θα σταματήσουν ποτέ τα θαύματα;

Οι συγγραφείς λένε ότι «το παιδί Indigo» είναι ένα αγόρι ή ένα κορίτσι που παρουσιάζει μια σειρά από νέες και ασυνήθιστες ψυχολογικές ιδιότητες, αποκαλύπτοντας ένα μοτίβο συμπεριφοράς που γενικά δεν έχει καταγραφεί παλαιότερα.Για παράδειγμα συμπεριφέρονται σαν μικροί αυτοκράτορες,έχουν δυσκολία με την απόλυτη εξουσία εκτός εάν τους δοθούν επιλογές ή εξηγήσεις εκνευρίζονται εύκολα πχ όταν περιμένουν στην ουρά,δεν είναι ντροπαλά,έχουν δυσκολίες με την πειθαρχία που βασίζεται στην πρόκληση ένοχων,είναι αντικονφορμιστές,μπορεί να μοιάζουν αντικοινωνικά και προτιμούν να είναι παρέα με όμοιους τους και μπορεί να έχουν κοινωνικές δυσκολίες στο σχολείο. Εγώ δεν βλέπω τίποτα καινούργιο,ασυνήθιστο ή ανήκουστο σε αυτές τις ιδιότητες έλα ντε!

H ιδέα περί Indigo μπορεί να ακούγεται ωραία ειδικά στους γονείς με παιδιά που πάσχουν από διαταραχές της πνευματικής υγείας π.χ. από ADD, ADHD,αυτισμό, διπολική διαταραχή,διαταραχή συμπεριφοράς ή από ένα δύσκολο ταμπεραμεντο.Οι υπέρμαχοι των Indigo στοχεύουν αυτούς τους γονείς που ανησυχούν για τις ταμπέλες και τα φάρμακα. Λοιπόν ποιο είναι το κακό στο να δίνεις στους γονείς μια θετική άποψη για τα παιδία τους-όπως το Indigo;

Εκτός από την πιθανότητα οι γονείς να παραλείπουν ωφέλιμη εάν όχι σωτήρια για την ζωή θεραπεία παιδιών με πνευματικές ή νευρολογικές διαταραχές,κάποιοι υπέρμαχοι του κινήματος Indigo,συμπεριλαμβανόμενου του James Twyman, εμποτίζουν τα παιδιά με ενα ψευδές συναίσθημα ανωτερότητας και μια παράδοξη υπερφυσική ταυτότητα.Κατακρεουργώντας την επιστήμη ενώ ισχυρίζονται ότι διαθέτουν επιστημονικές αποδείξεις,τα παιδιά καθοδηγούνται από ενήλικες τους οποίους εμπιστεύονται στο να πιστέψουν ότι γεννήθηκαν ως μέλη μιας νέας ράτσας της ανθρώπινης φυλής,ότι τα γονίδια τους τροποποιήθηκαν κατά κάποιο τρόπο-ίσως σαν αποτέλεσμα θεϊκής ή εξωγήινης παρέμβασης ή αυτόματης γενετικής εξαλλαγής που επιτεύχθηκε από κανέναν άλλο παρά από τα ίδια τα παιδιά.Κάποια παιδιά έφτασαν να πιστέψουν ότι είναι προικισμένα με παράδοξες δυνάμεις όπως μαντικές ικανότητες, εξωαισθηριακές ικανότητες,θεραπευτικές δυναμεις,ικανότητα ανακλησης προηγούμενων ζωών κτλ.Οι Tober και Carol μας λένε ότι τα Indigo δεν ταιριάζουν και νιώθουν άβολα όταν δεν βρίσκονται παρέα με άλλα Indigos.Ελάχιστα παράδοξο!

Ομοίως με το μοντέλο του Παιδιού Indigo,μπορεί να ακούσετε και για Τα Νέα Παιδιά,Τους Δασκάλους,Τα Ανερχόμενα Παιδιά,Τα Παιδιά Των Αστρων,Τα Κρυστάλινα Παιδια,Τα Μεταπροικισμένα Παιδιά,Τα Παιδιά Της Χιλιετίας,(ή τα σατανικά τους αντίστοιχα τα «Παιδιά Του Τέλους Του Κόσμου»),Τα Παιδιά του Νέου Ονείρου,Τα Παιδιά του AIDS (γενετικά τροποποιημένα παιδιά που έχουν ανοσία σε όλες τις ασθένειες) και τα Super Psychic Παιδιά.Ο James Twyman φαίνεται να προτιμάει τους όρους Παιδιά του Οζ ή Παιδία Psychic.

Όχι μόνο για ειρήνη και αγάπη.

O Twyman και άλλοι οπαδοί του Παιδιού Indigo,μπορεί να αποπειραθούν να εστιάσουν την προσοχή στο μήνυμα και την αποστολή αγάπης και ειρήνης των παιδιών αλλά ο Twyman πραγματικά κεφαλοποιεί (τις δικές του και των παιδιών ) υποτιθέμενες υπερφυσικές ιδιότητες

O Twyman πουλάει βιβλία και προγράμματα σπουδών μέσω του Ιντερνετ βασισμένες στα Psychic Παιδιά.Οργανώνει ακριβά συνέδρια για τα Psychic Παιδιά,κατασκηνώσεις και πανηγύρια,χρεώνοντας γύρω στα 300 $ για τους ενήλικες για ένα σημαντικό συνέδριο.Προσφέρει ένα πρόγραμμα σπουδών μέσω του Ιντερνετ,με αντικείμενο το τηλεκινητικό λύγισμα κουταλιών.Υποτίθεμενα συζήτησε με τον Ιησού (Jeshua) που αποκάλυψε στον Twyman μέσω μιας «Θεϊκής Συνεργασίας» τα «μυστικά του Ουρανού και της Γης» τα οποία ο Twyman μετέτρεψε σε ένα πρόγραμμα σπουδών μέσω του Ιντερνετ με απαιτούμενες δωρεές-με μια προτεινόμενη τιμή των 150$.

Δηλώνει ότι έχει συχνά «συζητήσει» τηλεπαθητικά από το εξωτερικό με ένα Psychic Παιδί που αποκαλεί Thomas από την Βουλγαρία και άλλα Psychic Παιδία-προμηθεύοντας έτσι περισσότερο υλικό για βιβλία και προγράμματα σπουδών μέσω του Ιντερνετ.Μια «Μυστική Κοινωνία Πνευματικών Δασκάλων που αυτόαποκαλούνται «Απεσταλμενοι του Φώτος» υποτιθέμενα παρουσιάστηκαν με σάρκα και οστά στον Twyman στην Βοσνία (πριν εξαφανιστούν) και συζήτησαν τηλεπαθητικά με αυτόν για να δείξει στους άλλους τον Τρόπο-περισσότερο υλικό για προγράμματα σπουδών και βιβλία.

Ο Τwyman συχνά παρουσιάζει τις δικές του πνευματικές φωνές/σκέψεις και φαντασίες (παραισθήσεις;) σαν πραγματικά γεγονότα,τόσο αληθινά όσο εσείς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές.Συχνά δεν κάνει διάκριση όταν επικοινωνεί,μεταξύ των υποτιθέμενων μυστικών αλληλεπιδράσεων και των αλληλεπιδράσεων με πραγματικούς ανθρωπους Όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με ύποπτες και ψευδείς παροχές πληροφοριών που παραδέχτηκε ότι έκανε,ισχυρίζεται ότι προτιμά να εστιάσουμε στην αλήθεια των μηνυμάτων του παρά στην αλήθεια των εμπειριών του-και αυτό φαίνεται να ικανοποιεί πολλούς ανθρώπους,αλλά για άλλους η τιμιότητα είναι προϋπόθεση για την αξιοπιστία.

Σε απάντηση μιας ερώτησης που έθεσε μια New Age Οργάνωση,αναφορικά με μια διερευνητική έκθεση πάνω στον Twyman το 1999,o Twyman έγραψε καθησυχαστικά: «…Όπως επανειλημμένα έχω πει σε αυτούς που θέτουν ερωτήσεις,οι Αποσταλμένοι του Φωτός δεν είναι οργάνωση και εγώ δεν είμαι Γκουρου.Δεν ζητάω δωρεές και δεν αποζητώ φήμη ή λατρεία.Αυτό δεν έχει σχέση με μένα.Έχει σχέση με την ειρήνη».

Λοιπόν,μετά βεβαιότητας ο Twyman ζήτησε και συνέλεξε έναν θησαυρό από δωρεές (τις οποίες συχνά απαίτησε και συνέλεξε χρησιμοποιώντας πίεση μέσω δημιουργίας ενοχών) και δίδακτρα.Ιδρυσε έναν «Καταχωρημένο Εκκλησιαστικό Οργανισμό» με την ονομασία Η Αγαπημένη Κοινότητα.Αγόρασε μια ιδιοκτησία 42 ακρών (acres) στην τοπική περιοχή για αναχωρήτηριο των Psychic Παιδιών,για να ξεκινήσει ένα μοναστήρι του τύπου Απεσταλμένων Του Φωτός και για να στεγάσει εργαστήρια για το νέο του «Σεμινάριο Πνευματικής Ειρηνοποιησης».Πρόσφατα ανακοίνωσε ένα πενταετή στόχο 50 εκκλησιών ανά τον κόσμο.Αφού αποφοιτήσουν από το σεμινάριο,O Twyman υπονοεί ότι οι απόφοιτοι μπορούν να δουλέψουν με τα Indigo και Psychic παιδιά.

Πιστεύω ότι οι ενήλικες είναι υπεύθυνοι για να αποφασίσουν τι να πιστέψουν αλλά καθώς οι υπερφυσικοί ισχυρισμοί παίζουν αποφασιστικό παράγοντα στην αυξανόμενη δημοτικότητα και εισόδημα του Twyman και καθώς βάζει στόχο ανήλικους ανά τον κόσμο,πιστεύω ότι οφείλουμε στα Παιδία του Οζ να τραβήξουμε την κουρτίνα του μάγου με το να εξετάσουμε εξονυχιστικά τους ισχυρισμούς του.

Παραπλανητικές Αναφορές Επιστημονικών Αποδείξεων.

O Twyman αναφέρει ότι υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις για αρκετούς ψευδείς ισχυρισμούς,συμπεριλαμβανόμενου εκείνου ότι τα παιδία αναπτύσσουν εξωαισθησηριακή αντίληψη (Extra Sensory Perception) στις συγκεντρώσεις του μετά από εκπαίδευση στην Εγκεφαλική αναπνοή (Brain Respiration-BR).Η BR δημιουργήθηκε από τον ILChi Lee,γνωστό και ως Seung Heun Lee,ιδρυτή των Dahn Centers και πολλών άλλων οργανώσεων.Οι Twyman και Lee ανέφεραν ότι το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Irvine,ειδικότερα το Κέντρο για την Γήρανση και την Παραφροσύνη,έχει διερευνήσει και «επιβεβαιώσει» τα αποτελέσματα της BR.Όμως αυτό το παράρτημα του UCL μου λέει ότι δεν έχουν καν διεξάγει έρευνες πάνω στο πρόγραμμα της Εγκεφαλικής Αναπνοής του Lee-πόσο μάλλον ότι έχουν βρει στοιχεία που επιβεβαιώνουν τους υπερφυσικούς ισχυρισμούς του.

Psychic παιδιά με λιπαρό δέρμα.

Στις συγκεντρώσεις του Twyman για τα παιδιά,τα παιδιά πείθονται να πιστέψουν ότι η επικόλληση ενός ελαφρού κουταλιού στο μέτωπο τους είναι αποτέλεσμα μιας ψυχοκινητικής δύναμης.Το γεγονός είναι ότι ο καθένας μπορεί να κόλληση ένα ελαφρό κουτάλι στο μέτωπο του εάν πρώτα τρίψει το κουτάλι στο δέρμα του,ειδικά το μέτωπο και το σαγόνι,καλύπτοντας το κουτάλι με ελαφρώς κολλώδες σμήγμα.

Οραση ακτίνων Χ

Στις συγκεντρώσεις Phycic παιδιών του Twyman,γονείς πλήρωσαν για να δοκιμαστούν οι ESP ικανότητες των παιδιών τους (η χρέωση των υποκειμένων είναι ανήκουστη στην επιστημονική έρευνα) πριν και κατόπιν της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα BR εκπαίδευσης του ILChi Lee.Ζητήθηκε από τα παιδιά να αναγνωρίσουν συγκεκριμένα σχήματα,χρώματα ή απλές λέξεις με δεμένα τα μάτια.Ο Lee δείχνει ένα βίντεο στην ιστοσελίδα του με παιδία με δεμένα τα μάτια που διαβάζουν βιβλία τα οποία κρατούν κοντά στο πρόσωπο τους.Αλλά οι καλύπτρες των ματιών δόθηκαν και τα τεστ διεξάγησαν από το προσωπικό του BR προγράμματος.Φυσικά οι Twyman και Lee αναφέρουν αξιοθαύμαστα αποτελέσματα.

Ταχυδακτυλουργοί και ερευνητές του παραφυσικού έχουν επανειλημμένα εκθέσει την «όραση ακτίνων Χ» σαν απάτη π.χ. ίσως ο άνθρωπος με δεμένα τα μάτια μπορεί να δει μέσω ενός κενού μεταξύ του μαντηλιού και της μύτης,μια τρύπα σε μέγεθος καρφίτσας στο μαντήλι,ύφασμα που φαίνεται αδιαφανές αλλά είναι διαφανές όταν κρατείται κοντά στο πρόσωπο ή λεκτικά στοιχεία που παρέχονται από αυτούς που εκτελούν την δοκιμασία ή τους κράχτες.Κάποιες φορές είναι θέμα εκμετάλλευσης των πιθανοτήτων.Για παράδειγμα όταν ζητείται να διαλέξουν έναν αριθμό μεταξύ του ένα και του δέκα,οι περισσότεροι άνθρωποι διαλέγουν το επτά.

Χρησιμοποιώντας ανάπηρα παιδιά.

Ο Τwyman παρουσιάζει βαριά ανάπηρα παιδία και νεαρούς ενήλικες στις Psychic Children συγκεντρώσεις του-πχ μια νεαρά γυναίκα που καλείται «Γιαγιά Chandra» που είναι γνωστή για τις ψυχικές αναγνώσεις της χρησιμοποιώντας μια ταμπλέτα με το αλφάβητο ή διανοητική τηλεπάθεια (ακόμα και μέσω τηλεφώνου για το μικρό πόσο των 100$) και ένα εξάχρονο αγόρι ονόματι Nicholas που υποτίθεται ότι έχει γράψει ένα βιβλίο γεμάτο από πνευματικές συμβουλές σε επίπεδο ενήλικα (από την ηλικία των τριών) χρησιμοποιώντας μια ταμπλέτα αλφάβητου.O Twyman επίσης προσφέρει τηλεπαθητικώς ληφθέντα μηνύματα από ένα σοβαρά ανάπηρο παιδί από την Ιαπωνία ονόματι Koya.

Οι τηλεπαθητικές δυνάμεις μπορούν εύκολα να είναι προϊόντα φαντασίας ή απάτης ειδικότερα όταν ο υποτιθέμενος αποστολέας δεν είναι ικανός ή διαθέσιμος για να φέρει αντίρρηση.Οι ισχυρισμοί που αφορούν τις τηλεπαθητικές δυνάμεις δεν είναι δύσκολο να ελεγχθούν και έχουν αναιρεθεί πολλάκις.Η διανοητική τηλεπάθεια προκαλεί δυσπιστία και ως τέτοια το βάρος της απόδειξης (ή τουλάχιστον των αξιόπιστων στοιχείων) πέφτει σε αυτόν που κάνει τον ισχυρισμό.Χωρίς αξιόπιστες αποδείξεις μέσω αντικειμενικών,υπο προσεκτικό έλεγχο μελετών που μπορούν να αναπαραχθούν, μπορούμε δίκαια να υποθέσουμε την εξαπάτηση ή την πλάνη.

Η Υποβοηθούμενη Επικοινωνία όπου κάποιος βοηθάει έναν ανάπηρο άνθρωπο στο να χρησιμοποιήσει μια συσκευή επικοινωνίας,έχει αποδειχτεί τόσο συχνά ότι αποκαλύπτει τις σκέψεις του βοηθού (που είναι συχνά γονείς που δεν έχουν πρόθεση αλλά είναι γεμάτοι προσδοκίες) ώστε αυτή η μέθοδος δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη.

Σκεφτείτε πόσο στενάχωρο αν όχι σκληρό είναι το να έχεις κάποιον άλλο να ισχυρίζεται ότι οι δικές του σκέψεις είναι δικές σου ενώ εσύ παραμένεις ανίκανος να διαμαρτυρηθείς.Η τηλεπαθητική και υποβοηθούμενη επικοινωνία περικλείει υψηλό ρίσκο καθυπόταξης των αληθινών σκέψεων,αναγκών,συναισθημάτων και επιθυμιών ενός αβοήθητου ανθρώπου-και ένα υψηλό ρίσκο εξαπάτησης ενός γεμάτου εμπιστοσύνη κοινού.

Λύγισμα Κουταλιών.

Μέσω της Εγκεφαλικής Αναπνοής του ILChi Lee' και τo πρόγραμμα σπουδών μέσω Ιντερνετ του Twyman,ο Twyman διδάσκει ψυχοκινητικό λύγισμα κουταλιων.Ο Τwyman λέει ότι αν μπορείς να λυγίσεις ένα κουτάλι διανοητικά,μπορείς να λυγίσεις τον κόσμο προς την νοοτροπία της ειρήνης.Η λογική αυτού του ισχυρισμού μου διαφεύγει.

Υπάρχουν πιθανώς δωδεκάδες ή περισσότεροι τρόποι για να λυγίσεις κουτάλια π.χ. μια αόρατη εγκοπή ή αδύνατο σημείο στο κουτάλι,ειδικά προετοιμασμένα κουτάλια που πωλούνται στους ταχυδακτυλουργούς,χημικά που ελαττώνουν την σκληρότητα του μέταλλου,η αργή αποκάλυψη ενός κρυμμένου λυγισμένου κουταλιού,η επιδεξιότητα του χεριού,ο απροσανατολισμός της προσοχής-με νέες μεθόδους να εφευρίσκονται καθώς οι παλιότερες γίνονται ύποπτες ή ξεσκεπάζονται.Ακόμα και ο απατηλός πνευματιστής Uri Geller που τόσο θαυμαζει ο Twyman,κατέστει ανίκανος στο Johnny Carson's Tonight Show στις αρχές της δεκαετίας του 70 όταν ο σταθμός πήρε μερικά μέτρα ενάντια στην εξαπάτηση,όπως την χρησιμοποίηση των εργαλείων του σταθμού και όχι εκείνα από το σακούλι με τα κόλπα του Geler . (Παρακολουθήστε ένα βιντεοκλίπ από αυτό το σόου: www.skeptic.com/geller.html).

Tο λύγισμα κουταλιών κατά το πρόγραμμα διδασκαλίας του Twyman μέσω Ιντερνετ βασίζεται στην καθαρή δύναμη της υποβολής,διάλεξε ένα λεπτό μεταλλικό κουτάλι για αρχή,λύγισε το με το χέρι ξανά και ξανά (αδυνατίζοντας το μέταλλο) και ταρακούνησε το,όπως λεει ο Twyman «χρησιμοποίησε την δύναμη της βαρύτητας».Ψυχολογικό ναι, κινητικό ναι αλλά ξεκάθαρα όχι ψυχοκινητικό.Στην τέταρτη εβδομάδα λαμβάνουν οδηγίες να πάρουν ένα χαρτονόμισμα των 10$ ή των 20$,να το κρατήσουν σφικτά,να αισθανθούν πώς θα βοηθήσει τα παιδία να συνδεθούν μεταξύ τους,να διπλώσουν το χαρτονόμισμα σε ένα κομμάτι χαρτί,να το βάλουν σε ένα φάκελο και να το στείλουν στην οργάνωση του Twyman για να πληρώσει για τις συγκεντρώσεις των psychic παιδιών του.

Στην ιστοσελίδα του ο Twyman παρέχει μια επίδειξη λυγίσματος πιρουνιού σε βίντεο όπου λυγίζει ένα πιρούνι χωρίς καν να το αγγίζει απλά ακουμπώντας το λιγάκι με το δάκτυλό του-καταπληκτικό!Καταπληκτικά απατηλό δηλαδή.Το Μαγικό Εργοστάσιο του Ηank Lee πωλεί online ένα πιρούνι που λιώνει,στην τσουχτερή τιμή των 695$.Συνεχιστε αυτές της δωρεές αγάπης και ειρήνης παιδιά.

Put your mouth where the money is - $2.5 million!

Το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα του James Rhandi,προσφέρει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια σε «οποίον μπορεί να προσφέρει,κάτω από κατάλληλες συνθήκες παρατήρησης,απόδειξεις για οποιασδήποτε παραφυσική,υπερφυσική ή απόκρυφή δύναμη ή γεγονός».Παρόμοιοι οργανισμοί προσφέρουν επιπρόσθετα μεγάλα χρηματικά ποσά,που αριθμούν συνολικά γύρω στα 2,5 εκατομμύρια $.Ικετεύω τους Twyman,ILChi Lee και τους ακόλουθους τους ή μόνον έναν από τα υποτιθέμενα εκατομμύρια psychics ενήλικων και παιδιών να προσέλθουν και να πάρουν μέρος στις επιστημονικές προκλήσεις.Το οφείλετε στα παιδιά ανά τον κόσμο,όπως έχουν τα πράγματα στα παιδιά που τελικά θα πληρώσουν το τίμημα εάν εξαπατούνται ή εάν χρησιμοποιούνται για να εξαπατήσουν άλλους.

If Twyman can really bend spoons with his mind, which he reports he couldn't even stop doing after he met his first Psychic Child, he can certainly pass relatively easier scientific challenges. Twyman can use the money to further his stated goals of world peace and love, to save the dolphins. Winning would create a shock-wave throughout the scientific community - as none of the few who have ventured to apply has ever proceeded beyond the preliminary test.

As the New Age movement grows from marginal to mainstream, we need programs for New Age consumer protection. We must caution educators and parents about, and object to, programs with paranormal underpinnings, like the Indigo Child and Brain Respiration, which are fervently marketed to private and public schools. We need age-appropriate critical-thinking skills programs in education, starting in the early grades. We must educate ourselves and our children on the scientific method of inquiry, how to evaluate studies and spot pseudo-science and pseudo-scientists. We must help our children to develop radar to detect and avoid deceptive New Age profiteers - no matter how noble their stated cause.

Για να απαντήσω στον Mercury (αστρολόγο αν δεν κανω λάθος?)

Ασθενεις Και Οδοιπόροι:

Μην εμπιστεύεστε τις με κλινικές μελέτες ελεγμένες για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια τους θεραπευτικές μεθόδους της επιστημονικής ιατρικης.Ολοι ξέρουμε ότi το συνολο των γιατρων και των φαρμακοποιων τα παίρνουν από τις φαρμακοβιομηχανίες για να πουσαρουν αχρηστα και επικινδυνα φάρμακα/είναι εξωγήινοι που θέλουν να μας εξαφανίσουν/είναι φανατικοί λάτρεις του τεχνητου που μισούν θανάσιμα καθετι φυσικο/είναι απεσταλμενοι του σατανά για να παραπλανησουν τους πιστους. Αντίθετα εμπιστευτείτε κάθε μαγο-γιατρό,κάθε μέντιουμ,κάθε ομοιοπαθητικό,ρεικι μαστερ,αγιουβερδικό και γενικά κάθε άτομο που βασίζεται στη αρχαια σοφία και στη επαφή με την φύση ή με το υπερφυσικό για να σας παρέχει μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας που δεν υποστηρίζονται από κανένα στοιχείο και δεν έχουν ελεγχθεί με κανένα αξιόπιστο τρόπο.Απλα και μόνο οι συνοδευτικες των μεθόδων τους λέξεις "φυσικο",¨εναλλακτικό","ολιστικό" ΕΓΓΥΟΥΝΤΑΙ την ασφάλεια και την αποτελεσματικοτητα των μεθόδων των χαρισματικων αυτων τσαρ... εεεε ηθελα να πω θεραπευτων.Αν πετυχει η θεραπεία δώσε τα ευσημα σε αυτους.Εαν αποτύχει φταις εσυ που δεν πιστεψες αρκετα οτι θα γίνεις καλά.

Μην ακολουθήτε την σκεπτικιστική νοοτροπία που απαιτει αξιόπιστες αποδειξεις για τον κάθε ισχυρισμό.Είναι μέρος της ατζεντας των Σαυροειδων για να σας κρατησουν εγκλωβισμενους στο matrix.Αντίθετα ακολουθηστε πιστα και χωρις αμφισβητηση οτιδήποτε βγεί απο το στόμα των πανσοφων πεφωτισμενων γκουρου,μεντιουμ,τηλεπαθητικων,θρησκευτικων ηγετωναφου ειναι σωστό γιατί ανήκουν στους φωτισμενους.Ακολούθως αφιερωθητε ψυχη τε και σώματι στην διδασκαλία τους και χρηματοδοτήστε με ανιδιοτέλεια τις οργανωσεις τους ωστε να μπορέσουν να σώσουν τον κόσμο.Δεν χρειαζεται να εισαι καλλιεργημενος ευσυνειδητος πολίτης γιανα προοδευσει ο κόσμος,μόναχα τυφλός οπαδός.Πιστευε και μη ερευνα.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2006, 20:00:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood
quote:

quote:

Don_Corleone λέει....

....ευελπιστώ σε μια ειλικρινή και εποικοδομητική κουβέντα...


Καλόόόόόόό.....πολυ καλο!!!


πρεπει να μπει στο τοπικ "εκφρασεις μελων του εσωτερικα"

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2006, 20:03:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood

quote:

AGAPHTH FILH MEDTECH , H KAMPANIA SOY GIA TA INDIGO EINAI AKRIBWS IDIA ME AYTH POY XRHSIMOPHOYN OI ILLUMINATI WSTE NA ENTWPHZOYN TA PAIDIA KAI NA TA KANOYN FYTA.
SE TI EIDOYS NOSOKOMEIO EIPES OTI DOYLEYEIS?επιτελους βρε PaNo την αποκαλυψες!!!

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PaNo
Μέλος 2ης Βαθμίδας

USA
351 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2006, 20:52:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους PaNo  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος PaNo
SPECIAL THANKS TO MEDTECH

Death From Ritalin
The Truth Behind ADHD

Our 14-year-old Son Died from Ritalin Use "Death caused from Long Term Use of Methylphenidate, (Ritalin)."
http://www.ritalindeath.com/

Psychiatrist Discloses Ritalin’s Hidden Dangers to Children
http://www.breggin.com/Ritalinprnews.html
http://www.breggin.com/methylphen.html

Why to Avoid Ritalin®
http://www.healthysource.com/ritalin.html

ADHD Drug Lawsuits Research
Adderall XR, Ritalin, and other drugs used to treat Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) May Have Deadly Side Effects

http://www.weitzlux.com/adhd/adderall/ritalin/sideeffectsresearch_156855.html

Warning urged for ADHD medicines
http://www.philly.com/mld/philly/living/health/13834604.htm

Breaking News Study: ADHD drugs send thousands to ERs
http://ablechild.org/alert.htm
http://www.ablechild.org/

Adderall: Does Adderall cause heart problems and drug abuse? What are the harmful side effects of Adderall? Is your health at risk?
http://www.monheit.com/adderall/index.asp?overture20060516

Warning urged for ADHD medicines
http://www.topix.net/forum/drug/ritalin/TEP80JE5ST11UR6N4

Study: Adult Use of ADHD Medicines Doubles
http://ap.lancasteronline.com/4/adults_adhd_drugs

Warning To ADHDMedications About Risk Of Sudden Death, Heart ProblemS
http://www.medicalnewstoday.com/medicalnews.php?newsid=37631


Black Box Drug Warnings From Vincent Iannelli, M.D.,Feb 12 2006Pediatric Drug Warnings
http://pediatrics.about.com/od/drugwarnings/a/06_black_box.htm


Ritalin heart attacks warning urged after 51 deaths in US

http://www.guardian.co.uk/medicine/story/0,,1707536,00.html

Canada Pulls Extended Release Formulation of ADHD Drug Adderall From the Market, Action Raises Questions for FDA
http://www.medicalnewstoday.com/medicalnews.php?newsid=19971

Reports: ADHD Medicine Has Serious Adverse Reactions
http://www.10news.com/health/9157227/detail.html

Strongest warning suggested for ADHD drugs CNN
http://www.cnn.com/2006/HEALTH/02/09/attention.deficit.ap/

Warning worries parents of ADHD kids TIMES ONLINE
http://www.sptimes.com/2006/02/15/Worldandnation/Warning_worries_paren.shtml

ADHD drugs should carry heart attack warning, US scientists recommend
http://www.psychminded.co.uk/news/news2006/feb06/ADHD%20drugs%20should%20carry.htm

Advisers urge heart risk warning on ADHD drugs include Novartis AG's Ritalin and Shire Pharmaceuticals Group Plc's Adderall.
www.somersetmedicalcenter.com/118878.cfm++WARNING+ADHD+Medicines+DEATH&hl=en&gl=us&ct=clnk&cd=23" target="_blank">http://216.239.51.104/search?q=cache:glNwT_gEml8J:
www.somersetmedicalcenter.com/118878.cfm++WARNING+ADHD+Medicines+DEATH&hl=en&gl=us&ct=clnk&cd=23

May 2006 News this month Warning urged for Attention Deficit Hyperactivity drugs
http://www.ynhh.org/healthlink/pediatrics/index.html


ABC Health Report - 27 March 2006 - ADHD Drugs and Cardiovascular Risk
http://www.abc.net.au/rn/healthreport/stories/2006/1602387.htm

BOOKS
{Unraveling The Add/Adhd Fiasco by Dr. David B. Stein},
{No More Ritalin: Treating Adhd Without Drugs by Dr. Mary Ann Block} ,
{Talking Back to Ritalin: What Doctors Aren't Telling You About Stimulants and ADHD by Peter R. Breggin, M.D.},
{The Hyperactivity Hoax : How To Stop Drugging Your Child And Find Real Medical Help.by Sydney Walker}
{And They Call It Help: The Psychiatric Policing of America's Children By Louise Armstrong}
(The Myth of the A.D.D Child: 50 Ways to Improve Your Child's Behavior and Attention Span Without Drugs, Labels, or Coercion By Thomas Armstrong}
{The Myth of the Hyperactive Child: And Other Means of Child Control By Diane Divoky and Peter Schrag 1975}
{Psychiatry: The Ultimate Betrayal By Bruce Wiseman}
{Mad In America: Bad Science, Bad Medicine, and The Enduring Mistreatment of the Mentally Ill By Robert Whitaker}
{Manufacturing Victims: What the Psychology Industry Is Doing to PeopleBy Dr. Tana Dineen}
{Warning: Psychiatry Can Be Hazardous to Your Mental Health By William Glasser, M.D.}
{Why Johnny Still Can't Read: A New Look at the Scandal of Our Schools by Rudolf Flesch}
{Your Drug May Be Your Problem: How and Why to Stop Taking Psychiatric Medications by Peter R. Breggin, M.D.}
{The Wildest Colts Make the Best Horses.by John Breeding, Ph.D.}
{Teaching the Restless: One School's Remarkable no-Ritalin Approach to Helping Children Learn and Succeed By Chris Mercogliano

http://www.ablechild.org/recommendread.htm

BY MERCURY SPONSORED BY PaNo


Δεν είναι τίποτα σοβαρό και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας...

Τρείς κουταλιές Ritalin (μια το πρωί,μια το μεσημερι και μια το βράδυ πριν την κατάκλιση) και σε έξι μήνες θα είσαι φυσιολογική σαν και μας...


-Θα νιώθεις και θα συμπεριφέρεσαι όπως ακριβώς σου αρμόζει δηλαδή σαν μια ταπεινή ύπαρξη. Απόγονοι πιθήκων είμαστε,δεν το χώνεψες ακόμα?

-Θα έχεις την αίσθηση ότι δεν αξίζεις τίποτα και δεν θα νιώθεις καμμιά έκπληξη όταν ανακαλύπτεις ότι και οι άλλοι αισθάνονται το ίδιο.

-Θα σκύβεις πειθήνια το κεφάλι στους ανωτερους σου και θα σέβεσε την απόλυτη εξουσία τους.

-Θα μάθεις να υπομενεις τα πάντα,και πρώτα απόλα να στέκεσε υπομονετικά και αδιαμαρτύρητα στις ουρές σαν καλό πρόβατο.

-Θα μάθεις να εκτιμάς το Σύστημα και να αγαπάς το ρόλο σου σαν ένα καλό εξάρτημα,ένα ανταλλακτικό της Μηχανής.Το άκουσμα του όρου ‘δημιουργική σκέψη‘ θα σου προκαλεί αποστροφή και απέχθεια.Παπαγαλακια θέλουμε,όχι δημιουργική σκέψη.

-Θα συναναστρέφεσε με τους πάντες γιατί ξέρεις ότι αυτό είναι το φυσιολογικό. Δεν υπάρχει διαφορετικότητα,δεν υπάρχουν ιδιαιτερότητες.Όλα τα ανταλλακτικά ίδια είναι.

-Θα μάθεις να είσαι πειθαρχημένη και να κάνεις το καθήκον σου
μεταδίδοντας το φόβο της εξουσίας και στα παιδιά σου, εκφοβίζοντας τα με εξουσιαστικά πρότυπα, και δημιουργώντας τους ενοχές για κάθε πράξη ανυπακοής και απειθαρχίας.(«Περίμενε μέχρι να έρθει ο πατέρας σου σπίτι και ανακαλύψει τι έκανες»).

-Θα μάθεις να νιώθεις ντροπή για τις ανάγκες σου και φυσικά θα μάθεις να τις κρύβεις βαθιά...πολύ βαθιά...

Ritalin απο την Novartis Pharmaceuticals Corp.

Φυσιολογικά ευτυχισμένα παιδιά, για φυσιολογικούς ευτυχισμένους γονείς


~:LOVE:~AND~:LIGHT:~

PaNo

Edited by - PaNo on 30/05/2006 20:59:13Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PaNo
Μέλος 2ης Βαθμίδας

USA
351 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2006, 21:45:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους PaNo  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος PaNo
η μεταφυσικη της συγχρονης Φυσικης By johnniebegood


γρηγορες ματιες στον συμπαν με τα ματια των μοντερνων Φυσικομαθηματικων

"κυριες και κυριοι, φοβαμαι οτι το θεμα ειναι μαλλον συναρπαστικο και επειδη απεχθανομαι τις συγκινησεις, θα το πλησιασω με εναν ηρεμο, δειλο, και εμμεσο τροπο" - απο μια ραδιοφωνικη εκπομπη του Max Beerbohm .

να συμπληρωσω οτι το ιδιο θα κανω και εγω στο κειμενο που ακολουθει...

johnniebegood

απο την αρχη του αιωνα μας, που το μοντελλο του ατομου περιγραφοταν απο τον Rutherford και τον Niels Bohr ως μικρο πλανητικο συστημα, με τα ηλεκτρονια στην θεση των πλανητων και τον πυρηνα στη θεση του ηλιου, απιθανα πολλα εχουν αλλαξει στον τροπο αντιληψης της πραγματικης φυσης των υποτιθεμενων σωματιδιων.

ο μικροκοσμος φαινεται πως ανατρεπει οχι μονο τους νομους της φυσικης που ισχυουν στις δικες μας διαστα- -σεις, αλλα και την ολη αντιληψη μας για το συμπαν. η κβαντομηχανικη περασε την φυσικη σε καινουργια επιπεδα, που ξεπερνουν πολλες φορες ακομη και την επιστημονικη φαντασια.

ενα γρηγορο ταξιδι σε αυτον τον νεο κοσμο θα επιχειρησω σε αυτη την σελιδα, σιγα σιγα, γιατι το να συμπυκνω- σεις πραγματα που δεν αναλυονται πληρως ουτε στις επιστημονικες διατριβες, ειναι οντως δυσκολο.

ομως και εξαιρετικα ενδιαφερον !

πρωτη, η θεωρια της σχετικοτητας του Αϊνσταϊν αλlαξε την αντιληψη μας για το συμπαν υποστηριζοντας πως ο- λα ειναι σχετικα .

η θεωρια των κβαντα πρεσβευει πως δεν υπαρχει "αντικειμενικο" πειραμα, αφου η υπαρξη του παρατηρητη επηρεαζει τις συνθηκες του πειραματος .

γενικα στην υποατομικη φυσικη, η αρχη της απροσδιοριστιας του Heisenberg και οι νομοι της κβαντικης μηχανι-κης αντικατεστησαν την αιτιοτητα με την πιθανοτητα .

παιρνουμε μια παραξενη και βασανιστικη γευση απο μια παρατηρηση του J.R. Oppenheimer :

"στο ερωτημα... κατα ποσον η θεση του ηλεκτρονιου μενει η ιδια, πρεπει να πουμε οχι.

στο κατα ποσον αλλαζει η θεση του ηλεκτρονιου με τον καιρο, πρεπει να πουμε οχι .

στο αν το ηλεκτρονιο βρισκεται σε ηρεμια, πρεπει να πουμε οχι.

αν ρωτηθουμε κατα ποσον κινειται, πρεπει να πουμε οχι" .

με ενα παρομοιο πνευμα, ενας απο τους γιγαντες της κβαντικης φυσικης, ο Werner Heisenberg, τονιζει και ξανα-τονιζει στην αυτοβιογραφια του οτι "τα ατομα δεν ειναι αντικειμενα" .

τα ηλεκτρονια που σχηματιζουν τον ατομικο φλοιο δεν ειναι αντικειμενα με την εννοια της κλασσικης φυσικης, αφου δεν μπορουν να καθοριστουν απο εννοιες οπως η θεση, η ταχυτητα, η ενεργεια, το μεγεθος .

οταν κατεβαινουμε στην ατομικη σταθμη, ο αντικειμενικος κοσμος δεν υφισταται πια σε χωρο και χρονο, και τα μαθηματικα συμβολα της θεωρητικης φυσικης αναφερονται σε πιθανοτητες και οχι σε γεγονοτα .

στην κλασσικη φυσικη ενα σωματιο οφειλει να εχει μια θεση και μια ταχυτητα που να μπορουν να προσδιορι- στουν ανα πασα στιγμη .

σε μια υποατομικη ομως σταθμη η κατασταση αποδεικνυεται ριζικα αντιθετη .

οσο ακριβεστερα πχ μπορει να προσδιοριστει η θεση ενος ηλεκτρονιου, τοσο αβεβαιωτερη γινεται η ταχυτητα του και το αντιστροφο !

η εμφυτη απροσδιοριστια των υποατομικων φαινομενων οφειλεται στην αμφισβητησιμη και διφορουμενη φυση εκεινων των μικροτατων σωματιων που στην πραγματικοτητα δεν ειναι, καθολου, ουτε σωματια ουτε αντικειμε- να .

ειναι οντοτητες με δυο προσωπα, σαν τον Ιανο, που συμπεριφερονται σε ορισμενες περιπτωσεις σαν μικρα σκλη- ρα σκαγια, και σε αλλες σαν κυματα ή σαν δονησεις που μεταδιδονται σε ενα μεσο στερημενο απο καθε φυσι- κη ιδιοτητα .

οπως το θετει χιουμοριστικα ο Sir William Bragg , "δευτερα, τεταρτη και παρασκευη μοιαζουν με κυματα, τρι- τη, πεμπτη και σαββατο με σωματια" .

η εικονα των ηλεκτρονιων ως μικρων σφαιρων που περιστρεφονται γυρω απο τον πυρηνα, αντικατασταθηκε απο αυτην του ενεργειακου νεφους πιθανοτητων, που βεβαια δεν ειναι καν εικονα για το ανθρωπινο μυαλο !

τα ηλεκτρονια πηδουν ασταματητα απο την μια τροχια στην αλλη χωρις να διασχιζουν κανενα ενδιαμεσο διαστη- μα - σαν να μεταφεροταν ξαφνικα η γη στην τροχια του αρη, χωρις να χρειαστει να ταξιδεψει γι αυτο !

αυτες καθεαυτες οι τροχιες, δεν ειναι γραμμικες τροχιες, αλλα θολες κι εκτεταμενες εκτασεις, κι ενα ερωτημα οπως το σε ποιο σημειο της τροχιας του βρισκεται το ηλεκτρονιο ενος ατομου υδρογονου σε μια δεδομενη στι- γμη, δεν εχει πια κανενα νοημα .

βρισκεται το ιδιο παντου .

το δε spin ( η περιστροφη γυρω απο τον εαυτο του) του ηλεκτρονιου δεν ειναι παντα 1. μπορει να ειναι 1,5 ή 2 .

δηλαδη αν μπορουσαμε να κανουμε ενα σημαδι στην επιφανεια του, με spin 1 , θα το ξαναβλεπαμε μετα απο μια περιστροφη .

ομως με spin 1,5 θα το ξαναβλεπαμε μετα απο μιαμιση περιστροφη !

συμφωνα με τα οσα γνωριζουμε, ενα ατομο μπορει να αποτελειται εξ ολοκληρου απο τις ακτινοβολιες που εκπε- μπει .

το να υποστηριζει κανεις οτι δεν ειναι δυνατον να παραγονται ακτινοβολιες απο το τιποτα, ειναι ανωφελο .

μεχρι τωρα η υλη ηταν ενας βολικος τροπος για να περιγραφουμε τι συμβαινει, ενω η πραγματικοτητα δεν ειναι ετσι .

"και μονο η προσπαθεια να φαντασθουμε την εικονα των στοιχειωδων σωματιων, και να τα σκεφθουμε οπτικα, σημαινει οτι τα εχουμε τελειως παρερμηνευσει" εγραψε ο Heisenberg .

η μοντερνα φυσικη μοιαζει σα να υπακουει στη δευτερη εντολη: ου ποιησεις σεαυτω ειδωλον - ουδε των Θεων, ουδε των πρωτονιων...

στο εργο του The Nature of the Physical World ( 1928 ) ο Sir Arthur Eddington εισηγαγε την περιφημη "παραβολη των δυο γραφειων".

το ενα ηταν το πατροπαραδοτο εκεινο επιπλο στο οποιο στερεωνε τους αγκωνες του για να γραψει .

το αλλο ηταν το γραφειο οπως το αντιλαμβανεται ο φυσικος, σχεδον αποκλειστικα φτιαγμενο απο κενο χωρο και απολυτη ανυπαρξια, πασπαλισμενο απο αφανταστα μικροσκοπικες κουκιδες, τα ατομα , των οποιων ομως τα ηλεκτρονια απειχαν απο τον πυρηνα αποσταση εκατονταδες χιλιαδες φορες μεγαλυτερη απο το μεγεθος τους .

κι αναμεσα τους τιποτα .

ο Eddington κατεληγε : "οταν παρακολουθουμε απο τον κοσμο της φυσικης την καθημερινη ζωη, ειναι σαν να παρακολουθουμε μια παρασταση θεατρου σκιων .

η ανυποκριτη συνειδητοποιηση του γεγονοτος οτι οι φυσικες επιστημες αναφερονται σε ενα κοσμο σκιων, ειναι μια απο τις σημαντικοτερες προοδους που εχουμε κανει τελευταια". ( αυτα το 1928 )

στην πορεια αποδειχτηκε πως οι μικροσκοπικες κουκιδες που ηταν υποτιθεται τα υστατα συστατικα της υλης, δεν ηταν "αντικειμενα" αλλα "διεργασιες", αναλογες με τις δονησεις των πνευστων .

λιγο αργοτερα ο Αυστριακος Erwin Schrodinger διατυπωνε την θεωρια της κυματομηχανικης, που πηρε την τελι-κη μορφη της απο τον Αγγλο Paul Dirac .

το ατομο αποτελειται απο τον πυρηνα και τα ηλεκτρονια .

για τα ηλεκτρονια που ειναι στοιχειωδη "σωματιδια" ειπαμε μερικες παραξενιες τους .

ο πυρηνας αποτελειται απο πρωτονια και νετρονια, που ομως αποτελουνται απο στοιχειωδη "σωματιδια" που ονομαστηκαν κουαρκς.

τα κουαρκς βρισκονται σε εναν κοσμο 1.000.000.000.000.000 φορες μικροτερο απο τον κοσμο του ατομικου πυρη-να, κι αυτος ο κοσμος δεν βρισκεται μακρια απο το οριο οπου ο χωρος παυει να εχει νοημα .

τα κβαντικα αποτελεσματα της βαρυτητας προκαλουν την διασπαση του χωροχρονου σε φυσαλλιδες με διαμετρο καπου 100.000.000.000.000.000.000 φορες μικροτερη απο την διαμετρο του πυρηνα .

σε αυτο το σημειο καθε κουβεντα για πραγματα που υπαρχουν στο "εσωτερικο" αλλων πραγματων δεν εχει νοη- μα .

τα κουαρκς πανε παντα σε δυαδες ή τριαδες, συγκροτωντας καποιο σωματιδιο.

υπαρχουν σε τρια "αρωματα" και καθε αρωμα υπαρχει σε τρια "χρωματα".

καμμια σχεση φυσικα με τις γνωστες σε μας εννοιες του αρωματος και του χρωματος .

τα δε ονοματα αυτων ειναι : πανω, κατω - παραδοξο, γοητευτικο - κορυφη, πυθμενας .

οποιος βγαλει ακρη να μας το πει...

το σημαντικοτερο ολων ειναι η ανακαλυψη πως απο το "τιποτα" παραγεται συνεχως ενεργεια .

καθε μικροδευτερολεπτο, σε καθε σημειο του χωροχρονου, ξεπηδουν απο το πουθενα ζευγη ηλεκτρονιων - ποζι- τρονιων (ηλεκτρονια με αντιθετο φορτιο) που αλληλεπιδρουν παραγοντας ενεργεια .

το φαινομενο δεν διαρκει παραπανω απο ενα χιλιοστο του δισεκατομμυριοστου του δισεκατομμυριοστου του δευ-τερολεπτου, αλλα το αθροιστικο αποτελεσμα αναριθμητων τετοιων σωματιδιων - φαντασματων προικιζει τον κ- νο χωρο με ενα ειδος ρευστης υφανσης, αν και νεφελωδους και αϋλης.

μεσα σε αυτη την θαλασσα της αδιακοπης δραστηριοτητας σχηματιζονται και εξαφανιζονται οχι μονο ηλεκτρονι-α και ποζιτρονια, αλλα και πρωτονια και αντιπρωτονια, νετρονια και αντινετρονια, μεσονια και αντιμεσονια .

ολα τα σωματιδια της φυσης παιρνουν μερος σε αυτο το κοσμικο ανακατεμα .

και η προελευση τους ?

εικαζεται μια θαλασσα ενεργειας, εκτος του χωροχρονου μας, η οποια θυμιζει πολυ την θαλασσα του Βραχμαν των Ινδουϊστων ...

johnniebegood


~:LOVE:~AND~:LIGHT:~

PaNoΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Mercury
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Netherlands
781 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2006, 21:59:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mercury
quote:

Για να απαντήσω στον Mercury (αστρολόγο αν δεν κανω λάθος?)

Eξαρτάται.Αν η μπάλλα που παίζω τα Σαββατοκύριακα με κάνει ποδοσφαιριστή, τότε ναι είμαι και αστρολόγος,αν όμως δεν με κάνει τότε ούτε αστρολόγος είμαι, ούτε ο...Ροναλντίνιο.

quote:

Ασθενεις Και Οδοιπόροι:

Για πες μας κυρία συνάδελφος...Είμαστε όλο αυτιά...

quote:

Μην εμπιστεύεστε τις με κλινικές μελέτες ελεγμένες για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια τους θεραπευτικές μεθόδους της επιστημονικής ιατρικης.

Γενικά τις εμπιστευόμαστε, με σοβαρές επιφυλάξεις πάντα...Ουδείς αλάθητος,και η διαφθορά δεν κάνει διακρίσεις...

quote:
Ολοι ξέρουμε ότi το συνολο των γιατρων και των φαρμακοποιων τα παίρνουν από τις φαρμακοβιομηχανίες για να πουσαρουν αχρηστα και επικινδυνα φάρμακα

Όχι το σύνολο,ένα μικρό ποσοστό,αρκετά μεγάλο όμως όμως για να στείλει αρκετούς πρόωρα στα θυμαράκια...

quote:
είναι εξωγήινοι που θέλουν να μας εξαφανίσουν

εχεχχεχε,μου αρέσει το κορεάτικο χιούμορ

quote:
είναι φανατικοί λάτρεις του τεχνητου που μισούν θανάσιμα καθετι φυσικο

μεγάλο ποσοστό σίγουρα...

quote:
είναι απεσταλμενοι του σατανά για να παραπλανησουν τους πιστους.

Είσαι σίγουρη? Να ειδοποιήσουμε τότε τους πιστούς ότι κινδυνευουν?

quote:
Αντίθετα εμπιστευτείτε κάθε μαγο-γιατρό,κάθε μέντιουμ,κάθε ομοιοπαθητικό,ρεικι μαστερ,αγιουβερδικό και γενικά κάθε άτομο που βασίζεται στη αρχαια σοφία και στη επαφή με την φύση ή με το υπερφυσικό για να σας παρέχει μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας που δεν υποστηρίζονται από κανένα στοιχείο και δεν έχουν ελεγχθεί με κανένα αξιόπιστο τρόπο.

Ποιός σου είπε ότι όλοι αυτοί βασίζονται στην αρχαία σοφία και στην επαφή με τη φύση ή το υπερφυσικό?

Η ανάγνωση πέντε βιβλίων και η μαθητεία δίπλα σε κάποιον βαρεμένο δεν σε κάνουν ούτε μάγο,ούτε γκουρού. Άλλο τι πιστευει ο καθείς για την πάρτη του και αλλο τι συμβαίνει στην πραγματικότητα...

quote:

Απλα και μόνο οι συνοδευτικες των μεθόδων τους λέξεις "φυσικο",¨εναλλακτικό","ολιστικό" ΕΓΓΥΟΥΝΤΑΙ την ασφάλεια και την αποτελεσματικοτητα των μεθόδων των χαρισματικων αυτων τσαρ... εεεε ηθελα να πω θεραπευτων.Αν πετυχει η θεραπεία δώσε τα ευσημα σε αυτους.Εαν αποτύχει φταις εσυ που δεν πιστεψες αρκετα οτι θα γίνεις καλά.

E,όχι βέβαια...Ούτε αμερικανάκια είμαστε,ούτε χθές γεννηθήκαμε.

quote:
Μην ακολουθήτε την σκεπτικιστική νοοτροπία που απαιτει αξιόπιστες αποδειξεις για τον κάθε ισχυρισμό.

Δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε τη συμβουλή σου γιατί εμείς γεννηθήκαμε σκεπτικιστές...δεν ανακαλύψαμε τον σκεπτικισμό μεσω αναζήτησης στο google...

quote:

Είναι μέρος της ατζεντας των Σαυροειδων για να σας κρατησουν εγκλωβισμενους στο matrix.

Στο matrix σίγουρα μας κρατάνε,δεν νομίζω όμως ότι τα συμπαθέστατα ερπετά έχουν κάποια σχέση με αυτή την υπόθεση...

quote:

Αντίθετα ακολουθηστε πιστα και χωρις αμφισβητηση οτιδήποτε βγεί απο το στόμα των πανσοφων πεφωτισμενων γκουρου,μεντιουμ,τηλεπαθητικων,θρησκευτικων ηγετωναφου ειναι σωστό γιατί ανήκουν στους φωτισμενους.Ακολούθως αφιερωθητε ψυχη τε και σώματι στην διδασκαλία τους και χρηματοδοτήστε με ανιδιοτέλεια τις οργανωσεις τους ωστε να μπορέσουν να σώσουν τον κόσμο.

Γκουρού και μέντιουμ να σώσουν τον κόσμο? χεχεχεχχεχε Τον πνευματικό ίσως,γιαυτόν εδώ αμφιβάλλω...

quote:

Δεν χρειαζεται να εισαι καλλιεργημενος ευσυνειδητος πολίτης γιανα προοδευσει ο κόσμος,μόναχα τυφλός οπαδός.

Η καλλιέργεια εξαρτάται από τον καλλιεργητή...Ποιός καλλιεργεί τι και για ποιόν σκοπό? Για τους σκοπούς του καλλιεργητή ή για την σωστή ανάπτυξη του "φυτού"? Η συνείδηση είναι καλό πράγμα όταν δεν είναι τεχνητή...

quote:
Πιστευε και μη ερευνα.

Πίστευε και μη,ερεύνα...
"The most beautiful thing we can experience is the mysterious.
It is the source of all true art and all science.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PaNo
Μέλος 2ης Βαθμίδας

USA
351 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/05/2006, 22:25:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους PaNo  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος PaNo
EYXARISTW TOYS AGAPHTOYS FILOYS SYNTONISTES POY EKPLHRWSANE TIS EPY8HMIES MOY.


~:LOVE:~AND~:LIGHT:~

PaNoΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/05/2006, 02:31:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood
quote:

η μεταφυσικη της συγχρονης Φυσικης By johnniebegood

γρηγορες ματιες στον συμπαν με τα ματια των μοντερνων Φυσικομαθηματικωνπου το ξετρυπωσες ρε PaNo το κειμενο μου?

ειχα ξεχασει την υπαρξη του (δε φακινγκ εμενταλ που με βασανιζει)


ωραιο το βρισκω, αλλά τι σχεση εχει με την ενεργοποιηση του DNA ή την υπαρξη δρακονιανων?


εγω προσπαθησα γραφοντας το να "δειξω" την απροσδιοριστια και την ρευστοτητα της αντιληψης της δομης του συμπαντος, και αν και ειναι επιστημονικα τα στοιχεια που περιεχει, κατ εμε συναδει και με την θρησκευτικη μου αντιληψη: αυτη η "θαλασσα ενεργειας" ειναι αυτο που αποκαλουμε Θειον

το Συμπαντικο υφαδι και το νημα μαζι...


ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Don_Corleone
Νέο Μέλος


5 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/05/2006, 05:56:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Don_Corleone
Φιλε Johnniebegood, ναι ακόμα δεν έγινα μέλος στο site και η ατάκα μου άφησε ιστορία!!

Φίλε Πάνο,


Καταρχάς δίνεις τόσα links που πραγματικά δε θέλω να σκέφτομαι πως είναι η στήλη με τα "αγαπημένα" στον υπολογιστή σου. Επίσης είμαι σίγουρος ότι η Google σου στέλνει ευχετήρια καρτούλα στις γιορτές!!!! Τελοσπάντων, ας μιλήσουμε σοβαρά τώρα (johnniebegood άλλη μια ατάκα για το θέμα που πρότεινες!). Λοιπόν....

Διάβασα ότι μπορούσα από τις πληροφορίες που παραθέτεις. Καταρχας:

1/ Αυτά τα παιδιά Indigo. Δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις βιολογίας οπότε δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με τη φράση DNA STRANDS. Τα κλασικά που ξέρω εγώ γουανίνη, αδενίνη κτλ υπάρχουν στα indigo όπως σε όλους τους ανθρώπους; Ή έχουν κάνα ζευγάρι παραπάνω; Επίσης , αυτές οι διαφορές στο DNA μπορούν βέβαια να φανούν με μια εξέταση DNA. Υπάρχει καταγεγραμμένη εξέταση DNA με τα γενετικά στοιχεία που αναφέρεις; Με άλλα λόγια, έχει γίνει ποτέ εξέταση DNA ενός Indigo;

2/ Αναφέρεις καμιά 15αρια φυλές εξωγηίνων. Όλοι αυτοί τη Γη θέλόυν; Τι το ιδιαίτερο έχουμε τελοσπάντων;

3/Αυτές οι αστροπύλες που αναφέρεις ότι βρίσκονται σε 12 σημεία στον πλανήτη. Απόο ποιόν δημιουργήθηκαν; Γνωρίζεις που βρίσκονται; Η ταινία Stargate έχει κάποιοα σχέση υποθέτω; Ωραία ταινία πάντως :)

4/Τα Indigo Children έχουν καμιά σχέση με τα παιδιά που αναφέρει ο Φουράκης; Τα παιδιά που γεννήθηκαν το 1983;

5/"Καλές" φυλές εξωγηίνων δεν υπάρχουν; Δε θα μπορούσε κάποια καλή φυλή, να εμφανιστεί πχ με το ufo της στον τελικό του Champions League ώστε να πιστέψει ο κόσμος στους εξωγηίνους αλλά και στο σχέδιο που υποστηρίζεις ότι βρίσκεται σε εξέλιξη; Ή έστω μέσω του SETI κάτι, ένα ραδιοσήμα.

6/ Αναφέρεις το Χριστό καμιά δεκαριά φορές. Δε το πιασα. Τι λες ότι ήταν ο Χριστός τελικά;

Αυτά για αρχή, η συνέχεια σύντομα :)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AZAΧ_ΧΑΖΑ
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Uzbekistan
301 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/05/2006, 10:00:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AZAΧ_ΧΑΖΑ
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..... ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ....
ΜΕΓΑ ΔΑΣΚΑΛΕ..... ΤΟ DNA ΕΓΙΝΕ UPGRADE....ΤΩΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ v13.0.1 KAI ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ v12.0.0 ?????

ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΔΩ.... http://delphian.7gen.com/13thDNA_Strand.htm

ΜΕΓΑ ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....ΑΛΛΙΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.....

"13 STRAND DNA ACTIVATION+DRACONIANS"


Ο άσπρος σίφουνας....

Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PaNo
Μέλος 2ης Βαθμίδας

USA
351 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/05/2006, 11:39:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους PaNo  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος PaNo
quote:

που το ξετρυπωσες ρε PaNo το κειμενο μου?
ειχα ξεχασει την υπαρξη του (δε φακινγκ εμενταλ που με βασανιζει)
ωραιο το βρισκω, αλλά τι σχεση εχει με την ενεργοποιηση του DNA ή την υπαρξη δρακονιανων?

AGAPHTE FILE johnniebegood , OLA EXOYN SXESH METAKSY TOYS.
ANAFERWMAI SYXNA STHN KBANTIKH MHXANIKH KAI TO KEIMENO SOY ME KALYPTEI APOLYTA.
OI PERISSOTERES 8EWRIES POY ANAFERW SYMBAINOYN SE KBANTIKO EPIPEDO. PX. MIASMA-KARMA , SKEPSEIS-PHSTEYW , MHXANIKH DHMIOYRGIAS-MANIFESTATION KTL OLES OI PLHROFORIES APO8HKEYONTAI STO DNA KAI STO MORFOGENETIKO PEDIO SE KBANTIKO EPIPEDO. EPISHS APELEY8ERONONTAI KATA TON IDIO TROPO.
PX , OTAN APELEY8ERWNW ME SYNKEKRIMENH TEXNIKH MIASMA-KARMA , SKEPSEIS POY DEN EPI8YMW NA BGOYN STHN PRAGMATIKOTHTA MOY,ENERGIAKA EMPODIA, ENERGIAKA EMFYTEYMATA APO TREITOYS STO ASTRIKO SWMA,ONTOTHTES EMPSYXES H APSYXES,PSYXHKA FRAGMATA KTL, STHN OYSIA ENERGOPEIW SE KBANTIKO EPIPEDO SWMATIDIA ME TA ANTI8ETA TOYS,ANTISTREFW THN POLIKOTHTA TOYS KAI OTAN AYTO GINEI APELEY8ERONWNTAI STIGMIAIA APO OLA TA SHMEIA STA OPIA EIXAN DHMIOYRGH8EI KATA THN APO8HKEYSH,PX.ENGEFALIKES NEYRWSHNDESEIS ,AYRA, CHAKRAS, DNA ,YPOSYNEIDHTO , GENIKA APO TON BIOENERGIAKO TOMEA. AYTO SYMAINEI OTI DEN YSXEIOYN PIA KAI DEN PROKEITE NA ENFANISTOYN PLEON STHN PRAGMATIKOTHTA MOY. FANTASOY OTI OI LEITOYRGIES EINAI PAROMIOTYPES ME AYTES TWN YPOLOGISTWN.
DHLADH OTAN APELEY8ERWNW ENERGIAKA PROGRAMATA SE KBANTIKO EPIPEDO STHN OYSIA MPENW STHN REGISTRY TOY DNA KAI MOLIS GINEI H DIAGRAFH STHN REGISTRY AYTOMATA DIAGRAFONTAI KAI APO OLA TA PEDIA.
H ERASHTEXNIKH MORFH AYTHS THS TEXNIKHS 8A MPOROYSA NA PW EINAI TO KSEMATIASMA KAI H DIAFORA EINAI OTI AYTOS POY THN EFARMOZEI DEN GNWRIZEI THN MHXANIKH KAI THN DIADIKASIA, OYTE GNWRIZEI OTI MPOREI NA EPEMBEI KATA TON IDIO TROPO KAI SE ALLOYS TOMEIS.
STHN OYSIA AYTO POY KANEI EINAI OTI XRISHMOPHEI THN DYNAMH THS PRO8ESHS(INTENT), TO PHSTEYW TOY EINAI APOLYTO OTI H DIADIKASIA KAI H EFARMOGH POY XRHSIMOPHEI DOYLEYEI 100% KAI AFEREI TO ENERGIAKO EMPODIO POY PROKALESE TO PROBLHMA SE FYSIKO EPIPEDO EPANALAMBANW ME THN DYNAMH THS PRO8ESHS.
OPWS EXW KSANAPEI OTAN XANETAI H ISOROPIA SE KAPIO ENERGIAKO KENTRO DHMIOYRGOYNTAI PROBLHMATA STHN ANAKYKLWSH THS ZWTIKHS ENERGIAS KAI AYTO 8A EXEI WS APOTELESMA THN EMFANISH WS AS8ENEIA STO FYSIKO SWMA. OTAN TO ENERGIAKO PROBLHMA APOKATASTA8EI AYTOMATA TO FYSIKO SWMA 8ERAPEYETAI. OTAN YPARXOYN XRONIES AS8ENEIES AYTO SYMAINEI OTI H ANAKYKLWSH ZWTIKHS ENERGIAS EXEI TELEIWS STAMATHSEI STO SYNKEKRIMENO CHAKRA POY ENAPOKEITE H PERIOXH TOY SWMATOS POY EXEI TO PROBLHMA. H XRHSH FARMAKWN KAI OI XEIROYRGHKES EPEMBASEIS PERIORHZOYN TO PROBLHMA STO SYNKEKRIMENO SHMEIO TOY SWMATOS OMWS AN DEN APELEY8ERW8EI TO ENERGIAKO EMPODIO POY PROKALESE THN AS8ENEIA TOTE TO PROBLHMA 8A METAFER8EI SE ALLO SHMEIO TOY FYSIKOY SWMATOS.
H KBANTIKH MHXANIKH LEEI OTI O PARATHRHTHS EPHREAZEI AMESA TO PARATHRWMENO KAI OI PERISSOREROI AN8RWPOI XRISHMOPEIOYN AYTON TON KANONA SE KA8HMERINH BASH YPOSYNEIDHTA.
H DIAFORA EINAI OTI EGW XRISHMOPEIW TON KANONA SYNEIDHTA XEIRAGOGONTAS SKEPSEIS SWMATHDIA KAI ENERGIES ME THN DYNAMH THS PRO8ESHS. EPISHS PARATHRHTHS GINETAI KAPIOS OTAN DIMHOYRGEI EIKONES STO ESWTERIKO OPTIKO PEDIO TOY.


~:LOVE:~AND~:LIGHT:~

PaNoΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/05/2006, 11:49:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech
Aς ξεκινήσουμε απο τον PANOS και η απάντηση για τους θανάτους απο το RITALIN ειναι η εξης που δίνεται σε επίθεση που γίνεται στα πιστοποιημένα απο μελέτες φάρμακα απο τους ψευτογιατρους της "ολιστικης" ή "εναλλακτικης" ιατρικής,όταν συμβαίνουν θανατοι που σχετίζονται με αυτα:


Κανενα φαρμακο δεν ειναι 100% ασφαλές.Εχουν παρατηρηθεί θάνατοι απο φάρμακα σε κάθε φαρμακευτικό είδος ακόμα και σε χιλιοδοκιμασμένα φαρμακα.

Πριν μπει ενα φάρμακο στην αγορά δοκιμάζεται σε κλινικές μελέτες για να αξιολογηθεί η αποτελεσματικότητα και η τοξικότητα του.(σε αντιθεση με τα ματζουνια και τα λοιπα σκευασματα των ολιστικων που σας τα πασαρουν σαν αποτελεσματικα και ασφαλη χωρις αξιοπιστα στοιχεια...)

Εαν η ωφελεια που προκυπτει απο το φαρμακο υπερβαινει κατα πολύ τους πιθανους κινδύνους απο την χρήση του το φαρμακο λαμβανει εγκριση για κυκλοφορία.

Ετσι δεν μπορεις να καταδικάσεις ενα φαρμακο απο μερικα ατυχη περιστατικα οπως δεν μπορείς να καταδικάσεις τις εγχειρησεις σκωληκοειδιτιδας επειδη ειναι 99% και οχι 100% ασφαλείς.

Α βεβαια ξέχασα οτι στην δικη σου πραγματικότητα αμα πάθεις σκωληκοεδιτιδα διαλογίζεσαι και σου περνάει.

Οταν λοιπον πάθεις σκωληκοειδιτιδα PANOS,καλεσε μας για να δούμε την θεραπευτικη σου μεθοδο στην πραξη.ΟΟΟΟΟΟχι δεν θα σε πάμε σε γιατρους για αφαιρεση της σκωληκοειδιτιδας σου.Θα κάτσουμε να δουμε εαν θα φτιάξεις την σκωληκοειδη σου αποφυση με την μέθοδο σου ή θα πεθάνεις.Να το βιντεοσκοπήσουμε κι όλας και να το μοιράσουμε στο Ιντερνετ για να δουν ποσο ευκολα σκανε φούσκες σαν και αυτες περι δημιουργιας πραγματικότητας με αλλαγή της συνείδησης.

quote:
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..... ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ....
ΜΕΓΑ ΔΑΣΚΑΛΕ..... ΤΟ DNA ΕΓΙΝΕ UPGRADE....ΤΩΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ v13.0.1 KAI ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ v12.0.0 ?????

ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΔΩ.... http://delphian.7gen.com/13thDNA_Strand.htm


Χαχαχαχα..και που σαι ακόμα!Αφου δεν αντιμετωπιζουν το DNA επιστημονικά αλλα σαν μυστικιστικό-μεταφορικό όρο εχεις να δεις strands και strands...

Στο επόμενο επεισόδιο:Ποια πιθανώς ξεκινησε την μόδα με τους εξτρα κλωνους...πόσοι άνθρωποι εχουν πεθάνει ως τωρα εξαιτίας της.

ΥΓ Κανεις μεγαλος chaneler δεν είχε ασχοληθει με το DNA προτού το ανακαλύψουν οι επιστήμονες,Γιατι βεβαια κανεις ψευτοπροφήτης,αστρολόγος,μεντιουμ και αλλοι μεγάλοι μυστες και δηθεν μεγαλοι σοφοι και πεφωτισμενοι ποτε δεν μπόρεσε να προσφέρει επιπλέον γνώση για το συμπαν την οποία δεν γνωριζε ήδη η επιστήμη της εποχής του.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/05/2006, 12:09:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech
quote:
AGAPHTH FILH MEDTECH , H KAMPANIA SOY GIA TA INDIGO EINAI AKRIBWS IDIA ME AYTH POY XRHSIMOPHOYN OI ILLUMINATI WSTE NA ENTWPHZOYN TA PAIDIA KAI NA TA KANOYN FYTA.
SE TI EIDOYS NOSOKOMEIO EIPES OTI DOYLEYEIS?


επιτελους βρε PaNo την αποκαλυψες!!!


Μπουχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!

Κλασική αντίδραση οπαδου συνομωσίας που πιάστηκε ξεβράκωτος!!!!!!(με το συμπάθιο κοι συντονιστες....)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/05/2006, 13:22:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech
quote:
KBANTIKH MHXANIKH LEEI OTI O PARATHRHTHS EPHREAZEI AMESA TO PARATHRWMENO KAI OI PERISSOREROI AN8RWPOI XRISHMOPEIOYN AYTON TON KANONA SE KA8HMERINH BASH YPOSYNEIDHTA.

H κβαντικη μηχανικη δεν λεει κατι τετοιο.Το πειραμα το επιρρεαζει ο παρατηρητης με νατουραλιστικο τροπο.Για να μετρηθει η ταχυτητα των σωματιδιων ο παρατηρητης εκτοξευει προς αυτα άλλα σωματιδια τα οποια συγκρουονται με αυτα.Κατοπιν μετραει την ταχύτητα των σωματιδιων που ειχε αρχικα εκτοξευσει.Οι μεταβολες στην ταχυτητα αυτων των σωματιδιων του δινουν πληροφοριες για τα σωματιδια που ηθελε να μελετησει.Αλλα η συγκρουση αλλαζει την ενεργεια των υπο μελετη σωματιδιων.ΕΤΣΙ ο παρατηρητης επιρρεαζει το πειραμα.Νατουραλιστικα.Σωματιδιο συγκρουεται με σωματιδιο.

Καμια σχεση με συνειδηση που δηθεν επιρεαζει την πραγματικοτητα.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/05/2006, 14:31:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech

To θέμα του 12κλωνου DNA συνοπτικά.
(για τους φίλους αναγνώστες που δεν αντέχουν να διαβάζουν σελίδες
επί σελίδων)
------------------------------------------------------------------

-Το πολύκλωνο DNA δεν αποτελεί επιστημονικά τεκμηριωμένο φαινόμενο αλλά μια μεταφυσική αντίληψη που βγήκε από την φαντασία New Age ατόμων.

-Επειδή δεν είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο και αποκύημα φαντασίας,είναι λογικό ότι κανείς από τους οπαδούς της θεωρίας αυτής δεν συμφωνεί με κανένα άλλο ως προς τι ακριβως είναι αυτό το πολύκλωνο DNA ή πόσους ακριβως κλώνους έχει,ή τι κάνει το κάθε ζεύγος κλώνων ή πως στο καλό μπορούμε να εντοπίσουμε αυτούς τους κλώνους. Έτσι άλλοι θα σας πουν ότι οι υπόλοιποι
κλώνοι είναι ολογραφήματα και άλλοι θα σας πουν ότι το πολύκλωνο DNA είναι μια λεκτική μεταφορα κτλ.Αλλοι αναφέρουν 9,αλλοι 12,αλλοι 13,αλλοι 144 κλωνους κτλ.Ο καθένας από αυτούς τους φωστήρες αποδίδει και διαφορετική μαγική λειτουργία σε κάθε ζεύγος έξτρα κλώνων.Ολοι πάντως θα προσφερθούν να σας βοηθήσουν να το «ενεργοποιήσετε» για να γίνετε ανώτεροι και να γίνει ο κόσμος καλύτερος.Βεβαια πρέπει να τους σκάσετε τα ωραία σας φραγκάκια πρωτα.Tα ποσά κυμαίνονται από λίγα $$$ ως πολλά $$$$.

-Επειδή δεν είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο αλλά αποκύημα φαντασίας ο καθένας από τους διαχειριστές του πολύκλωνου DNA υπόσχεται και διαφορετικά αποτελέσματα αφού επιτευχθεί η ενεργοποίηση.Μια απλή βόλτα σε 3 διαφορετικά site αποκαλύπτει και 3 διαφορετικά και παντελώς άσχετα μεταξύ τους πακέτα υποσχέσεων για τις ωφέλειες τις ενεργοποίησης.

-Επειδή αυτοί που ασχολούνται με αυτό δεν έχουν καμία σχέση με το αληθινό DNA και τις αληθινές του ιδιότητες θα παρατηρήσετε ότι μπερδεύουν την έννοια του junk DNA. Έτσι θα σας πουν ότι το junk DNA βρίσκεται στους έξτρα κλώνους και ότι πρέπει οπωσδήποτε να το ενεργοποιήσετε για να γίνετε ανώτεροι (το πολύκλωνο DNA και η ενεργοποίηση πάνε πακέτο).Στην πραγματικότητα το junk DNA βρίσκεται πάνω στους 2 και μοναδικούς κλώνους του DNA και έχει και αυτό ορισμένες λειτουργίες που αποκαλύπτονται σιγά σιγά από την επιστημονική μελέτη.Να υπενθυμίσουμε ότι το αληθινό DNA απλά περιέχει πληροφορίες για την κατασκευή πρωτεϊνών.Αυτό και μόνο αυτό.

-Κανείς από τους οπαδούς/προαγωγους/"ειδημονες" του πολυκλωνου DNA δεν μπορεί να αποδείξει τους ισχυρισμούς του.Ολοι όμως ζητάνε τα ωραία σας φραγκακια.Για να σας κάνουν ανώτερους…
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/05/2006, 16:10:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood


666 STRAND DNA ACTIVATION

τιμε προσητε κε πολε ατοκε δοσις

ζιτιστε κιριο γιανι


επισις πολουντε πεδακια ιντιγκο ελαφρος μεταχιρισμενα


ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
siba2001
Νέο Μέλος

Greece
19 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/05/2006, 18:57:50  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..... ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ....
ΜΕΓΑ ΔΑΣΚΑΛΕ..... ΤΟ DNA ΕΓΙΝΕ UPGRADE....ΤΩΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ v13.0.1 KAI ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ v12.0.0 ?????

Ααα... εσείς είστε πολύ πίσω παιδια...
Εδώ όλος ο κόσμος ενεργοποιεί τα 144 strands κι εσεις ακόμα στα 12...
http://www.energymedicinedna.com/dna_activation.htm

Έχει κιάλλα όμως μην ανησυχείτε....
http://www.thelivinglightfoundation.com/22strand.htmlΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/05/2006, 19:15:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech
144 strands για μονο 25$!

Να την προτιμήσουμε την κυρία!Εχει πολλές καλές τιμες:

Phone sessions are available for DNA Activation.
The process takes 15 minutes and includes a universal healing with the Lords of Karma.

1. Call or email me to set up a time and date for the Activation.
1-888-864-6463 or (509) 363-1789
energymedicinedna@msn.com

2. Provide me with the following information
Name of Credit Card Visa, MC, Discover

* Name on the Card
* Number on the Card
* Address associated with the card including Zip Code
* Expiration Date

I run the credit card prior to the session, so I need this information the day before our scheduled time.
If you are not comfortable leaving your information on my confidential voicemail or giving it to me through email you can email me to get my mailing address and mail me the information.


3. Call at the scheduled time, or if I am doing the Activation without the phone, you can prepare by sitting quietly and focusing in your heart for the scheduled 15 minutes.

The cost of this process is $25.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Agnostic
Συντονιστής

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/05/2006, 19:44:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic
Εδώ δεν μας φτάνουν τα φράγκα να πάρουμε λίγο μαρουλάκι από τη λαϊκή και θα αγοράσουμε "πακέτο ενεργοποίησης DNA" από την εν λόγω κυρία στην τιμή των 25$???
Mπα με τίποτα. Μόνο αν αλλάξει τακτική ο Αλογοσκούφης.

Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PaNo
Μέλος 2ης Βαθμίδας

USA
351 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/06/2006, 02:10:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους PaNo  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος PaNo
THE ARTHURIAN MAJI GRAIL KING LINEAGE
AND CONTEMPORARY INDIGO CHILDREN

Excerpt from Voyagers, Volume-2,
The Secrets of Amenti, Second Edition,
By A'sha-yana Deane

© 2000-2001 Granite Publishing

The ancient "Lost Arthurian Maji Grail King" lineage is alive and well today, scattered throughout the globe as the Indigo Children Types 1 and 2. The contemporary Indigo Children Types 1 and 2 carry dormant within their cellular memory the reincarnational heritage of the Arthurian Grail Kings Elohei-Elohim Lyran-Sirian Oraphim ancestryancestry. Within their DNA Templates they carry the Universal Fire Letter Sequences of the Flame-keeper Melchizedek Cloister Priests. Indigos Types 1 and 2, who have from 24-48 Strand DNA Templates, are the contemporary incarnations of the Consummate Signet Councils and Regency Signet Councils of the Rainbow Round Tables (Angelic Human Universal Star Gate Security Councils of 798,000BC). They began returning into full incarnation about 100 years ago in preparation for the scheduled 2000-2017 Stellar Activation Cycle (Star Gate opening cycle). Indigo Children Type-3, who have a maximum of dormant 12-Strand DNA Templates , are the contemporary lineage of the Noah-Abraham-Moses Pleiadian-Nibiruian Nephilim Jehovian Anunnaki Illuminati (Sirius A Bipedal Dolphin People Anunnaki and Pleiadian-Nibiruian Anunnaki descent), who entered the Emerald Covenant for DNA Template Bio-Regeneis in 1875. Indigo Type-3's have a dominent human Oraphim soul co-sharing the body with a Fallen Annu-Elohim Pleiadian-Nibiruian Nephilim soul that has entered human incarnation for Bio-Regenesis of the 12th-DNA Strand Template, which is missing from the Anunnaki genome.

Indigo Type-3's are the children who have been targeted by the recent Illuminati false "disease" "ADD-ADHD Campaigns" (Attention Deficit Disorder-Attention Deficit-Hyperactive-Disorder"). In this campaign, a false set of disease criteria that represent symptoms of difficulty in 6th-DNA Strand Template activation (common to Indigo-Type-3s) were established by certain drug companies on behalf of Illuminati organizations . The "ADD Railroad" Illuminati Conspiracy moves silently through medical, psychiatric and educational systems, as children displaying the "symptoms" are shepherded into drug therapy. The drug therapy suppresses natural DNA Strand Template activation, blocking the D-12 sub-harmonics of Inner Christos frequency in the Strand Templates, which allows for covert interdimensional manipulation through the Nephilim portion of the DNA Template coding. Natural Holistic Healing therapies are wise options for assisting all Indigo Children Types. Indigo-Type-3s are predominantly Lyran-Sirian-Oraphim-Angelic Human soul essences who are assisting in the evolution of the less evolved, often aggressive, Nephilim soul with whom they share the body. In some Indigo Type-3s, the Nephilim soul attempts to take over dominion of the body and personality, which disrupts the natural balances of the bio-energetic field systems, brain chemicals and hormonal production. These bio-chemical disruptions, caused by core essence bi-soul conflict within the DNA Template core, can create occasional or chronic extremes of mental and emotional polarity, such as legitimate cases of "Clinical Schizophrenia" or "Split Personality Syndrome".

The biological and genetic issues at the root of Indigo Type-3 difficulties have their origins within the realities of SOUL and the multi-dimensional bio-energetic anatomy through which the consciousness of the SOUL enters the body through the DNA Template core. As the casual element of Indigo Type-3 difficulties emerges from the bio-spiritual Blueprint and energy systems beneath the manifest DNA, the solution to their challenges is in maintaining the natural energetic alignment of the D-12 Inner Christos Divine Blueprint within the DNA Template core.

Indigo people of ALL Types, and especially Type-3's can be assisted by:

*

Frequent use of the Temporary Maharic Seal Bio-Regenesis Technique
*

Opening of the 12th Chakra 6-inches below the feet
*

Progressive use of the Kathara Bio-Spiritual Healing System ™ for core template Divine Blueprint alignment.

Through these core template restoration technologies, the Angelic Human Oraphim portion of the Indigo-Type-3s co-joined hybrid soul can link with the personal D-12 Maharic Shield Inner Christos Divine Blueprint. Establishing and maintaining the integrity of this tangible, energetic Inner Christos Divine Blueprint frequency alignment within the DNA Template core prevents the Nephilim aspects of the soul from gaining digressive control of the body and personality. Beginning core template restoration work while progressively "cycling off" (not abruptly stopping) drug therapy affords the Indigo Type-3 who has entered Drug Therapy treatment the best opportunity for personal safety and DNA Template recovery.

Various other Holistic Healing modalities and life-style adjustments, such as the following suggestions, can help bring out the best in any Indigo Child.

· Toning and Color Therapy.

· Controlled Breathing Exercises.

· Energy Running and Meditation Techniques.

· Aromatherapy.

· Light use of Vitamins and Herbal Supplements.

· Frequent physical exercise.

· A diet of healthful organic, chemical free foods with little dairy or red-meat content. Smaller portions of healthy foods eaten more frequently.

· Daily time away from high-energy situations such as those found in crowds or groups. Protection from harsh, disturbing or "emotionally charged" environments; they naturally, subconsciously "model" the mental and emotional climates around them through direct bio-energetic field co-resonance, often taking on the repressed energies of others and expressing them in amplified form.

· Quite, low-stimuli home environments, reduced exposure to television and computer screen viewing and increased daily exposure to natural sunlight and moon light (Indigos are more sensitive to light, sound, electromagnetic fields and the natural environment than are other humans).

· Non-dogmatic, non-judgmental, explorative spiritual study and inner self-exploration through writing, art, music, dance, creative visualization, dream exploration and trained Consciousness Projection (Out-of-Body Travel) using the Temporary Maharic Seal.

In childhood, and sometimes in adulthood, most Indigo's need gentle, loving, affirmative, but not authoritarian, "Coaching Assistance" in learning to focus their energies and attention. They are more acutely sensitive, on biological, emotional, mental and astral levels, to the peripheral environment and energy fields around them and to the inner perceptions and experiences within them. Due to their genetic design, they often experience pain, pleasure, fatigue, light, sound, emotion, temperature and vibration much more intensely than other humans. These elements of experience can be perceptually distracting to Indigos. Indigos benefit by reduction of distracting elements in their environment (accommodation) and through progressive, low-key "coaching" using the "Buddy System-WE DO" approach. Consistent, frequent, loving verbal redirection of their focus of attention to the desired application, applied simultaneously with gentle, loving, direct physical touch, and "focusing WITH them", rather than "telling them to focus" in a specific way, allows Indigos to adopt the "posture of focus" held by the "coach". Through such "Focus Modeling" the Indigo can progressively gain the energetic cellular imprint through which they become able to more easily regulate their own mental focus and bio-energetic fields to the desired, "modeled" focus of conscious awareness (adaptability).DNA ACTIVATION TECHNIQUES

Frequently Asked Questions*
The Eckasha Maharic Seal Technique*
The Emerald and Amethyst Awakening*
The High Veca Codes Universal Time Codes for Primal Frequency Access*
The Eckasha Activation*
Tribal Shield-Cue Zones Activation*
Attitudes and Responsibilities*
Flame Body Activation*
Arc of the Covenant Stanz Codes And Heliotography Codes*
Activating the Lotus Seed*
Anchoring the Planetary and Solar-Galactic Mahadra-Adhrana Christos Wheel*
Activating the EirA and ManU Lotus Seed*
The Universal Ecka Monadic Template Master Key Code and the Pairings of the 24 Master Key Codes of the Moda-AdhurA*
Activating the Polarian Shield*
Previous Techniques of Interest*
Techniques*


~:LOVE:~AND~:LIGHT:~

PaNoΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PaNo
Μέλος 2ης Βαθμίδας

USA
351 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/06/2006, 04:03:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους PaNo  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος PaNo
quote:

1/ Αυτά τα παιδιά Indigo. Δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις βιολογίας οπότε δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με τη φράση DNA STRANDS. Τα κλασικά που ξέρω εγώ γουανίνη, αδενίνη κτλ υπάρχουν στα indigo όπως σε όλους τους ανθρώπους; Ή έχουν κάνα ζευγάρι παραπάνω; Επίσης , αυτές οι διαφορές στο DNA μπορούν βέβαια να φανούν με μια εξέταση DNA. Υπάρχει καταγεγραμμένη εξέταση DNA με τα γενετικά στοιχεία που αναφέρεις; Με άλλα λόγια, έχει γίνει ποτέ εξέταση DNA ενός Indigo;

AGAPHTE FILE DON CORLEONE,
H DIAFORA TWN INDIGOS ME TOYS AN8RWPOYS EINAI OTI TA INDIGOS GENIOYNTAI ME 1,2,3.5 KAI 6 DNA SKELOI PLHRWS ENERGOPIHMENA ENW OI ANGELIC HUMAN 1,2,3.5 PLHRWS ENERGOPIHMENA.
H DIAFORA EINAI TO 6to DNA SKELOS. AYTO MAS EPHTREPEI NA DEXOMASTAI SYXNOTHTES-PLHROFORIES APO THN 6ti DIASTASH MESOY TOY ENSTIKTOY.
TO 8EMA EINAI OTI PREPEI NA ENERGOPIH8OYN TO ALLO MISO APO TO 4to SKELOS KAI TO 5to SKELOS WSTE TA SKELOI 1-6 NA SYNDE8OYN METAKSY TOYS ME TOYS FIRE CODES POY YPARXOYN ENDIAMESA TWN SKELWN.
OTAN AYTO 8A EPITEX8EI AYTOMATA 8A ENSOMATW8EI STHN PROSOPIKOTHTA SYNEIDHSH 6 DIASTASEWN, ENERGOPIHSH EXTRA AIS8HSEWN KAI IKANOTHTWN KAI PROSBASH THS PROSOPIKOTHTAS SE TERASTEIOY MEGE8OYS PLHROFORIES . AYTO BEBAIA DEN YSXHEI MONO GIA TA INDIGOS ALLA GIA OLOYS.
KANENAS DEN 8A KATAFEREI NA ENERGOPIHSH PLHRWS 12 DNA ELLIKES PRIN TO 2012 OMOS TOYLAXISTON MEXRI 6-7 EINAI DYNATON AYTH TH STIGMH GIATI OI SYXNOTHTES AYTES EINAI EDW, OMWS APAITHTE POLY DOYLEIA KAI EINAI ARGH KAI STADIAKH DIADHKASIA KAI TO FYSIKO SWMA MPOREI NA DEXTEI TOSES POSOTHTES SYXNOTHTWN OSES MPOREI NA ANTEKSEI. DHLADH YPARXOYN DYKLHDES ASFALEIAS POY MPAINOYN SE LEITOYRGEIA OTAN GINETAI KATAXRHSH. STO MIKROSKOPIO FENONTAI MONO 2 ELLIKES KAI OI YPOLHPOI 10 EINAI OLOGRAFIKOI. OI MONOI POY EXOYN PLHSIASEI STHN ANAKALYPSH TWN OLOGRAFIKWN SKELWN EINAI OI RWSSOI.

quote:

2/ Αναφέρεις καμιά 15αρια φυλές εξωγηίνων. Όλοι αυτοί τη Γη θέλόυν; Τι το ιδιαίτερο έχουμε τελοσπάντων;

OI EKPTWTES FYLES ET'S XRHSIMOPHOYN TIS XAMHLWTERES DIASTASEIS KAI TA ONTA POY YPARXOYN SE AYTES GIA NA KLEBOYN THN ZWTIKH TOYS ENERGIA GIATI AYTOI DEN LAMBANOYN PLEON ZWTIKH ENERGIA APO THN PHGH LOGO TWN APOFASEWN POY PHRAN STO PAREL8ON NA APOKOPOYN APO THN PHGH KAI GIA AYTO TO LOGO PREPEI NA EKMETALEYONTAI KAI NA KLEBOYN ZWTIKH ENERGIA GIA NA EPIBIWSOYN APO ONTA POY DEN EXOYN PLHRH SYMPANTIKH GNWSH.
EPISHS ALLOS ENAS LOGOS EINAI OTI TA DIAFORA ONTA EXOYN DIKAIWMA NA GENIOYNTAI WS PSYXHKES OIKOGENEIES MONO STON MYTRIKO TOYS PLANHTH GIATI AYTOS KRATAEI TOYS KODIKOYS TOYS. O MONOS TROPOS GIA NA ENSARKONONTAI SE PLANHTES POY DEN EINAI MYTRIKOI TOYS EINAI H DIMIOYRGIA GENETIKWN YMBRIDIWN ME ONTA POY EXOYN TO FYSIKO DHKAIWMA ENSARKWSHS STON EKASTOTE PLANHTH. AYTO TOYS DHNEI AYTOMATA TO DHKAIWMA NA MPOROYN PLEON WS PSYXIKH OIKOGENEIA NA ENSARKONWNTAI SE PLANHTES KAI NA DHMIOYRGOYN APOIKIES. EAN DEN DIMHOYRGHSOYN YMBRIDIA TOTE OTAN PE8AINOYN KSANAGENIOYNTAI AYTOMATA STON MYTRIKO TOYS PLANHTH.


quote:

3/Αυτές οι αστροπύλες που αναφέρεις ότι βρίσκονται σε 12 σημεία στον πλανήτη. Απόο ποιόν δημιουργήθηκαν; Γνωρίζεις που βρίσκονται; Η ταινία Stargate έχει κάποιοα σχέση υποθέτω; Ωραία ταινία πάντως :)


8A KANW MIA EXHGHSH KAI ANAFORA GIA OLES TIS ASTROPYLES KAI TIS EKASTOTE TOPO8ESIES TOYS AN KAI DEN EINAI KAI TOSO APLO OSO AKOYGETAI. OI ASTROPYLES STHN OYSIA EINAI WARMHOLES POY STREBLONOYN TON XOROXRONO WSTE OI TERASTEIES APOSTASEIS NA MHDENHZONTAI.
YPARXOYN 12 ASTROPYLES POY ODEIGOYN KAI SYNDEOYN KAI TA 4 ARMONIKA SYMPANTA DIAFORETIKHS PYKNWSHS METAXY TOYS.
TO KA8E SYMPAN KRATAEI MESA TOY 3 DIASTASEIS .

OI 12 ASTROPYLES EXOYN AMESH SXESH ME 12 PORTALS POY ONOMAZONTAI "CUE SITES" KAI ODEIGOYN STHN 2RH DIASTASH INNER EARTH.
TA "CUE SITES" SYNDEONTAI EPISHS KATEY8EIAN ME TIS 12 ASTROPYLES THS 2HS DIASTASEIS INNER EARTH.
EKTOS APO TIS FYSIKES SYMPANTIKES ASTROPYLES POY DIMHOYRGH8EIKAN OTAN PHRE MORFH TO TIME MATRIX , MPOROYN NA DIMHOYRGH8OYN AYTONOMA ASTROPYLES KAI ESWDIASTASIAKA TIME PORTALS SE PLANHTIKA SYSTHMATA, OTAN STON ESWTERIKO HLIO TOY EKASTOTE PLANHTH TOPO8ETH8EI H SFERA AMENTI . H PARAKATW PERIGRAFH AFORA TIS SYMPANTIKES KAI PLANHTIKES ASTROPYLES KAI TA TIME PORTALS POY EINAI SYNDEDEMENA ME TO HLIAKO MAS SYSTHMA.

-----------~:UNIVERSAL , GALACTIC , PLANETARY AND INNER EARTH (CUE SITES) STAR GATES:~--------

----------------------~:EARTH'S 24 PRIMARY SIGNET LOCATIONS:~------------------------------

---~:STAR GATE SIGNET SITE:~-------------------~:TEMPLAR CUE SITE:~

----12. MONSEGUR S. FRANCE------------------------KAUAI HAWAII

----11.S ENGLAND VALE OF PEWSEY ------------------EYE ISLAND , S. IRELAND IRISH SEA

----10. ABADAN, IRAN------------------------------AL BASRAH, IRAQ

-----9. BAM TSO, TIBET---------------------------WESTBURY S. ENGLAND

-----8. XIAN , CHINA------------------------------TAKLAMAKAN LOP-NOR, TIBET

-----7. LAKE TITICACA, PEROU-----------------------PAXOI ISLAND GREECE

-----6. MOSCOW , RUSSIA----------------------------THAR DESERT , INDIA

-----5. MACHU PICCHU , PEROU-----------------------ROME ITALY- VATICAN

-----4. GIZA , EGYPT-------------------------------AGUASCALIENTES , MEXICO

-----3. BERMOYDA ISLANDS(V-3 NEPAL HIMALAYAS)------JOHANNESBURG S. AFRICA

-----2. SARASOTA, FLORIDA(V-2 JERUSALEM)-----------EASTER ISLAND S. PACIFIC

-----1. HALLEY S. POLE(V-1 PAINTED DESERT AZ)------CYPRUS ISLAND MED. SEA----------------------~: PANETARY STAR GATES LOCATION COORDINATE CHART :~---------------------------------

----------------------------(East and West of--------(North or South---------------------------------------
---------------------------Greenwich Meridian)---------of Equador)----------(Connects to)------------------
PLSG---LOCATION NAME----------LONGITUDE-------------LATITUDE-----------UNIVERSAL & GALACTIC SG

1---HALLEY, SOUTH POLE-----------22W------------------75S----------THETA ORION/PARALLEL EARTH & MERCURY


2---SARASOTA FLORIDA-------------83.5W---------------27.3N---------EPSILON ERIDANUS/INNER EARTH & VENUS
----(BRUAH ATLANTIS)

3---BERMOUDA ISLAND--------------65.3W----------------32N----------EARTH, ALFA CENTAURI & VENUS
----(NOHASSA ATLANTIS)

4---CAIRO-GIZA EGYPT-------------31.5E----------------30N-----------SOL(SUN) & MARS/NIBIRU


5---MACHU PICCHU PERU-------------73W-----------------12.3S---------PLEIADIAN ALCYONE-TARA/TIAMAT
---------------------------------------------------------------------AND ASTEROID BELT(WAS PLANET MALDAK)


6---NEAR MOSCOW RUSSIA------------37E------------------55.3N--------SIRIUS B/PROCYON/SIRIUS A & JUPITER


7---LAKE TITICACA PERU------------69.8W-----------------15.5S--------ARCTURUS/OMEGA CENTAURI & SATURN


8---XIAN CHINA--------------------108.5E----------------34.3N--------MINTAKA ORION/GAIA-POLARIS,
----------------------------------------------------------------------ALNITAK ORION & URANUS


9---BAM TSO - HEIHO TIBET----------92E-------------------32N----------MIRACH ANDROMEDA & NEPTUNE


10---ABADAN IRAN--------------------49E------------------30.8N---------VEGA LYRA & PLUTO


11---VALE OF PEWSEY----------------1.9W------------------51.5N---------AVEYON LYRA/AVALON LYRA & NIBIRU
----(LOHAS ATLANTIS)


12---MONSEGUR S. FRANCE------------1.8E------------------42.8N---------ARAMATENA ("DoubleDouble" LYRA & SOL(SUN)quote:

4/Τα Indigo Children έχουν καμιά σχέση με τα παιδιά που αναφέρει ο Φουράκης; Τα παιδιά που γεννήθηκαν το 1983;


DEN GNWRIZW PIOS EINAI O KYRIOS FOYRAKHS , TA INDIGOS ARXHSAN NA MPAINOYN STADIAKA STON PLANHTH PRIN 100 XRONIA.

quote:

5/"Καλές" φυλές εξωγηίνων δεν υπάρχουν; Δε θα μπορούσε κάποια καλή φυλή, να εμφανιστεί πχ με το ufo της στον τελικό του Champions League ώστε να πιστέψει ο κόσμος στους εξωγηίνους αλλά και στο σχέδιο που υποστηρίζεις ότι βρίσκεται σε εξέλιξη; Ή έστω μέσω του SETI κάτι, ένα ραδιοσήμα.


PRIN 568 DIS XRONIA YSTERA APO TO TELOS TOY POLEMOY Angelic Wars ,XRISTOS ANGELIC YDRITIKES RATSES DHMIOURGHSANE THN TERASTEIA ORGANWSH-SYNASPISMO POY LEGETAI Interdimensional Association of Free Worlds (IAFW ) ME BASEIS SE OLES TIS DIASTASEIS GIA NA PROSTATEYSOYN PLEON TO TIME MATRIX ORGANOMENA KAI TO SYMPANTIKO SYMPLEGMA ASTROPHLWN APO TOYS FALLEN ANGELIC(GALACTIC FEDERATION) KAI TOYS (UIR ) . DHMIOYRGH8HKE MIA OMADA ASFALEIAS POY ONOMASTEIKE Guardian Alliance (GA) POY EINAI OYSIASTIKA DYNAMH PYROS-OMADA KROUSHS KAI POY DRA PANTA BASH TOY XRISTOS PROTOKOLOY KAI YSTERA APO APOFASEIS TWN XRISTOS
ANWTATWN YPER-DIASTASIAKWN SYMBOYLEIWN. TO XRISTOS PROTOKOLO LEEI OTI NA MHN GINETAI EKSWTERIKH PAREMBASH STA PLANHTIKA SYSTHMATA EKTOS AN EINAI EKTAKTH ANANKH KAI H PAREMBASH NA GINETAI ESWTERIKA . TA INDIGOS LOIPON ANHKOYN SE AYTH THN OMADA KAI DROYNE ENTOS TWN PLANHTIKWN SYSTHMATWN SE OLOKLYRO TO TIME MATRIX MESW TWN PROGRAMATISMENWN ENSARKWSEWN KAI EXOYN THN PLHRH YPOSTIRHKSH TWNEKSWTERIKWN OMADWN.

quote:

6/ Αναφέρεις το Χριστό καμιά δεκαριά φορές. Δε το πιασα. Τι λες ότι ήταν ο Χριστός τελικά;

O IHSOYS APO THN NAZARET HTAN ENA APO TA 3 INDIGOS METAFRASTES EKEINHS THS EPOXHS, POY METAFRASAN YLIKO TWN KEYLONTIWN TEXNOLOGIWN KAI METEPHTA APO ENA MIKRO POSOSTO AYTOY TOY YLIKOY DIMHOYRGH8HKE H BIBLOS .
XRISTOS KAI ANTI-XRISTOS EINAI SYMPANTIKOS OROS POY PROSDIORHZEI TO AN KAI KATAPOSO OI DIAFORES FYLES POY BIWNOYN STA SYSTHMATA PRAGMATIKOTHTAS SYMBADIZOYN H' OXI ME TOYS PRWTARXIKOYS SYMPANTIKOYS KANONES KAI NOMOYS, POY ORISE H PHGH KAI KATASYNAIPIA OI IDIES OI FYLES POY STHN OYSIA EINAI H PHGH. DIOTI OLA EINAI ENA.

ME LIGA LOGIA LOIPON OI XRISTOS FYLES ENERGOYN BASH TWN FYSIKWN SYMPANTIKWN NOMWN ENW OI ANTI-XRISTOS FYLES OXI , ME APOTELESMA NA DEXONTAI TIS SYNAIPIES TWN PRAKSEWN TOYS DIOTI TO SYSTHMA LEITOYRGEI ME AYTOMATO TROPO. DHLADH, H PRAGMATIKOTHTA STH OYSIA EINAI ENAS KA8REFTHS KAI AYTO POY DINEIS TO PERNEIS PISW TREIS FORES KAI AYTH EINAI DOYLEIA TOY AYTOMATOY SYSTHMATOS OPOS PROANEFERA POY ONOMAZETAI MIASMA-KARMA.


~:LOVE:~AND~:LIGHT:~

PaNoΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Mercury
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Netherlands
781 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/06/2006, 07:51:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mercury
Μόλις πρόσεξα ότι ο εξ Αμερικής φιλαρακος PaNo χρησιμοποίησε ένα προηγούμενο κείμενο μου για να υποστηρίξει τις θέσεις του περί indigo children και τα ρέστα.

Δηλώνω υπεύθυνα ότι θεωρώ την ιστορία με τα made in USA indigo αμερικάνικες αηδίες. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει καμμιά ανώτερη δύναμη που να αφήνει εκατομύρια παιδιά να ζούν κάτω από συνθήκες πείνας,δίψας,ασθένειας και απόλυτης εξαθλίωσης ενώ την ίδια στιγμή προσφέρει extra dna συνειδητότητα(!) και άλλες μεταφυσικού τύπου δυνατότητες στα καλοταισμένα και τροφαντά ευρωαμερικανόπουλα...Δεν το θέλει κανένας Θεός αυτό...

Θεωρώ ότι το κείμενο μου χρησιμοποιήθηκε παραπλανητικά και με δόλιο σκοπό από τον PaNo και ζητώ από τους υπευθυνους του εσωτερικα να το αφαιρέσουν απο το μήνυμα του.Η αντίθεση μου με κάποιες κατεστημένες ιδέες και απόψεις δεν έχει καμμιά σχέση με τις new age αμερικάνικες παλαβομάρες. Και δεν έχω ανάγκη απο ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ...

Φιλαράκο PaNo ξέρεις κάτι? Όσο σε διαβάζω σε βρίσκω ΠΟΛΥ ΕΠΙΜΟΝΟ, ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ,και ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ...ya know,MANIPULATION...Ξέρεις τι σε κάνουν όλα αυτά?

ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ...

Θα τα πούμε και μετά...
"The most beautiful thing we can experience is the mysterious.
It is the source of all true art and all science.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Agnostic
Συντονιστής

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/06/2006, 08:49:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic
quote:
O IHSOYS APO THN NAZARET HTAN ENA APO TA 3 INDIGOS METAFRASTES EKEINHS THS EPOXHS, POY METAFRASAN YLIKO TWN KEYLONTIWN TEXNOLOGIWN KAI METEPHTA APO ENA MIKRO POSOSTO AYTOY TOY YLIKOY DIMHOYRGH8HKE H BIBLOS .

Φίλε PaNo θα μπορούσε ο Βούδας και ο Μωάμεθ να είναι και αυτοί κάποιο είδος Indigo??

Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Skies tou Fegariou
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
306 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/06/2006, 17:14:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Skies tou Fegariou
Καποιος εδω μεσα ειναι ο διαολος.

Εμεις? η ο ΠΑΝΟΣ?

δεν εχω βρει ακομα ακρη....

Leonardo

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/06/2006, 20:33:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech
quote:
Indigo Type-3's are the children who have been targeted by the recent Illuminati false "disease" "ADD-ADHD Campaigns" (Attention Deficit Disorder-Attention Deficit-Hyperactive-Disorder"). In this campaign, a false set of disease criteria that represent symptoms of difficulty in 6th-DNA Strand Template activation (common to Indigo-Type-3s) were established by certain drug companies on behalf of Illuminati organizations


Και αλλη συνομοσιωλογια.

Οι παπαριές των New Agers δεν περνάνε τα κριτήρια της επιστημονικής εγκυρότητας και παραμυθιάζουν τους γονείς με άρρωστα με ADHD και αλλες διαταραχές παιδιά οτι ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ειναι μέρος της συνομοσίας των εξωγήινων για να εξουδετερωσουν τους μικρούς "ΜΕΣΙΕΣ",οτι τα εβγαλαν επιτηδες αρρωστα και αλλές εγκληματικες συκοφαντίες.

Εγκληματικές ΟΧΙ γιατι σπιλωνουν την τιμή των επιστημονων αλλά γιατί αποτρέπουν τους γονεις απο το να στείλουν τα παιδιά τους να λάβουν την κατάλληλη ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ και να ζήσουν μια όσο το δυνατόν φυσιολογική ζωή.ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ γιατί απομυζούν οικονομικά τους γονείς αυτων των άρρωστων παιδιών,καταληστεύοντας τους απο χρήματα που μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για να προσφέρουν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.


Ενω οι ιδέες των NEW AGERS βασίζονται στη διαίσθηση,σε συμβουλές απο μέντιουμ,σε ανεκδοτες μαρτυρίες,σε οραματα κατω απο την επίδραση παραισθησιογόνων ουσιών,σε βαρια υποκειμενική αξιολόγηση των αποτελεσματων των μεθόδων τους (π.χ. "μου φαίνεται οτι η λεπίδα που εβαλα κατω απο τη πυραμιδα εγινε πιο κοφτερη χωρις να μελετήσω αν πραγματικά έγινε πιο κοφτερη"-παραδειγμα απο την εξισου κουφιοκεφαλη NEW AGE ψευδοεπιστήμη της πυραμιδολογιας)οι θεωρίες της επιστημης βασίζονται σε μελέτες κατα τις οποιες καταβάλεται προσπαθεια να είναι όσο το δυνατον πιο αντικειμενικες.


Και σας υπενθυμιζω κανενας NEW AGER δεν ειχε καταφέρει να ανακαλύψει το DNA.To DNA το ανακάλυψαν οι επιστήμονες και το καπηλευονται τώρα οι συγχρονοι new age τσαρλατάνοι για να προσδόσουν ενα επίπλαστο περιτύλιγμα κυρους στις ατεκμηριωτες ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ιδέες τους.Οπως καπηλευονται και την κβαντικη μηχανικη.ΠΧ

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΠΗΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΜΑΣ:

O PANOS EΠΑΝΗΛΕΙΜΕΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΨΕΥΔΩΣ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΑ ΟΤΙ Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΟΤΙ:

quote:
H KBANTIKH MHXANIKH LEEI OTI O PARATHRHTHS EPHREAZEI AMESA TO PARATHRWMENO KAI OI PERISSOREROI AN8RWPOI XRISHMOPEIOYN AYTON TON KANONA SE KA8HMERINH BASH YPOSYNEIDHTA.

Η απαντηση ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΟΗΤΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ειναι απλη και εύκολη:

H κβαντικη μηχανικη δεν λεει κατι τετοιο.Το πειραμα το επιρρεαζει ο παρατηρητης με νατουραλιστικο τροπο.Για να μετρηθει η ταχυτητα των σωματιδιων ο παρατηρητης εκτοξευει προς αυτα άλλα σωματιδια τα οποια συγκρουονται με αυτα.Κατοπιν μετραει την ταχύτητα των σωματιδιων που ειχε αρχικα εκτοξευσει.Οι μεταβολες στην ταχυτητα αυτων των σωματιδιων του δινουν πληροφοριες για τα σωματιδια που ηθελε να μελετησει.Αλλα η συγκρουση αλλαζει την ενεργεια των υπο μελετη σωματιδιων.ΕΤΣΙ ο παρατηρητης επιρρεαζει το πειραμα.Νατουραλιστικα.Σωματιδιο συγκρουεται με σωματιδιο.

Καμια σχεση με συνειδηση που δηθεν επιρεαζει την πραγματικοτητα.

quote:
STO MIKROSKOPIO FENONTAI MONO 2 ELLIKES KAI OI YPOLHPOI 10 EINAI OLOGRAFIKOI.


ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΛΙΚΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΡΑΤΟΙ!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

medtech
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1799 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/06/2006, 21:10:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους medtech
Mεσα στον φρενηρη ανταγωνισμό τους για το ποιος θα αποκτήσει περισσότερους οπαδους για να τους απομυζησει οικονομικά,οι τσαρλατάνοι αποδεικνυονται εξόχως δημιουργικοί!

Οχι κυριοι!Οι οπαδοι του 12κλωνου DNA σας λένε ψέματα!Το πνευμα που καταλαμβάνει την SIRLEY της αποκάλυψε οτι δεν υπάρχουν μόνο 12κλωνοι DNA αλλα 13!


The 13th DNA Strand as a

Portal to Higher Evolution

Up until present time most individuals have worked with the 12 strands of DNA and have not yet allowed that 13th step or strand to evolve in their lives. The 12 strands of DNA (Deoxyribonucleic acid) are the carriers of genetic information in almost all organisms. As the individual begins its process in this lifetime, certain traits (hair and eye color, body structure, cultural traits) begin their influence. Coupled with them are the thought forms developed through family, religious or societal belief systems, patterns which begin to influence and form the total being. Many of these patterns or belief systems if healthy, help us to create a functional existence. In most cases this has not proven to be true and subsequently our patterns of unhealthy relationships began. Instead of happiness one becomes a victim to the past and all its trappings. The continuous mind chatter regulates them and keeps them prisoners to the thought forms created by deleterious belief systems.

The Design of the 12th & 13th Strand system of DNA
The 12 strand system of DNA was designed to allow a person to focus intensely upon certain aspects of evolution that they “at a Soul level” were seeking to understand. The 12 strand system allows for lessons of this detail to be learned in the physical. Until this time most of these lessons we have had to learn was in a non-physical state. This is because the lessons in certain areas become so refined that they need to be separated from physical dimension in order to learn them cleanly and clearly, such as a persons intent versus their desire.

The 13th strand overlaid on the 12th strand system then permits the individual to be empowered, and self willed. The 12 are the foundation and tools, the 13th is the “Itself.” It is love as the Christ Consciousness resurrected in each individual with the potential to increase its vibratory rate to invoke universal healing. Unlike the 12 strand system, each 13th strand is completely unique, it carries with it the 4 extra “codons” of DNA which we are seeing in the children born today. They are disease free. The 13th strand connects one from the earth plane to the God-Self, with the energy of the CHIRST as the glue or love source that assists the veils of separation to be lifted.

When working with the 13th strand, the real goal a person is seeking is to integrate the 12 strand areas of mastery they have chosen into their Spirit or Essence. When complete and in Harmony, the being has succeeded in making a leap of personal evolution, has physically integrated areas of knowledge and there will no longer be the separation of being from knowledge. It is now one. When this happens a new area of mastery comes into being.

The 13th strand is also the communicator focus. In all instances the 13th strand is the strand of love, and is designed to integrate Spirit and flesh. We all came from the same Spirit. The origin of our being is included in every single 13th strand, therefore even though 2 people might be of totally different areas of knowledge about the world, each would also be aware of their uniqueness and relation to each other as they both have the same Creator. They could then work on integrating and exchanging information, because they could relate on a higher frequency level of their being. This 13th strand of complete love is woven throughout the 12 strands of DNA, thus imprinting the Divine Blueprint, Spirit’s blueprint, the innate being of you which has stemmed from the source, the beginning, day one of creation. The Christ, the anointed spirit formed into beingness is thus resurrected, alive again within each and every being.

*Channeled to Shirley Catanzaro
January 1992


*CHANELLING:ο ορος που χρησιμοποιούν οι NEW AGERS για την κατασταση κατα την οποια μια οντοτητα καταλμβανει ενα ατομο και χρησιμοποιεί το σωμα του για να ερθει σε επαφη με την διασταση μας.

Απολυτα αξιόπιστες πηγες αυτοι οι chanelers

ΥΓ2.Ευθυμία προκαλει το γεγονός οτι σχεδον σε καθε αγυρτοσελίδα προωθησης του πολύκλωνου DNA υπάρχει σε περιόπτη θεση φωτογραφία ή γραφημα που παριστάνει το ΔΙΚΛΩΝΟ DNA αλλα καμια που να παριστανει το πολυκλωνο!χαχαχαχα!

YΓ3.Παρόλες τις τρομερές του δυνάμεις το INDIGO PANOS δεν εχει καταφέρει ακόμα:

:να μετατρέψει την Λατινική γραμματοσειρα που χρησιμοποιεί σε Ελληνική

:να μαθει να γράφει σε παραγράφους και χρησιμοποιώντας και μικρα γράμματα και οχι αποκλειστικα κεφαλαία.

:να μετατρεψει τα link του και τις φωτογραφίες του ωστε να να μην ξεχειλώνουν τις σελίδες του forum.

Τσκ τσκ...θα είναι απο τα μεταχειρισμένα Indigos.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PaNo
Μέλος 2ης Βαθμίδας

USA
351 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/06/2006, 21:31:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους PaNo  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος PaNo
quote:

Φίλε PaNo θα μπορούσε ο Βούδας και ο Μωάμεθ να είναι και αυτοί κάποιο είδος Indigo??

AGAPHTE FILE AGNWSTIC HTANE ONTOS INDIGOS KAI TO EXW ANAFEREI SE PRWIGOYMENO MHNYMA.


~:LOVE:~AND~:LIGHT:~

PaNoΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 55 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.296875
Maintained by Digital Alchemy