ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΨΥΧΗ =-.
 ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 50
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Kateriniwths31
Νέο Μέλος

Greece
45 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/04/2006, 21:37:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kateriniwths31
ΑΓΑΠΗΤΗ GRETEL ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ johnmeletis@mail.gr ή στο johnmeletis@freemail.gr ευχαριστώ!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ermis -3E-
Μέλος 1ης Βαθμίδας


116 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/04/2006, 01:08:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ermis -3E-
Βασικά δεν έχω ασχοληθεί με αυτό το θέμα γιατί φοβάμαι μην φοβηθώ καθώς είμαι πολύ δαιμονισμένος και οι εμπειρίες που έχω από το παράξενο δεν είναι και τόσο θετικές για την ψυχολογία μου.

Δεν μπορώ να πω ότι πιστεύω όλες αυτές τις θεωρίες αλλά όπως και να έχει φοβάμαι μην ξυπνήσω κάποια παλιά μου εμπειρία(έστω ψευδή).

Η μόνη εμπειρία που έχω η οποία θα μπορούσε να θεωρηθεί σχετική είναι ένα όνειρο που είδα ότι περπατούσα στο χόριο μου το οποίο είχα 5-6 χρόνια να το δω και είδα κάποια κτίρια τα οποία δεν υπήρχαν πριν, τα οποία επιβεβαιώθηκαν προς έκπληξη μου όταν το επισκέφθηκα.

Και να ζητήσω και εγώ πληροφορίες για το θέμα καθαρά από περιέργεια στο diogenis25@yahoo.gr και φυσικά αν υπάρχει κάτι σχετικά με την φοβία μου που πρέπει όντως να με ανησυχεί.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kerberos
Νέο Μέλος


24 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/04/2006, 08:59:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kerberos
Αγαπητέ Μπου,

Πολλές φορές έχουν αναφερθεί περιστατικά κατα τα οποία κάποιος επιστρέφει από α.π. και αισθάνεται ένα είδος παράλυσης για κάποια ώρα. το γεγονός που αναφέρεις ακούγεται σαν "Lucid Dreaming" περιστατικό και είναι όταν κάποιος "ξυπνάει" μέσα στο όνειρό του. Αποκτώντας τη συνείδησή σου δηλαδή όντως αντιλήφθηκες που πραγματικά είναι το εθερικό σου σώμα και από το φόβο επέστρεψες στο φυσικό όπου και ξύπνησες.

Το γεγονός της παράλυσης αναφέρεται ότι προέρχεται από την απότομη είσοδο του αστρικού και φυσικού σώματος που προκαλεί κάποιες φορές κάποια διαφορά θέσης αστρικού και φυσικού σώματος για κάποια ώρα και σ αυτό το χρόνο υφίσταται η παράλυση.

Η κατάσταση αυτή δεν θεωρείται επικίνδυνη απλά μάλλον θα πρέπει να την αντιμετωπίζεις με ψυχραιμία.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ostria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


4324 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/04/2006, 11:15:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ostria
Καλημέρα. Συνήθως αποφεύγω αυτά τα θέματα, αλλά ήθελα να κάνω μία μικρή παρέμβαση. Στο φόρουμ της Σοφίας, στο θέμα "ε, αυτό δεν είναι επιστήμη" έβαλα πριν μερικές μέρες ένα άρθρο του pathfinder πάνω σε μία έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιθεώριση Neurology για τις επιθανάτιες εμπειρίες.
Στο άρθρο αναφέρεται ότι οι επιστήμονες του Ερευνητικού Ιδρύματος Επιθανάτιων Εμπειριών μελέτησαν το φαινόμενο και

"Διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι που είχαν τέτοιες εμπειρίες, όπως «εξωσωματικά» ταξίδια, εμφάνιση λαμπερών φώτων, φώτα, τούνελ, ή μια αίσθηση γαλήνης, στο 60% των περιπτώσεων είχαν ζήσει στην προηγούμενη ζωή τους τουλάχιστον ένα επεισόδιο κατά το οποίο τα όνειρα είχαν αναμιχθεί με την πραγματικότητα.

Το φαινόμενο αυτό ίσως οφείλεται σε φάσεις ύπνου REM (Rapid Eye Movement, ταχύτατη κίνηση των ματιών), κατά τις οποίες παράγονται τα όνειρα, που κατά λάθος εκδηλώνονται στη φάση της εγρήγορσης.

Παλαιότερες έρευνες, αναφέρει το Nature.com, είχαν δείξει ότι η ηλεκτική διέγερση ορισμένων περιοχών του εγκεφάλου μπορεί να πυροδοτήσει εμπειρίες στις οποίες το υποκείμενο έχει την αίσθηση ότι αιωρείται έξω από το σώμα του. Την ίδια επίδραση μπορεί να έχει η κεταμίνη, αναισθητικό για κτηνιατρική χρήση που χρησιμοποιείται και ως παράνομο ναρκωτικό.

Η νέα θεωρία των επιστημόνων φαίνεται να εξηγεί και τις περιπτώσεις επιθανάτιων εμπειριών στις οποίες ο ασθενής νοιώθει το σώμα του παράλυτο. Ορισμένοι υγιείς άνθρωποι επίσης νιώθουν παράλυτοι λίγο πριν αποκοιμηθούν ή αμέσως μόλις ξυπνήσουν. Στη διάρκεια του ύπνου REM, ο μυικός τόνος πέφτει, πιθανώς για να μην αντιδρά έντονα το σώμα στα όνειρα που παράγει ο εγκέφαλος."

Επίσης είναι γνωστό και το φαινόμενο του "ψεύτικου ξυπνήματος". Εμένα μου έχει συμβεί μερικές φορές και ειδικά μου έχει τύχει να "ξυπνήσω" μέσα στο ίδιο όνειρο μέχρι και τρεις φορές και ενώ το περιβάλλον γύρω μου (που μου είναι γνωστό αλλά όχι το δωμάτιο που κοιμόμουν) να είναι ίδιο και στις 3 αλλά κάθε φορά που άνοιγα την μπαλκονόπορτα ή την πόρτα (μπαλκονόπορτα προς το εξωτερικό περιβάλλον, πόρτα προς τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού) κάθε φορά να βλέπω ή να βρίσκομαι σε ένα άλλο άγνωστο/φανταστικό μέρος.
Μάλιστα στο τρίτο ξύπνημα ήμουν σίγουρη ότι έβλεπα όνειρο και πηγαίνοντας προς την μπαλκονόπορτα αναρωτιώμουν τι θα έβλεπα πάλι έξω μόλις την άνοιγα.


'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

silverlegend
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
110 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/04/2006, 13:46:57  Εμφάνιση Προφίλ
Μήπως μπορεί κανείς να μου προτείνει κάποιες μεθόδους μέσω των οποίων να έχω αστρική προβολή?Συγνώμη αν αναφέρομαι σε κάτι το οποίο έχει ειπωθεί πιο πρίν αλλά δεν αντέχω να διαβάσω όλες τις απαντήσεις.....Όταν κάποιος έχει αστρική προβολή πως θα ξέρει τον κόσμο στον οποίο θα περιηγηθεί?Κάθε φορά που πετυχαίνει α.π. πάει σε διαφορετικό μέρος?

Ευχαριστώ

Ζήσε και φτιάξε το μέλλον σου όσο καλύτερα μπορείς,γιατί όταν δεν θα χεις πια μέλλον θα θυμάσαι το παρελθόνΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kerberos
Νέο Μέλος


24 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/04/2006, 14:24:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kerberos
Αγαπητή Όστρια,

Το να περιγράφεις α πρόσωπα και τις κινήσεις γιατρών που μπήκαν και βγήκαν από μια αίθουσα χειρουργίου για όσο εσύ ήσουν σε κατάσταση ολικής νάρκωσης πάνω στο χειρουργικό κρεβάτι κάτω από το έντονο φώς με καλυμένο πρόσωπο δε νομίζω ότι σχετίζονται με REM ή κάποια άλλη νευρολογική αντίδραση ούτε το να πηγαίνεις για πρώτη φορά στη ζωή σου σε ένα μοναστήρι στο Αγ.Όρος και ο γέροντας που σου ανοίγει τη πόρτα να σε καλωσορίζει με το όνομά σου ρωτώντας σε τι κάνουν τα αδέρφια σου κ αν τελικά σου πέρασε ο στομαχόπονος που είχες εχθές το βράδυ.

Νομίζω πως τα περιστατικά πλέον και οι μαρτυρίες είναι τόσες πολλές που αποκλείουν το ενδεχόμενο απλών παραισθήσεων μη επιβεβαιωμένων.

Χιλιάδες περιστατικά έχουν συμβεί κάτω από ελεγχόμενα περιβάλοντα σε συνεργασία με επιστήμονες στα εργαστήρια και καμία λογική εξήγηση δεν εδώθη παρά μόνο θεωρίες το ίδιο υποθετικές με όσες αναφέρονται εδώ.

Δεν μπορούμε να κλείνουμε τα αυτιά και τα μάτια σε όσα περιστατικά απλά δε μας "συμφερει" να συμβαίνουν.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kerberos
Νέο Μέλος


24 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/04/2006, 14:52:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kerberos
Silverlegend

Οι τεχνικές φαίνονται πολύ απλές με πολύ λίγα λόγια αλλα στην ουσία είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθούν. Ο στόχος είναι να κοιμηθεί το σώμα σου χωρίς να κοιμηθεί η συνείδησή σου.
Η πιί συνηθισμένη τακτική είναι να ξαπλώσεις όταν δεν είσαι τόσο κουρασμένος και να κλείσεις τα μάτια σου χαλαρώνοντας με μερικές βαθιές αναπνοές και προσπαθώντας να απωθήσεις κάθε σκέψη και εσωτερικό διάλογο έχεις στο μυαλό σου.
Από κεί κ πέρα απλά περιμένεις με τη σκέψη σου άδεια προσπαθώντας να κρατήσεις το σώμα σου χαλαρό, αισθανόμενος σταδιακά να βαραίνεις.
Προσπαθείς ουσιαστικά να παρατηρήσεις τον εαυτό σου να κοιμάται. Σ αυτό ακριβώς θα παραμείνεις συγκεντρωμένος εώς ότου σταδιακά αισθανθείς κάπιοιες δονήσεις σε όλο σου το σώμα (δε πρέπει να τρομάξεις, αγνόησε κάθε συναίσθημα, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος). Οι δονήσεις αυτές θα αρχίσουν σιγά σιγά και θα γίνουν πολύ έντονες. Σε εκείνο το σημείο θα πρέπει απλά να σηκωθείς αγνοόντας όλα τα συναισθήματά σου και να απομακρυνθείς από το σώμα σου. Θα νιώσεις ένα βουιτό στ αυτιά, μια ζαλάδα και μια δύναμη να σε τραβάει να ξαπλώσεις. Το πιό τρομακτικό κομάτι μετά τις δονήσεις θα έλεγα ότι είναι το σημείο όπου καθώς σηκώνεσαι το μαύρο που έβλεπες ως τώρα καθαρίζει και αρχίζεις να βλέπεις το δωμάτιο μέσα από τα βλέφαρά σου. Αν φοβηθείς η αποσπάσεις την προσοχή σου παντώς σίγουρα θα ξυπνήσεις.
Καλή τύχη από μένα.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΜΠΟΥ_
Νέο Μέλος

Greece
24 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/04/2006, 18:07:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΜΠΟΥ_
Αγαπητέ kerberos σε ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου.
Και ειδικά με το τελευταίο σου μύνημα με βοήθησες αρκετά.
Θα ήθελα να σε ρώτησω αν εχεις κάνει Α.Π. και αν γνωρίζεις κάποιο βιβλίο το οποιο θα με βοηθήσει να καταλάβω περισσότερα για την Α.Π.

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΨΑΧΝΩ ΜΟΝΟ. . !Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

silverlegend
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
110 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/04/2006, 18:17:05  Εμφάνιση Προφίλ
kerberos thanks.Δηλαδή θα ξαπλώσω,θα χαλαρώσω και θα. . . . . . . . ???

Ζήσε και φτιάξε το μέλλον σου όσο καλύτερα μπορείς,γιατί όταν δεν θα χεις πια μέλλον θα θυμάσαι το παρελθόνΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kerberos
Νέο Μέλος


24 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/04/2006, 19:26:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kerberos
silverlegend είναι δύσκολο να περιγράψω κάτι που πρέπει να αισθανθείς.
Πρέπει απλά να μείνεις συγκεντρωμένος σε μία μόνο σκέψη ή εικόνα μέχρι να κοιμηθείς. Άπειρες τεχνικές υπάρχουν, πρέπει να βρείς κάποια που να σου ταιριάζει.

Ο Robert Bruce για παράδειγμα προτείνει ως ευκολότερη την τεχνική ROPE (σκοινί). Λέει να φανταστείς ότι ένα σκοινί κρέμεται απ το ταβάνι σε ύψος που μπορείς να το κρατήσεις (ενδεχομένως να κολήσεις και ένα λεπτό νήμα να κρέμεται από το ταβάνι για να μπορείς ευκολότερα να το φανταστείς) και αφού χαλαρώσεις να φαντάζεσαι ότι σκαρφαλώνεις στο σκοινί αυτό το ένα χέρι μετά το άλλο, μέχρι να κοιμηθείς.
Το σημαντικό είναι να αισθάνεσαι ότι σκαρφαλώνεις (το συναίσθημα δηλαδή κ όχι η εικόνα, όπως πχ αν σκαρφάλωνες στο σκοτάδι).

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε πιο αναλυτικά στο
"Treatise on Astral Projection" στο
http://www.astraldynamics.com/download/Treatise.pdf

Το οποίο είναι ελεύθερο για download. Είναι στην Αγγλική.

Φίλη ΜΠΟΥ, ναί έχω κάνει αστρικές προβολές στο παρελθόν δυστυχώς όχι με μεγάλη διάρκεια κ μετά από πολύ προσπάθεια. Δεν κατάφερα να πάω μακριά αλλά ελπίζω συνεχίζοντας την προσπάθεια να τα καταφέρω ξανά.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

LOCKHEART
Νέο Μέλος

Greece
23 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/04/2006, 00:36:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους LOCKHEART  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος LOCKHEART
Καλησπέρας σας παιδιά..

Ειμαι και εγω αναζητητής σε πολλα φιλοσοφικα και τετοιους ειδους θεματα.

Βασικα ασχολουμε λιγο με στρικη προβολη θα ηθελα να ρωτησω το εξη πολυ συμαντικο:

Εχω προπτοση μητρωειδους, τιποτα σοβαρο το εχουν 80% ανθρωποι λιγο ανοιχτη βαλβίδα.
Κατα τα άλλα αθλουμε τρελα και τρελη διατροφη ειμαι οκ στην υγεια.

Ο γιατρος μου λεει απλα να προσεχω να μην στεναχωριεμαι λέτε να υπαρχει κίνδυνος να κανω τεχνικες αστρικη προβολη...καμια ανακοπη και τέτοια?

Το θεωρω σημαντικο να μου απαντησετε....

Ένα παράδειγμα προσωπικο:

Πριν 2 μήνες πέθανε ο θείος μου απο ανακοπη, μετα απο 10 μερες πηγα και κοιμηθηκα σπιτι του να κανω παρεα στον ξαδερφο μου, το βραδυ που κοιμηθηκα τον ειδα στον υπνο μου, του ανοιξα την πορτα του σπιτιου μόλις τον αντικρισα του είπα:<<Θέιε καλησπέρα, μίλα μου σε παρακαλω γρήγορα και ότι έχεις να πεις διότι ειμαι σε όνειρο και επηδει τα όνειρα κρατουν λίγο κάνε γρηγορα σε παρακαλω(ΕΙΧΑ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ)>> και μου λέει <<Σπύρο, ειμαι μια χαρά,απλά επηδεί έπαθα ανακοπή με στεναχωρεί ότι δεν μπορεσα να αποχαιρετήσω κάποιους ανθρωπους που αγαπω. εκει που ειναι τώρα ειναι τέλεια απλά δεν μπορεις να καταλάβεις τι εννοω μια αιώνια γαλήνη χωρίς πόνους και τέτοια .......σε χαιρετώ να προσέχεις>> ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΞΥΠΝΗΣΑ...

ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ?

Εδω εχω μερικα links:

www.dioptra.gr (Aλλες ζωες -ενδιαφερον με πραγματικα παραδειγματα)
http://www.metaekdotiki.gr/archetypo/index.shtml

ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ (Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΑΠΛΑ -ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ)!

GRETEL στειλε μου σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ και εμενα υλικο στο : spider_yzf@hotmail.com = και οποιος θέλει για κουβεντουλα στο msn. Ν είστε καλα παιδιά να προσέχετε.

"I PREFER NOTHING THAN A BAD SOMETHING"
"Life is a bad place, life is a sad place always"
"Truth is never clear"
"H Καλύτερη περίοδος ειρήνης είναι η προετοιμασία για πόλεμο"

Edited by - LOCKHEART on 18/04/2006 00:44:23Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΜΠΟΥ_
Νέο Μέλος

Greece
24 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/04/2006, 01:22:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΜΠΟΥ_
Hey kerberos....!!!, οχι και φίλη!!!! ΜΠΟΥ
Τεσπα, θα προσπαθήσω να ακολουθήσω τις συμβουλές σου!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ostria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


4324 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/04/2006, 01:32:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ostria
quote:
Το να περιγράφεις τα πρόσωπα και τις κινήσεις γιατρών που μπήκαν και βγήκαν από μια αίθουσα χειρουργίου για όσο εσύ ήσουν σε κατάσταση ολικής νάρκωσης πάνω στο χειρουργικό κρεβάτι κάτω από το έντονο φώς με καλυμένο πρόσωπο δε νομίζω ότι σχετίζονται με REM ή κάποια άλλη νευρολογική αντίδραση

Αγαπητέ Κέρβερε όντως υπάρχουν τέτοιες αναφορές (τις αναφέρουν και ο van Lommel και ο Sam Parnia), αλλά και οι ίδιοι τα βάζουν ως θέματα για περαιτέρω έρευνα κάτω από ελεγχόμενο περιβάλλον (δηλ να γίνουν συγκεκριμένα πειράματα που να τα επιβεβαιώνουν).

Αν θυμάμαι καλά έχουν γίνει δύο παρόμοια πειράματα μέχρι στιγμής, το ένα με ένα μόνο υποκείμενο (μία ασθενή) που πέτυχε και ένα με πολλά υποκείμενα (πάνω από 200) από τα οποία τα 4 ή 5 που ήταν κλινικώς νεκρά (από σύνολο 30) ισχυρίστηκαν ότι είχαν εξωσωματική εμπειρία κατά την διάρκεια της εγχείρησης, αλλά δεν κατάφεραν να δουν το αντικείμενο που είχαν βάλει οι ερευνητές πάνω σε ένα ψηλό ντουλάπι που δεν φαινόταν από κάτω και κανείς δεν γνώριζε ότι βρισκόταν εκεί. Κανείς από τους 4 που διηγήθηκε πως έβλεπε την εγχείρηση από το ταβάνι δεν ανέφερε το αντικείμενο. Μπορούμε βέβαια να δώσουμε διάφορες ερμηνείες, ότι πχ. δεν το πρόσεξαν γιατί είχαν την προσοχή τους στο κρεβάτι του χειρουργείου ή ότι η γνώση για το τι έγινε κατά την διάρκεια της εγχείρησης (αν δεχτούμε ότι είναι ακριβής) ήρθε με άλλο τρόπο (πχ. τηλεπάθεια με κάποιον που ήταν παρών αλλά δεν γνώριζε ότι υπήρχε το μπάνερ).

(τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω αν έχουν ερευνήσει ποτέ τα πρόσωπα που βρίσκονται παρόντα στην εγχείρηση (γιατροί, νοσοκόμες) μήπως κάποιο από αυτά έχει πιό συχνή παρουσία στο χειρουργείο όταν αναφέρονται εξωσωματικές εμπειρίες).

Το δεύτερο παράδειγμά σου (για τον μοναχό) σηκώνει πολύ μεγάλη κουβέντα οπότε την αφήνω (μπορεί να οφείλεται σε ένα σωρό διαφορετικούς λόγους).

Αν εξαιρέσουμε τις παραπάνω περιπτώσεις που όπως είπαμε χρίζουν περαιτέρω έρευνας, όλη η υπόλοιπη εμπειρία θα μπορούσε να οφείλεται σε παραισθήσεις (η έρευνα που ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμά μου είναι των Kevin R. Nelson, MD, Michelle Mattingly, PhD, Sherman A. Lee, PhD and Frederick A. Schmitt, PhD, From the Departments of Neurology (K.R.N., M.M., F.A.S.) and Education and Counseling (S.A.L.) and Sanders-Brown Center on Aging (F.A.S.), Departments of Neurology, Psychiatry, Psychology, and Behavioral Sciences, University of Kentucky, Lexington και δημοσιεύτηκε στις 11 Απριλίου) ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και η κεταμίνη που χρησιμοποιείτο παλιότερα κυρίως (αλλά και σήμερα σε πολλά κράτη και άλλες περιπτώσεις) ως αναισθητικό.

Από άρθρο στο Βήμα
http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=13117&m=A64&aa=1

«Η κεταμίνη παράλληλα με την αναλγητική ιδιότητα έχει τη δυνατότητα να μεταβάλλει το επίπεδο συνείδησης και να λειτουργεί ως παραισθησιογόνο. Θεωρείται διάδοχος της επονομαζόμενης "αγγελικής σκόνης" που ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένη στην Αμερική τη δεκαετία του '80» σημειώνει ο διευθυντής του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Υγιεινής κ. Κ. Στεφανής. Είναι ακόμη χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με μελέτη του βρετανού ψυχιάτρου Καρλ Ρ. Γιάνσεν «η χρήση κεταμίνης μπορεί να δημιουργήσει παραισθήσεις που μοιάζουν με προθανάτιες καταστάσεις»!


'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ostria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


4324 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/04/2006, 01:40:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ostria
quote:
Ο γιατρος μου λεει απλα να προσεχω να μην στεναχωριεμαι λέτε να υπαρχει κίνδυνος να κανω τεχνικες αστρικη προβολη...καμια ανακοπη και τέτοια?

Το θεωρω σημαντικο να μου απαντησετε....


Γειά σου LOCKHEART. Εγώ θα σου έλεγα να μην το επιχειρήσεις και ειδικά όταν είσαι μόνος σου. Μιά τέτοια εμπειρία (ό,τι κι αν είναι) μπορεί να είναι θετική αλλά μπορεί να είναι και αρνητική. Γιατί να το διακινδυνεύσεις;

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

LOCKHEART
Νέο Μέλος

Greece
23 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/04/2006, 02:54:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους LOCKHEART  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος LOCKHEART

quote:

Γειά σου LOCKHEART. Εγώ θα σου έλεγα να μην το επιχειρήσεις και ειδικά όταν είσαι μόνος σου. Μιά τέτοια εμπειρία (ό,τι κι αν είναι) μπορεί να είναι θετική αλλά μπορεί να είναι και αρνητική. Γιατί να το διακινδυνεύσεις;

Γιατί υπάρχει κίνδυνος?? θα πάθω κάτι? απλά ρωταω θελω να το ζήσω και να το νιώσω αυτο.

Εχω τρελή φυσικη κατάσταση και δεν ειμαι απο τους τύπους που φοβούνται...

Απλα ρωτάω αν παίζει γενικός καποια περίπτωση κινδύνου ....ειδικα για την σωματική μου υγεία

"I PREFER NOTHING THAN A BAD SOMETHING"
"Life is a bad place, life is a sad place always"
"Truth is never clear"
"H Καλύτερη περίοδος ειρήνης είναι η προετοιμασία για πόλεμο"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kerberos
Νέο Μέλος


24 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/04/2006, 09:14:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kerberos
Sorry ΜΠΟΥ, τυπογραφικό λάθος.

Αγαπητή Όστρια αν και σίγουρα έχουν αναφερθεί πάνω από 2 περιστατικά εξωσωματικών εμπειριών σίγουρα τα αποτελέσματα είναι αμφιλεγόμενα.
Η αλήθεια είναι ότι δε φτάνει κάποιος να έχει μια τυχαία εξωσωματική εμπειρία για να διακρίνει όλα αυτά που χρειαζόμαστε για αποδείξεις.

Η ικανότητα αυτή θέλει εξάσκηση και εκπαίδευση διότι όπως αναφέρουν πολλοί ασκητές το φυσικό σώμα ανταλλάζει συνεχώς πληροφορίες με το αστρικό σε μία διάσταση στην οποία η σκέψη δημιουργεί αντικείμενα. Χωρίς ελεγχόμενη προβολή πολλές φορές είναι δύσκολο κανείς να ξεχωρίσει τα πραγματικά αντικείμενα του χώρου με αυτά που προβάλει το υποσυνείδητό τού.

Επίσης η αστρική είναι η κοντινότερη διάσταση στην φυσική αλλά δεν αποτελεί αντίγραφο αυτής. Περιλαμβάνει αντικείμενα που υπήρχαν στο χώρο αλλά δεν υπάρχουν ή άλλα που θα δημιουργηθούν αργότερα κλπ.

Κάποιος προχωρημένος έχει μάθει να ξεχωρίζει τις διαφορές, αλλά για όλους εμάς τους οιπόλοιπους τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα. Εγώ στην πρώτη μου προβολή έβλεπα θολά, σαν να είμαι μέσα στο νερό ενώ δεν μπορούσα επίσης να διακρίνω λεπτομέρειες.

Σίγουρα οι εμπειρίες αυτές θα μπορούσαν να είναι πχ απλά παραισθήσεις, ή ένας καλός τρόπος να εξερευνήσει κανείς το υποσυνείδητό του, ή ένας τρόπος τηλεπάθειας (αν και νομίζω ούτε η τηλεπάθεια γίνεται αποδεκτή από την επιστήμη).

Πάντως σίγουρα έχουν αληθινή υφή, συνείδηση με δυνατότητα βούλησης και κριτικής σκέψης και εμπειρίες.

Ακόμη κ αν το δούμε εντελώς ορθολογιστικά θα ταν ένας πολύ καλός τρόπος να περνάει κανείς τη νύχτα του αντί να κοιμάται!!!

Εγώ δε βλέπω κάποιο κίνδυνο στη διαδικάσία του ύπνου και εφόσον φίλε LockHeart μπορείς να κοιμάσαι και ενδεχομένως να βλέπεις εφιάλτες τότε μπορείς να κάνεις και Α.Π.

Εγώ παντώς ασχολούμαι με το αντικείμενο αρχικά για να καταφέρω να αποδείξω στον εαυτό μου ότι όντως συμβαίνει με συμβατικές μεθόδους όπως ακριβώς περιγράφουν και οι επιτυχημένοι ταξιδιώτες R.Bruce και E.Monroe ότι πρέπει κάθε αρχάριος να κάνει.

Ο E.Monroe περιγράφει σε ένα από τα βιβλία του ότι επισκεπτόταν την κόρη του που σπούδαζε στο Λονδίνο για να δεί τι κάνει κ ότι μπορούσε ακριβώς να περιγράψει πράγματα που δεν είχε ποτέ δεί στο δωμάτιό της, όταν αυτή έκπληκτη τα επιβεβαίωνε στο τηλέφωνο και ο ίδιος αναφέρει ότι όταν άρχισαν να του συμβαίνουν όλα αυτά είχε 2 ραδιωφωνικούς σταθμούς, πολύ δουλειά, ήταν επιτυχημένος επιχειρηματίας και δεν είχε καμία σχέση με θρησκείες, έκανε όλες τις εξετάσεις διότι πίστευε ότι έχει κάποιο όγκο στον εγκέφαλο, και επισκεπτόταν ψυχολόγους και ψυχίατρους για πάνω από 1 χρόνο χωρίς κανείς τους να βγάλει κάποιο συμπέρασμα. Άπολύτως υγιής έκανε τα πειράματα και τις καταγραφές με τη βοήθεια της οικογένειάς του και μάλιστα τα πρώτα χρόνια κρυφά για να μην έχει πρόβλημα με τις επιχειρήσεις του.

Δεδομένου ότι οι τεχνικές είναι διαθέσιμες και δωρεάν όποιος ενδιαφέρεται για πιο ασφαλή συμπεράσματα δοκιμάζει ο ίδιος. Η προσπάθεια πάντα αμείβεται, όπως έχουν πει άπειροι μελετητές του χώρου.

Δυστυχώς αλλά δεν έχουν γίνει αρκετές δημοσιέυσεις επί του θέματος διότι πολύ απλά αυτοί που μπαίνουν στο χώρο αντιλαμβάνονται πώς είναι ανούσια μία τέτοια απόδειξη και πως η δύναμη είναι μεγάλη και χρησιμοποιείται από πάρα πολλούς για εγωιστικούς ιδιοτελείς σκοπούς.

Υπάρχουν φυσικά εμπόδια στη διαδικασία και όποιος έχει την περιέργεια, το θάρρος και την αφοσίωση καταλήγει πολύ σίγουρος για το τι συμβαίνει χωρίς καμία αμφιβολία γ αυτό. Δε χαρίζεται έτσι εύκολα τέτοια γνώση, χωρίς προσπάθεια.

Edited by - kerberos on 18/04/2006 09:22:31Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

silverlegend
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
110 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/04/2006, 15:15:51  Εμφάνιση Προφίλ
Σήμερα το πρωί νομίζω ότι ήμουνα κοντά στο να έχω α.π.Είχα ξαπλώσει και άκουγα έναν ήχο από το b.w.generator.Στην αρχή ένιωθα ένα μούδιασμα στα άκρα μου αλλά κάποιοες φορές πέρναγε.Σκεφτόμουνα το <<σκοινί>> που είχε αναφέρει παλαιότερα ο Κώστας αλλά κάποιες άλλες σκέψεις περνούσαν από το μυαλό μου.Μετά από λίγη ώρα,μόλις πήγε να με πάρει ο ύπνος ένιωσα κάτι κραδασμούς και την καρδιά μου να χτυπάει γρήγορα.Πήγα να σηκωθώ αλλά......τπτ.Σηκώθηκα με το φυσικό μου σώμα.Πιστεύω ότι ήμουνα κάπως κοντά στο να το πετύχω.

Τι έκανα λάθος??
Έχει παρακολουθήσει κανείς τα μαθήματα από το gnosticweb?εγώ εχθές γράφτηκα αλλά επειδή τα μαθήματα είναι στα αγγλικά και χάλια ηχογραφημένα αναροτιόμουν αν τα έχει κανείς σε pdf...?

Ζήσε και φτιάξε το μέλλον σου όσο καλύτερα μπορείς,γιατί όταν δεν θα χεις πια μέλλον θα θυμάσαι το παρελθόνΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kerberos
Νέο Μέλος


24 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/04/2006, 19:06:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kerberos
silverlegend, ναι είσαι πολύ κοντά,
Θα με ενδιέφερε να μάθω ποιόν ακριβώς ήχο άκουγες με το bwgen.

Καταρχήν θα ήθελα να διευκρινήσω ότι ο ήχος που άκουγες δεν ήταν της καρδιάς σου. Όλοι όσοι ασχολούνται έχουν την αίσθηση ότι η καρδιά τους είναι αυτή που ακούγεται να χτυπάει πολύ γρήγορα, όμως ο ήχος αυτός προέρχεται από το heart chakra, ένα ενεργειακό κέντρο - αισθητήριο του αστρικού σώματος, οπότε μη σε φοβίζει η ταχύτητά του.

Το πιό πιθανό είναι να βιάστηκες να σηκωθείς χάνοντας την αυτοσυγκέντρωσή σου και ξυπνώντας καθώς σηκωνόσουνα. Μείνε σ αυτήν την φάση των κραδασμών περισσότερη ώρα μέχρι να τους συνηθίσεις και να μην φοβάσαι. Μην σηκώνεσαι βίαια και απότομα αλλά σταδιακά σήκωσε διαδοχικά ένα ένα τα χέρια σου, μετά τα πόδια και τελευταίο το κεφάλι.

Τα πάς πολύ καλά συνέχισε.
Έχω κάνει το course και έχω και τα επιμέρους pdf τα οποία έχω ενώσει σε ένα με τη σειρά και τους ήχους.

Επειδή όμως πρόκειται για copyrighted material δώσε μου κάποιο e-mail να σου στείλω ένα Link να τα κατεβάσεις.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Kateriniwths31
Νέο Μέλος

Greece
45 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/04/2006, 19:18:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kateriniwths31
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΩΡΑ ΓΙΑ Α.Π.? ΦΙΛΕ ΚΕΡΒΕΡΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟ LINK? ΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ johnmeletis@mail.gr ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ostria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


4324 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/04/2006, 22:56:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ostria
quote:
Σίγουρα οι εμπειρίες αυτές θα μπορούσαν να είναι πχ απλά παραισθήσεις, ή ένας καλός τρόπος να εξερευνήσει κανείς το υποσυνείδητό του, ή ένας τρόπος τηλεπάθειας (αν και νομίζω ούτε η τηλεπάθεια γίνεται αποδεκτή από την επιστήμη).

Αγαπητέ μου κέρβερε, η επιστήμη δεν δέχεται τίποτα που δεν αποδεικνύεται με επιστημονική μέθοδο. Το περί τηλεπάθειας είναι προσωπική μου εκτίμηση (ότι μπορεί να ισχύει).

quote:
Πάντως σίγουρα έχουν αληθινή υφή, συνείδηση με δυνατότητα βούλησης και κριτικής σκέψης και εμπειρίες.
Ακόμη κ αν το δούμε εντελώς ορθολογιστικά θα ταν ένας πολύ καλός τρόπος να περνάει κανείς τη νύχτα του αντί να κοιμάται!!!

Πολλά όνειρα έχουν αυτά τα στοιχεία.
Αναρωτιέμαι αν οι γιατροί στο Ινστιτούτο Υπνου αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους "περιστατικά"... Θα είχε ενδιαφέρον να το ψάξουν επειδή έτσι κι αλλιώς καταγράφουν όλον τον ύπνο κάποιου και με κάμερες και με μηχανήματα (νομίζω).


'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kerberos
Νέο Μέλος


24 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/04/2006, 14:00:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kerberos
Πάντως Όστρια εγώ πιστεύω ότι και αλήθεια να ναι κάποια απ αυτά ίσως να είναι τελικά αδύνατον να το αποδείξει κανείς μέ συμβατικές μεθόδους, ή τουλάχιστον όχι ακόμα.

Υπάρχουν πολλές θεωρίες για παράλληλα σύμπαντα και άλλες διαστάσεις αλλά μπορεί πολύ απλά να είναι αδύνατον σε κάποιον που ζεί σε μία διάσταση να αποδείξει την ύπαρξή της σε μία άλλη διάσταση αν οι 2 τους δεν ανταλλάσουν ύλη ή κάποιες ανιχνεύσιμες μορφές ενέργειας.

Οι δημοσιεύσεις πάντως τέτοιων περιστατικών και η μελέτη τους σίγουρα είναι πολύ περιορισμέη λόγω προκατάληψης πιστεύω αλλά και έλλειψης ενδιαφέροντος και χρηματοδότησης.

Σήμερα η έρευνα προχωράει μόνο σε τομείς που χρηματοδοτούνται δυστυχώς.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

silverlegend
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
110 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/04/2006, 14:44:52  Εμφάνιση Προφίλ
Από το bwgenerator άκουγα το relaxation 1 για να χαλαρώσω.Στην αρχή βέβαια μου φαινόταν ότι δεν με χαλάρωνε καθόλου αλλά όταν το συνήθισα ήταν σχετικά καλό.Το είχα μετατρέψει σε mp3 και το είχα φορτώσει στο mp3 μου.Το e-mail μου είναι icemadness@hotmail.com

Μπορώ αν κανονίσω με ένα φίλο μου να έχουμε α.π. ταυτόχρονα να συναντηθούμε κάπου?

Ζήσε και φτιάξε το μέλλον σου όσο καλύτερα μπορείς,γιατί όταν δεν θα χεις πια μέλλον θα θυμάσαι το παρελθόνΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kerberos
Νέο Μέλος


24 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/04/2006, 14:55:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kerberos
κατα τα λεγόμενα αυτών που ταξιδεύουν ναι μπορείς, όπως και εδώ και μάλιστα να επιβεβαιώσεις κανονικότατα μετά την συζήτηση όταν ξυπνήσεις.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Kateriniwths31
Νέο Μέλος

Greece
45 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/04/2006, 19:51:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kateriniwths31
ΠΑΙΔΙΑ ΨΑΧΝΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ROBERT BRUCE KAI E. MONROE.ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ?ΑΓΑΠΗΤΗ OSTRIA ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η GRETEL?ΠΗΓΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ? :))Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kerberos
Νέο Μέλος


24 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/04/2006, 21:19:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kerberos
Kateriniwtis opos anefera, yparxei ena mikro eleythera diathesimo vivlio tou Robert Bruce "Treatise on AP" (des parapanw).

Sto idio site tha vreis to "Mastering Astral Projection" apo ton idio.
Tou E.Monroe epese sta xeria mou prosfata to "Ypertato Taxidi".

De m arese omws kai de tha to systina. Olo paramythia grafei kai katholou texnikes. Emena me endiaferei oti einai na mathw na to mathw apo prosopiki peira k oxi na diavazo istories allonon.

Tou Bruce einai olo gemato texnikes kai exigiseis. To proteino anepifylakta.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gretel
Πρώην Συνεργάτης

Aruba
3518 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/04/2006, 23:12:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gretel
quote:
ΑΓΑΠΗΤΗ OSTRIA ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η GRETEL?ΠΗΓΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ? :))

Xε χε. Εδώ είμαι αγαπητέ Kateriniwths31. Απλά δεν είχα αρκετό χρόνο για να μπω στα φορουμς.:)))


"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Kateriniwths31
Νέο Μέλος

Greece
45 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/04/2006, 20:51:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kateriniwths31
Ευχαριστώ Γκρέτελ για το υλικό που μου έστειλες.Περιμένω και το υπόλοιπο!Να ρωτήσω κάτι: διαβάζω το βιβλίο του Κάρλος Καστανέντα Η Τέχνη Των Ονείρων. Τόχει διαβάσει κανένας? Έχει καμιά σχέση με αστρική προβολή?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
gretel
Πρώην Συνεργάτης

Aruba
3518 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/04/2006, 04:02:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gretel
"H τέχνη των ονείρων" είναι από τα καλύτερα βιβλία διαβασέ το είναι ....και καλό


"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Kateriniwths31
Νέο Μέλος

Greece
45 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/04/2006, 19:58:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kateriniwths31
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
gretel
Πρώην Συνεργάτης

Aruba
3518 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/04/2006, 00:40:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gretel
Kαλά ΤΑΞΙΔΙΑ και καλά ΤΑ - ΞΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΧΕΧΕΧΕ


"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 50 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1875
Maintained by Digital Alchemy