ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= Η ΨΥΧΗ =-.
 ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 50
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/01/2009, 14:35:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΦΙΛΕ Dr Jekyll Mr Hyde

quote:
Ποιές προϋθέσεις πιστεύεις οτι έπρεπε να είχε για τη πετύχει σωστα.

Να μπορεί να έχει απόλυτη χαλάρωση στο σωμα και να μπορεί να διατηρήσει την συνείδηση του σε μια κατάσταση μεταξύ ξύπνιου και ύπνου.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμο..Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/01/2009, 17:00:59  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
«40Έρχεται κατόπιν στους μαθητές και τους βρίσκει να κοιμούνται. Λέει τότε στον Πέτρο: �Ώστε λοιπόν δεν μπορέσατε ούτε μια ώρα να ξαγρυπνήσετε μαζί μου; 41Mένετε άγρυπνοι και προσεύχεστε, για να μην πέσετε σε πειρασμό. Tο πνεύμα, βέβαια, είναι πρόθυμο, αλλ� η σάρκα είναι αδύνατη�. 42Πήγε ξανά για δεύτερη φορά και προσευχήθηκε λέγοντας: �Πατέρα μου, αν δε γίνεται ν� απομακρυνθεί το ποτήρι αυτό από μένα χωρίς να το πιω, ας γίνει το θέλημά σου�. 43Kι όταν γύρισε, τους βρίσκει πάλι να κοιμούνται, γιατί τα μάτια τους ήταν βαριά από τη νύστα.»

Δεν θα λεγα οτι αυτό είναι απαραίτητα κάποιο "υπονοούμενο"(γενικά βέβαια εγώ δε θα έψαχνα για "υπονοούμενα" στα λόγια κάποιου-που όπως ισχυρίζεται- έρχεται για μας δώσει την αλήθεια)
αλλα γενικα συμφωνω με το κονσεπτ της αφυπνισης της συνείδησης και κάποια πράματα που είχε γράψει ο Σαμαελ για την λήθη της σημερινης κοινωνίας με βρίσκουν πολύ σύμφωνο. Απ την αλλη δε μπορω να ξέρω πού θα μπορούσαν να αποσκοπούν όλα αυτά..(επειδη όπως έχω πει αλλού είμαι πολύ καχύποπτο άτομο), γιατι αύριο μπορει να είναι καποιος Σαμαελ του οποίου τα λόγια να διαδιδονται μέσω των παγκόμιων μίντια και να παριστάνει τον αρχηγό κ πνευματικό ηγέτη που θα έχει ανάγκη η ανθρωπότητα(.....) .

quote:
Φίλε από αυτά που έχω δει και σύμφωνα με το βαθμό της συνείδηση που έχω
Δεν έχω δει να υπάρχουν διαστημικές επιθέσεις αλλά το αντίθετο. Βοήθεια.
Όντα ανεπτυγμένα με μεγάλη πνευματικότητα, δεν έχουν πολεμοχαρής διαθέσεις.
Δεν είναι Άθεοι και πιστεύουν σε ένα και μοναδικό ομοούσιο Θεό.

Εμείς μπροστά τους είμαστε κάτι σαν αγρία-άνθρωποι. Με βάρβαρα ένστικτα, πολεμοχαρείς διαιρεμένοι σε πλουσίους και φτωχούς, διαιρεμένοι σε τάξης και κράτη. Με εξάρτηση στα πάθη και τα κατώτερα ένστικτα. Δολοφόνοι ,βιαστές κλεφτές, εκμεταλλευτές και ο καθένας κοιτά τον εαυτό του. Κ.λ.π

Φανταστείτε να βγούμε εμείς στο διάστημα και να πέσουμε πάνω σε ένα πλανήτη που έχει ζωή και να βρίσκετε σε εξέλιξη πιο κάτω από εμάς.
Σίγουρα θύματα. Μέχρι και στο ζωολογικό κήπο θα τους βάλουμε.


Αν οι Ανδρομεδιοι έχουν τεράστια γνώση και όπλα γιατί δεν υποτάζουν τι Γη; Γνώμη μου μπορεί να σφάλω δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο σενάριο με διαστημικές επιθέσεις.Χαίρομαι για αυτό. Πάντως μου κάνει κάπως εντύπωση που ακούω τελος πάντων οτι "στην Α.Π. μπορεις να κανεις αυτό, εκείνο, το άλλο, τεξίδια, γνώση, σεξ, ανώτερα όντα κοκ κοκ" εγώ ρε παιδί μου δε τα βλέπω αυτά απο αυτούς που έχουν κάνει. Δλδ θα περίμενα κάτι πιο "εντυπωσιακό" απο αυτούς που την κάνουν τακτικά. Και σίγουρα ας πούμε θα είχα-επιχειρήσει-ταξίδια στο διάστημα ή στον Σείριο για τον οποίο τόσα λέγονται.

http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/01/2009, 18:32:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΦΙΛΕ Dr Jekyll Mr Hyde

Και εγώ θέλω να πάω σε πολλά μέρη αλλά δεν είναι στο χέρι μου. Υπάρχει κάτι σαν ανώτερη δύναμη που επιτρέπει ή όχι.

Μια φορά που τόλμησα να μπω κάπου που δεν έπρεπε το πλήρωσα πολύ ακριβά.

Μερικές πληροφορίες:
Ο Ήλιος μας λέγετε ΟΡΣ ανήκει σε μια πλειάδα ήλιων που στο σύνολο τους είναι 7. Όλοι αυτοί οι ήλιοι γυρνάνε γύρο από τον Ήλιο της Αλκυόνης. Ο δικός μας ήλιος κάνει μια πλήρη περιστροφή σε 25000 με 26000 χρόνια.

Αν χωρίσουμε αυτή την περιστροφή σε 12 ίσα μέρη θα έχουμε ένα ζωδιακό κύκλο. Πριν ήμασταν στην εποχή των ιχθύων και οι χριστιανοί είχαν το ψάρι σαν σύμβολο της εποχής τους. Πριν ήταν ο κριός και πιο πριν ο ταύρος την εποχή του Μυκηναϊκού πολιτισμού.

Κάθε 10000 χρόνια περνάμε μέσα από τους δακτύλους της Αλκυόνης. Δεν είναι τυχαίοι οι παγετώνες και οι κατακλυσμοί σε συνδυασμό με άλλα κοσμικά φαινόμενα. Όπως ο ΕΡΚΟΛΟΜΠΟΥΣ Ή Μπερναρ 1 για τι ΝΑΣΑ. (κάποιοι τον ταυτίζουν με τον Νιμπιρου )

Η Αλκυόνη γυρνάει με την σειρά της γύρο από τον Σείριο.

Αυτά για τώρα.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμο..Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/01/2009, 15:22:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΦΙΛΕ Dr Jekyll Mr Hyde

quote:
" εγώ ρε παιδί μου δε τα βλέπω αυτά απο αυτούς που έχουν κάνει. Δλδ θα περίμενα κάτι πιο "εντυπωσιακό" απο αυτούς που την κάνουν τακτικά.

Τι εννοείς; Oτι κάποιοι φίλοι σου ,έχουν κάνει Αστρική προβολή αλλά δεν έχουν κάνει κάτι εντυπωσιακό στο Αστρικό; Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο περισσότερο;Ευχαριστώ.


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμο..Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/01/2009, 20:09:13  Εμφάνιση Προφίλ
Well, απ το κοντινό μου περιβάλλον μόνο ένας φίλος φίλου.Απο αυτό δεν ξέρω πολλά. Απλά σε σχέση με κάποια πράματα που διαβάζω και συγκριτικα με αυτά που γράφονται εδω θα περίμενα περισσότερα απο πλευρά γνώσης κυρίως. Δλδ τη στιγμή που κάποιος έχει τη δυνατότητα να βρεθεί όπου και όποτε θέλει, να δει σκέψεις κ κρυφές επιθυμίες άλλων, να επισκεφθει τα λεγόμενα "Ακαρνικα αρχεία" που είναι γεμάτα σοφία, να έχει φυσικά ελυθερα σεξ κοκ.. θα περίμενα κάτι περισσότερο..
Εγω ασ πούμε αν μπορούσα κ είχα τη διάθεση να κάνω τακτικά Α.Π. θα σημείωνα μια λίστα απο μέρη και ανθρω΄πους που θα ήθελα να επισκεφθώ,(ιδίως μέρη που δε μπαίνεις με το φυσικό σου σώμα) θα έκανα ταξίδια στο διάστημα(όσο μου δινόταν η δυνατότητα) και πριν απο όλα αυτά βεβαια θα μάθαινα κ να εξασκόμουνα στις διάφορες δυνατότητες του αστρικού σώματος κ βέβαια θα είχα επιχειρήσει ταξία στο παρελθον κ το μέλλον(εχω διαβάσει πως αυτο γίνεται αν φανταστεις ένα ρολόι να γυρνα πισω/μπροστα κ κάτι τέτοια)..

http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/01/2009, 22:44:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΦΙΛΕ Dr Jekyll Mr Hyde

Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα φαντάζεσαι. Έχω πει πως «εμείς» δεν έχουμε ανεπτυγμένα πραγματικά το Αστρικό σώμα. Το πραγματικό Αστρικό αφυπνίζετε όταν η Κουνταλινη ανέβει στο 3ο Τσακτας και γίνετε ένα ηλιακό Αστρικό σώμα. Στην μεταμόρφωση του Χριστού απεικονίζετε γύρω από το φυσικό του σώμα κάτι πολύ φωτεινό. Αυτό το φωτεινό σώμα είναι ένα ηλιακό σώμα και λέγετε «το σώμα Της Δόξας»

Μονό όταν κάποιος έχει αναπτύξει αυτό το σώμα μπορεί να κάνει αυτά που λες. Όμως ένα τέτοιο ον έχει δουλέψει πολύ με τον θάνατο των εγώ και βέβαια δεν έχει καμιά επιθυμία για Αστρικό σεξ και πολλά άλλα! Η λαγνεία μπορεί να καταστρέψει αυτά τα Ανώτερα ηλιακά σώματα.

Οι περισσότεροι όταν βγαίνουν στο Αστρικό ,λόγω του ότι δεν έχουν αφυπνισμένη την συνείδηση παρασύρονται από της εγωικες επιθυμίες. Τυχαίνει πολλές φορές να λες « όταν βγω στο Αστρικό θα πάω στο τάδε μέρος» Και όταν βγαίνεις ενώ έχεις την γνώση ότι είσαι στο Αστρικό δεν θυμάσαι τι ήθελες να κανείς. Πάντα παίζει ρόλο το πόσο ελεύθερη συνείδηση έχεις . Όσο καταφέρνεις να σπας τις μηχανικοτητες και να παρατηρείς τον εαυτό σου τόσο και η Αστρικές εμπειρίες γίνονται καλύτερες.

Υπάρχουν κάποιοι κανόνες όταν έχεις μια Αστρική εμπειρία, πρέπει να ξέρεις αν μπορείς να την μοιραστής με όλους ,αν μπορείς να την μοιραστής με έναν ή δυο φίλους και τρίτο κανείς να μην μάθει τίποτα.

Όταν κάποιος λαμβάνει γνώση στο Αστρικό δεν πρέπει να μιλάει ,γιατί αποκαλύπτει πράγματα που έχουν σχέση με την δική του ανάπτυξη και επιπλέον δεν είναι γνώσεις που μπορούν να ωφελήσουν κάποιο άλλον. Το όφελος είναι να μπορέσει κάποιος να κάνει μια εσωτερική εργασία με τον εαυτό του και μέσα από αυτό να φτάσει να έχει εμπειρία από το Αστρικό.

Κάποιος που διαλαλεί τις εμπειρίες του, κινδυνεύει από την έπαρση. Υπάρχουν δυο τρόποι να κάνει κάποιος μια Αστρική προβολή. Ο πρώτος τρόπος είναι ο πιο δύσκολος και είναι να την κανείς συνειδητά από το φυσικό στο Αστρικό. Ο δεύτερος είναι πιο εύκολος και πιο ήπιος να γίνει την ώρα που ονειρευόμαστε.

Όταν κατά καιρούς πέφτανε στα χέρια μου διάφορες πρακτικές για Αστρική προβολή ή για συνειδητό ονείρεμα ήθελα να τις επιβεβαιώσω για να δω αν πράγματι είναι αποτελεσματικές.

Μια από αυτές ήταν αυτη που έδωσε ο Δον Χουαν στον Καστανετα.
«να κοιτάς πολλές φορές μέσα στην ημέρα τα χέρια σου και να συνειδητοποιείς ότι τα κοιτάς» Κάποια στιγμή στο ονείρεμα, βρίσκεσαι να κοιτάς τα ονειρικά σου χέρια και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι είσαι σε ένα όνειρο.

Στα Ακασικα αρχεία βρίσκετε όλη η ιστορία την ανθρωπότητας και του πλανήτη. Για να φτάσει κάποιος να έχει πρόσβαση εκεί πρέπει να έχει εξαγνίσει πολλά από τα ελαττώματα του και να έχει αναπτύξει τα ανώτερα ηλιακά σώματα. Αν κάποιος που δεν έχει τα τα ανώτερα ηλιακά σώματα δει στα Ακασικα αρχεία υπάρχει ο κίνδυνος τις παρερμηνείας.

Αυτά για τωρα.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμο.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

despedida
Νέο Μέλος


10 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/01/2009, 17:57:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους despedida
Γειά σας.Μόλις άρχισα να διαβάζω το θέμα-βρίσκομαι ακόμα στο πρώτο μέρος. Παρ'όλα αυτά δεν κρατήθηκα να σας πω την εμπειρία μου επι του θέματος πριν ολοκληρώσω την ανάγνωση (που θα μου πάρει ένα σεβαστό χρονικό διάστημα καθώς οι σελίδες είναι πολλές!). Λοιπόν πριν απο 1 χρονό ένα βράδυ ήμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου στο κρεβάτι μου όταν ξαφνικά διαπίστωσα οτι δεν μπορώ να κουνηθώ. Επαθα σοκ και μετά θυμάμαι οτι έβλεπα με κλειστά μάτια(;όπως διαπίστωσα αργότερα).Εβλεπα το δωματιο μου,έβλεπα το πρόγραμμα στην τηλεόραση -όμως ο τρόπος που τα έβλεπα ήταν διαφορετικός-δεν ξέρω πως να το εκφράσω με λόγια.Σαν να έβλεπα απο την οπτική γωνιά 360 μοιρών. Μετά απο αυτό ένιωσα να κατεβαίνω και δεν έβλεπα τίποτα.Ημουν στο κρεβάτι μου και ένιωθα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΟΝΗΣΗ παντού-σαν να γινότανε σεισμός μόνο που κουνιομουν μόνο εγώ και τίποτε άλλο.Ειχα πάθει σοκ γιατι εκτος του οτι δεν μπορουσα να αντιδράσω η δόνηση κρατησε αρκετα.Επειτα σταμάτησε και άνοιξα τα μάτια μου.Τότε κατάλαβα οτι τόση ώρα ''εβλεπα'' με τα μάτια κλειστά!!- Κι εβλεπα τα ίδια που έβλεπα και πριν-το δωμάτιο και το ίδιο προγραμμα στην τηλεόραση!!-αλλα η διάσταση ήταν διαφορετική. Πιστέυετε οτι αυτό ήταν αστρική προβολή;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/01/2009, 18:52:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ


ΓΕΙΑ ΣΑΣ


Φίλη despedida

Όπως τα περιγραφής είχε 100% μια Αστρική εμπειρία μερικών λεπτών.
Ο Σεισμός που περιγράφεις είναι αυτό που εγώ αλλά και πολλοί άλλοι αποκαλούν επίπεδο των κραδασμών ή των δονήσεων ή άλλες ονομασίες.

Την ώρα που νιώθουμε τους κραδασμούς το φυσικό σώμα μένει παράλυτο. Οσο και να προσπαθήσουμε, δεν γίνετε να ελευθερωθούμε από αυτό που μας συμβαίνει. Αν κάποιοι πάλι καταφέρουν να ελευθερωθούν νιώθουν υπερβολική κούραση και συνήθως θέλουν να ξανά κοιμηθούν.

Αυτή οι κραδασμοί ή ο σεισμός που λες, είναι ένα φυσικό επακόλουθο της διαδικασίας για έξω σωματωση. Κάθε έμπειρος στην έξω σωματωση ξέρει ότι πρέπει να περάσει από αυτό το στάδιο. Πολλές φορές πριν τους κραδασμούς μπορεί να ακούσουμε έναν ήχο ο οποίος γίνετε όλο και πιο οξύς και στο αποκορύφωμα αυτού του ήχου καθώς γίνετε πιο οξύς, μας κυριεύουν ας το πούμε οι κραδασμοί.

Οι κραδασμοί είναι ας το πούμε η μετάβαση σαν αίσθηση από το φυσικό σώμα στην συνειδητοποίηση του Αστρικού. Όταν οι κραδασμοί γίνουνε ταχύτεροι αρχίζουμε να μην τους νιώθουμε έως να χαθούν.

Τότε έχουμε υπό την κατοχή μας το Αστρικό σώμα. Είναι φυσικό όταν κάποιος βρεθεί για πρώτη φορά σε αυτή την κατάσταση να σοκαριστεί. Ένταξη μην ανησυχείς και την επόμενη φορά που θα είσαι στο επιπέδων των κραδασμών θυμήσου να κανείς ένα πείραμα για να εξοικειωθείς .Πιο πολύ χρησιμοποίησε την πρόθεση οι κραδασμοί να πάνε όλοι στα πόδια ή στο κεφάλι, εκπληκτικό!!

Προσπάθησε με την πρόθεση πάλι να επεκτείνεις το χέρι σου σαν να είναι λαστιχένιο. Μπορεί να μεγαλώσει και 5 μέτρα!!


Πρέπει να φύγω θα συνεχίσω μετά της 11,30 μέχρι τότε αν θες κάτι άλλο πολύ ευχαρίστως να σου πω.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμο.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

despedida
Νέο Μέλος


10 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/01/2009, 21:00:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους despedida
Σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου.
Αυτό που μου κάνει βέβαια εντύπωση είναι οτι τότε που συνέβη το σκεφτόμουν αλλά δεν το προσπάθησα,εγινε απο μόνο του.Και μετά απο 2 μέρες πάλι ενώ είχα χαλαρώσει και δεν σκεφτόμουν τίποτα ένιωσα κάτι επίσης πολύ περίεργο που ακόμα δεν έχω εξηγήσει.Σα να υπήρχε κάτι μέσα μου μια μεγάλη 'ποσότητα' ενέργειας η οποία ανέβαινε προς τα πάνω και πήγαινε να βγεί απο το κεφάλι (;).Ξέρω,ακούγεται τρελό αλλά ήταν τόσο έντονο που δε θα το ξεχάσω ποτέ μου.Τότε σκέφτηκα οτι η έκφραση 'μου βγήκε η ψυχή' απο την κουραση που λένε μερικές φορές ισχυει απόλυτα.;-) Ηταν σαν όλη σου η ύπαρξη να έβγαινε απο μεσα σου.(αλλά απο το κεφάλι;!)και μολις καταφερα να το σταματησω αισθανομουν εξαντλημενη. Απο τότε δεν το ξανασκέφτηκα το όλο θέμα.Τωρα αρχισα πάλι να το σκέφτομαι..διάβασα για τα 'βηματα' ωστε να το πετύχεις αλλά δεν είμαι σιγουρη οτι είναι ευκολο να γίνει συνειδητά.Μακάρι. Εσυ μπορεις και το καταφέρνεις συνειδητα; Την πρωτη και μοναδική φορά πάντως που μου συνέβη τρελάθηκα και για ένα άλλο λόγο.Είδα μια φίλη μου που είχε πεθανει σχετικα προσφατα. Την πλησιασα την αγκάλιασα(;) και μετα αρχισαν οι δονησεις,και ναι υπήρχε και ένα βουητο,ενας θορυβος ο οποιος εμοιαζε με τον ηχο που κάνει ενα κινητο οταν το εχουμε στη δονηση αλλά πιο εντονος και δυνατος. Νομιζω οτι δεν τα εχω συνειδητοποιήσει ακομα αυτα που γραφω.Ειναι η πρωτη φορα που μιλαω γι αυτα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/01/2009, 00:31:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Φίλη despedida


Ένταξη θα τα πούμε σιγά σιγά γιατί δεν είναι ένα απλό θέμα .

quote:
despedida Σα να υπήρχε κάτι μέσα μου μια μεγάλη 'ποσότητα' ενέργειας η οποία ανέβαινε προς τα πάνω και πήγαινε να βγεί απο το κεφάλι (;)

Αυτό που περιγραφής μοιάζει μ αυτό που είπα

quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ Ένταξη μην ανησυχείς και την επόμενη φορά που θα είσαι στο επιπέδων των κραδασμών θυμήσου να κανείς ένα πείραμα για να εξοικειωθείς .Πιο πολύ χρησιμοποίησε την πρόθεση οι κραδασμοί να πάνε όλοι στα πόδια ή στο κεφάλι, εκπληκτικό!!

Όταν οι κραδασμοί πάνε στο κεφάλι νομίζεις ότι είναι ανυπόφορο αλλά όπως ειδές δεν έπαθες τίποτα εκτός από το ότι ξόδεψες πολύ ενέργεια από τον φόβο σου και από την προσπάθεια σου να ξεφύγεις από αυτή την κατάσταση.

Επειδή όμως δεν είμαι στο σώμα σου και προσπαθώ να καταλάβω από αυτά που μου περιγράφεις, δεν αποκλείετε και να πηγές να βγεις στο Αστρικό από την περιοχή του κεφαλιού.

quote:
despedida Είδα μια φίλη μου που είχε πεθανει σχετικα προσφατα. Την πλησιασα την αγκάλιασα(;) και μετα αρχισαν οι δονησεις

Λογικά όταν άρχισαν οι δονήσεις πρέπει το όνειρο που έβλεπες να σταμάτησε και εσύ να βρέθηκες στο σώμα σου νιώθοντας τις δονήσεις με μάτια που δεν είχαν κάτι ορατό να δουν . Έγινε έτσι; Ή όχι;

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμο.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

despedida
Νέο Μέλος


10 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/01/2009, 00:40:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους despedida
''Λογικά όταν άρχισαν οι δονήσεις πρέπει το όνειρο που έβλεπες να σταμάτησε και εσύ να βρέθηκες στο σώμα σου νιώθοντας τις δονήσεις με μάτια που δεν είχαν κάτι ορατό να δουν . Έγινε έτσι; Ή όχι;''

Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι εννοείς. Ονειρο δε νομίζω οτι πρόλαβα να δω καθώς δεν είχα κοιμηθεί ακόμα-ήμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Την φίλη μου όταν την είδα ήμουν μέσα στο δωμάτιο μου,πιο ψηλά,κοντά στο ταβάνι(ξερω οτι ακούγεται περίεργο),η αίσθηση του χώρου γύρω ήταν διαφορετική αλλά είχα συναίσθηση του που βρίσκομαι.Επειτα απο αυτό άρχισαν οι δονήσεις,σταμάτησα να έχω ορατότητα -άνοιξα τα μάτια και είδα ξανά το χώρο γύρω μου,λίγο διαφορετικό-αλλά όπως τον έβλεπα πριν λίγα λεπτά.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/01/2009, 01:36:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Φίλη despedida

Νόμιζα ότι έβλεπες σε όνειρο την νεκρή σου φίλη. συγνώμη δεν κατάλαβα.

Πάντως τυχαίνει να νιώσεις και τους κραδασμούς κατά την επιστροφή.

Είχες μια Αστρική εμπειρία σίγουρα.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμο.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

nniikkooss
Νέο Μέλος


7 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/01/2009, 15:01:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους nniikkooss
Kalispera sas. Thelo na me voithisete sxetika me tin astriki provoli. Exo prospathisei dyo fores, xoris omos epytixia. To xero oti thelei epimoni. Den thelo na mou pite afto. Exo provlima me tin xalarosi. Den boro na sigentrotho. Boreite na mou peite kapoies texnikes?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/01/2009, 15:46:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Φίλη despedida

Φίλε nniikkooss καλώς ηρθες στην παρέα μας. Συγνώμη φίλη despedida που δεν σε καλωσόρισα.

Η χαλάρωση είναι ένα και η συγκέντρωση άλλο.

Αν θες μια άσκηση για συγκέντρωση θα σου πω μια πολύ γνωστή, λέγετε ΤΡΑΤΑΚ.

Πρέπει κάθε μέρα για μια ώρα, αν μπορείς, αλλιώς όσο μπορείς να κοιτάς την φλόγα ενός κεριού χωρίς να ανοιγοκλείσεις τα μάτια. Μετά από μερικα λεπτά αρχίζουν να τρέχουν δάκρυα αλλά πρέπει να συνεχίσεις να κοιτά την φλόγα. Όταν δεν αντέχεις άλλο κλίνεις τα μάτια και προσπαθείς να οραματιστείς την φλόγα. Μετά τα ξανά ανοίγεις τα μάτια και όλα από την αρχή.

Η φύση του νου είναι να κινείτε διαρκώς με αποτέλεσμα να σε παρασέρνει συνεχώς σε διάφορες φαντασιώσεις. Στο τρατακ δεν αφήνουμε την συνειδητοτητα να μετακινηθεί σε κάτι άλλο εκτός από την επίγνωση ότι εμείς παρατηρούμε την φλόγα.

Όποια σκέψη έρχεται δεν την αρνουμαστε ούτε την δεχόμαστε επειδή και αυτό είναι απόσπαση. Αυτή η άσκηση δυναμώνει το τρίτο μάτι. Την συγκέντρωση και υπαρχε η περιπτωση να περάσει κάποιος στο διαλογησμο.


Αν τα παραπάνω σου φαινοντε δυσκολα τότε το ποιο απλό είναι να κοιτάς την φλόγα και να προσπαθείς να κρατήσεις την συγκέντρωσης σου.

Ελπίζω να σου πει και καποιος άλλος κατή ακόμα.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμο.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/01/2009, 16:21:50  Εμφάνιση Προφίλ
despedida αν και δεν εχω πετύχει ποτε Α.Π. απο τις γνώσεις μου για αυτη κ μόνο μπορω να πω οτι είχες μια εμπειρία Α.Π.

Επισης να σου πω οτι δεν είναι αναγκει σε κάθε θέμα στο οποίο γράφεις να διαβάζεις όλες τις σελιδές αν δεν εχεις χρόνο κλπ καθως-"μεταξυ μας"- δεν λένε όλες οι σελίδες κάτι το ουσιαστικό.
Γενικά όμως κάποιες φορές είναι απαραίτητο να τις διαβάζεις όλες κ οπωσδήποτε έτσι όλο και κάτι παραπάνω θα μάθεις.

http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

despedida
Νέο Μέλος


10 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/01/2009, 16:23:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους despedida
Γεια σας κι απο μένα ξανά!
Το θέμα της αστρικής προβολής το σκέφτομαι αρκετά τον τελευταίο καιρό. Πιστεύω οτι πράγματι συμβαίνει όμως πιστεύω επίσης οτι δεν είναι σωστό να το επιδιώκουμε. Δεν ξερω για πιο λόγο,απλά αυτή την αίσθηση έχω. Οταν και αν μας συμβεί πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος.Δεν μπορούμε να 'παίζουμε' με τετοια θέματα απλά απο περιέργεια. Το θεωρώ ανήθικο. Ίσως είμαι υπερβολική αλλά είναι καθαρά η αποψη μου και μόνο.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
nniikkooss
Νέο Μέλος


7 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/01/2009, 19:19:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους nniikkooss
ENAS YPHRTHS Σε παρακαλώ εξήγησε μου εάν αυτή η άσκηση είναι κάτι ξεχωριστό από την αστρική προβολή (εννοώ εάν βοηθάει μόνο στην συγκέντρωση και κατ' επέκταση στην ΑΣ) ή εάν πρέπει να την κάνω όταν προσπαθώ να κάνω αστρική προβολή.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/01/2009, 19:32:17  Εμφάνιση Προφίλ
despedida μαθαίνεις γρήγορα..
Είναι πολύ σωστά αυτα που λες, χαίρομαι που υπάρχει κάποιος που τα λέει επιτελους.. γιατι βλέπεις πριν δεν το λέγαμε καθως είχαμε την αλληλεγύη του εγωισμού μας απο πίσω. Ολοι μας φιλόδοξοι..

Αυτό που λες το έχω υπονοήσει στο παρελθον(διαβασε 2-3εις σελίδες πριν) όταν μιλούσα για εγωιστικές επιδιωξεις.

Η αστρικη προβολή δεν είναι τιποτα αλλο παρα μία εγωιστική επιδίωξη.
Γιατι κάποιος να κανει Α.Π. αν όχι για προσωπικούς λόγους?

Και βέβαια αυτό που διαφοροι οπαδοί της Α.Π. λένε "..και μη ξεχνάτε είναι κατι απόλυτα φυσιολογικό".

Πού είναι η φυσιολογικότητα?
Στο να πετάς ή στη τηλεπάθεια και το "astral sex"?
ή μήμπως είναι κάτι που το κάνει ο περισσότερος κόσμος κ είναι κοινώς γνωστο?
Τιποτα απο αυτά.

Είναι μια καθαρα προσωπικη επιδιωξη-φιλοδοξία το να πετύχεις Α.Π.
Είναι για τους κυνηγούς της γνώσης, του απόκρυφου κλπ.
Λες κ τη χρειάζονται. Λες και οποιοσδήποτε στη γη τη χρειάζεται.

Βλέπεις εγω συνειδητά και κάποιοι άλλοι υποσυνείδητα έχουμε αποδεκτει οτι είμαστε εγωιστές και κυνηγάμε "το άγνωστο", "την γνώση" κοκ...
Φιλοδοξίες με άλλα λόγια..
Θα μου πεις κακό είναι να έχεις φιλοδοξίες?
Οχι, κακό είναι να μην αποδέχεσαι οτι είναι εγωιστικές ή και επικύνδυνα εγωιστικές.

Υπάρχουν άνθρωποι σε αυτό το φόρουμ που θα έβαζαν το ζέρι τους στη φωτιά για τη γνώση.
Δεν τους κατακρίνω, τους ενστερνίζομαι.
Αλλα δε λέω οτι έχω σωστή, καλή και αγαθή πρόθεση.
Το καλο άλλωστε δεν είναι κάτι προσωπικό, έχει πομπό και δέκτη.
Τώρα, αν εμείς το κάνουμε προσωπικό είναι πάλι λόγω εγωισμού.

http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/01/2009, 20:31:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
Φίλε Dr Jekyll Mr Hyde
Στις πιο πίσω σελίδες κάπου λέω ότι είμαστε γεμάτοι ελαττώματα αδυναμίες και φιλοδοξίες βουτηγμένοι μέσα στα πάθη και κυβερνώμενοι από την λαγνεία την απληστία την περηφάνια την οργή την τεμπελιά και πολλά αλλά .

Ο κακομοίρης ο άνθρωπος είναι ένα καράβι που το κυβερνάνε άλλοι. Και δεν του φτάνει μονό αυτό ,αλλά έχει και την ψευδαίσθηση να νομίζει ότι κάποιος είναι.
Αυτή η εικόνα, η ψευδείς προσωπικότητα είναι που προσβάλετε και θυμώνει.

Αυτός ο δύστυχος ο άνθρωπος θα κουβαλάει το φορτίο της κακομοιριάς του ,τις ψευδαίσθησης παντού είτε στο φυσικό είτε στο Αστρικό.

Τώρα τα ελαττώματα μας, την φτώχια μας θέλουμε να την επεκτείνουμε και με ένα πιο συνειδητό τρόπο στο Αστρικό. Έτσι και αλλιώς κάθε βράδι βγαίνουμε στο Αστρικό και μην στεναχωριέστε, όλα αυτά που θέλετε να κάνετε τα κάνετε είτε το ξέρετε είτε όχι.

Τα εγώ στην 5η διάσταση έχουν όλη την ελευθερία να οργιάζουν εις βάρος του φτωχού ανθρώπου που έχει την συνείδηση του κοιμισμένη.

Για αυτό το λέω και το ξαναλέω και θα το ξαναπώ.

Αν δεν κάνουμε μια συνειδητή προσπάθεια στο τώρα, να αφυπνίσουμε την κοιμισμένη μας συνείδησης αν δεν είμαστε σε θέση να μπορέσουμε να παρατηρήσουμε όπως ένας κυνηγούς το θήραμα τα ελαττώματα μας ,αν δεν είμαστε σε θέση να τα κατανοήσουμε σε βάθος να δούμε τα λάθη μας, τότε θα είμαστε συνεχώς συνδεδεμένοι με την προσωπική μας κόλαση .

Αν αυτή η κόλαση δεν καθαρίση ,τότε δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση να ζούμε κοντά στο φως άφου εμείς οι ίδιοι καλλιεργούμε τα σκοτάδια.

Φίλε Dr Jekyll Mr Hyde όσες εξομολογήσεις , μετουσιώσεις και κυριακάτικες λειτουργείς και αν πάει κανείς ,αν μέσα του συνεχίζει να καλλιεργεί το σκοτάδι τότε
Ποιος θα μπει στον ουρανό
(Λκ 13:25-27)
21�Στη βασιλεία των ουρανών δε θα μπει ο καθένας που με καλεί: Kύριε, Kύριε, αλλά όποιος κάνει το θέλημα του Πατέρα μου του ουράνιου. 22Πολλοί θα μου πουν εκείνη την ημέρα: Kύριε, Kύριε, στο δικό σου όνομα δεν κηρύξαμε και στο δικό σου όνομα δε βγάλαμε δαιμόνια και στο δικό σου όνομα δεν κάναμε πολλά θαυμαστά έργα; 23Kαι τότε θα τους πω: Ποτέ δε σας γνώρισα, φύγετε από μένα εσείς που το έργο σας είναι η ανομία�.


ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμο

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/01/2009, 21:12:13  Εμφάνιση Προφίλ
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
quote:
Αν δεν κάνουμε μια συνειδητή προσπάθεια στο τώρα, να αφυπνίσουμε την κοιμισμένη μας συνείδησης αν δεν είμαστε σε θέση να μπορέσουμε να παρατηρήσουμε όπως ένας κυνηγούς το θήραμα τα ελαττώματα μας ,αν δεν είμαστε σε θέση να τα κατανοήσουμε σε βάθο
quote:
Αν αυτή η κόλαση δεν καθαρίση ,τότε δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση να ζούμε κοντά στο φως άφου εμείς οι ίδιοι καλλιεργούμε τα σκοτάδια.

Αν και το έχω ξαναπεί, ξαναλέω για τα καινούρια μέλη, οτι συμφωνω απόλυτα με το κόνσεπτ των(γνωστικών?) της αφύπνισης της συνείδησης.

Αναρωτιέμαι, μήμπως τελικα η ευτυχία[b] φέρνει-ή καλυτερα-[b]πάει πακέτο με την αφύπνιση της συνείδησης?

Λες :

quote:
Τώρα τα ελαττώματα μας, την φτώχια μας θέλουμε να την επεκτείνουμε και με ένα πιο συνειδητό τρόπο στο Αστρικό. Έτσι και αλλιώς κάθε βράδυ βγαίνουμε στο Αστρικό και μην στεναχωριέστε, όλα αυτά που θέλετε να κάνετε τα κάνετε είτε το ξέρετε είτε όχι.

Αυτό που λες εδω θέλω να το συζητήσω πραματικά. Κάτι ανάλογο έλεγε ο Χριστός αν θυμάμαι καλα, οτι είτε κάνεις την αμαρτία, είτε φανταστείς οτι την κάνεις, είναι το ίδιο.

Εντούτοις, τότε γιατι καθε μέρα που ξημερώνει έχουμε τις ίδιες βλάσφημες επιθυμίες?

http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/01/2009, 09:49:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Φίλε Dr Jekyll Mr Hyde

Για να μπορέσουμε να κάνουμε μια εσωτερική εργασία χρειάζεται να ξέρουμε με τι θα δουλέψουμε. Ένας χειρουργός γνωρίζει καλά την ανατομία του ανθρώπινου σώματος. Έτσι και εμείς πρέπει να γνωρίζουμε ας το πούμε την εσωτερική και ψυχολογική ανατομία.

Για να δούμε πρέπει να ξέρουμε που να κοιτάξουμε.

Η εσωτερική λοιπών ανατομία σε απαραίτητες γραμμές είναι ότι εμείς αποτελούμαστε από ΟΥΣΙΑ που μπορούμε να πούμε πως είναι ένας Θεϊκός σπινθήρας και είναι ότι ποιο αγνό έχουμε.

Από τα πολλά ΕΓΩ και όχι ένα εγώ, και αυτά είναι τα βασικά θανάσιμα αμαρτήματα. Και να σου θυμίσω πως όταν ο Χριστός έκανε έναν ξορκισμό σε έναν δαιμονισμένο ρώτησε το όνομα του δαίμονα και εκείνος απάντησε «το όνομα μου είναι λεγεών. Έτσι είναι τα ΕΓΩ μια λεγεώνα.

Και από την ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ η οποία είναι το σχήμα οπού εκφράζονται είτε τα ΕΓΩ είτε η ΟΥΣΙΑ. Επίσης η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ αναπτύσσεται από τα 0 έως 7 χρόνια από εκεί και πέρα καλλιεργείται . Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ είναι μιμητική ,για αυτό έχουμε το γέλιο του Μπαμπά ή το περπάτημα της Μαμάς και πολλά αλλά. Αν θες ένα πιο περίεργο παράδειγμα σκέψου πως η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ είναι ένα ψυχολογικό software που ανταποκρίνεται στην εποχή, στα ήθη και τα έθιμα των λαών.

Επίσης έχουμε 5 ψυχολογικά κέντρα οπού εκφράζονται τα εγώ. Το διανοητικό, το κινητικό. το συναισθηματικό. το ενστικτώδες και το σεξουαλικό. Π.χ ας πάρουμε την Λαγνεία που είναι ένα βασικό ελάττωμα στους άντρες. Για να μπορεί να υπάρχει λαγνεία πρέπει να λειτουργούν τουλάχιστον δυο κέντρα, το σεξουαλικό και το διανοητικό. Χωρίς το διανοητικό δεν υπάρχει λαγνεία.

Η Λαγνεία όταν εκφράζετε μέσα από το κινητικό- ένστικτο- σεξουαλικό και το διανοητικό γινόμαστε χυδαίοι ,φαλλοκράτες και πολλά αλλά. Αν το εγώ αυτό εκφραστεί πιο πολύ μέσα από το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ είμαστε όλο γλύκες ,μέχρι που λέμε σε αγαπώ και ένα σωρό αλλά τέτοια πράγματα ,και μόλις πετύχουμε τον σκοπό μας, νιώθουμε ότι όλα ξεφούσκωσαν!!

Για αυτό ,αυτός που αφυπνίζει συνείδηση την χρησιμοποιεί για να μπορεί να παρακολουθεί πως τα εγώ ή τα ελαττώματα εκδηλώνονται μέσα από τα διάφορα ψυχολογικά κέντρα.

Πρώτα πρέπει να μπορέσουμε να τα δούμε . Μετά να τα καταντήσουμε σε βάθος και τρίτο να τα εξαλείψουμε. Αυτά είναι τα βήματα για να καθαρίσουμε την εσωτερική μας ΚΟΛΑΣΗ. Αν δεν γίνει αυτό τότε και φυσικό είναι να αναρωτιόμαστε


«Εντούτοις, τότε γιατι καθε μέρα που ξημερώνει έχουμε τις ίδιες βλάσφημες επιθυμίες?»

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμο

Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 14/01/2009 09:51:35

Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 14/01/2009 09:54:57Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/01/2009, 10:54:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Τώρα έγινε ποιο ξεκάθαρος ο λόγος που συνεχώς λέω ότι είναι πιο ασφαλές να κάνουμε αυτή την συνειδητή εργασία με τον εαυτό μας και μέσα από αυτό να μπορέσουμε να έχουμε μια Αστρική προβολή.

Ο άνθρωπος που κάνει μια συνειδητή προσπάθεια να αφύπνιση την συνείδηση του και να δει τα ελαττώματα του μέσα στην καθημερινότητα οποία και αν είναι αυτή για τον καθένα μας , αυτός ο άνθρωπος θα συνεχίσει να κάνει το ίδιο και στις ανώτερες διαστάσεις.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμοΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/01/2009, 13:19:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΦΙΛΕ nniikkooss συγνωμη που αργησα να σου απαντησω, αυτή η άσκηση κάνει γενικά καλό. Και βοηθάει στην συγκέντρωση και κατ' επέκταση στην ΑΣ

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμοΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

nniikkooss
Νέο Μέλος


7 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/01/2009, 17:54:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους nniikkooss
Παιδιά μπορείτε να με ενημερώσετε για το αστρικό σεξ; Γίνεται κατά τη διάρκεια της αστρικής προβολής; Γενικά κατατοπίστε με στο θέμα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
despedida
Νέο Μέλος


10 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/01/2009, 18:23:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους despedida
Dr Jekyll Mr Hyde,
ο Θεός έδωσε στον άνθρωπο απόλυτη ελευθερία. Ελευθερία να κάνει ότι θέλει στα χρονικό διάστημα που βρίσκεται σε αυτό τον κόσμο,για όσο βρίσκεται. Απο κει και πέρα είναι στην κρίση του καθενός το πως θα εκμεταλλευτεί αυτή την ελευθερία. Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο στα όσα γράφεις. Φυσικά και είναι πέρα για πέρα εγωιστικό το να επιδιώκει κανείς ΑΠ.Και κατά την ταπεινή μου γνώμη,είναι λαθος. Οταν μου συνέβη δεν το επιδίωξα,δεν το προσπάθησα. Το είχα σκεφτεί αλλά μέχρι εκεί. Οταν συνέβη και είδα τη φίλη μου που είχε πεθάνει θα μπορούσα να σκεφτώ:Ορίστε,να μια απόδειξη περί της υπαρξης μεταθανάτιας ζωής. Ομως δεν σκέφτηκα έτσι,γιατί μπορεί να είδα τη φίλη μου αλλά ήταν τέτοιες οι συνθήκες που δεν είχα επικοινωνία,δεν είχα χρόνο,κι έπειτα ήταν και το σοκ που εν ολίγοις 'εθαψα' το γεγονός στο μυαλό μου και δεν το σκέφτηκα παρά ένα χρόνο αργότερα. Ψάχνουμε διαρκώς αποδείξεις..και αναρωτιέμαι:Θα είναι ποτέ αυτες αρκετες; Μπορεί κάποιος απο εδώ να πει οτι 'βρήκα αρκετες αποδείξεις,πείστηκα,τώρα ξέρω την αλήθεια'? Η μήπως όλο το νόημα βρίσκεται στην πίστη άνευ αποδείξεων; Είχα ακούσει μία ιστορία που μου έκανε εντύπωση:'Ηταν ένας γέροντας,στάθηκε μια μέρα στην κορυφή ενός βουνου και είπε:Θεε μου,εγώ θα πιστέυω σε σένα και ας μην υπάρχεις!Σύμφωνα με αυτή την ιστορία ευθύς παρουσιάστηκε μπροστά του Το Φως.
Δεν είμαι σε καμία περίπτωση κατά της αναζήτησης.Απεναντίας θεωρώ οτι είναι στη φύση του ανθρώπου.Αυτό όμως που κάποιος πρέπει να εχει ξεκαθαρίσει στο ταξίδι της αναζήτησης του είναι το ΤΙ ψάχνει και ΓΙΑΤΙ.
Τώρα σχετικά με astral sex και κάτι τέτοια που ακούω,νίπτω τας χείρας μου και δεν τα πιστευω κιολας.Χωρίς παρεξήγηση.

'Η γνώση είναι δύναμη, ανίσχυρο όπλο όμως, χωρίς την επίγνωση'...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

-Κενό-
Μέλος 1ης Βαθμίδας


93 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/01/2009, 17:17:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους -Κενό-
Παιδιά εμένα δεν μου αρέσει να κρύβομαι . Νομίζω πως άρχησα να ασχολούμαι με τον εσωτερισμό για εγωιστικούς λόγους . Δεν θυμάμαι τι ακριβώς σκεφτόμουν αλλά σίγουρα δεν ήταν η επιθυμία μου να σώσω τον κόσμο . Παρόλα αυτά όμως (θέλω να ελπίζω ότι) άλλαξα γνώμη και τελικά το κάνω για την επίτευξη της ευτυχίας η οποία πιστεύω ότι επιτυγχάνεται με την εσωτερική κάθαρση . Αυτό το συμπέρασμα το έβγαλα αφού σκέφτηκα και κοίταξα γύρω μου. Είδα ανθρώπους να κάνουν <<φυσιολογικά>> πράγματα , είδα τους νέους να φλερτάρουν , να βγαίνουν έξω και να κάνουν κοινωνική ζωή , τους μεσήλικες να εργάζονται για να τα βγάλουν βόλτα και τους γέρους να μεμψημοιρούν για αυτά που δεν έκαναν . Γενικά δεν είδα ευτυχία είδα όμως δραστηριότητες που <<υπόσχονται>> ευτυχία . Παράλληλα εντύπωση μου έκανε ότι είμαι ζωντανός και αυτό δεν μπορεί να εξηγηθεί με επιστημονικούς όρους . Έτσι μου δημιουργήθηκε η βεβαιότητα ότι πιθανόν να υπάρχουν και άλλα πραγματα που δεν έχω δει ή ακούσει
γιατι στο κάτω κάτω αφού υπάρχουν όλα αυτά που βιώνω γιατί να μην υπάρχουν ακόμη περισσότερα ? Ακόμα θεωρώ ότι η ευτυχία είναι αντίκτυπο ενός σωστού τρόπου ζωής , του δρόμου του πολεμιστή αλλά χωρίς αυτό να αποκλείει τις ανθρώπινες δραστηριότητες και την επαφή μετα κοινά.

Τώρα όσον αφορα τους λεγόμενους κραδασμούς δεν τους έχω νιώσει ποτέ αλλά μπορω να προκαλέσω κάτα βούληση ένα μούδιασμα σε όλο μου το σώμα που συνδέεται με ένα αίσθημα μεγαλέιου( ΄΄η μπορεί απλά να είμαι ψώνιο εεε? )

Αυτά για σήμερα .....

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

europaios2
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5735 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/01/2009, 19:05:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους europaios2
Aγαπητή, despedida από μικρός είχα αρκετά τέτοια συμβάν όπως το
δικό σου. Την έψαξα, τελικά επρόκειτο απλά για μια κατάσταση στην οποία είσαι ένα εκατομμυριοστό του χιλιοστού πριν κατέβει ο γενικός για να κοιμηθείς. Οι εικόνες που έχεις δεν είναι παρά αυτές που έχεις λίγο πριν πέσεις για ύπνο στο ξύπνιο σου και οι οποίες σου δημιουργούν την αίσθηση ότι τις βλέπεις αλλά δεν μπορείς να κοινηθείς ή τρέμεις κ.λ.π. παιχνίδια του εγκεφάλου με λίγα λόγια.

Μάλιστα είχα παρακολουθήσει και σχετικό ντοκιμαντέρ, όπου οι επιστήμονες τόνιζαν αυτά τα φαινόμενα που δημιουργεί ο εγκέφαλος και που τελικά δεν είναι παρά ψευδαισθήσεις.
Οι παλιοί τα ονόμαζαν και μόρα ή μορούσα! αλλά αυτοί βέβαια δε γνώριζαν και προσπαθούσαν να τα εξηγήσουν με τα μικρά αυτά δαιμονάκια που ανέβαιναν στο στήθος σου.

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/01/2009, 22:35:21  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Παρόλα αυτά όμως (θέλω να ελπίζω ότι) άλλαξα γνώμη και τελικά το κάνω για την επίτευξη της ευτυχίας η οποία πιστεύω ότι επιτυγχάνεται με την εσωτερική κάθαρση . Αυτό το συμπέρασμα το έβγαλα αφού σκέφτηκα και κοίταξα γύρω μου. Είδα ανθρώπους να κάνουν <<φυσιολογικά>> πράγματα , είδα τους νέους να φλερτάρουν , να βγαίνουν έξω και να κάνουν κοινωνική ζωή , τους μεσήλικες να εργάζονται για να τα βγάλουν βόλτα και τους γέρους να μεμψημοιρούν για αυτά που δεν έκαναν . Γενικά δεν είδα ευτυχία είδα όμως δραστηριότητες που <<υπόσχονται>> ευτυχία .

Δε χρειάζεται να μας εξηγείς φίλε μου τι εννοείς λέγοντας "εσωτερική κάθαρση", όλοι το καταλαβαίνουμε..
Η ευτυχια έχει πρωταρχικά να κάνει με τον έρωτα για ζωή.
Το οτι ζεις σαν γεγονός απο μόνο του είναι ευτυχία, άσχετα αν εμείς το διαστρεβλώσαμε στη πορεία καθώς οι "μεγαλύτεροι" μας μας πέρασαν το προπατορικό αμαρτημα:την αχαρηστία καθώς και τη βλακεία.
Η βλακεία είναι η μεγαλύτερη αυτοτιμωρία του ανθρώπου κ μεγάλο βάσανο του είδους γενικά.Είναι πηγή κάθε κακού όπως και η άγνοια με την οποία πάει πακέτο συνήθως αν όχι πάντα.
Απο κει κ πέρα, φυσικά και η ευτυχία έρχεται μετά την αυτοκάθαρση καθώς όπιος περιμενει "ευτυχια" απο το ποια πο****α θα του καθίσει σήμερα θα περιμένει επ άπειρον-στη κυριολεξία.

Τώρα τι να πούμε..
Ο άνθρωπος γενικά φέρεται ανόητα..

Η ανοησία είναι φυσιολογική στις μέρες μας..


http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1507 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/01/2009, 19:11:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Φιλε europaios2

Αυτό που λέμε πραγματικότητα είναι μια ψευδαίσθηση αν αναλογιστείς ότι οι αισθήσεις σου, σου αποκαλύπτουν ένα ελάχιστο μέρος από το ΟΛΟ.

Π.χ το αυτί δεν ακούει τους υπέρηχους ούτε τους υπόηχους.

Επίσης πως θα εξηγούσες αν δυο άτομα βρίσκονταν συνειδητά στο Αστρικό επίπεδο και είχαν την ίδια εμπειρία. Π.χ να βρεθούν μαζί και να θυμούνται τι κάνανε παρέα και διάφορα άλλα. Ή να βλέπεις πράγματα που θα συμβούν στο μέλλον και πράγματι να συμβαίνουν.


Όταν ένας άνθρωπος έχει αποδείξεις από την εμπειρία δεν χρειάζεται την επιστήμη για να του πει ότι όλα αυτά είναι βλακείες.

Βέβαια παίζει μεγάλο ρόλο το τι εμπειρίες έχεις. Η δικιά σου εμπειρία σε έχει πάει μέχρι ένα σημείο και ξέρω ότι βλέποντας το από εκεί και σε σχέση την νοοτροπία που έχεις, μπορώ να πω ότι έχεις ένα δίκιο.

Αλλά από την άλλη ,από ένα διαφορετικό σημείο υπάρχουν πράγματα που δεν τα βλέπεις. Μέχρι τότε δεν μπορείς να κανείς διαφορετικά.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμο
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dark_kronos
Νέο Μέλος

Greece
5 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/01/2009, 22:51:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dark_kronos
Δυστιχος δεν εχω τον χρονο να διαβασω πολλα πραγματα, αν και υπαρχουν αμετριτα πολυ ενδιαφερονται θεματα και ποστ μεσα σε αυτο το φορουμ, θα ηθελα να μου δωσετε ενα μικρο ρεζουμε ωσων αφορα την αστρικη προβολη, μεχρι να βρω τον χρονο να μελετισω πιο καλα το τοπικ.
Κατα κυριο ποσοστο, την θεωριτε κατι καλο; Ειναι κατι επικυνδινο; Μπορει να προσφερει κατι σε ενα ατομο που καταφερνει να φτανει σε αυτην την κατασταση; Αξιζει να προσπαθισει κανεις να το πετυχει; Ο αποτερος σκοπος πιος ειναι;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 50 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.15625
Maintained by Digital Alchemy