ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο2
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 52
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
elo
Συντονιστής

Greece
3417 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2010, 13:24:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους elo
Φίλοι μου allzzaro και IndustrialAngel αν νομίζετε πως η ανάλυση πάνω σε κάθε τι που γνωρίζουμε (μυθολογία) για προκατακλυσμιαίους πολιτισμούς έχει σχέση με το συγκεκριμένο θέμα.. (Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου).. ευχαρίστως το συνεχίζουμε εδώ, αν και η δική μου γνώμη είναι πως και μόνο από τον τίτλο του συγκεκριμένου θέματος, αλλά και η εισαγωγή που έχει κάνει ο θεματοθέτης Schwabe στο πρώτο μέρος του θέματος είναι πολύ συγκεκριμένη.

Τέλος πάντων, ας σας φωτίσει ο θεός ώστε να πάρετε την σωστή απόφαση, και βλέπουμε…


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2010, 13:49:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro
elo
quote:
αλλά και η εισαγωγή που έχει κάνει ο θεματοθέτης Schwabe στο πρώτο μέρος του θέματος είναι πολύ συγκεκριμένη.

Οντως, είναι συγκεκριμένη
Αγία Γραφή και η προέλευση του ανθρώπινου είδους.
Για την προέλευση του ανθρώπινου είδους συζητάμε αν αυτός εχει κάποια σχέση με τους προκατακλυσμιαίους πολιτισμούς.
Η Αγία Γραφή δέχεται προκατακλυσμιαίους πολιτισμούς οπως πχ η Βαβυλώνα. Ενα κτίριο που θα έφθανε τους ουρανούς δεν χτίζεται απο πλίνθους αλλά απο ογκόλιθους οπως αυτοί του Μπάαλεκ.
Τώρα τι να σας πώ εγώ προσωπικά δεν περιμένω να λάβω τη Θεία Φώτιση αλλά νομίζω οτι αν περιοριστούμε στα γραφώμενα της Αγίας Γραφής και στα της θεωρίας της εξέλιξης χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν και τις αρχαίες αναφορές θα είναι ενας μονόδρομος χωρίς αξία..
Οτι νομίζετεΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2010, 14:14:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro
industrialangel
quote:
Έχω διαβάσει σε ουφολογικού περιεχομένου σάιτ ότι οι πίθηκοι είναι προιόν αντίστροφης εξέλιξης, ότι δηλαδή υπήρξε την εποχή των δεινοσαύρων μια εξελιγμένη ανθρωπότητα η οποία καταστράφηκε και κάποιοι άνθρωποι για να επιζήσουν εξελίχθηκαν σε πιθήκους, ενώ άλλοι παρέμειναν ως έχουν.

Πάς και βρίσκεις κάτι πράγματα ρε γείτονα.
Πρίν απο μερικά πόστ είχα αναφερθεί στον Αρίσταρχο και σε κάποιους αλλους αρχαίους συγγραφείς τους οποίους σου πρότεινα να χαρακτηρίσεις απατεώνες.
Μου είπες ``οχι ρε φίλε αυτοί δεν είναι απατεώνες``.
Σε παραπέμπω λοιπόν στην ενότητα θεραπεία και στο τόπικ του Εαρινού περί ``Ερωτας και ψυχική υγεία``.
Εκεί λοιπόν έχω παραθέσει ενα απόσπασμα απο το ``συμπόσιο`` του Πλάτωνα για το πώς ο Πλάτωνας αντιλαμβάνεται τον ``έρωτα`` .
Η ουσία δεν είναι οτι ο Πλατωνικός έρως εχει να κάνει με τον έρωτα εξ αποστάσεως ή τον έρωτα της ψυχής αλλά η συνύπαρξη δύο φύλων σε ενα. Με λίγα λόγια οι δύο αδελφές ψυχές αυτές σύμφωνα με τον δάσκαλο Πλάτωνα είναι μία και ήταν μία πρίν διαχωριστούν.
Τι έγινε λοιπόν θα τον δείρουμε και τον Πλάτωνα? Θα τον κάψουμε στην πυρά και αυτόν? Θα τον χαρακτηρίσουμε απατεώνα? που υποστηρίζει την ύπαρξη ενός ανθρώπινου είδους χωρίς φύλο.
Εγώ λοιπόν οπως και οι αλλοι δεν καταδικάζουμε ούτε την επιστήμη ούτε την τεχνολογία. Απλά λαμβάνουμε υπόψιν μας και τις γραφές και προσπαθούμε να απομυθοποιήσουμε τους μύθους.
Εσύ παρουσιάζεσαι απόλυτος χαρακτηρίζεις υποκειμενικά ανοησίες αστειότητες αυτά που θέλεις ακολουθώντας εναν μονόδρομο.

Χθές στην εκπομπή του Χαρδαβέλα διακεκριμένοι επιστήμονες κάποιοι απο αυτούς Δανέζης Θεοδοσίου Γούδης κλπ αναφέρθηκαν στην ύπαρξη αλλων διαστάσεων πέραν των 3 γνωστών.
Συγκεκριμένα η ρήση του κ. Ζησιμάτου ``εάν υπάρχουν εξωγήινοι σίγουρα λόγω της τόσο προχωρημένης τεχνολογίας τους θα μας παρακολουθούν και εμείς δεν θα τους παίρνουμε χαμπάρι``.
Στην πυρά ο Ζησιμάτος, στην πυρά ο Θεοδοσίου στην πυρά ο Δανέζης στην πυρά και ο Χόπκινς ο οποίος μίλησε για εξωγήινους.
Εξωγήινοι δεν υπάρχουν ούτε έχουμε αποδείξεις για την ύπαρξη τους, και όμως γίνονται αναφορές. Δεν το θεωρούν γελοιότητα οι άνθρωποι αλλά το εξετάζουν.
Στην πυρά λοιπόν να ρίξουμε και τον Αινστάιν ο οποίος παραδέχθηκε οτι θεωρεί σφάλμα του που ΔΕΝ στράφηκε υπέρ της κβαντικής μηχανικής.
Σήμερα η κβαντική μηχανική θεωρεί οτι πέραν των 3 διαστάσεων έχουμε αλλες 9 διαστάσεις τις οποίες δεν μπορούμε να αντιληφθούμε.
Οι συγκεκριμένοι επιστήμονες θεωρούν οτι μέσα απο τη φαντασία μας,μέσα απο τα όνειρά μας, μέσα απο κάποιους μηχανισμούς που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πως λειτουργούν ερχόμαστε σε επαφή και αλλες διαστάσεις.
Στην πυρά και αυτοί όλοι?
Ανοησίες λένε και αυτοί αφού δεν έχουν την παραμικρή απόδειξη οτι υπάρχει και αλλη διάσταση.
Ελεος ρε industrialangel ούτε ο trexagireve δεν είχε δείξει τέτοια απολυτότητα.

Edited by - allzzaro on 02/05/2010 14:19:42Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Agnostic
Συντονιστής

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2010, 14:27:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic
Ενημερωτικά για όσους επιθυμούν τη συνέχιση της συζήτησης περί υπάρξεως ή μη, υπεραναπτυγμένου πολιτισμού στο μακρινό παρελθόν υπάρχει και το πολύ ενδιαφέρον θέμα:Στην αρχαιότητα: Εξωγήινοι ή μήπως ένας πολύ πιο ανεπτυγμένος γήινος πολιτισμός;

Απ'ότι θυμάμαι εκεί είχαν δωθεί ενδιαφέρουσες ρεαλιστικές εξηγήσεις για αρχαίες κατασκευές όπως οι πυραμίδες καθιστώντας αχρείαστες τις ουφολογικές και λοιπές sci-fi ερμηνείες.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2010, 14:34:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro
Και θα το θέσω διαφορετικά γείτονα
Όλες οι γραφές μιλούν για τη δημιουργία ενός ανθρώπινου είδους απο τους Θεούς. Οταν λένε Θεούς αναφέρονται σε κάποιους που είχαν στα χέρια τους κάποια τεχνογνωσία ίσως και τεχνολογία.
Αν υποθέσουμε οτι όντως μπορεί να ήταν έτσι, (υπόθεση κάνουμε) δεν θα μπορούσαν να τροποποιήσουν γεννετικά τα τότε είδη?
Εδώ μπορούμε σήμερα να το κάνουμε δεν θα μπορούσαν εκείνοι τότε?
Η ύπαρξη γνώσης μαθηματικών, γεωμετρίας, γεωλογίας, ιατρικής ακόμα και χειρουργικής, αστροφυσικής αλλά και φιλοσοφίας 5.000 χρόνια πρίν μας δημιουργεί σοβαρές υποψίες οτι κάτι είναι κρυμμένο και συνεχίζουν να το κρύβουν.
Ομως τον τελευταίο καιρό ο κάθε μπακάλης ο κάθε ελαιοχρωματιστής ο κάθε πολίτης ενημερώνεται οτι αυτά που θεωρούσε μύθους εχουν κάποια δόση αλήθειας. Και οπως είπαν οι παρευρισκόμενοι χθές στην εκπομπή του Χαρδαβέλα είναι μια προετοιμασία για το εγγύς μέλλον ώστε να μην μας ερθει ξαφνικό το οτι κάποιοι μας παρακολουθούν οτι ίσως κάποιοι μπορούν να μας εξουσιάζουν μέσα απο τη συνείδηση μας μέσα απο τη φαντασία μας μέσα απο τα όνειρά μας.
Μπούρδες, ίσως, αλλά υπάρχει και το αλλά...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2010, 14:40:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro
agnostic
quote:
Ενημερωτικά για όσους επιθυμούν τη συνέχιση της συζήτησης περί υπάρξεως ή μη, υπεραναπτυγμένου πολιτισμού στο μακρινό παρελθόν υπάρχει και το πολύ ενδιαφέρον θέμα:Στην αρχαιότητα: Εξωγήινοι ή μήπως ένας πολύ πιο ανεπτυγμένος γήινος πολιτισμός;

Δεν μπορούμε να κατηγοροποιήσουμε τις σκέψεις μας και τον ειρμό μας φίλε μου agnostic.
Eγώ προσωπικά δεν θα μπώ στη διαδικασία και πάω σε αλλο τόπικ οπου θα χάσω και τον ειρμό μου. Με το ζόρι καταφέρνω να σκεφτώ, να συγκεντρωθώ αλλά και να εκφραστώ. Εχω και κάποια ηλικία
Αυτά είχα να πώ.. σας φιλώ..Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2010, 14:55:32  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

ελό

Ξαναέγραψα ότι για μένα οποιαδήποτε ψευδεπιστημονική προσέγγιση είτε θρησκευτική είτε ουφολογική μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι και αντιμετωπίζεται με τα ίδια πάνω κάτω επιχειρήματα. Δε θεωρώ επομένως σκόπιμο τον κατακερματισμό του θέματος αλλά αντιθέτως για λόγους πληρότητας είναι συμφερότερο να αναλυθεί εδώ.

Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Έχω διαβάσει σε ουφολογικού περιεχομένου σάιτ ότι οι πίθηκοι είναι προιόν αντίστροφης εξέλιξης, ότι δηλαδή υπήρξε την εποχή των δεινοσαύρων μια εξελιγμένη ανθρωπότητα η οποία καταστράφηκε και κάποιοι άνθρωποι για να επιζήσουν εξελίχθηκαν σε πιθήκους, ενώ άλλοι παρέμειναν ως έχουν. Αυτός ο ισχυρισμός είναι τόσο γελοίος όσο και ο δημιουργισμός. Παράλληλα, χαρακτηρίζεται από την ίδια ένδεια στοιχείων.

Για αυτό λέω ότι όλα μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι και καλό είναι να τα βλέπουμε μαζεμένα


Γειά σου φίλε Γιώργο...

Προσωπικά , λέω ότι ο τρόπος με τον οποίο τοποθετούμαστε , συναλλασόμαστε και διαχειριζόμαστε τα του εαυτού μας -συναισθήματα κλπ- αλλα και την επικοινωνία μας με τους άλλους , διαδραματίζει πρωτεύοντα ρόλο , στο "αν" και κατα "πόσο" θα μας ακούσουν και θα τονίσω με έμφαση , ότι το τελευταίο πράμα είναι το "αν" και κατα "πόσο" έχουμε δίκιο εμείς και "ορθότητα" των όσα λέμε..!

Θεμέλιος λίθος των πάντων , είναι το αναφερόμενο ως "καθιέρωση του εμείς"...με απλά λόγια "αμοιβαία εμπιστοσύνη" , που θεμελιώνεται μέσα απο την αναγκη κάθε ανθρώπου , να σεβασθεί και να ακουσθεί και να "τύχει" της ανάλογης αποδοχής , που καταστατικά θεμελιώνεται απο την φύση του και αναβλύζει ως "απαίτηση" αλλα και προϋπόθεση απο το είναι του , για οποιαδήποτε περαιτέρω βετίωση της σχέσης του , με τον οποιοδήποτε συνάνθρωπό του!

Είσαι νοητικά οργανωμένο παιδί και αξίζεις καλύτερων μελλοντικών προσεγγίσεων σε κάθε τι...και θα σου πώ , το εξής:"Τις περισσότερες φορές-για να μην πώ όλες , στην ζωή..δεν έχει σημασία το γνωστικό επίπεδο ενός εκάστου , αλλα η συναισθηματική του νοημοσύνη και η δυνατότητά του , να περνάει με όμορφο τρόπο τα μηνύματά του , χωρίς να απαξιώνει και να μηδενίζει τον συνάνθρωπό του.."

Μην παρεξηγήσεις τα λόγια μου και σε εμπιστεύομαι , ότι θα το αναλύσεις αυτό που σου είπα και θα βγάλεις το θεμελιώδες νόημά του και πίστεψέ με , ίσως μια μέρα να σκεφθείς ότι...όντως , ήσουν τυχερός που κάποια στιγμή , μπήκες σε αυτό το φόρουμ και έδωσες βήμα σε νέες ιδέες να διαστρωματώσουν την σκέψη σου και το "όλο όμορφο" που εδράζει εντός σου , να γίνει φορέας ευτυχίας και επιτυχίας στην ζωή σου...αρκεί , οι συνάνθρωποί σου να το αναγνωρίσουν ή για να το πώ διαφορετικά .... να θέλουν να το αναγνωρίσουν...!

Θέλω να ξέρεις ότι σε συμπαθώ και βρίσκω στο προσωπό σου , περιεχόμενα που αξίζει να τύχουν καλύτερης διαχείρισης εκ μέρους σου , προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ή και ακόμα να αναγνωσθούν απο τους άλλους , θέτοντας τις βάσεις για μια ομορφότερη και υγιή ζωή ...

Καλή σου μέρα ....

soulΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2010, 17:44:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Βρε Εαρινέ,έχεις μια τεράστια καρδιά, που τους χωράει όλους,αλλά, άσε να μιλήσει κανένας......
Δεν κανουμε διαγωνισμό καρδιάς, απλά μιλάμε....Κουλάρισε λίγο...
Τι παράσταση!!!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2010, 17:56:16  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Βρε Εαρινέ,έχεις μια τεράστια καρδιά, που τους χωράει όλους,αλλά, άσε να μιλήσει κανένας......
Δεν κανουμε διαγωνισμό καρδιάς, απλά μιλάμε....Κουλάρισε λίγο...
Τι παράσταση!!!!

Τι σε πείραξε φίλε μου , τι είναι αυτό εντός σου που σε οργανώνει και ορίζει την σκέψη και την συμπεριφορά σου???

soulΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2010, 17:58:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Δεν αφήνεις να γίνει διάλογος ρε φιλαράκι....Θέλεις, όλα να ενωθούν σε μια κοινή γκρίζα γραμμή που να περιλαμβάνει τα πάντα....
Δεν είναι πρωτότυπο...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2010, 18:00:20  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Δεν αφήνεις να γίνει διάλογος ρε φιλαράκι....Θέλεις, όλα να ενωθούν σε μια κοινή γκρίζα γραμμή που να περιλαμβάνει τα πάντα....
Δεν είναι πρωτότυπο...

Τι είναι ρε Βαγγέλη αυτό που σε πειράζει , τί κακό σου κάναμε???

soulΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2010, 18:06:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Δεν θέλετε να κάνετε διάλογο,απλά, θέλετε να περάσετε θέσεις.....
Κι αυτό κατηγορειτε σε άλλους,ενώ δεν αφήνετε θέμα να ανοιχτεί και να ειπωθεί,που να προβληματισεί....
Μόνο οτι πιστεύετε, λέτε,γενικόλογα και παραμυθατζίδικα...
Ανδρομέδες,γιόγκι,αλλά, ουσιαστικές θέσεις, όχι...
Αφειστε τους άλλους να έχουν....
Ίσως καταλάβετε τι χάνετε, με την αυτοπροβολή, που κλειστήκατε...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2010, 18:13:02  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Δεν θέλετε να κάνετε διάλογο,απλά, θέλετε να περάσετε θέσεις.....
Κι αυτό κατηγορειτε σε άλλους,ενώ δεν αφήνετε θέμα να ανοιχτεί και να ειπωθεί,που να προβληματισεί....
Μόνο οτι πιστεύετε, λέτε,γενικόλογα και παραμυθατζίδικα...
Ανδρομέδες,γιόγκι,αλλά, ουσιαστικές θέσεις, όχι...
Αφειστε τους άλλους να έχουν....
Ίσως καταλάβετε τι χάνετε, με την αυτοπροβολή, που κλειστήκατε...

’σε μας ρε Βαγγέλη να αυτο-προβαλλόμαστε..άσε μας...και τι έγινε δηλαδή???
Όλοι εδώ μέσα , έχουν μυαλό και όλοι ενήλικες είναι , μπορούν να συνεκτιμήσουν μόνοι τους και να αξιολογήσουν , που βρίσκεται το "ορθό"...και αν λέμε "βλακείες" αυτό εμάς χαρακτηρίζει...ηρέμησε λιγάκι!!!

soulΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2010, 18:35:06  Εμφάνιση Προφίλ
Γεια σου και σένα Δήμο. Έχεις δίκιο, θα προσπαθώ να είμαι διαλλακτικός αλλά να σου θυμίσω μια παράμετρο. Καλώς ή κακώς λόγω μόρφωσης έχω αναπτύξει έναν ορθολογισμό και με αυτόν πορεύομαι και σκέφτομαι. Και νομίζω ότι όσοι με διαβάζετε περιμένετε να εκφράσω μια αντίστοιχη άποψη. Αποτυχία σε αυτό το "ρόλο" (ας μου επιτραπεί η έκφαση) μπορεί να εκληφθεί ως αδυναμία ή ανυπαρξία απάντησης από τη μεριά της επιστήμης και αυτό δεν το θέλω καθόλου να συμβεί. Αλλά γενικώς, αν και εκφράζομαι απόλυτα και μπορεί να επιτεθώ στις ιδέες του συνομιλητή, πάντα σέβομαι το άτομο του. Στον allzzaro που διαφωνούμε δεν έχω αποδώσει κανένα χαρακτηρισμό. Βέβαια αν κάποιος περάσει τα όρια και μου πει ότι τα γονίδια δεν ισχύουν ή ότι ο αέρας είναι "άηλος" τότε μπορεί να πέσει κανά καντήλι( δεν ξέρω αν με πιάνεις). Εξάλλου το έχουμε ξαναπεί στη δημοκρατία "πολυβολούμε" αλύπητα τις απόψεις του άλλου, όσο δικαίωμα έχει ο καθένας να λέει ότι θέλει άλλο τόσο έχω και εγώ να κρίνω. Αν μετά την κριτική και τα σχόλια μια άποψη στέκεται τότε έχει σοβαρές πιθανότητες να είναι σωστή...


ελό,
ας το συνεχίσουμε λίγο εδώ ακόμα σεβόμενοι και την ηλικία του allzzaro που μπερδεύεται (χιχιχι)

glinaaea

σόρρυ αλλά μεταφυσικές πηγές δε γίνονται δεκτές. Έτσι απλά και απόλυτα...

allzzaro,

Δεν πρόσεξες ότι εγώ πρώτος έγραψα ότι κανείς δεν αποκλείει την πιθανότητα να υπάρχει εξωγήινη ζωή; Δεν πρόσεξες ότι πρώτος εγώ ανέφερα το SETI; Υπάρχει διαφορά μεταξύ του Χόπκινς και του Νταίνικεν, ο πρώτος είναι επιστήμονας ενώ ο άλλος είναι απατεώνας που λέει παρλαπίπες. Είναι κεφαλαιώδους σημασίας ο τρόπος με τον οποίο βρίσκεις και αναλύεις δεδομένα. Δεν μπορεί να το κάνεις όπως σου έρχεται πρέπει να εφαρμόσεις την επιστημονική μέθοδο. "κανόνες παιχνιδιού"


quote:
Στην πυρά και αυτοί όλοι?
Ανοησίες λένε και αυτοί αφού δεν έχουν την παραμικρή απόδειξη οτι υπάρχει και αλλη διάσταση.
Ελεος ρε industrialangel ούτε ο trexagireve δεν είχε δείξει τέτοια απολυτότητα.

ώπα γείτονα πάρτο αλλιώς. Οι εξισώσεις της κβαντομηχανικής δίνουν τέτοια αποτελέσματα για άλλες διαστάσεις. Όπως επίσης και για παράλληλα σύμπαντα(θεωρητικά ζούμε multiverse όχι σε universe) άρα έχουν βάση αυτά που λένε, βάση τα ανώτερα μαθηματικά, που, το ομολογώ είμαι πολύ δύσκολα για να ασχοληθεί ο κοινός άνθρωπος, οπότε μη με ρωτήσεις λεπτομέρειες δεν το κατέχω. Βάση θεωρητική έχουν πειραματική δεν έχουν (μέχρι τώρα). ’ρα αν αυτό σου λένε οι εξισώσεις σου αλλά δεν τα έχεις εφαρμόσει στην πράξη έχεις δικαίωμα να πληροφορείς τον κόσμο για τα συμπεράσματά σου κρατώντας μια μικρή επιφύλαξη για αυτό αν παρατήρησες προσέχουν πολύ τις εκφράσεις τους, βάζουν "αν", "ίσως" κτλ κτλ. Αλλά δεν τα κατεβάζουν από το στομάχι τους.

Δεύτερον, απόλυτος σαν τον τρέχα ο ένας, Βαγγέλη με έλεγε ο άλλος, ρε παιδιά εγώ δε σας βρίζω ,σας παρακαλώ σεβαστείτε με...

Τον Αριστοτέλη τον ξέχασες που έλεγε ότι τα βαριά και τα ελαφριά πέφτουν με διαφορετική ταχύτητα; Δεν τον στέλνω στην πυρά, είμαι υπερήφανος που τον έχω πρόγονο γιατί ήταν τεράστιο πνεύμα και μυαλό ΑΛΛΑ έκανε λάθος. Οι Νεύτων και Γαλιλαίος απέδειξαν ότι δέχονται όλα τα σώματα την ίδια επιτάχυνση(άρα και αποκτούν την ίδια ταχύτητα). Ωραίος και ο Πλάτων και ο Αριστοτέλης αλλά τους ξεπεράσαμε, έχουμε το πείραμα σήμερα


Παρεπιπτόντως, η εμφάνιση φύλου είναι προϊόν εξελικτικής διαδικασίας... Δηλαδή οι απλούστεροι οργανισμοί δεν έχουν φύλο ή είναι ερμαφρόδιτη και όσο πάμε σε πολυπλοκότερους βλέπουμε ότι έχουν φύλοΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2010, 18:37:01  Εμφάνιση Προφίλ
Εαρινέ άσε τον τρέχα στην ησυχία του. Δε βλέπεις το άτομο τρολάρει ασύστολα. Θέλει να του δώσουν σημασία...η τιμωρία είναι να μην του δίνεις καθόλουΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2010, 18:39:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22
allzzaro

quote:
Πάς και βρίσκεις κάτι πράγματα ρε γείτονα.
Πρίν απο μερικά πόστ είχα αναφερθεί στον Αρίσταρχο και σε κάποιους αλλους αρχαίους συγγραφείς τους οποίους σου πρότεινα να χαρακτηρίσεις απατεώνες.
Μου είπες ``οχι ρε φίλε αυτοί δεν είναι απατεώνες``.
Σε παραπέμπω λοιπόν στην ενότητα θεραπεία και στο τόπικ του Εαρινού περί ``Ερωτας και ψυχική υγεία``.
Εκεί λοιπόν έχω παραθέσει ενα απόσπασμα απο το ``συμπόσιο`` του Πλάτωνα για το πώς ο Πλάτωνας αντιλαμβάνεται τον ``έρωτα`` .
Η ουσία δεν είναι οτι ο Πλατωνικός έρως εχει να κάνει με τον έρωτα εξ αποστάσεως ή τον έρωτα της ψυχής αλλά η συνύπαρξη δύο φύλων σε ενα. Με λίγα λόγια οι δύο αδελφές ψυχές αυτές σύμφωνα με τον δάσκαλο Πλάτωνα είναι μία και ήταν μία πρίν διαχωριστούν.
Τι έγινε λοιπόν θα τον δείρουμε και τον Πλάτωνα? Θα τον κάψουμε στην πυρά και αυτόν? Θα τον χαρακτηρίσουμε απατεώνα? που υποστηρίζει την ύπαρξη ενός ανθρώπινου είδους χωρίς φύλο.
Εγώ λοιπόν οπως και οι αλλοι δεν καταδικάζουμε ούτε την επιστήμη ούτε την τεχνολογία. Απλά λαμβάνουμε υπόψιν μας και τις γραφές και προσπαθούμε να απομυθοποιήσουμε τους μύθους.
Εσύ παρουσιάζεσαι απόλυτος χαρακτηρίζεις υποκειμενικά ανοησίες αστειότητες αυτά που θέλεις ακολουθώντας εναν μονόδρομο.

Χθές στην εκπομπή του Χαρδαβέλα διακεκριμένοι επιστήμονες κάποιοι απο αυτούς Δανέζης Θεοδοσίου Γούδης κλπ αναφέρθηκαν στην ύπαρξη αλλων διαστάσεων πέραν των 3 γνωστών.
Συγκεκριμένα η ρήση του κ. Ζησιμάτου ``εάν υπάρχουν εξωγήινοι σίγουρα λόγω της τόσο προχωρημένης τεχνολογίας τους θα μας παρακολουθούν και εμείς δεν θα τους παίρνουμε χαμπάρι``.
Στην πυρά ο Ζησιμάτος, στην πυρά ο Θεοδοσίου στην πυρά ο Δανέζης στην πυρά και ο Χόπκινς ο οποίος μίλησε για εξωγήινους.
Εξωγήινοι δεν υπάρχουν ούτε έχουμε αποδείξεις για την ύπαρξη τους, και όμως γίνονται αναφορές. Δεν το θεωρούν γελοιότητα οι άνθρωποι αλλά το εξετάζουν.
Στην πυρά λοιπόν να ρίξουμε και τον Αινστάιν ο οποίος παραδέχθηκε οτι θεωρεί σφάλμα του που ΔΕΝ στράφηκε υπέρ της κβαντικής μηχανικής.
Σήμερα η κβαντική μηχανική θεωρεί οτι πέραν των 3 διαστάσεων έχουμε αλλες 9 διαστάσεις τις οποίες δεν μπορούμε να αντιληφθούμε.
Οι συγκεκριμένοι επιστήμονες θεωρούν οτι μέσα απο τη φαντασία μας,μέσα απο τα όνειρά μας, μέσα απο κάποιους μηχανισμούς που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πως λειτουργούν ερχόμαστε σε επαφή και αλλες διαστάσεις.
Στην πυρά και αυτοί όλοι?
Ανοησίες λένε και αυτοί αφού δεν έχουν την παραμικρή απόδειξη οτι υπάρχει και αλλη διάσταση.
Ελεος ρε industrialangel ούτε ο trexagireve δεν είχε δείξει τέτοια απολυτότητα.


A γειά σου ρε μεγάλε.Θεέ μου ευτηχώς υπάρχουν ακόμα ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι.

Όλα αυτά που λές ήθελα να τα πώ και γώ,με πρόλαβες.
Ο IndustrialAngel , είναι τελείως τυφλός,όχι γιατί δέν μπορεί αλλά γιατί δέν θέλει δεί.Προσπαθεί να μας πείσει οτι η γή είναι επίπεδη.

Είναι ένας φανατικός κάποιας θρησκείας με το όνομα "επιστήμη".
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2010, 18:45:53  Εμφάνιση Προφίλ
Ότι πεις εσύ άλεξ22

Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός και τα Χριστούγεννα μας κάνει δώρα ο ’η Βασίλης.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2010, 18:50:42  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Εαρινέ άσε τον τρέχα στην ησυχία του. Δε βλέπεις το άτομο τρολάρει ασύστολα. Θέλει να του δώσουν σημασία...η τιμωρία είναι να μην του δίνεις καθόλου

Θα ήθελα να σε διαβεβαιώσω φίλε Γιώργο -αγαπημένο όνομα...πατέρας μου και γιός μου..- ότι όταν σε αποκάλεσα Βαγγέλη επρόκειτο για ένα λάθος ... για την ακρίβεια ήθελα να σε πώ "’γγελε"....κατα λάθος έγινε και δεν είχε καμμιά μομφή και κατ'ουσίαν και με τον Τρέχα δεν έχω τίποτα και μπορώ να σου πώ , ότι συμπαθής μου είναι ... άσχετα απο κάποιες επιμέρους "αγάπες" που έχουν εκατέρωθεν κατατεθεί...

soulΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2010, 18:52:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22
quote:
Ότι πεις εσύ άλεξ22

Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός και τα Χριστούγεννα μας κάνει δώρα ο ’η Βασίλης.


Το να πιστεύεις οτι εμείς πιστέουμε κάτι ανάλογο,δείχνει την λάθος κατανόησή σου για αυτά τα πράγματα.Έχε υπόψιν σου οτι εμείς βρεθήκαμε κάποτε στην θέση σου,εσύ όμως δέν έχεις βρεθεί ποτέ στην θέση μας.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2010, 19:05:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro
alex
quote:
Είναι ένας φανατικός κάποιας θρησκείας με το όνομα "επιστήμη".

Επιτρέψτε μου παρακαλώ.
Πάλι θα με κατηγορήσετε οτι βγαίνω εκτός θέματος αλλά αφήστε με να εκφραστώ.
Στην ενότητα θεραπεία εχω δύο τόπικ ``Βότανα-Θεραπεία-Διατροφη-fitness``.. To ένα είναι κλειδωμένο και το 2ο είναι ενεργό.
Στο 1ο τόπικ κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά στις φαρμακευτικές ουσίες των βοτάνων.
Δέχτηκα σφοδρότατη επίθεση απο κάποιο μέλος οπου στο όνομα της επιστήμης με κατονόμασε τσαρλατάνο. Ενα ΤΕΙ προσπαθούσε να βγάλει το άτομο και θεωρούσε τον εαυτό της επιστήμονα.
Εμένα η όλη μου προσπάθεια δεν ήταν να πείσω τον κάθε αναγνώστη να μην δέχεται την σύγχρονη ιατρική επιστήμη και να το ρίξει στα βότανα.
Αυτό που ήθελα να επισημάνω είναι οτι ποιός ο λόγος στα βότανα αυτά να εμπεριέχονται οι φαρμακευτικές αυτές ουσίες.
Κάθε ενα φυτό εχει και κάποια ουσία που εχει ευεργετικές ιδιότητες στον ανθρώπινο και οχι μόνο οργανισμό. Το ιδιο το φυτό δεν έχει ανάγκη τις ουσίες αυτές για να επιβιώσει.
Απο τις γραφές γίνεται γνωστό οτι κάποιοι θεοί, άγγελοι, ελοχειμ πέστε οπως θέλετε δίδαξαν στις γυναίκες των ανθρώπων τα μυστικά τους και μεταξύ αυτών τις ιδιότητες των βοτάνων.
Οι ιδιότητες αυτές εως τότε δεν φαίνεται να ήταν γνωστές και έγιναν γνωστές απο κάποιους που ήξεραν.
Το ερώτημα είναι το εξής:
Ποιός έδωσε τις ιδιότητες αυτές στα φυτά και γιατί?
Κανείς δεν ασχολείται. Η φύση λέει τα έδωσε. Και η φύση έτσι απο μόνη της μερίμνησε κάθε φυτό να εμπεριέχει αυτές τις ουσίες? έτσι για πλάκα?
Το άτομο αυτό λοιπόν που μου επιτέθηκε καθώς και κάποιοι αλλοι μου επιτέθηκαν στο όνομα της επιστήμης χωρίς να αντιλαμβάνονται οτι εγώ χέστηκα στην κυριολεξία αν κάποιος το ρίξει στα χάπια ή στα βότανα.
Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ των φαρμάκων μιας και θεωρώ οτι ο άνθρωπος δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί την πολυτιμότητα των βοτάνων αλλά και αν την αντιληφθεί είναι σε θέση να διασαλεύσει τη φύση προκειμένου να τα κονομήσει.
Ευχαριστώ που με ακούσατε και ζητώ συγνώμη για την άσχετη παρέμβαση.
Ασχετη? Για εσάς για εμένα πολύ σχετική..
Ελπίζω αυτά που είπα πιο πάνω να σας φανούν χρήσιμα..

Edited by - allzzaro on 02/05/2010 19:07:16Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2010, 20:18:31  Εμφάνιση Προφίλ
Όχι άλεξ22 δε βρέθηκες ποτέ στη θέση μου. Προσπάθησες να βρεθείς αλλά είναι βαριά η καλογερική και τα παράτησες...


Και ναι ότι άποψη έχει κάποιος χωρίς στοιχεία είναι παραμύθι...

Εαρινέ, οι Γιώργηδες είμαστε πολύ έξυπνα παιδιά αλλά παραδόξως για την ευφυία μας αυτή πολύ τίμια παίδια . Όχι να το παινευτώ επειδή είμαι εγώ αλλά επειδή έχεις προσωπική πείρα το λέω...


allzzaro

Δίπλα στις θεραπευτικές δυνάμεις των φυτών υπάρχουν τα δηλητηριώδη μανιτάρια(δεν είναι φυτά, είναι μύκητες αλλά φυτρώνουν και αυτά) και το όπιο. Όσο λοιπόν ήθελε να μας βοηθήσει αυτός ο φανταστικός Θεός που τα έφτιαξες επίτηδες να έχουν θεραπευτικές δυνάμεις ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ήθελε να είμαστε μαστουρωμένοι και νεκροί γιατί έφτιαξε την παπαρούνα, τα μανιτάρια και άλλα δηλητηριώδη φυτά ...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4897 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2010, 20:45:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris
quote:
IndustrialAngel
Κάτσε ρε Sesostris γιατί με μπερδεύεις
Τελικά υπήρξε προηγμένος πολιτισμός(όσο προηγμένος είναι ο δικός μας ή και περισσότερο) ή απλώς υπήρξαν οι αρχαίοι περισσότερο εφευρετικοί και έξυπνοι από όσο νομίζουμε;;;

Δηλαδή λες από τη μία οι αρχαίοι ημών είχαν άλογα και σπαθιά όχι αεροπλάνα και πολυβόλα αλλά είχαν καταφέρει να φτιάξουν γρανάζια. ’ρα είχαν πολιτισμό, προχωρημένο, αλλά όχι τόσο όσο ο σημερινός και ήταν ιδιαίτερα εφευρετικοί.

Να σου δώσω ένα άλλο παράδειγμα, η ηχητική της Επιδαύρου είναι ασύγκριτη και δεν ξέρουμε πώς την καταφέρανε...

Τελικά συζητάμε αν οι αρχαίοι Έλληνες είχαν καταφέρει αρκετά περισσότερα πράγματα από όσα νομίζουμε εκ πρώτης όξεως ή συζητάμε για τον υποθετικό πολιτισμό που ήταν πιο προηγμένος από το δικό μας;

Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον που αγνοεί ότι τα βαριά και τα ελαφριά πέφτουν μέ την ίδια επιτάχυνση προς τα κάτω (ξέρεις ποιος το είχε πει αυτό ε;) να είναι σε θέση να αναπτύξει αντιβαρύτητα. Δε συνάδει να αποτυγχάνουν στα απλά και να καταφέρνουν τα ακατόρθωτα .Πειθόμενος στην παραίνεση του φίλου elo , κάνω την αρχή και συνεχίζω την ενδιαφέρουσα αυτή συζήτηση , παραθέτοντας την απάντησή μου στο θέμα
«Ένα μικρό διάλειμμα στην τεκμηριωμένη γνώση»

*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2010, 21:04:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro
quote:
Δίπλα στις θεραπευτικές δυνάμεις των φυτών υπάρχουν τα δηλητηριώδη μανιτάρια(δεν είναι φυτά, είναι μύκητες αλλά φυτρώνουν και αυτά) και το όπιο. Όσο λοιπόν ήθελε να μας βοηθήσει αυτός ο φανταστικός Θεός που τα έφτιαξες επίτηδες να έχουν θεραπευτικές δυνάμεις ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ήθελε να είμαστε μαστουρωμένοι και νεκροί γιατί έφτιαξε την παπαρούνα, τα μανιτάρια και άλλα δηλητηριώδη φυτά ...

Τη μορφίνη πιστεύω να την γνωρίζεις?
Απο την παπαρούνα βγαίνει.
Η παπαρούνα για να γίνει όπιο θέλει κάποια διαδικασία δεν είναι ελεύθερη στη φύση να την καταναλώσει άμεσα.
Εις γνώση του ο άνθρωπος γίνεται ναρκομανής.
Σε οτι αφορά τα μανιτάρια ανέφερα προηγουμένως οτι κάποιοι άγγελοι ΔΙΔΑΞΑΝ το κατάλαβες αυτό τους ανθρώπους.
Ο νοήμων άνθρωπος ως νοήμων ΓΝΩΡΙΖΕΙ ολοι γνωρίζουν οτι κάποια μανιτάρια είναι δηλητηριώδη.Απο τα αρχαία χρόνια και ομως τα τρώει παροτι τον δίδαξαν οτι είναι δηλητηριώδη. Εκτός αυτού τα δηλητηριώδη μανιτάρια στην Αγιουβερδική ιατρική είναι φάρμακα φίλε μου.
Ρε γείτονα απολα αυτά που είπα παραπάνω αυτό βρήκες να σχολιάσεις..

Edited by - allzzaro on 02/05/2010 21:07:16Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2010, 21:40:10  Εμφάνιση Προφίλ
Κάτσε ρε γείτονα αρνείσαι την ύπαρξη ΧΙΛΙΑΔΩΝ δηλητηριωδών φυτών και μανιταριών;;;;; Εσύ ξέρεις περισσότερα από εμένα από βοτανική

quote:
Το ερώτημα είναι το εξής:
Ποιός έδωσε τις ιδιότητες αυτές στα φυτά και γιατί?

Προσπαθώ να απαντήσω σε αυτήν την ερώτησηΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2010, 21:53:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro
quote:
Κάτσε ρε γείτονα αρνείσαι την ύπαρξη ΧΙΛΙΑΔΩΝ δηλητηριωδών φυτών και μανιταριών;;;;; Εσύ ξέρεις περισσότερα από εμένα από βοτανική

Eχω τελειώσει φαρμακευτική φίλε μου. Και οχι μόνον...
Η βοτανολογία είναι μάθημα..
Εσύ αν δεν κάνω λάθος μηχανική έτσι?

quote:
Προσπαθώ να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση

Δεν θα μπορέσεις. Και θεολογία έχω τελειώσει..

Edited by - allzzaro on 02/05/2010 21:57:14Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2010, 21:55:32  Εμφάνιση Προφίλ
Ναι ηλεκτρολόγος μηχανικός

Για αυτό σου λέω εσύ ξέρεις περισσότερα από μένα από βοτανική. Για αυτό πες μου υπάρχουν ή δεν υπάρχουν χιλιάδες δηλητηριώδη φυτά όπως επίσης και φυτικά "ναρκωτικά" γύρω μας, στη φύσηΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2010, 21:57:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος
για να καταλάβω τα θετικά στα φυτά τα έδωσε ο θεός και τα αρνητικά ο διάβολος;

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan AllenΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2010, 21:58:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro
quote:
Για αυτό σου λέω εσύ ξέρεις περισσότερα από μένα από βοτανική.

Συγνώμη δεν το κατάλαβα.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2010, 22:00:39  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
για να καταλάβω τα θετικά στα φυτά τα έδωσε ο θεός και τα αρνητικά ο διάβολος;

Ακριβώς με αυτό διαφωνώ ότι έγινε. Τα φυτά έχουν διάφορες ιδιότητες ΤΥΧΑΙΑ δεν μπορούν να αποδοθούν σε βούληση θεότηταςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/05/2010, 22:02:15  Εμφάνιση Προφίλ
Εγώ δεν ξέρω τίποτα από βοτανική. Εσύ το έχεις ψάξει καλύτερα το ζήτημα ρε allzzaro για αυτό σε ρωτάω...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 52 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.125
Maintained by Digital Alchemy