ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
 Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 51
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/03/2010, 21:18:08  Εμφάνιση Προφίλ
τρέχαγυρευε

Ωραία αυτά που λες αλλά δε σε καθιστούν αξιόπιστο μελετητή της αγίας γραφής κατά πρώτον και κατά δεύτερον δε μες εξηγείς πώς προκύπτει η ερμηνεία ότι δεν υπάρχει εξέλιξη. Είναι σοβαρό επιχείρημα ότι τη διαβάζεις χρόνια μπροστά σε κόσμο; Εμένα δε με πείθει καθόλου. Γιατί και εγώ μπορώ να σου βρω κόσμο(καθηγητές πανεπιστημίου για παράδειγμα) που διδάσκει 35 χρόνια την εξελικτική θεωρία και τη γνωρίζει εδώ 45 χρόνια και έχει τουλάχιστον 10 χρόνια σπουδών (διδακτορικό και πτυχίο0 πάνω σε αυτήν. Ποια η αξιοπιστία του καθενός...

Διαβάζεις λες το πρωτότυπο.... η πρωτότυπη γλώσσα είναι τα αρχαία εβραϊκά και όχι τα αρχαία ελληνικά. Αυτά που διαβάζεις είναι η μετάφραση των Ο' εκτός αν εννοείς ότι ξέρεις αρχαία εβραϊκά. Και εννοώ την Παλαιά Διαθήκη όχι την Καινή, η δεύτερη γράφτηκε απευθείας στα Ελληνικά της εποχής. Χρειάζεται να μας το διευκρινίσεις αυτό, ποια γλώσσα ακριβώς εννοείς πρωτότυπη. Και νομίζω ότι οποιοσδήποτε Έλληνας άνω του μετρίου μπορεί να καταλάβει το αρχαιοελληνικό κείμενο χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, χωρίς να νιώθει ότι κάνει κάποιο επίτευγμα. Συγκεκριμένα εγώ την καταλάβαινα από την 6η δημοτικού...Και να έχεις υπόψιν ότι από γενιά σε γενιά αυξάνεται ο δείκτης ευφυΐας λόγω των συνθηκών της ζωής.


Στο λινκ που παρέθεσα,κάποιοι τύποι του οποίους δε γνωρίζω λένε ότι με βάση την Αγία Γραφή η εξέλιξη ισχύει... αν αυτοί μας πουν ότι τη διαβάζουν 50 χρόνια την Αγία Γραφή μπροστά στο χωριό τους ολόκληρο έχουν μεγαλύτερο κύρος από σένα; Πέρα από αυτό λένε το εξής εντυπωσιακό το οποίο συμβαδίζει με την επιστημονική έρευνα,η οποία θεωρεί την γη να δημιουργείται από τα κατάλοιπα της δημιουργίας του ήλιου,ότι η ήλιος και η σελήνη "έγιναν ορατά" (και όχι "φτιάχτηκαν " )την τέταρτη μέρα της δημιουργίας στο νεφελώδη ουρανό της γης. Σε αυτά τι έχεις να αντιτείνεις; Εκτός από τα μεγαλειώδη "πάνω και κάτω του σύμπαντος"


Και με ρώτησες που λέει η Αγία Γραφή ότι ο ήλιος γυρίζει γύρω από τη γη...Θα σου απαντήσω ότι επικαλούνταν τότε ένα χωρίο όπου ο Ιησούς του Ναυί λέει στον ήλιο να σταθεί και από αυτό έβγαζαν το συμπέρασμα ότι ο ήλιος γυρίζει γύρω από τη γη. Τι έχουμε εδώ; Μια σύντομη ασαφή πρόταση άσχετη με το ζήτημα που έψαχναν η οποία υπεραναλύθηκε και τελικά παρερμηνεύτηκε. Αυτά είναι τα ιστορικά γεγονότα. Δεν μπορούμε να τα αρνηθούμε ότι παρερμηνεύτηκε μια πρόταση από κάποιους οι οποίοι έβαλαν τελικά τον ήλιο να γυρίζει γύρω από τη γη. Αυτά έγιναν την εποχή του Γαλιλαίου. Και τότε συμπτωματικά θεωρούσαν βλασφημία το να μιλάς


Και ερχόμαστε στη σύγχρονη εποχή. Η κοσμογονία που παρουσιάζει η Παλαιά Διαθήκη είναι χοντρικά 2 παράγραφοι. Από αυτήν, υπεραναλύοντας και παρερμηνεύοντας(έτσι λέω εγώ) βγάζεις κάποια συμπεράσματα ότι έτσι φτιάχτηκε η γη και ότι δεν υπάρχει εξέλιξη. Ποιος μου εγγυάται ότι δεν κάνεις ένα αντίστοιχο λάθος με την εποχή του Γαλιλαίου;


Λοιπόν συνοψίζοντας θεωρώ ανεπαρκή τα επιχειρήματα σου και σε προκαλώ να επανέλθεις με συγκεκριμένα χωρία της Αγιας Γραφής και από κάτω να γράφεις πώς τα ερμηνεύεις εσύ. Μιλάμε για πρωτογενή ανάλυση. Μη μου φέρεις πάλι δευτερογενή(τι λέει ο ένας και ο άλλος) να μου δείξεις που βλέπεις εσύ αυτά που πιστεύεις ότι λέει η Αγία Γραφή, και να μου τα αιτιολογήσεις.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/03/2010, 21:34:33  Εμφάνιση Προφίλ
[quote]


Βιομηχανική και κομπλεξική κουράδα...


αν ήμαστε πουθενά, θα σου έδειχνα πόσο δειλός είναι ο ...κώλος σου..


.....αλλά τώρα, τραβεστούλα, τη γλυτώνεις λόγω αποστάσεως....

Αν είσαι τόσο άντρας ...όσο λές...κανόνισε να μου το δείξεις και μένα μικρέ και κομπλεξικέ Βαγγελάκι..παρουσία συνδικτύων και να δούμε το αντριλίκι σου και το μπόι σου , ψάλτη αμόρφωτε της πλάκας...!

Αλλά αυτή είναι η πίστη σου...αυτός είσαι και σύ και όλη η ζωή σου ...στο μαύρο και στην ψευτο-μαγκιά!

Ωραίες εκφράσεις απο ωραίο άνθρωπο...έμπνευση για όλη την κοινωνία και για όσους σε ακούνε να ψέλνεις ...βρωμιάρη ψάλτη...βρωμιάρη άνθρωπε!

Κανένας δεν σου μοιάζει και μην προσπαθείς έντεχνα να συνασπισθείς με τον Allzzaro και τον Άλεξ ... καμμιά σχέση δεν έχουν με σένα...καμμιά!

Σύ είσαι μια άρρωστη και ψυχανώμαλη προσωπικότητα και όσο και να συγκρατηθείς δεν μπορείς να ξεφύγεις απο τα δεσμά της ψύχωσής σου και του κυρίου εαυτού σου...και τα όσα ξεστόμισες πιο πάνω δείχνουν ξεκάθαρα την βρωμιά της μίζερης και άθλιας ψυχής σου!

Φαντάζομαι τι άγγελοι έρχονται και σε βλέπουν...

Μου το είχαν πεί , πολλοί απο την ώρα που μπήκα εδώ μέσα αλλα θέλησα να μιλήσω μαζί σου...τελικά είχαν δίκιο ...απόλυτα δίκιο!

Παλιο-ημερολογίτη ψάλτη...μηρυκαστικό και ψυχανώμαλε βρωμιάρη..ντροπή της κοινωνίας ολόκληρης!

Τώρα , θα γίνουμε όλοι χριστιανοί...έχουμε το δείγμα το πανέμορφο..!

Είσαι δυνατός Βαγγελάκι και άντρας...μίλα ρε...


soulΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/03/2010, 21:53:46  Εμφάνιση Προφίλ
Το δεύτερο σου ποστ δείχνει ότι έχεις πλήρως δευτερογενή γνώση. Δηλαδή παρερμηνεύεις όπως σε βολεύει τα λόγια διάφορων ανθρώπων.Όλα αυτά που παρουσιάζεις είναι δεύτερο χέρι, η μαγκιά είναι να διαβάσεις όσο αυτοί και να φτάσεις στα ίδια συμπεράσματα. Όχι μασημένη τροφή. Αν διαβάσεις τη σύγχρονη εξελικτική θεωρία θα καταλάβεις τι εννοώ(αν βρεις το κουράγιο)

Να τα δούμε αναλυτικά
Ο Άινσταϊν έκανε λάθος όταν έλεγε ότι δεν υπάρχει απροσδιοριστία στο σύμπαν(τα ζάρια) και δε μιλούσε για την εξέλιξη αλλά δε δεχόταν την κβαντομηχανική. Η κβαντομηχανική θεμελιώθηκε, αποδείχτηκε και διαπιστώνεται καθημερινά σε διάφορα φαινόμενα.Για παράδειγμα αναφέρω ενδεικτικά τη δίοδο στην ηλεκτρονική και τα φωτοβολταϊκά. Καμία σχέση με εξέλιξη.


Επίσης, η ιστορία με τον ωρολογοποιό που λέει ο φιλόσοφος Βολταίρος και το ρολόι ξεκινάει από ένα τύπο που λεγόταν Paley ο οποίος έζησε την εποχή του Δαρβίνου και αντιμαχόταν τη θεωρία της εξέλιξης. Είναι τραγικό πράγματι το ότι η θρησκεία δεν έχει βρει ένα σοβαρό επιχείρημα πέρα από αυτό τα τελευταία 200 χρόνια. Και το σοβαρό είναι σχήμα λόγου, γιατί ανατρέπεται με σκέψη παιδιού 10 χρονών. Ο ωρολογοποιός είναι πολυπλοκότερος από το ρολόι άρα δεν είναι λογικό να λες ότι δεν μπορείς να δεχτείς ένα ρολόι εκ του μη όντος αλλά μπορείς να δεχτείς έναν ωρολογοποιό(πολυπλοκότερο) εκ του μη όντος. Δηλαδή το τίποτα δεν μπορεί να φτιάξει το σύμπαν αλλά το τίποτα μπορεί να δημιουργήσει ένα Θεό τόσο δυνατό ώστε να φτιάξει ένα ολόκληρο σύμπαν...Μάλιστα, προφανώς αυτό είναι παράλογο... αυτό λέω μόνο...


quote:
Είναι τυφλός και μωρός αυτός που δεν βλέπει και δεν ομολογεί ότι η αρίστη και σοφωτάτη διάταξη των όντων οφείλεται εις την παντοδυναμία και πανσοφία του απείρου Δημιουργού

Εκπληκτικό το γεγονός ότι σου αποδίδουν τους ίδιους χαρακτηρισμούς με εμένα. Και εγώ βλέπω στην εξέλιξη τη σοφία του Θεού.Είσαι λοιπόν τυφλός και μωρός και δεν μπορείς να αντιδράσεις γιατί εφόσον το παράθεσες, το ασπάζεσαι κιόλας... ΔΕ μας εξήγησες ποτέ γιατί απαγορεύεται να δημιουργεί ο Θεός μέσω της εξέλιξης. ΔΕ μας εξήγησες ποτέ γιατί απαγορεύεται να έχει φτιάξει ένα τυχαίο σύμπαν

Κανένας βιολόγος δεν απορρίπτει το Θεό μέσω της εξέλιξης ΦΩΝΑΖΩ τόσο καιρό αλλά που να το βάλει το κεφάλι σου. Εξέλιξη και Θεός είναι συμβατές έννοιες λέω αλλά κωφεύεις...


quote:
Όπως έχει διαπιστωθεί, το DNA όλων των ανθρώπων, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, χρώματος ή τόπου κατοικίας στη Γή, είναι πανομοιότυπο κατά 99,9%. Δεν μπορεί επομένως να υποστηριχθεί και καμμία γονιδιακή υπεροχή ενός ανθρώπου έναντι κάποιου άλλου, οπουδήποτε στη Γή, για τη στήριξη φυλετικών διακρίσεων, κοινωνικών ή άλλων, βάσει γονιδιακών διαφορών.
Προφανώς διότι, όλοι οι άνθρωποι δημιουργήθηκαν ίδιοι, εξ' ενός ανθρώπου προερχόμενοι, του οποίου κληρονομούν απαρεγκλίτως τις αρχικές βασικές καταβολές.


Αυτό επιβεβαιώνει την ύπαρξη κοινού προγόνου ρε τρέχα...Όταν λέμε ότι έχουμε εξέλιξη η οποία κινείται από μεταλλάξεις αυτές συμβαίνουν σε ελάχιστα ίσως και σε ένα μόνο στην πρώτη γενιά. Δεν υπάρχουν μαζικές μεταλλάξεις αλλά υπάρχουν μεταλλάξεις που με την πάροδο των ετών γενικεύονται λόγω της φυσικής επιλογής... Δηλαδή τα πρώτα στελέχη του
"νέου είδους" είναι πάντα λίγα...Εσύ το πας αλλού ότι υπήρχε ένας Αδάμ αλλά δε θέλουν να που αυτό, το παρερμηνεύεις.


Τα στατιστικά στις ΗΠΑ απεικονίζουν μια θλιβερή αλήθεια, ευτυχώς ισχύει η αντίστροφη κατάσταση στην Ευρώπη. Το "καλό" είναι ότι 3 δικαστήρια έχουν απορρίψει τη διδασκαλία οποιασδήποτε άλλης θεωρίας(ευφυούς σχεδίου, δημιουργισμού κτλ) πέραν της εξελικτικής στα σχολεία

quote:
Και για να αναφερθούμε σε νεώτερους πολέμιους της εξελίξεως παραθέτομεν τα κατωτέρω χαρακτηριστικά αποσπάσματα.
- «Οι κοσμικοί μύθοι της εξελίξεως είχαν ένα καταστρεπτικό αποτέλεσμα στην επιστημονική έρευνα, οδηγώντας στην διαστροφή, σε άχρηστη αμφισβήτησι, και στην ολική κακή χρήσι της επιστήμης».
- «Ο εξελικτικισμός είναι ένα ωραίο παραμύθι για νεαρούς. Η θεωρία αυτή δεν βοήθησε σε τίποτε την πρόοδο της επιστήμης. Είναι άχρηστη».
- «Οι επιστήμονες που πρόκειται να διδάσκουν, ότι η εξέλιξις είναι ένα γεγονός της ζωής, είναι πολύ αντιανθρωπισταί και η ιστορία που λένε είναι η μεγαλύτερη απάτη μέχρι τώρα. Στην εξήγησι της εξελίξεως δεν έχουμε ούτε ένα γιώτα γεγονότος».
- «Είμαι προσωπικά πεπεισμένος, ότι η θεωρία της εξέλίξεως, ειδικώτερα η επέκτασι στην οποία εφαρμόστηκε, θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστεία στην ιστορία των βιβλίων του μέλλοντος. Οι θα θαυμάζουν το ότι μια τόσο σδύνατη και αμφίβολη υπόθεσις μπορούσε να γίνη αποδεκτή με την απίστευτη ευπιστία που έχει»


Ας μας εξηγήσουν αυτοί με όποιον τρόπο θέλουν τον κόσμο χωρίς να χρησιμοποιήσουν την εξέλιξη.

Συμβουλή μου είναι να προσπαθήσεις να προσεγγίσεις την όποια γνώση μόνος σου. Όχι να αρκείσαι στο τι είπε ο ένας και ο άλλος και μάλιστα να το καταλαβαίνεις όπως θες εσύΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/03/2010, 22:08:56  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

τρέχαγυρευε

Λοιπόν συνοψίζοντας θεωρώ ανεπαρκή τα επιχειρήματα σου και σε προκαλώ να επανέλθεις με συγκεκριμένα χωρία της Αγιας Γραφής και από κάτω να γράφεις πώς τα ερμηνεύεις εσύ. Μιλάμε για πρωτογενή ανάλυση. Μη μου φέρεις πάλι δευτερογενή(τι λέει ο ένας και ο άλλος) να μου δείξεις που βλέπεις εσύ αυτά που πιστεύεις ότι λέει η Αγία Γραφή, και να μου τα αιτιολογήσεις.


Θα σου τα φέρει...περίμενε...

Μιλάει για την Αγία γραφή , το τομάρι της κοινωνίας...

Στην βίβλο , επικρατούσε νένας διαφορετικός τόνος-αποα υτά που μας λένε...-...


Στην Βίβλο , ο θεός αυτός είναι χειρότερος ακόμα και απο τον λαό του .

Αυτός δεν απαιτεί την διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής , ούτε την ισότητα όλων των ανθρώπων , ούτε το ίσο δικαίωμα στην σωτηρία αλλα το αντίθετο.

Επικρίνει διαρκώς την περιφρόνηση των εντολών του , που επιβάλουν την εξόντωση των αντιπάλων του και απαγορεύουν την συμφιλιωσή , με τους ειδωλολάτρες...

"Και δεν τους εξαφάνισαν , όπως τους πρόσταξε ο Κύριος , αλλα απέκτησαν σχεσεις με ειδωλολάτρες και υιοθέτησαν τις συνήθειές τους και υπηρετούσαν τα ειδωλά τους.."

Γιατί αυτός ο θεός , θέλει να είναι ο μοναδικός , δεν ανέχεται τίποτα και κανέναν άλλο μπροστά του ...είναι ένας θεός "πάντοτε σε πόλεμο με τους άλλους θεούς"...

Κάθε ανταγωνισμός πρέπει να εκλείψει ...

Κηρύσσεται ο ολοκληρωτικός θρησκευτικός πόλεμος -tabula rasa-...

Kαταστρέψτε όλα τα ιερά...'οπου οι ειδωλολάτρες θέλετε να εκδιώξετε , υπηρετούν τους θεούς τους...και γκρεμίστε τους βωμούς τους και ρίξτε κάτω τα πέτρινα ειδωλά τους και κάψτε με φωτιά τα σπίτια τους , κάντε κομμάτια τις εικόνες των θεών τους και σβήστε το ονομά τους..


Διαταγές που δίνει ακατάπαυστα ο "αγαπημένος θεός" ... στην Παλαιά Διαθήκη!

Και όποιος δεν συμμορφώνεται , είτε πατέρας ..είτε μάνα ...είτε παιδί...πρέπει να πεθάνει και μάλιστα με το ίδιο σου το χέρι πρέπει να τον θανατώσεις!

soulΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/03/2010, 22:15:20  Εμφάνιση Προφίλ
Από ρητά για την εξέλιξη άλλο τίποτα:

Αν πρέπει να διδάσκουμε το δημιουργισμό αντί της εξέλιξης τότε πρέπει να να διδάσκουμε και το ότι ο πελαργός φέρνει τα παιδιά αντί της βιολογικής αναπαραγωγής

Judith Hayes

O λόγος που το σύμπαν είναι αιώνιος δεν ότι ζει για τον εαυτό του αλλά ότι μεταμορφώνεται συνέχεια

Λάο Τζου(Κινέζος φιλόσοφος)

Η εξέλιξη στις μέρες μας είναι ένα αποδεδειγμένο γεγονός για όλους εκτός από μια μειονότητα φονταμενταλιστών των οποίων η αντίθεση δε στηρίζεται σε λογική αλλά την καθοδηγούμενη υπακοή σε θρησκευτικούς κανόνες
James Watson(ο "άλλος" που ανακάλυψε το DNA)

και πολλά άλλα, παραπέμπω εδώ:
http://thinkexist.com/quotations/evolution/


Τι θα κάνουμε τώρα; Θα ζυγίσουμε πόσα "κιλά" quotes έχει ο καθένας και αυτός θα βγει να έχει δίκιο;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/03/2010, 22:18:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro
Την οξυθυμία μου την έχω πληρώσει αρκετά ακριβά.
Κάποτε λοιπόν ενας σοφός προιστάμενος μου μου είπε.
Οταν έρθει αυτή η κακιά στιγμή που θα ξεστομίσεις κουβέντες που αργότερα θα μετανοιώσεις και θα ντρέπεσαι, ``σήκω και φύγε``.
Μετά απο 1 ώρα θα μαλακώσεις μετά απο 2 θα μαλακώσεις περισσότερο και δεν θα έρθεις στη δυσάρεστη θέση να πείς όλα αυτά που θα έλεγες.

Φίλοι μου τα λόγια του ανθρώπου αυτού αποτέλεσαν το έναυσμα να μειώσω κατά πολύ αυτό το κακό μου ελάττωμα το οποίο μου φάνηκε ιδιαίτερα ευεργετικό στην μέχρι τώρα ζωή μου.
Δεν αξίζει καλοί μου και αγαπημένοι μου φίλοι να ξεστομίζουμε τέτοιες κουβέντες ο ένας για τον αλλον.
Κλείστε τον υπολογιστή σας και ξανανοίξτε τον αυριο. Σκεφτείτε ολη τη νύκτα και την αλλη μέρα πιστεύω οτι δεν θα έχετε τη διάθεση να ανταλλάξετε τέτοιες ``φιλοφρονήσεις``

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/03/2010, 22:57:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Σου γράφω συχνά, ότι δεν καταλαβαίνεις τι γράφω, όχι γιατι είμαι δυσνόητος, αλλά,γιατί έχεις κάτι άλλο στο νού σου, προφανώς,IndustrialAngel.....Αλλα καταλαβαίνω, η ταχύτητα της νιότης...Η βισύνη καλύτερα...
Βρε πόντιε, όταν λέμε Αγία Γραφή, εννοούμε, αυτό που έχουμε σα σύνολο, απο τους 70΄που την μετέφρασαν και συνέραψαν, σε αυτό το βιβλίο, που λέω ότι έχω διαβάσει, αν θυμάσαι...Τώρα, τι σου λέει ο καθηγητής σου,για μένα είναι λίγο..Ότι διαβάζει του το περνάνε....Εγώ διαβάζω δικές μου αναζητήσεις,σε ότι έχω, η μπορώ να βρω.Δεν μου λέει άλλος ...
Όσο για το πόσο κι απο πότε την καταλάβαινες, τι να σου πω, δια ..θείας φωτίσεως, μπορεί,γιατί έτσι που σε κόβω, ούτε πως ειναι ....απ έξω δεν ξέρεις....
Με ψέμματα, χτιζεται η επιστήμη σου και σαν γνήσιο τέκνο της, κάνεις το ίδιο...Κομπογιαννίτες μαι ζωή θα μεινετε....
Ρε λέμε για την εξέλιξη του Δαρβίνου, ότι δεν ισχύει..Συμφωνείς ή όχι;Σου έβαλα τι λέει κι ο ίδιος κι άλλοι επιστήμονες, μονος σου, έμεινες, κακομοίρη μου....
Περιπιπτόντως,μην το γυρίσεις ποτέ στο μέντιουμ απο όσα λές για μένα θα αποτύχεις οικτρά...Λές άλλα αντ άλλων....Δευτερογενή γνώση;
Καλό....Απο κονσέρβα, ρε καημένε η δική σου...Και την κατεβάζεις,αμάσητη....
Το Εαρινάκι,δεν το παίρνει κανεις σοβαρά, έπεσε μικρος το ειπε ο ίδιος, αλλά, ας πάρει το κουβαδάκι του να παίξει παρα πέρα, γιατι συζητάμε και σοβαρά καμιά φορά, χωρίς τα παιδιά και τις κότες μπροστα...Κοτούλα μου εσύ....
Μο@@@κι είναι γ@@@σι θέλει.....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/03/2010, 23:16:42  Εμφάνιση Προφίλ
Φίλε Alex22 ποιός σου είπε ότι εκεί πιστεύω? Άλλο ΔΕΝ πιστεύω κάτι, ή θεωρώ πιο έγκυρή πηγή κάποια απο κάποια άλλη και άλλο πιστεύω κατι. Εγώ δεν πιστεύω τίποτα. Για μένα κάτι που σήμερα είναι, αύριο δεν είναι. Κάποιο πράγματα βεβαια είναι επαληθεύσιμα κ άρα δεν μπορώ να τα αμφισβητίσω αλλά μόνο να τα κρίνω..
Και θα σου πω και κάτι -μεταξύ μας τώρα- ο λόγος που "στηρίζω" την θεωρία της εξέλιξης εδώ είναι απλά για να κρούσω τον κώδωνα κάποιων που ακόμα πιστέυουν σε αυθεντίες. Και αν μου λεγες βέβαια ποιον θεωρώ πιο "έγκυρο" απο δω πέρα(τουλάχιστον στη παρούσα φάση κ κατάσταση) θα σου λεγα τον Αλζζάρο. Οπότε σκέψου το αυτό

"..The Matrix can't tell you who you are"
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 17/03/2010 23:18:46Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/03/2010, 23:42:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro
Dr Jekyll Mr Hyde
quote:
Εγώ δεν πιστεύω τίποτα. Για μένα κάτι που σήμερα είναι, αύριο δεν είναι.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/03/2010, 23:45:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro
Κάπου στα αρχεία μου το είχα φυλαγμένο τώρα αν μου ζητήσετε την πηγή δεν θυμάμαι ....

Για του «λόγου το αληθές», κάποιοι δεν δίστασαν να προχωρήσουν και σε απάτη πλαστογραφώντας την πραγματικότητα. Οι επιστημονικές γνώμες των εξελικτικών, (που αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν είναι τίποτε άλλο, παρά γεννήματα φαντασίας), μας διαβεβαιώνουν ότι βρίσκονται σε ασυμφωνία και σύγχυση. Ο άνθρωπος του Πιλντάουν (The Piltdown man), που αποτελείτο από μία σιαγόνα, ένα κρανίο και ένα δόντι, έγινε η αιτία «χαράς και αγαλλίασης» για τους οπαδούς της Δαρβίνειας Θεωρίας, διότι τον παρουσίασαν σαν απόδειξη του «ενδιάμεσου τύπου» μεταξύ πιθήκου και ανθρώπου. Οι Δρ. J. Steiner και Les Cross, επιστήμονες του τμήματος της Ανατομικής στο Πανεπιστήμιο Οξφόρδης, μετά από έρευνες, ανακάλυψαν ότι κάποιος δούλεψε με διάφορες χημικές ουσίες επάνω σ’ εκείνα τα απολιθώματα ώστε να... φαίνονται ως αρχαία, και χαρακτήρισαν τον άνθρωπο του Πιλντάουν σαν μια απάτη – φάρσα του 20ου αιώνα. Και άλλες πλαστογραφίες των Δαρβινιστών υπάρχουν όπως αυτή της «Αρχαιοπτέρυγας» που σαν απολίθωμα βρέθηκε στο «κατάλληλο» μέρος και στην «κατάλληλη» ώρα! Ο ερπετοειδής σκελετός του ζώου, στολισμένος με φτερά, ήταν αποτυπωμένος σε Ασβεστόλιθο του μεσοζωικού αιώνα, στη Βαυαρία το 1861. Το ανακάλυψαν δύο χρόνια μετά τη δημοσίευση της γνωστής πραγματείας του Δαρβίνου «Η προέλευση των ειδών» (Origin of Species) και εκτιμήθηκε να έχει ηλικία 160 εκατ. χρόνια, όπου και θεωρήθηκε σαν ο πρώτος «ενδιάμεσος τύπος» κατά τη μεταλλαγή του ζώου από ερπετό σε πτηνό. Τότε ο Δαρβίνος με καμάρι είπε: «Για μένα τούτο είναι μια αποστομωτική, απάντηση». Όμως, καταγγελίες επιστημόνων, στο περιοδικό British Journal of photography, λένε ότι οι φωτογραφίες της Αρχαιοπτέρυγας του Βρετανικού Μουσείου, δείχνουν σε μεγέθυνση ότι τα φτερά του απολιθώματος είναι πρόσθετα, δηλαδή δεν ανήκουν στο αρχικό απολίθωμα. Και το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής έδειξε στρώμα τσιμέντου γύρω στο σκελετό του ερπετού, στολισμένο με αποτυπώματα φτερών. Άλλη μια απάτη αποκαλύφτηκε.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/03/2010, 00:03:50  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Σου γράφω συχνά, ότι δεν καταλαβαίνεις τι γράφω, όχι γιατι είμαι δυσνόητος, αλλά,γιατί έχεις κάτι άλλο στο νού σου, προφανώς,IndustrialAngel.....Αλλα καταλαβαίνω, η ταχύτητα της νιότης...Η βισύνη καλύτερα...
Βρε πόντιε, όταν λέμε Αγία Γραφή, εννοούμε, αυτό που έχουμε σα σύνολο, απο τους 70΄που την μετέφρασαν και συνέραψαν, σε αυτό το βιβλίο, που λέω ότι έχω διαβάσει, αν θυμάσαι...Τώρα, τι σου λέει ο καθηγητής σου,για μένα είναι λίγο..Ότι διαβάζει του το περνάνε....Εγώ διαβάζω δικές μου αναζητήσεις,σε ότι έχω, η μπορώ να βρω.Δεν μου λέει άλλος ...
Όσο για το πόσο κι απο πότε την καταλάβαινες, τι να σου πω, δια ..θείας φωτίσεως, μπορεί,γιατί έτσι που σε κόβω, ούτε πως ειναι ....απ έξω δεν ξέρεις....
Με ψέμματα, χτιζεται η επιστήμη σου και σαν γνήσιο τέκνο της, κάνεις το ίδιο...Κομπογιαννίτες μαι ζωή θα μεινετε....
Ρε λέμε για την εξέλιξη του Δαρβίνου, ότι δεν ισχύει..Συμφωνείς ή όχι;Σου έβαλα τι λέει κι ο ίδιος κι άλλοι επιστήμονες, μονος σου, έμεινες, κακομοίρη μου....
Περιπιπτόντως,μην το γυρίσεις ποτέ στο μέντιουμ απο όσα λές για μένα θα αποτύχεις οικτρά...Λές άλλα αντ άλλων....Δευτερογενή γνώση;
Καλό....Απο κονσέρβα, ρε καημένε η δική σου...Και την κατεβάζεις,αμάσητη....
Το Εαρινάκι,δεν το παίρνει κανεις σοβαρά, έπεσε μικρος το ειπε ο ίδιος, αλλά, ας πάρει το κουβαδάκι του να παίξει παρα πέρα, γιατι συζητάμε και σοβαρά καμιά φορά, χωρίς τα παιδιά και τις κότες μπροστα...Κοτούλα μου εσύ....
Μο@@@κι είναι γ@@@σι θέλει.....

Ασφαλώς , θα είχε ενδιαφέρον να μπορούσες έστω να ψελλίσεις κατ'ιδίαν , τα όσα λές μέσα απο την ανωνυμία και την προστασία που σου προσφέρει ο χώρος...αντιπαρέρχομαι λοιπόν τα όσα λές και τα αποδίδω στην Τρεχαγύρευε φύση σου , η οποία και πιθανολογώ ότι δεν είναι και η καλύτερη...!

Προφανώς η συνταγή δεν πέτυχε και ασφαλώς δεν μπορείς να ξεπεράσεις την ευτελή φύση σου ... καθ'ολα καναννοητό και φυσικό επόμενο...!

Προσωπικά δεν μου προξενεί εντύπωση και ήμουν σίγουρος για τις αντιδράσεις σου και για την σημερινή σου και αυτό διότι , όσο κάποιος άνθρωπος προσπαθεί να συμπεριφερθεί με έναν τρόπο που δεν είναι "σύννομος" με την ψυχολογία του αλλα συντονισμένος με έναν ηθικό προστακτικό κώδικα και που του επιβάλλεται έξωθεν...τότε η νεύρωση και η ψυχωσή του εμφανίζεται στον υπέρτατο βαθμό.

Με απλά ελληνικά...εκρήγνυται σαν το ηφαίστειο...όπερ και εγένετο!

Συνεχίζουμε λοιπόν με την "Αγία Γραφή" και τον Ιερεμία που συγκρίνει την στροφή του Ισραήλ προς την ειδωλολατρεία , με την συμπεριφορά ερεθισμένων ζώων :"Τριγυρνάς σαν την θηλυκιά καμήλα -η καμήλα αναφέρεται σε πολλές φράσεις και παραβολές...αφού βεβαίως αυτές γνώριζαν εκεί..-...την εποχή του ζευγαρώματος , σαν μια άγρια γαϊδούρα στην έρημο , που λαχταράει τον οργασμό.."

Περί θανατικής ποινής τώρα...

Με θάνατο τιμωρούνταν η λατρεία , άλλων θεοτήτων ,όπως και η βλασφημία του θεού , η παράλειψη της περιτομής , η μαγεία , η μαντεία , η αναφορά στο όρος Σινά.

Θανατική ποινή οριζόταν και για όποιον πλησίαζε την σκηνή , όπου φυλλάσονταν οι δέκα εντολές , για το αρχιερέα του ναού που δεν ήταν ευπρεπώς ενδεδυμμένος, για όποιον εργαζόταν το Σάββατο , έτρωγε άζυμο άρτο το Πάσχα , καθυστερούσε στην προσφορά της Πασχαλινής θυσίας , έτρωγε μετά απο τρείς μέρες το κρέας των θυσιών , προσέβαλλε σκόπιμα το τελετουργικό της θυσίας , δεν συμμορφωνόταν στις νουθεσίες του ιερέα ή του δικαστή κ.α!

Τώρα που ξεκινήσαμε , ας συζητήσουμε γι'αγάπη και χριστιανισμό...!

soul

Edited by - Εαρινός on 18/03/2010 00:05:47Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/03/2010, 00:30:47  Εμφάνιση Προφίλ
Το βιβλίο του Ιησού του Ναυί , που είναι στενά συνδεδεμμένο με το βιβλίο των Κριτών , περιγράφει την "κατάκτηση της πατρίδας" ως "ιερό πόλεμο του Γιαχβέ" του οποίου η ανυπέρβλητη κτηνωδία δεν αμφησβητείται καθόλου.

Η κιβωτός της διαθήκης , η εγγύηση για την παρουσία του θεού , συνοδεύει τις σφαγές. Με την βοήθεια της κιβωτού διασχίζουν τον Ιορδάνη ποταμό .

Επτά μέρες την μεταφέρουν γύρω απο την περικυκλωμένη Ιεριχώ , όπου επτά ιερείς σαλπίζουν συνεχώς , μέχρι που τους σκοτώνουν όλους..."με το κοφτερό σπαθί , άντρες και γυναίκες , νέους και γέρους , βόδια ..αρνιά και γαϊδούρια.."

Θα συνεχίσουμε , για την αγάπη και τον χριστιανισμό!

soulΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

elo
Συντονιστής

Greece
3417 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/03/2010, 01:24:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους elo
Αλήθεια έχετε κάτσει ποτέ να ξαναδιαβάσετε τα μηνύματα σας και να αναρωτηθείτε το κατά πόσο ο διάλογος που κάνετε μεταξύ σας (ακόμα και αν περιέχει σημαντικές πληροφορίες) μπορεί να αλλοιωθεί από τους ειρωνικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που ανταλλάσετε…

Δεν υπάρχει πιο φυσιολογικό πράγμα από το κάποιος/οι να έχουν κατασταλάξει σε κάποιες θέσεις/απόψεις μετά από προσωπική έρευνα ή και λόγο λιωσίματος του πίσω μέρος του παντελονιού.. μετά από χρόνια εκπαίδευσης στα «θρανία» ή ακόμα και λόγο πίστης.

Αλλά πως είναι δυνατόν αυτές οι απόψεις να πρέπει κάθε φορά να προσπαθείτε να τις περάσετε στον άλλον με όπλο τις ύβρεις..!!

Μήπως υπάρχει και κάποιο άλλο «σχολείο» που έχετε ξεχάσει να το περάσετε…

Για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά θα παρακαλέσω να σταματήσουν αυτοί οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί που κάνετε αναμεταξύ σας…

Είναι κρίμα να κλειδωθεί το συγκεκριμένο θέμα, "γιατί πραγματικά προσφέρει ενδιαφέροντες πληροφορίες ", επειδή ο εγωισμός μας είναι πάνω από όλα…


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
elo
Συντονιστής

Greece
3417 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/03/2010, 01:26:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους elo
quote:
trexagireve Φυσική επιλογή;Η θεωρία της εξέλιξης, αφορά στην μετάλλαξη είδους, σε είδος,ότι καταγόμαστε, απο τον πίθηκο και την αμοιβάδα....

Η φυσική επιλογή δεν λέει αυτό…
Αχ, αυτά γράφεις και τους ανοίγεις το στόμα…

quote:
trexagireve-Αγαπητέ μου elo, εφόσον, η Αγία Γραφή,δεν έχει διαψευστεί,απο επιστήμη

Να διαψεύσει τι;

Τους συμβολισμούς που γράφει μέσα στην Γένεσις ή να διαψεύσει το αν υπάρχει θεός..

Βέβαια μην ξεχνάς ότι η επιστήμη έχει ανατρέψει πολλά από αυτά που έλεγαν από άγνοια, αλλά και υποστήριζαν με πολύ φανατισμό τα χριστιανικά «θεολογικά δόγματα».

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Think_Math
Μέλος 3ης Βαθμίδας

USA
769 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/03/2010, 01:37:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Think_Math

allzzaro :
quote:
Εγώ φιλαράκο δεν σε έβρισα.
Ούτε ανόητο σε είπα ούτε βλάκα ούτε άσχετο ούτε κασμά..
Μάζεψε το στοματάκι σου και μίλα πιο όμορφα.

Σου μιλάω όπως μιλάς .
Αν παρεξηγιέσαι με το χαρακτηρισμό , να μην γράφεις ανοησίες για να μην τον ξανακούσεις .

Δεν είναι δυνατόν εσύ και ο άλλος ο ανόητος ο τρεχαγύρεωε να λέτε ότι σας έρθει και να ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΕ την θεωρία της εξέλιξης γράφοντας οτι κοτσανα κατεβάσει η γκλάβα σας .

ΜΙΛΗΣΕΣ ή δεν μίλησες για ενδιαμεσο κρίκο Νεάτερνταλ και Homo sapiens ?
Είπες ανοησία ΝΑΙ η ΟΧΙ ?
Αυτο συζήτάμε .
Διάβασε λοιπον :
http://en.wikipedia.org/wiki/Homo_neanderthalensis#Classification

ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ με το τι λέει η θεωρία , και βγαίνεις και απο πάνω .
ΑΝΤΙ λοιπόν να πεις ΣΥΓΝΩΜΗ εκανα λάθος , το παίζεις και θιγμένος απο πανω αφού πρώτα με εβρισες μιλώντας για ελέφαντες με προβοσκίδα και πράσινα άλογα .

Και περνάω τώρα στις άλλες κοτσάνες που γράφεις :

quote:
Για του «λόγου το αληθές», κάποιοι δεν δίστασαν να προχωρήσουν και σε απάτη πλαστογραφώντας την πραγματικότητα. Οι επιστημονικές γνώμες των εξελικτικών, (που αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν είναι τίποτε άλλο, παρά γεννήματα φαντασίας), μας διαβεβαιώνουν ότι βρίσκονται σε ασυμφωνία και σύγχυση. Ο άνθρωπος του Πιλντάουν (The Piltdown man), που αποτελείτο από μία σιαγόνα, ένα κρανίο και ένα δόντι, έγινε η αιτία «χαράς και αγαλλίασης» για τους οπαδούς της Δαρβίνειας Θεωρίας, διότι τον παρουσίασαν σαν απόδειξη του «ενδιάμεσου τύπου» μεταξύ πιθήκου και ανθρώπου. Οι Δρ. J. Steiner και Les Cross, επιστήμονες του τμήματος της Ανατομικής στο Πανεπιστήμιο Οξφόρδης, μετά από έρευνες, ανακάλυψαν ότι κάποιος δούλεψε με διάφορες χημικές ουσίες επάνω σ’ εκείνα τα απολιθώματα ώστε να... φαίνονται ως αρχαία, και χαρακτήρισαν τον άνθρωπο του Πιλντάουν σαν μια απάτη – φάρσα του 20ου αιώνα.

Ο άνθρωπος του Piltdown είναι γνωστή απάτη που ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΝ ΔΑΡΒΙΝΙΣΤΕΣ επιστήμονες .
Επειδή λοιπον μια φορά και ένα καιρό βρέθηκε ένας ανόητος που πήγε να ξεγελάσει την επιστημονική κοινότητα ανεπιτυχώς , αυτό σημαίνει οτι η εξέλιξη είναι λάθος ?
ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ?

quote:
Και άλλες πλαστογραφίες των Δαρβινιστών υπάρχουν όπως αυτή της «Αρχαιοπτέρυγας» που σαν απολίθωμα βρέθηκε στο «κατάλληλο» μέρος και στην «κατάλληλη» ώρα! Ο ερπετοειδής σκελετός του ζώου, στολισμένος με φτερά, ήταν αποτυπωμένος σε Ασβεστόλιθο του μεσοζωικού αιώνα, στη Βαυαρία το 1861. Το ανακάλυψαν δύο χρόνια μετά τη δημοσίευση της γνωστής πραγματείας του Δαρβίνου «Η προέλευση των ειδών» (Origin of Species) και εκτιμήθηκε να έχει ηλικία 160 εκατ. χρόνια, όπου και θεωρήθηκε σαν ο πρώτος «ενδιάμεσος τύπος» κατά τη μεταλλαγή του ζώου από ερπετό σε πτηνό. Τότε ο Δαρβίνος με καμάρι είπε: «Για μένα τούτο είναι μια αποστομωτική, απάντηση». Όμως, καταγγελίες επιστημόνων, στο περιοδικό British Journal of photography, λένε ότι οι φωτογραφίες της Αρχαιοπτέρυγας του Βρετανικού Μουσείου, δείχνουν σε μεγέθυνση ότι τα φτερά του απολιθώματος είναι πρόσθετα, δηλαδή δεν ανήκουν στο αρχικό απολίθωμα. Και το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής έδειξε στρώμα τσιμέντου γύρω στο σκελετό του ερπετού, στολισμένο με αποτυπώματα φτερών. Άλλη μια απάτη αποκαλύφτηκε.

Εχεις πλήρη μεσάνυχτα για το θέμα .
Οπως και ο τρεχαγίρεβε καταπίνεις αμάσητη ότι μπουρδα διαβάζεις .
Οι καταγγελίες των επιστημόνων που αναφέρεις , είναι του Fred Hoyle και του Lee Spetner .
Αυτές έχουν ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΕΙ αποστομωτικά εδώ και 20 χρόνια απο σπουδαίους παλαιοντολόγους προτοστατουντως του Alan J. Charig και απο άλλους απο όλο τον κόσμο ώς εντελώς αβάσιμες :

http://en.wikipedia.org/wiki/Archaeopteryx#Authenticity

Πραγματικά έχω βαρεθεί να κάθομαι να ασχολούμαι με την ΑΓΝΟΙΑ σας .

Η επιστήμη είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και χρειάζεται τόνους δουλείας και ΠΟΛΥ μελέτη για να σχηματίσεις άποψη για ένα ζήτημα .
Διαβάζω την καθε εξέλιξη στον τομέα της βιολογίας καθημερινά , εδώ και 20 χρόνια , και πρέπει τωρα να εξηγώ στον κάθε τρεχαγύρεβε και τον κάθε άσχετο τα αυτονόητα , για να με βρίζει και απο πάνω .

Οσο για τον οχετό του τρεχαγύρεβε τι να πω .
Ο "άνθρωπος" αυτός είναι ζωντανή αποδειξη οτι καταγόμαστε απο τα ζώα .
Ο ίδιος είναι η αποδειξη της δαρβινικής θεωρίας .

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Think_Math
Μέλος 3ης Βαθμίδας

USA
769 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/03/2010, 02:24:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Think_Math

τρεχαγιρεβε :
quote:
ον Νοέμβριο του 2004 στις Ηνωμένες Πολιτείες έγινε δημοσκόπηση από τον μεγάλο Ραδιοφ. Σταθμόν CBS διά το θέμα της εξελίξεως, με τα ακόλουθα αποτελέσματα.
55% εδέχθησαν ότι ο Θεός εδημιούργησε τον άνθρωπο στην παρούσα μορφή του, ενώ 87% απέρριψαν την εξέλιξιν !
Γι' αυτό άς το μάθουν και οι πάντοτε καθυστερημένοι άθεοι της νεοελληνικής κουλτούρας, ότι: «ο Δαρβινισμός είναι πια ξεπερασμένος επιστημονικά.

Τι να απαντήσεις τώρα σε ένα άτομο που έχει φέρει το παραπάνω ώς επιχείρημα κατά της εξέλιξης ?

Η απάντηση μπορεί να είναι μία πράφραση του Λιαντίνη απο την Γκέμμα :

" Το πιο φρόνιμο που έχεις να κάμεις είναι να του δώσεις ένα τάλληρο να του πεις «Καλημέρα», και να φύγεις. Να πάρεις εκείνο το δρόμο που δε θα τον ξαναβγάλει ποτέ μπροστά σου."

Ετσι και εγώ φευγω .
Βαρέθηκα να ασχολούμαι με καθηστερημένους .

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/03/2010, 09:56:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Έτσι γίνεται με όλους τους ...πειραγμένους, φίλε think math..Κάνουν τη συζήτηση, ζήτημα ζωής και θανάτου και το παίρνουν τόσο προσωπικά, που βρίζουν ότι ναναι,για να δικαιωθούν....Και γ@@ώ τον πολιτισμό μας!!!!Αλλά, Λιαντίνη,τον πειραγμένο δεν άκουγες;Τέτοια γράμματα θα μάθεις....Γιατί,δεν φαντάζομαι να αμφισβητείς, ότι όντως, είναι ξεπερασμένη η θεωρία του Δαρβίνου και τώρα, γίνονται κοπτοραπτικές,για να φτιάξουν τον .....φρανκεστάιν, απόγονο του;
Εύχομαι,μόνο εγώ αγόρι μου,να συνεχίσετε να μην μιλάτε σε άλλους, κατώτερους, μπας και τους αφήσετε να μιλήσουν κι αυτοι μεταξύ τους, αφού έχουν κάτι να πουν..Εσείς, τα είπατε όλα,δεν χρειάζεται άλλο,
καταλάβαμε,είστε..απέθαντοι......
Φίλε μου elo,εγώ έγραψα, ότι δεν μιλούσαμε παρά για την εξέλιξη των ειδών,απο είδος σε είδος, αν στέκει κι ότι δεν είπαμε για τη φυσική επιλογή, γιατί πρέπει να εκτεθείς κι εσύ;Είναι απαραίτητο;
Ξέρεις ότι έχω .....τετράγωνη λογική...
Πρεπει να διαπιστωθεί, πάλι;
Αυτο που λέμε, περι Αγίας Γραφής,φίλε, ειναι ότι αυτά που λέει για τον κόσμο και τον άνθρωπο, δεν έχει πουθενά μυθοπλασία ή ψέμα...Σε αντίθεση, με άλλες, που μιλάνε για πέτρες που γίνονταν άνθρωποι,άλλους που τους πετάξαν στον ουρανό και γινανε αστέρια, κλπ....
Πιστεύω, καλά είναι να υπάρχει κι η λογική, όχι μόνο η παράνοια των θρησκευτικών ποιητικών ιδεών και αδειων...Και μπορούμε να την εμπιστευτούμε πιο πολυ απο τον ρομαντισμό...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/03/2010, 11:53:09  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Έτσι γίνεται με όλους τους ...πειραγμένους, φίλε think math..Κάνουν τη συζήτηση, ζήτημα ζωής και θανάτου και το παίρνουν τόσο προσωπικά,


που βρίζουν ότι ναναι.....


για να δικαιωθούν....Και γ@@ώ τον πολιτισμό μας!!!!Αλλά, Λιαντίνη,τον πειραγμένο δεν άκουγες;Τέτοια γράμματα θα μάθεις....Γιατί,δεν φαντάζομαι να αμφισβητείς, ότι όντως, είναι ξεπερασμένη η θεωρία του Δαρβίνου και τώρα, γίνονται κοπτοραπτικές,για να φτιάξουν τον .....φρανκεστάιν, απόγονο του;
Εύχομαι,μόνο εγώ αγόρι μου,να συνεχίσετε να μην μιλάτε σε άλλους, κατώτερους, μπας και τους αφήσετε να μιλήσουν κι αυτοι μεταξύ τους, αφού έχουν κάτι να πουν..Εσείς, τα είπατε όλα,δεν χρειάζεται άλλο,
καταλάβαμε,είστε..απέθαντοι......
Φίλε μου elo,εγώ έγραψα, ότι δεν μιλούσαμε παρά για την εξέλιξη των ειδών,απο είδος σε είδος, αν στέκει κι ότι δεν είπαμε για τη φυσική επιλογή, γιατί πρέπει να εκτεθείς κι εσύ;Είναι απαραίτητο;
Ξέρεις ότι έχω .....τετράγωνη λογική...
Πρεπει να διαπιστωθεί, πάλι;
Αυτο που λέμε, περι Αγίας Γραφής,φίλε, ειναι ότι αυτά που λέει για τον κόσμο και τον άνθρωπο, δεν έχει πουθενά μυθοπλασία ή ψέμα...Σε αντίθεση, με άλλες, που μιλάνε για πέτρες που γίνονταν άνθρωποι,άλλους που τους πετάξαν στον ουρανό και γινανε αστέρια, κλπ....
Πιστεύω, καλά είναι να υπάρχει κι η λογική, όχι μόνο η παράνοια των θρησκευτικών ποιητικών ιδεών και αδειων...Και μπορούμε να την εμπιστευτούμε πιο πολυ απο τον ρομαντισμό...


Έχε χάρη που σέβομαι το χώρο και τον εαυτό μου ψάλτη...και θα σου απαντούσα στην γλώσσα σου..

"Μο@@@κι είναι γ@@@σι θέλει....."...αυτό , ποιός το είπε???

Και περί οπισθίων και τα "σκίσε με ν'αλλάξω ράφτη"....


....θά'θελα να ήξερα ποιός βρίζει ποιόν...προφανώς , έχεις διαλήψεις και δεν θυμάσαι τι λές , αλλοιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί...

Επί του θέματος τώρα , έχω να πώ το εξής:

Θα ήταν "κωμικό" αλλα και "ευτελές" να πιστέψει ο οποιοδήποτε , ότι ένας "θεός" με τα χαρακτηριστικά που του δίνει ο Χριστιανισμός και οι άλλες θρησκείες .... ότι δημιούργησε τον άνθρωπο!

Μπορεί , η θεωρία του Δαρβίνου -κατα την γνώμη μου- να ισχύει στα ομοειδή αλλα έχω την αίσθηση , ότι δεν καλύπτει όλα όσα παρουσιάζονται στην ζωή και τους διαφορετικούς σωματότυπους διαφόρων ρατσών.


Βλέπουμε "πολλούς ανθρώπους" και που με μια ματιά δεν έχει καμμιά σχέση σχεδόν , ο ένας με τον άλλο...

Ψηλοί ξανθοί γαλανομάτηδες και απο την άλλη Αβορρίγινες....υπάρχει καμμιά σχέση???

Και όσα χρόνια κι'αν περάσουν , υπάρχει περίπτωση -με την όποια εξέλιξη- ο Ρώσσος π.χ...να μετεξελλιχθεί σε Αβορρίγινα???


Ο νέγρος να μετεξελιχθεί σε Ξανθό ψηλό γαλανομάτη..?


Ο κινέζος-μογγόλικη ράτσα- να γίνει ξανθός ψηλός γαλανομάτης???

Ασφαλώς αν έρθουν σε διασταύρωση , προφανώς -δεν είμαι ειδικός- θα προκύψει κάποιος άλλος σωματότυπος ....και κάποια χαρακτηριστικά του ενός θα επικρατήσουν έναντι του άλλου...

Τόσες ράτσες υπάρχουν στην γή...λευκοί ξανθοί...λευκοί με μαύρα μαλλιά...λευκοί με κόκκινα μαλλιά..λευκοί κοντοί με χοντρά άκρα..λευκοί ψηλοί με λεπτά άκρα...μαύροι..κόκκινοι..κίτρινοι..

Μου δημιουργείται μια απορία , απο ένα είδος εξελίχθηκε όλη αυτή η ποικιλία ανθρώπων...???

Και τι ήταν ο πρώτος άνθρωπος???

Ξανθός ψηλός και μετεξελίχθηκε σε μαύρο με διαφορετικό κρανίο...μπορεί...μα μου φαίνεται λιγάκι παράξενο.

Ναι , μπορώ να δώ την εξέλιξη ενός μαύρου...μπορώ να δώ -όντως- την εξέλιξη ενός άσπρου...την εξέλιξη ενός μογγόλου...αλλα ο μογγόλος να εξελιχθεί σε ψηλό ξανθό γαλανομάτη και ο ψηλός ξανθός γαλανομάτης να γίνει μαύρος...δύσκολο και "απίθανο" μου φαίνεται...

Μπορώ να δώ την δημιουργία μιας νέας ράτσας απο διασταύρωση ειδών και να εξελιχθεί -ίσως- και αυτή....αλλα κάποια πράματα , μου φαντάζουν "κάπως"....


Εκτός και αν , ο "δημιουργός" δεν δημιούργησε μια ράτσα...αλλα διάφορες...μαύρη...άσπρη...κόκκινη ...κίτρινη...μελαχρινή ... ξανθιά...κλπ!

Κάπου -έχω την αίσθηση- ότι υπάρχουν "κάποια κενά" ως προς την πραγματικότητα..μπορεί να κάνω λάθος , μα αυτή είναι η αισθησή μου!


Περί της προελεύσεως του ανθρώπου , υπάρχουν πολλές "αναφορές και μαρτυρίες" και ασφαλώς υπάρχουν ευρήματα εκατομμυρίων ετών -έτσι αναφέρουν κάποια ευρήματα- που δεν μπορούμε να "παραγνωρίσουμε" και να μην λάβουμε υπ'οψιν μας.


Όσο για την αλήθεια της Αγίας Γραφής και την δημιουργία του Αδάμ και της Εύας...έχω την αίσθηση , ότι πρόκειται για μια πολύ απλή θεώρηση και προσέγγιση της πραγματικής αλήθειας που απέχει πάρα πολύ απο αυτήν...

Ο Αδάμ ... είτε ξανθός ήταν..είτε μελαχροινός..το ίδιο και η Εύα...και με την δολοφονία του Άβελ και την "αποχώρηση" του Κάιν και με δεδομμένο ότι η μόνη γυναίκα στην γή ήταν η Εύα...ή γύρισε και ζευγάρωσε με την μητέρα του -αλήθεια πόσων χρονών ήταν η Εύα τότε??- ή δεν ήταν δύο οι πρωτόπλαστοι-όπως αναφέρει η Αγία Γραφή- αλλα πολλοί περισσότεροι και ο "Κάιν" πιο πέρα βρήκε και άλλο θηλυκό και δημιούργησε άλλη οικογένεια.

Έχω την αίσθηση , ότι είναι πολλά που ακόμα δεν γνωρίζουμε -ίσως κάποιοι να γνωρίζουν περισσότερα- και ίσως κάποια στιγμή να εκπλαγούμε απο αποκαλύψεις και στοιχεία που μέλλεται να έρθουν , αλλάζοντας όλα όσα έχουμε -ως σήμερα- ως δεδομμένα και γνώσεις...

Αυτή η αίσθηση μου δίνεται...μπορεί να είναι και λάθος μου.."θα δείξει"...


soulΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/03/2010, 12:01:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Δεν την ξέρεις την γλώσσα μου, αμόρφωτε χωριάτη,αλλά, ιδού η Ρόδος, ιδού και το .....πήδημα, όποτε θες, μπορούμε να κανονίσουμε κάτι....Δεν με χαλάει καθόλου...
Γιατί απο κάτι πα@@ρες σαν εσένα,μόνο πα@@ριές διαβάζουμε...
Το ποιός παθαίνει διαλήψεις, άσε, θα σε πονέσει,αλλά,όλα τα άλλα παραμιλητά σου, δεν έχουν καμιά φορά, καμία σχέση με το θέμα, οπότε, τι το παιδεύεις;...
Ο άνθρωπος, υπήρξε ξανθός, μελαχροινός, άλλα και όλες τις αποχρώσεις και είδη,λόγω του ότι αποτελείται απο πολλούς διαφορετικούς τύπους ανθρώπων, που εξελίσσονται...Δεν είναι όλοι, ένα είδος, που εξελίχθηκε...Αυτη είναι η διαφροά η βασικη με τον άνθρωπο..Είναι ο καθένας, διαφορετική πορεία..Μπορουμε, όταν κανένας άλλος οργανισμόςδεν μπορεί....Όχι ότι περιμένω να καταλάβεις...
Αυτά, είναι θέματα, λογικής και όρασης, αν δεν μπορεις να τα δείς, φόρεσε γυαλιά...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/03/2010, 13:38:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro
hink_Math
quote:
Ετσι και εγώ φευγω .
Βαρέθηκα να ασχολούμαι με καθηστερημένους .

Σοφή απόφαση

Παρεπιπτόντως άνοιξε και κανένα ορθογραφικό λεξικό βγάζει μάτια αυτό το καθηστερημένουςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/03/2010, 13:53:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Ναι αλλά, κανουν οι ...ολύμπιοι λάθος,φίλε μου allzzaro;
Εγώ πάντως, δίπλα στον Όλυμπο,κατοικών,δεν βλέπω τον γέρο Όλυμπο να κάνει λάθος...Τα παιδιά του;...Ή, μάλλον, οσοι αυτοπροσδιορίζονται παιδιά του,έχουν το αλάθητο του;
Εγωισμό το λένε...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/03/2010, 14:28:04  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Δεν την ξέρεις την γλώσσα μου, αμόρφωτε χωριάτη,αλλά, ιδού η Ρόδος, ιδού και το .....πήδημα, όποτε θες, μπορούμε να κανονίσουμε κάτι....Δεν με χαλάει καθόλου...
Γιατί απο κάτι πα@@ρες σαν εσένα,μόνο πα@@ριές διαβάζουμε...
Το ποιός παθαίνει διαλήψεις, άσε, θα σε πονέσει,αλλά,όλα τα άλλα παραμιλητά σου, δεν έχουν καμιά φορά, καμία σχέση με το θέμα, οπότε, τι το παιδεύεις;...
Ο άνθρωπος, υπήρξε ξανθός, μελαχροινός, άλλα και όλες τις αποχρώσεις και είδη,λόγω του ότι αποτελείται απο πολλούς διαφορετικούς τύπους ανθρώπων, που εξελίσσονται...Δεν είναι όλοι, ένα είδος, που εξελίχθηκε...Αυτη είναι η διαφροά η βασικη με τον άνθρωπο..Είναι ο καθένας, διαφορετική πορεία..Μπορουμε, όταν κανένας άλλος οργανισμόςδεν μπορεί....Όχι ότι περιμένω να καταλάβεις...
Αυτά, είναι θέματα, λογικής και όρασης, αν δεν μπορεις να τα δείς, φόρεσε γυαλιά...

Θα το φροντίσω...Βαγγελάκι..

Αλλα για πές μας τώρα , πόσοι ήταν οι πρωτόπλαστοι???

Ή μήπως και αυτό , είναι μεταφορική έννοια και δεν πρόκειται για τον Αδάμ και την Εύα???

Ό Κάϊν σκότωσε τον Άβελ -Ελληναράς και αυτός...- και μετά εκδιώχθηκε και που πήγε και ποιάν συνάντησε αφού , οι μόνοι που υπήρχαν ήταν ο Αδάμ και η Εύα???

Μήπως ο Θεός σας...σας είχε κρατήσει μυστικά και τελικά ως παντογνώστης , ήξερε ότι ο Κάϊν θα σκοτώσει τον αδελφό του και θα εκδιωχθεί και του είχει φτιάξει κάποιο άλλο θηλυκό και τον κατηύθυνε προς το μερος του-ης-???

Αλήθεια ο Γιαχβέ , αναφέρεται στην Παλαιά διαθήκη ή λέω ψέμματα???

Και όσα έχω καταθέσει , αποτελούν κακοήθειες τις οποίες εγώ εφηύρα???

Δεν προτρέπει να σκοτώσουν όλους τους ειδωλολάτρες και όσοι δεν το κάνουν θα τιμωρηθούν και ότι κάθε ένας που δεν τον υπακούει θα πρέπει να θανατωθεί...είτε γονιός είναι αυτός ..είτε αδερφός ή αδερφή??

Αλήθεια , ακόμα περιμένω να μου απαντήσεις για τα ευρήματα "των εκατομμυρίων ετών" που κατέθεσες εσύ ο ίδιος , ως απάντηση...το δέχεσαι ή μέσα στην σκοτοδίνη του μυαλού σου , δεν το πρόσεξες???

Τα υπόλοιπα ... ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ!

soulΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Think_Math
Μέλος 3ης Βαθμίδας

USA
769 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/03/2010, 17:15:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Think_Math

allzzaro:

quote:
Παρεπιπτόντως άνοιξε και κανένα ορθογραφικό λεξικό βγάζει μάτια αυτό το καθηστερημένους

Εγώ θα ανοίξω λεξικό ,αλλά και εσυ κάνε μου την χάρη να μελετήσεις καλύτερα την εξέλιξη .

Συγνώμη αν σε πρόσβαλα σε κάτι που είπα . Δεν έχω τέτοια πρόθεση .
Απλα βαρέθηκα να ακούω ανοησίες για την εξέλιξη , απο άτομα που δεν γνωρίζουν τίποτα για αυτην .
Δεν σε τοποθετώ σε αυτη την κατηγορία , αλλα νομίζω οτι αυτά που γνωρίζεις χρειάζονται προσεκτικότερη μελέτη και διαστάυρωση με τις νεώτερες εξελίξεις .


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/03/2010, 17:32:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Τι είναι βρε Εαρινούλα, τι έπαθες;Έχεις τις μέρες σου και δεν μπορεις να ησυχάσεις;Και μεις τι να κάνουμε; Βρες κανέναν μπετατζή...
Τοσο ταράκουλο, που κουβαλάς αγόρι μου, ούτε το τσουνάμι δεν σε φτάνει...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/03/2010, 19:37:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro
Think_Math
quote:
Συγνώμη αν σε πρόσβαλα σε κάτι που είπα . Δεν έχω τέτοια πρόθεση .

Δεκτή η συγνώμη σου.
Και εγώ σου ζητώ συγνώμη που ήμουν τόσο μικροπρεπής ώστε να σχολιάσω ενα ορθογραφικό σου λάθος πρώτον ..
και δεύτερον που χειροκρότησα την απόφαση σου να αποχωρήσεις.
Οσο για τα υπόλοιπα θα τοποθετηθώ αργότερα..Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/03/2010, 19:49:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro
Think_Math
quote:

Απλα βαρέθηκα να ακούω ανοησίες για την εξέλιξη , απο άτομα που δεν γνωρίζουν τίποτα για αυτην .

Δεν είναι ανοησίες φίλε μου Think_Math.
Ο κάθε ενας εχει τις απόψεις του που θα πρέπει να είναι σεβαστές απο όλους μας.
Ο τρέχαγυρευε εχει τις δικές του εσύ τις δικές σου ο Εαρινός τις δικές του εγώ τις δικές μου. Το να μειώνουμε ο ενας τον αλλον και να καταλήγουμε σε ύβρεις είναι οτι χειρότερο υπάρχει.
Φίλοι είμαστε λέμε τις απόψεις μας ας μην παρασυρόμαστε απο τους ευσεβείς πόθους μας.
Βλέπεις τι γίνεται με τον Εαρινό και τον τρεχαγύρευε.
Πρίν απο μερικές εβδομάδες έλεγαν να πιούνε καφεδάκι και τσικουδιές.
Με λυπεί αυτό πάρα πολύ γιατί τον Εαρινό τον γνωρίζω προσωπικά είναι γειτονάκι και είναι πάαααρα πολύ καλό παιδί και ο τρεχαγύρευε μου είναι πάλι συμπαθής.
Και εσύ φαίνεσαι καλό παιδί άξιος συνομιλητής και έχουμε να πούμε πολλά επι του θέματος.
Θα επανέλθω δριμύτεροςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/03/2010, 20:05:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Η διαφορά μας φίλε μου allzzaro, με το γειτονάκι σου,είναι ότι νομίζει ότι μπορεί να με συγχίσει....Εσύ ξέρεις ότι κάτι τέτοιο δεν γινεται....Ο φίλος μας προσπαθεί κι εγώ του δίνω απ το φάρμακο του,γι αυτό και κάνει σαν θηριο....
Όταν συζητάει κανείς, χωρίς κατηγοροποιήσει, με σεβασμό σε μια τάξη που υπάρχει και με διάθεση για ειλικρινή διάλογο και προβληματισμό, παντα ειμαι εκεί...Με ενδιαφέρουν πολλά και δε είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει που πάνε...Θέλω να το ψάξουμε, πολλοί, όσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα...
Απλά έχω αλλεργία στους ..Λάκηδες, όλο την κανουν γυριστή...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/03/2010, 20:43:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro
Εχετε πολύ διαφορετικές αντιλήψεις τρεχαγύρευε.
Είναι λογικό να υπάρχουν αντιπαραθέσεις.
Ελεος ομως. Αυτό με τις κυρίες τις εαρινούλες απο πλευρά σου αλλά και απο πλευράς του Εαρινού δεν είναι αστεία πράγματα.
Οικογενειάρχες άνθρωποι είστε και οπως σας έχω πεί διαβάζουν και τα παιδιά μας.
Αν θέλετε μπορείτε με πολιτισμένο χιουμοριστικό να θίξετε κάποιον, με το γάντι που λένε αλλά οχι ύβρεις.. Το έχετε χοντρύνει πολύ..
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/03/2010, 21:07:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Δεν είναι δική μου αποστροφή,αυτη φιλε μου allzzaro....
Πέραν απο το χιούμορ,σε απάντηση ανοήτων, ή εκτός θέματος θέσεων,
δεν βριζω αν δεν με βρίσουν,σαν πάγια τακτική και πίστη....
Ο φίλος σου, το παίζει πολύ ειδήμων κι αυτο τον πειράζει...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4898 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/03/2010, 00:31:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris
quote:
trexagireve
Αγαπητέ μου elo, εφόσον, η Αγία Γραφή,δεν έχει διαψευστεί,απο επιστήμη
Φίλε trexagireve , σε παρακολουθώ στο παρόν θέμα να επαναλαμβάνης συνεχώς το αλάθητο της «Αγίας Γραφής» , και το ότι δεν διαψεύστηκε από την επιστήμη . Θα προσπαθήσω λοιπόν να φρεσκάρω την μνήμη σου παραθέτοντας τα παρακάτω αποσπάσματα από την «Γένεση» .

« 3 και είπεν ο Θεός γεννηθήτω φως και εγένετο φως 4 και είδεν ο Θεός ότι το φως ότι καλόν και διεχώρησεν ο Θεός ανά μέσον του φωτός και ανά μέσον του σκότους . και εκάλεσεν ο Θεός το φως ημέραν και το σκότος εκάλεσεν νύκτα , και εγένετο εσπέρα και εγένετο πρωί , ημέρα μία .» Γένεσις 1: 3-4

« 16 και εποίησεν ο Θεός τους δύο φωστήτας τους μεγάλους , τον φωστήρα τον μέγαν εις αρχάς της ημέρας και τον φωστήρα τον ελάσσω εις αρχάς της νυκτός και τους αστέρας 17 και έθετο αυτούς ο Θεός εν τω στερεώματι του ουρανού ώστε φαίνειν επί της γης .» Γένεσις 1: 16-17

Τι λες λοιπόν φίλε trexagireve , στέκει επιστημονικά το ότι ο Θεός έφτιαξε πρώτα το φως και το σκοτάδι και μετά έφτιαξε τα αστέρια , τον ήλιο και την σελήνη ?
Ο τρόπος με τον οποίον φαντάστηκαν οι ανίδεοι συγγραφείς της «Βίβλου» ότι ο Θεός δημιούργησε το σύμπαν , έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την επιστημονική πραγματικότητα .


*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 51 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.234375
Maintained by Digital Alchemy