ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 Νέα Ακρόπολη... Νο.1
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 53
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/12/2011, 11:51:46  Εμφάνιση Προφίλ
Αγαπητέ μας Τέως

Απ' ότι φαίνεται, δεν γνωρίζεις δύο βασικά πράγματα.

1. Την διαφορά της ανάκρισης από την επεξήγηση.
2. Την διαφορά ανάμεσα στην ενημέρωση για την ΝΑ και στην προβολή των θέσεών σου.
Αγνοια της γλώσσας, ή κάτι άλλο;

Θα βάλεις κάπου υποπσηφιότητα; Εκλογές έρχονται...
Στο τσάμπα βρε αδερφέ;

μάλλον έχει δίκιο η Αμαλία για το δαχτυλάκι...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
gianipseftis
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2194 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/12/2011, 11:52:18  Εμφάνιση Προφίλ
Πρώην αρχηγέ της ΝΑ, αναφέρομαι στον τίτλο σου και όχι στο όνομά σου, γιατί αυτό δίνει βάρος στις αναφορές σου για την οργάνωση ΝΑ, μια και έχει επιβεβαιωθεί πλέον, οτι πράγματι υπήρξες για κάποιο διάστημα, ένα από τα 4 ανώτερα στελέχη την Ελληνικής ΝΑ.

Έτσι από την αρχή, υπέθεσα πως θα ήσουν σε θέση να γνωρίζεις πολλά για την δομή και τους πραγματικούς στόχους της οργάνωσης, αλλάζοντας τη “βιτρίνα” που η ΝΑ προσπαθεί πονηρά – όπως συνάγεται απο τις περιγραφές - να περάσει προς τον έξω κόσμο, παγιδεύοντας ανύποπτα νεαρά κυρίως άτομα.

Θα έλεγα πως η ιδιότητά σου σαν ένα απο τα 4 σημαντικότερα στελέχη της ΝΑ στην Ελλάδα, θα βοηθούσε σημαντικά στην αποκάλυψη της επικινδυνότητας ή μη αυτής της οργάνωσης.

Σταχυολογώ λοιπόν (ξανά) τις σημαντικότερες αναφορές σου για την ΝΑ, που με οδηγούν στο σχηματισμό μιας φασιστικής εικόνας και νοοτροπίας της οργάνωσης.

quote:
Ήταν το 1983, όταν έγινα μέλος της Νέας Ακρόπολης. Από την πρώτη στιγμή που έγινα μέλος εργάστηκα με όλη μου την ψυχή για το δυνάμωμά της στη Θεσσαλονίκη. Αργότερα ανέλαβα την αρχηγεία της δομής στη Θεσσαλονίκη και έγινα ένας από τα τέσσερα ανώτερα στελέχη της κίνησης στην Ελλάδα, μέχρι την παραίτησή μου από την αρχηγεία τον Μάρτιο του 1991.
..................................................................................................................
το πόσο με κατηγόρησαν και με συκοφάντησαν οι πρώην σύντροφοί μου, πιστοί πάντα στο εγχειρίδιο του οδηγητή του 1981. (ο λόγος για το “εγχειρίδιο του οδηγητά του υδριτή της ΝΑ και και “μέγα φιλόσοφου Λιβραγκα” σωστά κατάλαβα?)
(το κείμενο σε παρένθεση είναι δικό μου)
..............................................................................................................................................

Τα μέλη της ΝΑ πιστεύουν ότι “αποτελούν την ελίτ του πνεύματος που έχει το ηθικό δικαίωμα να κάνει ότι θέλει για να εξουσιάσει τους άλλους και να τους οδηγήσει στη δικιά τους αλήθεια. Αυτοί οι άνθρωποι επειδή στερούνται της αυτεπίγνωσης έχουν τρομερή επιμονή σ΄αυτά που κάνουν και δεν διδάσκονται από τη ζωή. Αν κάποιος προσπαθήσει να τους αποδείξει πως όσα κάνουν είναι βλακείες, τότε γίνεται θανάσιμος εχθρός τους και θέλοντας να δικαιολογήσουν τα συναισθήματά τους και τις πράξεις τους, φτάνουν να υποστηρίξουν πως << ακόμα και το να σκοτώσει κανείς μπορεί να είναι μια πράξη αγάπης, σταματώντας τη δράση ενός αδελφού που έχει παρεκκλίνει, τουλάχιστον σ΄αυτόν τον κόσμο, και γλυτώνοντας πολλούς από περισσότερα βάσανα και οδύνες>>

ή το << είναι περισσότερο εγκληματίας αυτός που σκοτώνει ένα μερμήγκι χωρίς λόγο, από αυτόν που σκοτώνει άλλον άνθρωπο με ένα λόγο ή ιδανικό που να δικαιολογεί την πράξη του.>>
Μετά από όλα αυτά μπορούμε να πούμε πως αυτού του είδους οι βλάκες μπορεί να αποδειχτούν οι πιο επικίνδυνοι από τους ανθρώπους γιατί πιστεύοντας στην εξυπνάδα τους αντιμετωπίζουν τους άλλους με τόση αλαζονεία, λες και είναι μυρμήγκια.( Α! ξέχασα, έχουν δίκιο γιατί ανήκουν στο μέλλον, στην έκτη ή αρεία φυλή)
Αυτού του είδους οι επικίνδυνοι βλάκες δεν ενδιαφέρονται για τη σοβαρότητα αυτών που υποστηρίζουν, αλλά τη στόχευση... αν δηλαδή οι ενέργειές τους μπορούν να ολοκληρώσουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους και αυτό γιατί αυτού του είδους η βλακεία δεν αποτελεί ελάττωμα της νόησης αλλά του συναισθήματος.Με βάση αυτές τις περιγραφές και με δική σου πρόθεση πως “Διάλογο ήλθα να κάνω , σχετικά με όλα όσα γνωρίζω” και με το πνεύμα του “ήλθα για να με ανακρίνεται”
σου ζητώ εδώ και καιρό, να απαντήσεις σε κάποιες απορίες μου, που αν και ο ίδιος με παλαιότερη δήλωσή σου τις θεωρείς σημαντικές, δεν μου έχεις απαντήσει σε καμία.

Έρχεσαι τώρα και ζητάς την συνδρομή για επιβεβαίωση αυτών που δεν είπες, από άτομα ανώνυμα?
Μπορείς εσύ ο ίδιος να απαντήσεις σε ότι σε ρωτώ?
Σε ενοχλεί που επαναλαμβάνω τις ίδιες σχεδόν ερωτήσεις, στις οποίες εσύ δεν απαντάς, και εκ των υστέρων ανακαλύπτεις πως προσπαθώ να σε εκνευρίσω?
Εγώ προσπαθώ να σε εκνευρίσω ή εσύ που αγνοείς τις συγκεκριμένες και σαφής ερωτήσεις μου?
Μήπως θα προτιμούσες να θέτεις εσύ τις ερωτήσεις, και ο ίδιος να τις απαντάς?

Σε ενδιαφέρει να μας πεις αυτά που θέλουμε εμείς να μάθουμε για την ΝΑ,?

'Έχεις συνειδητοποιήσει πως έχουν παρέλθει τα χρόνια που σαν “αρχηγός” μιλούσες , δίδασκες, καθοδηγούσες τους επικίνδυνους βλάκες σου.
Τότε που το ακροατήριό σου με στόμα ανοιχτό σχολίαζε “ πω! Πω! Τι είπε ο μεγάλος”

Εγώ από την αρχή σου ζήτησα πολύ καλοπροαίρετα να με ενημερώσεις για την ΝΑ, με πολύ συγκεκριμένες και σαφείς ερωτήσεις, τις οποίες εσύ ουδέποτε απάντησες.

quote:
δεν είσαι εσύ που παίρνεις, αλλά εγώ που δίνω.

Φίλε μου δεν ζήτησα να πάρω κάτι από εσένα.
Μόνο σου προσφέρθηκες να καταδείξεις την επικινδυνότητα αυτής της οργάνωσης, με στόχο – από ότι κατάλαβα – να προφυλάξεις νέα άτομα να μην πέσουν στην παγίδα της.

Σε αυτή την κατεύθυνση – εφόσον συντρέχει λόγος – θεωρώ χρέος μου να συμβάλω στην αποτροπή όπως λες του “λάκκου”.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/12/2011, 12:07:54  Εμφάνιση Προφίλ
Μέσα έπεσα ο p-oust 'is!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
gianipseftis
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2194 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/12/2011, 12:34:38  Εμφάνιση Προφίλ
Ο πους..της καθέτου εεε?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/12/2011, 12:37:34  Εμφάνιση Προφίλ
Χεχε...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
γαραντζώτης γιάννης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/12/2011, 17:11:59  Εμφάνιση Προφίλ
gianipseftis, γράφεις... "Σταχυολογώ λοιπόν (ξανά) τις σημαντικότερες αναφορές σου για την ΝΑ, που με οδηγούν στο σχηματισμό μιας φασιστικής εικόνας και νοοτροπίας της οργάνωσης."
Μπορείς να μου πεις τι εννοείς όταν λες ...φασιστική εικόνα και νοοτροπία?
Όσο για τα αποσπάσματα, που τόση εντύπωση σου έχουν κάνει, σου λέω πως προέρχονται από ένα βιβλίο που ακόμα μπορεί να πουλιέται σε κάποιο βιβλιοπωλείο.
Το βιβλίο αυτό, τους σπόρους φωτός δηλ, την έκδοση του 89, το αγόρασα πριν δυο χρόνια από ένα βιβλιοπωλείο της Θεσσαλονίκης, μόνο και μόνο για να βάλω τον πωλητή να μου βάλει την σφραγίδα της επιχείρησής του, στις σελίδες του.Το έκανα αυτό γιατί είχα πληροφορηθεί για την νέα έκδοση, με τον ίδιο τίτλο αλλά με άλλο περιεχόμενο.
Δεν μπορείς να φανταστείς, τι εντύπωση θα σου κάνει να μεταφέρω αποσπάσματα από το βιβλίο "πολιτικό ιδεώδες", το οποίο κυκλοφορεί μόνο εσωτερικά στη ΝΑ.
Κάποια στιγμή, προσπάθησαν να το εξαφανίσουν, ακόμα και καταστρέφοντας, απ ότι έμαθα, πολλά αντίτυπά του, απ τον φόβο να μη κυκλοφορήσει προς τα έξω.
Κάπως αργά βέβαια το έκαναν, αφού πολλά παλιά μέλη, όπως και εγώ, το είχαν στα σπίτια τους.
Θα πρέπει να διαβάσεις πολύ προσεκτικά το κείμενο που σου μετέφερα από τη σελ.14 και τότε θα καταλάβεις πως δεν απευθύνεσαι στον ΓΓ που μόλις είχε φύγει από τη ΝΑ το 91, αλλά σε αυτόν που δεν νιώθει καμιά ευθύνη για τα θύματα της ΝΑ επί αρχηγίας του.
Αλήθεια, γιατί κανείς σας δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο πάνω πχ στην αυτοβιογραφία του Λιβράγκα, που σας έχω μεταφέρει ή πάνω στον σχολιασμό μου για το άρθρο της ΝΑ σε σχέση με τα ΜΜΕ ή σε όλα όσα έχω σχολιάσει?
Μήπως δίνετε περισσότερη σημασία στις ερωτήσεις σας , παρά στις απαντήσεις που υπάρχουν γύρο σας?

πρώην αρχηγός ΝΑ ΘεσσαλονίκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gianipseftis
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2194 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/12/2011, 20:07:14  Εμφάνιση Προφίλ
Τα αποσπάσματα που αναφέρεις είναι απο τους “σπόρους φωτιάς”, όπως λες, και τα μεταφέρεις μάλιστα αυτούσια υποθέτω, μια και τα θέτεις ο ίδιος εντός εισαγωγικών.
Είναι ιδέες, αν κατάλαβα σωστά, του ιδρυτή της ΝΑ και “ελέω Θεού Αυτοκράτορα Λιβραγκα”.
Σωστά κατάλαβα?

Από τα αποσπάσματα που ανέφερα, αλλά και άλλα που σχετίζονται με τίς ποικίλες σκέψεις και σχέσεις του αυτοκράτωρα, που εσύ ο ίδιος περιγράφεις ποιο κάτω και αφορούν τον ιδρυτή της ΝΑ – ανατριχιαστικές για την δική μου ηθική σκέψεις – με οδηγούν σε αυτό που ονόμασα ως “εικόνα φασιστικής νοοτροπίας”.
Αλήθεια εσύ πως θα τις χαρακτήριζες?
Γιατί κόπτεσαι να μας διαφωτίσεις περί φασισμού, εκθιάζοντας και τις “καλές πλευρές του”?
Τι κάλο διακρίνεις στις παραπάνω ιδέες?

Αλλά και σε αυτές που στην συνέχεια περιγράφεις, θα αναφέρω μερικές ΜΟΝΟ από τις πολλές δικές σου αναφορές / περιγραφές, μια και δεν έχω πολύ διαθέσιμο χρόνο να διαβάσω το πλήθος των κατεβατών σου, και βεβαίως δεν με ενδιαφέρει το βιβλίο του “μέγα αυτοκτράτωρα σοφού” που με προτρέπεις να διαβάσω.
Τα αποσπάσματα που αναφέρεις μου αρκούν να σχηματίσω γνώμη.
Δες ακόμα μερικές από τι αναφορές / περιγραφές σου

quote:
(σχόλια ΓΓ)
Σε όλους αυτούς θέλω να πω πως, δεν είναι δυνατόν να σταθώ αδιάφορος σε μια οργάνωση που προς τα έξω παρουσιάζεται σαν τιμητής της Δημοκρατίας και την ίδια στιγμή, εσωτερικά, διοικείτε από ένα «ελέω Θεού Αυτοκράτορα».Έτσι λοιπόν ο Αυτοκράτορας, ελέω θεού, Λιβράγκα έβγαζε διατάγματα κατά το δοκούν, όπως το προαναφερθέν και όποιος συμφωνούσε και έσκυβε το κεφάλι, είχε καλώς, αλλιώς ήσουν εκτός. Με άλλα λόγια σου έλεγε πως αν δεν συμφωνούσες με κάτι...έπρεπε να το βουλώσεις, αλλιώς σε περιμένει η εξορία, όχι μόνο σ αυτή αλλά και στην άλλη ζωή. Η χειρότερη δηλ. όλων των ποινών.
"Πολίτες" σύμφωνα πάντα με τον Λιβράγκα είναι μόνο μια ελίτ φιλόδοξων αριστοκρατών και είναι οι μόνοι που έχουν το δικαίωμα να έχουν πολιτικές ευθύνες και επομένως και εξουσίες.
Εδώ έχουμε ένα Αυτοκράτορα, ελέω θεού, χωρίς κανένα έλεγχο να βγάζει ακόμα και φωτογραφικά διατάγματα (τύφλα να έχουν δηλ. οι σύγχρονες δημοκρατίες), όπως για παράδειγμα αυτό που διέτασσε πως κάθε Αυτοκράτορας της Ν.Α. που έχει πάνω από 30 χρόνια στην εξουσία, δικαιούται κεφαλικό φόρο ,από κάθε μέλος της αυτοκρατορίας, για όλη την υπόλοιπη ζωή του.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/12/2011, 20:18:23  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
gianipseftis
Τι κάλο διακρίνεις στις παραπάνω ιδέες?

τον κάλο του αυτοκράτορα!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γαραντζώτης γιάννης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/12/2011, 22:59:15  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
δεν έχω πολύ διαθέσιμο χρόνο να διαβάσω το πλήθος των κατεβατών σου, και βεβαίως δεν με ενδιαφέρει το βιβλίο του “μέγα αυτοκτράτωρα σοφού” που με προτρέπεις να διαβάσω.

Τώρα μάλιστα! Κατάλαβα πιο είναι το πρόβλημα.
Παρεμπιπτόντως,δεν σου πρότεινα να διαβάσεις κανένα βιβλίο. Ίσα-ίσα, σου είπα πως δεν κυκλοφορεί για να το διαβάσεις.

Ασχολείσου καλύτερα με κανένα άλλο θέμα. Άλλωστε, το τι είναι η ΝΑ το έχεις καταλάβει αρκετά καλά.
Εγώ θα συνεχίσω , για τους άλλους, που δεν έχουν καταλάβει και που ίσως να έχουν καλύτερη διάθεση και περισσότερο χρόνο για να διαβάσουν το πλήθος των κατεβατών μου.
Σε τελική ανάλυση, όλες τις ερωτήσεις σου τις έχει απαντήσει ο παντελής. Ακόμα και φωτογραφίες σου μετέφερε.
Αλήθεια, γιατί δεν σας τις έδειξα εγώ ?
όπως λένε... μια φωτογραφία ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις.
Μα, τι λέτε τώρα! Από θεατρική παράσταση είναι παρμένες...
Αυτό τουλάχιστον υποστήριξαν τα στελέχη της ΝΑ στο Δικαστήριο και στα ΜΜΕ.
Άντε πες τους τώρα ότι λένε ψέματα...

πρώην αρχηγός ΝΑ ΘεσσαλονίκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/12/2011, 13:15:57  Εμφάνιση Προφίλ
λαλαλαλαλαλαλαΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
pantelis1
Μέλος 2ης Βαθμίδας


170 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/12/2011, 15:33:41  Εμφάνιση Προφίλ
Παιδιά πιστεύω ότι είναι καλό να σταματήσω κάπου εδώ,
για τον λόγο ότι τα πράγματα έχουν διάφορες και πολλές πλευρές.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/12/2011, 15:59:50  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Παιδιά πιστεύω ότι είναι καλό να σταματήσω κάπου εδώ,
για τον λόγο ότι τα πράγματα έχουν διάφορες και πολλές πλευρές.Οπως?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gianipseftis
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2194 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/12/2011, 16:34:07  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

quote:
δεν έχω πολύ διαθέσιμο χρόνο να διαβάσω το πλήθος των κατεβατών σου, και βεβαίως δεν με ενδιαφέρει το βιβλίο του “μέγα αυτοκτράτωρα σοφού” που με προτρέπεις να διαβάσω.

Τώρα μάλιστα! Κατάλαβα πιο είναι το πρόβλημα.
Παρεμπιπτόντως,δεν σου πρότεινα να διαβάσεις κανένα βιβλίο. Ίσα-ίσα, σου είπα πως δεν κυκλοφορεί για να το διαβάσεις.

Ασχολείσου καλύτερα με κανένα άλλο θέμα. Άλλωστε, το τι είναι η ΝΑ το έχεις καταλάβει αρκετά καλά.
Εγώ θα συνεχίσω , για τους άλλους, που δεν έχουν καταλάβει και που ίσως να έχουν καλύτερη διάθεση και περισσότερο χρόνο για να διαβάσουν το πλήθος των κατεβατών μου.
Σε τελική ανάλυση, όλες τις ερωτήσεις σου τις έχει απαντήσει ο παντελής. Ακόμα και φωτογραφίες σου μετέφερε.
Αλήθεια, γιατί δεν σας τις έδειξα εγώ ?
όπως λένε... μια φωτογραφία ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις.
Μα, τι λέτε τώρα! Από θεατρική παράσταση είναι παρμένες...
Αυτό τουλάχιστον υποστήριξαν τα στελέχη της ΝΑ στο Δικαστήριο και στα ΜΜΕ.
Άντε πες τους τώρα ότι λένε ψέματα...

πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης


Πρώην αρχηγέ
Άρχισα να σε ρωτώ, όταν είχε επιβεβαιωθεί πως πράγματι είσαι πρώην αρχηγός της ΝΑ.

Η θέση μου είναι, πως όταν πρόκειται για καταγγελία με συγκεκριμένη στόχευση κατά δημόσιου προσώπου, οργανισμού ή ομάδας ανθρώπων, είναι χρέος μου να είμαι προσεχτικός ως προς τα στοιχεία του καταγγέλλοντος, και να σταθμίσω/αξιολογώ την βαρύτητα της καταγγελίας.

Για τον λόγο αυτό δεν ρώτησα τον κούκου1, ούτε τον κούκου2, μήτε τον παντελή, ή κάποιον άλλον, να μου πεί για την ΝΑ, - που η αξιοπιστία του ελέγχεται- , αλλά τον Πρώην νούμερο τέσσερα (4) της ελληνικής οργάνωσης.
Οι λογαριασμοί αυτοί – ιδικά λόγω του ότι ήταν καινούργιοι – θα μπορούσαν να είναι “στημένοι” από εσένα, από κάποιον κατήγορό σου της ΝΑ, ή ακόμα και από κάποιον τρίτο για άσχετους και άγνωστους για μένα λόγους.

Καταγγελίες “κουκουλοφόρων”, και συγκεκριμένο στόχο, τις ακούω, χωρίς να τις χρησιμοποιώ να σχηματίσω γνώμη.

ΔΕΝ ελέγχομαι και ούτε είμαι καθοδηγούμενο οιασδήποτε αρχής, ομάδας, ή ανώτερης εξουσίας, και μήτε βάζω την κρίση μου σε καλούπια καθωσπρεπισμού, δεοντολογίας, και ιδιοτέλειας, πέραν αυτών που η αξιοπρέπεια και η ηθική μου ορίζει.

Για μένα ο σκοπός όσο υψηλός και αν είναι, ΔΕΝ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ.

Αυτά που ρώτησα εσένα, έτσι και αλλιώς, αυτοί που μου προτείνεις να ρωτήσω, δεν θα μπορούσαν να τα γνωρίζουν, μια και η θέση τους στην ιεραρχία της οργάνωσης δεν τους επέτρεπε να τα γνωρίζουν.

Από ότι κατάλαβα η δομή της οργάνωσης ακολουθεί – όσον αφορά την “μύηση” και την ... “φώτιση” - κάποιο τεκτονικό / μασονικό πρότυπο, χωρίς αυτό να σημαίνει υποχρεωτικά πως η ΝΑ και οι τέκτονες έχουν κάποια ιδεολογική ή άλλη σχέση.
Με τους τέκτονες – έχω γνωρίσει κάποιους και έχω ανταλλάξει απόψεις και θέσεις – δεν έχω προσωπικά κανένα πρόβλημα, αν και διαφωνώ κάθετα με τις υπερβατικές απόψεις τους.

Δεν είχα την τύχη να συναντήσω μέλη της ΝΑ, και όσες πληροφορίες έχω για την οργάνωση, τις απέκτησα εδώ.

Αλήθεια – μια και το ανέφερες - γιατί δεν μας παρουσίαζεις εσύ τα στοιχεία που κατέθεσε ο παντελής?
Είναι απορίας άξιον.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gianipseftis
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2194 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/12/2011, 16:35:29  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Παιδιά πιστεύω ότι είναι καλό να σταματήσω κάπου εδώ,
για τον λόγο ότι τα πράγματα έχουν διάφορες και πολλές πλευρές.Γιατί βρε παντελή το λες αυτό?
Επικοινώνησε κανείς μαζί σου?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/12/2011, 16:38:45  Εμφάνιση Προφίλ
pantelis1
quote:
Παιδιά πιστεύω ότι είναι καλό να σταματήσω κάπου εδώ,
για τον λόγο ότι τα πράγματα έχουν διάφορες και πολλές πλευρές.
Προφανώς είσαι απ' τους λίγους ανθρώπους εδώ μέσα που προτιμούν να κάνουν.. κάτι, οτιδήποτε, από το να μη κάνουν τίποτα. Εύγε. You passed the test of having a life.
Στο επανιδείν!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
γαραντζώτης γιάννης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/12/2011, 22:44:12  Εμφάνιση Προφίλ
gianipseftis, εξακολουθείς να μιλάς για καταγγελίες και καταγγέλλοντες.
Μήπως ανήκεις στη σύγχρονη ιερά εξέταση ?
ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΩ!!! δεν είμαι εδώ για να καταγγείλω.
Διάλογο ήλθα να κάνω.( ούτε η αμαλία να ήσουν )
Ίσως, όταν, μόλις είχα φύγει από τη ΝΑ , ο λόγος μου να ήταν σε ένα ποσοστό, καταγγελτικός.
Σίγουρα όμως, όχι και τώρα.
Γι αυτό και δεν δημοσίευσα, ούτε σε αυτό το φόρουμ, ούτε σε κάποιο άλλο τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.
Εξ άλλου, αν ήθελα να δημοσιεύσω φωτογραφίες, θα δημοσίευα πολύ πιο πρόσφατες και πολύ πιο αποκαλυπτικές, όχι από την Ελλάδα, αλλά από τις ΖΔ της Αυστρίας.
Τι είναι οι ΖΔ? Θα το πούμε λίγο αργότερα.

Για μένα το πρόβλημα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ. Αλλά η αφορμή.
Η αφορμή για να διερευνηθούν όλες οι διδασκαλίες και οι συνεπαγωγές τους, του κινήματος της Νέας Εποχής.
Αυτό θέλω να κάνω και όχι να καταγγείλω. Ακόμα και αν καμιά φορά φαίνεται σαν να το κάνω, δεν είναι αυτός ο σκοπός μου.

Αν η ΝΑ είναι ένα μεγάλο λάθος, κάτι σίγουρα θα φταίει.
Ή ο γιαλός είναι στραβός ή αυτή στραβά αρμενίζει.
Τι θέλω να πω με αυτό?
Απλά, ή φταίνε οι διδασκαλίες που ακολουθεί ή φταίει πως δεν τις ακολουθεί σωστά.
Εσείς, τι απ τα δύο λέτε να φταίει?


πρώην αρχηγός ΝΑ ΘεσσαλονίκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/12/2011, 22:48:16  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Απλά, ή φταίνε οι διδασκαλίες που ακολουθεί ή φταίει πως δεν τις ακολουθεί σωστά.
Μόλις έκανες ενδιαφέρουσα τη συζήτηση. Προσωπικά πιστεύω ότι εξαρτάται από το ποιες διδασκαλίες ακολουθεί.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/12/2011, 23:14:16  Εμφάνιση Προφίλ
Ντοτόρο η ερώτηση είναι παγίδα!

βιάσθηκες να απαντήσεις!

Ξέρεις ποιές διδασκαλίες ακολουθεί και ξέρεις και πώς τις ακολουθεί.

Ο,τι απο τα δύο απαντήσεις,είναι λάθος!

Ας αφήσουμε τον γαρατζώτη να εκφρασθεί επ'αυτού!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/12/2011, 11:29:24  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Ξέρεις ποιές διδασκαλίες ακολουθεί και ξέρεις και πώς τις ακολουθεί.

Απ' ότι έχω καταλάβει "ακολουθεί" τις διδασκαλίες της Μπλαβατσκυ και ακολουθεί τις "διδασκαλίες" του Λιβράγκα. Μήμπως ακολουθεί ή "ακολουθεί" και άλλες διδασκαλίες όμωςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/12/2011, 12:13:07  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Ξέρεις ποιές διδασκαλίες ακολουθεί και ξέρεις και πώς τις ακολουθεί.

Απ' ότι έχω καταλάβει "ακολουθεί" τις διδασκαλίες της Μπλαβατσκυ και ακολουθεί τις "διδασκαλίες" του Λιβράγκα. Μήμπως ακολουθεί ή "ακολουθεί" και άλλες διδασκαλίες όμως

Eβαλες σε πολύ σωστή θέση τα " ".Μπράβο Ντοτόρο!!Είσαι μέσα στο νόημα!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γαραντζώτης γιάννης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/12/2011, 17:48:55  Εμφάνιση Προφίλ
Τι είσαι εσύ βρε Νικόμαχε...τζιμάνι.
Αμέσως την έπιασες την παγίδα.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι πως, αφού εσύ ξέρεις, ότι ο Dr Jekyll Mr Hyde, ξέρει ποιες διδασκαλίες ακολουθεί η ΝΑ και μάλιστα ξέρεις πως ξέρει και πως τις ακολουθεί.
Μήπως κάτι μου διαφεύγει? Γιατί, όπως και εσύ καταλαβαίνεις, αυτό που συμβούλευσες τον Dr Jekyll Mr Hyde, σημαίνει πως και εσύ ξέρεις και ποιες διδασκαλίες ακολουθεί και πως τις ακολουθεί.
Προς τι λοιπόν η τόση επιμονή σας, να σας τα πω εγώ?
Καθαρή περιέργεια μήπως, επειδή σκέπτεστε πως εγώ σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρω , το οποίο και θέλετε να σας το αποκαλύψω ή μήπως είναι ένα παιχνίδι σας, για να σκοτώσετε τον χρόνο σας ?
Μα εγώ αγαπητοί μου δεν ήλθα εδώ για να προφυλάξω εσάς,με τις τόσες δημοσιεύσεις στο φόρουμ, για να μη πέσετε στο λάκκο της ΝΑ.
Εσείς δεν κινδυνεύετε απ αυτόν το λάκκο και αυτό γιατί ήδη βρισκόσαστε σε ένα μεγαλύτερο, άσχετα αν δεν το καταλαβαίνετε.
Αυτόν του φόρουμ.
Ξέρω-ξέρω, όπως οι της ΝΑ πιστεύουν πως έχουν βγει έξω από τη σπηλιά του Πλάτωνα, έτσι και εσείς πιστεύετε πως βαδίζετε σε απάτητες βουνοκορφές.

Γλώσσα που την έχω, καλά-καλά δεν πρόλαβα να γίνω μέλος πρώτης βαθμίδας.
Αυτό και αν είναι θράσος...
Αν όμως Νικόμαχε, αυτό είναι θράσος. Τότε τι είναι το ..." Ντοτόρο η ερώτηση είναι παγίδα!

βιάσθηκες να απαντήσεις!

Ξέρεις ποιές διδασκαλίες ακολουθεί και ξέρεις και πώς τις ακολουθεί.

Ο,τι απο τα δύο απαντήσεις,είναι λάθος!

Ας αφήσουμε τον γαρατζώτη να εκφρασθεί επ'αυτού!".

Διάλογο ήλθαμε να κάνουμε Νικόμαχε, όχι να παίξουμε σε παιχνίδι εξουσίας...


πρώην αρχηγός ΝΑ ΘεσσαλονίκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gianipseftis
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2194 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/12/2011, 18:46:21  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Πρωην Αρχηγός

gianipseftis, εξακολουθείς να μιλάς για καταγγελίες και καταγγέλλοντες.
Μήπως ανήκεις στη σύγχρονη ιερά εξέταση ?Πρώην αρχηγέ είναι προφανές πως αντιγράφοντας τον εαυτό σου, ποστάροντας δηλαδή κείμενα διαφορετικών εποχών και διαφορετικών δικών σου θέσεων και διαθέσεων, έχεις χάσει τον έλεγχο του τι λες .
Άλλα λες την μια μέρα, άλλα λες την επόμενη

Δεν έκανα εγώ “καταγγελίες” και δεν κατασκεύασα “καταγγέλλοντες” ?
Με δουλεύεις?
Δικά σου λόγια παρέθεσα, και πάνω σε αυτά, δόμησα ερωτήματα, που σου ζήτησα να απαντήσεις, μια από ότι κατάλαβα από την αρχή, - και το επιβεβαίωσες και ο ίδιος λέγοντας - “ήλθα για να με ανακρίνεται”

Καταλαβαίνεις το νόημα αυτών που λες.
Αν σε ενοχλούν αυτά που είπες όταν εγώ στα υπενθυμιζω, τότε γιατί τα είπες?
Μιλώ για αυτά τα συγκεκριμένα, τα δικά σου σχόλιά .
Σου ξέφυγαν μήπως?

Αν έχεις λοιπόν την γενναιότητα, ανακάλεσε ή ανασκεύασε αυτά που έχεις πεί, για να πάψω να στα υπενθυμίζω και να ζητώ διευκρινήσεις επ ' αυτών.
Διαφορετικά είσαι ένας κοινός συκοφάντης, όταν με κατηγορείς για κατασκευασμένες “ καταγγελίες και καταγγέλλοντες”.

Σου ποστάρω λοιπόν - για πολλοστή φορά - μέρος αυτών που έχεις ο ίδιος πει, και σχετίζονται με την ΝΑ.

quote:

Αυτοί οι άνθρωποι επειδή στερούνται της αυτεπίγνωσης έχουν τρομερή επιμονή σ΄αυτά που κάνουν και δεν διδάσκονται από τη ζωή. Αν κάποιος προσπαθήσει να τους αποδείξει πως όσα κάνουν είναι βλακείες, τότε γίνεται θανάσιμος εχθρός τους και θέλοντας να δικαιολογήσουν τα συναισθήματά τους και τις πράξεις τους, φτάνουν να υποστηρίξουν πως << ακόμα και το να σκοτώσει κανείς μπορεί να είναι μια πράξη αγάπης, σταματώντας τη δράση ενός αδελφού που έχει παρεκκλίνει, τουλάχιστον σ΄αυτόν τον κόσμο, και γλυτώνοντας πολλούς από περισσότερα βάσανα και οδύνες>> Λιβράγκα Σπόροι φωτός 1989. ή το << είναι περισσότερο εγκληματίας αυτός που σκοτώνει ένα μερμήγκι χωρίς λόγο, από αυτόν που σκοτώνει άλλον άνθρωπο με ένα λόγο ή ιδανικό που να δικαιολογεί την πράξη του.>>
Μετά από όλα αυτά μπορούμε να πούμε πως αυτού του είδους οι βλάκες μπορεί να αποδειχτούν οι πιο επικίνδυνοι από τους ανθρώπους γιατί πιστεύοντας στην εξυπνάδα τους αντιμετωπίζουν τους άλλους με τόση αλαζονεία, λες και είναι μυρμήγκια.( Α! ξέχασα, έχουν δίκιο γιατί ανήκουν στο μέλλον, στην έκτη ή αρεία φυλή)
Αυτού του είδους οι επικίνδυνοι βλάκες δεν ενδιαφέρονται για τη σοβαρότητα αυτών που υποστηρίζουν, αλλά τη στόχευση... αν δηλαδή οι ενέργειές τους μπορούν να ολοκληρώσουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους και αυτό γιατί αυτού του είδους η βλακεία δεν αποτελεί ελάττωμα της νόησης αλλά του συναισθήματος.
....................................................................

Σε όλους αυτούς θέλω να πω πως, δεν είναι δυνατόν να σταθώ αδιάφορος σε μια οργάνωση που προς τα έξω παρουσιάζεται σαν τιμητής της Δημοκρατίας και την ίδια στιγμή, εσωτερικά, διοικείτε από ένα «ελέω Θεού Αυτοκράτορα».Έτσι λοιπόν ο Αυτοκράτορας, ελέω θεού, Λιβράγκα έβγαζε διατάγματα κατά το δοκούν, όπως το προαναφερθέν και όποιος συμφωνούσε και έσκυβε το κεφάλι, είχε καλώς, αλλιώς ήσουν εκτός. Με άλλα λόγια σου έλεγε πως αν δεν συμφωνούσες με κάτι...έπρεπε να το βουλώσεις, αλλιώς σε περιμένει η εξορία, όχι μόνο σ αυτή αλλά και στην άλλη ζωή. Η χειρότερη δηλ. όλων των ποινών.
.....................................................................

"Πολίτες" σύμφωνα πάντα με τον Λιβράγκα είναι μόνο μια ελίτ φιλόδοξων αριστοκρατών και είναι οι μόνοι που έχουν το δικαίωμα να έχουν πολιτικές ευθύνες και επομένως και εξουσίες.
Εδώ έχουμε ένα Αυτοκράτορα, ελέω θεού, χωρίς κανένα έλεγχο να βγάζει ακόμα και φωτογραφικά διατάγματα (τύφλα να έχουν δηλ. οι σύγχρονες δημοκρατίες), όπως για παράδειγμα αυτό που διέτασσε πως κάθε Αυτοκράτορας της Ν.Α. που έχει πάνω από 30 χρόνια στην εξουσία, δικαιούται κεφαλικό φόρο ,από κάθε μέλος της αυτοκρατορίας, για όλη την υπόλοιπη ζωή του.

....................................................................

Δεν μπορείς να φανταστείς, τι εντύπωση θα σου κάνει να μεταφέρω αποσπάσματα από το βιβλίο "πολιτικό ιδεώδες", το οποίο κυκλοφορεί μόνο εσωτερικά στη ΝΑ.
Κάποια στιγμή, προσπάθησαν να το εξαφανίσουν, ακόμα και καταστρέφοντας, απ ότι έμαθα, πολλά αντίτυπά του, απ τον φόβο να μη κυκλοφορήσει προς τα έξω.
Κάπως αργά βέβαια το έκαναν, αφού πολλά παλιά μέλη, όπως και εγώ, το είχαν στα σπίτια τους.


'Όσον αφορά τον λόγο που δεν δημοσίευσες ο ίδιος σχετικές φωτογραφίες όπως λες, σου υπενθυμίζω πάλι, πως άλλα έλεγες προχθές, άλλα λες τώρα .
Πριν δυο μέρες αν θυμάσαι, ξηγούσες τον λόγο που ΔΕΝ μας “έδειξες” - όπως λες, ο ίδιος φωτογραφίες αναφέροντας επι λέξη,.

[quote] Αλήθεια, γιατί δεν σας τις έδειξα εγώ ? (τις φωτογραφίες)
όπως λένε... μια φωτογραφία ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις.
Μα, τι λέτε τώρα! Από θεατρική παράσταση είναι παρμένες...
Αυτό τουλάχιστον υποστήριξαν τα στελέχη της ΝΑ στο Δικαστήριο και στα ΜΜΕ.

Άντε πες τους τώρα ότι λένε ψέματα...
[/quote

Όσο για την ιερά εξέταση!
Κάτι θα ξέρεις εσύ – σαν πρώην αρχηγός – , μια και κάνεις κουβέντα σε γνωστές σου μεθόδους σπίλωσης, και επί πλέον αποπροσανατολίζεις την συζήτηση μεταφέροντας την αλλού, θέτοντας προς διερεύνηση τάχα την υπόθεση, αν “φταίνε οι διδασκαλίες που ακολουθεί (η ΝΑ), ή φταίει πως δεν τις ακολουθεί σωστά”

Μπορείς τελικά τελικά να μας ενημερώσεις άν τα μέλη της ΝΑ είναι οι “επικίνδυνοι” - για την κοινωνία μας - “βλάκες”, όπως αρχικά μας έλεγες?

Μήπως τώρα – και μετά από δεύτερη φιλοσοφημένη σκέψη σου – έγιναν ακίνδυνοι μεν, αλλά βλάκες?

Βεβαίως δεν το αποκλείω κατηγορηματικά πως ένας “επικίνδυνος βλάκας” υπό κάποιες ορισμένες συνθήκες, μπορεί να καταστεί “ακίνδυνος”.

Το σίγουρο όμως είναι, πως θα συνεχίσει να είναι βλάκας.

Edited by - gianipseftis on 21/12/2011 18:53:53Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/12/2011, 20:44:23  Εμφάνιση Προφίλ
Xaxa αγαπητέ κ.γαρατζώτη!!!

Τραύλισες...!! Εντάξει,σου δίνω το λόγο μου,πώς δεν υπάρχει καμμία προσυνενόηση με τον Dr Jekyl,απλά αρπάζει τα "πτηνά" εν πτήσει και χαιρόμαστε και οι δύο τέτοιου είδους διαλόγους,που με 2-3 λέξεις καταλαβαίνουμε ολόκληρα κείμενα!

πιστεύω ότι και οι δυό μας με αυτές τις 3-4 γραμμές,είπαμε αρκετά.

Τώρα θέλω να σε διαβεβαιώσω,πώς δεν διάκειμαι εχθρικά απέναντί σου,ούτε διακατέχομαι απο κανενός είδους σύνδρομο.Μου αρέσει η έξυπνη κουβέντα και μου αρέσει πιο πολύ,να διακρίνω πίσω απο τις λέξεις.[για αυτο πρόσεχε τι γράφεις].Μου αρέσεις κι εσυ και τα γραπτά σου.Δεν είναι παιχνίδι εξουσίας,όπως το λές,αλλά διανοητική συζήτηση,στην οποία με τον τρόπο σου,είσαι ενεργός κ.γαρατζώτη.

Μη σηκώνεις λοιπόν ασπίδες,παράφρασης και λοιδωριστικής διάθεσης επι των γραπτών σου.Αλλωστε εσυ έριξες πρώτος την "χειροβομβίδα".Ελπίζω να μη σε πειράζει που τα θραύσματα δεν πρόλαβαν να μας βρούν!

Γιατι αυτή η ερώτηση που έκανες,αυτο είναι μια χειροβομβίδα.
Οποια απάντηση και να σου έδινε κάποιος για το ενα ή το άλλο,δεν θα ήταν σωστή,γιατί απλά καμμία απο τις δυο δεν είναι η σωστή.
Οπως πολύ σωστά έδειξε ο Dr Jekyl,με τα εισαγωγικά στις σωστές θέσεις!
Οφείλεις να παραδεχθείς την οξυδέρκειά μας και να προχωρήσεις,παραθέτοντας και την απάντηση,στην ερώτησή σου.

Στο ξανατονίζω κ.γαρατζώτη,χαίρομαι να συζητώ με έξυπνους ανθρώπους και θα ήθελα πολύ να δώ την απάντησή σου.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γαραντζώτης γιάννης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/12/2011, 00:04:23  Εμφάνιση Προφίλ
Είναι καιρός να προσθέσω και κάτι ακόμα για τους επικίνδυνους βλάκες. Έτσι λοιπόν μπορώ να σας πω πως ένας επικίνδυνος βλάκας είναι χειρότερος και από ένα κλέφτη και αυτό το λέω επειδή αν ο κλέφτης κλέψει από ένα μέλος της κοινωνίας μας οποιοδήποτε αγαθό, τότε το μέλος αυτό ναι μεν θα γίνει φτωχότερο αλλά η κοινωνία σαν σύνολο μπορεί να μη απολέσει τίποτα. Όταν όμως ένας επικίνδυνος βλάκας πιάνει δουλειά, ε! τότε όλοι γινόμαστε φτωχότεροι

Οι διαδικασίες επίθεσης, που ασπάζονται οι επιτιθέμενοι βλάκες, πολλές φορές ακολουθεί την ίδια συνταγή.
Συνήθως είναι πεπεισμένοι πως γνωρίζουν εκ των προτέρων τις απαντήσεις πριν καν αρχίσουν να πληροφορούνται για τα πραγματικά γεγονότα, οπότε και έχουν την πεποίθηση ότι μπορούν να εξηγούν τα πάντα.
Έτσι εργάζονται ως δικηγόροι σε μη δικαστικές υποθέσεις...
Αφού δηλ. εντοπίσουν τον στόχο-θύμα, πλάθουν την υπόθεση και εκ των υστέρων συγκεντρώνουν τα επιχειρήματα, προκειμένου να αποδείξουν αυτό που έχουν προαποφασίσει ως δικαστές εναντίον του κατασκευασμένου κατηγορούμενου (μόνο και μόνο επειδή έχει αντίθετη άποψη)
Οι έμμονες ιδέες για τη δική τους ηθική υπεροχή και το πάθος τους για την πολυπόθητη κοινωνική αναγνώριση, αποτελούν την κινητήρια δύναμη, ώστε να καλλιεργήσουν κλίμα αμφισβήτησης γύρω από εκείνους, που με όσα λένε μπορεί να βρουν κοινωνική αποδοχή.
Απέναντι σε όλους αυτούς τους βλάκες οφείλουμε να αποκαλύπτουμε την ψευδοαλήθειά τους, όσο και αν θέλουν με θεατρινισμούς, βία και αγανάκτηση να αποδείξουν το υποτιθέμενο βάρος των απόψεών τους.

πρώην αρχηγός ΝΑ ΘεσσαλονίκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γαραντζώτης γιάννης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/12/2011, 00:13:39  Εμφάνιση Προφίλ
Το πιο επίκαιρο όμως χαρακτηριστικό κάθε επικίνδυνου βλάκα, θα σας το δώσω με το ακόλουθο παράδειγμα…

Διαβάζει κάποιος ένα απόσπασμα από την Παλαιά Διαθήκη, το οποίο λέει…
«είπε άφρων…δεν υπάρχει Θεός»
και ο επικίνδυνος βλάκας παρατηρεί…
Είδες… και η Παλαιά Διαθήκη το λέει…
Δεν υπάρχει Θεός!

πρώην αρχηγός ΝΑ ΘεσσαλονίκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gianipseftis
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2194 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/12/2011, 13:47:25  Εμφάνιση Προφίλ
Τους “επικίνδυνοι βλάκες” με τους οποίους συγχνοτιζόσουν για αρκετά συνεχόμενα έτη – κατά δήλωση σου – που μετά την απομάκρυνσή σου ώς αρχηγού , σου έχουν λείψει, μην τους αναζητάς εδώ στο φόρουμ.
Αν υπήρχαν θα σε χειροκροτούσαν, κάτι που δεν διέκρινα έως τώρα.

Τελικά μήπως αυτός είναι ο στόχος σου?
Περιτριγυρνάς τα διάφορα φόρουμ και στέκια, χρησιμοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσο, για να συγκεντρώσεις τα μέλη της σκόρπιας πρώην ομάδας σου?

Εκτός από το είδος “επικίνδυνος βλάκας” που ο ίδιος χαρακτήριζες τα μέλη της αγέλης που καθοδηγούσες σαν αρχηγός , υπάρχει κάποιος ο χαρακτηρισμός που περιγράφει έναν “πρώην αρχηγό” επικινδύνων βλακών?

'Έχεις την γενναιότητα - κάνοντας την αυτοκριτική σου - , να μας πεις, πως θα αποκαλούσες έναν “πρώην αρχηγό” βλακών?
Μην ξεχνάς πως δεν έγινες αμέσως αρχηγός.
Πέρασες όλα τα επίπεδα ιεράρχησης φαντάζομαι.
Σωστά?
Μήπως ο μεγαλύτερος και ποιο επικίνδυνος βλάκας της ομάδας χρίζεται αρχηγός?
Ένα καλό, γνωστικό, και καλοπροαίρετο άτομο, είναι δυνατόν να καθοδηγεί και να νουθετεί βλάκες και μάλιστα “επικίνδυνους”?

Βλέπω πως αρχίζεις και τραυλίζεις – όπως λέει και ο Νικόμαχος – και προσπαθείς με σοφίσματα να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα.

Είχες καταλάβει από την αρχή, την σοβαρότητα των ερωτημάτων που σου έθεσα, και αυτός είναι ο λόγος που επιμελώς και σκοπίμως .... “ξεχνούσες” να μου απαντήσεις.
ΔΕΝ υπάρχει άλλη εξήγηση.

Όσον αφορά την περίπτωση που αναφέρεις, να φταίνε οι διδασκαλίες ή να είναι λάθος η εφαρμογή τους, ούτε που με ενδιαφέρει να το συζητήσω μαζί σου..

Άλλους μπορεί να τους ενδιαφέρει αυτή η συζήτηση.

Κατά την γνώμη μου, ένα σαθρό δέντρο, δεν βγάζει ποτέ σωστά φρούτα.


ΥΓ
Σε μερικές τοποθετήσεις σου αναφέρεις κάποιον ΓΓ.
Καλό είναι να ξεκαθαρίσεις αν με το “ΓΓ” αναφέρεσαι στο “γιαννη γαραντζωτη” (όπως εγώ υπέθεσα) ή σε κάποιον άλλον.

Με την ταχύτητα που διαφοροποιείσαι και μεταλλάσσεσαι, ενδεχομένως να μας πεις σε λίγο, πως με το “ΓΓ” , αναφερόσουν στον ....“Γενικό Γραμματέα” της οργάνωσης και όχι στον εαυτό σου.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/12/2011, 14:56:31  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
gianipseftis
Μήπως ο μεγαλύτερος και ποιο επικίνδυνος βλάκας της ομάδας χρίζεται αρχηγός?
Ένα καλό, γνωστικό, και καλοπροαίρετο άτομο, είναι δυνατόν να καθοδηγεί και να νουθετεί βλάκες και μάλιστα “επικίνδυνους”?

Σκληρή γλώσσα κ.γαρατζώτη γιάννη!

Αλήθεια ή ψέματα,θα μας το πείς εσύ!

Μάλλον παραδοχή και όχι ενημέρωση θα κάνεις επ'αυτού!!!

Επειδή η πρόταση-ερώτημα του gianipseftis,προκύπτει απο τα δικά σου λόγια,όχι μόνο εδώ αλλά και αλλού!!

Σου είπα πιο πάνω πρόσεχε τι λές.Δεν είμαστε αγελαίοι σε αυτό το φόρουμ.Τόσο δύσκολο είναι να το αντιληφθείς?

Εχεις 20 χρόνια που έφυγες απο την ΝΑ και είναι αρκετό το διάστημα,ώστε να έχεις "ανανήψει",απο την βλακεία.Προσωπικά είμαι σε θέση να το διακρίνω αυτό στα γραπτά σου.Και άλλοι φίλοι το ίδιο φαντάζομαι.
Δώσε μας όμως ένα δείγμα,ότι δεν κάνω λάθος και μην τηρείς επιθετική στάση,νομίζοντας οτι "είμαστε μακρυά νυχτωμένοι".

Μια και χρησιμοποιείς παραδείγματα απο την παλαιά Διαθήκη,θα σου πώ κι εγώ ένα:
Η κοινωνία των ανθρώπων,είναι έτοιμη να σε δεχθεί,σφάζοντας μάλιστα τον μόσχο τον σιτευτό,για χάρη σου.Προχώρα πρός αυτήν σεμνά και ταπεινά!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 22/12/2011 14:57:17Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γαραντζώτης γιάννης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/12/2011, 15:00:05  Εμφάνιση Προφίλ
gianipseftis, στη σελ. 14 μπορείς να διαβάσεις..."Στη νέα ακρόπολη, όπως θα καταλάβατε, ήμουν λόγω βλακείας. Και όταν λέω βλακεία εννοώ αυτή την επικίνδυνη βλακεία η οποία όπως έγραψα αποτελεί ελάττωμα της ψυχής και όχι της νόησης."

Απ ότι καταλαβαίνω, ούτε στοιχειωδώς δεν έχεις αντιληφθεί αυτά που έχω γράψει για τους επικίνδυνους βλάκες, αν και εγώ τα θεωρώ τα πιο σπουδαία που έχω γράψει σ αυτό το φόρουμ.

Στη προτελευταία δημοσίευσή σου γράφεις..."Δικά σου λόγια παρέθεσα, και πάνω σε αυτά, δόμησα ερωτήματα, που σου ζήτησα να απαντήσεις, μια από ότι κατάλαβα από την αρχή, - και το επιβεβαίωσες και ο ίδιος λέγοντας - “ήλθα για να με ανακρίνεται”"

Στη σελ 39 σου λέω..."Σε διάλογο σας προσκάλεσα και όχι στο να με ανακρίνεται!" Μπορείς μήπως να μου εξηγήσεις πως αυτό μετατράπηκε στο ...“ήλθα για να με ανακρίνεται”? (ακόμα και το ίδιο ορθογραφικό λάθος μετέφερες...ανακρίνεται αντί για ανακρίνετε, που είναι το σωστό)

Μπορείς τώρα να αντιληφθείς γιατί είπα πως το παράδειγμα που έφερα με τον επικίνδυνο βλάκα και το κομμάτι από την Παλαιά Διαθήκη, το χαρακτήρισα ...σαν επίκαιρο χαρακτηριστικό.

Αλήθεια, το συγκεκριμένο φόρουμ δεν έχει καμιά θεματική ενότητα...περί ανέμων και υδάτων?
Θα θριάμβευες εκεί!

πρώην αρχηγός ΝΑ ΘεσσαλονίκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/12/2011, 15:03:42  Εμφάνιση Προφίλ
Απέφυγες να απαντήσεις!!
Αλλη μια φορά υπεκφεύγεις κ.γαρατζώτη!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γαραντζώτης γιάννης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/12/2011, 15:19:07  Εμφάνιση Προφίλ
Νικόμαχε , όπως καταλαβαίνεις (δεν είχα αντιληφθεί την τελευταία δημοσίευσή σου, όταν απαντούσα στον gianipseftis) η πρηγούμενη δημοσίευσή μου απαντά και σε σένα...

Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τα αυτονόητα, δεν σας φταίω εγώ!

Πάρτε τα κουβαδάκια σας και πηγαίνετε να παίξετε αλλού!


πρώην αρχηγός ΝΑ ΘεσσαλονίκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 53 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.21875
Maintained by Digital Alchemy