ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 Νέα Ακρόπολη... Νο.1
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 53
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
γαραντζώτης γιάννης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/12/2011, 15:08:01  Εμφάνιση Προφίλ
Ρίξτε, μια ματιά και εδώ , για να το σχολιάσουμε...

http://www.nea-acropoli.gr/index.php?option=com_content&view=article&catid=34:2008-03-18-08-28-31&id=60:2008-03-18-09-07-14&Itemid=61

πρώην αρχηγός ΝΑ ΘεσσαλονίκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10781 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/12/2011, 19:33:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
quote:
kost - Απεστάλη: 10/12/2011, 20:25:38

Aμαλία μία ερώτηση...από τη στιγμή που άρχισαν οι προειδοποιήσεις σε μέλη καθώς και κάποιες απενεργοποιήσεις (προσωρινές ή μόνιμες) για ποιό λόγο δεν γίνεται το ίδιο και με τον γαραντζώτη?

Γιατί δεν του έχει γίνει έστω και μία φορά αυστηρή προειδοποίηση ότι αν ξαναεκφραστεί άσχημα για τα μέλη αυτού του χώρου αλλά και για τον ίδιο το χώρο τότε θα διαγραφεί??
[...]Καλησπέρα kost

Στον κ. Γαραντζώτη έχουν γίνει ήδη αρκετές παρατηρήσεις και προειδοποιήσεις για το ότι δεν μπορεί να γίνει ανεκτή αυτή η συμπεριφορά εδώ και για το ότι θα πρέπει να τη σταματήσει, όπως επίσης έχει γίνει και επέμβαση σε μήνυμά του. Απενεργοποίηση του λογαριασμού του δεν έχει ακόμα γίνει και υπάρχουν λόγοι γι' αυτό.

Εκτός από το προφανές (και μικρής σημασίας) που υπονοεί ο stiv ("kost,αν το κανει αυτο η διαχειριση στον γαραντζώτης γιάννης,ειναι σαν να βαζει βουτυρο στο ψωμι του και οι λογοι που το λεω ειναι προφανεις.") ένας σημαντικότατος λόγος είναι ότι το παρόν θέμα αφορά σε κάποιον μεγάλο βαθμό και τον κ. Γαραντζώτη, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από τις αρχικές σελίδες του θέματος. Υπάρχουν μηνύματα που έχουν κατατεθεί από παλιά στη συζήτηση, μηνύματα τα οποία αφορούν τον ίδιο, κάτι που διαφοροποιεί σε κάποιον βαθμό τις συνθήκες συμμετοχής του στο παρόν θέμα και μόνο. Αν φυσικά, ανάλογη συμπεριφορά παρουσιαστεί από τον κ. Γαραντζώτη και σε άλλα θέματα (στην περίπτωση που συμμετάσχει στις υπόλοιπες συζητήσεις) δεν θα ισχύει το προαναφερθέν "ελαφρυντικό".

Βέβαια, το παραπάνω που γράφω δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσουμε για πολύ ακόμα να ανεχόμαστε την προσβλητική συμπεριφορά από την πλευρά του κ. Γαραντζώτη, συμπεριφορά που στρέφεται και εναντίον άλλων μελών που συμμετέχουν στη συζήτηση (π.χ. για τη συμμετοχή τους στο Διαδίκτυο ) αλλά και εναντίον ημών. Για παράδειγμα, όταν μας προσβάλλει ακόμα και πρόσφατα γράφοντας για υπαλλήλους, τη στιγμή που ο ίδιος δηλώνει:

quote:
γαραντζώτης γιάννης - Απεστάλη: 11/12/2011, 09:03:28

Απλά και μόνο, επειδή είμαι πολιτικό ον,( αν καταλαβαίνεις τι σημαίνει κάτι τέτοιο ),σου λέω πως όπου και αν βρίσκομαι, κάθε στιγμή της ζωής μου,εκτός από τον λόγο που βρίσκομαι εκεί, παρατηρώ, καταγράφω, σχολιάζω,αντιδρώ, επιπλήττω και γενικά κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βελτιωθεί το, συνηθισμένο για τους άλλους, περιβάλλον.
Έτσι λοιπόν, όταν πηγαίνω σε μια δημόσια υπηρεσία, δεν αρκούμαι στο να κάνω μόνο τη δουλειά μου, αλλά πολλές φορές θα πάω και στον προϊστάμενο, μόνο και μόνο για να διορθωθούν όποιες παθογένειες του συστήματος πέσουν στην αντίληψή μου.
Το ίδιο φυσικά θα κάνω και εδώ.


(Ο τονισμός με bold, δικός μου)

δεν καταλαβαίνουμε σε ποια ακριβώς βελτίωση στοχεύει και τι ακριβώς εννοεί με το "πολιτικό ον"...
Αυτό δεν είναι δείγμα πολιτικού όντος αλλά ενός ατόμου που του αρέσει να προσβάλλει τους αλλους και να τους επιτίθεται.

Ελπίζουμε ωστόσο να σταματήσει αυτού του είδους τη συμπεριφορά, διότι δεν θα την ανεχτούμε άλλο και σίγουρα όχι επί μακρόν.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γαραντζώτης γιάννης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/12/2011, 21:01:39  Εμφάνιση Προφίλ
αμαλία, για να καταλάβω καλύτερα, σε ρωτάω... αν κάποιος πει πως, στην Ελλάδα μεγάλος αριθμός δημοσίων υπαλλήλων είναι διεφθαρμένοι, αυτός τότε προσβάλλει την Ελλάδα ή μήπως αποτελεί ένα δημιουργικό στοιχείο της κοινωνίας μας, που απλά αναφέρει μια αντικειμενική πραγματικότητα ?

Το σίγουρο είναι πως, αν ρωτήσουμε κάποιο διεφθαρμένο εφοριακό, αυτός τότε θα διαρρηγνύει τα ιμάτιά του και θα λέει πως, όποιος τα λέει αυτά προσβάλλει τους δημοσίους υπαλλήλους.

Όλοι όμως θα γνωρίζουν την αλήθεια.

Μήπως τώρα, όταν εγώ τολμάω και πιάνω στο στόμα μου, το πως λειτουργεί ιεραρχικά και ιδιοκτησιακά το φόρουμ, κάνω κάποιο μεγάλο ατόπημα?
Όταν μιλάω για υπαλλήλους , δεν λέω ούτε βρισιές, ούτε κάτι το τόσο αφύσικο, ώστε να αποτελεί προσβολή για την προσωπικότητα κάποιου από εσάς.
Υπάλληλος δεν είναι άλλος , παρά αυτός/αυτή που εργάζεται με σχέση εξαρτημένης εργασίας και έχει από πάνω του κάποιον ανώτερό του, κάποιο προϊστάμενο δηλαδή.
Αλήθεια, εσείς στο φόρουμ, έχετε κάποιο ιδιαίτερο σύστημα διοίκησης, μη ιεραρχικό?
Μήπως λειτουργείτε σαν μια ιερή αναρχία ?
Αν , είναι έτσι. Τότε δεν έχω παρά να ζητείσω ταπεινά συγνώμη.
Είναι όμως έτσι?

Στη ΝΑ αυτοί που ηγούνταν στα παραρτήματα, αποκαλούνταν Αρχηγοί.
Το ίδιο και αυτοί που ηγούντο στις διάφορες χώρες.
Τι ήταν στην πραγματικότητα όμως?
ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ !!!
Όλοι , δεν ήταν τίποτε άλλο, ασχέτως του τίτλου που έφεραν,παρά διορισμένοι υπάλληλοι.
Εγώ πχ δεν ήμουν τίποτα άλλο παρά ένας διορισμένος υπάλληλος του συστήματος της ΝΑ. Το ίδιο και ο Γ.Πλάνας, αφού ήταν διορισμένος από τον Λιβράγκα. Το ίδιο όμως ήταν και ο Λιβράγκα, μιας και τη δουλειά του την είχε αναθέσει, πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο τότε πρόεδρος της Θεοσοφικής Εταιρείας.
Μόνο ένα γνώρισα που ήταν αληθινός αρχηγός και κατά σύμπτωση αυτός βρίσκεται σε αντίστοιχη θέση με εμένα , σε άλλη χώρα.
Αντιλαμβάνομαι, σίγουρα, πως αν κάποιος, πριν από είκοσι χρόνια με αποκαλούσε υπάλληλο, θα αισθανόμουν προσβολή. Θα είχα δίκιο όμως?

Το βασικό πρόβλημα που σας καταλογίζω, όμως, είναι πως, και εσύ και ο αντμιν, δεν ανταποκρίνεστε σωστά, ως προς τον θεσμικό σας ρόλο.
Δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις από εσένα, στο να καταλάβεις δηλαδή τι ακριβώς εννοώ με τον όρο...θεσμικός ρόλος και αυτό επειδή δεν καταλαβαίνεις τι είναι το να λειτουργείς σαν πολιτικό ον.
Το σίγουρο πάντως είναι πως, με το να παρατηρώ και να σχολιάζω την γύρω μου πραγματικότητα, δεν βρίζω και δεν προσβάλλω κανένα.
Η ιδέα σας είναι, ότι τάχα σας βρίζω και σας προσβάλλω.
Σκεφτείτε το καλύτερα και αν θέλετε το συζητάμε ακόμα περαιτέρω.
Μη μου πείτε τώρα πως ...αυτό είναι άσχετο με το θέμα. Δεν θα συμφωνήσω.
Αν ανοίξουμε μια συζήτηση για τη δομή και τη λειτουργία του φόρουμ, θεωρώ απόλυτα βέβαιο πως, θα βοηθηθούμε και στην κατανόηση της δομής της ΝΑ.


πρώην αρχηγός ΝΑ ΘεσσαλονίκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/12/2011, 21:18:37  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Αν ανοίξουμε μια συζήτηση για τη δομή και τη λειτουργία του φόρουμ, θεωρώ απόλυτα βέβαιο πως, θα βοηθηθούμε και στην κατανόηση της δομής της ΝΑ.
Χαααχαχαχα!
Θεωρεί τους άλλους μαλάκες!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/12/2011, 21:52:04  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Αν ανοίξουμε μια συζήτηση για τη δομή και τη λειτουργία του φόρουμ, θεωρώ απόλυτα βέβαιο πως, θα βοηθηθούμε και στην κατανόηση της δομής της ΝΑ.

Aίολε

Μόνο μ@λ@κες?
Το υπονοούμενο που διαχέεται το βλέπεις?

Τελικά μάλλον έχεις δίκιο.Μας θεωρεί χαϊβάνια!

Αμαλία

Γιατί δεν κάνεις κάτι πρωτότυπο και απόλυτα δημοκρατικό,που θα σου "λύσει" και τα χέρια?

Ανοιξε ένα τόπικ για ψηφοφορία των μελών [απο ενα αριθμο μηνυματων και πάνω για λόγους εγκυρότητας] με το ερώτημα της παραμονής του μέλους γαρατζώτης γιαννης στο φόρουμ και πράξε ανάλογα με το αποτέλεσμα.
Τι το πιο δημοκρατικό?

Υ.Γ.
Θα αποδείξουμε έτσι,ότι το απόσπασμα στο quote,δεν ισχύει για το φόρουμ του esoterica.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 11/12/2011 22:02:10Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/12/2011, 22:00:43  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Ωραία, έχουμε φτάσει σε πολύ καλό σημείο... Αφού έχει αποδειχτεί το τιποτένιο της προσωπικότητάς μου, το προβληματικό του χαρακτήρα μου, ο υπέρμετρος εγωισμός μου, αφού έχω το αρχηγιλίκι μέσα μου,η αντικοινωνικότητα του χαρακτήρα μου , που το μόνο που κάνει είναι να προσβάλλει τα ιερά και τα όσια των άλλων και συν τις άλλοις είμαι και ψεύτης, αλλιώς θα αντιδρούσα στην κατηγορία. Αν ακόμα προσθέσουμε και ένα σωρό άλλα ελαττώματα που έχω και ακόμα δεν τα έχετε ανακαλύψει. Ε! τότε...το μόνο σίγουρο είναι πως, όποιος ξανασχοληθεί μαζί μου,το λιγότερο που θα τον χαρακτηρίζει θα είναι ένας τεράστιος μαζοχισμός.
Άντε τώρα να δούμε ποιος είναι ο μεγαλύτερος μαζοχιστής.
Για όλους τους άλλους, που δεν με βλέπουν έτσι, συνεχίζω επί του θέματος.

Μα, απ' ότι φαίνεται, ΔΕΝ υπάρχουν άλλοι βρε Τέως μας!
Στα ανωτέρω πρόσθεσε και το απατεώνας!

Απ' ότι φάνηκε εδώ, χρόνια ολόκληρα φαίνεται να έχεις κάνει μοναδική ασχολία σου την δυσφήμηση (;) της ΝΑ.
Δεν έχεις άλλα προβλήματα φαίνεται, δεν έχεις άλλες ασχολίες, φαίνεται να έχεις χρήμα για πέταμα.
Μιλάς διαρκώς εναντίον μιας οργάνωσης, στην οποία συμμετείχες για πάνω από 20 χρόνια.
Πολύ κακία. Αρρωστο.
Μιας οργάνωσης που έχει παγκοσμίως 10000 μέλη. Αυτό που μας αντιστοιχεί αναλογικά, είναι μάλλον ομάδα.
Πολύς ντόρος για μια ομάδα...
Κάποιοι λένε ότι η δυσφήμηση είναι η καλλίτερη και τσάμπα διαφήμηση...
Πρέπει να μεγαλώσει η ομάδα ε;
Σίγουρα είναι αρκετοί οι ομοϊδεάτες, αλλά σκόρπιοι.
Υπάρχουν αρκετοί που δεν θεωρούν τον φασισμό ντροπή.
Αυτοί πρέπει να μπουν στο μαντρί!

...και αν αντιδρούσες στο ότι σε είπα ψεύτη, θα σε ρωτούσα πόσα χρόνια πριν γίνεις αρχηγός, διάβασες αυτό το βιβλίο:
<< ακόμα και το να σκοτώσει κανείς μπορεί να είναι μια πράξη αγάπης, σταματώντας τη δράση ενός αδελφού που έχει παρεκκλίνει, τουλάχιστον σ΄αυτόν τον κόσμο, και γλυτώνοντας πολλούς από περισσότερα βάσανα και οδύνες>> Λιβράγκα Σπόροι φωτός 1989

...και θα τα βρίσκαμε τα υπόλοιπα.

Edited by - Αίολος on 11/12/2011 22:06:53Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/12/2011, 22:03:32  Εμφάνιση Προφίλ
Οχι Νικ! Τον θέλουμε...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/12/2011, 23:41:23  Εμφάνιση Προφίλ
Γαραντζώτης

quote:
αν κάποιος πει πως, στην Ελλάδα μεγάλος αριθμός δημοσίων υπαλλήλων είναι διεφθαρμένοι, αυτός τότε προσβάλλει την Ελλάδα ή μήπως αποτελεί ένα δημιουργικό στοιχείο της κοινωνίας μας, που απλά αναφέρει μια αντικειμενική πραγματικότητα ?

Απλά αερολογεί, εκτός κι αν παρουσιάσει στοιχεία που να αποδεικνύουν πως όντως, μεγάλος αριθμός δημοσίων υπαλλήλων είναι διεφθαρμένοι.

Αν όμως, κρίνοντας από έναν υπάλληλο, γενικεύει για όλους τους υπαλλήλους, τότε είναι απλά ηλίθιος.

quote:
Όλοι όμως θα γνωρίζουν την αλήθεια.

Τη δική του την αλήθεια θα την γνωρίζει μόνον αυτός και όσοι ενεργούν σαν κι αυτόν.

quote:
Στη ΝΑ αυτοί που ηγούνταν στα παραρτήματα, αποκαλούνταν Αρχηγοί.
Το ίδιο και αυτοί που ηγούντο στις διάφορες χώρες.
Τι ήταν στην πραγματικότητα όμως?
ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ !!!

Γιατί δεν υπογράφεις τότε ως "πρώην υπάλληλος της ΝΑ"? Δεν γνωρίζεις την αλήθεια ή απλά δεν σε εξυπηρετεί;

quote:
Εγώ πχ δεν ήμουν τίποτα άλλο παρά ένας διορισμένος υπάλληλος του συστήματος της ΝΑ.

Ε, τότε μπορείς να βάλεις "πρώην διορισμένος υπάλληλος ΝΑ"

quote:
Μόνο ένα γνώρισα που ήταν αληθινός αρχηγός και κατά σύμπτωση αυτός βρίσκεται σε αντίστοιχη θέση με εμένα , σε άλλη χώρα.

Κάτσε, μας μπερδεύεις. Πριν λίγο μας είπες ότι ήσουν διορισμένος υπάλληλος. Αν αυτός είναι στην αντίστοιχη θέση με σένα, σημαίνει πως κι αυτός είναι "πρώην διορισμένος υπάλληλος". Τι θα πει "αληθινός αρχηγός"; Έγινε όχι με διορισμό αλλά με επιφοίτηση; Τον ανακήρυξαν οι λεγεώνες, όπως τον Ιουλιανό;

Και για να συμφωνήσω λίγο με τον Αίολο, "δεν έχει σημασία τι λέγεται, αρκεί να μιλούν για μας...".

macedonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/12/2011, 12:41:37  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Γιατί δεν υπογράφεις τότε ως "πρώην υπάλληλος της ΝΑ"? Δεν γνωρίζεις την αλήθεια ή απλά δεν σε εξυπηρετεί;
Καλοοο!

Θα έχεις παρατηρήσει Macedon, ότι όλοι αυτοί οι τέως, χαρακτηρίζονται "τέως", διότι νυν είναι τίποτα.

Και μιας και ο Τέως μας, όσο ήταν αρχηγός, διαφήμιζε τους αρχαίους, φιλοσοφία, Πυθαγόρες κλπ, πάρτε τον φάτσα μόστρα στην ιστοσελίδα της ΝΑ (γιατί βρίσκεται ακόμα εκεί;) να χαρακτηρίζει όλους αυτούς που διαφημίζει, τους προγόνους του, ειδωλολάτρες!
Σας θυμίζει κάτι αυτό;
Πάλι "συμπτώσεις" με την επικρατούσα...

Edited by - Αίολος on 12/12/2011 12:42:52Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/12/2011, 13:34:04  Εμφάνιση Προφίλ
Αίολος

quote:
να χαρακτηρίζει όλους αυτούς που διαφημίζει, τους προγόνους του, ειδωλολάτρες!

Όταν τρώει κουκιά κανείς, κουκιά μαρτυράει.


macedonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/12/2011, 15:03:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus
quote:
γαραντζώτης γιάννης:

Μήπως τώρα, όταν εγώ τολμάω και πιάνω στο στόμα μου, το πως λειτουργεί ιεραρχικά και ιδιοκτησιακά το φόρουμ, κάνω κάποιο μεγάλο ατόπημα?
Όταν μιλάω για υπαλλήλους , δεν λέω ούτε βρισιές, ούτε κάτι το τόσο αφύσικο, ώστε να αποτελεί προσβολή για την προσωπικότητα κάποιου από εσάς.
Υπάλληλος δεν είναι άλλος , παρά αυτός/αυτή που εργάζεται με σχέση εξαρτημένης εργασίας και έχει από πάνω του κάποιον ανώτερό του, κάποιο προϊστάμενο δηλαδή.
Αλήθεια, εσείς στο φόρουμ, έχετε κάποιο ιδιαίτερο σύστημα διοίκησης, μη ιεραρχικό?
Μήπως λειτουργείτε σαν μια ιερή αναρχία ?
Αν , είναι έτσι. Τότε δεν έχω παρά να ζητείσω ταπεινά συγνώμη.
Είναι όμως έτσι?


Κι εδώ να υποθέσω ότι έχουμε την εφαρμογή μιας τακτικής του "μπαίνω σε έναν Χώρο, ρίχνω λάσπη δεξιά κι αριστερά ώστε να λερώσω ό,τι μπορώ κι αν δεν τα καταφέρω θα προσπαθήσω να την ρίξω κάπου αλλού μπας και βγάλω τίποτα".
Προφανώς σας είναι γνώριμη μια τέτοια ανεκδιήγητη συμπεριφορά και τέτοιου είδους τακτικές - κατά πως έχει φανεί από την έως τώρα συμμετοχή σας στο θέμα - οπότε το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο κάθε άνθρωπος χαρακτηρίζεται εν τέλει από τις επιλογές και τις συμπεριφορές του, ειδικά όταν είναι συνειδητοποιημένος πλήρως ως προς αυτές.
Επειδή λοιπόν εάν σας απαντήσω πως είναι εξαιρετικά λανθασμένο να κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια ούτε που θα δώσετε σημασία, αναμένω να δω μέχρι που θα φτάσει το θράσος σας.

Καλό απόγευμα!


In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
antonispapa
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


2 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/12/2011, 15:14:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους antonispapa
Καλησπέρα σε όλους
Ανακάλυψα σήμερα το θέμα που αναπτύσσετε και βλέπω αρκετές απόψεις με εμπειρία.
Εχω φίλο που βρίσκεται στην Νέα Ακρόπολη.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

antonispapa
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


2 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/12/2011, 16:34:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους antonispapa
Ανέτρεξα στις 37 προηγούμενες σελίδες και αντιλαμβάνομαι ότι ο επονομαζόμενος Γατατζώτης Γιάννης έχει κάνει μια μακρηγορία αρκετά αναλυτική και κουραστική.
Στις τελευταίες σελίδες υπήρξε μια στρωτή πορεία αλλά τώρα βλέπω ένα χάος.
Τα ιδιαίτερα υβριστικά σχόλια που κατά την γνώμη μου χαλάνε την συνέχιση του θέματος, θα μπορούσαν σίγουρα να λείπουν.
Επίσης θα έλεγα ότι είναι αρκετά απαράδεκτο να παρακολουθούμε μια επίθεση πολλών και μάλιστα χωρίς σοβαρά επιχειρήματα, εναντίον ενός.
Οι διαχειριστές είναι καλό να ξεκλειδώσουν τον κόμπο που δημιουργήθηκε καθώς υπάρχουν πολλοί από εμάς εδώ έξω που θέλουμε να ενημερωθούμε σε ακόμα βαθύτερο επίπεδο.
Αυτοί που δεν έχουν να προσθέσουν κάτι σε επίπεδο εμπειρίας στο νήμα θα ήταν ευγενικό από μέρους τους, να αφήσουν κάποιους να ξεδιπλώσουν την βιωματική τους εμπειρία και όχι να τους κρίνουν σε κάθε μέτρο.
Υπάρχουν κάποιοι στο νήμα που χλευάζουν χωρίς να προσφέρουν στο παραμικρό.
Αφήστε τους συμμετέχοντες της επονομαζόμενη οργάνωσης, είτε παρελθοντικά, είτε οποιασδήποτε χρονικής στιγμής να μας εξηγήσουν πως έχουν τα πράγματα,
σε πρακτικό, ιδεολογικό και φιλοσοφικό επίπεδο.
Θέρμη παράκληση.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

pantelis1
Μέλος 2ης Βαθμίδας


170 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/12/2011, 17:27:48  Εμφάνιση Προφίλ
Γεια σας παιδια,

βρισκόμουν εκτός και τώρα επανήλθα.

Βρήκα μια αποκαλυπτική σελίδα στο ίντερνετ,

ακόμα και για μένα ήταν αποκαλυπτική.

***
(Να κάνετε αντιγραφή ολόκληρη την ηλεκτρονική διεύθυνση, ώστε να σας οδηγήσει ακριβώς στην πηγή όπου βρίσκονται όλα αυτά που σας μετέφερα και πολλά άλλα)


Edited by - pantelis1 on 12/12/2011 18:47:49

___________________________________________________________________
Έγινε τροποποίηση του μηνύματος
μετά από αίτηση του θιγόμενου μέρους, "Σωματείο Νέα Ακρόπολη".
Αφαιρέθηκαν παραπομπές σε φωτογραφίες και υπερσύνδεσμος
που κατευθύνει στην πρωταρχική πηγή του φωτογραφικού υλικού.

Περισσότερες πληροφορίες στο μήνυμα: Admin - Απεστάλη: 06/01/2012, 04:51:29

8/1/2012Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alex22
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1934 Μηνύματα
Απεστάλη: 12/12/2011, 17:52:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alex22
Δεν φένεται και τόσο αθώα οργάνωση η αλήθεια είναι.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
γαραντζώτης γιάννης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/12/2011, 18:06:53  Εμφάνιση Προφίλ
Ένα ποίημα, αισθάνθηκα την ανάγκη να χαρίσω…
Σε όλους αυτούς που, λάμπουν με την απουσία τους.

Εις τα περίχωρα της Aντιοχείας Αναγνωρισμένα

Σαστίσαμε στην Aντιόχειαν όταν μάθαμε
τα νέα καμώματα του Ιουλιανού.

Ο Aπόλλων εξηγήθηκε με λόγου του, στην Δάφνη!
Χρησμό δεν ήθελε να δώσει (σκοτισθήκαμε!),
σκοπό δεν τόχε να μιλήσει μαντικώς, αν πρώτα
δεν καθαρίζονταν το εν Δάφνη τέμενός του.
Τον ενοχλούσαν, δήλωσεν, οι γειτονεύοντες νεκροί.

Στην Δάφνη βρίσκονταν τάφοι πολλοί.—
Ένας απ’ τους εκεί ενταφιασμένους
ήταν ο θαυμαστός, της εκκλησίας μας δόξα,
ο άγιος, ο καλλίνικος μάρτυς Βαβύλας.

Aυτόν αινίττονταν, αυτόν φοβούνταν ο ψευτοθεός.
Όσο τον ένοιωθε κοντά δεν κόταε
να βγάλει τους χρησμούς του• τσιμουδιά.
(Τους τρέμουνε τους μάρτυράς μας οι ψευτοθεοί.)

Aνασκουμπώθηκεν ο ανόσιος Ιουλιανός,
νεύριασε και ξεφώνιζε: «Σηκώστε, μεταφέρτε τον,
βγάλτε τον τούτον τον Βαβύλα αμέσως.
Aκούς εκεί; Ο Aπόλλων ενοχλείται.
Σηκώστε τον, αρπάξτε τον ευθύς.
Ξεθάψτε τον, πάρτε τον όπου θέτε.
Βγάλτε τον, διώξτε τον. Παίζουμε τώρα;
Ο Aπόλλων είπε να καθαρισθεί το τέμενος.»

Το πήραμε, το πήγαμε το άγιο λείψανον αλλού•
το πήραμε, το πήγαμε εν αγάπη κ’ εν τιμή.

Κι ωραία τωόντι πρόκοψε το τέμενος.
Δεν άργησε καθόλου, και φωτιά
μεγάλη κόρωσε: μια φοβερή φωτιά:
και κάηκε και το τέμενος κι ο Aπόλλων.

Στάχτη το είδωλο• για σάρωμα, με τα σκουπίδια.

Έσκασε ο Ιουλιανός και διέδοσε—
τι άλλο θα έκαμνε— πως η φωτιά ήταν βαλτή
από τους Χριστιανούς εμάς. Aς πάει να λέει.
Δεν αποδείχθηκε• ας πάει να λέει.
Το ουσιώδες είναι που έσκασε.

Κ.Π.Καβάφης


πρώην αρχηγός ΝΑ ΘεσσαλονίκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/12/2011, 19:36:34  Εμφάνιση Προφίλ
Παιδείαν ορθήν είναι νομίζομεν ου την εν τοις ρήμασι και τηι γλώττηι πραγματευομένην ευρυθμίαν, αλλά διάθεσιν υγιή νουν εχούσης διανοίας και αληθείς δόξας υπέρ τε αγαθών και κακών, εσθλών τε και αισχρών. όστις ουν έτερα μεν φρονεί, διδάσκει δε έτερα τους πλησιάζοντας, ούτος απολελείφθαι τοσούτωι δοκεί της παιδείας, όσωι και του χρηστός ανήρ είναι. και ει μεν επί σμικροίς είη το διάφορον της γνώμης προς την γλώτταν, κακόν μεν οιστόν δε όμως οπωσούν γίνεται· ει δε εν τοις μεγίστοις άλλα μεν φρονοίη τις, επ' εναντίον δε ων φρονεί διδάσκοι, πως ου τούτο εκείνο καπήλων εστίν, ούτι χρηστών, αλλά παμπονήρων ανθρώπων, οί μάλιστα επαινούσιν όσα μάλιστα φαύλα νομίζουσιν, εξαπατώντες και δελεάζοντες τοις επαίνοις εις ους μετατιθέναι τα σφέτερα εθέλουσιν, οίμαι, κακά. πάντας μεν ουν χρη τους και οτιούν διδάσκειν επαγγελλομένους είναι τον τρόπον επιεικείς και μη μαχόμενα οις δημοσίαι μεταχειρίζονται τα εν τηι ψυχήι φέρειν δοξάσματα, πολύ δε πλέον απάντων οίμαι δειν είναι τοιούτους όσοι επί λόγοις τοις νέοις συγγίγνονται, των παλαιών εξηγηταί γιγνόμενοι συγγραμμάτων, είτε ρήτορες είτε γραμματικοί, και έτι πλέον οι σοφισταί. βούλονται γαρ προς τοις άλλοις ου λέξεων μόνον, ηθών δε είναι διδάσκαλοι, και κατά σφας είναι φασι την πολιτικήν φιλοσοφίαν. ει μεν ουν αληθές ή μη, τούτο αφείσθω τα νυν.

επαινών δε αυτούς ούτως επαγγελμάτων καλών ορεγουμένους επαινέσαιμ' αν έτι πλέον, ει μη ψεύδοιντο μηδ' εξελέγχοιεν αυτούς έτερα μεν φρονούντας, διδάσκοντας δε τους πλησιάζοντας έτερα. τί ουν; Ομήρωι μέντοι και Ησιόδωι και Δημοσθένει και Ηροδότωι και Θουκυδίδηι και Ισοκράτει και Λυσίαι θεοί πάσης ηγούνται παιδείας. ουχ οι μεν Ερμού σφας ιερούς, οι δε Μουσών ενόμιζον; άτοπον μεν ουν οίμαι τους εξηγουμένους τα τούτων ατιμάζειν τους υπ' αυτών τιμηθέντας θεούς. ου μην επειδή τούτο άτοπον οίμαι, φημί δειν αυτούς μεταθεμένους τοις νέοις συνείναι· δίδωμι δε αίρεσιν μη διδάσκειν ά μη νομίζουσι σπουδαία, βουλομένους δε διδάσκειν έργωι πρώτον πείθειν τους μαθητάς ως ούτε Όμηρος ούτε Ησίοδος ούτε τούτων τις, ους εξηγούνται και ων κατεγνωκότες εισίν ασέβειαν άνοιάν τε και πλάνην εις τους θεούς, τοιούτός εστιν. επεί δ' εξ ων εκείνοι γεγράφασι παρατρέφονται μισθαρνούντες, είναι ομολογούσιν αισχροκερδέστατοι και δραχμών ολίγων ένεκα πάντα υπομένειν. έως μεν ουν τούτου πολλά ην τα αίτια του μη φοιτάν εις τα ιερά, και ο πανταχόθεν επικρεμάμενος φόβος εδίδου συγγνώμην αποκρύπτεσθαι τας αληθεστάτας υπέρ των θεών δόξας· επειδή δε ημίν οι θεοί την ελευθερίαν έδοσαν, άτοπον είναί μοι φαίνεται διδάσκειν εκείνα τους ανθρώπους, όσα μη νομίζουσιν ευ έχειν. αλλ' ει μεν οίονται σοφούς ων εισιν εξηγηταί και ων ώσπερ προφήται κάθηνται, ζηλούντων αυτών πρώτοι την εις τους θεούς ευσέβειαν· ει δε εις τους τιμιωτάτους υπολαμβάνουσι πεπλανήσθαι, βαδιζόντων εις τας των Γαλιλαίων εκκλησίας εξηγησόμενοι Ματθαίον και Λουκάν, οις πεισθέντες ιερείων υμείς απέχεσθαι νομοθετείτε.

βούλομαι υμών εγώ και τας ακοάς εξαναγεννηθήναι, ως αν υμείς είποιτε, και την γλώτταν τούτων, ων έμοιγε είη μετέχειν αεί και όστις εμοί φίλα νοεί τε και πράττει. τοις μεν καθηγεμόσι και διδασκάλοις ουτωσί κοινός κείται νόμος· ο βουλόμενος δε των νέων φοιτάν ουκ αποκέκλεισται. ουδέ γαρ ουδέ εύλογον αγνοούντας έτι τους παίδας, εφ' ό τι τρέπωνται, της βελτίστης αποκλείειν οδού, φόβωι δε και άκοντας άγειν επί τα πάτρια. καίτοι δίκαιον ην, ώσπερ τους φρενιτίζοντας, ούτω και τούτους άκοντας ιάσθαι, πλην αλλά συγγνώμην υπάρχει νάπασι της τοιαύτης νόσου. και γαρ, οίμαι, διδάσκειν, αλλ' ουχί κολάζειν χρη τους ανοήτους.

Ιουλιανός

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
γαραντζώτης γιάννης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/12/2011, 21:19:01  Εμφάνιση Προφίλ
Ολίβιος όστις της ιστορίας έσχε μάθησιν

Όταν λοιπόν, ρωτήθηκε το μαντείο των Δελφών από τον Ιουλιανό για την έκβαση του αγώνα του εναντίον των χριστιανών, του είπαν οι πανέξυπνοι ιερείς... "είπατε τω Βασιλεί χαμαί πέσαι δαίδαλος αυλά. Ουκέτι Φοίβος έχει καλύβην, ου μάντιδα δάφνην. Απέσβετο γαρ και λάλον ύδορ"

Αίολε, άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε...
Το θέμα μας είναι η Νέα Ακρόπολη.
Αν θες να μιλήσουμε για τον Ιουλιανό, πολύ ευχαρίστως να το κάνουμε, αργότερα όμως.

Αλήθεια, πιστεύεις πως,χρειάζονται , και άλλα πολλά, για να καταλάβεις τι είναι η ΝΑ?
Αν, ναι !,ο Παντελής είναι εδώ, μπορείς να τον ρωτήσεις.

πρώην αρχηγός ΝΑ ΘεσσαλονίκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/12/2011, 21:24:43  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Το θέμα μας είναι η Νέα Ακρόπολη.
Χεχε... Την ΝΑ την είδαμε.
Εσύ είσαι το θέμα μας μορτάκο.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
γαραντζώτης γιάννης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/12/2011, 22:35:07  Εμφάνιση Προφίλ
αφού , όπως λες την "είδες" την ΝΑ, κάνε μας μια ανακεφαλαίωση, για να καταλάβουμε και εμείς, αυτό που εσύ "είδες".

Εγώ προσωπικά , πιστεύω πως, δεν έχεις καταλάβει , απολύτως τίποτα!!!

Σου επαναλαμβάνω, για άλλη μια φορά, το θέμα δεν είμαι εγώ.
Το να θες να το βλέπεις , έτσι, το μόνο που κάνεις είναι, να αποδεικνύετς , για άλλη μια φορά πως, στοχοποιείς κάποιον, μόνο και μόνο επειδή είναι φορέας διαφορετικών ιδεών.
Θέλεις μήπως να σου πω ποιας ψυχοσύνθεσης, γνώρισμα είναι αυτό?

Περιμένω να μου πεις, τι κατάλαβες για τη ΝΑ.

πρώην αρχηγός ΝΑ ΘεσσαλονίκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/12/2011, 22:54:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin
γαραντζώτης γιάννης:
quote:
Αν, ναι !,ο Παντελής είναι εδώ, μπορείς να τον ρωτήσεις.

Και βέβαια μπορείς να ρωτήσεις τον/την antonispapa εναλλακτικά. Το ίδιο κάνει...
Καθώς: pantelis1 = antonispapa = koukou1 = GreyDragon

Αυτό τουλάχιστον μας λέει η τεχνική μας ανάλυση η οποία καταδεικνύει απόλυτες ταυτίσεις(όπως φαίνεται) σε ορισμένες στιγμές συμμετοχής/χρήσης των Forums. Δηλαδή ταυτίσεις μηχανημάτων+διευθύνσεων. Αυτό βέβαια ενισχύεται και από διάφορα συνοδά στοιχεία που αφορούν στους χρόνους(εγγραφής, συμμετοχής) και στα ίδια τα γραφόμενα...

Αυτό που πραγματικά Θα βρίσκαμε ενδιαφέρον είναι κάποια απάντηση στο γιατί υπάρχουν/υπήρξαν τόσοι "κλώνοι" -προερχόμενοι από την ίδια πηγή- στο παρόν θέμα; Και οι δύο υπάρχοντες λογαριασμοί παραμένουν ενεργοποιημένοι για την ώρα. "Δεκτές" απαντήσεις από οποιονδήποτε λοιπόν...

σημ.: υπάρχουν και άλλα ανάλογα "περίεργα" στοιχεία από την τεχνική ανάλυση έως τώρα που δεν θα μπορούσαμε όμως να τα κατατάξουμε στον τύπο της "απόλυτης ταύτισης" αλλά μάλλον ως κάποια μερική. Επιφυλασσόμεθα...Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
γαραντζώτης γιάννης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/12/2011, 23:02:04  Εμφάνιση Προφίλ
κατάλαβες, αίολε?
Μπορείς να ρωτήσεις και όλους τους άλλους που αναφέρει ο Admin.

Τελικά πράγματι...

Τίποτα δεν υπάρχει!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ

πρώην αρχηγός ΝΑ ΘεσσαλονίκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/12/2011, 23:30:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin
quote:
Τίποτα δεν υπάρχει!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ

Α, καλά...


Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
γαραντζώτης γιάννης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/12/2011, 00:16:53  Εμφάνιση Προφίλ
Αdmin,μη χάνεις τον ύπνο σου, με ατέλειωτες θεωρίες συνωμοσίας.
Για ποιο λόγο άλλωστε ?

Το πιο πιθανό, είναι και το ποιο προφανές...

Πολύ πιθανόν, ένας αριθμός ακροπολιτανών, φίλων μεταξύ τους, μόλις αποχωρησάντων, μαζεύονται πότε στο σπίτι του ενός, πότε στο σπίτι του άλλου και το "διασκεδάζουν".
Έτσι, πολύ πιθανόν και να εξηγούνται όλα τα "ανεξήγητα" φαινόμενα.
Η ουσία πάντως είναι μία...διευκολύνουν την έρευνα του θέματος ή όχι?

Η απάντηση είναι προφανής. Τι τα θες όλα τα άλλα ?

Εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρει η έρευνα του θέματος, πράγμα που δεν το πιστεύω.
Μόνο και μόνο εξ αιτίας του θεσμικού σου ρόλου,πιστεύω πως, αυτό που σε νοιάζει πιο πολύ είναι το να προάγεις την συζήτηση.
Δεν πιστεύω να κάνω λάθος.


Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ. ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ

πρώην αρχηγός ΝΑ ΘεσσαλονίκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/12/2011, 00:31:42  Εμφάνιση Προφίλ
Γιάννη Γαρατζώτη,

Μπορείς σε παρακαλώ θερμά να συνεχίσεις να μας λες αυτά που θες να πεις τέλος πάντων και να αφήσεις τις κοντρίτσες με τον Αίολο και τον Admin;

Admin,

Ερώτηση: Τα offtopic (καλώς) δεν επιτρέπονται. Πιστεύεις ότι η πληροφορία για το ποιος είναι διπλός λογαριασμός είναι χρήσιμη για να μάθουμε για τη ΝΑ και όχι αποπροσανατολιστική;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/12/2011, 00:57:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin
IndustrialAngel, αδυνατώ πραγματικά να σε καταλάβω!

Δηλαδή εσένα δε σε ενοχλούν οι αποπροσανατολιστικές συμμετοχές; Λες αληθινά να μην παίζει αυτό ρόλο στην εξέταση του θέματος μέσα από τον Διάλογο που είναι θεμιτό να διεξάγεται εδώ;

Είναι offtopic(εκτός θέματος) το ζήτημα των παραπλανητικών συμμετοχών; Λογαριασμών με στοιχεία παραπιστικά που μεταφέρουν εδώ διάφορες, υποτιθέμενα έγκυρες, πληροφορίες για αυτά που συζητούνται; Για μένα πάντως η, έστω βασική, διασφάλιση της αξιοπιστίας μου φαίνεται ένα καίριο ζήτημα. Τώρα αν για σένα είναι διαφορετικά, τι να πω...


Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/12/2011, 09:18:24  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
αφού , όπως λες την "είδες" την ΝΑ, κάνε μας μια ανακεφαλαίωση, για να καταλάβουμε και εμείς, αυτό που εσύ "είδες".
H διαφήμηση, δυσφήμηση, γλείψιμο, καθήκον, προσηλυτισμός ή οτιδήποτε άλλο, είναι δική σου δουλειά φιλαράκο.
quote:
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ
Για να αμπελοφιλοσοφίσουμε λιγουλάκι, κάτι χρήσιμο σε όλους, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΗ;
Μπορείς να αδιαφορίσεις και να συνεχίσεις την ενημέρωση που ζητάει - εναγωνίως θα έλεγα - ο IndustrialAngel.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/12/2011, 14:26:14  Εμφάνιση Προφίλ
Admin
quote:
Δηλαδή εσένα δε σε ενοχλούν οι αποπροσανατολιστικές συμμετοχές; Λες αληθινά να μην παίζει αυτό ρόλο στην εξέταση του θέματος μέσα από τον Διάλογο που είναι θεμιτό να διεξάγεται εδώ;


Τι εννοείς "αποπροσανατολιστικές συμμετοχές"; Τι πάει να πει αυτό; Εγώ αυτό το χαρακτηρισμό τον αποδίδω μόνο σε ποστ και όχι σε συμμετοχές. Πώς ακριβώς αποπροσνατολίζεσαι όταν 2 usernames τα χειρίζεται ο ίδιος άνθρωπος; Σε τι ακριβώς με βοηθάει η γνώση αυτή (όταν υποτίθεται ο σκοπός μου είναι να μάθω τι εστί ΝΑ). Δεν είπα ότι συμφωνώ με αυτήν την τακτική, είπα ότι ΔΕ συνεισφέρει κάτι στη συζήτηση. Κάνε ένα καινούριο θέμα και ενημέρωσε μας. Διπλός λογαριασμός είναι ο τάδε και ο δείνα. Αν ο λογαριασμός ο ίδιος τρολάρει δηλαδή γράφει αποπροσανατολιστικά τότε ναι, εμποδίζει τη συζήτηση.

quote:
Είναι offtopic(εκτός θέματος) το ζήτημα των παραπλανητικών συμμετοχών; Λογαριασμών με στοιχεία παραπιστικά που μεταφέρουν εδώ διάφορες, υποτιθέμενα έγκυρες, πληροφορίες για αυτά που συζητούνται; Για μένα πάντως η, έστω βασική, διασφάλιση της αξιοπιστίας μου φαίνεται ένα καίριο ζήτημα. Τώρα αν για σένα είναι διαφορετικά, τι να πω...


Admin, η εγκυρότητα και η αξιοπιστία είναι σχετικά και συζητήσιμα μεγέθη στο ίντερνετ. Το ξέρεις καλύτερα από εμένα αυτό. Είναι ένα αναγκαίο κακό και ταυτόχρονα η ομορφιά του ίντερνετ. Για αυτό και εγώ ως σωστός ανάρχας το γουστάρω. Ποτέ δεν ξέρεις με ποιον ακριβώς συζητάς.

Αίολος

quote:
Για να αμπελοφιλοσοφίσουμε λιγουλάκι, κάτι χρήσιμο σε όλους, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΗ;

Μπα... ακόμα και το ά-τομο το χωρίσαμε...


quote:
Μπορείς να αδιαφορίσεις και να συνεχίσεις την ενημέρωση που ζητάει - εναγωνίως θα έλεγα - ο IndustrialAngel.

Ε μα...με έχει σκάσει. Όλο κάτι θα πει και όλο με αφήνει να περιμένω

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

koukou2
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


16 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/12/2011, 14:38:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους koukou2
Γεια σε όλους

ΝΙΚΟΜΑΧΕ ξανά κούκου2

Dr Jekyll Mr Hyde σε πεθύμησα

Ο zip από ότι φαίνεται Ζιπαρίστικε

και τον gianipseftis τον έστειλαν διακοπές.

Άρε Γκεστάπο που σας δέρνει.(εννοώ την διαχείριση και συγκεκριμένα άτομα μάλιστα)

Ο μοναδικός λόγος που δημιούργησα τον λογαριασμό είναι για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου,
καθόλου δίκαιο δεν μου φαίνεται να μου αποδίδονται κατηγόριες, χωρίς να μπορώ να απαντήσω

Επίσης ξεροκέφαλε admin(και υστέρα λες τους άλλους συνομοσιολόγους) θα σου αποδείξω ότι κουκου1 δεν ισούται με geydragon(σου είχα εξηγήσει ότι γνωρίζω τον άνθρωπο μέσο ίντερνετ και θα των καλέσω να μπει ταυτόχρονα και κάτσε να τσεκάρεις τους server και ότι άλλο θέλεις)
ήρθε η ώρα να σου πω το ίδιο,
Tι λες άνθρωπε μου, τι φαντασίες κατεβάζεις

θα σου κάνω τις δίκες μου εξισώσεις

για amalia

admin

Avallon

Dying_Incubus

ΠΛΩΤΙΝΟΣ

και ιδρυτικό μέλος thoth

μέσο FACEBOOK μάλιστα και θα δούμε ποιος έχει την φωλιά του λερωμένη.

Σταματήστε εδώ(συμβουλή) τις δολοπλοκίες και την φασιστική νοοτροπία γιατί είστε κοντά στο να γεννήσετε ένα δεύτερό Γαρατζώτη Γιάννη και αυτήν την φόρα θα έχει και σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.

Eπειδή εσείς έχετε γκεσταμπίτικη νοοτροπία, αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι όταν υπάρχει εσωτερική πίεση δημιουργεί μια συστοιχία ανθρώπων και πραγμάτων, σαν να έχουν συνεννοηθεί για κάτι, ενώ στην ουσία είναι μια αυθόρμητη έκρηξη που το ένα φέρνει το άλλο (γιαυτό και με τον ένα η με τον άλλο τρόπο θέλετε να πετάξετε όσους μιλάνε για την Ν.Α κλασική κίνηση, Μέτα από μέγιστη αερολογία λέγοντας ότι όλοι αυτοί οι λογαριασμοί ταυτίζονταν, τελικά θα τους ταυτίσετε και με τον Γαρατζωτη και θα τους απενεργοποιήσετε όλους με με μια κίνηση, γιαυτό και τους ταυτίζεται σιγά σιγά. Στο τέλος θα αποφανθείτε ότι ο Γαρατζώτης προκαλεί και το εντελώς απίστευτο θα είναι ότι γιαυτό και τον διαγράφουμε. Τους υπόλοιπους που του την πέσαν όπως είπε ο Αντώνης με άνανδρους υβριστικούς τιποτένιους τρόπους (κατά πολύ χειρότερους τρόπους) δεν τρέχει τίποτα)

admin αυτά είναι ολοφάνερα και εσύ νομίζεις ότι τα χάβουμε σαν χαϊβάνια.

Βέβαια εσείς με την δικιά σας νοοτροπία, πέρα βρέχει, όλα εντάσσονται σε μια συνομοσιολογία που ενώ στην αρχή κατηγορούσατε άλλους για αυτό, εντελή γίνατε αυτό που κατηγορούσατε,
αντι να δείτε το θέμα, σας κατάπιε ο θεσμικός διοικητικός σας ρόλος και εντέλει των παραβιάσατε μάλιστα,
καθώς θα στο ξανά πω admin
Εσύ τώρα περνιέσαι για διαχειριστής;
ενώ
Αναπτύσεις πλήρες απόψεις μέσα στο θέμα και παίρνεις συγκεκριμένες θέσεις στο θέμα.
Κατηγορείς μέλη που διέγραψες επίσης(και θα σε θυμίσω ότι εγώ είπα ''δεν με νοιάζει αν θα με διαγραψεις''το άφησα απλά στην κρίση σου,δεν είπα καντω και μετά κατηγόρησέ με όσο θέλεις)
Παρέδωσε σε κανέναν άλλον την διαχείριση μήπως και δούμε άσπρη μέρα.
Η γραφικότητα σου καταντάει ανυπόφορη.
Εσένα αγαπητέ μου, όταν σου δείχνει κάποιος με το δάχτυλο κάτι,

δεν κοιτάς ούτε αυτό που σου δείχνει με το δάχτυλο

ούτε το δάχτυλο

εσύ κοιτάς την μύτη σου.

Καλά κλεισμένος στον πλανήτη σου που λέγετε φόρουμ αγνοώντας την σφαιρικότητά του, το παίζεις διοικητής.
Μήπως θέλεις να σε χαιρετάνε με προσφώνηση AVE!!!

Αναρωτιέμαι, είναι ευχαριστημένα τα μέλη του φόρουμ με τέτοιο διαχειριστή;;;

Γιατί αγαπητέ μου, όλα είναι εύκολα όταν συντονίζεις εύκολες συζητήσεις,
αλλά η δημοκρατικότητά σου φαίνεται ακριβώς εδώ στα δύσκολα, εδώ που δεν συμφωνείς με όσα ακούς και η αντίδραση σου είναι να παίρνεις θέση και να διαγράφεις λογαριασμούς( ότι δεν συγκλίνει στην ηρεμία του φόρουμ το πετάμε
αρκεί να υπάρχει μια στημένη συζήτηση χωρίς ανατροπές ................

και από ότι φαίνεται δεν σε ενδιαφέρει το θέμα,

χαίρομαι που ο Παντελής έκανε όλα όσα δεν κατάφερα εγώ (μπράβο Παντελή)

και σίγουρα από εδώ και πέρα πρέπει να προσέχουν όλοι στο φόρουμ μήπως και χαιρετήσω η απευθυνθώ σε κάποιον,
άμεσα θα σημαίνει ότι είναι κλώνος δικός μου
admin μήπως και τους άλλους που χαιρέτησα στην αρχή είναι κλώνοι μου;;;

Ο άγιος Βασίλης δεν υπάρχει
Το τοίχος του Βερολίνου έπεσε
και ο μπαμπούλας δεν κρύβεται στην ντουλάπα

Φαντάζομαι το ξέρεις...

Γιαυτό μην παίζεις τον μπαμπούλα.


Edited by - koukou2 on 15/12/2011 15:50:47Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/12/2011, 14:38:55  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Ε μα...με έχει σκάσει. Όλο κάτι θα πει και όλο με αφήνει να περιμένω
Νά 'σουνα μόνο εσύ...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 53 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.15625
Maintained by Digital Alchemy