ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 Νέα Ακρόπολη... Νο.1
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 53
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2011, 00:21:49  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

είναι δυνατόν να ξεχαστούν τέτοια "διαμάντια" γνώσης, αλήθειας και

.... πάνω απ' όλα καλής προαίρεσης; [Προπάντων]

quote:
Εαρινός:
Όντως???

Μα, φυσικά! [Αυτό θα πεί Marketing]

Εμπνευσμένος άνθρωπος ... εκτός απο γλυκός φυσικά-φυσικά..!!!


Μείνε μέσα στο παιχνίδι...

Edited by - Εαρινός on 30/11/2011 00:22:44Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2011, 00:27:17  Εμφάνιση Προφίλ
Καληνύχτα και καλή δύναμη...


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
amalia
Διαχειριστής

Greece
10781 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2011, 00:32:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
quote:

Καληνύχτα και καλή δύναμη...


Σ' ευχαριστούμε!
Προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε, κλαψ...


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2011, 00:33:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost

Και τώρα που το βλέπω πιο προσεκτικά ας καταγγελθεί ότι και η επιλογή της ημερομηνίας συνέντευξης με τη ΝΑ (20/04/2004) φέρει ξεκάθαρη θεοσοφική και εωσφορική σημειολογία, διότι 2+4 = 6, άρα εδώ έχουμε τα τρία εξάρια κωδικοποιημένα!!! Τυχαίο, δε νομίζω? Ξυπνήστε πρόβατα!!!


Πέρα από την πλάκα πάντως, διαβάζοντας το παλιό θέμα εκείνου του πολυλογά του Deva, να πω ότι το στυλάκι του στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν της πλάκας και απαράδεκτο και καλώς έκαναν που τον διέγραψαν. Ανοίγει δηλαδή ένα εμπρηστικό θέμα, σε ύφος "κίτρινου τύπου". Ο συντονιστής morent του θέτει αμέσως 5-6 πάγια ερωτήματα ώστε να ξεκαθαρίσει την θέση και πρόθεσή του και ο άλλος απαντάει με παιδιάστικο θράσος "σε άκουσα αλλά σιγά ρε μη σου απαντήσω"...και επικαλούμενος ταξίδια και τα λοιπά αποφεύγει να απαντήσει ενώ μέχρι πρότινος έγραφε αριμανίως...και οι άλλοι στη συνέχεια πολύ σωστά του λένε "ώστε φεύγεις ταξιδάκι? ωραία λοιπόν, μένεις εκτός για ένα μήνα, και εάν δεν μας δώσεις σοβαρές απαντήσεις μέχρι τότε έφυγες"...όμορφα κι ωραία...δεν θυμάμαι βέβαια τι άλλο είχε μεσολαβήσει όμως εάν αυτός ήταν ο λόγος που τον διέγραψαν τότε καλώς έκαναν και τον διέγραψαν...δεν γίνεται δηλαδή να ρίχνεις έμμεσα λάσπη στον χώρο που σε φιλοξενεί και που σου δίνει το δικαίωμα να παπαρολογείς ασύστολα, και μόλις εκείνοι σου ζητούν το λόγο που ρίχενις λάσπη εσύ να λες "θα απαντήσω όποτε γουστάρω εγώ"...

κατάλαβες zip? δεν ξέρω ποιά η σχέση σου με εκείνο το μέλος (και ούτε με ενδιαφέρει κιόλας, το "παρασκήνιο" εξάλλου ποτέ δεν το παρακολουθούσα εδώ) όμως το να προσπαθείς να πλασάρεις την περίπτωση εκείνη ως ξεκάθαρη "αδικία" είναι λάθος...

τώρα αν και η δική σου περίπτωση είναι σαν του γαραντζιώτη, αν δηλαδή το φυσάς και δεν κρυώνει επειδή θεωρείς ότι "αδικήθηκες" ή ότι δεν εξετιμήθη η προσφορά σου τότε τι να πω? τόσο απωθημένο πια? δηλαδή αυτό το Esoterica, εκτός από το ότι είναι πολύ παλιό στο χώρο, οι ίδιοι οι ανταγωνιστές και σαμποτέρ του είναι που σε μεγάλο βαθμό το έχουν κάνει νο1 σαν όνομα!!! Οι οποίοι αναπτύσσουν απ'ότι φάινεται μία καρμική σχέση αγάπης και μίσους μαζί του...μυστήρια πράγματα δηλαδή...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γαραντζώτης γιάννης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2011, 01:48:47  Εμφάνιση Προφίλ
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι προσπαθείτε να κάνετε, τόσες σελίδες τώρα ?
Μιλάτε, μιλάτε, μιλάτε… και για τη ΝΑ ούτε λέξη . Το έχετε συνειδητοποιήσει άραγε ?
Έχετε κοντά σας ένα πρώην μέλος ( κατά δήλωση του ), τον κουκου 1 ( εγώ προσωπικά αμφιβάλω γι αυτό ή το πολύ πολύ να έγινε μέλος για ένα δυο μήνες ), αλλά όπως και να έχει, το σίγουρο είναι πως αν και σας προκάλεσε να σας απαντήσει για ότι θέλετε σε σχέση με τη ΝΑ, εσείς δεν τον ρωτήσατε για τίποτα απολύτως.
Γιατί άραγε ?
Αντί για να μιλάτε για τη ΝΑ, μιλάτε διαρκώς για τα ενδόμυχά σας, κατάσταση που ίσως από μόνη της δεν είναι κάτι το κακό αλλά για οποιονδήποτε στο μέλλον , μπει για να ενημερωθεί για την ΝΑ θα είναι πολύ κουραστικό.
Αλήθεια, εξεπίτηδες το κάνετε ή δεν μπορείτε να χαλιναγωγήσετε τα πάθη σας ?
Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω από τις τελευταίες πέντε σελίδες.
Διαπιστώνω πως θέματα της ¨κοινότητας ¨του φόρουμ , τα οποία θα έπρεπε να έχουν λυθεί εδώ και πολλά χρόνια, συνεχίζουν να υποβόσκουν και να βγαίνουν στην επιφάνεια με την πρώτη ευκαιρία.
Μάλλον είχε δίκιο η αμαλία όταν μου σύστηνε να συνουσιαστώ με τα μέλη του φόρουμ πριν αρχίσω να μιλάω για τη ΝΑ , και αυτό θα κάνω, όχι σε κάποιο άλλο θέμα αλλά εδώ, και τώρα.
Μπαίνω λοιπόν στη συζήτηση που εσείς έχετε ανοίξει ( κακώς, κατά τη γνώμη μου ) , μόνο και μόνο για να αλληλογνωριστούμε και για να λειάνουμε τις ακίδες της προσωπικότητάς μας ( όπως λέγαμε στη ΝΑ ).
Έτσι λοιπόν, θέλω να σας ρωτήσω και να μάθω την άποψή σας για το τι είναι αυτό που λέτε ¨κοινότητα ¨του φόρουμ.
Τι σημαίνει για εσάς δηλαδή, ιδίως δε για αυτούς που έχουν χιλιάδες δημοσιεύσεις. Εγώ βλέπετε, αν και όπως πιστεύουν πολλοί, διακατέχομαι από ένα μεγάλο πάθος εναντίον της ΝΑ, αν και γράφω για πάνω από τρία χρόνια για αυτό το θέμα στα διάφορα φόρουμ, οι δημοσιεύσεις μου δεν ξεπερνούν τις τριακόσιες, δηλαδή δεν φτάνω ούτε τις δυο δημοσιεύσεις την εβδομάδα.
Συνομιλείτε δηλαδή με ένα άνθρωπο , διαδικτυακά ανέντακτο. Σας παρακαλώ λοιπόν, δείξτε κατανόηση στην ασχετοσύνη μου και εξηγήστε μου τι είναι αυτό που ίσως και να είναι καλό να ενταχτώ και που εσείς το λέτε ¨διαδικτυακή κοινότητα ¨.
Ούτε , βέβαια, και αυτό το θέμα το άνοιξα εγώ, αλλά εσείς με όλα όσα γράφετε πιο πάνω. Βλέπετε, εγώ, σαν ¨στραβάδι ¨ που είμαι σε αυτόν τον χώρο , μπορεί να θεωρηθεί και θράσος το να ανοίξω ένα καινούργιο θέμα και γι αυτό θα αρκεστώ με το να συμμετέχω , απλά και μόνο, σε θέματα που έχουν ανοίξει άλλοι, παλαιότεροι και εμπειρότεροι από εμένα στα διάφορα φόρουμ.
Εξηγείστε μου λοιπόν, σας παρακαλώ πολύ, όσο πιο απλά μπορείτε για το τι είναι αυτή η διαδικτυακή κοινότητα , γιατί με τα όσα διάβασα πιο πάνω, έχω μείνει άφωνος…

πρώην αρχηγός ΝΑ ΘεσσαλονίκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stiv
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2964 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2011, 02:19:24  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος stiv
quote:

Μιλάτε, μιλάτε, μιλάτε… και για τη ΝΑ ούτε λέξη . Το έχετε συνειδητοποιήσει άραγε ?
Εγώ βλέπετε, αν και όπως πιστεύουν πολλοί, διακατέχομαι από ένα μεγάλο πάθος εναντίον της ΝΑ

πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκηςγαραντζώτης γιάννης ,μιλα εσυ για να μας πεις για την Ν.Α ,πως ηταν, τι ηταν, τι αντιπροσωπευε ,σε τι αποσκοπουσε και γενικα ολα αυτα τα αρνητικα που σε εκαναν να στραφεις εναντιον της,αλλα και γιατι χρειαστηκε τοσα χρονια για να το καταλαβεις ή παιχτηκε κατι αλλο .....

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2011, 02:29:51  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
γαρατζιώτης
Μάλλον είχε δίκιο η αμαλία όταν μου σύστηνε να συνουσιαστώ με τα μέλη του φόρουμ πριν αρχίσω να μιλάω για τη ΝΑ , και αυτό θα κάνω, όχι σε κάποιο άλλο θέμα αλλά εδώ, και τώρα

Τι είναι αυτο τώρα?
Δοκίμιο?
Πρόσκληση σε...γεύμα?

Ο Ντεκάρτ έλεγε:<< Cogito ergo sum >>. Σκέπτομαι άρα υπάρχω.

Μήπως εσύ θέλεις να μας δείξεις πόσο σε έχει επηρεάσει το << Coito ergo sum >>.? Συνουσιάζομαι άρα υπάρχω?

Τι τρόπος είναι αυτόςκύριε πρώην αρχηγέ? chif?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2011, 02:56:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin
Καλώς τον Δάσκαλο!

Φεύγουν τρεις, έρχεται ένας. Υπάρχει κάποια συμμετρία πράγματι...

quote:
Εξηγείστε μου λοιπόν, σας παρακαλώ πολύ, όσο πιο απλά μπορείτε για το τι είναι αυτή η διαδικτυακή κοινότητα , γιατί με τα όσα διάβασα πιο πάνω, έχω μείνει άφωνος…

speechless που λένε!
Εγώ να δεις γαραντζώτης γιάννης. Ειδικά μετά από το:

γαραντζώτης γιάννης - 30/11/2011, 01:48:47:

quote:
Μάλλον είχε δίκιο η αμαλία όταν μου σύστηνε να συνουσιαστώ με τα μέλη του φόρουμ πριν αρχίσω να μιλάω για τη ΝΑ , και αυτό θα κάνω, όχι σε κάποιο άλλο θέμα αλλά εδώ, και τώρα.
(τα bold δικά μου)

Σσσσ, σιγά αγαπητέ γαραντζώτης γιάννης. Θα μας παρεξηγήσουν... "Εδώ και τώρα" να σου πω δεν το βλέπω. Αλλά και αργότερα δύσκολο μου φαίνεται!
Θα σου έλεγα τώρα κάποια πράγματα για τη θεωρία ολισθημάτων της γλώσσας του Φροϋντ, αλλά μάλλον λέω να το αποφύγουμε -για την ώρα τουλάχιστον.

Ίσως έχεις ένα μικρό δίκιο πάντως για το ότι δεν περιστρέφεται η συζήτηση εντελώς πάνω στο αρχικό -και κύριο- θέμα, όμως σίγουρα και αυτά που διεμήφθησαν στις τελευταίες σελίδες δεν είναι και εντελώς άσχετα. Είναι μία από εκείνες τις θεμιτές -κατά τη γνώμη μου- εκτροπές που μπορεί να συμβούν σε μία συζήτηση... με πολύ ζουμί!
Αλλά η κατανόηση του παραπάνω, το παραδέχομαι, απαιτεί και μία κάποια τριβή με Διαδικτυακές Συζητήσεις γενικά, αλλά συνάμα και του τύπου και της νοοτροπίας αυτών που διεξάγονται στον παρόντα χώρο.

Κι εσύ, όπως παραδέχεσαι δεν είσαι και αυτό που θα λέγαμε εξοικιωμένος.

Προσωπικά πάντως, παρόσα μας είπες, θα σου πω με τη σειρά μου ότι διαβλέπω (εκτός από αυτό που κατέδειξα ήδη) διάφορα ψήγματα στο κείμενό σου(το τελευταίο αλλά και προηγούμενα) τα οποία υποκρύπτουν κάποια υποτίμηση μάλλον, μία προκατειλημμένη στάση απέναντι στην παρούσα Κοινότητα, μία τάση διδαχής...

Προτείνω όμως, εφόσον δηλώνεις ότι θέλεις όντως να σου εξηγήσουμε και να συζητήσεις μαζί μας, να θεωρήσουμε πως είναι ειλικρινής(παρότι μπορεί και να μην είναι εντελώς...) η διάθεσή σου να μάθεις για το τι σημαίνει μία Ανοικτή Κοινότητα Διαλόγου.
Μάλλον, πάνω στη συνέχεια της συζήτησης θα βρεθούν άνθρωποι να συζητήσουν μαζί σου και να ανταλλάξετε απόψεις σχετικά.

Δεν νομίζεις όμως πως χρειάζεται κάποια τουλάχιστον συγνώμη πρώτα απ'όλα; Ας πούμε για το αναίτιο προσβλητικό σου e-mail(που ήδη όμως το έκανες ιδιωτικά όπως μαθαίνω από την amalia -οπότε μάλλον δεν θα χρειαστεί) και για διάφορα άλλα προσβλητικά τα οποία έγραψες ή υπονόησες για τον χώρο και τους υπευθύνους του σε προηγούμενα μηνύματά σου.

Και αν κάπου συναντήσεις τον koukou1, μπορείς σε παρακαλώ να του πεις πως εκκρεμεί τουλάχιστον μία απάντηση από πλευράς του για έναν πιθανώς διπλό λογαριασμό, για να μην πω και για τις εκκρεμούσες χθεσινές απαντήσεις...


Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2011, 03:46:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin
kost, το έχεις "πιάσει" νομίζω πολύ καλά(30/11/2011, 00:33:34) το νόημα του συγκεκριμένου ζητήματος που είχε προκύψει τότε με τα διάφορα καμώματα του Deva_Parinito.

Πάντως τα πράγματα ήταν ακόμη χειρότερα, σίγουρα κάτι εντελώς διαφορετικό από το "κάποιο χαριτωμένο θέμα που κάποιος μπορεί να γελάει πλέον" που προσπαθεί να μας παρουσιάσει ο zip. Δεν βρήκε μάλλον το θάρρος ακόμη για να απαντήσει στις σχετικές ερωτήσεις. Για να δούμε όμως, ίσως και να θελήσει εντέλει να μας πει από τι ακριβώς ήθελε να μας παρουσιάσει "Φρέσκιες Ανταποκρίσεις". Είναι τόσο γλυκοοό!


Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
amalia
Διαχειριστής

Greece
10781 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2011, 04:17:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
quote:
γαραντζώτης γιάννης - Απεστάλη: 30/11/2011, 01:48:47

Μάλλον είχε δίκιο η αμαλία όταν μου σύστηνε να συνουσιαστώ με τα μέλη του φόρουμ πριν αρχίσω να μιλάω για τη ΝΑ , και αυτό θα κάνω, όχι σε κάποιο άλλο θέμα αλλά εδώ, και τώρα.


Ένας ένας παιδιά, όχι όλοι μαζί!
Μη σπρώχνεστε!
Όλοι θα πάρετε!!!Συγνώμη, προσπάθησα αλλά δε μπορούσα να αντισταθώ...


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2011, 07:43:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
Admin,

quote:

Δεν βρήκε μάλλον το θάρρος ακόμη για να απαντήσει στις σχετικές ερωτήσεις.

Απάντησα σε όλες [βλ. προηγούμενη σελίδα ]. Συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να απαντάω μόνον εγώ στις δικές σου ερωτήσεις και εσύ τις δικές μου να κάνεις πως δεν τις βλέπεις. Επείτα, σου εξήγησα τι καταλαβαίνω από το θέμα "Φρέσκιες Ανταποκρίσεις". Επιμένεις να μου ζητάς να εξηγήσω κάτι το οποίο το είχατε βγάλει εσείς ως συμπέρασμα. Σου είπα αυτό που καταλαβαίνω. Απο 'κει και πέρα, δεν έχω κάτι άλλο να σου πω.

Δεν μπορώ να κάνω διάλογο με έναν άνθρωπο που ενώ ρωτάει και παίρνει απαντήσεις [ έστω κι αν αυτές δεν τον ικανοποιούν ] όταν τον ρωτάνε δεν απαντάει. Το καταλαβαίνεις φαντάζομαι αυτό, έτσι ;

Μπορείς να πεις και να ισχυρισθείς ότι θέλεις για μένα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν θέλεις όμως να μιλήσουμε [ και επειδή εγώ απαντάω σε ότι με ρωτάς, ακόμη κι αν αυτή η απάντησή μου δεν σε ικανοποιεί, παρά τούτο απαντάω και απαντάω ευθέως ] , θα πρέπει να μου απαντάς κι εσύ. Ευθέως, σε παρακαλώ.

γαραντζώτης γιάννης,

το πρόβλημά τους φίλε μου, δεν είστε εσείς. Διάβασε παρακάτω :

quote:
Admin

Ξαναείπα και σ'αυτήν τη Συζήτηση ένα πράγμα που το έχουμε βέβαια επαναλάβει ουκ ολίγες φορές: ότι δεν μπορούμε να ενδίδουμε σε κάθε συνομωσιολογία και κάθε κακόβουλη πρόθεση(και για να εξηγούμαι, η μόνη αυταπόδεικτη για εμένα, όπως τουλάχιστον εξελίσσεται το θέμα είναι αυτή του zip και όχι των νέων μελών των Forums που δηλώνουν αποχωρήσαντα μέλη της Ν.Ακρόπολης -το λέω για να προλάβω τυχόν αντιδράσεις).


Εγώ έχω κακόβουλη πρόθεση, σύμφωνα με τον Admin. Δηλ. εδώ ο κόσμος καίγεται, o zip έχει κακόβουλη πρόθεση.

Με ρωτάει κάτι, του απαντάω ... συμπέρασμα ; ... o zip έχει κακόβουλη πρόθεση. Λέω εγώ απλώς σε ένα μέλος "Πήγαινε φίλε μου να διαβάσεις αυτό το θέμα για να δούμε αν κατάλαβες και τι κατάλαβες", συμπέρασμα ; ... ο zip έχει κακόβουλη πρόθεση και χρησιμοποιεί ως "όχημα" αυτό το μέλος.

Εγώ είπα κάτι και το επαναλαμβάνω :

quote:
zip

Προσωπικά δεν έχω δει ποτέ την ομάδα συνεργατών του esoterica.gr, δηλ. Admin, amalia και συντονιστές, να βγουν και να πουν "Συγνώμη, λάθος!" [ αν όντως έχουν κάνει κάπου λάθος, έτσι ; ]. Ποτέ! 10 χρόνια κλείνει σε λίγο το forum, ε, ποτέ δεν έχουν κάνει λάθος αυτά τα παιδιά. Ποτέ στα 10 χρόνια! Αυτό ... κάτι δείχνει.


10 χρόνια αλάθητοι! Αυτό τα λέει όλα!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2011, 08:13:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
Admin

Για να δούμε όμως, ίσως και να θελήσει εντέλει να μας πει από τι ακριβώς ήθελε να μας παρουσιάσει "Φρέσκιες Ανταποκρίσεις". Είναι τόσο γλυκοοό!

[ οι αλλαγές των γραμμάτων δικές μου ]


Θέλεις να σου πω, τι ήθελα να παρουσιάσω εγώ με το θέμα "Φρέσκιες Ανταποκρίσεις", δηλ. ένα θέμα που έφτιαξα πριν από 6 χρόνια! Σου ξαναλέω, το θέμα αυτό ήταν & είναι ανόητο και παιδιάστικο. Δεν σε καλύπτει αυτή η απάντηση ;

Εδώ, υπάρχουν άλλες ερωτήσεις και άλλα θέματα πολύ πιο σοβαρά.

quote:
GreyDragon

Τέλος, όταν έγινε η "επίθεση" στην ΝΑ. Γιατί η ΝΑ δεν εμφανίστηκε πουθενά σε ράδιο, τηλεόραση, internet για να μιλήσει γι αυτά, ούτε καν στην ιστοσελίδα της;

Παρά μόνο επέλεξε το esoterica ως έναν "ανεξάρτητο" φορέα για να δώσει συνέντευξη. Δείτε την συνέντευξη παρακάτω:

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3653

Αναρωτηθείτε τώρα, είναι αυτές ερωτήσεις συνέντευξης;

Μήπως οι ίδιοι τις ρωτούσαν και οι ίδιοι τις απαντούσαν;

Γιατί καμία άλλη ιστοσελίδα δεν φιλοξενεί διαφημίσεις και συνεντεύξεις της ΝΑ;

Ξέρετε καμιά ιστοσελίδα με διαφημίσεις και συνεντεύξεις της ΝΑ, εγώ δεν έχω δει ποτέ μέχρι στιγμής. Επίσης το esoterica, γιατί άνοιξε μία ολόκληρη κατηγορία συνεντεύξεις, για να πάρει μία και μόνο συνέντευξη μόνο από την ΝΑ;

Επίσης γιατί έχουνε πλακώσει όλοι οι διαχειριστές στο θέμα και αντί να πούνε, ναι ρε παιδιά, η ΝΑ διαφημίζεται εδώ και μας πληρώνει, ή τους γουστάρουμε και τους βάζουμε στο site μας. Γιατί κάθονται και επιτίθενται στον zip και koukou και προσπαθούνε να τους βγάλουνε τρελούς; Περίεργο ε;


Τι παραπάνω λοιπόν "ήθελα" εγώ να πω, απ' αυτά που έρχονται τώρα και σε ρωτούν κάποιοι ; [ άσε δηλ. που εγώ ούτε το 1/3 δεν τόλμησα τότε να ρωτήσω, δεν μου αφήσατε το περιθώριο δηλ. να ρωτήσω, απενεργοποιήσατε σε χρόνο dt τον λογαριασμό μου ]

Και παρ' όλα αυτά, εγώ πάλι έρχομαι και σου λέω πως ήταν λάθος μου εκείνο το θέμα και πως ήταν ανόητο και παιδιάστικο. Τι άλλο θέλεις ; [ δεν καταλαβαίνω ... ]

Την καλημέρα μου.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2011, 08:20:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
amalia
[image]

Ένας ένας παιδιά, όχι όλοι μαζί!
Μη σπρώχνεστε!
Όλοι θα πάρετε!!!

Συγνώμη, προσπάθησα αλλά δε μπορούσα να αντισταθώ...


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2011, 09:49:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
Και κάτι άλλο, τελευταίο [ για την ώρα ]. Αναρρωτιέμαι πολλές φορές πως είναι δυνατόν να γνωρίζετε την πρό-θεσή μου. Την πρόθεσή μου, την γνωρίζω μονάχα εγώ. Και η πρόθεσή μου, διαφαίνεται καθαρά στο παρακάτω, απευθυνόμενος στον NIKOMAXO :

quote:
zip

Θα μου πεις τώρα, γιατί τα λέω όλα αυτά ... ε, πες ότι τα είχα κρατημένα μέσα μου και με την ευκαιρία του koukou1, τα είπα.


Δεν έχω λοιπόν να πω κάτι άλλο γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ελπίζω να μην δωθεί περισσότερη έκταση στο θέμα [ προσωπικά, δεν θέλω να το συνεχίσω ] και το θέμα να επικεντρωθεί σ' αυτό που αναφέρει ο τίτλος του, δηλ. στη Νέα Ακρόπολη και μόνο.

Υπάρχουν πιο σημαντικοί άνθρωποι από μένα [ όπως π.χ ο πρώην αρχηγός της Ν.Α στην Θεσσαλονίκη, που επωνύμως μιλάει o άνθρωπος ] που μπορούν να δώσουν πληροφορίες και να απαντήσουν σε πιθανές ερωτήσεις σχετικά με το θέμα. Εγώ προσωπικά, θα ήθελα να κουβεντιάσω μαζί του και ήδη έχω διατυπώσει κάποιες απορίες μου.

Τα δέοντα,

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2011, 10:11:48  Εμφάνιση Προφίλ
Admin
quote:
Βρε συ Dr Jekyll Mr Hyde, τι ήταν αυτό τώρα; Πολύ περίεργο!
Περιττό ίσως να σου πω ότι συμφωνώ απόλυτα με τον Εαρινό.
Είσαι εντελώς λάθος εδώ!
Είναι λάθος όταν λέω ότι η παρούσα κουβέντα θα έπρεπε να γίνεται αλλού
Ή είμαι λάθος όταν λέω ότι όλη αυτή η κατάσταση θέσης-αντιπαράθεσης έχει καταντήσει γελοία;

quote:
Δεν γίνεται κάθε λίγο και λιγάκι να προσπαθούμε να αποδείξουμε τα προφανή: ότι δηλαδή το ESOTERICA είναι αυτό ακριβώς που δηλώνει. "Ένας ανοικτός, ελεύθερος και ανεξάρτητος φορέας που έχει ως βασικό του αντικείμενο την ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ."
Θέλω να πω κάτι που ίσως έπρεπε να το 'χω πει ήδη σε κάποια ποστ, αλλά το θεώρησα ευνόητο: Συμφωνώ απόλυτα ότι το ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ δεν υπόκειται στην "κηδεμονία" καμίας οργάνωσης.

Απο 'κει και πέρα, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ποια θέματα πραγματευόμαστε.
Τουτέστιν, τι από τα παρακάτω πραγματευόμαστε:

1) Το αν υπάρχει σύνδεση μεταξύ της Ν.Α. και του σάιτ;
2) Το αν ήτανε δίκαιο να διαγραφεί ο λογαριασμός Deva Parinito;
3) Το ποια η γενικότερη σχέση του μέλους Ζιπ με το σάιτ;
4) Το αν οι συντονιστές κάνουν ή δεν κάνουν σωστές επιλογές;

Θέλω κάποιος υπεύθυνα να μου πει για τι πράγμα από τα παραπάνω μιλάμε. Εμένα, ομολογουμένως, μ'αρέσουν και τα τέσσερα αυτά θέματα. Τώρα, το ποιος έχει δίκαιο και ποιος άδικο, θα το κρίνει ο καθένας μας ξεχωριστά από τις απαντήσεις και τα επιχειρήματα το καθενός.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 30/11/2011 10:33:53Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

koukou1
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Cyprus
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2011, 12:03:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους koukou1
quote:

Και αν κάπου συναντήσεις τον koukou1, μπορείς σε παρακαλώ να του πεις πως εκκρεμεί τουλάχιστον μία απάντηση από πλευράς του για έναν πιθανώς διπλό λογαριασμό, για να μην πω και για τις εκκρεμούσες χθεσινές απαντήσεις...


Επειδή δεν με ενδιαφέρει και δεν με ενδιέφερε από την αρχή να κοινοποιήσω προσωπικά δεδομένα κανενός,
όπως επίσης και επειδή με καλύπτει το όνομα που δημοσιοποίησες,
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε
Από εδώ και πέρα θα έπρεπε κύριε admin να μας πεις αν όντως είσαι ο Μιχάλης η όχι


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10781 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2011, 12:19:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
quote:
zip - Απεστάλη: 30/11/2011, 07:43:03

Εγώ είπα κάτι και το επαναλαμβάνω :

quote:
zip

Προσωπικά δεν έχω δει ποτέ την ομάδα συνεργατών του esoterica.gr, δηλ. Admin, amalia και συντονιστές, να βγουν και να πουν "Συγνώμη, λάθος!" [ αν όντως έχουν κάνει κάπου λάθος, έτσι ; ]. Ποτέ! 10 χρόνια κλείνει σε λίγο το forum, ε, ποτέ δεν έχουν κάνει λάθος αυτά τα παιδιά. Ποτέ στα 10 χρόνια! Αυτό ... κάτι δείχνει.


10 χρόνια αλάθητοι! Αυτό τα λέει όλα!zip
σου είπε ο Admin πριν, λίγο ή πολύ, ότι ψάχνεις και βρίσκεις όποια μηνύματα υποστηρίζουν τη δική σου θέση μόνο και παρουσιάζεις στοιχεία όπως τα θέλεις εσύ για να εξυπηρετήσεις το σκοπό σου. Σίγουρα πάντως, αυτό που φαίνεται από σένα είναι ότι δεν σε ενδιαφέρει να βρεις την αλήθεια.
Το γνωστό "επιχείρημα" περί του εάν αποδεχόμαστε ή όχι ένα λάθος που πιθανόν να έχουμε κάνει το έχουμε διαβάσει πολλές φορές, μου θυμίζει μάλιστα και αυτά που έλεγε η παλιά σου η παρέα, τότε τους καιρούς εκείνους με τις φρέσκιες ζουμερές ανταποκρίσεις από το "Νότο"...

Μας κατηγορείς λοιπόν, λίγο ή πολύ, ότι υποστηρίζουμε πάντα ότι εμείς είμαστε αλάθητοι και ότι δεν παραδεχόμαστε λάθος δικό μας σε σχέση με την πιθανή διαφωνία που μπορεί να υπάρχει με κάποιο μέλος. Και να σκεφτείς, ότι οι "φασαρίες" στα forums είχανε ξεκινήσει παλιά, το 2003, όταν ο τότε συντονιστής Kelsos και η παρέα του είχαν απαιτήσει η διαχειριστική ομάδα των forums να πάρει το μέρος του Κέλσου σε μια προσωπική διαμάχη που είχε με ένα μέλος, επειδή ήταν συντονιστής και θα "έπρεπε" να καλυφθεί η θέση του. Η άρνηση να γίνει κάτι τέτοιο, δηλαδή το γεγονός ότι δεν προτιμήθηκε η δικαίωση ενός συντονιστή εις βάρος ενός μέλους των forums, οδήγησε σε μια εκστρατεία σπίλωσης των forums και του esoterica από τους Kelso, Ramoglou και τους φίλους τους, εγώ η ίδια δε, είχα γίνει αποδέκτης ιδιαίτερα υβριστικών προσβολών!
Η όλη ιστορία είχε ξεκινήσει σ' αυτό το θέμα: Τεκτονισμός - η γνώμη σας...

Αν θες, ότι "ταραγμένο" έχει η ιστορία των forums, ακόμα και η δική σου παλαιότερη συμπεριφορά (και σύμπραξη με ανθρώπους που από τον παλιό καιρό είχαν εναντιωθεί μαζί μας γιατί δεν είχαμε δικαιώσει τον συγκεκριμένο συντονιστή) που είχε συμβάλλει στο να απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σου, έχει θεμελιωθεί σ' αυτήν την πρώτη απόφαση, να μην καταστρατηγηθεί αυτό που είναι δίκαιο από οποιοδήποτε προσωπικό συμφέρον. Αυτή και μόνο η περίπτωση θα αρκούσε για να αναιρέσει όσα γράφεις zip για το "αλάθητο" που υποτίθεται ότι υποστηρίζουμε.

Κάποια άλλα, μικρά βέβαια, παραδείγματα, έτσι για να υπάρχουν, μιας και ανέφερες ότι ποτέ δεν είδες μια συγνώμη από εμάς:

  • Τον Μάρτιο του 2006, η τότε συντονίστρια των forums gretel, ζητάει δημοσίως συγνώμη για συμπεριφορά της και ζητάει προσωρινή απενεργοποίηση του συντονιστικού της ρόλου: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  • To 2006 επίσης ήταν, που είχε απενεργοποιηθεί κάποιο θέμα το οποίο είχε ανοίξει το τότε μέλος gigenis. Μετά από συζήτηση στην ομάδα υπευθύνων των forums σχετικά με την επιμονή του gigenis να διατηρηθεί το θέμα αυτό ενεργό, αποφασίσαμε και δώσαμε ψήφο εμπιστοσύνης στο θέμα, επανενεργοποιώντας το παρόλο που αρχικώς το είχαμε κλειδώσει:
    θρησκος αθρησκος αθεος νο2
  • Πρόσφατα, ανέλαβα προσωπικά την ευθύνη και επέστρεψα μήνυμα του μέλους αθεος το οποίο είχε μεταφερθεί στη ΣΑΛΑΤΑ λόγω λανθασμένης συννενόησης:
    Μετανάστες-Τι πιστεύετε;

Δυστυχώς είναι ιδιαίτερα χρονοβόρο να ψάχνω στα διάφορα πολλά θέματα των forums πού έχουμε παραδεχθεί (τα μέλη της συντονιστικής ομάδας της εκάστοτε περιόδου) κάποιο μικρό ή μεγάλο λάθος μας, οπότε δεν είναι εύκολο να παραθέσω κάποια άλλα παραδείγματα επί του παρόντος. Γενικώς πάντως, προσπαθούμε να μην κάνουμε λάθη, να μην αδικούμε, να μην παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις εν θερμώ, αλλά επίσης και να δίνουμε δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες, ακόμα κι εκεί όπου έχουμε σταθεί δικαιολογημένα αυστηροί. Πολλές φορές ωστόσο, την "έχουμε πληρώσει άσχημα" αυτήν την καλή διάθεσή μας...


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10781 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2011, 12:25:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
quote:
koukou1:

Από εδώ και πέρα θα έπρεπε κύριε admin να μας πεις αν όντως είσαι ο Μιχάλης η όχιΣιγά μη σου πούμε και τι φάγαμε χθες!
Δεν πας αλλού να παίξεις; Τι θρασύτητα είναι αυτή!!!!!

Δεν μας διευκρίνησες και τι γίνεται με τους λογαριασμούς που γράφετε από την ίδια ip διεύθυνση. Πόσα άτομα είσαστε τέλος πάντων;


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2011, 12:37:10  Εμφάνιση Προφίλ
Αμαλία

"Πολλές φορές ωστόσο, την "έχουμε πληρώσει άσχημα" αυτήν την καλή διάθεσή μας..."

Αυτήν πληρώνετε και τώρα Αμαλία!!!
Δώσε θάρρος στον χωριάτη και θ'ανέβει στο κρεββάτι...λένεεεεε......φαντάσου να είναι και Μπαστουνό-βλαχος!!!


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2011, 12:42:09  Εμφάνιση Προφίλ
quote:


Όποιος κατάλαβε κατάλαβε...[Ναί..ναί...]


Από εδώ και πέρα θα έπρεπε κύριε admin να μας πεις αν όντως είσαι ο Μιχάλης η όχι [Θα του κάνεις ερωτική εξομολόγηση???]
Κύριε Κούκου , εδώ δεν συζητάμε επι προσωπικού [αν δεν το κατάλαβες..] αλλα ειμαστε για να λέμε τις απόψεις μας ΕΠΙ ΘΕΜΑΤΩΝ...
Αν απο κεί που ήρθες -ωστόσο- συζητούσατε προσωπικά θέματα -ξεκατινιάσματα] μπορείς να απέλθεις -ως Κύριος- και να επανέλθεις εκεί που σε εξέφραζε -προφανώς-.....!!!
Τις καλησπέρες μου!!!


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2011, 13:08:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin
" ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΙ - ΖΙΠ/ΝΤΕΒΑ A.E.
ΤΙΜΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑΙ - ΔΟΣΕΙΣ "

Μάλιστα, ώστε τώρα λοιπόν zip δε θέλεις να συνεχιστεί άλλο το θέμα!
Ρίξαμε το δηλητήριό μας, ανακατέψαμε τους πάντες και τα πάντα, πουλήσαμε τις γνωστές τρελλίτσες μας και πάνω απ'όλα κάναμε την πάλαι-ποτέ γνωστή "δουλίτσα" μας διάλυσης και καταστροφής και στη συνέχεια "μην είδατε τον Παναή"...
Σε ποιον άραγε φανταστικό σου κόσμο λες να μπορούσε να ευσταθήσει αυτό το σενάριο αλήθεια;

---------------------------------------

Dr Jekyll Mr Hyde - :

quote:
Είναι λάθος όταν λέω ότι η παρούσα κουβέντα θα έπρεπε να γίνεται αλλού
Ή είμαι λάθος όταν λέω ότι όλη αυτή η κατάσταση θέσης-αντιπαράθεσης έχει καταντήσει γελοία;

Ναι, όπως σου είπα, θεωρώ πως "είσαι λάθος".

Για την ακρίβεια είχες πει:

quote:
Εντάξει, είναι γελοίο αυτό που γίνεται εδώ μέσα.

Προς το παρόν σας προτείνω ή να λήξετε εδώ την διαφωνία ή να συνεχίσετε να εκτίθεστε (όλοι) σε κάποιο άλλο θέμα.


Και ήταν πιστεύω καταφανέστατο στο μήνυμά μου(29/11/2011, 21:55:24) που θίγω ακριβώς το παραπάνω, ότι είναι εντελώς ακαλαίσθητο κάποιος ο οποίος με διάθεση αστεϊσμού(την οποία εξέφρασε και ποικίλες φορές πρωτύτερα σ'αυτό το θέμα) δηλώνει ότι "κατοχυρώνει την πρώτη θέση και θα κρατάει και ποπ-κορν", προφανώς για να παρακολουθήσει την εξέλιξη των ζητημάτων που άνοιξαν(και στην πραγματικότητα ξανάνοιξαν) σ'αυτή τη συζήτηση και σε κάποια των οποίων έχει ήδη καταθέσει απόψεις, να εμφανίζεται εκ των υστέρων ως τιμητής της σοβαρότητας(ή της γελοιότητας σύμφωνα με τα λόγια του) αυτών που διαδραματίζονται και επίσης να υποβιβάζει μία διαιωνιζόμενη(εδώ και χρόνια) και στενάχωρη για τον χώρο και την κοινότητα κατάσταση σε μία "απλή διαφωνία" η οποία "εκθέτει όλους μας" μάλιστα. Σου είπα επίσης ότι συμφωνώ απόλυτα με τον Εαρινό στην αναφορά του γι'αυτό το άδικο "τσουβάλιασμα" και θα μπορούσα ακόμη να συμπληρώσω πως τα συγκεκριμένα λόγια σου ήταν μάλλον αμετροεπή και δεν διακρίνονται από την απαραίτητη σεμνότητα απέναντι στις καταστάσεις.

Δεν μπορώ δε, να κατανοήσω αυτήν σου την επιμονή με τον εστιασμό της εδώ συζήτησης αλλά μπορούμε ούτως ή άλλως νομίζω να συνεχίσουμε εφόσον σου αρέσουν και τα τέσσερα θέματα που μας πρότεινες. Σίγουρα κάπου μέσα πέφτεις σε κάποια σημεία από αυτά.
Και για να εξηγούμαι, νομίζω ότι αυτή τη στιγμή η συζήτηση αφορά κατά ένα μεγάλο μέρος ένα δίκτυο ζητημάτων που εμπλέκουν και διαπλέκουν το Esoterica, τη Ν.Ακρόπολη, την σχετική "προαιώνια" πολεμική του zip/Deva_Parinito εναντίον του Esoterica καθώς και αυτή την ανάλογη που ανέπτυξαν πολύ γρήγορα εδώ και διατήρησαν οι ίδιοι οι αναβιώσαντες το θέμα μετά από μεγάλη περίοδο ληθάργου, γαραντζώτης γιάννης, koukou1 κ.λπ. -συγνώμη νομίζω πως είναι 4 οι λογαριασμοί, απλά δεν μας είναι ακόμη ξεκάθαρο και πόσοι είναι ακριβώς οι άνθρωποι που τους χρησιμοποιούν!

Όπως πιθανώς καταλαβαίνεις λοιπόν Dr Jekyll Mr Hyde, η συζήτηση είναι σαφώς εντός θέματος -με κάποια ευρεία οπτική. Βέβαια συνεχίζουμε να συζητάμε και για το κεντρικό ζήτημα, θα πρέπει να ζητήσουμε όμως συγνώμη από όσους ενδιαφέρονται μόνον και στενά γι'αυτό καθώς υπάρχει και θα υπάρξει σίγουρα κάποιο αλληλοπλέξιμο. Κάποια στιγμή αυτό θα σταματήσει βέβαια καθώς σκοπιμότητά μας είναι να κλείσουμε τα θέματα που μας αφορούν μία και καλή και ελπίζουμε δια παντώς.
Ίσως μάλιστα να πρέπει ή να χρειαστεί κάποια στιγμή να συνεχιστεί κάποιο τμήμα της σχετικής συζήτησης και στο θέμα που άνοιξε ο zip, "Από χώρος διαλόγου, χώρος παραλόγου", όπου -τρομάρα του- φέρεται να κόπτεται για την ποιότητα των συζητήσεων, για το ποιοι την υποβαθμίζουν, για το φταίξιμό μας(και πάλι) κ.ο.κ. Το βλέπουμε όμως αυτό αργότερα στην πορεία του θέματος.

Είμαστε εντάξει τώρα Dr;


Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
koukou1
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Cyprus
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2011, 13:21:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους koukou1
quote:

quote:
koukou1:

Από εδώ και πέρα θα έπρεπε κύριε admin να μας πεις αν όντως είσαι ο Μιχάλης η όχιΣιγά μη σου πούμε και τι φάγαμε χθες!
Δεν πας αλλού να παίξεις; Τι θρασύτητα είναι αυτή!!!!!

Δεν μας διευκρίνησες και τι γίνεται με τους λογαριασμούς που γράφετε από την ίδια ip διεύθυνση. Πόσα άτομα είσαστε τέλος πάντων;

Αν θες να μιλήσεις για το θράσος κοίτα πρώτα στο καθρέφτη και μετά μίλα, κοίτα τα μηνύματά σου στο φόρουμ
και αν δεν θες να μου πεις τι έφαγες χθες, είναι επειδή δεν μπορείς να θυμηθείς, Καθώς τρως τα νιάτα σου στο φόρουμ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

koukou1
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Cyprus
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2011, 13:35:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους koukou1
Και επειδή δεν πρόκριτε να κάνω το ίδιο
εν κατακλείδι
Αν θέλετε και γουστάρετε να κρύβεστε πίσω από το δάκτυλο σας ωραία
από εκεί και περά αν θέλετε ρωτήστε η μην με ρωτάτε.
Όσον αφόρα τους λογαριασμούς, μαύρη κούνια που σας κούναγιε
σας λέω ότι δεν χρησιμοποίησα πότε άλλο username στο φόρουμ και θα σας έλεγα που τα γρ.... αν με πιστεύεται η όχι.
τέλος
Όποιος θέλει του τα λέω προσωπικά. Δεν ασχολούμαι άλλο με το φόρουμ σας, αρκετή δημοσιότητα το δώσαμε.
Πηγαίνετε να δείτε που ανέβηκε στη Google


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

GREEN REVOLUΤΙΟΝ therapy
troll


1 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2011, 13:49:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους GREEN REVOLUΤΙΟΝ therapy
Απλα για να μην εχετε τιποτα αυταπατες οτι σας κυνηγαω κτλ κτλ!
Πρωτη επαφη μου με το φορουμ ηταν η ημερομηνια εγγραφης μου ως geostat!
Ομως βρισκω περιεργη τη συμπεριφορα σας,δεν εχω συναντησει τετοια κατασταση πουθενα αλλου!
Μηπως δεν ειναι τυχαια;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Νέο Μέλος

Greece
9 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2011, 14:14:37  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Το ESOTERICA ανήκει εκτός όλων των προηγουμένων και στον Ιδρυτή του και Συνολικά Υπεύθυνο του χώρου, εξ αρχής και έως τώρα, Μιχάλη Βίνο.

Ωραία εγώ τώρα μόλις έλαβα ένα ανώνυμο τηλεφώνημα από όπου ενημερώθηκα ότι ο Μιχάλης Βίνος ήταν μέλος της ΝΑ και ότι έφυγε πριν 2 χρόνια από την ΝΑ και ότι έχει παραδώσει το esoterica και την διαχείριση του προ πολλού στην ΝΑ...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2011, 14:26:29  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

quote:
Το ESOTERICA ανήκει εκτός όλων των προηγουμένων και στον Ιδρυτή του και Συνολικά Υπεύθυνο του χώρου, εξ αρχής και έως τώρα, Μιχάλη Βίνο.

Ωραία εγώ τώρα μόλις έλαβα ένα ανώνυμο τηλεφώνημα από όπου ενημερώθηκα ότι ο Μιχάλης Βίνος ήταν μέλος της ΝΑ και ότι έφυγε πριν 2 χρόνια από την ΝΑ και ότι έχει παραδώσει το esoterica και την διαχείριση του προ πολλού στην ΝΑ...Και πάλι άνθρωπέ μου δεν καταλαβαίνω...
Και έτσι να είναι τα πράγματα ... ε!! Καί???
Εγώ που είμαι ένα απλό μέλος , τι με ενδιαφέρει ποιανού είναι και ανήκει το φόρουμ..το κάθε φόρουμ???
Είμαι εδώ διότι μου αρέσει και αν δεν θελω κάποια στιγμή μπορεί να αποσυρθώ...
Εσείς τι ζόρια τραβάτε άνθρωπέ μου???

Δεν μου λές τώρα κάτι..."εμείς οι υπόλοιποι -κάτι σαν το υπόλοιπο επικρατείας...ένα πράμα..- γιατί δεν δεχθήκαμε ανώνυμα τηλεφωνήματα..μα ούτε ένα άνθρωπέ μου???


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2011, 14:32:04  Εμφάνιση Προφίλ
Τι λές Εαρινέ?

Εγώ δέχθηκα πριν λίγο ανώνυμο τηλφώνημα,που έλεγε οτι ο Μιχάλης Βίνος είναι αρχηγός της ΝΑ,στην πόλη Κθούλου στον Α! του Κενταύρου.

Δεν έχω λόγους να μην το πιστέψω! Εσύ έχεις?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2011, 14:37:15  Εμφάνιση Προφίλ
Άλλο τούτο πάλι..."Καθώς τρως τα νιάτα σου στο φόρουμ".
Άκου σοβαρό και ώριμο-ανεξάρτητο άνθρωπο με καλλιέργεια και παιδεία...
Ειλικρινά αυτά είναι πρωτοφανή πραγματα και μόνο εδώ στην Ελλάδα συμβαίνουν και ευτυχώς απο μια μερίδα ανθρώπων...
Αγαπητέ μου...εσένα ΤΙ σε νοιάζει που και με ποιόν τρόπο ο καθένας τρώει τα νιάτα του???
Μήπως να μας έδινες έναν κατάλογο με οδηγίες..πφφφφ...σε κάθε συνάνθρωπό σου , για το ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να σπαταλάει ή να διαθέτει τα νιάτα του???
Μα καλά , τι στο καλό θέλεις και που αποσκοπεί η εδώ παρουσία σου ... αν όχι στο να δημιουργήσεις προβλήματα και να απλώσεις την μιζέρια σου???Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2011, 14:39:31  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Τι λές Εαρινέ?

Εγώ δέχθηκα πριν λίγο ανώνυμο τηλφώνημα,που έλεγε οτι ο Μιχάλης Βίνος είναι αρχηγός της ΝΑ,στην πόλη Κθούλου στον Α! του Κενταύρου.

Δεν έχω λόγους να μην το πιστέψω! Εσύ έχεις?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.


Άσε ρε Μάριε...εγώ ξέρω απο ανώνυμο τηλεφώνημα ότι είναι πρωτοπαλλήκαρο του Αλησμόνητου Νταβέλη , είναι και δυό μέτρα και ομορφόπαιδο "παναθεμά τον"...


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/11/2011, 14:41:23  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Εαρινός
Άσε ρε Μάριε...εγώ ξέρω απο ανώνυμο τηλεφώνημα ότι είναι πρωτοπαλλήκαρο του Αλησμόνητου Νταβέλη , είναι και δυό μέτρα και ομορφόπαιδο "παναθεμά τον".

Χαϊλάντερ δηλαδή ?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 53 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.203125
Maintained by Digital Alchemy