ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 Νέα Ακρόπολη... Νο.1
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 53
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
3130 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2004, 01:05:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thoth
Και εγώ συμφωνώ με την Zadok και με τον Avatargr.

Μήπως θα έπρεπε να ζητήσουμε από τους επίσημους εκπροσώπους της να μας απαντήσουν στις ερωτήσεις μας; Είναι υπερβολικό; Μήπως είναι παρακινδυνευμένο; Αλλά από την άλλη τι καλύτερο από το να πάρουμε τις πιο επίσημες απαντήσεις στις δικές μας ερωτήσεις χωρίς να κλωθογυρνάμε για το ποιος μπορεί να απαντήσει ή όχι κι αν είναι αξιόπιστος;

Δεν ξέρω μια ιδέα λέω. Μην βαράτε !

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
3130 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2004, 01:37:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thoth
Τώρα που το ξανασκέφτομαι νομίζω ότι δεν είπα... κοτσάνα.

Να είναι μια συνέντευξη σε 3 γύρους (... με πίτα). Στον πρώτο γύρο να απαντηθούν οι πρώτες ερωτήσεις (που θα τεθούν σε ειδικό topic για μία εβδομάδα). Αφού παρουσιαστούν οι απαντήσεις (μετά από μια εβδομάδα) να υπάρχει δεύτερος γύρος ερωτήσεων και αφού παρουσιαστεί ξανά εμπλουτισμένο το κείμενο, να υπάρχει και 3ος γύρος και τελικός (νοκ άουτ). Πόσο θα αντέξουν;;;

Πάντως και η νέα Ακρόπολη να μην συμφωνήσει μπορούμε να το κάνουμε σύστημα και να το προτείνουμε και σε άλλες εσωτερικές οργανώσεις ή ομάδες.

Πλάκα, πλάκα θα είχε ενδιαφέρον. Τι σόι Εσωτερικά είμαστε εάν δεν μπορούμε να.... "ξετινάξουμε" 5-6 οργανώσεις;;; Εεεε;;;

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Ramoglou
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2211 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2004, 01:47:44  Εμφάνιση Προφίλ
Ειλικρινά θα μπορούσα να δημιουργήσω μια τεράστια ένταση με όσα έχουν προλεχθεί, αλλά όταν αποφάσισα να ξαναγράφω εδώ, είπα στον εαυτό μου πως πρέπει να κρατήσω την ψυχραιμία μου και να μην απαντήσω σε διάφορες επιθέσεις, ειρωνείες, κλπ.

Ας πάμε λοιπόν ήρεμα στο δια ταύτα.

Thoth θα σε παρακαλούσα να καταλάβεις και να αποδεχθείς ένα πράγμα.
ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν αμφισβήτησε ΠΟΤΕ τα όσα προσέφερες στην δημιουργία και στην ύπαρξη αυτού του site.
Θυμήσου τα e-mail που κάποτε ανταλλάξαμε.
Απλά στα πλαίσια τις ελευθερίας ( που όλοι υποτίθεται πως αγαπάμε και υπερασπιζόμαστε ) υπάρχουν και κάποιες άλλες γνώμες, και κάποιες άλλες φωνές.
Αυτό δε θα έπρεπε να υπάρχει ή θα έπρεπε να υπάρχει μόνο εφ’ όσον είναι αρεστό;

Αν μόνο τα εύηχα είναι καλά τότε θα πρέπει να πούμε απλά πως «Κυρίες και Κύριοι το παιχνίδι παίζετε έτσι και τέλος», αν θέλουμε να ακούμε και αυτούς που έχουν κάτι διαφορετικό τότε θα πρέπει να έχουμε το θάρρος να πούμε «ναι τα πάντα μπορούν να μετεξελιχθούν».

Αυτό το παιδί που λέγετε esoterica.gr είναι δικό σου και του Admin αλλά όταν πάει σχολείο θα ανήκει και στους δασκάλους του και στην παρέα του.
Και αυτοί θα το αγαπούν !

Αυτά για την ιστορία και την επεξήγηση.

Προχωράω τώρα και λίγο παρακάτω.

Είπες ότι κάποιες ομάδες ενώ είχαν πει πως θα συμμετάσχουν στο αφιέρωμα στο τέλος δεν το έκαναν.
Γιατί δεν το έκαναν; ( Λόγοι – Αιτίες )
Έψαξες ποτέ να μάθεις; ( Αμφί μύθον κλπ )
Γιατί στρέφεις εκεί τα βέλη σου;

Αν θέλεις για να μην κατηγορηθώ πως προσπαθώ να δημιουργήσω ένταση μπορούμε να κουβεντιάσουμε και μέσω e-mail ή τηλεφώνου ( ξέρεις που να τα βρεις ), όμως καλό είναι να θυμόμαστε πως όταν θίγουμε θα μας απαντήσουν και ελπίζω να σταματήσουν οι καλυμμένες επιθέσεις.

Ηρεμία και θα τα καταφέρουμε να κουβεντιάσουμε.

Υ.Γ. Εσύ που είπες τη λέξη «ρε» να την πάρεις πίσω ! Ντροπή σου.


Ο κακός λύκος
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΠΛΩΤΙΝΟΣ
Πρώην Συνεργάτης

Greece
1491 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2004, 02:18:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΠΛΩΤΙΝΟΣ
Είδες φίλη Ζάντοκ που είχα δίκιο..? Ως φτωχός και μόνος caw boy μπορώ να είμαι όσο αμερόληπτος όσο η λογική μου, τα γονίδια μου, και οι εμπειρίες μου επιτρέπουν… Τα παιχνίδια εξουσίας παίζονται παντού, και στις «μυστικές» εταιρίες και στις φανερές. Ποια είναι η καλύτερη, ποιος ανήκει που..
Τα παιχνίδια εξουσίας παίζονται και ανάμεσα μας. Ποιος γνωρίζει περισσότερα, ποιος είναι με ποιόν , ποίοι είναι τι…, τι είναι ο χώρος στον οποίο ανταλλάσσουμε απόψεις…, που είναι οι συντονιστές κ.λπ. Λες και είμαστε κινητά και θέλουμε τον Γερμανό μας..
Εσωτερισμός.. .και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.. Λοιπόν εγώ προτιμώ να μην είμαι εσωτεριστής και δεν είμαι φαντάζομαι διότι, δεν έχω ούτε εξωσωματικές εμπειρίες έχω, ούτε γιόγκα έχω κάνει, ούτε αστρικά ταξίδια, ούτε διαπλανητικά, αλλά τουλάχιστον προσπαθώ να μην έχω ένα τεράστιο ΕΓΩ.
Έχω γνωρίσει τελευταία πολλούς εσωτεριστές που έχουν κάνει πολλά από αυτά που εγώ δεν γνωρίζω , αλλά ως άνθρωποι κυριαρχούνται από τα πάθη τους, τις φιλοδοξίες τους, και το ΕΓΩ τους…
Που είχαμε μείνει α ναι στην Νέα Ακρόπολη… Α μπεμπα μλομ, του κείθε μπλομ…


«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2004, 03:29:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok
Αγαπητέ ΠΛΩΤΙΝΟΣ,

βρίσκεις αλήθεια ότι μπορούν να μπουν όλοι και όλα σε ένα σακί;

Όπως έχω γράψει κι αλλού και τουλάχιστον για τον εαυτό μου μπορώ να ομιλώ, έχω ψάξει πολύ το θέμα εσωτερισμός σε πολλές εκφάνσεις και εκδοχές, δεν τα 'χω δοκιμάσει και όλα, αλλά θεωρώ ότι μπορώ να έχω μία εικόνα που στο επίπεδο "προσωπική εμπειρία" να με καλύπτει κι όχι να εικάζω.

Μέσα σ' αυτή την πορεία κατέληξα σε μία "ομάδα", η οποία εμένα με εκφράζει, τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Φυσικά έχω συναντήσει από άσχετους μέχρι γνώστες, από τυχαίους και δήθεν έως συνειδητούς αναζητητές. Αυτοί υπήρχαν παντού, όπως παντού υπάρχουν και στην κοινωνία. Από τον καθένα έμαθα κάτι. Από όλους...

Το πιο συγκλονιστικό που έχω συνειδητοποπιήσει, είναι ότι τα σημαντικότερα πράγματα τα έμαθα αρχικά από κάποιον που σαν άνθρωπο δεν τον εκτιμώ καθόλου κι επειδή δεν άντεχα αυτή τη δυσαρμονία αγωνίστηκα πολύ και αξιώθηκα να γνωρίσω κάποιους άλλους (ελάχιστους) ανθρώπους, οι οποίοι είναι φωτεινοί ενσαρκωτές της ιδέας που θεωρώ ότι προσεγγίζει την αλήθεια.

Από κει και πέρα...


"Πάντα στον νου σου νάχεις την Ιθάκη.
Το φθάσιμον εκεί είν' ο προορισμός σου.
Αλλά μη βιάζεις το ταξίδι διόλου.
Καλλίτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει·"

Θυμάσαι; Εκεί μόνος φτάνει πάντα ο Οδυσσέας...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 17/02/2004 03:32:49Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
3130 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2004, 10:04:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thoth
Καλημέρα.

quote:
Είπες ότι κάποιες ομάδες ενώ είχαν πει πως θα συμμετάσχουν στο αφιέρωμα στο τέλος δεν το έκαναν.
Γιατί δεν το έκαναν; ( Λόγοι – Αιτίες )
Έψαξες ποτέ να μάθεις; ( Αμφί μύθον κλπ )
Γιατί στρέφεις εκεί τα βέλη σου;

Αν θέλεις για να μην κατηγορηθώ πως προσπαθώ να δημιουργήσω ένταση μπορούμε να κουβεντιάσουμε και μέσω e-mail ή τηλεφώνου ( ξέρεις που να τα βρεις ), όμως καλό είναι να θυμόμαστε πως όταν θίγουμε θα μας απαντήσουν και ελπίζω να σταματήσουν οι καλυμμένες επιθέσεις.

Ηρεμία και θα τα καταφέρουμε να κουβεντιάσουμε.


Ramogloy εάν παρακολουθήσεις το topic από την αρχή θα δεις ότι δεν είμαι αυτός που δημιουργεί τις εντάσεις. Αντιθέτως αυτού του είδους οι ψευδο-εντάσεις με ενοχλούν και θα ήθελα να μην υπάρχουν. Ένας λόγος που αποχώρησα και από Διαχειριστής ήταν και αυτός.

Κριτική μπορεί να κάνει ο καθένας και αν θες βρες μου ένα σημείο που να λέω ότι απαγορεύεται η κριτική, αλλά και ο κρίνων κρίνεται.

Τώρα για το σημείο που αναφέρεις πιο πάνω, με όλη μου την ειλικρίνεια σου λέω ότι δεν εκτόξευσα κανένα "βέλος" σε καμία ομάδα και σε κανέναν άνθρωπο. Απλά πικράθηκα γιατί τότε που έκανα αγώνα να συμμετέχουν όσες περισσότερες ομάδες γίνεται στο Αφιέρωμα για τον Εσωτερισμό και τα ΜΜΕ ισχυριζόμουν, ικανοποιημένος, ότι πήραμε την προφορική συμφωνία από κάποιες μεγάλες και ιστορικές ομάδες (όχι δεν είναι ο... Ολυμπιακός) και από κάποιες προσωπικότητες. Με βάση αυτούς τους ισχυρισμούς μου κάποιες άλλες ομάδες δέχτηκαν να γράψουν κι αυτές άρθρο ή να μας δώσουν την άδεια να φιλοξενήσουμε κάποιο ήδη υπάρχον, δικό τους. Καταλαβαίνεις ότι κάποιοι άνθρωποι που δεν είδαν αυτούς τους ανθρώπους ή τις ομάδες στο Αφιέρωμα ένιωσαν εξαπατημένοι από εμένα. Νόμιζαν ότι τους κορόιδεψα.

Εικασίες δεν μπορώ να κάνω για το λόγο που δεν συμμετείχαν. Νομίζω ότι όποιοι κι αν είναι οι λόγοι θα μπορούσαν να τους ξεπεράσουν και να συμμετέχουν. Μια υπέρβαση που έκαναν και άλλες ομάδες κι άλλες προσωπικότητες. Πικρία είναι, λοιπόν, δεν είναι επίθεση.

Αν νομίζεις ότι έχεις στοιχεία που μπορούν να με βοηθήσουν να έχω καλύτερη άποψη για το θέμα ευχαρίστως να μου τα στείλεις στο email μου και να είσαι σίγουρος ότι θα απαντήσω άμεσα και με ειλικρίνεια για τις δικές μου απόψεις.

Είπε ο "Πλωτίνος"

quote:
Έχω γνωρίσει τελευταία πολλούς εσωτεριστές που έχουν κάνει πολλά από αυτά που εγώ δεν γνωρίζω , αλλά ως άνθρωποι κυριαρχούνται από τα πάθη τους, τις φιλοδοξίες τους, και το ΕΓΩ τους…

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου. Και πολλές φορές ο εγωισμός τους βάφει και τις ομάδες στις οποίες συμμετέχουν και "μολύνει" και τις αύρες των άλλων που δεν φταίνε σε τίποτε. Πρέπει να έχεις μεγάλο "στομάχι" σε τέτοιες περιπτώσεις. Από την άλλη η δυναμική μιας ομάδας πολλαπλασιάζει τα προτερήματα και τα οφέλη και εξάγει δύναμη, ενέργεια και σοφία, γεγονός, που αλλιώς μπορεί να μη γινόταν κατορθωτό. Είναι ένα δίκοπο μαχαίρι. Υπάρχει μια αλάνθαστη συνταγή για όλα αυτά. Όταν αισθάνεσαι δημιουργικός και εντάξει με την συνείδησή σου τότε κάτσε εκεί που είσαι (μόνος ή με... παρέα). Αν δεν αισθάνεσαι έτσι, τότε.... εμπρός καλά μου ποδαράκια

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
lencolas
Πλήρες Μέλος

Greece
1316 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2004, 11:10:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους lencolas
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΑΧ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ!ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ!ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΟΡΜΑΛ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΤΖΑΜΠΑ!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ,ΝΑ ΛΟΓΟΜΑΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ!
ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ!

Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΤΗΟΤΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΑΣ..
ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΕΓΩ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΧΩ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ,ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ,ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!
ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΜΕΛΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΣΕ ΟΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΜΗΝ ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ!ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ?ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ!
ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

Edited by - lencolas on 17/02/2004 11:17:21Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2004, 11:20:32  Εμφάνιση Προφίλ
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ...

ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ Η ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.


**ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2004, 11:42:46  Εμφάνιση Προφίλ
Νομίζω παιδιά ότι ... πολύ κακό για το τίποτα....
Αντε και υπάρχει σχέση μεταξύ εσωτερικά και Ν.Α (που τελικά υπάρχει όπως οι ίδιοι μας πληροφόρησαν ήδη)
Αντε και δεν είναι μια απλή συνεργασιακή σχέση αλλά σχέση "υποτέλειας"ως χρηματοδότες ή ακόμα και κάτοχοι της σελίδας...

Εμάς αυτό που μας οδηγεί?
Πως μας επηρεάζει?
Μήπως δε μας δόθηκε η ευκαιρία μέσα από το βήμα "τους" να πούμε αυτά που θέλουμε?
Μήπως δε μας δόθηκε η ευκαιρία να ειρωνευτούμε?
Μήπως μας τράβηξαν από το αυτί για να μας βάλουν σε αυτή την οργάνωση?
γιατί αν είναι έτσι πολύ θα ήθελα να το μάθω...

quote:
Και πως είμαστε τόσο σίγουροι ότι όλα οσα λέγονται ειναι παραπληροφόρηση? Δεν διαφωνώ με την ιδέα του να χτυπήσουμε την παραπληροφόρηση...και εμένα με εκνευρίζει το γεγονός το να βγαίνει ο καθένας και να ισοπεδώνει τα πάντα...
Αλλά αναρωτιέμαι...Πως είμαστε σίγουροι ότι τα όσα έδειξε ο Χαρδαβέλας (για παράδειγμα οι φωτογραφίες) δεν είναι όντως η αλήθεια για την Νέα Ακρόπολη ?? Τα περί εσωτερισμού και φιλοσοφίας μήπως είναι μία καλοστημένη βιτρίνα για να προσελκύσει κόσμο? Γιατί μου είναι λίγο δύσκολο να σκεφτώ το συνδιασμό εσωτερισμού και στρατιωτικής χαιρετούρας, στολής και συμπεριφοράς... Αν και βέβαια κάτι ανάλογο είχε εφαρμόσει και ο Χίτλερ...χμμμμμμ

Και να δεις ότι το αξίωμα που μάθαινα τόσα χρόνια στη δουλειά μου δεν ισχύει... "Οτι ο καθένας είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου".
Για να μην αναφερθώ βέβαια στην αντιδιαμετρικά αντίθετη τοποθέτηση της Μάρας όταν η ίδια εκπομπή στο παρελθόν είχε παρόμοιες "αποδείξεις" για τον Τεκτονισμό...
Λίγη αντικειμενικότητα δε βλάπτει...

ΤΗΟΤΗ το μέλος sansarti έχει πλέον αποχωρήσει από την οργάνωση και δεν ξέρω κατά πόσο βαραίνει ο λόγος του για αυτό ακριβώς το λόγο.
Αναμένω τις δηλώσεις ενός ενεργού μέλους για να βγάλω την "ετυμηγορία" μου...


"Τάδε έφη η Avallon που δεν εμφιαλώνεται δεν φιμώνεται και δεν γίνεται ποιμνίο..."

Edited by - Avallon on 17/02/2004 11:45:07Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Oannes
Πλήρες Μέλος

Greece
1162 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2004, 11:52:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Oannes
Aγαπητοί φίλοι καλή μέρα σε όλους

Aν κάτι με έχει κουράσει είτε απο τη συμετοχή είτε απο την απλή ανάγνωση των συζητήσεων στο esoterica.gr είναι η εμμονή μας να θεωρούμε το δικό μας δρόμο προς τον έσω εαυτό ως τον μοναδικό σωστό. Aυτή η συμπεριφορά, πέραν του οτι δεν ταιριάζει, κατά την προσωπική μου άποψη, σε ανθρώπους που αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται εσωτεριστές, δημιουργεί συνθήκες χουλιγκανοποίησης (επιτρέψτε μου την έκφραση) ανάμεσα στα διάφορα τάγματα, αδελφότητες, σχολές, ομάδες ή ό,τι άλλο άπτεται του χώρου.

Tελικά το ζητούμενο ποιό είναι;
Nα ρίχνουμε μακροβούτια στο βάθος του εαυτού μας (ο καθένας από όποιο βατήρα του ταιριάζει) προκειμένου να γνωρίσουμε ποιοί είμαστε και κατ' επέκταση να τελειοποιήσουμε τον άνθρωπο και την κοινωνία

ή

να κουβαλάμε νερό στο μύλο των προλήψεων, της μισαλλοδοξίας και του φανατισμού;


Mε περισσή ευκολία ρίχνουμε το δρόμο του άλλου στο πυρ το εξώτερον.
Mε το πυρ το εσώτερον, όμως, τί γίνεται;


Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
sasantari
Νέο Μέλος


20 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2004, 12:57:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους sasantari
Επιτελους εχω χρονο να γραψω. Διαβασα τι γραφτηκε συο φορες αλλα μολις καταλαβα οτι δεν εχω τοσο χρονο να γραψω εγκατλειψα την προσπαθεια.

Να δω τωρα αν θα μπορεσω να πω αυτα που θελω να πω.

Για αρχη, νιωθω πολυ στεναχωρα για το κλιμα που παει να δημιουργηθει. Ποτε δεν εψαξα ποια ειναι τα γουστα τα εσωτερικα σε αυτους που εχουν κανει το σαιτ αυτο. Να πω την αμαρτια μου στην αρχη νομιζα οτι ειναι σαιτ απο το περιοδικο Ανεξηγητο με τοσα νεα μυστηρια και τοσα μεταφυσικα κουτσομποιλια στην πρωτη σελιδα. Μετα που μπηκα πιο μεσα νομιζα οτι ειναι μασονοι, μετα νομιζα οτι ειναι θεοσοφοι και στο τελος μπερδευτηκα για τα καλα. Παντος οπως και να ναι μου αρεσε που καπιος εκανε τετοια καλη δουλεια και αφηνε καθεναν να πει αυτα που ηθελε να πει. Καποτε μου την ειχε βιδοσει γιατι το παρακαναν στην υπομονη με καπιους προβληματικους. Αλλα καλυτερα ετσι οπως το εκαναν τελικα. Ειχαν δικιο στο τελος.Παντος για ΝΑ δεν μου καθεται με τιποτα. Πιος να κανει κατι τετοιο και τι κερδος να χει απο κει μεσα. Μακαρι να το εκαναν αλλα δεν προλαβαινουν να κανουν αυτα που ειναι δικα τους και θα αρχιζουν να κανουν αλλα. Αν καποιοι που τραβανε κουπι εδω ειναι και μελη της ΝΑ, μπορω να το φανταστω γιατι δεν βλεπω κατι κακο σε αυτο. Αν η ΝΑ ειχε το σαιτ αυτο θα το ελεγε παντου για να καμαρωσει τι καταφερε. Χαζοι ειναι;

Για την λενκολας να πω οτι πρεπει να ξαναδει αν μιλαμε για την ιδια εσωτερικη ομαδα. Θα πετουσαν απο χαρα αν σε καπιο μερος της χωρας μας ειχε τοσα μελη η ΝΑ αλλα αυτο δεν ειναι αληθεια. Μπορει καπιοι να λενε οτι ειναι μελη αλλα να μην ειναι. Μπορει να ειναι πολλες ομαδες αλλα να νομιζετε οτι όλοι ειναι στην ΝΑ. Με αγαπη το λεω αυτο λενκολας, δεν θελω να σε θιξω. Μπορεις αν θες να μου πεις για πιο μέρος μιλας και ποια ειναι η διευθυνση της ΝΑ εκει; Ισως μπορω να πω περισσοτερα ετσι.

Αβαλον, το οτι δεν ειμαι τυπικα μελος δεν σημαινει οτι δεν παω και οτι δεν εχω φιλες και φιλους εκει. Λογω εργασιας και ταξιδιων δεν μπορω να παροκλουθω τα μαθηματα και αλλα, ομως αυτο ειναι ασχετο απο τον σεβασμο και την αγαπη που εχω για τη ΝΑ και τα παιδια της ΝΑ για μενα. Ειμαι τοσο καλος στο να πω για τη ΝΑ, κι ακομα καλιτερος γιατι ημουν για χρονια εκει και προχωρησα ενω ενα μελος της ΝΑ που μπροει να μιλησει εδω να ναι μονο καπιους μηνες. Ποιος ξερει περισσοτερα;

Απο την μια κατηγορειτε τη ΝΑ οτι ειναι στρατοπεδο, οτι εχει βιτρινες και αν θελει να υπερασπισει τον εαυτο της, τοτε ειναι ψευτες. Λυπαμαι για αυτα που διαβαζω. Αν θελετε παρετε και ενα δεματι ξυλα να φερετε στην φωτια που θα μας καψει. Ακομα κι ενας κατηγορημενος δικαιουτε να υπερασπισει τον εαυτο του. Καλα τοσα χρονια δεν εχετε διαβασει καποιο βιβλιο τους, δεν εχετε παροκολουθησει ομιλιες δεν εχετε διαβασει περιοδικα τους; Δεν εχετε επισκεφτει τις σχολες τους, δεν εχετε δει το σαιτ τους; Φαινεται οτι δεν τα εχετε κανει για αυτο χαφτετε τι λενε καπιοι εμπορακοι των μμε και καπιοι φανατικοι ή σαλεμενοι. Και μετα λετε οτι ειστε αναζητητες της αληθειας

Κριμα, κριμα, κριμα. Ακομα χειροτερα πιστευετε τι λεει ο μαναβης ή ο χασαπης της γειτονιας, που ανατριχιαζει αν ακουει ξωτικα, καρμα, γιογκα κ.α. Δεν βλεπετε τι επαθε η μπλαβατσκυ, τι τυχη ειχαν οι ομαδες αναζητησης, τι τιχη ειχαν χριστιανικες εσωτερικες ομαδες τι λενε για τους μασονους, για τους ροδοσταυρους; Βιβλια με τερατα και σημεια εχουν γραψει για αυτους,ειπαν οτι κανουν θυσιες, λατρευουν τον σατανά, κυβερνουν τον κοσμο και τον εχουν σκλαβο. Διαβασατε το βιβλιο του Γαρατζωτη; Αυτα λεει.Αν τον πιστευετε ζητηστε συγνωμη και απο όλους τουςεσωτεριστές χριστιανους, τους μασονους, τους θεοσοφους και τους ροδοσταυτους εδω μεσα. Ειναι σα να τους λετε: πιστευω τον Γαρατζωτη αρα κατι ξερει και για εσας που μας το κρυβετε. Τωρα βαρανε τη ΝΑ αλλα το ειπε και ο ντετεκτιβ της κακιας ωρας οτι ειναι 2200 ομαδες που εχουν σειρα. Αντε να τελιωνουμε με τη ΝΑ για να παρουν σειρα οι υπολοιποι. Κριμα,κριμα,κριμα.

Μια φιλη μου χθες πηρε τηλεφωνο και μου ειπε οτι πηρε στην εκπομπη για να διαμαρτηρυθει για αυτα που λεγανε για τη ΝΑ ,να πει πόσα ψεματα λεγονται και την ειχαν να περιμενει πανω απο μιση ωρα. Τους ειπε τοσα πραγματα και αυτοι την εγραψαν κανονικα, ουτε την εβγαλαν στο αερα ουτε της ειπαν να ερθει εκει. Τα σκουληκια... Συγνωμη που μιλαω ετσι αλλα εγω τα ζω. Εσεις απλως κρινετε.
Κάποια πραγματα απαντα και η ΝΑ http://www.nea-acropoli.gr/media/civics_more.html

Οταν ολα θα απαντηθουν και η αληθεια θα φανει, δεν θα βγει κανενας μαγαζατορας-δημοσιογραφος να την πει. Αφου οι αιρετικοι πουλανε μονο οταν καιγοντε. Αληθεια την απολογια του σωκρατη την διαβασατε; Μαλον οχι απο οτι φαινετε. Διαβαστε την, καλα με προσοχη. Θα καταλαβετε καθαρα τις απατες και δικαιολογιες των αρχντων του σπηλαιου.

Θα προσπαθησω να ξαναμπω για να μιλησω αν θελετε. Η ιδεα για να ρωτησετε κατευθειαν τους υπευθυνους της ΝΑ οτι θελετε στο φορουμ ειναι καλη. Αν δεν τους πιστεετε τοτε γιατι να με πιστεψετε κι εμενα; Τζαμπα μιλαω!


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

old tiger
Μέλος 3ης Βαθμίδας


507 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2004, 12:59:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους old tiger
Καλημέρα σε όλους
Nα ρωτήσω κάτι;
Αν δεν απατώμαι, όπως αναφέρθηκε και από τον φίλο AVATAR, το παρόν topic αφορά τη Νέα Ακρόπολη. Πως μπλέχτηκαν ξαφνικά άλλες ομάδες και Τάγματα; Και ειδικότερα ο Τεκτονισμός. Αν δεν κάνω λάθος έχουν ανοιχθεί 4 topics για αυτόν, εκ των οποίων το ένα είναι ακόμα ενεργό.
Να υποθέσω ότι εξαντλήσαμε οτιδήποτε θα μπορούσαμε να μάθουμε για τη Ν.Α. και ξαναγυρνάμε σε αγαπημένα θέματα;

Επίσης πως είναι δυνατό να μιλάμε για παραπληροφόρηση από τα Μ.Μ.Ε., εφόσον οι κατηγορίες είναι συγκεκριμένες και όχι θολές, γενικές και Σωτηροπουλικές (πας μη ορθόδ.Χριστ.=Σατανιστής); έχει προβεί η Ν.Α. σε κάποια αγωγή για δυσφήμιση, πέραν αυτής (που λέχθηκε ότι την έχασαν) εναντίον του πρώην αρχηγού στην Θεσσαλονίκη;

Νομίζω ότι όντως θα ήταν καλό να γίνει αυτό που αναφέρει ο φίλος Thoth με τις ερωτήσεις προς διάφορα Τάγματα και Ομάδες.Ανάλογα με την ποιότητα των ερωτήσεων (δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είναι αρκούντως "ποιοτικές" και "αποκαλυπτικές") θα πάρουμε και τις αντίστοιχες απαντήσεις. Στη συνέχεια όποιος έχει λίγο μυαλουδάκι, θα καταλάβει...

Και κάτι τελευταίο. Όλοι λίγο πολύ κάπου ανήκουν. Το θέμα για εμένα είναι ότι, όπου και αν ανήκεις...να είσαι και λίγο (έως πάρα πολύ) μοναχικός cow boy...μην δέχεσαι ότι σου σερβίρουν. Αυτό ισχύει παντού.Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

sasantari
Νέο Μέλος


20 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2004, 13:04:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους sasantari
Συγνωμη που γραφω τοσο γρηγορα. Ειδα τι εγραψε ο οαννες τωρα και συγκινηθηκα.

Μπραβο οαννες για τα πυρινα σου λογια.

Προσεχε ομως γιατι ετσι οπως τα βλεπω τα πραγματα βαζεις το χερι στου στην φωτια. Θα σε κατηγορησουν και σενα για φιλοΝΑ. Αστειο κανω, μη με αποπαρεις

Και παλι μπραβο. Αυτα ειναι λογια φωτεινου πνευματος ειναι ενοςαληθινου αναζητητη

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Oannes
Πλήρες Μέλος

Greece
1162 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2004, 14:10:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Oannes
Eυχαριστώ για τα καλά λόγια φίλε/φίλη sasantari, αν και ...ζαλίζομαι στα ψηλά.

Σε ό,τι αφορά το

quote:
Προσεχε ομως γιατι ετσι οπως τα βλεπω τα πραγματα βαζεις το χερι στου στην φωτια. Θα σε κατηγορησουν και σενα για φιλοΝΑ

από «ταμπέλες» χορτάσαμε...


Eν πάση περιπτώση, δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα για τη NA, πέραν όσων έχω διαβάσει στην ιστοσελίδα τους. Πάντως, το σίγουρο είναι οτι δεν δύναμαι να διαμορφώσω άποψη από μια τηλεοπτική εκπομπή που μόνο στόχο έχει τα νούμερα που γράφουν τα μηχανάκια της AGB.
Θα μπορούσα να κρίνω την NA (και την όποια NA) αν γνώριζα κάποιους ανθρώπους της και δη τον τρόπο που δρουν μέσα στην καθημερινότητά τους, στο περιβάλλον τους, στην οικογένεια, την εργασία τους


Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
lencolas
Πλήρες Μέλος

Greece
1316 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2004, 14:38:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους lencolas
quote:

Για την λενκολας να πω οτι πρεπει να ξαναδει αν μιλαμε για την ιδια εσωτερικη ομαδα. Θα πετουσαν απο χαρα αν σε καπιο μερος της χωρας μας ειχε τοσα μελη η ΝΑ αλλα αυτο δεν ειναι αληθεια. Μπορει καπιοι να λενε οτι ειναι μελη αλλα να μην ειναι. Μπορει να ειναι πολλες ομαδες αλλα να νομιζετε οτι όλοι ειναι στην ΝΑ. Με αγαπη το λεω αυτο λενκολας, δεν θελω να σε θιξω. Μπορεις αν θες να μου πεις για πιο μέρος μιλας και ποια ειναι η διευθυνση της ΝΑ εκει; Ισως μπορω να πω περισσοτερα ετσι.

ΔΕΝ ΜΕ ΘΙΓΕΙΣ ΦΙΛΕ sasantari.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ,ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ,ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΗ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ.ΑΝ ΒΡΩ ΣΚΑΝΕΡ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ,ΟΚ?
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΣΟ ΑΘΩΑ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΑΔΑ,ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ,ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΟΜΑΔΕΣ" ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝΕ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΝΕ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ,ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΜΠΟΡΕΙΣ?

quote:

Απο την μια κατηγορειτε τη ΝΑ οτι ειναι στρατοπεδο, οτι εχει βιτρινες και αν θελει να υπερασπισει τον εαυτο της, τοτε ειναι ψευτες. Λυπαμαι για αυτα που διαβαζω. Αν θελετε παρετε και ενα δεματι ξυλα να φερετε στην φωτια που θα μας καψει. Ακομα κι ενας κατηγορημενος δικαιουτε να υπερασπισει τον εαυτο του. Καλα τοσα χρονια δεν εχετε διαβασει καποιο βιβλιο τους, δεν εχετε παροκολουθησει ομιλιες δεν εχετε διαβασει περιοδικα τους; Δεν εχετε επισκεφτει τις σχολες τους, δεν εχετε δει το σαιτ τους; Φαινεται οτι δεν τα εχετε κανει για αυτο χαφτετε τι λενε καπιοι εμπορακοι των μμε και καπιοι φανατικοι ή σαλεμενοι. Και μετα λετε οτι ειστε αναζητητες της αληθειας....

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ,ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΧΟΡΤΑ,ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝΕ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

sasantari
Νέο Μέλος


20 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2004, 15:20:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους sasantari
Οαννες αυτος ειναι ο καλυτερος τροπος να κρινεις, εχεις δικιο.

Λενκολας ειμαι χαρουμενος που δεν μου εχεις θυμωσει.

Εχει πλακα αυτο που θα πω. Μακαρι να παροκολουθείτε η ΝΑ από το κράτος. Αυτός ειναι ο πιο σιγουρος τροπος για να μπορει να υπαρχει. Νομιζετε οτι το κρατος ειναι χαζο και δεν ξερει τι γινεται; Ακομα και ο πονηρός δημιοσιογραφος απορησε πως να ειναι αληθεια ολα αυτα που λεγονται, να παροκολουθειτε η ΝΑ απο το κρατος και κανεις να μην κανει τιποτε; Μετα απο εδω το φερνουν απο κει το πανε. Λενε: αφου εμεις πρεπει σωνει και καλα να εχουμε δικιο ή το κρατος ειναι ηλιθιο ή η ΝΑ ειναι χωμενη μεσα στα κολπα του κρατους και κανεις δεν την κανει τιποτε, αρα ειναι παρακλαδι του μασονισμου. Παλι σε αυτον τον ερμο τον μασονισμο τα ριχνουν. Τους λυπαμε κι αυτους. Τι εχουν ακουσει;

Πριν δεκα χρονια περιπου καπιοι εισαγγελεις που τους πίεσε η εκκλησια μπηκαν σε ολα ταμερη που ηταν η ΝΑ για να βρουν οπλα ή ναρκωτικα. Περα απο 1 προπολεμικό ντουφέκι που υπηρχε σε καπια πολη και ηταν διακοσμητικο σε τοιχο δεν βρηκαν τιποτε, φυσικα. Και η ΝΑ βγηκε καθαρη ακομα και οταν πηγαν να πουν οτι δεν υπηρχε αδεια για αυτο το διακοσμητικο. Το δικαστηριο αθωοσε τη ΝΑ. Το ειπαν αυτο οι καλεσμενοι; Οχι, φυσικα. Δεν συμφερε να πουνε οτι εψαξαν ολη την ΝΑ και δεν βρηκαν τιποτε κακο. Αυτη ειναι η δημοσιογρφια σημερα. Αντικεοιμενική!

Εχω κι αλλα να πω αλλα δεν μπορω τωρα, φευγω και γυρνω παλι σε λιγες ημερες. Λενκολας θα ειμαι εδω οποτε μπορω για να πω αυτα που ξερω και καταλαβαιων εγω προσωπικα. Μπορει ομως να φαω τα μεσημερια μου σε κανα ιντερνετ καφε παλι αυτες τις μερες.

Καλα τα ειπες αβαλον για το θεμα με την αρχη οτι ολοι ειναι αθωοι μεχρι να αποδειχτει το αντιθετο. Εμεις εδω ας μην δικασουμε, ας μαθουμε. Εγω αυτο χαιρομαι τοσο καιρο εδω μεσα. Οτι υπαρχει ελευθερια και ανοχη στην αντιθετη αποψη και οτι μας ενδιαφερει να μαθουμε και να γνωρισουμε και οχι να δικασουμε. Μακαρι να συνεχισει ετσι αυτο το πολυ καλο σαιτ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2004, 15:58:29  Εμφάνιση Προφίλ
Eμένα προσωπικά μου είναι αδιάφορο αν πίσω από το esoterica "κρύβεται" η Ν.Α, μια Τεκτονική Στοά ή κάποια άλλη μυστική οργάνωση ή αδελφότητα...

Παίρνω από δω κάτι? (μάλλον ναι για να είμαι εδώ...)

Αυτό μου είναι αρκετό... όσο έχω σώας τας φρένας και μπορώ να διακρίνω κάποια πράγματα...

Οταν όμως δω ύποπτες κινήσεις "προσηλυτισμού" θα πράξω ανάλογα...

Μέχρι τότε όμως stay tuned!


"Τάδε έφη Avallon"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Mara
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
735 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2004, 17:29:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mara  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Mara
Καλησπέρα σας

Καλή μου Αβαλον, δεν καταδίκασε κανείς τίποτα, ούτε κανείς είπε ότι δεν ισχύει το "Αθώος μέχρι αποδείξεως ττου αντιθέτου".
Ακριβώς αυτό ήταν το μυνημά μου στο σημείο που είχες την καλοσύνη να τονίσεις.

Αρχική μου λοιπόν σκέψη είναι για την παραπληροφόρηση... τελικά ότι δεν μας αρέσει και δεν μας "κάνει" το κατατάσουμε στο τομέα της παραπληροφόρησης?

Όσο για το θέμα της αντικειμενικότητας που αναφέρεις, να σου πω λίγο την θέση μου για να μην προτρέξεις και βγάλεις τα συμπερασμάτα σου...

Ο δρόμος κάποιου αναζητητή μπορεί να τον οδηγήσει στους χώρους της μαγείας, του σατανισμού, της εκκλησίας του οποιοδήποτε τελος παντων χώρου μέσα απο τον οποίο μπορεί να καλύψει τις ερωτήσεις του, τις αναζητήσεις το κλπ.
Η απορία μου λοιπόν ήταν μέσα σε τέτοιους χώρους πως μπορεί να χωρέσει μία στρατιωτική εκπαίδευση?
Σκεψου λιγο καλή μου και θα καταλαβείς τι εννοω... αν βεβαία μπορέσεις να το συνδιάσεις με το θέμα της ελευθερίας σκέψεως

Δεν θεωρώ ότι η συζήτηση αναφέρετε στον τεκτονισμό, αν θες με πολύ χαρά όμως μεταφερόμαστε στο ανάλογο θέμα και συζητάμε την θέση μου...
Λίγος σεβασμός προς το εκάστο θέμα που είμαστε δεν βλάπτει


Ο old tiger αναφέρει:

quote:
Επίσης πως είναι δυνατό να μιλάμε για παραπληροφόρηση από τα Μ.Μ.Ε., εφόσον οι κατηγορίες είναι συγκεκριμένες και όχι θολές, γενικές και Σωτηροπουλικές (πας μη ορθόδ.Χριστ.=Σατανιστής); έχει προβεί η Ν.Α. σε κάποια αγωγή για δυσφήμιση, πέραν αυτής (που λέχθηκε ότι την έχασαν) εναντίον του πρώην αρχηγού στην Θεσσαλονίκη;

Για την Νεα Ακρόπολη - ομολογώ πως οι γνώσεις μου είναι ελάχιστες και βασισμένες σε κάποια ιστοσελίδα τους... γιαυτό λοιπόν ρωτάω κατά πόσο μπορούν να αντικρουστούν τα όσα παράθεσε ο Χαρδαβέλας? Υπάρχουν τελικά στοιχεία που να δείχνουν ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα?

Ή ετσι απλά θα πούμε: Έλα μωρέ παραπληροφόρηση είναι... εκτός και αν καλή μου Άβαλον αυτή θεωρείς εσύ αντικειμενική στάση ...οπότε πάω πάσο...

Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2004, 18:04:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin
Avallon:
quote:
Αντε και υπάρχει σχέση μεταξύ εσωτερικά και Ν.Α (που τελικά υπάρχει όπως οι ίδιοι μας πληροφόρησαν ήδη)

Βρε καλή μου Avallon, δεν το ανακοινώσαμε και τώρα μόλις. Απλά στη συγκεκριμένη Συζήτηση, το επισημάναμε... γιατί όπως έχω ξαναπεί μάλλον είναι λίγα τα Μέλη των Forums που διαβάζουν και την κεντρική μας Σελίδα.

Το banner της "Ειδικής Συνεργασίας" του ESOTERICA με το συγκεκριμένο Περιοδικό υπάρχει εδώ και παραπάνω από έναν χρόνο στην κεντρική μας σελίδα!. Η ανακοίνωση για τη Συνεργασία υπάρχει στο αρχείο Νέων Ιανουαρίου 2003 (ημερομηνία: 5 Ιανουαρίου).

Η συνεργασία έχει παρόμοιο χαρακτήρα με τις ανάλογες με άλλα περιοδικά που είτε συνεχίζονται ακόμη, είτε έχουν διακοπεί. Το περιοδικό ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ είναι ένα από αυτά. Το περιοδικό ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ(ένθετο της εφημερίδας Ελεύθερου Τύπου) ήταν ένα άλλο, μάλλιστα το συγκεκριμένο περιοδικό έφτασε να έχει σε ποσοστό περίπου το 50% της Ύλης του, υλικό που το ESOTERICA παρείχε! Αυτό βέβαια μέχρι να υπάρξει κάποια ρήξη στη Σχέση "Συμπάθειας και Εμπιστοσύνης" που μας έκανε να διακόψουμε τη Συνεργασία. Πάντα αξιολογούμε τους Συνεργάτες μας συνεχώς, δεν νομίζω να έχουμε δώσει το στίγμα ανεγκέφαλων ατόμων εξάλλου. Αυτά τα λίγα για την Ιστορία! (υπάρχουν και άλλα σχετικά με τις συνεργασίες μας, για πολλές από τις οποίες είμαστε υπερήφανοι , αλλά δεν υπάρχει και μεγάλος λόγος να αναφερθούμε εκτενέστατα σε αυτές τώρα καθώς θα είναι μάλλον κουραστικό).

Αυτό που με παραξενεύει είναι πώς και δεν έχουμε "κατηγορηθεί" στο παρελθόν για Εξάρτηση από την Εκκλησία ή από το Ίδρυμα Λαμπράκη, για να αναφέρω κάποιες γνωστές συσχετίσεις όσον αφορά τις Συνεργασίες μας; Προφανώς γιατί δεν υπήρξε και κάποιος μεγάλος Ντόρος Εντυπωσιασμού στην τηλεόραση! ... ή γιατί δεν υπήρξε η ανάλογη μεθόδευση εδώ μέσα...

Τέλος πάντων, τις οποιεσδήποτε "Κατηγορίες" τέτοιου τύπου προσπαθώ να μην τις αφήσω να διαβρώσουν την κρίση μου, καθώς όταν έχω ήσυχη τη Συνείδησή μου, προς τον εαυτό μου και προς τους Ανθρώπους στους οποίους θέλω να προσφέρω(Εσάς όλους δηλαδή) τίποτε άλλο δεν θα πρέπει να μπορεί να με ενοχλήσει! Άνθρωποι είμαστε βέβαια και δεν μπορούμε να ελέγξουμε πάντα τέλεια τον εαυτό μας, όσο και αν θα το θέλαμε...

Τους Συνεργάτες μου γενικά(ανθρώπους, φορείς κ.λπ.) τους επιλέγω σύμφωνα με κριτήρια ποιότητας της Προσφοράς τους και Εσωτερικής τους Δυναμικής(γενναιοδωρία, ηθική κ.λπ.), αυτά τα τελευταία όσο η κρίση μου και οι ικανότητές μου, μου επιτρέπουν να τα δω βέβαια... Στα στοιχεία που μου έρχονται "απ'έξω" προσπαθώ να δίνω την ανάλογη αξία και να βλέπω την εγκυρότητά τους όσο γίνεται πιο αντικειμενικά. Εάν υπάρχει κάποια ισχυρή "ανατροπή" των παραπάνω επαναξιολογώ τις καταστάσεις, προσπαθώντας πάντα να βοηθήσω ώστε να διορθωθούν τα πράγματα... Αλλά, εάν οι κινήσεις δεν είναι αμοιβαίες και δεν υπάρχει ανταπόκριση το καλύτερο που έχει κάποιος να κάνει σε κάποιες περιπτώσεις, είναι να διακόψει τη Συγκεκριμένη Συνεργασία για να μην υπάρχει πόνος χωρίς λόγο... Τίποτα δεν μπορεί να γίνει τέλεια πάντως σε αυτόν τον κόσμο... Είμαστε Άνθρωποι με περιορισμούς, και γι'αυτό κάνουμε λάθη, το θέμα είναι ο Δρόμος μας να έχει κατεύθυνση μία Τελείωση, Θέωση, Ανέλιξη, πέστε το όπως θέλετε! Μία μεγάλη Δυστυχία για τον Άνθρωπο είναι ο Δρόμος του να πάρει κάποια στιγμή Αντίστροφη Ροπή και να οδεύει προς το σκοτάδι, νομίζοντας παράλληλα πως είναι αντίθετη η κίνησή του... Αυτό το τελευταίο το απεύχομαι και για μένα και για κάθε άνθρωπο!

quote:
Αντε και δεν είναι μια απλή συνεργασιακή σχέση αλλά σχέση "υποτέλειας"ως χρηματοδότες ή ακόμα και κάτοχοι της σελίδας...

Αγαπητή μου Avallon, πραγματικά, εάν έχεις υπόψη σου κάποιον χρηματοδότη ή και πιθανό Μέτοχο(του 49% πάντα ), σε παρακαλώ πολύ να μου τον γνωρίσεις! Ειλικρινά σου λέω, τον έχω ανάγκη!

quote:
Και να δεις ότι το αξίωμα που μάθαινα τόσα χρόνια στη δουλειά μου δεν ισχύει... "Οτι ο καθένας είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου".

Σε ευχαριστώ που μας το Θύμισες αυτό!! Θα πρέπει να το έχουμε υπόψη μας αυτό, ειδικά όταν υποστηρίζουμε την αίσθηση Δικαιοσύνης μας και την Ελευθερία της Σκέψης μας...

Θα ήθελα κι εγώ να ευχαριστήσω τον φίλο Oannes για το εξαιρετικό και ουσιαστικό του μήνυμα!! Η οπτική της Αληθινής Φύσης των Πραγμάτων, Φαινομένων κ.ο.κ. πάντα προέρχεται από τον Εσωτερικό μας Εαυτό!


-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Sweden
2197 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2004, 18:24:26  Εμφάνιση Προφίλ
Ωχ……πάει, θα το κλίσουμε το μαγαζί….(λέει ο μάστορας…)

Η επιχείρηση δεν πάει καλά… και οι υπάλληλοι θα μείνουν στον δρόμο.

1) Υπάλληλοι, θέλουν να γίνουν αφεντικά και δημιουργούν δικές τους επιχειρήσεις.
2) Υπάλληλοι, θέλουν να γλύφουν το αφεντικό για να απολαμβάνουν προνόμια.
3) Υπάλληλοι, θέλουν τσαλαπατήσουν τον συνάδελφο ανεβαίνοντας σκαλοπάτια (πάντα με το χαμόγελο στα χείλι και το μαχαίρι ακονισμένο, καλά κριμένο)
4) Υπάλληλοι, ρομποτάκια άβουλα, εκμεταλλεύσιμα, αδύναμα, γίνονται πρώτη ύλη καύσεως για το ‘καλό’ της επιχείρησης.
5) Υπάλληλοι, που κουράσθηκαν να είναι έρμαια και αυτό-αποβλήθηκαν από τον οργανισμό της επιχείρησης και ζουν στο βουνό τρώγοντας ρίζες, απολαμβάνοντας τον υποτιθέμενο σκοπό της επιχείρησης, δίχως να βρίσκονται πλέον εντός της.
6) Υπάλληλοι εθισμένοι στην υπαλληλία.
7) Υπάλληλοι μόνο και μόνο για τα ένσημα.

Κλπ κλπ κλπ κλπ

Δεν είμαι εσωτεριστήςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Γιώργος
Πλήρες Μέλος


970 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2004, 18:32:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Γιώργος
Άστα αυτά Admin το ξέρουμε ότι πίσω από το Esoterica βρίσκεται το Μυστικό Τάγμα των μοναχικών Cowboys…


Γιώργος
…ένας όχι και τόσο μόνος & φτωχός cowboy…


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2004, 19:19:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok
quote:
Η επιχείρηση δεν πάει καλά… και οι υπάλληλοι θα μείνουν στον δρόμο.Ότι δεν ανανεώνεται, πεθαίνει... μπας και ανανεωθεί!!!

(Μην σπεύσετε, cowboys, δεν υπαινίσσομαι κάτι, απλά τα γραφόμενα αυτά μου θύμισαν την "Παραλία" με το Λεονάρντο Ντι Κάπριο - όποιος δεν την έχει δει, χάνει...)

quote:
εάν έχεις υπόψη σου κάποιον χρηματοδότη ή και πιθανό Μέτοχο(του 49% πάντα ), σε παρακαλώ πολύ να μου τον γνωρίσεις! Ειλικρινά σου λέω, τον έχω ανάγκη!


Αγαπητέ Admin, όλα από μία ανάγκη ξεκίνησαν!!!

Δέχεσαι προτάσεις πάντως; Να το έχουμε υπ' όψιν;


Επί του θέματος τώρα:

Υπάρχει κάποιος που να είδε την εκπομπή και να μας ενημερώσει για το πόσο σοβαρές ήταν οι κατηγορίες; Και το "σοβαρές" το εννοώ φυσικά μέσα από το πρίσμα της ικανότητάς μας να διακρίνουμε την ήρα από το στάρι και να μην επικεντρωθούμε σε κινδυνολογία (τύπου Χαρδαβέλλα) αλλά επί της ουσίας.

Και φέρνω ένα παράδειγμα: η πειθαρχία στον εσωτερισμό χρειάζεται, ο μιλιταρισμός όχι.

Υπάρχουν στοιχεία τα οποία δείχνουν ότι η οργάνωση ρέπει προς το μιλιταρισμό με το πρόσχημα της πειθαρχίας ή όχι;


"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2004, 21:57:56  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Υπάρχουν στοιχεία τα οποία δείχνουν ότι η οργάνωση ρέπει προς το μιλιταρισμό με το πρόσχημα της πειθαρχίας ή όχι;

Mπορεί να μη με νοιάζει η σχέση esoterica - ΝΑ αλλά αυτό με "καίει" και θα ήθελα να το μάθω... Ευχαριστώ αγαπητή Zadok που έθεσες το ερώτημα τόσο εύστοχα...
quote:
Δεν θεωρώ ότι η συζήτηση αναφέρετε στον τεκτονισμό, αν θες με πολύ χαρά όμως μεταφερόμαστε στο ανάλογο θέμα και συζητάμε την θέση μου...Λίγος σεβασμός προς το εκάστο θέμα που είμαστε δεν βλάπτει
Μάλλον καλή μου είσαι κατά φαντασίαν...σεναριογράφος! Δεν αναφέρθηκα στον Τεκτονισμό με τρόπο που να "απαιτεί" ανάπτυξη στο θέμα τούτο ή περαιτέρω σχολιασμό... (σύγκριση σχολών κλπ.)Αναφέρθηκα σε αυτόν γιατί η δική σου τοποθέτηση σε ανάλογη περίπτωση ...ήταν εντελώς διαφορετική...Μάλλον ξεχνάς τόσο εύκολα όσο εύκολα φτιάχνεις και "σενάρια"...
Ηρέμισε καλή μου και δεν έχω τίποτα να προσάψω...Ουδέν ψόγος!


"Τάδε έφη Avallon"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Alastis
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Brazil
420 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/02/2004, 22:41:28  Εμφάνιση Προφίλ
..."ως συνηθως πλεον".

...open minds are better minds!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΠΛΩΤΙΝΟΣ
Πρώην Συνεργάτης

Greece
1491 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2004, 00:05:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΠΛΩΤΙΝΟΣ
quote:
Μυστικό Τάγμα των μοναχικών Cowboys…

Ωχ μας πήραν είδηση…

quote:
Μην σπεύσετε, cowboys...

Λοιπόν σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω την ψηφιακή υπογραφή μου σε cow boy…

Ανοίξτε τον δέκτη της τηλεόρασης σας τώρα.. Χαρδαβέλας -Νέα Ακρόπολη τώρα...

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
VIKING
Πλήρες Μέλος

Germany
1034 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2004, 00:50:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους VIKING
quote:

Όσον αναφορά γενικά τις καταγγελίες, αυτές πάντα γίνονται από διαφωνούντες άρα και δυσαρεστημένους…Περιττό βέβαια να αναφέρω ότι σε ένα και δύο μήνες δεν σου αποκαλύπτονται μυστικά της κάθε οργάνωσης.


Γεια σας.Φιλε Πλωτινε φανταζομαι πως θα ακουσες στην εκπομπη του
Χαρδαβελα μια κυρια που πηρε τηλεφωνο να λεει πως υποψιαζεται
πως το παιδι της που ειχε μπει στην οργανωση δεν αυτοκτονησε αλλα δολοφονηθηκε.Δεν συμφωνεις οτι αυτη η οργανωση μαλλον επικινδυνη ειναι;Οι καταγελλιες γινονται και απο ανθρωπους που κινδυνευσαν απο
αυτην την οργανωση φιλε μου,μην το ξεχνας αυτο.

Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι οι περισσοτερες απο αυτες τις οργανωσεις ειναι επικινδυνες,τουλαχιστον αυτο εχω συμπερανει απο ολα αυτα που εχω ακουσει κατα καιρους.Σκεφτειτε ολους αυτους τους νεους σε
ηλικια που εγκαταλειπουν τις οικογενειες τους για να πανε σε διαφορες
οργανωσεις(Σατανιστικες,Νεα Ακροπολη κ.λ.π) και μετα οταν θελουν
να φυγουν δεχονται απειλες.Φυσικα τα ιδια γινονται και σε διαφορα μοναστηρια.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2004, 11:30:03  Εμφάνιση Προφίλ

Oτιδήποτε σε "μαντρώνει" και δε σου αφήνει ελευθερία κινήσεων ή λόγου είναι ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!


"Τάδε έφη Avallon"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2004, 14:03:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
quote:
Oτιδήποτε σε "μαντρώνει" και δε σου αφήνει ελευθερία κινήσεων ή λόγου είναι ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!

Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλη Avallon.
Μένει να δούμε όμως, τι πραγματικά σε μαντρώνει, και ιδιαίτερα όταν αυτό σε υποβάλλει στην ψευδαίσθηση ότι έχεις ελευθερία! Νομίζοντας ότι εκφράζεις την ελεύθερη άποψή σου, αλλά στην πραγματικότητα γίνεσαι όργανο για να προωθηθεί μία εικόνα.

Η χθεσινή εκπομπή, μου έδωσε αυτήν την εντύπωση.
Ο ενορχηστρωτής δημοσιογράφος, χρησιμοποίησε την ανάγκη κάποιων ανθρώπων να εκφράσουν τη γνώμη τους ελεύθερα, για να περάσει το προβλεπόμενο μήνυμα. Αναφέρθηκαν πολλών ειδών αλήθειες, ανακατεμένες μεταξύ τους. Μισές ή ολόκληρες, αλλά πάντα με το συναισθηματικό πρίσμα αυτών που τις πρόφεραν και κυρίως με τη σκοπιμότητα της καταδίκης.

Πολύ εύκολα αυτός ο πόλεμος εντυπώσεων μπορεί να καταλάβει τον απαίδευτο νου. Δυσκολότατο να αντικρύσεις όσα ακούστηκαν με καθαρό μυαλό, μιας και η όλη διαδικασία σε φέρνει σε έντονη συναισθηματική φόρτηση, πράγμα το οποίο μπορεί να καταστήσει το νοητικό μας όργανο, σε ένα ανεξέλεγκτο πανηγύρι συνειρμών...

Η χθεσινή εκπομπή μου θύμισε έντονα εικόνες από ταινίες, όπου ο όχλος ξαναμμένος, τρέχει να κάψει "μάγισσες".
Αλλά η εσωτερική αναζήτηση, είναι τόσο πολύτιμη, ώστε είναι χρέος μας να προστατεύσουμε κάθε φωνή της από αυτούς που θέλουν να την καταπνίξουν, αλλά και από την δική μας αδυναμία, να σταθούμε με θάρρος και να κρίνουμε κάτι με ανοιχτό μυαλό, με στοιχεία κι όχι με εντυπώσεις.

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ramoglou
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2211 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2004, 14:34:00  Εμφάνιση Προφίλ
Thoth : Νομίζω πως όταν μιλάμε οι δυο μας καταλαβαίνουμε αρκετά καλά τι κρύβετε πίσω από τα γραπτά. Άρα ξέρουμε και οι δυο να απαντάμε εμμέσως πλην σαφώς.
Απλά δε μου κάνει αυτού του είδους η κουβέντα και αυτού του είδους η διαμάχη.
Το όφελος μηδέν και για εμάς αλλά και γι αυτούς που παρακολουθούν.
Έτσι το πού είπες, τι είπες, κλπ δεν θα το συνεχίσω και νομίζω πως ούτε εσύ θα το ήθελες να μπούμε σε ένα τέτοιο κύκλο κουβέντας που δε θα έχει κανένα νόημα.

Όσο αφορά τις προφορικές υποσχέσεις κλπ, στο ξαναλέω ότι αν έχεις κάποια απορία θα προσπαθήσω με όση γνώση επί του θέματος έχω, να σου απαντήσω είτε σε ηλεκτρονική μορφή είτε με τηλεφωνική επικοινωνία.
Αν λοιπόν κάτι θέλεις να με ρωτήσεις περιμένω.

Avallon : Σε βλέπω τελευταία ιδιαίτερα εύθικτη και με εριστικό λόγο, δε θα ήθελα να πιστέψω πως αυτό είναι το πραγματικό σου πρόσωπο, διότι εγώ γνωρίζω ένα άλλο που δεν έχει σχέση με αυτό που τώρα προβάλεις.
Αν κάποιος/α σου απαντήσει στο ίδιο ύφος θα γίνει ένας πολύ όμορφος τσακωμός, δεν νομίζω όμως αυτό να είναι το ζητούμενο.
Χαλαρά λοιπόν που λέει και το τραγούδι.

Προς όλους : Αν κάποιος που του ανήκει ένα site ήταν ομιλητής σε Τεκτονικά Σεμινάρια το site αυτό θα χαρακτηριζόταν από κάτι ;
Και αν ναι από τι ;
Αν όχι γιατί ;

Θα με ενδιέφερε η γνώμη σας ήρεμα και απλά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.


Ο κακός λύκος
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2004, 15:06:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
Φίλε Ramoglou η ερώτηση που έθεσες είναι πολύ καλή, και αποτελεί αντικείμενο σοβαρού στοχασμού.
Ρωτάς λοιπόν:
quote:
Προς όλους : Αν κάποιος που του ανήκει ένα site ήταν ομιλητής σε Τεκτονικά Σεμινάρια το site αυτό θα χαρακτηριζόταν από κάτι ;
Και αν ναι από τι ;
Αν όχι γιατί ;


Η άποψή μου είναι, ότι εξαρτάται από το άτομο αυτό. Αν θεωρεί τον τεκτονισμό, ως έναν δρόμο - ένα μέσο, ώστε να φτάσει στο ποθούμενο αποτέλεσμα τη σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό του, τότε αυτό που θα χαρακτήριζε και το site, είναι αυτό (η σύνδεση με τον ανώτερο Εαυτό).
Αν προσκολληθεί όμως στην τεκτονική μορφή, και θεωρήσει ως στόχο τον τεκτονισμό κι όχι τον άνθρωπο στην ανώτερη και θεϊκή του έκφανση, τότε χρωματίζει ανάλογα και τα έργα του.

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 53 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.28125
Maintained by Digital Alchemy