ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 Νέα Ακρόπολη... Νο.1
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 53
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
γαραντζώτης γιάννης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/11/2011, 19:08:17  Εμφάνιση Προφίλ
Όχι φίλε μου, απ ότι φαίνεται δεν έχεις ακούσει τίποτα για μένα. Ήταν το 1983, όταν έγινα μέλος της Νέας Ακρόπολης. Από την πρώτη στιγμή που έγινα μέλος εργάστηκα με όλη μου την ψυχή για το δυνάμωμά της στη Θεσσαλονίκη. Αργότερα ανέλαβα την αρχηγεία της δομής στη Θεσσαλονίκη και έγινα ένας από τα τέσσερα ανώτερα στελέχη της κίνησης στην Ελλάδα, μέχρι την παραίτησή μου από την αρχηγεία τον Μάρτιο του 1991.Τον Ιούνιο του ίδιου έτους έφυγα και από μέλος της Ν.Α. και τον Οκτώβριο μετά από εντατική έρευνα στην προϊστορία της οργάνωσης, ξεκίνησα ένα αγώνα ενημέρωσης για το τι πραγματικά ήταν αυτή η οργάνωση. Στην αρχή πίστευα πως χρωστάω σε όσους έβαλα στη Ν.Α. και όχι μόνο σε αυτούς αλλά και σε όλους όσους είχα επηρεάσει με τις χιλιάδες αφίσες που κολλούσα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και σε όσους είχαν παρακολουθήσει τις διαλέξεις μου, τα θεατρικά και άλλες δραστηριότητες που είχα οργανώσει. Πολύ χαρακτηριστικά, μπορώ να πω, πως η σκέψη που μου έδωσε την κινητήρια δύναμη να πάω κόντρα στη Ν.Α. για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι, πως όταν ανοίγουμε ένα λάκκο να πέσουν οι άλλοι μέσα, όταν καταλάβουμε το λάθος μας, προσπαθούμε με εντιμότητα να τον κλείσουμε και όχι να πάμε σπίτι μας χωρίς να ξανακοιτάξουμε πίσω μας. Αυτές μου οι δράσεις βέβαια είχαν σαν αποτέλεσμα να γίνουν ποικίλα, όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια για μένα που από μόνος μου έγινα περισσότερο γνωστός στη μετά Ν.Α. εποχή μου παρά όταν ήμουν ένας από τους τέσσερις ανώτερους στη οργάνωση. Δεν λέω βέβαια για το πόσο με κατηγόρησαν και με συκοφάντησαν οι πρώην σύντροφοί μου, πιστοί πάντα στο εγχειρίδιο του οδηγητή του 1981. Σήμερα μετά από είκοσι σχεδόν χρόνια και ενώ έχω πατήσει επιτυχημένα στα πόδια μου ( επαγγελματικά, πολιτικά, κοινωνικά), μπορώ με σιγουριά να πω πως και πάλι έκανα λάθος. Δεν χρωστάω σε κανένα. Ο καθένας είναι άξιος του παρελθόντος του και των πράξεών του. Αν κάποιος του χρωστάει που είχε αυτή την αρνητική εμπειρία, αυτοί είναι μόνο οι γονείς του και όλοι εκείνοι που έχουν σαν ρόλο τους την προστασία των πολιτών σε όποιο χώρο και αν ανήκουν. Σήμερα, το να είσαι σε μια τέτοια οργάνωση θεωρώ πως είναι καθαρά θέμα βλακείας.

πρώην αρχηγός ΝΑ ΘεσσαλονίκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γαραντζώτης γιάννης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/11/2011, 19:14:07  Εμφάνιση Προφίλ
Θα πρέπει να διευκρινίσω τι εννοώ όταν χρησιμοποιώ τον όρο βλακεία…. Στη Ν.Α. γνώρισα πολύ λίγα άτομα που απ΄όσα έλεγαν και όσα έκαναν να γίνεται φανερό πως δεν είναι και πολύ έξυπνα, αυτούς θα τους αποκαλούσα απλοϊκούς ή έντιμους βλάκες. Οι περισσότεροι ανήκαν σε μια άλλη κατηγορία ανθρώπων, που ενώ είχαν μια μεγάλη ευφυΐα, κατάφερναν να την ακυρώσουν εξαιτίας των διαφόρων ψυχολογικών προβλημάτων τους. Έτσι αν και είχαμε να κάνουμε με έξυπνους ανθρώπους, τα αποτελέσματα των πράξεών τους μας αναγκάζει να τους λέμε και αυτούς βλάκες. Παρατηρώντας τους καλύτερα διαπίστωσα πως αυτού του είδους οι άνθρωποι ήταν πάντα πεπεισμένοι για την ηθική ανωτερότητά τους και αυτό επειδή προσάρμοζαν πάντα την ηθική στα μέτρα της νοητικής τους ικανότητας, γι΄αυτό το λόγο και διάλεξαν να υπηρετούν την πνευματικότητα της δύναμης αντί γι΄αυτή της αγάπης. Γι΄αυτούς τους ανθρώπους δεν μπορούμε να μιλάμε για έλλειψη ευφυΐας αλλά για την αποτυχία της. Είναι όλοι αυτοί που πιστεύουν πως έχουν βγει έξω από την μυθική σπηλιά του Πλάτωνα και αφού έχουν δει το αληθινό φως, αποτελούν την ελίτ του πνεύματος που έχει το ηθικό δικαίωμα να κάνει ότι θέλει για να εξουσιάσει τους άλλους και να τους οδηγήσει στη δικιά τους αλήθεια. Αυτοί οι άνθρωποι επειδή στερούνται της αυτεπίγνωσης έχουν τρομερή επιμονή σ΄αυτά που κάνουν και δεν διδάσκονται από τη ζωή. Αν κάποιος προσπαθήσει να τους αποδείξει πως όσα κάνουν είναι βλακείες, τότε γίνεται θανάσιμος εχθρός τους και θέλοντας να δικαιολογήσουν τα συναισθήματά τους και τις πράξεις τους, φτάνουν να υποστηρίξουν πως << ακόμα και το να σκοτώσει κανείς μπορεί να είναι μια πράξη αγάπης, σταματώντας τη δράση ενός αδελφού που έχει παρεκκλίνει, τουλάχιστον σ΄αυτόν τον κόσμο, και γλυτώνοντας πολλούς από περισσότερα βάσανα και οδύνες>> Λιβράγκα Σπόροι φωτός 1989. ή το << είναι περισσότερο εγκληματίας αυτός που σκοτώνει ένα μερμήγκι χωρίς λόγο, από αυτόν που σκοτώνει άλλον άνθρωπο με ένα λόγο ή ιδανικό που να δικαιολογεί την πράξη του.>>
Μετά από όλα αυτά μπορούμε να πούμε πως αυτού του είδους οι βλάκες μπορεί να αποδειχτούν οι πιο επικίνδυνοι από τους ανθρώπους γιατί πιστεύοντας στην εξυπνάδα τους αντιμετωπίζουν τους άλλους με τόση αλαζονεία, λες και είναι μυρμήγκια.( Α! ξέχασα, έχουν δίκιο γιατί ανήκουν στο μέλλον, στην έκτη ή αρεία φυλή)
Αυτού του είδους οι επικίνδυνοι βλάκες δεν ενδιαφέρονται για τη σοβαρότητα αυτών που υποστηρίζουν, αλλά τη στόχευση... αν δηλαδή οι ενέργειές τους μπορούν να ολοκληρώσουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους και αυτό γιατί αυτού του είδους η βλακεία δεν αποτελεί ελάττωμα της νόησης αλλά του συναισθήματος.
Το να προσπαθήσεις λοιπόν να τους εξηγήσεις πως πραγματικά έχουν τα πράγματα αποτελεί χάσιμο χρόνου. Δεν θα τους πείσεις και αν τους πείσεις .Το πρόβλημα δεν είναι πρόβλημα πληροφόρησης αλλά ψυχολογικό. έχουμε να κάνουμε με προβληματικούς ανθρώπους, όπως ήμουν και εγώ κάποτε.
Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή και πίστη στο δρόμο της εξέλιξης. Με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα. Η μόνη λύση είναι οι ορθές διαπροσωπικές σχέσεις και αυτές δεν είναι θέμα ούτε μόνο νοητικό, ούτε μόνο ψυχολογικό, είναι θέμα βίωσης, κάτι δηλαδή που πρέπει να το ζεις πριν να μιλήσεις γι΄αυτό .


πρώην αρχηγός ΝΑ ΘεσσαλονίκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/11/2011, 20:22:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
Γεια σου φίλε και καλώς ήρθες,

Δυσκολεύτηκα λίγο να διαβάσω τα μηνύματά σου γιατί οι κουβέντες σου είναι λίγο "στριμωγμένες" σε μία παράγραφο. Δεν καταλαβαίνω την κίνησή σου να εγγραφείς με το ονοματεπώνυμό σου και να υπογράφεις ως "πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης", ωστόσο, με ενδιαφέρον διάβασα τις δημοσιεύσεις σου.

quote:
Στην αρχή πίστευα πως χρωστάω σε όσους έβαλα στη Ν.Α. και όχι μόνο σε αυτούς αλλά και σε όλους όσους είχα επηρεάσει με τις χιλιάδες αφίσες που κολλούσα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και σε όσους είχαν παρακολουθήσει τις διαλέξεις μου, τα θεατρικά και άλλες δραστηριότητες που είχα οργανώσει.

Α, εσύ ήσουν που γέμιζες με αφίσες τις κολώνες των κτιρίων στην Δωδεκανήσου ; Κι έλεγα, θα σε πετύχω ρε καμιά μέρα, δεν θα σε πετύχω ; [ αστειεύομαι ] Πολύ αφισο-ρύπανση πάντως ρε φίλε ... πολύ!

quote:
Πολύ χαρακτηριστικά, μπορώ να πω, πως η σκέψη που μου έδωσε την κινητήρια δύναμη να πάω κόντρα στη Ν.Α. για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι, πως όταν ανοίγουμε ένα λάκκο να πέσουν οι άλλοι μέσα, όταν καταλάβουμε το λάθος μας, προσπαθούμε με εντιμότητα να τον κλείσουμε και όχι να πάμε σπίτι μας χωρίς να ξανακοιτάξουμε πίσω μας.

Τι εννοείς εδώ ;

quote:
Το πρόβλημα δεν είναι πρόβλημα πληροφόρησης αλλά ψυχολογικό. έχουμε να κάνουμε με προβληματικούς ανθρώπους, όπως ήμουν και εγώ κάποτε.

Έγραψες μεγάλη κουβέντα φίλε. Συμφωνώ απολύτως! Απολύτως όμως!

Edited by - zip on 13/11/2011 20:37:32Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/11/2011, 20:28:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost

Aγαπητέ Γιάννη, καλωσήρθες. Ρίχνοντας μία γρήγορη ματιά στο διαδίκτυο -πληκτρολογώντας το όνομά σου στο google- είδα ότι έχεις ξεκινήσει μία "εκστρατεία" κόντρα στον οργανισμό, ή εταιρία, ή πες το όπως θες, της Νέας Ακρόπολης, επαναλαμβάνοντας μακροσκελή μηνύματα με copy-paste σε διάφορα φόρουμ.

Ο χώρος όμως εδώ του esoterica απ'όσο ξέρω δεν ενδείκνυται ούτε για διαφήμιση αλλά ούτε και για δυσφήμιση ενός οργανισμού, ειδικά από ένα μέλος που δεν έχει προσφέρει δημιουργικά στο χώρο και που με το καλημέρα αρχίζει να τα χώνει προς μία κατεύθυνση. Θα στο πουν υποθέτω και οι συντονιστές του φόρουμ αυτό αλλά και άλλα μέλη, δεν είναι δηλαδή μονάχα δική μου άποψη. Ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων κάνουμε εδώ και σίγουρα αρκετοί θα ήθελαν να μάθουν αναλυτικές λεπτομέρειες περί Νέας Ακρόπολης από ένα παλιό μέλος, όμως μία τόσο στοχευμένη επίθεση από το πρώτο σου μήνυμα είναι άκομψη, ανεξαρτήτως του αν έχεις δίκιο ή όχι σε όσα λες. Επίσης η υπογραφή σου κάτω "πρώην αρχηγός ΝΑ θεσαλονίκης" μου φαίνεται άστοχη. Εάν δηλαδή ο συγκεκριμένος χώρος σε απωθεί τόσο πολύ τότε δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο σε κάθε μήνυμα προσυπογράφεις ότι κάποτε υπήρξες ηγετικό του στέλεχος?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stiv
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2964 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/11/2011, 21:44:20  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος stiv
Συνφωνω με τον kost, διοτι προ μηνων ειχα διαβασει αυτα που εγραψες σε ενα αλλο φορουμ ,που δεν θελω να κατανομασω.

Αλλα απορω και αφου τα αναρτησες σε καποιο φορουμ σχετικα με την δραση της Ν.Α ,γιατι συνεχιζεις να το λες και σε αλλα φορουμ ! επιδιωκεις κατι με αυτο ?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/11/2011, 01:33:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
γαραντζώτης γιάννης
Συμφωνούμε απόλυτα με τον φίλο Kost

Οι τοποθετήσεις στα θέματα των forums του esoterica θα πρέπει να έχουν φιλοσοφική κατεύθυνση και έναν ευρύτερο χαρακτήρα. Θα ήταν επίσης καλό να υπήρχε ένα γενικότερο δείγμα γραφής σου στις συζητήσεις, έτσι ώστε να μπορούν να κρίνουν οι συμμετέχοντες εάν δικαιούσαι να προτείνεις ή να αποτρέπεις κάποιον από κάτι.

Γιατί όπως καταλαβαίνεις, εδώ είναι προβληματική η κατάσταση: έχουμε μια οργάνωση που λειτουργεί νομίμως στην ελληνική επικράτεια και ένα πρώην μέλος (εσένα) που καταφέρεται εναντίον της. Και η δική μας θέση είναι λεπτή στο να επιτρέψουμε σε κάποιον με την είσοδό του να μπει και να κάνει κατευθείαν, χωρίς καν να τον γνωρίζει η κοινότητα ως συζητητή, αρνητική κριτική. Το να μιλήσει κανείς π.χ. για τις εσωτερικές ομάδες και τον εσωτερισμό γενικώς, ή οτιδήποτε ανάλογο, είναι διαφορετικό απο το να μιλήσει για μια συγκεκριμένη οργάνωση που λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα, πράγμα που αφορά συγκεκριμένους ανθρώπους που πολύ πιθανόν να έχουν αφιερώσει κομμάτι της ψυχής τους, τον χρόνο τους, την ενέργειά τους σ' αυτό και να το αγαπούν.

Είχαμε δε, επί χρόνια συνεργασία με το τμήμα των εκδόσεων αυτής της οργάνωσης και επίσης είχαμε φιλοξενήσει συνέντευξη από τον τότε διευθυντή της και νυν παγκόσμιο αντιπρόεδρό της, στο τμήμα των Συνεντεύξεων.

Μπορείς λοιπόν να κάνεις την κριτική σου, αλλά λαμβάνοντας υπόψη όσα σου ανέφερα πιο πάνω: δηλαδή, στα πλαίσια μιας γενικότερης συμμετοχής σου στις συζητήσεις και σίγουρα όχι με ένα στοχευμένο "Κατηγορώ" που ξεκινάει με τα πρώτα μηνύματά σου. Παρολαυτά, πολύ σωστά παραθέτεις σε κάποια σημεία και πηγές - η τεκμηρίωση σίγουρα για όλα τα θέματα και περισσότερο ίσως για ένα τέτοιο ζήτημα είναι απολύτως απαραίτητη.

Αν πραγματικά πιστεύεις πως έχεις κάτι να δώσεις σε άλλους Αναζητητές και εάν όντως έχεις κάτι να δώσεις, παρακαλούμε να μας αφήσεις να το κρίνουμε ως κοινότητα μέσα και από μια ευρύτερη συμμετοχή σου στις συζητήσεις.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/11/2011, 08:00:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
stiv

Αλλα απορω και αφου τα αναρτησες σε καποιο φορουμ σχετικα με την δραση της Ν.Α ,γιατι συνεχιζεις να το λες και σε αλλα φορουμ ! επιδιωκεις κατι με αυτο ?


stiv, σου απανταέι ήδη σ' αυτό.

quote:
γαραντζώτης γιάννης

Τον Ιούνιο του ίδιου έτους έφυγα και από μέλος της Ν.Α. και τον Οκτώβριο μετά από εντατική έρευνα στην προϊστορία της οργάνωσης, ξεκίνησα ένα αγώνα ενημέρωσης για το τι πραγματικά ήταν αυτή η οργάνωση.


Ενημέρωση κάνει. Λογικό είναι να πάει και σε άλλα forums ή να έρθει και από εδώ ... Θέλει να ενημερώσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Κατ' εμέ, καλά κάνει. Άσε δηλ. πως αυτά που λέει, εγώ τα έλεγα πριν χρόνια αλλά τέλος πάντων. Άλλο να τα λέει ένας πρώην αρχηγός της Ν.Α κι άλλο να τα λέω εγώ.


Edited by - zip on 14/11/2011 08:14:27Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/11/2011, 08:08:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
γαραντζώτης γιάννης

Είναι όλοι αυτοί που πιστεύουν πως έχουν βγει έξω από την μυθική σπηλιά του Πλάτωνα και αφού έχουν δει το αληθινό φως, αποτελούν την ελίτ του πνεύματος που έχει το ηθικό δικαίωμα να κάνει ότι θέλει για να εξουσιάσει τους άλλους και να τους οδηγήσει στη δικιά τους αλήθεια.


Μη λες για σπηλιές, γιατί κι εδώ έχουμε κάποιους που βγήκαν "φωτισμένοι" από σπηλιές. Βέβαια, δεν ήταν του Πλάτωνα, αλλά σπηλιές ήταν ...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/11/2011, 12:13:48  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Zip
Μη λες για σπηλιές, γιατί κι εδώ έχουμε κάποιους που βγήκαν "φωτισμένοι" από σπηλιές. Βέβαια, δεν ήταν του Πλάτωνα, αλλά σπηλιές ήταν ..

Ρε ούστ...!

Προφανώς αναφέρεσαι σε εκείνο τον βλάκα,που πήγε στη σπηλιά και τα είπε κι όλας!Οσο για το << φωτισμένος >>,ναι σαν αστρο φωτεινότητας 18 !!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gianipseftis
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2194 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/11/2011, 13:11:49  Εμφάνιση Προφίλ
Να ήταν μόνον ένας.......

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

koukou1
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Cyprus
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/11/2011, 14:16:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους koukou1
γεια σας
quote:
θα πρέπει να έχουν φιλοσοφική κατεύθυνση

τι εννοείς θα πρέπει. Ως διαχειριστής πρέπει να αποτρέπεις κακοήθειες και διάφορα κ.λ.π όχι να λες αν πρέπει να είναι φιλοσοφική η συζήτηση. Όχι να χειραγωγείς.
Και αν εγώ αντιλαμβάνομαι διαφορετικά την φιλοσοφία, η αν είμαι τεχνοκράτης, δεν έχω δικαίωμα να πω την γνώμη μου στο εσωτερικα?
Υστέρα αυτό που κάνετε ότι απλά συμφωνείτε μεταξύ σας, δηλαδή μπαίνετε και προκαταβάλατε και μειώνετε το λόγω του άλλου λέγοντας εμείς συμφωνούμε με τον με τον έναν η με τον άλλον κ.τ.λ είναι φιλοσοφική συμπεριφορά?
Αν είναι έτσι τότε και εγώ να το διαιωνίσω λέγοντας, ότι και εγώ συμφωνώ με το Γιάννη γαραντζιωτη.
Τι θα καταλάβουμε έτσι, θα βγάλουμε κάποια άκρη έτσι?
Και τι ποιο τίμιο? αν είναι δυνατόν, από το να βγαίνει κάποιος με το όνομα του και να λέει την γνώμη του σε ένα φόρουμ που όλοι έχουν μάσκες.
Θα τα αντιστρέψουμε όλα σε αυτόν τον τόπο, τόσο βαθιά είναι το πρόβλημα που έχουμε σαν λαός.
κάνω μια απλή ερώτηση μας ενδιαφέρει αν είναι αλήθεια αυτά που λέει ο Γιάννης γαραντζιωτης η να καθόμαστε να μιλάμε και να χάνουμε χρόνο για πως τα λέει, γιατί από αυτά που διάβασα στο φόρουμ φαίνεται να είναι ο μονός που πέρασε από την νέα ακρόπολη ενώ όλοι οι άλλοι απλά πιθανολογούμε
Εγώ θα ήθελα να μάθω περισσότερα, αλλά αν είναι οι διαχειριστές να ασχολούνται με τον τρόπο του, και όχι με το τι λέει (γιατί δεν νομίζω ότι λειτούργησε υβριστικά, απλά τοποθετήθηκε λόγω τον εμπειριών του προφανώς) τότε μάλλον οι διαχειριστές δεν εξυπηρετούν το θέμα αλλά προσωπικούς σκοπούς.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/11/2011, 14:40:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
Τσιμπάς σε χρόνο dt πάντως ρε NIKOMAXE, σε χρόνο dt ...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

YUGI-OH
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
462 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/11/2011, 14:40:48  Εμφάνιση Προφίλ
Υπάρχουν κι άλλες...ΣΠΗΛΙΑ TOY ΝΤΑΒΕΛΗ

to puzzle ths xilietias
emre aydın-HoşçakalΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/11/2011, 15:30:16  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Τσιμπάς σε χρόνο dt πάντως ρε NIKOMAXE, σε χρόνο dt ...Οχι Ζιπ...σκέτο t !

Εξυπνάκια!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/11/2011, 16:33:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost

quote:
Υστέρα αυτό που κάνετε ότι απλά συμφωνείτε μεταξύ σας, δηλαδή μπαίνετε και προκαταβάλατε και μειώνετε το λόγω του άλλου λέγοντας εμείς συμφωνούμε με τον με τον έναν η με τον άλλον κ.τ.λ είναι φιλοσοφική συμπεριφορά?
Αν είναι έτσι τότε και εγώ να το διαιωνίσω λέγοντας, ότι και εγώ συμφωνώ με το Γιάννη γαραντζιωτη.


Σου'πε βρε καλέ μου άνθρωπα κανείς εδώ να μην συμφωνήσεις μαζί του? Σμμφώνησε όσο θες. Tα πρώτα μηνύματα ενός μέλους όμως δεν είναι ωραίο να αποτελούν μία στοχευμένη επίθεση απέναντι σε κάποιον. Δεν γίνεται δηλαδή να εκμεταλλευόμαστε έναν διαδικτυακό χώρο για χάριν της δικής μας σκοπιμότητας.

Και λέω σκοπιμότητα διότι ο Γιάννης αν κατάλαβα καλά χθες στο ίντερνετ -και να με διαψεύσει αν κάνω λάθος- έχει ανοίξει ένα είδους διακτυακού "πολέμου" απέναντι στη Νέα Ακρόπολη, με δικαστήρια, μηνύσεις εκατέρωθεν και τα λοιπά. Δικαίωμά του να εχθρεύεται τη ΝΑ και να θέλει να την δυσφημίσει σε πολλά φόρουμ, όμως ο χώρος εδώ δεν ενδείκνυται για κάτι τέτοιο.


quote:
Και τι ποιο τίμιο? αν είναι δυνατόν, από το να βγαίνει κάποιος με το όνομα του και να λέει την γνώμη του σε ένα φόρουμ που όλοι έχουν μάσκες.
Θα τα αντιστρέψουμε όλα σε αυτόν τον τόπο, τόσο βαθιά είναι το πρόβλημα που έχουμε σαν λαός.

Το ότι μάς φανερώνει το ονοματεπώνυμό του -στα πλαίσια απ'ότι καταλαβαίνω της πολεμικής του προς τη ΝΑ- είναι επιλογή του και αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνουμε και εμείς το ίδιο. Δηλαδή γιατί εγώ σαν Κώστας να πρέπει να πω και το επώνυμό μου? Για να μην αισθάνομαι "μασκαράς"??? άλλο και τούτο.


Επίσης αν νομίζεις ότι σ'αυτό το φόρουμ "όλοι συμφωνούμε μεταξύ μας" τότε εγώ θα σου απαντήσω "το άλλο με τον τοτό το ξέρεις?"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

koukou1
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Cyprus
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/11/2011, 20:29:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους koukou1
Κοστ αυτό που σου λέω είναι ότι καλυτέρα να λες τι γνώμη σου παρά να συμφωνείς σαν ανδρείκελο με κάποιον άλλον χωρίς να εξηγείς, έπειτα γιατί δεν ενδείκνυται σε ένα φόρουμ για μια προσωπική τοποθέτηση ακόμα και με επιθετικό χαρακτήρα? αφού και ίσως, μπορεί να υπάρχει λόγος. Όσο για την εκμετάλλευση δεν καταλαβαίνω γιατί να μην χρησιμοποιώ το φόρουμ όπως όλοι για να κάνω τον αγώνα μου η για οποία ανάγκη έχει ο καθένας, δεν είναι το φόρουμ μια ελεύθερη και διαδικτυακή κοινότητα οπού με ασφάλεια μπορώ να τσεκάρω αν η γνώμη μου είναι ορθή?, η να γίνει ο λόγος μου αιτία να ενημερώσω και να προστατέψω κάποιον συνάνθρωπο μου.
Επίσης αυτό που ονομάζεις εχθρότητα, μπορεί να έχει αντίκρισμα αυτό το συναίσθημα. Όσο αφορά το όνομα, όντως δεν μας υποχρεώνει κανείς να εκτιθέμεθα στο ιτερνετ, όταν εκτίθεται κάποιος όμως, δεν νομίζεις ότι αλλάζει το ρίσκο που παίρνει,? και ότι είναι ποιο υγειές, από το να μην εκτίθεται, καθώς αλλάζει σίγουρα ο τρόπος και το βάρος με τον οποίο θα μιλούσε


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/11/2011, 00:34:42  Εμφάνιση Προφίλ
Ωραία τα λέει ο Γιαννάκης, και εγώ είχα καταλάβει ότι ήταν nut-jobs όταν διάβασα τον λόγο που έχουν πώρωση με τις αρχαίες απομιμήσεις και τις βάζουν παντού. Είναι βέβαια και πολύ χλιδέ τύποι, σκάνε τα 35 ευρώ τον μήνα και έχουνε και σαλονάκι και café - δέν πρέπει να λέιπει τίποτα απ' τους εσωτεριστές. Αν δεν καπνίζανε και σε εσωτερικούς χώρους θα έλεγα ότι πλησιάζουν την ηθική εξύψωση. Κρίμα.


Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 15/11/2011 00:40:40Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/11/2011, 00:38:41  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Κοστ αυτό που σου λέω είναι ότι καλυτέρα να λες τι γνώμη σου παρά να συμφωνείς σαν ανδρείκελο με κάποιον άλλον χωρίς να εξηγείς, έπειτα γιατί δεν ενδείκνυται σε ένα φόρουμ για μια προσωπική τοποθέτηση ακόμα και με επιθετικό χαρακτήρα?
Εμείς εδώ βάζουμε baby-powder κάθε πρωί, και αν σ'αρέσειΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
koukou1
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Cyprus
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/11/2011, 03:17:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους koukou1
Η μαλακία πέφτει σύννεφο εδώ πέρα ωραία, ήρθα στο σωστό μέρος, μου αρέσει, σοβαρομιλώ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/11/2011, 03:34:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost

Έλα βρε Koukou τώρα...μπαίνεις τώρα με το καλημέρα για να υποστηρίξεις την "ελευθερία του λόγου" στο φόρουμ...μήπως απλά μπήκες για να κάνεις αβάντα στον γιάννη? λέω εγώ τώρα ο κακοπροαίρετος...

quote:
Κοστ αυτό που σου λέω είναι ότι καλυτέρα να λες τι γνώμη σου παρά να συμφωνείς σαν ανδρείκελο με κάποιον άλλον χωρίς να εξηγείς


Της χαλιμάς είναι αυτά...εσύ βλέπεις κάποιον που λέει τη γνώμη του και δεν είναι ανδρείκελο....εγώ όμως μπορεί να βλέπω έναν φανατικό ο οποίος μέχρι και βιβλίο έχει γράψει για να καταγγείλει τη ΝΑ...και ακόμα κι αν έχει κάθε δίκιο ο γιάννης στα λεγόμενά του δεν παύει να μου δίνει την εικόνα ενός φανατικού που κηρύττει ή (μάλλον αποκηρύττει) περί ενός οργανισμού...


Εσύ δηλαδή με το που μπαίνεις σε έναν χώρο συνηθίζεις να επιτίθεσαι σε έναν τρίτο? Συστήνεσαι δηλαδή σε μία παρέα και με το καλημέρα αρχίζεις να θάβεις κάποιον άλλο? Αυτό ούτε κομψό είναι ούτε σωστό. Εξοικοιώσου λίγο πρώτα, δώσε ένα δείγμα γραφής, μπες στο πνεύμα των συζητήσεων και μετά κάποια στιγμή αν σου δοθεί η ευκαιρία βγάλε και κανά απωθημένο (όπως άλλωστε συνηθίζεται εδώ στο φόρουμ)...

και το "σας προφυλάσσω για να μην πάθετε ό,τι έπάθα και εγώ" εμένα δεν με πείθει...μεγάλα παιδιά είμαστε, όποιος θέλει πάει να τους γνωρίσει από κοντά ώστε να έχει και προσωπική γνώμη για το τι σόι άτομα είναι εκεί στη ΝΑ. Και όσοι επέλεξαν να γίνουν εκεί μέλη συνεισφέροντας οικονομικά και περνώντας τυχόν "μυήσεις" το επέλεξαν συνειδητά και αυτοβούλως, ασχέτως αν αρκετοί μπορεί να το μετάνιωσαν αργότερα.

Ούτε εμένα πάντως μου είχε κάνει καλή εντύπωση η έμμεση προσπάθεια στρατολόγησης μελών μετά από μία διάλεξη της ΝΑ ωστόσο κάποια βιβλία των εκδόσεών της τα θεωρώ εξαιρετικά στο είδος.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

koukou1
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Cyprus
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/11/2011, 04:44:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους koukou1
Κοστ ήμουν μέλος και εγώ και απλά ως ένα βαθμό κατανοώ τι λέει, από εκεί και πέρα φάση έχει δεν είδα να ενδιαφέρεται πραγματικά κάποιος σοβαρά για το θέμα, από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα.
Για την στρατολόγηση, ήταν το ποιο εύστοχο που είπες, τo επιβεβαιώνω και το επεκτείνω αν χρειαστεί

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/11/2011, 00:33:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost

Να'σαι καλά και καλωσήλθεςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γαραντζώτης γιάννης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/11/2011, 00:55:49  Εμφάνιση Προφίλ
Zip, γεια σου. Πράγματι , απ ότι έχω διαπιστώσει και εγώ από τις περιηγήσεις μου στα διάφορα φόρουμ είναι αρκετά ασυνήθιστο να γράφει κάποιος με το πραγματικό του όνομα. Εγώ όμως το βρίσκω πάρα πολύ φυσιολογικό. Το αντίθετο μάλιστα, το να γράφει κάποιος με ψευδώνυμο το βρίσκω εντελώς αφύσικο. Όταν συνομιλούμε με οποιοδήποτε συνάνθρωπό μας, είναι πολύ πιο έντιμο, σίγουρα, το να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες όλων όσων λέμε φανερώνοντας το πραγματικό μας πρόσωπο παρά φορώντας μια κουκούλα. Μπορεί να μας ευχαριστεί να μιλάμε και να είμαστε διαρκώς στο απυρόβλητο λέγοντας ότι θέλουμε, αλλά πιστεύω πως θα συμφωνήσει μαζί μου κάθε καλοπροαίρετος συνομιλητής πως…άλλο πράγμα είναι το συνηθισμένο και άλλο το φυσιολογικό.

Σχετικά με τις αφίσες…όχι φίλε μου, δεν ήμουν εγώ. τότε κολάγαμε σε πολλά άλλα μέρη αλλά ποτέ στη Δωδεκανήσου.

Kost, γεια σου. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η ενέργεια που έκανες μόλις είδες τις δημοσιεύσεις μου. Έψαξες να δεις ποιος είμαι. Εσένα δηλαδή όταν σου δείχνει κάποιος , με το δάχτυλο, τη Σελήνη, εσύ σχολιάζεις το δάχτυλο…
Μάλλον δεν μπορείς να καταλάβεις πως το πρόβλημα δεν είναι Νέα Ακρόπολη – Γαραντζώτης ούτε Γαραντζώτης – Νέα Ακρόπολη. Το πρόβλημα είναι πολύ πιο βαθύ και πολύ πιο διαφορετικό. Το θέμα τίθεται στη βάση του, που μας οδηγούν συγκεκριμένες κοινωνικοπολιτικές θεωρήσεις του παρελθόντος, εφαρμοσμένες στον 21ο αιώνα , καθώς επίσης και συγκεκριμένες θρησκοφιλοσοφικές αντιλήψεις που μπορεί στο παρελθόν να φάνηκαν χρήσιμες στην πορεία της ανθρωπότητας όμως τώρα μπορεί να αποδειχτούν τρομερά καταστροφικές. Τον φασισμό π.χ και τα κύρια χαρακτηριστικά του, μπορούμε να τα αναγνωρίσουμε, αν έχουμε πολιτική συνείδηση, μέσα σε διαφορετικές κοινωνικές δομές, χωρίς αυτό να αποκλείει την μεταστροφή , κάποια δεδομένη χρονική στιγμή, ακόμα και του μεγαλύτερου συνόλου από τα μέλη που τις απαρτίζουν. Φέρε στο νου σου, αν θες, τον προσκοπισμό (δημιούργημα της Θεοσοφικής Εταιρίας ) και δες πως έχει καταλήξει σήμερα. . Ο προσκοπισμός, όπως μας λέει η βικιπαιδεια, είναι μια εθελοντική, μη πολιτική παιδαγωγική κίνηση, για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους, χωρίς διάκριση καταγωγής, φυλής ή πίστης, με σκοπό να συμβάλλει στην ανάπτυξη των νέων σωματικά, διανοητικά, κοινωνικά και πνευματικά μέσω της αλληλεκπαίδευσης με έμφαση στην υπαίθρια ζωή. Η κίνηση δημιουργήθηκε το 1907 από τον Λόρδο Μπέηντεν Πάουελ και αυτή την στιγμή περιλαμβάνει 18 εκατομμύρια μέλη σε 217 χώρες και περιοχές. Ο Λόρδος Πάουελ ήταν γνωστός θεόσοφος και η όλη κίνηση ξεκίνησε μετά από την πρόταση της Θ.Ε , στο Λονδίνο, για τη δημιουργία σχολείων εργασίας. Εγώ πάλι, πριν 20 χρόνια ήμουν στέλεχος της ΝΑ, σήμερα είμαι κάτι άλλο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ξέρω τι θα είμαι αύριο.
Έτσι λοιπόν το πρόβλημα δεν τίθεται σε επίπεδο μορφών, αλλά κυρίως σε επίπεδο ιδεολογιών.
Ξέρω πολύ καλά όμως, πράγμα που το απεύχομαι, πως και σε αυτό το θέμα θα υπάρξουν οι επικίνδυνοι βλάκες που το πρόβλημά τους αντί να είναι το τι πρεσβεύει η ΝΑ , αυτοί απλά θα επιτίθενται , κατά της προσωπικότητας όλων όσων έχουν αντίθετη άποψη με αυτούς.

Όσο τώρα γι αυτό που λες, πως έχω ξεκινήσει μια ¨εκστρατεία ¨ κόντρα στην οργάνωση, σηκώνει πολύ συζήτηση… Κατ αρχάς, πιστεύεις στα αλήθεια πως όταν φεύγει, όχι μόνο ένα στέλεχος όπως ήμουν εγώ, αλλά ακόμη και το πιο απλό μέλος από την οργάνωση, τότε όλοι οι υπόλοιποι συνεχίζουν απλά τη ζωή τους λες και δεν συνέβη τίποτα ή λένε πως το συγκεκριμένο μέλος έσπασε (αυτή είναι η λέξι που χρησιμοποιούν ) κάτι που μπορούν να στο επιβεβαιώσουν όλα τα πρώην μέλη, με ότι συνειρμούς συνεπάγετε η χρήση αυτού του όρου….δεν άξιζε, δεν άντεξε, αποκαλύφθηκε τι πραγματικά ήταν… και τόσα άλλα. Αν μάλιστα δουν πως η αποχώρησή του από την ομάδα μπορεί να συμπαρασύρει και άλλους μαζί του, ε! τότε θα δεις τι θα του σούρουν. Έτσι δυστυχώς έχουν τα πράγματα και επομένως την εκστρατεία της κόντρας οι ίδιοι πάντα την ξεκινούν και όχι οι αποχωρήσαντες.
Απλά, στην περίπτωσή μου, έπαιξαν και έχασαν. Η γνωστή συνταγή , από το εγχειρίδιο των οδηγητών, δεν έπιασε γιατί εγώ δεν λούφαξα αλλά βγήκα σε καταμέτωπο αντεπίθεση με όλα τα γνωστά επακόλουθα.
Λες παρακάτω πως, εδώ ο χώρος δεν ενδύκνειτε για διαφήμιση. Καλά τι θέλεις να μας πεις, πως δεν έχεις πάρει είδηση ότι διαφημίζεται , με προσωπικές συνεντεύξεις, η ΝΑ ? Μήπως εθελοτυφλείς λιγάκι ? Ρίξε μια καλύτερη ματιά. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να στα μεταφέρω . έτσι δεν είναι?
Όσο τώρα, για τη δυσφήμιση που αναφέρεις, απορώ γιατί το βλέπεις έτσι. Το θέμα δεν το άνοιξα εγώ, αλλά ο Alastis το 2004. το ίδιο ισχύει και για τα άλλα φόρουμ που με παρακολούθησες. Έτσι δεν είναι?
Όταν κάποιος ανοίγει ένα θέμα, νομίζω πως ψάχνει και για τα θετικά και για τα αρνητικά και θέλει να ακούσει όλες τις απόψεις. Αν τώρα, για το συγκεκριμένο θέμα, συμβαίνει εγώ να σχολιάζω τα αρνητικά, δεν νομίζω πως αυτό αποτελεί δυσφήμιση. σύμφωνα και με τα ευρωπαϊκά δικαστήρια, η έκφραση γνώμης δεν μπορεί με κανένα τρόπο να θεωρηθεί συκοφαντική δυσφήμιση. Αν εσύ , ή κάποιος άλλος , έχει αντίθετη άποψη, μπορεί να μου υποδείξει ποιο είναι αυτό το ψέμα το οποίο προσάπτω στην συγκεκριμένη οργάνωση.
Όπως και να έχει πάντως, ότι λέω το λέω ανοιχτά και με ονοματεπώνυμο. Αυτό τουλάχιστον θα πρέπει να εκτιμηθεί.
Αν και υποστηρίζεις πως… εδώ κάνουμε ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων, αυτό που εγώ τουλάχιστον διαπιστώνω από εσένα είναι πως, δεν αντιπαρατίθεσαι στις απόψεις μου αλλά σε εμένα. Λίγο αντιφατική στάση δεν νομίζεις?
Κάτι τελευταίο που δεν σου αρέσει είναι η υπογραφή μου…πρώην αρχηγός της νέας ακρόπολης.
Αλήθεια, θες να πεις πως για οποιοδήποτε άλλο θέμα και αν ερευνούσες δεν θα σε ενδιέφερε τι βιωματική εμπειρία είχε αυτός που σου μεταδίδει την πληροφόρηση ?
Μήπως είσαι λίγο προκατειλημμένος? Ελπίζω ο χρόνος να αποδείξει το αντίθετο…

Stiv, γεια και σε σένα. Αλήθεια δεν σε παραξενεύει που η ΝΑ ,σε όλες τις πόλεις που υπάρχει, λέει τα ίδια πράγματα? Τι θα περίμενες δηλ να λέει διαφορετικά ? Το ίδιο φυσικά ισχύει και σε μένα, σε όποια παρέα και αν βρεθώ, σε όποια σύγχρονη αγορά όπως αυτή των φόρουμ, τα ίδια θα λέω. Που είδες το παράξενο.

Αμαλία γεια σου. Συνηθίζεις να μιλάς στον πληθυντικό για τον εαυτό σου ή μήπως όλα όσα γράφεις , μου τα μεταφέρεις μετά από συμβούλιο που κάνατε με τους υπόλοιπους διαχειριστές του φόρουμ ?
Στο σημείο αυτό , θα πρέπει να σε ρωτήσω…είναι αλήθεια η πληροφορία που έχω πως, από το 2006 το φόρουμ παραδόθηκε, από ένα μέλος της ΝΑ , στη ΝΑ ?
Γράφεις… <<θα ήταν καλό να υπήρχε ένα γενικότερο δείγμα γραφής σου στις συζητήσεις, έτσι ώστε να μπορούν να κρίνουν οι συμμετέχοντες εάν δικαιούσαι να προτείνεις ή να αποτρέπεις κάποιον από κάτι >> . Αλήθεια, ακούς τι λες? Τι είσαστε, μια ομάδα που θέλει να ακούει μόνο όσους έχει αποδεχτεί, άσχετα με την ορθότητα ή όχι των απόψεων που κάποιος έχει ?
Δεν είναι και τόσο φιλοσοφική στάση. Δεν νομίζεις ?Επιπλέον νομίζω , πως με τη θέση σου αυτή προσβάλεις και όλους όσους συμμετέχουν, ή μήπως δεν είναι έτσι ?
Όσο τώρα για την λεπτότητα της θέσης σας, δεν έχει κανείς παρά να ανατρέξει σε διάφορους διαλόγους στο φόρουμ και να κρίνει… Για να μη μεταφέρω και τα όσα λένε εναντίον μου, χωρίς να είμαι παρών, που μέχρι και εισαγγελική παρέμβαση θα μπορούσα να προκαλέσω, αλλά εσείς δεν δείξατε ούτε τη στοιχειώδη λεπτότητα να με προστατέψετε αν και ήμουν απών.
Τι να πρωτοσχολιάσω και εγώ δε ξέρω από όσα γράφεις…Το σίγουρο πάντως είναι πως δεν ψάχνω να γίνω αποδεκτός από κανένα. Έχω την μοναδική και ανεπανάληπτη προσωπικότητά μου και σε όποιον αρέσει.
Το θέμα πάντως , δεν είμαι εγώ αλλά η ΝΑ. Σε αυτό το τελευταίο θα επιμείνω είτε σας αρέσει είτε όχι.
Αν κάποιος διαφωνεί , δεν έχει παρά να ανοίξει ένα θέμα σχετικό με την προσωπικότητά μου.
Γράφεις παρακάτω..<< Αν πραγματικά πιστεύεις πως έχεις κάτι να δώσεις σε άλλους Αναζητητές και εάν όντως έχεις κάτι να δώσεις, παρακαλούμε να μας αφήσεις να το κρίνουμε ως κοινότητα μέσα και από μια ευρύτερη συμμετοχή σου στις συζητήσεις.>>. Σχετικά με αυτό το τελευταίο, το μόνο που έχω να σου πω είναι πως, χωριό που φαίνεται κολαούζο, δηλ οδοσύμανση, δεν θέλει. Τι εννοώ με αυτό ? Μα το αυτονόητο…αν τα μέλη της κοινότητάς σας συνομιλούν μαζί μου, ε τότε αυτό σημαίνει πως με εγκρίνουν… και μη ξεχνάς πως και εγώ τώρα πια αποτελώ μέλος της κοινότητάς σας ή μήπως δεν είναι έτσι ? Υπάρχει καμιά δοκιμασία μύησης και εδώ και δεν το γνωρίζω? Ας μου πει κάποιος…
Koukou 1, καλά τα λες. Ποιος σε ακούει όμως ?

Λυπάμαι Kost , αλλά θα σε διαψεύσω. Εγώ δεν έχω ανοίξει κανένα είδος πολέμου. Τα δικαστήρια που λες δεν έγιναν εκατέρωθεν. Η ΝΑ με κυνηγά δικαστικά και όχι εγώ.
Ευτυχώς απ ότι βλέπω δεν είναι όλοι σαν εσένα, άνθρωποι δηλ που θέλουν να ακούνε μόνο όσα τους χαϊδεύουν τα αυτιά


Ελπίζω μετά από αυτή μου την δημοσίευση, να τελειώσουμε με τις κοκορομαχίες και να ασχοληθούμε μόνο με την ουσία του θέματος. Για να μη λένε μάλιστα, τυχών κακοπροαίρετοι πως θέλω να επιτεθώ ή να χειραγωγήσω την συζήτηση, θα περιμένω να μας οδηγήσει κάποιος άλλος στην εξέταση του όλου θέματος , που μη ξεχνάτε , δεν το άνοιξα εγώ…


πρώην αρχηγός ΝΑ ΘεσσαλονίκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/11/2011, 07:47:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
γαραντζώτης γιάννης

Zip, γεια σου. Πράγματι , απ ότι έχω διαπιστώσει και εγώ από τις περιηγήσεις μου στα διάφορα φόρουμ είναι αρκετά ασυνήθιστο να γράφει κάποιος με το πραγματικό του όνομα. Εγώ όμως το βρίσκω πάρα πολύ φυσιολογικό. Το αντίθετο μάλιστα, το να γράφει κάποιος με ψευδώνυμο το βρίσκω εντελώς αφύσικο. Όταν συνομιλούμε με οποιοδήποτε συνάνθρωπό μας, είναι πολύ πιο έντιμο, σίγουρα, το να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες όλων όσων λέμε φανερώνοντας το πραγματικό μας πρόσωπο παρά φορώντας μια κουκούλα. Μπορεί να μας ευχαριστεί να μιλάμε και να είμαστε διαρκώς στο απυρόβλητο λέγοντας ότι θέλουμε, αλλά πιστεύω πως θα συμφωνήσει μαζί μου κάθε καλοπροαίρετος συνομιλητής πως…άλλο πράγμα είναι το συνηθισμένο και άλλο το φυσιολογικό.


Οk, δεν έχω πρόβλημα εγώ μ' αυτό, αν και πάλι δηλ. το να λες πως ονομάζεσαι γαραντζώτης γιάννης, δεν σημαίνει 100% πως είσαι κιόλας αυτός που λες ότι ονομάζεσαι, ε ; Λογικό δεν είναι να απορεί κάποιος ; Τέλος πάντων, ok, αφού λες ότι είσαι αυτός, ok, κανένα πρόβλημα.

quote:
γαραντζώτης γιάννης

Σχετικά με τις αφίσες…όχι φίλε μου, δεν ήμουν εγώ. τότε κολάγαμε σε πολλά άλλα μέρη αλλά ποτέ στη Δωδεκανήσου.


Ε, κάποιος άλλος θα ήταν. Πάντως, η Δωδεκανήσου είναι τίγκα στις αφίσες. Χθες πέρασα, γι' αυτό στο λέω ...

Πάντως η εμφάνισή σου στο forum, έχει ενδιαφέρον. Είμαι περίεργος να δω που θα καταλήξει αυτή ...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/11/2011, 08:01:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
γαραντζώτης γιάννης

Το θέμα πάντως , δεν είμαι εγώ αλλά η ΝΑ. Σε αυτό το τελευταίο θα επιμείνω είτε σας αρέσει είτε όχι.


Συνήθως, τα λόγια που έχουν κάποια βαρύτητα προέρχονται και από ανθρώπους που έχουν κάποια βαρύτητα. Είναι λογικό λοιπόν, όταν εσύ έρχεσαι και λες πράγματα που έχουν ένα "ειδικό βάρος" ας πούμε, να δει κάποιος και αν είσαι και αυτός που λες πως είσαι, έτσι ;

Δηλ. γιατί υπογράφεις ως "πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης" ; Γιατί δηλώνεις την παλιά σου ιδιότητα ; Ακριβώς για να δείξεις αυτήν την παλιά σου ιδιότητα στον αναγνώστη και να καταλάβει ο συνομιλητής σου πως δεν μιλάει με κάποιον άσχετο. Συνεπώς, το θέμα είσαι και εσύ, παράλληλα βέβαια με την Ν.Α. Δεν μπορεί [ στη συγκεκριμένη περίπτωση ] να κοιτάζουμε μόνο το λόγο και να αγνοούμε τον εκφραστή αυτού του λόγου. Αν αυτά που λες π.χ τα έλεγε ένα 15χρονο παιδί [ όχι από άποψη ηλικίας, έτσι ; μην το πας εκεί ... ], ε, το ίδιο θα ήταν ;

Συνεπώς, καλύτερα θα ήταν να αφήσεις τους αναγνώστες να δουν όπου οι ίδιοι θέλουν να δουν, ο καθένας τους διαφορετικά [ είτε στο πρόσωπο δηλ. που λέει αυτά που λέει, είτε στα λόγια αυτού του προσώπου τα λέει ].

Εγώ φίλε Γιάννη [ εμένα με λένε Νίκο ] , θα σου πρότεινα να μιλήσεις για τον εαυτό σου περισσότερο, παρά για την Ν.Α. Να μας πεις δηλ. σχετικά με αυτήν την πολύχρονη εμπειρία σου μέσα σ' αυτήν την οργάνωση, το τι κέρδισες [ αν κέρδισες ], το τι έχασες [ αν έχασες ], το τι πλήρωσες [ αν πλήρωσες (και δεν εννοώ μόνο σε χρήμα) ], πώς το πλήρωσες, κτλ, γενικά δηλ. να μιλήσεις για τις εμπειρίες σου, τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί αυτή η οργάνωση [ αρχηγός ήσουν, θα ξέρεις πολλές λεπτομέρειες δηλ. όσον αφορά αυτήν την οργάνωση ], το τι είναι εν τέλει αυτή η οργάνωση και γιατί υπάρχει αυτή η οργάνωση. Το να βγαίνεις και να κατηγορείς αυτή την οργάνωση, χωρίς να εξηγείς γιατί την κατηγορείς, ε, είναι κάπως.

Το να λες "Κοιτάξτε, εγώ ήμουν πρώην αρχηγός της οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη και αυτή η οργάνωση είναι μάπα", ε, εντάξει, τι να πω ... Πες μας όμως, γιατί είναι μάπα. Εγώ π.χ σε ρώτησα κάτι και δεν απάντησες. Είπες :

quote:
γαραντζώτης γιάννης

Πολύ χαρακτηριστικά, μπορώ να πω, πως η σκέψη που μου έδωσε την κινητήρια δύναμη να πάω κόντρα στη Ν.Α. για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι, πως όταν ανοίγουμε ένα λάκκο να πέσουν οι άλλοι μέσα, όταν καταλάβουμε το λάθος μας, προσπαθούμε με εντιμότητα να τον κλείσουμε και όχι να πάμε σπίτι μας χωρίς να ξανακοιτάξουμε πίσω μας.


Τι εννοείς ; Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος ;

Αυτή είναι η δική μου η άποψη. Από 'δω κι έπειτα, είναι ασφαλώς δικαίωμά σου να γράψεις ότι ο ίδιος επιθυμείς και αναλόγως να δεχτείς [ ή όχι ] και τον αντίλογο. Μέχρι στιγμής πάντως, αυτό που κάνεις είναι να κατηγορείς. Δεν εξηγείς γιατί κατηγορείς. Αν ήρθες να παίξεις τέτοιο παιχνίδι, εμένα δεν με νοιάζει, παίξ' το αλλά δεν έχει νόημα και σύντομα θα διαπιστώσεις πως δεν έχει και μέλλον.

Βλέπεις, εγώ δεν σου λέω για φιλοσοφικές προσεγγίσεις και τα ρέστα. Εγώ σου λέω, πες μας γιατί κατηγορείς την Ν.Α. Τι σου έκανε ρε παιδί μου εσένα η Ν.Α ; Σου έκανε κάτι "κακό" ; Σε πείραξε ; Σου δημιούργησε κατάθλιψη ; Σου σκότωσε τη μάνα και τον πατέρα σου ; Τι ;

Έπειτα, να σου πω και κάτι άλλο. Εσύ λες πως ήσουν σχεδόν 10 χρόνια στην οργάνωση [ 8 για την ακρίβεια, 1983 - 1991 ]. Με το ζόρι ήσουν εκεί 8 χρόνια ; Σε κρατούσαν αιχμάλωτο δηλ. ; Δεν μπορούσες να φύγεις ; Γιατί κάθησες 8 χρόνια αφού διαπίστωσες πως ρε παιδί μου, δεν σου ταίριαζε αυτή η οργάνωση ; E, πες μας πέντε πράγματα να καταλάβουμε ...

Edited by - zip on 16/11/2011 08:38:45Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stiv
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2964 Μηνύματα
Απεστάλη: 16/11/2011, 10:30:40  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος stiv
ZIP

ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο γαραντζώτης γιάννης,ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ - ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ,εγω απλα αναρωτιεμαι οκ εφυγες ,αλλα γιατι αυτη οι συνεχεις ενημερωση σου.........,ΑΛΛΑ ξαφνικα λες σε ενα σου σημειο οτι απο ενα γεγονος που δεν ηρθαν να σε βοηθησουν αλλαξαν τα παντα ,είδες απο αυτην και μονο την ενεργεια τους οτι βαδίζεις σε λαθος μονοπατι,τουλαχιστον εγω ετσι το καταλαβα.Αν κανω λαθος διορθωσεμαι.

<<Στη νέα ακρόπολη, όπως θα καταλάβατε, ήμουν λόγω βλακείας. Και όταν λέω βλακεία εννοώ αυτή την επικίνδυνη βλακεία η οποία όπως έγραψα αποτελεί ελάττωμα της ψυχής και όχι της νόησης.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ακόμη και ο Χίτλερ ανέβηκε στην εξουσία με δημοκρατικές εκλογές και όχι σε μια τριτοκοσμική χώρα αλλά σε μια προηγμένη πολιτιστικά. Μόνο που οι πολίτες της Γερμανίας είχαν περάσει ένα βαρύ ψυχολογικό σοκ εξ αιτίας της ήττας τους στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο και τα συνεπακόλουθα δεινά. Αλλά δεν ήταν μόνο οι γερμανοί. Ας μη ξεχνάμε τη θεοσοφική εταιρεία στην οποία υπήρχαν τα ίδια ακριβώς στοιχεία και θεωρίες και μη ξεχνάμε επίσης πως από αυτή πήγασαν και ένα σωρό άλλες κινήσεις, όπως το τάγμα της Θούλης στη Γερμανία το 1918 ( μέλος του ήταν και ο Χίτλερ), την ανθρωποσοφία του Ρούντολφ Στάινερ, μέχρι και τους προσκόπους, μετά από την πρόταση της Θ.Ε. στην Αγγλία για δημιουργία σχολείων εργασίας και μπροστάρη τον θεόσοφο Λόρδο Πάουελ, ιδρυτή του προσκοπισμού.
Ας γυρίσω όμως σε μένα. Εγώ προσωπικά προερχόμενος από ένα αδιάφορο και προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον με μόνη διέξοδο την ενασχόληση μου, σε επίπεδο πρωταθλητισμού, με την ποδηλασία, άθλημα μοναχικό και λίαν κοπιαστικό, που απαιτούσε πολλές ώρες καθημερινή προπόνηση, γνώρισα τη Ν.Α. έχοντας παντελή άγνοια από πολιτική. Στην αρχή δεν δεχόμουνα να αναλάβω καμία υπευθυνότητα, αλλά σιγά σιγά όταν γνώρισα όλα αυτά που λέει η Ν.Α. άρχισα να νοιώθω την μικρότητά μου και το άπειρο ύψος της αποστολής μου και του καθήκοντός μου. Ξαφνικά ένοιωσα να αναστατώνεται όλη η ζωή μου και να αιχμαλωτίζεται η ύπαρξή μου από ένα δυνατό σκίρτημα, από την καινούρια ιδέα και την νέα πραγματικότητα. ¨άρχισε να με συνεπαίρνει ένας καινούργιος τρόπος ζωής, μια νέα επιτυχία, ένα καινούργιο πρόσωπο, που μπήκε στη ζωή μου αναπάντεχα και μου συγκλόνισε ολόκληρη την ύπαρξή μου. Νέα κύματα άρχισαν να με δονούν συθέμελα. Μέρα, νύχτα, δεν μπορούσα να ζήσω και να σκεφτώ τίποτε άλλο έξω από την νέα πραγματικότητα. Το εσωτερικό μου όλο απορροφήθηκε από τη νέα έλξη της νέας ζωής. Δεν υπήρχα πια εγώ, αλλά η νέα πραγματικότητα, το νεοανακαλυφθέν ιδεώδες. Ζούσα και κινούμουνα μηχανικά, γιατί είχα απορροφηθεί ολοκληρωτικά. Σκέψη, φαντασία, βούληση ήταν όλα αιχμαλωτισμένα από τη νέα γοητεία. Έτσι σιγά σιγά ο χρόνος περνά χωρίς να συνειδητοποιείς από που ήλθες, που είσαι και που πας. Αρχίζεις να δέχεσαι το ένα μετά το άλλο άκριτα και να μαθαίνεις να τα υπερασπίζεσαι γιατί έχουν γίνει οι δικές σου αλήθειες, τα δικά σου όνειρα, τα δικά σου οχυρά. Και έρχεσαι σήμερα κάποιος και μου λέει... καλά, δεν τα γνώριζες όλα αυτά νωρίτερα? δηλ. στερνή μου γνώση να σ είχα πρώτα. Αν είναι δυνατόν! Για όλα υπήρχε μια προκατασκευασμένη απάντηση που την μάθαινες σε σεμινάρια δημοσίων σχέσεων. Δεν υπήρχε ερώτηση που να έκανε κάποιος τρίτος και να μη γνώριζα την κλισέ απάντηση. Έτσι πορευόμουνα, ώσπου ένα γεγονός με συγκλόνισε ανεπανόρθωτα.

Κάποια μέρα του Απρίλη του 1990 μας ειδοποίησαν από τη Ν.Α. της Αθήνας πως ο Ροζ Ντέιλι, οργανοπαίχτης παραδοσιακής μουσικής και φίλος της Ν.Α. θα ερχόταν στη Θεσσαλονίκη και θα είχαμε την ευκαιρία να διοργανώσουμε μια βραδιά με έθνικ μουσική, πράγμα που ήταν η ιδανική ευκαιρία για να εγκαινιάσουμε την μισοτελειωμένη αίθουσα Αβαλον. Στην οργανωτική συγκέντρωση εκείνης της εβδομάδας που έκανα σαν αρχηγός του παραρτήματος, εν αντιθέσει με όλες τις προηγούμενες συγκεντρώσεις στις οποίες καθόριζα τις εργασίες που θα αναλάμβανε κάθε ένας από τους γραμματείς μου, τους είπα πως δεν τους αναθέτω καμία εργασία για τις επόμενες δέκα ημέρες και ότι εγώ θα βρισκόμουνα διαρκώς στην αίθουσα, δουλεύοντας νύχτα, μέρα και όποιος ήθελε μπορούσε να έλθει να βοηθήσει μιας και όλοι είχαμε συμφωνήσει να επισπεύσουμε τις εργασίες για να είναι η αίθουσα έτοιμη ταυτόχρονα με την άφιξη του Ρόζ Ντέιλι στη Θεσσαλονίκη.
Σας πληροφορώ πως δεν ήλθε κανένας, εκτός από κάποιον που την τελευταία ημέρα στις 5 το πρωί, περνώντας τυχαία με την παρέα του και βρίσκοντάς με να δουλεύω, προσφέρθηκε να βοηθήσει, για να κοιμηθώ λίγο. Για μένα η όλη κατάσταση ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία. Ανακάλυπτα πως δεν υπήρχε ούτε αγάπη, ούτε φιλότιμο. Προς τι όλες αυτές οι διδασκαλίες? Αν έδινα εντολές, ξέρω πως όλοι θα τις εφάρμοζαν. Εθελοντικά όμως?
Τι φτιάχναμε με τόσο κόπο, τόσα χρόνια? ανθρώπους ρομπότ, στρατιωτάκια χωρίς εσωτερική ώθηση, χωρίς αγάπη , γιατί?...
Αυτή ήταν και η στιγμή που άλλαξα το στυλ της αρχηγίας μου. Τα έκανα όλα εθελοντικά. Εξηγούσα το γιατί πρέπει να γίνουν τα πράγματα και αν ήθελαν τα έκαναν ή δεν τα έκαναν, χωρίς να έχουν επιπτώσεις όπως γινόταν προηγουμένως. Δεν λειτουργούσε τίποτα, κάθε μέρα τα πράγματα γινόντουσαν και χειρότερα.
Τον Μάρτιο του 1991 παραιτήθηκα από αρχηγός λόγω του ότι όπως είπα, απέτυχα να κάνω τους μαθητές μου, να κάνουν τα πράγματα με τον δικό μου τρόπο. Είχα κάνει ήδη το πρώτο βήμα της αναθεώρησης τόσων χρόνων θυσίας της προσωπικότητάς μου για το καλό του ιδεώδους (θα μιλήσουμε αργότερα για αυτή τη μπαρούφα) και της ανθρωπότητας (και αυτή την έννοια θα χρειαστεί να την επαναπροσδιορίσουμε αργότερα).
Έψαξα με πάθος να βρω που ήταν το λάθος. Χρειάστηκε να απομονωθώ ψυχολογικά, να πάω κόντρα στο ρεύμα της σκέψης των άλλων που με περιέβαλλαν. Να μπω σε χώρους που στην αρχή ούτε που τους υποψιαζόμουν. Ήταν ένα γλυκό βασανιστήριο. Ερχόντουσαν έτσι κάποιες στιγμές που ζήλευα αυτούς που δεν σκεφτόντουσαν βαθιά. Σ εκείνη τη φάση της ζωής μου ήταν που ήλθε ένα διάταγμα του Λιβράγκα.
Το διάταγμα διέταζε όλους τους πελεκυφόρους, τα ηγετικά στελέχη δηλαδή, να βρίσκονται στις 8 Μαΐου, στη κεντρική δομή της χώρας τους για να παρευρεθούν σε μια τελετή για τα 100 χρόνια από το θάνατο της Μπλαβάτσκι, αλλιώς θα έπαυαν από πελεκυφόροι. Αυτό όμως ερχόταν σε αντίθεση με την πρώτη αρχή της Ν.Α., η οποία έλεγε πως στον πυρήνα της μπορούν να είναι όλοι οι άνθρωποι αδιακρίτως θρησκείας, χρώματος, φυλής, φύλου (στο σημείο αυτό πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας λίγο πάρα πάνω και να αντιληφθούμε την δυνατότητα ύπαρξης άλλων διακρίσεων, γιατί αν ήταν αλλιώς , τότε η πρώτη αρχή της Ν.Α. θα έλεγε απλά... χωρίς διακρίσεις.) και στον όρκο που έδωσα με όλη μου την ψυχή, στην υπηρεσία της ανθρωπότητας και όχι στο να κάνω επιμνημόσυνες τελετές για μια γυναίκα σαν την Μπλαβάσκι.
Το πάρα πάνω γεγονός στάθηκε η αφετηρία του ψαξίματος μου στη προϊστορία της οργάνωσης στον κόσμο, που είχε σαν αποτέλεσμα να αποχωρήσω από αυτήν και να ταχθώ ανοιχτά απέναντί της.
Εξ αιτίας όλων αυτών είναι που γράφω τώρα εδώ, γνωρίζοντας τώρα πια τι πραγματικά είναι ο φασισμός και τι ο ναζισμός. Που μοιάζουν και που διαφέρουν. Τότε όμως ειλικρινά δεν γνώριζα.>>

Edited by - stiv on 16/11/2011 10:51:20Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

koukou1
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Cyprus
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/11/2011, 15:36:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους koukou1
Που είναι η σαλάτα Dr Jekyll Mr Hyde. Όποιος την έχει να την φέρει πίσω. Θέλω την σαλάτα

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/11/2011, 16:36:59  Εμφάνιση Προφίλ
Άντε βρε ζαρζαβατικό, που θες και σαλάτα, φάε εκεί μια μπριζόλα να στανιάρεις (νο παν ιντεντεδ φορ βετζετεριανς)

Έβαλες baby powder σήμερα;Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

koukou1
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Cyprus
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/11/2011, 21:54:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους koukou1
Καταρχάς βάζω προδερμ και κατά δεύτερον είναι άδικο, οι αλλαγές όσο να πεις σε εφνδιάζουν κάπως και ποσό μάλλον οι εξαφανίσεις, είμαι μικρός και ευαίσθητος

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/11/2011, 22:33:37  Εμφάνιση Προφίλ
Μην ανησυχείς μωρό μου δε θα σε αφήσω, θα 'ρχομαι να σου κάνω κου-πεπε κου-πεπε..
Έχω να νταντέψω και άλλα μωρά στα άλλα φόρουμ όμωςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 53 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.171875
Maintained by Digital Alchemy