ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 Νέα Ακρόπολη... Νο.1
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 53
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/05/2004, 04:51:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin
"Κυβερνητικός Εκπρόσωπος", Labolas Glasya;;

Τι να πω;;; Αν είναι να έλθει και αυτό, από το "στόμα σου και στου"... Bush τ'αυτί!!

Όμως βασικά σου γράφω για να σε παρακαλέσω να αποφύγεις από εδώ και στο εξής τις εκφράσεις οικοιότητας... ειδικά εάν κάποιος δεν σου έχει δώσει τέτοιο δικαίωμα.

Εκτός βέβαια εάν, στην περίπτωσή μας γνωριζόμαστε!
Αλλά και πάλι θα πρέπει να σου έχω δώσει αυτό το δικαίωμα... δεν νομίζεις;
Σε παρακαλώ ενημέρωσέ με γι'αυτό, εάν έχεις τη δυνατότητα...


-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ULIOS APOLLON
Νέο Μέλος


4 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/05/2004, 21:25:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ULIOS APOLLON
Ευχαριστώ Zadok για το καλωσόρισμα και χαιρετώ τον timing ( αλήθεια γνωριζόμαστε; Στείλε κανένα e-mail να τα πούμε…)
Για να απαντήσω στον Zadok , πρέπει αρχικά να πω ότι δεν γνωρίζω από κοντά τι ακριβώς πρεσβεύουν οι άλλες ομάδες και τι πραγματικά γίνεται ( και δεν θέλω να πέσω στην παγίδα που πολλοί στο topic έχουν πέσει , δηλαδή να βγάζω συμπεράσματα από ότι άκουσα ή ότι διάβασα μπερδεύοντας την γνώμη με την γνώση…).
Αλλά για αυτές που επισκέφτηκα είδα , μύρισα… , συζήτησα από κοντά ή είχαμε μια συνεργασία και έτσι μπορώ να ξέρω καταλήγω στο εξής:
-Υπάρχουν οι ψευτοεσωτεριστικές ομάδες που εκμεταλλεύονται την εσωτερική αναζήτηση κάποιων αφελών και θεωρούν ότι το κίνημα του new age είναι μια καλή ευκαιρία να βγάλουνε χρήμα( ΟΙ ΣΟΦΙΣΤΕΣ της σύγχρονης Αθήνας) πουλώντας από κάθαρση του κάρμα των προηγούμενων ενσαρκώσεων σε μια συνεδρία ( με μερικά εκατομμύρια ) ή «θεραπευτική μύσηση» ( με μερικά εκατομμύρια ) ή ακόμα πουλώντας new age αντικείμενα « που μπορούν να σου αλλάξουν την ζωή» , χωρίς την ελάχιστη από σένα προσπάθεια. Και για να εξομολογηθώ κάτι , αρχικά θεώρησα ότι και το esoterica.gr είναι μια τέτοια επιχείρηση.( Διότι είχα απογοητευτεί από το ότι και πολλοί εκδοτικοί οίκοι το είχαν ρίξει εκεί , εκδίδοντας σκουπίδια…)
Όταν πήγα στη Ν.Α μου έκανε θετική εντύπωση ότι δεν υπήρχε πουθενά η μαρκετινίστικη αντίληψη αν και εκεί ήμουν πολύ επιφυλακτικός στην αρχή.
- Υπάρχουν άλλες που μυρίζουν από μακριά φανατίλα και δογματισμό και γω ήμουν «παιδί των φιλοσόφων» . Αντλούν την δύναμη τους από αγέλες στενόμυαλων που αναζητούν απεγνωσμένα ένα σωτήρα ( yes masterοβιοι). Θεωρούν τους εαυτούς τους κατόχους της πραγματικής Σοφίας και την θεωρία τους « αλήθεια εξ αποκαλύψεως».
Περιορίζονται συνήθως σε ένα αντικείμενο της γνώσης ( το μαντρί τους) και απορρίπτουν ότι βρίσκεται έξω από τα ψηλά τείχη του φέουδού τους.Στη Ν.Α εκτίμησα ότι είναι μια φιλοσοφική κίνηση που αγγίζει πολλά πεδία της γνώσης ( επιστήμη - τέχνη – εσωτερισμό – φιλοσοφία) εννοποιώντας και ακολουθώντας την τακτική να μην δεχτώ ή να απορρίψω τίποτα χωρίς να βρώ τα επιχειρήματα με την προσωπική μου έρευνα.
-Θα μπορούσα να γράψω πολλές κατηγορίες ακόμα που δικαιολογούν το μένος αυτών που καταφέρονται για τη ΝΑ ( χωρίς να ξέρουν) βάζοντας τα όλα στο ίδιο καλάθι… Αλλά το σημαντικό είναι ότι υπάρχουν και άλλες ομάδες που συγκεντρώνουν αγνούς ιδεαλιστές. Που θεωρούν ότι η γνώση μόνο μέσα από το βίωμα στερεώνεται και θέλουν τις ιδέες τους να τις μοιράζονται από όμοιούς τους ζώντας τές. Δεν ξέρω αν ή Ν.Α. είναι καλύτερη και δεν με ενδιαφέρει γιατί προσωπικά με ικανοποιεί , και δεν θεωρώ ότι σε αυτή την ομάδα κινήσεων υπάρχει αντιπαλότητα.( είναι σαν να με ρωτάς η γυναίκα σου είναι σίγουρα η καλύτερη που υπάρχει στον κόσμο; Σσσς μη μας ακούσει… Για μένα είναι αυτό που ζητώ. )
Ξέρω ότι θα ήθελες να σου πώ όμως τι το ξεχωριστό έχει « αυτό το προιόν» για να το αγοράσω ( και μην πάρω κάποιο άλλο…) άλλα γράφω από καρδιάς και δεν είναι ο σκοπός μου να κάνω διαφήμηση. Εγώ την αλήθεια και το ξεχωριστό το βλέπω στην λάμψη στα μάτια των ανθρώπων που ακολουθούν ένα όνειρό τους για τον εαυτό τους και τον κόσμο.Και είχα βαρεθεί να βλέπω νυσταγμένα και σκιερά βλέμματα…
Ότι συγκεκριμένο θες πες μου…


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Labolas Glasya
Μέλος 2ης Βαθμίδας


293 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/05/2004, 22:09:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Labolas Glasya
45 ευρουδακια μινιατικο από καμιά 1000άδα μέλη μας κανει 45000 γιούργια. Ε δεν ειναι και λίγα. Μεχρι και οπλα που λεει ο λογος μπορεί καποιος ν αγορασει.*

http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPGΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/05/2004, 23:00:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok
Αγαπητέ ULIOS APOLLON,

σ' ευχαριστώ για την απάντηση!
Καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι. Μόνο που όλοι οι άνθρωποι που μετέχουν σε διάφορους τέτοιους χώρους λίγο πολύ αισθάνονται το ίδιο.

Φίλε μου, όλοι κάτι έχουν βρει εκεί που βρίσκονται, διαφορετικά... δεν βρίσκονται.
Και αυτά τα κριτήρια είναι σαφώς υποκειμενικά και δεν υπόκεινται σε κρίση.

Αν μου επιτρέπεις όμως, θα είχα να παρατηρήσω ότι το γιατί π.χ. θεωρείς τη σύζυγό σου την καλύτερη και την επέλεξες, λίγο ενδιαφέρει επί της ουσίας, αφού δεν μπορείς να τη μοιραστείς με κάποιον άλλο. Στην περίπτωση της Ν.Α δεν είναι ίδια τα πράγματα.

Μ' αυτό θέλω να πω, ότι εδώ δεν υποβάλλεσαι σε ανάκριση για να λογοδοτήσεις για το πώς βλέπεις εσύ τα πράγματα (το οποίο κατά την ταπεινή μου άποψη, δε μας αφορά), αλλά προσπαθούμε μέσα από τη δική σου οπτική, όσο είναι δυνατό, να προσεγγίσουμε διαλεκτικά την πραγματικότητα που λέγεται Ν.Α .

Ας περάσουμε λοιπόν, στο προκείμενο:

Στην πορεία της συζήτησης αυτής αναφέρθηκε ότι στα πλαίσια των "σεμιναρίων" (δεν ξέρω αν είναι ατυχής η έκφραση, αλλά δεν γνωρίζω ποιά είναι κατάλληλη)γίνεται χρήση κάποιων συμβολικών χειρονομιών.

Θα μπορούσες να μας μιλήσεις λίγο πάνω σ' αυτό;

Επισημαίνω ότι η ερώτησή μου δεν αφορά σε χαρακτηρισμούς και πιθανές μομφές επ' αυτού.
Ειλικρινά θα ήθελα να κατανοήσω τη σημασία που η Ν.Α αποδίδει σ' αυτές.

Επίσης, η καυστική παρατήρηση του μέλους Labolas_Glasya έχει μία βάση, την οποία είχα επισημάνει και πιο πάνω:

Δε νομίζεις ότι είναι αρκετά χρήματα η συνδρομή των 45 Ευρώ; Λαμβάνετε γνώση της οικονομικής διαχείρισης;

Στη συνέντευξη η οποία φιλοξενείται εδώ αναφέρονται "έξοδα ασφάλειας". Τί είδους "έξοδα ασφάλειας" μπορεί να απαιτούνται; Γνωρίζεις κάτι επ' αυτού;

Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσπάθειά σου να με διαφωτίσεις!


No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 21/05/2004 23:07:49Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ULIOS APOLLON
Νέο Μέλος


4 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/06/2004, 22:45:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ULIOS APOLLON
Αγαπητέ Zadok
Συγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησης μου , Άλλα με τον ελεύθερο χρόνο που διαθέτω αυτό το διάστημα τα «αντανακλαστικά μου» δεν νομίζω ότι θα μπορούν να βελτιωθούν και πολύ. Δεν αισθάνομαι και τόσο δυστυχισμένος για την συμμετοχή μου σε μια τέτοια οργάνωση ( όσο διαφαίνεται από τα λεγόμενα σου) και ο λόγος είναι ότι μελετώντας φιλοσοφία και επιστήμη έχω πειστεί ποια είναι η μοίρα των πρωτοπόρων του πνεύματος.
Αλλά ας περάσουμε στο προκείμενο:
Το εισαγωγικό σεμινάριο της Ν.Ακρόπολης περιλαμβάνει τρεις κύκλους μαθημάτων: Για τον άνθρωπό , για τον κόσμο- κοινωνία και για το σύμπαν. Στην πρώτη από αυτές το ζητούμενο είναι η γνωριμία με τον εαυτό μας αφού πρώτα απαντήσουμε στο ερώτημα Ποιος πραγματικά είμαι. Η διερεύνηση του θέματος γίνεται με συγκριτικό τρόπο αφού αναζητούμε τις απαντήσεις που έχουν δώσει διάφοροι πολιτισμοί ή διάφοροι φιλόσοφοι στο συγκεκριμένο ερώτημα. Το σίγουρο είναι ότι αποτελούμαστε από λεπτότερους φορείς που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε και να μάθουμε να τους χειριστούμε. Ένας από αυτούς είναι ο ενεργειακός φορέας του ανθρώπου που πλέον γίνεται αποδεκτός και επιστημονικά. Το σώμα μας λειτουργεί ως ένας πομπός – δέκτης ενεργειών που όπως συμβαίνει και με μια κεραία ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων τα γεωμετρικά της χαρακτηριστικά ή ο προσανατολισμός είναι καθοριστικός παράγοντας για την λειτουργία της.
Το σώμα μας ακόμα και ασυνείδητα επιλέγει στάσεις ανάλογα με αυτό που θέλουμε να εκφράσουμε (γλώσσα του σώματος) άλλα πολύ περισσότερο μέσω της γιόγκα ( ασάνας) μπορεί κανείς να ελέγξει την ροή αυτής της ενέργειας. Στην Ινδία ακόμα και οι θέσεις των δακτύλων ( Μούδρας) επηρεάζει αυτό που θέλει κανείς να εκφράσει. Είναι πολύ ενδιαφέρον να μελετήσει κανείς την τέχνη των αρχαίων πολιτισμών( Αίγυπτος , Ελλάδα , Μεσοαμερική , Ινδία) μέσω των αγαλμάτων και των παραστάσεων για να καταλάβει την σημασία που αυτοί οι υψηλοί πολιτισμοί έδιναν σε αυτό το θέμα.
Στο σεμινάριο αυτό μέσω πρακτικών ασκήσεων κανείς γνωρίζει την πολικότητα και την λειτουργία του ενεργειακού αυτού σώματος. Διδάσκονται οι ιεροί χαιρετισμοί των διαφόρων λαών και ένας από αυτούς είναι αυτός που έχει δημιουργήσει την εντύπωση της φασιστικής ομάδας αφού παρουσιάζεται με φωτογραφίες που συνοδεύονται από σχόλια που δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα.( Αλήθεια είναι δυνατόν να είναι κανείς ακροδεξιός φασίστας και να το κρύβει; Δεν ξέρω κανένα τέτοιο …).Για να μην επαναλαμβάνω τα ίδια για τους «φασίστες» αρχαίους έλληνες , Ρωμαίους , Ινδιάνους , Αιγυπτίους κ.λ.π , θα πω μόνο ότι πριν βιαστεί κανείς να κρίνει παρακαλώ ας μελετήσει…
Όσο για τα οικονομικά ξέρετε ότι η Ν.Ακρόπολη λειτουργεί με τη νομική μορφή ενός μη κερδοσκοπικού σωματείου εδώ και 24 χρόνια στην Ελλάδα. Κάθε έτος το διοικητικό συμβούλιο κάνει έναν απολογισμό στα μέλη του που πρέπει να δικαιολογήσει που πήγαν τα έσοδα του Σωματείου. Επειδή έχω παρακολουθήσει κάποιες τέτοιες συνελεύσεις έχω πειστεί για την διαφάνεια του θέματος.
Εξάλλου φίλε Labolas Glasya η εφορία μπορεί να κάνει το ίδιο καλά με σένα τους πολλαπλασιασμούς και αν το σωματείο καταχραζόταν χρήματα θα το έκλεινε εδώ και τόσα χρόνια που λειτουργεί. Όσο για την μηνιαία συνεισφορά είναι πολύ σχετικό το πολλά η λίγα…Αυτό καθορίζεται από το δοιηκ. Συμβούλιο με βάση τα λειτουργικά έξοδα ( ενοίκιο, λογαριασμοί , σημειώσεις που δίνονται , το περιοδικό που είναι στην συνδρομή κ.α.) .Έξοδα ασφάλειας υποθέτω πως εννοούν τα πυροσβεστικά μέσα που οφείλουν να ανανεώνονται σε ένα χώρο που δέχεται κόσμο ή τα κάγκελα που πρέπει να μπούν για την προστασία του χώρου.( ποιο σπίτι δεν κάνει τέτοια έξοδα στις μέρες μας) Για τους καλοθελητές… μπορεί να εννοουν όπλα και μπαζούκας ή ακόμα «λάδωμα» στην ασφάλεια για τον κόπο που κάνει να μας παρακολουθεί όπως λένε.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Haagenti
Νέο Μέλος

Croatia
10 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/06/2004, 01:44:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Haagenti
Έγιναν επεμβάσεις λόγω παραβίασης των κανονισμών του forumΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Labolas Glasya
Μέλος 2ης Βαθμίδας


293 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/06/2004, 23:02:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Labolas Glasya
Καμια απαντησουλα για το σχολιο μου περι 45000 Ευρουδια μινιατικο δεν ειδα. *

http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPGΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/06/2004, 08:37:27  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Καμια απαντησουλα για το σχολιο μου περι 45000 Ευρουδια μινιατικο δεν ειδα. *

Mα αυτοί είναι πιο "ακριβοί" κι από τους Τέκτονες...
Τελικά δεν είναι λίγη η ταρίφα...


"Τάδε έφη Avallon"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Labolas Glasya
Μέλος 2ης Βαθμίδας


293 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/06/2004, 17:09:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Labolas Glasya
Μα καλα. Αυτη η Ν.Α. πως και δεν εκπροσωπειτε σαυτη τη πρωτη συναντηση. Περιεργο μου φαινεται. πολυ περιεργο.
Μπορει ομως να κανω και λαθος γιατι στους συμετεχοντες εισηγητες πηρε το ματακι μου εναν Νεοακροπολιτη. Ετσι μου φανηκε αλλα μπορει να κανω και λαθος. *

Μια ερωτησης προς τον ΑΝΤΜΙΝ για να ρωτησει στη συνεχεια της συνεντευξης με τους υπευθυνους της Ν.Α.


Εχει ακουστει οτι καποια μελη καταστραφηκαν υλικα και ηθικα και γυρνανε με ποδηλατα στο κεντρο της αθηνας. Ειναι ετσι η προκειται για συκοφαντιες? *

http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPGΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

geraki10
Νέο Μέλος

Italy
48 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/06/2004, 18:10:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους geraki10
quote:

Μα καλα. Αυτη η Ν.Α. πως και δεν εκπροσωπειτε σαυτη τη πρωτη συναντηση. Περιεργο μου φαινεται. πολυ περιεργο.
Μπορει ομως να κανω και λαθος γιατι στους συμετεχοντες εισηγητες πηρε το ματακι μου εναν Νεοακροπολιτη. Ετσι μου φανηκε αλλα μπορει να κανω και λαθος. *

Μια ερωτησης προς τον ΑΝΤΜΙΝ για να ρωτησει στη συνεχεια της συνεντευξης με τους υπευθυνους της Ν.Α.


Εχει ακουστει οτι καποια μελη καταστραφηκαν υλικα και ηθικα και γυρνανε με ποδηλατα στο κεντρο της αθηνας. Ειναι ετσι η προκειται για συκοφαντιες? *

http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPGελα βρε κοπελα μου labolas glasya:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡρ
σου απαντησα για το (ο) χιραμ που τα αδελφια σου οι χτισταδεςκανανε τις νυσες απλα οπως και τωρα :-)
κοιτα λοιπον που ευτασες να αναμεταδιδεις ειδησεις αλλων!
φτου οι χτισταδες μας τις πεσανε διχως αιδω:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
λοιπον νεαρα ασε ελευθερο το foroum διοτι μεχρι και την ιταλια γελανε μαζι σου:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
κατι και απο το χαζο το κεφαλακι που τοσο ωραια λιανατε τον λιθο χιχαχαχαχι:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
labola glasya πες αλευρι ενα καρο με πετρες λειαμενες σε γιρευει
πες-πες θα μας πισεις πως τα πανταλονια ειναι :-)
καλα εσυ γιατι δεν ερχεσε αφου τα αδερφια σου εκει θα ειναι κοπελα μου;
ετσι για να κανεις εσυ οσες ερωτησεις θελεις και να μαθουμε πιο πολλα α ξεχασα να σας πω ΘΑ ΕΙΜΑΙΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ :-)
ΕΤΣΙ για να σας γνωρισω βρε χτισταδες
και να δω ποσσα μαθητουδια χαχιχαχιχαχιι:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡτο πολι-πολι μεχρι και την αιχμαλωσια να εισαστε
alis
magna graca
*
**
ιδου το σχεδιο του χιραμ που ολοκληρονεται.
s.beatenderg 26η ιουλιου 1908

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gretel
Πρώην Συνεργάτης

Aruba
3518 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/06/2004, 02:39:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gretel
quote:

Μα καλα. Αυτη η Ν.Α. πως και δεν εκπροσωπειτε σαυτη τη πρωτη συναντηση. Περιεργο μου φαινεται. πολυ περιεργο.
Μπορει ομως να κανω και λαθος γιατι στους συμετεχοντες εισηγητες πηρε το ματακι μου εναν Νεοακροπολιτη. Ετσι μου φανηκε αλλα μπορει να κανω και λαθος. *

Μια ερωτησης προς τον ΑΝΤΜΙΝ για να ρωτησει στη συνεχεια της συνεντευξης με τους υπευθυνους της Ν.Α.


Εχει ακουστει οτι καποια μελη καταστραφηκαν υλικα και ηθικα και γυρνανε με ποδηλατα στο κεντρο της αθηνας. Ειναι ετσι η προκειται για συκοφαντιες? *

http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPG


ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ?????????????


"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
gretel
Πρώην Συνεργάτης

Aruba
3518 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/06/2004, 02:44:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gretel
quote:ελα βρε κοπελα μου labolas glasya:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡρ
σου απαντησα για το (ο) χιραμ που τα αδελφια σου οι χτισταδεςκανανε τις νυσες απλα οπως και τωρα :-)
κοιτα λοιπον που ευτασες να αναμεταδιδεις ειδησεις αλλων!
φτου οι χτισταδες μας τις πεσανε διχως αιδω:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
λοιπον νεαρα ασε ελευθερο το foroum διοτι μεχρι και την ιταλια γελανε μαζι σου:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
κατι και απο το χαζο το κεφαλακι που τοσο ωραια λιανατε τον λιθο χιχαχαχαχι:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
labola glasya πες αλευρι ενα καρο με πετρες λειαμενες σε γιρευει
πες-πες θα μας πισεις πως τα πανταλονια ειναι :-)
καλα εσυ γιατι δεν ερχεσε αφου τα αδερφια σου εκει θα ειναι κοπελα μου;
ετσι για να κανεις εσυ οσες ερωτησεις θελεις και να μαθουμε πιο πολλα α ξεχασα να σας πω ΘΑ ΕΙΜΑΙΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ :-)
ΕΤΣΙ για να σας γνωρισω βρε χτισταδες
και να δω ποσσα μαθητουδια χαχιχαχιχαχιι:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡτο πολι-πολι μεχρι και την αιχμαλωσια να εισαστε
alis
magna graca
*
**
ιδου το σχεδιο του χιραμ που ολοκληρονεται.
s.beatenderg 26η ιουλιου 1908
[/quote]

ΑΚΑΤΑΛΥΠΤΟΝ ΑΛΙΣ


"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
timing
Νέο Μέλος


9 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/07/2004, 02:56:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους timing
Φίλοι μου αγαπητοί,

Είναι λίγος καιρός τώρα που κυκλοφορώ μέσα στα διάφορα topics, από τα οποία τα περισσσότερα είναι πολύ δημιουργικά και με μεγάλη ροή προς την κατεύθυνση της πραγματικής αναζήτησης και σας ομολογώ ότι νιώθω λίγο απογοητευμένη, διαβάζοντας αρκετές από τις τελευταίες απαντήσεις σε αυτό το topic.

Χτίστες, νύσες, κυβερνητικοί εκπρόσωποι, βάζελοι ευρουδάκια και σταυρουδάκια μοστράρουν στις διάφορες τοποθετήσεις και δημιουργούν, κατά τη γνώμη μου, ένα θολό και ακατάλυπτο τοπίο, όπως λέει και η φίλη gretel.

Θα πρότεινα να συνοψίσουμε τις βασικές ερωτήσεις που θεωρούμε ότι έχουν μείνει αναπάντητες ή και άλλες που θέλουμε να κάνουμε και να προχωρήσουμε σε μια ανταλλαγή απόψεων πάνω στις απαντήσεις που θα δοθούν. Ειδάλλως, θα πρότεινα να προβληματιστούμε για το αν ωφελεί σε τίποτε να συνεχίσουμε αυτή τη συζήτηση ή καλύτερα να δώσουμε ραντεβού σε ένα άλλο topic.

Ti λέτε;

timing

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Goetian
Νέο Μέλος


42 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/07/2004, 19:06:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Goetian
quote:
Χτίστες, νύσες, κυβερνητικοί εκπρόσωποι, βάζελοι ευρουδάκια και σταυρουδάκια

ΘA ΣTA EΞHΓHΣΩ OΛA EΔΩ KAI TΩPA ΓIA NA TA KATAΛABEIΣ:

OI BAZEΛOI ΠHPAN TO NTAMΠΛ META AΠO 7 XPONIA ME EBPAIO ΠPOΠONHTH. ΘEΛEIΣ KI AΛΛO; ΔEN TO EΠIAΣEΣ TO YΠONOYMENO; TO 7 EINAI EBPAIOMAΣONIKOΣ APIΘMOΣ.
ΠAME ΠAPAKATΩ...
H AEK ΓKPEMIΣE TO ΓHΠEΔO THΣ KAI BΓHKE AYTOMATA EKTOΣ ΠPΩTAΘΛHMATOΣ. OI XTIΣTEΣ-MAΣONOI ΔEN TO XTIZOYN (TO ΓHΠEΔO) AN KAI TO ΣHMA THΣ AEK EINAI O ΔIKEΦAΛOΣ (AΛΛO MAΣONIKO ΣHMA) ΠOY BPIΣKETAI KAI ΣTH ΦANEΛA TOY ΠAOK ΠOY EXEI ΠPOΠONHTH TON ANAΣTAΣIAΔH ΠOY KANEI TO ΣTAYPO TOY KAI ΠAEI KAI ΣTO AΓIO OPOΣ ENΩ O KYBEPNHTIKOΣ EKΠPOΣΩΠOΣ (POYΣOΠOYΛOΣ) KANEI TH NYΣA (ΠAΠIA) ΣTO ΘEMA TOY APΘPOY 44. TA EYPOYΔAKIA TA EXEI MEN O KOKKAΛHΣ AΛΛA OI ΓABPOI KANOYN TO ΣTAYPO TOYΣ (ΣTAYPOYΔAKIA) ΓIA NA MHN ΞANAΦANE 7 (ΠAΛI MAΣONIKOΣ APIΘMOΣ) AΠO TH ΓIOYBENTOYΣ.

ΞEXAΣEΣ NA ANAΦEPEIΣ KAI TOYΣ E AΛΛA AYTOI MONO ΓIA THN E-ΘNIKH NOIAZONTAI (ΓIAYTO KAI TO E-URO ΠOY ΣHKΩΣE O ZAΓOPAKHΣ. OΣO ΓIA TON PEXAΓKEΛ EINAI BEBAIO OTI EINAI MEΛOΣ THΣ NEAΣ AKPOΠOΛHΣ ΓIAYTO KAI ΔEN TON ΘEΛEI TO BABAPIKO ΛOMΠY TOY MΠEKENMΠAOYEP ΣTHN EΘNIKH ΓEPMANIAΣ ΠOY EINAI ME TOYΣ IΛOYMINATOYΣ.

OΛA ΘA ΞEKAΘAPIΣOYN ΣTHN EΠOMENH EKΠOMΠH TOY XAPΔAB-EΛΛAΣ ΠOY EINAI ΔIAΓPAMMENO MEΛOΣ THΣ OPUS DEI KAI ΣKEΠTETAI NA ΠAEI ΣTOYΣ E ΠOY TOY ΔINOYN ΠEPIΣΣOTEPA.

xXxΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gretel
Πρώην Συνεργάτης

Aruba
3518 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/07/2004, 22:51:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gretel
quote:

ΘA ΣTA EΞHΓHΣΩ OΛA EΔΩ KAI TΩPA ΓIA NA TA KATAΛABEIΣ:

OI BAZEΛOI ΠHPAN TO NTAMΠΛ META AΠO 7 XPONIA ME EBPAIO ΠPOΠONHTH. ΘEΛEIΣ KI AΛΛO; ΔEN TO EΠIAΣEΣ TO YΠONOYMENO; TO 7 EINAI EBPAIOMAΣONIKOΣ APIΘMOΣ.
ΠAME ΠAPAKATΩ...
H AEK ΓKPEMIΣE TO ΓHΠEΔO THΣ KAI BΓHKE AYTOMATA EKTOΣ ΠPΩTAΘΛHMATOΣ. OI XTIΣTEΣ-MAΣONOI ΔEN TO XTIZOYN (TO ΓHΠEΔO) AN KAI TO ΣHMA THΣ AEK EINAI O ΔIKEΦAΛOΣ (AΛΛO MAΣONIKO ΣHMA) ΠOY BPIΣKETAI KAI ΣTH ΦANEΛA TOY ΠAOK ΠOY EXEI ΠPOΠONHTH TON ANAΣTAΣIAΔH ΠOY KANEI TO ΣTAYPO TOY KAI ΠAEI KAI ΣTO AΓIO OPOΣ ENΩ O KYBEPNHTIKOΣ EKΠPOΣΩΠOΣ (POYΣOΠOYΛOΣ) KANEI TH NYΣA (ΠAΠIA) ΣTO ΘEMA TOY APΘPOY 44. TA EYPOYΔAKIA TA EXEI MEN O KOKKAΛHΣ AΛΛA OI ΓABPOI KANOYN TO ΣTAYPO TOYΣ (ΣTAYPOYΔAKIA) ΓIA NA MHN ΞANAΦANE 7 (ΠAΛI MAΣONIKOΣ APIΘMOΣ) AΠO TH ΓIOYBENTOYΣ.

ΞEXAΣEΣ NA ANAΦEPEIΣ KAI TOYΣ E AΛΛA AYTOI MONO ΓIA THN E-ΘNIKH NOIAZONTAI (ΓIAYTO KAI TO E-URO ΠOY ΣHKΩΣE O ZAΓOPAKHΣ. OΣO ΓIA TON PEXAΓKEΛ EINAI BEBAIO OTI EINAI MEΛOΣ THΣ NEAΣ AKPOΠOΛHΣ ΓIAYTO KAI ΔEN TON ΘEΛEI TO BABAPIKO ΛOMΠY TOY MΠEKENMΠAOYEP ΣTHN EΘNIKH ΓEPMANIAΣ ΠOY EINAI ME TOYΣ IΛOYMINATOYΣ.

OΛA ΘA ΞEKAΘAPIΣOYN ΣTHN EΠOMENH EKΠOMΠH TOY XAPΔAB-EΛΛAΣ ΠOY EINAI ΔIAΓPAMMENO MEΛOΣ THΣ OPUS DEI KAI ΣKEΠTETAI NA ΠAEI ΣTOYΣ E ΠOY TOY ΔINOYN ΠEPIΣΣOTEPA.

xXx


ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΤΙΠΟΤΑ


"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Labolas Glasya
Μέλος 2ης Βαθμίδας


293 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/07/2004, 18:53:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Labolas Glasya
Καλα γιατι τοσο πενθος στο θεμα της ΝΑ? Για να ξυπνανε τα αιματα καλοκαιριατικα. Μεκεινη τη συνεντευξη τι θα γινει? Θα συνεχιστει? *

http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPGΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gretel
Πρώην Συνεργάτης

Aruba
3518 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/07/2004, 00:54:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους gretel
ΦΙΛΕ/Η ΛΑΜΠΟΛΑΣ (ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΕΝ Ή ΘΗΛΥ?) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΗ ΣΚΕΨΗ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΑ.
ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
-ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΧΙΟΥΜΟΡ-

Υ.Γ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?


"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Άνθρωπος
Νέο Μέλος


3 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/07/2010, 11:54:46  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Καμια απαντησουλα για το σχολιο μου περι 45000 Ευρουδια μινιατικο δεν ειδα. *

http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPG


Για να καταλάβω φίλε μου, σύμφωνα με εσένα τα 45€ που δίνουμε το μήνα τα μαζεύει κάποιος μεγιστάνας, έτσι; Άρα, να υποθέσω, πιστεύεις τα εξής:

500 τετραγωνικά που είναι η σχολή που νοικιάζουμε για να στεγάσουμε τις τόσες μας δραστηριότητες (καλλιτεχνικές: μουσικές ομάδες, πηλοπλαστικές, διάφορες τέχνες, ερευνητικές: βιβλιοθήκες, γραφεία, αίθουσες μαθημάτων, και όλα τα άλλα) = 0 € / μήνα

Πετρέλαιο θέρμανσης το χειμώνα (λαμβάνοντας υπόψιν πως τα πιο πολλά κτίρια σε κέντρα πόλεων είναι αρχαία και έχουν μηδεν μόνωση) = 0 € / μήνα

Υλικά επισκευής όταν χαλάει κάτι (πλακάκια, σοβάδες, χρώματα, καρφιά, σωλήνες, οτιδήποτε) = 0 € / μήνα

Κάθε λίγα χρόνια που η σχολή έχει μεγαλώσει αρκετά ώστε να γίνει μετακόμιση, και αφήνουμε την προηγούμενη και μετακινούμαστε σε μεγαλύτερη, ήτοι γυψοσανίδες, χρώματα, πλακάκια, σωλήνες, σοβατεπιά, εργαλεία, πινέλα/ρολά, ίσως καινούργια έπιπλα = 0 € τελικό κόστος

Ηλεκτρικό = 0 € το μήνα, γιατί η ΔΕΗ μας αγαπάει και πιστεύει σε ένα Ιδεώδες φωτός (ηλεκτρικού)

Νερό = 0 € το μήνα, γιατί ο Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης θέλει κι αυτή να κυλήσουν τα νερά της σοφίας και της αγάπης στον κόσμο.

Αφίσσες και κόλες για τις ομιλίες που είναι δωρεάν για όποιον έρχεται = 0 €

Σύνολο: 0 €, και κάποιος τρίβει τα χέρια του που μαζεύει 45 ευρώ από το κάθε μέλος, συγκεντρώνοντας έτσι 45.000 € το μήνα, ο πονηρός.

Θέλεις μια επιστροφή στην πραγματικότητα; Οι σχολές μετα βίας βγαίνουνε, οι αρχηγοί παραρτημάτων και ιδιαίτερα ο αρχηγός της Ελλάδας ξοδεύουν πολύ συχνά και από ο,τι οικονομίες έχουνε στην άκρη από τις δουλειές τους, ζούνε απλές ζωές, φοράνε απλά ρούχα, οδηγούν σακαράκες αμάξια, και αφιερώνουν οικειοθελώς όλη τους τη ζωή σε ένα Ιδεώδες, προσπαθώντας με όποιον τρόπο μπορούνε να σκεφτούνε, να κάνουν το μέλλον λίγο φωτεινότερο για τα παιδιά που θα κάνεις εσύ. Καταλαβαίνω ότι δεν ρωτάς από κακία, κι εγώ όταν πρωτοπήγα στη ΝΑ είχα την ίδια αφελή αντίληψη ότι δεν πρέπει να υπάρχει καν η ιδέα του χρήματος σε μια σχολή φιλοσοφίας, αλλά η πραγματικότητα είναι πως πρέπει να καλυφθούν βασικά έξοδα, για να μπορέσει μια τέτοια ομάδα να λειτουργεί και να προσφέρει.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Άνθρωπος
Νέο Μέλος


3 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/07/2010, 11:58:10  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

quote:

Καμια απαντησουλα για το σχολιο μου περι 45000 Ευρουδια μινιατικο δεν ειδα. *

http://www.ummo.cc/Sigil/Glasya_Labolas.JPG


Για να καταλάβω φίλε μου, σύμφωνα με εσένα τα 45€ που δίνουμε το μήνα τα μαζεύει κάποιος μεγιστάνας, έτσι; Άρα, να υποθέσω, πιστεύεις τα εξής:

500 τετραγωνικά που είναι η σχολή που νοικιάζουμε σε κάθε παράρτημα για να στεγάσουμε τις τόσες μας δραστηριότητες (καλλιτεχνικές: μουσικές ομάδες, πηλοπλαστικές, διάφορες τέχνες, ερευνητικές: βιβλιοθήκες, γραφεία, αίθουσες μαθημάτων, και όλα τα άλλα) = 0 € / μήνα

Πετρέλαιο θέρμανσης το χειμώνα (λαμβάνοντας υπόψιν πως τα πιο πολλά κτίρια σε κέντρα πόλεων είναι αρχαία και έχουν μηδεν μόνωση) = 0 € / μήνα

Υλικά επισκευής όταν χαλάει κάτι (πλακάκια, σοβάδες, χρώματα, καρφιά, σωλήνες, οτιδήποτε) = 0 € / μήνα

Κάθε λίγα χρόνια που η σχολή έχει μεγαλώσει αρκετά ώστε να γίνει μετακόμιση, και αφήνουμε την προηγούμενη και μετακινούμαστε σε μεγαλύτερη, ήτοι γυψοσανίδες, χρώματα, πλακάκια, σωλήνες, σοβατεπιά, εργαλεία, πινέλα/ρολά, ίσως καινούργια έπιπλα = 0 € τελικό κόστος

Ηλεκτρικό = 0 € το μήνα, γιατί η ΔΕΗ μας αγαπάει και πιστεύει σε ένα Ιδεώδες φωτός (ηλεκτρικού)

Νερό = 0 € το μήνα, γιατί ο Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης θέλει κι αυτή να κυλήσουν τα νερά της σοφίας και της αγάπης στον κόσμο.

Αφίσσες και κόλες για τις ομιλίες που είναι δωρεάν για όποιον έρχεται = 0 €

Σύνολο: 0 €, και κάποιος τρίβει τα χέρια του που μαζεύει 45 ευρώ από το κάθε μέλος, συγκεντρώνοντας έτσι 45.000 € το μήνα, ο πονηρός.

Θέλεις μια επιστροφή στην πραγματικότητα; Οι σχολές μετα βίας βγαίνουνε, οι αρχηγοί παραρτημάτων και ιδιαίτερα ο αρχηγός της Ελλάδας ξοδεύουν πολύ συχνά και από ο,τι οικονομίες έχουνε στην άκρη από τις δουλειές τους, ζούνε απλές ζωές, φοράνε απλά ρούχα, οδηγούν σακαράκες αμάξια, και αφιερώνουν οικειοθελώς όλη τους τη ζωή σε ένα Ιδεώδες, προσπαθώντας με όποιον τρόπο μπορούνε να σκεφτούνε, να κάνουν το μέλλον λίγο φωτεινότερο για τα παιδιά που θα κάνεις εσύ. Καταλαβαίνω ότι δεν ρωτάς από κακία, κι εγώ όταν πρωτοπήγα στη ΝΑ είχα την ίδια αφελή αντίληψη ότι δεν πρέπει να υπάρχει καν η ιδέα του χρήματος σε μια σχολή φιλοσοφίας, αλλά η πραγματικότητα είναι πως πρέπει να καλυφθούν βασικά έξοδα, για να μπορέσει μια τέτοια ομάδα να λειτουργεί και να προσφέρει.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/07/2010, 12:50:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
Μετά από 6 χρόνια, που κάνει αυτό το σχόλιο το μέλος Labolas Glasya, έρχεται η απάντηση από το μέλος Άνθρωπος και ανασύρεται ένα θέμα ξεχασμένο ... μάλιστα. Λίγο αργά δεν θυμήθηκες να απαντήσεις άνθρωπα ;;; Λέω τώρα εγώ ...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/07/2010, 12:55:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Έλα που έχεις δίκιο ρε zipo, γιατι, δεν σε ρώτησε, σε ρώτησε;
Πόσα θες να μας τρελάνεις; Μήπως έχεις τις ...μέρες σου;...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/07/2010, 13:05:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
Ωχ, ο τρόμπας ... Μπήκε κι εδώ ... Τι είναι η Νέα Ακρόπολη ρε Τουρναβίτικε καρνάβαλε, ξέ' ς ;;;

Edited by - zip on 13/07/2010 13:09:30Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Άνθρωπος
Νέο Μέλος


3 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/07/2010, 13:35:45  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Μετά από 6 χρόνια, που κάνει αυτό το σχόλιο το μέλος Labolas Glasya, έρχεται η απάντηση από το μέλος Άνθρωπος και ανασύρεται ένα θέμα ξεχασμένο ... μάλιστα. Λίγο αργά δεν θυμήθηκες να απαντήσεις άνθρωπα ;;; Λέω τώρα εγώ ...Ε τι να κάνουμε ρε φίλε, τώρα το είδα το σχόλιο. :)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/07/2010, 13:40:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
Δεν πειράζει, δεν πειράζει ... κάλλιο αργά παρά ποτέ. Λοιπόν, Νέα Ακρόπολη ε ; Για πες ... πως τα περνάτε εκεί ; Τάβλι, ζάρια, εικοσιμία, κουλοχέρηδες, ρουλέτα, πινακοτή - πινακοτή, πόκα, ζεμεντεφέρ, μπιρίμπα ... "παρ' τα όλα" και τέτοια, ε ; Εκείνο το test με το δάσος και τον λαγό, το κάνετε ακόμη ή εξελίχθηκε η τεχνολογία ;Edited by - zip on 13/07/2010 13:48:54Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/07/2010, 14:24:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Καλά ,ρε μπόζο zip,. απο πότε νομίζεις υπάρχει η Νέα Ακρόπολη;
Ή νομίζεις ότι όλα γεννήθηκαν μαζί σου;..
Όταν πήγαινα εγώ σε εκδηλώσεις και συμμετείχα σε ομιλίες της Νέας Ακρόπολις,...μικρέ, εσύ, δεν ήξερες το όνομα σου.....
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
αθεος
Ανεπιθύμητη Συμμετοχή


2069 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/07/2010, 20:59:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αθεος
Άρθρον 7ον

Τά μέλη του σωματείου καταβάλλουν υποχρεωτικώς την 1 έως 5 εκάστου μηνός εις το ταμείον του σωματείου α}την κατά τα άνω μηνιαίαν εισφοράν και β) τας υπο της Γενικής Συνελεύσεως αυτού καθοριζομένας εκάστοτε ειδικάς υποχρεωτικάς εισφοράς των μελών προς προώθησιν και προαγωγήν των υπο του σωματείου επιδιωκομένων σκοπών. Πάν μέλος δικαιούται να αποχωρήσει, οποτεδήποτε, εκθέτον τους λόγους της αποχωρήσεώς του, μη έχον ουδέν δικαίωμα επί της περιουσίας του σωματείου, κατά τον νόμον.

Άρθρον 8ον

Μελος, του οποίου η συμπεριφορά αντίκειται εις τους σκοπούς και τους στόχους του σωματείου, όπως ακριβώς αναφέρονται ανωτέρω εις την επιτυχία των στόχων και των σκοπών του, διαγράφεται εκ του σωματείου.

αρκετά ενδιαφέρον κάθε μήνα ακουμπάει το θύμα το ποσό που έχουν ορίσει και όποτε γουστάρουν του λένε ότι πρέπει να ακουμπήσει και μερικά ακόμη γιατί έχουν έκτακτα έξοδα


είναι πολλά τα λεφτά άρη και πολύ περισσότερα τα κορόιδα

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan AllenΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/07/2010, 21:34:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve
Για να μην πούμε για τον απολυτο προσηλυτισμό, που ασκούσαν,
παλιά, τουλάχιστον, όπως και την γραμμή που τηρούσαν....Δεν
ήξεραν λέξη περα απο ότι έγραφε το μάθημα τους....Κάτι απο απολυταρχισμός...
Τώρα, θέλω να πιστεύω, ότι έγιναν πιο ανοιχτοί...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
peter1969pan
Νέο Μέλος


1 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/08/2010, 16:14:49  Εμφάνιση Προφίλ
Δείτε και εδώ: http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=28&t=135291


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γαραντζώτης γιάννης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/11/2011, 13:46:35  Εμφάνιση Προφίλ
Για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον το νεκρό αυτό θέμα, σας χαιρετώ και σας προσκαλώ σε ένα ειλικρινή διάλογο….

πρώην αρχηγός ΝΑ ΘεσσαλονίκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 13/11/2011, 16:04:07  Εμφάνιση Προφίλ
Καλημέρα φίλε!
Απ' ότι αντιλαμβάνομαι εσύ γνωρίζεις τη Νέα Ακρόπολη από τα μέσα και από τα έξω. Είσαι ακόμα μέλος σωστά; Υπάρχουν κάποιες ερωτήσεις που θα ήθελα να κάνω αν είσαι διαθέσιμος.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 13/11/2011 17:03:59Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 53 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.15625
Maintained by Digital Alchemy