ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 Νέα Ακρόπολη... Νο.1
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 53
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
γαραντζώτης γιάννης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2011, 22:00:15  Εμφάνιση Προφίλ
gianipseftis, με ρωτάς…
<<Η αναφορά σε “αρεία φυλή” παραπέμπει σε κάποια νεοναζιστική νοοτροπία της οργάνωσης, που είναι εμφανής κατά την γνώμη σου και εκδηλώνεται με συγκεκριμένους τρόπους, και πώς?>>

Εδώ είναι που άνοιξες μια μεγάλη συζήτηση, την οποία πολλές φορές , σε άλλα φόρουμ , προσπάθησα να κάνω αλλά κανείς δεν δέχτηκε να κάνει.
Πριν ξεκινήσουμε την συγκεκριμένη συζήτηση θα πρέπει να αποκτήσουμε μια κοινή αντίληψη για το τι είναι φασισμός, τι είναι ναζισμός, που μοιάζουν και που διαφέρουν και ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά για να κρίνουμε αν κάτι είναι ναζιστικό ή φασιστικό.
Άντε να δούμε, θα μπορέσουμε να φέρουμε εις πέρας μια τέτοια συζήτηση ?

πρώην αρχηγός ΝΑ ΘεσσαλονίκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2011, 22:01:10  Εμφάνιση Προφίλ
Koukou1
Επί της ουσίας του μηνύματός μου,έχεις κάτι να πείς?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2011, 22:02:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin
koukou1 - 01/12/2011, 20:58:37:
quote:
admin οι λογαριασμοί είναι αποτέλεσμα όπως είπες αλλαγής server όπως είπες
και ο μόνος λόγος που το έκανα είναι επειδή ήθελα την δεδομένη χρονική στιγμή α σας πω, ότι το να κοιτάτε την ip δεν σημσινει ότι κάνετε και κάτι σοβαρό η ότι έχετε να αποδείξετε κάτι
την πανομοιότυπη ip με τον greydragon που είδατε σημαίνει ότι τον γνωρίζω εδώ και λίγο καιρό διαδικτυακά
και με δική μου ευθύνη την χρησιμοποίησα για να αποδείξω, ότι είναι πολύ εύκολο να θολώσεις μια κατάσταση και έτσι είναι γιατί αλλιώς δεν θα μου ζητούσες εξηγήσεις.

koukou1, δεν ξέρω τι ακριβώς θεωρείς πως είμαστε ή τέλος πάντων αν πιστεύεις πως έχεις να κάνεις με τυχάρπαστους που ασχολούνται με τα πράγματα με πρόχειρο τρόπο. Πάντως σίγουρα δεν θεωρούμε, θα ήθελα να γνωρίζεις, πως οι IP διευθύνσεις των μηχανημάτων που συνδέονται στο παγκόσμιο διαδίκτυο αλλάζουν σαν να ήταν πουκάμισα τα οποία μπορεί να δώσει ο ένας στον άλλον(για όποιον θέλει να ενημερωθεί για όλα αυτά που αποτελούν την πυρηνική(core) τεχνολογία του Internet μπορεί να κάνει αναζήτηση για λέξεις ή φράσεις κλειδιά όπως IP address, TCP/IP).
Εγώ βέβαια επίσης δεν σου είπα για αλλαγή server αλλά για χρήση μεθοδολογιών απόκρυψης της πραγματικής διεύθυνσης/προέλευσης του μηχανήματος κάποιου, η οποία χρήση παραπέμπει σε ύποπτες τακτικές.
Τέλος, πραγματικά νομίζω ότι κανείς δεν θα μπορέσει να κατανοήσει πως -εκ του μη όντως- θέλησες να μας πεις/δείξεις (άντε πάλι αυτή η τάση διδαχής) ότι δεν κάνουμε και κάτι σοβαρό που "κοιτάμε" τις IP(άλλο ακατανόητο και αυτό) χωρίς να υπάρχει εκ των προτέρων καμία νύξη από την πλευρά των υπευθύνων του χώρου για κάτι τέτοιο.
Παραμένει βέβαια και το γεγονός ότι ο λογαριασμός GreyDragon έχει, ως φαίνεται, εξαφανιστεί(εκτός βέβαια και αν εμφανιστεί εκ νέου μετά το μήνυμα αυτό...)

Ακόμη, θα σου πω επ'ευκαιρίας και κάτι άλλο που μας έχει κάνει εντύπωση και να με συγχωρείς για την οποιαδήποτε δυσφορία πιθανώς σου προκαλώ -αλλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά: κάποια μηνύματά σου είναι αρκετά ανορθόγραφα, περιέχουν διπλοδιατυπώσεις λέξεων, άλλες κακογραφίες και ασυνταξίες ενώ άλλα μηνύματά σου είναι σαφώς περισσότερο ευανάγνωστα, καλαίσθητα και καλοδιατυπωμένα -άσε που γίνεται και διαφορετική χρήση κάποιων σημείων στίξης(ή διαφορετικών στοιχείων στίξης).

Αυτό το τελευταίο παραπέμπει και σε πιθανή χρήση του ίδιου λογαριασμού από διαφορετικά άτομα ή μπορεί να οφείλεται σε μη μεμπτά για την περίπτωσή που εξετάζουμε θέματα, οπότε δεν μπορούμε να είμαστε εντελώς απόλυτοι σ'αυτό. Παρολαυτά το αναφέρω καθώς προέκυψε η εντελώς ύποπτη αιτιολόγηση για τον διπλό λογαριασμό και συμβάλουν και αυτές οι ενδείξεις στη συνολικότερη εικόνα.

Για να ολοκληρώσω όμως:
η συμμετοχή koukou1(τουλάχιστον -και μάλλον και ο λογαριασμός GreyDragon) δεν είναι καθόλου καθαρή κατά την γνώμη μας, μετά από τα ύποπτα τεχνικά στοιχεία και τις εντελώς ανεπαρκείς εξηγήσεις. Δεν μπορώ να ξέρω ποια είναι η ακριβής σκοπιμότητα διπλοεγγραφής μαζί με την πιθανή πολλαπλή χρήση λογαριασμού. Σίγουρα μία διπλή συμμετοχή πάντως συνήθως έχει σκοπιμότητα να δώσει έμφαση σε κάποιον ισχυρισμό, δημιουργώντας την εντύπωση πολλών συμφωνούντων με αυτόν ή την "κατατρόπωση" των διαφωνούντων και διάφορα παρόμοια.

Θα αποφασίσουμε στη συνέχεια, αφού το συζητήσουμε περισσότερο, ποια θα πρέπει να είναι η αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης(τι κυρώσεις συμμετοχής είναι ταιριαστές και δίκαιες για την περίσταση) και πιθανώς θα χρειαστεί και κάποιο ψάξιμο περαιτέρω όπως θα καταλαβαίνουν οι φίλοι του χώρου.


Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
γαραντζώτης γιάννης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2011, 22:11:57  Εμφάνιση Προφίλ
Είναι άξιο προσοχής, πως ενώ για όλους τους άλλους πολιτικούς χώρους έχουμε εκτενή βιβλιογραφία, για τον φασισμό δεν έχουμε.
Τα όσα λίγα γνωρίζουμε τα έχουν γράψει κυρίως οι αντίπαλοί τους παρά οι ιδεολογικοί εκπρόσωποί του. Όλοι δε συγκλίνουν πως φασισμός είναι το σύστημα που απαιτεί τη θυσία της προσωπικότητας του ανθρώπου για το καλό της φυλής. Πολύ μεταφυσική αντίληψη .
Το κύριο σύνθημα των μελανοχιτώνων του Μουσολίνι ήταν...<<ζήτω ο θάνατος>>, πολύ μεταφυσικό και αυτό! Να μη μιλήσουμε για τις δοκιμασίες των Ες-Ες ή για τους καμικάζι, για να διαπιστώσουμε μια κοινή μεταφυσική αντίληψη. Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και τις στολές του σκληρού πυρήνα της θεοσοφικής εταιρείας, η οποία ιδρύθηκε το 1875 στη Ν.Υ και που δεν ήταν παρά μαύρες με κόκκινα περιβραχιόνια (κάτι θα σας θυμίζουν σίγουρα).Ε!, τότε πιστεύω πως πρέπει να αρχίσουμε να προσεγγίζουμε το θέμα πολύ πιο βαθιά. Αλλά ας μιλήσουμε λίγο, μιας και το ανέφερες, για τον φασισμό, τον ναζισμό και τη Ν.Α. συσχετίζοντας μερικά από αυτά που μπορεί να διαβάσει κάποιος στη βικιπαίδεια με μερικά από τα στοιχεία της Ν.Α. Έτσι λοιπόν βλέπουμε πως ο φασισμός είναι ριζοσπαστική και αυταρχική ιδεολογία που έχει σαν στόχο να θέσει το έθνος, το οποίο ορίζει βάσει αποκλειστικών βιολογικών, πολιτιστικών ή και ιστορικών συνθηκών, υπεράνω κάθε άλλης αξίας και να δημιουργήσει μια κινητοποιημένη εθνική κοινότητα. Ο όρος φασισμός προέρχεται από την ιταλική λέξη fascio που με την σειρά της ετυμολογείται από το λατινικό fosces που σημαίνει <<ράβδοι δεμένες μαζί με έναν πέλεκι>>. Η λέξη παραπέμπει στους littores που ήταν ένα είδος ομάδων σωματοφυλάκων των γερουσιαστών της αρχαίας Ρώμης οι οποίοι διακρί νονταν από μια ράβδο που κρατούσαν και η ποία ήταν σύμβολο της εξουσίας τους. Οι fasces ήταν στην αρχαία Ρώμη σύμβολο της εξουσίας των δικαστών και συμβόλιζαν << την ισχύ δια της ενώσεως>> Οι ράβδοι ήταν δεμένες γύρω από ένα διπλό πέλεκι που έγινε σύμβολο του φασισμού. Η αντιστοιχία με τους φασίστες της δεκαετίας του 1920 βρίσκεται στο ότι οι πρώτες ομάδες φασιστών στην Ιταλία ονομάστηκαν fascio di combattimento δηλ. ομάδες - δέσμες μάχης.
Απο το τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου ο φασισμός είναι στιγματισμένος και πολύ λίγες πολιτικές ομάδες τα τελευταία 60 χρόνια τόλμησαν να ταυτιστούν ανοιχτά μαζί του.
Η λέξη φασίστας χρησιμοποιείτε συνήθως με αρνητική σημασία, συχνά ως μια ετικέτα για επίκριση μιας αντίθετης άποψης, υποδηλώνοντας απολυταρχισμό και αντιδημοκρατική αντίληψη.
Αποτέλεσμα αυτής της στάσης είναι ακόμα και μια φασιστική ομάδα να μη δέχεται να ονομάζεται έτσι.
Στη Ν.Α. οι ανώτεροι ιεραρχικά αποκαλούνται πελεκυφόροι και φέρουν σαν διακριτικό γνώρισμα ένα διπλό πέλεκι που στη κεντρική ράβδο τους έχουν δεμένες άλλες ράβδους όπως ακριβώς είναι και το σύμβολο του φασισμού.
Στη συνέχεια του θέματος βλέπουμε πως ο ναζισμός ή εθνικοσοσιαλισμός στοχεύει στην αντικατάσταση του μισητού δημοκρατικού συστήματος με καθεστώς που θα βασίζεται στην αρχή της <<κοινότητας>> με την έννοια της εθνικής και βιολογικής ενότητας, με επικεφαλής τον Φύρερ.
Ο όρος <<εθνικοσοσιαλισμός>> χρησιμοποιήθηκε από τους ίδιους τους εθνικοσοσιαλιστές για να χαρακτηρίσουν το κίνημα, ενώ ο όρος ναζισμός, ο οποίος στη Γερμανία χρησιμοποιείται πολύ σπάνια (οι εθνικοσοσιαλιστές δεν τον χρησιμοποιούν καν), προέρχεται απο την αγγλική λέξη nazism, η οποία έχει την ρίζα της στην συντόμευση της γερμανικής λέξης nationalsozialismus.
Μετά την πτώση του Γ ράιχ ο όρος του εθνικοσοσιαλισμού υιοθετήθηκε από την κατοπινή Δυτική Γερμανία, ενώ στην Ανατολική Γερμανία, όπως και στην ΕΣΣΔ καθιερώθηκε ο όρος του φασισμού.
Η φυλή αποτελούσε κεντρική έννοια της εθνικοσοσιαλιστικής ιδεολογίας. Τέθηκε ως αίτημα <<η ανωτερότητα της άρειας φυλής>>, η οποία έπρεπε οπωσδήποτε να προστατευθεί από την ανάμειξη με άλλες φυλές που θα αποτελούσαν <<επιβλαβή επιρροή>>.
Οι Ναζι πέτυχαν την απόλυτη κατάληψη της εξουσίας με τον <<εξουσιοδοτικό νόμο>>, ο οποίος παραχώρησε όλη τη νομοθετική εξουσία στην κυβέρνηση. Είχαμε δηλ. ενοποίηση της εκτελεστικής με την νομοθετική εξουσία. Έτσι ξεκίνησε το Γ Ράιχ.
Στην Αυτοκρατορία της Ν.Α τώρα διαπιστώνουμε το ίδιο ακριβώς φαινόμενο. Έχουμε απόλυτη ταύτιση της νομοθετικής, με την δικαστική και την εκτελεστική εξουσία.
Το φαινόμενο αυτό θεμελιώνεται ιδεολογικά στην πανθεϊστική εξελικτική θεώρηση της εν λόγω κίνησης, κατά την οποία όποιος είναι πιο εξελιγμένος πνευματικά, αυτός έχει και το δικαίωμα να είναι ταυτόχρονα και ανώτατος ιερέας και απόλυτος άρχων ελέω θεού και ανώτατος δικαστής και ανώτατος νομοθέτης.
Ευτυχώς στην αρχαία Ελλάδα δεν είχαμε πανθεϊσμό, αλλά πολυθεϊσμό και γι αυτό και έγινε δυνατό ,η πτώση της βασιλείας και η γέννηση του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Σχετικά τώρα με την άρεια φυλή, στη Ν.Α. διδάσκεται (σύμφωνα πάντα με τις διδασκαλίες της Θεοσοφικής Εταιρείας) πως στο μέλλον θα αναπτυχθεί η έκτη υποφυλή της πέμπτης φυλής ή αλλιώς η ρίζα φυλή της άρειας φυλής. Κατά την γέννηση αυτής της φυλής, οι μεγάλες χώρες θα κομματιαστούν σε μικρά ανεξάρτητα κράτη, αλλά υποταγμένα σε μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η κοινή ιδιότητα των κρατών αυτών, θα είναι η πλήρης αδελφοσύνη και η πιο αυστηρή τάξη με ομαδικά συστήματα κάτω από την ιεραρχικοπατριαρχική διεύθυνση των αρίστων.

πρώην αρχηγός ΝΑ ΘεσσαλονίκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2011, 22:26:05  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
γαρατζώτης
Στην Αυτοκρατορία της Ν.Α τώρα διαπιστώνουμε το ίδιο ακριβώς φαινόμενο. Έχουμε απόλυτη ταύτιση της νομοθετικής, με την δικαστική και την εκτελεστική εξουσία

Αυτοκρατορία ??
Μάλλον θα εννοείς αυτη που ονειρεύεται η ΝΑ !


quote:

Το φαινόμενο αυτό θεμελιώνεται ιδεολογικά στην πανθεϊστική εξελικτική θεώρηση της εν λόγω κίνησης, κατά την οποία όποιος είναι πιο εξελιγμένος πνευματικά, αυτός έχει και το δικαίωμα να είναι ταυτόχρονα και ανώτατος ιερέας και απόλυτος άρχων ελέω θεού και ανώτατος δικαστής και ανώτατος νομοθέτης.


Και ποιός θα κρίνει την πνευματική εξέλιξη?
Ο θεός ή θα υπάρχουν σχετικά τέστ ?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2011, 22:28:00  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
θα είναι η πλήρης αδελφοσύνη και η πιο αυστηρή τάξη με ομαδικά συστήματα κάτω από την ιεραρχικοπατριαρχική διεύθυνση των αρίστων.
...όπου τα "ομαδικά συστήματα" θα είναι τα άβουλα της παραγωγής και οι άριστοι (για ποίους και σε τι;) στην μάσα.
Εσύ φίλε μου, σε περίπτωση επικράτησης αυτών, σε ποία κατηγορία θα περιληφθείς; Στα "ομαδικά" ή στους "αρίστους";
Εχετε ενημερώσει τα... "ομαδικα"; Τα ρωτήσατε;

Ελάτε ρε παιδιά!
Μόνον οι "υποψήφιοι" άριστοι θα σας έπερναν σοβαρά...

Edited by - Αίολος on 01/12/2011 22:43:27Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2011, 22:40:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin
Τώρα λοιπόν, Dr Jekyll Mr Hyde, αν θέλεις διάβασε(κυρίως τα μηνύματα 01/12/2011, 21:14:52, 01/12/2011, 21:33:48, ), σκέψου και πες μου:

πώς νομίζεις ότι πραγματικά ταιριάζει να απαντήσουμε στον... Κύριο;

(φυσικά η ερώτηση δεν περιορίζεται μόνον στον Dr Jekyll Mr Hyde, αλλά εστιάζομαι βασικά λόγω της διαφωνίας περί "ειρωνείας")Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
γαραντζώτης γιάννης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2011, 22:43:05  Εμφάνιση Προφίλ
Νικόμαχε, αυτή είναι η πιο σωστή ερώτηση...<<Και ποιός θα κρίνει την πνευματική εξέλιξη?
Ο θεός ή θα υπάρχουν σχετικά τέστ ?>>

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να ζητήσεις την συνδρομή των μελών της ΝΑ που υπάρχουν στο φόρουμ.

Ελπίζω να μη κάνουν την πάπια...

πρώην αρχηγός ΝΑ ΘεσσαλονίκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2011, 22:43:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
γαραντζώτης γιάννης,

καλησπέρα.

Εγώ προσωπικά, έχω τις εξής απορίες :

1) Γνωρίζεις τους υπεύθυνους των forums του www.esoterica.gr ; Και αν ναι, ποιους ; [ τα nick's τους θέλω να μου πεις, έτσι ; όχι τα ονοματεπώνυμά τους ]

2) Έχεις "πρoηγούμενα" μαζί τους ; [ Με τους υπεύθυνους του esoterica.gr εννοώ. Ένα "ναι" ή ένα "όχι" μου αρκεί, δεν με ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες στην συγκεκριμένη περίπτωση ]

3) Τι σου έκανε εσένα η Ν.Α ; Σου έκανε κάτι "κακό" ; Σε πείραξε ; Σου δημιούργησε κατάθλιψη ; Σου σκότωσε τη μάνα και τον πατέρα σου ; Τι ;

4) Με το ζόρι ήσουν εκεί 8 χρόνια ; Σε κρατούσαν αιχμάλωτο δηλ. ; Δεν μπορούσες να φύγεις ;

5) Γιατί αγαπητέ μου ήσουν 8 χρόνια σε ένα σπίτι που ήταν [ κατ' εσένα ] βρώμικο ; Δηλ. μετά από 8 χρόνια είδες την βρωμιά του ; Και αφού την είδες που την είδες την βρωμιά του, έστω και μετά από 8 χρόνια, γιατί δεν την καθάρισες ; Γιατί δηλ. δεν έκανες κάτι να το διορθώσεις αυτό ; [ εννοώ όσο ήσουν ακόμη αρχηγός, έτσι ; ]

[ πάντως το μήνυμα που έστειλε στις εννιάμιση ο Aίολος, εγώ προσωπικά αρχίζω να το σκέφτομαι πλέον πάρα πολύ σοβαρά ... ]

Edited by - zip on 01/12/2011 22:48:27Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2011, 22:56:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
Στην Αυτοκρατορία της Ν.Α τώρα διαπιστώνουμε το ίδιο ακριβώς φαινόμενο.

Άραγε που ακριβώς να μπαίνει το σημείο στίξης ; Εδώ ;

quote:
Στην Αυτοκρατορία της Ν.Α, τώρα διαπιστώνουμε το ίδιο ακριβώς φαινόμενο.

ή εδώ ;

quote:
Στην Αυτοκρατορία της Ν.Α τώρα, διαπιστώνουμε το ίδιο ακριβώς φαινόμενο.

Απορίας άξιο και άξιο εστί το τίμημα ...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γαραντζώτης γιάννης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2011, 23:00:51  Εμφάνιση Προφίλ
Zip, δεν θα απαντήσω σε καμιά σου ερώτηση. Το θέμα δεν είμαι εγώ. Δεν βρίσκεσαι μέσα σε ένα ριάλιτι. Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο θέμα, έχει καλώς. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα σε ακολουθήσω. Αν δεν το κατάλαβες, η συζήτηση έχει προχωρήσει σε άλλο επίπεδο. Έχεις τίποτα να συνεισφέρεις στην έρευνά μας για τα χαρακτηριστικά του φασισμού ή όχι ?
Ανέβα επίπεδο. Σε παρακαλώ.

πρώην αρχηγός ΝΑ ΘεσσαλονίκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2011, 23:07:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
γαραντζώτης γιάννης

Έχεις τίποτα να συνεισφέρεις στην έρευνά μας για τα χαρακτηριστικά του φασισμού ή όχι ?


Α, συγνώμη, με συγχωρείς. Δεν ήξερα πως κάνετε έρευνα για τα χαρακτηριστικά του φασισμού στο παρόν θέμα. Να με συμπαθάς.

[ δεν με ρώτησες όμως αυτό, όταν έστειλες και σε μένα e-mail ... ]

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γαραντζώτης γιάννης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2011, 23:16:30  Εμφάνιση Προφίλ
Zip, τώρα όμως το έμαθες. Για τη ΝΑ είναι το θέμα και τη συγκεκριμένη στιγμή , για τη σχέση της με τον φασισμό. Αν δεν θέλεις να συνεργαστείς, μπορείς να μας το πεις και να το αιτιολογήσεις.

πρώην αρχηγός ΝΑ ΘεσσαλονίκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2011, 23:24:37  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Zip, τώρα όμως το έμαθες. Για τη ΝΑ είναι το θέμα και τη συγκεκριμένη στιγμή , για τη σχέση της με τον φασισμό. Αν δεν θέλεις να συνεργαστείς, μπορείς να μας το πεις και να το αιτιολογήσεις.

πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης


Δεν βλέπω όμως να το προχωράς!

Περιμένεις απο "φαντάσματα",να εμφανισθούν και να απαντήσουν.

Αλήθεια,πόσα μέλη της ΝΑ,υπάρχουν στο φόρουμ?
Αριθμητικά,έστω κατα προσέγγιση πές μας.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2011, 23:25:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
γαραντζώτης γιάννης

Αν δεν θέλεις να συνεργαστείς, μπορείς να μας το πεις και να το αιτιολογήσεις.


Να συνεργαστώ ; ... σε τι ; Σε αυτό που κάνεις ; Όχι φίλε. Δεν θέλω να συνεργαστώ. Συνεργάσου με τους υπόλοιπους και μίλα για την σχέση της Νέας Ακρόπολης με τον φασισμό. Κανένα πρόβλημα από μένα.

[ Την επόμενη φορά όμως που θα στείλεις e-mail, σκέψου πρώτα σε ποιον το στέλνεις. ]

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γαραντζώτης γιάννης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2011, 23:30:38  Εμφάνιση Προφίλ
Ο συνιδρυτής της νέας Ακρόπολης, Λιβράγκα, ήταν το αγαπημένο παιδί του αιμοσταγούς δικτάτορα Πινοτσέτ.
Το πραξικόπημα του δικτάτορα Πινοτσέτ στη Χιλή είχε σαν αποτέλεσμα περισσότερα από 3.200 άνθρωποι να εξαφανισθούν ή να εκτελεστούν, τουλάχιστον 80.000 άνθρωποι να φυλακιστούν και 200.000 να εγκαταλείψουν την χώρα για πολιτικούς λόγους.
Οι εκπαιδευμένοι στις ΗΠΑ οικονομολόγοι της Χιλής είχαν προσπαθήσει να εισαγάγουν τις ιδέες της Σχολής του Σικάγου ( αυτές που θέλουν να εφαρμόσουν σήμερα στην Ελλάδα) δηλ. ιδιωτικοποιήσεις, απορρύθμιση και περικοπές των κοινωνικών δαπανών  την αγία τριάδα της ελεύθερης αγοράς, με ειρηνικά μέσα, στο πλαίσιο του δημοκρατικού διαλόγου, αλλά είχαν αντιμετωπίσει την ολοκληρωτική απόρριψη.
Με το πραξικόπημα του στρατού, τα Παιδιά του Σικάγου (όπως αυτοί που διοικούν το ΔΝΤ) και τα σχέδιά τους είχαν επανέλθει, μέσα σε ένα κλίμα πολύ πιο ευνοϊκό για το ριζοσπαστικό όραμά τους. Σε αυτή τη νέα εποχή δε χρειαζόταν να συμφωνεί κανείς μαζί τους  εκτός από μια δράκα ένστολων. Οι πιο σκληροί πολιτικοί τους αντίπαλοι ήταν νεκροί, φυλακισμένοι ή διωκόμενοι (σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες και τους καταλόγους της CIA). Ο δικτάτορας Αουγκούστο Πινιτσέτ, όταν κατέλαβε την εξουσία έδειξε με αδιάντροπη ικανοποίηση, υιοθετώντας ύφος μονάρχη και ισχυριζόμενος ότι ήταν το <<πεπρωμένο>> του να κυβερνήσει (σας θυμίζει τίποτα αυτή του η πεποίθηση, μέλη της Νέας ακρόπολης?) την χώρα. Λάτρευε τις πομπώδεις τελετές ( απόδειξη του δικαιώματός του να κυβερνά) και δεν έχανε ευκαιρία να φορέσει την πρωσική στολή του, πάντα συνοδευόμενη από μανδύα ( όπως ακριβώς και όσα από τα μέλη των Ζωντανών Δυνάμεων που ανήκουν στο Πύρινο Σπαθί της Νέας Ακρόπολης).
Ο Πινοτσέτ , που απολάμβανε ιδιαίτερα την εξουσία που είχε αποκτήσει, έλεγε... << δεν είμαστε μια ηλεκτρική σκούπα που σάρωσε τους μαρξιστές για να επανέλθουν στην εξουσία οι κύριοι πολιτικοί >> δείχνοντας έτσι τα αισθήματά του για τη δημοκρατία και ισχυριζόμενος ακόμα πως η ανόρθωση της οικονομίας ήταν ζήτημα της επιστήμης και όχι υποκειμενικών ανθρώπινων επιλογών.
Για τον Πινοτσέτ τα οικονομικά ισοδυναμούσαν με δυνάμεις της φύσης τις οποίες πρέπει να σεβόμαστε και να υπακούμε.
Αλήθεια από πού πήγασε σ αυτόν τον ¨άνθρωπο¨ τέτοια μεταφυσική αντίληψη?
Ο Πινοτσέτ, επίσης έλεγε& οι άνθρωποι πρέπει να υπόκεινται σε δομές, επειδή η φύση μας δείχνει ότι μια βασική τάξη και κυριαρχία είναι αναγκαία. (σας θυμίζει τίποτα, μέλη της Ν.Α.?).
Αυτός ο αμοιβαίος ισχυρισμός, ότι δρούσαν δηλ. σύμφωνα με ανώτερους φυσικούς νόμους, αποτέλεσε τη βάση της συμμαχίας του Πινοτσέτ με τα Παιδιά του Σικάγου και πολλούς άλλους τυχάρπαστους τύπους όπως το αγαπημένο παιδί του δικτάτορα , τον συνιδρυτή της Ν.Α Λιβράγκα..
Στη Χιλή του Πινοτσέτ, όπως μας είχε πληροφορήσει ο ιδρυτής της Ν.Α. στην Ελλάδα, η Ν.Α. ήταν η μοναδική πολιτιστική οργάνωση και αυτό γιατί όπως μας είχε πει, όταν ο Πινοτσέτ έδωσε εντολή να κλείσουν όλοι οι πολιτιστικοί σύλλογοι, ο τότε αρμόδιος υπουργός είχε πει... όχι για την Ν.Α. και αυτό γιατί εκεί πήγαινε η ανιψιά του και μάθαινε κιθάρα. Τότε το έχαψα εύκολα. Σήμερα ξέρω!...Γύρισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.

πρώην αρχηγός ΝΑ ΘεσσαλονίκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stiv
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2964 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2011, 23:35:09  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος stiv
γαραντζώτης γιάννης,εντεχνα θελεις να κατευθυνεις την οποια συζητηση περι ΝΑ ,εκει που θελεις εσυ και δεν απαντας ,αν δεις σε προηγουμενες σελιδες του παροντος θεματος καποιες ερωτησεις απο μενα και των αλλων μελων

Edited by - stiv on 01/12/2011 23:36:53Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γαραντζώτης γιάννης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2011, 23:41:18  Εμφάνιση Προφίλ
Όχι Zip, δεν είναι <<αυτό που κάνω >>, όπως λες..., αλλά αυτό που με ρώτησε ο gianipseftis ,αν δεν το έχεις καταλάβει.

πρώην αρχηγός ΝΑ ΘεσσαλονίκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Συντονιστής

Greece
3362 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2011, 23:42:22  Εμφάνιση Προφίλ
Δε μετέχω , γιατί δε με ενδιαφέρουν περισσότερες πληροφορίες για την ΝΑ
απ'οσες ηδη ξέρω .
Απο την άλλη έχουν πέσει ολοι πάνω στον λογαριασμο γαραντζώτης γιάννης
και δεν θα ήθελα να του φορτώσω κι άλλους

Αλλα !
Θα παρατηρήσω (ετσι χωρις να θέλω απάντηση)
οτι ο λογαριασμός γαραντζώτης γιάννης παίζει ακριβώς το παιχνίδι του λογαριασμού koukou1, απλα χειρίζεται λιγο καλύτερα
(λογο θέσης προφανώς) την Ελληνική γλώσσα.

Ο ενας μπαίνει και λεει εγω θα σας πω για τη ΝΑ και δεν ασχολούμαι με οτι οτι "άκουσα" οτι ανήκει στη ΝΑ το φόρουμ ...
αυτο ειναι το δόλωμα
(μακροσκελέστατα κείμενα κηρύγματος)...
και η φακα ....
(σε μια σειρά)

quote:
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να ζητήσεις την συνδρομή των μελών της ΝΑ που υπάρχουν στο φόρουμ.

ο άλλος μπαίνει φουριόζος να μας δώσει διευθύνσεις, ονόματα, τηλέφωνα,
(βαριέμαι τα quote!!)
και μετά ... "δεν κάνω πράγματα που δεν θέλω να μου κάνουν..."

Ενα κοινό στόχο όμως έχουν και οι δυο,
την ομάδα διαχείρισης του φόρουμ...

"ένοχα" μυστικά ? κανείς δεν θα μάθει ,
και (προσωπικά) ΔΕΝ με ενδιαφέρει να μάθω

Εδω μάθαμε απο (υψηλόβαθμο στέλεχος) στης Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος
οτι ο macedon ειναι Ροδόσταυρος και δεν άνοιξε μύτη !!!
(την καλησπέρα μου στη νυχτερινή βάρδια!!!)

Για την ΝΑ θα ασχολούμαστε τωρα ??

Σαφώς όποιος ενδιαφέρετε να μάθει, να μείνει στο θέμα !
Αλλα ΜΟΝΟ για κουβέντα περι ΝΑ

οι λοιποί καλο θα ειναι να αποχωρήσουν απο το θεμα
μια και "κάποιοι" ξέρουν καλα τη δουλειά που τους έχουν αναθέσει..
και ειναι λιγάκι "άθλιο" το θέαμα στις αναρτήσεις (μας)

Και τέλος θα ήθελα να παρατηρήσω στον admin οτι
αν και δόθηκε άκρως ικανοποιητικός χώρος και χρόνος για να δικαιολογηθούν (τα αδικαιολόγητα)
δεδομένου οτι έχουμε και ΕΜΜΕΣΩΣ πλην σαφώς παραδοχή 2πλων λογαριασμών
δεν νομίζεις οτι είναι καιρός να εφαρμοστούν κάποιοι απο τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ ?
Μια και οι διαχειριστική ομάδα οφείλει να "απολογείται" στα μέλη της
και απο οτι βλέπω η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του φόρουμ μας έχουν αποδοκιμάσει τους παραπάνω δυο (3-4...) λογαριασμούς και τα "σκαλίσματα" τους ,
νομίζω οτι πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις απο εδω και στο εξής όποιοι θέλουν να ασχοληθούν με τα τις ΝΑ
να αναφέρονται μονο στα της οργάνωσης (στα υπερ και τα κατα της)
και οχι στο αν μέλη του φόρουμ είναι η οχι μέλη της.

(οχι τίποτα αλλο εκει που είχε σχηματίσει μια γνώμη για μας η "υπηρεσία" , θα μπερδευτεί με αυτά που διαβάζει !!!
είναι θέμα prestige)

edit:δαίμων του τυπογραφείου


Hellas at War

Edited by - AitheroVamon on 01/12/2011 23:43:21

Edited by - AitheroVamon on 01/12/2011 23:52:16Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γαραντζώτης γιάννης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2011, 23:48:00  Εμφάνιση Προφίλ
Λυπάμαι Stiv, αλλά δεν πρέπει να μπερδεύεις τις ερωτήσεις που γίνονται για αυτά που έζησα και τα συναισθήματά μου, με το αντικείμενο του θέματός μας, που δεν είναι άλλο παρά η ΝΑ. Όταν κάποιος σου δείχνει κάτι, εσύ μη σχολιάζεις το δάχτυλο !

πρώην αρχηγός ΝΑ ΘεσσαλονίκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2011, 23:52:11  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Zip, δεν θα απαντήσω σε καμιά σου ερώτηση. Το θέμα δεν είμαι εγώ. Δεν βρίσκεσαι μέσα σε ένα ριάλιτι. Αν θέλεις να συνεισφέρεις στο θέμα, έχει καλώς. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα σε ακολουθήσω. Αν δεν το κατάλαβες, η συζήτηση έχει προχωρήσει σε άλλο επίπεδο. Έχεις τίποτα να συνεισφέρεις στην έρευνά μας για τα χαρακτηριστικά του φασισμού ή όχι ?
Ανέβα επίπεδο. Σε παρακαλώ.

πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης


Aγαπητέ Γαραντζώτη , επειδή δεν είμαι απο δώ και ενδεχομένως δεν αντιλαμβάνομαι στο επίπεδο απο το και για το οποίο ομιλείτε..θα θέλατε ακριβώς να μας πείτε ποιός καλός άνεμος σας φέρνει απο δώ και ποιός είναι ο σκοπός σας???
Λέτε για πιΘΑνά μέλη του Ν.Α εντός του φόρουμ και γώ αναρρωτιέμαι το εξής.." Άντε και υπάρχουν και τί μ'αυτό"???
Μπορεί να υπάρχουν και εξωγήϊνοι ενδεχομένως ... ε και???
Είναι αυτό θέμα συζητήσεως??
Όπου θέλει ο καθένας εντάσσεται και καλά κάνει και το όποιο καλό ή κακό το καρπώνεται ο ίδιος...το θέμα είναι να μην ενοχλεί τον διπλανό του και τέτοια ενόχληση ουδέποτε συνέβη στο φόρουμ αυτό...!!!
όταν δε κάνετε έμεσσες αναφορές σε πιθανά μέλη της Ν.Α εντός του φόρουμ .... τότε δικαίως ερωτάσθε απο συνδίκτυο και έχετε υποχρέωση να απαντήσετε...στα κάτωθι και τα οποία έκανα αυτουσια copy...


1) Γνωρίζεις τους υπεύθυνους των forums του www.esoterica.gr ; Και αν ναι, ποιους ; [ τα nick's τους θέλω να μου πεις, έτσι ; όχι τα ονοματεπώνυμά τους ]

2) Έχεις "πρoηγούμενα" μαζί τους ; [ Με τους υπεύθυνους του esoterica.gr εννοώ. Ένα "ναι" ή ένα "όχι" μου αρκεί, δεν με ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες στην συγκεκριμένη περίπτωση ]

3) Τι σου έκανε εσένα η Ν.Α ; Σου έκανε κάτι "κακό" ; Σε πείραξε ; Σου δημιούργησε κατάθλιψη ; Σου σκότωσε τη μάνα και τον πατέρα σου ; Τι ;

4) Με το ζόρι ήσουν εκεί 8 χρόνια ; Σε κρατούσαν αιχμάλωτο δηλ. ; Δεν μπορούσες να φύγεις ;

5) Γιατί αγαπητέ μου ήσουν 8 χρόνια σε ένα σπίτι που ήταν [ κατ' εσένα ] βρώμικο ; Δηλ. μετά από 8 χρόνια είδες την βρωμιά του ; Και αφού την είδες που την είδες την βρωμιά του, έστω και μετά από 8 χρόνια, γιατί δεν την καθάρισες ; Γιατί δηλ. δεν έκανες κάτι να το διορθώσεις αυτό ; [ εννοώ όσο ήσουν ακόμη αρχηγός, έτσι ; ]

Aπαντήστε σε αυτά και μετά θα ανέβουμε και επίπεδο...δώστε μας την ώθηση να ανέβουμε!!!
Όσο δεν απαντάτε , τόσο δεν έχετε δικαίωμα να ερωτάτε απολύτως τίποτα...πολύ δε περισσότερο να αφήνετε υπονοιες και μομφές...αυτό είναι ανήθικο!!!
Φαντάζομαι θα συμφωνείτε!!!

Μήπως -παρεπιμπτόντως- θα θέλατε να μιλήσουμε την συλλογική ψυχή των ομάδων και τα χαρακτηριστικά των μελών τα οποία εντάσσονται σε αυτές???
Μήπως θα θέλατε να μιλήσουμε για την προσωπικότητα και την δυναμική αυτών των ανθρώπων και τους λόγους που τους ωθούν στην ένταξή τους σε οποιαδήποτε ομάδα και ειδικότερα ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ???
Είναι θέμα I.Q ή E.Q???
Θέλετε να μιλήσουμε για τους λόγους -εσωτερικους- που ώθησαν ορισμένα μέλη να "αποσκιρτήσουν" απο αυτά τα κλάμπ???
Θέλετε να μιλήσουμε για το γηραιό λιοντάρι που εκδιώχθηκε απο τους νομάδες απο την αγέλη???
Την ψυχολογία του εκδιωχθέντα ηττημένου???
Του πρώην "φαντασιακά κραταιού" Λιονταριού και καταρρακωμένου πλέον???
....ότι θέλετε κύριε Γαραντζώτη και επι της ουσίας σας μιλάω!!!
Προσωπικά δεν είμαι ενταγμένος σε καμμιά ομάδα και θεωρώ τον εαυτό μου ως νομάδα...δεν θέλω να υπερασπισθώ οτιδήποτε , μόνο αυτό που έχω...την ελευθερία μου Κε Γαραντζώτη και την αξιοπρέπειά μου , κάτι που έχω διότι δεν είχα στην ζωή μου δεκανίκα , τα οποία εκ των πραγμάτων απαιτούν το αντίτιμο τους!!!

Υ.Γ...Νομάς , πάντως δεν είστε..αυτό είναι σίγουρο!!!


Μείνε μέσα στο παιχνίδι...

Edited by - Εαρινός on 01/12/2011 23:57:34Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2011, 23:54:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
quote:
Λυπάμαι Stiv, αλλά δεν πρέπει να μπερδεύεις τις ερωτήσεις που γίνονται για αυτά που έζησα και τα συναισθήματά μου, με το αντικείμενο του θέματός μας, που δεν είναι άλλο παρά η ΝΑ. Όταν κάποιος σου δείχνει κάτι, εσύ μη σχολιάζεις το δάχτυλο !
(Ο τονισμός με bold, δικός μου)


Κοίταξε να δεις γαραντζώτης γιάννης:
Αν εσύ δείχνεις με το δάχτυλό σου π.χ. μια φράση σε ένα βιβλίο και το δάχτυλό σου σκεπάζει τη φράση ώστε αυτή δεν φαίνεται καν, είτε δεν έχεις καταλάβει ότι το δάχτυλό σου είναι αυτό που εμποδίζει την θέα, είτε αυτό που θες πραγματικά να παρουσιάσεις είναι το δάχτυλό σου και όχι τη φράση

(Το παραπάνω εξέλαβέ το ως γενικό σχόλιο, στο γράφω γιατι παρατήρησα ότι έχεις μάλλον κάποια αδυναμία με την συγκεκριμένη παρομοίωση με το δάχτυλο)


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/12/2011, 23:58:54  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Λυπάμαι Stiv, αλλά δεν πρέπει να μπερδεύεις τις ερωτήσεις που γίνονται για αυτά που έζησα και τα συναισθήματά μου, με το αντικείμενο του θέματός μας, που δεν είναι άλλο παρά η ΝΑ. Όταν κάποιος σου δείχνει κάτι, εσύ μη σχολιάζεις το δάχτυλο !

πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης


Σταύρο κατάλαβες τώρα για πόσο βλάκες μας περνάνε?
Περισσότερο απο τα ενεργά τους μέλη!
Αλλά αν πάρουμε όλα μαζί τα μέλη της ΝΑ και μετρήσουμε το IQ τους,το συγκεντρωτικό αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό.
Μιλάμε για όντα ανώτερης εφυϊας.Εξωγήϊνα!
Τώρα γιατι καταδέχονται να προβαίνουν σε προσυλητισμό, απο ενα τόσο "φτωχό" πνευματικά φόρουμ, δεν μπορώ να το καταλάβω.

Σταύρο τι λές?
Κάνουμε αίτηση για θέση πραιτωριανών στην...Αυτοκρατορία?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/12/2011, 00:01:18  Εμφάνιση Προφίλ
Νικόμαχε καλησπέρα...τι κάνει ο Ποιμενικός???


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/12/2011, 00:01:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
γαραντζώτης γιάννης

Όχι Zip, δεν είναι <<αυτό που κάνω >>, όπως λες..., αλλά αυτό που με ρώτησε ο gianipseftis ,αν δεν το έχεις καταλάβει.


Θα φανεί τι κάνεις αγαπητέ, αργά ή γρήγορα, θα φανεί ...


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stiv
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2964 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/12/2011, 00:01:49  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος stiv
Νικ,αν εχεις καμια αιτηση στειλε μου να την συμπληρωσω ,καλη η ιδεα σου

Edited by - stiv on 02/12/2011 00:02:32Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/12/2011, 00:05:02  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Νικόμαχε καλησπέρα...τι κάνει ο Ποιμενικός??

Μια χαρά σε ευχαριστεί που...ρωτάς!!

Κοιμάται δίπλα στο τζάκι.


Σταυρο
Δεν έχω...θα έχει ο γαρατζώτης!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/12/2011, 00:06:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
amalia

Αν εσύ δείχνεις με το δάχτυλό σου π.χ. μια φράση σε ένα βιβλίο και το δάχτυλό σου σκεπάζει τη φράση ώστε αυτή δεν φαίνεται καν, είτε δεν έχεις καταλάβει ότι το δάχτυλό σου είναι αυτό που εμποδίζει την θέα, είτε αυτό που θες πραγματικά να παρουσιάσεις είναι το δάχτυλό σου και όχι τη φράση


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/12/2011, 00:20:49  Εμφάνιση Προφίλ
Εχω μια απορία!

Τόσα μέλη της ΝΑ,που υπάρχουν στο φόρουμ,δεν βγαίνει κανένα να υποστηρίξει τους "εισβολείς" ?

Τι είδους στρατηγική εισβολής είναι αυτή,που δεν φρόντισε να εξασφαλίσει την δράση της 5ης φάλαγγας στα μετώπισθεν του "εχθρού"?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stiv
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2964 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/12/2011, 00:28:22  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος stiv
αποποιήθηκαν την ιδιοτητα τους αυτη μαλλον με τον καιρο Νικ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 53 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.203125
Maintained by Digital Alchemy