ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 Νέα Ακρόπολη... Νο.1
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 53
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/11/2011, 07:36:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
Αλλά θα ήθελα να πω και κάτι άλλο, επειδή ξύπνησα που ξύπνησα νωρίς [ ας όψεται αυτή η γαστρο-οισοφαγική πανδρόμιση δηλ. που με ταλαιπωρεί ] και τώρα πίνω το ζεστό γαλατάκι μου μπας και στρώσει λίγο το στομάχι μου.

Εγώ γενικότερα είμαι υπέρ της έννοιας της ομάδος. Θεωρώ δηλ. πως ο άνθρωπος μονάχα ενταγμένος σε μια ομάδα μπορεί να πετύχει κάποια πράγματα που αφορούν ένα ευρύτερο σύνολο ανθρώπων δηλ. Ο άνθρωπος από μόνος του, δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτε. Ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη που λέμε δηλ. αυτό νομίζω πως είναι μεγάλη αλήθεια, άσε δηλ. που μπορεί αυτός ο κούκος, αν είναι ένας και μοναδικός, να παρεξηγηθεί κιόλας όπως μπορεί να κάνουμε τώρα εμείς εδώ με τον γαραντζώτης γιάννης.

Αν είναι κάποιος φυλακισμένος και συνειδητοποιώντας την φυλακή του θελήσει να φύγει, να απελευθερωθεί απ' αυτή, τότε πιθανόν να αρχίσει να κάνει κάποια πράγματα που θεωρεί πως μπορούν να τον βοηθήσουν στο να απελευθερωθεί, π.χ να αρχίσει ρε παιδί μου να σκάβει ένα τούνελ για να δραπετεύσει. Σε πόσο χρόνο όμως θα ολοκληρώσει το τούνελ μόνος του ; Αν όμως έρθουν κι άλλοι φυλακισμένοι, τον βοηθήσουν, του φέρουν π.χ ένα εργαλείο, μια σκαπάνη, ένας αν απομακρύνει το χώμα, άλλος αν σκάβει, κάποιος άλλος ελέγχει αν έρχεται ο δεσμοφύλακας κλπ, τότε πολύ γρηγορότερα θα ολοκληρωθεί το τούνελ και θα επιτευχθεί ο στόχος. Ένας άνθρωπος μόνος του, τι να σου κάνει ; Κι αν μαζευτούν δέκα, δεκαπέντε, είκοσι, πενήντα άνθρωποι που να εργάζονται γι' αυτό το σκοπό, ε, τότε, το τούνελ θα είναι έτοιμο πάρα πολύ γρήγορα. Υπό αυτής της οπτικής λοιπόν, εγώ προσωπικά είμαι υπέρ της ομάδος.

Ποιοι είναι οι στόχοι της Ν.Α ; Δηλ. τι είδους τούνελ θέλει να φτιάξει η Ν.Α. ; Ξέρουμε ; Από την ιστοσελίδα της οργάνωσης διαβάζουμε :

quote:

1. Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είναι αυτός που ξέρει να αποδίδει το σωστό μέτρο στα ουσιώδη και τα εφήμερα, να διακρίνει το αληθινό από το ψεύτικο και να εναρμονίζει τα εσωτερικά βιώματα με την εξωτερική ζωή. Η φιλοσοφία διευρύνει τις ικανότητες της συνείδησης, επιτρέπει την αυτογνωσία και βελτιώνει την κοινωνική συνύπαρξη. [ 'Ντάξει και κάποιος που ας πούμε δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά σ' αυτά που λένε, τι είναι ; Δεν είναι αυθεντικός άνθρωπος ; ]

2. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Η αφύπνιση του αυθεντικού ανθρώπου τον ωθεί προς μια νέα δημιουργικότητα, του δίνει αυτοπεποίθηση, εσωτερική δύναμη και αυτοκυριαρχία. Τον βοηθά να προσαρμόζεται στις δυσκολίες και να αξιοποιεί τις ευκαιρίες της ζωής. [ Συμφωνώ, αλλά τι εννοούν με τον όρο "αφύπνιση" και πως εννοούν την "αφύπνιση" ; ]

3. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Είναι ανάγκη να περάσουμε από μια κομφορμιστική και ευμετάβλητη κουλτούρα, σε μια δυναμική εφαρμογή, με οράματα για τις ουσιαστικές αξίες της φιλοσοφίας, των επιστημών και των τεχνών. [ 'Ντάξει, συμφωνώ, κανένα πρόβλημα, και ; Το ίδιο λέει κι ο Νταλάρας, αλλά εγώ προσωπικά δεν τον πάω ... ]


Θελώ να πω δηλ. πως εμένα προσωπικά, δεν με ενδιαφέρουν αυτοί οι στόχοι. Έχω άλλους. Άλλο τούνελ θέλω να φτιάξω. Ε, γιατί λοιπόν να μπω σ' αυτήν την οργάνωση ; Δηλ. εννοώ πως ο καθένας θα πρέπει να κάνει μια μικρή έρευνα στον εαυτό του, μέσα του ρε παιδί μου και να δει αν τον καλύπτουν αυτά που λένε αυτοί οι κύριοι ή όχι. Αν δεν τον καλύπτουν, αν δεν τον ενδιαφέρουν, δεν ασχολείται. Είναι πάρα πολύ απλό. Πάρα πολύ απλό και εύκολο.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gianipseftis
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2194 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/11/2011, 12:43:09  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
zyp


δεν ξέρω αν έχεις προσωπική εμπειρία με τον λεγόμενο "οργανωμένο εσωτερισμό" και αν γνωρίζεις εσύ ο ίδιος προσωπικά ως μέλος π.χ ομάδες και οργανώσεις τέτοιου τύπου, όμως θα ήθελα να σου πω [ και στους υπόλοιπους αναγνώστες ασφαλώς ] κάποια πράγματα που προσωπικά εγώ έχω συμπεράνει από την πολύχρονη ενασχόλησή μου μ' αυτό που ονομάζουμε "Εσωτερισμό".
Προσωπικά ήμουν μέλος για κάποιο σεβαστό χρονικό διάστημα μιας μικρής ομάδας εργασίας πάνω στην διδασκαλία του Γ. Γκουρτζίεφ. Ξεκινήσαμε καμιά 30αρία άτομα και είχαμε μείνει στο τέλος μονάχα 6. Αυτό βέβαια δεν έχει και τόσο σημασία γιατί η διδασκαλία αυτή είναι συγκεκριμένη και δύσκολη. Δεν περιορίζεται δηλ. μονάχα σε μελέτες, σε αναγνώσεις και σε ας πούμε διαλέξεις αλλά συμπεριλαμβάνει πολλά πράγματα, περισσότερο διαδραστικά, θα έλεγα. Τέλος πάντων, εγώ μέσα από αυτή την ομάδα έμαθα πάρα πολλά πράγματα και συνεχίζω ακόμη την "εργασία" μόνος μου.


quote:
Η πλειοψήφια αυτών των ανθρώπων είναι "προβληματικοί", με την έννοια πως έχουν κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, άλλος μικρό, άλλος μεγάλο. Αυτό δεν είναι κατακριτέο ασφαλώς και σε πληροφορώ πως σε μια ψυχολογική θεραπευτική αγωγή πολλοί ψυχολόγοι προτείνουν οι ίδιοι στους ασθενείς τους την ένταξή τους σε διάφορες ομάδες, φιλοσοφικού ενδιαφέροντος, μελέτης του αρχαιοελληνικού πνεύματος κλπ. ανάλογα δηλ. της περίπτωσης και των ενδιαφερόντων του ασθενή. Αυτό συμβαίνει σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν είναι δηλ. απίθανο.
Συνεπώς, μην διακατέχεσαι από ... έτσι, κάποιον αρνητισμό γι' αυτές τις ομάδες τύπου Ν.Α.

Είχα ασχοληθεί παλιά με την ανατολική φιλοσοφία, στα πλαίσια έρευνας παραψυχολογικών φαινομένων και υπερβατικών προσεγγίσεων, στο βαθμό που αυτά θα μπορούσαν να εξηγηθούν και να επιβεβαιωθούν με επιστημονική μεθοδολογία.

Ο λόγος εισόδου μου στο φόρουμ “εσωτερικα”, προέκυψε όταν σε έρευνά μου για την “σκέψη”, έπεσα σε ένα θέμα του Νικ σε μια προσπάθεια του “υλοποίησης” της σκέψης.
Μια προσέγγιση που κατά την γνώμη μου στερείτο σοβαρής επιστημονικής βάσης.

Αυτά βέβαια είναι μια παλιά ιστορία, και την αναφέρω μόνο μόνο για να εξηγήσω την εδώ συμμετοχή μου

Στην συνέχεια διαπίστωσα πως υπήρχαν και μέλη μετά οποία θα μπορούσα να κουβεντιάσω κάποια θέματα σχετικά με τις δικές μου έρευνες, καθώς και να ακούσω προσωπικές υπερβατικές εμπειρίες και προβληματισμούς νέων κυρίως ατόμων, που κάποιες είναι ενδεικτικές των τάσεων μερίδας της κοινωνίας μας, και από αυτή την πλευρά με ενδιαφέρουν.

Δεν υπήρξα ποτέ μέλος κάποιας οργάνωσης, πέραν του τοπικού φυσιολατρικού συλλόγου, και παλαιότερα του τοπικού αθλητικού συλλόγου στίβου ως αθλητής ταχύτητος κατοστάρης και άλματος μήκους (απλού).

Δεν με ενδιαφέρει η ΝΑ, και οποιαδήποτε άλλη ομάδα, σύλλογος, εταιρία, φιλοσοφική προσέγγιση, πολιτικοοικονομική ιδεολογία, θρησκευτική δοξασία και πίστη.
Θεωρώ πως είναι αναφέρετο δικαίωμα του κάθε ατόμου να πιστεύει ότι θέλει, αρκεί να μην θέλει να επιβάλει με την βία τα δικά του πιστεύω, μεταδίδοντας και διαχέοντας την μισαλλοδοξία στους ανθρώπους, κατηγοριοποιώντας και χωρίζοντας τους σε τάξεις, ομάδες, φυλές κλπ.

Είμαι δηλαδή κατά των φασιστών/νεοναζιστών,και των φανατικών/θρησκόληπτων.

Ο πρώην αρχηγός της ΝΑ αναφερόμενος στις ιδεοφιλοσοφικές θέσεις της οργάνωσης, τις περιγράφει σε τρεις προτάσεις που ο ίδιος επιλέγει να διατυπώσει εντός εισαγωγικών, σαν να αντιγράφει αποσπάσματα ενός καταστατικού της οργάνωσης..
Αναφέρει δηλαδή.

quote:
“ακόμα και το να σκοτώσει κανείς μπορεί να είναι μια πράξη αγάπης, σταματώντας τη δράση ενός αδελφού που έχει παρεκκλίνει, τουλάχιστον σ΄αυτόν τον κόσμο, και γλυτώνοντας πολλούς από περισσότερα βάσανα και οδύνες”

“είναι περισσότερο εγκληματίας αυτός που σκοτώνει ένα μερμήγκι χωρίς λόγο, από αυτόν που σκοτώνει άλλον άνθρωπο με ένα λόγο ή ιδανικό που να δικαιολογεί την πράξη του.” ?

“δεν ήταν οι βλάκες που αντιμετωπίζουν τους άλλους με τόση αλαζονεία, λες και είναι μυρμήγκια” και “έχουν δίκιο γιατί ανήκουν στο μέλλον, στην έκτη ή αρεία φυλή” ?


Η εμμονή μου στην επιβεβαίωση αυτών των θέσεων, είναι προφανής, αν αναλογιστεί κάποιος, την ανατριχιαστική φασιστική φιλοσοφική χροιά τους.


Υ.Γ.
Να αποφεύγεις τα πολλά ωμά πράσινα λαχανικά που επιδεινώνουν το πρόβλημα της γαστρο-οισοφαγικής παλινδρόμησης


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ο ΘΕΟΣ
Μη αποδεκτό username

Greece
1 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/11/2011, 00:56:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Ο ΘΕΟΣ
quote:
Χειραγωγουν τους φοβους σου προς όφελος τους;
Ε και;

Μπράβο δεν περίμενα ποτέ κάποιος που φαίνεται πως είναι εκ των έσω να το πει τόσο ευθέως. Επωφελούνται ασκώντας τρομοκρατία. Προσωπικά κι εγώ λέω καλά κάνουν (και δεν είναι οι μόνοι που το κάνουν). Αλλά να λέμε ποιοι είναι και πως λειτουργούν, πια είναι η πραγματικότητα άσχετα αν για κάποιους είναι προφανές κ άλλοι δεν καταλαβαίνουν. Τώρα που ξεκαθαρίστηκε αυτό. Ποια είναι η φυσική στάση σου απέναντι σε κάποιον που καταλαβαίνεις ότι προσπαθεί να "χειραγωγήσει τους φόβους σου προς όφελός του" (ή τους φόβους άλλων); Γιατί βλέπεις δεν μπορείς να πας στην αστυνομία κ να πεις εγώ πχ χτύπησα έναν νέο-ακροπολιτανό επειδή πήγε να "με χειραγωγήσει". Γιατί κ αυτός έχει ταυτότητα κ δικαιώματα κ θεωρείτε άνθρωπος άσχετα αν στην πραγματικότητα είναι ιδιοκτησία κ υποχείριο της νέας ακρόπολης της οποίας τα συμφέροντα εξυπηρετεί και φυσικά θεωρεί πως μπορεί να καταπατήσει τα δικαιώματα κάποιου άλλου όταν πάρει άδεια από την ΝΑ. Να τονίσω εδώ ότι δεν θα διστάσει κάποιος που είναι μέλος τέτοιας οργάνωσης να σε παρουσιάσει σαν προκατειλημμένο ή ότι και καλά έχεις έχθρα απέναντί του ή να σε συκοφαντήσει με πολύ χειρότερο τρόπο μόνο και μόνο επειδή δεν μπορεί να σε χειραγωγήσει ή τον εμποδίζεις να χειραγωγήσει κάποιον άλλον (φαντάσου τι γίνεται όταν είναι κ πολλοί τέτοιοι μαζεμένοι)... Με λίγα λόγια όλα καλά είναι με μένα όσο κάθονται στα αυγά τους. Και να καταλαβαίνει ο κάθε ακροπολιτανός και ο κάθε άλλος δηλαδή το πιο βασικό. Ότι δηλαδή και ο αετός που είναι το πιο ιερό σύμβολό τους είναι εντάξει μέσα στο σαλόνι τους αλλά αν βρεθεί στο πεζοδρόμιο ή στην αυλή μου ή εντός της περιοχής μου γενικότερα κ εγώ έτσι γουστάρω μπορώ κ να αφοδέυσω πάνω του και όταν δεν το κάνω τότε τους κάνω χάρη.

_________________________________________________
Έγινε επέμβαση στο μήνυμα
λόγω εμπρηστικού περιεχομένου, στοχευμένου να δημιουργήσει
συναισθηματική δυσφορία σε ομάδες ανθρώπων
και προσβλητικού απέναντι σε πιθανώς θρησκευτικά
σύμβολα και ιδεολογίες

27/11/2011
_________________________________________________

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/11/2011, 02:07:07  Εμφάνιση Προφίλ
Βρέ ΘΕΟπάλαβε...κοίταξες την ημερομηνία λήξης στην συσκευασία?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10781 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/11/2011, 04:46:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
Έγινε επέμβαση στο μήνυμα που απεστάλη στις 27/11/2011, 00:56:46 από το μέλος "Ο ΘΕΟΣ".

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι στην όποια κριτική απευθύνεται σε μια ομάδα/οργάνωση δεν θα πρέπει να αγνοείται το γεγονός ότι συμμετέχουν άνθρωποι σε αυτή. Άνθρωποι που πιθανώς έχουν αφιερώσει πολλά ψυχικά αποθέματα, ακόμα ίσως και όλη τη ζωή τους συμμετέχοντας σε μια ιδεολογία ή σύστημα πίστης και στα πλαίσια μιας κριτικής δεν δικαιούται κάποιος να τους προσβάλλει και να τους ισοπεδώνει άμεσα ή και έμμεσα.

Βέβαια, τίθεται πιθανώς και το ερώτημα, πώς και έχει δημιουργηθεί τέτοιος θυμός, εκφρασμένα ή υπόρρητα, σε άτομα που είχαν κάποια συσχέτιση με τη συγκεκριμένη ομάδα.

Όπως έχω γράψει και σε προηγούμενο μήνυμά μου - Απεστάλη: 14/11/2011, 01:33:51 (και θα παρακαλούσα τον νέο μας φίλο να κάνει έναν κόπο να το διαβάσει), θέματα σαν και το παρόν είναι ιδιαίτερα λεπτά και ευαίσθητα επειδή αφορούν ιδεολογίες αλλά και ανθρώπους πρώτα απ' όλα και θα πρέπει να κρατηθούν σε κόσμια επίπεδα και η συζήτηση να έχει φιλοσοφική χροιά όσο είναι δυνατόν.

Μια ακόμα σημείωση:
Το όνομα "Ο ΘΕΟΣ" δεν είναι αποδεκτό για όνομα μέλους, όπως και οποιοδήποτε άλλο όνομα θεοτήτων και ιερών προσώπων, τουλάχιστον ενεργών θρησκειών. Γι'αυτόν τον λόγο, απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός με το όνομα αυτό και το μέλος "Ο ΘΕΟΣ" μπορεί να ανοίξει εκ νέου έναν άλλο λογαριασμό με άλλο όνομα.

Δυστυχώς, δεν έχουμε την τεχνική δυνατότητα να αποκλείσουμε (πιθανώς, ούτε και να προβλέψουμε) τη χρήση τέτοιων ονομάτων και χαρακτηρισμών κατά την εγγραφή ενός μέλους στο forum, έτσι αναγκαστικά γίνεται εκ των υστέρων απενεργοποίηση και προτείνουμε την επανεγγραφή.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/11/2011, 10:51:25  Εμφάνιση Προφίλ
Ο ΘΕΟΣ καλώσήρθες
Μίλησες σταράτα και με σωστά ελληνικά.
Ελπίζω μόλις λυθούν τα προβλήματα με το username σου, να συμβάλλεις εποικοδομητικά σε πολλές συζητήσεις του φόρουμ

Καλή σας μέραΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Νέο Μέλος

Greece
9 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/11/2011, 15:02:09  Εμφάνιση Προφίλ
Συγχωρέστε με αν παραβίασα εν αγνοία μου κάποιους κανόνες της σελίδας σας που δεν γνώριζα. Θα ήθελα μόνο να πω μερικά πράγματα ακόμα. Τα quotes μου θα ήθελα να μην τα πάρετε σαν προσωπική διαμάχη αλλά σαν αφορμή να εκφράσω τα πράγματα όπως τα βλέπω εγώ.

quote:

Έγινε επέμβαση στο μήνυμα
λόγω εμπρηστικού περιεχομένου, στοχευμένου να δημιουργήσει
συναισθηματική δυσφορία σε ομάδες ανθρώπων


Είσαι σίγουρη ότι αυτός ήταν ο στόχος; Μήπως ήταν απλά η έκφραση της θέσεως μου; Μήπως κάποιες αφίσες κ σεμινάρια που παρουσιάζονται ως αυτοβελτίωσης έχουν αυτό το στόχο;

quote:
και προσβλητικού απέναντι σε πιθανώς θρησκευτικά
σύμβολα και ιδεολογίες

Τώρα μάλιστα! Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον! Εγώ νόμιζα ότι ήταν φιλοσοφικός σύλλογος ανοιχτός σε όλους τους ανθρώπους. Θρησκευτικά σύμβολα κ ιδεολογίες;;;!!!!

quote:
δεν δικαιούται κάποιος να τους προσβάλλει και να τους ισοπεδώνει άμεσα ή και έμμεσα.

Είσαι σίγουρη γιαυτό; Κάποτε επειδή κι εγώ γενικά είμαι ανοιχτόμυαλος άνθρωπος κ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν είχα δεχτεί σπίτι μου έναν Ιεχωβά φίλο φίλου. Όταν σε κάποια φάση το "παρατράβηξε" προσπαθώντας μανιωδώς να ασκήσει κριτική στις συνήθειες μου κλπ με βάση το δικό του σύστημα πίστεως... ε εκεί να δεις ισοπέδωση. Έφυγε κλαίγοντας κ εγώ θεωρώ ότι μια χαρά το δικαιούμουν αυτό που έκανα. Ίσα ίσα εγώ έριξα το επίπεδό μου για χάρη του. Χάρη τούκανα (όχι ότι η καλοσύνη κ η ανεκτικότητα κ η υπομονή δεν είναι καλά πράγματα αλλά δεν είσαι υποχρεωμένος να αποδεχθείς κανενός την ιδεολογία)

quote:
Βέβαια, τίθεται πιθανώς και το ερώτημα, πώς και έχει δημιουργηθεί τέτοιος θυμός, εκφρασμένα ή υπόρρητα, σε άτομα που είχαν κάποια συσχέτιση με τη συγκεκριμένη ομάδα.

Αυτό δημιουργείται πολλές φορές εσκεμμένα από αυτές τις ομάδες. Δεν είναι πάντα θυμός αλλά αντίδραση σε παρενόχληση η οποία γίνεται οργανωμένα ώστε να μην μπορεί να αποδειχθεί. Ο σκοπός είναι να θυμώσει όντως το άτομο ή να φαίνεται ότι το άτομο είναι "θυμωμένο" και έτσι να αμφισβητούνται εύκολα αυτά που τυχόν υποστηρίζει. Με λίγα λόγια η λογική του "έχε τον εχθρό σου από κοντά" και "να βγάλεις τον άλλον τρελό". Να ξέρεις ότι το μίσος αυτών που είναι μέσα για τους έξω είναι απείρως μεγαλύτερο απότι το αντίστροφο άσχετα αν δεν φαίνεται άμεσα
Ίσως σου φανεί περίεργο αν σου πω ότι έχω πολλούς φίλους μέλη κ ότι επισκέπτομαι κιόλας συχνά παραρτήματα να πιω καμιά μπύρα σε καλή τιμή με ωραία ατμόσφαιρα αφού όπως λένε είναι ανοιχτά για όλους ;) αύριο το βράδυ κιόλας μπορεί να περάσω. Αλλά πάλι υποστηρίζω ότι ο κάθε κατεργάρης πρέπει να μπαίνει στον πάγκο του και να προσέχουν οι άνθρωποι ποιους παίρνουν στα σοβαρά.

Αν τώρα τα λεγόμενά μου θεωρεί κανείς ότι δεν έχουν φιλοσοφικό και πνευματικό υπόβαθρο αλλά θεωρεί αντιθέτως ότι τα σεμινάρια και τα λεγόμενα κάποιον άλλων έχουν ίσως πρέπει να εντρυφήσει με ανοιχτό μυαλό στην φιλοσοφία όπως την εννοούσαν οι αρχαίοι που βγάλαν αυτή τη λέξη και να μην ακούει κάποιους που στοχεύουν να τον βάλουν σε άλλο δρόμο με το πρόσχημα της "φιλοσοφίας".

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

koukou1
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Cyprus
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/11/2011, 15:19:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους koukou1
Αμαλία τον χαβά σου εσύ!!!
Τι πρέπει τι δεν πρέπει.
Εβλεπες πολύ Γκλετσο έτσι? καράβι το φεγγάρι κ.τ.λ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/11/2011, 17:21:45  Εμφάνιση Προφίλ
Αντιλαμβάνομαι οτι κάποες παρατηρήσεις μπορεί να είναι εκνευριστικές για εμάς που έχουμε διαμορφώσει άποψη και που τέλος πάντων είμαστε ενδεχομένως πιο φιλελεύθεροι σαν χαρακτήρες, παρόλα αυτά είναι σωστές οι παρατηρήσεις τις Αμαλίας και δεν θα θα πρέπει να τις επιρρίπτουμε ευθύνες (με την αρνητική έννοια) επειδή φέρεται σωστά απέναντι στις ευθυνες τις (με την θετική έννοια).
Η Αμαλία κάνει την παρατήρηση, αλλά και εγώ, και ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ (που λέει ο λόγος) να ήμασταν συντονιστές/διαχειριστές, τις ίδιες παρατηρήσεις θα έπρεπε να κάνουμε.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
amalia
Διαχειριστής

Greece
10781 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/11/2011, 18:35:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
quote:
koukou1 - Απεστάλη: 27/11/2011, 15:19:10

Αμαλία τον χαβά σου εσύ!!!
Τι πρέπει τι δεν πρέπει.
Εβλεπες πολύ Γκλετσο έτσι? καράβι το φεγγάρι κ.τ.λ


Δηλαδή koukou1;
Έχεις κάποιον τρόπο να εκφραστείς ώστε να καταλαβαίνει κι ο άλλος τι εννοείς;

Και το "τον χαβά σου εσύ" δεν είναι σωστός τρόπος συνδιαλλαγής.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 10:01:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
amalia

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι στην όποια κριτική απευθύνεται σε μια ομάδα/οργάνωση δεν θα πρέπει να αγνοείται το γεγονός ότι συμμετέχουν άνθρωποι σε αυτή. Άνθρωποι που πιθανώς έχουν αφιερώσει πολλά ψυχικά αποθέματα, ακόμα ίσως και όλη τη ζωή τους συμμετέχοντας σε μια ιδεολογία ή σύστημα πίστης και στα πλαίσια μιας κριτικής δεν δικαιούται κάποιος να τους προσβάλλει και να τους ισοπεδώνει άμεσα ή και έμμεσα.


Αυτή είναι σωστή παρατήρηση.

Στο κάτω κάτω και απ' όσο ξέρω δηλ. κανένας απ' αυτούς τους ανθρώπους δεν ήρθε να πιάσει κάποιον από το λαιμό που λέμε, για να γίνει μέλος της οργάνωσης. Όσοι πηγαίνουν, οικειοθελώς πηγαίνουν και οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να σταματήσουν να πηγαίνουν. Εγώ δεν καταλαβαίνω [ τουλάχιστον τώρα δηλ. μου φαίνεται παράδοξο αυτό ] γιατί κάποιος ο οποίος εγγράφεται οικειοθελώς σε μια οργάνωση, την κατηγορεί αποχωρώντας από αυτήν.

Δηλ. έρχομαι εγώ στο σπίτι σου, με την θέλησή μου, εσύ μου λες "καλώς τον", βλέπω όμως πως το σπίτι σου ρε παιδί μου υπάρχει κάτι που δεν μου αρέσει ή που δεν μου ταιριάζει, φεύγω και μετά πάω και λέω "Πω, πω, τι βρωμόσπιτο είναι αυτό! Προσέξτε να μην πάτε εκεί !". Ποιος είναι λοιπόν αυτός που "φταίει" ; Το σπίτι που πιθανώς να είναι βρώμικο ή εγώ που πήγα με την θέλησή μου σ' αυτό το σπίτι ; Αν δω π.χ έναν γκρεμό μπροστά μου, δεν θα πάω να πέσω μέσα του. Ε, αν βλέπω λοιπόν πως η Ν.Α [ και η κάθε Ν.Α. ] είναι κι αυτή ένας γκρεμός, γιατί πάω και πέφτω μέσα ;

Το ζήτημα κατ' εμέ είναι βαθύτερο και η βάση του βρίσκεται στο ότι οι άνθρωποι σχεδόν ποτέ δεν αναγνωρίζουν τα λάθη τους ή τις εσφαλμένες τους κινήσεις. Δεν φταίνει ποτέ οι ίδιοι και σχεδόν πάντα κάποιος άλλος φταίει εκτός απ' αυτούς. Δεν φταίει π.χ o ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ που έβαλε λάθος στοιχεία για τον καιρό της περιοχής που διαμένει, φταίει ο zip που αντιπαρέβαλε τα στοιχεία του ΝΙΚΟΜΑΧΟΥ με κάποια άλλα και οδηγήθηκε πιθανώς σε λάθος συμπέρασμα. Δεν φταίει ο zip που εσφαλμένα θεώρησε πως ο macedon δεν έχει την ιδιότητα που λέει πως έχει, φταίει η ιστοσελίδα που δεν είχε ενημερωμένα στοιχεία. Δεν φταίει ο καθένας που πηγαίνει και εγγράφεται σε μια οργάνωση, φταίει η ίδια η οργάνωση. Σχεδόν ποτέ δεν αναγνωρίζουμε τα λάθη μας.

Κι αυτό συμβαίνει γιατί ο άνθρωπος θεωρεί πως ο ίδιος σχεδόν πάντα θα έπραττε σωστότερα και καλύτερα από κάποιον άλλον συνάνθρωπό του. Αυτό που κάνει κάποιος άλλος, εκείνος θα το έκανε καλύτερα, σοφότερα και με μεγαλύτερη επιτυχία.

quote:
amalia

Βέβαια, τίθεται πιθανώς και το ερώτημα, πώς και έχει δημιουργηθεί τέτοιος θυμός, εκφρασμένα ή υπόρρητα, σε άτομα που είχαν κάποια συσχέτιση με τη συγκεκριμένη ομάδα.


Όχι απλώς "είχαν κάποια συσχέτιση", ο άλλος σου λέει πως ήταν αρχηγός της οργάνωσης και ήταν στην οργάνωση 8 χρόνια! Γιατί αγαπητέ μου ήσουν 8 χρόνια σε ένα σπίτι που ήταν [ κατ' εσένα ] βρώμικο ; Δηλ. μετά από 8 χρόνια είδες την βρωμιά του ; Και αφού την είδες που την είδες την βρωμιά του, έστω και μετά από 8 χρόνια, γιατί δεν την καθάρισες ; Γιατί δηλ. δεν έκανες κάτι να το διορθώσεις αυτό ;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

koukou1
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Cyprus
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 13:45:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους koukou1
Παιδιά τώρα θα μας πείσετε κιόλας εσείς που δεν ήσασταν ποτέ μέλη αυτής της οργάνωσης εμάς που ήμασταν και περάσαμε αρκετά πράγματα και χρόνο εκεί μέσα, ότι για όλα φταίμε εμείς κ.τ.λ και ότι εκεί είναι ρόδινα
Μου φαίνεται ότι κάπου ξεφύγαμε εδώ πέρα.
Τι κάθεστε και λέτε? τις εμπειρίες σας από κάτι που δεν γνωρίζετε? μου φαίνεται ότι αερολογειτε λίγο.
Το ζήτημα είναι άτι ενώ έχουμε να προσφέρουμε την μικρή αυτή εμπειρία μας από την ζωούλα μας και είμαστε δυο τρεις που μπορούμε κάπως να τα περιγράψουμε τα πράγματα,
Αντι να γίνουν κάποιες ερώτηση σε βάση ώστε να ενημερωθείτε τι είναι αυτή η Νέα ακρόπολη τέλος πάντων από κάποιους που τι έζησαν,
εξάλλου αυτό ήταν και το θέμα μας, θα μας βγάλετε και τρελούς.
Ρε πάτε καλά, επίτηδες το κάνετε, κατ λάθος η κάνετε και συμβούλιο πρώτα
Εγώ θα έλεγα αυτοί που είναι μέλη και δεν αποκαλύπτονται να μιλήσουν ώστε να τεθούν τα πράγματα σε μια βάση γιατί μην νομίζετε ότι δεν φαίνεται ποιοι ήταν η ποιοι είναι είδη μέλη και λουφάζουν,
γιατί μόνον έτσι ξέρετε να λειτουργείτε, ύπουλα και από την πίσω πόρτα.
Εγώ επειδή ήμουν στην Νέα Ακρόπολη όταν πέρασε το esoterica στα χέρια της Νέας Ακροπόλεως μπορώ να το επιβεβαιώσω και όποιο μέλος της Ν.Α θέλει ας με διαψεύσει(δεν εννοώ ότι όλα τα μέλη στο esoterica είναι στην Ν.Α)
γιατί νομίζεται δεν ασχολούνται τα χα,
μια χαρά ασχολούνται, απλά δεν αποκαλύπτονται, είναι ασφαλές να μην χρειάζεται να υπερασπιστούν τίποτα η να πετάνε απόψεις,
επίσης έτσι δίνουν την εντύπωση ότι δεν ασχολούνται αυτοί αλλά εμείς με αυτούς.
Τα ξέρω μια χαρά από μέσα, ήμουν και εγώ όταν κάναμε συμβούλιο με διάφορα μέλη για το θέμα του site του esoterica και να χαράζουμε στρατηγικές κ.τ.λ
Γι αυτό θα συνιστούσα να σταματήσετε τις υποθέσεις και τις αερολογίες και να μιλήσουμε πρακτικά, μπορώ να σας τα πω πολύ πρακτικά τι γίνετε και τι δεν γίνετε,
Αν εσείς θέλετε άπλα να μιλάμε στον αέρα και να κρίνουμε ο ένας τον άλλον και να απομακρυνόμαστε από το θέμα μας, που σας θυμίζω είναι τι είναι η Νέα Ακρόπολη συνεχίστε έτσι.
αν θέλετε να ανοίξουμε και ένα άλλο θέμα για να μας κρίνεται και να μας κατακρίνετε ένταξη, άλλα πρώτα θα περίμενα να ενδιαφερθείτε να ρωτήσετε και να εξαντλήσουμε το θέμα μας
Αν πιστεύεται ότι ψεύδομαι και καλά, σας προκαλώ να ρωτήσετε ότι θέλετε, θα δείτε ότι τα ξέρω από μέσα τα πράγματα, θα εκπλαγείτε.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 14:40:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
koukou1,

quote:
Εγώ επειδή ήμουν στην Νέα Ακρόπολη όταν πέρασε το esoterica στα χέρια της Νέας Ακροπόλεως μπορώ να το επιβεβαιώσω και όποιο μέλος της Ν.Α θέλει ας με διαψεύσει(δεν εννοώ ότι όλα τα μέλη στο esoterica είναι στην Ν.Α)
γιατί νομίζεται δεν ασχολούνται τα χα,
μια χαρά ασχολούνται, απλά δεν αποκαλύπτονται, είναι ασφαλές να μην χρειάζεται να υπερασπιστούν τίποτα η να πετάνε απόψεις,
επίσης έτσι δίνουν την εντύπωση ότι δεν ασχολούνται αυτοί αλλά εμείς με αυτούς.
Τα ξέρω μια χαρά από μέσα, ήμουν και εγώ όταν κάναμε συμβούλιο με διάφορα μέλη για το θέμα του site του esoterica και να χαράζουμε στρατηγικές κ.τ.λ

Συγνώμη, όταν λες πως το www.esoterica.gr "πέρασε στα χέρια της Ν.Α", τι ακριβώς εννοείς ;

Επίσης, όταν λες πως "χαράζατε στρατηγικές κτλ", μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος/η ;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gianipseftis
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2194 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 14:53:09  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
zip


Όχι απλώς "είχαν κάποια συσχέτιση", ο άλλος σου λέει πως ήταν αρχηγός της οργάνωσης και ήταν στην οργάνωση 8 χρόνια! Γιατί αγαπητέ μου ήσουν 8 χρόνια σε ένα σπίτι που ήταν [ κατ' εσένα ] βρώμικο ; Δηλ. μετά από 8 χρόνια είδες την βρωμιά του ; Και αφού την είδες που την είδες την βρωμιά του, έστω και μετά από 8 χρόνια, γιατί δεν την καθάρισες ; Γιατί δηλ. δεν έκανες κάτι να το διορθώσεις αυτό ;


Είχα εξ αρχής διατυπώσει αυτές τις ενστάσεις μου στον “πρώην αρχηγό της ΝΑ”και περιμένω την επιστροφή του στην συζήτηση, να τις απαντήσει.
Και τις επαναλαμβάνω πάλι
Απορία
Πως από ένθερμος και συνειδητά οργανωτής, καθοδηγητής, στρατολόγος νέων μελών, και υπέρμαχος αυτών των ανατριχιαστικών ιδεών, έγινες ξαφνικά πολέμιό τους?
Θεία φώτιση να υποθέσω. (ως νέος Σαούλ) ?
Μήπως όμως πρόκειται για προσωπική σου πίκρα, ως μη αναγνώριση της μακρόχρονης και “άξιας” προσφοράς σου στην οργάνωση?
Έχεις κάποια σοβαρή και λογική αιτιολόγηση αυτής της ριζικής μεταστροφής σου, που να μπορεί να με πείσει κάποιον δύσπιστο και καχύποπτο για την καθαρότητα και ανιδιοτέλεια των καταγγελιών σου.
Πληροφοριακά επιπλέον σε ρωτώ αν ξέρεις (ώς πρώην αρχηγός).
Αυτή η οργάνωση είναι πανελλαδικής εμβέλειας? (έχει δηλαδή γραφεία σε όλους τους νομούς)?
Έχει πολιτικές εξαρτήσεις και συμπάθειες / προτιμήσεις?
Από ποιον χρηματοδοτείται?
Τέλος η επαναλαμβανόμενη υπενθύμιση της ιδιότητας σου ως
“Πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης”
γίνεται για να δόσεις κύρος σε αυτά που λες, ή αποτελεί τίτλο τιμής ?

quote:
zyp

Στο κάτω κάτω και απ' όσο ξέρω δηλ. κανένας απ' αυτούς τους ανθρώπους δεν ήρθε να πιάσει κάποιον από το λαιμό που λέμε, για να γίνει μέλος της οργάνωσης. Όσοι πηγαίνουν, οικειοθελώς πηγαίνουν και οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να σταματήσουν να πηγαίνουν. Εγώ δεν καταλαβαίνω [ τουλάχιστον τώρα δηλ. μου φαίνεται παράδοξο αυτό ] γιατί κάποιος ο οποίος εγγράφεται οικειοθελώς σε μια οργάνωση, την κατηγορεί αποχωρώντας από αυτήν.


Τι θα πει δεν έπιασαν κανένας από το λαιμό κάποιο να γίνει μέλος?
Αν υπάρχει σύστημα παγίδευσης αφελών – κυρίως νέων – αυτό δεν θα πρέπει κατά την γνώμη σου να αποτραπεί?
Εσύ πήγες, είδες, αλλά δεν τσίμπησες.
Από τη δική σου και μόνο περιγραφή, μου δημιουργήθηκε η αίσθηση πως δεν σου φάνηκε και τόσο αθώο και ειδυλλιακό το σκηνικό.

Πέραν αυτών, μια οργάνωση που προτείνει (σύμφωνα πάντα με τον αρχηγό της) ακόμη και την θανάτωση κάποιου μέλους για το καλό του, η το καλό της οργάνωσης (αλήθεια ποιος το καθορίζει αυτό), είναι μία ακόμη οργάνωση που θα πρέπει να σεβόμαστε?

Μάμε καλά ?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 15:33:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
gianipseftis

Αν υπάρχει σύστημα παγίδευσης αφελών – κυρίως νέων – αυτό δεν θα πρέπει κατά την γνώμη σου να αποτραπεί?


Το να το λες τώρα αυτό, είναι λίγο αόριστο. Αν υπάρχει οργανωμένο σύστημα "παγίδευσης", ασφαλώς θα πρέπει και να αποτραπεί. Αλλά αυτό είναι δουλειά των Αρχών και του εισαγγελέα.

Πρέπει όμως να καθορίσουμε τι είναι αυτό το σύστημα παγίδευσης και από τι αποτελείται αυτό το σύστημα παγίδευσης. Τι π.χ θα χαρακτήριζες εσύ ως σύστημα παγίδευσης σε μια οργάνωση ; Το να σου πει κάποιος "Ρε φίλε, τι κάνεις αύριο το απόγευμα ; Αν δεν έχεις τίποτε καλύτερο, αν θες πέρνα μια βόλτα από την Νέα Ακρόπολη, έχουμε μια παρουσίαση εκεί για την αύρα", αυτό ας πούμε, θα το χαρακτήριζες ως "σύστημα παγίδευσης" ;

Edited by - zip on 28/11/2011 15:40:18Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 15:37:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
Πέραν αυτών, μια οργάνωση που προτείνει (σύμφωνα πάντα με τον αρχηγό της) ακόμη και την θανάτωση κάποιου μέλους για το καλό του, η το καλό της οργάνωσης (αλήθεια ποιος το καθορίζει αυτό), είναι μία ακόμη οργάνωση που θα πρέπει να σεβόμαστε?

Είσαι απολύτως σίγουρος ότι το προτείνει αυτό ; Αποκλείεις εντελώς δηλ. το ενδεχόμενο αυτός ο οποίος το ισχυρίζεται αυτό να μην το έχει καταλάβει σωστά και απλώς να το αναπαράγει λάθος ;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 16:18:25  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
koukou1,

το διάβασα το mail σου. Όμως αυτά που μου λες, γιατί δεν τα γράφεις δημόσια στο forum ;

Εσύ είπες :

quote:
Αν πιστεύεται ότι ψεύδομαι και καλά, σας προκαλώ να ρωτήσετε ότι θέλετε, θα δείτε ότι τα ξέρω από μέσα τα πράγματα, θα εκπλαγείτε

Εντάξει, σε ρώτησα κάποια πράγματα. Γιατί μου απαντάς μέσω e-mail και δεν δημοσιεύεις εδώ τις απαντήσεις σου ;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

koukou1
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Cyprus
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 16:29:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους koukou1
zip κάνεις λάθος υπάρχει γραμματεία που λέγεται προπαγάνδα με σκοπό να σχηματίζει απόψεις σύμφωνα με την στρατηγική της Ν.Α
και γραμματεία που λέγεται ένταξη και ασχολείται πως να εντάξει τα μέλη με τον καλύτερό δυνατό τρόπο,
τα νέα μέλη και όχι μόνο ώστε κάποια πράγματα να μην τους φανούν περίεργα,
άντε να δούμε πότε θα καταλάβεις, εκτός αν είσαι Ίδη μέλος της Ν.Α λέω εγώ τώρα μήπως!!!
Όσο για το άλλο όντος στην φιλοσοφία του εσωτερισμός άλλα και συγκεκριμένα στο βιβλιαράκι(σπόρι φωτός,είναι 3 βιβλιαράκια) του ιδρυτή την
Ν.Α αναγράφεται όντος αυτό το θέμα για την αξία της Ζωής και των μυρμηγκιών
άπλα εμάς μέσα στην Ν.Α και ιδικά στο τάγμα τον πολεμιστών της Ν.Α που λέγεται
Σ.Σ(Σώμα Σιγουριάς) μας το περνούσαν λίγο διαφορετικά!!!!) αν θέλετε το αναλύω και παραπάνω.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

koukou1
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Cyprus
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 16:32:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους koukou1
ΖΙP Δημοσίευσε το εσύ σου δίνω το δικαίωμα

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 16:45:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
koukou1,

quote:
υπάρχει γραμματεία που λέγεται προπαγάνδα με σκοπό να σχηματίζει απόψεις σύμφωνα με την στρατηγική της Ν.Α

quote:
και γραμματεία που λέγεται ένταξη και ασχολείται πως να εντάξει τα μέλη με τον καλύτερό δυνατό τρόπο,

Οk, αυτά δεν τα ήξερα.

quote:
άντε να δούμε πότε θα καταλάβεις,

Αν μου εξηγήσεις, θα καταλάβω. Κι όχι μόνο εγώ, όλοι οι αναγνώστες. Γι' αυτό σε ρωτάω, για να μου εξήγήσεις.

quote:
εκτός αν είσαι Ίδη μέλος της Ν.Α λέω εγώ τώρα μήπως!!!

Όχι, δεν είμαι μέλος.

quote:
Όσο για το άλλο όντος στην φιλοσοφία του εσωτερισμός άλλα και συγκεκριμένα στο βιβλιαράκι(σπόρι φωτός,είναι 3 βιβλιαράκια) του ιδρυτή την
Ν.Α αναγράφεται όντος αυτό το θέμα για την αξία της Ζωής και των μυρμηγκιών
άπλα εμάς μέσα στην Ν.Α και ιδικά στο τάγμα τον πολεμιστών της Ν.Α που λέγεται
Σ.Σ(Σώμα Σιγουριάς) μας το περνούσαν λίγο διαφορετικά!!!!)

Δηλ. ;

quote:
ΖΙP Δημοσίευσε το εσύ σου δίνω το δικαίωμα

Όχι φίλε. Εσύ το έγραψες, εσύ θα το δημοσιεύσεις. Έτσι πάνε αυτά ... Όταν λέμε κάτι, αναλαμβάνουμε και την ευθύνη αυτού που λέμε. Έτσι δεν είναι ;

Edited by - zip on 28/11/2011 16:46:45Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

koukou1
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Cyprus
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 16:50:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους koukou1
EΓΡΑΨΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚO ΜΉΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΖΙP

(Εννοώ zip ότι το esoterica δημιουργήθηκε από κάποιον που είχε σχέση με την Νέα Ακρόπολη και έπειτα πέρασε εξολοκλήρου στην Ν.Α
εγώ ήμουν κάποιος που ήμουν αρκετά κοντά σε αυτά και γιαυτό τα ξέρω π.χ σου εξηγώ ότι υπάρχουν συμβούλια που εκεί μιλούν
για το πως να συντονίζονται και πως να κατευθύνονται συζήτησης στο φόρουμ
Το esoterica είναι η Ν.Α zip και όλα αυτά περί συνεργασίας με την Ν.Α είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 17:00:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
koukou1, Απεστάλη: 28/11/2011, 16:50:32

EΓΡΑΨΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚO ΜΉΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΖΙP

Εννοώ zip ότι το esoterica δημιουργήθηκε από κάποιον που είχε σχέση με την Νέα Ακρόπολη και έπειτα πέρασε εξολοκλήρου στην Ν.Α

εγώ ήμουν κάποιος που ήμουν αρκετά κοντά σε αυτά και γιαυτό τα ξέρω π.χ σου εξηγώ ότι υπάρχουν συμβούλια που εκεί μιλούν για το πως να συντονίζονται και πως να κατευθύνονται συζήτησης στο φόρουμ

Το esoterica είναι η Ν.Α zip και όλα αυτά περί συνεργασίας με την Ν.Α είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

[ Τα bold δικά μου ]


Οk, τώρα που το δημοσίευσες, είσαι σωστός.

Για να δούμε και τι θα απαντήσουν περί αυτού οι υπέυθυνοι του χώρου και βλέπουμε ...


Edited by - zip on 28/11/2011 17:06:39Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

koukou1
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Cyprus
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 17:05:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους koukou1
Μας έλεγαν ότι ένας πολεμιστής έχει ανώτερα ιδανικά
και γενικότερα πρέπει να είναι έτοιμος ανα πάσα στιγμή να πεθάνει και ότι και εμείς πρέπει να φτάσουμε αυτό το ιδανικό, ότι πρέπει να γίνουμε έτσι,
βέβαια είναι κάτι μακρινό αλλά αυτός είναι ο σκοπός.
Το ανώτερο ιδανικό αυτό ταυτίζονταν πάντα με την Ν.Α
και ότι στο άνομα αυτού του ιδανικού, μπορεί να υπάρχει περίπτωση αυτός ο ανώτερος πολεμιστής (που έπρεπε να είναι πρότυπο για εμάς )
να αποφασίσει και να περιμένει ότι μπορεί να αφαιρέσει και ανθρώπινη Ζωή ,
βέβαια και από αυτήν την περίπτωση ήμασταν αρκετά μακριά γιατί δεν ήμασταν αυτοί οι πολεμιστές
αλλά αυτό ήταν το πρότυπο που έπρεπε να φτάσουμε .
Αυτός ο πολεμιστής που έπρεπε να είναι πρότυπο για εμάς και υπερασπίζει το ιδεώδες της Ν.Α γιατί η Ν.Α είναι το ανώτερο ιδανικό για τον κόσμο μας σήμερα
και πρέπει να διασωθεί πασά θυσία


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 17:09:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
koukou1

Μας έλεγαν ότι ένας πολεμιστής έχει ανώτερα ιδανικά
και γενικότερα πρέπει να είναι έτοιμος ανα πάσα στιγμή να πεθάνει και ότι και εμείς πρέπει να φτάσουμε αυτό το ιδανικό, ότι πρέπει να γίνουμε έτσι,
βέβαια είναι κάτι μακρινό αλλά αυτός είναι ο σκοπός.Το ανώτερο ιδανικό αυτό ταυτίζονταν πάντα με την Ν.Α
και ότι στο άνομα αυτού του ιδανικού, μπορεί να υπάρχει περίπτωση αυτός ο ανώτερος πολεμιστής (που έπρεπε να είναι πρότυπο για εμάς )
να αποφασίσει και να περιμένει ότι μπορεί να αφαιρέσει και ανθρώπινη Ζωή ,
βέβαια και από αυτήν την περίπτωση ήμασταν αρκετά μακριά γιατί δεν ήμασταν αυτοί οι πολεμιστές
αλλά αυτό ήταν το πρότυπο που έπρεπε να φτάσουμε .
Αυτός ο πολεμιστής που έπρεπε να είναι πρότυπο για εμάς και υπερασπίζει το ιδεώδες της Ν.Α γιατί η Ν.Α είναι το ανώτερο ιδανικό για τον κόσμο μας σήμερα
και πρέπει να διασωθεί πασά θυσία


Αυτά για τους πολεμιστές και τα ρέστα, τα λένε και στα O.Y.K. Το ξέρεις αυτό ; Δεν τα λέει μόνο η Νέα Ακρόπολη. Μη σου πω δηλ. πως οι Ο.Υ.Κάδες λένε και πολύ χειρότερα ...

Edited by - zip on 28/11/2011 17:13:18Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 17:14:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin
koukou1 - 28/11/2011, 16:50:32:
quote:
EΓΡΑΨΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚO ΜΉΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΖΙP

(Εννοώ zip ότι το esoterica δημιουργήθηκε από κάποιον που είχε σχέση με την Νέα Ακρόπολη και έπειτα πέρασε εξολοκλήρου στην Ν.Α
εγώ ήμουν κάποιος που ήμουν αρκετά κοντά σε αυτά και γιαυτό τα ξέρω π.χ σου εξηγώ ότι υπάρχουν συμβούλια που εκεί μιλούν
για το πως να συντονίζονται και πως να κατευθύνονται συζήτησης στο φόρουμ
Το esoterica είναι η Ν.Α zip και όλα αυτά περί συνεργασίας με την Ν.Α είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε)


Τι είναι αυτά που λες ανθρωπέ μου;
Εγώ πάντως αυτό που βλέπω είναι να διαπράττεται μία Ύβρις εδώ -με την ουσιαστική της έννοια- που έχει ξεκινήσει με τα ανάλογα που υπονόησε ή είπε ο γαραντζώτης γιάννης πρωτύτερα και που τώρα συνεχίζει μ'αυτά που λέει ο koukou1.

Τα άκουσες από κάποιον/ους όλα αυτά ή μήπως διακινείσαι από κάποια υπερβολική συνομωσιολογική διάθεση δίνοντας βάση απλά σε φημολογίες που σου φάνηκαν εύλογες;
Πραγματικά αναρωτιέμαι για την προέλευση ή τις προελεύσεις αυτών των "τρελλών" ιδεών καθώς έχω πέσει από τα σύννεφα και φυσικά θα ήθελα να μάθω περισσότερα.

Πραγματικά έχω καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να αυτο-συγκρατηθώ, απλά και μόνον γιατί κάτι τέτοιο δεν μπορεί να μείνει έτσι... πρέπει να ολοκληρωθεί κατά το δυνατόν και -παρότι έχω σιχαθεί αυτή τη φράση όλα αυτά τα τελευταία χρόνια- θα πρέπει "να ριχτεί άπλετο φως".
Περιμένουμε λοιπόν την οποιαδήποτε τεκμηρίωση koukou1.


Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
koukou1
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Cyprus
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 17:25:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους koukou1
Και δεν υπάρχει πρόβλημα για εσένα αν μέσα στην Ν.Α υπάρχει μια ομάδα που
ονομάζεται Τάγμα Σ.Σ και πιστεύει πράγματα που πιστεύουν και λεν και στα Ο.Ι.Κ φορά μαύρες στολές κόκκινα περιβραχιόνια με σύμβολα κεραυνούς,
χαιρέτα χιτλερικά, φωνάζοντας ΑVE μπροστά σε λάβαρα ? δουλευόμαστε?
( μόνο στα Ο.Ι.Κ τα λένε ανοιχτά και προς όφελος τις πατρίδας σου και δεν θέλουν τα Ο.Ι.Κ να εξουσιάζουν το κράτος)
Φίλε μου έτσι ξεκίνησε η Χιτλερική Νεολαία στην κρίση του γερμανικού έθνους στον Β Παγκόσμιο πόλεμο
ξέρεις ότι είχα ακούσει από μέσα ότι ο Χίτλερ καλά ξεκίνησε άλλα στην πορεία στράβωσε την αποστολή του, δηλαδή δεν τα κατάφερε σωστά.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 17:28:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
koukou1,

Θα σου απαντήσω αργότερα ... έχω λίγη δουλίτσα τώρα.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

koukou1
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Cyprus
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 17:31:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους koukou1
admin πες σου τι είδους τεκμηρίωση θα σε κάλυπτε για να το κάνω.
μπορώ? πως να γίνω πιστευτός.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

koukou1
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Cyprus
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 17:34:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους koukou1
Μήπως εσύ θα ήταν ορθό να μας πεις πως δημιουργήθηκε που είσαι και υπεύθυνος
πότε που και από ποιον??


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

koukou1
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Cyprus
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 17:46:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους koukou1
Παιδιά ξέρω ότι ακούγονται περίεργα εγώ πάντως χρόνων πλύση εγκεφάλου.
που καρποφόρησε από την καλή μου διάθεση να πιστέψω σε κάτι καλύτερο και αγνοτερο (πες στε ότι κοροϊδεύτικα δεν με πειράζει,την πάτησα οκ)
τα είδα και τα άκουσα αυτά που λέω
δεν περίμενα να φανούν όλα φυσιολογικά
εσείς γιατί λέτε να έχουν γραμματείες προπαγάνδα και ένταξης??
εγώ σας λέω πως σκέφτονται, δεν είπα ότι κατάφεραν να είναι όλα αυτά που θέλουν να γινουν
φυσικά και φαίνονται έτσι, αφού ρε παΐδια αυτά λένε
Δεν ειπα τρέξτε γιατί χανόμαστε

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 53 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.171875
Maintained by Digital Alchemy