ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 Νέα Ακρόπολη... Νο.1
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 53
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2004, 14:05:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
quote:
Ε,ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ?ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΗΣ!

Lencolas,
Δεν είναι η νέα ιδέα, αυτή που δημιουργεί τον φόβο στους ανθρώπους, αλλά ο ίδιος ο φόβος που προϋπάρχει μέσα τους, και αντιστέκεται σε κάθε νέα ιδέα. Ο φόβος του αγνώστου, ή και ο φόβος αυτού που θα μας ξεβολέψει απότι θεωρούσαμε δεδομένο.

Δεν πιστεύω λοιπόν ότι θα πετύχαινε η προσπάθειά σου να μεταπίσεις τη μητέρα σου σχετικά με τη Ν.Α. Ούτε καν τον εαυτό σου, αν οποιαδήποτε οργάνωση που σχολιάζεται με τον συγκεκριμένο τρόπο σου προκαλεί ανησυχία.

Αν φτάσεις στην εσωτερική επιβεβαίωση, τότε δεν έχεις να φοβηθείς από κανέναν τίποτε, αφού εσύ θα καθορίζεις τον εαυτό σου, σύμφωνα με το εσωτερικό σου κριτήριο και κανένα άλλο!

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

Edited by - amalia on 20/02/2004 15:05:36Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2004, 14:05:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok
Κανένα πρόβλημα, αγαπητέ Admin.

Ευκαιρία να μάθουμε γι' αυτά τα αριστουργήματα τέχνης... και να προβληματιστούμε:

Άραγε πόσες φορές δεν έχουμε παρεξηγήσει την "κωδική" συνομιλία μεταξύ ανθρώπων, οι οποίοι συνδέονται με κάποιο κοινό παρονομαστή Χ, εξάγοντας άσχετα συμπεράσματα;


Γιατί άραγε θα μας φαινόταν φυσιολογικό ν' ακούγαμε μία συζήτηση μεταξύ γιατρών, όπου δε θα καταλαβαίναμε γρι... ενώ όταν ακούμε αντίστοιχη συζήτηση μεταξύ μελών μίας οργάνωσης καταφεύγουμε αμέσως στα συνομωσιολογικά σενάρια;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10778 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2004, 14:30:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
και πάλι γειάσας.

Φίλε alexeyev1970, εφορμώμενη από μία δική σου πρόταση, η οποία επίσης συναντάται αρκετά τις τελευταίες μέρες στα forum, θα ήθελα να καταθέσω και τη δική μου άποψη σχετικά.

quote:
Ζήτω οι μοναχικοί cowboys(και cowgirls)!

Υπάρχουν οι άνθρωποι εκείνοι οι μοναχικοί, οι οποίοι βαδίζουν μπροστά από τους άλλους, και δείχνουν τον δρόμο. Υπάρχει και το πλήθος, υπάρχει ο όχλος που ακολουθεί ότι γυαλίζει σε κάθε περίπτωση. Με αυτήν την έννοια, θα συμφωνήσω μαζί σου για τους "μοναχικούς καουμπόϊδες"

Ας πάμε όμως στην ομάδα.
Ομάδα είναι, μία συνάρθροιση ατόμων με παρόμοια ενδιαφέροντα. Δεν βλέπω το κακό σε αυτό.

Επίσης είναι ένα σύνολο ατόμων, που δεδομένου του κοινού ενδιαφέροντός τους, κάποιοι είναι δάσκαλοι για κάποιους και κάποιοι μαθητές. Ούτε κι έδώ βρήσκω κάτι κακό, μιας και κανείς δεν είναι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο, ούτε έχει και τις ίδιες εμπειρίες, τον ίδιο τρόπο ερμηνείας τους, κ.λ.π.

Τέλος, ομάδα είναι κάποιοι άνθρωποι με έναν κοινό στόχο, που μέσω της αληθινής συντροφικότητας και της ειλικρίνιας, συμβάλλουν από κοινού στην επίτευξη του στόχου αυτού.
Παράδειγμα: Κάποιος θέλει να στείλει ρουχαλάκια σε έναν καταυλισμό άστεγων σε μία πόλη 300 χιλιόμετρα μακριά. Δεν θα μπορούσε να βοηθηθεί από κάποια άλλα άτομα στον στόχο του αυτό; Με κάποιον θα τα συνέλεγε. Κάποιος άλλος, θα τα πήγαινε στο τραίνο. Ενας τρίτος θα τα παραλάμβανε και ίσως ένας τέταρτος θα φρόντιζε ώστε να φτάσουν στον προορισμό τους. Πόσος κόπος χαμένος, πόση ενέργεια άσκοπα δοσμένη, αν το έκανε μόνος του!
Σημαντική όμως επίσης στην αποστολή αυτή, και η έννοια της εμπιστοσύνης.

Θα ήθελα να ακούσω την άποψή σου, σχετικά με τις σκέψεις μου αυτές.

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Ramoglou
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2211 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2004, 14:49:52  Εμφάνιση Προφίλ
Σας ευχαριστώ όλους για τα post-απάντηση στην ερώτηση που έθεσα.

Θα έρθω να συμφωνήσω και εγώ λοιπόν μαζί σας ότι εξαρτάτε από το Άνθρωπο.
Κάποτε που μίλαγα με ένα φίλο Τέκτονα μου είπε σαν απάντηση σε μία ερώτηση ανάλογη που του έθεσα « Ο Τεκτονισμός δε θα σε πληγώσει ποτέ οι Τέκτονες μπορεί ».

Ο Άνθρωπος λοιπόν είναι φίλοι μου αυτός που μπορεί να πληγώσει, να προδώσει, να κάνει διάφορα.

Ο Άνθρωπος όμως είναι αυτός που μπορεί αν το θέλει, αν το νιώθει, αν το έχει κατανοήσει, να χτίσει ναούς αγάπης, να υπερβεί όποιο εμπόδιο, να φτάσει στα υψηλά επίπεδα.

Όποιος μπορεί να μιλήσει για την Ν.Α. ας το κάνει και ας δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που τέθηκαν και ίσως να τεθούν.
Όποιος δεν θέλει ας σιωπήσει.
Όποιος θέλει ας ρωτήσει και ίσως κάποιος του απαντήσει.
Και όποιος ενδιαφέρετε τόσο πολύ για το τι ακριβώς είναι η Ν.Α. ας μπει στην οργάνωση αυτή και αν δε του κάνει ας φύγει.

Υ.Γ.1 Αν ήταν το ψωμί βιολί θα ήμασταν όλοι βιολιτζίδες !
Υ.Γ.2 Θέλω τα ονόματα, τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα των νεκρών του Ναγκασάκι. Τα ονόματα κλπ των Μασόνων, των Ν.Α., των Χριστιανών, των Εβραίων, των Βάζελων, των Γαύρων κλπ του esoterica.gr τα έχω και τα πουλάω στην προνομιακή τιμή των 100.000.000 €.


Ο κακός λύκος
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

sasantari
Νέο Μέλος


20 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2004, 16:09:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους sasantari
Χαιρετε ξανά. Ειμαι παλι στον υπολογιστη μου και για λιγες ωρες μπορω να ασχοληθιω με αυτό το thread.

Διαβασα απο χθες οτι ειπατε και ειπα μεσα μου: τι να πω, αραγε; αφου πιστευουν όλα αυτά που ακουνε απο φανατικους ή ανθρωπους που μιλανε μονο για να διατηρησουν τα συμφεροντα τους, εγω τι να πω, αφου δεν εχω τιτλους και ιστορια εδώ μεσα; Αυτα ειπα απο μεσα μου και εχσα το κουραγιο μου. Ειδα ομως και ανθρωπους που πραγματικια προβληματιστηκαν και αφησαν παραθυρο για αμφιβολια αν ειναι αληθεια αυτα που ακουσαν. Ακομα και ενας χαζος δεν μπορει να πιστεψει οτι υπαρχει μια ομαδα που ειναι σιονιστες, παρακλαδια μασονον, αλλα ειναι ναζισςτες, ειναι και συντηρητικοι αλλά τρελαιονται για οργια και βιασμους, εχουν πολιτικη δραση αλλα ειναι και στανιστες, τουης παροκολουθει η ΕΥΠ, η αστυνομια, δεκα χρονια αλλα δεν τους κανουν τιποτε. Γιατι δεν τους κανουν; Ελα ντε; Δεν μπορει να τα ξερουν ολα αυτα και να μην τους κανουν τιποτε; Απο την αλλη δεν μπορει να λενε ψεματα αυτοι που κατηγορουν; Αρα νατο το συμπερασμα. Τους προστατευουν πολιτικοι, αλλα αυτοι οι πολιτικοι που τουες προστατευουν βρε παιδια πως τους αφινουν να του ξεφτιλιζουν στα καναλια; Τους κατηγορουν τοσοι αλλα δκανεις δεν τους καταγγελει στην δικαιοσυνη, γιατι τους φοβουνται. Ποιους φοβουναι; Αυτους που τους κανει οτι θελει ενας δημοσιγοραγφος, ενας δικηγορος, ενας φανατικος χριστιανος, και μαι κοπελα με ψυχολογικα προβληματα; Ειναι δυνατον;

Δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι αυτα ολα γινονται γιατι εαν η ΝΑ ετοιμαζει την εφεση της στην αποαφαση του δικαστηριου και τους εχει πει οτι θα παει το θεμα μεχρι το ευρωπαικο διακστηριο, τοτε πρεπει να δωσουν χιλιαδες ευρω για ολη αυτην την δυσφημιση; Γαι 10 χρονια κατηγορουν τη ΝΑ χωρις να εχουν συνεπεοιες και τελικα αφου δεν παει αλλοη ΝΑ κανει αγωγη και δεν μπορει να κανει τιποτε αλλο παρα να ζητησει χρηματα για να τους κανει να σταματισουν τα ψεματα τους. Τωρα ειναι που εχουν τρελαθει, γιατι εαν χασουν τελικα θα πληρωοσυν πολλα. Εσεις τις θα κανατε εαν φτανατε σε αυτο τοσημειο; Αυτο που κανουν κι αυτοι. Έχουν λυσαξει να τρομαξουθν την ΝΑ ή να την κλεσουν για να γλυτωουν τα λεφτα τους. Εχουν βαλει λυτους δεμενους για να μην πληρωσουν, και λενε οτι τους πει ο δικηγορος που ξερι τα κολπα για να κανουν την ΝΑ να κανει πισω. Κοροιδα ειστε δεν βλεπετε που τοσα χρονια και με τοσες κατηγοριες σε μμε κανεις αλλος δεν τπους υποστηριζει απο αυτους που δεν εναι στην ΝΑ πια;

Οι δικηγοτοι της ΝΑ λενε στη ΝΑ οτι οπιαδηποτε προσπαθεια να βγουν στην τηλεοραση για να υπεραστιστουν τον εαυτο τους, θα κανει τα μμε πιο πλουσια γιατι πρωτα με τοσες προκαταληψεις και τοσο μισος δεν θα ακουστει η ΝΑ και δευτερον θα μαζυετει υλικο οχι για δυο αλλα για 5 ακομα εκπομπες. Οποτε μην αποριτε ποου δεν βγαινουν. Ειναι ετοιμοι να σκασουν για αυτα που ακουνε αλλα απο την αλλη για αυτο κι εχουν δικηγορους. Ειναι τρελο αλλα αν θελουν να υπερασπιτσουν τους εαυτους τους, τους λενε να μην το κανουν εκει αλλα στα δικαστηρια.

Βρηκα το παλιο βιβλιο του Γαρανττζωτη για να σας δωσω τι λεει:

Στην σελιδα 24 ειναι εναντια στην γαλλικη επανασταση και φυσικα ενανται στιες αξιες της ισοτητας και της ελευθεριας.

Στην σελιδα 31 λεει την "ευρωπαϊκή ενωση" (τοτε ΕΟΚ) ως παρακλαδι του μασονισμου.

Στις σελιδες 60-64 λεει οτι δορυφοροι (με ισχυ 1 Watt) της ΕΟΚ θα ανιχνευουν τον γραμωτό κωδικα που θα εχουμε ως σφραγιδα στο δερμα μας κι ετσι θα μα φακελωνουν

Στην σελίδα 67 λεει οτι η ΝΑ ανηκει στο επικινδυνο κινημα της νεας εποχες και ιτι σε αυτο το κινημα ανηκουν και οργανισμοι όπως ΟΗΕ, UNESCO, παγκόσμιο συμβούλιο εκκλησιων κ.α.

Στις σελιδες 93-94 συνδει το κινημα της νεας εποχης με τους πολιτικούς εβερτ, ανδρεα παπανδρεου και γιωργο παπανδρεου.ε
Στην σελιδα 95 ειναι εναντια στην υποψηφιοτητα της ελλαδας για διεκδικιση της ολυμπιαδας του 1996, λεγοντας οτι και η διοργανωση των ολυμπιακων αγωνων ειναι εργο της νέας εποχης.

Στην σελίδα 102 συνδεει την ΕΟΚ με την εμφανιση του 4ου ραιχ.

Αλλα ομως στην σελιδα 103 λεει οτι η σημαία της ΕΟΚ είναι εβραικη (μας κουφαινει, μια ραιχ, μετα εβραιοι)

Ο γαραντζωτης ειναι αυτος που κηνυγα τη ΝΑ και εδω διχνει τα δοντια του και για ολους τους υπολιπους που τους περιμενει η ιδια συμπεριφορα.

Λιγα πραγματα για αυτα που διαβασα.

Η ΝΑ δεν λεει οτι κανει για ολους. Καποιοι την γνωριζουν καιδεν θελουν να ειναι μελη., αλλοι ειναι και μετα σταμτανε και αλλοι συνεχιζουν. Αν καπιος γνωρισει τη ΝΑ και δεν συμφονει ειναι πολυ λογικο και σωστο. Αλλα να διαφνει με αυτο που ειναι η ΝΑ και οχι μου αυτο που λενε οι αλλοι οτι ειναι η ΝΑ.

Και αφου θελετε να μαθετε, εγω θα σας πω για μενα.

Η ζεζμπεργκ που διαβασα και αλλα μηνιματα της και την θαυμαζω αυτα που γραφει λεει οτι καποιοι φιλοι της εγιναν ρακη. Δεν ξερω ποοι ειναι, και δεν την αμφισβητω, σεβομε την γνωμη της. Εγω ειδα μελη πολλων ετον στη ΝΑ με ολες τις ηλικιες με οικογενιες, με δουλιες, με φιλους, παρεες, ευτυχισμενους. Ειδα και πολύ λιγα μελη που ειχαν δυσκολιες οικονομικες, αλλοι με χωρισμενες οικογενιες, που προσπαθσυαν νσ συμετεχουν στις δρασεις οσο μποροουσαν. Αυτοι οι ανθρωποι ήταν ετσι καλά ή κακα γιατι αυτο εκαναν προσοπικα στη ζωη τους και οχι γιατι το εκανε η ΝΑ. Η ευθινη για την δουλια, την κοπέλα, το αγορι, τα παιδια ειναι του καθενος. Αν κανις λαθος το πλιρωνεις. Αν εβλεπα μονο επιτιχιμενους ή μονο αποτιχιμενους στη ΝΑ κατι δεν μου αρεσε πολυ. Αλλα ειδα ολον τον λογιον ανθρωπους και το ειδα κατι φυσικο. Περισοτεροι ομως ηταν αυτοι που ειχαν δουλιες, φιλους, και ηταν στα ποδια τους στηνκοινωνια γιατι αν εχεις τοσα προβληματα στιν ζωη σου προσπαθειθς να τα λυσεις και δεν εχεις κουραγιο να πας σε ομαδες.

Η ζεζπεργκ λεει και κατι που ειναι σωστο. Στη ΝΑ υπαρχουν πολλα να κανεις. Εγω θυμαμαι και λεω καποια. Τον χρονο πριν μετακομισω συμμετειχα σε δρασεις οπως, να κανω ται τσι, να δημιουργω καλιτεχνικλα αντιγραφα, να κανω ικεμπανα, να κανω τον αστρολογικο μου χαρτι, να μαθαινω φεγκσουι, να μαθαινω χορους, πολεμικες τεχνες, διναμε αιμα σε συλογο μεσογειακης ανεμιας, καναμε δρασεις και ομιλιες εναντια στον ρατσισμο και μια φορα κινδυνεψαμε γιατι ηρθαν καπιοι που λεγανε οτι ειναι χρυσαυγιτες και μας απιλουσαν εμας και την υπευθυνη που εκανε την ομιλια για τα δικαιοματα των μεταναστον. Επσιης εκανα θεατροπου μου αρεσε πολυ. Στο θεατρο προλαβαινω και βοηθαω και τελυταια καναμε παραστασεις δωρεάν σε 3 ιδρθματα στην πολη μας και ημουν πολυ ευτυχισμενος που εδινα χαρα σε παιδακια με ειδικες αναγκες ή με προβληματα καρκινου. Αυτά μου λκειπουν πολυ. Οπιος θελκει να το ψαξει αν λεω ψεματα ας μου στιλει εμαιλ για να του πω που εγιναν αυτα. επισης συμετειχαμε σε βαρδιες το καλοκαιρ να προσταυετουμε τα δαση μας σε βοηθεια της πυθροσβεστικης. Ενα καλοκαιρι απο τα 90 ατομα που βοηθησαν απο ολη την πολη, οι 30 ηταν μελη και φιλοι της οικολογικής ομαδας της ΝΑ. Και για αυτα εχωστοιχεια.

Αυτα ειναι στο πολιστισκο κασι οικολογικο μερος της ΝΑ. Στη ΝΑ πιστευουν οτι εαν καπιος θελει να γνωρισει την ψυχη του πρεπει μαζι με την φιλοσοφια να γινεται και ενα καλιτερος ανθρωπος και να μαθαινει να βοηθα τοθυς πιο αδυναμους, να προστατυει την πολη του και να δινει βοηθια σε αυτους πουβ τον χριαζεονται. Μερικοι διαφωνου και λενε οτι αυτο δεν ειναι εσωτερισμος. Το σεβομαι, ειναι αλλη θεση. Εγω νομιζω οτι αν μελετας μονο και βλεπος διανοητικα την αυτογνωοσια και την εξελιξη σδου τοτε γινεσε εγωιστης και ατομιστης. Αλλα αυτο πιστευθω εγω.

Ξεχασα να πω οτι τα μελη κανουν τις περισσοτερες εργασιες, οπως τα ταχνικά, τις αφισες, τις εκτυπωσεις κα.


Στο σεμιναριο στην αρχη καναμε για τα μηνυματα της ινδικης φιλοσοφιας, το καρμα, την μετανσαρκωσοη, την γιογκα. μαθαμε για την ενοια του ιερου στους αρχαιους πολιτισμνους. Μελετησαμε πυθαγορα, πλατωνα, στωικη φιλοσοφια που ειναι σημναντικη για τη ΝΑ,ταο, κομφουκιο, βουδισμο, αιγυπτο, πλωτινο, καντ, χριστιανικη φιλοσοφια. μετά το σεμιναριο καναμε τα συμπερασματα από το καλιτερο βιλβιο της μπλαβατσκυ, την μυστικη δοξασια και μετα καναμε εσωτερικη ψυχολογια με ασκηεις, γνμωρισαμε τα εσωτερικα ταγματα απο την ιστορια, ιστορια ανατολικης και δυτικξης φιλοσοφιας, θεολογικη συμβολογια απο τις παλιες θρησκειες όλου του κοσμου, καναμε ιστορια της αναγενησης κ.α. Αυτα τα μαθηματα μπορουν να συνεχσιουν για πολλα χρονια. Εγω έκανα πολυλιγα σε σχεση με αυτα που υπαρχουν.Αυτα ολα ειναι στο φιλοσοφικο μερος της Ν.Α και ειναι πολύ απαρταιτητα γιατι ετσι καπιος αποβαλει τον δογματισμο και φαναταιμσο και μαθενει να σεβεται ολους του πολιτισμοςυ και θρησκειες.

Επισης καναμε εκδεομες στην φυση και μεσα απο το θεατρο, τον χορο, την κινση, αναπαρισταναμε αρχαιες παραδοσεις και δρασεις που υνμουν την φυση, τον ηλιο, τις εποχες του χρονου κα Καθε καλοκαριο υπηρχαν κατασκινωσεις και προς θεου οχι στρατοπεδα οπως λενε οι ψευτες, και εκει μαθαιναμε λιγα πραγματα για το πως να ζησουμε μαζι, να εργασομαστε για να υπαρχουμε, να κανουμε φιλοσοφικες μελετες, να αγαπαμε την φυση και το βραδυ στην φωτια να τραγουδαμε και νακανουμε σκετς απο διαφορα ανεκδτοα για να γελασουμε και να χαλαρψωσουμε.

Για τα μελη που θελουν να εμβαθίθνουν και να κανουν πιο εσωτερικη εργασια, υπαρχουν τρια τμηματα που ειναι βασισμενα σε αυτο που η μπλαβατσκυ ονομαζε τριπλο ηλιακολογο. Η μπλαβατσκυ λεει οτι καθε θρησκεια πιστευει οτι το υπερταο εκδηλονεται με 3 ενεργιες και ο εσωτερικος ανθρωπος ως εικονα του θεου έχει μεσα του αυτον τον σπορο που εκδηλνεται σα τρια: βουληση, αγαπη, νους. Μια ομαδα μελετα και ασχολειτα με το πρωτο, αλλη με το δευτερο και άλλη με το τριτο και προσπαθουν να γνωσρισουν καλιτερα τοη ευατο τους. αρχαία συμβολα, ηχοι, χρωματα, διδασκαλιες, πρακτικες, συγκριντντε, επιλεγοντε τα πιο ταιριαστα και εφαρμοζονται. Γινονται σε αυτα τα τμηματα συζητισεις για τον θεμα την αναπτυξης των αρετων οπως τις ορισαν οι αρχαιοι σοφοι, οπως η φιλαληθια, η ανδρεια, η αγαπη, η ταπεινοτητα, η διακριση και πολλααλλα και ο καθενας προσπαθει να μαθει απο τους αλλους, συμβουλες που ήταν πρακτικες και εχαν απτελεσμα για να βοηθησει τον εαυτο του. Οπως και στην πυθαγορικη σχολη, η καθημνερινη ψυχολογικη αυταναλυση και η αυτοξεταση, βοηθουν καπιον να δει τι λαθη κανει και να επιλεξει αν θελει να αλλαξει τις κακες του συνηθιες που κανουν τονιδιο εγωιστη και πληγωνει τους αλλους. Αυτο ονομαζεται εσωτερικη μαθητεια και ειναι κι αυτο σημαντικο γιατι ενω στο πολιτιστικο αντιμετοπιζεις τον εγωισμο σου και τον ατομισμο σου, μαθαινοντας να δινεις και να καλλιεργεις τα εξωτερικα, στο φιλποσοφικο μαθαινες να γνμωριζεις και να σεβεσαι τις αξιες των αλλων, στο τελευταιο βρισκεις τις πιο εσωτερικες αιτιες γιατι δεν εισαι ευτυχισμενος και γιατι πονας, βρισκεις τον πυρηνα του μικρου εγώ και ειναιστο χερι σου να κανεις κατι για να ταλλαξεις. Βρισεις δηλαδή τις εσωτερικες σου δυναμεις και τις αφυπνιζεις.

Ολα αυτα προτεινει η ΝΑ και εγω συμετειχα σε ολα αυτα. Πολλοι διαφωνουσαν για καπια απο αυτά, αλλοι ηθελαν περισσοτερα απο γνωση, αλλη περισσοτερα απο ασκισεις, αλλοι απο αναβιωση εσωτερικών μεθοδων. Καπιοι έλεγαν οτι η αυτογνωσια ειναι ατομικος δρομος μονο και μια ομαδα σε καταπιεζει στην ελευθερια σου κα. Οπιος διαφωνουσε δεν συμετειχε. Οπιος ηθελε αποχωρουσε και έμενε φιλος ή δεν ξαναρχοταν. Καπιοι που στην αρχη ηταν ενθοσιασμενοι, μετα εβρισκαν δυσκολα ολα αυτα και φορτωναν ευθυνες στους παλιοτερους και στη ΝΑ για να δικαιολογισουν την αποοτυχια τους. Μεσα στην ζωή ειναι ολα. Ειμαστε ανθρωποι και κανουμε επιλογες και λαθη. Κανεις δεν ειναι τελιος και το ιδιο και οιανθρωποι στη ΝΑ. Πρεπει να εχεις μια ωριμοτητα για να το καταλαβεις και να εισαι ευγενικος και υπομονετικος με τους αλλους και οι αλλοι με σενα.

Ειπα καποια λιγα, χωρις φοβο και παθος. Ο εσωτερισμος ειναι βιωματικος και ο καθνεας τον καταλαβαινει στην ψυχη του. Αλλος τον βλεπει σε μια θρησκεια, αλλος στην φυση, αλλος στηντεχνη, αλλος μονος του, αλλος στην ανατολή αλλος στην δυση, άλλος με παρεα αλλος στη μοναξια.Τελος παντως ειναι ενας δρομος κι αυτος. Αλλος τον αρνειται αλλος δεν του αρεσει αυτο, αλλος δεν τουθ αρεσει το αλλο. Αλλα εχει δικαιωμα να υπαρχει αν δεν κανει κακο στους ανθρωπους και δεν ειναι παρανομος. Υπαρχουν εκατονταδες ανθρωποι που δοκιμασαν και δεν συνεχισαν γιατι ειδαν οτι δεν τους εκφρασει η δεν μπορουν ή δεν συμπαθουν καποια αλλα μελη.. Κανεις απο αυτους τους εκατονταδες δεν ειπε ποτε οτι η ΝΑ ειναι κακη ή επικινδυνη, εκτός από ελαχιστους. Το θεμα ειναι οτι αυτοι οι ελαχιστοι εχουν τον φοβο της κοινης γνωμης με αυτους, αυτοι οι ελαχιστοι φοβουνται να μην χασουν την δικη για τις συκοφαντιες τους, αυτοι οι ελαχιστοι ειναι που επιρεαζουν. και βρισκουν ευκαιριες, και μέσα εκει ειναι οι εμπορακοι του φοβου της μαζας, που ψαχνουν να βρου έναν αποδιοπομπεο τραγο για να φορτωσουν τους φόβους του κοσμου για εναν ανυπαρκτο διαβολο, για την προσωπικη τους δυστυχια, για την αποτυχια της εκκλησιας, για να βρουν τον εχθρο εξω τους και να πανε ησυχοι στα σπιτια τους οτι εκαναν το καθηκον τους.

Υπαρχουν πολλα μελη και φιλοι της ΝΑ που κανουν αυτα που ειπα και το βρισκουν καλο.Αν θελτε να δειτε ολους αυτους και να τους πειτε σε ολους αυτους οτι ειναι σιωνιστες, μασονοι, εγκληματιες, ναζιστές, βιαστες καντε το. Και αν δεν το κανετε εσεις, δωστε θαρος σε αυτους τους φανατικους οπως ο ΑΜΑΤΙ που λει καποιος συναθρωπους σας που μπορει να ζουν στον διπλανο σας σπιτι, μιασματα που πρεπει να εξαφανιστούν. Μην αναρωτιέστε μετα πως θα ξεπηδήσουνε νεοι χιτλερισκοι. Εμις θα τους εχουμε δημιουργησει με την αδρανεια μας και την απαντθρωπια μας.

Ζήτω ο ανθρωπος, όπου και να ναι, όποιο ονομα και να εχει. Ειμαστε παιδιά της ιδιας θεοτητας και ολοι μας θα ξαναβρουμε το μονοπατι της επστροφης στο σπιτι. ας σεβαστουμε τους αλλους δρομπυς εαν αυτοι δεν κανουν κακο. Ελπίζω κι εγω να υπαρξει μια απαντηση απο τη ΝΑ για να ρωτησετε οτι θελετε.

Δεν ξερω πως θα αντεχω να απαντω, αφου ο χρονος ειναι πολυ λιγος και τον παιρνω απο την ξεκουραση μου. Κατανοηστε αν απαντω σπανια. =Ξεπερνω τις ανθρωπινες μου δυνατοτιτες ενεργιας. Εχω στειλει και εμαιλ στη ΝΑ να σκεφτει για να συμετεχει σε μια συνεντευξη. Νομιζω υπαρχουν ανθρωποι σκεπτομενοι εδω μεσα πουένοιωσαν τον πονο της αποριψης και της διωξης των ιδεων τους απο την κοινωνια και δεν θελουν να κατηγορειτε αδικα καποιος για αυτο θα δωουν καπια σημασια σε αυτα που θαπει η ΝΑ.

Αυτά, παω για υπνο, γιατι ζαλιστικα για τα καλα και σας ζαλισα και εσας.

Αλεξανδρος (sasantari)


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2004, 16:32:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin
quote:
Εχω στειλει και εμαιλ στη ΝΑ να σκεφτει για να συμετεχει σε μια συνεντευξη.

Πολύ ωραία, ελπίζουμε sasantari και με τη δική σου συμβολή να μπορέσει να γίνει πραγματικότητα αυτό. Επίσης ευχαριστούμε για τις ποικίλες σχετικές πληροφορίες που μας έδωσες!

Ελπίζω να έχεις δει το προηγούμενο μήνυμά μου (18/02/2004 : 18:53:55) όπου ανακοινώνουμε την επικοινωνία μας με την Νέα Ακρόπολη:

quote:
Επικοινωνήσαμε λοιπόν με υπεύθυνους της Νέας Ακρόπολης και τους δηλώσαμε την έντονη πρόθεσή μας να φιλοξενήσουμε μία τέτοια συνέντευξη στον χώρο μας όπου θα υπάρχει μία αμερόληπτη, αντικειμενική αντιμετώπιση και μία Συζήτηση "εφ'όλης της ύλης". Αυτή τουλάχιστον ήταν η πρόταση η δική μας.
Περιμένουμε τώρα από τους ίδιους να λάβουν μία απόφαση.

Για να δούμε...


-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

drumx13
Πλήρες Μέλος

Greece
1049 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2004, 18:23:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους drumx13
quote:

Υ.Γ.2 Τα ονόματα κλπ των Μασόνων, των Ν.Α., των Χριστιανών, των Εβραίων, των Βάζελων, των Γαύρων κλπ του esoterica.gr τα έχω και τα πουλάω στην προνομιακή τιμή των 100.000.000 €.

εγω θελω τα ονοματα τον γαυρων μοναχα

για να στειλω τα πρασινα SS ....και μετα θα γραψω τον

"αγων"-α μου

αλλα θελω καλυτερη τιμη γιατι δεν θελω ολο το "εμπορευμα"

και φυσικα θα πληρωσω μονο εαν η λιστα εχει και αλλους εκτος απο εσενα


δεν ειμαστε ρατσιστες αυτοι ... ειναι γαυροι

Edited by - drumx13 on 20/02/2004 18:24:03Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AMATI
Νέο Μέλος


12 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2004, 19:56:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AMATI
O ΑΜΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΝΤΙΒΑΡΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΒΙΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ.
ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ,ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ-ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ-ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΠΙΑ ΟΤΙ ΞΟΔΕΨΑΝ ΠΧ 500.000ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟ 50.000 ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΥΠΕΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΔΕΩΝΤΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΑΝ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΔΗΛΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΛΟΙΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΕΝ ΞΕΡΕΙ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ Η' ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ.ΚΑΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ?ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΚΑΛΟ' ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ(ΠΧ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ)ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΛΟΣΥΝΕΣ ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΩΝ ΡΩΤΑΡΟΙ ΜΕ ΚΟΙΝΟΦΕΛΗ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΗΡΘΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ROLLS ROICE ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ 50 ΜΑΡΚΑ ΤΟΤΕ 25 ΕΥΡΩ ΤΩΡΑ ΕΚΑΣΤΟΣ.ΥΠΟΨΙΝ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΡΟΚΟΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ(ΕΚΕΙ Ο ΜΟΤΖΑΡΤ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΕΡΑ ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ,ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣΩΝΙΚΗ,ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ΄,ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΗΤΕ,ΑΡΙΘΜΟ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ) ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΨΩΣΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΕΦΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ?ΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΑΙ ΧΑΖΟ ΑΝΘΡΩΠΟ Ν ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΠΛΑΙ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ,Ο ΑΡΙΟΣ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΑ ΙΔΕΩΔΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΟΥΣ ΑΜΟΡΦΟΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΩΤΕΡΟΙ" ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΝΙΚΗΤΕΣ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΝΥΣΗΧΙΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΕΤΟΙΩΝ ΟΡΓΑΝΟΣΕΩΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑΣ ΜΑΛ---- ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΠΑΓΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ-ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ-ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΑΘΩΩΝ ΑΝΘΡ.ΔΕΣΤΕ ΤΩΡΑ.ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑ.ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΛΟΓΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΑΘΤΗ ΤΩΡΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΣΙ.
ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΝΑ ΑΓΝΟΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΙΚΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΟ ΒΛΕΜΜΑ ΚΑΙ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
3130 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2004, 20:21:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thoth
Θα ήθελα ΑΜΑΤΙ να σε ρωτήσω κάποια πράγματα με βάση αυτά τα μηνύματά σου.

Το ότι ο Mozart ήταν... "αρχιμασώνας" το λες ως μεμπτό ή όχι;

Οι "τέτοιες οργανώσεις" που λες ποιες είναι; (εκτός από την "Νέα Ακρόπολη", για την οποία μιλάς)

Φτάνει ένας αδιόρατος φόβος και το "κάπου άκουσα", να είναι απόλυτα κριτήρια για να βγάλει κάποιος καταδικαστικές αποφάσεις ενάντια σε οργανώσεις και ομάδες;

Αν θέλεις σε παρακαλώ απάντησέ μου

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2004, 20:23:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok
ΠΡΙΝ ΜΑΣ "ΑΠΕΙΛΟΥΣΕΣ" ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ...
ΑΛΛΑΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΡΟΠΑΡΙ ΛΟΙΠΟΝ...

ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΜΑΤΙ, ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙΣ ΛΙΓΟ;;;

ΚΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, Ο ΜΟΤΣΑΡΤ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΝΟΗΤΟ, Ε;;;!!!

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΕΚΑΝΕΣ ΒΡΕ ΟΤΙ Ο ΜΟΤΣΑΡΤ ΗΤΑΝ ΜΑΣΩΝΟΣ (ΤΟ "ΑΡΧΙ-" ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ; Η ΜΗΠΩΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟ, ΟΠΩΣ "ΑΡΧΙ-ΜΟΥΣΙΚΟΣ" ΑΣ ΠΟΥΜΕ...;)
ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΟΤΣΑΡΤ, ΑΜ Ο ΜΠΕΤΟΒΕΝ, Ο ΧΑΥΝΤΝ, Ο ΒΕΡΝΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ;;;
Ή ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Τ' ΑΥΤΙ ΣΟΥ;;;

ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝ Σ' ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ...

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΤΕΧΝΗ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΤΕΝΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΣΑΛΙΕΡΙ (ΑΣΗΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟΣ)

(Αυτός, λες, δεν είχε γράψει Μασωνική Μουσική γι' αυτό τον έριξαν τα μεγάλα συμφέροντα!!!)

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!


"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 20/02/2004 20:29:45Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AMATI
Νέο Μέλος


12 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2004, 21:02:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AMATI
ΔΕΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΩ ΟΛΑ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΛΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ.ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΟΤΖΑΡΤ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΕΘΕΙΞΑ ΤΟΝ ΜΟΤΖΑΡΤ?ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΝΕΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕ.ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΙΔΙΟΦ. ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ.ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ.ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΡΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΗΣΕΙ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΜΝΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΥ ΥΠΕΚΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΝ ΜΑΣΩΝΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ.ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΟΤΝ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 20.ΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕ ΑΛΛΩΣΤΕ!


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AMATI
Νέο Μέλος


12 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2004, 21:16:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AMATI
ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟ ΕΛΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΑΘΗΝΩΝ.Α.HONNEGER-Η ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ-ΣΕ ΠΟΙΗΣΗ ΚΛΩΝΤΕΛ
ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΑΘΗΝΩΝ-ΤΣΟΥΧΛΟΣ.ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ.
ΕΓΩ ΘΑ ΜΑΙ ΚΕΙ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2004, 21:25:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok
Συνάδελφε, η μοίρα παίζει άσχημα παιγνίδια κάποιες φορές.

Πριν από μία δεκαετία περίπου έλεγα κι εγώ τα ίδια...

Μέχρι που το 'ψαξα και η αφορμή ήταν ο Μότσαρτ. Γι' αυτό και μου χτύπησες "καμπανάκι"!


Ας πάρουμε τα ιστορικά δεδομένα:

1. Ο Μότσαρτ μέχρι που πέθανε (στα 33 του) δεν άλλαξε ουδέποτε άποψη για τη Μασωνία.
(που σημαίνει ότι το επιχείρημά σου περί "νεότητος" και "αφέλειας" καταρρίπτεται)

2. Σου ανέφερα κι άλλους συνθέτες. Ο Μπετόβεν, ο Βέρντι, ο δάσκαλος του Μότσαρτ ο Χάυντν, ο θρησκόληπτος Λιστ και πολλοί άλλοι... Όλοι κάνανε ότι τους έλεγαν;;; Δε νομίζεις ότι είναι λίγο αστείο; Και καλά οι Μασώνοι θέλουν τους καλύτερους. Μα άμα ισχυρίζεσαι ότι αυτές οι μορφές της Τέχνης δέχτηκαν να πάνε κάπου, που θα κάνουν ότι τους λένε, δεν τους ακυρώνεις ως προσωπικότητες;
Μήπως είναι κάπου αλλού το θέμα;

Για σκέψου το λίγο...


Σ' ευχαριστώ για την πρόσκληση, δεν ξέρω τί εννοείς με τη λέξη "κύκλος", αλλά είμαι ευεργέτης στο Σύλλογο Φίλων της Μουσικής του Μεγάρου. Ελπίζω να σου λέει κάποια πράγματα αυτό...

Θα χαρώ να τα πούμε γενικώς...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 20/02/2004 21:30:05Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AMATI
Νέο Μέλος


12 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2004, 21:51:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AMATI
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ...ΙΣΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΟΠΟΥ ΓΥΡΗΣΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΚΩΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΔΡΟΜΕΝΑ ΕΙΔΑ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΡΟΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΑ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑΝ ΟΛΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝ ΕΙΧΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥΣ!ΑΠΟ ΓΚΑΛΙΑΝΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ ΤΩΡΑ ΠΧ ΘΑ ΕΙΧΑ ΓΚΟΥΑΡΝΙΕΡΙ.ΠΙΟ ΤΙΜΗΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ?ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΙΟΝΣ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝΑ ΘΑ ΚΛΕΙΝΑ ΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΜΟΝΑΧΟΥ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alexeyev1970
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
215 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2004, 22:16:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alexeyev1970
Φίλη amalia ευχαρίστως να σου απαντήσω.
Πιστεύω ότι έθεσες σωστά τον προβληματισμό σου,συμπληρώνοντας μάλιστα το "περί εμπιστοσύνης".'Κι εκεί ακριβώς εστιάζω τον δικό μου προβληματισμό.
Πόση εμπιστοσύνη μπορώ να δείξω σε αγνώστους?
Πως είμαι τόσο σίγουρος ότι η κάθε ανθρωπιστική βοήθεια,φτάνει εκεί όπου προορίζεται?
Πως μπορώ να ξέρω ότι συμμετέχοντας σε μια τέτοια κίνηση,δεν αποτελώ απλώς ένα κομμάτι μιας μακράς αλυσίδας από εξαπατημένους(εν αγνοία μου)?
Οι διάφορες ανθρωπιστικές οργανώσεις μου θυμίζουν έντονα τις παρουσίες των πολιτικών προεκλογικά σε γηροκομεία ή απλούς αγρότες,ή σαν τις Χριστουγεννιάτικες επισκέψεις σε άπορα παιδιά.
Είμαι ηλίθιος αν σκέφτομαι ότι είναι ντροπή τους(των πλουσίων όλης της Γης)που δεν βάζουν ΑΥΤΟΙ το χέρι βαθιά στην τσέπη για να αλλάξουν τον κόσμο? Είμαι α-πολιτικός όταν δεν ψηφίζω,επειδή νιώθω ότι η πολιτική δεν εξυπηρετεί παρά μόνο ποταπά συμφέροντα?
Ή μήπως η UNICEF,UNESCO,UNA,WWF και λοιποί οργανισμοί περίμεναν εμένα για να αλλάξω την κατάσταση?
Χαίρομαι αν βλέπεις θετικά πράγματα στις οργανώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.Αυτό δείχνει ότι αν μη τι άλλο έχεις καλή πρόθεση.
Η δική μου πρόθεση όμως δεν είναι καθόλου καλή.Γενικά δεν εμπιστεύομαι ο,τιδήποτε φέρει τη λέξη "Ηνωμένα...Ηνωμένες...Ενωμένοι..."κτλ.Δεν θέλω να αποτελώ μέλος καμίας ένωσης(πλην της ΑΕΚ)...Δεν επιθυμώ την "παγκόσμια" συναδέλφωση,ούτε την "παγκόσμια"γλώσσα,ούτε τίποτα παγκόσμιο.
Θεωρώ ότι όσοι τα έχουν και τους περισσεύουν,μπορούν-αν θέλουν,που ΔΕΝ θέλουν-να αλλάξουν την οικονομική ανισότητα μέσα σε μία εβδομάδα.
Και να επιφέρουν αυτοί μία πραγματική ,παγκόσμια κοινότητα.
Θα με ρωτήσεις ίσως γιατί το θέτω με βάση την οικονομία.Διότι φίλη μου,απ'ότι έχω δει,όλοι ξέρουμε να λέμε μεγαλόσχημες θεωρίες και τι έκανε η Μπλαβάτσκυ και κάθε όμοιός της,αλλά αγνοούμε-ή,θέλουμε να αγνοούμε-ότι όλα για ένα θεό γίνονται.Και ο θεός αυτός φέρει το όνομα "Χρήμα"(όχι και τόσο μυστικιστικό).
Δεν απορρίπτω λοιπόν τις αγνές προθέσεις αλλά σου υπενθυμίζω το ρητό "ο δρόμος για την κόλαση,είναι στρωμένος με αγνές προθέσεις".
Οπότε πιστεύω-για να γυρίσουμε και στο θέμα του τόπικ-ότι ο Λιβράγκα,μπορεί μεν να είχε κάποιες καλές προθέσεις,αλλά στην πορεία κάπου χάθηκαν κι αυτές.
Sasantri όμορφα όλα αυτά που λες.Παρ'όλα αυτά όμως,δοκίμασες ποτέ να τα κάνεις όλα αυτά μόνη σου?Πήγαινε στο δάσος,παρατήρησε όσα ζώα βρεις στο διάβα σου κι έπειτα προσπάθησε να τα μιμηθείς.Οι πολέμικές τέχνες έτσι ανακαλύπτονται.Επίσης μπορείς να συμμετάσχεις σε δασοπυροσβέσεις,σε δεντροφυτεύσεις ,σε οικολογικά προγράμματα,αλλά χωρίς καμμία ΝΑ να σου κάθεται στο σβέρκο.Οι δραστηριότητες που περιέγραψες δε,είναι πανομοιότυπες με τα προσκοπικά.
Και για να τελειώνω,αν θες να βοηθήσεις τον εαυτό σου δε χρειάζεσαι καμμία πολεμική τέχνη.Η έννοια πόλεμος φέρνει και ανισορροπία,γιατί απορρίπτει την ειρήνη.
Συγγνώμη για το μακροσκελές της επιστολής.Πάντα φιλικά.

ΥΓ-ΑΜΑΤΙ μην παρεξηγείς τη zadok.Είναι το στυλ της,δεν είναι επιθετική.Ίσα-ίσα το αντίθετο συμβαίνει.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2004, 22:24:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok
quote:
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ...ΙΣΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ?


Χμμμ... Γιατί άραγε πιστεύεις ότι κάπου το πάω;


Αγαπητέ μου, δεν ξέρω αν είσαι γενικά της άποψης ότι οι συνομωσιολογίες κρύβουν κάποια αλήθεια. Εγώ δεν το πιστεύω, γιατί αντί να συνομωσιολογώ προτιμώ να ερευνώ...

Ευχαρίστως να σου απαντήσω στα όποια ερωτήματα μια και εκτός του βιολιού διακρίνω ότι μας συνδέει και μία κοινή εσωτερική αναζήτηση, αλλά σε διαφορετικές χρονικές περιόδους.
Ας μην καταχραστούμε όμως τη φιλοξενία του συγκεκριμένου χώρου, γιατί εδώ το θέμα είναι η Νέα Ακρόπολη.

Δεν ξέρω γιατί σε εντυπωσιάζει η συμμετοχή κάποιων ομάδων σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, την στιγμή που μου έγραψες πριν για το μυστικισμό στη μουσική.
Επί τη ευκαιρία όμως να ξεκαθαρίσουμε ότι η μεν Μασωνία και οι Ιλλουμινάτι είναι Μυστικιστικές Οργανώσεις, οι δε Ρόταρι και Λάιονς είναι αμιγώς Κοινωνικές Οργανώσεις και δεν έχουν καμία σχέση με το Μυστικισμό.


quote:
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΑ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑΝ ΟΛΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝ ΕΙΧΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥΣ!ΑΠΟ ΓΚΑΛΙΑΝΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ ΤΩΡΑ ΠΧ ΘΑ ΕΙΧΑ ΓΚΟΥΑΡΝΙΕΡΙ.ΠΙΟ ΤΙΜΗΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ?

Μα είναι φοβερό! Ρωτάς ότι ρώταγα...

Next episode... To be continued.


Σημείωση κουτσομπολίστικη: η Νόνικα χάλι μαύρο; Έχετε κάνει γενική;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AMATI
Νέο Μέλος


12 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2004, 22:41:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AMATI
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΑΛΗΝΕΑ?ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΣ.....ΟΧΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ!ΤΡΕΜΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ!ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ?ΧΑ!!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ Ρ ΚΑΙ Λ ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ.ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΒΑΘΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ...... ΘΑ ΒΡΕΙΣ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
3130 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2004, 22:54:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thoth
quote:
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΑΛΗΝΕΑ?ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΣ.....ΟΧΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ!ΤΡΕΜΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ!ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Μα, είναι ηλίου φαεινότερον. Είναι η γάτα αυτής της ομάδας... ΓΑΛΗΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
drumx13
Πλήρες Μέλος

Greece
1049 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2004, 22:58:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους drumx13
quote:
ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΒΑΘΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ...... ΘΑ ΒΡΕΙΣ.

πολυ θα το ηθελαν αλλα δεν ειναι ετσι

μαλλον αντιγραφουν

δεν ειμαστε ρατσιστες αυτοι ... ειναι γαυροιΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AMATI
Νέο Μέλος


12 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2004, 23:07:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AMATI
LOL

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2004, 23:58:37  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok
Αγαπητέ thoth,

μας τελείωσες!!!


Επί τη ευκαιρία, ήθελα να διευκρινίσω ότι ο αγαπητός alexeyev1970 είχε την ευγενή καλοσύνη να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μου να ερευνήσουμε το θέμα που είχε θέσει:

quote:
Μόνο οι Μασώνοι μου έκλεισαν την πόρτα κατάμουτρα για τους γνωστούς λόγους(φορολογική δήλωση...


και καταλήξαμε στα εξής συμπεράσματα:

1. Όπως υποπτευόμουν, δεν έχει αιτηθεί να γίνει μέλος σε Μασωνική Στοά,
2. Είχε όμως εκφράσει προφορικά την πρόθεσή του σε κάποιον, ο οποίος υποτίθεται ότι μπορούσε να του πραγματοποιήσει την επιθυμία κι εκείνος άφησε να εννοηθεί ότι δε θα γινόταν δεκτός.

Φρονώ ότι δεν μπορούμε λοιπόν, να θεωρήσουμε ότι η οικονομική ευμάρεια είναι προϋπόθεση αποδοχής στο χώρο ως κανονιστική διάταξη, όμως αποδεικνύεται ότι κάποιοι παίζουν το "ρολάκο" τους ώστε η παρα-φιλολογία καλά να κρατεί, δημιουργώντας εσφαλμένες εντυπώσεις. Κι εδώ φυσικά δεν υπαινίσσομαι κάτι για το μέλος alexeyev1970.

Στη θέση σου κι εγώ θα προτιμούσα φτωχός και μόνος cowboy, αγαπητέ. Απλά ίσως θα άξιζε να ερευνήσεις περισσότερο...

Ότι είναι, ας είναι για καλό όμως...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AMATI
Νέο Μέλος


12 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/02/2004, 00:51:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AMATI
zodak ΕΣΕΝΑ ΚΑΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΔΟΘΟΥΜΕ!!ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ PLAY THE GAME!


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

sembek
Νέο Μέλος

Azores
32 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/02/2004, 04:50:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους sembek
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ .
ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Α. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΗΚΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ Ν.Α. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ -ΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ - ΕΙΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΠΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ . ΕΓΩ ΖΩ ΣΧΕΔΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΑ ΤΗΝ Ν.Α.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ,ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zezmperg
Πλήρες Μέλος

Greece
983 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/02/2004, 09:47:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zezmperg
Σας χαιρετώ.
quote:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ .


Σε χαιρετώ και ελπίζω από εδώ και πέρα να παρακολουθεις τα τεκταινόμενα του esoterica.gr, γιατί που ξέρεις;;;
quote:

ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Α. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΗΚΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ Ν.Α. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ -ΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ - ΕΙΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΠΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ . ΕΓΩ ΖΩ ΣΧΕΔΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΑ ΤΗΝ Ν.Α.


Είδες λοιπόν τι κάνουν οι φίλοι;
Ελπίζω πάλι να μην μας ξεχάσεις μετά τις καρναβαλικές φιέστες της Πάτρας, διότι έχω πράγματι πάρα πολλά να σε ρωτήσω μια και η πυγή Χαρδαβέλας δεν μου αρκεί....
quote:

ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ,ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ


Πιστεύω να μην μας ξεχάσεις διότι και οι δικοί μου οι φίλοι... ξέρεις από τότε, έχουν γίνει σφίγγες....
Να περάσεις όμορφα.
Σε χαιρετώ.
Σας χαιρετώ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

.Κανένας.
Μέλος 1ης Βαθμίδας


98 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/02/2004, 09:51:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους .Κανένας.
Μέσα σε 6 μέρες πεντε σελίδες για την νεα ακροπολη?
Φοβερο το ενδιαφερον ρε παιδια!!!
Γιατι αραγε???

Φιλικά Κανένας.

Γλυκια η ζωη και ο θανατος μαυριλα!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Helios
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
735 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/02/2004, 19:43:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Helios
Χαιρετω το πολυπληθες κοινο του θεματος ΝΑ.
Ηρθε και η σειρα τους λοιπον ,απο τους *****...
και βλεπω και τους esoterico***** *****KELSOS+EON,
που παροπλιστηκαν και επανενεργοποιηθηκαν...
so,well comeback my friends,to the show that never ends...
Οταν ηταν Αρχιεπισκοπος ο Σεραφειμ-νεφροπαθης ο ανθρωπος-
η Αρχιεπισκοπη,ειχε για ιεροεξεταστη-προισταμενο
στο τμημα κατα των αιρεσεων-δες,αντιπαλους των καλων και συμφεροντων των ψυχων ημων-τον μεγα ιεροεξεταστη Αλεβιζοπουλο.
Φωναζε λιγο ο ανθρωπακος,κατα Βασιλοπουλον ευαγγελια,αλλα ησυχια σχετικα...
Εμφανιστηκε ο ελληναρας χριστοδουλος-ο κυριος μεθ'ημων!-και θελησε να βαλει Αρχιεπισκοπη μαζι με life&style-Ζαμπουνη-μπουνι-μπουνι,Καρτσωνα Εβελινα και Τατιανα,και κατι ψιλοζαρτιερες...
Γινεται εκκοσμικευση της σεπτης ορθοδοξου πιστεως?
Γινεται σε καθε εκπομπη,να πεφτει και μαννα με ευρω ,και να βρισκονται σατανιστες+ΥΣΕΕ+12θειστες+θεοσοφια+εσωτερικες οργανωσεις +ενδοντερικα κλπ?
Και σε καθε συζητηση επι tv,και ενας παππας?
Γινεται!Ειδες τα ευρω,και το χριστεπωνυμο δημοσιογραφικο ποιμνιο των ΕΟΝΙΚΩΝ?
Ολοι οι εσωτεριστες= σατανοβιοι απο την μια,
και η καλη και αγαθη εβραιοχριστιανορθοδοξη εκκλησια+πακετα,
απο την αλλη.
Και βαλαν στο στοχαστρο εναν-εναν.
Και ηρθε και η σειρα και των Λιβραγκαραιων...
Καθε πραγμα ,επι του φυσικου πεδιου ειναι σε διαδικασια εξελιξης.
Ετσι ειναι εξ'ορισμου ετελες,επιδεχομενο εξελιξης.
Μονον οι χριστιανοβιοι ειναι ανεπιδεκτοι εξελιξεως,
ως τελειοι τετοιοι,
τελειοι ιουδαιοχριστιανοι,επι της φαντασιας των.
Ετσι ,και οι ΝΑ,μπορει να εκαναν και λαθη,
και εκαναν λαθη,οπως το να υπερτιμησουν την οργανωση,
σε βαρος της προσωπικης ελευθεριας,
αλλα -πιστευω και γνωριζω-
οτι τα καλα που εχουν,ειναι πολυ περισσοτερα.
Πολυ καλες εκδοσεις,
νεα ατομα με παθος για τον εσωτερισμο,
θετικη συνεισφορα στην κοινωνια με δραστηριοτητες
σε συνεργασια με ΤΑ,
ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ-τζιζ!
και τους κολλησαν και τη ρετσινια του Ναζι,φασιστα κλπ,τα γνωστα,
οι παρα την Ιερουσαλημ λατρεις του μυθικου Αυναν.
Μηπως αυτο ειναι παιδακια?
Γιατι,
εχει αγαπη ο ιουδαιοχριστιανισμος?
Αληθεια?
Εχει ελευθερια της προσωπικοτητας ο Ιουδαιοχριστιανισμος?
Αληθεια?
Δεν εχει προπαγανδα η εκκλησια?
Δεν εχει προσηλυτισμο ανηλικων?
Δεν ειναι φυτωριο ομοφυλοφιλων?
Δεν εχουν βιαστει ανηλικα καλογεροπαιδια
απο παπατραχαναδες και μοναχους?
Βιαστει ψυχικα και σωματικα?
Εγω ξερω προσωπικα μια περιπτωση καλογεροπαιδου,
που διακομιστηκε στο Ιπποκρατειο Θεσ/νικης,
που βιαστηκε απο καλογερο στο Αγιον Ορος,σε μονη,
και εχοντας χωσει το κεφαλι του παιδιου σε καγκελλα,
ο ευφυης καλογερος-βιαστης,
για σταθεροποιηση του σωματος του,
και το δυστυχο παιδι εφερε στους κροταφους και το μετωπο,
τα σημαδια απο τα καγκελλα.
Αλλοι ξερουν περισσοτερα αλλα σιωπουν απο φοβο η συμφερον.
Ποτε λοιπον οι ***** θα κανουν εκπομπη και για τα κυκλωματα ομοφυλοφυλων της Αρχιεπισκοπης,των Μητροπολιτων και των Μονων.
Βεβαια θα δαγκωσουμε το χερι που μας ταιζει?
Ειναι και η ΝΑ,για να ζεστανουμε λιγο τους μετρητες της AGB...
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ,
ΚΑΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ,ΟΤΙ
ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ,
ΕΚΚΟΛΑΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΑΓΚΩΝΕΙ.
Δεν μπορει να υπαρξει ειρηνη με τον ιουδαιοχριστιανικο φασισμο και σκοταδισμο,
και αν δεν υπαρξει αντισταση ,
θα την πληρωσουν ολοι,
με την δημιουργια ενος ΝΕΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ,ΓΙΑ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ *****...
Ο GIORGIO LIVRAGA,ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ,
ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ-ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗΣ.
ΜΑΚΑΡΙ ΤΑ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ,ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ...
εκτος του *****κελσου και ΕΟΝ...

Edited by - Helios on 21/02/2004 19:50:43

__________________________________________________________
Παρακαλούμε: όχι εκφράσεις προσωπικών χαρακτηρισμών
ή χαρακτηρισμών προς ομάδες ανθρώπων ή ιδεολογίες
που μπορούν να τροφοδοτήσουν αναίτιες και μη δημιουργικές
αντιπαραθέσεις. Ευχαριστώ για την κατανόησή σας!
- Admin
__________________________________________________________
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/02/2004, 22:45:40  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Μα, είναι ηλίου φαεινότερον. Είναι η γάτα αυτής της ομάδας... ΓΑΛΗΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Ο παλιός καλός ΤΗΟΤΗ...

Ηelios...περί Κέλσου και ΕοΝ...παλιά ξυνά σταφύλια θυμήθηκες...
ξεκόλλα επιτέλους...


"Τάδε έφη Avallon"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Helios
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
735 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/02/2004, 17:02:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Helios
Oντως ξυνα...αλλα' λεμονια...

Edited by - Helios on 22/02/2004 17:05:08Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/02/2004, 17:40:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin
Παρακαλώ Helios, να προσπαθήσεις να είσαι σύμφωνος με τους κανονισμούς που διέπουν τα Forums.

Όπως θα δεις και παραπάνω, τροποποίησα κάποια σημεία του μηνύματός σου, εκθέτοντας και τους λόγους στο σημείωμα που το συνοδεύει στο τέλος του...


-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Oannes
Πλήρες Μέλος

Greece
1162 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/02/2004, 20:07:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Oannes
Kαλησπέρα σε όλους ανεξαιρέτως τους φίλους «συμφορουμίστες»

Admin, μετά τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς που διατυπώθηκαν απο το μέλος Helios εναντίον μελών που κατά την πάντα υποκειμενική προσωπική μου κρίση έχουν γράψει (κυριολεκτικά πολλές φορές) την δική τους ιστορία μέσα στο esoterica, θα περίμενα να κάνεις άλλη χρήση των εξουσιών που έχεις. Kαι για να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος, το...

quote:
Παρακαλώ Helios, να προσπαθήσεις να είσαι σύμφωνος με τους κανονισμούς που διέπουν τα Forums.


Όπως θα δεις και παραπάνω, τροποποίησα κάποια σημεία του μηνύματός σου, εκθέτοντας και τους λόγους στο σημείωμα που το συνοδεύει στο τέλος του...


συπάθα με αλλά μου φαίνεται ολίγον χλιαρό


Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 53 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1879883
Maintained by Digital Alchemy