ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 Νέα Ακρόπολη... Νο.1
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 53
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
λίλιθ
Πρώην Συνεργάτης

Greece
1945 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2004, 15:10:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους λίλιθ
παρακολούθησα την χθεσινή εκπομπή και θα ήθελα να εκφέρω τη γνώμη μου:

βλέπω τα πράγματα απ' έξω,
(είχα πάει σε κάποια ομιλία της ΝΑ πριν χρόνια και γνωρίζω άτομα, που έχουν βρεθεί σε ομιλίες ή άλλες εκδηλώσεις της και έχουμε συζητήσει γιά τις 2 εκπομπές),
και αυτή η εξωτερική και μικρή εντύπωση, που έχω από το χώρο αυτό είναι βασικά θετική.

τώρα, αν πίσω από αυτά, που αντιλήφθηκα υπάρχει κάτι "κρυμμένο", δεν μπορώ να γνωρίζω, αφού δεν μετέχω.
όμως, πώς μπορεί να γνωρίζει και οποισδήποτε άλλος δεν μετέχει σε αυτά -τα "κρυφά"- δεν μπορώ να καταλάβω.
και οπωσήποτε, δεν εννοώ ανθρώπους, οι οποίοι βρέθηκαν στα "μύχια" αυτά και βγήκαν συναισθηματικά επηρεασμένοι με σκοπό να κατηγορήσουν, όπως μπορούν και ό,τι μπορούν, φτάνει να βγεί προς τα έξω μιά ή περισσότερες από τις "ταμπού" κατηγορίες, που πουλάν πολύ στις μέρες μας.

από τη συζήτηση στην εκπομπή, κατάλαβα ότι υπήρχε μιά ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι είχαν πάει εκεί προκατηλημμένοι να δουν τα πράγματα όπως τα είδαν.
ο κύριος Γαραζιώτης -(ο τύπος στην τηλεόραση από τη Θεσαλλονικη)- δε με έπεισε καθόλου, αντιθέτως μου φάνηκε ότι είχε στα χέρια του έναν "κρυμμένο άσσο" (το ναζιστικο-μιλιταριστικο-σατανιστικό καθεστώς), και όποτε δεν μπορούσε να αντιταχθεί σε επιχειρήματα, τον χρησιμοποιούσε γιά εντυπωσιασμό.
δεν μπόρεσε να απαντήσει στις πολύ σωστά τοποθετημένες ερωτήσεις του κύριου Σιμωνέτου, και φαινόταν καθαρά ότι αυτός, ο δικηγόρος και η κοπέλα πέταγαν ο ένας το μπαλάκι στον άλλο, μόλις τα έβρισκαν σκούρα.

μου φάνηκε επίσης ότι η κοπέλα εξαπατήθηκε από τους άλλους δύο -το δικηγόρο και τον Γαραζιώτη- και ότι εξαιτίας τους βίωνε και εξιστορούσε συμβάντα κάτω από το πρίσμα συναισθηματικής επιρροής.

γιά να το εξηγήσω αυτό λιγάκι:
ας πούμε ότι η συγκεκριμένη κοπέλα πήγε σε αυτή την ομάδα, κάπου της ταίριαζε και της άρεσε, κάπου όχι, αλλά κάποια δεδομένη στιγμή έγινε κάτι, που την έκανε να μη θέλει να είναι σε αυτό το χώρο. μπορεί να ήταν ο,τιδήποτε, από μια διαφωνία ή τσακωμό ή να είχε μιά συναισθηματική περιπέτεια με άσχημη (γιά αυτήν) κατάληξη, και ενώ περίμενε να πάρουν το μέρος της οι υπόλοιποι δεν το κάνανε. αυτά γίνονται παντού και καθημερινά και είναι γνωστό το πόσο δύσκολο είναι να καταπιεί κάποιος τον εγωισμό του, ή την "αδικία" που του έχει γίνει και να "δώσει τόπο στην οργή".
μετά, βρήκε στο πλευρό της τον Γαραζιώτη -και δεν ξέρω ποιόν άλλον- και μπόρεσε να "βρει επιτέλους το δίκιο της".
αυτή η κοπέλα πιά δεν τα βάζει με τη ΝΑ αλλά με τον εαυτό της.
άμα παραδεχτεί ότι αυτά που πιστεύει τώρα δεν είναι αληθή, τότε θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον -διογκωμένο πιά- εγωισμό της, και αυτό είναι πραγματικά ένας άθλος!
μέσα λοιπόν σε αυτή τη συναισθηματική φόρτιση, κοιτά στο παρελθόν και ανακαλύπτει γεγονότα, τα οποία προσπαθούσαν πιθανότατα να της σπάσουν τον εγωισμό.
γιά να στηρίξει τη νέα της ταυτότητα, αναγκαστικά πρέπει να τα χαρακτηρίσει ως άσχημα, αλλιώς πώς θα επιβιώσει νοητικά και συναισθηματικά;

έτσι, Γαραζιώτης και κοπέλα βρίσκουν ένα κοινό "άλλοθι" γιά τον νοητικό μετασχηματισμό τους, και έναν "ικανό" δικηγόρο, που υπόσχεται να τους μετατρέψει σε ήρωες!

οι υπόλοιποι, νομίζω ήταν απλώς κομπάρσοι

μου έκανε εντύπωση, που κανένα τηλεφώνημα δε βγήκε γιά να υποστηρίξει την ΝΑ και μάλιστα μιά φίλη μου που έβλεπε την εκπομπή πήρε τηλέφωνο γιά να τους πει ότι θα ήθελε να ακούσει και την αντίθετη άποψη, ότι πολλές πληροφορίες ήταν αστήριχτες κλπ., η τηλεφωνήτρια κατέγραψε ό,τι είπε, της υποσχέθηκε ότι θα ακουστεί η άποψή της στην εκπομπή, αλλά φυσικά -όπως θα είδατε- τίποτε τέτοιο δεν ακούστηκε!

ακόμη πιστεύω ότι με τέτοια λάσπη, που κυκλοφορούσε στην εκπομπή, κάποιος δε θα ρισκάριζε να βγει να πει κάτι, όταν θα ήξερε ότι ήταν δεδομένο το τι θα λέγανε και εναντίον του, ότι πιθανότατα θα τον έβγαζαν τρελό, ανισόρροπο κλπ. + το γεγονός ότι θα κρατούσαν τα στοιχεία του, που ποιός ξέρει πώς θα τα χρησιμοποιούσαν αργότερα.

θα τελειώσω λέγοντας ότι η συγκεκριμένη εκπομπή δε μου έλυσε τις απορίες που είχα από την προηγούμενη εκπομπή.
αντιθέτως με μπέρδεψε, και μου άφησε την εντύπωση, ότι με τον χειρισμό των δημοσιογράφων και των καλεσμένων, ακόμη και αν πίσω από όλα αυτά κριβόταν μιά φρικτή αλήθεια, αυτή δεν μπόρεσε να σταθεί με κανενός είδους επιχειρήματα.

Υ.Γ. τελικά, όπως έγραψα και στο προηγούμενο μήνυμά μου,

μόνο τα δικά μου μάτια και την καρδιά μου θα μπορούσα να εμπιστευτώ, προκειμένου να ξεδιαλίνω το μυστήριο της οργάνωσης, γνωστής και ως Nueva Akropolis!!!

Λάρα Κροφτ -η αποθέωση!!!
click ^
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
3130 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2004, 16:56:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thoth
Γεια σας.

Δεν γράφω τώρα τελευταία στο topic γιατί δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο και πολύ εύστοχα κάποια μέλη είπαν ότι δεν πρέπει να πελαγοδρομούμε και να χάνει το topic την σημασία του.

Αλλά καλέ μου Ramogloy αφού σου είπα να μου στείλεις email με το ερώτημα που έθεσα πολύ ξεκάθαρα και δεν μου έστειλες, θα σου στείλω εγώ. Πάω πάσο. Θες να κάνω την πρώτη κίνηση; Θα την κάνω.

Τώρα για το ερώτημά σου, για να μην πλατυάσω, λέω εξαρτάται από το άτομο και την οργάνωση. Ας πούμε π.χ. ότι στις τεκτονικές στοές δεν μπορεί να κάνει κανείς ομιλία αν δεν είναι Τέκτονας. Έχω άδικο; Μπορεί; Ας μου το πει κάποιος για να μην έχω λάθος εντυπώσεις.

Από την άλλη υπάρχουν πολλές... επιμειξίες. Κάποιο άτομο που ήταν Τέκτονας, στα πρώτα του βήματα, επειδή γνωριζόμασταν πολύ καλά και είχαμε μια αλληλοεκτίμηση με παρακάλεσε μια φορά να τον βοηθήσω σε μια παρουσίαση εργασίας που θα έκανε στην Στοά του με κάποια θέματα πάνω στην αριθμοσοφία. Εγώ τον βοήθησα και από ότι κατάλαβα 1 και ίσως 2 ομιλίες του ήταν πατιτούρα τα δύο κείμενα που του είχα δώσει. Με ευχαρίστησε πολύ γιατί από ότι κατάλαβα οι εργασίες μου εκτιμήθηκαν δεόντως. Σε αυτήν την περίπτωση ποιος έκανε την ομιλία; Ένας τέκτονας ή εγώ; Δύσκολη η απάντηση. Ούτε καν εγώ δεν την ξέρω.

Τα πράγματα περιπλέκονται...

Για να μετρήσω.... Λοιπόν έχω κάνει ομιλίες σε 3 ομάδες διαφορετικές και αρκετές σε ομάδα που είχα φτιάξει μόνος μου για λίγα χρόνια. Τις 2 ομιλίες που είχα κάνει σε 2 διαφορετικές ομάδες τις είχα κάνει χωρίς να είμαι μέλος σε αυτές τις ομάδες. Επίσης αρθρογράφησα σε 3 διαφορετικά περιοδικά εσωτερικής αναζήτησης μέσα στα τελευταία χρόνια χωρίς να συμμετέχω ως μέλος απαραίτητα σε αυτές τις ομάδες που έβγαζαν αυτά τα περιοδικά και ενώ στις δύο περιπτώσεις από αυτές συμμετείχα σε άλλη ομάδα πέραν από αυτές που έβγαζαν το περιοδικό.


Μπερδευτήκατε; Ναι; Καλά να πάθετε !!!

Φίλε Ramogloy αδυνατώ να απαντήσω.

Ας με ξεμπερδέψει κάποιος. Έχω κρίση ταυτότητας.

Τώρα για την "Νέα Ακρόπολη", δεν μπόρεσα να δω την δεύτερη εκπομπή αλλά μου φαίνεται γελοίο να πιστεύω έναν Γαρατζιώτη φασιστικό-σιωνιστικό-τεκτονικό-νεοποχιτικό-σατανιστικό-φάγο εφόσον μπορώ να έχω δική μου προσωπική κρίση χωρίς φόβο και πάθος. Για μένα είναι αστείο το ζήτημα. Εάν περίμενα να μου πει ο Χαρδαβέλλας ποια εσωτερική ομάδα είναι καλή, θα κατέληγα στο "Λύκειο Ελληνίδων".

Παρεπιμπτόντως Oannes δεν μπορούσες να τα πεις καλύτερα.

Εγώ επιμένω ADMIN. Τι θα γίνει; Θα πάρουμε καμιά συνέντευξη από καμιά Ομάδα. Όλοι μαζί ρυθμικά !!!

Δώστε το Esoterica στο Λαό του

Τρέμετε Ομάδες
έρχονται οι Esotericάδες


"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2004, 17:32:26  Εμφάνιση Προφίλ
Ramoglou μου λες σε παρακαλώ που με είδες να γίνομαι εριστική?
Aσε...μην το κουράζεις...

Οσο για τη χθεσινή εκπομπή θα διαφωνήσω με την αγαπητή amalia μιας και απ'ότι φάνηκε υπάρχουν και πολλές ενδείξεις αλλά και αποδείξεις...
Ετσι εξηγείται μάλλον και η απουσία εκπροσώπου της οργάνωσης...
Τώρα τι μας αφορά όλους εμάς αυτό αφού ανήκουμε στους "απέξω" το αφήνω να το απαντήσετε εσείς κύριε Ράμογλου...(αν κάνετε την τιμή στην επιθετική και εριστική Αvallon)


"Τάδε έφη η εριστική και απιθετική Avallon"

Edited by - Avallon on 18/02/2004 17:38:59Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Mara
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
735 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2004, 17:58:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mara  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Mara
Καλησπέρα σας!

Τελικά αυτό που πραγματικά μας μαντρώνει δεν είναι τίποτα άλλο απο το δικό μας μυαλό... αυτό το οποίο δημιουργεί και την προσωπική μας αλήθεια και πραγματικότητα. Ο καθένας είναι άξιος των επιλογών του και υπεύθυνος των πραξεών του.
Πέρα απο αυτά όμως ας μη ξεχνάμε και το ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός... έτσι και ότι βγαίνει πάντα με την ταμπέλλα του εσωτερισμού δεν είναι πάντα αγνό (δυστιχώς)

Απο όσα έχω όμως διαβάσει μέχρι τώρα δεν έχω δει τίποτα που να δείχνει ότι πολλές απο τις κατηγορίες (όπως πχ μιλιταριστικές καταστάσεις, δικαστήρια που χάθηκαν -) είναι άτοπες (αν και την χθεσινή εκπομπή δεν την είδα - οπότε ίσως να έχασα τα στοιχεία της αθωότητας)...

όπως είπε και η φίλη Zadok

quote:
Υπάρχει κάποιος που να είδε την εκπομπή και να μας ενημερώσει για το πόσο σοβαρές ήταν οι κατηγορίες; Και το "σοβαρές" το εννοώ φυσικά μέσα από το πρίσμα της ικανότητάς μας να διακρίνουμε την ήρα από το στάρι και να μην επικεντρωθούμε σε κινδυνολογία (τύπου Χαρδαβέλλα) αλλά επί της ουσίας.

Το μόνο που βλέπω είναι μία καλη συζήτηση τύπου μπερδεμένου κουβαριού! Μέχρι και ο Thoth πλέον μπερδεύτικε στα ίδια του τα λογια - φανταστείτε!!!!

(παρένθεση)

Καλή μου Avallon σαφώς και είμαι "κατα φαντασίαν σεναριογράφος" - είμαι στην φαντασία κάποιων που όταν αποφάσισα να μιλήσω με τα λόγια της ψυχής μου και να ακολουθήσω το δρόμο τον δικό μου και όχι αυτόν που μου πρότειναν κάποια "άτομα" κατηγορήθηκα. Βλέπεις καλή μου, είναι πολύ εύκολο να λέμε ότι ο καθένας "περπατάει" τον δικό του δρόμο αλλά είναι και πολλοί αυτοί που ο εγωκεντρισμός τους αναγκάζει να ζητήσουν και απο άλλα άτομα να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο "χωρίς πολλές ερωτήσεις". Όταν λοιπόν κάποιος δεν δεχτεί τον δρόμο που του δείχνουν μεταφράζεται αυτόματα σε "σεναριογράφος". - μήπως τελικά ακούγετε λίγο μιλιταριστικό αυτό?? (Θα είναι της μοδός φαίνεται)

Όσο για την διαφορετικότητα της στάσης μου θεώρησα ότι ήμουν ξεκάθαρη παραπάνω (βαριέμαι τα quote αν θες κάνε τον κόπο και κάνε ένα scroll)
Δεν έχει να κάνει με το αν προσάπτεις κάτι ή αν απλά προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις...απλά αναφέρεσαι προσωπικά και το θεωρώ χρέος μου να σου λύσω τις όποιες "απορίες" σου. Και αν μου επιτρέπεις μία μίκρα παρατήρηση: όσο εύκολο μου είναι να "στήσω" σενάρια όπως λες τόσο δύκολα ξεχνάω πρόσωπα και καστάστασεις... Αν χρειάζεσαι και λοιπές εξηγήσεις πάλι εδώ είμαι... και υπομονή έχω

(κλείνει η παρένθεση)

Καλό σας απόγευμα

Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AION
Μέλος 3ης Βαθμίδας


753 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2004, 18:11:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AION
Λίλιθ...ή είσαι "νινί ακόμα", ή είσαι "χαζή ακόμα", ή είσαι "Ν.Α. ακόμα"...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
3130 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2004, 18:14:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thoth
Καθώς έβαζα τα καθιερωμένα μου αποσπάσματα στο topic "Το κλειδί της θεοσοφίας" μου ήρθε μια... "φλασιά". Είπα ότι το τελευταίο που έβαλα ταιριάζει κι εδώ μέσα.

Πάλι γμτ μπερδεύτηκα, όπως μου υπενθύμισε και... η "Άρχοντας του Κακού" στον Βουδισμό

Περιοριστείτε στα δύο τελευταία παρακαλώ...
ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΑΣ (Σειρά Γνώσης)

Και η ζωή συνεχίζεται....


"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Mara
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
735 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2004, 18:31:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mara  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Mara
Είναι και αυτός ένας δρόμος καλε μου Τhoth... τώρα για το τι είναι κακό και το τι είναι καλό, πιστεύω ακράδαντα ότι είναι στην κρίση του καθενός. Τουλάχιστον σε αυτό τον δρόμο (τον κακό κατα τον επαινιγμό σου) βλέπω μία αυθεντικότητα, μία ειλικρίνεια και αρκετή σοβαρότητα....

Σ'ευχαριστω για την ιστοσελίδα
Mε τιμά ιδιαιτέρως ο χρόνο που διέθεσες για να την βρεις...και η υπομονή σου να την δείξεις την κατάλληλη στιγμή... λυπάμαι μόνο που εγώ το μόνο που μπορώ να σου δώσω είναι κάποιες γραμμένες σκέψεις μου και όχι εικονούλες... αλλα τι να κάνουμε - ο καθένας ότι διαθέτει

Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2004, 18:53:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin
quote:
Δώστε το Esoterica στο Λαό του

Τρέμετε Ομάδες
έρχονται οι Esotericάδες


quote:
Λοιπόν έχω κάνει ομιλίες σε 3 ομάδες διαφορετικές και αρκετές σε ομάδα που είχα φτιάξει μόνος μου για λίγα χρόνια.

Βρε τρισ-μυστικοπαθή!! Και μου το κρυβες τόσο καιρό;; Έτσι εξηγούνται τα υπονοούμενα, η περίεργη ορολογία, τα έντεχνα e-mails που μου έστελνες με δήθεν πληροφορίες που ήταν σχετικές με αυτά που συζητούσαμε πλην όμως εμένα μου φαίνονταν κάπως... άσχετες! Σιγά-σιγά προσπαθούσες να με πάρεις με το μέρος σου, έτσι;; Θα με έκανες υποχείριό σου στο τέλος; Αυτό είχες υπόψη σου; Τέλος πάντων όπως το εκφράζεις παραπάνω μάλλον στην "ομάδα" αυτή είσουν... μόνος σου!!! Οπότε μάλλον δεν θα κινδύνευα και πολύ! Αλλά πάλι που ξέρεις...
Ευτυχώς που έγιναν αυτές οι αλλαγές στην Ομάδα των Συνεργατών του ESOTERICA πριν από μήνες και την γλύτωσα!
"Από μακρυά και να αγαπιόμαστε" φίλε μου!!
Τι κόντεψα να πάθω ο άνθρωπος (...)

Αστειεύομαι φυσικά !!!

Σε πιο σοβαρό τόνο τώρα:
Εγώ μόλις πριν μία ώρα τελείωσα να βλέπω την βιντεοκασέτα της χτεσινής εκπομπής που κατάφερα να βρω.
Συγκλονιστικά πράγματα ακούστηκαν σε αυτήν οπωσδήποτε!
Τι να πω... σε κάποιες φάσεις ένιωσα αρκετό σοκ!
Όχι ότι δεν έχω παρακολουθήσει άλλες σχετικές εκπομπές στο παρελθόν - και για τη συγκεκριμένη ομάδα αρκετές τα τελευταία χρόνια - αλλά πως να το κάνουμε... Ο όγκος των πληροφοριών που παρατέθηκαν σε αυτήν την εκπομπή ήταν αρκετά μεγάλος. Βέβαια νομίζω πως τις περισσότερες τις είχα ακούσει σε άλλες προγενέστερες, όχι όμως τόσο συγκεντρωμένες.

Θέλω να πάρω μία απόσταση όμως, χρονική και ψυχολογική καθώς και να την ξαναδώ πριν βγάλω κάποια ασφαλή συμπεράσματα, σύμφωνα με το δικό μου κριτήριο πάντα(που προσπαθώ να είναι γενικά όσο πιο αντικειμενικό γίνεται), για όσα στοιχεία και μαρτυρίες παρουσιάστηκαν.

Εκ πρώτης όψεως μεγάλη εντύπωση μου δημιουργεί ότι υπήρξαν κάποιες έντονες μαρτυρίες ανθρώπων(που είναι άμεσα εμπλεκόμενοι, ή λένε πως γνωρίζουν εμμέσως κάποια πράγματα από πληροφορίες, ή έχουν ερευνήσει την ομάδα αυτή) που φέρονται να κατηγορούν την Νέα Ακρόπολη για διάφορα πράγματα... αυτοκτονίες/δολοφονίες, καταράκωση προσωπικότητας, βάναυση συμπεριφορά, απειλές κατά της ζωής, κατάχρηση χρημάτων, σατανιστικές τελετές και θυσίες, κατασκευή στρατοπέδων, δίεισδυση στα κέντρα εξουσίας του κράτους, ναζιστικές τάσεις, σιωνιστικές τάσεις και διάφορα άλλα!

Υπήρξαν βέβαια και πάρα πολλά αντιφατικά ή ευτράπελα στοιχεία στις κατηγορίες αυτές, όπως η ταυτόχρονη ύπαρξη αντιεβραϊκών και σιωνιστικών τάσεων ή η περίπτωση των "θεληματικών Βιασμών".

Ακόμη πιο "εκνευριστικά" όμως ήταν για μένα η τσουβαλοποίηση των πραγμάτων που αφορούν την Εσωτερική Αναζήτηση, καθώς, ουκ ολίγες φορές, έντεχνα παρουσιάστηκε και ο συγκεκριμένος φορέας ως μέλος ενός γενικότερου κινήματος, που αφού κάποιος ή κάποιοι από τους φορείς/μέλη του αποδειχτούν ένοχοι για αδικήματα θα πρέπει να καταδικαστούν όλοι οι φορείς. Ακόμη δε, και αν δεν αποδειχτεί ενοχή για κάτι που αφορά κάποιους από τους φορείς, που η εκκλησία και άλλοι κύκλοι προσπαθούν να εντάξουν συλλήβδην κάτω από τις ταμπέλες "Νεο-εποχίτικες οργανώσεις" ή "Καταστροφικές Λατρείες"(ή και διάφορες άλλες), θα πρέπει να οργανωθούν κρατικές υπηρεσίες ελέγχου αυτών των ομάδων. Ο έλεγχος είναι φυσικά καλός και πρέπει να γίνεται, όμως μέχρι που μπορεί να φτάσει;;; Συλλογιστείτε λίγο το που κατευθύνει τα πράγματα η "Νέα Τάξη Πραγμάτων" για να ανατριχιάσετε στην πιθανότητα αναβίωσης ξεχασμένων(υποτίθεται...) μορφών του παρελθόντως ιερο-εξεταστικής φύσης. Εγώ το έχω πάθει(ανατρίχιασα στην σκέψη) ουκ ολίγες φορές μέσα στα τελευταία χρόνια. Και, δεν το κρύβω... φοβάμαι και για τον χώρο αυτόν, αν και είναι λίγο δύσκολο και το είχα συλλογιστεί να μην μπει και αυτός στο στόχαστρο κάποια στιγμή...

Ακόμη πιο "τερατώδες" ήταν η λασπολογία εναντίων μορφών του παγκόσμιου Εσωτερισμού, όπως η Μπλαβάτσκυ. Ο κος Σιμονέτος στην αρχή αντιτέθηκε σε αυτό, και σε διάφορα άλλα επιχειρήματα, με απαράμιλλη λογική και αποστασιοποίηση από πάθη, και του αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια γι'αυτό. Αποδεικνύει ότι ο Αναζητητής μπορεί να σταθεί αντιμέτωπος με τους βρώμικους ανέμους των καιρών μας, εάν πραγματικά θέλει να αγωνιστεί γι'αυτά που πιστεύει. Στη συνέχεια βέβαια η συμμετοχή του δεν ήταν τόσο έντονη καθώς η εκπομπή χειρίστηκε περισσότερο τα στοιχεία που σχετίζονταν με μαρτυρίες και καλοφτιαγμένα βίντεο.

Ένα άλλο στοιχείο που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι η άρνηση του φορέα αυτού να αντιπαρατεθεί και να εμφανιστεί στην εκπομπή... Θα ήταν σίγουρα πολύ χρήσιμο να είχαμε έναν άμεσο διάλογο και αντιπαραβολή στοιχείων. Φοβούνται, δεν θέλουν να κινηθούν έτσι αλλά προτιμούν τους άλλους "υπόγειους" τρόπους που υπονοήθηκαν στην εκπομπή, επιλέγουν την απόσταση από τα πράγματα όπως διαφαίνεται και στο κείμενο/απάντηση προς την εκπομπή που διάβασα στο Link που παρέθεσε ο sasantari γιατί η αγωγή τους για συκοφαντική δυσφήμιση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη στο εφετείο... δεν ξέρω. Θυμάμαι πάντως ότι παλαιότερα είχε εμφανιστεί ο ίδιος ο πρόεδρος του φορέα σε κάποια εκπομπή(νομίζω πρέπει να ήταν και ο κος Γαραντζώτης εκεί), όπου επικρατούσε μία χάβρα φωνασκιών(πολύ χαμηλότερου επιπέδου από την χτεσινή) και η αντιμετώπιση των δημοσιογράφων και των παθιασμένων καλεσμένων δεν ήταν καθόλου κατάλληλη για σοβαρό διάλογο με στοιχεία και λογική.
Το θέμα πάντως παραμένει γενικά: γιατί δεν υπήρξε μία φωνή από τον ίδιο τον φορέα στην εκπομπή(δια ζώσης ή τηλεφωνικά); Γιατί δεν εμφανίστηκαν μέλη που ανήκουν τώρα στην ομάδα αυτή να εκφράσουν την άποψή τους; Ίσως φοβούνται την κατακραυγή, ίσως τους έχουν νουθετήσει να μην μιλήσουν, ίσως και να ισχύουν αυτά που λένε παραπάνω η λίλιθ και ο sasantari(και δεν έχω κάποιον λόγο να μην τους πιστέψω) για άτομα που πήραν τηλέφωνο να πούνε κάποιες αντίθετες απόψεις και δεν τους εμφάνισαν τελικά.

Άλλο στοιχείο που με παραξενεύει αρκετά είναι: τόσα χρόνια τώρα(από το 91 όπως ειπώθηκε) με τέτοιες σοβαρές καταγγελίες, πώς και δεν υπήρξε μία τουλάχιστον κρατική υπηρεσία ή ένας θαραλλέος εισαγγελέας να κάνει έναν έλεγχο γι'αυτές; Αστυνομικό ή δικαστικό; Ειπώθηκε ότι πρέπει να υπάρξει μία προσωπική καταγγελία; Και οι άνθρωποι που εμφανίστηκαν στην εκπομπή γιατί δεν την κάνουν; Η κυρία που έχασε την κόρη της γιατί δεν την κάνει; Υπερισχύει ο φόβος για τη ζωή της; Οι δικές μου πληροφορίες πάντως είναι ότι έχουν γίνει κάποιοι εξονυχιστικοί έλεγχοι από την ασφάλεια τα προηγούμενα χρόνια σε κτίρια όπου στεγάζεται ο φορέας αυτός και δεν βρέθηκε τίποτα επιλήψιμο. Θα πρέπει να τις διασταυρώσω πάντως καθώς προέρχονται κυρίως από ανθρώπους που γνώρισα μέσα από τον Φορέα αυτόν στα πλαίσια της συνεργασίας μας και κάποιων φιλικών σχέσεων και δεν μπορώ να είμαι απόλυτος. Ίσως πάλι να έχουν καταφέρει να διαβρώσουν τόσο πολύ την κρατική μηχανή όντως(εάν ισχύουν αυτά που ειπώθηκαν)!! Αλλά τόσο πολύ;; Δεν υπάρχει κανείς πλέον σε αυτό το κράτος που να μην είναι διαβρωμένος;; Προβληματίζομαι έντονα...

Τέλος πάντων για να μην μακρυγορώ άλλο και καθώς πραγματικά θα ήθελα να ξαναδώ την εκπομπή και να εξετάσω τα στοιχεία από όλες τις δυνατές απόψεις(χωρίς να αποφανθώ ότι μπορώ να βγάλω και συμπέρασμα - ούτε ντέτεκτιβ είμαι, ούτε δικαστικός) όπως πρέπει να γίνεται στην έρευνα κάθε φαινομένου εξάλλου, ας περάσω σε πιο ενδιαφέροντα για μας πράγματα !!

quote:
Εγώ επιμένω ADMIN. Τι θα γίνει; Θα πάρουμε καμιά συνέντευξη από καμιά Ομάδα. Όλοι μαζί ρυθμικά !!!

Φίλε thoth, με συγχωρείς καταρχάς που δεν σε ενημέρωσα σε αυτήν τη συζήτηση ή με e-mail, αλλά όντως σκέφτηκα αυτήν την περίπτωση και κατέληξα πως είναι μία πολύ καλή ιδέα να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την ευκαιρία για να ξεκινήσουμε αυτό που και παλαιότερα συζητούσαμε για φιλοξενία Δυναμικών Συνεντεύξεων/Διαλόγων μέσα στα Forums, με ανθρώπους του χώρου, αντιπρόσωπους φορέων ή όχι!
Επικοινωνήσαμε λοιπόν με υπεύθυνους της Νέας Ακρόπολης και τους δηλώσαμε την έντονη πρόθεσή μας να φιλοξενήσουμε μία τέτοια συνέντευξη στον χώρο μας όπου θα υπάρχει μία αμερόληπτη, αντικειμενική αντιμετώπιση και μία Συζήτηση "εφ'όλης της ύλης". Αυτή τουλάχιστον ήταν η πρόταση η δική μας.
Περιμένουμε τώρα από τους ίδιους να λάβουν μία απόφαση.

Ξαναλέω πως τα στοιχεία που οδήγησαν στη Συνεργασία μας με αυτόν τον Φορέα(περιοδικά, βιβλία και γνωριμίες με ανθρώπους) δεν άλλαζουν χροιά, εξακολουθούμε να έχουμε μία θετική στάση απέναντι σε αυτά. Όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και την άλλη πλευρά και δεν μπορούμε να μην επαναξιολογήσουμε σύμφωνα και με τα στοιχεά αυτά, που δεν αφορούν πράγματι το υλικό της Ανταλλαγής/Συνεργασίας αλλά σίγουρα το "Ποιόν" της Νέας Ακρόπολης.

Πάντως thoth, αφού γνωρίζεις ότι ήδη υπάρχει μία αρχή σε τέτοιες Συνεντεύξεις στο στατικό τμήμα του Τόπου(στο "Βήμα"), γιατί δείχνεις να το ξεχνάς;

Με στεναχωρείς!!

Τελειώνω με μία μικρή προτροπή: ας αφήσουμε γενικά λίγο περισσότερο χώρο μέσα μας για μία αντικειμενική θέαση των πραγμάτων και όχι σε οπτικές επηρεασμένες από εντυπωσιασμούς και λέξεις/φράσεις που έχουν έντονο συναισθηματικό φορτίο. Για να μπορέσει να κρίνει κάποιος με ασφάλεια και δη, όταν έχει μία σπίθα ή φλόγα φιλοσοφικού στοχασμού, θα πρέπει να χρησιμοποιεί συνδυαστικά πολλά επίπεδα ερμηνείας και να βάζει στην άκρη συναισθηματικά ή νοητικά μοτίβα που πιθανώς είναι προϊόντα συνήθειας ετών ή εμβόλιμα από άλλους χωρίς να έχουν γίνει κτήμα δικό του. Στο θέμα της τηλεόρασης και των ΜΜΕ γενικότερα καλύτερα να βάζουμε πολύ νερό στο κρασί μας πριν υιοθετούμε κάτι που εκθέτεται από αυτά... Πολλοί έχουμε αντιληφθεί τους ύποπτους τρόπους που κινείται πολλές φορές η δημοσιογραφική "έρευνα", και τις πολλαπλές εξαρτήσεις της, άλλες φανερές, χρήμα, πολιτικές σκοπιμότητες, σχέσεις εξάρτησης και υποτέλειας σε διάφορους γνωστούς κύκλους για να δώσουμε διάφορα παραδείγματα, άλλες κρυφές και άγνωστες ακόμη. Θα είναι καλό να μην θεοποιήσουμε αλλά και να μην δαιμονοποιήσουμε το Μέσο αυτό, απλά να εξυγιάνουμε τη σχέση μας μαζί του! Μην ξεχνάτε, ότι στο ESOTERICA έχουμε μία μικρή αλλά ικανή εμπειρία από την Τηλεόραση και άλλα μέσα επικοινωνίας και έχουμε δει και παρατηρήσει πως λειτουργούν τα πράγματα και από μέσα σε κάποιον βαθμό... Θέλει ιδιαίτερη προσοχή το πράγμα.


-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2004, 19:02:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok
Είδα την εκπομπή χθες μέχρι τις 00:30' περίπου.

Μέσα σε όλες τις ανοησίες οι οποίες ελέχθησαν εντόπισα ένα σημείο (μέχρι στιγμής), το οποίο μου φαίνεται μεμπτό κι αυτό υπό όρους.

Μέλη σε εσωτερική οργάνωση τα οποία δεν έχουν ενηλικιωθεί δε θα έπρεπε να γίνονται δεκτά.

Δε θεωρώ ότι η ηλικία των 15 ετών είναι κατάλληλη για εμβάθυνση στην Μπλαβάτσκι...

Καμιά φορά ούτε η ηλικία των 35 ή των 55 δεν είναι κατάλληλη, αλλά τουλάχιστον τότε ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του ατομικά.

Τα μη ενηλικιωμένα άτομα θα πρέπει να ενημερώνουν τους γονείς τους και αυτό είναι ευθύνη της οργάνωσης η οποία τα δέχεται.

Διευκρινίζω ότι δεν υπαινίσσομαι ευθύνη της Ν.Α στην περίπτωση της κοπέλλας από την Κρήτη. Το θεωρώ αστείο μέχρι να αποδειχθεί.

ΟΜΩΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν' ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Η "ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ..."

Επιφυλάσσομαι ν' απαντήσω στο ερώτημα του φίλτατου Ramoglou μόλις ξελασκάρω από το σημερινό πήξιμο, λίγο αργότερα...


"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
3130 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2004, 19:24:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thoth
quote:
Είναι και αυτός ένας δρόμος καλε μου Τhoth... τώρα για το τι είναι κακό και το τι είναι καλό, πιστεύω ακράδαντα ότι είναι στην κρίση του καθενός. Τουλάχιστον σε αυτό τον δρόμο (τον κακό κατα τον επαινιγμό σου) βλέπω μία αυθεντικότητα, μία ειλικρίνεια και αρκετή σοβαρότητα....

Σ'ευχαριστω για την ιστοσελίδα
Mε τιμά ιδιαιτέρως ο χρόνο που διέθεσες για να την βρεις...και η υπομονή σου να την δείξεις την κατάλληλη στιγμή... λυπάμαι μόνο που εγώ το μόνο που μπορώ να σου δώσω είναι κάποιες γραμμένες σκέψεις μου και όχι εικονούλες... αλλα τι να κάνουμε - ο καθένας ότι διαθέτει


Συγνώμη καλή μου. Είπα να κάνω χιούμορ μπας και απαλύνω τις εντάσεις μεταξύ μας, αλλά μάλλον το έκανα άγαρμπα. Και πάλι ειλικρινά συγνώμη, το παρακάνω πολλές φορές.

Άντε για αποζημίωση βρήκα και άλλες φωτογραφίες στο Google με την αναζήτηση της λέξης MARA και στις χαρίζω, όντας σίγουρος ότι είναι πολύ πιο κοντά στην πραγματική MARA από ότι η προηγούμενη φωτό

http://bathory.org/mara.jpg


http://www.blueruingallery.com/openings/images/mara.jpg


http://www.aextragroup.com/mara-profilo.jpg

Πολλά φιλάκια, φιλικά Ελπίζω να μην μου κρατάς κακία.

Όσο για τον ADMIN

quote:
Βρε τρισ-μυστικοπαθή!! Και μου το κρυβες τόσο καιρό;; Έτσι εξηγούνται τα υπονοούμενα, η περίεργη ορολογία, τα έντεχνα e-mails που μου έστελνες με δήθεν πληροφορίες που ήταν σχετικές με αυτά που συζητούσαμε πλην όμως εμένα μου φαίνονταν κάπως... άσχετες! Σιγά-σιγά προσπαθούσες να με πάρεις με το μέρος σου, έτσι;; Θα με έκανες υποχείριό σου στο τέλος; Αυτό είχες υπόψη σου; Τέλος πάντων όπως το εκφράζεις παραπάνω μάλλον στην "ομάδα" αυτή είσουν... μόνος σου!!! Οπότε μάλλον δεν θα κινδύνευα και πολύ! Αλλά πάλι που ξέρεις...
Ευτυχώς που έγιναν αυτές οι αλλαγές στην Ομάδα των Συνεργατών του ESOTERICA πριν από μήνες και την γλύτωσα!
"Από μακρυά και να αγαπιόμαστε" φίλε μου!!
Τι κόντεψα να πάθω ο άνθρωπος (...)

Αστειεύομαι φυσικά !!!


Παρά λίγο να την πατήσεις φίλε. Έχε χάρη που σε άφησα ήσυχο και δεν σε κουκούλωσα με την συνομωσιολογική μου χαριτωμενάδα.

Καλό το "TO BHMA" ADMIN αλλά εγώ γουστάρω κάτι πιο ζωντανό...

Ας το αλλάξουμε όνομα και ας το πούμε... H ΚΡΕΜΑΛΑ.

Λες να καταλάβουν τις προθέσεις μας και να μην δώσει καμία Ομάδα συνέντευξη;

Γιατί καλέ;;; Ελάτε στον Θείο, μη φοβάστε... Θα σας δώσει μια καραμελίτσα χωρίς να κολλήσει πάνω σας σαν... Χαρδαβδέλλα

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Sweden
2197 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2004, 19:40:35  Εμφάνιση Προφίλ
Προτιμώ την παλαιά – γηραιά ακρόπολη και μάλιστα αυτήν που έχει στο κέντρο τον Παρθενώνα.
Έχουμε να μάθουμε περισσότερα από αυτήν…….

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

drumx13
Πλήρες Μέλος

Greece
1049 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2004, 20:35:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους drumx13
Ειδα την εκπομπη και μεχρι να καταλαβω γιατι πραγμα μιλουσαν νομιζα οτι μιλουσαν για την ΚΚΚ
και πραγματικα αν ξαναπαιξει η εκπομπη και με καποιο τροπο απαληφθει το ονομα ΝΑ απο αυτην και ρωτησουμε στο Τελος 100 ανθρωπους για ποια οργανωση προκειτε θα παρουμε απαντησεις που θα μας ξαφνιασουν ....

Τι θελω να πω

ακουστηκαν τα πολυ τετριμενα πραγματα που ακουγονται σε αυτες της περιπτωσεις και που ειναι καταγεγραμενα στην τοποθετηση του admin

quote:
την Νέα Ακρόπολη για διάφορα πράγματα... αυτοκτονίες/δολοφονίες, καταράκωση προσωπικότητας, βάναυση συμπεριφορά, απειλές κατά της ζωής, κατάχρηση χρημάτων, σατανιστικές τελετές και θυσίες, κατασκευή στρατοπέδων, δίεισδυση στα κέντρα εξουσίας του κράτους, ναζιστικές τάσεις, σιωνιστικές τάσεις και διάφορα άλλα!

για ποια οργανωση δεν ακουστικαν τα ιδια ακριβως λογια στο παρελθον ???

Σε σημειο που να φαινεται στημενο...
σαν καποιος να ειχε δασκαλεψει τα τηλεφωνηματα ετσι ωστε να "πουν" αυτα που θα φερουν νουμερα στην AGB ...
Η χαρα του δημοσιογραφου..


απο την αλλη

οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια και αν καποια μελη τους αποδεδειγμενα υσχηριστουν οτι βλαφτηκαν τα συμφεροντα τους απο την ΝΑ και καταφερουν να στηριξουν την αποψη τους στο δικαστηριο
τοτε η οργανωση πρεπει να κυριχθει εκτος νομου και επικυνδινη...

οπως επισεις αν καποια αρχη προσφυγει εναντιων τους
σε καθε περιπτωση εφοσον μεχρι σημερα δεν παραβαινουν κανεναν νομο ειναι αθωοι

και απο εκει και περα οσοι ειναι μεσα και ξερουν οτι αυτα που λεγονται γι αυτους ειναι αληθεια και καθονται με σταυρωμενα χερια ειναι αξιοι της μοιρα τους.

Στοιχεια δεν προκειτε να εχουμε εμεις εδω στο εσωτερικα διοτι ειτε
α) ειμαστε στην απεξω
β) ειμαστε απο μεσα και δεν μιλαμε
γ) ειμασταν πριν απο μεσα και τωρασ την απεξω φοβομαστε
δ) ειτε γιατι οσα στοιχεια και να εχουμε δεν μας πιστευει κανενας


Στην ερωτηση του ραμογλου

quote:
Προς όλους : Αν κάποιος που του ανήκει ένα site ήταν ομιλητής σε Τεκτονικά Σεμινάρια το site αυτό θα χαρακτηριζόταν από κάτι ;
Και αν ναι από τι ;
Αν όχι γιατί ;

Αν ενας καθηγητης θεολογιας στο πανεπηστιμιο μιλησει σε μια Τεκτονικη εκδηλωση για τον θεο αυτο σημαινει κατι για την ταξη που διδασκει η το πανεπιστημιο του ???

Ειναι θεμα πρωσοπου και χαρακτηρα και στοχων νομιζω
το ποσο επιρεαζει την δουλεια του καθενος εχει να κανει με το προς τα που "τραβα" την αναζητηση του....

Αν ο καθηγητης αυτος χρηματοδοτειτε απο του τεκτονες για συγκεκριμενη ερευνα τοτε ναι μπορουμε να πουμε οτι η δουλεια του επιρεαζεται

Αν ο καθηγητης αυτος προσδοκα κατι (δεν ειναι ελευθερος κατα τον Ν. Καζαντζακη ) τοτε ναι επιρεαζεται η δουλεια του...

ειναι πολλα που πρεπει να σκεφτουμε

αλλα ο καθενας ειναι αθωος μεχρι αποδειξεως του εναντιου...

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

Edited by - drumx13 on 18/02/2004 20:38:00Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
3130 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/02/2004, 23:08:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thoth
Αυτό δεν το περίμενα Drumx13.

Ψάχνω να βρω που διαφωνώ μαζί σου και δεν μπορώ να βρω κανένα σημείο τέτοιο.

Από τις σπάνιες περιπτώσεις μου, πράγματι.

Νομίζω ότι τοποθέτησες και τα δύο σημεία πολύ καλά.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
beyond
Πλήρες Μέλος

Greece
1446 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/02/2004, 07:40:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους beyond  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος beyond
ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ,
ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ (ΕΙΤΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ,ΕΙΤΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..),ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΕΛΚΥΕΙ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ .

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤ'ΕΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ - ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΛΟΓΙΚΟΥ - ΤΟ :ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΑΘΩΩΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ Η "ΕΝΤΑΞΗ" ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΗ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ,ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ,ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ,ΟΜΑΔΕΣ Κ.Λ.Π ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ..
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ..


Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφοςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/02/2004, 10:16:48  Εμφάνιση Προφίλ
Θα σταθώ στο πολύ εύστοχο που είπε ο ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ:

quote:
Προτιμώ την παλαιά – γηραιά ακρόπολη και μάλιστα αυτήν που έχει στο κέντρο τον Παρθενώνα.
Έχουμε να μάθουμε περισσότερα από αυτήν…….


"Τάδε έφη Avallon"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
alexeyev1970
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
215 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/02/2004, 13:15:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alexeyev1970
Μπορώ να πω κι εγώ τη γνώμη μου?
Μου έκανε εντύπωση αυτό με τον ακέφαλο αιτό.Ερμηνεύθηκε ως εξής-το κεφάλι συμβολίζει την προσωπικότητα,άρα ο ακέφαλος αιτός συμβολίζει τη διάλυση της προσωπικότητας(έτσι είπε η κοπέλα-θύμα της οργάνωσης).Απλοική η προσέγγιση κατά τη γνώμη μου διότι μπορεί να ερμηνευθεί διττά-το ακέφαλο σώμα ίσως να συμβολίζει και τη διάλυση του εγώ(σύμφωνα με το δρόμο του εσωτερισμού).
Επίσης αυτό με το γράμμα Σ,που ήταν γραμμένο κατά τον τρόπο των ΕΣ-ΕΣ και που επισημάνθηκε από τον Χαρδαβέλλα.Θα μπορούσε να σημαίνει και τίποτα-κατά τη γνώμη μου πάντα-και απλά να είναι ο τρόπος γραφής που ταίριαζε περισσότερο με το ξυλόγλυπτο.
Θέλω να πω ότι αυτοί που ασχολούνται με τη συγκεκριμένη οργάνωση,μάλλον παίζουν με τις λέξεις και τα νοήματα,αλλά από νόημα...μηδέν εις το πηλίκο.
Και εξηγούμαι.
Ή μάλλλον το εξήγησε ο Σιμωνέτος για μένα(έτσι δε λέγεται ο οφθαλμίατρος?).Είπε ότι σε περίπτωση που μια οργάνωση ζητά από σένα σεξ,λεφτά και προσωπικά δεδομένα,τότε ΠΡΕΠΕΙ να απομακρύνεσαι από αυτή.
Τι πιο λογικό από αυτό?Από πότε η γνώση πληρώνεται?Ποιος ο λόγος να αγοράζεις αστεία περιοδικά που περισσότερο μπερδεύουν παρά δίνουν λύσεις στα προβλήματα του καθενός?
Είναι κάτι που δυστυχώς το έκανα πολλές φορές στη ζωή μου.Λόγω των ανησυχιών μου,κατέληγα σε απίθανες σχολές και οργανώσεις,αλλά ευχαριστώ τη δύναμη που μου έδινε το θάρρος(?)να λέω "άντε και γαμ..."'οταν ο κλοιός στένευε.Και στη Νέα Ακρόπολη πήγα και στη Θεοσοφική Εταιρεία πήγα και στο Ομακοείο και στο Ο.Τ.Ο. και και και.Μόνο οι Μασώνοι μου έκλεισαν την πόρτα κατάμουτρα για τους γνωστούς λόγους(φορολογική δήλωση-ποιος ακούει τη Ζαδοκ τώρα!).
Πάντα μου ζήτησαν λεφτά ,όπου και να πήγα.Και ερωτώ,είναι δυνατόν να μην κρύβεται κάτι όχι ύποπτο αλλά ποταπό,πίσω από αυτή την απαίτηση?
Προτιμώ να δώσω τα λεφτά μου σε κάποιον που έχει ανάγκη και δε θα λυπηθώ καθόλου για αυτό,παρά να το δώσω σε εμπόρους γνώσεις.
Τώρα μπορεί κάποιος να μου πει "και γιατί ρε φίλε πήγαινες από οργάνωση σε οργάνωση?μήπως κάτι δεν πάει καλά με σένα τελικά?"
Η απάντηση είναι ότι το ότι κάτι δεν πάει καλά με μένα είναι ηλίου φαεινότερο.Κι εφόσον αυτό γίνεται αναγνωρίσιμο και από άλλους ανθρώπους,αυτό για μένα σημαίνει ότι το ίδιο συμβαίνει και μ'αυτούς,εφόσον εγώ είμαι ο καθρέφτης τους.Καταλάβατε μάλλον που το πάω.
Πάντως,γνώμη μου είναι ότι μάλλον θα έπρεπε πρώτα να μάθουμε βασικά πράγματα,όπως το να τηγανίζουμε κανένα αυγό ή να βοηθάμε εκεί που πρέπει,κι έπειτα να συνεχίσουμε με το αν η ΝΑ-και η οποιαδήποτε ΝΑ-είναι καλή ή όχι.
Κι αν νομίζετε ότι φέρομαι κατά των κυρίων αυτών και των ομοίων τους,κάνετε λάθος.Τους λυπάμαι απλά,τόσο αυτούς όσο και αυτούς που πιστεύουν σε τέτοιες αηδίες.Όσο για το φόβο τι να πω?Δηλαδή αν γίνει πόλεμος,θα κρυφτούμε στα σπίτια μας από φόβο?
Αστεία πράγματα...

ΥΓ-Από εκπομπές τύπου Χαρδαβέλλα πάντως,ο μόνος που βγαίνει κερδισμένος είναι η AGB.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/02/2004, 13:48:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok
quote:
το ακέφαλο σώμα ίσως να συμβολίζει και τη διάλυση του εγώ(σύμφωνα με το δρόμο του εσωτερισμού).


Κατ' αυτήν την ερμηνεία ο δικέφαλος του Βυζαντίου είναι η ανάπτυξη των δύο Εγώ;;

Καλέ μου alexeyev1970,


μια και με επικαλέστηκες, δε θα σου χαλάσω το χατίρι.

Έκανες αίτηση σε Μασωνική Στοά και σου ζήτησαν αντίγραφο Εκκαθαριστικού της Εφορίας;

Μια και το θέμα είναι άσχετο του παρόντος τόπικ, αν θέλεις απαντάς εδώ ή όπου αλλού θέλεις.

Θα εκτιμούσα ιδιαιτέρως αν είχες δε την καλοσύνη να μου στείλεις έστω και με e-mail κάποια στοιχεία, ώστε να ερευνήσω την περίπτωση.

Είτε έχεις καταλάβει λάθος, είτε κάποιοι άλλοι έχουν καταλάβει λάθος, θα πρέπει να αποκαταστήσουμε του λόγου το αληθές.

Ελπίζω να μου αναγνωρίζεις ότι με ενδιαφέρει η ουσία των πραγμάτων και οφείλουμε ως ερευνητές της αλήθειας να μην στεκόμεθα σε επιφανειακές εκτιμήσεις.


"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zezmperg
Πλήρες Μέλος

Greece
983 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/02/2004, 15:04:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zezmperg
Σας χαιρετώ.
Χμ, η Ν.Ακρόπολη, χμ, το σύστημα της Νέας Ακρόπολης....
Λοιπόν γύρω στο 1989 τρεις φίλοι μου εισχώρησαν στην οργάνωση της Ν.Α., εγώ απλά έγινα συνδρομήτρια στο περιοδικό τους για δυο χρόνια. Κάποιες φορές πήγα και σε κάποιες εκδηλώσεις τους, εκεί στην Αγ. Μελετίου, Στην Κυψέλη αλλά....
Οι δύο από τους τρεις φίλους μου έμειναν κυριολεκτικά στον δρόμο σήμερα, οικονομικά και ψυχολογικά ράκη!!!
Ενώ ο τρίτος αγνοείτε από το 1994 κάπου στην Ισπανία, έτσι μας είπαν....
Και επειδή καλοί μου φίλοι, βλέπω πως κανένας δεν θέλει να φανερώσει τις δικές του εμπειρίες από την Νέα Ακρόπολη....Είπα να γράψω τις ελάχιστες δικές μου....
Χμ, η Νέα Ακρόπολη, χμ, το σύστημα.
Άρα, γιατί να πέθανε η Έλενα Μπλαβάτζκι τόσο μόνη και πάμπτωχη;
Σας χαιρετώ.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/02/2004, 15:46:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin
Και μένα alexeyev1970, μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση εκείνο το σημείο της εκπομπής με τον "ακέφαλο αετό" και την συνοδευόμενη δήλωση/ερμηνείας της κας. Κάτι μου θύμιζε έντονα το σύμβολο αυτό, γιατί σίγουρα ήταν ένα σύμβολο.

Τόσο με παραξένεψε που ξανείδα το σημείο και έκανα πολλά παγώματα της εικόνας μέχρι να καταλήξω στο τι μπορεί να ήταν αυτό. Το παραθέτω με κάθε επιφύλαξη, γιατί αυτό που φαίνονταν στην εικόνα ήταν πολύ σκουρόχρωμο και δεν παρατηρούνταν και ιδιαίτερα πολλές λεπτομέρειες. Θα πρέπει να ήταν φτιαγμένο ή από ξύλο ή από μέταλο που ίσως να είχε οξειδωθεί και απο τις συνθήκες(υγρασία, χιονι κ.λπ.) που όπως είδα επικρατούσαν στο τοπίο.

Δεν θα συμφωνήσω όμως με τη θεωρία του ακέφαλου σώματος. Έκανα μία αναζήτηση και κατέληξα σε άλλο συμπέρασμα:

"Ο Ηλιακός Δίσκος του Άμμωνα-Ρα"

Ένα ηλιακό σύμβολο δηλαδή! Ο ήλιος με φτερά και κατά περίπτωση με δύο φίδια στο πλάι.
Νομίζω πως κάτι τέτοιο πρέπει να ήταν! Το τι γύρευε τώρα εκεί ένα τέτοιο σύμβολο είναι άλλο θέμα. Πάντως ήταν στηριγμένο πάνω σε κάτι που έμοιαζε σαν αψιδωτή ανοιχτή πόρτα.

Με συγχωρείτε, δεν έχω τον τρόπο τώρα να μεταφέρω την εικόνα από το βίντεο για να γίνουν οπτικές συγκρίσεις απ'όλους... Ίσως το καταφέρω σε άλλη στιγμή!

Το δεύτερο σημείο που παρατήρησες, αυτό με το Σ "των Ναζί" στην επιγραφή νομίζω πως είναι προφανώς περισσότερο αστείο... Το πόσες γραμματοσειρές έχουν έτσι γρμμένο το Σ ή ς είναι άγνωστο, πάντως εγώ έχω δει πολλές, ειδικά κάποιες από αυτές με αρχαιο-ελληνικό τρόπο γραφής.


-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/02/2004, 21:40:03  Εμφάνιση Προφίλ
Aγαπητέ admin για να καταλάβω ...
θέλεις να μας πεις ότι τόσο η κυρία αυτή που ήταν τόσα χρόνια στη Ν.Α όσο και ο ίδιος της ο Πρόεδρος δεν ξέρουν την ορθή ερμηνεία του τόσου σημαντικού αυτού συμβόλου για τη Ν.Α.

Θέλεις δηλαδή να μας πεις ότι τον αποσυμβολισμό αυτού του σήματος δεν τον ξέρει ούτε κάποιος που είναι σε τόσο σημαντικό βαθμό μύησης?

Η θέλεις να πεις κάτι άλλο?"Τάδε έφη Avallon"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
AMATI
Νέο Μέλος


12 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2004, 00:06:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AMATI
ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΑΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.ΜΟΝΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΓΑΤΖΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΠΙΤΕΙΔΙΩΝ.ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΩΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΕΠΛΟ ΤΩΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΑ ΑΠΑΝΡΩΠΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ...ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΘ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΝΗΡΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ ΠΟΥ ΥΜΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΕΙΣΕΤΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΩΣΗ ΤΟΥΣ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AMATI
Νέο Μέλος


12 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2004, 00:17:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους AMATI
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑΤΟΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΙΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΣOΤΕRΙCΑ.GR ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2004, 01:10:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok
Συνάδελφε, στείλε κανα e-mail να γνωριστούμε επί τη ευκαιρία... Κι εγώ "ΑΜΑΤΙ".


"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 20/02/2004 01:12:12Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2004, 03:21:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin
Δηλαδή σαν να λέμε... θα καταγγείλεις το ESOTERICA.

Θα ήθελα πραγματικά να δω διατυπωμένη την καταγγελία σου AMATI!

Δηλαδή θα λέει για παράδειγμα... "Καταγγέλω στο κράτος τον διαδικτυακό τόπο ESOTERICA.gr επειδή φιλοξενεί απόψεις που αναφέρονται σε έναν Οργανισμό που λειτουργεί... με την έγκριση του κράτους" ;;

Είπαμε... παράνομα στοιχεία δεν φιλοξενούμε στον χώρο μας!
Επίσης... είπαμε, ότι δεν επιτρέπεται η υποτίμηση ή εξύβριση ατόμων, ομάδων ατόμων, ιδεολογιών, συστημάτων σκέψης, κ.λπ.

Διαβάσατε τους κανονισμούς εγγραφής πριν εισέλθετε σαν Μέλος στα Forums του ESOTERICA, AMATI;;

quote:
ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ...

Εσείς τι αγαπάτε αλήθεια AMATI, και τι σας παρακινεί σε τέτοιο... "δικαστικό μένος";;

Zadok, μου έφυγε το... μάτι με το μήνυμά σου!
Δηλαδή, κι εγώ α-μάτι...

Τι γίνεται, θα υπογράψεις κι εσύ την "καταγγελία" εναντίον του ESOTERICA;; Ή με γέλασε το... μάτι μου;-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2004, 03:38:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin
Avallon:
quote:
Η θέλεις να πεις κάτι άλλο?

Τι άλλο να θέλω να πω;; Δεν ήμουν σαφέστατος; Είπα πως το σύμβολο(ή ότι άλλο τέλος πάντων ήταν αυτό) που φαίνονταν στο βίντεο μοίαζει πολύ με το συγκεκριμένο αυτό αιγυπτιακό σύμβολο. Και ότι προσωπικά νομίζω ότι είναι το ίδιο.

Τώρα, πάνω στο τί ξέρει ή δεν ξέρει ο κάθε άνθρωπος, στο τι πιθανώς αποκρύπτει ή παραποιεί, προφανώς δεν θα μπορούσα να απαντήσω... θα πρέπει να ερωτηθεί ο ίδιος.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση μόνο εικασίες θα μπορούσα να κάνω και αυτό δεν ταιριάζει καθόλου στον τρόπο που ερευνώ τα πράγματα. Προτιμώ την αντικειμενική μελέτη βάση στοιχείων καθώς και την πολυεπίπεδη ερμηνεία τους, βάση γνώσης!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zezmperg
Πλήρες Μέλος

Greece
983 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2004, 06:48:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zezmperg

Σας χαιρετώ.
quote:

ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΑΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.ΜΟΝΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΓΑΤΖΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΠΙΤΕΙΔΙΩΝ.ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΩΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΕΠΛΟ ΤΩΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΑ ΑΠΑΝΡΩΠΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ...ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΘ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΝΗΡΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ ΠΟΥ ΥΜΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΕΙΣΕΤΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΩΣΗ ΤΟΥΣ.


Τώρα είναι να λες της καλής μας φίλης Zadok, να σταματήσει το βιολί η όχι;
Είναι φυσικά και πανάκριβο. Να φίλοι μου και ένα όμορφο θέμα, για την μεταφυσική μορφή του βιολιού Αμάτι.....
Ας σοβαρευτούμε λίγο φίλε ΑΜΑΤΙ, σε ένα χώρο εσωτερικό υπάρχουμε και λειτουργούμε, θα πρέπει να τοποθετηθούν λοιπόν τόσο τα θετικά, όσο και τα αρνιτηκά -όσο μπορούμε να γνωρίζουμε βέβαια- των όποιων εσωτερικών συστημάτων.

Τώρα επειδή κάποτε παρακολούθησα μία διάλεξη στη Νέα Ακρόπολη για το τι θέλει να πει ο ιδρυτής περί της Ν. Ακρόπολης. Θα σου γράψω ότι θυμάμαι. Λοιπόν μιάζει πολύ η αρχή τους με το χτίσιμο του Ναού στην φιλοσοφία των Τεκτονων για την Νέα Ακρόπολη που θα χτιστεί πάνω στην νέα φιλοσοφία και όπου θα ερμηνευτεί από την παγκόσμια αρχαία η τέλος πάντων κάτι τέτοιο.
Αυτά φίλε ΑΜΑΤΙ, μέσα στην Νέα Ακρόπολη υπάρχουν και διάφορα τμήματα, όπως μουσικής, χορού, βιβλιοθήκης και διάφορα άλλα που ίσως και να βοηθούν τον άνθρωπο κάπου.....
Σας χαιρετώ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2004, 11:17:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok
quote:
Zadok, μου έφυγε το... μάτι με το μήνυμά σου!
Δηλαδή, κι εγώ α-μάτι...

Τι γίνεται, θα υπογράψεις κι εσύ την "καταγγελία" εναντίον του ESOTERICA;; Ή με γέλασε το... μάτι μου;Αγαπητέ Admin, φυσικά και δεν εννοούσα αυτό! Μα, πώς θα μπορούσα άλλωστε;;;

Απλώς προσπάθησα να μιλήσω στην γλώσσα που θα κατανοεί καλύτερα το μέλος ΑΜΑΤΙ, μήπως μπορέσουμε διαλευκάνουμε τα όποια σκοτεινά σημεία...

Ευτυχώς με πρόλαβε και αγαπητή φίλη zezmperg:

quote:
Τώρα είναι να λες της καλής μας φίλης Zadok, να σταματήσει το βιολί η όχι;
Είναι φυσικά και πανάκριβο. Να φίλοι μου και ένα όμορφο θέμα, για την μεταφυσική μορφή του βιολιού Αμάτι.....


"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 20/02/2004 11:22:13Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

lencolas
Πλήρες Μέλος

Greece
1316 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2004, 12:27:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους lencolas
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ,ΠΟΛΛΕΣ "ΟΜΑΔΕΣ" Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΝ!
ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΦΕΡΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΛΑΒΑΤΣΚΥ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ:
"ΑΧ,ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΖΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ?ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ"!
Ε,ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ?ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΗΣ!


ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2004, 12:51:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin
Είδατε τι γίνεται για να μην έχω κλασική μουσική παιδεία!

Εγώ μέχρι τώρα μόνον τα βιολιά Στραντιβάριους ήξερα...

Ευχαριστώ zezmperg, ειλικρινά για την πληροφορία.

Zadok, σίγουρα δεν την πολυπίστεψα την υπόθεσή μου, γι'αυτό και το σατυρικό στυλ στο μήνυμά μου! Συγνώμη για την παρεξήγηση!!

Να προσφέρω κι εγώ λοιπόν ένα Link για τα Βιολιά της Οικογένειας ΑΜΑΤΙ!

Νομίζω lencolas, ότι "έπιασες" ένα μεγάλο νόημα στο μήνυμά σου!!

quote:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΠΟΛΛΕΣ "ΟΜΑΔΕΣ" Η ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.


-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

alexeyev1970
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
215 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2004, 13:55:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alexeyev1970
Δεν γνωρίζω αν η προηγούμενη απάντησή μου έχει ήδη φτάσει,γι'αυτό και θα το ξαναπώ.
Βρε admin αναγκαστικά θα συμφωνήσω με τη φίλη avallon.
Από τη μια έχτε στενές σχέσεις με τους ανθρώπους της ΝΑ και μάλιστα σας βοηθούν σε πολλά θέματα.Είστε φιλαράκια δηλαδή.
Από την άλλη,κανείς από κει δε σου αποσυμβόλισε ΠΟΤΕ τον ακέφαλο αιτό.Εσύ όταν τους ρώτησες,δε σου έδωσαν απάντηση?
Αυτή η μυστικοπάθεια μπορεί να σημαίνει το μυστικό της χιλιετίας,μπορεί όμως και σημαίνει πνευματική αποβλάκωση.
Λυπάμαι που δεν απαντάς ευθέως γιατί δείχνεις ότι κάτι κρύβουν αυτοί οι τυπάκοι.
Τέλος πάντων αφού δε θες,τι να κάνουμε? Να σου βάλουμε το μαχαίρι στο λαιμό?
Άστο να πάει στο καλό λοιπόν.

ΥΓ-Ο φίλτατος thoth έκανε ωραία προσέγγιση.Στις σχολές και στις οργανώσεις υπάρχουν και καλοί και κακοί.Το θέμα είναι εμείς τι όφελος έχουμε από όλα αυτά.
Ζήτω οι μοναχικοί cowboys(και cowgirls)!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 53 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.171875
Maintained by Digital Alchemy