ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 Νέα Ακρόπολη... Νο.1
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 53
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Νέο Μέλος

Greece
9 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 17:58:41  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Όχι απλώς "είχαν κάποια συσχέτιση", ο άλλος σου λέει πως ήταν αρχηγός της οργάνωσης και ήταν στην οργάνωση 8 χρόνια! Γιατί αγαπητέ μου ήσουν 8 χρόνια σε ένα σπίτι που ήταν [ κατ' εσένα ] βρώμικο ; Δηλ. μετά από 8 χρόνια είδες την βρωμιά του ; Και αφού την είδες που την είδες την βρωμιά του, έστω και μετά από 8 χρόνια, γιατί δεν την καθάρισες ; Γιατί δηλ. δεν έκανες κάτι να το διορθώσεις αυτό ;

Έχω έναν πολύ καλό φίλο που ήταν καμιά πενταετία σε πολύ υψηλή θέση. Όταν μπήκε έγινε άλλος άνθρωπος. Του μιλούσες κ απλά σου απαντούσε με ακροπολιτάνικη προπαγάνδα (την οποία απλούστατα ξέρω να αναγνωρίζω από προσωπική εμπειρία) για χρόνια. Μετά όταν απομακρύνθηκε για κανα χρόνο λες και ξύπνησε από κόμμα λες και ήταν υπνοτισμένος τόσο καιρό και άρχισε να βλέπει τα πράγματα όπως εμείς. Μα ουσιαστικά μιλώντας μαζί του κατάλαβα πως δεν θυμόταν καν τίποτα από αυτά που του λέγαν οι άνθρωποι μη-μέλη όλον αυτόν τον καιρό παρά μόνο σαν όνειρο και θυμόταν μόνο κατά λέξη το κάθε τι που του είχε πει ο δάσκαλός του και το τι συνέβη εκεί μέσα. Τις συζητήσεις με τους "απέξω" τις έβλεπε απλά σαν πολέμους όπου έπρεπε να προστατευθεί και αν γίνεται να νικήσει στο όνομα της ΝΑ. Προσωπικά πιστεύω ότι διαλέγονται επίτηδες τα πιο καλοπροαίρετα και αδαή αλλά και μαχητικά άτομα για να ανέλθουν στις αρχηγικές θέσεις εκεί. Αυτά δεν τα λέω για να τρομάξω κανέναν. Είναι καθαρά προσωπική εμπειρία. Για να πω την αλήθεια σαν πολύ φιλελεύθερης ιδεολογίας κατά βάση άτομο και εγώ ο ίδιος πολλές φορές δεν ξέρω που ακριβώς πρέπει να πατήσει πόδι κανείς και ως που μπορείς να πεις "εντάξει επιλογή τους είναι αφού είναι ενήλικες ότι θέλουν κάνουν..." Ένα ξέρω όμως. Η ΝΑ δεν πρόκειται ποτέ να αναλάβει ευθύνη για κάτι αρνητικό που συνέβη ή θα συμβεί. Υπάρχουν αρκετά αποθέματα με μέλη αρκετά πιστά που θα "θυσιαστούν" ή θα τα "θυσιάσουν" ευχαρίστως για να προστατέψουν το όνομα της ΝΑ. Αυτά τα "προβατάκια" στον πάτο της ιεραρχίας της ΝΑ. Και αυτά είναι που με τρομάζουν περισσότερο.
Στο κάτω κάτω θα μου πεις και τι με νοιάζει εμένα. Βασικά δεν είναι καν ότι θεωρώ "κακιά" την ΝΑ ή τους ανθρώπους που την αποτελούν. Απλά έχοντας αρκετές σχέσεις με μέλη (πολλούς τους ήξερα πριν γίνουν) έχω αηδιάσει με την προπαγάνδα της. Όταν βλέπω αυτήν την υποκρισία κ την χειραγώγηση που κάνουν απλά μου έρχεται να ξεράσω. Το ίδιο θα πάθαινε κ οποιοσδήποτε άλλος εκτός αν είναι μέλος ή δεν την αντιλαμβάνεται. Γιαυτό κ τα παλιά μέλη που φύγαν είναι τόσο αντίθετα. Ξέρουν τι παίζει απλά.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 18:13:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin
koukou1 - 28/11/2011, 17:31:15:
quote:
admin πες σου τι είδους τεκμηρίωση θα σε κάλυπτε για να το κάνω.
μπορώ? πως να γίνω πιστευτός.

Μα καλά... εγώ θα σου πω "πώς να γίνεις πιστευτός"; Να δώσεις όλη την αντικειμενική, συγκεκριμένη και υπαρκτή τεκμηρίωση που απαιτείται, φυσικά;

koukou1 - 28/11/2011, 17:34:54:

quote:
Μήπως εσύ θα ήταν ορθό να μας πεις πως δημιουργήθηκε που είσαι και υπεύθυνος
πότε που και από ποιον??

"Είσαι ο και λέγεσαι!!" Τώρα μας κάνεις πλάκα;
Κοίταξε, εγώ τουλάχιστον, σε έναν τέτοιο τόνο δεν δέχομαι να συνομιλήσω.
Καταρχάς αυτά που ρωτάς είναι πασίγνωστα. Τα έχουμε πει ουκ ολίγες φορές και σε πάμπολλες δημόσιες περιστάσεις -και στις συζητήσεις των Forums βεβαίως. Μπορούμε βέβαια να κάνουμε και κάποια υπενθύμιση στη συνέχεια, αφότου μας καλύψεις τα κενά.

Παρολαυτά, μπορώ να θυμίσω ότι η συνολική προσπάθεια του Esoterica έχει ηλικία και μία ιστορία περίπου 15 ετών, μόνον η διαδικτυκακή του παρουσία μετράει 11 χρόνια και αυτά καθαυτά τα Forums στα οποία φιλοξενείται και η παρούσα συζήτηση θα κλείσουν σε έναν μήνα τα 10 τους χρόνια.

Νομίζω πως μπορεί ίσως να καταλαβαίνεις πως όλοι εμείς οι άνθρωποι που έχουμε επενδύσει μέσα σε αυτήν τη δεκαπενταετή περίοδο για διάφορα διαστήματα ο καθένας -και αυτοί που είμαστε τώρα και αυτοί που δε συμμετέχουν πλέον ενεργά- την αγάπη, τις ιδέες και τον χρόνο μας, θα θεωρούσαμε ότι "το ορθό", όπως το θέτεις, είναι να διασαφηνίσεις περισσότερο αυτά που λες, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κρίνουμε στη συζήτησή μας, καταρχάς περί της όποιας εγκυρότητάς τους.


Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
gianipseftis
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2194 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 18:18:25  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
zip

Το να το λες τώρα αυτό, είναι λίγο αόριστο. Αν υπάρχει οργανωμένο σύστημα "παγίδευσης", ασφαλώς θα πρέπει και να αποτραπεί. Αλλά αυτό είναι δουλειά των Αρχών και του εισαγγελέα.
Πρέπει όμως να καθορίσουμε τι είναι αυτό το σύστημα παγίδευσης και από τι αποτελείται αυτό το σύστημα παγίδευσης. Τι π.χ θα χαρακτήριζες εσύ ως σύστημα παγίδευσης σε μια οργάνωση ; Το να σου πει κάποιος "Ρε φίλε, τι κάνεις αύριο το απόγευμα ; Αν δεν έχεις τίποτε καλύτερο, αν θες πέρνα μια βόλτα από την Νέα Ακρόπολη, έχουμε μια παρουσίαση εκεί για την αύρα", αυτό ας πούμε, θα το χαρακτήριζες ως "σύστημα παγίδευσης" ;


Zip μαζί μιλάμε σωστά?
Εσύ ο ίδιος, σε ερώτησή μου, περιέγραψες ένα τεστ «ψυχολογικό», που υπεβλήθης με την πρώτη ή δεύτερη επαφή με την ΝΑ, προκειμένου να γίνεις μέλος.
Γνωρίζεις το νόημα των ψυχολογικών τεστ.
Ο ίδιος είπες πως έδωσες ψεύτικα στοιχεία (και πολύ καλά έκανες φοβούμενος μια πιθανή φασιστική οργάνωση ) πως μπορεί κάτι να μην είναι τόσο αθώο.
Αν ήθελες να γραφείς μέλος στο ιστιοπλοϊκό σύλλογο, ή στον καταδύσεων, θα έδινες ψεύτικά στοιχεία?

Αυτό που είπα εγώ ήταν «αν υπάρχει σύστημα παγίδευσης»
Πολύ σωστά λες πως αν αυτό αποδειχθεί, από πολλαπλές καταγγελίες πρώην και νυν μελών, θα πρέπει να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση, γιατί θα πρόκειται για μια επιβλαβή για την νεολαία μας οργάνωση.

Περιμένω τις εξηγήσεις του πρώην αρχηγού, μια και αυτές είναι επώνυμες.
Κρατώ στα υπ όψιν τα λεγόμενα του μέλους Κουκου1, μια και αυτά είναι ανώνυμα, και θα ήθελα να ξέρω αν αυτά μπορούν να επιβεβαιωθούν και επώνυμα.
Μέχρι τότε τα λεγόμενά του, είναι άνευ αξίας.


quote:
zyp

Είσαι απολύτως σίγουρος ότι το προτείνει αυτό ; Αποκλείεις εντελώς δηλ. το ενδεχόμενο αυτός ο οποίος το ισχυρίζεται αυτό να μην το έχει καταλάβει σωστά και απλώς να το αναπαράγει λάθος ;


Ζip δεν είμαι απόλυτος για τίποτα, και το ξέρεις καλά αυτό γιατί το έχω καταθέσει επανειλημμένα σαν βασική μου φιλοσοφική προσέγγιση.
Για ποιο ενδεχόμενο να το έχει καταλάβεί λάθος ο «αρχηγός» βρε zip.
Μα αυτός το εφάρμοζε.
Τι λες τώρα?

Και σε θεωρούσα περισσότερο σοφό.

Από ότι φαίνεται, μάλλον όταν κατάλαβε την σοβαρότητα αυτής της φιλοσοφίας, που θα μπορούσε να τον οδηγήσει και πίσω από τα κάγκελα, άλλαξε στάση.

Δεν θέλω να βγάλω συμπέρασμα μέχρι να επανέλθει ο «αρχηγός» , που τα καταγγέλλει επώνυμα.

Αυτά τα ανατριχιαστικά που λεει ο Koukou1 , θα μπορούσαν να θεωρηθούν και προβοκατόρικα, γιατί γίνονται ανώνυμα.

Είναι όμως?
Πρέπει να το ψάξουμε.
Το οφείλουμε στα παιδιά μας να αποδείξουμε πως είναι ψέματα.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

koukou1
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Cyprus
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 18:48:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους koukou1
admin τόσο μήνυμα για να μην μου πεις τίποτα
γιατί να σου πω όνομα ενώ εσύ που είσαι υπεύθυνος δεν μου λες τίποτα .
πες μου ποιος είσαι εσύ και γιατί αυτά που λέω δεν ισχύουν .
ξανά ανάφερε αφού λες ότι είναι πασίγνωστα. για ποιον είναι πασίγνωστα
Πλάκα μου κάνεις
ρώτα το φόρουμ για ποιον είναι πασίγνωστα
δεν μπορείς να αποδείξεις δηλαδή ότι αυτά που λέω δεν ισχύουν?? εσύ μου κάνεις Πλάκα που θέλεις να κίνησε με ασφάλεια
εγώ καταθέτω σε ένα φόρουμ γνώσεις μου ελευθέρα
ο καθένας μπορεί να κρίνει τι ισχύει και τι όχι
Σε ένα φόρουμ ποτέ δεν μπορείς εξολοκλήρου να αποδείξεις τίποτα.το ξέρεις πολύ καλά για αυτό και σε ρώτησα, (ρητορική ήταν η ερώτηση)
εσύ μου κάνεις Πλάκα μου φαίνεται
ξεκίνα σε παρακαλώ να μας λες ποιος που πότε??.
δεν πειράζει που δεν πέφτεις στο επίπεδο μου καταλαβαίνω γιατί δεν μιλάς επί αυτής τις βάσης το ποιο πιθανό είναι να τα σβήσεςι όλα αυτά.
Και δεν ειρωνεύομαι

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 19:24:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin
koukou1 - 28/11/2011, 18:48:14:
quote:
δεν πειράζει που δεν πέφτεις στο επίπεδο μου καταλαβαίνω γιατί δεν μιλάς επί αυτής τις βάσης το ποιο πιθανό είναι να τα σβήσεςι όλα αυτά.
(τα bold δικά μου)

Α, ναι(είσαι ο δεύτερος που ξεστομίζει κάτι τέτοιο αυτές τις ημέρες); Έτσι λοιπόν; Και να σου πω; Το έχεις δει αυτό να συμβαίνει στο Esoterica; (εννοείται εκτός των γνωστών 2 περιπτώσεων trolls που μας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό και που αποθηκεύονται σε άλλη δεσμευμένη περιοχή των Forums για λόγους καθαρής άμβλυνσης κινήτρου)

koukou1:

quote:
Σε ένα φόρουμ ποτέ δεν μπορείς εξολοκλήρου να αποδείξεις τίποτα.το ξέρεις πολύ καλά για αυτό και σε ρώτησα, (ρητορική ήταν η ερώτηση)

Και όμως όχι, δεν το ήξερα. Δεν ήξερα πως κάτι που δηλώνεται ως αλήθεια δεν μπορεί να τεκμηριωθεί εκ των πραγμάτων διαμέσου του λόγου και των οποιονδήποτε συνοδών στοιχείων/τεκμηρίων...
τώρα αν το "εξ'ολοκλήρου" που χρησιμοποιείς, για σένα σημαίνει κάτι σαν "ρίχνω μία χειροβομδίδα, όποιον πάρει ο χάρος, και μετά λέω: με συγχωρείτε εγώ μόνον μία χειροβομβίδα που μου έδωσαν ξεφορτώθηκα, δεν σκότωσα και τους ανθρώπους, η χειροβομβίδα το έκανε, δεν γνώριζα πως μία χειροβομβίδα μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο! Ας μας αποδείξει εξάλλου καλύτερα αυτός εδώ ο νεκρός πως εγώ τον σκότωσα! Αυτό είναι το ορθό. Εμπρός μίλα εσύ πτώμα και πες τα όλα! Είδατε, δεν μιλάει...", έχουμε άλλη ιδέα πιθανώς για το πως πρέπει να διεξάγεται ένας σωστός διάλογος.

koukou1:

quote:
ξεκίνα σε παρακαλώ να μας λες ποιος που πότε??.

Πάλι τα ίδια! Κάπως επιτακτικό/αυτάρχικό σε βρίσκω.

Είπαμε, περιμένουμε να ολοκληρώσεις αυτά που εσύ ο ίδιος είπες.


Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
koukou1
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Cyprus
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 19:42:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους koukou1
συγνώμη για την αυταρχικότητα αλλά και εσύ δεν πας πίσω, έλεος δεν σκότωσα και κανέναν ούτε έκανα κάτι παράνομο
νομικά ο ισχυρισμός δεν αποτελεί παρανομία και δεν είπα να με πιστέψει κάποιος με το ζόρι δεν απείλησα κανέναν
και συνεχίζεις να μην ξεκαθαρίζεις ονόματα
δεν νομίζω ότι είναι κακό να ξέρουμε στο φόρουμ ποιοι το ίδρυσαν και ποιος το έχει, κακό είναι?
πιστεύω ότι αν μας αποκαλύψεις τους ιδρυτές θα γλυτώσουμε περισσότερο χρόνο, θα μου αποδείξεις εύκολα και γρήγορα ότι έχω λάθος
και ειλικρινά μιλάω δεν θα το συνεχίσω .
μην νομίζεις βέβαια ότι σε απειλώ, δεν έχω τέτοια διάθεση, αν κάνω λάθος θα το παραδεχτώ
ούτε έχω σκοπό να ασχολούμαι στην υπόλοιπη Ζωή μου με αυτό
σήμερα είχα ρεπό το παραδέχομαι

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 20:02:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin
koukou1 - 28/11/2011, 19:42:09:
quote:
...
ούτε έκανα κάτι παράνομο νομικά ο ισχυρισμός δεν αποτελεί παρανομία και δεν είπα να με πιστέψει κάποιος με το ζόρι

...


Μάλιστα... "ο ισχυρισμός νομικά δεν αποτελεί παρανομία" λοιπόν. Ωραίο και τούτο! Δηλαδή να αρχίσουμε όλοι να ισχυριζόμαστε ό,τι μας κατέβει στο κεφάλι.
Τις νομικές ιδιαιτερότητες της συκοφάντησης, συκοφαντικής δυσφήμισης κ.ο.κ. ομολογώ δεν τις έχω καταλάβει εντελώς. Παρολαυτά, εδώ δεν μιλάμε επί νομικής βάσης αλλά μάλλον επί ηθικής και θα έλεγα και επί γνωσιοθεωρητικής/επιστημολογικής.

Οφείλεις λοιπόν να τεκμηριώσεις επαρκώς και όχι γενικόλογα αυτά που έχεις πει εναντίον μας για να μπορεί κάποιος να σε "δικαιώσει" στα δύο παραπάνω πεδία.

Πέρα όμως από αυτό, koukou1, σε παρακαλώ μη με αναγκάζεις με κάθε μήνυμά σου να σε καλώ να αποδείξεις και κάτι καινούργιο που πετάς: είχαμε την αρχική "χειροβομβίδα", μετά συνέχισες με τα περί διαγραφής μηνυμάτων και στο επόμενο μήνυμά σου με κατηγόρησες για αυταρχικότητα (απεναντί σου; αναρωτιέμαι;)

Και τι να πω αλήθεια για την αποφώνησή σου;

quote:
ούτε έχω σκοπό να ασχολούμαι στην υπόλοιπη Ζωή μου με αυτό
σήμερα είχα ρεπό το παραδέχομαι

Να σου πω απλά ότι στερείται σοβαρότητας;; Ή μήπως να σε ευχαριστήσω για την "ευχάριστη νότα" που προσέθεσες στις συζητήσεις μας σήμερα που είχες και ρεπό;;

Γιατί δεν ξεκινάς σιγά-σιγά με την τεκμηρίωση που μας οφείλεις.


Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
stiv
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2964 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 20:19:41  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος stiv
quote:

και συνεχίζεις να μην ξεκαθαρίζεις ονόματα
δεν νομίζω ότι είναι κακό να ξέρουμε στο φόρουμ ποιοι το ίδρυσαν και ποιος το έχει, κακό είναι?
πιστεύω ότι αν μας αποκαλύψεις τους ιδρυτές θα γλυτώσουμε περισσότερο χρόνο, θα μου αποδείξεις εύκολα και γρήγορα ότι έχω λάθος
και ειλικρινά μιλάω δεν θα το συνεχίσω .


koukou1,αν εχεις κατι να πεις ουσιαστικο για την Ν.Α που διαβαζουμε το θεμα ως μελη αυτου του φορουμ και για οτι αλλο εχεις πει ,πες το σε ευθεια γραμμη και μην το πας γυρω γυρω ,εσυ ξερεις ,εσυ εχεις την ευθυνη του λογου σου.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 20:27:15  Εμφάνιση Προφίλ
Σαν μέλος του esoterica ζητώ απο το μέλος Koukou να τεκμηριώσει αυτά που ισχυρίζεται,διότι άν αληθεύουν είναι σοβαρά.

Αν όμως δεν αληθεύουν [το πιο πιθανό],δεν είναι τίποτα άλλο,παρα μια ακόμη προσπάθεια σπίλωσης του υπ'αριθ' ένα,site, στην Ελλάδα.

Και φυσικά κανένα σκεπτόμενο μέλος,δεν θα δώσει σημασία στα λεγόμενα του Koukou.

Ετσι αγαπητέ Koukou,ξεκίνα να κάνεις...κούκου,αλλοιώς σιώπησε!
Και να είσαι σίγουρος πώς τα σκεπτόμενα μέλη του φόρουμ θα ακολουθήσουν το ρητό..<< Μηδενι δίκην δικάσεις πρίν αμφοίν μύθον ακούσεις>>

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 20:30:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus
quote:
συγνώμη για την αυταρχικότητα αλλά και εσύ δεν πας πίσω, έλεος δεν σκότωσα και κανέναν ούτε έκανα κάτι παράνομο
νομικά ο ισχυρισμός δεν αποτελεί παρανομία και δεν είπα να με πιστέψει κάποιος με το ζόρι δεν απείλησα κανέναν
και συνεχίζεις να μην ξεκαθαρίζεις ονόματα
δεν νομίζω ότι είναι κακό να ξέρουμε στο φόρουμ ποιοι το ίδρυσαν και ποιος το έχει, κακό είναι?
πιστεύω ότι αν μας αποκαλύψεις τους ιδρυτές θα γλυτώσουμε περισσότερο χρόνο, θα μου αποδείξεις εύκολα και γρήγορα ότι έχω λάθος
και ειλικρινά μιλάω δεν θα το συνεχίσω .

Τι κάνεις Γιάννη;
koukou σπέρνω...

Τελικά υπάρχουν ορισμένες συμπεριφορές τις οποίες και να τις επισημάνει κάποιος στον συνάνθρωπο του εκείνο που τις εκδηλώνει, αυτές πολύ δύσκολα αλλάζουν.
Κι αλλάζουν πολύ δύσκολα επειδή η θρασύτητα, η κακόβουλη πρόθεση κι η τάση προς καταστροφή όχι μόνο τείνουν να γίνονται ένα με τον άνθρωπο αλλά και γιατί τον "τρώνε" όλο και περισσότερο.

Στα τόσα χρόνια που ανήκω στην Ομάδα Συνεργατών του Esoterica έχω δει διάφορους "κομήτες" να εμφανίζονται στα Forums για να λάμψουν με φανταχτερές και βαρύγδουπες δηλώσεις και να πετάξουν το μαργαριτάρι τους, σπιλώνοντας τον Χώρο που τους έχει δώσει βήμα - είτε για σύντομο είτε για μακρό διάστημα - και να τον συνδέσουν δεν ξέρω κι εγώ με τι.
Πέραν του ότι αυτό είναι τραγελαφικό - καθώς έχουν γραφτεί διάφορες κατηγορίες "απείρου κάλλους" - είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπεις την δυσκολία κάποιων ανθρώπων και το νοητικό τους βραχυκύκλωμα στο να αφήσουν τον εαυτό τους ελεύθερο κι ανεπηρέαστο από τις όποιες εμπειρίες έχει αποκομίσει ως τώρα και να φανεί έστω και για λίγο ανοιχτός στην πιθανότητα να υπάρχουν Χώροι που πρεσβεύουν ιδέες κι αρχές κι οι οποίοι να μην κρύβουν από πίσω τέρατα Κθούλου και συνομωσίες αλλά να είναι αυτό ακριβώς που φαίνεται.
Και δυστυχώς αυτή η συμπεριφορά προέρχεται συχνά από ορισμένους ανθρώπους οι οποίοι διατείνονται με θέρμη για τον εσωτερισμό, την αναζήτηση, την ψυχική ανάταση κι εξέλιξη του ανθρώπου...
Κάτι το οποίο προσωπικά το χαρακτηρίζω - λίαν επιεικώς - τουλάχιστον ασυμβίβαστο!

Η δική σου περίπτωση λοιπόν, koukou1 - πετυχημένη επιλογή nickname αλλά του λείπουν κάποια γράμματα στο τέλος... - είναι ενδιαφέρουσα κι αρκούντως ιδιόρρυθμη...
Εμφανίζεσαι σαν κάποιον σωτήρα(;) σε ένα Forum, κατηγορείς τους Υπευθύνους ότι κρύβεται κάτι άλλο από πίσω, ότι ο Χώρος αυτός συνδέεται με Ομάδες, πρόσωπα και δεν ξέρω κι εγώ τι κι όταν αναρωτιέται κάποιος - πολύ δικαιολογημένα - για το τι είναι αυτό που σε κινητοποιεί να τα λες όλα αυτά και ποιά στοιχεία έχεις, το παίζεις Κινέζος και φτάνεις μάλιστα στο σημείο να λες ότι "έλεος δεν σκότωσα και κανέναν ούτε έκανα κάτι παράνομο
νομικά ο ισχυρισμός δεν αποτελεί παρανομία και δεν είπα να με πιστέψει κάποιος με το ζόρι δεν απείλησα κανέναν"
.

Λυπάμαι αλλά είσαι σοβαρός, άνθρωπε μου;
Τι είναι αυτά που λες;
Αυτό είναι δείγμα σοβαρού διαλόγου, επενδεδυμένου με ορθά επιχειρήματα κι ο οποίος έχει ως σκοπό την ειλικρινή επικοινωνία με τους άλλους;
Γράφεις ό,τι σου κατέβει και δηλώνεις με θρασύτητα κιόλας ότι ο ισχυρισμός δεν αποτελεί παρανομία;
Να ισχυριστώ λοιπόν κι εγώ για εσένα ό,τι θέλω από την στιγμή που δεν σε γνωρίζω;

Εν κατακλείδι, koukou1, προσπάθησε να αναθεωρήσεις την όποια στάση έχεις υιοθετήσει στις Συζητήσεις και τις όποιες σκοπιμότητες σου.
Εάν επιλέξεις να τις διατηρήσεις αυτούσιες, οφείλω να σε ενημερώσω ότι αυτά μας τα 'παν κι άλλοι και καταντάει και γραφικό...
In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 20:41:10  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Dying_Incubus
Τι κάνεις Γιάννη;
koukou σπέρνω...

Ένας κουκου δεν φέρνει την άνοιξη.. ούτε και τον χειμώνα!

Σειρά σου ΝΙΚΟΜΑΧΕ!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

koukou1
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Cyprus
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 20:48:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους koukou1
Κάνω μια και απλή ερώτηση, αφού είναι πασίγνωστο ποιοι είναι αυτοί που ίδρυσαν το φόρουμ,
δεν έχετε κανένα πρόβλημα να το ξανά αναφέρετε έτσι δεν είναι?
απαντήστε μου και εγώ θα αναθεωρήσω
είναι κάτι παράλογο αυτό που ρωτάω?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 20:48:33  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

quote:
Dying_Incubus
Τι κάνεις Γιάννη;
koukou σπέρνω...

Ένας κουκου δεν φέρνει την άνοιξη.. ούτε και τον χειμώνα!

Σειρά σου ΝΙΚΟΜΑΧΕ!


Για ποιό πράγμα Ντοτόρο?

Σειρά εχω για πολλά.

Μήπως αρχίζει απο Δ ?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stiv
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2964 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 20:52:39  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος stiv
quote:

Κάνω μια και απλή ερώτηση, αφού είναι πασίγνωστο ποιοι είναι αυτοί που ίδρυσαν το φόρουμ,
δεν έχετε κανένα πρόβλημα να το ξανά αναφέρετε έτσι δεν είναι?
απαντήστε μου και εγώ θα αναθεωρήσω
είναι κάτι παράλογο αυτό που ρωτάω?Κουκου1 ,εσυ εριξες το σπιρτο ,γαι το θεμα αυτο ,και αφου εχεις το θαρρος της γνωμης γιατι δεν συνεχιζεις!!!!! ,εκτος και αν παιρνεις πισω αυτα που ειπες ,με αλλον τροπο.

Τελος παντων να μαθουμε και εμεις οι αδαης .


Γιατι με αυτο που ειπες για μενα ανακυπτουν θεματα............


Edited by - stiv on 28/11/2011 20:55:26Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 21:14:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
Πρέπει να καταλάβετε, όλοι, πως το θέμα της τεκμηρίωσης μιας τέτοιας μομφής προς το esoterica.gr έρχεται σε σύγκρουση με την αρχή των προσωπικών δεδομένων. Δεν μπορεί ούτε ο koukou1 [ ούτε και κανένας άλλος koukou1 ] να τεκμηριώσει τα λεγόμενά του, ΑΝ ΔΕΝ αναφέρει στοιχεία [ π.χ ονοματεπώνυμα, γεγονότα κτλ ] που θα θίγουν αυτήν την αρχή.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stiv
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2964 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 21:18:41  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος stiv
Zip.ΓΝΩΣΤΟ,αλλα να μην αμολαει ο καθενας ετσι αυθαιρετα <βομβες> στον αερα.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 21:27:03  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Πρέπει να καταλάβετε, όλοι, πως το θέμα της τεκμηρίωσης μιας τέτοιας μομφής προς το esoterica.gr έρχεται σε σύγκρουση με την αρχή των προσωπικών δεδομένων. Δεν μπορεί ούτε ο koukou1 [ ούτε και κανένας άλλος koukou1 ] να τεκμηριώσει τα λεγόμενά του, ΑΝ ΔΕΝ αναφέρει στοιχεία [ π.χ ονοματεπώνυμα, γεγονότα κτλ ] που θα θίγουν αυτήν την αρχή.Σωστά.Επομένως τα λεγόμενά του,έχουν την ίδια αξία με τα σκουπίδια.

Ετσι,δεν μένει παρά να σκεφθούμε,για ποιό λόγο έγινε αυτή η << ρήψη >>.Και εδω,μπαίνει ο παράγοντας "προβοκάτσια".Η ζήλεια,η βλακεία,η ανευθυνότητα,είναι εξ'ίσου πιθανές αιτίες.

Διαλέγεις και...παίρνεις!!


ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

koukou1
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Cyprus
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 21:28:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους koukou1
Δηλαδή παραδέχεστε ότι το να λέω ότι πέρασε στα χέρια της Ν.Α είναι διαφήμιση,(συκοφαντική δυσφήμιση) καλό και αυτό.
Αρα και εσείς την Ν.Α δεν την θεωρείτε κάτι υγιές για να συκοφαντητε το φόρουμ με αυτό που είπα
εγώ λέω να μην μιλάμε τζάμπα και να λύσετε το θέμα άμεσα και εύκολα έξαλλου είσαι ο υπεύθυνος
δεν ρωτάω τίποτα παράλογο
stiv απλά αυτό που είπα όποιος θέλει το πιστεύει έτσι δεν είναι;
αρα εμένα μπορεί όποιος θέλει να με πει τρελό ωραία;
γιατί όμως ο admin να μην μπορεί να απάντηση σε κάτι πολύ απλό
εγώ είπα ότι να μου εξήγηση αυτά τα πασίγνωστα και όλα θα θα ξεκαθαριστούν όσο αναφορά αυτά που είπα,
ποιος έχει το φόρουμ τώρα? για να δούμε αν είναι μέλος της Ν.Α
αν δεν μπορεί να μου πει ονόματα για ευνόητους λόγους ,
τότε το ίδιο συμβαίνει και με μένα, δεν Λέω ονόματα για ευνόητους λόγους, δεν με νοιάζει να αποδείξω εντέλει τίποτα .
μίλησα για αυτά που ξέρω όποιος θέλει με πιστεύει.
Μην νομίζεται ότι είμαι ηλίθιος, μπλέκομαι όσο με παίρνει μην κάνετε του κριτές από ασφάλεια.
έχετε δίκιο ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη κάποια στιγμή όμως υπάρχει ο ο πρώτος κούκος και Μέτα οι άλλοι
Όπως επίσης θα δίνω όποια εύθυμη νότα θέλω δεν θα μου πείτε ακόμα και αν πρέπει να κάνω και αυτό
zip αυτό ζητάω από τον admin
μην με απειλείται αν με πάρετε σοβαρά η όχι, δεν με ενδιαφέρει, να με πάρετε όσο σοβαρά θέλετε
εγώ τις εμπειρίες μου κατέθεσα, κάντε ότι θέλετε
αν δεν είναι αλήθεια αυτά που λέω δεν θα σα; ένοιαζε και τόσο, θα μου απαντούσατε .
Σας είπα δεν πρόκειται να εμπλέξω σε σημείο που θέλετε να με φέρεται

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

koukou1
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Cyprus
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 21:32:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους koukou1
δηλαδή θέλετε να πω ονόματα και τηλέφωνα ?


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stiv
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2964 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 21:34:05  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος stiv
koukou1,προσωπικα εμενα με αφηνει αδιαφορο,το να σε μπλεξω και να σε φερω ,που εσυ νομιζεις σε σημειο Δυσκολο.

Εσυ επελεξες να ερθεις σε αυτο το σημειο.

Edited by - stiv on 28/11/2011 21:34:55Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 21:40:03  Εμφάνιση Προφίλ
Τι λές τώρα Koukou?

Ερχεσαι,πετάς την χειροβομβίδα και κρύβεσαι για να μην σε πάρουν τα θραύσματα?

Εμείς δηλαδή τι είμαστε?
Τα αιγοπρόβατα του κοπαδιού?
πώς την "είδες" έτσι?

Αν έχεις κάτι με την διαχείρηση,γιατί δεν απευθύνεσαι ιδιωτικά σε αυτήν και βγαίνεις δημόσια να καταγγείλεις πράγματα, που εσύ ο ίδιος λές[κατόπιν εορτής],οτι δεν θα προχωρήσεις,σε τεκμηρίωση?

Μα καλά για οπαδούς της ΝΑ μας περνάς?
Για τόσο βλάκες δηλαδή?

Τόσα χρόνια χρειάσθηκαν για σένα και τον άλλον τον πρώην αρχηγό να καταλάβετε,σε τι σαχλαμάρα είχατε μπλέξει και νομίζετε οτι όλοι είναι του επιπέδου σας?

Μπράβο σας.Ακόμη συνεχίζετε στο ίδιο μοτίβο!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stiv
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2964 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 21:48:38  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος stiv
quote:

Τι λές τώρα Koukou?

Ερχεσαι,πετάς την χειροβομβίδα και κρύβεσαι για να μην σε πάρουν τα θραύσματα?

Εμείς δηλαδή τι είμαστε?
Τα αιγοπρόβατα του κοπαδιού?
πώς την "είδες" έτσι?

Αν έχεις κάτι με την διαχείρηση,γιατί δεν απευθύνεσαι ιδιωτικά σε αυτήν και βγαίνεις δημόσια να καταγγείλεις πράγματα, που εσύ ο ίδιος λές[κατόπιν εορτής],οτι δεν θα προχωρήσεις,σε τεκμηρίωση?

Μα καλά για οπαδούς της ΝΑ μας περνάς?
Για τόσο βλάκες δηλαδή?

Τόσα χρόνια χρειάσθηκαν για σένα και τον άλλον τον πρώην αρχηγό να καταλάβετε,σε τι σαχλαμάρα είχατε μπλέξει και νομίζετε οτι όλοι είναι του επιπέδου σας?

Μπράβο σας.Ακόμη συνεχίζετε στο ίδιο μοτίβο!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Προσυπογραφω αυτα που ειπε ο Νικ,ετσι ακριβως.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 21:51:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin
Πάντως koukou1, τα ίδια ακριβώς με αυτά που ισχυρίζεσαι για εμάς -περί "παράδοσης", συμβουλίων κ.ο.κ.- μας τα έχει πει και ο γαραντζώτης γιάννης σε μηνύματα προηγούμενων ημερών. Εντάξει, αυτός υπονόησε επίσης ευθαρσώς ότι πληρωνόμαστε (εμείς που συνεργαζόμαστε για τον χώρο) από τη συγκεκριμένη οργάνωση όπως μπόρεσα να καταλάβω. Ευτυχώς βέβαια διαφοροποιείσαι από τον γαραντζώτης γιάννης καθώς εσύ δεν μας έστειλες υβριστικό e-mail -πράγμα που έκανε ο πρώτος στην amalia- προσπαθώντας να ασκήσει μία επιπρόσθετη χειραγωγικής φύσης πίεση όπως αντιλαμβάνομαι. Δεν νομίζω ότι θα το αρνηθεί και ο ίδιος μιας και όπως μας είπε θα επιστρέψει όταν ολοκληρώσει κάποιες ανειλημμένες του υποχρεώσεις πολιτικής φύσης.

Απλά αυτή η έντονη ταύτιση με παρακινεί στο να ρωτήσω κάτι ακόμη: εσύ εντέλει ήσουν ο "πληροφοριοδότης" του ή αυτός ήταν για εσένα; Ή μήπως είχατε από κοινού κάποια διαφορετικής πηγής πληροφόρηση; Ή κάτι άλλο;

Τώρα όσον αφορά την ερώτησή σου για το "ποιοι ήταν οι ιδρυτές του φόρουμ" να σου απαντήσω (το προφανές δηλαδή):
Τo Φορουμ του Esoterica το ίδρυσε ο συγγραφέας του παρόντος μηνύματος(προσωπικά εγώ δηλαδή)!
Κι εγώ είμαι αυτός που πάντα ήμουν!

Τώρα όσον αφορά τον φορέα Esoterica συνολικά, είπαμε: εν καιρώ! Προηγήσαι εσύ!
Εκτός βέβαια και αν το βρεις πρώτα μέσα από κάποια αναζήτηση που θα κάνεις. Δεν είναι και δύσκολο. Άλλωστε θα έπρεπε να ήταν το πρώτο που θα κάνεις πριν ξεκινήσεις τους "ισχυρισμούς" (που νομικά δεν αποτελούν και παρανομία βεβαίως-βεβαίως, όπως μας πληροφόρησες)!

Ακόμη, zip δεν καταλαβαίνω και πολύ καλά με ποιον τρόπο θα πρέπει να μας παρακωλύει αναπόφευκτα στην "τεκμηρίωση μιας τέτοιας μομφής προς το esoterica.gr" όπως την είπες, η προστασία των οποιονδήποτε προσωπικών δεδομένων -την οποία όπως βλέπω πολύ γρήγορα ασπάστηκε/υιοθέτησε και ο koukou1 -εκ των υστέρων.

Νομίζω πως ανάμεσα στην γενικολογία -που είδαμε έως τώρα- και στην άνευ εύνομου λόγου παραβίαση της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων υπάρχει ένας τεράστιος χώρος που προσφέρεται για την ζητούμενη τεκμηρίωση.

Τέλος koukou1, θα σε παρακαλούσα να μην ξαναπροσπαθήσεις να μας βάλεις λόγια στο στόμα, ερμηνεύοντας κατά το δοκούν τα προφανή και προσπαθώντας να υποστηρίξεις με αυτόν τον τρόπο την ιδιωτική σου "ατζέντα". Όταν λέμε Συκοφαντία, εννοούμε φυσικά το να ισχυρίζεται κάποιος για τον χώρο μας και την προσπάθειά μας κάτι το οποίο δεν ισχύει και το οποίο μας παρουσιάζει ως παραπλανητές των ανθρώπων προς τους οποίους απευθυνόμαστε. Άστα λοιπόν αυτά και εστιάσου αν θέλεις στα πραγματικά στοιχεία και αντικείμενα του διαλόγου.


Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Εαρινός
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7024 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 22:03:12  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Κάνω μια και απλή ερώτηση, αφού είναι πασίγνωστο ποιοι είναι αυτοί που ίδρυσαν το φόρουμ,
δεν έχετε κανένα πρόβλημα να το ξανά αναφέρετε έτσι δεν είναι?
απαντήστε μου και εγώ θα αναθεωρήσω
είναι κάτι παράλογο αυτό που ρωτάω?Nα σου απαντήσω εγώ..προκειμένου να ανα-θεωρήσεις..τσιριπίλα???


Μείνε μέσα στο παιχνίδι... Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
koukou1
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Cyprus
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 22:12:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους koukou1
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας πείραξε τόσο και έπειτα γιατί νομίζεις Νικομαχε ότι πρέπει να σας θεωρώ πρόβατα και τρίτον δεν κρύβομαι
εδώ δεν ξέρω αν το κατάλαβες, όλοι έχουν ψευδώνυμα(όλοι είναι κρυφοί παίκτες)
ακόμα Νικομαχε δεν έχω πρόβλημα να είσαι άνθρωπος ανωτέρου επιπέδου .
Όπως επίσης Stiv δεν έμπλεξα πουθενά μια χαρά είμαστε έτσι, πηγαίνω μέχρι εκεί που μου επιτρέπει το φόρουμ.
Δηλαδή ξαναρωτώ θέλετε να πω ονόματα και τηλέφωνα?
γιατί δεν ζητάτε τα ονόματα των ιδρυτών ρε παιδιά και τα βάζετε μαζί μου???

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

koukou1
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Cyprus
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 22:18:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους koukou1
οκ admin θα κάνω ότι μπορώ!!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 22:30:16  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας πείραξε τόσο και έπειτα γιατί νομίζεις Νικομαχε ότι πρέπει να σας θεωρώ πρόβατα και τρίτον δεν κρύβομαι
εδώ δεν ξέρω αν το κατάλαβες, όλοι έχουν ψευδώνυμα(όλοι είναι κρυφοί παίκτες)
ακόμα Νικομαχε δεν έχω πρόβλημα να είσαι άνθρωπος ανωτέρου επιπέδου .
Όπως επίσης Stiv δεν έμπλεξα πουθενά μια χαρά είμαστε έτσι, πηγαίνω μέχρι εκεί που μου επιτρέπει το φόρουμ.
Δηλαδή ξαναρωτώ θέλετε να πω ονόματα και τηλέφωνα?
γιατί δεν ζητάτε τα ονόματα των ιδρυτών ρε παιδιά και τα βάζετε μαζί μου???
========================================================================

Κοίτα πως έχουν τα πράγματα για μένα προσωπικά.

Ερχεσαι και λές: << Η Ν.Α. είναι ιδιοκτήτης του esoterica >>.
Δηλαδή εγω εχω στείλει 4000 μηνύματα σε ενα φόρουμ που ανήκει στην ΝΑ?Δεν μου κοβόντουσαν τα δάκτυλα καλύτερα?
Με προσβάλει αυτο που λές.Δεν το χωράει ο νούς μου.Για αυτο εκνευρίζομαι.Το κυριότερο,δεν το τεκμηριώνεις,άρα υποτιμάς την νοημοσύνη μου.άρα με θεωρείς αιγοπρόβατο.Κατάλαβες τώρα πως βγαίνει το συμπέρασμα οτι μας νομίζεις ζα?

Αλλού λές: << υπάρχουν κομάντο ΣΣ στο esoterica >>.
Αλλη "πατάτα" αυτή.
Δηλαδή Koukou,ούτε λίγο,ούτε πολύ υπάρχουν εδω μέσα [ισχυρίζεσαι] εντελώς ανεγκέφαλα άτομα,τα οποία είναι άκρως επικίνδυνα [ακριβώς επειδή είναι ΣΣ,δηλ.ανεγκέφαλοι],με τα οποία εν αγνοία μου συζητώ?
Οχι ρε φίλε,δεν μπορώ να το δεχθώ αυτο,χωρίς αποδείξεις.Δεν είμαι τόσο μαλάκας όσο νομίζεις.
Τι ηλιθιότητα είναι αυτοί οι ΣΣ,που ευχαρίστως θα "θυσιάζονταν" για το καλό της ανεκδιήγητης ΝΑ και μάλιστα θα αφαιρούσαν και ζωές,άν εντέλοντο απο κάτι τύπους σαν τον πρώην.

Μου λές λοιπόν οτι είμαι μέλος σε ενα τέτοιο φόρουμ?

Οχι.Δεν είμαι τόσο βλάκας.ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 28/11/2011 22:32:35

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 28/11/2011 22:34:18Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 22:37:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
Admin

Ακόμη, zip δεν καταλαβαίνω και πολύ καλά με ποιον τρόπο θα πρέπει να μας παρακωλύει αναπόφευκτα στην "τεκμηρίωση μιας τέτοιας μομφής προς το esoterica.gr" όπως την είπες, η προστασία των οποιονδήποτε προσωπικών δεδομένων -την οποία όπως βλέπω πολύ γρήγορα ασπάστηκε/υιοθέτησε και ο koukou1 -εκ των υστέρων.

Νομίζω πως ανάμεσα στην γενικολογία -που είδαμε έως τώρα- και στην άνευ εύνομου λόγου παραβίαση της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων υπάρχει ένας τεράστιος χώρος που προσφέρεται για την ζητούμενη τεκμηρίωση.


Αν δεν υπάρχει πρόβλημα από την μέρια της συντονιστικής ομάδος του forum, της διαχείρισης και του administration να δημοσιοποιηθούν προσωπικά δεδομένα [ κατ' εξαίρεσην ίσως για την συγκεκριμένη περίπτωση ], τότε ok, αλλάζει το πράγμα. Ας τα δημοσιοποιήσει τεκμηριώνοντας τα λεγόμενά του.

Απλώς, αναρρωτιέμαι τι είδους τεκμηρίωση θα είναι αυτή όταν π.χ αναφερθεί σε ένα όνομα ως φυσικό πρόσωπο, που κανένας από τους αναγνώστες δεν γνωρίζει ...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 22:37:29  Εμφάνιση Προφίλ
Με συγχωρείς admin για την γλώσσα και την αντιμετώπιση,αλλά αυτη η ιστορία υπερβαίνει την ψύχραιμη λογική.

Είναι εκτός ορίων συμβατότητας για την αντίληψή μου.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 28/11/2011 22:38:50Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

koukou1
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός

Cyprus
53 Μηνύματα
Απεστάλη: 28/11/2011, 23:06:44  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους koukou1
Νικομαχε δεν συγχέονται όλα αυτά που λες, τίποτα από όλα αυτά που είπα δεν υποτιμά την νοημοσύνη σου, εσύ το θεωρείς έτσι,
εσύ μπορεί να έχεις καλή πρόθεση και είναι ο λόγος που μπορεί να μην νιώσεις το περίεργο,
εδώ εγώ σου λέω ότι τα έζησα και είναι δύσκολο, μην το υποτιμάς
άνθρωποι καλής πρόθεσις είναι που την πατάνε.
το ζήτημα είναι ότι δεν αφήνεις ανοικτό το περιθώριο να έχω δίκιο
γιατί δηλαδή θεωρείς τόσο σίγουρο ότι έχω άδικο πρέπει να καταλάβεις ότι ότι και να σας πω από εδώ και περα
δεν θα είναι απόδειξη για εσάς, άπλα αν θες κανε μια έρευνα,
αφού δεν είναι πρέπον να μιλήσουμε με ονόματα, τότε δεν έχω άλλο τρόπο
ίσως θα μπορούσα να σου μιλήσω ιδιαιτέρως για να μην προκαλούμε όλο αυτό που συνέβη έως τώρα
συμφωνείς?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 53 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.15625
Maintained by Digital Alchemy