ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 Νέα Ακρόπολη... Νο.1
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 53
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
gianipseftis
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2194 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/12/2011, 12:34:54  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

gianipseftis
επέστρεψες στη συζήτηση μετά από την διήμερη απενεργοποίηση του λογαριασμού σου και εκτός από το πνεύμα "εκδικητικότητας" που (όπως φαίνεται από τα διάφορα υπονοούμενα και προσπάθειες δημιουργίας εντυπώσεων) διαπνέει τα γραφόμενά σου, προβαίνεις σε καταφανείς συκοφαντίες κατά ομάδων ανθρώπων και επίσης προσπαθείς να δημιουργήσεις εμπρηστικό κλίμα εξαπολύωντας έμμεσες προσβολές (εναντίον του Γ. Γαραντζώτη). Για τις συκοφαντίες και τις έμμεσες προσβολές έχει γίνει ήδη επέμβαση στα μηνύματά σου.

Πάντως, σχετικά με την επέμβαση που έγινε στο μήνυμά σου (Απεστάλη 09/12/2011, 18:41:13: "Η ίδια η ΝΑ αυτοπροσδιορίζεται διεθνώς σαν φασιστική / νεοναζιστική οργάνωση") απορίας άξιο είναι το εξής:

γνωρίζεις μήπως κάποιους χώρους όπου μπορεί κανείς να συμμετάσχει δημοσιεύοντας οτιδήποτε τόσο πρόδηλα συκοφαντικό εναντίον ανθρώπων και συλλογικοτήτων χωρίς καμία απολύτως στήριξη των δηλώσεών του; Το παραπάνω, ξεπερνάει όπως το αντιλαμβανόμαστε, διάφορων ειδών όρια, τουλάχιστον (και αυτό είναι το σημαντικότερο) ηθικής.
Εάν πάντως γνωρίζεις κάποιον τέτοιον χώρο, καλό θα ήταν να περιοριστείς εκεί και εάν θέλεις να συμμετέχεις στα forums του esoterica, καλύτερα θα ήταν να προτιμήσεις σοβαρές και αξιοπρεπείς τοποθετήσεις - συνένοχοι σε συκοφάντες δεν σκοπεύουμε πάντως να γίνουμε!


Πριν την χρονική (για μια βδομάδα) απενεργοποίηση του λογαριασμού σου, που θα είναι και η τελική χρονική (ή προειδοποιητική) απενεργοποίηση, σου δίνουμε τη δυνατότητα να τοποθετηθείς και να δώσεις εξηγήσεις επί των παραπάνω αν θέλεις, στο παρόν θέμα και μόνο, παρότι φοβόμαστε ότι και πάλι θα χρησιμοποιηθεί η δυνατότητα αυτή εναντίον μας, δηλαδή προσπαθώντας να δημιουργήσεις εντυπώσεις.

Ο λογαριασμός σου θα απενεργοποιηθεί την Κυριακή.


Αχ κα/διδα αμαλια
Τι μου έφερες στο νου!
Το Λυσία

“Οὐ πολλοῦ δέω χάριν ἔχειν, ὦ βουλή, τῷ κατηγόρῳ, ὅτι μοι παρεσκεύασε τὸν ἀγῶνα τουτονί “

Είναι πρόδηλο πως δεν μπορείς να αποκοπείς απο την φασίζουσα νοοτροπία της σπίλωσης, διαστρέβλωσης, και έντεχνης συκοφάντησης κατά οποιουδήποτε ατόμου τολμήσει να σε αμφισβητήσει.
Αυτοανακηρύχθηκες ως η μόνη πηγή εξουσίας και αυθεντίας, και χρησιμοποιείς αντί επιχειρημάτων την γνωστή σου μέθοδο της σπίλωσης της προσωπικότητας του συνομιλητή σου.

Το αρχικό παράπτωμά μου, πως δεν θέλησα να δεχτώ την ερμηνεία που εσύ ήθελες να μου επιβάλεις, δεχόμενος ντε και καλά, την ερμηνεία του όρου “ανάλογος”, ως ταυτόσημο με αυτή του “όμοιου”/ “ίδιου”, το θεώρησες αυτό προσβλητικό, και αυθάδεια. .
Διστυχώς η αξιοπρέπειά μου δεν επέτρεπε άλλα περιθόρια.
Έφτασες στο σημείο να αναφερθείς στον ανδρισμό, κατηγορώντας με και για φαλλοκράτη.
Βλέπω πως συχνά πυκνά καταφεύγεις σε τέτοια τρικ.
Είναι φανερό πως διακατέχεσαι από έντονο φαλλικό σύνδρομο ( άρε ΛΑΚΑ πόσο επαληθεύεσαι)

Η υπόθεση με το “ανάλογο” είναι λιγάκι ποιο παλιά, - αλά προφανώς σου άφησε “απωθημένα”

Το κερασάκι στην τούρτα προέκυψε την 21/11/2011 , 13.12.20 όταν μου ζητήθηκε από τον “Jekyll Hyde” να σχολιάσω τα λεγόμενα του νέο εμφανιζομένου – τότε - πρώην αρχηγού της ΝΑ

Η απάντησή μου τότε (21/11/2011, 13.12.20) ήταν η εξής

quote:
'Όσον αφορά τα λεγόμενα του” Γιάννη Γαραντζωτη” που με καλείς να σχολιάσω, δεν έχω καταλάβει που ακριβώς στοχεύουν οι καταγγελίες του κατά μιας “οργάνωσης”, στην οποία ήταν τοπικός αρχηγός, για κάποια χρόνια, άρα ένθερμος υποστηριχτής, της ανατριχιαστικής φασιστικής και ιησουίτικη νοοτροπίας που ο ίδιος περιγράφει με πολύ σαφή λόγια πως...
“ακόμα και το να σκοτώσει κανείς μπορεί να είναι μια πράξη αγάπης, σταματώντας τη δράση ενός αδελφού που έχει παρεκκλίνει, τουλάχιστον σε αυτόν τον κόσμο, και γλυτώνοντας πολλούς από περισσότερα βάσανα και οδύνες”
“είναι περισσότερο εγκληματίας αυτός που σκοτώνει ένα μερμήγκι χωρίς λόγο, από αυτόν που σκοτώνει άλλον άνθρωπο με ένα λόγο ή ιδανικό που να δικαιολογεί την πράξη του”
Προσωπικά έχω φρικάρει αν θες την δική μου θέση.
Αυτό που θα ήθελα κυρίως να μάθω, είναι πως από ένθερμος πρωτοστάτης και επί χρόνια καθοδηγητής μιας τέτοιας νοοτροπίας, ξαφνικά άλλαξε και μεταμορφώθηκε σε πολέμιο της.
Δηλαδή έχουμε έναν άλλον σύγχρονο “Σαούλ” η έναν άλλο “Jekyll Hyde” ?

Πέραν αυτών, με μεγάλη έκπληξη διάβασα την ερώτηση του “Γιάννη Γαραντζώτη” προς την Αμαλία, στην οποία μεταξύ πολλών άλλων αναφέρει σε κοινή θέα, στο τοπίκ “Νέα Ακρόπολη” με ημερομηνία 16/11/2011 και ώρα 00.55.49 τα εξής παράξενα.
“Αμαλία γεια σου. Συνηθίζεις να μιλάς στον πληθυντικό για τον εαυτό σου ή μήπως όλα όσα γράφεις , μου τα μεταφέρεις μετά από συμβούλιο που κάνατε με τους υπόλοιπους διαχειριστές του φόρουμ ?
Στο σημείο αυτό , θα πρέπει να σε ρωτήσω…είναι αλήθεια η πληροφορία που έχω πως, από το 2006 το φόρουμ παραδόθηκε, από ένα μέλος της ΝΑ , στη ΝΑ ?
Γράφεις… <<θα ήταν καλό να υπήρχε ένα γενικότερο δείγμα γραφής σου στις συζητήσεις, έτσι ώστε να μπορούν να κρίνουν οι συμμετέχοντες εάν δικαιούσαι να προτείνεις ή να αποτρέπεις κάποιον από κάτι >> . Αλήθεια, ακούς τι λες? Τι είσαστε, μια ομάδα που θέλει να ακούει μόνο όσους έχει αποδεχτεί, άσχετα με την ορθότητα ή όχι των απόψεων που κάποιος έχει ?
Δεν είναι και τόσο φιλοσοφική στάση. Δεν νομίζεις ?Επιπλέον νομίζω , πως με τη θέση σου αυτή προσλάβεις και όλους όσους συμμετέχουν, ή μήπως δεν είναι έτσι ?”


Δηλαδή με λίγα λόγια την ρωτά ούτε λίγο ούτε πολύ, αν το φόρουμ είναι “θυγατρική” της οργάνωσης Ν.Α.Ο βαρύτατος επώνυμος υπαινιγμός, πως το φορουμ “εσωτερικα” από το 2006 έχει παραδοθεί στη ΝΑ , αν και είχαν περάσει 6-7 ημέρες, έμεινε ασχολίαστος απο εσένα.
Γιατί άραγε?
Μάταια περίμενα κάποια διάψευση, ή τέλος πάντων κάποιο σχόλιο.

Είχαν περάσει 6-7 ημέρες και κάνεις άλλος στο φόρουμ δεν το είχε επισημάνει την βαρήτητα της καταγγελίας , ούτε είχε αναφερθεί στην ανατριχιαστική φασιστική φιλοσοφία της ΝΑ που περιέγραφε ο πρώην αρχηγός, παραθέτοντας αυτούσια αποσπάσματα του υδριτή της ΝΑ, απο τους “σπόρους” του.
.
Το ότι τόλμησα εγώ να το αναφέρω έπιτα από μια βδομάδα, επισημαίνοντας την σοβαρότητα της επώνυμης καταγγελίας ήταν συκοφαντία?
Έκανα το λάθος απο ότι φαίνεται να μιλήσω για το “σχοινί”..

Μετατράπηκα αμέσως σε κόκκινο πανί, και έπρεπε να βρεθεί δικαιολογία να εμποδιστεί η αναμόχλευση μιας υπόθεσης την σοβαρότητα της οποίας μέχρι τότε τουλάχιστον δεν γνώριζα.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

gianipseftis
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2194 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/12/2011, 12:45:07  Εμφάνιση Προφίλ

Συνεχίζοντας τη δική μου τοποθέτηση κα/διδα αμαλια μου απαντάς στο απο 21/11/2011 μύνημά μου, μέσα σε 14 ώρες για το ίδιο θέμα - μεταξύ άλλων - τα εξής
quote:
εσταλει απο αμαλια την 22/11/2011 04.17.56
Με κουτοπόνηρο τρόπο προσπαθείς να δημιουργήσεις αρνητικές εντυπώσεις εις βάρος μου και εις βάρος μας (συνολικά, ως esoterica):

Στην αρχή, απαντάς στον Dr Jekyll Mr Hyde ενσωματώνοντας στο μήνυμά σου τις κατάλληλες φράσεις από μήνυμα του μέλους "γαραντζώτης γιάννης" σε άλλο θέμα, φράσεις που δικαιολογούν το ότι "έχεις φρικάρει" για την "ανατριχιαστική φασιστική και ιησουΐτικη νοοτροπία" (όπως την περιγράφεις) της οργάνωσης Νέα Ακρόπολη. Και ευθύς στη συνέχεια, όντας εκτός του θέματος που πραγματεύεται η παρούσα συζήτηση...
quote:

gianipseftis :
Πέραν αυτών, με μεγάλη έκπληξη διάβασα την ερώτηση του “Γιάννη Γαραντζώτη” προς την Αμαλία, στην οποία μεταξύ πολλών άλλων αναφέρει σε κοινή θέα, στο τοπίκ “Νέα Ακρόπολη” με ημερομηνία 16/11/2011 και ώρα 00.55.49 τα εξής παράξενα.
"[...]"


παραθέτεις ένα δεύτερο απόσπασμα από μήνυμα του "γαραντζώτη γιάννη", στο οποίο φημολογεί για δήθεν παράδοσή μας από το 2006 στη Νέα Ακρόπολη.
Στο οποίο απόσπασμα σχολιάζεις:
quote:

gianipseftis :
Δηλαδή με λίγα λόγια την ρωτά ούτε λίγο ούτε πολύ, αν το φόρουμ είναι “θυγατρική” της οργάνωσης Ν.Α.


Το βρώμικο κόλπο σου είναι πολύ εύκολα ανιχνεύσιμο:
Αρχικά επιλέγεις να αναφέρεις με αποτροπιασμό κάποια πολύ αρνητικά στοιχεία που ένα μέλος προσάπτει σε μια οργάνωση - στη συνέχεια παραθέτεις μια φήμη που ισχυρίζεται σχέση δική μας με την οργάνωση αυτή - και τέλος μας κατατάσσεις πονηρά ως θυγατρική της οργάνωσης αυτής.
Άρα, ως θυγατρική της οργάνωσης, διακατεχόμαστε κι εμείς από "ανατριχιαστική φασιστική και ιησουΐτικη νοοτροπία".
Γιατί όλο το παραπάνω;
- Διότι δεν έχεις τον ανδρισμό να παραδεχτείς ότι σε μια (τουλάχιστον) συζήτηση δεν σεβάστηκες τους κανόνες του διαλόγου,
- Διότι δεν ανέχτηκε ο "ανδρισμός" σου να σου κάνει παρατήρηση κάποιος και ακόμα περισσότερο μια γυναίκα διαχειριστής,
- Διότι δεν μπορείς να υποστηρίξεις τον εαυτό σου με ορθόδοξους και τίμιους τρόπους, παρά μονάχα με φθηνά κόλπα και προσπάθειες δημιουργίας εντυπώσεων.
Όλα τα παραπάνω καθιστούν τη στάση σου κι εσένα ως εντελώς αναξιοπρεπή.

Θα σου προτείναμε πάντως ειλικρινά, να μην το τραβήξεις άλλο.


Που ήθελες να απαντήσω?
Βρήκες εκεί κουτοπονηριά?
Πάντα κρίνεις εξ ιδίων.
Η κουβέντα γίνεται για την ΝΑ, και τα λεγόμενα του πρώην αρχηγού της.
Αν υπάρχουν 2-3 θέματα που σχετίζονται με τον πρώην αρχηγό και τα λεγόμενά του, είναι δικής σας δουλειά να τα συγκεντρώνεται σε ένα.
Εγώ δεν έχω το χρόνο.

Μόνο από αυτή σου την απάντηση διαφαίνεται η φασιστική σου νοοτροπία σπίλωσης, συκοφάντησης, υποτίμησης της προσωπικότητας μου, καταδεικνύοντας και το φαλλικό κόμπλεξ σου, εκτοξεύοντας τους “κατά ανδρισμού” λιβέλους σου.
(κάτι άλλωστε που σου είναι δύσκολο να κρύψεις , αν κρίνω από την κακόγουστη αφίσα που μας πλάσαρες, - απαξιώ να την επαναποστάρω - )

Το φαλλικό σύνδρομο εε?
Άρε ΛΑΚΑ καλά τα έλεγες εσύ!!!!

Την ΝΑ σαν οργάνωση, - όσο και να σου φαίνεται παράξενο – δεν την γνώριζα μέχρι πρόσφατα, μιά και αυτό το φρούτο ,- ευτυχώς ή δυστυχώς,- δεν ευδοκιμεί στην περιοχή μου.

Εδώ πληροφορήθηκα την ύπαρξή της, και τις “σοφές φιλοσοφημένες απόψεις” του ιδρυτή της, που για την δική μου κρίση και ηθική είναι ανατριχιαστικές, και ταυτόσημες με την ιησουίτικη νοοτροπία “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”
Για την φασιστική νεοναζιστική νοοτροπία, την χρήση φασιστικών συμβόλων, κλπ κλπ, εδώ τα πληροφορήθηκα, και κάποιος μάλιστα εδώ – δεν έχω τον χρόνο να ψάξω να το βρω – έδωσε και σχετικά λινκς που φανερώνουν τον φασιστικό προσανατολισμό της οργάνωσης.

Εδώ διάβασα πως

“αυτές οι ιδεολογίες οργανώνονται σε θρησκείες και φυλετικά συστήματα ιδεών που απαιτούν να αφανίσουν ολόκληρους λαούς και πολιτισμούς προκειμένου να εκπληρωθούν τα εξαγνισμένα οράματά τους για τον κόσμο.”

Δεν κατάλαβα θα παίζουμε με τις λέξεις, ή θα χώνουμε το κεφάλι στην άμμο?
Είναι η άποψη αυτή φασιστική ή όχι?

Αλά γιατί να πάμε μακρυά?
Όταν ο ίδιος ο ιδρυτής της ΝΑ γράφει στο περίφημο βιβλίο του – όπως εδώ αναφέρθηκε - πως
“ενα έθνος είναι ένα ζωντανό ον. Κομματιασμένο σε κομμάτια (κόμματα) ανταγωνιστικά, είναι μονάχα ένα πτώμα που σε λίγο θα βρωμίσει.»

Αυτό, εγώ ο αισχρός συκοφάντης, το ερμηνεύω σαν δικτατορική φασιστική νοοτροπία.
Είναι η απόλυτη κατάργηση της ελευθερίας της έκφρασης , της διαφορετικότητας, και η μετατροπή των λαών σε πρόβατα υπό ένα τσοπάνη, πατερούλη.

Προφανώς αυτή η φιλοσοφία είναι που σε εκφράζει, και γιαυτό σε εκνευρίζει όταν τη κακολογούν η εκφράζεται κάποια διαφορετική άποψη.
Μου ζητάς να σεβαστώ και να δεχτώ αυτή την ιδιαιτερότητα των ατόμων που επιβουλεύονται την ελευθερία μου?
Πας καλά?

Το έχω δηλώσει και σε παλαιότερη χρονική στιγμή.
Δεν με ενδιαφέρει ο λογαριασμός μου στο φόρουμ περισσότερο από την αξιοπρέπειά μου.
Δεν θα γίνω αυλοκόλακας και γλείφτης για να διατηρήσω τον λογαριασμό μου.

Οι διαχειριστές στα φόρα, δεν είναι αυθεντίες, και θα πρέπει να λειτουργούν ΜΟΝΟ πυροσβεστικά και όχι με ειρωνείες και απρεπείς χαρακτηρισμούς, όπως εσύ συνηθίζεις με τον κάθε διαφωνούντα, σε μια προσπάθεια να τον παρουσιάσεις ως αναξιοπρεπή και αναξιόπιστο, πετώντας λάσπη και προσάπτοντας την ρετσινιά της ιδιοτέλειας
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι σαν εσένα, και δεν διαχέονται από την ίδια φασιστική νοοτροπία.


Υ.Γ
Δυστυχώς λόγο ανειλημμένων υποχρεώσεων μέχρι την προσεχή Τρίτη, δεν θα μπορέσω να απαντήσω τώρα στον admin αποδομώντας τους δικούς του “αστείους” ισχυρισμούς.
Θα το κάνω όταν έχω τον δέοντα χρόνο.

ΔΕΝ είμαι ριψασπίδης.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/12/2011, 14:08:07  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Μόνο από αυτή σου την απάντηση διαφαίνεται η φασιστική σου νοοτροπία
Μπορείς να μου εξηγήσεις ρε πσεφτράκο, γιατί δεν έχω δει κάτι τέτοιο στα 7 χρόνια συμμετοχής μου εδώ;
Μήπως είμαι (είμαστε, διότι μόνον εσύ το βλέπεις αυτό) μαλάκες;
Διότι ουδείς, ποτέ, δεν με εμπόδισε να γράψω αυτό που σκεπτομαι, αν είναι επαρκώς τεκμηριωμένο.


Ξέρεις τι είναι φασισμός ή ν' αρχίσουμε ν' ανοίγουμε τα λεξικά;
Είσαι εγγράμματος υποθέτω...


Edited by - Αίολος on 10/12/2011 14:10:37Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/12/2011, 14:26:42  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Αλήθεια, όταν εγώ βάζω στην υπογραφή μου...πρώην αρχηγός..., με αποκαλείς...τέως. Όταν εσύ βάζεις ένα γάιδαρο, πως πρέπει να σε αποκαλώ ?
Τι έχει να μας πει ο μακεδόνας, σχετικά με αυτό?

πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης


Να τον αποκαλείς...Πελεγκρίνο .!!!

Σημ.ο γαϊδαράκος του Πεπίτο Γκονζάλες.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/12/2011, 14:35:02  Εμφάνιση Προφίλ
Μάλλον δεν κσέρει τον Πελεγκρίνο Νικ.
Θα τον μάθει...

Edited by - Αίολος on 10/12/2011 14:38:05Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Πελεγκρίνο
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός (διπλός)

Mexico
88 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/12/2011, 15:03:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Πελεγκρίνο
!!!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
gianipseftis
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2194 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/12/2011, 15:03:13  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

quote:
Μόνο από αυτή σου την απάντηση διαφαίνεται η φασιστική σου νοοτροπία
Μπορείς να μου εξηγήσεις ρε πσεφτράκο, γιατί δεν έχω δει κάτι τέτοιο στα 7 χρόνια συμμετοχής μου εδώ;
Μήπως είμαι (είμαστε, διότι μόνον εσύ το βλέπεις αυτό) μαλάκες;
Διότι ουδείς, ποτέ, δεν με εμπόδισε να γράψω αυτό που σκεπτομαι, αν είναι επαρκώς τεκμηριωμένο.


Ξέρεις τι είναι φασισμός ή ν' αρχίσουμε ν' ανοίγουμε τα λεξικά;
Είσαι εγγράμματος υποθέτω...


Edited by - Αίολος on 10/12/2011 14:10:37


Προφανώς γαιδαράκο, εσύ (αν μιλάς για τον εαυτό σου) συνεμορφώθεις προς τας υποδείξεις.

Στην περίπτωση την δική μου, άλλα ήταν τα μηνύματα.
Η ιστορία είναι καταγεγραμμένη, και δεν γίνεται να διαγραφεί.

Αλλά αυτή την στιγμή φεύγω, και δεν έχω χρόνο να σου αποδείξω του λόγου το αληθές.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Πελεγκρίνο
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός (διπλός)

Mexico
88 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/12/2011, 15:13:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Πελεγκρίνο
Με την ησυχία σου!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/12/2011, 15:19:59  Εμφάνιση Προφίλ
Κσερχάστηκα. Με την ησυχία σου!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/12/2011, 15:44:55  Εμφάνιση Προφίλ
Απίθανος Αίολε...!!!!

Μερικές φορές με κάνεις και ξεκαρδίζομαι στα γέλια !

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γαραντζώτης γιάννης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/12/2011, 19:17:23  Εμφάνιση Προφίλ
χάθηκε (?) ο παντελής, πάει ο άνθρωπος, φεύγει και ο Γιάννης ο ψεύτης.Τι γίνεται παιδιά? Πόλεμο έχουμε ? Τι ρυθμός είναι αυτός με τον οποίο χάνουμε τους συνομιλητές μας ?
Ποιος φταίει γι αυτό?

όχι!, όχι!, δεν φταίω εγώ! Εγώ απλά δεν απαντάω σε ότι με ρωτάνε...
Τουλάχιστον να επιστρέψει ο Κουκου!

Τι γίνεται, δεν θα εμφανιστεί κανένας άλλος?

Περίμενα πως, το συγκεκριμένο φόρουμ, θα είχε περισσότερους αναζητητές!

Λέτε να κατάλαβαν πως,έχει δίκιο ο Πλάνας και έφυγαν για να ασχοληθούν σοβαρά με τη φιλοσοφία ?

πρώην αρχηγός ΝΑ ΘεσσαλονίκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/12/2011, 20:25:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost

Aμαλία μία ερώτηση...από τη στιγμή που άρχισαν οι προειδοποιήσεις σε μέλη καθώς και κάποιες απενεργοποιήσεις (προσωρινές ή μόνιμες) για ποιό λόγο δεν γίνεται το ίδιο και με τον γαραντζώτη?

Γιατί δεν του έχει γίνει έστω και μία φορά αυστηρή προειδοποίηση ότι αν ξαναεκφραστεί άσχημα για τα μέλη αυτού του χώρου αλλά και για τον ίδιο το χώρο τότε θα διαγραφεί??

Το θέμα της ΝΑ έχει ενδιαφέρον (παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζει) όμως το συγκεκριμένο μέλος είναι πολύ προσβλητικό, κάνοντας επανειλλημένα λόγο για κουκουλοφόρους, μάσκες, μισθωτούς υπαλλήλους και λοιπά, παρά τις συστάσεις που του έγιναν από τον άντμιν.

Από τη στιγμή λοιπόν που αυτός ο τύπος έχει επανειλημένα προσβάλλει με αυθάδεια το χώρο και τα μέλη του για ποιό λόγο δεν έχει προειδοποιηθεί ότι θα διαγραφεί εάν συνεχίσει?

Το ενδεχόμενο η διαγραφή του να τον "ηρωοποιήσει" και να τον "δικαιώσει" αποκλείεται διότι ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΥΣΣΩΜΑ αναγνώρισαν την εμπρηστικότητα και επιθυμία προβολής του εν λόγω τύπου που διαρκώς προπαγανδίζει, ειρωνεύεται και πετάει υπονοούμενα προς διαχειριστές και μέλη.

Ανεξαρτήτως δηλαδή εάν συμφωνούν με κάποια από τα λεγόμενά του ή όχι όλοι του έχουν ασκήσει κριτική για το στυλ του.

Είναι δηλαδή δεκτόν ο γιάννης ψεύτης να απενεργοποιείται προσωρινά για μία σειρά από απρεπείς ή και ανόητες κουβέντες που είπε σε κάποια θέματα, μεταξύ άλλων και εναντίον του γαραντζώτη. Γιατί όμως δεν γίνεται το ίδιο και με τον δεύτερο, ο οποίος συν τοις άλλοις φαίνεται να διασκεδάζει χαιρέκακα με το όλο μπάχαλο του θέματος και ο οποίος έχει και το θράσος να μιλάει και για "αναζήτηση" (τρομάρα σε εκείνον και τους ρασοφόρους της εκκλησίας που παπαγαλίζει)...


Αν κάνω λάθος και τον έχετε ήδη προειδοποιήσει για τις εκφράσεις του τότε mea culpa...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stiv
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2964 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/12/2011, 20:39:05  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος stiv
kost,αν το κανει αυτο η διαχειριση στον γαραντζώτης γιάννης,ειναι σαν να βαζει βουτυρο στο ψωμι του και οι λογοι που το λεω ειναι προφανεις.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/12/2011, 21:09:44  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

kost,αν το κανει αυτο η διαχειριση στον γαραντζώτης γιάννης,ειναι σαν να βαζει βουτυρο στο ψωμι του και οι λογοι που το λεω ειναι προφανεις.Διαφωνώ Σταύρο.
Ο kost έχει δίκιο.ποιός είναι ο γαρατζώτης,για να είναι στο απυρόβλητο?

Είναι η συμπεριφορά του χείριστη των απενεργοποιηθέντων μελών ή όχι?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Συντονιστής

Greece
3375 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/12/2011, 21:15:28  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Περίμενα πως, το συγκεκριμένο φόρουμ, θα είχε περισσότερους αναζητητές!

κ.Γαραντζώτη διαφορετικά απο εσάς, που ήταν η "ζωή" σας η ΝΑ ,
και τώρα το ξεσκέπασμα της ,
εμείς απο ερωτήσεις δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο
αυτό που σε "λυπεί" τώρα , ειναι η αλήθεια γι αυτό το φόρουμ ,
δεν έχουμε σκοπό να εντρυφήσουμε στην ΝΑ
μπήκες και ειπες "θα σας πω την αλήθεια εκ των έσω"
μερικοί σου έκαναν ερωτήσεις , εσυ δεν απάντησες ,
ποσο νομίζεις ακόμα οτι θα ασχολούμαστε ?

Εσυ (απόλυτα δικαιολογημένος) μια και η πικρία σου είναι μεγάλη
εχεις όρεξη να ασχοληθείς , εδώ απο οτι βλέπεις λίγοι λίγοι σκορπανε
προφανώς δεν ειναι και απο τα πρώτα τους ενδιαφέροντα
το τι κάνει η κάθε "πειραγμένη" οργάνωση που βρίσκει μερικά χαϊβάνια και τα εκμεταλλεύεται ...


Hellas at War


____________________________________________
Έγινε επέμβαση στο μήνυμα
λόγω χαρακτηρισμού που εν δυνάμει
προσβάλλει προσωπικότητες ανθρώπων

21/12/2011
____________________________________________
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

stiv
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2964 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/12/2011, 21:23:53  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος stiv
Νικ,ο γαραντζώτης γιάννης εγινε μελος για νας μας πει ,να μας διαφωτισει για την Ν.Α ,οπως και εριξε μομφες για το φορουμ αυτο.

Με δεδομενο της καταστασης αυτης αν η διαχειριση του φορουμ προβει στην απενεργοποιηση του λογαριασμου του ή την προσωρινη παυση του ,καταλαβαινεις τι υπονοουμενα θα πλανωνται μετα στο αερα.

Με αντιλαμβανεσαι με ποια εννοια το λεω.Βεβαια συστασεις θα πρεπει να γινουν οπως γινονται και στα υπολοιπα μελη του φορουμ

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/12/2011, 21:57:19  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Απίθανος Αίολε...!!!!

Μερικές φορές με κάνεις και ξεκαρδίζομαι στα γέλια !


!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/12/2011, 22:29:07  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Νικ,ο γαραντζώτης γιάννης εγινε μελος για νας μας πει ,να μας διαφωτισει για την Ν.Α ,οπως και εριξε μομφες για το φορουμ αυτο.
Δεν το νομίζω Στιβ.
Αν ήταν έτσι, θα έπρεπε να κάνει αυτό που έκανε ο Παντελής.
Δεν το έκανε όμως, παρά μονον μπουρδολογεί.
Αυτό δείχνει ότι έχει δεσμούς με την ΝΑ.
Αλλοι είναι οι λόγοι...

Edited by - Αίολος on 10/12/2011 22:29:59Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/12/2011, 22:39:45  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Αχ κα/διδα αμαλια
Τι μου έφερες στο νου!
Το Λυσία

Αχ κε/δον Γιάννη
Τι μου έφερες στον νου!
Τον ΤρεχαγυρευεΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/12/2011, 23:43:52  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
ΔΕΝ είμαι ριψασπίδης.
Χαχα! Τώρα το πρόσεξα!
Οταν λες "ριψασπίδης" το μυαλό του άλλου πάει κάπου αλλού...
"Ρίψασπις" είναι το σωστό γλυκέ μου!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
γαραντζώτης γιάννης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/12/2011, 23:50:55  Εμφάνιση Προφίλ
Επειδή διαπιστώνω, πολλά παράπονα, από τους συνευρισκόμενους στο θέμα, θεωρώ απαραίτητο να σας τονίσω πως, εγώ έχω δώσει την δικιά μου εκδοχή για τον λόγο που έφυγα από τη Ν.Α. και καλά θα ήταν να διαβάζατε καλύτερα τις δημοσιεύσεις μου.
Αν κάτι δεν καταλαβαίνετε, δεν έχετε παρά να ζητήσετε περισσότερες διευκρινήσεις.
Σε αυτό που μου λέτε , πως δηλ δεν σας αποκαλύπτω άμεσα όλα τα σχετικά με τη ΝΑ, σας απαντώ πως όταν πλησιάσεις τη ΝΑ., για πάνω από τρεις μήνες δέχεσαι ένα καταιγισμό πληροφοριών, χωρίς να διαμαρτυρηθείς, αν και ξόδευες και χρόνο και χρήμα. Ακούς για αρχαίες θρησκείες, αντιλήψεις και δόγματα χωρίς να διαμαρτυρηθείς.
Γιατί τώρα τόση βιασύνη?
Πως μπορείς να μιλήσεις για ένα θέμα χωρίς να το εντάξεις στο σωστό χωροχρονικό και ιδεολογικό πλαίσιο? Χωρίς να μιλήσεις δηλ. για το που, το πριν, το τώρα , το μετά και χωρίς να μιλήσεις για τις ιδεολογίες που θέλει να αντικαταστήσει καθώς επίσης και για όλες όσες πρεσβεύει.
Όλα όσα γράφω, δεν θεωρώ πως είναι ακαταλαβίστικα, αλλά και έτσι να είναι, αν κάποιος ήθελε μπορούσε να ζητήσει να του εξηγήσω ακόμα περισσότερο. Πράγμα που δεν το είδα.
Στο τέλος ,τέλος όμως, αυτό τον τρόπο θεωρώ εγώ σαν πιο σωστό.
Κανείς δεν σας εμποδίζει να αναλύσετε το θέμα με τον δικό σας τρόπο.
Εξ άλλου επαναλαμβάνω, ποτέ δεν αρνήθηκα να δώσω περισσότερες εξηγήσεις σε όσα λέω. Αυτό που αρνούμαι είναι να δεχτώ να ακολουθήσω μια μεθοδολογία διαφορετική απ αυτή που έχω. Καλώς ή κακώς έχω αποκρυσταλλώσει μια άποψη για την πρακτική αντιμετώπισης του θέματος, λόγω της αρκετά μεγάλης τριβής μου με αυτό.
Σκεφτείτε πως είμαι ο μόνος που έχω διοργανώσει μεγάλες διαλέξεις, έχω εκδώσει ένα βιβλίο, έχω συνδράμει στην έκδοση πολλών άλλων, έχω λάβει μέρος σε πάρα πολλές ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές (Χαρδαβέλα, Χατζινικολάου, Βαρεμένο, Αμπατζή, Φουντουκίδη, Ελλη Σταη, Παναγιωταρέα, Πανοπούλου, Κουβελιώτη, Πολύζου, Καρεκλίδη και πολλούς άλλους), έχω καθίσει κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμιση της νέας ακρόπολης, έχω κάνει ενημερωτικά σεμινάρια σε εκατοντάδες ιερείς και δεκάδες δημοσιογράφους.
Αυτά δεν τα λέω για να κάνω την αυθεντία πάνω στο θέμα, αλλά για να τονίσω πως εξ αιτίας όλων αυτών έχω κάθε ηθικό δικαίωμα να έχω αποκρυσταλλώσει την δικιά μου ξεκάθαρη αντίληψη για την αντιμετώπιση του όλου προβλήματος.
Την θέση αυτή σας ζητώ να σεβαστείτε, χωρίς αυτό να σας εμποδίζει να εκθέσετε την δική σας άποψη.
Σας θυμίζω τέλος πως τα πράγματα για να αντιμετωπιστούν σωστά ξεκινάμε από τα πάνω προς τα κάτω. Δηλ. κατ αρχήν ιδεολογικά, μετά συναισθηματικά και μετά πρακτικά.
Αν βάζω που και που μερικά συναισθηματικά και πρακτικά στοιχεία είναι μόνο και μόνο για να κρατηθεί λίγο το ενδιαφέρον.
Τελειώνοντας, θέλω να πω πως, αυτός που ξεκίνησε το θέμα με σκοπό να μάθει τι ρόλο βαράει αυτή η οργάνωση, μπορεί από μόνος του αν θέλει να μας πει τη γνώμη του σχετικά με την πρακτική που ακολουθώ. Τι να απέγινε, άραγε ? Μήπως και γι αυτή την εξαφάνιση ευθύνομαι εγώ ?
Στο τέλος, είστε ικανοί να μου καταλογίσετε και την εξαφάνιση της Ατλαντίδος. Ελπίζω να μη φτάσετε μέχρι εκεί…


πρώην αρχηγός ΝΑ ΘεσσαλονίκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/12/2011, 23:58:52  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
θεωρώ απαραίτητο να σας τονίσω πως, εγώ έχω δώσει την δικιά μου εκδοχή
Σωστά το λες φίλε μου!
quote:
Στο τέλος, είστε ικανοί να μου καταλογίσετε και την εξαφάνιση της Ατλαντίδος. Ελπίζω να μη φτάσετε μέχρι εκεί…
Προσωπικά δεν θα φτάσω εκεί.
Δεν κσέρω αν έφτασες εσύ όμως...

Edited by - Αίολος on 11/12/2011 00:01:03Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
11657 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/12/2011, 00:51:22  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
γαρατζώτης
Αν βάζω που και που μερικά συναισθηματικά και πρακτικά στοιχεία είναι μόνο και μόνο για να κρατηθεί λίγο το ενδιαφέρον.

Εμεση παραδοχή,πώς αυτα που λές ώς τώρα δεν είναι ενδιαφέροντα.
Και ναι κύριε γαρατζώτη,δεν είναι.
Γιατί έχεις την εντύπωση,ότι μας είναι άγνωστα και ακαταλαβίστικα?
Πές μου ποιός απο εμάς σου ζήτησε τέτοια εκτενή και κουραστική ανάλυση.
Αποκλείεται όλοι εμείς εδώ να γνωρίζουμε αυτές τις ιδεολογικές αρχές,τοποθετήσεις,επεξηγήσεις,αναλύσεις κ.λ.π,που επιμόνως και χωρίς την συγκατάθεσή μας εκθέτεις?

Μας ρώτησες άν θέλουμε να διαβάζουμε αυτα τα τετριμένα και τοις πάσι γνωστά? Σαν μερικούς δημοσιογράφους,απο αυτούς που προανέφερες που κάνουν εκπομπές με τέτοιο τρόπο,ώστε να νομίζουμε εμείς οι θεατές πως είμαστε βλάκες και πρέπει να μας τα εξηγούν κάθε φορά.

Βαρεθήκαμε κύρ-γιάννη,τα έχουμε ακούσει πολλές φορές,τα έχουμε εμπεδώσει.Δεν εχεις καταλάβει απο το ποιόν και την χροιά των ερωτήσεων,οτι τα μέλη που ακόμησυζητούν μαζί σου,δεν χρειάζονται ιδεολογικές επεξηγήσεις,ούτε μπερδεύουν τον διαλεκτικό υλισμό με το...ευαγγέλιο του Λένιν.!!!!

Αν προχωρούσες απ'ευθείας σε ερωτοαποκρίσεις θα το διαπίστωνες άμεσα!!!Αλλά φεύ. Ο κ.Γαρατζώτης έχει "αποκρυσταλλοποιήσει" την άποψή του και δεν αναγνωρίζει τις δικές μας.Σαν κάτι "αποκρυσταλλοποιημένους" βασιλείς του παρελθόντος,που έκαναν πομπώδη είσοδο και με βαρύγδουπες κουβέντες,δεν έλεγαν απολύτως τίποτα!Γιατί?

Μα απλούστατα,το ότι ήταν βασιλείς ήταν αρκετό.Εσύ ήσουν αρχηγός της ΝΑ.Φαίνεται ότι αυτό είναι αρκετό για σένα,να μας καθηλώσει και να σε ακούσουμε με προσοχή να μας λές ΤΙΠΟΤΑ!!!

No mister John.
Something is running to gypses!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/12/2011, 04:03:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost

quote:
kost,αν το κανει αυτο η διαχειριση στον γαραντζώτης γιάννης,ειναι σαν να βαζει βουτυρο στο ψωμι του και οι λογοι που το λεω ειναι προφανεις.

Δεν συμφωνώ φίλε stiv. To να πει την άποψή του ή να ενημερώσει για τη ΝΑ είναι φυσικά θεμιτό και αποδεκτό. Το να κατηγορεί όμως και να υβρίζει το φόρουμ που τον φιλοξενεί δεν είναι. Και εξάλλου εγώ δεν είπα για άμεση διαγραφή αλλά για προειδοποίηση ώστε να διορθώσει τον τρόπο που εκφράζεται.

Στις εκπομπές που καμαρώνει ότι τον φιλοξένησαν (Χαρδαβέλα, Στάη κτλ.) είμαι σίγουρος ότι οι τρόποι του θα ήταν απολύτως κόσμιοι διότι αλλιώς θα τον είχαν πετάξει έξω από τα στούντιο! Τον ίδιο σεβασμό λοιπόν οφείλει να δείχνει και στον παρόντα χώρο που τον φιλοξενεί.

Αλίμονο εάν οι διαχειριστές τελούν στάση ανοχής απέναντί του μόνο και μόνο για να μην δώσουν βούτυρο στο ψωμί του...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

γαραντζώτης γιάννης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/12/2011, 09:03:28  Εμφάνιση Προφίλ
Kost, να που σε έπιασα να κάνεις λάθος λέγοντας... "Στις εκπομπές που καμαρώνει ότι τον φιλοξένησαν (Χαρδαβέλα, Στάη κτλ.) είμαι σίγουρος ότι οι τρόποι του θα ήταν απολύτως κόσμιοι διότι αλλιώς θα τον είχαν πετάξει έξω από τα στούντιο! Τον ίδιο σεβασμό λοιπόν οφείλει να δείχνει και στον παρόντα χώρο που τον φιλοξενεί."
Μάθε λοιπόν πως...στην εκπομπή "με τα μάτια της Έλλης" , σε αυτή που ο Πλάνας είχε παταγώδη αποτυχία, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα,(όλοι το αντιλήφθηκαν αυτό και όταν μετά τον κάθισαν στο σκαμνί για να δώσει εξηγήσεις, τα μέλη του, είπε απλά πως τα έχασε, γιατί δεν περίμενε να είμαι στην εκπομπή).
Η αλήθεια είναι πως τον είχαν "παγίδευσε" λέγοντάς του πως στην εκπομπή, απλά θα μίλαγαν για τη φιλοσοφία. Σε αυτή την εκπομπή λοιπόν,εξ αιτίας της θρασύτατης, κατ εμένα, συμπεριφοράς της δημοσιογράφου, της βγήκα "από τα δεξιά" λέγοντάς της, μεταξύ άλλων σκληρών σχολιασμών της παρουσίας της, πως...από ένα άνθρωπο που με όλο του το είναι, κυνηγάει μια καριέρα, όπως ακριβώς κάνει αυτή, προτιμώ έναν που πάει στη ΝΑ.
Αυτό το τελευταίο μάλιστα, βρέθηκαν πολλοί ανεγκέφαλοι που το σχολίασαν σαν εγώ να μετάνιωσα που έφυγα από τη ΝΑ.
Λες και εγώ είχα πει ποτέ πως η ΝΑ είναι το χειρότερο πράγμα πάνω στη γη.
Η οργή της μάλιστα, της δημοσιογράφου, ήταν τόσο μεγάλη που, στη μέση της εκπομπής, την οποία χάλασα, απέλυσε τον συνεργάτη της δημοσιογράφο, τον Σ.Μάρκελο ( από τότε δουλεύει σε άλλο κανάλι), γιατί δεν την είχε προειδοποιήσει για το ιδιόρρυθμο του χαρακτήρα μου και γιατί δεν με είχε στρωμένο.

Ξέρεις γιατί έκανες λάθος?
Μόνο, γιατί υποθέτεις...

Όσο τώρα, για το αν καμαρώνω για τη συμμετοχή μου στις εκπομπές, σου λέω πως...όχι δεν καμαρώνω.
Αν καμάρωνα, να είσαι σίγουρος πως..από το 2004 έως σήμερα θα είχα βγει σε πολλές άλλες, αν και κάθε τόσο με παίρνουν τηλέφωνο.
Τώρα τελευταία μάλιστα πήραν και από τον Τριανταφυλλόπουλο τη ΝΑ για μια εκπομπή, στην οποία θέλανε να παρευρίσκομαι και εγώ, και δεν δέχτηκα.
Όταν λέω πως δεν καμαρώνω, μη το παρεξηγήσει κανείς,δεν εννοώ πως, είναι κάτι που μετάνιωσα, αλλά απλά χρησιμοποίησα την έκφρασή σου.
Ένας λόγος που δεν θέλησα να κάνω άλλες εκπομπές ήταν και η ενασχόλησή μου με τα κοινά και που γι αυτό το λόγο θέλησα να ξεταυτιστεί η προσωπικότητά μου, για τους πολλούς, από την ενασχόλησή μου με τη ΝΑ. ( Δεν μπορείς να φανταστείς, πόσα αρνητικά σχόλια έχω αντιμετωπίσει, από πολιτικούς αντιπάλους μου )

Αυτό τέλος, που δεν μπορώ να καταλάβω από την συμπεριφορά σας, είναι το εξής ... εγώ δεν προσπαθώ να σας επιβάλω ένα συγκεκριμένο τρόπο για το πως θα εξετάσετε το θέμα και ούτε σας κατηγορώ γι αυτό. Εσείς, γιατί σώνει και καλά θέλετε να μου επιβάλλετε τον δικό σας τρόπο?
Μόνο και μόνο επειδή γράφτηκα σαν μέλος στο φόρουμ με σκοπό να σας ενημερώσω για τη ΝΑ?
Μήπως νομίζετε πως επειδή είμαι καινούργιο μέλος, έχω την υποχρέωση να ακολουθώ τους τρόπους σας?
Στο στρατό νομίζετε πως βρισκόμαστε?
Αν δεν σας αρέσει ο τρόπος μου, απλά αγνοείστε τον. Το ίδιο άλλωστε κάνω και εγώ και γι αυτό ρωτάτε και ξαναρωτάτε τα ίδια πράγματα.

Όσο τώρα για το αν υβρίζω το φόρουμ, όπως ακριβώς λες, σου λέω πως ποτέ δεν έκανα κάτι τέτοιο.
Απλά και μόνο, επειδή είμαι πολιτικό ον,( αν καταλαβαίνεις τι σημαίνει κάτι τέτοιο ),σου λέω πως όπου και αν βρίσκομαι, κάθε στιγμή της ζωής μου,εκτός από τον λόγο που βρίσκομαι εκεί, παρατηρώ, καταγράφω, σχολιάζω,αντιδρώ, επιπλήττω και γενικά κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βελτιωθεί το, συνηθισμένο για τους άλλους, περιβάλλον.
Έτσι λοιπόν, όταν πηγαίνω σε μια δημόσια υπηρεσία, δεν αρκούμαι στο να κάνω μόνο τη δουλειά μου, αλλά πολλές φορές θα πάω και στον προϊστάμενο, μόνο και μόνο για να διορθωθούν όποιες παθογένειες του συστήματος πέσουν στην αντίληψή μου.
Το ίδιο φυσικά θα κάνω και εδώ.
Γιατί άραγε δεν δέχεστε την διαφορετική θέαση του θέματος ?
Υπάρχει κάτι που σας εμποδίζει?
Αν δεν συμφωνείτε με όσα λέω,μπορείτε να τα σχολιάσετε αναλυτικότατα.
Σας εμπόδισε κανείς?
Αντί να αντιδράτε, εντελώς συναισθηματικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αναλυτικό τρόπο σκέψης και να καταρρίψτε όλα αυτά τα "απαράδεκτα", κατ εσάς, που λέω.
Τότε μάλιστα, όλοι θα έχουν καταλάβει το τιποτένιο της παρουσίας μου στον χώρο, θα γελούν μαζί μου και δεν θα μου δίνουν σημασία.

Σε τελική ανάλυση, σας υποχρεώνει κάποιος να με παρακολουθείτε ?
Ή μήπως, απευθύνομαι , πολλές φορές, προς εσάς και δεν σας επιτρέπω, κατ αυτόν τον τρόπο να κρατήσετε την συνοχή της συζήτησής σας γι αυτό το θέμα?


πρώην αρχηγός ΝΑ ΘεσσαλονίκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/12/2011, 09:17:28  Εμφάνιση Προφίλ
Αίολος
quote:
Χαχα! Τώρα το πρόσεξα!
Οταν λες "ριψασπίδης" το μυαλό του άλλου πάει κάπου αλλού...
"Ρίψασπις" είναι το σωστό γλυκέ μου!

Ε! Μην αντιμιλάς στον εγγράματο!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/12/2011, 09:48:30  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Εσείς, γιατί σώνει και καλά θέλετε να μου επιβάλλετε τον δικό σας τρόπο?
Αυτό εμείς το λέμε διάλογο...
Αυτός είναι ο δικός μας τρόπος.
Αγνωστη λέξη σε αρχηγούς.
Γνωστή λέξη σε αρχηγούς; Κήρυγμα.

Παρατηρήσατε κάτι ρε παιδιά;
Δεν κάνει διάλογο, όπως θα έκανε σαν αρχηγός.
Αδιαφόρησε πλήρως στα λεγόμενα του Παντελή, σαν να μην υπήρχε, όπως θα έκανε σαν αρχηγός.
Προτιμάει να τον προσβάλλουν (ψεύτη), παρά να βρεθεί στην θέση του απολογουμένου, διότι ένας αρχηγός δεν απολογείται.

Εδώ δεν είσαι αρχηγός φιλαράκο.
Μήπως είσαι κάπου αλλού;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/12/2011, 10:39:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip
quote:
γαραντζώτης γιάννης, Απεστάλη: 23/11/2011, σελ. 15

Ζip, γεια σου. Σου ζητώ συγνώμη, αν δεν σε κάλυψα με τις απαντήσεις μου, αλλά αυτό το διάστημα έχω μεγάλο πρόβλημα χρόνου και σκέψης. Έχουμε εκλογές στο Βιοτεχν Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το μυαλό μου είναι μόνο εκεί. Από Δευτέρα θα μπω για τα καλά στο θέμα και τότε θα σου απαντήσω σε όποια ερώτηση θες. Είχα και άλλο ένα πρόβλημα για την είσοδό μου στο θέμα αλλά το έλυσα.


quote:
γαραντζώτης γιάννης, Απεστάλη: 01/12/2011, σελ. 27

Zip, δεν θα απαντήσω σε καμιά σου ερώτηση.


[ τα bold δικά μου ]

Δεν υπάρχει περίπτωση να σε πάρει κανείς στα σοβαρά με αυτά που γράφεις.

quote:
γαραντζώτης γιάννης

Τότε μάλιστα, όλοι θα έχουν καταλάβει το τιποτένιο της παρουσίας μου στον χώρο, θα γελούν μαζί μου και δεν θα μου δίνουν σημασία.


Αυτό, ήδη αποδεικνύεται & συμβαίνει [ και ... να σου πω και κάτι άλλο ; ... αποδεικνύεται & συμβαίνει, χωρίς μεγάλη προσπάθεια δηλ. ].

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/12/2011, 12:53:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost
quote:
Μάθε λοιπόν πως...στην εκπομπή "με τα μάτια της Έλλης" , σε αυτή που ο Πλάνας είχε παταγώδη αποτυχία, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα,(όλοι το αντιλήφθηκαν αυτό και όταν μετά τον κάθισαν στο σκαμνί για να δώσει εξηγήσεις, τα μέλη του, είπε απλά πως τα έχασε, γιατί δεν περίμενε να είμαι στην εκπομπή).
Η αλήθεια είναι πως τον είχαν "παγίδευσε" λέγοντάς του πως στην εκπομπή, απλά θα μίλαγαν για τη φιλοσοφία. Σε αυτή την εκπομπή λοιπόν,εξ αιτίας της θρασύτατης, κατ εμένα, συμπεριφοράς της δημοσιογράφου, της βγήκα "από τα δεξιά" λέγοντάς της, μεταξύ άλλων σκληρών σχολιασμών της παρουσίας της, πως...από ένα άνθρωπο που με όλο του το είναι, κυνηγάει μια καριέρα, όπως ακριβώς κάνει αυτή, προτιμώ έναν που πάει στη ΝΑ.
Αυτό το τελευταίο μάλιστα, βρέθηκαν πολλοί ανεγκέφαλοι που το σχολίασαν σαν εγώ να μετάνιωσα που έφυγα από τη ΝΑ.
Λες και εγώ είχα πει ποτέ πως η ΝΑ είναι το χειρότερο πράγμα πάνω στη γη.
Η οργή της μάλιστα, της δημοσιογράφου, ήταν τόσο μεγάλη που, στη μέση της εκπομπής, την οποία χάλασα, απέλυσε τον συνεργάτη της δημοσιογράφο, τον Σ.Μάρκελο ( από τότε δουλεύει σε άλλο κανάλι), γιατί δεν την είχε προειδοποιήσει για το ιδιόρρυθμο του χαρακτήρα μου και γιατί δεν με είχε στρωμένο.

Ξέρεις γιατί έκανες λάθος?
Μόνο, γιατί υποθέτεις...Σκέτη ίντριγκα είσαι αγαπητέ Εκεί λοιπόν αντιμετώπισες και τάπωσες μας λες μία θρασύτατη δημοσιογράφο (έχει όντως πολύ θράσος διότι διαρκώς διακόπτει με αγένεια και υπεροψία τους συνομιλητές της). Μπράβο σε αυτό. Εδώ όμως δεν αντιμετώπισες κάποια ψωνισμένη βεντέτα της τηλεόρασης και γενικώς δεν αντιμετώπισες καμία θρασύτητα και καμία υπεροψία και γι'αυτό οφείλεις να μετράς τα λόγια σου για τα μέλη που αγαπούν και συνεισφέρουν σε αυτό το φόρουμ.

quote:
και όταν μετά τον κάθισαν στο σκαμνί για να δώσει εξηγήσεις, τα μέλη του,
Από τα λεγόμενά σου νόμιζα ότι οι αρχηγοί στη ΝΑ ουδέποτε δίνουν λογαριασμό στους υφισταμένους τους...Όσο για τον Πλάνα που λες ότι έχασε τα αυγά και τα πασχάλια, δεν έχω προσωπική γνώμη, ούτε τον έχω ακούσει ποτέ να μιλάει, ωστόσο ένα τουλάχιστον βιβλίου του περί αστρολογίας και εσωτερισμού είναι εξαιρετικό και άκρως αποκαλυπτικό, φανερώνοντας αληθινούς αστρολογικούς κώδικες σε αρχαίους Μύθους! Από αυτό και μόνο τον εκτιμώ πολύ σαν μυαλό, αν και δεν γνωρίζω κάτι για το ποιόν του. Είδα ωστόσο ότι πρόσφατα έγινε και αντιπρόεδρος της ΝΑ σε παγκόσμιο επίπεδο, άρα πρόκειται για πολύ δικτυωμένο πρόσωπο στην ευρύτερη οργάνωση.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
γαραντζώτης γιάννης
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
289 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/12/2011, 14:54:44  Εμφάνιση Προφίλ
Ωραία, έχουμε φτάσει σε πολύ καλό σημείο... Αφού έχει αποδειχτεί το τιποτένιο της προσωπικότητάς μου, το προβληματικό του χαρακτήρα μου, ο υπέρμετρος εγωισμός μου, αφού έχω το αρχηγιλίκι μέσα μου,η αντικοινωνικότητα του χαρακτήρα μου , που το μόνο που κάνει είναι να προσβάλλει τα ιερά και τα όσια των άλλων και συν τις άλλοις είμαι και ψεύτης, αλλιώς θα αντιδρούσα στην κατηγορία. Αν ακόμα προσθέσουμε και ένα σωρό άλλα ελαττώματα που έχω και ακόμα δεν τα έχετε ανακαλύψει. Ε! τότε...το μόνο σίγουρο είναι πως, όποιος ξανασχοληθεί μαζί μου,το λιγότερο που θα τον χαρακτηρίζει θα είναι ένας τεράστιος μαζοχισμός.
Άντε τώρα να δούμε ποιος είναι ο μεγαλύτερος μαζοχιστής.
Για όλους τους άλλους, που δεν με βλέπουν έτσι, συνεχίζω επί του θέματος.

πρώην αρχηγός ΝΑ ΘεσσαλονίκηςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 53 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53
 
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.203125
Maintained by Digital Alchemy